Gastouderbureau. Tjil! Gastouderopvang Eilenbergstraat EB Tilburg

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gastouderbureau. Tjil! Gastouderopvang Eilenbergstraat 176 5011 EB Tilburg 013-455 92 98 06-54 77 43 67 www.tjil.net info@tjil.net"

Transcriptie

1 Gastouderbureau Tjil! Gastouderopvang Eilenbergstraat EB Tilburg

2 Inhoud Welkom Start je eigen kinderopvang! Wat is gastouderopvang? Wat doet gastouderbureau Tjil!? Met wie werken wij samen? De samenwerking met Tjil! Waaraan voldoet de gastouder van Tjil!? Tarieven Bureaukosten Kassiers functie Aanmelding gastouder Hoe kunt u ons bereiken?

3 Welkom bij Tjil! gastouderopvang! Start je eigen kinderopvang! Beschik je over een ondernemende geest? En vindt je het leuk om met kinderen om te gaan? Bij Tjil! kun je als zelfstandig ondernemend gastouder je eigen kleinschalige kinderopvang aan huis starten. Je bepaalt zelf de openingstijden en de dagen die je beschikbaar bent voor de opvang van kinderen bij je thuis. Neem je het vak van een gastouder serieus? En wil je het gastouderschap als een beroep uitoefenen? Je bezit de kwaliteiten om meerdere kinderen tegelijkertijd op te vangen en bent meerdere dagen in de week beschikbaar als gastouder? Vind je het belangrijk om kinderen spelenderwijs iets bij te brengen? Verzorg je graag baby s of ben je graag sportief bezig met oudere kinderen? Is voorlezen, zingen, of muziek maken je hobby? Je zou graag al je kwaliteiten bundelen in je eigen kinderopvang en je ontwikkelen in nieuwe vakgebieden? Lees dan snel verder over hoe Tjil! je partner kan zijn bij het opzetten van je eigen bedrijf. Wat is gastouderopvang? Gastouderopvang is kinderopvang die wordt verzorgd door een gastouder in zijn/haar eigen woning. De kwaliteit en de deskundigheid van de gastouderopvang is geregeld bij de wet kinderopvang. Een gastouder mag zorg dragen voor maximaal 6 kinderen tegelijkertijd van 0 tot 13 jaar, inclusief de eigen kinderen van de gastouder onder de 10 jaar. De gastouder mag niet meer dan 5 kinderen tegelijk opvangen, als deze kinderen allemaal jonger dan 4 jaar zijn. Dit is inclusief de eigen kinderen tot 4 jaar. De gastouder heeft te maken met een leeftijdsopbouw. Er mogen maximaal 4 kinderen van 0 en 1 jaar tegelijk aanwezig zijn, waarvan maximaal 2 kinderen van 0 jaar (inclusief eigen kinderen van deze leeftijd). De opvanglocatie dient aan diverse eisen te voldoen, zoals voldoende veilige speelruimte voor alle kinderen,zowel binnen als buiten. Kinderen tot 1,5 jaar oud hebben een aparte, afgesloten slaapruimte. De opvanglocatie is ten allen tijde rookvrij en er zijn rookmelders aanwezig.

4 Wat doet gastouderbureau Tjil!? Tjil! is een geregistreerd en door de GGD erkend gastouderbureau. Wij staan als gastouderbureau geregistreerd in het landelijk register kinderopvang. Het inspectierapport dat is opgesteld door de GGD is inzichtelijk voor publiek en te vinden op de site: je als gastouder met ons gaat samenwerken, voldoet aan een aantal voorwaarden en staat ingeschreven in het landelijk register kinderopvang, ben je een erkende vorm van kinderopvang. Dit betekent dat de kosten die de ouders maken voor de opvang van hun kind deels vergoed kunnen worden door het rijk. Zie voorwaarden wet kinderopvang Tjil! heeft een samenwerkingsverband met de gastouders. Wij zijn van mening dat goede kinderopvang begint bij de gastouder, omdat jij bepalend bent voor de kwaliteit van de opvang. Onze hoofdtaak ligt dan ook bij het ondersteunen van jou als gastouder in je eigen kinderopvang. Denk hierbij o.a. aan: De gastouder adviseren en begeleiden in het opzetten van zijn/haar eigen kinderopvang Het vervaardigen van promotiemateriaal voor de gastouder Administratieve en financiële afhandeling Uitvoeren van de kassiersfunctie Verstrekken van informatie Geven van ondersteuning en advies Bewaken van de kwaliteit, veiligheid en hygiëne Organiseren van bijeenkomsten en thema-avonden Investeren in gerichte opleiding of op andere wijze van professionalisering van zijn/haar eigen kinderopvang adviseren bij verschillen van inzicht Met wie werken wij samen? De gastouders die met ons samenwerken, zijn zelfstandig ondernemende gastouders met hun eigen bedrijf. Zij houden van kinderen en vinden het in de eerste plaats leuk om met kinderen om te gaan. Ze hebben kennis van en ervaring in de ontwikkelingsfase, het opvoeden en begeleiden van kinderen. Zij zijn het visite kaartje van hun eigen kinderopvang en bepalend voor de kwaliteit van de opvang. Ze voldoen aan de deskundigheidseis en de kwaliteitseis gesteld in de wet kinderopvang en staan ingeschreven in het landelijke register kinderopvang. Ze zijn in het bezit van een mbo-2 Helpende (Zorg en) Welzijn diploma, een daaraan gelijkgesteld diploma, of een ervaringscertificaat. Ze hebben een

5 geregistreerd certificaat Eerste Hulp aan kinderen van het Oranje Kruis. Ze hebben een Verklaring Omtrent het Gedrag, ook voor huisgenoten van 18 jaar of ouder. Onze gastouders zien hun werk als hun beroep en zijn hun eigen kinderopvang aan huis gestart. Zij werken gezamenlijk onder de naam Tjil! gastouderopvang.

6 De samenwerking met Tjil! Wij bieden je een concept aan dat bijdraagt aan meer grip en controle op de invulling van je eigen kinderopvang. Je maakt gebruik van de franchise mogelijkheden, zoals o.a. het logo van Tjil!, promotiemateriaal, overeenkomsten en investeringen. Als gastouder draag je zelf je eigen naamsbekendheid uit door het door ons ontwikkelde promotiemateriaal zoals o.a., flyers, brochures, visitekaartjes en een internetsite. Hiermee werf je zelf klanten voor je eigen kinderopvang. Na een intake, aan de hand van ons competentie en functie profiel, begeleiden wij je in het opzetten van je eigen kinderopvang aan huis. Tijdens dit proces komen onderwerpen aan bod als: het opzetten van je eigen kinderopvang, het gebruik van het promotiemateriaal, inrichting van je eigen kinderopvang, pedagogische inzichten en we helpen je met het traject om als zelfstandig ondernemende gastouder van start te gaan. Dit betekent o.a. dat wij je helpen je aan te melden bij de Kamer van Koophandel. We geven je inzicht over het voeren van je eigen administratie en begeleiden je met belastingtechnische zaken. Tevens willen wij investeren in jou als gastouder door het bijdragen aan gerichte scholing of op andere wijze professionaliseren van je eigen kinderopvang. Na de start staat Tjil! altijd aan je zijde voor begeleiding en ondersteuning, denk hierbij aan pedagogische ondersteuning, administratieve ondersteuning, (bij)scholing of gewoon als vraagbaak voor al je vragen. Gastouderbureau Tjil! is van mening dat goede gastouderopvang begint bij de gastouder. Jij bent zelf degene die bepalend is voor de kwaliteit van je eigen kinderopvang. Wij werken met een visie waarin de gastouder centraal staat. We berekenen aan de ouders een vast uurtarief van 5,25 per kind per uur, afhankelijk van de ervaring van de gastouder en hieraan gekoppeld de hoeveelheid begeleiding vanuit Tjil! wordt dit uurtarief verdeeld tussen Tjil! en de gastouder. Hoe zelfstandiger je als gastouder werkt, hoe minder tijd Tjil! hoeft te besteden aan jouw begeleiding. Er is dan een groter deel van het uurtarief voor de gastouder bestemd. Hierdoor is de verdeling van de inkomsten van de gastouder en het bureau volgens onze visie goed uitgesplitst.

