Verkiezingen Schoonmakersparlement 2019 imdat yildizhan Stem op mij!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verkiezingen Schoonmakersparlement 2019 imdat yildizhan Stem op mij!"

Transcriptie

1 Verkiezingen Schoonmakersparlement 2019 imdat yildizhan Stem op mij!

2 Treinschoonmaak HRS Utrecht Schoonmaak is van ons allemaal! Beste collega s, Mijn naam is Imdat Yildizhan en ben 33 jaar oud. Sinds 2003 ben ik werkzaam als treinschoonmaker in Utrecht en omstreken. Sinds 2009 ben ik actief bij de FNV als kaderlid, daarnaast ben ik ook de 1e secretaris bij het LKG OV. Ik heb me verkiesbaar gesteld omdat ik verwacht met mijn kennis en ervaring een positieve invloed te kunnen hebben op de te nemen beslissingen en de te geven adviezen over allerhande onderwerpen die in het parlement worden gesproken. Ik kan kritiek geven en kritiek heel goed ontvangen. ALLE STAKINGEN EN MEERDERE ACTIES Tot nu toe heb ik mee gedaan aan alle stakingen en meerdere acties. Ik zal dan ook voor jullie vechten van begin tot eind. Voor een betere schoonmaak, STEM OP MIJ! #ikstemimdat

3 Verkiezingen Schoonmakersparlement 2019 bilo kamer Stem op mij!

4 Treinschoonmaak HRS Enschede Wacht niet, stem op mij! Beste Schoonmakers, Ik ben Bilo Kamer. Ik kom uit Enschede. Ik werk sinds 2000 als treinschoonmaker. Ik ben lid sinds 2001 bij FNV en ik heb aan alle stakingen mee gedaan. sinds 2010 ben ik actief bij de FNV als kaderlid vanaf 2011 zit ik in de parlement tot nu toe ook ik stel me verkiesbaar voor de parlement van de schoonmakers we hebben veel bereikt samen maar we zijn er nog lang niet we hebben nog veel te doen stem op mij.

5 Verkiezingen Schoonmakersparlement 2019 serdar keles Stem op mij!

6 Treinschoonmaak HRS Roosendaal Energie en strijdlust! Ik ben Serdar Keles, 46 jaar oud en ik woon in Roosendaal. Ik ben getrouwd en ben vader van twee prachtige kinderen. Momenteel werk ik bij HRS als voorman. In totaal werk ik al 23 jaar in de schoonmaak (vanaf 1996), en ik ben ongeveer 6 jaar actief als kaderlid van FNV Schoonmaak. Ik ben iemand die vecht voor de rechten van mijn collega s in de schoonmaak. Dit deed ik eerst vooral op mijn locatie en in de kadergroep en nu wil ik mijn energie en strijdlust brengen naar het parlement. Stem op mij! Samen sterk

7 Verkiezingen Schoonmakersparlement 2019 hasan tlili Stem op mij!

8 Treinschoonmaak HRS Enschede Samen blijven knokken! Beste collega s, Ik ben Hasan Tlili, treinschoonmaker sinds Ik heb met enorm plezier en enthousiasme meegeholpen met allerlei FNV acties en activiteiten. Graag stel ik me verkiesbaar voor het Schoonmaak Parlement. Een nieuwe uitdaging waar ik mijn verantwoording kan nemen en een steentje bij kan dragen om onze rechten/doeleinden te kunnen bereiken. Ik vind de schoonmaak parlement een zeer belangrijk orgaan die opgericht om schoonmakers een stem te geven en uit onzichtbaarheid binnen de arbeidsmarkt te krijgen. Dat kunnen we zeker realiseren en waar maken als wij samen zijn en samen blijven knoken. Ik steun op jullie steun allemaal en samen zijn we sterk. Gr.

9 Verkiezingen Schoonmakersparlement 2019 hounaine dadda Stem op mij!

10 Trein- Metro en Busschoonmaak RET en QBuzz CSU regio Rotterdam- Dordrecht Respect voor schoonmakers!!!!! Ik wil me graag inzetten voor de schoonmakers van Nederland om bij de CAO onderhandelingen de schoonmaakbazen laten zien dat schoonmakers nog steeds niet de respect en waardering krijgen die we verdienen. Ik zal alleen voorstellen steunen die in het belang van schoonmakers zijn. Stem op mij. Respect voor de schoonmakers!!!!!

11 Verkiezingen Schoonmakersparlement 2019 ad van der schaaf Stem op mij!

12 Treinschoonmaak HRS Heerlen Ik zal nooit rusten, altijd blijven vechten! Beste mede strijders, Mijn naam is Ad van der schaaf en ik stel mij kandidaat. Ik stel mij kandidaat omdat ik de werkgelegenheid en werkomstandigheden wil verbeteren voor mijn mede collega s en voor mijzelf omdat we dag in dag uit worden uitgebuit en uitgeput worden door onze bazen en de bedrijven waarin wij werken. Dit hoort niet. Hier zullen wij ook nooit tevreden over zijn, daarom moeten wij nu niet stoppen met het vechten voor een betere toekomst maar doorgaan. Zolang onze werkgevers en schoonmaakbedrijven ons als stoel gebruiken en ons geen stoel willen geven en ons uitbuiten en uitputten kunnen wij niet stil zitten of tevreden zijn. Ik zal nooit rusten, altijd blijven vechten tegen onze werkgevers en opdrachtgevers. Ik ben hierbij dan ook een echte activist en hou niet van vergaderen om te vergaderen.

