1. Begripsomschrijvingen Algemene Voorwaarden Sportonly

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "1. Begripsomschrijvingen Algemene Voorwaarden Sportonly"

Transcriptie

1 1. Begripsomschrijvingen Algemene Voorwaarden: Deze Algemene Voorwaarden van Sportonly. Sportonly: De eenmanszaak Sportonly gevestigd te Nieuw-Vennep. Deelnemer: de natuurlijke persoon die ingevolge de Overeenkomst tussen Sportonly en Opdrachtgever in de hoedanigheid van deelnemer gebruik maakt van de diensten van Sportonly. Inschrijfformulier: formulier dat deel uitmaakt van de internetsite " van Sportonly of het formulier als zodanig door Sportonly is verzonden. Overeenkomst: Een overeenkomst tussen Sportonly en Opdrachtgever ter zake van een of meer door Sportonly ten behoeve van Opdrachtgever en Deelnemer te verlenen diensten. Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die de overeenkomst met Sportonly aangaat. Kampsom: De totale som van de door Sportonly te verlenen diensten inclusief BTW. 2. Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Sportonly gedane aanbiedingen, opdrachtbevestigingen en daaruit voortvloeiende of daarmee verband houdende overeenkomsten of andere overeenkomsten.ingeval van strijd tussen de bepalingen van de Algemene Voorwaarden en/of bepalingen uit de Overeenkomst prevaleren de laatste. 3. Totstandkoming van de Overeenkomst De Overeenkomst komt tot stand via schriftelijke aanmelding dan wel digitaal d.m.v. het Inschrijfformulier door de Opdrachtgever aan Sportonly. 4. Kosten Tenzij anders vermeld, zijn de door Sportonly weergegeven prijzen in de offertes aangeduid exclusief de BTW, en de prijzen van de kampen op de website inclusief de BTW.

2 5. Betaling 1. Betaling van het inschrijfgeld dient plaats te vinden binnen 14 dagen na ontvangst van de reserveringsbevestiging van Sportonly. 2. Bij een reservering binnen een maand voor het sportzomerkamp dient betaling plaats te vinden binnen 7 dagen na ontvangst van de reserveringbevestiging. 3. Bij niet tijdige bepaling behoudt Sportonly zich het recht voor de Overeenkomst te annuleren. 6. Instructies en gedragsregels 1. De Deelnemer dient zich te houden aan alle redelijke instructies van Sportonly in het kader van de uitvoering van de Overeenkomst. Tevens dient de Deelnemer de gedragsregels te respecteren welke Sportonly nageleefd wenst te zien tijdens het verblijf op accommodaties uit hoofde van de Overeenkomst. De Deelnemer die hinder of overlast oplevert of kan opleveren, zodanig dat een goede uitvoering van de Overeenkomst door Sportonly in sterke mate wordt bemoeilijkt, kan door Sportonly van (voortzetting van) het kamp worden uitgesloten. Alle daaruit voortvloeiende kosten en schade komen voor rekening van de Deelnemer en tevens heeft de Deelnemer geen recht op terug betaling van de Kampsom. 2. De deelnemer stemt toe dat foto s gemaakt tijdens het sportzomerkamp oor (de staf van) Sportonly met daarop de herkenbare afbeelding van deelnemer, voor eventuele promotionele doeleinden gebruikt mogen worden. Denk hierbij aan vakbladen, tijdschriften, reclamedoeleinden, internetsite enz. 7. Aansprakelijkheid van Sportonly 1. Alle bagage en andere persoonlijke eigendommen blijven ten alle tijden voor risico van de deelnemer. 2. Sportonly aanvaardt behoudens in geval van individueel vervoer door Sportonly zelf of behoudens opzet of grove schuld van Sportonly geen aansprakelijkheid voor het vervoer van Deelnemer. Deelnemer dient zich in voorkomend geval te wenden tot de betreffende vervoerder. Op verzoek van Deelnemer/Opdrachtgever zal Sportonly de naam van de betreffende vervoerder verstrekken.

3 8. Aansprakelijkheid Opdrachtgever De Opdrachtgever is hoofdelijk aansprakelijk voor alle schade die voor Sportonly en/of enige derde is/zal ontstaan als direct of indirect gevolg van een toerekenbare tekortkoming - overtreding van de gedragsregels hieronder begrepen - begaan door de Deelnemer. De Opdrachtgever zal Sportonly vrijwaren tegen aanspraken van derden tot vergoeding van schade welke voortvloeien uit of verband houden met het gebruik van de Deelnemer van faciliteiten en/of diensten ingevolge de Overeenkomst. 9. Overmacht/wijziging/annulering Sportonly 1. Indien Sportonly door overmacht geheel of ten dele is verhinderd een of meer voor haar uit de Overeenkomst voortvloeiende verplichtingen na te komen, is Sportonly gerechtigd om een naar haar oordeel gelijkwaardig alternatief aan te bieden dan wel de Overeenkomst zonder gerechtelijke tussenkomst geheel of gedeeltelijk te doen ontbinden, zonder dat zij tot enige schadevergoeding jegens Opdrachtgever is gehouden.onder overmacht wordt mede begrepen onvoldoende aanmeldingen voor deelname aan het sportzomerkamp. Hiervan is sprake indien het aantal inschrijvingen minder bedraagt dan 15 kinderen. 2. Onder overmacht zoals bedoeld van dit artikel word mede begrepen: Beschikbaarheid van de locatie vanwege bijvoorbeeld brand-, inbraak-, storm-, of regenschade. 10. Annulering door Opdrachtgever Tot 14 dagen na inschrijving kan er ook zonder afkoop annuleringsrisico' kosteloos geannuleerd worden, tenzij: - Het kamp/evenement binnen deze periode reeds plaatsvindt. In dat geval geldt een kosteloze annulering tot 3 werkdagen voor aanvang van het kamp of evenement. - Indien er binnen 3 werkdagen voor aanvang het kamp/evenement ingeschreven wordt, kan er niet meer zonder afkoop annuleringsrisico' geannuleerd worden. 2. Indien Opdrachtgever ervoor kiest het kamp meer dan 14 dagen na inschrijving te annuleren, worden hiervoor de volgende kosten in rekening gebracht:

4 - Meer dan 14 dagen na inschrijving, maar nog meer dan 21 dagen voor start van het evenement: 25,-; - Tussen de 21 en de 14 dagen voor start van het evenement: 50% van het verschuldigde bedrag; - Tussen de 14 en de 7 dagen voor start van het evenement: 75% van het verschuldigde bedrag; - Minder dan 7 dagen voor start van het evenement: 100% van het verschuldigde bedrag. 3. Het is mogelijk het risico van annulering af te kopen voor een bedrag van 7,50 per kamp per deelnemer. Het is dan mogelijk het inschrijfgeld terug te krijgen, indien er sprake is van: - Ongevallen met letselschade van de inschrijf(st)er; - Ongevallen met letselschade van de 1 e & 2 e graad familie van de inschrijf(st)er; - Ernstige ziekte van de inschrijf(st)er; - Ernstige ziekte van de 1 e & 2 e graad familie van de inschrijf(st)er; - Ziekenhuisopname van de inschrijf(st)er; - Ziekenhuisopname van de 1 e & 2 e graad familie van de inschrijf(st)er; - Overlijden van de inschrijf(st)er; - Overlijden van familieleden of huisdier van de inschrijf(st)er; 4. Voorwaarden voor vergoeding van het inschrijfgeld zijn: - De annulering dient minimaal 1 werkdag voor aanvang van het kamp/evenement gemeld te worden aan het kantoor. (Per mail, telefoon of post) - Annuleringen dienen altijd schriftelijk onderbouwd te worden, met eventuele bewijsstukken (zoals bijvoorbeeld een dokterverklaring) - Het afkopen van annuleringsrisico is persoons- en locatie gebonden en derhalve niet overdraagbaar. 5. Verplichtingen Sportonly bij annulering - Een schriftelijke annulering zal na ontvangst direct worden beantwoord. - De inschrijvingskosten zullen indien mogelijk binnen 3 weken na ontvangst schriftelijke onderbouwing worden terugbetaald. - Indien de onderbouwing niet volledig of ontvankelijk is zal hierover zo spoedig mogelijk contact worden opgenomen. 6. In geval van annulering is Deelnemer gerechtigd een andere persoon in zijn plaats te doen stellen.

5 11. Gevonden voorwerpen Gevonden voorwerpen worden na afloop van het kamp nog drie weken door Sportonly bewaard. Na het verstrijken van deze periode is Sportonly gerechtigd deze voorwerpen over te dragen aan een door hen gekozen organisatie. 12. Verzekering Deelnemer Opdrachtgever en/of Deelnemer is verplicht voor de Deelnemer een reisongevallenverzekering, met bij voorkeur een uitgebreide sportdekking, af te sluiten gedurende de periode van het sportzomerkamp. 13. Toepasselijk recht en geschillen Op de Overeenkomst en alle overeenkomsten die daaruit voortvloeien is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.alle geschillen die naar aanleiding van de Overeenkomst of daaruit voortvloeiende overeenkomsten tussen partijen mochten ontstaan, zullen worden beslecht door de bevoegde rechter van de rechtbank te Haarlem.

Algemene Voorwaarden BP College. Inhoudsopgaven:

Algemene Voorwaarden BP College. Inhoudsopgaven: Algemene Voorwaarden BP College Inhoudsopgaven: 1. Definities 2. Toepasselijkheid 3. Totstandkoming van de overeenkomst 4. Betaling 5. Instructies en gedragsregels 6. Aansprakelijkheid van BP College 7.

Nadere informatie

PAALDANSSTUDIO DANCE CENTRE WORKSHOP INFORMATIE

PAALDANSSTUDIO DANCE CENTRE WORKSHOP INFORMATIE & PAALDANSSTUDIO DANCE CENTRE WORKSHOP INFORMATIE Leuk dat je interesse hebt in één van onze workshops. In de bijlage vind je alle informatie over onze workshops & diner arrangement. We hopen dat alle

Nadere informatie

Voorwaarden: onderhavige algemene voorwaarden. ARTIKEL 3: Inschrijven en bevestigen workshop.

Voorwaarden: onderhavige algemene voorwaarden. ARTIKEL 3: Inschrijven en bevestigen workshop. ARTIKEL 1: Definities. Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een workshop is gesloten. Workshop deelnemer: de natuurlijke persoon

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: NVG: de Nederlandse

Nadere informatie

In deze algemene leverings voorwaarden en op de locaties waar deze algemene leverings voorwaarden gelden worden de volgende definities gehanteerd:

In deze algemene leverings voorwaarden en op de locaties waar deze algemene leverings voorwaarden gelden worden de volgende definities gehanteerd: De Klimmuur Algemene Leverings Voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene leverings voorwaarden en op de locaties waar deze algemene leverings voorwaarden gelden worden de volgende definities gehanteerd:

Nadere informatie

ALGEMENE- EN ANNULERINGSVOORWAARDEN RESTAURANT- BAR VISUALS te EINDHOVEN

ALGEMENE- EN ANNULERINGSVOORWAARDEN RESTAURANT- BAR VISUALS te EINDHOVEN ALGEMENE- EN ANNULERINGSVOORWAARDEN RESTAURANT- BAR VISUALS te EINDHOVEN Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden van toepassing op de opdrachten verleend aan en Overeenkomstenreserveringen gesloten met:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN STICHTING ASSURANTIE REGISTRATIE (SAR)

ALGEMENE VOORWAARDEN STICHTING ASSURANTIE REGISTRATIE (SAR) ALGEMENE VOORWAARDEN STICHTING ASSURANTIE REGISTRATIE (SAR) ARTIKEL 1 DEFINITIES 1) Stichting Assurantie Registratie (SAR): De SAR is gevestigd te Sittard, Swentiboldstraat 17, 6137AE in Sittard. 2) Registermakelaar

Nadere informatie

Algemene voorwaarden SURVIVAL SCHOOL OVERLEVEN

Algemene voorwaarden SURVIVAL SCHOOL OVERLEVEN Survival School OVERLEVEN +31-6-23251535 1222 BM Hilversum Leemkuilen 13 www.survivalschool.nl info@survivalschool.nl BTW: NL1769.11.704.B01 KvK: 37146858 ABN: 52.55.18.436 Algemene voorwaarden SURVIVAL

Nadere informatie

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op aanmelding voor en deelname aan door Scopo Atletico georganiseerde activiteiten.

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op aanmelding voor en deelname aan door Scopo Atletico georganiseerde activiteiten. ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1 Algemeen Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op aanmelding voor en deelname aan door Scopo Atletico georganiseerde activiteiten. ARTIKEL 2 Definities 2.1. Met activiteiten

Nadere informatie

ALGEMENE- EN ANNULERINGSVOORWAARDEN ASPERGES OP DE VELDEN te NUENEN

ALGEMENE- EN ANNULERINGSVOORWAARDEN ASPERGES OP DE VELDEN te NUENEN ALGEMENE- EN ANNULERINGSVOORWAARDEN ASPERGES OP DE VELDEN te NUENEN Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden van toepassing op de opdrachten verleend aan en Overeenkomsten/reserveringen gesloten met:

Nadere informatie

ALGEMENE- EN ANNULERINGSVOORWAARDEN WILD IN HET GROENE WOUD TE VUGHT.

ALGEMENE- EN ANNULERINGSVOORWAARDEN WILD IN HET GROENE WOUD TE VUGHT. ALGEMENE- EN ANNULERINGSVOORWAARDEN WILD IN HET GROENE WOUD TE VUGHT. Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden van toepassing op de opdrachten verleend aan en Overeenkomsten/reserveringen gesloten met:

Nadere informatie

Overeenkomst: Elke afspraak tussen Opdrachtgever en Opdrachtnemer tot het verlenen van Diensten door Opdrachtnemer ten behoeve van Opdrachtgever.

Overeenkomst: Elke afspraak tussen Opdrachtgever en Opdrachtnemer tot het verlenen van Diensten door Opdrachtnemer ten behoeve van Opdrachtgever. Algemene Voorwaarden Advies, training en ondersteuning info@studiextra.nl www.studiextra.nl KvK: 55347940 Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: De natuurlijke

Nadere informatie

Algemene voorwaarden FWT Opleidingen & Trainingen. Artikel 1. Definities

Algemene voorwaarden FWT Opleidingen & Trainingen. Artikel 1. Definities Algemene voorwaarden FWT Opleidingen & Trainingen Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een cursus is gesloten.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Leerkwadraat B.V.

Algemene voorwaarden Leerkwadraat B.V. Algemene voorwaarden Leerkwadraat B.V. Inhoud: 1. Algemeen 2. Contracten 3. Verplichtingen wederpartij 4. Verplichtingen Leerkwadraat B.V. 5. Betalingen en facturen 6. Aansprakelijkheid 7. Geheimhouding

Nadere informatie

Cursist: de aan Afnemer gelieerde natuurlijke persoon die feitelijk aan de Cursus deelneemt.

Cursist: de aan Afnemer gelieerde natuurlijke persoon die feitelijk aan de Cursus deelneemt. Algemene Voorwaarden HTP Advies B.V. gedeponeerd bij de KvK Centraal Gelderland. Artikel 1. Definities Afnemer: degene die met HTP een overeenkomst heeft gesloten. HTP: HTP Advies B.V. Cursist: de aan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden cursussen F.R.B. Fotografie. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid. Pagina 1 van 6

Algemene voorwaarden cursussen F.R.B. Fotografie. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid. Pagina 1 van 6 1 Algemene voorwaarden cursussen F.R.B. Fotografie Pagina 1 van 6 Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan

Nadere informatie

ALGEMENE VOOWAARDEN. T: W: parkhetplateau.nl E: KVK: BTW NR: B01

ALGEMENE VOOWAARDEN. T: W: parkhetplateau.nl E: KVK: BTW NR: B01 ALGEMENE VOOWAARDEN Definities, toepasselijkheid en algemeen 1.1 Onder bezoeker wordt in deze voorwaarden verstaan: de (rechts)persoon aan wie het aanbod van Park het Plateau is gericht, met wie Park het

Nadere informatie

tijd tot tijd zullen luiden; de opdracht zoals beschreven in de overeenkomst of offerte; op dienst zoals bespreken in de overeenkomst of offerte;

tijd tot tijd zullen luiden; de opdracht zoals beschreven in de overeenkomst of offerte; op dienst zoals bespreken in de overeenkomst of offerte; ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden hebben de onderstaande termen en uitdrukkingen de volgende betekenis: Opdrachtnemer : de V.O.F Hello Purpose; Opdrachtgever : de