7 Waaraan voldoet de gastouder van Tjil!? Wanneer je als gastouder met Tjil! gaat samen werken, voldoe je aan de deskundigheidseis en de kwaliteitseis van de wet Kinderopvang. Dit betekent dat je als gastouder staat ingeschreven in het landelijke register kinderopvang. Je in het bezit bent van minimaal een mbo-2 Helpende (Zorg en) Welzijn diploma, of een daaraan gelijkgesteld diploma, of een ervaringscertificaat. In het bezit bent van een geregistreerd certificaat Eerste Hulp aan kinderen van het Oranje Kruis. Een Verklaring Omtrent het Gedrag kan overleggen, ook voor huisgenoten van 18 jaar of ouder. Wij vragen je een kopie aansprakelijkheidsverzekering en indien van toepassing, een inzittende verzekering te overleggen. Je vangt als gastouder kinderen op in de huiselijke sfeer van de woning waarbij maximaal 6 kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar (inclusief eigen kinderen onder de 10 jaar) tegelijkertijd mogen worden opgevangen. Je mag niet meer dan 5 kinderen tegelijk opvangen, als deze kinderen allemaal jonger zijn dan 4 jaar. (inclusief eigen kinderen tot 4 jaar). Je bent als gastouder gebonden aan een leeftijdsopbouw van de groep. Dat betekent dat je niet meer dan 4 kinderen van 0 en 1 jaar tegelijk mag opvangen, waarvan maximaal 2 kinderen van o jaar tegelijkertijd mag opvangen (inclusief eigen kinderen van deze leeftijd). Er dient voldoende veilige speelruimte te zijn voor de op te vangen kinderen, zowel binnen als buiten. De buitenruimte kan bestaan uit een tuin\balkom of bijvoorbeeld een speeltuin in de buurt. Kinderen tot anderhalf jaar beschikken over slaapgelegenheid in een aparte ruimte. Kinderen boven de anderhalf jaar beschikken, indien nodig, over een slaapgelegenheid in een rustig af te scheiden ruimte. De woning is ten allen tijde rookvrij en voorzien van voldoende werkende rookmelders. Je werkt volgens de richtlijnen die de GGD stelt voor veiligheid en hygiëne om zo verantwoordelijke opvang van het gastkind tijdens de opvanguren te kunnen verzorgen. Ten minste eenmaal per jaar zal een medewerker van Tjil! volgens een inventarisatielijst een huisbezoek uitvoeren waarin we samen kijken of er volgens deze richtlijnen gewerkt wordt. Tijdens een bezoek wordt ook het pedagogisch plan samen met je besproken om zo de kwaliteit van de gastouderopvang te blijven waarborgen. Je bezit naast de pedagogische kwaliteiten, ook commerciële talenten en een ondernemingsgeest om je eigen kinderopvang zelfstandig te leiden. Van belang zijn ook communicatieve vaardigheden en een positieve, persoonlijke uitstraling om je eigen klanten te woord te staan. Wil je aan de slag gaan met ons concept? Dan zien wij je graag als collega bij Tjil!.

8 Tarieven Het uurtarief dat alle bij Tjil! aangesloten gastouders hanteren is 5,25 per uur per kind. Over dit tarief draag je, afhankelijk van je ervaring, een gedeelte af aan Tjil!. Als startende gastouder ontvang je 3,50 per uur per kind, dit loopt afhankelijk van je ervaring op tot 4,75. Naast de opvang verzorg je de noodzakelijke basisvoorzieningen als bedje, beddengoed, box, speelgoed, kinderstoel en verder eten, drinken, luiers, babydoekjes en speelgoed. Melkvoeding is, gezien de beperkte houdbaarheid, niet in het bedrag opgenomen hier dient de ouder zelf zorg voor te dragen. Bureaukosten De bureaukosten bedragen 25,- per kind per maand, onafhankelijk van het aantal uren dat een kind opvang geniet. De bureaukosten worden door ons aan de ouders berekend. Gastouderbureau Tjil! behoudt zich het recht voor tariefswijzigingen door te voeren. Wijzigingen zullen ten minste drie maanden voor ingangsdatum schriftelijk kenbaar worden gemaakt. Kassiers functie Tjil! werkt middels een kassiersfunctie. Dit betekent dat de gastoudertarieven door ons aan de ouders worden gefactureerd en dat Tjil! zorg draagt voor uitbetaling aan de gastouder. Aanmelding gastouders Ben je na het lezen van deze informatie geïnteresseerd in het starten van je eigen kinderopvang en een samenwerking met ons gastouderbureau? Wil je meer weten of een afspraak maken voor een informatief en vrijblijvend gesprek neem dan gerust contact met ons op. Hoe kunt u ons bereiken? Tjil! is zowel telefonisch als per mail bereikbaar. Telefonisch kun je ons bereiken op werkdagen van 9.00 tot uur. Telefoonnummer: Of via info@tjil.net

Gastouderbureau. Tjil! Gastouderopvang Eilenbergstraat EB Tilburg

Gastouderbureau. Tjil! Gastouderopvang Eilenbergstraat EB Tilburg Gastouderbureau Tjil! Gastouderopvang Eilenbergstraat 176 5011 EB Tilburg 013-455 92 98 06-54 77 43 67 www.tjil.net info@tjil.net Inhoud Welkom Pagina 3 Erkende gastouderopvang Pagina 3 Wie zijn onze gastouders

Nadere informatie

Informatie voor vraagouders over gastouderopvang

Informatie voor vraagouders over gastouderopvang TIKO Kinderopvang/ Informatie vraagouder februari 2015 1 Informatie voor vraagouders over gastouderopvang Gastouderopvang: een kleinschalige vorm van kinderopvang die plaats vindt bij een gastouder thuis,

Nadere informatie

Informatie gastouder. Gastouderbureau NL

Informatie gastouder. Gastouderbureau NL Informatie gastouder Gastouderbureau NL www.gobnl.nl info@gobnl.nl 01-09-2016 Informatie voor gastouder In dit boekje geven we uitleg over kleinschalige kinderopvang bij de gastouder of bij de ouder thuis.

