Overal waar in dit reglement hij staat, moet hij of zij worden gelezen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Overal waar in dit reglement hij staat, moet hij of zij worden gelezen."

Transcriptie

1 Deelnemersreglement Alpe d HuZes 2015 Alpe d HuZes is geen wedstrijd of toertocht. Het doel is, het beklimmen van de Alpe d Huez met de fiets of (hard)lopend, en daardoor zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker. Overal waar in dit reglement hij staat, moet hij of zij worden gelezen. Alpe d HuZus 2015 Woensdag 3 juni: start om 11:30 uur (in Bourg d Oisans). De finish sluit om 15:30 uur. Alpe d HuZes 2015 Donderdag 4 juni: start om 4.30 uur (in Bourg d Oisans). De finish sluit om uur. Per deelnemer worden maximaal 6 beklimmingen geregistreerd. De deelnemer verklaart, door middel van inschrijving, dat hij akkoord en bekend is met de inhoud van dit reglement. Bij niet naleving van dit reglement kan de organisatie de deelnemer uitsluiten van deelname. (1) Inschrijvingsmogelijkheden (1.1) Voorinschrijving De voorinschrijving start op 4 oktober om 20:00 uur en sluit op 17 oktober 2014 om uur. De inschrijving is definitief wanneer het inschrijfgeld uiterlijk op 17 oktober is betaald. Is op 17 oktober niet betaald dan, wordt de voorinschrijving ongedaan gemaakt.. Een individuele deelnemer of teamleden van teams die op 1 oktober euro of meer hebben bijgedragen, kunnen zich voorinschrijven voor Alpe d HuZes 2015 (voor teams geldt euro maal het aantal teamleden als totaalbedrag). Een uitnodiging om hier gebruik van te maken wordt op 4 oktober automatisch verstuurd aan de individuele deelnemer of de teamcaptain. Heb je als deelnemer ook voldaan aan de voorwaarden voor voorinschrijven maar geen bericht gehad, stuur dan een aan deelnemers@alpe-dhuzes.nl. (1.2) Reguliere inschrijving De reguliere inschrijving start op 18 oktober 2014 om 20:00 uur en sluit bij het bereiken van deelnemers, doch uiterlijk op 1 februari 2015 om uur. De inschrijving is definitief wanneer het inschrijfgeld is betaald. Betaling van de inschrijving moet uiterlijk binnen 4 weken, na datum inschrijving zijn voldaan. Alle inschrijvingen die binnen deze tijd niet betaald zijn worden ongedaan gemaakt.

2 (2) Inschrijven in een schema Er zijn 2 opties: (1) fietsen, (2) (hard)lopen. Andere voertuigen, dan een uitsluitend op spierkracht voortbewogen fiets, zijn niet toegestaan. Het gebruik van speciale fietsen in verband met een handicap is wel toegestaan. (3) Inschrijfvoorwaarden 1. Iedere deelnemer moet zijn inschrijving uiterlijk 4 weken na datum inschrijving hebben bevestigd en het inschrijfgeld hebben betaald. 2. Een team bestaat uit minimaal 2 en maximaal 10 actieve deelnemers. Een teamcaptain die niet meefietst of loopt, telt niet mee als actieve deelnemer. Alle teamleden moeten voor de sluitingsdatum zijn ingeschreven. 3. Het inschrijfgeld bedraagt 125 euro (een basisset gepersonaliseerde Alpe d HuZeskleding is hierbij inbegrepen) en moet na de definitieve bevestiging van deelname via de link in de uiterlijk binnen 4 weken via ideal worden overgemaakt. Alleen dan is de inschrijving definitief. 4. Let op: betaling van het inschrijfgeld kan uitsluitend via ideal plaatsvinden.

3 5. Het is niet toegestaan en ook niet mogelijk (de tool staat dit niet toe!) om fictieve deelnemers op te voeren of namen en/of gegevens later aan te passen. Het vervangen van een teamlid binnen een team is wel mogelijk tot en met 1 februari Dit betekent dan dat dat teamlid beschouwt wordt als een nieuwe inschrijving waarvoor inschrijfgeld moet worden betaald. Bij inschrijving van een team is de teamcaptain te allen tijde aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor het tijdig voldoen aan alle criteria. 6. De deelnemer gaat akkoord met eventueel gebruik van zijn beeltenis in druk, op foto, film, video en dergelijke voor promotionele doeleinden van de organisatie, zijnde de stichting Alpe d HuZes, zonder daar een vergoeding voor te claimen. 7. Inschrijfgeld en eventueel gerealiseerde sponsoropbrengsten kunnen niet geretourneerd worden. Deze worden ook niet geretourneerd bij vrijwillige uitschrijving of bij uitsluiting van deelname. De in het inschrijfgeld begrepen kleding wordt dan wel uitgeleverd. Voor een teamlid wordt deze kleding uitgeleverd aan de teamcaptain. 8. De deelnemer is verplicht om op de koersdag de tijdregistratiechip en het startbordje te bevestigen,inclusief persoonlijke gegevens op de achterzijde daarvan en Alpe d HuZeskleding van 2015 te dragen. 9. De deelnemer dient de aanwijzingen van de op het parcours aanwezige Alpe d HuZes organisatie en Alpe d HuZes motards op te volgen. 10. Een medische verklaring, afgegeven door een arts, van maximaal 1 jaar oud, gebaseerd op een lichamelijk onderzoek is vereist voor deelname. Een kopie van een UCI-licentie (fietsers) is tevens voldoende. De deelnemer wordt daarnaast gevraagd een ingevulde medische vragenlijst op te sturen. (zie de link in de inschrijfmodule). Op uiterlijk 1 april 2015 heeft de deelnemer de vragenlijst en de medische goedkeuring opgestuurd aan Alpe d HuZes. Uitsluiting van deelname volgt wanneer dit niet gebeurd is, dat betekent dat tijdregistratie daardoor niet zal plaatsvinden. Indien je uiteindelijke toch zonder medische verklaring tijdens Alpe d HuZes of Alpe d HuZus fietst of loopt neemt de organisatie geen enkele verantwoordelijkheid voor welk medisch handelen dan ook.