Nadere informatie

ARTIKEL 1. DEFINITIES

ARTIKEL 1. DEFINITIES ARTIKEL 1. DEFINITIES Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een cursus is gesloten. Cursist: de natuurlijke persoon die feitelijk

Nadere informatie

HOUSE OF BOLS EVENEMENTEN & BOLS COCKTAIL CATERING-VOORWAARDEN

HOUSE OF BOLS EVENEMENTEN & BOLS COCKTAIL CATERING-VOORWAARDEN HOUSE OF BOLS EVENEMENTEN & BOLS COCKTAIL CATERING-VOORWAARDEN Artikel 1 Definities In deze voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders

Nadere informatie

Ontspannenkeuzesmaken

Ontspannenkeuzesmaken Algemene voorwaarden voor dienstverlening Coachpraktijk van Inge Rogiers, Sardijngeullaan 10, 4371 PS, Dishoek. 1. Algemene bepalingen 1.1. In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Leerkwadraat

Algemene voorwaarden Leerkwadraat Tuinkoepel 5 9351 TM Leek Algemene voorwaarden Leerkwadraat Inhoud: 1. Algemeen 2. Contracten 3. Verplichtingen wederpartij 4. Verplichtingen Leerkwadraat 5. Betalingen en facturen 6. Aansprakelijkheid

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hotel The Dolphins. 1. TOEPASSING 2. RESERVERINGEN 3. WIJZIGINGEN IN DE OVEREENKOMST

Algemene voorwaarden Hotel The Dolphins. 1. TOEPASSING 2. RESERVERINGEN 3. WIJZIGINGEN IN DE OVEREENKOMST Algemene voorwaarden Hotel The Dolphins. 1. TOEPASSING 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, reserveringen en overeenkomsten met betrekking tot alle kamers, die worden

Nadere informatie

Onderdeel A: Algemene voorwaarden

Onderdeel A: Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN MARKETINGSERVICE MERCURIUS, gevestigd te Capelle aan den IJssel Onderdeel A: Algemene voorwaarden Onderdeel B: Algemene voorwaarden Cursussen en Workshops Inschrijving

Nadere informatie

School of Foresight Algemene voorwaarden

School of Foresight Algemene voorwaarden School of Foresight Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een cursus is gesloten. Cursist:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van:

Algemene voorwaarden van: Algemene voorwaarden van: Köhlen Consulting Bouwkundig Advies Glacisweg 34 F 6212 BP Maastricht Artikel 1 Werkingssfeer 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Loekemeijer scholing

Algemene voorwaarden Loekemeijer scholing 1. Definities 1.1. Overeenkomst: de overeenkomst tussen Opdrachtnemer en Opdrachtgever tot afname van één of meer Opleidingsproducten van Opdrachtnemer. 1.2. Opdrachtnemer: Yvonne Loekemeijer, gevestigd

Nadere informatie

Artikel 3. Inschrijving en bevestiging open training of workshop

Artikel 3. Inschrijving en bevestiging open training of workshop Algemene voorwaarden 2Bloom voor Workshops en trainingen Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Definities

Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Definities Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities 1. De NFG : De Stichting Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (kort: NFG), gevestigd te Assen, bij de kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer 54322553.

Nadere informatie

Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01. Algemene Voorwaarden. Artikel 5. Uitvoering van de overeenkomst

Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01. Algemene Voorwaarden. Artikel 5. Uitvoering van de overeenkomst Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01 Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities 1.1 Anno 90: Besloten Vennootschap, gevestigd te Rotterdam en ingeschreven

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Verzijl Advies BV. Kvk: Deze algemene voorwaarden bestaat uit 5 pagina s en 13 artikelen

Algemene voorwaarden Verzijl Advies BV. Kvk: Deze algemene voorwaarden bestaat uit 5 pagina s en 13 artikelen Algemene voorwaarden Verzijl Advies BV. Kvk: 67088740 Deze algemene voorwaarden bestaat uit 5 pagina s en 13 artikelen Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Mindfulness Spirituele beurs 2016

ALGEMENE VOORWAARDEN Mindfulness Spirituele beurs 2016 ALGEMENE VOORWAARDEN Mindfulness Spirituele beurs 2016 ARTIKEL 1 DEFINITIES 1.1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a) Beurs: door de organisator bedrijfs- of beroepsmatig georganiseerde of aangeboden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden House4events

Algemene voorwaarden House4events Algemene voorwaarden House4events Algemene voorwaarden House4events, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 58469486 Begrippen Opdrachtgever: Individu of groep die deel wenst te nemen aan een

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN SAEN EVENTS GEVESTIGD TE ZAANDAM

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN SAEN EVENTS GEVESTIGD TE ZAANDAM ALGEMENE VOORWAARDEN VAN SAEN EVENTS GEVESTIGD TE ZAANDAM Artikel 1 Definities 1.1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a. Arrangement: een dienst of combinatie van diensten die de deelnemer in staat

Nadere informatie

Artikel 1 Artikel 2. Toepasselijkheid Artikel 3. Overeenkomst Artikel 4. Betaling

Artikel 1 Artikel 2. Toepasselijkheid Artikel 3. Overeenkomst Artikel 4. Betaling Artikel 1 Algemeen Organisator: Amsterdam Secrets. Deelnemer: Onder deelnemer wordt verstaan iedere (rechts)persoon die bij Amsterdam Secrets een reservering of boeking heeft afgesloten, respectievelijk

Nadere informatie

Aanvullende Algemene Voorwaarden

Aanvullende Algemene Voorwaarden Aanvullende Algemene Voorwaarden ARTIKEL 1 Definities In deze aanvullende algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a) Algemene voorwaarden: de NRTO Algemene Voorwaarden Beroep en Bedrijf voor Training