Nadere informatie

Informatie gastouderopvang

Informatie gastouderopvang Informatie gastouderopvang Semarangplantsoen 23, 1335 GV Almere, T 036-5337598, info@flevokiscare.nl, www.flevokidscare.nl Inhoudsopgave pag. 1. Introductie 3 2. Wat is gastouderopvang? 4 2.1 Wet kinderopvang

Nadere informatie

Informatie voor vraagouders over gastouderopvang

Informatie voor vraagouders over gastouderopvang TIKO Kinderopvang/ Informatie vraagouder januari 2017 1 Informatie voor vraagouders over gastouderopvang Gastouderopvang: een kleinschalige vorm van kinderopvang die plaats vindt bij een gastouder thuis,

Nadere informatie

Brochure gastouderopvang gast- en vraagouder(s) Gastouderbureau Maatwerk Bemiddeling

Brochure gastouderopvang gast- en vraagouder(s) Gastouderbureau Maatwerk Bemiddeling Brochure gastouderopvang gast- en vraagouder(s) Gastouderbureau Maatwerk Bemiddeling Laura Hofman Augustus 2017 Inhoudsopgave 1. Gastouderopvang voor gast- en vraagouder(s)... 1 2. Gastouderopvang... 1

Nadere informatie

voor astouders De nieuwe regels voor gastouderopvang

voor astouders De nieuwe regels voor gastouderopvang voor astouders De nieuwe regels voor gastouderopvang Voor de communicatie over en implementatie van de wijzigingen in de gastouderopvang is een Implementatiebureau opgericht. Dit bureau informeert en ondersteunt

Nadere informatie

Gastouderbureau Ela. Informatieboekje voor vraagouders

Gastouderbureau Ela. Informatieboekje voor vraagouders Gastouderbureau Ela Informatieboekje voor vraagouders 1 Inhoud 1. Wat is gastouderopvang.... 3 2. Waarom zou ik kiezen voor gastouderopvang.... 3 3. Kwaliteit... 4 3.1 Pedagogisch Beleidsplan... 4 3.2

Nadere informatie

INLEIDING. Heeft u na het lezen van deze folder nog vragen? Aarzelt u niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Adresgegevens

INLEIDING. Heeft u na het lezen van deze folder nog vragen? Aarzelt u niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Adresgegevens INLEIDING Hartelijk dank voor uw belangstelling als gastouder in onze organisatie. Stichting Kinderopvang Heerhugowaard (SKH) beheert het gastouderbureau in Heerhugowaard. Gastouder zijn, is leuk en kan

Nadere informatie

TIKO Kinderopvang / informatie gastouder

TIKO Kinderopvang / informatie gastouder 1 Informatie voor gastouders over gastouderopvang Gastouderopvang: een kleinschalige vorm van kinderopvang die plaats vindt bij een gastouder thuis, in een gezinssituatie, dicht bij huis of werk, op vaste

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR VRAAGOUDERS EN GASTOUDERS OVER

INFORMATIE VOOR VRAAGOUDERS EN GASTOUDERS OVER Informatiefolder INFORMATIE VOOR VRAAGOUDERS EN GASTOUDERS OVER GASTOUDEROPVANG WAT IS GASTOUDEROPVANG? In 2005 is de Wet Kinderopvang ingevoerd, waardoor de overheid u als (vraag)ouder financieel tegemoet

Nadere informatie

ALGEMEEN. Wat is gastouderopvang? GASTOUDERBURO PIERROT

ALGEMEEN. Wat is gastouderopvang? GASTOUDERBURO PIERROT ALGEMEEN Wat is gastouderopvang? In Nederland zijn diverse vormen van kinderopvang. De meest bekende is wel het kinderdagverblijf of crèche. Daarnaast is er bijvoorbeeld buitenschoolse of naschoolse opvang.

Nadere informatie

! De gastouder mag het kind niet alleen laten. Ook mag het kind niet zonder toestemming van de ouder worden toevertrouwd aan iemand anders.

! De gastouder mag het kind niet alleen laten. Ook mag het kind niet zonder toestemming van de ouder worden toevertrouwd aan iemand anders. Reglement Algemeen! De opvang vindt plaats bij de gastouder thuis in een veilige, hygiënische en kindvriendelijke omgeving. Een kind wordt door de ouder gebracht en gehaald.! Een gastouder mag maximaal

Nadere informatie

Eisen die de Wet kinderopvang stelt aan gastouders.

Eisen die de Wet kinderopvang stelt aan gastouders. Eisen die de Wet kinderopvang stelt aan gastouders. Gastouderopvang wordt verzorgd door een gastouder in een gezinssituatie. De gastouder is verantwoordelijk voor de opvang en staat ingeschreven bij een

Nadere informatie

1Gastouderopvang nader bekeken

1Gastouderopvang nader bekeken Thema 1Gastouderopvang nader bekeken 1.1 Inleiding Gastouderopvang is opvang in de thuissituatie van de gastouder of van (een van) de ouders van het kind. Ouders kiezen vaak voor gastouderopvang omdat

Nadere informatie

Maatwerk Bemiddeling

Maatwerk Bemiddeling Brochure gastouderopvang voor Gast- en Vraagouders. Maatwerk Gastouderbemiddeling is een bureau dat regionaal werkzaam is op het gebied van gastouderopvang. Maatwerk richt zich uitsluitend op het regelen

Nadere informatie

Informatie Folder Veranderingen gastouderopvang 2012

Informatie Folder Veranderingen gastouderopvang 2012 Informatie Folder Veranderingen gastouderopvang 2012 2 1. Inhoudsopgaven 1. Inleiding 5 2. Kwaliteitseisen gastouderopvang 6 2.1 Eisen aan Gastouders 6 2.1.1 Deskundigheidseisen gastouders 7 2.1.2 Overige

Nadere informatie

INFORMATIEPAKKET VOOR GASTOUDERS GASTOUDERBUREAU HAYAT 2015. Doornlaan 12B 6717 BR Ede

INFORMATIEPAKKET VOOR GASTOUDERS GASTOUDERBUREAU HAYAT 2015. Doornlaan 12B 6717 BR Ede INFORMATIEPAKKET VOOR GASTOUDERS GASTOUDERBUREAU HAYAT 2015 H a y a t Gastouderbureau Doornlaan 12B 6717 BR Ede Telefoon: 0318-620 316 E-mail: info@gob-hayat.nl www.gob-hayat.nl Informatiepakket gastouders

Nadere informatie

Informatie voor gastouders

Informatie voor gastouders Informatie voor gastouders Semarangplantsoen 23, 1335 GV Almere, T 036-5337598, info@flevokidscare.nl, www.flevokidscare.nl Inhoudsopgave pag. 1. Introductie 3 2. Wat is gastouderopvang? 4 2.1 Wet kinderopvang

Nadere informatie

voor astouderbureaus De nieuwe regels voor gastouderopvang

voor astouderbureaus De nieuwe regels voor gastouderopvang voor astouderbureaus De nieuwe regels voor gastouderopvang 1 Voor de communicatie over en imple mentatie van de wijzigingen in de gastouderopvang is een Implementatiebureau opgericht. Dit bureau informeert

Nadere informatie

Gastouderbureau Pierewiet,

Gastouderbureau Pierewiet, Gastouderbureau Pierewiet Kleinschalige kinderopvang in een huiselijke omgeving Welkom! Welkom bij gastouderbureau Pierewiet. Gastouderbureau Pierewiet zorgt voor kleinschalige opvang in een huiselijke

Nadere informatie

Wist u dat: Uw gastouderbureau jaarlijks de kwaliteit en veiligheid van uw opvang controleert?

