Algemeen Reglement. De 24 uur van Emmen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemeen Reglement. De 24 uur van Emmen"

Transcriptie

1 Algemeen Reglement De 24 uur van Emmen

2 Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 Algemene zaken 2.1 Inschrijving 2.2 Terugbetaling inschrijfgeld 2.3 Toe te laten auto's 2.4 Gebruikte reglementen 2.5 Uitrusting van de auto en de deelnemende equipe 2.6 Verkeersovertredingen 2.7 Ongewenst gedrag 2.8 Pech onderweg 3 Wedstrijddocumenten verzekeringen 3.1 Vrijwaringsclausule 3.2 Inzittendenverzekering 4 Calamiteiten 5 Verloop van het evenement 5.1 Wegafsluitingen 5.2 Route en controlekaart 5.3 Routecontroles (RC's) 5.4 Ex aequo 5.5 Uitslagen 5.6 Vragen en protesten 5.7 Schades 6 Vrijwaringclausule

3 Algemeen Reglement De 24-uur van Emmen 1 Inleiding De Vereniging Tafelronde 55 Emmen (hierna: de organisator) organiseert ten bate van een doel van algemeen nut het rally evenement De 24 uur van Emmen (hierna ook: het evenement). Dit evenement wordt georganiseerd conform dit reglement. Deelnemers aan het evenement dienen dit reglement goed te bestuderen. De 24 uur van Emmen kent naast dit reglement ook aanvullende reglementen die aan de deelnemers zullen worden uitgereikt. Daarin staan de details over het betreffende evenement, zoals start- en finishlocatie, lengte en duur van de verschillende trajecten, de opdrachten en de bepalingen van aanvullende reglementen worden kort vóór De 24-uur van Emmen gepubliceerd op de website of worden voor vertrek aan de deelnemende equipes ter hand gesteld.

4 2 Algemene zaken 2.1 Inschrijving De hoogte van het inschrijfgeld staat vermeld op de website van De 24 uur van Emmen ( Het volledige inschrijfgeld dient voor de start te zijn voldaan aan Tafelronde 55 te Emmen, onder vermelding van alle namen van de leden van de equipe. Een startplek wordt gereserveerd na inschrijving en betaling van het inschrijfgeld. Indien er een verandering in de samenstelling van het ingeschreven team plaatsvindt, dient dit per omgaande, doch tenminste voor de start aan de organisator te worden gemeld. De organisator kan een inschrijving, eventueel zonder opgaaf van reden, weigeren. Het eventueel overgemaakte inschrijfgeld wordt dan in zijn geheel gerestitueerd. 2.2 Terugbetaling inschrijfgeld Indien een deelnemende equipe zijn inschrijving uiterlijk één maand voor de wedstrijddatum annuleert wordt het inschrijfgeld minus 100,-- terugbetaald. Indien een deelnemende equipe zijn inschrijving tussen één maand en twee weken voor de wedstrijddatum annuleert wordt het inschrijfgeld minus 200,-- terugbetaald. Indien een deelnemende equipe zich binnen twee weken voor de wedstrijddatum terugtrekt vindt geen restitutie plaats. Wel kan de deelnemende equipe zich laten vervangen. Indien het evenement door overmacht niet kan doorgaan wordt het inschrijfgeld minus 100,-- terugbetaald.

5 2.3 Toe te laten auto's Uitsluitend auto s met vier wielen worden toegelaten. De aard van de motor is, onverminderd het onderstaande, niet van belang. Ook elektrische en hybride auto s zijn daarom toegestaan. De aan het evenement deelnemende auto's dienen te voldoen aan alle wettelijke eisen die aan motorvoertuigen worden gesteld. Dit houdt tenminste in dat de deelnemende auto s zijn toegelaten voor gebruik op de openbare weg in alle landen van de Europese Unie, in technisch goede staat verkeren en deugdelijk/toereikend verzekerd zijn. 2.4 Gebruikte reglementen De 24 uur van Emmen wordt verreden volgens de richtlijnen van het Algemeen Reglement 24-uur van Emmen; aanvullende reglementen die in welke vorm dan ook aan de deelnemers ter beschikking zijn gesteld. 2.5 Uitrusting van de auto en de deelnemende equipe Een equipe dient te bestaan uit ten minste twee personen die beiden over een tijdens het evenement geldig rijbewijs beschikken. De organisator verstrekt een rallyschild per auto dat aan/op de auto aangebracht dient te worden, waarbij het kenteken van de auto volledig zichtbaar blijft. In de auto dient tenminste 200 gram chapeluur of tenminste 350 gram ossewit aanwezig te zijn. Een combinatie van deze producten is slechts toegestaan als 35% van het totale gewicht niet meer is dan 175 gram. De namen van de bestuurder en navigator (maximale letterhoogte is 3 cm) en de desbetreffende landsvlag(gen) mogen op beide zijkanten van de auto aangebracht worden. Reclame van een deelnemer en/of derde, aangebracht op de auto, is alleen na goedkeuring van de organisator toegestaan, mits de auto blijft voldoen aan de voorwaarden, genoemd in paragraaf 2.3 en de reclame niet conflicterend is met de sponsoren van het evenement.

6 2.6 Verkeersovertredingen Tijdens het evenement dient de equipe zich te houden aan de geldende verkeerswet- en regelgeving van de plaats waar de equipe zich op enig moment tijdens het evenement bevindt. Het zich niet houden aan de verkeersregels en/of het overschrijden van de toegestane maximumsnelheid met meer dan 10 km/uur wordt bestraft. 2.7 Ongewenst gedrag Het is equipes verboden opzettelijk de doorgang van deelnemende auto s te blokkeren (bijvoorbeeld bij controleposten) of hen het inhalen te beletten. Onsportief gedrag of het niet opvolgen van instructies en/of aanwijzingen door of namens de organisator wordt bestraft. 2.8 Pech onderweg De organisator is in geval van pech of stranden van een deelnemende auto niet verantwoordelijk voor herstel en/of repatriëring, de deelnemende equipe is en blijft daarvoor verantwoordelijk. Desalniettemin streeft de organisator er naar technische ondersteuning te bieden teneinde noodzakelijke (nood)reparaties uit te voeren.

7 3 Wedstrijddocumenten verzekeringen Voor de start van het evenement dienen alle leden van een deelnemende equipe zich bij de documentencontrole te melden en daar de vrijwaringsclausule te ondertekenen casu quo in te leveren. Al vooraf heeft het wedstrijdsecretariaat gecontroleerd of het benodigde inschrijfgeld is voldaan. De organisatie kan verzoeken kentekenbewijs en/of een geldig APK keuringsbewijs of daarmee overeenkomende buitenlandse documenten te overleggen. 3.1 Vrijwaringsclausule Alle leden van de deelnemende equipe dienen vóór de aanvang van het evenement de verklaring zoals opgenomen in hoofdstuk 6 van dit reglement in te vullen, te ondertekenen en in te leveren bij de documentencontrole. Zij kunnen daartoe een kopie maken van deze bladzijde en deze ingevuld meenemen naar het evenement. 3.2 Inzittendenverzekering Voor elke deelnemende auto dient een inzittendenverzekering afgesloten te zijn die toereikend is voor het aantal leden van de betreffende equipe. Het is de verantwoordelijkheid van de deelnemer om een dergelijke verzekering en/of uitbreiding van de bestaande verzekering te arrangeren.