13 Verkiezingen Schoonmakersparlement 2019 brahim benabdellah Stem op mij!

14 Treinschoonmaak HRS Eindhoven Kies voor ervaring! Beste Collega s, Mijn naam is Brahim Benabdellah, ik ben al vanaf 2009 actief kaderlid en vanaf 2010 begonnen met mij zelf te ontwikkelen zoals op het gebied van de Nederlandse taal, rechten en plichten in de cao en heb nog verschillende cursussen gedaan. Als je op mij stemt, kies je iemand die durft te praten en met heel veel ervaring als actief kaderlid. Dus stem op mij en ik word je nieuwe vertegenwoordiger in het nieuwe Parlement van de Schoonmakers. Ik ga mijn best doen om alle punten van treinschoonmakers mee te nemen en bespreekbaar te maken en nog mijn best doen om het op te lossen.

15 Verkiezingen Schoonmakersparlement 2019 henk koekkoek Stem op mij!

16 Treinschoonmaak HRS Groningen At your service! WHAT YOU SEE IS WHAT YOU GET Betrouwbaar, solidair en strijdvaardig.

17 Verkiezingen Schoonmakersparlement 2019 hoesijn bahloul Stem op mij!

18 Treinschoonmaak HRS Maastricht Ik kom op voor onze rechten! Hoi, ik ben Hoesijn Bahloul, Treinschoonmaker uit Maastricht en actief binnen de bond. Ik heb altijd mijn best gedaan om samen met mijn collega s op te komen voor onze rechten. Met mijn collega s heb ik veel verbeteringen kunnen halen op mijn werkplek. Met dezelfde inzet en strijd die ik in Maastricht laat ziet, wil ik voor de belangen opkomen van alle OV-schoonmakers in het parlement. Stem op mij!

19 Verkiezingen Schoonmakersparlement 2019 kapi lijfrock Stem op mij!

20 Treinschoonmaak HRS Eindhoven Wat willen wij!? Hallo trotse schoonmakers, En terwijl we lopen en vechten voor een betere toekomst voor alle schoonmakers, moeten we de plechtige belofte afleggen dat we door zullen gaan. We kunnen niet terugkeren! We kunnen nooit tevreden zijn zolang er schoonmakers die de slachtoffer zijn van slechte werkomstandigheden en wangedrag van de opdrachtgevers en schoonmaakbedrijven. We kunnen nooit tevreden zijn zolang onze lichamen, dodelijk vermoeid van het hard werken, geen stoel kunnen krijgen in de kantines van onze opdrachtgevers. We kunnen nooit tevreden zijn zolang een schoonmaker in zijn eigen pand niets kan zeggen over zijn bedrijf. En, nee we zijn niet tevreden en we zullen niet tevreden zijn tot gerechtigheid en rechtvaardigheid ons deel zullen zijn. We moeten ook niet vergeten dat sommigen van u hier zijn gekomen na grote beproevingen en onheil. Sommigen van u komen net uit slechte werkomstandigheden. Sommigen van u zijn uit gebieden gekomen waar uw zoektocht naar respect en waardering U geslagen heeft achtergelaten door vervolging, en wankelend door wreedheden van de opdrachtgevers en schoonmakerbedrijven. Sommige van jullie zijn de veteranen geweest van creatief lijden. Blijf doorgaan in de overtuiging dat onterecht lijden bevrijdend is. Ga terug naar jullie steden, ga terug naar Noorden, ga terug naar Zuid, ga terug naar Oosten, ga terug naar Westen, in de wetenschap dat op de een of andere manier deze situatie kan en zal veranderen. We moeten ons niet overgeven aan wanhoop. Daarom zeg ik jullie vandaag, mijn vrienden, dat ondanks de moeilijkheden en frustraties van nu, ik nog altijd een droom heb. Het is een droom die ferm geworteld zit in mij. Ik heb een droom, dat op een dag alle schoonmakers een vuist zullen maken tegen het onrecht. Want de werk die wij doen is belangrijk en ik ben van oordeel dat de volgende waarheden vanzelf spreken zijn dat alle mensen gelijk geschapen zijn. Ik heb een droom dat wij de leiders beseffen dat wat wij doen, niet niks is en dat we onze verantwoordelijkheid moeten nemen en ons moeten blijven inzetten voor alle schoonmakers die nog in de onmacht zijn. Ik heb een droom, dat alle schoonmakers de mogelijkheid kunnen hebben om hun kinderen ook een betere toekomst te kunnen bieden. Ik heb een droom, dat alle schoonmakers gaan geloven en voelen in de kracht van de schoonmakers. Geloven jullie ook in de krachten van de schoonmakers? Dan stem op mij Wat willen wij!? Wanneer!? Wat willen wij!?

21 Verkiezingen Schoonmakersparlement 2019 edward gruter Stem op mij!

22 Tram-metroschoonmaak CSU GVB-Amsterdam Ed Raket, in het kabinet! Ik ben er voor jullie, ik zet hoog in op individuele belangen behartiging en transparantie, zonder het collectief te vergeten. Stem op mij voor een betere toekomst. Voor ons allen. Niet alleen schoonmaak OC, maar voor iedereen. Ed raket, in het kabinet.

23 Verkiezingen Schoonmakersparlement 2019 Ahmed Mokhtari Stem op mij!

24 Stationsschoonmaak Asito Zwolle Een oudere stem om de jongeren te helpen! Beste Kameraden, ik ben Mokhtari. Ik ben 64 jaar oud en ik werk op stations perrons reinigen. Al 27 jaar werk ik bij verschillende bedrijven in de schoonmaak en ik ben 25 jaar trots lid van FNV. In 2011 ben ik voor het eerst in het Parlement van Schoonmakers en ik heb met alle acties mee gedaan. Ik ben altijd actief bij de bond en ik heb me opnieuw verkiesbaar gesteld voor het parlement voor de laatste 2.5 jaar voor mijn pensioen om ook de oudere schoonmakers een stem te geven en de jongeren te helpen.

Nieuwe cao Schoonmaak. 9,5% erbij en 1 mei vrij Laat je stem horen!