Wist u dat: Uw gastouderbureau jaarlijks de kwaliteit en veiligheid van uw opvang controleert? 2. Spin in het web tussen ouder, gastouder en overheid Waaraan herkent u de gastouderbureaus die bij De Gastoudercentrale zijn aangesloten? Zij zorgen ervoor dat uw kinderen op de eerste plaats staan!

Nadere informatie

Informatie Gastouder

Informatie Gastouder Informatie Gastouder Gastouderbureau NL GOB NL Inhoudsopgave 1. Registreren als gastouder 2. Geregistreerd gastouder. 3. Overstappen 4. Gastouder aan huis / Nanny gastouderopvang 5. Voorwaarden waaraan

Nadere informatie

INFORMATIEPAKKET GASTOUDERBUREAU HAYAT VOOR DE VRAAGOUDER(S) 2014. Doornlaan 12B 6717 BR Ede

INFORMATIEPAKKET GASTOUDERBUREAU HAYAT VOOR DE VRAAGOUDER(S) 2014. Doornlaan 12B 6717 BR Ede INFORMATIEPAKKET GASTOUDERBUREAU HAYAT VOOR DE VRAAGOUDER(S) 2014 H a y a t Gastouderbureau Doornlaan 12B 6717 BR Ede Telefoon: 0318-620 316 E-mail: info@gob-hayat.nl www.gob-hayat.nl Informatiepakket

Nadere informatie

Brochure voor gastouders Kober kinderland

Brochure voor gastouders Kober kinderland Brochure voor gastouders Kober kinderland Kober kinderland Hooilaan 1 4816 EM Breda Tel: (076) 504 56 00 Pagina 1 van 6 Gastouderopvang via kober kinderland, werken in de kinderopvang en toch thuis! Welkom

Nadere informatie

Welkom Kind Regelgeving

Welkom Kind Regelgeving 2010 Welkom Kind Regelgeving Welkom Kind Tilburg www.welkomkindtilburg.nl Regelgeving en voorwaarden Welkom bij Welkom-Kind Tilburg, het officieel geregistreerde gastouderbureau voor Tilburg en omstreken

Nadere informatie

www.gastouderland.nl

www.gastouderland.nl www.gastouderland.nl Inhoudsopgave informatiebrochure pag. Gastouderland, even voorstellen 2 Werkwijze Gastouderland 2 Selectiecriteria gastouders 2 Kwaliteit gastouders 3 De kosten 3 Klachtenreglement

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR OUDERS

INFORMATIE VOOR OUDERS INFORMATIE VOOR OUDERS Gastouderbureau Haaglanden en Kinderzaken Klaverveld 173 2492 KB Den Haag Haaglanden - Telefoon 088 0022000 Email: gobhaaglanden@casema.nl www.gastouderbureauhaaglanden.nl Kinderzaken

Nadere informatie

Kidscasa Gastouderopvang

Kidscasa Gastouderopvang Kidscasa Gastouderopvang Gastouderopvang is kleinschalig en huiselijk. Gastouderopvang is flexibel door de individuele afspraken die er worden gemaakt. Het Gastouderbureau (GOB) van Kidscasa Kinderopvang

Nadere informatie

Brochure voor gastouders Surplus Kinderopvang

Brochure voor gastouders Surplus Kinderopvang Brochure voor gastouders Surplus Kinderopvang Surplus Kinderopvang Voorsteven 48 4871 DX Etten-Leur Tel: 076-5039340 brochure gastouderbureau / gastouders januari 2011 1 Kinderopvang via het gastouderbureau

Nadere informatie

Brochure Gastouderbureau 2014

Brochure Gastouderbureau 2014 Schitterende Kindertijd in Langedijk Brochure Gastouderbureau 2014 versie september 2012 Spoorstraat 140 1723 NG Noord Scharwoude Telefoon: +31226 320208 Fax: +31226 341155 www.kinderopvanglangedijk.nl

Nadere informatie

Wat houdt het werken als gastouder in?

Wat houdt het werken als gastouder in? ! j i r V t s Ga gastouderb ureau Wat houdt het werken als gastouder in? Beste Gastouder, Welkom bij GastVrij! Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in gastouderschap. Volgens mij het mooiste beroep van

Nadere informatie

Kiezen voor het gastouderschap Waarom gastouder worden? Wat betekent "gastouder zijn" voor u zelf?

Kiezen voor het gastouderschap Waarom gastouder worden? Wat betekent gastouder zijn voor u zelf? Werken als gastouder - Kiezen voor het gastouder schap - Aan welke eisen moet een gastouder voldoen? - Opvang aan huis (in het huis van de ouders) - Financiële aspecten van het gastouderschap - De rol

Nadere informatie

voor ouders De nieuwe regels voor gastouderopvang

voor ouders De nieuwe regels voor gastouderopvang voor ouders De nieuwe regels voor gastouderopvang 1 Voor de communicatie over en implementatie van de wijzigingen in de gastouderopvang is een Implementatiebureau opgericht. Dit bureau informeert en ondersteunt

Nadere informatie

INFORMATIEPAKKET VOOR GASTOUDERS GASTOUDERBUREAU HAYAT Doornlaan 12B 6717 BR Ede

INFORMATIEPAKKET VOOR GASTOUDERS GASTOUDERBUREAU HAYAT Doornlaan 12B 6717 BR Ede INFORMATIEPAKKET VOOR GASTOUDERS GASTOUDERBUREAU HAYAT 2014 H a y a t Gastouderbureau Doornlaan 12B 6717 BR Ede Telefoon: 0318-620 316 E-mail: info@gob-hayat.nl www.gob-hayat.nl Informatiepakket gastouders

Nadere informatie

GastVrij. gastouderbureau. Wat houdt het werk als gastouder in?

GastVrij. gastouderbureau. Wat houdt het werk als gastouder in? GastVrij gastouderbureau Wat houdt het werk als gastouder in? Beste Gastouder, Welkom bij GastVrij! Wat leuk dat je geinteresseerd ben in gastouderschap. Volgens mij het mooiste beroep van de wereld! In

Nadere informatie

Werken als gastouder of opvang aan huis

Werken als gastouder of opvang aan huis Werken als gastouder of opvang aan huis Bambini a Casa Veel ouders doen wel eens een beroep op een naaste om op hun kind te passen. Soms springt een vriendin bij, soms een buurvrouw of een oma. Een gastouder

Nadere informatie

1. WAT IS GASTOUDEROPVANG 2. 2. WERKWIJZE GASTOUDERBUREAU 3 2.1 De aanmelding 3 2.2 De bemiddeling 3 2.3 De wenperiode 4 2.