8 4 Calamiteiten Wanneer een equipe betrokken is bij een ongeval, waarbij men vermoedt dat er sprake is van meer dan alleen blikschade, is de eerstvolgende arriverende equipe verplicht om waar nodig bijstand te verlenen, waaronder in voorkomende gevallen het alarmeren van de hulpdiensten en in alle gevallen het informeren van de organisator via een daartoe aangewezen telefoonnummer en/of andere aangewezen vormen van communicatie.

9 5 Verloop van het evenement 5.1 Wegafsluitingen Bij onverwachte wegafsluitingen en dergelijke zal gebruik worden gemaakt van aanwijzingen ter plaatse of via short-message-service in dit kader dient elke equipe bereikbaar te zijn middels een mobiel telefoonnummer. 5.2 Route en controlekaart Bij de start krijgt u aanwijzingen omtrent de route en controlekaarten uitgereikt al dan niet in de vorm van een routeboek. Hierin staan onder meer plaatsen die dienen te worden aangedaan. En hierin casu quo hierop dienen gestelde vragen te worden beantwoord. 5.3 Routecontroles (RC's) Een routecontrole (RC) is een bemande of een onbemande controle. Bij een bemande RC dient de controlekaart overhandigd te worden aan de organisator of iemand die door de organisatie daartoe is aangewezen. Voor de onbemande RC s wordt verwezen naar het aanvullende reglement. Het missen van een RC zal worden bestraft. 5.4 Ex aequo Onderweg zal een ex aequo vraag gesteld worden, die in geval van een ex aequo bepalend zal zijn. De equipe die de vraag het best beantwoordt zal van de ex aequo equipes het hoogst worden geklasseerd. 5.5 Uitslagen Aan het eind van het evenement publiceert de wedstrijdleiding de voorlopige uitslag. In deze voorlopige uitslag wordt het aantal (straf)punten vermeld. Eventueel worden ook tussentijds uitslagen gepubliceerd die het evenement tot een bepaald moment betreffen.

10 5.6 Vragen en protesten Een deelnemer kan vragen stellen over het verloop van het evenement, opgelopen strafpunten en genomen beslissingen. De organisator geeft zo spoedig mogelijk antwoord op deze vragen. Officiële protesten zijn niet mogelijk. 5.7 Schades Deelnemers zijn verplicht schade die tijdens het evenement aan eigen of andermans auto en/of goed is toegebracht zo spoedig mogelijk aan de organisatie te melden.

11 6 Vrijwaringsclausule Startnummer:... Onder de organisatie dient hierna te worden begrepen de vereniging Tafelronde 55 te Emmen, haar bestuursleden, haar vrijwilligers, haar sponsoren en alle andere bij de organisatie van De 24-uur van Emmen betrokken personen. Onder deelnemer dient hierna te worden begrepen ieder natuurlijk persoon die deelneemt aan De 24 uur van Emmen. De deelnemer is zich ervan bewust dat deelname aan De 24-uur van Emmen kan leiden tot schade bij hemzelf of bij derden, onder andere doch niet uitsluitend bestaande uit zaakschade, letselschade en gevolgschade, direct of indirect veroorzaakt door hemzelf en/of de organisatie en/of derden. De deelnemer verklaart bij deze dat hij de organisatie op geen enkele wijze voorvergoeding van die schade aansprakelijk zal stellen. De deelnemer neemt het risico op de bedoelde schade uitdrukkelijk voor zijn rekening. De 24 uur van Emmen kent geen aan de deelnemers opgelegde tijdlimieten en is nadrukkelijk geen race maar een toertocht. Het evenement kent enige spelelementen die op geen enkele wijze uitnodigen tot het overtreden van enige (verkeers)regel of daartoe bedoeld zijn. De veiligheid van de deelnemers en het overige verkeer staat te allen tijde voorop. De deelnemer verklaart voorts dat hij: 1. zelf volledig verantwoordelijk is voor zijn rij- en verkeersgedrag; 2. alle verkeersregels in acht neemt en toeziet op de naleving van al die verkeersregels door de overige leden van zijn equipe; 3. zich realiseert dat De 24-uur van Emmen geen aanleiding kan en mag zijn om verkeers- en gedragsregels te overtreden; paraaf voor gezien:

12 4. de organisatie op geen enkele wijze aansprakelijk zal stellen indien er onverhoopt een fout in de planning, de organisatie en dergelijke zit noch aansprakelijk zal stellen voor welke schade dan ook die met betrekking tot deelname aan De 24 uur van Emmen mocht ontstaan. De equipe vrijwaart de organisatie voor alle schade en aansprakelijkheid jegens derden; 5. heeft zorg gedragen voor voldoende onderhoud aan het voertuig waarmee wordt deelgenomen, zowel technisch als op het gebied van veiligheid; 6. minimaal WA- en inzittendenverzekeringen (of buitenlandse equivalenten) heeft afgesloten die dekking bieden voor deelname aan De 24 uur van Emmen, zulks zowel voor hemzelf als voor het voertuig waarmee wordt deelgenomen; 7. lichamelijk en geestelijk voldoende gezond en voldoende bekwaam is om aan De 24-uur van Emmen deel te nemen; 8. als bestuurder in het bezit is van een geldig rijbewijs. Datum:... april 2015 Naam in blokletters:... Handtekening:...

BCT Trophy 2014. Algemeen Reglement. Bartje Classic Toer-Trophy

BCT Trophy 2014. Algemeen Reglement. Bartje Classic Toer-Trophy BCT Trophy 2014 Algemeen Reglement Bartje Classic Toer-Trophy Versie: 6 april 2014 Algemeen Reglement Bartje Classic Toer-Trophy Versie: 6 april 2014 Inhoudsopgave 2 1 Inleiding 3 2 Algemene zaken 3 2.1

Nadere informatie

Algemeen Reglement BMCtrofee

Algemeen Reglement BMCtrofee Algemeen Reglement BMCtrofee Versie: 29 mei 2012 Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Algemene zaken 3 2.1 Inschrijving 3 2.2 Terugbetaling inschrijfgeld 3 2.3 Toe te laten auto's 3 2.4 Gebruikte reglementen

Nadere informatie

Algemeen Reglement. Versie 22 februari 2015. Fontys Classics. Algemene vragen: Route vragen: Steven: 06 23115359. Vincent: 06 53681623

Algemeen Reglement. Versie 22 februari 2015. Fontys Classics. Algemene vragen: Route vragen: Steven: 06 23115359. Vincent: 06 53681623 Algemeen Reglement Versie 22 februari 2015 Route vragen: Vincent: 06 53681623 Algemene vragen: Steven: 06 23115359 Fontys Classics Inhoudsopgave 1 Algemene zaken... 1 1.1 Inschrijving... 1 1.2 Toe te laten

