Frequently Asked Questions

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Frequently Asked Questions"

Transcriptie

1 Frequently Asked Questions Algemeen 1 Wat is TaHoma? TaHoma is de nieuwste oplossing van Somfy om je woning te controleren. Met TaHoma kan u uw buitenzonwering, rolluiken, binnenzonwering, verlichting, dakvenster, garagedeuren (en in de toekomst ook andere toepassingen) op afstand met uw smartphone, tablet of pc/notebook bedienen. Al deze producten kunnen gecombineerd gebruikt worden via scenario s die u eenvoudig kan aanmaken en bedienen volgens uw eigen behoeften. Deze scenario s kunnen ook automatisch geactiveerd worden op tijd, hiervoor kan je een volledig weekprogramma opstellen, waarbij u zelf bepaalt wat er moet gebeuren op welke dag. Om uw zonwering of rolluiken te laten reageren op zonlicht kan u specifieke sensoren toevoegen en beheren om uw woningtemperatuur onder controle te houden. 2 Wat is een scenario? Een scenario is een combinatie van een aantal bevelen die u tegelijkertijd geeft aan de geautomatiseerde producten in uw woning (rolluiken, garagepoort, verlichting,...). U kan daarbij zelf kiezen wanneer u dit scenario activeert en dus de producten in uw woning stuurt naar de vooraf ingestelde posities. Bijvoorbeeld: als u s ochtends naar uw werk vertrekt en de woning verlaat, kan u met één scenario het Velux dakraam sluiten, de verlichting doven, de rolluiken in verluchtingstand brengen en de garagepoort sluiten. 3 Hoe werkt TaHoma? De supervisie, bediening en automatische werking van uw producten kan u gebruiken of instellen via een intuïtieve en aantrekkelijke TaHoma gebruikersinterface. Via deze interface staat u in verbinding met de Somfy Servers die op hun beurt via internet de bevelen doorsturen naar de TaHoma box. Deze box is een zender ontvanger die draadloos in verbinding staat met alle producten (buitenzonwering, rolluiken, binnenzonwering, verlichting, dakvenster, garagedeur e.a.) in en rondom uw huis. De TaHoma box is tevens een brug tussen verschillende technologieën, daardoor kan u zowel bestaande Somfy RTS toepassingen als nieuwe io-homecontrol gestuurde producten combineren. Zo kunt u op afstand bijvoorbeeld uw elektrische rolluiken sluiten. Deze handeling wordt ook aan u bevestigd door elke io-homecontrol toepassing! Een veilig gevoel.

2 4 Hoe bedien ik TaHoma? TaHoma bedient u met een speciaal hiervoor ontwikkelde app voor uw Apple iphone, ipod, ipad (gratis beschikbaar in de itunes Store) of via de internetbrowser op uw PC en/of notebook. 5 Werkt TaHoma met elke internetaanbieder? U kunt de TaHoma box in combinatie met elke internetprovider gebruiken. 6 Wat gebeurt er als ik verhuis, kan ik de TaHoma meenemen? Ja, u kunt de TaHoma box meenemen naar uw nieuwe adres. De wijzigingen kunt u zelf aanbrengen in uw persoonlijke omgeving van de TaHoma account. Deze functie is vandaag nog niet actief, maar wordt mogelijk vanaf het tweede semester Kan ik ook mijn op afstand bediende Somfy RTS producten met de TaHoma bedienen? Via de TaHoma kunt u ook Somfy RTS producten aansturen. Er is wel een verschil tussen RTS en iohomecontrol gezien u bij RTS geen terugmelding op uw bediening krijgt. 8 Zijn andere io-homecontrol producten ook compatibel met TaHoma? Ja, io-homecontrol is een techniek waarin diverse fabrikanten samenwerken. Momenteel zijn dit Somfy, Velux, Niko, Renson, Honeywell en Assa Abloy, maar ook andere toepassingen zullen in de toekomst toegevoegd worden. 9 Waar kan ik de TaHoma box kopen? Bij de Home Motion Experts en Somfy Experts weergegeven op de Somfy dealerlocator. 10 Kan ik mijn op afstand bediende producten met elke smartphone/tablet bedienen? Op dit moment is het mogelijk om TaHoma via iphone, ipad of ipod te bedienen met een app die in de itunes Store gratis gedownload kan worden. Er wordt bekeken om dit in de toekomst ook via Android te doen, maar dit moet nog bevestigd worden.

3 Betalen 11 Wat kost TaHoma? Consumentenadviesprijs van de TaHoma box is 350,- incl. BTW. Daarnaast dient u een abonnement aan te gaan voor: 5,90 per maand of 70,00 per jaar incl. BTW met garantie op de TaHoma box zolang het abonnement loopt. OF abonnement afkopen in één keer met 2 jaar garantie op de TaHoma box en gebruik van het abonnement voor onbepaalde duur voor 299,- incl. BTW. 12 Kan ik mijn abonnement tussentijds beëindigen en wat gebeurt er dan met de TaHoma box? Het TaHoma standaard abonnement en het TaHoma maand abonnement gaat u aan voor een bepaalde periode van één jaar. Het TaHoma Freemium abonnement daarentegen gaat u aan voor onbepaalde duur. Opzegging is mogelijk, de details hiervoor kan u vinden in de verkoopsvoorwaarden op onze website 13 Hoe verloopt de betaling van het abonnement? De betaling van het maandelijks abonnement gaat uitsluitend via domiciliëring in België (voorlopig met machtigingsformulier). De betaling van het Standaard abonnement (70 per jaar) gaat voorlopig tevens via domiciliëring, later zal dit ook mogelijk zijn via andere betaalmiddelen: Bancontact Kredietkaart De eenmalige betaling van het Freemium abonnement gebeurt voorlopig door een eenmalige domiciliëring (met machtigingsformulier). Ook hiervoor worden andere betaalmiddelen voorzien zoals hierboven beschreven voor het Standaard abonnement.

