Mijn Cardiac Lifestyle Intervention Check

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Mijn Cardiac Lifestyle Intervention Check"

Transcriptie

1 Mijn Cardiac Lifestyle Intervention Check Digitale Brochure

2 mijnclic begeleidt mensen op weg naar een betere leefstijl en gezondheid

3 Over mijnclic mijnclic staat voor mijn Cardiac Lifestyle Intervention Check. mijnclic begint altijd met een fysieke health check. Met de uitkomsten hiervan worden de hartrisicoscore en het leefstijlcijfer van de deelnemer berekend. Door middel van een persoonlijke website maakt mijnclic deelnemers bewust van hun leefstijl en gezondheid en biedt mijnclic de deelnemer de handvaten om gezonder te gaan leven. Het doel van mijnclic is tweeledig 1. Mass-screening-tool om mensen met een verhoogd hartrisico uit grote groepen te filteren voor urgente medische opvolging. 2. Bij grote groepen deelnemers bewustwording te creëren over leefstijl en gezondheid en hen te helpen gezonder te gaan leven. Beproefd concept mijnclic is gebaseerd op een succesvol concept waarin een korte health check en online vragenlijsten werd opgevolgd door een gepersonaliseerd digitaal gezondheidsadvies. Deze aanpak heeft geleid tot 20% hartrisico reductie (de kans op hart- en vaatziekten in de komende 10 jaar). Dit concept is getest op ruim deelnemers in verschillende trials door het huidige mijnclic team. Innovatief programma mijnclic bouwt voort op deze succesformule en voegt naast het hartrisico ook het leefstijlcijfer en tal van andere innovatieve features toe, met als basis een persoonlijke website. mijnclic wordt gesteund door een groot netwerk van internationale top-cardiologen, dit zorgt voor een constante reflectie en draagt bij aan de innovatie van het programma.

4 Hoe werkt mijnclic mijnclic begint met een health check, met de uitkomsten hiervan worden het hartrisicoscore en de leefstijlcijfer berekend. Door middel van een persoonlijke website, vragenlijsten, gezondheidsadviezen en sociale elementen maakt mijnclic deelnemers bewust van hun leefstijl en gezondheid en biedt het de deelnemer de handvaten om gezonder te gaan leven. Health Check Tijdens de Health Check worden onder andere de volgende onderdelen gemeten. Bloeddruk Totaal cholesterol HDL cholesterol Glucosegehalte Gezondheid en leefstijl (vragenlijsten) Hiermee is de persoonlijke gezondheids- en leefstijl situatie van de deelnemer in kaart gebracht. Persoonlijke website Elke deelnemer aan mijnclic krijgt toegang tot een persoonlijke website ( Naast dat de deelnemer de uitslag van de Health Check op zijn website terug kan vinden worden hier ook de adviezen over leefstijl en gezondheid gepubliceerd. Via krijgt de deelnemer tips over de onderdelen die niet zo goed gaan en regelmatig een uitnodiging om naar de persoonlijke website te gaan om een leefstijlvragenlijst in te vullen.

5 Onderdelen website Hartrisicoscore Met de gegevens van de health check (o.a. bloeddruk, cholesterol, glucose en BMI ) en de online vragenlijsten wordt de hartrisicoscore (kans op hart- en vaatziekten in de komende 10 jaar) berekend. De hartrisicoscore is de meest objectieve peiler van de gezondheid van de deelnemer. De hartrisicoscore en uitgebreide informatie over de verschillende hartrisico factoren kan de deelnemer terug vinden op zijn persoonlijke mijnclic website. Leefstijlcijfer Naar aanleiding van een vragenlijsten bepaalt mijnclic het leefstijlcijfer. Hierbij wordt onder andere gekeken naar: bewegen, roken, alcohol, voeding, stress en slaap. Het leefstijlcijfer geeft aan hoe gezond je leeft op een schaal van De deelnemer kan vijf keer per jaar zijn leefstijlcijfer berekenen, de voortgang wordt in een overzicht bijgehouden. Het leefstijlcijfer en uitgebreide informatie over de verschillende leefstijlfactoren kan de deelnemer terug vinden op zijn persoonlijke mijnclic website. Deze uitleg is zowel als tekst als video beschikbaar. Gezondheidsplan Naar aanleiding van de hartrisicoscore en het leefstijlcijfer wordt een gezondheidsplan samengesteld. Hierin staan adviezen en tips over de onderdelen waarop de deelnemer niet goed of matig heeft gescoord. Zo krijgt de deelnemer handvaten om zijn leefstijl te verbeteren en daarmee zijn hartrisico te verlagen. Tips De deelnemer krijgt per praktische gezondheidstips over de onderdelen die niet zo goed gaan. De tips ontvang de deelnemer per , maar is ook online terug lezen op de persoonlijke pagina.

6 Buddy s Omdat sociale steun een zeer belangrijk onderdeel is bij het aannemen en volhouden van een gezonde leefstijl, bestaat het zogenaamde buddy-systeem. Dit houdt in dat de deelnemer een aantal mensen uit zijn directe omgeving kan uitnodigen om hem of haar te helpen de gezondheidsdoelen te bereiken. Deze buddy s worden door mijnclic op de hoogte gehouden van de leefstijl van de deelnemer en krijgen regelmatig tips over hoe ze op de juiste manier support kunnen leveren. Facebook Op de mijnclic Facebook pagina staan wekelijks nieuwe interessante nieuwsberichten en tips over leefstijl en gezondheid die de deelnemer prikkelen om bezig te zijn met gezondheid en leefstijl. Alle adviezen en tips uit het gezondheidsplan ontvangt de deelnemer ook per . Regelmatig wordt ook gezondheidsnieuws per naar de deelnemer verstuurd en krijgt de deelnemer per een melding als er een vragenlijst klaar staat of een vernieuwing op de website heeft plaatsgevonden. Soorten adviezen Gezondheid en leefstijl adviezen op maat naar aanleiding van antwoorden op online vragenlijsten en Health Check. s met tips over gezondheid en leefstijl.. Ongekend flexibel systeem dat de mogelijkheid biedt om informatie toe te voegen die aansluit op uw organisatie. Persoonlijke adviezen Het is wetenschappelijk bewezen dat persoonlijk advies vele malen effectiever is dan algemeen gezondheidsadvies. Daarom zijn de adviezen die de deelnemer krijgt bij mijnclic op maat gemaakt en specifiek gericht op de eigen situatie van de deelnemer. Zo zijn de adviezen bij de leefstijlfactoren bijvoorbeeld al zo specifiek dat er meer dan 4 miljoen verschillende profielen mogelijk zijn.