4 11. Van elke deelnemer, individueel of teamlid, wordt verwacht dat hij zich tot het uiterste inspant om een minimale sponsorbijdrage van euro bijeen te brengen. 12. Elke deelnemer houdt zijn persoonlijke actiepagina bij op de actiesite, teamcaptains houden tevens de teampagina bij. (4) Deelnemers onder de 18 jaar Onder deelnemers jonger 18 jaar wordt verstaan deelnemers die op de koersdag nog geen 18 jaar zijn. Deelnemers jonger dan 18 jaar: 1. doen mee onder verantwoordelijkheid van hun ouder en/of verzorger en behoeven de schriftelijke goedkeuring van hun ouder en/of verzorger. Hiertoe dient een toestemmingsverklaring te worden ingevuld. Deze verklaring kan hier worden gedownload. 2. doen mee onder een "1-op-1" begeleiding van een volwassene. 3. mogen niet per fiets afdalen. De organisatie faciliteert vervoer naar beneden met liften tegen een geringe betaling.

5 Deelnemers jonger dan 18 jaar kunnen alleen ingeschreven worden als de begeleider ook ingeschreven is als deelnemer en zullen beide aan alle in dit deelnemersreglement gestelde voorwaarden voldoen. (5) Alpe d HuZeskleding Een belangrijk onderdeel van de identiteit van het evenement is de gelijkheid in kleding. 1. De deelnemer is verplicht gedurende de beklimming(en) op de koersdag Alpe d HuZesfietskleding/Alpe d HuZes loopkleding te dragen van het jaar De kleding wordt tijdens de laatste deelnemersbijeenkomst in mei 2015 in Papendal (Arnhem) uitgereikt. Ieder team en iedere individuele deelnemer is verplicht de kleding daar zelf op te halen/op te laten halen. 3. De kleding wordt niet opgestuurd en niet mee naar Frankrijk genomen door de organisatie. (6) Veiligheid 1. Tijdens de beklimming en de afdaling is het voor de fietsende deelnemer verplicht om een fietshelm te dragen. 2. Op de koersdagen is de maximumsnelheid voor de dalende fietser 45 km/uur. 3. De deelnemer dient zelf afdoende verzekerd te zijn tegen alle schade door hem aangebracht aan anderen en/of eigendommen van anderen. De aangewezen verzekering hiervoor is een Aansprakelijkheidsverzekering Particulier (AVP) die geldig is in Frankrijk en voor dit evenement. Daarnaast dient de deelnemer te beschikken over een adequate reis- en ziektekostenverzekering die geldig is in Frankrijk inclusief eventuele repatriëringskosten. 4. De deelnemer moet zelf verzekerd zijn voor deelname aan een sportieve prestatie in Frankrijk. Indien de verzekeringsmaatschappij van de deelnemer dit heeft uitgesloten dan dient de deelnemer zich hiervoor apart te verzekeren. 5. De fietsende deelnemer verklaart te beschikken over een deugdelijke fiets c.q. fietsmaterieel. (7) Aanwijzingen en overtreding daarvan 1. De deelnemer moet onverwijld de aanwijzingen van de Alpe d HuZes organisatie opvolgen. 2. De deelnemer moet onverwijld de aanwijzingen van de Franse autoriteiten opvolgen. 3. De Franse verkeersregels en wetgeving zijn van toepassing en dienen te worden gerespecteerd. 4. De deelnemer kan bij ongeoorloofd gedrag door de organisatie van verdere deelname worden uitgesloten. (8) Aansprakelijkheid van de organisatie 1. Deelname aan Alpe d HuZes is te allen tijde volledig op eigen risico van de deelnemer.

6 2. De organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan of ontstaan is vooraf, tijdens of na afloop van deelname aan het evenement. Hieronder is inbegrepen het afgelasten of verplaatsen van het evenement, alsmede ongevallen, welke schade dan ook of diefstal. (9) Overige In geval van onduidelijkheid in en/of onvolledigheid van het reglement, besluit de koersdirectie wat de handelwijze moet zijn. Vragen? Heb je nog vragen? Mail dan met dan met

mensen die een directe binding hebben met een deelnemer van Alpe d'huzes. mensen die tijdens de Alpeweek vrijwilliger zijn.

mensen die een directe binding hebben met een deelnemer van Alpe d'huzes. mensen die tijdens de Alpeweek vrijwilliger zijn. Deelnemersreglement Alpe d HuZus 2015 (1) Algemeen De deelnemer verklaart, door middel van deze inschrijving, dat hij akkoord en bekend is met de inhoud van dit reglement. Bij niet naleving van dit reglement

Nadere informatie

Deelnemersreglement Alpe d HuZes 2019

Deelnemersreglement Alpe d HuZes 2019 Deelnemersreglement Alpe d HuZes 2019 Alpe d HuZes is geen wedstrijd of toertocht. Het doel is zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker, door de Alpe d Huez fietsend of (hard)lopend

Nadere informatie

Deelnemersreglement Alpe d'hukids 2017

Deelnemersreglement Alpe d'hukids 2017 Deelnemersreglement Alpe d'hukids 2017 Alpe d'hukids is geen wedstrijd of toertocht. Het doel is, het afleggen van een parcours in de gemeente Kerkrade met de fiets of (hard)lopend, en daardoor zo veel

Nadere informatie

Voorwaarden voor deelname

Voorwaarden voor deelname Voorwaarden voor deelname African Hockey Experience (AHX) 10 t/m 20 juli 2015 De Kadish Foundation KvK nummer: 55110134 De Ruijterkade 139 IBAN: NL06 ABNA 0591384620 1011 AC Amsterdam E-mail: ahx@kadish.nl

Nadere informatie

Deelnamevoorwaarden Swim to Fight Cancer editie Apeldoorn 2016

Deelnamevoorwaarden Swim to Fight Cancer editie Apeldoorn 2016 Deelnamevoorwaarden Swim to Fight Cancer editie Apeldoorn 2016 Swim to Fight Cancer is een recreatief zwemevent in open water in een stadsdecor waarbij deelnemers en teams zoveel mogelijk donaties ophalen

Nadere informatie

Nicaragua Volcano Challenge Reglement 2015

Nicaragua Volcano Challenge Reglement 2015 Artikel 1: Algemeen 1. De deelnemers volgen de instructies van de organisatie op en leven het reglement na; 2. De Nicaragua Volcano Challenge is geen wedstrijd, maar een fondsenwervende fietstocht voor;