4 Veiligheid 14 Hoe veilig is TaHoma? De veiligheid is op vele niveaus verzekerd. Bij elke bediening van een product wijzigt de beveiligingscode automatisch. Verder is er nog een digitale beveiligingssleutel per woning welke eenzelfde beveiligingsniveau verzekert als internetbankieren, terwijl onze servers in de buurt van Geneve zwaar beveiligd zijn door gespecialiseerde bedrijven. 15 Hoe zit het met virussen? Ook hiervoor zijn onze servers speciaal beveiligd op professioneel niveau. 16 Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens? Uw persoonlijke gegevens zijn volgens de Europese wet of de privacyrichtlijnen beschermd en zullen nooit zonder toestemming verstrekt worden aan derden. Dit wordt verder toegelicht in onze verkoopsvoorwaarden. 17 Waar worden mijn gegevens opgeslagen? Uw persoonlijke gegevens en de informatie over het gebruik van de toestellen die in TaHoma geregistreerd zijn, worden op de Somfy servers bewaard in de buurt van Geneve. De database is bij het CNIL (Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden) geregistreerd. Storingen 18 Kan ik bij een internetstoring mijn producten nog wel bedienen? Ja, als door een internetstoring uw TaHoma niet meer werkt, kan u uw toepassing alsnog door middel van de lokale afstandsbedieningen bedienen. Van zodra de internetverbinding is hersteld, zal uw TaHoma box zichzelf opnieuw connecteren (wat even kan duren). Wanneer beide led s terug groen zijn, kan u de TaHoma weer helemaal gebruiken zoals voorheen. 19 Bij wie kan ik terecht als er een internetstoring is? Mocht uw TaHoma door een internetstoring niet meer werken, neemt u contact op met uw internetprovider die uw internetinstallatie heeft geleverd.

5 20 Kan ik bij een storing met TaHoma mijn producten nog wel bedienen? Ja, als door een storing uw TaHoma niet meer werkt, kan u uw toepassing alsnog door middel van de lokale afstandsbedieningen bedienen. 21 Bij wie kan ik terecht als er een storing is met TaHoma? Mocht uw TaHoma door een storing niet meer werken, neemt u contact op met de desbetreffende installateur die de box heeft geleverd. U kunt ook de TaHoma hotline contacteren door te mailen naar tahoma.be@somfy.com of door te bellen naar +32 (0) tijdens de kantooruren. Installatie 22 Kan ik de TaHoma zelf installeren? Somfy adviseert om de installatie te laten uitvoeren door een professionele installateur. Indien u zelf voldoende ervaring hebt met installaties en internet kan u dit mogelijk ook zelf, in akkoord en mits duidelijke afspraken met uw Somfy Expert. 23 Wat heb ik nodig om TaHoma in mijn huis te gebruiken? Hiervoor heeft u een actieve internetverbinding nodig, een vrije netwerkpoort op je internemodem en een vrij stopcontact. 24 Hoe lang duurt de installatie van de TaHoma? De installatietijd is ongeveer 20 à 30 minuten, uiteraard afhankelijk van de grootte van de installatie. Hieronder valt het aansluiten van uw TaHoma box op uw internetmodem, de abonnementskeuze, de registratie van de TaHoma box en het inlezen van uw producten. Nadien kan u zelf scenario s maken, zodat uw woning zich aanpast aan uw levensstijl.

6 Nieuwe functies (update 19 december 2011) 25 Kan ik het tijdstip voor het uitvoeren van een scenario vrij bepalen? Ja. Het tijdstip voor het uitvoeren van een scenario is instelbaar per minuut. 26 Ik zie de geprogammeerde scenario s niet meer op de tijdsbalk, enkel een bolletje met drie punten erin. Voor de uitvoering van verschillende scenario s werd hetzelfde tijdstip gekozen. Klik op het tijdstip en er opent zich een venster met daarin de geprogrammeerde scenario s. 27 Er staat een uitroepteken op een icoon. Dit uitroepteken geeft aan dat er een probleem is opgetreden bi jhet laatste bevel. 28 Kan ik een motor of product, welke in lokale modus staat, toch aansturen? Ja. Deze functie kan nu manueel overroepen worden.

Frequently Asked Questions

Frequently Asked Questions Frequently Asked Questions Algemeen 1 Wat is TaHoma? TaHoma is de nieuwste oplossing van Somfy om je woning te controleren. Met TaHoma kan u uw buitenzonwering, rolluiken, binnenzonwering, verlichting,

Nadere informatie

TaHoma verkoopdocumentatie

TaHoma verkoopdocumentatie TaHoma verkoopdocumentatie Per 1 februari 2014 TaHoma verkoopdocumentatie (vanaf 1 februari 2014) Dit document beschrijft het product en de bijbehorende dienst TaHoma. Dit is bedoeld als uitgebreide informatie

Nadere informatie

TaHoma verkoopdocumentatie

TaHoma verkoopdocumentatie TaHoma verkoopdocumentatie Per 1 februari 2014 TaHoma verkoopdocumentatie (per 1 februari 2014) Dit document beschrijft het product en de bijbehorende dienst TaHoma. Dit is bedoeld als uitgebreide informatie

Nadere informatie

Draadloze bediening van garagedeuren

Draadloze bediening van garagedeuren Draadloze bediening van garagedeuren Haal meer uit uw elektrische garagedeur met Somfy! Wat is er gemakkelijker dan een garagedeur die geruisloos en snel open gaat en toegang biedt tot een goed verlichte

Nadere informatie

TaHoma Connect. Installatiehandleiding (verkorte versie) TaHoma Connect Artikelnummer 1811150

TaHoma Connect. Installatiehandleiding (verkorte versie) TaHoma Connect Artikelnummer 1811150 TaHoma Connect Installatiehandleiding (verkorte versie) TaHoma Connect Artikelnummer 1811150 TaHoma Connect Bedankt voor uw aanschaf van de Somfy TaHoma. Dit product is ontwikkeld en geproduceerd door

Nadere informatie

TaHoma verkoopdocumentatie

TaHoma verkoopdocumentatie TaHoma verkoopdocumentatie TaHoma verkoopdocumentatie Dit document beschrijft het product en de bijbehorende dienst TaHoma. Dit is bedoeld als uitgebreide informatie over TaHoma. Tevens bevat dit document

