b. De deelnemer dient alle benodigde en gevraagde gegevens voor aanvang van de Leadership Experience naar waarheid te verstrekken.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "b. De deelnemer dient alle benodigde en gevraagde gegevens voor aanvang van de Leadership Experience naar waarheid te verstrekken."

Transcriptie

1 1. Definities A. Social Corporate Development (SCD): SCD maakt onderdeel uit van Stichting ImproveGhana (KvK ). SCD stelt bedrijven in staat om haar professionals deel te laten nemen aan de Leadership Experience. B. Leadership Experience: Programma waarbij een deelnemer gedurende het verblijf in Ghana zijn kennis inzet en deelt met de lokale bevolking. Het programma is inclusief de voorbereiding- en terugkomdagen in Nederland. C. Deelnemer: Degene die zich inschrijft voor de Leadership Experience aangeboden door Social Corporate Development. Dit maakt het deelnemerschap strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. Een deelnemer kan worden voorgedragen door zijn werkgever en in opdracht van deze werkgever de Leadership Experience uitvoeren. Tevens is onafhankelijke inschrijving als deelnemer mogelijk. D. Logistieke partner: De lokale organisatie in Ghana die door SCD wordt ingehuurd om de logistieke zaken te ondersteunen. Onder logistiek wordt hier verstaan: lokaal vervoer, hotelovernachtingen en maaltijdverstrekking (ontbijt, lunch en avondmaal). 2. Algemene verplichtingen deelnemer a. De deelnemer verbindt zich ertoe dat hij/zij, overmacht 1 uitgezonderd, het gehele programma meemaakt. b. De deelnemer dient alle benodigde en gevraagde gegevens voor aanvang van de Leadership Experience naar waarheid te verstrekken. 3. Deelnamesom Voor zover er sprake is van een deelnamesom dient deze te zijn voldaan op de door de SCD genoemde datum. Indien de deelnamesom niet tijdig wordt voldaan, dan behoudt SCD zich het recht voor de deelnemer van deelname uit te sluiten. 1 Onder overmacht worden verstaan abnormale en onvoorzienbare omstandigheden die onafhankelijk zijn van de wil van degene die zich er op beroept en waarvan de gevolgen ondanks alle voorzorgsmaatregelen niet konden worden vermeden. Hieronder worden mede, maar niet uitsluitend, verstaan ernstige politieke onrust, oorlog, extreme weersomstandigheden, besmettelijke ziektes (vb. vogelpest), een negatief reisadvies of andere redenen die de (kwaliteit van de) Leadership Experience onmogelijk maken.

2 4. Verzekeringen Verzekeringen moeten door elke deelnemer individueel worden geregeld. Hij/zij is hier zelf verantwoordelijk voor. SCD adviseert de volgende verzekeringen: A. Reisverzekering (werelddekking) B. Aansprakelijkheidsverzekering (werelddekking) C. Ziektekostenverzekering (werelddekking): Het kan zijn dat de persoonlijke ziektekostenverzekering voldoende dekkend is. In de meeste gevallen dekt deze echter alleen Europese landen. Eventuele aanvulling is mogelijk via de reisverzekering. Deelnemers worden geadviseerd om contact op te nemen met hun ziektekosten verzekeringsmaatschappij om genoemde punten te bespreken. D. Annuleringsverzekering (los van reisverzekering): Af te sluiten voor het totaalbedrag van de deelnameprijs, inclusief de prijs voor het vliegticket. Het is in het belang van de deelnemer dat de annuleringsverzekering direct na de boeking wordt afgesloten. De deelnemer doet er goed aan te controleren of de verzekeringsmaatschappij de kosten dekt bij annulering van de Leadership Experience (ook kort voor vertrek). 5. Annuleringsregels a. Inschrijving is definitief bij ontvangst van een volledig ingevuld inschrijvingsformulier (via website )door SCD. b. SCD kan de inschrijving annuleren als zij de deelnemer niet geschikt acht de Leadership Experience uit te voeren. Een eventuele deelnamesom wordt dan gerestitueerd. c. In geval van annulering door de deelnemer zelf is deze de volgende kosten aan SCD verschuldigd: - Tot 30 dagen voor vertrek: 50% van de totale deelnamesom en kosten. - Vanaf 30 dagen voor vertrek: 100% van de totale deelnamesom en kosten. d. In geval van annulering (uitstel hieronder begrepen) of onderbreking van de Leadership Experience door overmacht kan SCD hier niet verantwoordelijk voor gesteld worden. SCD zal zich inspannen om de (financiële) gevolgen zoveel mogelijk te beperken. e. In geval van uitstel van de Leadership Experience zal SCD zich inspannen om de Leadership Experience op een later tijdstip alsnog te laten plaatsvinden. f. Indien SCD de Leadership Experience annuleert om andere redenen dan hierboven genoemd (bijvoorbeeld vanwege onvoldoende deelname), dan zal zij de door de deelnemer aan SCD betaalde deelnamesom terug betalen.

3 6. Inentingen De deelnemer is zelf verantwoordelijk voor het regelen van de inentingen. De deelnemer dient zich tijdig te laten informeren (huisarts of GGD). SCD draagt geen verantwoordelijkheid voor door derden verstrekte informatie. 7. Paspoort/visum Voor Ghana is een visum noodzakelijk. De deelnemer is zelf verantwoordelijk voor het aanvragen van een visum (en de bijbehorende Kosten/betaling) en dient er voor zorg te dragen bij vertrek en tijdens de Leadership Experience in het bezit te zijn van de benodigde documenten. Het paspoort moet bij aanvraag nog minimaal 6 maanden geldig zijn. Deelnemers die niet de Nederlandse nationaliteit en/of paspoort hebben dienen zelf na te gaan of andere regels van toepassing zijn. 8. Vliegticket De deelnemer is zelf verantwoordelijk voor het regelen en betalen van een vliegticket. Hij/zij dient tijdig aan te komen op de afgesproken locatie, zodat de Leadership Experience kan beginnen. 9. Lokale omstandigheden A. Afwijkingen van het programma: Afwijkingen van het programma kunnen noodzakelijk zijn vanwege omstandigheden ter plekke (bijv. Onvoorziene weersomstandigheden). Er ontstaat hierdoor geen aanspraak op restitutie van (een deel van) de deelnamesom noch kan dit tot aansprakelijkheid van SCD leiden. B. Lokaal vervoer: Logistieke partner is verantwoordelijk voor de logistiek (hotels en vervoer) van de deelnemers aan de Leadership Experience in Ghana. SCD zal zich inspannen dat deze logistiek voor de duur van de Leadership Experience geschikt is C. Lokaal eten en drinken: Logistiek partner is verantwoordelijk voor het regelen van eten en drinken voor de deelnemers voor de duur van de Leadership Experience. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de behoeften van de individuele deelnemers, echter dit is wel afhankelijk van de beschikbaarheid van eten en drinken ter plaatse. 10. Foto en filmmateriaal De deelnemer geeft SCD toestemming om foto en filmmateriaal vervaardigd voor/tijdens/na de Leadership gemaakt op verzoek of in opdracht van SCD dan wel door de deelnemer aan SCD ter beschikking gesteld,