Nadere informatie

Sectie Historische Rally s

Sectie Historische Rally s Sectie Historische Rally s Reglement Touring Events INLEIDING Het Reglement Touring Events is opgesteld op basis van het gestelde in artikel 4 van de Code Sportif International van de Fédération Internationale

Nadere informatie

Lions Club Heusden Lions Club Drunen-Langstraat. Algemeen Reglement Heusden Langstraat Rally

Lions Club Heusden Lions Club Drunen-Langstraat. Algemeen Reglement Heusden Langstraat Rally Algemeen Reglement Heusden Langstraat Rally Versie: 1 maart 2017 Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 Algemene zaken 2.1 Inschrijving 2.2 Terugbetaling inschrijfgeld 2.3 Toe te laten auto's 2.4 Gebruikte reglementen

Nadere informatie

Reglementen 8 Uren van Hellendoorn 2015

Reglementen 8 Uren van Hellendoorn 2015 Reglementen 8 Uren van Hellendoorn 2015 Inhoud blz. Inleiding 2 Organisatie comité & locaties 2 Standaard Reglement 3 Inleiding Beste rittenrijders, Voor u ligt het reglement van de 8 uren van Hellendoorn

Nadere informatie

IJSSELLANDRALLY. Reglement. KNAF-BSHR goedkeuringsnummer: KNAF/BSHR/0465.15.188 Datum: 26-08-2015. Programma van het evenement

IJSSELLANDRALLY. Reglement. KNAF-BSHR goedkeuringsnummer: KNAF/BSHR/0465.15.188 Datum: 26-08-2015. Programma van het evenement IJSSELLANDRALLY Reglement KNAF-BSHR goedkeuringsnummer: KNAF/BSHR/0465.15.188 Datum: 26-08-2015. Programma van het evenement Vrijdag 4 september 2015 08:00 uur Inschrijving open en documentencontrole 09:30

Nadere informatie

Reglement Silverlegrally 2015

Reglement Silverlegrally 2015 Artikel 1. ORGANISATIE De organisatie van de Silverlegrally is in handen van Lions Wolvega e.o., de wedstrijdleiding wordt verzorgd door Business Rally Events uit Drachten. 1.1: De organisatieleiding neemt

Nadere informatie

Basis Reglement 8 Uren van Hellendoorn 2017

Basis Reglement 8 Uren van Hellendoorn 2017 Basis Reglement 8 Uren van Hellendoorn 2017 Basis Reglement 8 Uren van Hellendoorn 2017 Inhoud pagina Inleiding 2 Organisatie comité & locaties 2 Basis Reglement 4 Artikel 1. Indeling in klassen - start

Nadere informatie

Reglement Business Rally Events v 1.2

Reglement Business Rally Events v 1.2 Reglement Business Rally Events v 1.2 1 ORGANISATIE De organisatie van dit evenement is in handen van Business Rally Events. 1.1 De organisatieleiding neemt de laatste beslissing(en) en heeft altijd gelijk.

Nadere informatie

ALGEMENE REGLEMENTEN

ALGEMENE REGLEMENTEN ALGEMENE REGLEMENTEN Nederlandse Rittensport Federatie - Nationaal Reglement Ritten (NRR) uitgave 2011 (versie maart 2013) Colofon : Uitgave : Nederlandse Rittensport Federatie - Amersfoort, januari 1996.

Nadere informatie

Auto Rally Reglement

Auto Rally Reglement Auto Rally Reglement Inhoudsopgave 1 Definities organisatie...3 1.1 Rally Commissie, Officials & Marshalls...3 1.2 Reglement...3 2 Route...3 2.1 Cours...3 2.2 Etappes...3 2.3 Routeboek...3 2.4 Verkeersregels...3

Nadere informatie

5 april 2014. Bijzonder Reglement ARTIKEL 1: ALGEMEEN

5 april 2014. Bijzonder Reglement ARTIKEL 1: ALGEMEEN 5 april 2014 Bijzonder Reglement ARTIKEL 1: ALGEMEEN De Betuwe Classic 2014 is een regelmatigheidsrit welke wordt georganiseerd onder auspiciën van de Nederlandse Historische Rally Federatie (NHRF). De

Nadere informatie

Reglement/voorwaarden v 1.6

Reglement/voorwaarden v 1.6 Art. 1 ORGANISATIE De organisatie van dit evenement is in handen van Business Rally Events en Rotary Westerwolde Hondsrug Art. 1.1 De organisatieleiding neemt de laatste beslissing(en) en heeft altijd

Nadere informatie

Voorwaarden voor deelname aan de Rit om de Hertzberger Trofee 2019

Voorwaarden voor deelname aan de Rit om de Hertzberger Trofee 2019 Voorwaarden voor deelname aan de Rit om de Hertzberger Trofee 2019 Algemeen De Rit om de Hertzberger Trofee wordt op 30 mei, 31 mei en 1 juni 2019 georganiseerd door de Stichting Vintage Cars & Castles

Nadere informatie

6. VERZEKERING en VRIJWARING De deelnemers en hun voertuigen dienen adequaat voor binnen- en buitenland verzekerd te zijn.

6. VERZEKERING en VRIJWARING De deelnemers en hun voertuigen dienen adequaat voor binnen- en buitenland verzekerd te zijn. 1. ORGANISATIE Rally Lions Overbetuwe wordt georganiseerd door: Lionsclub Overbetuwe https://rallylionsoverbetuwe.com/ 2. KARAKTER VAN DE RALLY Rally Lions Overbetuwe is een recreatieve, toeristische toertocht,

Nadere informatie

Bijzonder Reglement ARTIKEL 1: ALGEMEEN

Bijzonder Reglement ARTIKEL 1: ALGEMEEN Bijzonder Reglement ARTIKEL 1: ALGEMEEN De Betuwe Classic 2015 is een regelmatigheidsrit welke wordt georganiseerd onder auspiciën van de Nederlandse Historische Rally Federatie (NHRF). De rally wordt

Nadere informatie

Voorwaarden voor deelname aan Il Grande Giro dei Paesi Bassi 2019

Voorwaarden voor deelname aan Il Grande Giro dei Paesi Bassi 2019 Voorwaarden voor deelname aan Il Grande Giro dei Paesi Bassi 2019 Algemeen Il Grande Giro dei Paesi Bassi (verder: Il Giro ) wordt op 26, 27 en 28 september 2019 georganiseerd door de Stichting Vintage

Nadere informatie

STANDAARD REGLEMENT REGELMATIGHEIDSRITTEN

STANDAARD REGLEMENT REGELMATIGHEIDSRITTEN STANDAARD REGLEMENT REGELMATIGHEIDSRITTEN versie 1.0 december 2013 Inhoudsopgave Inleiding... 1. Artikel 1: Algemeen... 1. 1.1 Definities... 1. 1.2 Toepassingsbereik... 2. 1.3 Lidmaatschap... 2. 1.4 Evenementenkalender...