Nadere informatie

TaHoma verkoopdocumentatie

TaHoma verkoopdocumentatie TaHoma verkoopdocumentatie TaHoma verkoopdocumentatie Dit document beschrijft het product en de bijbehorende dienst TaHoma. Dit is bedoeld als uitgebreide informatie over TaHoma. Tevens bevat dit document

Nadere informatie

TaHoma Connect. Gebruikershandleiding. TaHoma Connect Artikelnummer 1811150 / 1811190

TaHoma Connect. Gebruikershandleiding. TaHoma Connect Artikelnummer 1811150 / 1811190 TaHoma Connect Gebruikershandleiding TaHoma Connect Artikelnummer 1811150 / 1811190 TaHoma Connect Bedankt voor uw aanschaf van de Somfy TaHoma. Dit product is ontwikkeld en geproduceerd door Somfy, in

Nadere informatie

io-homecontrol van Somfy voor rolluiken Voor hen die het beste eisen voor hun huis!

io-homecontrol van Somfy voor rolluiken Voor hen die het beste eisen voor hun huis! io-homecontrol van Somfy voor rolluiken Voor hen die het beste eisen voor hun huis! i o - h o m e c o n t r o l v a n S o m f y v o o r r o l l u i k e n Voel je veilig thuis! Wilt u verzekerd zijn van

Nadere informatie

Snel aan de slag Installatiegids (versie 1.0)

Snel aan de slag Installatiegids (versie 1.0) Internet Control Station Kijk regelmatig op www.klikaanklikuit.nl voor updates Snel aan de slag Installatiegids (versie 1.0) ICS-1000 Het grootste gemak in draadloos schakelen. Eenvoudig uit te breiden

Nadere informatie

Draadloze bediening van rolluiken

Draadloze bediening van rolluiken Draadloze bediening van rolluiken Haal meer uit uw elektrische rolluiken met Somfy! Somfy biedt mogelijkheden voor het motoriseren van alle typen en merken rolluiken. Voorzet rolluik Combinatie rolluik

Nadere informatie

TaHoma Update 28 september 2012

TaHoma Update 28 september 2012 TaHoma Update 28 september 2012 1 inhoud TaHoma Activeren voor Consument...3 Nieuwe Functies...19 TaHoma Activeren voor uw Showroom...29 2 TaHoma Activeren voor Consument ilet op: Indien gewenst kunt u

Nadere informatie

Haal meer uit uw elektrische rolluiken met Somfy!

Haal meer uit uw elektrische rolluiken met Somfy! Haal meer uit uw elektrische rolluiken met Somfy! Voor nieuwe elektrische rolluiken of voor de automatiseringen werken wij met de motoren van het Kwalitatieve merk Somfy. Wij beschikken over de mogelijkheid

Nadere informatie

Draadloze bediening van zonwering

Draadloze bediening van zonwering Draadloze bediening van zonwering Méér comfort met automatische buitenzonwering Somfy biedt mogelijkheden voor het motoriseren van alle typen en merken buitenzonwering. Terras scherm Uitvalscherm Markies

Nadere informatie

Draadloze bediening van verlichting

Draadloze bediening van verlichting Draadloze bediening van verlichting Maak uw verlichting draadloos en geniet van meer... Uw verlichting bedienen op afstand. Vanaf elke plaats in en rondom uw woning. Maar ook vanaf grote afstand met een

Nadere informatie

weinor besturingen Bedieningsgemak Besturingssytemen voor weinor producten www.weinor.nl

weinor besturingen Bedieningsgemak Besturingssytemen voor weinor producten www.weinor.nl weinor besturingen Bedieningsgemak Besturingssytemen voor weinor producten www.weinor.nl Besturingssystemen voor weinor producten Tot rust komen en genieten van een comfortabele bediening Lekker tot rust

Nadere informatie

Draadloze bediening van zonwering

Draadloze bediening van zonwering Draadloze bediening van zonwering Méér comfort met automatische buitenzonwering Somfy biedt mogelijkheden voor het motoriseren van alle typen en merken buitenzonwering. Terras scherm Uitvalscherm Markies

Nadere informatie

Bedankt. dat u hebt gekozen voor. Informatie nodig? Hulp nodig?

Bedankt. dat u hebt gekozen voor. Informatie nodig? Hulp nodig? Bedankt dat u hebt gekozen voor Informatie nodig? Hulp nodig? www.somfy.com 1 box, 3 omgevingen, 3 apps 3/45 Ga over naar de verbonden modus 3 apps om verbinding te maken met de toepassingen van uw huis

Nadere informatie

Draadloze bediening van raamdecoratie

Draadloze bediening van raamdecoratie Draadloze bediening van raamdecoratie Meer comfort met elektrische raamdecoratie en gordijnen Met elektrische raamdecoratie vergroot u uw wooncomfort en kunt u de lichtinval en temperatuur in huis veel

Nadere informatie

io-homecontrol by Somfy voor rolluiken

io-homecontrol by Somfy voor rolluiken io-homecontrol by Somfy voor rolluiken De nieuwste generatie draadloze automatisering voor rolluiken die ook de andere producten in uw woning bedient! io-homecontrol by Somfy voor rolluiken Een investering

Nadere informatie

Draadloze bediening van raamdecoratie. het Appartement aparte budgetvriendelijke interieurs

Draadloze bediening van raamdecoratie. het Appartement aparte budgetvriendelijke interieurs Draadloze bediening van raamdecoratie het Appartement aparte budgetvriendelijke interieurs Meer comfort met elektrische raamdecoratie en gordijnen Met elektrische raamdecoratie vergroot u uw wooncomfort

Nadere informatie

JunkersControl CT 100. Eenvoudig. Intelligent.

JunkersControl CT 100. Eenvoudig. Intelligent. JunkersControl CT 100 Eenvoudig. Intelligent. Handset niet inbegrepen. JunkersControl CT 100 De JunkersControl CT100 is de eerste van een nieuwe generatie Junkers-regelingen. De JunkersControl is een slimme,

Nadere informatie

Home Motion Uw hele huis onder controle. Waar u ook bent.