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Wegwijzer in muziek Artikel 1. Algemeen 1.1. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle cursussen van Wegwijzer in muziek. Ze gelden voor elke aanbieding,

Nadere informatie

ALGEMENE BEMIDDELINGSVOORWAARDEN van Quality Homes. hierna te noemen: "QUALITY HOMES BV"

ALGEMENE BEMIDDELINGSVOORWAARDEN van Quality Homes. hierna te noemen: QUALITY HOMES BV ALGEMENE BEMIDDELINGSVOORWAARDEN van Quality Homes hierna te noemen: "QUALITY HOMES BV" 1. Definities 1.1. Huurder: de natuurlijke of rechtspersoon die middels bemiddeling door Quality Homes een woning

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Hakvoort HR HRM & Organisatieadvies: Verder te noemen Hakvoort HR, is

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Zakelijk Schrijven: Zakelijk Schrijven, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. 2.6 Alle prijzen genoemd door AUTHENTIC COMMUNICATION zijn exclusief B.T.W.

ALGEMENE VOORWAARDEN. 2.6 Alle prijzen genoemd door AUTHENTIC COMMUNICATION zijn exclusief B.T.W. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Algemeen 1.1 De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten, aanbiedingen, offertes en adviezen met AUTHENTIC COMMUNICATION, nader aan te duiden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam

ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op en maken onlosmakelijk deel uit van iedere aanbieding, offerte en overeenkomst die betrekking heeft

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een cursus is gesloten.

Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een cursus is gesloten. Alge e e oor aarde trai i g & coachi g - Vól i de E ergie! Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een cursus

Nadere informatie

Verder te noemen InnerKom, is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer

Verder te noemen InnerKom, is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. InnerKom, coaching en training van ondernemers dmv NLP: Verder te noemen InnerKom, is ingeschreven in het

Nadere informatie

STICHTING NEDERLANDSE WETENSCHAPPELIJK ONDERZOEK INSTITUTEN

STICHTING NEDERLANDSE WETENSCHAPPELIJK ONDERZOEK INSTITUTEN STICHTING NEDERLANDSE WETENSCHAPPELIJK ONDERZOEK INSTITUTEN Algemene voorwaarden overeenkomsten op afstand Artikel 1. Definities 1. Consument: de natuurlijke persoon, die niet handelt in de uitoefening

Nadere informatie

Artikel 1; Algemeen. Artikel 2; Prijzen en betalingen. Artikel 3; Aansprakelijkheid

Artikel 1; Algemeen. Artikel 2; Prijzen en betalingen. Artikel 3; Aansprakelijkheid Artikel 1; Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Mediation Nederland en op alle rechtsverhoudingen die daaruit voortvloeien. 1.2 Afwijkingen

Nadere informatie

El Hambre stelt voorop dat haar medewerkers te allen tijde trachten een hoogwaardige kwaliteit van de

El Hambre stelt voorop dat haar medewerkers te allen tijde trachten een hoogwaardige kwaliteit van de Algemene voorwaarden El Hambre stelt voorop dat haar medewerkers te allen tijde trachten een hoogwaardige kwaliteit van de dienstverlening te bieden en zij stelt de tevredenheid van de klant voorop. Artikel

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training is gesloten.

Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training is gesloten. Algemene voorwaarden Bureau Kat de Beer Versie 2017 Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training is

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden B.R. Consultancy, gevestigd en kantoorhoudend te Rotterdam, 16Hoven Business Park,, 3045PC Rotterdam en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder KVK-nummer 61549592. Artikel 1 Definities

Nadere informatie

Algemene voorwaarden mbt trainingen en workshops van CustersCoaching. vallende onder het aanbod van www.authentiekpresenteren.eu

Algemene voorwaarden mbt trainingen en workshops van CustersCoaching. vallende onder het aanbod van www.authentiekpresenteren.eu Algemene voorwaarden mbt trainingen en workshops van CustersCoaching vallende onder het aanbod van www.authentiekpresenteren.eu Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon,

Nadere informatie

H.E.L.D.- Coaching is gevestigd te Delft en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Delft onder nummer 57292183

H.E.L.D.- Coaching is gevestigd te Delft en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Delft onder nummer 57292183 H.E.L.D.- Coaching is gevestigd te Delft en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Delft onder nummer 57292183 ALGEMENE VOORWAARDEN H.E.L.D.- Coaching Deel 1: Algemeen Deel

Nadere informatie

Artikel 3 - Geheimhouding, Vertrouwelijkheid en Intellectuele eigendom

Artikel 3 - Geheimhouding, Vertrouwelijkheid en Intellectuele eigendom Algemene Voorwaarden Sigma Plus Statistiek Sigma Plus Statistiek, gevestigd te Amsterdam Handelsregister KvK Amsterdam, nummer 651 793 58 Versie: januari 2019 Artikel 1 - Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden Effect Veiligheid B.V.

Algemene Leveringsvoorwaarden Effect Veiligheid B.V. Algemene Leveringsvoorwaarden Effect Veiligheid B.V. Deze algemene voorwaarden maken deel uit van alle overeenkomsten gesloten tussen Effect Veiligheid B.V., gevestigd te Geldrop, -hierna te noemen Effect

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Stichting Dynamic Arts

Algemene Voorwaarden Stichting Dynamic Arts Algemene Voorwaarden Stichting Dynamic Arts Stichting Dynamic Arts, gevestigd Mariekenspad 25, 1251 TD Laren, hanteert deze Algemene Voorwaarden op alle overeenkomsten die zij met derden aangaat en op

Nadere informatie

Artikel 2 Aanbieding, aanvaarding en omschrijving van de werkzaamheden

Artikel 2 Aanbieding, aanvaarding en omschrijving van de werkzaamheden Algemene voorwaarden van Feeking Artikel 1 Algemene toepassing van begrippen: a in deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die aan opdrachtnemer

Nadere informatie

Algemene verkoop en leveringsvoorwaarden van Learn it B.V.