7

8 Voordelen MijnCLIC 24/7 Een groot voordeel van mijnclic boven traditionele gezondheidsadvisering, door bijvoorbeeld een cardioloog of gezondheidscoach, is dat mijnclic er altijd voor je is. De persoonlijke mijnclic website is dag en nacht, 24/7 te bereiken om onder andere resultaten, adviezen, video's en gezondheidsnieuws te bekijken. Maatwerk Het mijnclic systeem is zeer flexibel. Inhoud en opmaak zijn bijvoorbeeld gescheiden wat betekent dat het programma white label kan worden aangeboden. Verder is er de mogelijkheid dat de klant het mijnclic systeem zelf kan gebruiken. Bijvoorbeeld voor het communiceren van een bedrijfsboodschap of met een zelf gemaakte vragenlijsten, mijnclic zorgt vervolgens voor de rapportage. Het doel hiervan is het community effect te versterken en de loyaliteit naar het bedrijf te verhogen. Thermometer voor gezondheid mijnclic werkt niet alleen als thermometer voor de gezondheid per deelnemer, maar ook voor de hele organisatie of delen ervan. Zo kan de organisatie haar resources op maat inzetten, en haar HR strategie tijdig aanpassen aan de informatie die het MijnCLIC systeem levert. Rapportages Om de privacy van de deelnemer te beschermen wordt er nooit op individuele basis gerapporteerd. Rapportages worden wel gemaakt op basis van bijvoorbeeld: afdelingen, leeftijdsgroepen, locaties etc. Met een goede afstemming kan dit de afdeling personeelszaken helpen om de zorg te optimaliseren en uitval te beperken. Een gezond bedrijf voor een lage prijs Een van de belangrijkste kenmerken van mijnclic is dat ze in staat is met een zeer grote groep deelnemers toch de deelnemer persoonlijk te benaderen met op maat gesneden adviezen, dit geeft een optimaal resultaat tegen zeer lage de kosten.

9 Resultaten In voorgaande programma's van mijnclic zijn deelnemers niet alleen gezonder gaan leven, maar was er ook een spectaculaire en meetbare verbetering van de gezondheid. De bloeddruk daalde aanzienlijk. Ook daalde het in het bloed gemeten totaal cholesterol en LDL-cholesterol (het slechte cholesterol). Daarnaast steeg het HDL-cholesterol (het goede cholesterol). Door deze factoren samen daalde de kans op het krijgen van een hartinfarct bij de deelnemers gemiddeld met maar liefst 20% en dat zónder het innemen van medicijnen

10 mijnclic voor uw organisatie mijnclic is vernieuwend, dynamisch en er wordt continu gewerkt aan de doorontwikkeling van mijnclic. Door de flexibiliteit van het systeem, kan MijnCLIC direct inspringen op nieuwe ontwikkelingen op het gebied van gezondheid, leefstijl en e-coaching. mijnclic is geschikt om in te zetten binnen alle type organisaties, met een minimale inspanning aan de kant van de opdrachtgever. mijnclic organiseert de health checks op locatie en begeleidt de deelnemers een jaar lang op weg naar een betere gezondheid. mijnclic verzorgt het communicatie plan naar de deelnemers en levert desgewenst op regelmatige basis algemene (anonieme) rapportages over de voortgang van uw medewerkers. mijnclic navigeert uw medewerkers naar de optimaal haalbare leefstijl en de best mogelijke gezondheid. Gemiddeld daalde de kans op het krijgen van een hartinfarct bij de deelnemers met maar liefst 20%. mijnclic is ongekend flexibel. MijnCLIC kan op maat gemaakt worden zodat het precies aansluit op de wensen van de opdrachtgever. Deelname aan mijnclic levert niet alleen gezondere werknemers op, maar creëert ook een community effect binnen uw organisatie waarbij mensen van elkaars voortgang op de hoogte kunnen blijven en elkaar kunnen ondersteunen bij het verbeteren van gezondheid en leefstijl. Voor meer informatie over mijnclic kunt u contact met ons opnemen, met alle plezier geven wij u meer uitleg over mijnclic en bekijken wij samen met u hoe mijnclic kan worden toegepast in uw organisatie.

11 MyCLIC B.V. Emmastraat 18 II 1075 HT Amsterdam Nederland

Individueel zorgplan vitale vaten

Individueel zorgplan vitale vaten Individueel zorgplan vitale vaten Wat kunt u zelf doen? Een gezonde leefstijl is het belangrijkste bij de aanpak van risicofactoren. Misschien is uw leefstijl wel goed. Zorgverleners kunnen u adviseren

Nadere informatie

Individueel Zorgplan Cardiometabool

Individueel Zorgplan Cardiometabool Individueel Zorgplan Cardiometabool Vasculair Centrum Naam: Geboortedatum: Patiëntnummer: Vasculair centrum Rijnstate Het Rijnstate Vasculair Centrum is een kennis- en behandelcentrum voor patiënten met

Nadere informatie

Individueel behandelplan COPD/Astma

Individueel behandelplan COPD/Astma Individueel behandelplan COPD/Astma Persoonlijke gegevens Naam Adres Woonplaats Telefoon E-mail Geb. datum Diagnose Diagnose gesteld op Bij ongeval waarschuwen Naam Adres Telefoon Relatie met pasdrager

Nadere informatie

Medisch wetenschappelijke standaard voor Preventief Medisch onderzoek

Medisch wetenschappelijke standaard voor Preventief Medisch onderzoek Medisch wetenschappelijke standaard voor Preventief Medisch onderzoek Wat is het PreventieKompas? Het PreventieKompas is een gezondheidsonderzoek dat is ontwikkeld in samenwerking met de top van de Nederlandse

Nadere informatie

HET 'GEZOND ETEN PROGRAMMA' VOOR BEDRIJVEN

HET 'GEZOND ETEN PROGRAMMA' VOOR BEDRIJVEN HET 'GEZOND ETEN PROGRAMMA' VOOR BEDRIJVEN INLEIDING @Ease Lifestyle B.V. heeft als missie de Nederlandse bevolking gezonder te maken, waarbij onze focus ligt op gezonde voeding. We richten ons hierbij

Nadere informatie

Pre-diabetes, wat is het en wat kan ik er zelf aan doen? In deze folder krijgt u hier meer informatie over.

Pre-diabetes, wat is het en wat kan ik er zelf aan doen? In deze folder krijgt u hier meer informatie over. Pre-diabetes Pre-diabetes, wat is het en wat kan ik er zelf aan doen? In deze folder krijgt u hier meer informatie over. Wat is pre-diabetes Pre-diabetes is het stadium vóór diabetes (suikerziekte). Het

Nadere informatie

Uw bezoek aan de vasculaire polikliniek.

