ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE AUTODEELSERVICE "FIAT Likes U"

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE AUTODEELSERVICE "FIAT Likes U""

Transcriptie

1 ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE AUTODEELSERVICE "FIAT Likes U" Bij gebruikmaking van de gratis autodeelservice "FIAT Likes U" zijn de onderstaande algemene voorwaarden (hierna: de "Algemene Voorwaarden") van toepassing. DEFINITIES In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: "Autodeelservice": het project waarbij gedurende een periode van drie maanden vier Fiats gratis voor Studenten ter beschikking worden gesteld, welk project de naam "FIAT Likes U" heeft gekregen; "Fiat": Fiat Group Automobiles Netherlands B.V.; "Fiat-ambassadeur": een door Fiat en Prodea aangewezen Student die op de Universiteit belast is met de uitvoering van de Autodeelservice; "Prodea": Prodea Group SpA; "Gebruiker": de Student die een Auto heeft gereserveerd via de website "Universiteit": elke universiteit in Nederland die deelneemt aan de Autodeelservice; "Auto": een van de vier Fiats die in het kader van de Autodeelservice ter beschikking zijn gesteld; "Student": een persoon die rechtsgeldig ingeschreven staat bij een Universiteit. DEELNAME EN RESERVEREN Deelname aan de Autodeelservice staat voor alle Studenten open. Om in aanmerking te komen voor gebruikmaking van de Autodeelservice, moet een Student beschikken over een geldig rijbewijs: dat ten minste één jaar oud is; zonder dat er sprake is van een ontzegging van de rijbevoegdheid; dat niet is ingevorderd (bijv. als gevolg van het bereiken van het maximaal toegestane aantal strafpunten). Eventuele wijzigingen in de situatie (zoals een oproep tot inlevering van het rijbewijs, een (tijdelijke) ontzegging van de rijbevoegdheid of het behalen van het maximale aantal strafpunten) die ertoe kunnen leiden dat het rijbewijs ongeldig wordt, dienen onmiddellijk - in ieder geval binnen 24 uur na het intreden van de gebeurtenis - aan de Fiat-ambassadeur te worden gemeld. Studenten kunnen via de website een Auto reserveren nadat zij zich op die website hebben geregistreerd. De reservering geldt vanaf het moment dat de Student per een boekingsbevestiging heeft ontvangen. De website wordt beheerd door Prodea. De Auto mag worden gebruikt: op werkdagen: voor een aaneengesloten periode van 24 uur; of voor een heel weekend, waarbij de auto op vrijdag om 18:30 kan worden opgehaald en op maandag om 17:30 moet worden ingeleverd.

2 Bij elke deelnemende Universiteit zijn 4 Auto's van de 500 familiecollectie beschikbaar om in het kader van de Autodeelservice te worden gebruikt. Studenten kunnen in de periode van drie maanden dat de Autodeelservice op hun Universiteit beschikbaar is, slechts eenmaal van die service gebruik maken. PERSOONSGEGEVENS Voor nadere informatie over de wijze waarop uw persoonsgegevens worden verwerkt wanneer u gebruik maakt van de Autodeelservice "FIAT Likes U" verwijzen wij naar ons privacybeleid [link naar privacybeleid]. KOSTEN VAN TANKEN EN PARKEREN Elke Gebruiker kan gratis gebruik maken van de Autodeelservice. Alle bijkomende kosten, zoals benzinekosten, tol en parkeergeld, komen voor rekening van de Gebruiker. De Gebruiker moet de Auto met volle brandstoftank inleveren. Indien de Auto zonder volle tank wordt ingeleverd, wordt de tank voor rekening van de Gebruiker door de FIAT-ambassadeur bijgevuld. GEBRUIK VAN DE AUTO'S De Auto mag alleen door de Gebruiker worden bestuurd en mag niet aan derden ter beschikking worden gesteld, ook niet in aanwezigheid van de Gebruiker zelf. De Auto mag uitsluitend worden gebruikt binnen de grenzen en volgens de regels van deze Algemene Voorwaarden en dient voorts met de uiterste zorg en op verantwoorde en veilige wijze te worden bestuurd. De Gebruiker mag met de Auto uitsluitend rijden op normale, goed aangegeven openbare wegen en dient voorts de juiste soort brandstof te tanken en de Auto op veilige, daartoe aangewezen parkeerplekken te parkeren en zorgvuldig af te sluiten. De Gebruiker verbindt zich alle Nederlandse wegenverkeerswetten alsmede alle overige Nederlandse rechtsregels die van toepassing zijn op het gebruik van motorvoertuigen, strikt op te volgen. De Gebruiker zal bij motorpech, een ongeval of een mechanisch probleem met de Auto onmiddellijk contact opnemen met de Fiat-ambassadeur en de desbetreffende feiten op het schadeformulier invullen en ondertekenen. In geval van motorpech dient de Gebruiker onmiddellijk contact op te nemen met de pechhulpservice genoemd op de sticker die op de zonneklep van de Auto is bevestigd. Fiat is niet verantwoordelijk voor het verzorgen van alternatief vervoer in geval van motorpech, een ongeval of een mechanisch probleem met de Auto. Indien de Auto zonder geldige reden en/of zonder melding aan de Fiat-ambassadeur op de weg wordt achtergelaten, wordt de Gebruiker buitengesloten van elke verdere deelname aan de Autodeelservice.