Nieuwe cao Schoonmaak. 9,5% erbij en 1 mei vrij Laat je stem horen! Nieuwe cao Schoonmaak 9,5% erbij en 1 mei vrij Laat je stem horen! Trotse schoonmakers, Het is ons gelukt: we hebben 1 mei vrij! De cao Schoonmaak is de eerste cao in Nederland waar weer in staat dat werkers

Nadere informatie

SAMEN STERK VOOR WERKNEMERS, DOOR WERKNEMERS

SAMEN STERK VOOR WERKNEMERS, DOOR WERKNEMERS SAMEN STERK VOOR WERKNEMERS, DOOR WERKNEMERS EEN ACTIEVE KADERGROEP In de afgelopen jaren heeft de FNV Lidl kadergroep een flinke groei doorgemaakt. Daarom presenteren wij ons met een nieuwe kaderfolder.

Nadere informatie

SAMEN STAAN WE STERK! Sluit je aan bij de kadergroep farmaceutische groothandel!

SAMEN STAAN WE STERK! Sluit je aan bij de kadergroep farmaceutische groothandel! SAMEN STAAN WE STERK! Sluit je aan bij de kadergroep farmaceutische groothandel! WERKEN BIJ MEDIQ EN BROCACEF, MOOI WERK! EN DAT WILLEN WE GRAAG ZO HOUDEN. Wij zijn de kadergroep farmaceutische groothandel.

Nadere informatie

Kiesgebied 1. Joost Pothast Vakbond: FNV

Kiesgebied 1. Joost Pothast Vakbond: FNV Kiesgebied 1 "Met veel plezier zal ik in de OR zowel de belangen van mijn randstadcollega's bij Waternet als die bij andere bedrijven vertegenwoordigen." Joost Pothast Kim Schijf "Ik werk alweer 13 jaar

Nadere informatie

voor leerlingen Pesten op het werk VRAGEN EN OPDRACHTEN

voor leerlingen Pesten op het werk VRAGEN EN OPDRACHTEN voor leerlingen Pesten op het werk VRAGEN EN OPDRACHTEN Bladzijde 5 Waarom dit boekje? Lees de tekst goed. Beantwoord dan de onderstaande vragen. 1 Waar gaat het boekje over?... 2 Door wie kun je op het

Nadere informatie

Speech van commissaris van de koningin Max van den Berg, opening vmbo-schooljaar , Grootegast, 31 augustus 2010

Speech van commissaris van de koningin Max van den Berg, opening vmbo-schooljaar , Grootegast, 31 augustus 2010 Speech van commissaris van de koningin Max van den Berg, opening vmbo-schooljaar 2010-2011, Grootegast, 31 augustus 2010 Er was eens een boerin die twee emmers verse, romige melk buiten zette. Vlakbij

Nadere informatie

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig De tijd vliegt voorbij en voor je weet zijn we al weer een jaar verder. Ik zeg wel eens: mensen overschatten wat je in een jaar kunt doen, maar onderschatten wat je in 3 jaar kan realiseren. Laten we naar

Nadere informatie

Kandidatenboek afdelingsbestuur Algemeen Bestuurslid

Kandidatenboek afdelingsbestuur Algemeen Bestuurslid Kandidatenboek afdelingsbestuur 2018 Algemeen Bestuurslid Beste Democraat, We zijn blij dat we je het kandidatenboek kunnen presenteren voor een nieuw bestuurslid voor het afdelingsbestuur D66. Wij hopen

Nadere informatie

FABULOUS VIRTUAL ASSISTANT MODULE 1 Les 5: Bijlage

FABULOUS VIRTUAL ASSISTANT MODULE 1 Les 5: Bijlage FABULOUS VIRTUAL ASSISTANT MODULE 1 Les 5: Bijlage We spreken uit ervaring als we zeggen dat er ongetwijfeld momenten komen (en misschien is dat nu ook al wel) dat je zelf gaat bedenken waarom ondernemen

Nadere informatie

Stem op een kandidaat van de OV-HbR!!

Stem op een kandidaat van de OV-HbR!! Naam: Belia van den Beukel Werkzaam als: Medewerker Financiële Transacties Bij de afdeling: CFC/ Financial Accounting Verkiesbaar in Kiesgroep: 1 Ik stel mij kandidaat, omdat ik de Ondernemingsraad belangrijk

Nadere informatie

Als je nog steeds hoopt dat oplossingen buiten jezelf liggen dan kun je dit boekje nu beter weg leggen.

Als je nog steeds hoopt dat oplossingen buiten jezelf liggen dan kun je dit boekje nu beter weg leggen. Theoreasy de theorie is eenvoudig. Je gaat ontdekken dat het nemen van verantwoordelijkheid voor je eigen denken en doen dé sleutel is tot a beautiful way of life. Als je nog steeds hoopt dat oplossingen

Nadere informatie

Droom niet je leven, leef je dromen! 8 januari 2017

Droom niet je leven, leef je dromen! 8 januari 2017 Droom niet je leven, leef je dromen! 8 januari 2017 Welkom Iedereen gaat staan en de Paaskaars wordt aangestoken Openingslied: 1. Wij zoeken U als wij samenkomen, hopen dat Gij aanwezig zijt, hopen dat

Nadere informatie

DEEL 1. WERKBOEK 5 Eigen keuze. 2015 Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou!

DEEL 1. WERKBOEK 5 Eigen keuze. 2015 Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou! DEEL 1 1 WERKBOEK 5 Eigen keuze Inhoud 2 1. Hoe zit het met je keuzes? 3 2. Hoe stap je uit je automatische piloot? 7 3. Juiste keuzes maken doe je met 3 vragen 9 4. Vervolg & afronding 11 1. Hoe zit het

Nadere informatie

De ijnmanager. Cartoons december Luc Timmers

De ijnmanager. Cartoons december Luc Timmers De ijnmanager Cartoons december 2013 Luc Timmers Het werk gaat door Voor het geval er tussentijds mail binnen komt heb ik mijn tablet op de trilstand gezet Motiveren gaat vanzelf Goede morgen c Ha fijn,

Nadere informatie

WAAROM DIT BOEKJE? RESPECT

WAAROM DIT BOEKJE? RESPECT WAAROM DIT BOEKJE? Dit boekje gaat over pesten op het werk. Iemand kan bijvoorbeeld gepest worden door een collega. Of door de baas. PESTEN OF PLAGEN? Pesten is wat anders dan plagen. Iedereen maakt wel

Nadere informatie

Reizen met de Keuzedagen van uw Voordeelurenabonnement?

