Besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 03 februari 2009 (nr. 5).

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 03 februari 2009 (nr. 5)."

Transcriptie

1 Besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 03 februari 2009 (nr. 5). Aanwezig: M.L.J. Out, burgemeester; J.J. Bruintjes, wethouder; T.J. Meedendorp, wethouder, J.F.A. Alberts, wethouder; W.P. van Boggelen, secretaris. Nr. Van Onderwerp Beslissing 1. Secr. Besluitenlijst B&W-vergadering d.d , nr. 4, openbaar gedeelte. 2. M Jaarrekening 2007 en begroting 2009 van het ISV Zuid- Oost Drenthe. 3. M Brief van LOGA inzake FLO-overgangsrecht: Nieuwe ronde aanleveren werkgevers- en werknemersgegevens. Conform vastgesteld. Raad voorstellen om in te stemmen met de jaarrekening 2007 en de begroting G Weigering bouwaanvraag en vrijstelling voor het plaatsen van een kas op het perceel Schaapsbergweg 68 te Zandberg. a. Instemmen met weigering van de bouwvergunning en vrijstelling voor het plaatsen van een kas op perceel Schaapsbergweg 68 te Zandberg. b. Instemmen met conceptbesluit weigering. c. Betrokkene uitnodigen voor een toelichtend gesprek. 5. G Beleidsregels intrekking bouwvergunning. a. Beleid en procedure intrekken van bouwvergunningen vaststellen. b. Door middel van publicatie de vaststelling van het (nieuwe) beleid bekendmaken. c. Bouwvergunningen (in principe) na één jaar intrekken, indien niet binnen een termijn van één jaar is aangevangen met de bouw. d. De intrekkingprocedure (in principe) starten als de bouwwerkzaamheden één jaar hebben stilgelegen. e. Deze beleidsregels intrekking bouwvergunning van toepassing verklaren op de bouwvergunningen die vanaf zijn verleend. f. De toelichting op de gemeentelijke Bouwverordening bij de eerstvolgende wijziging aanpassen aan dit

2 beleid. g. Intrekkingen opnemen in het mandaatbesluit. 6. G Aanbod inzake inhuren stratenmakers. A. Voetpad langs het Zuiderdiep in Nieuw-Buinen (gedeelte Mondenweg-Kerklaan) laten repareren tegen gereduceerd tarief. b. Dekking plaats laten vinden uit de begroting wegen 2009 ( ,--) en uit de wijkontwikkeling Nieuw- Buinen ( ,--). 7. G Voornemen weigering bouwaanvraag en ontheffing voor het plaatsen van een berging op het perceel Brammershoopstraat 4 te Eeserveen. 8. G Brief van Vereniging Plaatselijk Belang Brammershoop aan WMD over het waterleidingnet in Eeserveen. a. Instemmen met het voornemen tot weigering van de bouwvergunning en ontheffing voor het plaatsen van een berging op het perceel Brammershoopstraat 4 te Eeserveen. b. Instemmen met conceptbesluit voornemen weigering. c. Indien er geen zienswijzen worden ingediend, de aanvraag op grond van artikel 44, lid c van de Woningwet weigeren. 9. G Intrekken bouwvergunning ( ) en sloopvergunning ( ) voor perceel Zuiderdiep 346 te 2 e Exloërmond. 10. G Intrekken bouwvergunning ( ) mestopslag op perceel Hoofdstraat 31 te Exloo. a. Bouw- en sloopvergunning intrekken. a. Bouwvergunning intrekken.

3 11. G Bouwen zonder bouwvergunning op een akker aan de Industrieweg te Nieuw-Buinen. 12. G Weigering bouwvergunning en vrijstelling voor het geheel plaatsen/oprichten van een tuinhuisje op het perceel Rozendael 8 te Borger. 13. G Voornemen weigering bouwaanvraag en ontheffing dan wel projectbesluit voor het plaatsen van een tuinhuisje op perceel Gasselterstraat 7-72 te Drouwen. 14. G Besluit op bezwaar inzake ingediend bezwaarschrift naar aanleiding van de opgelegde last onder dwangsom met betrekking tot het in afwijking van de verleende bouwvergunning gebouwde op perceel Gasselterstraat 7-20 te Drouwen. 15. G Voorbereidingsbesluiten voor een drietal percelen: 1. Valtherweg 9 te Odoorn. 2. Zijtak 9 (tegenover nr. 10) te Klijndijk. 3. Boerweg 3b te Ees. 16. G Budget deelgebiedscommissie Hunzeproject Achterste Diep a. Opstarten handhavingstraject (vooraankondiging last onder dwangsom) t.a.v. plaatsing container op een akker gelegen aan de Industrieweg te Nieuw-Buinen. b. Instemmen met vooraankondiging last onder dwang. c. Indien geen zienswijzen worden ingediend naar aanleiding van de vooraankondiging last onder dwangsom, het handhavingstraject vervolgen door middel van het opleggen van een last onder dwangsom. a. Instemmen met weigering en vrijstelling. a. Instemmen met het voornemen tot weigering van de bouwvergunning en ontheffing dan wel projectbesluit voor het plaatsen van een tuinhuisje op het perceel Gasselterstraat 7-72 te Drouwen. b. Instemmen met conceptbesluit voornemen weigering. a. Het bezwaarschrift d.d met overneming van de conclusie van de bezwarencommissie ontvankelijk verklaren. b. De bezwaren genoemd in het bezwaarschrift d.d ongegrond verklaren. c. Het bestreden besluit in stand laten. d. Het bestreden besluit met overneming van de conclusie van de bezwarencommissie niet herroepen. e. Instemmen met het besluit op het bezwaar. De raad voorstellen om de benodigde voorbereidingsbesluiten te nemen voor de gebieden zoals aangegeven op de situatietekeningen. De toegezegde bijdrage van voor een plan in Valthe als verplichting op te nemen in het budget 2008 van deelgebiedscommissie Achterste Diep van het Hunzeproject, zodat het plan in 2009 kan worden uitgevoerd.