Nadere informatie

INHOUDOPGAVE. 1: Algemeen 3 2: Organisatie 3 3: Bijzonder reglement 4 4: Inschrijven. Inschrijfgeld Restitutie Startnummers

INHOUDOPGAVE. 1: Algemeen 3 2: Organisatie 3 3: Bijzonder reglement 4 4: Inschrijven. Inschrijfgeld Restitutie Startnummers 1 INHOUDOPGAVE Artikel Pagina 1: Algemeen 3 2: Organisatie 3 3: Bijzonder reglement 4 4: Inschrijven 5: Verzekering/vrijwaringsclausule Inschrijfgeld Restitutie Startnummers Verzekering Vrijwaringsclausule

Nadere informatie

BIJZONDER REGLEMENT PARIS - AMSTERDAM

BIJZONDER REGLEMENT PARIS - AMSTERDAM BIJZONDER REGLEMENT PARIS - AMSTERDAM Van woensdag 25 april tot en met zaterdag 28 april 2018 Gecontroleerd door BSHR op: 15 december 2017 Nummer: 2017-12-01 Goedgekeurd KNAF op: 3 januari 2018 Permit

Nadere informatie

Bijzonder rit Reglement Versie: 1 juni 2013

Bijzonder rit Reglement Versie: 1 juni 2013 Bijzonder rit Reglement Versie: 1 juni 2013 1 Algemene zaken 1.1 Locatie De start is bij: Pouw / Wander Assen, Balkengracht 2 9405 CG Assen. 1.2 Organisatie Uitzetter/wedstrijdleiding Wedstrijdleiding

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Stichting Vakantiespel

Algemene Voorwaarden Stichting Vakantiespel 1. Algemeen Organisator stelt zich ten doel het jaarlijks organiseren in de laatste week van de basisschool zomervakantie van een Vakantiespel voor kinderen uit de groepen 3 tot en met 8 van de basisschool

Nadere informatie

STAR Rally 2014 INHOUDSOPGAVE REGLEMENT

STAR Rally 2014 INHOUDSOPGAVE REGLEMENT STAR Rally 2014 INHOUDSOPGAVE REGLEMENT Programma van het evenement 1. Organisatie 1.1 Organisatie 1.2 Organisatie team 1.3 Officials van de rally 1.4 Toevoeging(en) aan het reglement 1.5 Toepassing en

Nadere informatie

Robert Morsch / Ewoud Pranger Velperweg 23. Schelmseweg 87 T. 026 364 40 61 6816 SH Arnhem I. www.villavelperweg.nl

Robert Morsch / Ewoud Pranger Velperweg 23. Schelmseweg 87 T. 026 364 40 61 6816 SH Arnhem I. www.villavelperweg.nl 1. ORGANISATIE De Gelderse Goede Doelen Rally wordt georganiseerd door: Lionsclub Renkum - Ostrabeke Robert Morsch 06 18 344 800 Ewoud Pranger 06 10 980 239 E. info@geldersegoededoelenrally.nl I. www.

Nadere informatie

NK Off Road Racing Baja Duitsland 2015

NK Off Road Racing Baja Duitsland 2015 NK Off Road Racing Baja Duitsland 2015 23 25 oktober 2015 Bruinkoolmijn Hohenmölsen (D) 1 INTRODUCTIE 1.1 Deze Off Road Racing zal worden verreden conform de FIA Code Sportif International en zijn bijlagen,

Nadere informatie

CONCEPT Algemeen reglement Peugeot Sport Challenge 2017

CONCEPT Algemeen reglement Peugeot Sport Challenge 2017 Concept Reglement Versie 07-01-2017 Peugeot Sport Challenge 2017 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Stichting... 2 3. Inschrijving... 2 4. Deelname Peugeot Sport Challenge... 3 5. Veiligheid... 3 6. Evenementen...

Nadere informatie

REGLEMENT JCI CHALLENGE. Editie 6, 24 mei 2014

REGLEMENT JCI CHALLENGE. Editie 6, 24 mei 2014 REGLEMENT JCI CHALLENGE Editie 6, 24 mei 2014 Inhoudsopgave 1. Omschrijving Challenge 2. Organisatie 3. Programma en locaties 4. Inschrijving 5. Aansprakelijkheid verzekering 6. Auto 7. Verloop van het

Nadere informatie

Samparkrally 2015 REGLEMENT EN KAARTLEESSYSTEMEN

Samparkrally 2015 REGLEMENT EN KAARTLEESSYSTEMEN Samparkrally 2015 REGLEMENT EN KAARTLEESSYSTEMEN Om deel te nemen aan de Samparkrally, dient u dit reglement voor vertrek goed door te nemen. In hoofdstuk 1 leest u het reglement en in hoofdstuk 2 staan

Nadere informatie

Rallyhappening 2014 zaterdag 13 december 2014. Uitzetters: Aad Lourens Jacques Limpens Fred Hak. Bijzonder Reglement

Rallyhappening 2014 zaterdag 13 december 2014. Uitzetters: Aad Lourens Jacques Limpens Fred Hak. Bijzonder Reglement Rallyhappening 2014 zaterdag 13 december 2014 Uitzetters: Aad Lourens Jacques Limpens Fred Hak Bijzonder Reglement Inhoudsopgave 1 Algemene zaken...3 1.1 Inleiding...3 1.2 Wedstrijdsecretariaat...3 1.3

Nadere informatie

REGLEMENT 16e LEGEND OF THE FALL

REGLEMENT 16e LEGEND OF THE FALL REGLEMENT 16e LEGEND OF THE FALL 24 oktober 2015 I. PROGRAMMA Zaterdag 27 juni opening inschrijving Zondag 4 oktober sluiting inschrijving (of eerder, indien het maximum aantal deelnemers is bereikt) Maandag

Nadere informatie

Historische Rally s. Standaard Reglement Historische Regularity Rally s INLEIDING

Historische Rally s. Standaard Reglement Historische Regularity Rally s INLEIDING Historische Rally s Standaard Reglement Historische Regularity Rally s INLEIDING De KNAC Nationale Autosport Federatie (KNAF) en de Federatie Historische Automobiel- en Motorfietsclubs (FEHAC) hebben een

Nadere informatie

19e Internationale Historische Horneland Rally 2016

19e Internationale Historische Horneland Rally 2016 19e Internationale Historische Horneland Rally 2016 BSHR goedkeuringsnummer: KNAF registratienummer: VOORLOPIG BIJZONDER REGLEMENT Het evenement wordt georganiseerd en verreden conform: - FIA International

Nadere informatie

Bijzonder reglement voor de Ronald McDonald Rally Organisatie: Stichting Auto en Motorrally Zwolle.