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor deelname

Algemene voorwaarden voor deelname Algemene voorwaarden voor deelname Swim to Fight Cancer Hollands Kroon is een initiatief en programma van Fight Cancer. Swim to Fight Cancer Hollands Kroon is geen officiële wedstrijd. Doelstelling van

Nadere informatie

REGLEMENT MEERHOVEN24

REGLEMENT MEERHOVEN24 REGLEMENT MEERHOVEN24 1. HET GOEDE DOEL Make- A- Wish Nederland. Deze stichting vervult de allerliefste wensen van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een ernstig levensbedreigende ziekte. Door deelname aan

Nadere informatie

REGLEMENT MEERHOVEN24

REGLEMENT MEERHOVEN24 REGLEMENT MEERHOVEN24 1. HET GOEDE DOEL Make- A- Wish Nederland. Deze stichting vervult de allerliefste wensen van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een ernstig levensbedreigende ziekte. Door deelname aan

Nadere informatie

Holland4ALS bestaat uit vier onderdelen: Zwemmen Hardlopen Fietsen Roeien

Holland4ALS bestaat uit vier onderdelen: Zwemmen Hardlopen Fietsen Roeien Holland4ALS Holland4ALS is een uniek, ruim 24-uur durend sportevenement. Een team van sporters en begeleiders legt een vooraf vastgestelde route van Groningen naar Soest af. Holland4ALS bestaat uit vier

Nadere informatie

Swim to Fight Cancer Hoorn kan alleen plaatsvinden als de benodigde vergunning door de Gemeente Hoorn is verstrekt.

Swim to Fight Cancer Hoorn kan alleen plaatsvinden als de benodigde vergunning door de Gemeente Hoorn is verstrekt. Algemene voorwaarden Swim to Fight Cancer Hoorn is een initiatief en programma van de Stichting Swim Hoorn. Swim to Fight Cancer Hoorn is geen officiële wedstrijd. Doelstelling van Stichting Swim Hoorn

Nadere informatie

Begeleiders reglement Duchenne Heroes 2017

Begeleiders reglement Duchenne Heroes 2017 Begeleiders reglement Duchenne Heroes 2017 Definities 1. Organisatie: Het evenement wordt georganiseerd door Emolife Events & Consultancy BV, in opdracht van Stichting The Event Foundation en ten behoeve

Nadere informatie

Holland4ALS bestaat uit vier onderdelen: Zwemmen Hardlopen Fietsen Roeien

Holland4ALS bestaat uit vier onderdelen: Zwemmen Hardlopen Fietsen Roeien Holland4ALS Holland4ALS is een uniek, ruim 24-uur durend sportevenement. Een team van sporters en begeleiders legt een vooraf vastgestelde route van Groningen naar Soest af. Holland4ALS bestaat uit vier

Nadere informatie

a. Deelnemer(s): Zwemmers die als deelnemers aan het Swim to Fight Cancer editie Delft Event geregistreerd zijn bij de Organisatie.

a. Deelnemer(s): Zwemmers die als deelnemers aan het Swim to Fight Cancer editie Delft Event geregistreerd zijn bij de Organisatie. Deelname voorwaarden Swim to Fight Cancer editie Delft is een initiatief en programma van de Stichting Swim to Fight Cancer. Swim to Fight Cancer editie Delft is geen officiële wedstrijd. Doelstelling

Nadere informatie

Deelname voorwaarden

Deelname voorwaarden Deelname voorwaarden Swim to Fight Cancer editie Delft is een initiatief en programma van de Stichting Swim to Fight Cancer. Swim to Fight Cancer editie Delft is geen officiële wedstrijd. Doelstelling

Nadere informatie

Deelname voorwaarden

Deelname voorwaarden Deelname voorwaarden Swim to Fight Cancer editie s-hertogenbosch is een initiatief en programma van de Stichting Swim to Fight Cancer. Swim to Fight Cancer editie s-hertogenbosch is geen officiële wedstrijd.

Nadere informatie

Reglement Alpentocht 2019

Reglement Alpentocht 2019 Reglement Alpentocht 2019 Definities 1. Organisatie: Alpentocht wordt georganiseerd door Stichting CliniClowns Nederland 2. Evenement: De Alpentocht 2019 die plaatsvindt van 4 tot 8 september 2019 in Valloire,

Nadere informatie

Artikel 1 Definities. Artikel 2 Deelname

Artikel 1 Definities. Artikel 2 Deelname Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Organisator: Custom Made Sport (KvK 50340352). Evenement: een hardloopwedstrijd die onderdeel uitmaakt van het door de organisator

Nadere informatie

RECREATIE ZWEMMERS - DEELNEMERSVOORWAARDEN 11STEDENZWEMTOCHT STAVOREN

RECREATIE ZWEMMERS - DEELNEMERSVOORWAARDEN 11STEDENZWEMTOCHT STAVOREN Deze deelnemersvoorwaarden zijn van toepassing op alle recreatie zwemmers die deelnemen aan de 11stedenzwemtocht in Stavoren, georganiseerd door de Stichting Maarten van der Weijden Foundation. De 11stedenzwemtocht

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Stichting Vakantiespel

Algemene Voorwaarden Stichting Vakantiespel 1. Algemeen Organisator stelt zich ten doel het jaarlijks organiseren in de laatste week van de basisschool zomervakantie van een Vakantiespel voor kinderen uit de groepen 3 tot en met 8 van de basisschool

Nadere informatie

Deelname voorwaarden

Deelname voorwaarden Deelname voorwaarden Informatie voor deelnemers Deelnemersinfo Swim to Fight Cancer Tilburg vindt plaats op zondag 26 augustus 2018. Afhankelijk van je starttijd word je op een specifieke tijd verwacht

Nadere informatie

Deelnamevoorwaarden. Artikel 1. DEFINITIES

Deelnamevoorwaarden. Artikel 1. DEFINITIES Deelnamevoorwaarden Swim to Fight Cancer Stichtse Vecht is een initiatief en programma van de Stichting Swim to Fight Cancer. Swim to Fight Cancer Stichtse Vecht is geen officiële wedstrijd. Doelstelling