1. WAT IS GASTOUDEROPVANG 2. 2. WERKWIJZE GASTOUDERBUREAU 3 2.1 De aanmelding 3 2.2 De bemiddeling 3 2.3 De wenperiode 4 2. INHOUDSOPGAVE 1. WAT IS GASTOUDEROPVANG 2 2. WERKWIJZE GASTOUDERBUREAU 3 2.1 De aanmelding 3 2.2 De bemiddeling 3 2.3 De wenperiode 4 2.4 De opvang 4 3. FINANCIEEN 4 3.1 Tarief gastouder 2014 4 3.2 Tarief

Nadere informatie

Inspectierapport Hoogen (VGO) Gerard Doggerlaan 19 2493AX 'S-GRAVENHAGE

Inspectierapport Hoogen (VGO) Gerard Doggerlaan 19 2493AX 'S-GRAVENHAGE Inspectierapport Hoogen (VGO) Gerard Doggerlaan 19 2493AX 'S-GRAVENHAGE Toezichthouder: GGD Haaglanden In opdracht van gemeente: S GRAVENHAGE Datum inspectie: 30-09-2014 Type onderzoek: Onderzoek voor

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Februari 2011, 1 e druk. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend.

Inhoudsopgave. Februari 2011, 1 e druk. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Inhoudsopgave 1. Inleiding 2 2. Over Timpaan Kinderopvang 3 3. Gastouderopvang, thuisopvang en kleinschalige opvang 4 4. Onze eisen aan gastouders/ opvangouders 6 5. Onze service 8 6. Onze kijk op kinderopvang

Nadere informatie

Brochure gastouderopvang

Brochure gastouderopvang Brochure gastouderopvang Net zo fijn als thuis Informatie voor gastouders Gastouderbureau t Kwakersnest Aurorabastion 1 1991 PL Velserbroek 023 5387627 info@kwakersnest.nl www.kwakersnest.nl Welkom bij

Nadere informatie

gastouderbureau ga aan de slag als gastouder

gastouderbureau ga aan de slag als gastouder gastouderbureau ga aan de slag als gastouder Vindt u het prettig om voor kleine kinderen te zorgen, bijvoorbeeld nu uw eigen kinderen wat groter zijn? Of lijkt het u voor uw eigen kind goed om met andere

Nadere informatie

Informatieboekje. Alles Kids Vlaardingen B.V. Gastouderbureau 1-1-2015

Informatieboekje. Alles Kids Vlaardingen B.V. Gastouderbureau 1-1-2015 2015 Informatieboekje Alles Kids Vlaardingen B.V. Gastouderbureau 1-1-2015 Inleiding en inhoudsopgave draagt zorg voor de bemiddeling en opvang van kinderen bij gastouders. Gastouderopvang komt dus tot

Nadere informatie

Gastouderbureau de Vlinder

Gastouderbureau de Vlinder Gastouderopvang Vraagouders Informatie voor vraagouders Gastouderbureau de Vlinder Voor vragen en/of onduidelijkheden verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met de Vlinder. De Vlinder Hoogstraat

Nadere informatie

Veel van de informatie die u wenst te ontvangen of die u zou moeten weten, is te vinden op onze website:

Veel van de informatie die u wenst te ontvangen of die u zou moeten weten, is te vinden op onze website: Geachte gastouder, Wij zijn blij u te mogen verwelkomen als (potentiële) klant bij Gastouderbureau Oostnederland. Veel van de informatie die u wenst te ontvangen of die u zou moeten weten, is te vinden

Nadere informatie

Huisregels Kidzmatch

Huisregels Kidzmatch Huisregels Kidzmatch Huisregels Gastouderbureau Kidzmatch, (lrkp nr. 758402090) Regel 1: Halen en brengen gastkind Het gastkind wordt door de vraagouder(s) gebracht en gehaald. Indien een derde door de

Nadere informatie

WELKOM BIJ GASTOUDERBUREAU TANTE BETJE

WELKOM BIJ GASTOUDERBUREAU TANTE BETJE WELKOM BIJ GASTOUDERBUREAU TANTE BETJE Gastouderbureau Tante Betje Kimwierde 406 1353 EW Almere www.tantebetje.com gobtantebetje@hotmail.com 06 418 125 17 LRK 136699248 KvK 32144384 1 Inhoudsopgave Inleiding

Nadere informatie

Informatie voor Gastouders

Informatie voor Gastouders Informatie voor Gastouders Gastouderbureau Haaglanden en Kinderzaken Klaverveld 173 2492 KB Den Haag Haaglanden 088 002000 gob@haaglandenkinderzaken.nl www.gastouderbureauhaaglanden.nl Kinderzaken 088

Nadere informatie

Inspectierapport Mevrouw R. Tjerkstra (VGO) Golfslag 21 9732MB GRONINGEN Registratienummer 185636032

Inspectierapport Mevrouw R. Tjerkstra (VGO) Golfslag 21 9732MB GRONINGEN Registratienummer 185636032 Inspectierapport Mevrouw R. Tjerkstra (VGO) Golfslag 21 9732MB GRONINGEN Registratienummer 185636032 Toezichthouder: GGD Groningen In opdracht van gemeente: Groningen Datum inspectie: 06-03-2015 Type onderzoek:

Nadere informatie

Inspectierapport Kolk (VGO) Vrijheidslaan GR Appingedam Registratienummer

Inspectierapport Kolk (VGO) Vrijheidslaan GR Appingedam Registratienummer Inspectierapport Kolk (VGO) Vrijheidslaan 8 9901GR Appingedam Registratienummer 256759686 Toezichthouder: GGD Groningen In opdracht van gemeente: Appingedam Datum inspectie: 08-05-2017 Type onderzoek :

Nadere informatie

Brochure gastouderopvang gast- en vraagouder(s) Gastouderbureau Maatwerk Bemiddeling

Brochure gastouderopvang gast- en vraagouder(s) Gastouderbureau Maatwerk Bemiddeling Brochure gastouderopvang gast- en vraagouder(s) Gastouderbureau Maatwerk Bemiddeling Laura Hofman Mei 2017 Inhoudsopgave 1. Gastouderopvang voor gast- en vraagouder(s)... 1 2. Gastouderopvang... 1 3. Beleid...