Bijzonder reglement voor de Ronald McDonald Rally Organisatie: Stichting Auto en Motorrally Zwolle. Bijzonder reglement voor de Ronald McDonald Rally 2017 Organisatie: Stichting Auto en Motorrally Zwolle. Telefoon Evert Leideman.. 06-51175876 Organisatie Telefoon bij uitval.. 06-34418992 Organisatie

Nadere informatie

2. SPONSORS De Gelderse Goede Doelen Rally wordt gesponsord door:

2. SPONSORS De Gelderse Goede Doelen Rally wordt gesponsord door: 1. ORGANISATIE De Gelderse Goede Doelen Rally wordt georganiseerd door: Lionsclub Renkum Ostrabeke en Stichting Fondsenwerving Lionsclub Renkum Ostrabeke. Ed van Dalen +31 (0)6 24343298 Eric de Vries +31

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Navigate North

Algemene Voorwaarden Navigate North Algemene Voorwaarden Navigate North Op het evenement Navigate North zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing. Met inschrijving voor bovengenoemd evenement verklaart de inschrijver kennis te hebben

Nadere informatie

PROTOCOL LEERLINGEN VERVOER EN VEILIGHEID Protocol leerlingenvervoer en veiligheid 12-2013

PROTOCOL LEERLINGEN VERVOER EN VEILIGHEID Protocol leerlingenvervoer en veiligheid 12-2013 2010 PROTOCOL LEERLINGEN VERVOER EN VEILIGHEID In dit protocol worden voorschriften gegeven aan het schoolbestuur, personeel, ouders c.q. vrijwilligers en andere partijen die het leerlingenvervoer verzorgen,

Nadere informatie

INHOUD BIJZONDER REGLEMENT 5 E ALZHEIMER RALLY

INHOUD BIJZONDER REGLEMENT 5 E ALZHEIMER RALLY INHOUD BIJZONDER REGLEMENT 5 E ALZHEIMER RALLY 1. 5 e ALZHEIMER RALLY... 2 1.1 OMSCHRIJVING VAN HET EVENEMENT... 2 1.2 BESTUUR STICHTING ALZHEIMER RALLY... 2 1.3 RALLYOFFICE... 2 1.4 OFFICIALS VAN HET

Nadere informatie

REGLEMENT 10e LEGEND OF THE FALL

REGLEMENT 10e LEGEND OF THE FALL REGLEMENT 10e LEGEND OF THE FALL 10 oktober 2009 I. PROGRAMMA Woensdag 15 juli opening inschrijving Zaterdag 19 september sluiting inschrijving (of eerder, indien het maximum aantal deelnemers is bereikt)

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ZAANSE ZWEM CHALLENGE 2019

ALGEMENE VOORWAARDEN ZAANSE ZWEM CHALLENGE 2019 ALGEMENE VOORWAARDEN ZAANSE ZWEM CHALLENGE 2019 1. De Zaanse Zwem Challenge 2019, hierna: ZZC en/of het evenement, is een initiatief van de Stichting Evenementen Junior Kamer Zaanstreek, hierna: De Stichting,

Nadere informatie

Individuele & kleine groep toertochten. Algemene Voorwaarden. versie 3.0, Roads4classicS

Individuele & kleine groep toertochten. Algemene Voorwaarden. versie 3.0, Roads4classicS Individuele & kleine groep toertochten Algemene Voorwaarden versie 3.0, 01-15-2014 Roads4classicS Inhoud Artikel 1 Organisatie... 3 Artikel 1, lid 1... 3 Artikel 1, lid 2... 3 Artikel 2 Registratie...

Nadere informatie

30 augustus 2015. Bijzonder Reglement Recreatieklasse

30 augustus 2015. Bijzonder Reglement Recreatieklasse 30 augustus 2015 Bijzonder Reglement Recreatieklasse versie 1 juni 2015 1 WEDSTRIJD ORGANISATIE: Wedstrijdleiding: Frits Veringmeier 06-51180326 Henk Melkert 06-53777073 Uitzetters: Johan van Geel 06-22926450

Nadere informatie

31e Botterronde 03 februari 2018

31e Botterronde 03 februari 2018 31e Botterronde 03 februari 2018 Organisatie: Automobielclub de Ellerijders Inlichtingen: Henk Jongman, tel. 06-51084972, h.jongman4@kpnplanet.nl Wedstrijdleider: Jeu Aben, tel 06-12066601 BIJZONDER REGLEMENT

Nadere informatie

30 september 2 oktober 2016 Bruinkoolmijn Hohenmölsen (D)

30 september 2 oktober 2016 Bruinkoolmijn Hohenmölsen (D) 30 september 2 oktober 2016 Bruinkoolmijn Hohenmölsen (D) 1 INTRODUCTIE 1.1 Deze Off Road Racing zal worden verreden conform de FIA Code Sportif International en zijn bijlagen, het Autosportjaarboek van

Nadere informatie

BIJZONDER REGLEMENT 7 e CLASSIC EUREGIO RALLY.

BIJZONDER REGLEMENT 7 e CLASSIC EUREGIO RALLY. BIJZONDER REGLEMENT 7 e CLASSIC EUREGIO RALLY. KNAF goedkeuringsnummer: KNAF/BSHR/005/14, d.d. 10-04-2014. Het evenement wordt georganiseerd en verreden overeenkomstig: - het KNAF Standaard Reglement Historische

Nadere informatie

Vught Classic Car Rally 2014

Vught Classic Car Rally 2014 Vught Classic Car Rally 2014 PROGRAMMA Zaterdag 20 september 2014 10.00 uur Aankomst deelnemers 11.00 uur Uitleg rally en toelichting te gebruiken kaartleessystemen 11.20 uur Lunch deelnemers 12.01 uur

Nadere informatie

OPTOCHTCOMMISSIE OPTOCHTREGLEMENT

OPTOCHTCOMMISSIE OPTOCHTREGLEMENT OPTOCHTREGLEMENT De tijdens de carnavalsdagen en bij andere gelegenheden vanwege de Stichting te organiseren optochten/parade geschieden overeenkomstig de hierna volgende regels. Art.1 Route, duur en tijdstip

Nadere informatie

REGLEMENT HERFSTRIT 4 NOVEMBER 2018 TOUR- EN SPORTKLASSE

REGLEMENT HERFSTRIT 4 NOVEMBER 2018 TOUR- EN SPORTKLASSE 1. ALGEMEEN De rit wordt verreden volgende de bepalingen van het NRF, met uitzondering van de in dit Bijzonder Reglement genoemde afwijkingen en aanvullingen. De van toepassing zijnde documenten zijn:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Inhoudsopgave

ALGEMENE VOORWAARDEN. Inhoudsopgave ALGEMENE VOORWAARDEN Inhoudsopgave ARTIKEL 1: DEFINITIES... 2 ARTIKEL 2: DEELNAME... 2 ARTIKEL 3: AANSPRAKELIJKHEID... 3 ARTIKEL 4: PERSOONSGEGEVENS... 4 ARTIKEL 5: PORTRETRECHT... 4 ARTIKEL 6: EIGENDOMSRECHTEN...