3 Voorts worden de gemaakte kosten voor het wegslepen van de Auto aan de Gebruiker in rekening gebracht. De Auto's mogen niet buiten Nederland worden gebruikt of naar een ander land worden meegenomen. De Gebruiker dient de Auto in te leveren in dezelfde toestand als die waarin de Auto zich bevond bij het ophalen ervan. Roken in de Auto is verboden. Bij overtreding van deze regels komen alle schoonmaakkosten voor rekening van de Gebruiker. OPHALEN EN INLEVEREN Na de online-reserving zal de Gebruiker met de Fiat-ambassadeur afspraken maken over de plaats en het tijdstip van ophalen en krijgt hij/zij de sleutels van de Auto. Bij het ophalen van de Auto: overlegt de Gebruiker de boekingsbevestiging aan de Fiat-ambassadeur en tekent hij/zij de bruikleenovereenkomst waarvan deze Algemene Voorwaarden deel uitmaken; moet de Gebruiker de Auto op zichtbare schade aan het casco en op eventuele gebreken onderzoeken. Indien er sprake is van dergelijke schade of gebreken, dient de Gebruiker de FIATambassadeur daarvan onmiddellijk in kennis stellen. Het tijdstip van inleveren van de Auto moet worden afgestemd met en bevestigd door de Fiat-ambassadeur bij de betreffende Universiteit. De Gebruiker dient de Auto in te leveren op de daartoe aangewezen locatie van de Autodeelservice op de Universiteit door deze zorgvuldig te parkeren in de daarvoor bestemde parkeervakken. De Gebruiker zal de Fiat-ambassadeur onmiddellijk in kennis stellen indien hij/zij de reservering annuleert of het tijdstip van ophalen of inleveren van de Auto wenst te wijzigen. In geval zich bij het inleveren van de Auto een vertraging voordoet, moet de Gebruiker de FIATambassadeur daarvan binnen tien minuten na het afgesproken tijdstip van inlevering van de Auto in kennis stellen en zo mogelijk afspraken maken voor een verlenging van de reservering. Bij vertragingen van meer dan een uur waarvan de FIAT-ambassadeur niet door de Gebruiker in kennis is gesteld, wordt de Gebruiker uitgesloten van elke verdere deelname aan de Autodeelservice. Wanneer een reservering niet is geannuleerd en de Gebruiker desalniettemin niet komt opdagen, wordt: (i) de Gebruiker uitgesloten van elke verdere deelname aan de Autodeelservice; en (ii) wordt aan hem/haar een bedrag van 25 aan administratiekosten in rekening gebracht. VERBODEN Het is verboden te rijden onder invloed van alcohol, drugs en andere stoffen die de normale functie van het menselijke brein en lichaam aantasten. Het is verboden de Auto te gebruiken voor illegale activiteiten. Het is verboden de Auto te gebruiken om andere voertuigen te slepen, voort te duwen of voort te bewegen. Het is verboden de Auto te gebruiken voor autosportcursussen en cursussen (veilig) rijden.

4 Het is verboden op onverharde wegen te rijden of op wegen waar bepaalde onderdelen van de Auto risico op schade lopen. Het is verboden meer passagiers mee te nemen dan het toegestane aantal inzittenden. Het is verboden goederen en verboden stoffen van welke aard ook met de Auto te vervoeren. Het is verboden via de Auto chauffeursdiensten aan te bieden. Het is verboden (huis)dieren van welke aard ook met de Auto te vervoeren. Bij overtreding van bovenstaande verboden wordt de Gebruiker buitengesloten van elke verdere deelname aan de Autodeelservice en wordt eventueel aangifte gedaan bij de bevoegde autoriteiten. VERZEKERINGEN EN DEKKING VAN RISICO'S Alle Auto's zijn allrisk verzekerd (WA Volledig casco) overeenkomstig de Wet aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen ("WAM") tegen alle schade die door de Gebruiker wordt veroorzaakt aan de Auto en aan andere motorvoertuigen. In aanvulling hierop is voor alle Auto's een schade-inzittendeverzekering afgesloten tegen alle schade die de bestuurder en de passagiers van een Auto lijden bij een ongeval. Alle schade aan de Auto en aan personen en goederen waarvoor de door Fiat afgesloten verzekeringen geen dekking biedt, komt ten laste van de Gebruiker. DIEFSTAL VAN DE AUTO EN VERLIES VAN AUTOSLEUTELS In geval van een (poging tot) diefstal of vernieling van de Auto of enig onderdeel daarvan, is de Gebruiker verplicht: dit onmiddellijk te melden aan de Fiat-ambassadeur; onmiddellijk - in ieder geval binnen 12 uur bij de bevoegde autoriteiten aangifte te doen van de (poging tot) diefstal of vernieling van de Auto of enig onderdeel daarvan; het officiële proces-verbaal dat door de bevoegde autoriteiten is opgemaakt, alsmede in geval van diefstal de originele autosleutels, aan de Fiat-ambassadeur te overhandigen. Bij het niet in acht nemen van bovenbeschreven procedure is de Gebruiker jegens Fiat aansprakelijk voor alle door Fiat als gevolg daarvan geleden schade. Indien de Gebruiker de sleutels van de Auto kwijtraakt, worden de kosten van de nieuwe sleutels en een bedrag van 15 aan administratiekosten aan de Gebruiker in rekening gebracht. SCHADELOOSSTELLING EN ADMINISTRATIEKOSTEN De Autodeelservice is gebaseerd op een samenwerking tussen mensen en op een eerlijke en respectvolle omgang met elkaar. Alle sancties en maatregelen die door de autoriteiten worden opgelegd indien er in verband met het gebruik van de Auto uit hoofde van de Autodeelservice verkeersovertredingen, tolontduikingen en/of andere schendingen van de (verkeers)regels worden geconstateerd, komen derhalve voor rekening van de Gebruiker. Voorts wordt voor elk zodanig een bedrag van 15 aan administratiekosten aan de Gebruiker in rekening gebracht. De Gebruiker dient Fiat in dit kader op eerste verzoek schadeloos te stellen. De gevallen in de tabel hieronder zijn niet uitputtend bedoeld, maar gelden slechts als voorbeelden:

5 Type Beschrijving Bedrag Auto Schade aan Auto Het bedrag dat niet door de verzekeringspolis wordt gedekt Rijden Sancties en maatregelen Boetebedrag + 15 aan Auto Verlies autosleutels Kosten van nieuwe sleutels + 15 aan administratiekosten per Auto Achterlaten Auto op de weg Kosten van wegslepen + uitsluiting verdere deelname aan Ophalen/inleveren Niet komen opdagen bij nietgeannuleerde Uitsluiting verdere deelname reservering + 25 aan Ophalen/inleveren Retourneren van Auto met nietgemelde Uitsluiting verdere deelname vertraging van meer dan een uur Ophalen/inleveren Geen volledige tank bij inleveren Kosten bijvullen tank Ophalen/inleveren Inleveren van zeer vuile Auto onder Schoonmaakkosten Auto achterlating van verschillende soorten (buitenkant en interieur) afval en resten Ophalen/inleveren Niet doen van aangifte of niet Schadeloosstelling Fiat overleggen van proces-verbaal van aangifte in geval van (poging tot) diefstal of vernieling TOEPASSELIJK RECHT Op de bruikleenovereenkomst en deze Algemene Voorwaarden alsmede op de uitleg ervan is Nederlands recht van toepassing.

GBootsma. Verhuur zonder chauffeur

GBootsma. Verhuur zonder chauffeur Verhuur zonder chauffeur 1. Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Voertuig: het voertuig welke het onderwerp is van de huurovereenkomst. 1.2 Huurder: de natuurlijke persoon of rechtspersoon

Nadere informatie

Prijzen kunnen veranderen in verschillende periodes van het jaar. Mail naar info@rentajeep.nl voor de meest actuele prijzen.