4 17. G Ledenbrief VNG inzake omgevingsdiensten: maatschappelijk debat uitvoering leefomgevingstaken. 18. S Begroting 2009 Esdal College. a. Kennis nemen van begroting b. De raad verzoeken om hun gevoelens kenbaar te maken omtrent deze begroting. c. De raad adviseren conform de aangepaste aanbiedingsbrief te reageren. 19. S Bijdrage onkosten dagopvang Mondkersheem. a. Akkoord gaan met het verstrekken van een tijdelijke bijdrage t.b.v. de dagactiviteiten voor ouderen in de Mondkersheem tot een maximum van 4.400,-- in b. Dit bedrag ten laste brengen van het Wmo-budget. c. Brief benutten ten behoeve van de tijdelijke bijdrage aan Leveste. 20. S Verzoek om subsidie computercursussen voor ouderen Stichting Ouderen Activiteiten (StOA) Borger-Odoorn. 21. S Subsidie jeu de boules vereniging De Deurzetters te Borger. a. Aanvraag afwijzen. b. Gemeente subsidieert reeds het Drenthe College om computercursussen aan te bieden. c. Gemeente is bereid om gesprekken met StOA en Drenthe College aan te gaan om zo de samenwerking tussen deze partijen te verbeteren. Conform ledensubsidie 55+ subsidie toekennen van 10,-- per lid voor S Jaar van de tradities. Deelnemen aan het jaar van de tradities 2009 en het Nederlands Centrum voor Volkscultuur (NCV) vragen de gewenste input te leveren.

5 23. S Projectplan Vanzelfsprekend ; een kwaliteitsimpuls voor 0-4 jarigen in Zuidoost Drenthe. 24. S Aanpassing/wijziging Verordening voorzieningen huisvesting onderwijs. a. Akkoord gaan met projectplan betreffende de pilot Vanzelfsprekend, een kwaliteitsimpuls voor 0-4 jarigen Zuidoost Drenthe/Veenkoloniën. b. Een convenant met betrekking tot het projectplan af te sluiten met het ministerie van OCW, de provincie Drenthe en de gemeenten Aa en Hunze, Coevorden en Emmen. c. Wethouder Meedendorp mandateren tot ondertekening van het convenant. a. De voorgestelde bepalingen in Bijlage IV, deel B onder 2 en 3 laten vervallen wegens strijd met de wet. b. Daarvoor in de plaats de bepalingen van de modelverordening VNG (tekstvak 1) opnemen. c. De raad voorstellen de verordening vast te stellen volgens bijgevoegd concept met inachtnemen van het gestelde onder a en b. 25. S Bijdrage voor jubileum Tegen Haar Wil Drenthe Jubileumregeling in acht nemen. Een subsidiebijdrage van 62,50 verstrekken aan Tegen Haar Wil Drenthe. 26. S Cultuurfonds Subsidie van 250 toekennen aan de Vereniging Dorpsbelangen Exloo. Het subsidieverzoek van 250 per jaar van Dorpsbelangen Exloo vanuit het Cultuurfonds onderbrengen bij structurele subsidies.

Besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 24 februari 2009 (nr. 8).

Besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 24 februari 2009 (nr. 8). Besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 24 februari 2009 (nr. 8). Aanwezig: M.L.J. Out, burgemeester; J.J. Bruintjes, wethouder; T.J. Meedendorp, wethouder, J.F.A. Alberts, wethouder; W.P. van Boggelen, secretaris.

Nadere informatie

M.L.J. Out, burgemeester; W.C. Luchjenbroers, wethouder; J.F.A. Alberts, wethouder; W.P. van Boggelen, secretaris. J.J. Bruintjes, wethouder.

M.L.J. Out, burgemeester; W.C. Luchjenbroers, wethouder; J.F.A. Alberts, wethouder; W.P. van Boggelen, secretaris. J.J. Bruintjes, wethouder. Besluitenlijst B&W vergadering d.d. 30-08-2011 (nr. 35). Aanwezig: Afwezig: M.L.J. Out, burgemeester; W.C. Luchjenbroers, wethouder; J.F.A. Alberts, wethouder; W.P. van Boggelen, secretaris. J.J. Bruintjes,

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W vergadering d.d (nr. 44).

Besluitenlijst B&W vergadering d.d (nr. 44). Besluitenlijst B&W vergadering d.d. 01-11-2011 (nr. 44). Aanwezig: M.L.J. Out, burgemeester; J.J. Bruintjes, wethouder; W.C. Luchjenbroers, wethouder; J.F.A. Alberts, wethouder; W.P. van Boggelen, secretaris.

Nadere informatie

Van 27 mei 2014 openbaar

Van 27 mei 2014 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 20 mei 2014. Akkoord. BW-006768 2 Onderwerp Omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) voor de vestiging van een crematorium op de hoek van de Peelterbaan

Nadere informatie

Definitieve Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Dongeradeel d.d. 15-03-2011 (week 11)

Definitieve Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Dongeradeel d.d. 15-03-2011 (week 11) Definitieve Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Dongeradeel d.d. 15-03-2011 (week 11) Aanwezig: Organisatie (I tot en met VIII): burgemeester M.C.M.