4 toegezonden of ter hand gesteld, te gebruiken voor interne en externe (publicitaire) doeleinden zonder dat hiervoor een vergoeding aan de deelnemer verschuldigd is (tenzij in een aparte overeenkomst andersluidende afspraken worden gemaakt tussen SCD en de deelnemer). 11.Persoonlijke en medische gegevens a. De deelnemer is verplicht de benodigde persoonsgegevens te verstrekken die van belang kunnen zijn voor de deelname aan de Leadership Experience (inclusief de reis en het verblijf). Deze bepaling betreft niet alleen een geestelijke of lichamelijke beperking, maar ook alle andere omstandigheden die voor de uitvoering van de Leadership Experience voor de deelnemer zelf of voor de groep van belang kunnen zijn. b. Van medicijnen in de bagage dient middels een kopie van het recept aangetoond te kunnen worden dat het om persoonlijke medicijnen gaat. 12.Aansprakelijkheid Social Corporate Development a. SCD kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enige schade, persoonlijk dan wel zakelijk, materieel dan wel immaterieel, door de deelnemer geleden als gevolg van gebeurtenissen voor, tijdens en na de deelname aan de Leadership Experience. b. Indien en voor zover SCD aansprakelijk is voor enige schade van de deelnemer, is de aansprakelijkheid van SCD beperkt tot maximaal 25% van de gefactureerde deelnamesom. c. De aansprakelijkheid waartegen de deelnemer is verzekerd (bijvoorbeeld door middel van het sluiten van een reis- en/ of annuleringsverzekering dan wel ziektekostenverzekering), evenals aansprakelijkheid voor schade die de deelnemer lijdt in het kader van de uitoefening van een beroep of bedrijf (daaronder begrepen schade door het missen van aansluitingen c.q. het niet tijdig op de plaats van bestemming aankomen), worden uitgesloten. d. SCD draagt geen verantwoordelijkheid voor foto's, folders en ander voorlichtingsmateriaal, voor zover onder verantwoordelijkheid van derden uitgegeven. e. De in dit artikel opgenomen uitsluitingen en/of beperkingen van de aansprakelijkheid van SCD gelden ook ten behoeve van haar werknemers, de betrokken adviseurs, hulppersonen en andere dienstverleners of lokale logistieke partners evenals hun personeel. f. Deelname aan activiteiten en/of excursies ter plaatse geschiedt altijd voor eigen risico van de deelnemer. SCD kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enige schade geleden door of tijdens deelname aan deze activiteiten en excursies.

5 13. Geschillen a. Op alle geschillen tussen SCD en de deelnemer is Nederlands recht van toepassing. Uitsluitend de Nederlandse rechter is bevoegd van deze geschillenkennis te nemen. b. Klachten over SCD dan wel de Leadership Experience kunnen, met inachtneming van het in het vorige artikel bepaalde, schriftelijk, per aangetekend schrijven (of per registreerde ), uiterlijk tot één maand na afloop van de Leadership Experience of, als de Leadership Experience geen doorgang heeft gevonden, tot één maand na de oorspronkelijke vertrekdatum genoemd in de Leadership Experience bescheiden, bij SCD worden ingediend. c. Ieder vorderingsrecht vervalt na één jaar na afloop van de Leadership Experience of, indien de Leadership Experience geen doorgang heeft gevonden, één jaar na de oorspronkelijke vertrekdatum. Naam deelnemer: Handtekening deelnemer: Plaats: Datum:

Algemene Voorwaarden Vissen op Loosdrecht. Artikel 01 Begripsbepalingen

Algemene Voorwaarden Vissen op Loosdrecht. Artikel 01 Begripsbepalingen Algemene Voorwaarden Vissen op Loosdrecht Artikel 01 Begripsbepalingen 1. De opdracht: De opdracht betreft de overeenkomst tussen de reiziger en Vissen op Loosdrecht, waarbij Vissen op Loosdrecht zich

Nadere informatie

Werkdagen: de dagen maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:30 uur en zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur, uitgezonderd erkende feestdagen.

Werkdagen: de dagen maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:30 uur en zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur, uitgezonderd erkende feestdagen. INHOUD ARTIKEL 1 - Inleidende bepaling ARTIKEL 2 - De opdracht in het algemeen ARTIKEL 3 - De reserveringsopdracht ARTIKEL 4 - Betalingen ARTIKEL 5 - Aansprakelijkheid ARTIKEL 6 - Documenten ARTIKEL 7

Nadere informatie

ALGEMENE REISVOORWAARDEN

ALGEMENE REISVOORWAARDEN ALGEMENE REISVOORWAARDEN INHOUD Artikel 1 Inleidende bepalingen Artikel 2 De opdracht in het algemeen Artikel 3 De reserveringsopdracht Artikel 4 Betalingen Artikel 5 Aansprakelijkheid Artikel 6 Documenten

Nadere informatie

Boekingsvoorwaarden. Waar kan ik dan heen als ik een geschil heb dat Translatina Travel niet naar tevredenheid heeft afhandeld?