Prijzen kunnen veranderen in verschillende periodes van het jaar. Mail naar info@rentajeep.nl voor de meest actuele prijzen. Verhuur condities De minimale huurperiode is één dag (24 uur). Rent a Jeep behoudt zich echter het recht voor om bij huur, met als reisdoel het binnenland, de minimale huurperiode te verhogen van 1 dag

Nadere informatie

Driessen Private Lease Verzekeringsvoorwaarden

Driessen Private Lease Verzekeringsvoorwaarden Driessen Private Lease Verzekeringsvoorwaarden Private Lease www.driessenautogroep.nl/private-lease Versie 5.4 (02-2017) Artikel 1. Algemeen 1. Dekking De ter beschikking gestelde auto is All Risk verzekerd

Nadere informatie

Verhuurder: Atv specialist Blokzijl. Quad / Buggy verhuur maak hier deel van uit.

Verhuurder: Atv specialist Blokzijl. Quad / Buggy verhuur maak hier deel van uit. QUAD / Buggy verhuur ATV-specialist Blokzijl ALGEMENE VOORWAARDEN Definities Verhuurder: Atv specialist Blokzijl. Quad / Buggy verhuur maak hier deel van uit. Huurder: de natuurlijke of rechtspersoon die

Nadere informatie

1.2) Brengt u de gehuurde camper te laat terug dan wordt het dagtarief à 150,- in rekening gebracht.

1.2) Brengt u de gehuurde camper te laat terug dan wordt het dagtarief à 150,- in rekening gebracht. Algemene huurvoorwaarden Zwerfbus Art1) Huurtermijn 1.1) De huurperiode in het hoogseizoen begint op vrijdag vanaf 16h00 (op indeling) en eindigt op vrijdag voor 10h00. Weekendverhuur begint op vrijdag

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Fiatverhuur La Belle Meuse (LBM)

Algemene voorwaarden Fiatverhuur La Belle Meuse (LBM) Algemene voorwaarden Fiatverhuur La Belle Meuse (LBM) Uitleg van begrippen Voertuig: een gerestaureerde fiat 500 old3mer welke het onderwerp is van de huurovereenkomst. Huurder: de natuurlijke persoon

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BOOT VERHUUR BOLSWARD. (a)

ALGEMENE VOORWAARDEN BOOT VERHUUR BOLSWARD. (a) ALGEMENE VOORWAARDEN BOOT VERHUUR BOLSWARD (a) Voorwaarden Boot verhuur Bolsward Artikel 1 definities. 2 Artikel 2 toepasselijkheid. 2 Artikel 3 aansprakelijkheid. 2 Artikel 4 huurtermijn. 2 Artikel 5

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CAMPERVERHUUR. 1. Definities. 2. Algemeen

ALGEMENE VOORWAARDEN CAMPERVERHUUR. 1. Definities. 2. Algemeen ALGEMENE VOORWAARDEN CAMPERVERHUUR 1. Definities Country Camper Verhuur: ingeschreven onder KVK nummer 51738651 Verhuurder: Eigenaar van de camper die door Country Camper Verhuur wordt aangeboden. 2. Algemeen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CAMPERMASTER

ALGEMENE VOORWAARDEN CAMPERMASTER ALGEMENE VOORWAARDEN CAMPERMASTER 1. Verplichtingen verhuurder a. Verhuurder stelt de camper, hierna te noemen campermaster, tijdig en op de plaats, zoals afgesproken in de overeenkomst, ter beschikking;

Nadere informatie

- Gebruik niet langer dan twee aansluitende werkdagen.

- Gebruik niet langer dan twee aansluitende werkdagen. Gebruikersvoorwaarden Electric Car sharing MisterGreen - PGGM biedt in het kader van Duurzaamheid@PGGM haar werknemers de mogelijkheid om kennis te maken met het rijden in een elektrische auto. - PGGM

Nadere informatie

HUURVOORWAARDEN, GELDIG VANAF 1 DECEMBER 2016

HUURVOORWAARDEN, GELDIG VANAF 1 DECEMBER 2016 HUURVOORWAARDEN, GELDIG VANAF 1 DECEMBER 2016 Kekke Campers is een initiatief van Blyxum B.V., hierna genoemd Kekke Campers. 1 VOERTUIG 1.1 Kekke Campers verhuurt en de huurder huurt het voertuig dat beschreven

Nadere informatie

Huurvoorwaarden Visser/Wiegman Verhuur

Huurvoorwaarden Visser/Wiegman Verhuur Huurvoorwaarden Visser/Wiegman Verhuur ARTIKEL 1 BEPALING VAN DE HUURPRIJS, OVERIGE KOSTEN EN DE DUUR VAN DE HUUR De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de periode en het tarief zoals op de huurovereenkomst

Nadere informatie

Goedkoop Busje Huren Voorwaarden

Goedkoop Busje Huren Voorwaarden Goedkoop Busje Huren Voorwaarden Onze uitvoerende autoverhuurmaatschappijen) door Goedkoopbusjehuren.com worden aangeboden. Door onze website te bezoeken, te bekijken, te gebruiken en/of een reservering

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden camperverhuur Jan Dunning BV

Algemene huurvoorwaarden camperverhuur Jan Dunning BV Algemene huurvoorwaarden camperverhuur Jan Dunning BV Artikel 1 Offerte, huurprijs, kosten, waarborgsom a) Door ondertekening van de huurovereenkomst gaat huurder akkoord met de in de huurovereenkomst

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BOOT VERHUUR BOLSWARD. (a)

ALGEMENE VOORWAARDEN BOOT VERHUUR BOLSWARD. (a) ALGEMENE VOORWAARDEN BOOT VERHUUR BOLSWARD (a) Voorwaarden Boot verhuur Bolsward Artikel 1 definities. 2 Artikel 2 toepasselijkheid. 2 Artikel 3 aansprakelijkheid. 2 Artikel 4 huurtermijn. 2 Artikel 5

Nadere informatie

In al onze campers liggen de gidsen van ASCI, Camperstop en diverse campingbladen en folders.

In al onze campers liggen de gidsen van ASCI, Camperstop en diverse campingbladen en folders. Alle Vrijheid Campers zijn compleet ingericht en o.a. voorzien van: inventaris, cassette toilet, douche met warm en koud stromend water, koelkast met diepvries, 3-pits gaskomfoor, ringverwarming, horren,

Nadere informatie

-Huurder dient op zorgvuldige wijze met het voertuig om te gaan en ervoor te zorgen dat het voertuig overeenkomstig zijn bestemming wordt gebruikt.