Nadere informatie

Protocol Leerlingenvervoer en veiligheid

Protocol Leerlingenvervoer en veiligheid Protocol Leerlingenvervoer en veiligheid Versie: 08-09-2009 25-9-2011 1 Protocol Leerlingenvervoer en veiligheid Onderhavig protocol is van toepassing op het door de school georganiseerde groepsvervoer

Nadere informatie

REGLEMENT CARNAVALSOPTOCHTEN GEMEENTE OSS

REGLEMENT CARNAVALSOPTOCHTEN GEMEENTE OSS REGLEMENT CARNAVALSOPTOCHTEN GEMEENTE OSS Voor het deelnemen aan een carnavalsoptocht in de gemeente Oss is door de gemeente in samenwerking met de organisaties van desbetreffende optochten een reglement

Nadere informatie

KLIP IV: Een kleintje SLS zondag 2 november 2014. Uitzetters: Peter Rovers Bart den Hartog. Bijzonder Reglement

KLIP IV: Een kleintje SLS zondag 2 november 2014. Uitzetters: Peter Rovers Bart den Hartog. Bijzonder Reglement KLIP IV: Een kleintje SLS zondag 2 november 2014 Uitzetters: Peter Rovers Bart den Hartog Bijzonder Reglement Inhoudsopgave 1 Algemene zaken...3 1.1 Inleiding...3 1.2 Wedstrijdsecretariaat...3 1.3 Vergunningen...3

Nadere informatie

Protocol Leerlingenvervoer en Veiligheid

Protocol Leerlingenvervoer en Veiligheid Postbus 124 8080 AC Elburg De Borchstee De Duif Het Octaaf De Petra De Regenboog De Wildemaet Protocol Leerlingenvervoer en Veiligheid BELEIDSSTUK 35 Vastgesteld door AB d.d. 15-02-2007 Instemming GMR:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Central Events Vakantiereizen

Algemene Voorwaarden Central Events Vakantiereizen Algemene Voorwaarden Central Events Vakantiereizen Artikel 1, lid 1 Deze voorwaarden gelden voor alle buitenlandse en meerdaagse binnenlandse vakantiereizen van Central Events zoals gepubliceerd op de

Nadere informatie

Overal waar in dit reglement hij staat, moet hij of zij worden gelezen.

Overal waar in dit reglement hij staat, moet hij of zij worden gelezen. Deelnemersreglement Alpe d HuZes 2015 Alpe d HuZes is geen wedstrijd of toertocht. Het doel is, het beklimmen van de Alpe d Huez met de fiets of (hard)lopend, en daardoor zo veel mogelijk geld in te zamelen

Nadere informatie

ROTARIT RALLY HEEZE REGLEMENT

ROTARIT RALLY HEEZE REGLEMENT REGLEMENT 1. ALGEMEEN De Rotarit Heeze is een toeristisch evenement voor bijzondere automobielen en bestaat uit een tweetal trajecten volgens een tijdschema dat in het routeboek is vermeld. De deelnemers

Nadere informatie

Bijzonder Reglement. Controle nummer BSHR : Datum: 4 september 2017 KNAF Permitnummer: Datum: 6 september 2017

Bijzonder Reglement. Controle nummer BSHR : Datum: 4 september 2017 KNAF Permitnummer: Datum: 6 september 2017 Bijzonder Reglement Controle nummer BSHR : 2017-09-01 Datum: 4 september 2017 KNAF Permitnummer: 0465.17.249 Datum: 6 september 2017 Programma van het evenement Vrijdag 8 september 2017 08:15 uur Inschrijving

Nadere informatie

Inschrijfreglement 2018 Nederlands Kampioenschap voor Historische Toerwagens en GT s

Inschrijfreglement 2018 Nederlands Kampioenschap voor Historische Toerwagens en GT s Inschrijfreglement 2018 Nederlands Kampioenschap voor Historische Toerwagens en GT s 1. ALGEMEEN Het Nederlands Kampioenschap Historische Toerwagens & GT s (verder te noemen NK HTGT) wordt georganiseerd

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN 2018

ALGEMENE VOORWAARDEN 2018 ALGEMENE VOORWAARDEN 2018 SINGELLOOP UTRECHT - INDIVIDUELE DEELNAME Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a Evenement: een hardloopwedstrijd die onderdeel uitmaakt

Nadere informatie

Bijzonder Reglement. 16 e Rally van de Grensstreek. 11 / 12 april 2015 INHOUD 1. ORGANISATIE 2. INSCHRIJFVOORWAARDEN 3. VOERTUIGVOORWAARDEN

Bijzonder Reglement. 16 e Rally van de Grensstreek. 11 / 12 april 2015 INHOUD 1. ORGANISATIE 2. INSCHRIJFVOORWAARDEN 3. VOERTUIGVOORWAARDEN Bijzonder Reglement 16 e Rally van de Grensstreek 11 / 12 april 2015 INHOUD 1. ORGANISATIE 2. INSCHRIJFVOORWAARDEN 3. VOERTUIGVOORWAARDEN 4. DEELNAMEVOORWAARDEN EQUIPE 5. VERLOOP VAN HET EVENEMENT 6. KLASSEMENT,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE AUTODEELSERVICE "FIAT Likes U"

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE AUTODEELSERVICE FIAT Likes U ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE AUTODEELSERVICE "FIAT Likes U" Bij gebruikmaking van de gratis autodeelservice "FIAT Likes U" zijn de onderstaande algemene voorwaarden (hierna: de "Algemene Voorwaarden") van

Nadere informatie

Optocht Reglement CV De Spekscheeters Vasse

Optocht Reglement CV De Spekscheeters Vasse Optocht Reglement CV De Spekscheeters Vasse Art. 1 Algemeen - Iedere deelnemer van de optocht dient dit reglement te kennen. - Middels inschrijving gaat u akkoord met het optochtreglement. - De optochtcommisie

Nadere informatie

Voorwaarden voor deelname

Voorwaarden voor deelname Voorwaarden voor deelname African Hockey Experience (AHX) 10 t/m 20 juli 2015 De Kadish Foundation KvK nummer: 55110134 De Ruijterkade 139 IBAN: NL06 ABNA 0591384620 1011 AC Amsterdam E-mail: ahx@kadish.nl

Nadere informatie

INHOUDOPGAVE. 1: Algemeen 3 2: Organisatie 3 3: Bijzonder reglement 4 4: Inschrijven. 4.1 Inschrijfgeld 4.2 Restitutie 4.