Boekingsvoorwaarden. Waar kan ik dan heen als ik een geschil heb dat Translatina Travel niet naar tevredenheid heeft afhandeld? Boekingsvoorwaarden Waar kan ik dan heen als ik een geschil heb dat Translatina Travel niet naar tevredenheid heeft afhandeld? Translatina is een Nederlands bedrijf, vallend onder het Nederlands recht.

Nadere informatie

BOEKINGSVOORWAARDEN Agri Experience 2015

BOEKINGSVOORWAARDEN Agri Experience 2015 BOEKINGSVOORWAARDEN Agri Experience 2015 INHOUD Artikel 1 Inleidende bepalingen Artikel 2 De opdracht in het algemeen Artikel 3 De reserveringsopdracht Artikel 4 Betalingen Artikel 5 Aansprakelijkheid

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Etnia Maya

Algemene Voorwaarden Etnia Maya Algemene Voorwaarden Etnia Maya Nadat een deelnemer zich heeft aangemeld bij Etnia Maya is er sprake van een overeenkomst tussen twee partijen, namelijk Etnia Maya en de deelnemer en gelden vanaf dat moment

Nadere informatie

AANVULLENDE VOORWAARDEN Tour de Vacance

AANVULLENDE VOORWAARDEN Tour de Vacance AANVULLENDE VOORWAARDEN Tour de Vacance INHOUD ARTIKEL 1 - Inleidende bepaling ARTIKEL 2 - De opdracht in het algemeen ARTIKEL 3 - De reserveringsopdracht ARTIKEL 4 - Betalingen ARTIKEL 5 - Wijziging in

Nadere informatie

BOEKINGSVOORWAARDEN VAN ANVR REISAGENTEN

BOEKINGSVOORWAARDEN VAN ANVR REISAGENTEN BOEKINGSVOORWAARDEN VAN ANVR REISAGENTEN Inleiding De ANVR reisagent (of het boekingskantoor) is een dienstverlener op het gebied van reizen. Hij kan informeren, adviseren en reserveringen maken. De reisagent

Nadere informatie

Algemene boekingsvoorwaarden

Algemene boekingsvoorwaarden Algemene boekingsvoorwaarden Algemene voorwaarden van toepassing op de opdrachten verleend aan: Lemmens Travel, gevestigd te Breda, hierna te noemen: Reisagent. Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

BOEKINGSVOORWAARDEN INHOUD

BOEKINGSVOORWAARDEN INHOUD BOEKINGSVOORWAARDEN INHOUD ARTIKEL 1 - Inleidende bepalingen ARTIKEL 2 - De opdracht in het algemeen ARTIKEL 3 - De reserveringsopdracht ARTIKEL 4 - Betalingen ARTIKEL 5 - Aansprakelijkheid ARTIKEL 6 -

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN PROFIHAIR

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN PROFIHAIR ALGEMENE VOORWAARDEN VAN PROFIHAIR Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de overeenkomst tussen Profihair en de klant, tenzij daarvan nadrukkelijk en schriftelijk door partijen is afgeweken.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN ESTHEBEAUTY B.V. GEVESTIGD TE KOOG AAN DE ZAAN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN ESTHEBEAUTY B.V. GEVESTIGD TE KOOG AAN DE ZAAN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN ESTHEBEAUTY B.V. GEVESTIGD TE KOOG AAN DE ZAAN Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de overeenkomst tussen Esthebeauty BV, ingeschreven in het handelsregister van de

Nadere informatie

Artikel 1: Begripsbepaling

Artikel 1: Begripsbepaling Op alle COGNICUM B.V. studiereizen/ nascholingen/ congressen/ evenementen zijn de volgende leveringsvoorwaarden van toepassingen. Bij afwijking van deze voorwaarden wordt u van te voren door ons schriftelijk

Nadere informatie

Algemene reisvoorwaarden Lale Health Tours

Algemene reisvoorwaarden Lale Health Tours Algemene reisvoorwaarden Lale Health Tours Artikel 1 Algemene bepaling Artikel 1, lid 1 A1. Lale Health Tours; de onderneming die op eigen naam aan het publiek sapkuur reizen aanbied te Çeşme, Turkije;

Nadere informatie

VOORWAARDEN BETREFFENDE OVEREENKOMSTEN MET DEELNEMERS

VOORWAARDEN BETREFFENDE OVEREENKOMSTEN MET DEELNEMERS ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a. Organisator / Coincide: de gebruiker van deze voorwaarden, Coincide BV, kantoorhoudende te Argonautenstraat 29, 1076

Nadere informatie

Boekings Voorwaarden van VoetbalOnTour VOF

Boekings Voorwaarden van VoetbalOnTour VOF Boekings Voorwaarden van VoetbalOnTour VOF Artikel 1: Algemeen, toepasselijkheid voorwaarden Deze Algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die zijn/worden aangegaan met VoetbalOnTour

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven:

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: HOND IN BEELD Voor training, opvoeding en advies Hond in Beeld Keiendriesstraat 10 6685AL Haalderen Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden THIM ACADEMIE

Algemene voorwaarden THIM ACADEMIE Algemene voorwaarden THIM ACADEMIE THIM Academie voor Fysiotherapie Newtonbaan 6-8, 3439 NK NIEUWEGEIN Algemene voorwaarden Artikel 1 Begrippen... 3 Artikel 2 Toepasselijkheid... 3 Artikel 3 Reglementen...

Nadere informatie

The Chasing Dutchmen heeft alle tours van tevoren ingepland met het doel en stellige verwachting deze ook uit te voeren.

The Chasing Dutchmen heeft alle tours van tevoren ingepland met het doel en stellige verwachting deze ook uit te voeren. Algemene voorwaarden Boeking Op de website kun je zien op welke tours nog plaatsen beschikbaar zijn en uiteraard kun je hier ook je tour boeken. Na boeking ontvang je direct een bevestiging per e- mail.