Reizen met de Keuzedagen van uw Voordeelurenabonnement? Reizen met de Keuzedagen van uw Voordeelurenabonnement? Voortaan met uw OV-chipkaart Noteer hier uw gebruikte Keuzedagen: 1 5 2 6 3 7 4 NS Klantenservice via 0900-202 11 63 ( 0,10 p.m.). 24 uur per dag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Januari 2010

Nieuwsbrief Januari 2010 DE ROBIJN Nieuwsbrief Januari 2010 Een gelukkig nieuw jaar. Ik wens iedereen een heel creatief, daadkrachtig en energierijk 2010 toe. Deze kwaliteiten zullen je helpen om het nieuwe jaar dat voor je ligt

Nadere informatie

Maart 2014. Ik ga later niet op de bank zitten. pagina 6. Meer inzicht in uw pensioen. pagina 4. Wat is het UPO? pagina 8

Maart 2014. Ik ga later niet op de bank zitten. pagina 6. Meer inzicht in uw pensioen. pagina 4. Wat is het UPO? pagina 8 Pensioen krant Maart 2014 Ik ga later niet op de bank zitten pagina 6 Meer inzicht in uw pensioen pagina 4 Wat is het UPO? pagina 8 Pensioenheld Dromen doen we allemaal Brayen Verbond (39 jaar) is projecteider

Nadere informatie

BUITENGEWOOn. mission statement

BUITENGEWOOn. mission statement Buitengewoon 1. brengt de afstand tot de arbeidsmarkt in één klap naar nul 2. want wie zich in een afstandsituatie bevindt die geven we een baan 3. zo vegen we de vloer aan met belemmerende opleidingseisen

Nadere informatie

1red , NOS, Gesprek met de minister-president, Ned.2, uur

1red , NOS, Gesprek met de minister-president, Ned.2, uur 1red18248 29-06-2007, NOS, Gesprek met de minister-president, Ned.2, 22.50 uur MINISTER-PRESIDENT BALKENENDE, NA AFLOOP VAN DE MINISTERRAAD, OVER HET ONDERZOEK NAAR EVENTUELE VERLENGING VAN DE MISSIE IN

Nadere informatie

Handleiding voor een droom

Handleiding voor een droom Handleiding voor een droom How to enjoy LVE Wij hebben een eigen visie op communicatie. Op het opleiden van mensen. Op het schrijven van teksten en het voeren van gesprekken. Maar we hebben ook een visie

Nadere informatie

Thema 3 Vervoer. Inhoudsopgave

Thema 3 Vervoer. Inhoudsopgave Thema 3 Vervoer Inhoudsopgave 3.1 Met de taxi 155 3.2 Regels in het verkeer 156 3.3 De tijd 157 3.4 Reizen met de trein 160 3.5 Wie, wat, waar? 161 3.6 Komen en gaan 163 3.7 Reizen met de auto 165 3.8

Nadere informatie

Toespraak Jan Vercamst, Voorzitter ACLVB

Toespraak Jan Vercamst, Voorzitter ACLVB 2012_03_24 speech Boost ACLVB 1 Toespraak Jan Vercamst, Voorzitter ACLVB MILITANTENFEEST Viering 120 jaar ACLVB 24 maart 2012 Beste vrienden, De komende weken zijn van het allergrootste belang voor onze

Nadere informatie

Speech Ton 1 mei uur (gesproken woord geldt)

Speech Ton 1 mei uur (gesproken woord geldt) Speech Ton 1 mei 15.00 uur (gesproken woord geldt) Beste mensen, wat geweldig dat we hier vandaag allemaal staan! We begonnen met een fantastische mars en een goede debatten. 1 mei is weer van ons! En

Nadere informatie

Duolezen. De Babbelaar 33e jaargang - week 20

Duolezen. De Babbelaar 33e jaargang - week 20 De Babbelaar 33e jaargang - week 20 L4 Duolezen In leerjaar 4 zijn we donderdag begonnen met duolezen! Kijk maar eens hoe goed dat in onze groep al lukt! Koorlezen, om de beurt voorlezen, elkaar complimenten

Nadere informatie

BOUWEN AAN VERTROUWEN in teams en organisaties met zeven praktische stappen

BOUWEN AAN VERTROUWEN in teams en organisaties met zeven praktische stappen POWER the resilience factory BOUWEN AAN VERTROUWEN in teams en organisaties met zeven praktische stappen POWER the resilience factory We re never so vulnerable than when we trust someone but paradoxically,

Nadere informatie

Verantwoordelijkheid ontwikkelen. Informatiekit om uw medewerkers te helpen bij het voorkomen van werkstress

Verantwoordelijkheid ontwikkelen. Informatiekit om uw medewerkers te helpen bij het voorkomen van werkstress Verantwoordelijkheid ontwikkelen Informatiekit om uw medewerkers te helpen bij het voorkomen van werkstress 1 Inhoud Inleiding 3 A Verantwoordelijkheid nemen voor jezelf 4 - Goede afspraken maken - Stel

Nadere informatie

Lucas 22,39-46 Jezus bidt

Lucas 22,39-46 Jezus bidt Lucas 22,39-46 Jezus bidt Tweede zondag van de Lijdenstijd Gezinsdienst Liturgie Lied: opwekking 489 Lied: opwekking 430 Votum / groet Lied: psalm 22:1,5 Gebed Wet Lied: E&R bundel 245: 1,2,3 Lezing: Lucas

Nadere informatie

Werken bij de. Wil je werken bij de Rijksschoonmaakorganisatie? Lees dan deze folder!