Home Motion Uw hele huis onder controle. Waar u ook bent. Home Motion Uw hele huis onder controle. Waar u ook bent. Inhoud Van eenvoudig tot Hi Tech Home Motion Uitgebreid Vanaf elke plek in of direct bij uw woning de zonwering bedienen U bent meester over het

Nadere informatie

io-homecontrol by Somfy voor rolluiken

io-homecontrol by Somfy voor rolluiken io-homecontrol by Somfy voor rolluiken De nieuwste generatie draadloze automatisering voor rolluiken die ook de andere producten in uw woning bedient! io-homecontrol by Somfy voor rolluiken Een investering

Nadere informatie

Draadloze bediening van raamdecoratie

Draadloze bediening van raamdecoratie Draadloze bediening van raamdecoratie Meer comfort met elektrische raamdecoratie Somfy biedt diverse mogelijkheden voor het motoriseren van alle typen en merken raamdecoratie. Vouwgordijn Plissé Rolgordijn

Nadere informatie

Stap over op. app bediening 24,0 C

Stap over op. app bediening 24,0 C Stap over op app bediening 24,0 C rolluik slaapkamer rolluik woonkamer Bedien uw huis met 3 apps Altijd een slimme afstandsbediening bij de hand: intuïtief, handig en leuk! Bedien uw huis met uw smartphone,

Nadere informatie

io-homecontrol van Somfy voor zonweringen

io-homecontrol van Somfy voor zonweringen io-homecontrol van Somfy voor zonweringen E x c l u s i e f Voor hen die het beste eisen voor hun huis en terras! i o - h o m e c o n t r o l v a n S o m f y v o o r z o n w e r i n g e n Eis het beste

Nadere informatie

Het draadloze alarmsysteem van Somfy zorgt voor uw gemoedsrust

Het draadloze alarmsysteem van Somfy zorgt voor uw gemoedsrust Het draadloze alarmsysteem van Somfy zorgt voor uw gemoedsrust Met het draadloze Protexial io alarm heeft u een hoogwaardige bescherming en het gemak van Home Motion by Somfy: Actieve veiligheid Het Somfy

Nadere informatie

Vanaf elke plek in of direct bij uw woning de zonwering bedienen. U bent meester over het comfort van uw woning

Vanaf elke plek in of direct bij uw woning de zonwering bedienen. U bent meester over het comfort van uw woning Inhoud Van eenvoudig tot Hi Tech Home Motion Uitgebreid Vanaf elke plek in of direct bij uw woning de zonwering bedienen U bent meester over het comfort van uw woning Vanaf uw terras bepaalt u de gewenste

Nadere informatie

www.eurolinezonwering.nl

www.eurolinezonwering.nl Somfy Nederland Postbus 163 2130 AD Hoofddorp T +31 (0)23 56 25 051 info@somfy.nl www.somfy.nl www.homemotion.nl Home Motion Uw hele huis onder controle. Waar u ook bent. Inhoud Van eenvoudig tot Hi Tech

Nadere informatie

Draadloze bediening van. gordijnen

Draadloze bediening van. gordijnen Draadloze bediening van gordijnen Group Screen Heating room devices Roller shutter 1 Roller shutter 2 Swinging shutter Ext venetian blind Roof window Brightness sensor Lighting Temperature sensor Door

Nadere informatie

Draadloos alarmsysteem

Draadloos alarmsysteem Draadloos alarmsysteem Het draadloze alarmsysteem van Somfy zorgt voor uw gemoedsrust Met het draadloze Protexial io alarm heeft u een hoogwaardige bescherming en het gemak van een op maat gemaakt systeem.

Nadere informatie

Draadloze bediening van rolluiken

Draadloze bediening van rolluiken Draadloze bediening van rolluiken Haal meer uit uw elektrische rolluiken met Somfy! Somfy biedt mogelijkheden voor het motoriseren van alle typen en merken rolluiken. Voorzet rolluik Combinatie rolluik

Nadere informatie

Vodafone Thuis TV App

Vodafone Thuis TV App Vodafone Thuis TV App Gebruikershandleiding Vodafone Thuis TV App Inhoudsopgave 1. Ondersteuning 3 2. Installeren van de TV App 4 3. Verbind de Thuis TV App met je Interactieve Box 4 4. Het gebruik van

Nadere informatie

Google Assistant / Google Home & TaHoma / Connexoon 28/03/201 9

Google Assistant / Google Home & TaHoma / Connexoon 28/03/201 9 Google Assistant / Google Home & TaHoma / Connexoon 1 Wat is Google Assistant / Google Home? App op Smartphone om met je stem je telefoon te bedienen. Tevens ingebouwd in verschillende producten van andere

Nadere informatie

Handleiding Vodafone Cloud

Handleiding Vodafone Cloud Handleiding Vodafone Cloud Hoe installeer ik Vodafone Cloud op mijn mobiel? 1. Download de app op je toestel via de Appstore. Gebruik de zoekterm Vodafone Cloud. 2. Zodra de app geïnstalleerd is klik je

Nadere informatie

Draadloze bediening van zonwering

Draadloze bediening van zonwering Draadloze bediening van zonwering Méér comfort met automatische buitenzonwering Somfy biedt mogelijkheden voor het motoriseren van alle typen en merken buitenzonwering. Terras scherm Uitvalscherm Markies

Nadere informatie

Home Motion Uw hele huis onder controle. Waar u ook bent.

Home Motion Uw hele huis onder controle. Waar u ook bent. Home Motion Uw hele huis onder controle. Waar u ook bent. Inhoud Van eenvoudig tot Hi Tec Zó simpel werkt het De mogelijkheden zijn eindeloos Win win met Home Motion Rolluiken en Home Motion Zonneschermen

Nadere informatie

Draadloze bediening van. garagedeuren

Draadloze bediening van. garagedeuren Draadloze bediening van garagedeuren Bedien uw garagedeur elektrisch, gemak door afstandsbediening Uitgangspunten en wensen Het kiezen van een garagedeurmotor is o.a. afhankelijk van: n Welk type garagedeur

Nadere informatie

Draadloze bediening van. garagedeuren

Draadloze bediening van. garagedeuren Draadloze bediening van garagedeuren Bedien uw garagedeur elektrisch, gemak door afstandsbediening Uitgangspunten en wensen Het kiezen van een garagedeurmotor is o.a. afhankelijk van: n Welk type garagedeur

Nadere informatie

TaHoma verkoopdocumentatie Geldig in Nederland met ingang van 1 december 2011.