Nadere informatie

Stedentrip: Porto & Lissabon 14-20 april 2015

Stedentrip: Porto & Lissabon 14-20 april 2015 Algemene Voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1.1 Deze algemene voorwaarden beheersen de rechtsverhouding tussen SV Anatolia enerzijds en haar aangemelde leden voor de reis naar Porto en Lissabon alsmede

Nadere informatie

1.1 Elke offerte gemaakt door Barça voetbalreizen is geheel vrijblijvend en geldig tot 48 uur na verzending.

1.1 Elke offerte gemaakt door Barça voetbalreizen is geheel vrijblijvend en geldig tot 48 uur na verzending. Algemeen: Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die zijn/worden aangegaan met Barça voetbalreizen. De gegevens van Barça voetbalreizen zijn: Barça voetbalreizen Julianastraat

Nadere informatie

De bedragen in deze voorwaarden vermeld alsmede de tarieven, gelden, voor zover van toepassing, inclusief BTW.

De bedragen in deze voorwaarden vermeld alsmede de tarieven, gelden, voor zover van toepassing, inclusief BTW. Algemene reisvoorwaarden Vitalisé Portugal Artikel 1 Algemene bepaling Artikel 1, lid 1 a. Vitalisé Portugal; de onderneming die op eigen naam aan het publiek Vila Mimosa aanbiedt voor een te volgen kuurvakantie;

Nadere informatie

CONTRACT BOS STUDIEREIS 2010 Slovenië

CONTRACT BOS STUDIEREIS 2010 Slovenië Informatie deelnemer CONTRACT BOS STUDIEREIS 2010 Slovenië Achternaam:.. Voornamen:... Roepnaam:. Adres: Postcode: Woonplaats:... Telefoonnummer:.. E-mail: Rekeningnummer:.. te:. Studentnummer: Wil je

Nadere informatie

Algemene voorwaarden IVGI studiereizen

Algemene voorwaarden IVGI studiereizen Algemene voorwaarden IVGI studiereizen Artikel 1: Begripsbepaling In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a. Overeenkomst: de aanmelding conform de wijze zoals genoemd in deze algemene voorwaarden en/of

Nadere informatie

España Exclusiva Boekingsvoorwaarden

España Exclusiva Boekingsvoorwaarden España Exclusiva Boekingsvoorwaarden Deze boekingsvoorwaarden zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond en zijn laatstelijk herzien in september 2010. Bij de totstandkoming van deze voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Natuurlijkbulgarije.nl Artikel 1: Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle uitingen van

Algemene Voorwaarden Natuurlijkbulgarije.nl Artikel 1: Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle uitingen van Algemene Voorwaarden Natuurlijkbulgarije.nl Artikel 1: Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle uitingen van Natuurlijkbulgarije.nl en alle overeenkomsten tussen natuurlijkbulgarije.nl

Nadere informatie

Artikel 1: Definities

Artikel 1: Definities Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder Touroperators: HolidayLaunch werkt samen met verschillende touroperators uit Duitsland. Touroperators zijn bedrijven, die voor losse

Nadere informatie

VOORWAARDEN BETREFFENDE DEELNEMERS

VOORWAARDEN BETREFFENDE DEELNEMERS ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a. Organisator / Coincide: de gebruiker van deze voorwaarden, Coincide BV, kantoorhoudende te Argonautenstraat 29, 1076

Nadere informatie

Trailwalk Boekingsvoorwaarden 2014

Trailwalk Boekingsvoorwaarden 2014 Trailwalk Boekingsvoorwaarden 2014 Deze Boekingsvoorwaarden zijn conform hetgeen in overleg met de Consumentenbond in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg van de SER tot stand is gekomen.

Nadere informatie

Studiereis: Rome 11 t/m 15 november

Studiereis: Rome 11 t/m 15 november Algemene Voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1.1 Deze algemene voorwaarden beheersen de rechtsverhouding tussen SV Anatolia enerzijds en haar aangemelde leden voor de reis naar Rome alsmede actieve

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs

Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs ALGEMENE VOORWAARDEN NATIONALE BEROEPSOPLEIDING ZWEMONDERWIJS Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden 2012 VOF van Hesteren Pagina 1 van 5 1. Definities: Algemene Voorwaarden In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: VOF van Hesteren, opererend onder de handelsna(a)m(en); "Crystal

Nadere informatie

CONTRACT BOS STUDIEREIS 2015 Engeland

CONTRACT BOS STUDIEREIS 2015 Engeland Informatie deelnemer CONTRACT BOS STUDIEREIS 2015 Engeland Achternaam:.. Voornamen:... Roepnaam:. Adres: Postcode: Woonplaats:... Telefoonnummer:.. E-mail: IBANnummer:.. te:. Studentnummer: Wil je subsidie

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor de reizen van de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV) Artikel 1. Vooraf

Algemene voorwaarden voor de reizen van de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV) Artikel 1. Vooraf Algemene voorwaarden voor de reizen van de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV) Artikel 1. Vooraf Deze voorwaarden zijn van toepassing op de reizen die door de NSkiV worden uitgevoerd. Voordat de overeenkomst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden EuroTravel Sports Netherlands B.V.

Algemene voorwaarden EuroTravel Sports Netherlands B.V. Algemene voorwaarden EuroTravel Sports Netherlands B.V. Artikel 1: algemene bepalingen. Gegevens agent: EuroTravel Sports Netherlands B.V. Nassaulaan 39 (2011 PB) Haarlem Telefoonnummer: 023-3030180 http://www.eurotravelsports.nl/

Nadere informatie

Algemene voorwaarden bij aanmelding voor vrijwilligerswerk, stage of een reis met Go Pure

Algemene voorwaarden bij aanmelding voor vrijwilligerswerk, stage of een reis met Go Pure Algemene voorwaarden bij aanmelding voor vrijwilligerswerk, stage of een reis met Go Pure Onder Go Pure vallen de handelsnamen: Pure Volunteer, PureExpedition en Go Stage, hieronder allen te noemen Go

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven:

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: HOND IN BEELD Voor training, opvoeding en advies Hond in Beeld Keiendriesstraat 10 6685AL Haalderen Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen

Nadere informatie

Indien u uw boeking definitief wilt maken dient u akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. Dit doet u middels het boekingsformulier.

Indien u uw boeking definitief wilt maken dient u akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. Dit doet u middels het boekingsformulier. Boekingsvoorwaarden Vliegreis De reis is gebaseerd op een vlucht heen naar Mumbai en terug vanaf Trivandrum. De reiziger is zelf verantwoordelijk voor het vervoer naar de begin- en vanaf de eindbestemming.