-Huurder dient op zorgvuldige wijze met het voertuig om te gaan en ervoor te zorgen dat het voertuig overeenkomstig zijn bestemming wordt gebruikt. Algemene huurvoorwaarden Auto Dekker en Jobse Verhuur. Artikel 1: Bepaling van de huurprijs en de duur van de huur. De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de periode en het tarief zoals op de huurovereenkomst

Nadere informatie

Polisvoorwaarden Schadeverzekering Inzittenden

Polisvoorwaarden Schadeverzekering Inzittenden Polisvoorwaarden Schadeverzekering Inzittenden VPPSVI1401 - SAA Assuradeuren Inhoudsopgave Begripsomschrijvingen 3 Omschrijving van de dekking 3 Uitsluitingen 3 Schade 4 Premie 4 Herziening van tarieven

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Toepassing algemene voorwaarden: (artikel 1) 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en/of overeenkomsten met Leaseconstructie Eindhoven. Deze worden

Nadere informatie

Bijzondere Voorwaarden Autoverzekering Casco Beperkt

Bijzondere Voorwaarden Autoverzekering Casco Beperkt Wie zijn verzekerd? De verzekering geldt voor alle mensen hieronder. We spreken deze mensen in de rest van deze voorwaarden aan met u. Degene die deze verzekering afsluit. Degene die de auto voor zichzelf

Nadere informatie

BEPALINGEN HUUROVEREENKOMST Versie 3.0

BEPALINGEN HUUROVEREENKOMST Versie 3.0 BEPALINGEN HUUROVEREENKOMST Versie 3.0 1. De huurperiode gaat in vanaf 15.00 uur tot 12.00 uur op de dag van terugkomst (of zoveel later als met de verhuurder is overeengekomen). 2. Indien de gehuurde

Nadere informatie

SOS-verzekering. Bijzondere Voorwaarden SOS15

SOS-verzekering. Bijzondere Voorwaarden SOS15 SOS-verzekering Bijzondere Voorwaarden SOS15 Inhoudsopgave I Algemeen 4 1.1 Welke voorwaarden gelden? 4 1.2 Wat bedoelen wij met: 4 II Verzekering 5 2.1 Waar bent u verzekerd? 5 2.2 Wat is verzekerd?

Nadere informatie

Bij Ongeval ALTIJD 199 Bij Pech 9247 Pakket C

Bij Ongeval ALTIJD 199 Bij Pech 9247 Pakket C Bij Ongeval ALTIJD 199 Bij Pech 9247 Pakket C 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op huurovereenkomsten, tussen Columbus Car Rental BV, als verhuurder en een huurder van een voertuig, die

Nadere informatie

Informatie over uw Schadeverzekering inzittenden. Bij uw auto- of oldtimerverzekering in het ZekerheidsPakket Particulieren

Informatie over uw Schadeverzekering inzittenden. Bij uw auto- of oldtimerverzekering in het ZekerheidsPakket Particulieren Informatie over uw Schadeverzekering inzittenden Bij uw auto- of oldtimerverzekering in het ZekerheidsPakket Particulieren Inhoud pagina Leeswijzer, Uw dekking in het kort 3 Polisvoorwaarden Schadeverzekering

Nadere informatie

PP 3358-03 Schadeverzekering Inzittenden (SVI)

PP 3358-03 Schadeverzekering Inzittenden (SVI) PP 3358-03 Schadeverzekering Inzittenden (SVI) Polisvoorwaarden PP 3358-03 Schadeverzekering Inzittenden (SVI) Deze polisvoorwaarden vormen één geheel met de polisvoorwaarden Zekerheidspakket Particulieren

Nadere informatie

Polisvoorwaarden Schadeverzekering Inzittenden

Polisvoorwaarden Schadeverzekering Inzittenden Polisvoorwaarden Schadeverzekering Inzittenden Polisvoorwaarden Schadeverzekering Inzittenden PP 3358-02 WG Deze polisvoorwaarden vormen één geheel met de polisvoorwaarden ZekerheidsPakket Particulieren

Nadere informatie

Afnemer: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die als afnemer de (reserverings)overeenkomst sluit.

Afnemer: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die als afnemer de (reserverings)overeenkomst sluit. Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Aanbieder: Drive The Passion gevestigd te Almere aan het adres van Diadeemstraat 117 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Polisvoorwaarden Hulpverlening. erl

Polisvoorwaarden Hulpverlening. erl Polisvoorwaarden Hulpverlening erl 1 Inhoudsopgave Bijzondere Voorwaarden Hulpverlening Algemeen deel ASV-PV-01-101 Toepassing Bijzondere Voorwaarden 4 Begripsomschrijvingen 4 Motorrijtuig 4 Hulpverlener

Nadere informatie

BEPALINGEN HUUROVEREENKOMST

BEPALINGEN HUUROVEREENKOMST BEPALINGEN HUUROVEREENKOMST Versie 3.6 Reservering Binnen 14 dagen na de reservering dienst het volledige huurbedrag overgemaakt te zijn op rekeningnummer: NL57INGB0005340396 tav H.M IJkema, ovv 'Reservering

Nadere informatie

Reservering en huurvoorwaarden m.b.t. auto en/of scooter huur via Vakantie Verhuur Indonesia

Reservering en huurvoorwaarden m.b.t. auto en/of scooter huur via Vakantie Verhuur Indonesia Reservering en huurvoorwaarden m.b.t. auto en/of scooter huur via Vakantie Verhuur Indonesia Indien u een vervoersmiddel met chauffeur heeft gehuurd zijn de volgende artikelen voor u niet van toepassing:

Nadere informatie

Vrachtautoverzekering

Vrachtautoverzekering Vrachtautoverzekering Vrachtautoverzekering De Vrachtautoverzekering dekt letsel aan andere personen en schade aan zaken van anderen die je met je vrachtauto hebt veroorzaakt. Naast de wettelijk verplichte

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden 01-09-2018 Artikel 1: Bepaling van de huurprijs en de duur van de huur De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de periode en het tarief zoals op de huurovereenkomst is vermeld of

Nadere informatie

BMW MOTORRAD MOBILE CARE REGLEMENT.

BMW MOTORRAD MOBILE CARE REGLEMENT. BMW Motorrad Mobile Care Reglement BMW maakt rijden geweldig BMW MOTORRAD MOBILE CARE REGLEMENT. 1. Algemene bepalingen BMW Motorrad Service Card De houder van een geldige BMW Motorrad Service Card, hierna

Nadere informatie

Voorwaarden Camperverhuur Paradijs

Voorwaarden Camperverhuur Paradijs Voorwaarden Camperverhuur Paradijs Huurvoorwaarden en huisregels: Om zowel uw als onze belangen te waarborgen, maken wij gebruik van een huurcontract naar het ANWB model. 1 Verplichtingen Verhuurder Verhuurder

Nadere informatie

Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenis:

Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenis: Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenis: Camper: de door verhuurder te verhuren camper, inventaris en aanverwante producten.

