Dagreis 15 mei Jaarstukken. Informatie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dagreis 15 mei 2012. Jaarstukken. Informatie"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF 2012 nummer 1, maart Afdeling Vianen, sinds 1956 p/a Koestraat 6, 4132 BH Vianen Ut, telefoon Ledenvergadering 26 april 2012 Dagreis 15 mei 2012 Jaarstukken Informatie Ledenvergadering Hierbij worden alle leden van de ANBO en de senioren FNV-leden uitgenodigd voor de ledenvergadering op 26 april 2012 om uur in het Verenigingsgebouw t Klooster. Agenda 1. Opening en mededelingen. 2. Verslag van de ledenvergadering van 3 november 2011 (wordt ter vergadering uitgereikt en kan opgevraagd worden bij W. Otten). 3. Jaarrekening 2011, balans per en aangepaste begroting Bevindingen van de kascommissie 2011 en benoeming van een kascommissie Jaarverslag 2011 (zal op aanvraag aan u worden toegezonden en wordt ter vergadering uitgereikt). 6. Bestuurssamenstelling. Wicher Otten heeft te kennen gegeven zijn bestuurslidmaatschap na 12 jaar te willen beëindigen. Voor de functie van penningmeester heeft Rob Hamerling zich beschikbaar gesteld. Wij stellen de ledenvergadering voor hem te benoemen. Hans Schouten zal tijdelijk het secretariaat waarnemen. 7. ANBO Anders! 8. Rondvraag en sluiting. In verband met een bijeenkomst met de medewerkers van de ANBO Vianen zal er na afloop van de vergadering deze keer geen presentatie worden verzorgd.

2 - 2 Dagreis 15 mei 2012 Deksels dagje met aardbeien en Bronkhorst Dat is nog eens een deksels leuk uitstapje! s Morgens toeren we eerst naar de aardbeientuin in Oene. De ontvangst is daar met een lekker kopje koffie met cake, slagroom en hoe kon het anders,...verse aardbeien. Daarna wordt U alles verteld over aardbeien en de teelt daarvan. In het leuke winkeltje zijn allerlei lekkernijen te koop. Voor de warme lunch wordt U verrast in restaurant dorpszicht Terwolde met Dekselse pannetjes. U kunt uit 3 pannetjes kiezen met verschillende soorten vlees en vis. Als bijlage worden 7 verschillende gerechten erbij geserveerd. Met de buikjes gevuld maken we vervolgens een toertje langs de IJssel en pauzeren we in het knusse Bronkhorst, het kleinste zeer culturele stadje van Nederland. (met veel openbare kunst) in een prachtige omgeving vol natuurschoon: ca 1 1,5 uur vrije pauze. We vertrekken s morgens om 8.30 uur vanaf de Brandweerkazerne aan de Aimé Bonnastraat, en vanaf de Donjon om 8.40 uur. We zijn om ongeveer uur weer terug in Vianen. De kosten zijn 35 voor leden en 40 voor introducées. Men kan zich voor deze dagreis inschrijven op: maandag 16 april in Verenigingsgebouw t Klooster vòòr de bingo om uur of woensdag 18 april in Hof van Batenstein van uur bij de Kwantzaal. Wie het eerst komt het eerst maalt! Bij minimaal 35 deelnemers gaat de dagreis al door, bij overschrijding van meer dan 50 deelnemers vallen er helaas gegadigden af. Namens en voor het bestuur, uw reisbegeleiders: Toos Hazendonk en Ciska Hamilton.

3 - 3 Jaarrekening 2011 en begroting 2012 Jaar- Be- Begro- Gewij- Jaarreke- groting ting zigde rekening Begro- ning 2010 ting ANBO-contributies malige Gewest uitkering Bijdrage Gewest voor jubileum Bijdrage Gewest v. vrijwilligersdag Afdracht voor FNV-senioren Subsidie gemeente Vianen Rente Totalen inkomsten Bingo-middagen Dagtochten Wenskaarten Nieuwjaarsbijeenkomst Belangenbehartiging individueel Kosten bestuursmedewerkers Abonnement PlusBus Bezorgkosten Nieuwsbrief Bezorgkosten ANBO Magazine Representatie intern Representatie extern Drukwerk Nieuwsbrief Drukwerk etc. jaarstukken Ledenvergaderingen Administratiekosten Diversen Belastinghulp Bestuursvergaderingen Jubileum 55 jaar ANBO Vianen Donatie aan SWOV etc Uitgaven (TOTAAL) Tekorten Stand reserve per

4 - 4 BALANSEN ANBO VIANEN Kas, penningmeester Reserve t/m Kas, bingo Tekort RABObank, spaarrekening Reserve RABObank, betaalrekening Crediteuren ING, betaalrekening Over naar ING, +rekening Over naar Over naar Voorschot voor Bingo 200 Rente Deze jaaroverzichten zijn opgesteld door de penningmeester van de ANBO Vianen, W. Otten, 19 januari 2012 Deze jaaroverzichten zijn in het bestuur van de ANBO Vianen besproken, d.d.23 februari 2012 De secretaris a.i. W. Otten De voorzitter H.J. Schouten De kaskommissie heeft alle kas- bankafschriften en facturen akkoord bevonden. Vastgesteld werden de (bank)saldi, overeenkomstig de balans: Kas, penningmeester 9,52 Kas, bingo 200,00 RABObank, betaalrekening 64,99 RABObank, spaarrekening 5.143,11 ING, betaalrekening 1.040,05 ING, spaarrekening 1,15 Totaal 6.458,82 De kascommissie stelt voor de penningmeester te déchargeren. Vianen, d.d. A.C. Hazendonk N. Versteegh Deze jaarstukken (Balans en Jaarrekening) worden ter goedgekeuring voorgelegd aan de ledenvergadering van 26 april 2012 De secretaris a.i. W. Otten De voorzitter H.J. Schouten