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 25 juli 2006 Agendapunt Open- Onderwerp Voorgesteld besluit Beslissing

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 25 juli 2006 Agendapunt Open- Onderwerp Voorgesteld besluit Beslissing Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 25 juli 2006 Agendapunt Open- Onderwerp Voorgesteld besluit Beslissing baar 3.1 Vaststelling besluitenlijst De besluitenlijst van de B&W-vergadering van 18 juli

Nadere informatie

categorie/agendanr. stuknr. B. en W. 2004 RA04.0108 A 11 04/696 Onderwerp: Bezwaarschrift Sluyter Advocaten tegen besluit raad m.b.t.

categorie/agendanr. stuknr. B. en W. 2004 RA04.0108 A 11 04/696 Onderwerp: Bezwaarschrift Sluyter Advocaten tegen besluit raad m.b.t. Raadsvoorstel jaar stuknr. Raad categorie/agendanr. stuknr. B. en W. 2004 RA04.0108 A 11 04/696 Onderwerp: Bezwaarschrift Sluyter Advocaten tegen besluit raad m.b.t. gebied Zijtak Portefeuillehouder: J.

Nadere informatie

J. Seton, burgemeester; F.A.J. Buijtelaar, wethouder; J.F.A. Alberts, wethouder; A. Trip, wethouder; A. Souverein, wethouder; P. Post, secretaris.

J. Seton, burgemeester; F.A.J. Buijtelaar, wethouder; J.F.A. Alberts, wethouder; A. Trip, wethouder; A. Souverein, wethouder; P. Post, secretaris. enlijst B&W vergadering d.d. 09-05-2017 (nr. 19). Aanwezig: J. Seton, burgemeester; F.A.J. Buijtelaar, wethouder; J.F.A. Alberts, wethouder; A. Trip, wethouder; A. Souverein, wethouder; P. Post, secretaris.

Nadere informatie

Van 5 februari 2013 openbaar

Van 5 februari 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering van 29 januari 2013. Advies Akkoord. BW-005538 2 Onderwerp Prestatieverslag inburgering 2012 I Advies 1. Kennisnemen van het bijgevoegde Prestatieverslag inburgering

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 24 JULI 2018

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 24 JULI 2018 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 24 JULI 2018 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Rikus Jager De heer Henk Doeven; de heer Jelle de Haas De heer Nic Dusink Zijn afwezig:

Nadere informatie

Agendapunt 2. Besluitenlijst B&W-vergadering d.d , nr. 41, openbaar gedeelte.

Agendapunt 2. Besluitenlijst B&W-vergadering d.d , nr. 41, openbaar gedeelte. enlijst B&W vergadering d.d. 18-10-2016 (nr. 42). Aanwezig: Afwezig: J. Seton, burgemeester; F.A.J. Buijtelaar, wethouder; J.F.A. Alberts, wethouder; A. Trip, wethouder; A. Souverein, wethouder; J. Gorseling,

Nadere informatie

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 11.O ( )

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 11.O ( ) GEMEENTE LOSSER Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 11.O (14-03-2017) 1 BCO Uitnodigingenlijst Doorgenomen en afspraken gemaakt. Team SOC werkt verder af. 2 DV Verslag BenW week

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 26/01/2016 week 4. 1. projectbureau Waterfront Tonselsedreef 125 t/m 211 beslissing op verzoek tot handhaving

Nadere informatie

4. B --- Agenda commissie M. d.d. 17 oktober 2016, commissie O d.d. 18 oktober 2016 en commissie financien d.d. 20 oktober 2016.

4. B --- Agenda commissie M. d.d. 17 oktober 2016, commissie O d.d. 18 oktober 2016 en commissie financien d.d. 20 oktober 2016. ergadering van burgemeester en wethouders oorstel 1. B aststellen van de openbare besluitenlijst van 4 oktober 2016. De besluitenlijst vaststellen. 2. B Terugkoppeling informatie uit verbonden partijen.

Nadere informatie

Datum vergadering Aanvang/einde Contactpersoon. 21 mei uur R.C. van Nunspeet. B&W-kamer

Datum vergadering Aanvang/einde Contactpersoon. 21 mei uur R.C. van Nunspeet. B&W-kamer Vergadering College van Burgemeester en Wethouders Datum vergadering Aanvang/einde Contactpersoon 21 mei 2013 09.00uur R.C. van Nunspeet Plaats vergadering Doorkiesnummer B&W-kamer 5229445 Ontwerpverslag

Nadere informatie

2 Mogelijkheid ontheffing onbepaalde tijd onderzoeken.

2 Mogelijkheid ontheffing onbepaalde tijd onderzoeken. enlijst B&W-vergadering d.d. 16 juni 2015 Aanwezig: Burgemeester drs. J.W. Brenninkmeijer Wethouder A.C.P. Balk Wethouder Ir. J.H.M. van Dijk Wethouder drs. A.C.W.A.M. van Holstein Wethouder P.J. Van Liempd

Nadere informatie

Om de bouw van appartementen moge- Rixtel. voor de kap van 175 m2 beukenhaag, staande

Om de bouw van appartementen moge- Rixtel. voor de kap van 175 m2 beukenhaag, staande Zaaknummer: Z - 17032919 Documentnummer: INT - 1721328 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 21 NOVEMBER 2017 Aanwezig: Burgemeester Van der Meijden, wethouders Briels, Buter en Meulensteen B&W 1. B&W-adviezen

Nadere informatie

vastgesteld Besluitenlijst

vastgesteld Besluitenlijst No. 31 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09.00 UUR AANWEZIG: MW. G.W. VAN DER WEL-MARKERINK, BURGEMEESTER W. VAN PUTTEN, WETHOUDER W.A. MATEMAN,

Nadere informatie

Mandaatbesluit 2011; Mandaatregister: Overzicht 1 Portefeuillehoudersmandaten

Mandaatbesluit 2011; Mandaatregister: Overzicht 1 Portefeuillehoudersmandaten besluit 2011; register: Overzicht 1 Portefeuillehoudersmandaten Vastgesteld op 2 juli 2013. Laatstelijk gewijzigd bij het besluit van het college d.d. 25 november 2014. 1.1 Verlenen van bouwvergunningen