TaHoma verkoopdocumentatie Geldig in Nederland met ingang van 1 december 2011. TaHoma verkoopdocumentatie Geldig in Nederland met ingang van 1 december 2011. De informatie in dit document verwijst naar de diensten die worden aangeboden door: SOMFY NEDERLAND BV Diamantlaan 6 2132

Nadere informatie

Bridgemate App. Informatie voor spelers. Bridge Systems BV

Bridgemate App. Informatie voor spelers. Bridge Systems BV Bridgemate App Informatie voor spelers Bridge Systems BV Bridgemate app Informatie voor spelers Pagina 2 Inhoud Inleiding... 3 De Bridgemate app downloaden... 3 App opstarten en account aanmaken... 4 Inloggen

Nadere informatie

Natuurlijk Intuïtief Natuurlijk Aantrekkelijk

Natuurlijk Intuïtief Natuurlijk Aantrekkelijk Natuurlijk Intuïtief Natuurlijk Aantrekkelijk Mooi, intuïtief, duidelijk 2 de perfecte bediening. Volg uw intuïtie, beheers uw omgeving en kies voor de essentie Somfy introduceert Nina, de revolutionaire

Nadere informatie

Bedankt! dat u hebt gekozen voor. Informatie nodig? Hulp nodig?

Bedankt! dat u hebt gekozen voor. Informatie nodig? Hulp nodig? Bedankt! dat u hebt gekozen voor Informatie nodig? Hulp nodig? www.somfy.com 1 box, 3 omgevingen, 3 apps 3/53 Ga over naar de verbonden modus 3 apps om verbinding te maken met de toepassingen van uw huis

Nadere informatie

Introductie Workshop. Tom Hufkens Shopmanager Turnhout & Geel tom.hufkens@webstore.be

Introductie Workshop. Tom Hufkens Shopmanager Turnhout & Geel tom.hufkens@webstore.be Introductie Workshop Tom Hufkens Shopmanager Turnhout & Geel tom.hufkens@webstore.be Introductie in Android & Windows 8 Inhoud: DEEL 1: ANDROID Wat is het en hoe er mee werken? DEEL 2: WINDOWS 8 Wat zijn

Nadere informatie

Meest gestelde vragen

Meest gestelde vragen Meest gestelde vragen Gezien alle commoties over webcams, in hoeverre is beeldbellen beveiligd? Omdat wij met ouderen werken, zijn veilighe id en privacy extra belangrijk voor ons. Beeldbellen kan alleen

Nadere informatie

Houd u nauwkeurig aan de instructies in deze handleiding voor de installatie van TaHoma

Houd u nauwkeurig aan de instructies in deze handleiding voor de installatie van TaHoma Installatiegids Welkom, Houd u nauwkeurig aan de instructies in deze handleiding voor de installatie van TaHoma Voorwaarden Een TaHoma -box kan door een erkend installeur worden geïnstalleerd, maar dat

Nadere informatie

Introductie Workshop

Introductie Workshop Introductie Workshop Introductie in Android & Windows 8 Inhoud: DEEL 1: WINDOWS 8.1 Wat zijn de belangrijkste veranderingen? DEEL 2: ANDROID Wat is het en hoe er mee werken? Inhoud DEEL 1: WINDOWS 8.1

Nadere informatie

Switch to. app control 24,0 C

Switch to. app control 24,0 C Switch to app control 24,0 C bedroom s shutter living room s shutter Bedien uw huissystemen live met 3 apps Uw zelfdenkende afstandsbediening altijd bij de hand: intuïtief, handig en leuk! Bedien uw huissystemen

Nadere informatie

io-homecontrol by Somfy voor buitenzonwering

io-homecontrol by Somfy voor buitenzonwering io-homecontrol by Somfy voor buitenzonwering De nieuwste generatie draadloze automatisering voor zonwering die ook andere producten in uw woning bedient! io-homecontrol by Somfy voor buitenzonwering Een

Nadere informatie

MOTOREN Duurzaamheid in combinatie met intelligentie

MOTOREN Duurzaamheid in combinatie met intelligentie Home Motion by Somfy biedt geavanceerde s en ideeën voor een uitgebreid assortiment io-motoren die het mogelijk maken om de verschillende apparaten in uw huis te laten communiceren met elkaar en met de

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Sensor

Gebruikershandleiding. Sensor Gebruikershandleiding Sensor Welkom, In deze handleiding maakt u kennis met de TaHoma -interface en het gebruik daarvan Vóór gebruik Voordat u TaHoma gaat gebruiken, moet u ervoor zorgen: dat alles goed

Nadere informatie

Wat is de ipad-applicatie ACN2GO Europe?

Wat is de ipad-applicatie ACN2GO Europe? Veelgestelde vragen Wat is de ipad-applicatie ACN2GO Europe? De ipad-app ACN2GO Europe biedt een uitgebreid kijkje in het bedrijf en haar producten. Met de app kunt u de ACN Opportunity delen met uw prospects,

Nadere informatie

Inhoud. Installatie Algemeen Gebruik Techniek App beëindigen/blokkeren

Inhoud. Installatie Algemeen Gebruik Techniek App beëindigen/blokkeren Inhoud Installatie Algemeen Gebruik Techniek App beëindigen/blokkeren LET OP! Vul alleen uw gegevens in wanneer de adresregel begint met dit https://www.mijnnvd.nl. Alleen dan weet u zeker dat u inlogt

Nadere informatie

Handleiding beginnen met de Calculus VIP app. Voor zorgverleners. Datum Januari 2017 Calculus Software

Handleiding beginnen met de Calculus VIP app. Voor zorgverleners. Datum Januari 2017 Calculus Software Handleiding beginnen met de Calculus VIP app Voor zorgverleners Datum Januari 2017 Auteur Calculus Software Inhoudsopgave Waarom de Calculus VIP app?... 3 Gemakkelijk... 3 Veilig... 3 Technische voorwaarden