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die zijn/worden aangegaan met Spanje voetbalreizen.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die zijn/worden aangegaan met Spanje voetbalreizen. Algemeen: Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die zijn/worden aangegaan met Spanje voetbalreizen. De gegevens van Spanje Voetbalreizen zijn: Spanje Voetbalreizen Julianastraat

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Totstandkoming overeenkomst 1.1 De aanmelding voor een reis geschiedt met de ontvangst door 2WA van een compleet ingevuld inschrijfformulier via de website van 2WA. 1.2 Na ontvangst van het inschrijfformulier

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 - Identiteit van de ondernemer. Naam ondernemer: V.O.F. KS Travel

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 - Identiteit van de ondernemer. Naam ondernemer: V.O.F. KS Travel Algemene Voorwaarden Artikel 1 - Identiteit van de ondernemer Naam ondernemer: V.O.F. KS Travel Handelend onder de namen: - KS Travel - Completevoetbalreis.nl - Completesportreis.nl - Completedartreis.nl

Nadere informatie

Reisvoorwaarden. Copyright VGW, Utrecht; Definitieve versie, uitgebracht per 23 mei Gewijzigd 20 mei 2013.

Reisvoorwaarden. Copyright VGW, Utrecht; Definitieve versie, uitgebracht per 23 mei Gewijzigd 20 mei 2013. Reisvoorwaarden Copyright VGW, Utrecht; Definitieve versie, uitgebracht per 23 mei 2005. Gewijzigd 20 mei 2013. VERENIGING VAN GEHANDICAPTEN WINTERSPORTERS REISVOORWAARDEN VAN DE VERENIGING VAN GEHANDICAPTE

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Central Events Vakantiereizen

Algemene Voorwaarden Central Events Vakantiereizen Algemene Voorwaarden Central Events Vakantiereizen Artikel 1, lid 1 Deze voorwaarden gelden voor alle buitenlandse en meerdaagse binnenlandse vakantiereizen van Central Events zoals gepubliceerd op de

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN EVENEMENTEN EN REIZEN

ALGEMENE VOORWAARDEN EVENEMENTEN EN REIZEN ALGEMENE VOORWAARDEN EVENEMENTEN EN REIZEN 0 In de algemene voorwaarden Evenementen en reizen geven wij u informatie over de wijze waarop Camper Club Nederland haar dienstverlening op het gebied van Evenementen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden MoorMotor Oktober 2014

Algemene voorwaarden MoorMotor Oktober 2014 Algemene voorwaarden MoorMotor Oktober 2014 Artikel 1 Algemeen 1.1. MoorMotor organiseert motorreizen op basis van eigen vervoer. MoorMotor bemiddelt bij het selecteren en reserveren van accommodatie ten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN - YOUR TRAVEL COACH

ALGEMENE VOORWAARDEN - YOUR TRAVEL COACH ALGEMENE VOORWAARDEN - YOUR TRAVEL COACH Artikel 1 Toepasselijkheid 1. Deze algemene reis- en boekingsvoorwaarden (verder te noemen: de reisvoorwaarden), zijn van toepassing op reizen en/of reisarrangementen

Nadere informatie

1.3 De overeenkomst komt tot stand op het moment dat Motorvakantiemarokko de bevestiging verstuurt.

1.3 De overeenkomst komt tot stand op het moment dat Motorvakantiemarokko de bevestiging verstuurt. Motorvakantiemarokko Algemene Voorwaarden Datum opmaak: juni 2017 Artikel 1: Totstandkoming overeenkomst 1.1 De aanmelding voor een reis geschiedt met de ontvangst door Motorvakantiemarokko van een compleet

Nadere informatie

AlgemeneVoorwaarden. Toepassing

AlgemeneVoorwaarden. Toepassing AlgemeneVoorwaarden Toepassing Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van Janne Travel en alle (reis)diensten en (reis)overeenkomsten verleend of gesloten door Janne Travel. Met Reiziger

Nadere informatie

Reisvoorwaarden AIE C O N C E P T

Reisvoorwaarden AIE C O N C E P T Reisvoorwaarden AIE Op de reizen van de Asociación Iberoamericana (in het vervolg kortweg AIE genoemd) zijn onderstaande boekings- en reisvoorwaarden van toepassing. Deze hebben betrekking op het boekingsproces,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN TOTAL TREATMENTS TRAVEL

ALGEMENE VOORWAARDEN TOTAL TREATMENTS TRAVEL ALGEMENE VOORWAARDEN TOTAL TREATMENTS TRAVEL Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de overeenkomst tussen Total Treatments Travel, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden studiereizen

Algemene voorwaarden studiereizen Algemene voorwaarden studiereizen Ubuntu Society. Sint Hubertusstraat 17, 5614 CH Eindhoven. KvKnr: 60846283 Artikel 1: Begripsbepaling In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a. Overeenkomst: de aanmelding

Nadere informatie

Voorwaarden voor deelname

Voorwaarden voor deelname Voorwaarden voor deelname African Hockey Experience (AHX) 10 t/m 20 juli 2015 De Kadish Foundation KvK nummer: 55110134 De Ruijterkade 139 IBAN: NL06 ABNA 0591384620 1011 AC Amsterdam E-mail: ahx@kadish.nl

Nadere informatie

Algemene reisvoorwaarden Vitalisé Portugal - Vila Mimosa

Algemene reisvoorwaarden Vitalisé Portugal - Vila Mimosa Algemene reisvoorwaarden Vitalisé Portugal - Vila Mimosa Artikel 1 Algemene bepaling Artikel 1, lid 1 Artikel 1, lid 2 a. Vitalisé Portugal; de onderneming die aan het publiek Vila Mimosa aanbiedt voor

Nadere informatie

Het aanbod van de reisorganisator is vrijblijvend. Het aanbod kan in voorkomende gevallen worden herroepen bij aanvaarding of onmiddellijk daarna.