Nadere informatie

COMMISSIE BEZWAARSCHRIFTEN vaste commissie van advies voor de bezwaarschriften van de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude

COMMISSIE BEZWAARSCHRIFTEN vaste commissie van advies voor de bezwaarschriften van de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude COMMISSIE BEZWAARSCHRIFTEN vaste commissie van advies voor de bezwaarschriften van de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude JAARVERSLAG 2009 van de Commissie Bezwaarschriften periode 1 januari 2009-31

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 24 april 2007 Agendapunt Open-

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 24 april 2007 Agendapunt Open- Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 24 april 2007 17/3.3 BW07.0349 17/3.4 BW07.0367 17/3.9 BW07.0338 17/3.10 BW07.0352 17/3.11 BW07.0359 Bijdrage plaatselijke 4 mei comités Aan de plaatselijke 4

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 7 juni nummer 24

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 7 juni nummer 24 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 7 juni 2005 nummer 24 A.D. van den Bergh, burgemeester J. de Gruijter, wethouder P.A. Zevenbergen J.M. Dekker H.H. de

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 27-07-2010

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 27-07-2010 Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 27-07-2010 Registratienummer : 2010/7667 Aanwezig : Burgemeester L.C. Poppe-de Looff N Weth. M.H.M.R. de Hoon-Veelenturf (voorzitter) J Weth. W. van Hees

Nadere informatie

Datum vergadering 30 november 2010

Datum vergadering 30 november 2010 Gemeente Langedijk Datum vergadering 30 november 2010 Nummer 50 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders Aanwezig: drs. J.F.N. Cornelisse, burgemeester R. van Schoorl, wethouder

Nadere informatie

J. Seton, burgemeester; T. Houwing, wethouder; H.G. Wind, wethouder; J. Gorseling, locosecretaris.

J. Seton, burgemeester; T. Houwing, wethouder; H.G. Wind, wethouder; J. Gorseling, locosecretaris. enlijst B&W vergadering d.d. 21-08-2018 (nr. 34). Aanwezig: Afwezig: J. Seton, burgemeester; T. Houwing, wethouder; H.G. Wind, wethouder; J. Gorseling, locosecretaris. F.A.J. Buijtelaar, wethouder. A.

Nadere informatie

M.L.J. Out, burgemeester; F.A.J. Buijtelaar, wethouder; J.F.A. Alberts, wethouder; A. Trip, wethouder; A. Souverein, wethouder; P. Post, secretaris.

M.L.J. Out, burgemeester; F.A.J. Buijtelaar, wethouder; J.F.A. Alberts, wethouder; A. Trip, wethouder; A. Souverein, wethouder; P. Post, secretaris. enlijst B&W vergadering d.d. 20-05-2014 (nr. 21). Aanwezig: M.L.J. Out, burgemeester; F.A.J. Buijtelaar, wethouder; J.F.A. Alberts, wethouder; A. Trip, wethouder; A. Souverein, wethouder; P. Post, secretaris.

Nadere informatie

J. Seton, burgemeester; F.A.J. Buijtelaar, wethouder; J.F.A. Alberts, wethouder; A. Trip, wethouder; A. Souverein, wethouder; P. Post, secretaris.

J. Seton, burgemeester; F.A.J. Buijtelaar, wethouder; J.F.A. Alberts, wethouder; A. Trip, wethouder; A. Souverein, wethouder; P. Post, secretaris. enlijst B&W vergadering d.d. 20-12-2016 (nr. 51). Aanwezig: J. Seton, burgemeester; F.A.J. Buijtelaar, wethouder; J.F.A. Alberts, wethouder; A. Trip, wethouder; A. Souverein, wethouder; P. Post, secretaris.

Nadere informatie

Van 1 mei 2013 openbaar

Van 1 mei 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 23 april 2013. Akkoord. BW-004454 2 Onderwerp Pilot oplaadpunten elektrisch rijden. R 1. Instemmen met het plaatsen van 4 laadpalen door Stichting E- laad.nl

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 18 juli Vastgesteld d.d.: de burgemeester,

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 18 juli Vastgesteld d.d.: de burgemeester, CONCEPT Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 18 juli 2017 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, de secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

Handhavingsuitvoeringsprogramma (HUP) 2019 vaststellen. Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2018 voor kennisgeving aannemen.

Handhavingsuitvoeringsprogramma (HUP) 2019 vaststellen. Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2018 voor kennisgeving aannemen. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 18 juni 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Aanwezig Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De heer

Nadere informatie

BESLUITENLIJST (4) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 31 januari 2017

BESLUITENLIJST (4) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 31 januari 2017 BESLUITENLIJST (4) Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 31 januari 2017 OPENBAAR AANWEZIG: Burgemeester : A. van den Bosch Wethouder : A.C. Bragt Wethouder

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 20/12/2016 week 51. 1. Domein Ruimte Beslissing op bezwaar tijdelijk hekwerk 16.00880 1. Het bezwaarschrift tegen

Nadere informatie

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 27 maart 2012

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 27 maart 2012 Aanwezig: de heren T.J. van der Zwan, S. Siebenga, A. Hartsuiker, mevrouw C. van der Laan en F.H. Perdok secretaris. Afwezig: de heer L. Buwalda. Agendapunt Onderwerp Advies Beslissing 1 Besluitenlijst

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst College Peel en Maas Week: 17 1. Agendapunt: Algemene informatie: Doel: Voorstel: Besluit: Besluitenlijst vergadering d.d.