Uw bezoek aan de vasculaire polikliniek. Uw bezoek aan de vasculaire polikliniek www.nwz.nl Inhoud Wat is atherosclerose? 3 Afspraak met verpleegkundig specialist 3 Bloedonderzoek en vragenlijst 4 Uw eerste bezoek aan vasculaire polikliniek 4

Nadere informatie

Naam. Datum. Noteer het aantal GFI punten op dit onderdeel Nadere omschrijving problematiek

Naam. Datum. Noteer het aantal GFI punten op dit onderdeel Nadere omschrijving problematiek Inventarisatie (A) Zet een kruisje of omcirkel het aantal punten bij het antwoord van uw keuze. A Sociale aspecten (wonen, werken, zelfstandigheid) Ervaart u op onderstaande onderwerpen problemen? SOMS

Nadere informatie

A New Me Lifestyle Potential en Health Potential Duurzame leefstijlverbetering op basis van DNA. Voor consumenten

A New Me Lifestyle Potential en Health Potential Duurzame leefstijlverbetering op basis van DNA. Voor consumenten A New Me Lifestyle Potential en Health Potential Duurzame leefstijlverbetering op basis van DNA Voor consumenten Wij gebruiken het DNA niet voor diagnostiek, maar om een gepersonaliseerd voeding- en beweegadvies

Nadere informatie

3 Persoonlijke gegevens

3 Persoonlijke gegevens 3 Persoonlijke gegevens Naam Telefoonnummer Voorgeschiedenis en SCORE-risico (%)* Diagnose(n) centrale zorgverlener Mevrouw Jansen Tensieweg 120 3415 BP Bovendruk 011-22110022 Zwangerschapshypertensie.

Nadere informatie

A New Me Lifestyle Potential en Health Potential Duurzame leefstijlverbetering op basis van DNA. Voor consumenten

A New Me Lifestyle Potential en Health Potential Duurzame leefstijlverbetering op basis van DNA. Voor consumenten A New Me Lifestyle Potential en Health Potential Duurzame leefstijlverbetering op basis van DNA Voor consumenten Wij gebruiken het DNA niet voor diagnostiek, maar om een gepersonaliseerd voeding- en beweegadvies

Nadere informatie

Preventie en behandeling hart- en vaatziekten WWW.ZORROO.NL

Preventie en behandeling hart- en vaatziekten WWW.ZORROO.NL PATIËNTENINFORMATIE Preventie en behandeling hart- en vaatziekten WWW.ZORROO.NL Inhoudsopgave 1 Voorwoord.............................................................................. 3 2 Zorroo ondersteunt

Nadere informatie

Uw bezoek aan de vasculaire polikliniek

Uw bezoek aan de vasculaire polikliniek Uw bezoek aan de vasculaire polikliniek mca.nl Inhoudsopgave Wat is atherosclerose? 3 Afspraak met verpleegkundig specialist 3 Bloedonderzoek en vragenlijst 3 Uw eerste bezoek aan vasculaire polikliniek

Nadere informatie

Mijn zorgplan Preventie en behandeling Hart- en Vaatziekten

Mijn zorgplan Preventie en behandeling Hart- en Vaatziekten Mijn zorgplan Preventie en behandeling Hart- en Vaatziekten WWW.ZORROO.NL 1 Voorwoord Zorroo staat voor Zorggroep Regio Oosterhout & Omstreken. Wij zijn een organisatie die samen met uw huisarts en andere

Nadere informatie

Vitaliteitscan, op weg naar positieve gezondheid!

Vitaliteitscan, op weg naar positieve gezondheid! Vitaliteitscan, op weg naar positieve gezondheid! (informatieblad: informatie & veelgestelde vragen) Markenheem streeft ernaar in alle opzichten een gezonde organisatie te zijn voor zowel cliënten als

Nadere informatie

Pre-diabetes, wat is het en wat kan ik er zelf aan doen? In deze folder krijgt u hier meer informatie over.

Pre-diabetes, wat is het en wat kan ik er zelf aan doen? In deze folder krijgt u hier meer informatie over. Pre-diabetes Pre-diabetes, wat is het en wat kan ik er zelf aan doen? In deze folder krijgt u hier meer informatie over. Wat is pre-diabetes Pre-diabetes is het stadium vóór diabetes (suikerziekte). Het

Nadere informatie

THP2 total health & performance plan

THP2 total health & performance plan THP2 total health & performance plan THP² Europe is gespecialiseerd in de ontwikkeling en implementatie van alle mogelijke gedigitaliseerde test- en meetapparatuur evenals de digitale monitoring systemen,

Nadere informatie

Leefstijlkoers. De koers van uw leefstijl is gezond. Kijk op de volgende pagina voor een overzicht van uw leefstijl. 1 / 7

Leefstijlkoers. De koers van uw leefstijl is gezond. Kijk op de volgende pagina voor een overzicht van uw leefstijl. 1 / 7 Leefstijlkoers De koers van uw leefstijl is gezond. Kijk op de volgende pagina voor een overzicht van uw leefstijl. 1 / 7 Leefstijloverzicht U ziet hieronder wat uw score is op de verschillende aspecten

Nadere informatie

Een gezonder leven met een lager cholesterol. Voorlichtingsmateriaal ten behoeve van patiënten met een verhoogd cholesterol

Een gezonder leven met een lager cholesterol. Voorlichtingsmateriaal ten behoeve van patiënten met een verhoogd cholesterol Een gezonder leven met een lager cholesterol Voorlichtingsmateriaal ten behoeve van patiënten met een verhoogd cholesterol Een gezonder leven met een lager cholesterol Voorlichtingsmateriaal ten behoeve

Nadere informatie

Uw gezondheid is onze missie!

Uw gezondheid is onze missie! Top Executive Care De Top in Executive Care Uw gezondheid is onze missie! Met de Top Executive Care van Beter krijgt u niet alleen een kwalitatief persoonlijk gezondheidsonderzoek, wij geven u ook gerichte

Nadere informatie

HEALTHCHECK VRAGENLIJST GEZONDHEIDSDAG 2014

HEALTHCHECK VRAGENLIJST GEZONDHEIDSDAG 2014 HEALTHCHECK VRAGENLIJST GEZONDHEIDSDAG 2014 Voor een beoordeling van mogelijke gezondheidsrisico s en een advies m.b.t. leefstijl verzoeken wij u de vragenlijst ingevuld mee te nemen naar de healthcheck.