Nadere informatie

1. Kennismaken met Windows 8

1. Kennismaken met Windows 8 13 1. Kennismaken met Windows 8 Met de introductie door Microsoft van Windows 8 (inmiddels Windows 8.1) is er een brug geslagen tussen het werken met computers en tablets of smartphones. In Windows 8.1

Nadere informatie

Meest gestelde vragen en antwoorden. Inhoudsopgave

Meest gestelde vragen en antwoorden. Inhoudsopgave Meest gestelde vragen en antwoorden Inhoudsopgave Door wie is Taxatieweb gebouwd?... 2 Voor wie is Taxatieweb beschikbaar?... 2 Hoe moet ik dit programma op mijn PC installeren?... 2 Waarom hoef ik nu

Nadere informatie

Handleiding beginnen met de Calculus VIP app. Voor zorgverleners. Datum Juli 2017 Calculus Software

Handleiding beginnen met de Calculus VIP app. Voor zorgverleners. Datum Juli 2017 Calculus Software Handleiding beginnen met de Calculus VIP app Voor zorgverleners Datum Juli 2017 Auteur Calculus Software Inhoudsopgave Waarom de Calculus VIP app?... 3 Gemakkelijk... 3 Veilig... 3 Technische voorwaarden

Nadere informatie

MAXPRO. Cloud IN DE CLOUD GEHOSTE VIDEOSERVICES OM UW BEDRIJF TE BESCHERMEN. Video altijd en overal

MAXPRO. Cloud IN DE CLOUD GEHOSTE VIDEOSERVICES OM UW BEDRIJF TE BESCHERMEN. Video altijd en overal MAXPRO Cloud IN DE CLOUD GEHOSTE VIDEOSERVICES OM UW BEDRIJF TE BESCHERMEN Video altijd en overal GEHOSTE VIDEOBEWAKING Video in de cloud 2 Altijd en overal Waarom de cloud? De cloud is overal aanwezig.

Nadere informatie

E-books lenen bij uw bibliotheek met uw bibliotheekabonnement

E-books lenen bij uw bibliotheek met uw bibliotheekabonnement E-books lenen bij uw bibliotheek met uw bibliotheekabonnement Stap 1 Aanmaken webaccount Ga naar http://www.bibliotheek.nl/ebooks en klik op Aanmaken webaccount Het onderstaande scherm verschijnt: Vul

Nadere informatie

Dienstbeschrijving IP One Dash app

Dienstbeschrijving IP One Dash app Dienstbeschrijving IP One Dash app Auteur: Marketing Datum: 05-08-2015 Versie: 1.0 Aantal bladen: 10 Nummer: 1054 2 P a g i n a Inhoud 1 Algemeen... 4 1.1 Wat is de Dash app... 4 1.2 Inloggen... 4 1.3

Nadere informatie

HomeWizard FEATURE GUIDE

HomeWizard FEATURE GUIDE HomeWizard FEATURE GUIDE HomeWizard zorgt voor meer comfort en veiligheid in huis. Draadloze, koppelbare rookmelders geven alarm en versturen een push-bericht zodra er rook gedetecteerd wordt. De HomeWizard

Nadere informatie

Mobiel Internet Veiligheidspakket

Mobiel Internet Veiligheidspakket Mobiel Internet Veiligheidspakket Gebruikershandleiding Mobiel Internet Veiligheidspakket voor Android smartphones en tablets Mobiel IVP Android Versie 1.0, d.d. 20-07-2011 1 Inleiding... 3 2 Installatie...

Nadere informatie

Afstandsbedieningen voor zonwering en rolluiken

Afstandsbedieningen voor zonwering en rolluiken Afstandsbedieningen voor zonwering en rolluiken Bedieningscomfort voor zonwering en rolluiken OP STOP/TUSSENPOSITIE NEER Steeds meer mensen bedienen hun zonneschermen en rolluiken elektrisch. Zonder slingers

Nadere informatie

somfy.nl Somfy Home Motion Brengt uw huis in beweging

somfy.nl Somfy Home Motion Brengt uw huis in beweging somfy.nl Somfy Home Motion Brengt uw huis in beweging Flexibel veelzijdig Somfy Home Motion... brengt uw huis in beweging! Of het nu gaat om binnen of buiten: u heeft volledige controle over uw huis met

Nadere informatie

Nieuwe Look & Feel Nieuwe Apps Nieuwe Somfy verlichting oplossingen Philips Hue samenwerking Nieuwe interface en nieuwe functies.

Nieuwe Look & Feel Nieuwe Apps Nieuwe Somfy verlichting oplossingen Philips Hue samenwerking Nieuwe interface en nieuwe functies. Wat is nieuw? Nieuwe Look & Feel Nieuwe Apps Nieuwe Somfy verlichting oplossingen Philips Hue samenwerking en nieuwe functies Inhoud 2 FRISSERE HOME PAGINA Oude interface Scenario s Week timer Producten

Nadere informatie

MOTOREN EN AUTOMATEN VOOR Raamdecoratie. Speel met natuurlijk licht voor meer sfeer.

MOTOREN EN AUTOMATEN VOOR Raamdecoratie. Speel met natuurlijk licht voor meer sfeer. MOTOREN EN AUTOMATEN VOOR Raamdecoratie Speel met natuurlijk licht voor meer sfeer. HOME MOTION BY Somfy is een Franse fabrikant, sinds 35 jaar gevestigd te Cluses in de Haut-Savoie, dé streek waar techniek

Nadere informatie

Heldertelecom.nl. Dash-app

Heldertelecom.nl. Dash-app Heldertelecom.nl Dash-app Inhoud 1 Algemeen 1.1 Wat is de Dash-app 1.2 Voor welke mobiele toestellen is de Dash-app beschikbaar? 1.3 Is de Dash-app ook te gebruiken op een tablet zoals een ipad? 1.4 Wat

Nadere informatie

Handleiding Multiscreen TV

Handleiding Multiscreen TV Handleiding Multiscreen TV Met Multiscreen TV kunt u televisiekijken op uw tablet, smartphone, laptop en pc. INHOUDSOPGAVE Multiscreen TV gebruikersnaam en wachtwoord ophalen... 2 Multiscreen TV installeren