Openbare Besluitenlijst College Peel en Maas Week: 17 1. Agendapunt: Algemene informatie: Doel: Voorstel: Besluit: Besluitenlijst vergadering d.d. Openbare Besluitenlijst College Peel en Maas Week: 17 1 Aanwezig: Wethouder Absil Wethouder Janssen Wethouder Segers Secretaris directeur: de heer Mensink Afwezig: -- Datum 27 april 2010 Agendapunt: Algemene

Nadere informatie

Portefeuille Onderwerp Advies Besluit

Portefeuille Onderwerp Advies Besluit Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders week 3 Dinsdag 17 januari 2012 09:30 uur in de kamer van de burgemeester van het gemeentehuis. Aanwezig: Burgemeester A.J. van Hedel wethouder

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d Vastgesteld d.d.: de burgemeester,

Besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d Vastgesteld d.d.: de burgemeester, CONCEPT Besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 19-4-2011 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, De secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina - 1 - 1. BESLUITENLIJST

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 4 augustus Vastgesteld d.d.

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 4 augustus Vastgesteld d.d. CONCEPT Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 4 augustus 2015 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, de secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst

Openbare Besluitenlijst VERGADERING : College van Burgemeester en Wethouders DATUM : 5 juni 2018 TIJDSTIP : 09.30 uur Openbare Besluitenlijst Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen A.M. Beekhuizen W.N.A. Joosten J.J.F.M. Gardeniers

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Oldambt d.d.: 9 januari 2018

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Oldambt d.d.: 9 januari 2018 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Oldambt d.d.: 9 januari 2018 Nr Afdel. Nr Onderwerp Besluit A Besluitenlijst van de vergadering van Conform 19 december

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 24 mei 2005. nummer 22

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 24 mei 2005. nummer 22 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 24 mei 2005 nummer 22 A.D. van den Bergh, Burgemeester J. de Gruijter, wethouder P.A. Zevenbergen, J.M. Dekker, H.H.

Nadere informatie

Datum vergadering 21 september 2010

Datum vergadering 21 september 2010 Gemeente Langedijk Datum vergadering 21 september 2010 Nummer 39 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders Aanwezig: drs. J.F.N. Cornelisse, burgemeester R. van Schoorl, wethouder

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM. Notulen. van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 29 juli 2008. nummer 29

GEMEENTE ALBLASSERDAM. Notulen. van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 29 juli 2008. nummer 29 GEMEENTE ALBLASSERDAM Notulen van de vergadering van burgemeester en s van 29 juli 2008 nummer 29 A.L. Cardon, S.J. Veerman, J.M. Dekker, A.B. Blase, secretaris Afwezig: L.M. Huizer - burgemeester 1. Vaststellen:

Nadere informatie

BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 25 (20 t/m 24 juni 2005)

BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 25 (20 t/m 24 juni 2005) BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 25 (20 t/m 24 juni 2005) Datum besluit College: dinsdag 28 juni 2005. Nr. Ingekomen stuk van: Onderwerp: 1. Vaststellen van de besluitenlijst van de Collegevergadering van

Nadere informatie

Datum vergadering 16 november 2010

Datum vergadering 16 november 2010 Gemeente Langedijk Datum vergadering 16 november 2010 Nummer 48 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders Aanwezig: drs. J.F.N. Cornelisse, burgemeester R. van Schoorl, wethouder

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst B&W- vergadering d.d. 18 december 2012

Openbare besluitenlijst B&W- vergadering d.d. 18 december 2012 12CV000580 Glasverzekering Akkoord te gaan met de verhoging premie glasverzekering per 2013 De extra premie ad 6.900,- verdelen over alle gemeentelijke panden De financiële consequenties verwerken in de

Nadere informatie

AANVULLING. VERSLAG van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 22 januari 2008, nr. 3. Aanwezig. Voorts aanwezig: bij punt:

AANVULLING. VERSLAG van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 22 januari 2008, nr. 3. Aanwezig. Voorts aanwezig: bij punt: VERSLAG van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 22 januari 2008, nr. 3 AANVULLING Aanwezig Burg. : Secr. : Weth. I : Weth. II : Weth. III : N.E. Joosten Th. van Waes E. van Ooijen D. ter

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 19 juli 2011 Agendapunt Open-

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 19 juli 2011 Agendapunt Open- Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 19 juli 2011 29/3.03 BW11.0591 29/3.04 BW11.0431 29/3.05 BW11.0584 arverslag/arrekening 2010 Opon begroting 2011 Open Primair Onderwijs Noordenveld meerrenbegroting

Nadere informatie

Datum vergadering 14 december 2010

Datum vergadering 14 december 2010 Gemeente Langedijk Datum vergadering 14 december 2010 Nummer 52 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders Aanwezig: drs. J.F.N. Cornelisse, burgemeester R. van Schoorl PJ. Beers

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 24 MAART 2009 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer J.P. Tanis, wethouder

Nadere informatie

Perslijst Collegebesluitenlijst 14 december 2010

Perslijst Collegebesluitenlijst 14 december 2010 Onderwerp Tarieven 2011 gemeentelijke sportaccommodaties en zwembaden Besluit op bezwaar Beslissing Het college stemt in met de tarieven voor 2011 conform de bijgevoegde bijlagen. Het college besluit op

Nadere informatie

BESLUITENLIJST OPENBARE COLLEGEVERGADERING VAN 15 december 2015

BESLUITENLIJST OPENBARE COLLEGEVERGADERING VAN 15 december 2015 BESLUITENLIJST OPENBARE COLLEGEVERGADERING VAN 15 december 2015 Aanwezig: De wnd. burgemeester, de heer M. Houtman De wethouder I, de heer W. van der Leij De wethouder II, de heer T. Meijdam De wethouder

Nadere informatie

O P E N B A R E B E S L U I T E N L IJ S T BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Van 30 september 2008 nr. 40

O P E N B A R E B E S L U I T E N L IJ S T BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Van 30 september 2008 nr. 40 O P E N B A R E B E S L U I T E N L IJ S T van het college van GEMEENTE HOORN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Van 30 september 2008 nr. 40 NNr. Onderwerp Afd. Besluit A. Besluiten uit de B&W-vergadering 1.