Nadere informatie

gegevens van de mannen die aan het begin van het onderzoek nog geen HVZ en geen diabetes hadden.

gegevens van de mannen die aan het begin van het onderzoek nog geen HVZ en geen diabetes hadden. Samenvatting In hoofdstuk 1 hebben we het belang en het doel van het onderzoek in dit proefschrift beschreven. Wereldwijd vormen hart- en vaatziekten (HVZ) de belangrijkste oorzaak van sterfte. Volgens

Nadere informatie

Whitepaper Mailtomarket

Whitepaper Mailtomarket Whitepaper Mailtomarket Inleiding Ik heb al een digitale nieuwsbrief moet ik dit lezen? Als u uw relaties directer en specifieker wilt benaderen met informatie die bij hen past, dan is e-mailmarketing

Nadere informatie

Fit personeel in 30 dagen DE SLIMSTE WEG NAAR FIT PERSONEEL

Fit personeel in 30 dagen DE SLIMSTE WEG NAAR FIT PERSONEEL Fit personeel in 30 dagen DE SLIMSTE WEG NAAR FIT PERSONEEL Gezonde werknemers maken een gezond bedrijf Elk bedrijf is zo fit als de gezondheid van haar medewerkers. Fit personeel betekent een fit bedrijf.

Nadere informatie

Vaatrisico-polikliniek (behandeling van vaatziekten)

Vaatrisico-polikliniek (behandeling van vaatziekten) Vaatrisico-polikliniek (behandeling van vaatziekten) Inleiding U bent door uw behandelend arts verwezen naar de vaatrisicopolikliniek omdat u een vaatziekte heeft en/of vanwege risicofactoren voor het

Nadere informatie

Zorg op maat voor Hart- en/of vaatziekten Waarom ontvangt u deze folder?

Zorg op maat voor Hart- en/of vaatziekten Waarom ontvangt u deze folder? Ketenzorg Zorg op maat voor Hart- en/of vaatziekten Waarom ontvangt u deze folder? Bij u is vastgesteld dat u een hart- en/of vaatziekte heeft, of een verhoogd risico hierop. Om zo goed mogelijk met uw

Nadere informatie

GEZONDHEIDSVOORLICHTING VOOR EN DOOR SENIOREN

GEZONDHEIDSVOORLICHTING VOOR EN DOOR SENIOREN GEZONDHEIDSVOORLICHTING VOOR EN DOOR SENIOREN www.ggdbzo.nl Zorgen voor onze gezondheid begint bij onszelf. Voorlichting kan helpen om goed met onze gezondheid om te gaan. Wanneer we ouder worden, verandert

Nadere informatie

Hartklachten en hoe nu verder Vasculaire preventie.

Hartklachten en hoe nu verder Vasculaire preventie. Hartklachten en hoe nu verder Vasculaire preventie www.nwz.nl Inhoud Wat is vasculaire preventie? 3 Uw eigen inzet 3 Specialistisch verpleegkundige 3 Risicofactoren 3 Uw afspraak met de verpleegkundige

Nadere informatie

WBO: onderzoek naar online leefstijladvies om het risico op dementie te verlagen. Nr. 2018, Den Haag 12 juni Samenvatting

WBO: onderzoek naar online leefstijladvies om het risico op dementie te verlagen. Nr. 2018, Den Haag 12 juni Samenvatting WBO: onderzoek naar online leefstijladvies om het risico op dementie te verlagen Nr. 2018, Den Haag 12 juni 2018 WBO: onderzoek naar online leefstijladvies om het risico op dementie te verlagen pagina

Nadere informatie

A New Me. Lifestyle Potential en Health Potential Duurzame leefstijlverbetering op basis van DNA. Voor bedrijven en organisaties

A New Me. Lifestyle Potential en Health Potential Duurzame leefstijlverbetering op basis van DNA. Voor bedrijven en organisaties A New Me Lees hoe uw directe én indirecte ziekteverzuimkosten dalen, uw productiviteit stijgt én u zo 1300 per medewerker per jaar kunt verdienen Lifestyle Potential en Health Potential Duurzame leefstijlverbetering

Nadere informatie

Vasculaire Geneeskunde Centrum voor Vroege Hart en Vaatziekten (CVHV)

Vasculaire Geneeskunde Centrum voor Vroege Hart en Vaatziekten (CVHV) Vasculaire Geneeskunde Centrum voor Vroege Hart en Vaatziekten (CVHV) Het Centrum voor Vroege Hart- en Vaatziekten (CVHV) is een multidisciplinair spreekuur voor patiënten die al op jonge leeftijd (onder

Nadere informatie

Ken je cardiovasculair risico!

Ken je cardiovasculair risico! UGP-FOLDER Ken je cardiovasculair risico! Wat zijn risicofactoren voor hart- en vaatziekten en welke risicofactoren zijn er? Risicofactoren voor hart- en vaatziekten zijn factoren die de kans op ziekten

Nadere informatie

Hoe gezond bent u? Meten is weten

Hoe gezond bent u? Meten is weten Hoe gezond bent u? Meten is weten Investeren in uw gezondheid is een investering in de rest van uw leven. Inhoud Pagina 3 Meten is weten Pagina 4 Waarom Vitaal Lab? Pagina 5 Tarieven Pagina 8 Het proces

Nadere informatie

PERSOONLIJK LEEFSTIJLPLAN PROGRAMMA

PERSOONLIJK LEEFSTIJLPLAN PROGRAMMA PERSOONLIJK LEEFSTIJLPLAN PROGRAMMA LEEFSTIJLPLAN PROGRAMMA Uniek in Nederland en België: maak in 3 maanden je persoonlijke leefstijlplan. Samen met jou en mijn team zet ik me graag in om jouw kwaliteit

Nadere informatie

PERSOONLIJK LEEFSTIJLPLAN PROGRAMMA

PERSOONLIJK LEEFSTIJLPLAN PROGRAMMA PERSOONLIJK LEEFSTIJLPLAN PROGRAMMA LEEFSTIJLPLAN PROGRAMMA Uniek in Nederland en België: maak in 3 maanden je persoonlijke leefstijlplan. Samen met jou en mijn team zet ik me graag in om jouw kwaliteit

Nadere informatie

Met medicijnen alléén bent u er niet

Met medicijnen alléén bent u er niet Cholesterolverlagers Met medicijnen alléén bent u er niet Steeds meer mensen gebruiken medicijnen tegen een te hoog cholesterol. Maar wie niet tegelijkertijd zijn leefstijl aanpast (stoppen met roken,

Nadere informatie

Werkdruk meten met de COPSOQ. Operationele risico-evaluaties van psychosociale stress op de werkvloer Door VERHEULKROES ONDERZOEK & ADVIES