Algemene verkoop en leveringsvoorwaarden van Learn it B.V. Algemene verkoop en leveringsvoorwaarden van Learn it B.V. Hieronder vindt u de algemene voorwaarden die betrekking hebben op diensten afgenomen bij Learn it B.V. De volledige algemene voorwaarden zijn

Nadere informatie

De in deze algemene voorwaarden gehanteerde begrippen worden gebruikt in de navolgende betekenis:

De in deze algemene voorwaarden gehanteerde begrippen worden gebruikt in de navolgende betekenis: Artikel 1 Definitie De in deze algemene voorwaarden gehanteerde begrippen worden gebruikt in de navolgende betekenis: 1. Onder Opdrachtgever wordt verstaan de rechtspersoon of natuurlijk persoon die met

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Master Productions

Algemene voorwaarden Master Productions Verklaring van termen: Algemene voorwaarden Master Productions Artiesten: DJ s, MC s, instrumentalisten en presentatoren zullen worden aangeduid met de term Artiest. Diensten: Te leveren of geleverde apparatuur

Nadere informatie

Algemene voorwaarden trainingen Mijn Online IDentiteit

Algemene voorwaarden trainingen Mijn Online IDentiteit Versie 11-04-2016 Algemene voorwaarden trainingen Mijn Online IDentiteit Mijn Online IDentiteit Brederoplein 3 3521XA Utrecht Kvk nummer: 62103962 Artikel 1. Definities o Opdrachtgever: de natuurlijke

Nadere informatie

VOORWAARDEN BETREFFENDE OVEREENKOMSTEN MET DEELNEMERS

VOORWAARDEN BETREFFENDE OVEREENKOMSTEN MET DEELNEMERS ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a. Organisator / Coincide: de gebruiker van deze voorwaarden, Coincide BV, kantoorhoudende te Argonautenstraat 29, 1076

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN van Servorg Projecten B.V. gevestigd te Den Haag.

ALGEMENE VOORWAARDEN van Servorg Projecten B.V. gevestigd te Den Haag. ALGEMENE VOORWAARDEN van Servorg Projecten B.V. gevestigd te Den Haag. 1. Algemene bepalingen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Servorg Projecten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Central Events Vakantiereizen

Algemene Voorwaarden Central Events Vakantiereizen Algemene Voorwaarden Central Events Vakantiereizen Artikel 1, lid 1 Deze voorwaarden gelden voor alle buitenlandse en meerdaagse binnenlandse vakantiereizen van Central Events zoals gepubliceerd op de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van de vereniging Nederlands Instituut van Psychologen (het NIP) Geldend vanaf 1 januari 2014

Algemene Voorwaarden van de vereniging Nederlands Instituut van Psychologen (het NIP) Geldend vanaf 1 januari 2014 Algemene Voorwaarden van de vereniging Nederlands Instituut van Psychologen (het NIP) Geldend vanaf 1 januari 2014 Definities Het NIP: de vereniging met volledige rechtsbevoegdheid Nederlands Instituut

Nadere informatie

Algemeen Toepasselijkheid Tot stand komen van een overeenkomst

Algemeen Toepasselijkheid Tot stand komen van een overeenkomst Algemene Voorwaarden Algemeen 1. Distinguished is een eenmanszaak ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Haaglanden onder nummer 50002759 Het btw-nummer is NL097603211. 2. Tenzij uitdrukkelijk schriftelijk

Nadere informatie

C. Aan eventueel overeengekomen afwijkingen van deze voorwaarden kan opdrachtgever geen rechten voor toekomstige overeenkomsten ontlenen.

C. Aan eventueel overeengekomen afwijkingen van deze voorwaarden kan opdrachtgever geen rechten voor toekomstige overeenkomsten ontlenen. Algemene Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN VAN SPORTPRIJSPALEIS ARTIKEL 1. Toepasselijkheid: A. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, overeenkomsten en leveringen van Sportprijspaleis.

Nadere informatie

BEMIDDELINGSVOORWAARDEN

BEMIDDELINGSVOORWAARDEN BEMIDDELINGSVOORWAARDEN Artikel 1. Begripsbepalingen 1. Villagrande: het boekingskantoor dat bemiddelt bij de totstandkoming van de overeenkomst tot huur tussen de huurder en de accommodatieverschaffer;

Nadere informatie

A l g e m e n e v o o r w a a r d e v a n K O E K & E I

A l g e m e n e v o o r w a a r d e v a n K O E K & E I Artikel 1 algemeen 1.1. In deze voorwaarden wordt onder Koek & Ei verstaan: mw. Y. Singer, handelende onder de naam Ambachtelijke bakkerij Koek en Ei, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer

Nadere informatie

Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop

Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene verkoopvoorwaarden ( de Verkoopvoorwaarden ) zijn van toepassing op alle bestellingen die via de Douwe Egberts

Nadere informatie

1.3 De toepasselijkheid van eventuele inkoop of andere voorwaarden van opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

1.3 De toepasselijkheid van eventuele inkoop of andere voorwaarden van opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Artikel 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen GerLing Translations te Wijchen, hierna te noemen: opdrachtnemer, en een opdrachtgever