Nadere informatie

Draadloze bediening van zonwering

Draadloze bediening van zonwering Draadloze bediening van zonwering n Méér comfort met automatische buitenzonwering Somfy biedt mogelijkheden voor het motoriseren van alle typen en merken buitenzonwering. Terras scherm Uitvalscherm Markies

Nadere informatie

KPN ÉÉN Zapper. Handleiding

KPN ÉÉN Zapper. Handleiding KPN ÉÉN Zapper Handleiding Inhoud 1 Introductie 3 1.1 De diverse schermen 4 1.2 Mobiliteit 5 2 Installatie 6 2.1 Installeren ZAPPER voor iphone 7 2.2 Installeren ZAPPER voor Android 8 2.3 Account informatie

Nadere informatie

Handleiding Wi-Fi. Nordwin College

Handleiding Wi-Fi. Nordwin College Handleiding Wi-Fi Nordwin College Onderwerp : Wi-Fi Datum : Februari 2014 Versie : 1.0 Auteur(s) Organisatie : Team Functioneel Applicatiebeheer : IT-Workz Dit werk is auteursrechtelijk beschermd. Niets

Nadere informatie

Dash-app. v o i c e w o r k s. c o m FAQ. Versie: 1.0 Auteur: Kristel Groeneveld 01-06-2015 Voiceworks BV. Postbus 60281 1320 AH Almere

Dash-app. v o i c e w o r k s. c o m FAQ. Versie: 1.0 Auteur: Kristel Groeneveld 01-06-2015 Voiceworks BV. Postbus 60281 1320 AH Almere FAQ Dash-app Versie: 1.0 Auteur: Kristel Groeneveld 01-06-2015 Voiceworks BV v o i c e w o r k s. c o m Postbus 60281 1320 AH Almere t. 036 760 66 00 advies@voiceworks.com Inhoud 1 Algemeen 4 1.1 Wat is

Nadere informatie

E-books lenen bij uw bibliotheek met uw bibliotheekabonnement

E-books lenen bij uw bibliotheek met uw bibliotheekabonnement E-books lenen bij uw bibliotheek met uw bibliotheekabonnement Stap 1 Aanmaken webaccount Ga naar http://www.bibliotheek.nl/ebooks en klik op Aanmaken webaccount Het onderstaande scherm verschijnt: Vul

Nadere informatie

Afstandsbediening Telis 16 RTS

Afstandsbediening Telis 16 RTS Afstandsbediening Telis 16 RTS Bedieningshandleiding Telis 16 RTS Pure Art.nr. 1811020 Telis 16 RTS Silver Art.nr. 1811021 Afstandsbediening Telis 16 RTS 16 Kanaals zender met display Telis 16 RTS Pure

Nadere informatie

Handleiding ipad. Handleiding voor het gebruik van een ipad voor de gemeente Gouda

Handleiding ipad. Handleiding voor het gebruik van een ipad voor de gemeente Gouda Handleiding ipad Handleiding voor het gebruik van een ipad voor de gemeente Gouda Inleiding Een ipad is geen computer, maar een tablet. Dit betekent dat de gebruikersvriendelijkheid voorop staat, maar

Nadere informatie

Snelstartgids. PC, Mac, Android & ios

Snelstartgids. PC, Mac, Android & ios Snelstartgids PC, Mac, Android & ios Installeren voor PC Raadpleeg de Trend Micro-website voor uitgebreide systeemvereisten. Als u het installatieprogramma wilt downloaden, opent u de Downloadkoppeling

Nadere informatie

Handleiding Zero-wire

Handleiding Zero-wire AEV VOCHTEN - MYLLE SECURITY NV 18-2-2018 Handleiding Zero-wire Bediening alarmsysteem met App Inhoud 1. Downloaden van de app.... 2 2. Eerste gebruik.... 2 3. Personaliseren van uw account... 3 4. Uw

Nadere informatie

Personal Edition. Vodafone Pocket Connect. Verkorte handleiding

Personal Edition. Vodafone Pocket Connect. Verkorte handleiding Personal Edition Verkorte handleiding Vodafone Pocket Connect MB.PC.BR.0609.01 Auteursrechten Oktober 2006 Vodafone Libertel N.V. Uit deze uitgave mag niets worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt

Nadere informatie

Bridgemate App. Informatie voor spelers. Versie 2.2. Bridge Systems BV

Bridgemate App. Informatie voor spelers. Versie 2.2. Bridge Systems BV Bridgemate App Informatie voor spelers Versie 2.2 Bridge Systems BV Bridgemate app Informatie voor spelers Pagina 2 Inhoud Inleiding... 3 De Bridgemate app downloaden... 3 App opstarten en account aanmaken...

Nadere informatie

Gratis bij uw abonnement

Gratis bij uw abonnement Registreren (stap 2 van 2) HOME Terug naar stap 1 Registreren (s nt me ne In enkele stappen Nog meer nieuws gratis bij uw abon Bent u krantabonnee? * Ja, ik ben krantabonnee Nee, ik ben geen krantabonnee

Nadere informatie

Handleiding WiFi SOML

Handleiding WiFi SOML Handleiding WiFi SOML Onderwerp : Wi-Fi Datum : September 2014 Versie : 1.1 Auteur(s) Organisatie : Team Functioneel Applicatiebeheer (en ICT team SOML) : IT-Workz Dit werk is auteursrechtelijk beschermd.

Nadere informatie

LegManager Mobile Handleiding

LegManager Mobile Handleiding LegManager Mobile Handleiding Handleiding LegManager Mobile 1 1. Inhoud 1. INHOUD... 2 2. PROGRAMMAVEREISTEN... 3 a. Vragen, opmerkingen en suggesties... 3 b. Welke tablet/ipad of smartphone/iphone kan

Nadere informatie

Draadloos alarmsysteem

Draadloos alarmsysteem Draadloos alarmsysteem Het draadloze alarmsysteem van Somfy zorgt voor uw gemoedsrust Met het draadloze Protexial io alarm heeft u een hoogwaardige bescherming en het gemak van een op maat gemaakt systeem.