5 - 5 INFORMATIE ANBO ANDERS! ANBO ANDERS kan zeer spannend worden. Men wil aan de top de verenigingsstructuur ingrijpend wijzigen, waarbij het compleet onduidelijk is wat nog wel of niet de functie van een afdeling wordt in dat grote geheel. Financieel hangen we als afdelingen toch al aan het touwtje van de landelijke penningmeester. Welke touwtjes komen er nu aan? In dit geval raadplegen we ook de leden over de ANBO Magazine. Aangezien er sinds het pensioenakkoord op FNV niveau is besloten de bonden te gaan veranderen en opsplitsen, is het ook de vraag of volgend jaar de senioren FNV-leden nog automatisch lid van de ANBO blijven. Voor 35 euro per jaar kan men altijd gewoon lid van onze bond worden. Bestuur De huidige samenstelling van het bestuur van ANBO afdeling Vianen is als volgt: H.J. Schouten (Hans) Voorzitter, tel deheer.hjschouten@hetnet.nl W. Otten (Wicher) Penningmeester en Secretaris a.i., tel , wicherotten@planet.nl P. Vos (Paul), Algemeen bestuurslid, tel , paulenelsvos@hotmail.com R. Hamerling (Rob) algemeen bestuurslid, tel , anbo_pm@online.nl Helaas is het nog steeds niet gelukt om kandidaten te krijgen op onze oproep voor secretaris. Wij zoeken twee leden, die samen in onderling overleg de secretariaatstaken willen verdelen. Voorts vragen wij personen, die een half jaar in het bestuur willen meedoen om vervolgens aan hen te kunnen vragen of zij benoemd willen worden in het bestuur van onze afdeling. Verder vragen wij of er in Hagestein een lid zo vriendelijk wil zijn onze Nieuwsbrief in Hagestein te willen bezorgen. Indien U meent een bijdrage te kunnen leveren aan onze ANBO Vianen neem dan kontakt op met Hans Schouten per of telefoon. Ledenadministratie Vanaf 1 september jl. heeft Rob Hamerling de ledenadministratie overgenomen. Wijzigingen, opgaven nieuwe leden, etc. naar R. Hamerling, Hogelandseweg 67, 4132 CV Vianen Ut, of per of telefonisch (zie boven). Nieuwsbrief Hoewel wij er altijd van uitgingen dat onze Nieuwsbrief tenminste belangrijk was ten tijde van de belastingronde, bleek zelfs in die tijd dat er personen waren, die onze Nieuwsbrief niet lazen, derhalve te laat of op onjuiste adressen hun afspraken voor de belastingaangifte wilde regelen. Aan de ene kant overwegen wij regelmatiger een eenvoudige flyer samen te stellen, anderzijds zijn er in het bestuur stemmen opgegaan deze dure en mooie vorm juist te handhaven. Wij zullen in de vergadering onze leden daarover raadplegen. Hoe dan ook, personen die ons hun adres hebben opgegeven krijgen altijd alle informatie!

6 - 6 Uw adres!!!! Volgens de statistieken beschikken veel meer senioren over een adres dan we denken. Helaas hebben maar ongeveer 140 leden hun adres aan ons opgegeven. Beste leden, hoe meer leden ons hun adres opgeven, hoe goedkoper het uitgeven van de Nieuwsbrief wordt. De belasting voor de vele medewerkers, die de Nieuwsbrieven in 23 buurten bezorgen, kan dan ook wat verminderen. Wie ons al zijn/haar adres heeft gezonden zijn we zeer dankbaar. Wie het nu ook wil kan zijn/haar adres opgeven aan: anbo_pm@online.nl (Rob Hamerling). Bezoek eens onze website: U kunt hier allerlei actuele informatie vinden alsmede vroegere uitgaven van de Nieuwbrief, e.d. De landelijke website van de ANBO is geheel vernieuwd, zie: Rijbewijskeuringen Voor ANBO-leden 35,00. Utrecht: dokter Van de Berg, , woensdag t/m vrijdag en Houten: dokter Di Malo, Driebergen-Zeist: dokter Spaargaren, Nieuwegein: dokter Sadiek, voor 25,00. Voor automobilisten uit Vianen en omstreken is er maandelijks gelegenheid om voor 35,00 een medische keuring te ondergaan volgens de richtlijnen van het CBR. Wilt u meer informatie over deze rijbewijskeuring of wilt u een afspraak maken? Neem dan tijdens kantooruren contact op met het afsprakenbureau van Regelzorg of maak uw afspraak zelf op de site Wenskaarten Wanneer een ANBO-lid lange tijd ziek is, of in het ziekenhuis is opgenomen en graag een kaartje ontvangt, laat dit dan weten aan mevrouw M. Hermans (Marleen), Langeweg 95, telefoon , robertdesmet@wanadoo.nl. Bingo! Een gezellige ANBO-BINGO, met vooral de ruimte en de tijd om even met bekenden te praten over belangrijke en onbelangrijke zaken. De ANBO verzorgt deze bingo al jaren. De bingo wordt met veel enthousiasme en op een leuke manier geleid door Jaap Vroegop met assistentie van Toos Hazendonk en (soms Wouter van der Meulen). Iedere 2e maandag van de maand van tot uur verwachten zij u in 't Klooster, u hoeft u niet van te voren op te geven! De PLUSBUS kan u ophalen en weer thuis brengen. De kosten van de PLUSBUS kunt u terugkrijgen van de ANBO (via Jaap Vroegop). Of u kunt gebracht en gehaald worden met de auto van Paul Vos, tel , paulenelsvos@hotmail.com. Voor de aanvang van de Bingo is de kop koffie of thee voor rekening van de ANBO, en in de pauze is het drankje ook voor rekening van de ANBO! NB: Omdat de tweede maandag van April op tweede paasdag valt is de eerstkomende bingomiddag op maandag 16 april. Dat is tevens de laatste van dit seizoen, 10 september is weer de eerste bingomiddag van het nieuwe seizoen!

Voorjaarsledenvergadering

Voorjaarsledenvergadering NIEUWSBRIEF nummer 2 medio april 2011 afdeling Vianen, sinds 1956 Berkenstraat 8, 4131 AM Vianen (Ut), telefoon 0347 373031 www.anbo.nl/vianen Voorjaarsledenvergadering Hierbij worden alle leden van de

Nadere informatie

Ledenvergadering. De ANBO-leden in Vianen worden hierbij uitgenodigd voor de ledenvergadering op. dinsdag 22 april om uur in het Klooster.

Ledenvergadering. De ANBO-leden in Vianen worden hierbij uitgenodigd voor de ledenvergadering op. dinsdag 22 april om uur in het Klooster. NIEUWSBRIEF nummer 2, april 2014 afdeling Vianen, sinds 1956 Berkenstraat 8, 4131 AM Vianen (Ut), telefoon 0347 373031 www.anbo.nl/vianen Ledenvergadering De ANBO-leden in Vianen worden hierbij uitgenodigd

Nadere informatie

Ledenvergadering en RIVAS Uitnodiging voor de najaarsledenvergadering op donderdag 3 november a.s. in 't Klooster, aanvang 14.