Nadere informatie

ALGEMENE BEMIDDELINGSVOORWAARDEN van Nu Wonen. hierna te noemen: "NU WONEN BV"

ALGEMENE BEMIDDELINGSVOORWAARDEN van Nu Wonen. hierna te noemen: NU WONEN BV ALGEMENE BEMIDDELINGSVOORWAARDEN van Nu Wonen hierna te noemen: "NU WONEN BV" 1. Definities 1.1. Huurder: de natuurlijke of rechtspersoon die middels bemiddeling door Nu Wonen een woning huurt. De Huurder

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Barends Training

Algemene Voorwaarden Barends Training Algemene Voorwaarden Barends Training Artikel 1 Definities 1.1 Barends Training: Robin Barends, als zelfstandige ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 59652748, alsook personeel dat werkzaam

Nadere informatie

Artikel 1. Definities De hierna volgende termen worden in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven:

Artikel 1. Definities De hierna volgende termen worden in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1. Definities De hierna volgende termen worden in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: (a) Opdrachtnemer: Joosen Re-integratie & Advies

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Natuurlijkbulgarije.nl Artikel 1: Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle uitingen van

Algemene Voorwaarden Natuurlijkbulgarije.nl Artikel 1: Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle uitingen van Algemene Voorwaarden Natuurlijkbulgarije.nl Artikel 1: Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle uitingen van Natuurlijkbulgarije.nl en alle overeenkomsten tussen natuurlijkbulgarije.nl

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Future Legends met betrekking tot opleidingen

Algemene voorwaarden Future Legends met betrekking tot opleidingen Algemene voorwaarden Future Legends met betrekking tot opleidingen Art. I Definities 1 Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een

Nadere informatie

2.4 Als YourTime-coaching de opdracht krijgt om in samenwerking met een derde een opdracht of een gedeelte daarvan te vervullen, zal de opdrachtgever

2.4 Als YourTime-coaching de opdracht krijgt om in samenwerking met een derde een opdracht of een gedeelte daarvan te vervullen, zal de opdrachtgever Algemene voorwaarden Artikel 1: voorwaarden toepassing 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, overeenkomst en individuele coaching tussen YourTime-coaching en haar opdrachtgever(s)

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Reteracontrols Schout Wernertslaan 11 5673RL Nuenen Versie geldig vanaf: 15 april 2010. Artikel 1 Definities en toepasselijkheid

Algemene voorwaarden Reteracontrols Schout Wernertslaan 11 5673RL Nuenen Versie geldig vanaf: 15 april 2010. Artikel 1 Definities en toepasselijkheid Schout Wernertslaan 11 5673RL Nuenen Versie geldig vanaf: 15 april 2010 Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Reteracontrols: de eenmanszaak Reteracontrols. Statutair gevestigd te Nuenen en ingeschreven

Nadere informatie

2.2 Eventuele afwijkingen op deze algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen.

2.2 Eventuele afwijkingen op deze algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen. Genietlokaal is gevestigd aan de Gruytsweg 40, te Warfstermolen. Genietllokaal staat ingeschreven bij de kamer van koophandel onder het volgende Kvk nummer: 58065377 Bij vragen of op- en aanmerkingen kunt

Nadere informatie

1.1.3 Opdrachtgever: De opdrachtgever is de (rechts)persoon of organisatie die bedrijfskado's van de Alternatieve Kadobon BV koopt.

1.1.3 Opdrachtgever: De opdrachtgever is de (rechts)persoon of organisatie die bedrijfskado's van de Alternatieve Kadobon BV koopt. Van toepassing zijn: Algemene voorwaarden Alternatieve Kadobon BV en de aanvullende voorwaarden voor kerstpakketten, relatiegeschenken en andere bedrijfskado's, zoals hieronder vermeld. Artikel 1. Algemeen

Nadere informatie

Aanbod: het aanbod door Aanbieder aangaande het vervoer van Consument door Vervoerder tegen een vooraf vastgestelde prijs.

Aanbod: het aanbod door Aanbieder aangaande het vervoer van Consument door Vervoerder tegen een vooraf vastgestelde prijs. Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Aanbieder: Taxi Airport Boeken, handelende onder naam Airport Service. Aanbod: het aanbod door Aanbieder

Nadere informatie

c) Opleiding: een door Instondo Academy verzorgde opleiding, cursus, workshop dan wel enige andere vorm van opleiding.

c) Opleiding: een door Instondo Academy verzorgde opleiding, cursus, workshop dan wel enige andere vorm van opleiding. Algemene Voorwaarden ARTIKEL 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a) Algemene voorwaarden: deze algemene voorwaarden. b) Instondo Academy B.V.: Binnen Kalkhaven 231, 3311 JC

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HENDRIKS ASBESTSANERING B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN HENDRIKS ASBESTSANERING B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN HENDRIKS ASBESTSANERING B.V. Hendriks Asbestsanering B.V., hierna te noemen Hendriks, is een onderneming, die zich bezig houdt met het in opdracht van natuurlijke en rechtspersonen

Nadere informatie

! ALGEMENE VOORWAARDEN

! ALGEMENE VOORWAARDEN ! ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN 1. ALGEMEEN 1.1 Frits Philips jr. & Partners B.V. (hierna: FP&P ) is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, statutair gevestigd te Leersum

Nadere informatie

Powerboat Caribbean Algemene Voorwaarden

Powerboat Caribbean Algemene Voorwaarden Powerboat Caribbean Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: A. PBC: Powerboat Caribbean B. Klant: de (rechts)persoon met wie PBC een overeenkomst heeft gesloten