Het aanbod van de reisorganisator is vrijblijvend. Het aanbod kan in voorkomende gevallen worden herroepen bij aanvaarding of onmiddellijk daarna. Algemene voorwaarden Totstandkoming reisovereenkomst De reisovereenkomst komt tot stand door aanvaarding van het aanbod van de reisorganisator door de reiziger. In geval van schriftelijke aanmeldingen

Nadere informatie

tico reis consult haarlemmer houttuinen 305 1013 gm amsterdam t 020 788 77 77 f 020 788 77 78 e info@tico.nl www.tico.nl bank 46.54.71.

tico reis consult haarlemmer houttuinen 305 1013 gm amsterdam t 020 788 77 77 f 020 788 77 78 e info@tico.nl www.tico.nl bank 46.54.71. Algemene voorwaarden Tico Reis Consult Artikel 1. Inleidende bepalingen In deze reisvoorwaarden wordt verstaan onder: 1. Tico Reis Consult: de reisorganisator. 2. Reisovereenkomst: de overeenkomst waarbij

Nadere informatie

Algemene -reisvoorwaarden

Algemene -reisvoorwaarden 1.Het Aanbod Betreft M2B personal training & Expedities Polen Regenboogven 89 5508 RK, Veldhoven Tel: +31-653701441 KvK: 63879506 BTW: NL172094975B01 1.1 Aanbod en aanvaarding De overeenkomst komt tot

Nadere informatie

Artikel 1.3 Alle bedragen in deze voorwaarden vermeld, gelden, voor zover van toepassing, inclusief BTW.

Artikel 1.3 Alle bedragen in deze voorwaarden vermeld, gelden, voor zover van toepassing, inclusief BTW. Algemene Reisvoorwaarden 2019 Artikel 1.1 In deze reisvoorwaarden wordt verstaan onder: Reisorganisator: degene die, in de uitoefening van zijn bedrijf, op eigen naam aan het publiek of aan een groep personen

Nadere informatie

2.1. Deze algemene voorwaarden gelden voor alle aanbiedingen, werkzaamheden en overeenkomsten tussen All Individuals en deelnemer.

2.1. Deze algemene voorwaarden gelden voor alle aanbiedingen, werkzaamheden en overeenkomsten tussen All Individuals en deelnemer. ALGEMENE VOORWAARDEN All Individuals voor deelname aan een consult, workshop, cursus of lezing Artikel 1 Definities 1.1 Shelley de Bruin eigenaar van eenmanszaak All Individuals: de gebruiker van deze

Nadere informatie

Reis- en annuleringsvoorwaarden van Rood Reizen

Reis- en annuleringsvoorwaarden van Rood Reizen Reis- en annuleringsvoorwaarden van Rood Reizen Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 34337648 Voor alle reizen die door onze organisatie worden uitgevoerd zijn onderstaande reisvoorwaarden

Nadere informatie

Therapeut/Coach/Trainer: De natuurlijke- of rechtspersoon die op verzoek van Opdrachtnemer de door Opdrachtgever verstrekte opdracht uitvoert.

Therapeut/Coach/Trainer: De natuurlijke- of rechtspersoon die op verzoek van Opdrachtnemer de door Opdrachtgever verstrekte opdracht uitvoert. Algemene Voorwaarden 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: J.J. Arendse, opererend onder de handelsna(a)m(en) Praktijk DHC en/of Paardenservice, namens wie de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Consumenten

Algemene Voorwaarden Consumenten Algemene Voorwaarden Consumenten Dit zijn de Algemene Voorwaarden Consumenten van de Academie voor Systemisch MensenWerk, ingeschreven in het Handelsregister met KvK-nummer: 73245712. Deze voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden MarLuz

Algemene Voorwaarden MarLuz Algemene Voorwaarden MarLuz 1. Definities en toepasselijkheid 1. In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - MarLuz: Eenmanszaak MarLuz, gevestigd te Nederland, (3554 VL) Utrecht, aan de Cornelis

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hotel The Dolphins. 1. TOEPASSING 2. RESERVERINGEN 3. WIJZIGINGEN IN DE OVEREENKOMST

Algemene voorwaarden Hotel The Dolphins. 1. TOEPASSING 2. RESERVERINGEN 3. WIJZIGINGEN IN DE OVEREENKOMST Algemene voorwaarden Hotel The Dolphins. 1. TOEPASSING 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, reserveringen en overeenkomsten met betrekking tot alle kamers, die worden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Puur Azië

Algemene voorwaarden Puur Azië Algemene voorwaarden Puur Azië Artikel 1. Inleidende bepalingen In deze reisvoorwaarden wordt verstaan onder: 1. Puur Azië: de reisorganisator. 2. Reisovereenkomst: de overeenkomst waarbij Puur Azië zich

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Trekker Reizen

Algemene voorwaarden Trekker Reizen Algemene voorwaarden Trekker Reizen 1. Inschrijving De inschrijving geschiedt bij toezending van het ingevulde boekingsformulier. Alleen mensen die op hetzelfde adres wonen kunnen gebruik maken van 1 formulier.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Datum opmaak: 11 februari 2014 Laatste wijziging: 20 mei 2017

ALGEMENE VOORWAARDEN. Datum opmaak: 11 februari 2014 Laatste wijziging: 20 mei 2017 ALGEMENE VOORWAARDEN Datum opmaak: 11 februari 2014 Laatste wijziging: 20 mei 2017 Artikel 1 Totstandkoming overeenkomst 1.1 De aanmelding voor een reis geschiedt met de ontvangst door Music Trails van

Nadere informatie

AVONTUURLIJKE REIZEN NAAR TIBET ARCHITECTUURREIZEN NAAR CHINA KvK Rotterdam BTW-nr. NL B01

AVONTUURLIJKE REIZEN NAAR TIBET ARCHITECTUURREIZEN NAAR CHINA KvK Rotterdam BTW-nr. NL B01 boekingsformulier Achternaam en 1 e voornaam, zoals in paspoort:..... Roepnaam / geslacht Adres Postcode / woonplaats / land Geboortedatum / nationaliteit Telefoonnummer(s) E-mail adres Paspoortnummer...M