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 17-08-2010

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 17-08-2010 Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 17-08-2010 Registratienummer : 2010/7683 Aanwezig : Burgemeester L.C. Poppe-de Looff (voorzitter) J Weth. M.H.M.R. de Hoon-Veelenturf N Weth. W. van Hees

Nadere informatie

Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2017 voor kennisgeving aannemen. 1. In te stemmen met verdere verkenning/uitwerking

Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2017 voor kennisgeving aannemen. 1. In te stemmen met verdere verkenning/uitwerking Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 10 april 2018 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d Vastgesteld d.d.: de burgemeester,

Besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d Vastgesteld d.d.: de burgemeester, CONCEPT Besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 25-10-2010 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, De secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina - 1 - 1. BESLUITENLIJST

Nadere informatie

Cie / Raad Onderwerp Begroting en jaarrekening Plusteam OPB RAAD

Cie / Raad Onderwerp Begroting en jaarrekening Plusteam OPB RAAD enlijst B&W-vergadering d.d. 10 april 2018 Aanwezig: Burgemeester drs. J.W. Brenninkmeijer Wethouder A.C.P. Balk Wethouder Ir. J.H.M. van Dijk Wethouder drs. A.C.W.A.M. van Holstein Wethouder P.J. Van

Nadere informatie

O P E N B A R E B E S L U I T E N L IJ S T BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Van 21 november 2006 nr. 47. AC Akkoord en conform vastgesteld.

O P E N B A R E B E S L U I T E N L IJ S T BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Van 21 november 2006 nr. 47. AC Akkoord en conform vastgesteld. O P E N B A R E B E S L U I T E N L IJ S T van het college van GEMEENTE HOORN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Van 21 november 2006 nr. 47 NNr. Onderwerp Afd. Besluit A. Besluiten uit de B&W-vergadering 1. Verzamelbesluit

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 30 oktober 2007 Agendapunt Open-

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 30 oktober 2007 Agendapunt Open- Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 30 oktober 2007 Agendapunt Open- 44/3.02 BW07.0962 44/3.06 BW07.0939 44/3.09 BW07.0831 44/3.10 BW07.0963 44/3.11 BW07.0965 baar Onderwerp Voorgesteld besluit Beslissing

Nadere informatie

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 15 december 2015

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 15 december 2015 Aanwezig: de heren T.J. van der Zwan, S. Siebenga, J.C.F. Broekhuizen, J.R. Zoetendal, mevrouw J. van der Laan en dhr. F.H. Perdok secretaris. Agendapunt Onderwerp Advies Beslissing 1 Besluitenlijst bespreekstukken

Nadere informatie

BESLUITENLIJST voor de vergadering van het college van B&W Datum: 21 april 2015

BESLUITENLIJST voor de vergadering van het college van B&W Datum: 21 april 2015 BESLUITENLIJST voor de vergadering van het college van B&W Datum: 21 april 2015 Aanwezig: Afwezig: burgemeester, wethouders Verbeek Nijhof, Varkevisser, Luca en Fluitman en de gemeentesecretaris I. Notulen

Nadere informatie

Besluit De bouwvergunning wordt geweigerd volgens artikel 44 van de Woningwet.

Besluit De bouwvergunning wordt geweigerd volgens artikel 44 van de Woningwet. enlijst B&W Smallingerland - week 36-2008 Afd. Nr. Onderwerp 27 augustus 2008 BO 1. Bezwaarschrift tegen oplegging dwangsom in verband met plaatsing erfafscheiding zonder bouwvergunning op Douwstraweg

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst college burgemeester en wethouders

Openbare besluitenlijst college burgemeester en wethouders Openbare besluitenlijst college burgemeester en wethouders Datum : 9 september 2003 Weeknummer: 37 Aanwezig: M. van Veelen, burgemeester H. van t Pad, wethouder P.J., wethouder Y.C.M. de Rijk, secretaris

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 11 juli 2017 aanvangstijd: 09:00 uur

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 11 juli 2017 aanvangstijd: 09:00 uur Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 11 juli 2017 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W OPENBARE BESLUITENLIJST B&W 21-03-2017 onderwerp ambtelijk advies besluit Vaststellen besluitenlijst b&w 14-03-2017 Vaststellen besluitenlijst b&w-vergadering 14-03-2017 Gebiedsvisie en programma De Groote

Nadere informatie

Besluitenlijst College van burgemeester en wethouders d.d. 15 september Onderwerp Advies Besluit

Besluitenlijst College van burgemeester en wethouders d.d. 15 september Onderwerp Advies Besluit Besluitenlijst vergadering B&W van 8 september 2009 t.b.v. raad en pers. Programmabegroting 2010 en meerjarenraming 2011-2013 incl. raadsvoorstel en - besluit. Ter vaststelling. De programmabegroting 2010

Nadere informatie

Bijlage 4 Voorstel Mandaatregeling OMWB, 26 oktober 2017

Bijlage 4 Voorstel Mandaatregeling OMWB, 26 oktober 2017 Bijlage 4 Voorstel Mandaatregeling OMWB, 26 oktober 2017 De burgemeester en het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Overwegende dat: het Rijk, het IPO en de VNG in 2009 afspraken hebben

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 17 februari nummer 7

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 17 februari nummer 7 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 17 februari 2009 nummer 7 A.L. Cardon, S.J. Veerman, J.M. Dekker, A.B. Blase, loco burgemeester wethouder wethouder

Nadere informatie

Nr. Afdeling Zaak Poho Onderwerp Samenvatting Advies Besluit BP 0.1 Secretaris B&W besluitenlijst 1 nov. 2016