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Definities. Artikel 2: Identiteit van het bestuur. Artikel 3: Toepasselijkheid

Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Definities. Artikel 2: Identiteit van het bestuur. Artikel 3: Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities - 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Speelweek of Speelweek Nieuwerbrug: De Speelweek is een jeugdvakantiespelen die ieder jaar in de laatste

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN 2018 BRABANTS TROTS

ALGEMENE VOORWAARDEN 2018 BRABANTS TROTS ALGEMENE VOORWAARDEN 2018 BRABANTS TROTS U schrijft zich in voor deelname aan een event van Golazo Cycling NL BV, gevestigd te Oppert 21A, 3011 HT Rotterdam, 24314794, NL 809697178B01. (hierna Golazo Cycling)

Nadere informatie

REGLEMENT MEERHOVEN24

REGLEMENT MEERHOVEN24 REGLEMENT MEERHOVEN24 1. HET GOEDE DOEL Make-A-Wish Nederland. Deze stichting vervult de allerliefste wensen van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een ernstig levensbedreigende ziekte. Door deelname aan

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ZAANSE ZWEM CHALLENGE 2019

ALGEMENE VOORWAARDEN ZAANSE ZWEM CHALLENGE 2019 ALGEMENE VOORWAARDEN ZAANSE ZWEM CHALLENGE 2019 1. De Zaanse Zwem Challenge 2019, hierna: ZZC en/of het evenement, is een initiatief van de Stichting Evenementen Junior Kamer Zaanstreek, hierna: De Stichting,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Inhoudsopgave

ALGEMENE VOORWAARDEN. Inhoudsopgave ALGEMENE VOORWAARDEN Inhoudsopgave ARTIKEL 1: DEFINITIES... 2 ARTIKEL 2: DEELNAME... 2 ARTIKEL 3: AANSPRAKELIJKHEID... 3 ARTIKEL 4: PERSOONSGEGEVENS... 4 ARTIKEL 5: PORTRETRECHT... 4 ARTIKEL 6: EIGENDOMSRECHTEN...

Nadere informatie

GEOEFENDE ZWEMMERS - DEELNEMERSVOORWAARDEN 11STEDENZWEMTOCHT STEDEN

GEOEFENDE ZWEMMERS - DEELNEMERSVOORWAARDEN 11STEDENZWEMTOCHT STEDEN Deze deelnemersvoorwaarden zijn van toepassing op alle geoefende zwemmers die deelnemen aan de 11stedenzwemtocht in de 11 steden, georganiseerd door de Stichting Maarten van der Weijden Foundation. De

Nadere informatie

Voorwaarden & Reglement

Voorwaarden & Reglement Voorwaarden & Reglement Artikel 1 Definities 1.1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Evenement: de in enig jaar te houden hardloopwedstrijd Decathlon Duorun. b. Deelnemer: de natuurlijke

Nadere informatie

Reglement. Reglement V

Reglement. Reglement V Reglement Centraal in de Topsport for Life 24-hours Team Challenge staat beleving en plezier in de wielersport en het werven van fondsen voor de steun aan mensen met een levensbedreigende ziekte. Deelname

Nadere informatie

Vrijwilligers maken Alpe d HuZes

Vrijwilligers maken Alpe d HuZes Alpe d HuZes bestaat uit vrijwilligers Vrijwilligers maken Alpe d HuZes Datum: 21 november 2015 Team Vrijwilligerscoördinatie Wie zijn wij? Daniëlle Spaans Wim Nieborg Bianca Scharroo Wie zijn jullie?

Nadere informatie

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op aanmelding voor en deelname aan door Scopo Atletico georganiseerde activiteiten.

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op aanmelding voor en deelname aan door Scopo Atletico georganiseerde activiteiten. ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1 Algemeen Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op aanmelding voor en deelname aan door Scopo Atletico georganiseerde activiteiten. ARTIKEL 2 Definities 2.1. Met activiteiten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN EN WEDSTRIJDREGLEMENT

ALGEMENE VOORWAARDEN EN WEDSTRIJDREGLEMENT ALGEMENE VOORWAARDEN EN WEDSTRIJDREGLEMENT A. Algemene voorwaarden Studentenmarathon Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Evenement: de hardloopwedstrijd Studentenmarathon

Nadere informatie

Dit is iedere persoon die op enigerlei wijze, direct of indirect een overeenkomst met de Organisatie sluit voor zijn deelname aan het Evenement.

Dit is iedere persoon die op enigerlei wijze, direct of indirect een overeenkomst met de Organisatie sluit voor zijn deelname aan het Evenement. Deelnemersreglement Run for KiKa Estafette 2017 Definities 1. Organisatie: Het evenement wordt georganiseerd door Emolife Events en Consultancy, in opdracht van The Event Foundation ten behoeve van Stichting

Nadere informatie

1. Evenement: het door IJsclub Het Zwartewater te Hasselt in enig jaar te organiseren hardloopevenement: Koningsloop Hasselt

1. Evenement: het door IJsclub Het Zwartewater te Hasselt in enig jaar te organiseren hardloopevenement: Koningsloop Hasselt Algemene voorwaarden en reglement Algemene voorwaarden en reglement Koningsloop Hasselt 2019 1. Algemene voorwaarden individuele deelnemers 2019 2. Reglement individuele deelnemers 2019 1. Algemene voorwaarden

Nadere informatie

Voorwaarden Dudok City Swim Dordrecht to Fight Cancer 2017

Voorwaarden Dudok City Swim Dordrecht to Fight Cancer 2017 Voorwaarden Dudok City Swim Dordrecht to Fight Cancer 2017 Dudok City Swim Dordrecht to Fight Cancer is een initiatief en programma van de Stichting City Swim Dordrecht in samenwerkingmet de stichting

Nadere informatie

Wedstrijdreglement voor deelnemers aan de door RCN Zeewolde en Gerrit Foppen te organiseren evenement.

Wedstrijdreglement voor deelnemers aan de door RCN Zeewolde en Gerrit Foppen te organiseren evenement. WEDSTRIJDREGLEMENT EN INSCHRIJFFORMULIER 'Te LAND, Ter ZEE en op de CAMPING' 24 Augustus 2019 ONDERDEEL: FIETS 'M D'R IN Wedstrijdreglement voor deelnemers aan de door RCN Zeewolde en Gerrit Foppen te

Nadere informatie

Laat dit lezen aan je ouders als je 16 jaar of jonger bent!