Ledenvergadering en RIVAS Uitnodiging voor de najaarsledenvergadering op donderdag 3 november a.s. in 't Klooster, aanvang 14. NIEUWSBRIEF nummer 3 medio oktober 2011 afdeling Vianen, sinds 1956 Berkenstraat 8, 4131 AM Vianen (Ut), telefoon 0347 373031 www.anbo.nl/vianen Ledenvergadering en RIVAS Uitnodiging voor de najaarsledenvergadering

Nadere informatie

Jaarverslag 2010. Balans 31-12-2010

Jaarverslag 2010. Balans 31-12-2010 Jaarverslag 2010 * Jaarrekening 2010 * Balans 31-12-2010 Voorwoord bij het jaarverslag 2010 De ANBO Vianen heeft zich jarenlang ingezet voor het opplussen van woningen, met name het aanpassen van woningen

Nadere informatie

Jaarverslag Balans

Jaarverslag Balans Jaarverslag 2012 * Jaarrekening 2012 * Balans 31-12-2012 INHOUD blz. Voorwoord bij Jaarverslag 1 Jaarverslag 2012 3 Bijlage 1 - Lijst met namen van medewerkers 8 Bijlage 2 - Jaarrekening 2012 9 Bijlage

Nadere informatie

Nieuwjaarsborrel van ANBO- en FNV seniorleden

Nieuwjaarsborrel van ANBO- en FNV seniorleden NIEUWSBRIEF nummer 6 medio december 2010 afdeling Vianen, sinds 1956 Berkenstraat 8, 4131 AM Vianen (Ut) telefoon 0347 373031 www.anbo.nl/vianen Nieuwjaarsborrel van ANBO- en FNV seniorleden Iedereen is

Nadere informatie

Jaarverslag Balans

Jaarverslag Balans Jaarverslag 2013 * Jaarrekening 2013 * Balans 31-12-2013 INHOUD blz. Voorwoord bij Jaarverslag 1 Jaarverslag 2013 2 Bijlage 1 - Lijst met namen van medewerkers 9 Bijlage 2 - Jaarrekening 2013 10 Bijlage

Nadere informatie

ANBO najaars-ledenvergadering donderdag 1 november 2012 aanvang 14:00 uur, zaal open 13:30 uur verenigingsgebouw t Klooster in Vianen

ANBO najaars-ledenvergadering donderdag 1 november 2012 aanvang 14:00 uur, zaal open 13:30 uur verenigingsgebouw t Klooster in Vianen NIEUWSBRIEF 2012 nummer 3, oktober Afdeling Vianen, sinds 1956 Secretariaat: Koestraat 6, 4132 BH Vianen Ut telefoon 0347 372859 Internet site: www.anbo.nl/vianen Inhoud van deze Nieuwsbrief: 1. Agenda

Nadere informatie

Jaarverslag 2014. Balans 31-12-2014

Jaarverslag 2014. Balans 31-12-2014 Jaarverslag 2014 * Jaarrekening 2014 * Balans 31-12-2014 INHOUD JAARVERSLAG 2014 blz. Voorwoord bij Jaarverslag 1 Jaarverslag 2014 2 Bijlage 1 - Lijst met namen van medewerkers 9 Bijlage 2 - Lijst met

Nadere informatie

Belastinghulp voor aangifte 2013 (zie binnenbladen)

Belastinghulp voor aangifte 2013 (zie binnenbladen) NIEUWSBRIEF nummer 1, januari 2014 afdeling Vianen, sinds 1956 Berkenstraat 8, 4131 AM Vianen (Ut), telefoon 0347 373031 www.anbo.nl/vianen Belastinghulp voor aangifte 2013 (zie binnenbladen) Uit de ledenvergadering

Nadere informatie

Jaarverslag Balans

Jaarverslag Balans Jaarverslag 2011 * Jaarrekening 2011 * Balans 31-12-2011 INHOUD blz. Voorwoord bij Jaarverslag 1 Jaarverslag 2 Bijlage 1 - Overzicht belangrijkste besluiten Algemeen Bestuur 9 Bijlage 2 - Lijst met namen

Nadere informatie

ANBO najaarsledenvergadering donderdag 1 november 2012 aanvang uur verenigingsgebouw 't Klooster in Vianen

ANBO najaarsledenvergadering donderdag 1 november 2012 aanvang uur verenigingsgebouw 't Klooster in Vianen NIEUWSBRIEF nummer 2, september 2012 Afdeling Vianen, sinds 1956 p/a Koestraat 6, 4132 BH Vianen (Ut), telefoon 0347 372859 www.anbo.nl/vianen ANBO najaarsledenvergadering donderdag 1 november 2012 aanvang

Nadere informatie

Afdeling Harderwijk-Hierden

Afdeling Harderwijk-Hierden Afdeling Harderwijk-Hierden Nieuwsbrief Januari 2014 Van de bestuurstafel Na de hernieuwde start op de ledenvergadering van september 2013 zet het bestuur zich met enthousiasme in om de afdeling Harderwijk-Hierden

Nadere informatie

WELKOM ALGEMENE LEDENVERGADERING

WELKOM ALGEMENE LEDENVERGADERING WELKOM ALGEMENE LEDENVERGADERING Vereniging van Gepensioneerden van het Pensioenfonds Grafische Bedrijven DINSDAG 21 APRIL 2015 Agenda 1. Opening door de voorzitter (Victor Doorn) 2. Mededelingen en ingekomen

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Jaargang 65 nr. 1 Februari Vereniging Van Gerepatrieerden en Vrienden STATUTAIR GEVESTIGD TE DEN HAAG

NIEUWSBRIEF. Jaargang 65 nr. 1 Februari Vereniging Van Gerepatrieerden en Vrienden STATUTAIR GEVESTIGD TE DEN HAAG VERENIGING VAN GEREPATRIEERDEN EN VRIENDEN 1950 1 12 NIEUWSBRIEF Jaargang 65 nr. 1 Februari 2015 Vereniging Van Gerepatrieerden en Vrienden STATUTAIR GEVESTIGD TE DEN HAAG VERENIGING VAN GEREPATRIEERDEN