Nadere informatie

Inspectierapport Smits - Beukema (VGO) Minister van Houtenlaan EB Velsen-Zuid Registratienummer

Inspectierapport Smits - Beukema (VGO) Minister van Houtenlaan EB Velsen-Zuid Registratienummer Inspectierapport Smits - Beukema (VGO) Minister van Houtenlaan 21 1981EB Velsen-Zuid Registratienummer 220924533 Toezichthouder: GGD Kennemerland In opdracht van gemeente: Velsen Datum inspectie: 29-03-2019

Nadere informatie

INFORMATIEPAKKET GASTOUDERBUREAU HAYAT VOOR DE VRAAGOUDER(S) 2015. Doornlaan 12B 6717 BR Ede

INFORMATIEPAKKET GASTOUDERBUREAU HAYAT VOOR DE VRAAGOUDER(S) 2015. Doornlaan 12B 6717 BR Ede INFORMATIEPAKKET GASTOUDERBUREAU HAYAT VOOR DE VRAAGOUDER(S) 2015 H a y a t Gastouderbureau Doornlaan 12B 6717 BR Ede Telefoon: 0318-620 316 E-mail: info@gob-hayat.nl www.gob-hayat.nl Informatiepakket

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR GASTOUDERS

INFORMATIE VOOR GASTOUDERS INFORMATIE VOOR GASTOUDERS Gastouderbureau Haaglanden en Kinderzaken Klaverveld 173 2492 KB Den Haag Haaglanden - Telefoon 088 002000 Email: gobhaaglanden@casema.nl www.gastouderbureauhaaglanden.nl Kinderzaken

Nadere informatie

Informatie en regels Gastouderopvang l

Informatie en regels Gastouderopvang l Informatie en regels Gastouderopvang l 2017 0-12 Inhoudsopgave Voorwoord 3 1. Welkom bij de gastouderopvang 4 Het kind, het meest kostbare bezit van een ouder 4 Pedagogisch beleid 4 Kwaliteit 6 Eisen aan

Nadere informatie

Brochure gastouderopvang

Brochure gastouderopvang Brochure gastouderopvang Net zo fijn als thuis Informatie voor gastouders Gastouderbureau t Kwakersnest Postbus 2111 1990 AC Velserbroek 023 5769951 info@kwakersnest.nl www.kwakersnest.nl Welkom bij Kwakersnest

Nadere informatie

Informatiebrochure Bemiddeling tussen vraagouders en gastouders

Informatiebrochure Bemiddeling tussen vraagouders en gastouders Informatiebrochure Bemiddeling tussen vraagouders en gastouders Inhoudsopgave informatiebrochure pag. Gastouderland, even voorstellen 3 Werkwijze Gastouderland 3 Selectiecriteria gastouders 3 Kwaliteit

Nadere informatie

Inspectierapport Orthopedagogisch Gastouderbureau Groningen (GOB) Hoendiep 1 9718TA Groningen

Inspectierapport Orthopedagogisch Gastouderbureau Groningen (GOB) Hoendiep 1 9718TA Groningen Inspectierapport Orthopedagogisch Gastouderbureau Groningen (GOB) Hoendiep 1 9718TA Groningen Toezichthouder: GGD Groningen In opdracht van gemeente: Groningen Datum inspectie: 09-06-2015 Type onderzoek:

Nadere informatie

Informatiebrochure Bemiddeling tussen vraagouders en gastouders

Informatiebrochure Bemiddeling tussen vraagouders en gastouders Informatiebrochure Bemiddeling tussen vraagouders en gastouders Inhoudsopgave informatiebrochure pag. Gastouderland, even voorstellen 3 Werkwijze Gastouderland 3 Selectiecriteria gastouders 3 Kwaliteit

Nadere informatie

Inspectierapport Visscher (VGO) Steiger BV GRONINGEN Registratienummer

Inspectierapport Visscher (VGO) Steiger BV GRONINGEN Registratienummer Inspectierapport Visscher (VGO) Steiger 35 9732BV GRONINGEN Registratienummer 290635214 Toezichthouder: GGD Groningen In opdracht van gemeente: Groningen Datum inspectie: 30-09-2015 Type onderzoek: Jaarlijks

Nadere informatie

Pedagogisch beleidsplan

Pedagogisch beleidsplan Pedagogisch beleidsplan Ieder kind is uniek en mag zich naar eigen tempo en karakter ontwikkelen. Home gastouderbureau gaat ervan uit dat een kind zich ontwikkelt vanuit een wisselwerking tussen aangeboren

Nadere informatie

Informatie en Regels Gastouderopvang l Aanvullingen op Algemene Voorwaarden 0-12

Informatie en Regels Gastouderopvang l Aanvullingen op Algemene Voorwaarden 0-12 Informatie en Regels Gastouderopvang l 2018 Aanvullingen op Algemene Voorwaarden 0-12 Inhoudsopgave Voorwoord 3 1. Welkom bij de gastouderopvang 4 Het kind, het meest kostbare bezit van een ouder 4 Pedagogisch

Nadere informatie

Pedagogisch beleid House & Kids

Pedagogisch beleid House & Kids Pedagogisch beleid House & Kids Het opvangen van kinderen van anderen is een grote verantwoordelijkheid. Zeker als kinderen voor langere tijd naar een gastouder gaan, zoals het geval is in de gastouderopvang.

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Kind aan Huis (GOB) Swanneblom 15 9251 TD Burgum

Inspectierapport Gastouderbureau Kind aan Huis (GOB) Swanneblom 15 9251 TD Burgum Inspectierapport Gastouderbureau Kind aan Huis (GOB) Swanneblom 15 9251 TD Burgum Toezichthouder: GGD Fryslân In opdracht van gemeente: Tytsjerksteradiel Datum inspectie: 20-03-2015 Type onderzoek : Onderzoek

Nadere informatie

Voorwaarden waaraan niet voldaan wordt

Voorwaarden waaraan niet voldaan wordt Overzicht bevindingen onderzoek voorziening voor gastouderopvang Gastouder: Opvangadres: Aangesloten bij gastouderbureau: Datum inspectie: Beschouwing toezichthouder Itemnummer en voorwaardenummer Voorwaarden

Nadere informatie

Inspectierapport Vries (VGO) Natuurschoonweg PK Nietap Registratienummer

Inspectierapport Vries (VGO) Natuurschoonweg PK Nietap Registratienummer Inspectierapport Vries (VGO) Natuurschoonweg 23 9312PK Nietap Registratienummer 164931673 Toezichthouder: GGD Drenthe In opdracht van gemeente: Noordenveld Datum inspectie: 21-11-2017 Type onderzoek: Jaarlijks

Nadere informatie

Inspectierapport Klaver- van der Meer (VGO) Roptastate RM LEEUWARDEN Registratienummer

Inspectierapport Klaver- van der Meer (VGO) Roptastate RM LEEUWARDEN Registratienummer Inspectierapport Klaver- van der Meer (VGO) Roptastate 55 8926RM LEEUWARDEN Registratienummer 354603528 Toezichthouder: GGD Fryslân In opdracht van gemeente: Leeuwarden Datum inspectie: 09-02-2016 Type

Nadere informatie

Overzicht bevindingen onderzoek voorziening voor gastouderopvang gastouder

Overzicht bevindingen onderzoek voorziening voor gastouderopvang gastouder Overzicht bevindingen onderzoek voorziening voor gastouderopvang gastouder Gastouder: de heer/mevrouw [naam] Opvangadres: [opvangadres, postcode plaats] Aangesloten bij gastouderbureau: [naam] [naam],

Nadere informatie

Inspectierapport Rikken (VGO) Sabelhof TH HUISSEN

Inspectierapport Rikken (VGO) Sabelhof TH HUISSEN Inspectierapport Rikken (VGO) Sabelhof 12 6852TH HUISSEN Toezichthouder: Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland Midden In opdracht van gemeente: LINGEWAARD Datum inspectie: 11-12-2014 Type onderzoek