Laat dit lezen aan je ouders als je 16 jaar of jonger bent! Laat dit lezen aan je ouders als je 16 jaar of jonger bent! Artikel 1 Algemeen 1. Deze actievoorwaarden ( Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de actie Zet scouting in de zon en maak kans op een Waka

Nadere informatie

Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. 1. Algemeen... 2. 2. Deelname... 2. 3. Prijzen...

Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. 1. Algemeen... 2. 2. Deelname... 2. 3. Prijzen... 1 Nieuwebaan.NL 2015 Actievoorwaarden Kandidaten Nederland Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. Inhoud 1. Algemeen... 2 2. Deelname... 2 3. Prijzen...

Nadere informatie

Algemeen Reglement. De 24 uur van Emmen

Algemeen Reglement. De 24 uur van Emmen Algemeen Reglement De 24 uur van Emmen Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 Algemene zaken 2.1 Inschrijving 2.2 Terugbetaling inschrijfgeld 2.3 Toe te laten auto's 2.4 Gebruikte reglementen 2.5 Uitrusting van de

Nadere informatie

Stedentrip: Porto & Lissabon 14-20 april 2015

Stedentrip: Porto & Lissabon 14-20 april 2015 Algemene Voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1.1 Deze algemene voorwaarden beheersen de rechtsverhouding tussen SV Anatolia enerzijds en haar aangemelde leden voor de reis naar Porto en Lissabon alsmede

Nadere informatie

DOCENDI Algemene Voorwaarden

DOCENDI Algemene Voorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle trainingen welke door Docendi worden aangeboden en verzorgd. DOCENDI Mail : info@docendi.nl KVK : 69620954 BTW : NL160325833B01 Definities Algemene

Nadere informatie

Algemene voorwaarden - Rundje um ut Hundje

Algemene voorwaarden - Rundje um ut Hundje Algemene voorwaarden - Rundje um ut Hundje Artikel 1: Definities 1.1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Evenement: hardloopwedstrijden en gerelateerde activiteiten zoals bijvoorbeeld

Nadere informatie

Soort verzekering: Aansprakelijkheidsverzekering/Onderlinge Schadeverzekering Fietstochtdeelnemers

Soort verzekering: Aansprakelijkheidsverzekering/Onderlinge Schadeverzekering Fietstochtdeelnemers Verzekerde: Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU) Postbus 326 3900 AH VEENENDAAL Ingangsdatum verzekering: 1 maart 2003 Opzegtermijn: 03 maanden Premievervaldatum: 1 maart 2013 Looptijd: 60 maanden Contractsvervaldatum:

Nadere informatie

Soort verzekering : Aansprakelijkheidsverzekering/Onderlinge Schadeverzekering Fietstochtdeelnemers

Soort verzekering : Aansprakelijkheidsverzekering/Onderlinge Schadeverzekering Fietstochtdeelnemers POLIS 525422 Verzekerde : Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU) Postbus 326 3900 AH VEENENDAAL Ingangsdatum verzekering : 1 maart 2003 Opzegtermijn : 3 maanden Einddatum verzekering : 1 maart 2009 Looptijd

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden 2012 VOF van Hesteren Pagina 1 van 5 1. Definities: Algemene Voorwaarden In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: VOF van Hesteren, opererend onder de handelsna(a)m(en); "Crystal

Nadere informatie

Urban Dance, BMX, Skateboarding, Freerunning, Bball, Panna, esports,

Urban Dance, BMX, Skateboarding, Freerunning, Bball, Panna, esports, WEDSTRIJDREGLEMENT 1. Toepassing Het wedstrijdreglement van Urban Bond Nederland is van toepassing behoudens voor zover daarvan in deze algemene voorwaarden wordt afgeweken. Het wedstrijdreglement van

Nadere informatie

Stichting Hobbyserver. Algemene Voorwaarden. 1 Inhoudsopgave

Stichting Hobbyserver. Algemene Voorwaarden. 1 Inhoudsopgave Stichting Hobbyserver Algemene Voorwaarden 1 Inhoudsopgave 2 Definities... 2 3 Deelname... 2 4 Inschrijfprocedure... 2 4.1 Waitlist... 3 5 Betaling... 3 5.1 Extra betalingsvoorwaarden... 3 6 Annulering...

Nadere informatie

b. De deelnemer dient alle benodigde en gevraagde gegevens voor aanvang van de Leadership Experience naar waarheid te verstrekken.

b. De deelnemer dient alle benodigde en gevraagde gegevens voor aanvang van de Leadership Experience naar waarheid te verstrekken. 1. Definities A. Social Corporate Development (SCD): SCD maakt onderdeel uit van Stichting ImproveGhana (KvK 34349783). SCD stelt bedrijven in staat om haar professionals deel te laten nemen aan de Leadership

Nadere informatie

Aansprakelijkheidsverzekering/Onderlinge Schadeverzekering Fietstochtdeelnemers

Aansprakelijkheidsverzekering/Onderlinge Schadeverzekering Fietstochtdeelnemers PROLONGATIE 2009 Polisnummer 525422 Verzekerde: Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU) Postbus 326 3900 AH VEENENDAAL Ingangsdatum verzekering: 1 maart 2003 Opzegtermijn: 03 maanden Einddatum verzekering:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Stichting One Fine Day

Algemene voorwaarden Stichting One Fine Day Artikel 1: Definities a) Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, rechtsbetrekkingen en overeenkomsten waarbij Stichting One Fine Day diensten van welke aard ook aan een derde

Nadere informatie

Naamloze vennootschap met een kapitaal van 185.030.527,37 Euro

Naamloze vennootschap met een kapitaal van 185.030.527,37 Euro GEBRUIKSVOORWAARDEN VOOR HET My Lab Ski -PORTAL - Frankrijk 1. VERMELDINGEN MET BETREKKING TOT DE My Lab Ski -SITE 1.1 Uitgever De website My Lab Ski (hierna het Portal of My Lab Ski-portal ) geeft de