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOORWAARDEN BETREFFENDE OVEREENKOMSTEN MET DEELNEMERS

ALGEMENE VOORWAARDEN VOORWAARDEN BETREFFENDE OVEREENKOMSTEN MET DEELNEMERS VoyEdge BV Florapark 106 5644 BZ Eindhoven The Netherlands t +31 (0)6 249 80 427 e info@voyedge.nl i www.voyedge.nl ALGEMENE VOORWAARDEN IBAN NL08 RABO 0166 9820 16 kvk eindhoven 54686253 btw nl 8514.02.033.B0

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Team Impact Journeys

Algemene voorwaarden Team Impact Journeys Algemene voorwaarden Team Impact Journeys Artikel 1: Begripsbepaling In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a. Team Impact Journey: het gehele 15-daagse programma van voorbereiding, vervoer, verblijf,

Nadere informatie

Voorwaarden Oekraïne-reizen 2019

Voorwaarden Oekraïne-reizen 2019 Voorwaarden Oekraïne-reizen 2019 Artikel 1. BEGRIPSBEPALINGEN In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Organisator: Stichting Eindhoven Bouwt te Eindhoven; 2. Reisorganisatoren: degenen handelend onder

Nadere informatie

Algemene voorwaarden deelname aan Ik Poets Wel.nl

Algemene voorwaarden deelname aan Ik Poets Wel.nl Algemene voorwaarden deelname aan Ik Poets Wel.nl Definities Toepasselijkheid Totstandkoming overeenkomst Wijzigingen tarieven Informatie en gegevensverstrekking Eigendom van gegevens en informatie Overmacht

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN 2018

ALGEMENE VOORWAARDEN 2018 ALGEMENE VOORWAARDEN 2018 SINGELLOOP UTRECHT - INDIVIDUELE DEELNAME Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a Evenement: een hardloopwedstrijd die onderdeel uitmaakt

Nadere informatie

Deelnemers die na 17 januari deelnemen, dingen niet mee voor de prijs.

Deelnemers die na 17 januari deelnemen, dingen niet mee voor de prijs. Algemene Voorwaarden Artikel 1 Organiserend bedrijf VisitDenmark, kantoor houdende aan de Schipholweg 96a te Leiden (hierna te noemen: "VisitDenmark"), organiseert via alle marketingkanalen van VisitDenmark,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Idodidid

Algemene Voorwaarden Idodidid Algemene Voorwaarden Idodidid TOEPASSELIJKE ALGEMENE VOORWAARDEN Idodidid 1. Definities: In deze algemene voorwaarden hebben onderstaande begrippen de volgende betekenis Idodidid gevestigd in Rotterdam,

Nadere informatie

NEXT Motorreizen is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 56253885

NEXT Motorreizen is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 56253885 Algemene Voorwaarden Datum opmaak: Oktober 2012 Laatste wijziging: Juli 2013, toevoeging STO-reisgarantie Maart 2015 Intellectueel eigendom digitale motorroute. Augustus 2015 Wijziging STO naar GGTO reisgarantie,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden VOF van Hesteren Pagina 1 van 6 1. Definities: Algemene Voorwaarden In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: VOF van Hesteren, opererend onder de handelsna(a)m(en); "Crystal Angels

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Mindfulness Spirituele beurs 2016

ALGEMENE VOORWAARDEN Mindfulness Spirituele beurs 2016 ALGEMENE VOORWAARDEN Mindfulness Spirituele beurs 2016 ARTIKEL 1 DEFINITIES 1.1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a) Beurs: door de organisator bedrijfs- of beroepsmatig georganiseerde of aangeboden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden SURVIVAL SCHOOL OVERLEVEN

Algemene voorwaarden SURVIVAL SCHOOL OVERLEVEN Survival School OVERLEVEN +31-6-23251535 1222 BM Hilversum Leemkuilen 13 www.survivalschool.nl info@survivalschool.nl BTW: NL1769.11.704.B01 KvK: 37146858 ABN: 52.55.18.436 Algemene voorwaarden SURVIVAL

Nadere informatie

1.6 Een aankoop van tickets via onze webshop houdt ook in, dat alle hier vermelde algemene voorwaarden zonder meer worden aanvaard.

1.6 Een aankoop van tickets via onze webshop houdt ook in, dat alle hier vermelde algemene voorwaarden zonder meer worden aanvaard. Algemeen: Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die zijn/worden aangegaan met Spanje voetbalreizen. De gegevens van Spanje Voetbalreizen zijn: Spanje Voetbalreizen Julianastraat

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HAMEL OPLEIDINGEN

ALGEMENE VOORWAARDEN HAMEL OPLEIDINGEN ALGEMENE VOORWAARDEN HAMEL OPLEIDINGEN Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Hamel Opleidingen: Integraal opleidingsinstituut gevestigd te Gorinchem (ingeschreven bij

Nadere informatie

Artikel 1. Inleidende bepalingen 1. In deze voorwaarden (hierna te noemen: Algemene Voorwaarden) wordt verstaan onder:

Artikel 1. Inleidende bepalingen 1. In deze voorwaarden (hierna te noemen: Algemene Voorwaarden) wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN K-JAK INLEIDING Artikel 1. Inleidende bepalingen 1. In deze voorwaarden (hierna te noemen: Algemene Voorwaarden) wordt verstaan onder: K-jak: K-jak, een reisorganisator die, in de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Datum opmaak: januari 2019 Artikel 1: Totstandkoming overeenkomst 1.1 De aanmelding voor een reis geschiedt met de ontvangst door Motorvakantiemarokko van een compleet ingevuld inschrijfformulier

Nadere informatie

ALGEMENE VOOWAARDEN. T: W: parkhetplateau.nl E: KVK: BTW NR: B01

ALGEMENE VOOWAARDEN. T: W: parkhetplateau.nl E: KVK: BTW NR: B01 ALGEMENE VOOWAARDEN Definities, toepasselijkheid en algemeen 1.1 Onder bezoeker wordt in deze voorwaarden verstaan: de (rechts)persoon aan wie het aanbod van Park het Plateau is gericht, met wie Park het

Nadere informatie

Algemene voorwaarden In &Out Zandvoort Tours

Algemene voorwaarden In &Out Zandvoort Tours Algemene voorwaarden In &Out Zandvoort Tours Artikel 1. Algemeen In&Out Zandvoort Tours is een Vennootschap onder Firma, geregistreerd bij de kamer van koophandel onder nummer 68573197 en bij de belastingdienst