Werkdruk meten met de COPSOQ. Operationele risico-evaluaties van psychosociale stress op de werkvloer Door VERHEULKROES ONDERZOEK & ADVIES Werkdruk meten met de COPSOQ Operationele risico-evaluaties van psychosociale stress op de werkvloer Door VERHEULKROES ONDERZOEK & ADVIES Met een COPSOQ project van VERHEULKROES ONDERZOEK wordt psychische

Nadere informatie

Verbeter de upselling. Emailmarketing met de Alletha Mailingtool

Verbeter de upselling. Emailmarketing met de Alletha Mailingtool Verbeter de upselling Emailmarketing met de Alletha Mailingtool Brochure: Alletha Mailingtool Versie: 6 uit 2011 introductie Bedankt voor uw interesse in Alletha Mailingtool en de mogelijkheden die het

Nadere informatie

Ouder, Kind en Eten Onderzoek

Ouder, Kind en Eten Onderzoek Ouder, Kind en Eten Onderzoek Informatiebrochure Voorwoord Fijn dat u interesse heeft in het Ouder, Kind & Eten onderzoek. Op dit moment doen er al 165 ouders mee aan het onderzoek en we zoeken nog 40

Nadere informatie

Present. Gezond en vitaal aan het werk

Present. Gezond en vitaal aan het werk Present Gezond en vitaal aan het werk Uw werkgever heeft naast de collectieve zorgverzekering ook Present afgesloten bij Zilveren Kruis Achmea. Present biedt een compleet pakket aan diensten en maatregelen

Nadere informatie

De feiten over cholesterol:

De feiten over cholesterol: De feiten over cholesterol: Cholesterol is een vetachtige stof die het menselijk lichaam nodig heeft als bouwsteen voor lichaamscellen en hormonen. Het meeste cholesterol wordt aangemaakt in de lever.

Nadere informatie

MYMINDWORKS Quick Scan

MYMINDWORKS Quick Scan MYMINDWORKS Quick Scan MINDWORKS QUICK SCAN MEET DE MENTALE GEZONDHEID VAN JE MEDEWERKER, TEAM EN ORGANISATIE De MindWorks Quick Scan meet de mentale gezondheid van je medewerkers, je team en organisatie.

Nadere informatie

Lifestyle coaching. Preventief uw leefstijl veranderen. - U staat er niet alleen voor. Waarom laten coachen? Wanneer laten coachen?

Lifestyle coaching. Preventief uw leefstijl veranderen. - U staat er niet alleen voor. Waarom laten coachen? Wanneer laten coachen? Lifestyle coaching Judith Jelsma - Pregenius Preventief uw leefstijl veranderen - U staat er niet alleen voor Waarom laten coachen? Leefstijl verandering of een aanpassing maken hierin is voor velen een

Nadere informatie

THP2 total health & performance plan

THP2 total health & performance plan THP2 total health & performance plan THP² Europe is gespecialiseerd in de ontwikkeling en implementatie van alle mogelijke gedigitaliseerde test- en meetapparatuur evenals de digitale monitoring systemen,

Nadere informatie

Pre-diabetes. Vasculair Preventie Centrum

Pre-diabetes. Vasculair Preventie Centrum Pre-diabetes Vasculair Preventie Centrum Wat is pre-diabetes? Pre-diabetes is het stadium vóór diabetes (suikerziekte). Het glucosegehalte in uw bloed (bloedsuiker) is, vooral s ochtends voordat u gegeten

Nadere informatie

PERSOONLIJK LEEFSTIJLPLAN PROGRAMMA

PERSOONLIJK LEEFSTIJLPLAN PROGRAMMA PERSOONLIJK LEEFSTIJLPLAN PROGRAMMA LEEFSTIJLPLAN PROGRAMMA Uniek in Nederland en België: maak in 3 maanden je persoonlijke leefstijlplan. Samen met jou en mijn team zet ik me graag in om jouw kwaliteit

Nadere informatie

TMA 360º feedback Flexibel en online. TMA 360º feedback werkboek. Dank u voor het gebruiken van de TMA 360º feedback competentie-analyse

TMA 360º feedback Flexibel en online. TMA 360º feedback werkboek. Dank u voor het gebruiken van de TMA 360º feedback competentie-analyse Haal het maximale uit de TMA 360º fb competentieanalyse Dank u voor het gebruiken van de TMA 360º feedback competentie-analyse 360º feedback is een krachtig instrument, maar dient op de juiste wijze gebruikt

Nadere informatie

DNA ONDERZOEK BLOEDONDERZOEK VITALITEIT APP.

DNA ONDERZOEK BLOEDONDERZOEK VITALITEIT APP. DNA ONDERZOEK Genetische aanleg m.b.t. voeding, sport, energie en vatbaarheid voor stress BLOEDONDERZOEK Actuele status inzichtelijk d.m.v. een eenvoudige vingerprik VITALITEIT APP Persoonlijk en praktisch

Nadere informatie

Speak Mailer. De voordelen

Speak Mailer. De voordelen Speak Mailer Speak Mailer is een krachtige en flexibele alles-in-één oplossing voor e-mail marketing. Met Speak Mailer kunt u op doelgerichte wijze uw relaties informeren over nieuwe ontwikkelingen en

Nadere informatie

Verder gaan is elke stap zorgvuldig zetten.

Verder gaan is elke stap zorgvuldig zetten. Integrale aanpak Verder gaan is elke stap zorgvuldig zetten. Integrale aanpak Risicobeheersing staat aan de basis van elk beleggingsbeleid. Omdat het renterisico het belangrijkste risico voor pensioenfondsen

Nadere informatie

Checklist: Facebookpagina

Checklist: Facebookpagina Checklist: Facebookpagina De Facebookpagina checklist Met plezier bieden we u deze Facebook Checklist aan. De Facebook Checklist geeft u inzicht in de mogelijkheden die Facebook biedt voor uw bedrijf.