Werken bij de. Wil je werken bij de Rijksschoonmaakorganisatie? Lees dan deze folder! Werken bij de Rijksschoonmaakorganisatie Wil je werken bij de Rijksschoonmaakorganisatie? Lees dan deze folder! 2 Werken bij de Rijksschoonmaakorganisatie Inhoud 1. De Rijksoverheid gaat zelf schoonmaken.

Nadere informatie

De indicatie voor de Sociale Werkvoorziening Informatie voor mensen met een arbeidshandicap

De indicatie voor de Sociale Werkvoorziening Informatie voor mensen met een arbeidshandicap De indicatie voor de Sociale Werkvoorziening Informatie voor mensen met een arbeidshandicap Werken in de Sociale Werkvoorziening Voor mensen met een beperking is een gewone baan soms niet mogelijk. Misschien

Nadere informatie

Dhr. G. Zalm Postbus EA Den Haag

Dhr. G. Zalm Postbus EA Den Haag Dhr. G. Zalm Postbus 20018 2500 EA Den Haag Datum: 17 juli 2017 Nummer: OSB.BRI.9082 Bijlage: geen Onderwerp: input OSB formatie Contact: Evelyne Simons 06-51149187 Geachte mijnheer Zalm, Samen met VVD,

Nadere informatie

Minigids. Zelfliefde

Minigids. Zelfliefde Minigids Zelfliefde 7 Mythes over Zelfliefde die jij zo snel mogelijk mag vergeten: Zelfliefde is egoïstisch en arrogant Zelfliefde is jezelf vertroetelen met b.v. een middagje naar de sauna en alles met

Nadere informatie

Kernwaarden Hollands Kroon CONCEPT

Kernwaarden Hollands Kroon CONCEPT Kernwaarden CONCEPT 1. Bevlogenheid We zijn betrokken en gedreven in wat we doen voor onze omgeving en voor onszelf. We voelen ons verantwoordelijk voor het resultaat. We maken kenbaar wat onze toegevoegde

Nadere informatie

Zo werkt ICT 18 januari 2017

Zo werkt ICT 18 januari 2017 Zo werkt ICT 18 januari 2017 Wat voor type professional bent u? Kies een van de symbolen Hoeveel balken ziet ge? Ge ziet wat ge ziet! Wat ziet ge niet? Welke werkelijkheid ziet ge? Vier Drie De werkelijkheid

Nadere informatie

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid 18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid Goed, gezond en gemotiveerd aan het werk tot je pensioen? Dat bereik je door kansen te pakken op het werk. Leer aan de hand van onderstaande punten hoe je

Nadere informatie

RESULTATEN OV-KLANTEN- BAROMETER 2015

RESULTATEN OV-KLANTEN- BAROMETER 2015 RESULTATEN OV-KLANTEN- BAROMETER 2015 presentatie rapportcijfers 17.03.2016 EXPOSURE IN 2015 ONTWIKKELING OV-KLB - Vier tranches OV-KLB-onderzoeken aanbesteed (3, 3, 5 en 5 jaar) - Doelverschuiving - OV-KLB

Nadere informatie

En hoe blijf jij Fit in je Hoofd?

En hoe blijf jij Fit in je Hoofd? En hoe blijf jij Fit in je Hoofd? 1,2,3,..., 10 stappen Fit in je Hoofd, Goed in je Vel. Je lekker in je vel voelen, daar kun je aan werken. Lees rustig de tien stappen. Ze inspireren je om fit te blijven

Nadere informatie

ik deel snel mijn positivisme met de mensen in mijn omgeving ik weet vrij goed welke dingen mij in beweging zetten en motiveren

ik deel snel mijn positivisme met de mensen in mijn omgeving ik weet vrij goed welke dingen mij in beweging zetten en motiveren ONTDEK JE PH-WAARDE 1. Power mensen volgen mij makkelijk omdat ik kracht uitstraal ik beschik over een sterke glimlach ik deel snel mijn positivisme met de mensen in mijn omgeving ik merk dat anderen mijn

Nadere informatie

En hoe blijf jij fit in je hoofd?

En hoe blijf jij fit in je hoofd? En hoe blijf jij fit in je hoofd? boekje-105x105-def.indd 1 30-01-2009 12:05:22 1,2,3,..., 10 stappen boekje-105x105-def.indd 2 30-01-2009 12:05:23 Je lekker in je vel voelen, daar kun je aan werken. Lees

Nadere informatie

Speech Ton 1 mei 15.00 uur (gesproken woord geldt)

Speech Ton 1 mei 15.00 uur (gesproken woord geldt) Speech Ton 1 mei 15.00 uur (gesproken woord geldt) Beste mensen, wat geweldig dat we hier vandaag allemaal staan! We begonnen met een fantastische mars en een goede debatten. 1 mei is weer van ons! En

Nadere informatie

Doorbraak.eu. De schoonmaakbedrijven wilden echter niet overstag. De schoonmakers spraken de opdrachtgevers

Doorbraak.eu. De schoonmaakbedrijven wilden echter niet overstag. De schoonmakers spraken de opdrachtgevers Actie bij het UWV-kantoor op 15 april 2010 De schoonmaakstaking van het voorjaar van 2010 ging niet alleen om het binnenhalen van een looneis. Het was misschien nog wel meer een reactie op de almaar oplopende

Nadere informatie

1. Luisteren. 2. Luisteren

1. Luisteren. 2. Luisteren 1. Luisteren Lees eerst de zinnen 1 t/m 5. 1. Maria komt uit het zuiden van Brazilië. 2. Maria heeft twee zussen en een broer. 3. De vriendin van Maria heet Jaap. 4. Den Haag ligt in de provincie Zuid-Holland.