Nadere informatie

Vliegensvlug van start. Vodafone Thuis Internet, Bellen & TV

Vliegensvlug van start. Vodafone Thuis Internet, Bellen & TV Vliegensvlug van start Vodafone Thuis Internet, Bellen & TV Eenvoudige installatie in 3 stappen Verbind alles in huis met Vodafone Thuis De flexibiliteit en vrijheid die je kent van Vodafone Mobiel nu

Nadere informatie

Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad of nrc.next op de ipad, iphone en ipod Touch

Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad of nrc.next op de ipad, iphone en ipod Touch Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad of nrc.next op de ipad, iphone en ipod Touch Klantenservice NRC Media 2015/2016 2 Inhoud Inhoud... 3 1. Installeren... 4 2. Account aanmaken... 6 3. Woonachtig

Nadere informatie

Draadloze automatisering voor de controle van uw huis

Draadloze automatisering voor de controle van uw huis // io-homecontrol : comfort, veiligheid en energiebesparing Draadloze automatisering voor de controle van uw huis Garagedeuraandrijvingen, inrithekken en huisdeuren met io-homecontrol -technologie Comfort

Nadere informatie

Handleiding beginnen met Calculus VIP. Datum December 2016 Calculus Software

Handleiding beginnen met Calculus VIP. Datum December 2016 Calculus Software Handleiding beginnen met Calculus VIP Datum December 2016 Auteur Calculus Software Inhoudsopgave Waarom Calculus VIP?... 3 Gemakkelijk... 3 Veilig... 3 Technische voorwaarden gebruik Calculus VIP... 3

Nadere informatie

Motoren en bedieningen. Draadloze bediening van. rolluiken

Motoren en bedieningen. Draadloze bediening van. rolluiken Motoren en bedieningen Draadloze bediening van rolluiken Haal meer uit uw rolluiken met Somfy! Rolluiken voorkomen hinderlijke Somfy biedt mogelijkheden voor het motoriseren van alle typen en merken rolluiken.

Nadere informatie

Installatiegids voor de politionele applicatie van politiezone Het Houtsche

Installatiegids voor de politionele applicatie van politiezone Het Houtsche Installatiegids voor de politionele applicatie van politiezone Het Houtsche A. Inleiding De applicatie van de politiezone Het Houtsche richt zich specifiek tot de inwoners van Beernem, Oostkamp en Zedelgem.

Nadere informatie

TaHoma + Honeywell EvoHome. installatiegids

TaHoma + Honeywell EvoHome. installatiegids TaHoma + Honeywell EvoHome installatiegids Bedien de verwarming in uw hele huis, waar u ook bent. Mogelijkheden Somfy TaHoma & Honeywell Evohome Bedien de verwarming in uw hele huis met TaHoma & Evohome

Nadere informatie

Algemeen. Als u nog geen mijngrossier.nl account heeft kunt u deze aanvragen via www.mijngrossier.nl/aanmelden.

Algemeen. Als u nog geen mijngrossier.nl account heeft kunt u deze aanvragen via www.mijngrossier.nl/aanmelden. F.A.Q. Algemeen Hoe kan ik een TopMec abonnement aanvragen? Voor het aanvragen van een TopMec jaarabonnement is een mijngrossier.nl account nodig. Heeft u al een mijngrossier.nl account en wilt een TopMec

Nadere informatie

Afstandsbediening Keygo io

Afstandsbediening Keygo io Afstandsbediening Keygo io Installatiehandleiding Handzender Keygo 4 io Artikelnummer 1841134 Afstandsbediening Keygo io Afstandsbediening 4 kanalen zonder terugkoppeling. Geschikt voor het aansturen van

Nadere informatie

Draadloze bediening van. rolluiken

Draadloze bediening van. rolluiken Draadloze bediening van rolluiken Haal meer uit uw rolluiken met Somfy! Rolluiken voorkomen hinderlijke Somfy biedt mogelijkheden voor het motoriseren van alle typen en merken rolluiken. zonlichtreflecties

Nadere informatie

OP AFSTAND ALLES ONDER CONTROLE. KORTE HANDLEIDING: REMOTE SERVICES.

OP AFSTAND ALLES ONDER CONTROLE. KORTE HANDLEIDING: REMOTE SERVICES. BMW ConnectedDrive www.bmw.nl/ connecteddrive BMW maakt rijden geweldig OP AFSTAND ALLES ONDER CONTROLE. KORTE HANDLEIDING: REMOTE SERVICES. REMOTE SERVICES. Wat zijn BMW Remote Services? Met Remote Services

Nadere informatie

2. Wat kost HBO GO? HBO GO is onderdeel van het HBO Pakket. Daarom betaalt u er niets extra voor.

2. Wat kost HBO GO? HBO GO is onderdeel van het HBO Pakket. Daarom betaalt u er niets extra voor. Q&A HBO GO Versie: 0 Versie: 1 Datum: 27 april 2012 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Algemeen Instellingen Problemen oplossen

Nadere informatie

Dropbox installatie. Inhoud

Dropbox installatie. Inhoud Dropbox installatie Inhoud Inleiding... 2 U heeft nog geen Dropbox account... 3 U heeft een Dropbox account!... 8 Waar kan ik Dropbox nu vinden?... 14 Is Dropbox een veilig medium... 15 Kan ik met één

Nadere informatie

Draadloze bediening van. zonwering

Draadloze bediening van. zonwering Draadloze bediening van zonwering Méér comfort met op afstand bedienbare buitenzonwering Somfy biedt mogelijkheden voor het motoriseren van alle typen en merken buitenzonwering. Buitenzonwering hee als

Nadere informatie

App4Broker : uw nieuwe app!

App4Broker : uw nieuwe app! App4Broker : uw nieuwe app! Pagina 1 van 20 Inhoudsopgave 1. U GEBRUIKT MYBROKER AL... 3 1.1. APP4BROKER DOWNLOADEN OP UW TABLET... 3 1.2. INSTALLATIE VAN HET CERTIFICAAT... 4 2. U HEEFT NOG NOOIT MET

Nadere informatie