Nadere informatie

Cardiologie. De Preventiepolikliniek Cardiologie

Cardiologie. De Preventiepolikliniek Cardiologie Cardiologie De Preventiepolikliniek Cardiologie De Preventiepolikliniek Cardiologie Uw cardioloog heeft u doorverwezen naar de Preventiepolikliniek. In deze folder kunt u lezen wat de Preventiepolikliniek

Nadere informatie

Informatiebrochure voor patiënten Samen naar een gezond gewicht

Informatiebrochure voor patiënten Samen naar een gezond gewicht Informatiebrochure voor patiënten Samen naar een gezond gewicht De Nederlandse Obesitas Kliniek, het centrum voor patiënten met morbide obesitas De Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK) is hét centrum van

Nadere informatie

OBS A.M.G. Schmidt 7 februari 2014

OBS A.M.G. Schmidt 7 februari 2014 OBS A.M.G. Schmidt 7 februari 2014 Managementrapportage Scholengemeenschap Veluwezoom wil periodiek meten hoe de tevredenheid is onder haar belangrijkste doelgroepen: leerlingen, ouders, leerkrachten en

Nadere informatie

Registreren, analyseren en verantwoorden

Registreren, analyseren en verantwoorden Registreren, analyseren en verantwoorden Inhoud DAS in het kort DAS in het kort 3 De voordelen voor u 4 Effecten meten 4 Uw opdracht verantwoorden 5 Werkwijze methodiseren 6 Samenwerking bevorderen 7 Kosten

Nadere informatie

Hartfalen Wat kunt u thuis zelf doen?

Hartfalen Wat kunt u thuis zelf doen? Hartfalen Wat kunt u thuis zelf doen? www.nwz.nl Inhoud Wat is een hartfalenverpleegkundige 3 Wat is hartfalen 3 Oorzaken 4 Klachten en verschijnselen 4 Onderzoeken 4 Behandeling 4 Wat kunt u thuis zelf

Nadere informatie

Oproep van uw huisarts voor het opstellen van een Cardiovasculair Risicoprofiel Risicofactoren hart- en vaatziekten in beeld

Oproep van uw huisarts voor het opstellen van een Cardiovasculair Risicoprofiel Risicofactoren hart- en vaatziekten in beeld Oproep van uw huisarts voor het opstellen van een Cardiovasculair Risicoprofiel Risicofactoren hart- en vaatziekten in beeld Hart- en vaatziekten zijn in Nederland de belangrijkste bedreiging van de gezondheid.

Nadere informatie

21st Century Skills Training

21st Century Skills Training Ontwikkeling van competenties voor de 21 e eeuw - Vernieuwend - Voor werknemers van nu - Met inzet van moderne en digitale technieken - - Integratie van social media - Toekomstgericht - Inleiding De manier

Nadere informatie

Succesvoller in één Dag

Succesvoller in één Dag De SCN workshop Succesvoller in één Dag Met resultaatgarantie! Foto: Jos Schuurman Rob P. van Dort, Algemeen Directeur Rob van Dort is sinds 1995 ondernemer en oprichter van SCN. Succes Coach in Sales,

Nadere informatie

In deze folder leest u meer over het doel en de mogelijkheden van het programma en welke hulpverleners erbij betrokken zijn.

In deze folder leest u meer over het doel en de mogelijkheden van het programma en welke hulpverleners erbij betrokken zijn. Hartrevalidatie Inleiding De cardioloog, de hartfalenverpleegkundige of de ICD-verpleegkundige heeft u geadviseerd het poliklinische hartrevalidatieprogramma te gaan volgen. Het hartrevalidatie-programma

Nadere informatie

Online Psychologische Hulp Overspanning & Burn-out

Online Psychologische Hulp Overspanning & Burn-out Online Psychologische Hulp 2 Therapieland 3 Therapieland Online Psychologische Hulp In deze brochure maak je kennis met de online behandeling Overspanning & Burn-out van Therapieland. Je krijgt uitleg

Nadere informatie

hoofdstuk 1 hoofdstuk 2 hoofdstuk 3

hoofdstuk 1 hoofdstuk 2 hoofdstuk 3 SAMENVATTING Dit proefschrift is gewijd aan Bouwen aan Gezondheid : een onderzoek naar de effectiviteit van een leefstijlinterventie voor werknemers in de bouwnijverheid met een verhoogd risico op hart

Nadere informatie

Zorg op maat voor Hart- en/of vaatziekten Waarom ontvangt u deze folder?

Zorg op maat voor Hart- en/of vaatziekten Waarom ontvangt u deze folder? Zorg op maat voor Hart- en/of vaatziekten Waarom ontvangt u deze folder? Bij u is vastgesteld dat u een hart- en/of vaatziekte heeft, of een verhoogd risico hierop. Om zo goed mogelijk met uw ziekte om

Nadere informatie

Stappenplan ONLINE PERSONEELTEVREDENHEIDSPEILING

Stappenplan ONLINE PERSONEELTEVREDENHEIDSPEILING Stappenplan ONLINE PERSONEELTEVREDENHEIDSPEILING Een succesvolle peiling start met een goede voorbereiding. Door alle betrokkenen vooraf goed te informeren wordt draagvlak gecreëerd, dat komt de respons

Nadere informatie

Verslag MoDI. Bedrijfsrapportage XX. Onderzoeksperiode: februari maart 2014 Dhr. K. der Weduwe, Mevr. M. van Kalken

Verslag MoDI. Bedrijfsrapportage XX. Onderzoeksperiode: februari maart 2014 Dhr. K. der Weduwe, Mevr. M. van Kalken Verslag MoDI Bedrijfsrapportage XX Onderzoeksperiode: februari maart 2014 Verslag door: Dhr. K. der Weduwe, Mevr. M. van Kalken Inhoudsopgave Inleiding... 3 Algehele conclusies en prioriteiten... 4 Algemene

Nadere informatie

ESF Subsidie Duurzame Inzetbaarheid voor bedrijven en (overheids)instellingen T: +31 (0) E:

ESF Subsidie Duurzame Inzetbaarheid voor bedrijven en (overheids)instellingen T: +31 (0) E: ESF Subsidie Duurzame Inzetbaarheid voor bedrijven en (overheids)instellingen 2017 www.charlygreen.nl T: +31 (0)88 73 055 59E: info@charlygreen.nl ESF subsidie Het Europees Sociaal Fonds verstrekt voor

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek

Tevredenheidsonderzoek websolve-onderzoek.nl Tevredenheidsonderzoek Meet klanttevredenheid over aankoop en onderhoud. Gebruik de resultaten om uw vestiging beter te maken en klanten loyaal te houden. Versie: Juni 2016 Makkelijk

Nadere informatie

Aan de slag met IVZO.net

Aan de slag met IVZO.net Aan de slag met IVZO.net Inhoud Wat is IVZO.net?...1 Account aanmaken... 1 Stap 1: voor de eerste keer aanmelden... 1 Stap 2: profiel invullen... 3 Mijn dashboard... 3 Taakondersteuning voor uw thema...

Nadere informatie

ONTWIKKEL JE ONDERNEMERSCHAP!