Nr. Afdeling Zaak Poho Onderwerp Samenvatting Advies Besluit BP 0.1 Secretaris B&W besluitenlijst 1 nov. 2016 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders. Dinsdag 8 november 2016 om 9.30 uur in de kamer van de burgemeester, gemeentehuis te Neerijnen Aanwezig: Nr. Burgerparticipatie Burgemeester

Nadere informatie

Aanwezig: burgemeester Van der Meijden, wethouders Briels, Buter, Meulensteen en Van der Zanden

Aanwezig: burgemeester Van der Meijden, wethouders Briels, Buter, Meulensteen en Van der Zanden ENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 26 maart 2019 Aanwezig: burgemeester Van der Meijden, wethouders Briels, Buter, Meulensteen en Van der Zanden Nr. B&W nderwerp Com/ raad Beslissing Toelichting op besluit

Nadere informatie

EERSTE WIJZIGINGSBESLUIT OP HET MANDAAT-, VOLMACHT- EN MACHTIGINGSBESLUIT besluiten:

EERSTE WIJZIGINGSBESLUIT OP HET MANDAAT-, VOLMACHT- EN MACHTIGINGSBESLUIT besluiten: EERSTE WIJZIGINGSBESLUIT OP HET MANDAAT-, VOLMACHT- EN MACHTIGINGSBESLUIT 2009 Burgemeester en wethouders van Hilversum; gelet op het bepaalde in artikel 75, tweede lid, 166, 168, 171, 177 en 232 van de

Nadere informatie

Gemeente Tiel. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 15 januari 2019 om 9.00 uur Afwezig: Ben Brink

Gemeente Tiel. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 15 januari 2019 om 9.00 uur Afwezig: Ben Brink Gemeente Tiel Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 15 januari 2019 om 9.00 uur Afwezig: Ben Brink Onderwerpen voorzien van een ster krijgen uitstel van publicatie

Nadere informatie

Vergadering van Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst

Vergadering van Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst Vergadering van Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst Datum 25-06-2019 Aanvang 09:00 Locatie B&W-kamer OPENBARE AGENDA 1. Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 18 juni 2019 De besluitenlijst

Nadere informatie

VERGADERING. de dato 16 SEPTEMBER 2014. besluitenlijst

VERGADERING. de dato 16 SEPTEMBER 2014. besluitenlijst Gemeente UITGEEST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS de dato 16 SEPTEMBER 2014 besluitenlijst Aanwezig: Burgemeester Th. van Etįk. Secretaris P. Schouten. SECR int 14.2563 Betreft: Openbare B&W-besluitenlijst

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 27 JANUARI 2004

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 27 JANUARI 2004 Nr. 5 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 27 JANUARI 2004 Aanwezig: M. Peereboom, burgemeester R. Hackert, wethouder J.T.H.M. Penninx, wethouder A.A. van Engelen, wethouder

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 10 februari 2015

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 10 februari 2015 Zaaknummer: Z - 15023638 Documentnummer: INT - 1513465 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 10 februari 2015 1.1 Vaststelling besluitenlijst collegevergadering 3 februari 2015. De besluitenlijst wordt

Nadere informatie

B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S

B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S Datum 13 mei 2014 Openbaar Burgemeester Secretaris Mr. drs. A.J. Borgdorff Mr.

Nadere informatie

Van 10 september 2013 openbaar

Van 10 september 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 03 september 2013. Akkoord. BW-006276 2 Onderwerp Bezwaarschrift tegen het besluit van 6 mei 2013 tot het opleggen van maatwerkvoorschriften op grond van

Nadere informatie

VERGADERING. de dato 2 SEPTEMBER 2014. besluitenlijst

VERGADERING. de dato 2 SEPTEMBER 2014. besluitenlijst Gemeente UITGEEST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS de dato 2 SEPTEMBER 2014 besluitenlijst Burgemeester SECR int 14.2414 Betreft: Openbare B&W-besluitenlijst van 26 augustus 2014 Het vaststellen

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 8 december Vastgesteld d.d.

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 8 december Vastgesteld d.d. CONCEPT Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 8 december 2015 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, de secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST

OPENBARE BESLUITENLIJST VERGADERING : College van Burgemeester en Wethouders DATUM : 14 maart 2017 TIJDSTIP : 09.30 uur OPENBARE BESLUITENLIJST Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester C.J.M.W. Wassenaar Wethouder J.J.F.M.

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 9 februari 2010 Agendapunt Open-

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 9 februari 2010 Agendapunt Open- Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 9 februari 2010 6/3.04 BW10.0070 6/3.05 BW10.0071 6/3.07 BW10.0116 6/3.11 BW10.0042 Aanvraag K. Pruim om een aanwezigheidsvergunning voor kansspelautomaten. Verzoek

Nadere informatie

2) Uitnodiging provincie ZH masterclass BIZ d.d. 18 november uur in Zoetermeer. Besluit: Voor kennisgeving aannemen.

2) Uitnodiging provincie ZH masterclass BIZ d.d. 18 november uur in Zoetermeer. Besluit: Voor kennisgeving aannemen. Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 11 november 2014 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp ADV-14-00986/Z.02426 Uitnodigingen B&W

Nadere informatie

vastgesteld Besluitenlijst

vastgesteld Besluitenlijst No. 51 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09.00 UUR AANWEZIG: MW. G.W. VAN DER WEL-MARKERINK, BURGEMEESTER D. JENSE, WETHOUDER J. BOLTE, WETHOUDER

Nadere informatie

C. Visser, Communicatie

C. Visser, Communicatie Openbare Besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 16 07 2013 Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik. Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester C.J.M.W.