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 Definities. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 Definities. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Activiteiten: alle workshops die door Schildercursus Arnhem, ofwel Studio Iskander, worden georganiseerd en

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SAUERLANDTIPS

ALGEMENE VOORWAARDEN SAUERLANDTIPS ALGEMENE VOORWAARDEN SAUERLANDTIPS SauerlandTips is een dienstverlener op het gebied van reizen/hotels/arrangementen. Zij kan informeren, adviseren en reserveringen maken. De meeste reizen worden uitgevoerd

Nadere informatie

de natuurlijke persoon of rechtspersoon die in het kader van de Reis een overeenkomst met Labyrinthoss sluit.

de natuurlijke persoon of rechtspersoon die in het kader van de Reis een overeenkomst met Labyrinthoss sluit. Artikel 1 Algemeen Deze algemene voorwaarden worden gebruikt door Germien Grimmelikhuizen-Brouwer handelend onder de naam Labyrinthoss in het kader van de Labyrinthoss Reizen die zij organiseert. De eenmanszaak

Nadere informatie

Inschrijfformulier, tevens contract met algemene voorwaarden, en motivatieformulier.

Inschrijfformulier, tevens contract met algemene voorwaarden, en motivatieformulier. Inschrijfformulier, tevens contract met algemene voorwaarden, en motivatieformulier. Ja, ik wil deelnemen aan de academische studiereis van de studievereniging van Staats- en Bestuursrecht Res Publica

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Blij met taal

Algemene Voorwaarden Blij met taal Algemene Voorwaarden Blij met taal Liselot van der Sluis Waterpoort 33 5662 VK Geldrop Kvk nummer: 66772893 Deze Algemene Voorwaarden treden in werking per 16 maart 2018. Inhoud Artikel 1 Artikel 2 Artikel

Nadere informatie

Geldend voor boekingen vanaf 1 januari 2018

Geldend voor boekingen vanaf 1 januari 2018 Geldend voor boekingen vanaf 1 januari 2018 Inleiding HolidayLaunch is een reisbureau. HolidayLaunch zoekt in opdracht van de opdrachtgever naar vliegtickets en/of reizen die aansluiten bij de wensen van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Yaxa Reizen

Algemene voorwaarden Yaxa Reizen Artikel 1. Inleidende bepalingen In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Yaxa Reizen; de reisorganisator. 2. Reisovereenkomst; de overeenkomst waarbij Yaxa Reizen zich jegens zijn wederpartij verbindt

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Open Inschrijvingen Stenden Professionals

Algemene voorwaarden Open Inschrijvingen Stenden Professionals Algemene voorwaarden Open Inschrijvingen Stenden Professionals Deze algemene voorwaarden zijn aanvullend op de algemene leveringsvoorwaarden van Stichting Stenden hogeschool. Deze voorwaarden behoren bij

Nadere informatie

Academie voor bijzondere wetten

Academie voor bijzondere wetten Academie voor bijzondere wetten Algemene voorwaarden Als twee partijen een verbintenis aangaan, in dit geval met betrekking tot het verzorgen van een training, is het goed dat er een aantal afspraken wordt

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Muskathlon

Algemene voorwaarden Muskathlon Algemene voorwaarden Muskathlon Stichting de 4e Musketier 1. Inleiding De Muskathlon is een ultieme uitdaging op een extreme locatie en wordt georganiseerd door Stichting de 4 e Musketier. De 4 e Musketier

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN GROUPTRAVELS INTO THE WILD

ALGEMENE VOORWAARDEN GROUPTRAVELS INTO THE WILD ALGEMENE VOORWAARDEN GROUPTRAVELS INTO THE WILD Datum: 21/2/2018 ALGEMENE BEPALINGEN: Artikel 1 Definities: Grouptravels V.O.F., hierna genoemd GROUPTRAVELS, gevestigd aan de Lange Elisabethstraat 28a

Nadere informatie

THIM Hogeschool voor Fysiotherapie Newtonbaan 6-8, 3439 NK NIEUWEGEIN

THIM Hogeschool voor Fysiotherapie Newtonbaan 6-8, 3439 NK NIEUWEGEIN THIM Hogeschool voor Fysiotherapie Newtonbaan 6-8, 3439 NK NIEUWEGEIN Artikel 1 Begrippen... 3 Artikel 2 Toepasselijkheid... 3 Artikel 3 Reglementen... 3 Artikel 4 Aanmelding en inschrijving... 3 Artikel

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ONBEZORGDVLIEGEN.NL

ALGEMENE VOORWAARDEN ONBEZORGDVLIEGEN.NL ALGEMENE VOORWAARDEN ONBEZORGDVLIEGEN.NL ARTIKEL 1: INLEIDENDE BEPALINGEN 1.In deze cursusvoorwaarden wordt verstaan onder: Aanvraagformulier: het formulier dat de cursist dient in te vullen als onderdeel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Vrijwillig Wereldwijd

Algemene voorwaarden Vrijwillig Wereldwijd Algemene voorwaarden Vrijwillig Wereldwijd Artikel 1: Toepasselijkheid van deze voorwaarden Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle reizen, vrijwilligersprogramma s en andere diensten die Vrijwillig

Nadere informatie

Marathon Madness Broadway Aktie

Marathon Madness Broadway Aktie Boekingsformulier ING New York City Marathon 2013 Let op! Alle velden van het formulier dienen ingevuld te worden. Tevens is het vereist een kopie van het paspoort van alle reizigers toe te voegen bij

Nadere informatie

http://www.visitdenmark.nl/nl/denemarken/kom-doe-mee-aan-de-wedstrijd naar

http://www.visitdenmark.nl/nl/denemarken/kom-doe-mee-aan-de-wedstrijd naar Algemene Voorwaarden Artikel 1 Organiserend Bedrijf VisitDenmark, kantoor houdende aan Schipholweg 96a, te Leiden (hierna te noemen: VisitDenmark ), organiseert op visitdenmark.nl/camping een wedstrijd

Nadere informatie