Nadere informatie

Woensdag 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten

Woensdag 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten Activiteitenkrant augustus 2015 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten Bij Pannenkoekenboerderij De Ponthoeve in Vianen Kijk voor meer informatie in deze krant. ZOMERMARKT 2015 GROOT SUCCES. Mooi

Nadere informatie

Financieel jaarverslag en jaarrekening van het jaar 2014

Financieel jaarverslag en jaarrekening van het jaar 2014 Financieel jaarverslag en jaarrekening van het jaar 2014 I N H O U D Voorwoord 2 Financieel jaarverslag 2014 3 Jaarrekening van 31 december 2014 4 Toelichting op de balans van 31 december 2014 4 Toelichting

Nadere informatie

Financieel jaarverslag over het verenigingsjaar

Financieel jaarverslag over het verenigingsjaar Financieel jaarverslag over het verenigingsjaar 1 oktober 2014-30 september 2015 Secretariaat Rozengracht 3 t 0575 516878 www.vriendenmuseazutphen.nl 7201 JL Zutphen e museazutphen@zutphen.nl resultatenrekening

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van de Vereniging Internationale Organisatie van Zionistische Vrouwen in Nederland WIZO-Nederland.

Huishoudelijk reglement van de Vereniging Internationale Organisatie van Zionistische Vrouwen in Nederland WIZO-Nederland. Huishoudelijk reglement van de Vereniging Internationale Organisatie van Zionistische Vrouwen in Nederland WIZO-Nederland. Lidmaatschap Artikel 1 1. Een aanvraag tot lidmaatschap wordt ingediend conform

Nadere informatie

KBO BERNADETTE HELMOND. Ledenvergadering 24 februari 2014 WELKOM

KBO BERNADETTE HELMOND. Ledenvergadering 24 februari 2014 WELKOM Ledenvergadering 24 februari 2014 WELKOM Agenda Opening en mededelingen Goedkeuring notulen van 12 november 2013 Jaarverslag 2013 Verslag Kascommissie/Verkiezing Vaststellen jaarrekening 2013 en begroting

Nadere informatie

Vereniging van Oud-Medewerkers

Vereniging van Oud-Medewerkers datum 15 december 2016 datum vergadering 25 januari 2017 van Amber Verrycken (secretaris) tijd vergadering 14:30 16:00 e-mail amj.verrycken@avans.nl locatie vergadering Tilburg, Prof. Cobbenhagenlaan 13

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Notulen - 7245_vvem_not_15-04-2014_214864 (nog niet vastgesteld)... 2. Verenigde Administratiekantoren voor VVE Beheer B.V.

Inhoudsopgave. Notulen - 7245_vvem_not_15-04-2014_214864 (nog niet vastgesteld)... 2. Verenigde Administratiekantoren voor VVE Beheer B.V. Inhoudsopgave Notulen - 7245_vvem_not_15-04-2014_214864 (nog niet vastgesteld)........................... 2 Bezoekadres: Ampèrelaan 4 T 070 399 31 42 www.vve-beheer.nl Postadres: Postbus 1192 F 070 398

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Uitnodiging Jaarvergadering. Aan:

Nieuwsbrief. Uitnodiging Jaarvergadering. Aan: Nieuwsbrief Uitnodiging Jaarvergadering Aan: Mededeling Leden Ons leden aantal is niet groot we zouden best meer leden kunnen gebruiken Weet u nog mensen die belangstelling hebben of lid willen worden.

Nadere informatie

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt.

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt. Notulen jaarvergadering Historische Kring Dalfsen (concept) Datum 27-01-2014 Aanwezig 54 leden Met kennisgeving afwezig: Dhr. Henk Holsappel, Mw. Rix Pasman 1. Opening door de voorzitter De voorzitter

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering V.O.S

Notulen jaarvergadering V.O.S Van: Secretaris V.O.S Datum28-07-2010 Aan: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Peter en Diana. Aanwezigen van het bestuur: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Diana enpeter Aanwezige

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2015 nr. 1

Nieuwsbrief maart 2015 nr. 1 Nieuwsbrief maart 2015 nr. 1 Inhoud: 1. Algemene ledenvergadering op 2 april 2015 2. POPEL Jaarverslag 2014 3. Energielabel 4. Schoonmaakbedrijf Raymond van Leeuwen/C.G. van Trooyen 5. RRS-rioolreiniging

Nadere informatie

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers,

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwsbrief TC Groot Driene Jaargang 2017 Nummer 09 november Van de voorzitter. Beste medetennissers, We kijken al weer vooruit naar het nieuwe jaar. De nieuwjaarsreceptie is op 14 januari 2018 van 15:00

Nadere informatie

In 2018 hebben we weer 700 voor ons 30 jarige jubileum aan de reserve toegevoegd.

In 2018 hebben we weer 700 voor ons 30 jarige jubileum aan de reserve toegevoegd. Secretariaat: Paalhoofd 9, 4386 HB Vlissingen. Tel: 06-81361859 K.v.K. nr. 40311041 Rabobank NL38 RABO 0303 8580 79 www.waterwijken.nl Wijkvereniging Water Wijken Paalhoofd 9 4386 HB Vlissingen Onderwerp:

Nadere informatie

Jaarverslag 2012. Algemene Ledenvergadering

Jaarverslag 2012. Algemene Ledenvergadering Jaarverslag 2012 Algemene Ledenvergadering 21 maart 2013 Agenda 1. Goedkeuring verslag ALV 2012 2. Jaarverslag 2012 3. Financiën ië 2012 4. Begroting 2011 5. Planning 2013 6. Samenstelling bestuur 7. Stumico

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland, gehouden op dinsdag, 4 april 2017 in Zalencentrum Restaurant Engels, Stationsplein 45 te Rotterdam.

Nadere informatie

www.ehbomiddelburg.nl

www.ehbomiddelburg.nl KONINKLIJKE NEDERLANDSE VERENIGING EERSTE HULP BIJ ONGELUKKEN Programma Herhalingslessen Seizoen 2014 2015 www.ehbomiddelburg.nl EHBO afdeling Middelburg Secretariaat: Bianca Wiessner Nieuwe Vlissingseweg

Nadere informatie

Jaarverslag 2013 van de penningmeester

Jaarverslag 2013 van de penningmeester Jaarverslag 2013 van de penningmeester Vereniging Gouden-Kruisdragers Vierdaagse Toelichting op werkelijke baten en lasten per 31 december 2013 Baten Contributies Contributies 2677 leden a 18,50 49.524,50

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Datum: maandag 21 april 2014 Tijd: 10.35 uur t/m 12.00 uur Locatie: Dolfinarium Harderwijk Aanwezigen bestuursleden: Goksel Tatlioĝlu, Angelo Verhoeven, Jan

Nadere informatie

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering Datum : maandag 12 oktober 2015 Tijd : 20:00u - 22:00u Aanwezig : geschat aantal aanwezige leden 50, waarvan 24 ingetekend; 7 bestuursleden 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland, gehouden op dinsdag, 25 maart 2014 in Zalencentrum Restaurant Engels, Stationsplein 45 te Rotterdam.