Nadere informatie

Reglement Heuvelrugloop Maarn 2018

Reglement Heuvelrugloop Maarn 2018 ALGEMEEN 1. De hardloopwedstrijd wordt georganiseerd door de Stichting Heuvelrugloop Maarn. 2. Uitvoering geschiedt door het Heuvelrugloopteam, het dagelijks bestuur van de Stichting Heuvelrugloop Maarn,

Nadere informatie

Inschrijfreglement 2018 Nederlands Kampioenschap voor Historische Toerwagens en GT s

Inschrijfreglement 2018 Nederlands Kampioenschap voor Historische Toerwagens en GT s Inschrijfreglement 2018 Nederlands Kampioenschap voor Historische Toerwagens en GT s 1. ALGEMEEN Het Nederlands Kampioenschap Historische Toerwagens & GT s (verder te noemen NK HTGT) wordt georganiseerd

Nadere informatie

JUMP Freerun Summercamps

JUMP Freerun Summercamps JUMP Freerun Summercamps Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing met ingang van 1 Juni 2015. Deze zijn ook op te vragen middels een van de onderstaande e-mailadressen of de hieronder vermelde Inschrijving.

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 600m sprint-tijdrit BinckBank Tour

Wedstrijdreglement 600m sprint-tijdrit BinckBank Tour Wedstrijdreglement 600m sprint-tijdrit BinckBank Tour 1. Afstand De afstand die moet worden afgelegd per leeftijdscategorie is voor iedereen 600m. 2. Indeling in categorieën De deelnemers aan de sprint-tijdrit

Nadere informatie

Vraagprogramma (goedgekeurd KNHS 11 september 2018)

Vraagprogramma (goedgekeurd KNHS 11 september 2018) Wedstrijd Locatie: Postadres: Nationaal Indoor Salland Manege Bartels Boetelerveldweg 7 8106 RC Mariënheem Nationaal Indoor Salland Stichting NIS Salland Postbus 93 8100 AB Raalte Wedstrijddatum: 5 7 oktober

Nadere informatie

c. Overeenkomst: de overeenkomst strekkend tot deelname van de deelnemer aan het Evenement;

c. Overeenkomst: de overeenkomst strekkend tot deelname van de deelnemer aan het Evenement; Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities 1.1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Evenement: hardloopwedstrijden, wandeltochten, Running Academy en andere onderdelen welke deel uitmaken

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN 2017

ALGEMENE VOORWAARDEN 2017 ALGEMENE VOORWAARDEN 2017 NN CPC LOOP DEN HAAG BUSINESS RUN Artikel 1 Definities; toepasselijkheid 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a Evenement: een hardloopwedstrijd die onderdeel

Nadere informatie

Deelnemersreglement Run for KiKa 2015

Deelnemersreglement Run for KiKa 2015 Definities 1. Organisatie: Het evenement wordt georganiseerd door Emolife Events, in opdracht van The Event Foundation en ten behoeve van Stichting Kinderen Kankervrij. 2. Evenement: Run for KiKa is geen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN 2016

ALGEMENE VOORWAARDEN 2016 ALGEMENE VOORWAARDEN 2016 LADIESRUN EINDHOVEN BUSINESS RUNS Artikel 1 Definities; toepasselijkheid 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a Organisator: Golazo Sports SX (KvK 61063835).

Nadere informatie

Inschrijfreglement 2017 Nederlands Kampioenschap voor Historische Toerwagens en GT s

Inschrijfreglement 2017 Nederlands Kampioenschap voor Historische Toerwagens en GT s Inschrijfreglement 2017 Nederlands Kampioenschap voor Historische Toerwagens en GT s 1. ALGEMEEN Het Nederlands Kampioenschap Historische Toerwagens & GT s (verder te noemen NK HTGT) wordt georganiseerd

Nadere informatie

Algemeen 1. De actie loopt van 20 februari 2019 tot en met 12 maart Deelnemers dienen 18 jaar of ouder te zijn. 3. Deelname aan de actie

Algemeen 1. De actie loopt van 20 februari 2019 tot en met 12 maart Deelnemers dienen 18 jaar of ouder te zijn. 3. Deelname aan de actie Algemeen 1. De actie loopt van 20 februari 2019 tot en met 12 maart 2019. 2. Deelnemers dienen 18 jaar of ouder te zijn. 3. Deelname aan de actie door werknemers van PaperFlies, inclusief bekenden, vrienden

Nadere informatie

PROTOCOL LEERLINGEN VERVOER EN VEILIGHEID Protocol leerlingenvervoer en veiligheid 12-2013

PROTOCOL LEERLINGEN VERVOER EN VEILIGHEID Protocol leerlingenvervoer en veiligheid 12-2013 2010 PROTOCOL LEERLINGEN VERVOER EN VEILIGHEID In dit protocol worden voorschriften gegeven aan het schoolbestuur, personeel, ouders c.q. vrijwilligers en andere partijen die het leerlingenvervoer verzorgen,

Nadere informatie

Samen iets doen voor de ziekte van een ander!

Samen iets doen voor de ziekte van een ander! Alphen geeft niet op Alphen d HuZes 2015 Samen iets doen voor de ziekte van een ander! Alphen d HuZes. Alphen geeft niet op Alphen d HuZes 2015 Samen iets doen voor de ziekte van een ander! Een aanleiding...

Nadere informatie

Studiereis: Rome 11 t/m 15 november

Studiereis: Rome 11 t/m 15 november Algemene Voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1.1 Deze algemene voorwaarden beheersen de rechtsverhouding tussen SV Anatolia enerzijds en haar aangemelde leden voor de reis naar Rome alsmede actieve

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Muskathlon

Algemene voorwaarden Muskathlon Algemene voorwaarden Muskathlon Stichting de 4e Musketier 1. Inleiding De Muskathlon is een ultieme uitdaging op een extreme locatie en wordt georganiseerd door Stichting de 4 e Musketier. De 4 e Musketier

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden VOF van Hesteren Pagina 1 van 6 1. Definities: Algemene Voorwaarden In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: VOF van Hesteren, opererend onder de handelsna(a)m(en); "Crystal Angels

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN 2018

ALGEMENE VOORWAARDEN 2018 ALGEMENE VOORWAARDEN 2018 SINGELLOOP UTRECHT - INDIVIDUELE DEELNAME Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a Evenement: een hardloopwedstrijd die onderdeel uitmaakt