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE VOOR DE OUDER

INFORMATIEBROCHURE VOOR DE OUDER INFORMATIEBROCHURE VOOR DE OUDER Een uitgave van Gastouderland 2016 GASTOUDERLAND; EVEN VOORSTELLEN Gastouderland is een landelijk geregistreerd gastouderbureau met 26 vestigingen in Nederland. Dankzij

Nadere informatie

Inspectierapport Kos (VGO) Hagedisstraat HA Almere

Inspectierapport Kos (VGO) Hagedisstraat HA Almere Inspectierapport Kos (VGO) Hagedisstraat 29 1338HA Almere Toezichthouder: GGD Flevoland In opdracht van gemeente: Almere Datum inspectie: 05-06-2015 Type onderzoek : Onderzoek voor registratie Status:

Nadere informatie

is AVP/WA verzekerd (verplicht) bereid tot jaarlijkse evaluatie met Gastouderbureau TiB en gastouder.

is AVP/WA verzekerd (verplicht) bereid tot jaarlijkse evaluatie met Gastouderbureau TiB en gastouder. Richtlijnen Gastouderbureau TiB Algemeen is in bezit van een MBO2 diploma Helpende (Zorg) Welzijn of een ander diploma of certificaat dat aan de eisen voldoet is in bezit van een geregistreerd certificaat

Nadere informatie

Informatie ouder. Gastouderbureau NL

Informatie ouder. Gastouderbureau NL Informatie ouder Gastouderbureau NL www.gobnl.nl info@gobnl.nl 01-09-2016 1 Informatie voor ouder In dit boekje geven we uitleg over kleinschalige kinderopvang door een gastouder. Het kan je helpen bij

Nadere informatie

Inspectierapport Prins-van der Leij (VGO) Hooibeemd MD ASSEN

Inspectierapport Prins-van der Leij (VGO) Hooibeemd MD ASSEN Inspectierapport Prins-van der Leij (VGO) Hooibeemd 43 9403MD ASSEN Toezichthouder: GGD Drenthe In opdracht van gemeente: ASSEN Datum inspectie: 22-01-2014 Type onderzoek : Onderzoek voor registratie Status:

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers REIS REIS Samen, Plezier, Open, Ontwikkeling, Respect en Vertrouwen Gastouderopvang

Beste ouders en verzorgers REIS REIS Samen, Plezier, Open, Ontwikkeling, Respect en Vertrouwen Gastouderopvang Gastouderopvang Beste ouders en verzorgers U heeft onze brochure Gastouderopvang in handen en u geeft daarmee aan geïnteresseerd te zijn in de gastouderopvang die Kids2b biedt. Welkom in onze wereld!

Nadere informatie

Kinderopvang bij een gastouder of in eigen huis

Kinderopvang bij een gastouder of in eigen huis Kinderopvang bij een gastouder of in eigen huis Bambini a Casa Veel ouders doen wel eens een beroep op een naaste om op hun kind te passen. Soms springt een vriendin bij, soms een buurvrouw of een oma.

Nadere informatie

Bevindingen onderzoek gastouderopvang Mevrouw E. van den Boogaard jaarlijks onderzoek

Bevindingen onderzoek gastouderopvang Mevrouw E. van den Boogaard jaarlijks onderzoek Bevindingen onderzoek gastouderopvang Mevrouw E. van den Boogaard jaarlijks onderzoek Toezichthouder: Mw. A.A.L. Reus Opdrachtgever: Stadsdeel Zuid Datum: 12 september 2013 Reden toezicht: jaarlijks onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport Rijckevorsel (VGO) Jan van der Heijdenstraat EW Tilburg

Inspectierapport Rijckevorsel (VGO) Jan van der Heijdenstraat EW Tilburg Inspectierapport Rijckevorsel (VGO) Jan van der Heijdenstraat 24 5025EW Tilburg Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: Tilburg Datum inspectie: 18-06-2015 Type onderzoek : Onderzoek

Nadere informatie

INLEIDING. Heeft u na het lezen van deze folder nog vragen? Aarzelt u niet en neem contact met ons op! Adresgegevens

INLEIDING. Heeft u na het lezen van deze folder nog vragen? Aarzelt u niet en neem contact met ons op! Adresgegevens INLEIDING Hartelijk dank voor uw belangstelling in onze organisatie. Stichting Kinderopvang Heerhugowaard (SKH) heeft een gastouderbureau dat bemiddeld voor ouders en gastouders in Heerhugowaard. Met deze

Nadere informatie

Inschrijf-intakeformulier gastouder (liefst foto meesturen)

Inschrijf-intakeformulier gastouder (liefst foto meesturen) Inschrijf-intakeformulier gastouder (liefst foto meesturen) In te vullen door gastouderbureau Kids Talent Datum binnenkomst Datum intake U heeft zich aangemeld voor gastouderopvang (inschrijving is gratis).

Nadere informatie

Brochure Gastouderbureau 2016

Brochure Gastouderbureau 2016 Schitterende Kindertijd in Langedijk Brochure Gastouderbureau 2016 Spoorstraat 140 1723 NG Noord Scharwoude Telefoon: +31226 320208 Fax: +31226 341155 www.kinderopvanglangedijk.nl Inhoud I II III Voorwoord

Nadere informatie

Inspectierapport Mevr. N.N. Bokslag-Alkaff (VGO) Eekschillersdreef LB APELDOORN

Inspectierapport Mevr. N.N. Bokslag-Alkaff (VGO) Eekschillersdreef LB APELDOORN Inspectierapport Mevr. N.N. Bokslag-Alkaff (VGO) Eekschillersdreef 105 7328 LB APELDOORN Toezichthouder: GGD Noord en Oost Gelderland In opdracht van gemeente: APELDOORN Datum inspectie: 23-05-2014 Type

Nadere informatie

Inspectierapport [naam gastouder] (VGO) [opvangadres VGO] [vestigingsplaats VGO] [LRKP nummer]

Inspectierapport [naam gastouder] (VGO) [opvangadres VGO] [vestigingsplaats VGO] [LRKP nummer] Inspectierapport [naam gastouder] (VGO) [opvangadres VGO] [vestigingsplaats VGO] [LRKP nummer] Toezichthouder: [naam GGD] In opdracht van gemeente: [naam gemeente] Datum inspectiebezoek: Type onderzoek:

Nadere informatie

Inspectierapport Jansen-Holtheijer (VGO) Waleweinstraat EJ EINDHOVEN

Inspectierapport Jansen-Holtheijer (VGO) Waleweinstraat EJ EINDHOVEN Inspectierapport Jansen-Holtheijer (VGO) Waleweinstraat 26 5625EJ EINDHOVEN Toezichthouder: GGD Brabant-Zuidoost In opdracht van gemeente: EINDHOVEN Datum inspectie: 10-02-2014 Type onderzoek : Onderzoek

Nadere informatie

Informatie voor houders van een (nieuw) gastouderbureau

Informatie voor houders van een (nieuw) gastouderbureau Informatie voor houders van een (nieuw) gastouderbureau Waar moet de administratie van een gastouderbureau aan voldoen? Mei 2016 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Eisen en verantwoordelijkheden gastouderbureaus...