ONTWIKKEL JE ONDERNEMERSCHAP! TUTORIAL ONTWIKKEL JE ONDERNEMERSCHAP! Op het Entrepreneur Platform is alle kennis en hulp aanwezig om je ondernemerschap verder te kunnen ontwikkelen. Naast de digitale coach Hugo (die jou online kan

Nadere informatie

Preventief Medisch Onderzoek. vragenlijstonderzoek

Preventief Medisch Onderzoek. vragenlijstonderzoek Preventief Medisch Onderzoek vragenlijstonderzoek 1. Inleiding De vragenlijst Preventief Medisch Onderzoek (PMO) is ontwikkeld voor een snelle en betrouwbare analyse naar gezondheidsaspecten in relatie

Nadere informatie

Meer inzicht in uw gezondheid?

Meer inzicht in uw gezondheid? Meer inzicht in uw gezondheid? Maak een afspraak voor de Gezondheids-APK bij uw Alphega apotheek. Meten is weten Bij uw Alphega apotheek kunt u terecht voor hulpmiddelen of medicatie wanneer u ziek bent.

Nadere informatie

Zilveren Kruis Energy Challenge. Energieker worden in 6 maanden Informatie voor deelnemers

Zilveren Kruis Energy Challenge. Energieker worden in 6 maanden Informatie voor deelnemers Zilveren Kruis Energy Challenge Energieker worden in 6 maanden Informatie voor deelnemers Stimulans gezonde leefstijl Veel bedrijven geven tegenwoordig aandacht aan de vitaliteit van hun werknemers. Niet

Nadere informatie

OERsterk Leiderschap Programma

OERsterk Leiderschap Programma OERsterk Leiderschap Programma Uniek in Nederland en België: maak in 3 maanden je persoonlijke leefstijlplan. Samen met jou en mijn team zet ik me graag in om jouw kwaliteit van leven drastisch te verbeteren.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. GAnalytics Trainingen. Brochure Google Analytics training

Inhoudsopgave. GAnalytics Trainingen. Brochure Google Analytics training Brochure Google Analytics training Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Onderwerpen Google Analytics training... 2 3. Werkwijze training... 5 1 1. Inleiding Google Analytics is net als Excel gratis te gebruiken.

Nadere informatie

Vitaliteit rendeert! www.vital4me.nl

Vitaliteit rendeert! www.vital4me.nl Vitaliteit rendeert! Vitaal zijn en je vitaal voelen staat voor iedere persoon aan de basis van het leven. Om je lekker te voelen, om je werk goed en met plezier te doen en/ of om prestaties te leveren.

Nadere informatie

Inspiratie voor een gezondere leefstijl! Gezondere werknemers! Gezonder bedrijf!

Inspiratie voor een gezondere leefstijl! Gezondere werknemers! Gezonder bedrijf! Gezondere werknemers! Gezonder bedrijf! Iedereen gezonder. Als iedereen de 15 thema s (op gebied van voeding en bewegen) van het Nieuwe Gezondheid model toe zou passen, dan zouden we, volgens de WHO en

Nadere informatie

UMCG Centrum voor Revalidatie Locatie Beatrixoord. Hartrevalidatie

UMCG Centrum voor Revalidatie Locatie Beatrixoord. Hartrevalidatie UMCG Centrum voor Revalidatie Locatie Beatrixoord Hartrevalidatie UMCG Centrum voor Revalidatie Locatie Beatrixoord U krijgt deze folder omdat u voor revalidatiebehandeling bent verwezen naar locatie

Nadere informatie

Vaatrisico-polikliniek. screening/behandeling en begeleiding vaatziekten

Vaatrisico-polikliniek. screening/behandeling en begeleiding vaatziekten Vaatrisico-polikliniek screening/behandeling en begeleiding vaatziekten Inleiding Het Ommelander Ziekenhuis Groningen heeft een speciale vaatrisicopolikliniek voor patiënten met een vaatziekte en/of vanwege

Nadere informatie

Logboek. Polikliniek hartfalen

Logboek. Polikliniek hartfalen Logboek Polikliniek hartfalen Inleiding Uw cardioloog heeft u naar de hartfalenpolikliniek verwezen. De hartfalenverpleegkundige is er om u te begeleiden hoe u met uw hartklachten om kunt gaan. Hij/zij

Nadere informatie

LEEFSTIJLCOACH LEEFSTIJLCOACH

LEEFSTIJLCOACH LEEFSTIJLCOACH ERKENDE REGISTER POST-HBO OPLEIDING OPLEIDING POST-HBO LEEFSTIJLCOACH LEEFSTIJLCOACH MOTIVERENDE TEKST Geaccrediteerd door: WELKOM BIJ DE LEEFSTIJLCOACH ACADEMY Wil je mensen helpen bij het maken van gezonde

Nadere informatie

Cardiovasculair risico

Cardiovasculair risico Cardiovasculair risico U bent bij uw huisarts onder behandeling voor één of meerdere risicofactoren van hart- en vaatziekten, zoals een verhoogd cholesterol, een verhoogde bloeddruk, of in verband met

Nadere informatie

Informatie voor deelnemers aan het onderzoek naar een zelfhulpcursus voor uw veerkracht en welbevinden

Informatie voor deelnemers aan het onderzoek naar een zelfhulpcursus voor uw veerkracht en welbevinden Informatie voor deelnemers aan het onderzoek naar een zelfhulpcursus voor uw veerkracht en welbevinden Bent u gemotiveerd om het plezier in uw leven en uw persoonlijke ontwikkeling een impuls te geven?

Nadere informatie

LEEFSTIJLCOACH LEEFSTIJLCOACH

LEEFSTIJLCOACH LEEFSTIJLCOACH POST-HBO ERKENDE OPLEIDING REGISTER OPLEIDING POST-HBO LEEFSTIJLCOACH LEEFSTIJLCOACH MOTIVERENDE TEKST Geaccrediteerd door: WELKOM BIJ DE LEEFSTIJLCOACH ACADEMY Wil je mensen helpen bij het maken van gezonde

Nadere informatie

WHITE PAPER. Outlook versus Mailplus. Van Os Marketing www.vanosmarketing.nl info@vanosmarketing.nl 1

WHITE PAPER. Outlook versus Mailplus. Van Os Marketing www.vanosmarketing.nl info@vanosmarketing.nl 1 WHITE PAPER Outlook versus Mailplus 1 Introductie We spreken veel mensen die denken over het opzetten van een professionele e-mail nieuwsbrief. Ook spreken we veel mensen die al een nieuwsbrief versturen.