Nadere informatie

Kart Endurance Race 2014 Bleekemolen s Race Planet Amsterdam Zondag 9 februari 2014

Kart Endurance Race 2014 Bleekemolen s Race Planet Amsterdam Zondag 9 februari 2014 Kart Endurance Race 2014 Bleekemolen s Race Planet Amsterdam Zondag 9 februari 2014 Zondag 9 februari willen we als opwarmer voor het nieuwe seizoen de sportieve strijd aan gaan met gelijke wapens. In

Nadere informatie

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier Dijk tot Dijkrace Den Helder Petten vv zondag 8 februari 2009

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier Dijk tot Dijkrace Den Helder Petten vv zondag 8 februari 2009 Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier Dijk tot Dijkrace Den Helder Petten vv zondag 8 februari 2009 Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie

Nadere informatie

Reglement Deelnemers Giro di KiKa 2017

Reglement Deelnemers Giro di KiKa 2017 Definities Reglement Deelnemers Giro di KiKa 2017 1. Organisatie: Het evenement wordt georganiseerd door Emolife Events en Consultancy BV, in opdracht van Stichting The Event Foundation en ten behoeve

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden JOINjoin

Algemene Voorwaarden JOINjoin Algemene Voorwaarden JOINjoin 1 Algemeen 1.1 JOINjoin organiseert events voor alleenstaanden en mensen die hun vriendenkring uit willen bereiden. 1.2 Deelname aan events is mogelijk nadat je je hebt aangemeld

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Zwemschool Atlantis

Algemene Voorwaarden Zwemschool Atlantis Algemene Voorwaarden Zwemschool Atlantis 1. Organiserende instantie. Zwemschool Atlantis is een activiteit van de stichting S.R.S. te Haarlem ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 41224306

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HANDBALVERENIGING. Sterksel. Opgericht 01-04-1960. Ingeschreven bij het. Nederlands Handbal Verbond.

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HANDBALVERENIGING. Sterksel. Opgericht 01-04-1960. Ingeschreven bij het. Nederlands Handbal Verbond. HUISHOUDELIJK REGLEMENT HANDBALVERENIGING te Sterksel Opgericht 01-04-1960 Ingeschreven bij het Nederlands Handbal Verbond onder de naam HV De Vlinders INHOUDSOPGAVE: OMSCHRIJVING: ARTIKEL: ALGEMEEN 1

Nadere informatie

Reglement 24kika: 24 uurs skeelerwedstrijd. Centraal in de 24 uurs skeelerwedstrijd op de baan van Flevonice staat beleving en plezier in de sport.

Reglement 24kika: 24 uurs skeelerwedstrijd. Centraal in de 24 uurs skeelerwedstrijd op de baan van Flevonice staat beleving en plezier in de sport. Centraal in de 24 uurs skeelerwedstrijd op de baan van Flevonice staat beleving en plezier in de sport. Deelname aan de 24 uurs skeelerwedstrijd op de baan van Flevonice geschiedt geheel op eigen risico.

Nadere informatie

Reglement Deelnemers Run for KiKa 2016

Reglement Deelnemers Run for KiKa 2016 Reglement Deelnemers Run for KiKa 2016 1. Definities 1. Organisatie: Het evenement wordt georganiseerd door Emolife Events, in opdracht van The Event Foundation en ten behoeve van Stichting Kinderen Kankervrij.

Nadere informatie

Inschrijven Inschrijven is mogelijk t/m 31 augustus 2015. Desgewenst kan uw teamnaam op het startnummer komen te staan.

Inschrijven Inschrijven is mogelijk t/m 31 augustus 2015. Desgewenst kan uw teamnaam op het startnummer komen te staan. Estafettemarathons, algemene voorwaarden, versie maart 2015 In 2008 werd op Papendal voor het eerst in Nederland een estafettemarathon voor zorgpersoneel georganiseerd voor minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers;

Nadere informatie

1. Begripsomschrijvingen Algemene Voorwaarden Sportonly

1. Begripsomschrijvingen Algemene Voorwaarden Sportonly 1. Begripsomschrijvingen Algemene Voorwaarden: Deze Algemene Voorwaarden van Sportonly. Sportonly: De eenmanszaak Sportonly gevestigd te Nieuw-Vennep. Deelnemer: de natuurlijke persoon die ingevolge de

Nadere informatie

Reglement 5e MTB Race 6 uur van t Zand 2019

Reglement 5e MTB Race 6 uur van t Zand 2019 Reglement 5e MTB Race 6 uur van t Zand 2019 Zaterdag 14 september 2019 De organisatie van de 5e MTB Race 6 uur van t Zand is in handen van Stichting MTB t Zand. Zij hechten grote waarde aan veiligheid,

Nadere informatie

COMPETITIEBEPALINGEN ROELOFSEN RAALTE SALLAND CUP 2012 versie 4. 16 maart 2012 Manege Bartels, Mariënheem

COMPETITIEBEPALINGEN ROELOFSEN RAALTE SALLAND CUP 2012 versie 4. 16 maart 2012 Manege Bartels, Mariënheem versie 4 16 maart 2012 Manege Bartels, Mariënheem Algemene informatie type evenement evenement CSI Salland locatie Manege Bartels, Mariënheem datum vrijdag 16 maart 2012 Organisatie naam CSI Salland 2**

Nadere informatie

Studiereis: Noord Cyprus 13 t/m 17 april 2016

Studiereis: Noord Cyprus 13 t/m 17 april 2016 Algemene Voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1.1 Deze algemene voorwaarden beheersen de rechtsverhouding tussen SV Anatolia enerzijds en haar aangemelde leden voor de reis naar Noord Cyprus alsmede

Nadere informatie

REGLEMENT VAN DEELNAME -- BUSINESS CHALLENGE 2017

REGLEMENT VAN DEELNAME -- BUSINESS CHALLENGE 2017 REGLEMENT VAN DEELNAME -- BUSINESS CHALLENGE 2017 Artikel 1: Definities In dit reglement wordt verstaan onder: 1. Organisatie: het statutair bestuur van Business Challenge Almere B.V. 2. Evenement: Business