Nadere informatie

Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS. DRIEBERGEN, 14 november. Betreft: Algemene ledenvergadering. Beste leden van Provero,

Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS. DRIEBERGEN, 14 november. Betreft: Algemene ledenvergadering. Beste leden van Provero, Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS DRIEBERGEN, 14 november Betreft: Algemene ledenvergadering Beste leden van Provero, Op donderdag 14 november 2013 vindt om 10.00 uur de Algemene Ledenvergadering

Nadere informatie

CLUBBLAD B.S.V. WEST. Editie maart

CLUBBLAD B.S.V. WEST.  Editie maart CLUBBLAD B.S.V. WEST Mail Jeugd: Mail: Website: opgevenbsvwestjeugd@hotmail.com bsvwestleden@hotmail.com www.bsv-west.nl 2018 Editie maart Dagelijks bestuur en bestuursleden: Voorzitter : Jan de Vos Henri

Nadere informatie

Jaargang 51 Editie 01 Januari 2015

Jaargang 51 Editie 01 Januari 2015 Jaargang 51 Editie 01 Januari 2015 . Maandelijks convocaat voor de leden van het Katholiek Vrouwengilde van Tegelen en omstreken Jaargang 51 Nr. 1 januari 2015 Redactie: Tiny Testroote Contactadres voor

Nadere informatie

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Maart 2012 Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Voorzitter: Erik-Jan Huisman de Heuvel 5 3931 RH Woudenberg tel. 033-2866901 1 e Secretaris: Daan Huisman John F. Kennedylaan 101 3931

Nadere informatie

B.C.Goirle. Huishoudelijk Reglement. Artikel 1. Bestuur 2. Artikel 2. Jeugd 4. Artikel 3. Bondscompetitie 4. Artikel 4.

B.C.Goirle. Huishoudelijk Reglement. Artikel 1. Bestuur 2. Artikel 2. Jeugd 4. Artikel 3. Bondscompetitie 4. Artikel 4. B.C.Goirle Huishoudelijk Reglement Artikel 1. Bestuur 2 Artikel 2. Jeugd 4 Artikel 3. Bondscompetitie 4 Artikel 4. Recreatie 4 Artikel 5. Kascontrole 5 Artikel 6. Toelating nieuwe leden 5 Artikel 7. Discipline

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Dartsvereniging De Stedendriehoek D.V.S. Apeldoorn.

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Dartsvereniging De Stedendriehoek D.V.S. Apeldoorn. HUISHOUDELIJK REGLEMENT Dartsvereniging De Stedendriehoek D.V.S. Apeldoorn. HUISHOUDELIJK REGLEMENT. 1. Bestuur. 1.1 Posities binnen het bestuur moeten zijn: Voorzitter, Secretaris, en Penningmeester.

Nadere informatie

INFORMATIEBLAD september 2014

INFORMATIEBLAD september 2014 AFDELING ZWOLLE INFORMATIEBLAD september 2014 Van de voorzitter De zomer zit er weer bijna op en dat betekent dat het verenigingsleven weer langzaam op gang komt. De eerste bestuursvergaderingen worden

Nadere informatie

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 De Reumapatiëntenvereniging Spijkenisse e.o. wordt ondersteund door het Reumafonds en de gemeente Nissewaard en is lid van Ieder(in) (landelijk netwerk

Nadere informatie

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d. 20-2-2017. Aanwezig volgens presentielijst: 83 leden Afgemeld: 16 leden Afwezig: 31 leden. 1. Opening, mededelingen en ingekomen stukken.

Nadere informatie

Informatie over de. Landelijke Koepel Wmo-raden

Informatie over de. Landelijke Koepel Wmo-raden Informatie over de Landelijke Koepel Wmo-raden Inhoud De landelijke Koepel Gegevens van de Koepel Lidmaatschap van de Koepel Meer informatie? Inschrijfformulier Zomer 2015 2 1. informatie over de landelijke

Nadere informatie

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Maandag 10 mei 2011

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Maandag 10 mei 2011 Concept 110511 Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Maandag 10 mei 2011 1. Opening Met een welkom aan een ieder en in bijzonder aan onze ereleden, met deze woorden

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Notulen - 7246_vvem_not_15-04-2014_214866 (nog niet vastgesteld)... 2. Verenigde Administratiekantoren voor VVE Beheer B.V.

Inhoudsopgave. Notulen - 7246_vvem_not_15-04-2014_214866 (nog niet vastgesteld)... 2. Verenigde Administratiekantoren voor VVE Beheer B.V. Inhoudsopgave Notulen - 7246_vvem_not_15-04-2014_214866 (nog niet vastgesteld)........................... 2 Verenigde Administratiekantoren voor VVE Beheer B.V. Bezoekadres: Ampèrelaan 4 T 070 399 31 42

Nadere informatie

UITNODIGING. voor de Algemene Vergadering van de Vereniging van (Vroeg)gepensioneerden van de Stichting Pensioenfonds Thales Nederland, de VVSPTN

UITNODIGING. voor de Algemene Vergadering van de Vereniging van (Vroeg)gepensioneerden van de Stichting Pensioenfonds Thales Nederland, de VVSPTN LOGGED OUT Jaargang #10; nummer #1; februari 2015 UITNODIGING voor de Algemene Vergadering van de Vereniging van (Vroeg)gepensioneerden van de Stichting Pensioenfonds Thales Nederland, de VVSPTN op woensdag

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF)

Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF) Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF) Datum: Donderdag 22 mei 2014 Locatie: Verenigingsgebouw CJVV 1. Opening en vaststellen agenda De voorzitter opent de vergadering om 20.08

Nadere informatie

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen.

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen. Dagcompetitie Notulen van de algemene ledenvergadering van de Dagcompetitie, gehouden op 22 mei 2015 bij biljartvereniging Roac te Rijpwetering. Aanwezig van het Bestuur: Hans van Aalst, Piet Volwater,

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR HEEMKUNDEKRING VEHCHELE. Het bestuur. Vergaderingen bestuur.