INHOUDOPGAVE. 1: Algemeen 3 2: Organisatie 3 3: Bijzonder reglement 4 4: Inschrijven. 4.1 Inschrijfgeld 4.2 Restitutie 4. 1 INHOUDOPGAVE Artikel Pagina 1: Algemeen 3 2: Organisatie 3 3: Bijzonder reglement 4 4: Inschrijven 5: Verzekering/vrijwaringsclausule 4.1 Inschrijfgeld 4.2 Restitutie 4.3 Startnummers 5.1Verzekering

Nadere informatie

Zondag 19 Oktober 2014 48 ste AUTO PUZZELRIT Maasbree

Zondag 19 Oktober 2014 48 ste AUTO PUZZELRIT Maasbree Zondag 19 Oktober 2014 48 ste AUTO PUZZELRIT Maasbree Organisatie: Carnavalsvereniging D n Hab -Maasbree, oktober 2014 Het is een verheugend feit ieder jaar te kunnen constateren dat onze " RALLY MAASBREE

Nadere informatie

ALGEMENE REGLEMENTEN. - Reglement Nationaal en Regio Kampioenschap (RNRK) uitgave 2015 versie 2

ALGEMENE REGLEMENTEN. - Reglement Nationaal en Regio Kampioenschap (RNRK) uitgave 2015 versie 2 ALGEMENE REGLEMENTEN - Reglement Nationaal en Regio Kampioenschap (RNRK) uitgave 2015 versie 2 Colofon Uitgave : Nederlandse Rittensport Federatie 2015 Eindredactie : Reglementscommissie NRF Gewijzigd

Nadere informatie

Saab Historic Rally Team

Saab Historic Rally Team Saab Historic Rally Team Inhoudsopgave 1. Saab Historic Rally Team 1.1 Aanleiding 1.2 Doelstelling 1.3 Doelgroep 2. Teamleden SHRT 2.1 Lidmaatschap 2.2 Rechten en plichten teamleden 3. Saab Club Nederland

Nadere informatie

Sportreglement Regularity

Sportreglement Regularity Sportreglement Regularity Art 1. Aard van de wedstrijd Een Regularity is een wedstrijd die geheel of gedeeltelijk wordt verreden over het traject van een rally of rallysprint en dit voor of na de deelnemers

Nadere informatie

1. Evenement: het door IJsclub Het Zwartewater te Hasselt in enig jaar te organiseren hardloopevenement: Koningsloop Hasselt

1. Evenement: het door IJsclub Het Zwartewater te Hasselt in enig jaar te organiseren hardloopevenement: Koningsloop Hasselt Algemene voorwaarden en reglement Algemene voorwaarden en reglement Koningsloop Hasselt 2019 1. Algemene voorwaarden individuele deelnemers 2019 2. Reglement individuele deelnemers 2019 1. Algemene voorwaarden

Nadere informatie

Dynamic Tennis Bond Nederland

Dynamic Tennis Bond Nederland TOERNOOIREGLEMENT DYNAMICTENNIS BOND NEDERLAND (DTBN) Vastgesteld op de ALV d.d. 24 april 2010 en van kracht m.i.v. 01-01-2012 BEGRIPPEN Artikel 1 toernooi Een samenstel van wedstrijden en/of meerkampen

Nadere informatie

32e Botterronde 02 februari 2019

32e Botterronde 02 februari 2019 32e Botterronde 02 februari 2019 Organisatie: Automobielclub de Ellerijders Inlichtingen: Jaap Jongman, tel. 06-34 41 89 92, jaaprallycontrol@gmail.com Wedstrijdleider: Jeu Aben BIJZONDER REGLEMENT A,

Nadere informatie

29 september 2017 REGLEMENTEN

29 september 2017 REGLEMENTEN 29 september 2017 REGLEMENTEN Editie 2017 DAGINDELING Hieronder staat het tijdschema van de rally. Deze staan ook op uw controle- / tijdkaart. Hierop staan steeds de tijden van de 0-auto. U telt uw startnummer

Nadere informatie

Carnavalsvereniging Knotwilgendam te Vlijmen Kijk ook eens op: www.knotwilgendam.nl REGLEMENT EN RICHTLIJNEN GROTE OPTOCHT KNOTWILGENDAM

Carnavalsvereniging Knotwilgendam te Vlijmen Kijk ook eens op: www.knotwilgendam.nl REGLEMENT EN RICHTLIJNEN GROTE OPTOCHT KNOTWILGENDAM Pagina1 Carnavalsvereniging Knotwilgendam te Vlijmen Kijk ook eens op: www.knotwilgendam.nl REGLEMENT EN RICHTLIJNEN GROTE OPTOCHT KNOTWILGENDAM 1. Inschrijving Inschrijving als deelnemer aan de Grote

Nadere informatie

Artikel 1 Definities. Artikel 2 Deelname

Artikel 1 Definities. Artikel 2 Deelname Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Organisator: Custom Made Sport (KvK 50340352). Evenement: een hardloopwedstrijd die onderdeel uitmaakt van het door de organisator

Nadere informatie

MOTO SPORTIVO Rijvaardigheidstrainingen en motorreizen

MOTO SPORTIVO Rijvaardigheidstrainingen en motorreizen MOTO SPORTIVO Rijvaardigheidstrainingen en motorreizen www.moto-sportivo.nl Algemene voorwaarden: Organisatie: Contractant: Degene die voor anderen en/of voor zichzelf een overeenkomst sluit. Deelnemer:

Nadere informatie

Deelnemerscontract Buitenlandse Excursie 2015

Deelnemerscontract Buitenlandse Excursie 2015 Deelnemerscontract Buitenlandse Excursie 2015 De ondergetekenden: 1. De Stichting Protagoras (hierna te noemen: StiP) en 2...... (hierna te noemen: deelnemer) komen het volgende overeen: Artikel 1: De

Nadere informatie

DOCENDI Algemene Voorwaarden

DOCENDI Algemene Voorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle trainingen welke door Docendi worden aangeboden en verzorgd. DOCENDI Mail : info@docendi.nl KVK : 69620954 BTW : NL160325833B01 Definities Algemene

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 2009

Algemene voorwaarden 2009 Algemene voorwaarden 2009 Reisorganisatie De reisorganisatie is in handen van CROM Events & Communication (hierna te noemen CROM), adres Avda de les Alegries 14, 17310 Lloret de Mar, Spanje. Door het ondertekenen

Nadere informatie

REGLEMENT Organisatiecomité De MWC 2016 wordt georganiseerd door de Stichting De Wegkruisers, bestaande uit:

REGLEMENT Organisatiecomité De MWC 2016 wordt georganiseerd door de Stichting De Wegkruisers, bestaande uit: PROGRAMMA Zondag 31 januari 2016 08.30 uur Opening documentencontrole en uitgifte rallyborden in Hotel Restaurant Jules, Gildestraat 2, Heerhugowaard 09.30 uur Start 1 e deelnemer traject 1 13.00 uur Lunch

Nadere informatie

22e Internationale Historische Horneland Rally 2019

22e Internationale Historische Horneland Rally 2019 22e Internationale Historische Horneland Rally 2019 VOORLOPIG BIJZONDER REGLEMENT Gecontroleerd door BSHR op: Goedgekeurd KNAF op: Nummer: Permit nummer: ALGEMENE BEPALINGEN 1 PROGRAMMA VAN HET EVENEMENT