Nadere informatie

Hartrevalidatieprogramma

Hartrevalidatieprogramma Hartrevalidatieprogramma Uw cardioloog heeft u aangemeld voor het hartrevalidatieprogramma van Flow, een samenwerkingsverband tussen Máxima Medisch Centrum en het Catharina Ziekenhuis. Dit programma start

Nadere informatie

Hartrevalidatie op maat

Hartrevalidatie op maat FYSIOTHERAPIE Hartrevalidatie op maat BEHANDELING Hartrevalidatie op maat Het St. Antonius Ziekenhuis biedt hartpatiënten een revalidatieprogramma aan. Dit geldt alleen voor patiënten die een hart-infarct

Nadere informatie

ESF Subsidie Duurzame Inzetbaarheid voor bedrijven en (overheids)instellingen T: +31 (0) E:

ESF Subsidie Duurzame Inzetbaarheid voor bedrijven en (overheids)instellingen T: +31 (0) E: ESF Subsidie Duurzame Inzetbaarheid voor bedrijven en (overheids)instellingen 2017 www.charlygreen.nl T: +31 (0)88 73 055 59E: info@charlygreen.nl ESF subsidie Het Europees Sociaal Fonds verstrekt voor

Nadere informatie

Zorgplan vaatrisicopoli

Zorgplan vaatrisicopoli Wilhelmina Ziekenhuis Assen Vertrouwd en dichtbij Informatie voor patiënten Zorgplan vaatrisicopoli z Uw zorgplan voor de vaatrisicopoli Voor u ligt uw zorgplan van de vaatrisicopoli van het WZA. Het zorgplan

Nadere informatie

Bij de voorlichtingen wordt gebruik gemaakt van een beamer en een laptop. Als u vragen hebt kunt u contact opnemen met:

Bij de voorlichtingen wordt gebruik gemaakt van een beamer en een laptop. Als u vragen hebt kunt u contact opnemen met: Zorgen voor onze gezondheid begint bij onszelf. Voorlichting kan helpen om goed met onze gezondheid om te gaan. Wanneer we ouder worden, verandert er veel in het leven en ontstaan nieuwe vragen over gezondheid.

Nadere informatie

Hart in beweging Onderzoek en behandeling van risicofactoren op harten vaatziekten locatie Sint Maartenskliniek

Hart in beweging Onderzoek en behandeling van risicofactoren op harten vaatziekten locatie Sint Maartenskliniek Hart in beweging Onderzoek en behandeling van risicofactoren op harten vaatziekten locatie Sint Maartenskliniek U bent door uw reumatoloog verwezen naar het spreekuur Hart in beweging op het terrein van

Nadere informatie

Hart- en vaatziekten Een chronische ziekte, een gezamenlijke zorg

Hart- en vaatziekten Een chronische ziekte, een gezamenlijke zorg Hart- en vaatziekten Een chronische ziekte, een gezamenlijke zorg Heldere afspraken over de manier waarop zorgverleners u helpen en ondersteunen bij uw chronische ziekte. Inleiding U hebt een hart- of

Nadere informatie

Uw ambitie - onze oplossing

Uw ambitie - onze oplossing Uw ambitie - onze oplossing Een gezonde organisatie is een organisatie die is voorbereid op de uitdagingen van nu en die van de toekomst. Iedereen moet langer doorwerken, het liefst in goede gezondheid

Nadere informatie

Vaatrisicopoli. Vertrouwd en dichtbij. Als u een verhoogd risico loopt om een hart- of vaatziekte te krijgen. Wilhelmina Ziekenhuis Assen

Vaatrisicopoli. Vertrouwd en dichtbij. Als u een verhoogd risico loopt om een hart- of vaatziekte te krijgen. Wilhelmina Ziekenhuis Assen Wilhelmina Ziekenhuis Assen Vertrouwd en dichtbij Informatie voor patiënten Vaatrisicopoli Als u een verhoogd risico loopt om een hart- of vaatziekte te krijgen 1 Vaatrisicopoli Bent u in het verleden

Nadere informatie

YouTube handleiding voor de Groenteman

YouTube handleiding voor de Groenteman YouTube handleiding voor de Groenteman In deze speciale YouTube handleiding voor de groenteman leest u informatie over wat dit sociale medium precies inhoudt en hoe u als groente en/of fruitspecialist

Nadere informatie

Informatieprospectus voor bedrijven. Fitkompas. Wijzer op weg naar bedrijfsgezondheid

Informatieprospectus voor bedrijven. Fitkompas. Wijzer op weg naar bedrijfsgezondheid Informatieprospectus voor bedrijven Fitkompas Wijzer op weg naar bedrijfsgezondheid Fitkompas: wijzer op weg naar bedrijfsgezondheid Fitkompas is een wetenschappelijk ontwikkeld onderzoeksinstrument waarmee

Nadere informatie

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl Handleiding Service Apotheken Serviceapotheek.tevreden.nl Inhoud 1. Inloggen op Serviceapotheek.tevreden.nl 3 2. Dashboard 4 Rapportcijfers 4 Toon resultaten 4 Download in PDF 4 Startdatum / Einddatum

Nadere informatie

Combinatie afspraak Hypertensie polikliniek

Combinatie afspraak Hypertensie polikliniek Combinatie afspraak Hypertensie polikliniek Inleiding U heeft een afspraak gekregen van uw huisarts of specialist voor de "Hypertensie polikliniek". U wordt verwacht op: dag., om 07.45 uur. Meldt u zich

Nadere informatie

Gezondheidsonderzoek & leefstijladvies

Gezondheidsonderzoek & leefstijladvies Gezondheidsonderzoek & leefstijladvies Holland Fit B.V. 010 280 70 80 info@hollandfit.nl Waarom een gezondheidsonderzoek? Duurzame inzetbaarheid Energieke medewerkers leveren betere prestaties en verzuimen

Nadere informatie

Genootschap. Verantwoord werken aan. Vitaliteit en inzetbaarheid

Genootschap. Verantwoord werken aan. Vitaliteit en inzetbaarheid Genootschap Verantwoord werken aan Vitaliteit en inzetbaarheid Landelijk werkende organisatie met 80 professionals in werkveld arbeid en gezondheid Bevorderen van de gezondheid, inzetbaarheid en productiviteit

Nadere informatie

DIABETOgen Test. Diabetes mellitus Typ II. Risico s in kaart. Diabetes Mellitus

DIABETOgen Test. Diabetes mellitus Typ II. Risico s in kaart. Diabetes Mellitus DIABETOgen Test Diabetes mellitus Typ II Prof Dr. B. Weber Laboratoires Réunis Risico s in kaart De DIABETOgen test biedt u de mogelijkheid uw persoonlijk risico en predispositie op diabetes mellitus type

Nadere informatie