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR HEEMKUNDEKRING VEHCHELE. Het bestuur. Vergaderingen bestuur. HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR HEEMKUNDEKRING VEHCHELE Artikel 1. Het bestuur. 1. Het bestuur met inbegrip van het dagelijks bestuur, bestaat uit tenminste vijf personen, die door de algemene vergadering

Nadere informatie

Seniorenvereniging Nieuw Elan Giethoorn. Vereniging Ouderen Steenwijk

Seniorenvereniging Nieuw Elan Giethoorn. Vereniging Ouderen Steenwijk Seniorenvereniging Nieuw Elan Giethoorn KvK -nummer: 56338813. Aangesloten bij de Nieuwe Bond voor Ouderen Nederland. Vereniging Ouderen Steenwijk Nieuwsbrief april/mei 2014 De Buuzepolle. Op de inloopmiddag

Nadere informatie

Club van 50. Informatieboekje

Club van 50. Informatieboekje Inhoud Onderwerp Bladzijde De Club van 50 3 Inschrijfformulier Club van 50 5 Reglement Club van 50 7 2 Club van 50 Wat is de Club van 50 en wat doet de Club van 50? Voor veel mensen die V.V. Stellendam

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009

Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009 Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009 Aanwezig zijn: De heer N. Graaf, voorzitter De heer H.C.P. Venema, vice-voorzitter Mevrouw E. den Nijs, bestuurslid De heer J. Komen, administrateur

Nadere informatie

Verslag Algemene Leden vergadering d.d. 03 februari 2015

Verslag Algemene Leden vergadering d.d. 03 februari 2015 Verslag Algemene Leden vergadering d.d. 03 februari 2015 Aanwezig : P. Derks, K. Vasterman, M. Pouwels, G. Wouters, M. de Horde, J. de Folter, T. van der Linden, M. Meulendijks, H. Driessen, P. van Gemert,

Nadere informatie

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht.

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN Lekker eten (1 juni) Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. Voordat iedereen weg is, willen wij nog graag een gezellige avond organiseren

Nadere informatie

UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014.

UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014. Algemen e ledenv e rgade ring 2014 UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014. Aan de leden van alle commissies en leden die een zelfstandige functie bekleden binnen Dalvo. Zoals gebruikelijk

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering RBC Slash dd 03 juni 2009.

Notulen jaarvergadering RBC Slash dd 03 juni 2009. Notulen jaarvergadering RBC Slash dd 03 juni 2009. Aanwezig: Kees van Kleef ( voorzitter ) Ernst Bronner ( Penningmester ) Gerda Kieftenburg ( Technische Commissie ) Frank Selbach ( Secretaris ) Luuk Franke

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.21 december 2016

Nieuwsbrief nr.21 december 2016 Nieuwsbrief nr.21 december 2016 Inhoud: - Rabobank clubkas campagne - Agendatips - Speelotheek gesloten op.. - Jaarvergadering - Donateurs bedankt - Website - Adreswijzigingen/mailadressen - Oproep vrijwilligers

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Activiteiten vereniging DWK Zutphen

Huishoudelijk Reglement Activiteiten vereniging DWK Zutphen - 0 - Huishoudelijk Reglement Activiteiten vereniging DWK Zutphen Inhoud Blz. 1 Algemeen 1 2 Lidmaatschap 1 3 Geldmiddelen 1 4 Bestuur 2,3 5 Ledenvergadering 3 6 Onderafdelingen 4 7 Beheerders schap 5

Nadere informatie

(Voorstel) Huishoudelijk Reglement

(Voorstel) Huishoudelijk Reglement Bangkok, 16 maart 2015 (Voorstel) Huishoudelijk Reglement Nederlandse Vereniging Thailand (NVT), gevestigd te Bangkok opgericht januari 1941 Artikel 1: Doelstellingen 1. Het versterken van de relaties

Nadere informatie

VvE Quarakter IV te Krimpen aan den IJssel

VvE Quarakter IV te Krimpen aan den IJssel VvE Quarakter IV te Krimpen aan den IJssel ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Notulen van de Algemene ledenvergadering gehouden

Nadere informatie

De heer B.W.N. Vermeer

De heer B.W.N. Vermeer Jaarverslag secretaris 2013 ANBO afdeling Alphen aan den Rijn Bestuur Per 1 januari 2013 bestond het bestuur uit: Mevrouw A Brokerhof De heer P.G.S. Dobbe De heer C.R. de Feiter Mevrouw J. Broer- van Leeuwen

Nadere informatie

Jaarvergadering Oudervereniging 2007 2008

Jaarvergadering Oudervereniging 2007 2008 Jaarvergadering Oudervereniging 2007 2008 Oec. Basisschool t Prisma Mercuriusweg - Purmerend Geachte ouders / verzorgers van de leerlingen van t Prisma, de teamleden en de medezeggenschapsraad. Op 2 september

Nadere informatie

REGLEMENT LEIDSE AMATEUR FOTOGRAFEN VERENIGING

REGLEMENT LEIDSE AMATEUR FOTOGRAFEN VERENIGING REGLEMENT LEIDSE AMATEUR FOTOGRAFEN VERENIGING Artikel 1. Het verkrijgen van het lidmaatschap 1. Het lidmaatschap kan uitsluitend worden verkregen door invulling en ondertekening van een daartoe bestemd

Nadere informatie

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis nummer 1 vrijdag 4 september 2015 Geachte ouders, verzorgers, Hierbij gaan de eerste mededelingen. De nieuwsbrief komt uit op de laatste schooldag van de maand. En

Nadere informatie

Voorwoord. Jan Zwaan Voorzitter/adviseur Huurders Belangen Zeewolde

Voorwoord. Jan Zwaan Voorzitter/adviseur Huurders Belangen Zeewolde Jaarverslag 2016 Voorwoord Voor u ligt het jaarverslag van Huurders Belangen Zeewolde over het jaar 2016. Een jaar waarbij wij als HBZ een belangrijke speler geworden zijn in het overleg met de gemeente

Nadere informatie

Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens. foto

Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens. foto April 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: l Koningsfilm l Spelletjesmiddag l Bingo l Dansavond Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens foto Aanvang:

Nadere informatie

B.U.N. Boeddhistische Unie Nederland. Boeddhistische Unie Nederland

B.U.N. Boeddhistische Unie Nederland. Boeddhistische Unie Nederland B.U.N. Boeddhistische Unie Nederland Vereniging van boeddhistische groeperingen in Nederland Boeddhistische Unie Nederland Postbus 17286 1001 JG Amsterdam Jaarcijfers 2013 Opgesteld d.d. 17 april 2014

Nadere informatie

Erfgoedplatform Gemeente Heumen

Erfgoedplatform Gemeente Heumen NIEUWSBRIEF NR. 16 Erfgoedplatform Gemeente Heumen Ledenvergadering en presentatie Lage Hof op woensdag 15 april 2015 Plaats: Agrarisch museum De Lage Hof, Overasselt Tijd: 20.00 uur Agenda 1. Opening

Nadere informatie

Nummer Toegang: 0872 Inventaris van het archief van de Protestants Christelijke Ouderen Bond, afdeling Delft,

Nummer Toegang: 0872 Inventaris van het archief van de Protestants Christelijke Ouderen Bond, afdeling Delft, Nummer Toegang: 0872 Inventaris van het archief van de Protestants Christelijke Ouderen Bond,, 1979-2006 Archief Delft 0872 Protestants Christelijke Ouderen Bond, 3 I N H O U D S O P G A V E Inhoudsopgave

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE KRING PRAKTISERENDE BOOMVERZORGERS Blz. 1 van 5

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE KRING PRAKTISERENDE BOOMVERZORGERS Blz. 1 van 5 HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE KRING PRAKTISERENDE BOOMVERZORGERS Blz. 1 van 5 1 DE VERENIGING 1.1 De vereniging Kring Praktiserende Boomverzorgers is een vereniging waarin mensen die zich bezig houden

Nadere informatie

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Aanvang: 16:00 uur Einde: 20:30 uur Zaal open vanaf 15:30 uur. Uw bijdrage: 15,00. Deze uitnodiging is alléén voor onze vaste

Nadere informatie

Hierbij nodigen wij u uit tot het bijwonen van de 43e algemene ledenvergadering die zal worden gehouden op dinsdag, 25 maart 2008 aanvang 20.

Hierbij nodigen wij u uit tot het bijwonen van de 43e algemene ledenvergadering die zal worden gehouden op dinsdag, 25 maart 2008 aanvang 20. Vereniging Van Eigenaren Flat Jan Steenstraat nrs.42-144 Maassluis Uitnodiging 13 maart 2008 Geachte mede-eigenaren, Hierbij nodigen wij u uit tot het bijwonen van de 43e algemene ledenvergadering die

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement van de vereniging Verzekeringsplatform Overheden (V.P.O.) hierna te noemen de vereniging gevestigd te Rotterdam (ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken voor Rotterdam

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Begrippenlijst: ALV: Algemene leden vergadering Artikel 1. Leden en vrienden (zie Afdelingsstatuten art. 5 t/m 9) 1.1 IVN Apeldoorn kent de volgende soorten leden: a. Leden; b.

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Bangkok, 14 oktober 2015. Huishoudelijk Reglement Nederlandse Vereniging Thailand (NVT), gevestigd te Bangkok opgericht januari 1941 Artikel 1: Definities 1. Bestuur: het voltallige bestuur inclusief het

Nadere informatie

Algemeen 3. Contributies en niet-betalingen 3. Bestuur: taken, bevoegdheden op hoofdzaken 3. Commissies 4. Kascommissie 4.

Algemeen 3. Contributies en niet-betalingen 3. Bestuur: taken, bevoegdheden op hoofdzaken 3. Commissies 4. Kascommissie 4. HUISHOUDELIJK REGLEM ENT NEDERL ANDS -JAP ANSE VERENIGING versie: 21 januari 2015 INHOUDSOPGAVE blz. Algemeen 3 Contributies en niet-betalingen 3 Bestuur: taken, bevoegdheden op hoofdzaken 3 Commissies

Nadere informatie

Vereniging Vrienden van Den Haag HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Vereniging Vrienden van Den Haag HUISHOUDELIJK REGLEMENT Vereniging Vrienden van Den Haag Uitgave Redactie Vereniging Vrienden van Den Haag Jaap Trouw Status Definitief (ALV 20 november 2012) Versie 2.0 Vereniging Vrienden van Den Haag pagina 1 van 6 Leden Artikel

Nadere informatie

Balans TOTAAL 6.518, ,08 TOTAAL 6.518, ,08

Balans TOTAAL 6.518, ,08 TOTAAL 6.518, ,08 Balans 15-9-2012 15-9-2011 15-9-2012 15-9-2011 Spaarrekening 6.000,00 11.500,00 Extra ouderbijdrage 1.763,50 1.608,50 Vorderingen 20,00 605,00 Vrije reserve 4.754,62 10.913,58 Betaalrekening 332,42 314,38

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE VERENIGING KATHOLIEKE BOND VAN OUDEREN TE KRIMPEN AAN DEN IJSSEL ALGEMENE BEPALINGEN

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE VERENIGING KATHOLIEKE BOND VAN OUDEREN TE KRIMPEN AAN DEN IJSSEL ALGEMENE BEPALINGEN ARTIKEL 1 In dit reglement wordt verstaan onder: HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE VERENIGING KATHOLIEKE BOND VAN OUDEREN TE KRIMPEN AAN DEN IJSSEL ALGEMENE BEPALINGEN a. De Bond: de Katholieke Bond van Ouderen

Nadere informatie

Bridgeclub BODB gevestigd te Haarlem. Ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel nr

Bridgeclub BODB gevestigd te Haarlem. Ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel nr Bridgeclub BODB gevestigd te Haarlem. Ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel nr. 34310858 Huishoudelijk reglement Vastgesteld op de Algemene Ledenvergadering van 25 september 2008.

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016.