Nadere informatie

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 09.O ( )

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 09.O ( ) GEMEENTE LOSSER Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 09.O (26-02-2019) Besluitenlijst College Burgemeester en Wethouders Datum 26-02-2019 Tijd 9:15-12:00 Locatie Kamer Burgemeester

Nadere informatie

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 12 juli 2011

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 12 juli 2011 Aanwezig: de heren T.J. van der Zwan, dhr. L. Buwalda, S. Siebenga, A. Hartsuiker, mevrouw C. van der Laan en F.H. Perdok secretaris. Agendapunt Onderwerp Advies Beslissing 1 Besluitenlijst bespreekstukken

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 11 DECEMBER 2007 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer J.A. Lavooi,

Nadere informatie

besluitenlijst vergadering algemeen bestuur RUD Drenthe vastgesteld in de vergadering van het ah op 30 maart 2015

besluitenlijst vergadering algemeen bestuur RUD Drenthe vastgesteld in de vergadering van het ah op 30 maart 2015 . H DrenHiL1 H besluitenlijst vergadering algemeen bestuur RUD Drenthe vastgesteld in de vergadering van het ah op 30 maart 2015 d.d. 24 november 2014, 15.00-16.30 uur Provinciehuis te Assen, kamer 0,06

Nadere informatie

Cie / Raad Onderwerp 5 e turap OPB RAAD

Cie / Raad Onderwerp 5 e turap OPB RAAD enlijst B&W-vergadering d.d. 5 juni 2018 Aanwezig: Burgemeester drs. J.W. Brenninkmeijer Wethouder A.C.P. Balk Wethouder Ir. J.H.M. van Dijk Wethouder drs. A.C.W.A.M. van Holstein Wethouder P.J. Van Liempd

Nadere informatie

B&W-vergadering d.d. 8 december 2015 Besluitenlijst van de agendastukken

B&W-vergadering d.d. 8 december 2015 Besluitenlijst van de agendastukken B&W-vergadering d.d. 8 december 2015 Besluitenlijst van de agendastukken Nr. Voorstel, advies en beslissing Afdoening 1. Besluitenlijst van de bespreekstukken van 1 december 2015. Secr. Vastgesteld. 2.

Nadere informatie

Van 4 november 2014 openbaar

Van 4 november 2014 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 28 oktober 2014. Advies Akkoord. BW-007690 2 Onderwerp Melding en openbaarmaking nevenfuncties en (financiële) belangen in ondernemingen en organisaties

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN Vergadering van het College van burgemeester en wethouders op 16 december 2014 om 09.00 uur. Aanwezig: Drs.

Nadere informatie

Besluitenlijst B.&W.-VERGADERING 02-03-2004

Besluitenlijst B.&W.-VERGADERING 02-03-2004 02-03-2004 No. 10 VASTGESTELD BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP DINSDAG OM 09.00 UUR. AANWEZIG: MW. G.W. VAN DER WEL-MARKERINK E.R. TRIEMSTRA, VOORZITTER,

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 5 juli 2016 aanvangstijd: 09:00

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 5 juli 2016 aanvangstijd: 09:00 Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 5 juli 2016 aanvangstijd: 09:00 Aanwezig Mevrouw A. De heer K. Kasteleijn De heer F.J.

Nadere informatie

Aan de gemeenteraad Gemeente Steenwijkerland Vendelweg 1 8331 XE Steenwijk Steenwijk, 8-1-2008 Nummer voorstel: 2008/7

Aan de gemeenteraad Gemeente Steenwijkerland Vendelweg 1 8331 XE Steenwijk Steenwijk, 8-1-2008 Nummer voorstel: 2008/7 Voorstel aan de raad Aan de gemeenteraad Gemeente Steenwijkerland Vendelweg 1 8331 XE Steenwijk Steenwijk, 8-1-2008 Nummer voorstel: 2008/7 Voor raadsvergadering d.d.: 22-01-2008 Agendapunt: 17 Onderwerp:

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 30-10-2012 Registratienummer: 2012/16197 Aanwezig : Burgemeester L.C. Poppe-de Looff (voorzitter) Weth. M.H.M.R. de Hoon-Veelenturf Weth. W. van Hees Weth..C.M.

Nadere informatie

Afwezig: mevrouw A.J. Verboom-Hofman, wethouder

Afwezig: mevrouw A.J. Verboom-Hofman, wethouder Aanwezig: de heer K. Blijenberg, wethouder de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer R.G. van de Ven, wethouder de heer M.J. Verhoef, gemeentesecretaris Afwezig: mevrouw

Nadere informatie

Gemeente Noord-Beveland

Gemeente Noord-Beveland Agenda Burgemeester en Wethouders Aanwezige leden: H. van Kooten, P.L. de Putter, C.M. van der Weele, A.G. van der Maas en drs. D. Sinke Uitnodiging voor de vergadering op dinsdag 20 augustus 2013 08:30-12:00

Nadere informatie

BESLUITENLIJST: van de vergadering van burgemeester en wethouders van Valkenburg aan de Geul, gehouden op 18 maart 2008.

BESLUITENLIJST: van de vergadering van burgemeester en wethouders van Valkenburg aan de Geul, gehouden op 18 maart 2008. BESLUITENLIJST: van de vergadering van burgemeester en wethouders van Valkenburg aan de Geul, gehouden op 18 maart 2008. AANWEZIG: Burgemeester drs. M.J.A. Eurlings Wethouders J.I.M. Kleijnen, H.M.L. Dauven,

Nadere informatie

BESLUITENLIJST: van de vergadering van burgemeester en wethouders van Valkenburg aan de Geul, gehouden op 2 december 2008.

BESLUITENLIJST: van de vergadering van burgemeester en wethouders van Valkenburg aan de Geul, gehouden op 2 december 2008. BESLUITENLIJST: van de vergadering van burgemeester en wethouders van Valkenburg aan de Geul, gehouden op 2 december 2008. AANWEZIG: Burgemeester drs. M.J.A. Eurlings. Wethouders: drs. H.M.L. Dauven, mr.

Nadere informatie