Nadere informatie

Rialto.Tóch verzekerd. Polisvoorwaarden Schadeverzekering inzittenden

Rialto.Tóch verzekerd. Polisvoorwaarden Schadeverzekering inzittenden Rialto.Tóch verzekerd Polisvoorwaarden Schadeverzekering inzittenden Dit zijn de polisvoorwaarden van de Schadeverzekering Inzittenden. U vindt hier wanneer u en verzekerden recht hebben op een uitkering

Nadere informatie

Veelgestelde vragen. Alle kosten in de hand met Suzuki All-inclusive. Inhoudsopgave veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen. Alle kosten in de hand met Suzuki All-inclusive. Inhoudsopgave veelgestelde vragen Inhoudsopgave veelgestelde vragen Heeft u een vraag over een specifiek onderwerp? Klik op een categorie: 1. Contract 2. Schade en onderhoud 3. Financiële aspecten 4. Einde contract 5. Verzekering 6. Contact

Nadere informatie

Autoreglement Boardsportvereniging DROP Delft

Autoreglement Boardsportvereniging DROP Delft Autoreglement Boardsportvereniging DROP Delft Artikel 1 Definities Boardsportvereniging DROP Delft, hierna te noemen de vereniging. Bestuur van de vereniging, hierna te noemen het bestuur. De auto van

Nadere informatie

Vrachtautoverzekering

Vrachtautoverzekering Vrachtautoverzekering Vrachtautoverzekering De Vrachtautoverzekering dekt letsel aan andere personen en schade aan zaken van anderen die je met je vrachtauto hebt veroorzaakt. Naast de wettelijk verplichte

Nadere informatie

Gratis aanhangwagen met huif

Gratis aanhangwagen met huif Gratis aanhangwagen met huif onbelemmerd de ruimte Gratis aanhangwagen met huif Als huurder van Lyaemer Wonen kunt u gratis gebruik maken van een aanhangwagen met huif. Aangezien we eerst willen zien

Nadere informatie

Straat en huisnummer:. Postcode en Woonplaats:...

Straat en huisnummer:. Postcode en Woonplaats:... Huurovereenkomst voor de huur van zeiljacht: Sagitta. De ondergetekende Marcel Dohmen, wonende Delwijnsestraat 10 te Kerkwijk, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 30287535, hierna te noemen

Nadere informatie

ALGEMENE REGELS HUISVESTING

ALGEMENE REGELS HUISVESTING ALGEMENE REGELS HUISVESTING Huisregels opgesteld en aangeboden door Het Kantoor Archief. (01-01-2013) Algemeen Openingstijden verhuurbeheer : maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur Openingstijden

Nadere informatie

Algemeen Reglement. De 24 uur van Emmen

Algemeen Reglement. De 24 uur van Emmen Algemeen Reglement De 24 uur van Emmen Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 Algemene zaken 2.1 Inschrijving 2.2 Terugbetaling inschrijfgeld 2.3 Toe te laten auto's 2.4 Gebruikte reglementen 2.5 Uitrusting van de

Nadere informatie

Deze Actievoorwaarden en andere informatie betreffende deze Actie zijn linksonder in beeld te vinden op de website

Deze Actievoorwaarden en andere informatie betreffende deze Actie zijn linksonder in beeld te vinden op de website Actievoorwaarden Dacia Zeker Wel Door mee te doen met de actie Dacia Zeker Wel kunnen winnende deelnemers een vakantie bon ter waarde van 1000,- bij Weekendjeweg.nl winnen. De winnaar mag deze reis gaan

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden

Algemene huurvoorwaarden Algemene huurvoorwaarden Op alle huren zijn de algemene huurvoorwaarden voor de leden van de Bovag van toepassing, Deze kunt u bij ons opvragen of downloaden op internet (particulier) Op alle zakelijke

Nadere informatie

Verhuur Voorwaarden Dive Post

Verhuur Voorwaarden Dive Post Verhuur Voorwaarden Dive Post De tekst van de voorwaarden zullen u op eerste verzoek worden overhandigd en kunt u ook vinden op www.divepost.nl. ARTIKEL 1 TOEPASSELIJKHEID Deze voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Schoolpool. Gebruikersverklaring

Schoolpool. Gebruikersverklaring Schoolpool Gebruikersverklaring Inhoudsopgave 1 Verantwoordelijkheden 3 2 Informatie 3 3 Wegcode 4 4 Veiligheidsregels voor kinderen 4 5 Verzekering 5 6 Respect 5 7 Kostendelend 6 8 Aanvaarding gebruikersverklaring

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER PROMINENT AUTOVERZEKERING. aanvrager. man vrouw bedrijf. Adres. Postcode en plaatsnaam. Geboortedatum. prive zakelijk mobiel

AANVRAAGFORMULIER PROMINENT AUTOVERZEKERING. aanvrager. man vrouw bedrijf. Adres. Postcode en plaatsnaam. Geboortedatum. prive zakelijk mobiel AANVRAAGFORMULIER PROMINENT AUTOVERZEKERING Aanvrager man vrouw bedrijf Geboortedatum Telefoon prive zakelijk mobiel Beroep of aard van het bedrijf IBAN Bankrekeningnummer Ingangsdatum Betalingswijze ar

Nadere informatie

BMW Mobile Care. BMW maakt rijden geweldig. Reglement BMW MOBILE CARE REGLEMENT.

BMW Mobile Care. BMW maakt rijden geweldig. Reglement BMW MOBILE CARE REGLEMENT. BMW Mobile Care Reglement BMW maakt rijden geweldig BMW MOBILE CARE REGLEMENT. 1. Algemene bepalingen BMW Service Card De houder van een geldige BMW Service Card, hierna de houder, en de gevolmachtigde

Nadere informatie

Haaglanden Lease BERIJDERSHANDLEIDING

Haaglanden Lease BERIJDERSHANDLEIDING Haaglanden Lease BERIJDERSHANDLEIDING GOED VOORBEREID OP WEG! Gefeliciteerd met uw nieuwe lease-auto! Wij wensen u veilige kilometers toe. In dit instructieboekje vindt u belangrijke informatie voor het

Nadere informatie

Veelgestelde vragen. Alle kosten in de hand met Suzuki All-inclusive. Inhoudsopgave veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen. Alle kosten in de hand met Suzuki All-inclusive. Inhoudsopgave veelgestelde vragen Inhoudsopgave veelgestelde vragen Heeft u een vraag over een specifiek onderwerp? Klik op een categorie: 1. Contract 2. Schade en onderhoud 3. Financiële aspecten 4. Einde contract 5. Verzekering 6. Contact