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. 1. Opening, mededelingen. De voorzitter heet een ieder van harte welkom, een hartelijk welkom aan dhr. Heman Kreuzen oud lid van de Arnhemse Boys en geeft

Nadere informatie

WIJ OUDEREN. nieuws van de Seniorenvereniging Alkmaar. Uitgave september 2014. Jaargang 1 nr 1. Beste leden,

WIJ OUDEREN. nieuws van de Seniorenvereniging Alkmaar. Uitgave september 2014. Jaargang 1 nr 1. Beste leden, dd WIJ OUDEREN nieuws van de Seniorenvereniging Alkmaar Jaargang 1 nr 1 Uitgave september 2014 Beste leden, In september 2012 heb ik met 3 andere belastinginvullers de Seniorenvereniging Alkmaar opgericht

Nadere informatie

De VNG afdeling Utrecht Jaarverslag en jaarrekening 2005. Uitgebracht in de Algemene ledenvergadering op 1 juni 2006 in Maarssen - 1 -

De VNG afdeling Utrecht Jaarverslag en jaarrekening 2005. Uitgebracht in de Algemene ledenvergadering op 1 juni 2006 in Maarssen - 1 - De VNG afdeling Utrecht Jaarverslag en jaarrekening 2005 Uitgebracht in de Algemene ledenvergadering op 1 juni 2006 in Maarssen - 1 - Met omslag INHOUD Bericht van de Voorzitter 4 1. De VNG afdeling Utrecht,

Nadere informatie

Inhoudsopgave 1. Algemeen 3 2. Balans per 31 december Resultatenrekening over Grondslagen voor de waardering en van de resultaatbe

Inhoudsopgave 1. Algemeen 3 2. Balans per 31 december Resultatenrekening over Grondslagen voor de waardering en van de resultaatbe Jaarrekening 2016 Stichting Gehandicapten Platform te 's-hertogenbosch Inhoudsopgave 1. Algemeen 3 2. Balans per 31 december 2016 5 3. Resultatenrekening over 2016 6 4. Grondslagen voor de waardering en

Nadere informatie

Structurele activiteitensubsidie

Structurele activiteitensubsidie Structurele activiteitensubsidie Om voor het jaar 2017 in aanmerking te komen voor een structurele activiteitensubsidie van de gemeente Vlissingen moet aan een aantal formele voorwaarden worden voldaan.

Nadere informatie

Regionale Ledenvergadering 2019

Regionale Ledenvergadering 2019 13 februari 2019 Regionale Ledenvergadering 2019 13 februari 2019 2 1. Opening door de voorzitter Agenda 2. Vaststellen agenda 3. Bestuursmededelingen en ingekomen stukken 4. Vaststellen Notulen ledenvergadering

Nadere informatie

Juni 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Dansmiddag Kersen eten Bingo Film Woensdag 21 juni Kersen eten

Juni 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Dansmiddag Kersen eten Bingo Film Woensdag 21 juni Kersen eten Juni 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Dansmiddag Kersen eten Bingo Film Woensdag 21 juni Kersen eten foto Entree: 3,00 Inclusief een drankje. Een kaartje kunt u tot 19

Nadere informatie

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013 Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013 1. Opening Met een welkom aan onze ereleden, de heren Rijkenberg en Verduin, opent de voorzitter de

Nadere informatie

VERENIGING KLEDINGBANKEN NEDERLAND

VERENIGING KLEDINGBANKEN NEDERLAND VERENIGING KLEDINGBANKEN NEDERLAND STATUTEN Artikel 1 Naam, zetel, oprichtingsdatum en verenigingsjaar 1. De vereniging draagt de naam: Vereniging van Kledingbanken in Nederland (VKN), Zij 2. De vereniging

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering 12 november uur

Algemene ledenvergadering 12 november uur Algemene ledenvergadering 12 november 2014 20.00 uur Agenda Opening Vaststellen agenda van de ALV Vaststellen notulen van de ALV op 5 november 2013 Vaststellen financieel verslag en jaarverslag 2013-2014

Nadere informatie

2. Notulen BLV d.d. 26 september 2014 De notulen van de BLV vergadering van 26 september 2014 worden goedgekeurd.

2. Notulen BLV d.d. 26 september 2014 De notulen van de BLV vergadering van 26 september 2014 worden goedgekeurd. NOTULEN van de Algemene Leden Vergadering van de NEDERLANDSE VERENIGING VOOR INVESTOR RELATIONS (NEVIR), gehouden op donderdag 11 juni 2015 te Double Three by Hilton, Oosterdokstraat 4 in Amsterdam. AANWEZIG

Nadere informatie

Notulen van de Algemene Leden Vergadering NBB district Groningen op 25 september 2015 te Winsum

Notulen van de Algemene Leden Vergadering NBB district Groningen op 25 september 2015 te Winsum Notulen van de Algemene Leden Vergadering NBB district Groningen op 25 september 2015 te Winsum Aanwezig van het districtsbestuur: Paul Wesselius, voorzitter Joyce Haarman, secretaris (aanwezig vanaf 19.45,

Nadere informatie

Notulen Algemene ledenvergadering, in het Natuurhistorisch Museum Rotterdam op 23 maart 2013

Notulen Algemene ledenvergadering, in het Natuurhistorisch Museum Rotterdam op 23 maart 2013 Notulen Algemene ledenvergadering, in het Natuurhistorisch Museum Rotterdam op 23 maart 2013 Leden Aanwezig: Bestuur Aanwezig: Afwezig 21 leden (incl. bestuur) Joost Tinbergen (voorzitter) Peter Milders

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart Uitnodiging, Algemene ledenvergadering 22 maart Uitreiking Brederodepeer.

Nieuwsbrief maart Uitnodiging, Algemene ledenvergadering 22 maart Uitreiking Brederodepeer. 1 Nieuwsbrief maart 2017. Uitnodiging, Algemene ledenvergadering 22 maart 2017. Uitreiking Brederodepeer. Lezing, Jet Sebus: Brugwachterverhalen Stedelijk Museum Vianen, Voorstraat 97 Aanvang ledenvergadering

Nadere informatie

Conform artikel 20 van de Statuten Aangenomen op de Algemene Ledenvergadering d.d. 4 februari 2015

Conform artikel 20 van de Statuten Aangenomen op de Algemene Ledenvergadering d.d. 4 februari 2015 CONCEPT HUISHOUDELIJK REGLEMENT PHOENIX APELDOORN Conform artikel 20 van de Statuten Aangenomen op de Algemene Ledenvergadering d.d. 4 februari 2015 AANSLUITING EN SAMENWERKING ARTIKEL 1 Phoenix Apeldoorn

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement De 3 e Ronde

Huishoudelijk reglement De 3 e Ronde Huishoudelijk reglement De 3 e Ronde Inhoud Artikel 1 - De vereniging Artikel 2 - Het lidmaatschap & contributie Artikel 3 - ingang en beëindiging artikel 4 - Betaling contributie Artikel 5 - Activiteiten

Nadere informatie