Nadere informatie

Inschrijfformulier voor het aanmelden als gastouder / opvangouder. Postcode en woonplaats:.. Telefoon nr: mobiel nr:. adres : Geboortedatum:

Inschrijfformulier voor het aanmelden als gastouder / opvangouder. Postcode en woonplaats:.. Telefoon nr: mobiel nr:.  adres : Geboortedatum: Inschrijfformulier voor het aanmelden als gastouder / opvangouder GEGEVENS VAN DE GAST / OPVANGOUDER Naam: Adres: Postcode en woonplaats:.. Telefoon nr: mobiel nr:. E-mailadres : Geboortedatum: Burgerlijke

Nadere informatie

Toetsingskader Deel A Gastouder

Toetsingskader Deel A Gastouder Toetsingskader Deel A Gastouder Toetsingskader deel A gastouder 1 Inleiding Het toetsingskader gastouder bevat de domeinindeling en de voorwaarden. Het kader betreft een inhoudelijke uitwerking van de

Nadere informatie

Inspectierapport Brugmans-van der Veeke (VGO) Schweitzerstraat KL EYGELSHOVEN Registratienummer

Inspectierapport Brugmans-van der Veeke (VGO) Schweitzerstraat KL EYGELSHOVEN Registratienummer Inspectierapport Brugmans-van der Veeke (VGO) Schweitzerstraat 43 6471KL EYGELSHOVEN Registratienummer 100373847 Toezichthouder: GGD Zuid Limburg In opdracht van gemeente: Kerkrade Datum inspectie: 26-02-2015

Nadere informatie

Inspectierapport Miltenburg-Martens (VGO) Baanstraat AG Landgraaf

Inspectierapport Miltenburg-Martens (VGO) Baanstraat AG Landgraaf Inspectierapport Miltenburg-Martens (VGO) Baanstraat 9 6372AG Landgraaf Toezichthouder: GGD Zuid Limburg In opdracht van gemeente: Landgraaf Datum inspectie: 20-07-2016 Type onderzoek : Onderzoek voor

Nadere informatie

VOORBEELD Bemiddelingsovereenkomst gastouderbureau en gastouder

VOORBEELD Bemiddelingsovereenkomst gastouderbureau en gastouder VOORBEELD Bemiddelingsovereenkomst gastouderbureau en gastouder Partijen Gastouderbureau: MIAvoorgezinnen Vestigingsadres Contactgegevens Weesperstraat 118K, 1112 AP Diemen Mariza Bosch 06-449 74 747 mariza@miavoorgezinnen.nl

Nadere informatie

Inspectierapport Thuishuis Het Waddennest (VGO) Wadwerderweg SZ USQUERT Registratienummer

Inspectierapport Thuishuis Het Waddennest (VGO) Wadwerderweg SZ USQUERT Registratienummer Inspectierapport Thuishuis Het Waddennest (VGO) Wadwerderweg 60 9988SZ USQUERT Registratienummer 174213177 Toezichthouder: GGD Groningen In opdracht van gemeente: Eemsmond Datum inspectie: 16-06-2015 Type

Nadere informatie

Inspectierapport Meijer (VGO) Nirrewortel 15 3453VP DE MEERN

Inspectierapport Meijer (VGO) Nirrewortel 15 3453VP DE MEERN Inspectierapport Meijer (VGO) Nirrewortel 15 3453VP DE MEERN Toezichthouder: GG&GD Utrecht In opdracht van gemeente: UTRECHT Datum inspectiebezoek: 19-02-2014 Type onderzoek : Onderzoek voor registratie

Nadere informatie

Inspectierapport Dam (VGO) Johannes Brahmsstraat EX Utrecht

Inspectierapport Dam (VGO) Johannes Brahmsstraat EX Utrecht Inspectierapport Dam (VGO) Johannes Brahmsstraat 34 3533EX Utrecht Toezichthouder: Gemeente Utrecht, Volksgezondheid In opdracht van gemeente: Utrecht Datum inspectie: 06-09-2016 Type onderzoek : Onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport Drost-van Brugge (VGO) Hoofdweg PG Wagenborgen

Inspectierapport Drost-van Brugge (VGO) Hoofdweg PG Wagenborgen Inspectierapport Drost-van Brugge (VGO) Hoofdweg 14 9945PG Wagenborgen Toezichthouder: GGD Groningen In opdracht van gemeente: Delfzijl Datum inspectie: 21-04-2015 Type onderzoek: Onderzoek voor registratie

Nadere informatie

Gastouder in de praktijk

Gastouder in de praktijk Gastouder in de praktijk Informatieboekje van Het Nederlands Gastouderbureau Het Nederlands Gastouderbureau Het beste voor uw kind Het Nederlands Gastouderbureau Het beste voor uw kind Welkom! Geachte

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau inzicht (GOB) Pelmolen 9 9842PW NIEZIJL Registratienummer 134554747

Inspectierapport Gastouderbureau inzicht (GOB) Pelmolen 9 9842PW NIEZIJL Registratienummer 134554747 Inspectierapport Gastouderbureau inzicht (GOB) Pelmolen 9 9842PW NIEZIJL Registratienummer 134554747 Toezichthouder: GGD Groningen In opdracht van gemeente: Zuidhorn Datum inspectie: 17-08-2015 Type onderzoek:

Nadere informatie

Inspectierapport. Kimmel (VGO) Beeckestijn GN Amstelveen Registratienummer:

Inspectierapport. Kimmel (VGO) Beeckestijn GN Amstelveen Registratienummer: Inspectierapport Kimmel (VGO) Beeckestijn 12 1187 GN Amstelveen Registratienummer: 755527112 Toezichthouder: GGD Amsterdam In opdracht van: Gemeente Amstelveen Datum inspectie: 15-11-2016 Type onderzoek:

Nadere informatie

Informatiebrochure Bemiddeling tussen Vraagouders en gastouders

Informatiebrochure Bemiddeling tussen Vraagouders en gastouders Informatiebrochure Bemiddeling tussen Vraagouders en gastouders Inhoudsopgave pag. 1. Voorstellen 2 2. Werkwijze 2 3. Vraagouders 2 4. Gastouders 2 5. Kwaliteit 3 6. Kosten 3 1. Even voorstellen Gastouderbureau

Nadere informatie

Informatiebrochure Gastouderopvang. voor vraagouders

Informatiebrochure Gastouderopvang. voor vraagouders Informatiebrochure Gastouderopvang s Inleiding Gastouderopvang is een vorm van kinderopvang voor kinderen tussen 0 jaar tot einde van de basisschool. De gastouder biedt opvang, verzorging en begeleiding

Nadere informatie

Inspectierapport Prins - Thijn (VGO) Dokter Larijweg NS Ruinerwold

Inspectierapport Prins - Thijn (VGO) Dokter Larijweg NS Ruinerwold Inspectierapport Prins - Thijn (VGO) Dokter Larijweg 138 7961NS Ruinerwold Toezichthouder: GGD Drenthe In opdracht van gemeente: De Wolden Datum inspectie: 15-12-2015 Type onderzoek : Onderzoek voor registratie

Nadere informatie