Nadere informatie

OPTOCHTCOMMISSIE OPTOCHTREGLEMENT

OPTOCHTCOMMISSIE OPTOCHTREGLEMENT OPTOCHTREGLEMENT De tijdens de carnavalsdagen en bij andere gelegenheden vanwege de Stichting te organiseren optochten/parade geschieden overeenkomstig de hierna volgende regels. Art.1 Route, duur en tijdstip

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 1 / 5

Algemene voorwaarden 1 / 5 Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid 1. Deze algemene huurvoorwaarden maken deel uit van alle offertes tot het aangaan van overeenkomsten, acceptaties, evenals van de aldus tot stand gekomen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor het huren van een camper bij Wild Campers

Algemene voorwaarden voor het huren van een camper bij Wild Campers Algemene voorwaarden voor het huren van een camper bij Wild Campers Artikel 1. Definities 1.1. In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij

Nadere informatie

Voorwaarden. Onze voorwaarden

Voorwaarden. Onze voorwaarden Voorwaarden Onze voorwaarden Op de huurovereenkomst zijn uitsluitend van toepassing de huurvoorwaarden van Verhuurder (verder aangeduid als verhuurder ). Artikel 1: Definities trailer Het huurobject, zoals

Nadere informatie

BERIJDERSHANDLEIDING PRIVATE LEASE

BERIJDERSHANDLEIDING PRIVATE LEASE BERIJDERSHANDLEIDING PRIVATE LEASE KLOMPENMAKERSTRAAT 51, 2672 GA NAALDWIJK POSTBUS 168, 2670 AD NAALDWIJK BERIJDERSDESK 0174 291636 BERIJDERSDESK@AUTOPERMAAND.NL Inhoud Welkom... 3 Berijdersdesk... 3

Nadere informatie

SCHARPHOF C A M P E R S

SCHARPHOF C A M P E R S 1. Betalingen Algemene voorwaarden verhuur Bij een definitieve huurovereenkomst betaalt de huurder de borg: 900,00 aan de verhuurder. De borg wordt door de verhuurder na de huurperiode binnen 14 dagen

Nadere informatie

Verhuurvoorwaarden Kronenburg Geluid

Verhuurvoorwaarden Kronenburg Geluid Verhuurvoorwaarden Kronenburg Geluid Wat u moet weten vooraf Reserveringen dienen minimaal 3 werkdagen voor de verhuurdatum te worden gemaakt Alle huurprijzen, tenzij anders vermeld zijn afhaalprijzen

Nadere informatie

Welkom bij AlphaRent Praktische informatie

Welkom bij AlphaRent Praktische informatie Welkom bij AlphaRent Praktische informatie www.alphabet.com Alphabet is specialist op het gebied van zakelijke mobiliteit en staat voor focus op service, transparantie en heldere voorwaarden. Welkom bij

Nadere informatie

Verhuisservice. Nog vragen? Wanneer u nog vragen heeft over onze verhuisservice, dan kunt u terecht bij de medewerkers van onze afdeling Wonen.

Verhuisservice. Nog vragen? Wanneer u nog vragen heeft over onze verhuisservice, dan kunt u terecht bij de medewerkers van onze afdeling Wonen. Verhuisservice Staat u op het punt te verhuizen? KleurrijkWonen biedt u de helpende hand bij uw verhuizing. Zo kunt u als klant van KleurrijkWonen gebruik maken van onze gratis verhuisaanhanger. Hoe eerder

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Parkeergarages

Algemene voorwaarden Parkeergarages INHOUDSOPGAVE Algemene voorwaarden Parkeergarages HOOFDSTUK I - ALGEMEEN... 2 Artikel 1. Begripsbepaling... 2 Artikel 2. Algemene voowaarden van toepassing voor kortparkeerders en abonnementhouders...

Nadere informatie

Bruikleenformulier Probeer een E-bike Najaarsactie

Bruikleenformulier Probeer een E-bike Najaarsactie Pagina 1 van 3 Bruikleenformulier Probeer een E-bike Najaarsactie Vul dit bruikleenformulier volledig in. U vindt alle gegevens in de bevestigingsmail. Print het formulier uit, onderteken het formulier

Nadere informatie

N.V. Univé Schade. Voorwaarden Eigen Vervoerverzekering. versie 1. Waar kunt u terecht bij schade?

N.V. Univé Schade. Voorwaarden Eigen Vervoerverzekering. versie 1. Waar kunt u terecht bij schade? N.V. Univé Schade Voorwaarden Eigen Vervoerverzekering versie 1 Het is belangrijk dat u precies weet wat u kunt verwachten van uw eigen vervoerverzekering. In deze voorwaarden leest u waar u voor verzekerd

Nadere informatie

Service Level Agreement. tussen Euromobil en Easy Way b.v.

Service Level Agreement. tussen Euromobil en Easy Way b.v. Service Level Agreement tussen Euromobil en Easy Way b.v. periode 1 januari 2013 tot en met 31 december 2013 1. Uitgangspunt Door middel van deze Service Level Agreement (SLA) wordt de overeengekomen dienstverlening

Nadere informatie

Hoofdstuk 1 Begripsomschrijvingen

Hoofdstuk 1 Begripsomschrijvingen Schadeverzekering inzittenden (SVI) PP 3358-02 Polisvoorwaarden Deze polisvoorwaarden vormen één geheel met de polisvoorwaarden ZekerheidsPakket Particulieren (ZPP). Bij verschil tussen deze polisvoorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN TWINSEASONS VERHUUR

ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN TWINSEASONS VERHUUR ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN TWINSEASONS VERHUUR Begripsomschrijving: In deze voorwaarden wordt verstaan: Onder voertuig: het voertuig of de andere zaak, die het onderwerp is van de huurovereenkomst; Onder

Nadere informatie

Pechhulp+ PH+ 2.1. Inhoudsopgave. Verplichtingen van de rechthebbende(n) Overdracht van het voertuig

Pechhulp+ PH+ 2.1. Inhoudsopgave. Verplichtingen van de rechthebbende(n) Overdracht van het voertuig Pechhulp+ PH+ 2.1 Inhoudsopgave Artikel 1: Artikel 2: Artikel 3: Artikel 4: Artikel 5: Artikel 6: Artikel 7: Artikel 8: Artikel 9: Artikel 10: Artikel 11: Definities Dekkingsduur Dekkingsgebied Inhoud

Nadere informatie

Aanvullende voorwaarden

Aanvullende voorwaarden 1.7.1.3. Aanvullende voorwaarden Aanvulling op artikel 1 In welke documenten staan de rechten en plichten vermeld die ik op grond van de leaseovereenkomst heb? Naast de documenten genoemd in artikel 1