Nadere informatie

Geachte Commissaris van de Koning in Zeeland, Burgemeesters en wethouders en raadsleden van de Zeeuwse gemeenten, Vertegenwoordigers van defensie,

Geachte Commissaris van de Koning in Zeeland, Burgemeesters en wethouders en raadsleden van de Zeeuwse gemeenten, Vertegenwoordigers van defensie, 1. Geachte Commissaris van de Koning in Zeeland, Burgemeesters en wethouders en raadsleden van de Zeeuwse gemeenten, Vertegenwoordigers van defensie, Beste Veteranen, familieleden, vrienden en kennissen

Nadere informatie

En hoe blijf jij fit in je hoofd?

En hoe blijf jij fit in je hoofd? En hoe blijf jij fit in je hoofd? 1,2,3,..., 10 stappen Je lekker in je vel voelen, daar kun je aan werken. Lees rustig de tien stappen. Ze inspireren je om fit te blijven in je hoofd en hebben al heel

Nadere informatie

3 Hartentips Waardevol en makkelijk toepasbaar voor meer

3 Hartentips Waardevol en makkelijk toepasbaar voor meer 3 Hartentips Waardevol en makkelijk toepasbaar voor meer verbinding met je hart contact met jezelf zelfwaardering Hee! Wat goed dat je begonnen bent aan het lezen van mijn ebook. Dat betekent dat de wil

Nadere informatie

ANTWOORDEN TAALCOMPLEET A1 THEMA 3 VERVOER

ANTWOORDEN TAALCOMPLEET A1 THEMA 3 VERVOER ANTWOORDEN TAALCOMPLEET A1 THEMA 3 VERVOER Opdracht 1 de fietser oversteken de bushalte de file Opdracht 8 Hoi Özkan, Gisteren was ik naar een feestje in Amsterdam. Ik had geen vervoer / fiets toen ik

Nadere informatie

Marcus 10,13-16 Kleine en grote kinderen: iedereen is welkom bij Jezus

Marcus 10,13-16 Kleine en grote kinderen: iedereen is welkom bij Jezus Marcus 10,13-16 Kleine en grote kinderen: iedereen is welkom bij Jezus Gezinsdienst Liturgie Welkom en mededelingen Voorzang: - Gezang 132 - Opwekking 461 - Gezang 146 Stil gebed Votum / groet Zingen:

Nadere informatie

Overzicht van openbaarvervoerconcessies in Nederland, uitgave 2014

Overzicht van openbaarvervoerconcessies in Nederland, uitgave 2014 Overzicht van openbaarvervoerconcessies in Nederland, uitgave 2014 Overzicht van openbaarvervoerconcessies in Nederland, uitgave 2014 De jaarlijkse uitgave van het Overzicht van openbaarvervoerconcessies

Nadere informatie

Woningen. Prijzen en transacties. Provincie / Steden. Marktgegevens en prognoses. Transactieprijzen koopwoningen in mediaan 2016

Woningen. Prijzen en transacties. Provincie / Steden. Marktgegevens en prognoses. Transactieprijzen koopwoningen in mediaan 2016 Woningen 2017 Provincie / Steden Marktgegevens en prognoses Prijzen en transacties Aantal inwoners 2016 Aantal woningen 2016 Woningvoorraad/ huishoudens/inwoners 2020 2025 Koopwoningen Aantal verkochte

Nadere informatie

111 super waardevolle quotes

111 super waardevolle quotes Stel jezelf eens een doel waar je zowel zenuwachtig als enorm enthousiast van wordt. Je mag er natuurlijk even over nadenken, maar deel wel hieronder welk doel jij jezelf hebt gesteld! Je leert het meeste

Nadere informatie

E-CURSUS 1: WELKE WAARDEN ZIJN VAN WEZENLIJK BELANG VOOR JOU?

E-CURSUS 1: WELKE WAARDEN ZIJN VAN WEZENLIJK BELANG VOOR JOU? E-CURSUS 1: WELKE WAARDEN ZIJN VAN WEZENLIJK BELANG VOOR JOU? Thuis en op school heb je allerlei waarden meegekregen. Sommigen passen bij je, anderen misschien helemaal niet. Iedereen heeft waarden. Ken

Nadere informatie

Nederlandse spoorwegen. rapportage schoonste stationsgebied verkiezing 2015

Nederlandse spoorwegen. rapportage schoonste stationsgebied verkiezing 2015 Nederlandse spoorwegen rapportage schoonste stationsgebied verkiezing 0 VOORWOORD Voor u ligt een onderzoeksrapportage naar de schoonbeleving van reizigers in verschillende stationsgebieden. Voor dit onderzoek

Nadere informatie

Positief assertief, kiezen voor jezelf, betekent niet kiezen tegen de ander

Positief assertief, kiezen voor jezelf, betekent niet kiezen tegen de ander Workshop Positief assertief Positief assertief, kiezen voor jezelf, betekent niet kiezen tegen de ander Opkomen voor jezelf, is in de praktijk vaak lastiger dan het lijkt. Je wilt graag iedereen te vriend

Nadere informatie

Laat het feest zijn in de huizen, mensen dansen op de straat, als het onrecht buigt voor Jezus en het volk weer bidden gaat.