Nadere informatie

Voorschrift selectiecriteria Wereld Kampioenschap 2017

Voorschrift selectiecriteria Wereld Kampioenschap 2017 Voorschrift selectiecriteria Wereld Kampioenschap 2017 1. Algemeen Het FCI Wereld Kampioenschap Agility (WK) zal van 5 tot en met 8 oktober 2017 worden gehouden in Liberec (Tjechie). Ten behoeve van de

Nadere informatie

BIG Challenge-bijeenkomst 25 januari 2016

BIG Challenge-bijeenkomst 25 januari 2016 BIG Challenge-bijeenkomst 25 januari 2016 Bedankt Stand donaties 24-1 257.840 Geweldige start! BIG Challenge 2016 26 teams 202 deelnemers Alpe d HuZes 15 deelnemers Alpe d HuZus Inschrijving Alpe d HuZUS

Nadere informatie

Beslissingen van de lesgevers moeten worden gerespecteerd. Beleefdheid en respect is een must.

Beslissingen van de lesgevers moeten worden gerespecteerd. Beleefdheid en respect is een must. Clubreglement Algemeen Dansen doen we in groep en samen kunnen we er een toffe tijd van maken! Pesten is dus uitgesloten in onze club! Heb je toch problemen, kom dit dan zeker melden bij je leraar of bestuur!

Nadere informatie

Deelnemersreglement. Artikel 1 Inleiding

Deelnemersreglement. Artikel 1 Inleiding Deelnemersreglement De Stichting Support Actie en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht De Nationale Grote Clubactie B.V., beiden statutair gevestigd te Tilburg,

Nadere informatie

B&W 7 september 2010 Gemeenteblad

B&W 7 september 2010 Gemeenteblad Jaar: 2010 Nummer: 81 Besluit: B&W 7 september 2010 Gemeenteblad GARAGEREGLEMENT HELMOND 2010 Artikel 1 Begripsbepalingen Voor de toepassing van dit reglement wordt verstaan onder: Parkeerder: de eigenaar/gebruiker

Nadere informatie

INFORMATIENIEUWSBRIEF

INFORMATIENIEUWSBRIEF INFORMATIENIEUWSBRIEF Nog goed een week te gaan en dan is het zover: op zondag 12 september gaat de Cofely Cycling Experience 2010 van start! Om u te voorzien van alle belangrijke informatie rond de wielertocht,

Nadere informatie

Cheerleading Challenge 2013 Ronde 1 2 3 - NK (Doorhalen wat niet van toepassing is)

Cheerleading Challenge 2013 Ronde 1 2 3 - NK (Doorhalen wat niet van toepassing is) Ronde 1 2 3 - NK (Doorhalen wat niet van toepassing is) Contact Informatie Team contact informatie en Divisie formulier Organisatie Naam contactpersoon Straatnaam + huisnr Postcode en Plaats Telefoon nummer

Nadere informatie

Calamiteiten plan. Avonddriedaagse Kaatsheuvel

Calamiteiten plan. Avonddriedaagse Kaatsheuvel Calamiteiten plan Avonddriedaagse Kaatsheuvel 1 Inleiding...2 1.1 Algemeen...2 2 Risico-overzicht...3 2.1 Algemene ongevallen...3 2.2 Bedreiging door externe gevaren...3 3 De organisatie van hulpverlening...4

Nadere informatie

Voorwaarden voor deelname aan activiteiten met open inschrijving

Voorwaarden voor deelname aan activiteiten met open inschrijving Voorwaarden voor deelname aan activiteiten met open inschrijving Je wilt deelnemen aan een activiteit van Corael Opleidingen met open inschrijving omdat je jezelf als professional en/of als individu wilt

Nadere informatie

Gebruikersreglement huur en verhuur MFA D n Hoender Dreumel

Gebruikersreglement huur en verhuur MFA D n Hoender Dreumel Gebruikersreglement huur en verhuur MFA D n Hoender Dreumel Algemene Voorwaarden en voorschriften verbonden aan verhuur van de MFA D n Hoender te Dreumel. Inleiding De Stichting MFA D n Hoender Dreumel

Nadere informatie

REGLEMENT CARNAVALSOPTOCHTEN GEMEENTE OSS

REGLEMENT CARNAVALSOPTOCHTEN GEMEENTE OSS REGLEMENT CARNAVALSOPTOCHTEN GEMEENTE OSS Voor het deelnemen aan een carnavalsoptocht in de gemeente Oss is door de gemeente in samenwerking met de organisaties van desbetreffende optochten een reglement

Nadere informatie

Protocol Leerlingenvervoer en Veiligheid

Protocol Leerlingenvervoer en Veiligheid Postbus 124 8080 AC Elburg De Borchstee De Duif Het Octaaf De Petra De Regenboog De Wildemaet Protocol Leerlingenvervoer en Veiligheid BELEIDSSTUK 35 Vastgesteld door AB d.d. 15-02-2007 Instemming GMR:

Nadere informatie

Inschrijving FIS wedstrijden (doc. d.d. 27-7-2010) 1

Inschrijving FIS wedstrijden (doc. d.d. 27-7-2010) 1 Inschrijvingsreglement voor FIS wedstrjiden Koninklijke Belgische Ski Federatie (KBSF vzw) 2010-2011 - Renners met een FIS - licentie zijn verplicht om hun programma via het Excel formulier binnen de hieronder

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Navigate North

Algemene Voorwaarden Navigate North Algemene Voorwaarden Navigate North Op het evenement Navigate North zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing. Met inschrijving voor bovengenoemd evenement verklaart de inschrijver kennis te hebben

Nadere informatie

-Algemene Voorwaarden-

-Algemene Voorwaarden- -Algemene Voorwaarden- 1 Coaching 1.1 Algemeen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle mondelinge en schriftelijke offertes en overeenkomsten van of met Bee-Kind en alle daarmee verband houdende

Nadere informatie

Ninja Camps Artikel 1 Definities. Artikel 2 Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden

Ninja Camps Artikel 1 Definities. Artikel 2 Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Ninja Camps 2018 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing met ingang van 1 Februari 2018. Deze zijn ook op te vragen middels een van de onderstaande e-mailadressen of de hieronder vermelde Inschrijving.

Nadere informatie