Nadere informatie

Actievoorwaarden winactie Renault Design op vtwonen: 1. Actieperiode 2. Deelname

Actievoorwaarden winactie Renault Design op vtwonen: 1. Actieperiode 2. Deelname Actievoorwaarden winactie Renault Design op vtwonen: Door zijn gegevens in te vullen, maakt de deelnemer kans op een weekend weg naar Parijs in een Renault Clio. De winnaar ontvangt: - Een Renault Clio

Nadere informatie

I N S U R A N C E to secure a dream

I N S U R A N C E to secure a dream I N S U R A N C E to secure a dream O N T W I K K E L I N G in uw voordeel Scherpe premie Uitstekende voorwaarden Geen eigen risco 36 maanden nieuwwaarde Vervangend vervoer Extra's meeverzekerd 2e auto

Nadere informatie

Voorwaarden Garageverzekering rubriek AVM Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen

Voorwaarden Garageverzekering rubriek AVM Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen Voorwaardenblad 364-93 Voorwaarden Garageverzekering rubriek AVM Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen Deze voorwaarden zijn uitsluitend van toepassing indien hiernaar wordt verwezen op het polisblad.

Nadere informatie

Huishoudelijk Regelement

Huishoudelijk Regelement Huishoudelijk Regelement 1 Artikel 1. Lidmaatschap 1. Algemeen 1. Door zijn toetreden tot All Terrain onderwerpt ieder lid zich aan de statuten en het huishoudelijk reglement en alle andere bepalingen

Nadere informatie

Wagenparkverzekering

Wagenparkverzekering Wagenparkverzekering Wagenparkverzekering Met de Wagenparkverzekering kun je je personen-, bestel- en vrachtauto s en motoren verzekeren. Naast de verplichte dekking (WA) kun je schade aan je eigen motorrijtuigen

Nadere informatie

Clausuleblad Autoverzekering

Clausuleblad Autoverzekering Clausuleblad Autoverzekering MS001 Clausule Schadeherstel In de polisvoorwaarden staat de schadeherstelketen vermeld die u kunt gebruiken voor het herstellen van een schade. In plaats hiervan dient u gebruik

Nadere informatie

NISSAN PRIVATE LEASE Berijdershandleiding. Versie PLN2018JANB15V01, geldig vanaf

NISSAN PRIVATE LEASE Berijdershandleiding. Versie PLN2018JANB15V01, geldig vanaf NISSAN PRIVATE LEASE Berijdershandleiding Versie PLN2018JANB15V01, geldig vanaf 1-1-2018 INHOUD Welkom 2 Klantenservice 2 Accessoires 3 APK 3 Banden 3 Brandstof 3 Declaraties 3 Diefstal 3 Documenten 3

Nadere informatie

Algemene voorwaarden abonnementen garage Plein 1944

Algemene voorwaarden abonnementen garage Plein 1944 Algemene voorwaarden abonnementen garage Plein 1944 INHOUDSOPGAVE HOOFDSTUK I - ALGEMEEN... 2 Artikel 1. Begripsbepaling... 2 Artikel 2. Algemene voowaarden van toepassing voor abonnementhouders... 2 Artikel

Nadere informatie

TUSSEN... (kring) met zetel te... (adres) vertegenwoordigd door... (naam)

TUSSEN... (kring) met zetel te... (adres) vertegenwoordigd door... (naam) LOKO CENTRAAL CONTRACT BESTELWAGEN KU LEUVEN 's Meiersstraat 5-3000 Leuven tel.: 016/22 31 09 loko@loko.be http://www.loko.be CONTRACT TUSSEN... (kring) met zetel te......... (adres) vertegenwoordigd door...

Nadere informatie

LEASE OF FINANCIER UW BMW

LEASE OF FINANCIER UW BMW BMW Financial Services Leasing Financiering Verzekering BMW maakt rijden geweldig LEASE OF FINANCIER UW BMW OP EEN MANIER DIE BIJ Ú PAST. BMW FINANCIAL SERVICES Leasing. Financiering. Verzekering. INHOUD.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Euro Car Solutions. Artikel 1. Gegevens voor de bepaling van de huurprijs

Algemene voorwaarden Euro Car Solutions. Artikel 1. Gegevens voor de bepaling van de huurprijs Algemene voorwaarden Euro Car Solutions Artikel 1. Gegevens voor de bepaling van de huurprijs 1. Huurder en Euro Car Solutions verklaren het aantal kilometers dat de kilometerteller van de auto als afgelegd

Nadere informatie

2.2 Kopiëren is mogelijk indien men beschikt over een medewerkerskaart of een pin/chipknippas of een gastenpas.

2.2 Kopiëren is mogelijk indien men beschikt over een medewerkerskaart of een pin/chipknippas of een gastenpas. Bibliotheekreglement Artikel 1 Algemeen 1.1 Naast het bepaalde in de Studiegids, in het bijzonder de bepalingen uit het Instellingsspecifieke deel "Rechten en Plichten studenten Inholland ", de Huisregels

Nadere informatie

Huurovereenkomst Caravan

Huurovereenkomst Caravan Huurovereenkomst Caravan 1. Definities Ter zake van het in deze voorwaarden bepaalde wordt verstaan onder: De toercaravan. Een aanhangwagen zoals gedefinieerd bij of krachtens de Nederlandse wegenverkeerswetgeving

Nadere informatie

Gedragsregels. ICT-voorzieningen

Gedragsregels. ICT-voorzieningen Gedragsregels ICT-voorzieningen Gedragsregels gebruik ICT-voorzieningen Jac. P. Thijsse College 1. Algemeen De onderstaande regels zijn geldig voor iedereen die gebruik maakt van de ICT-voorzieningen van

Nadere informatie

Voorwaarden Garageverzekering rubriek CASCO

Voorwaarden Garageverzekering rubriek CASCO Voorwaardenblad 365-94 Voorwaarden Garageverzekering rubriek CASCO Deze voorwaarden zijn uitsluitend van toepassing indien hiernaar wordt verwezen op het polisblad. Artikel 349-20.1504 Datum 1 april 2015

Nadere informatie

DOCENDI Algemene Voorwaarden

DOCENDI Algemene Voorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle trainingen welke door Docendi worden aangeboden en verzorgd. DOCENDI Mail : info@docendi.nl KVK : 69620954 BTW : NL160325833B01 Definities Algemene

Nadere informatie

VOLVO CARD VOORWAARDEN VOLVO ASSISTANCE

VOLVO CARD VOORWAARDEN VOLVO ASSISTANCE VOLVO CARD VOORWAARDEN VOLVO ASSISTANCE WELKOM BIJ VOLVO CARD, WELKOM BIJ VOLVO ASSISTANCE. Is uw Volvo nog geen 3 jaar oud of laat u het jaarlijkse reguliere onderhoud aan uw Volvo door de officiële Volvo-dealer