Laat het feest zijn in de huizen, mensen dansen op de straat, als het onrecht buigt voor Jezus en het volk weer bidden gaat. Hartelijk welkom Laat het feest zijn in de huizen Opwekking 553 Laat het feest zijn in de huizen, mensen dansen op de straat, als het onrecht buigt voor Jezus en het volk weer bidden gaat. In de bergen,

Nadere informatie

Schoonmaak I GPD

Schoonmaak I GPD JIMJ!111!0161J1 GPD 21.12.2015 0167 Schoonmaak I Postadres Postbus 8696, 3009 AR Rotterdam Aan alle gemeenteraadsleden en colleges van B&W van de Drechtsteden, de fracties van de Eerste en Tweede Kamer,

Nadere informatie

Luisteren naar de Heilige Geest

Luisteren naar de Heilige Geest Luisteren naar de Heilige Geest Johannes 14:16-17 En Ik zal de Vader bidden en Hij zal u een andere Trooster geven om tot in eeuwigheid bij u te zijn, de Geest der waarheid, die de wereld niet kan ontvangen,

Nadere informatie

Assertiviteit Ik weet wat ik wil Ik kom voor mezelf op Ik geef mijn grens aan

Assertiviteit Ik weet wat ik wil Ik kom voor mezelf op Ik geef mijn grens aan Assertiviteit Ik weet wat ik wil Ik kom voor mezelf op Ik geef mijn grens aan Ik zeg wat ik bedoel Ik bescherm mezelf Ik durf nee te zeggen Ik spreek met respect Bedachtzaamheid Ik neem de tijd om na te

Nadere informatie

JOB MARKETING. How to create a killer cv and cover letter. Jelle Verdoodt @Sportcareers

JOB MARKETING. How to create a killer cv and cover letter. Jelle Verdoodt @Sportcareers JOB MARKETING How to create a killer cv and cover letter Agenda 1. Voorstelling 2. Hoe past je cv en motivatiebrief in jullie zoektocht naar een job? 3. Hoe creëer je een killer cv? 4. Hoe zorg je dat

Nadere informatie

Hoe leer je Pools? Goede technieken = goed geheugen. Hoe leer je Pools? E-book

Hoe leer je Pools? Goede technieken = goed geheugen. Hoe leer je Pools? E-book Hoe leer je Pools? Goede technieken = goed geheugen Hoe leer je Pools? E-book 1 Voordat je met een cursus Pools begint, ontwikkel je eigen methode om Pools te leren. Wat is jouw doel? Op welke wijze wil

Nadere informatie

Een nieuwe sociale garantie voor de nieuwe kwetsbaarheid. Beste vrienden, Kameraden, Socialisten, Welkom op de vooravond van de eerste mei.

Een nieuwe sociale garantie voor de nieuwe kwetsbaarheid. Beste vrienden, Kameraden, Socialisten, Welkom op de vooravond van de eerste mei. 1 Een nieuwe sociale garantie voor de nieuwe kwetsbaarheid Beste vrienden, Kameraden, Socialisten, Welkom op de vooravond van de eerste mei. Feest van de Arbeid. De dag waarop wij, socialisten, tonen,

Nadere informatie

Problemen? Praat erover! Zo werk je prettiger!

Problemen? Praat erover! Zo werk je prettiger! Problemen? Praat erover! Zo werk je prettiger! Vooraf Problemen. Iedereen heeft ze wel eens. Je zit de hele dag te piekeren en slaapt slecht. Gelukkig lossen veel problemen zich vanzelf op. En hoeft je

Nadere informatie

Misschien zit u hier wel met de grote vraag: wat is Kerst eigenlijk?

Misschien zit u hier wel met de grote vraag: wat is Kerst eigenlijk? 25 december 2015 1 e Kerstdag Sixtuskerk te Sexbierum Ds. A.J. (Anneke) Wouda Teksten: Hebr. 1:1-6 en Lucas 2: 15-21 Geliefden van God, gemeente van Christus, Kerstochtend 2015 U zit midden in een kerstviering,

Nadere informatie

VERKIEZINGSPROGRAMMA IN MAKKELIJKE TAAL SAMEN WERKEN AAN EEN EERLIJK EN GROEN ROTTERDAM ROTTERDAM

VERKIEZINGSPROGRAMMA IN MAKKELIJKE TAAL SAMEN WERKEN AAN EEN EERLIJK EN GROEN ROTTERDAM ROTTERDAM VERKIEZINGSPROGRAMMA IN MAKKELIJKE TAAL 2018-2022 SAMEN WERKEN AAN EEN EERLIJK EN GROEN ROTTERDAM ROTTERDAM COLOFON Programmacommissie Isabelle van Woerkom (voorzitter) Arjen de Groot (secretaris) Judith

Nadere informatie

Module 5 Heel je relatie met geld

Module 5 Heel je relatie met geld Module 5 Heel je relatie met geld Inleiding In deze module gaan we nog wat dieper in op jouw relatie met geld. Veel coaches, therapeuten en trainers werken heel hard maar verdienen erg weinig (te weinig!).

Nadere informatie

Zeggen wat je precies bedoelt is vooral belangrijk als je niet goed kunt opschieten

Zeggen wat je precies bedoelt is vooral belangrijk als je niet goed kunt opschieten Inhoud Gebruiksaanwijzing van deze training 4 De Wereld als Laboratorium 5 Les over hoogbegaafdheid 6 Wat is intelligentie? 6 Wat is hoogbegaafdheid? 7 Hoe weet je zeker dat je hoogbegaafd bent? 8 Vaardigheden

Nadere informatie

TaalCompleet. InkijkExemplaar. Nederlands voor anderstaligen. Klassikaal leren

TaalCompleet. InkijkExemplaar. Nederlands voor anderstaligen. Klassikaal leren TaalCompleet A1 Nederlands voor anderstaligen InkijkExemplaar Klassikaal leren Zelfstudie Online leren 1 1.1 Hallo, mijn naam is Julia. 1 Lees de tekst. ** Hallo, mijn naam vrouw jaar Ik kom uit Ik woon

Nadere informatie

Ter inspiratie: Opschuddertje Nee denken en niet zeggen. Nee zeggen is te leren!