Nadere informatie

Artikel 1 Definities en toepasselijkheid Voorwaarden CijferCoaching.Nu Vertegenwoordiger Deelnemer Overeenkomst Artikel 2 Aanbiedingen en offertes

Artikel 1 Definities en toepasselijkheid Voorwaarden CijferCoaching.Nu Vertegenwoordiger Deelnemer Overeenkomst Artikel 2 Aanbiedingen en offertes Algemene Voorwaarden Bijles en Huiswerkbegeleiding Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 In deze algemene voorwaarden voor bijles en huiswerkbegeleiding, hierna aangeduid als Voorwaarden, wordt

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Master catering en BBQ Versie geldig vanaf: 3 februari 2014

Algemene voorwaarden Master catering en BBQ Versie geldig vanaf: 3 februari 2014 Algemene voorwaarden Master catering en BBQ Versie geldig vanaf: 3 februari 2014 Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Master catering en BBQ: de gebruiker van deze algemene voorwaarden. Master

Nadere informatie

KomPas Opleiding Frans Meulepas Algemene Vooraarden KomPas

KomPas Opleiding Frans Meulepas Algemene Vooraarden KomPas Algemene Vooraarden KomPas 1 ALGEMENE VOORWAARDEN KOMPAS Artikel 1: Definities In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: De natuurlijke of rechtspersoon die aan KomPas een opdracht

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Idodidid

Algemene Voorwaarden Idodidid Algemene Voorwaarden Idodidid TOEPASSELIJKE ALGEMENE VOORWAARDEN Idodidid 1. Definities: In deze algemene voorwaarden hebben onderstaande begrippen de volgende betekenis Idodidid gevestigd in Rotterdam,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor klimcentra Branchevereniging Klimsport

Algemene voorwaarden voor klimcentra Branchevereniging Klimsport Algemene voorwaarden voor klimcentra Branchevereniging Klimsport Artikel 1. Definities 1.1. Organisator: klimcentrum Neoliet gevestigd Heerlen, Eindhoven en Tilburg zal verder aangeduid worden als organisator.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KANTOOR VERHULSDONCK

ALGEMENE VOORWAARDEN KANTOOR VERHULSDONCK ALGEMENE VOORWAARDEN KANTOOR VERHULSDONCK Toepasselijkheid algemene voorwaarden 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten en verstrekkingen, waaronder mede worden verstaan alle aanbiedingen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Outdooraktiviteiten. GroeneHartslag

Algemene voorwaarden. Outdooraktiviteiten. GroeneHartslag Algemene voorwaarden Outdooraktiviteiten GroeneHartslag ALGEMENE VOORWAARDEN GroeneHartslag gevestigd te Reeuwijk, nader te noemen GroeneHartslag 1. Algemeen 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

B. Activiteiten: alle programma s en evenementen welke door Makeupboost worden georganiseerd.

B. Activiteiten: alle programma s en evenementen welke door Makeupboost worden georganiseerd. VOF Makeupboost Algemene voorwaarden Keizersgracht 127, 1015 CJ Amsterdam Artikel 1 Definities A. Makeupboost In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: B. Activiteiten: alle programma s en evenementen

Nadere informatie

Echt Om, om echt te zijn

Echt Om, om echt te zijn Algemene voorwaarden Echt Om Samenvatting Echt Om heeft hieronder de belangrijkste punten van de algemene voorwaarden samengevat. Op verzoek sturen wij u de volledige algemene voorwaarden. Als we met elkaar

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Wolf Huisvestingsgroep. In deze algemene voorwaarden worden de onderstaande begrippen als volgt gedefinieerd:

Algemene voorwaarden Wolf Huisvestingsgroep. In deze algemene voorwaarden worden de onderstaande begrippen als volgt gedefinieerd: Algemene voorwaarden Wolf Huisvestingsgroep ARTIKEL 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden de onderstaande begrippen als volgt gedefinieerd: a. Opdrachtgever: een natuurlijk persoon of rechtspersoon,

Nadere informatie

Opdrachtnemer: Praktijk Samen, gevestigd te Nieuwerkerk aan den IJssel, die deze algemene voorwaarden gebruikt voor het aanbieden van diensten.

Opdrachtnemer: Praktijk Samen, gevestigd te Nieuwerkerk aan den IJssel, die deze algemene voorwaarden gebruikt voor het aanbieden van diensten. Praktijk Samen Dorpsstraat 9 C 2912 CA Nieuwerkerk aan den IJssel Telefoon: 06 41 036 076 E-mail: info@samennetanders.nl Internet: www.samennetanders.nl Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities In deze

Nadere informatie

Algemene voorwaarden The Breakfast Club

Algemene voorwaarden The Breakfast Club Algemene voorwaarden The Breakfast Club Artikel 1: Definities The Breakfast Club (een handelsnaam van Regeltante 2.0 en hierna te noemen: TBC): eenmanszaak, gevestigd te (7943 RW) Meppel aan de Keizersmantel

Nadere informatie

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Mieke Bakker Psycholoog en coach, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 66419301. 2. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden MiXL

Algemene voorwaarden MiXL Algemene voorwaarden MiXL Artikel 1 Definities 1.1 In deze algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: a. MiXL: eenmanszaak MiXL, gevestigd aan het Martiniplein 11 te Sneek b. Gebruiker: degene, bedrijf

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie ARTIKEL 1. DEFINITIES

ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie ARTIKEL 1. DEFINITIES ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie 1 2017 ARTIKEL 1. DEFINITIES In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Administratiekantoor Van Bavel m.i.v. 01-01-2017 Artikel 1. Toepasselijkheid. De voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst gesloten tussen Administratiekantoor Van Bavel

Nadere informatie