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN STUDIEKRING OVER STRAFRECHT

ALGEMENE VOORWAARDEN STUDIEKRING OVER STRAFRECHT ALGEMENE VOORWAARDEN STUDIEKRING OVER STRAFRECHT ART. 1 DEFINITIES 1. Algemene voorwaarden: de onderhavige algemene voorwaarden. 2. SOS: studievereniging Studiekring over Strafrecht. 3. Bestuur: het bestuur

Nadere informatie

SPECIALE VOORWAARDEN MEEÙS PECHHULP MPM 2017

SPECIALE VOORWAARDEN MEEÙS PECHHULP MPM 2017 SPECIALE VOORWAARDEN MEEÙS PECHHULP MPM 2017 U heeft recht op hulp bij pech als u voor deze verzekering heeft gekozen en deze dekking op uw polisblad staat. Deze voorwaarden vormen samen met de voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. 1 Inhoudsopgave. 2 Annulering. LowLan Organisation

Algemene Voorwaarden. 1 Inhoudsopgave. 2 Annulering. LowLan Organisation Algemene Voorwaarden LowLan Organisation 1 Inhoudsopgave 2 Annulering... 1 3 Legitimatie... 2 4 Alcohol, drugs en andere verdovende middelen... 2 5 Schade / Diefstal... 2 6 Opruimen / Afval... 2 7 Gedrag...

Nadere informatie

Huisregels vakantiehuis Ons Petit Paradis

Huisregels vakantiehuis Ons Petit Paradis Huisregels vakantiehuis Ons Petit Paradis Algemene reserverings- en huurvoorwaarden Om iedereen tevreden te houden hebben we een aantal regels bedacht. Om misverstanden te voorkomen, is het verstandig

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Camperpunt van Herpen in samenwerking met Auto Assistentie team

Algemene Voorwaarden Camperpunt van Herpen in samenwerking met Auto Assistentie team Algemene Voorwaarden Camperpunt van Herpen in samenwerking met Auto Assistentie team Bestuurder: De bestuurder van de camperbus dient minimaal de leeftijd van 25 jaar te hebben bereikt en minimaal 3 jaar

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN THUIS OP WIELEN 2015

ALGEMENE VOORWAARDEN THUIS OP WIELEN 2015 ALGEMENE VOORWAARDEN THUIS OP WIELEN 2015 BELANGRIJK! Voor hulp in Nederland of in het buitenland neem altijd contact op met Thuis op Wielen, telefoon +31 206105652 of +31 652407689. In deze voorwaarden

Nadere informatie

Driessen Private Lease Verzekeringsvoorwaarden

Driessen Private Lease Verzekeringsvoorwaarden Driessen Private Lease Verzekeringsvoorwaarden Private Lease www.driessenautogroep.nl/private-lease Versie 10-2018 Artikel 1. Algemeen 1.1. Dekking De ter beschikking gestelde auto is All Risk verzekerd

Nadere informatie

DK220 Bijzondere Voorwaarden Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen

DK220 Bijzondere Voorwaarden Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen DK220 Bijzondere Voorwaarden Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen Deze voorwaarden vormen één geheel met de Algemene Voorwaarden. Woorden welke cursief geschreven zijn, worden nader beschreven

Nadere informatie

Bijzondere Voorwaarden Verkeersschadeverzekering voor Werknemers

Bijzondere Voorwaarden Verkeersschadeverzekering voor Werknemers Bijzondere Voorwaarden Verkeersschadeverzekering voor Werknemers 1/5 Deze Bijzondere voorwaarden horen bij uw Verkeerschadeverzekering voor Werknemers. Ook de Algemene voorwaarden Bedrijfsverzekeringen

Nadere informatie

Toercaravan-vouwwagenverzekering

Toercaravan-vouwwagenverzekering Toercaravan-vouwwagenverzekering Toercaravan-vouwwagen De Toercaravan- vouwwagenverzekering helpt je de financiële risico s af te dekken die samenhangen met het bezit van een toercaravan of vouwwagen.

Nadere informatie

B&W 7 september 2010 Gemeenteblad

B&W 7 september 2010 Gemeenteblad Jaar: 2010 Nummer: 81 Besluit: B&W 7 september 2010 Gemeenteblad GARAGEREGLEMENT HELMOND 2010 Artikel 1 Begripsbepalingen Voor de toepassing van dit reglement wordt verstaan onder: Parkeerder: de eigenaar/gebruiker

Nadere informatie

Polisvoorwaarden Verkeersschadeverzekering (VSV)

Polisvoorwaarden Verkeersschadeverzekering (VSV) Polisvoorwaarden Verkeersschadeverzekering (VSV) Deze polisvoorwaarden vormen één geheel met de polisvoorwaarden Hoeksche Waard Totaalpakket Particulieren (HWTP). Als er verschillen zijn, gelden de polisvoorwaarden

Nadere informatie

Actievoorwaarden Vokswagen Tiguan Wintertest actie. Artikel 1 Algemeen

Actievoorwaarden Vokswagen Tiguan Wintertest actie. Artikel 1 Algemeen Actievoorwaarden Vokswagen Tiguan Wintertest actie Artikel 1 Algemeen 1. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de Tiguan Wintertest (hierna de Actie ) 2. De Actie wordt georganiseerd door Pon s

Nadere informatie

BIJZONDERE VOORWAARDEN MOTORRIJTUIGENVERZEKERING SCHADE INZITTENDEN VERSIE MEI 2006 ZEKER IS ZEKER

BIJZONDERE VOORWAARDEN MOTORRIJTUIGENVERZEKERING SCHADE INZITTENDEN VERSIE MEI 2006 ZEKER IS ZEKER BIJZONDERE VOORWAARDEN MOTORRIJTUIGENVERZEKERING SCHADE INZITTENDEN VERSIE MEI 2006 INHOUDSOPGAVE Deze bijzondere voorwaarden vormen één geheel met de algemene voorwaarden en de woordenlijst. Artikel 1

Nadere informatie

BOEKING - EN BETALINGSVOORWAARDEN BRUINEKREEFT CAMPERVERHUUR

BOEKING - EN BETALINGSVOORWAARDEN BRUINEKREEFT CAMPERVERHUUR BOEKING - EN BETALINGSVOORWAARDEN BRUINEKREEFT CAMPERVERHUUR Artikel 1 Huurvoorwaarden a)deze algemene huurvoorwaarden maken deel uit van alle offertes tot het aangaan van overeenkomsten, acceptaties ervan,alsmede

Nadere informatie