Nadere informatie

VAS-Reglement

VAS-Reglement VAS-Reglement 2018-149 Art. 1 Aard van de wedstrijd VAS - Rittensport is een oriëntatiewedstrijd waarbij een team van twee personen (piloot en navigator) tracht zo nauwkeurig mogelijk de route te rijden

Nadere informatie

VAS-Reglement 2016-169 11 VAS CLASSICS - SPORTREGLEMENT

VAS-Reglement 2016-169 11 VAS CLASSICS - SPORTREGLEMENT VAS-Reglement 2016-169 11 VAS CLASSICS - SPORTREGLEMENT 11 VAS CLASSICS - SPORTREGLEMENT Art. 1 Inschrijvingen De inschrijvingen mogen gebeuren tot op de dag van de proef of zoals voorzien in het particulier

Nadere informatie

Toerreglement. Inschrijving

Toerreglement. Inschrijving Toerreglement Dit document Toerreglement beschrijft de algemene regels. Het lidmaatschap van de IOCH betekent verplichte kennisname van en impliciete akkoordverklaring hiermee. Art.1. Dit toer- en evenementen

Nadere informatie

Gooische Vesting Rally 2019

Gooische Vesting Rally 2019 Reglement 6 april 2019 Algemeen Gooische Vesting Rally 2019 De Gooische Vesting Rally is een ééndaagse toertocht voor het goede doel. Het startveld is verdeeld in een tour- en sportklasse. De tourklasse

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN 2018 BRABANTS TROTS

ALGEMENE VOORWAARDEN 2018 BRABANTS TROTS ALGEMENE VOORWAARDEN 2018 BRABANTS TROTS U schrijft zich in voor deelname aan een event van Golazo Cycling NL BV, gevestigd te Oppert 21A, 3011 HT Rotterdam, 24314794, NL 809697178B01. (hierna Golazo Cycling)

Nadere informatie

REGLEMENT 18e LEGEND OF THE FALL

REGLEMENT 18e LEGEND OF THE FALL REGLEMENT 18e LEGEND OF THE FALL 14 oktober 2017 I. PROGRAMMA Dinsdag 15 juli opening inschrijving Zondag 1 oktober sluiting inschrijving (of eerder, indien het maximum aantal deelnemers is bereikt) Zaterdag

Nadere informatie

REGLEMENT JCI CHALLENGE. Editie 10 6 juli Reglement JCI Challenge 2019 Pagina 1

REGLEMENT JCI CHALLENGE. Editie 10 6 juli Reglement JCI Challenge 2019 Pagina 1 REGLEMENT JCI CHALLENGE Editie 10 6 juli 2019 Reglement JCI Challenge 2019 Pagina 1 Inhoudsopgave 1. Omschrijving Challenge... 4 2. Organisatie... 4 2.1 Organisatiecomité... 4 2.2 Contact... 4 3. Programma

Nadere informatie

ALGEMENE REGLEMENTEN. Nederlandse Rittensport Federatie. - Reglement Nationaal en Regio Kampioenschap (RNRK)

ALGEMENE REGLEMENTEN. Nederlandse Rittensport Federatie. - Reglement Nationaal en Regio Kampioenschap (RNRK) ALGEMENE REGLEMENTEN Nederlandse Rittensport Federatie - Reglement Nationaal en Regio Kampioenschap (RNRK) uitgave 2010 Colofon : Uitgave : Nederlandse Rittensport Federatie - Amersfoort, maart 2004. Eindredactie

Nadere informatie

mensen die een directe binding hebben met een deelnemer van Alpe d'huzes. mensen die tijdens de Alpeweek vrijwilliger zijn.

mensen die een directe binding hebben met een deelnemer van Alpe d'huzes. mensen die tijdens de Alpeweek vrijwilliger zijn. Deelnemersreglement Alpe d HuZus 2015 (1) Algemeen De deelnemer verklaart, door middel van deze inschrijving, dat hij akkoord en bekend is met de inhoud van dit reglement. Bij niet naleving van dit reglement

Nadere informatie

BIJZONDER REGLEMENT Generations Rally 2019

BIJZONDER REGLEMENT Generations Rally 2019 BIJZONDER REGLEMENT Generations Rally 2019 Zaterdag 7 september 2019 Gecontroleerd door BSHR op: 06 mei 2019 Nummer: BSHR 05-19-01 Goedgekeurd KNAF op: 7 mei 2019 Permit nummer: 0468.19.161 1 PROGRAMMA

Nadere informatie

ARTIKEL 1: DEFINITIES In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

ARTIKEL 1: DEFINITIES In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: ARTIKEL 1: DEFINITIES 1.1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Evenement: het door de organisatie (ICTWaarborg) in enig jaar te organiseren evenement: ICTRally; 2. Deelnemer: de natuurlijke

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs

Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs ALGEMENE VOORWAARDEN NATIONALE BEROEPSOPLEIDING ZWEMONDERWIJS Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities

Nadere informatie

REGLEMENT GULDEN HARING RIT 23 MAART 2019 INSTAPKLASSE

REGLEMENT GULDEN HARING RIT 23 MAART 2019 INSTAPKLASSE 1. ALGEMEEN De rit wordt verreden volgende de bepalingen van het NRF. Op verzoek kan bij de inschrijving de volgende documenten worden opgevraagd: NRF Zo doe je dat Kaartlezen NRF Zo doe je dat Controlekaarten

Nadere informatie

Bijzonder reglement Strandrace Garage Rijsenhout IJmuiden 2016 v1.1

Bijzonder reglement Strandrace Garage Rijsenhout IJmuiden 2016 v1.1 BIJZONDER REGLEMENT 1 INTRODUCTIE 1.1 Deze Off Road Racing zal worden verreden conform de FIA Code Sportif International en zijn bijlagen, het Autosportjaarboek van de KNAF, het Standaard Reglement Terreinsport

Nadere informatie

TOERNOOI- EN WEDSTRIJDREGLEMENT NEDERLANDSE TAFELTENNISBOND

TOERNOOI- EN WEDSTRIJDREGLEMENT NEDERLANDSE TAFELTENNISBOND TOERNOOI- EN WEDSTRIJDREGLEMENT NEDERLANDSE TAFELTENNISBOND Uitgave november 2014 Hoofdstuk 1 Begrippen Artikel 1 Algemeen Evenement: Toernooi: Wedstrijd: Meerkamp: Evenementenseizoen: Bondsvertegenwoordiger:

Nadere informatie

REGLEMENT Organisatiecomité De MWC 2013 wordt georganiseerd door de Stichting De Wegkruisers, bestaande uit:

REGLEMENT Organisatiecomité De MWC 2013 wordt georganiseerd door de Stichting De Wegkruisers, bestaande uit: PROGRAMMA Zondag 10 februari 2013 08.30 uur Opening documentencontrole en uitgifte rallyborden in Hotel Restaurant Babylon, Pannekeetweg 20, Heerhugowaard 09.30 uur Start 1 e deelnemer traject 1 13.00

Nadere informatie