Ter inspiratie: Opschuddertje Nee denken en niet zeggen. Nee zeggen is te leren! Ter inspiratie: Opschuddertje Nee denken en niet zeggen Nee zeggen is te leren!. 2 Nee denken en niet zeggen put je uit Nee is voor velen van ons één van de moeilijkste woordjes om uit te spreken. Waarom?

Nadere informatie

De 10 tips om. Aantrekkelijk te blijven als Werknemer

De 10 tips om. Aantrekkelijk te blijven als Werknemer De 10 tips om Aantrekkelijk te blijven als Werknemer Tip 1 van 10 Werk aan werkgeluk Aangeboden door mkbasics.nl De 10 tips om Aantrekkelijk te blijven als Werknemer 3 e druk - speciale uitgave voor mkbasics.nl,

Nadere informatie

De ijnmanager. Cartoons februari 2014. Luc Timmers

De ijnmanager. Cartoons februari 2014. Luc Timmers De ijnmanager Cartoons februari 2014 Luc Timmers Lang zal hij leven Bedankt voor de lekkere fles wijn als cadeau voor mijn verjaardag En wat een toeval dat zo een zelfde fles in het kerstpakket zat Een

Nadere informatie

De ijnmanager. Cartoons maart Luc Timmers

De ijnmanager. Cartoons maart Luc Timmers De ijnmanager Cartoons maart 2015 Luc Timmers Heel erg democratisch was het niet Men heeft mìj gekozen Ìk heb er niet voor gekozen Minste stemmen gelden Voor wat hoort wat Als ik beloof dat ik efficiënt

Nadere informatie

Toiletreclame Regionale Tarieven Indoormedia

Toiletreclame Regionale Tarieven Indoormedia Volume netwerk Horeca Doelgroep 13-49 Alkmaar 1 2 weken 34 17 10 950,- 135,- 495,- 115,- Almere 1 2 weken 17 8 5 475,- 115,- 250,- 110,- Amersfoort 1 2 weken 50 25 15 1.425,- 150,- 745,- 125,- Amsterdam

Nadere informatie

Vraag 1 Bent u bekend met het artikel: 'Duitse agent gewond na steekincident op station Landgraaf'?

Vraag 1 Bent u bekend met het artikel: 'Duitse agent gewond na steekincident op station Landgraaf'? > Retouradres Postbus 20901 2500 EX Den Haag De voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Binnenhof 4 2513 AA DEN HAAG Plesmanweg 1-6 2597 JG Den Haag Postbus 20901 2500 EX Den Haag T 070-456

Nadere informatie

Actief luisteren (De ander helpen zo duidelijk mogelijk te zijn)

Actief luisteren (De ander helpen zo duidelijk mogelijk te zijn) Actief luisteren (De ander helpen zo duidelijk mogelijk te zijn) Laat de ander merken dat je echt luistert door je houding en ogen. Laat merken dat je aandacht op hem/haar gericht is. Stel zoveel mogelijk

Nadere informatie

U heeft een klacht 1.

U heeft een klacht 1. U heeft een klacht 1. Inhoud Klagen helpt... 3 Waarover kunt u klagen?... 3 Waarover kunt u niet klagen?... 3 Hoe kunt u uw klacht indienen?... 3 Hoe wordt uw klacht afgehandeld?... 4 Naar wie kunt u uw

Nadere informatie

Luisteren: muziek (B1 nr. 2)

Luisteren: muziek (B1 nr. 2) OPDRACHTEN LUISTEREN: MUZIEK www.nt2taalmenu.nl nt2taalmenu is een website voor mensen die Nederlands willen leren én voor docenten NT2. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. Kijk

Nadere informatie

Liturgie zondagmorgen 8 januari 2017 Jeugddienst 12-

Liturgie zondagmorgen 8 januari 2017 Jeugddienst 12- Liturgie zondagmorgen 8 januari 2017 Jeugddienst 12- Voorganger: ds W.G. Teeuwissen Samen in de naam van Jezus 1 Samen in de naam van Jezus heffen wij een loflied aan, want de Geest spreekt alle talen

Nadere informatie

Woningen Provincie/Gemeenten Marktgegevens en prognoses Prijzen en transacties. Prijs per m² GBO in mediaan 2017

Woningen Provincie/Gemeenten Marktgegevens en prognoses Prijzen en transacties. Prijs per m² GBO in mediaan 2017 Woningen Provincie/Gemeenten Marktgegevens en prognoses Prijzen en transacties woningen woningen. Provincie Drenthe Assen 67.700 31.400 Woningvoorraad 32.900 33.700 33.700 Tussenwoning 448 16,7 166.000

Nadere informatie

SOLLICITATIEGESPREK? GEBRUIK DEZE 30 HANDIGE ZINNETJES

SOLLICITATIEGESPREK? GEBRUIK DEZE 30 HANDIGE ZINNETJES E-blog SOLLICITATIEGESPREK? GEBRUIK DEZE 30 HANDIGE ZINNETJES In loopbaan De voorbereiding op het sollicitatiegesprek is het halve werk. Helemaal als je weet welke vragen er op je afgevuurd worden tijdens

Nadere informatie

De Virus Groei-wijzer Goed bezig (12-16 jaar)

De Virus Groei-wijzer Goed bezig (12-16 jaar) De Virus Groei-wijzer Goed bezig (-6 jaar) Let op; disclosure! Kent het kind de diagnose al? Naam: Als je opgroeit verandert er veel voor jou en voor je ouders/verzorgers. Stap voor stap word je zelfstandiger,

Nadere informatie

DEEL 1. WERKBOEK 4 Eigenwaarde Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou!

DEEL 1. WERKBOEK 4 Eigenwaarde Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou! DEEL 1 1 WERKBOEK 4 Eigenwaarde Inhoud 2 1. Hoe zit het met je gevoel van eigenwaarde? 3 2. Welke talenten van jezelf ken je al? 4 3. Verborgen talenten & bewondering 6 4. Verborgen talenten & feedback

Nadere informatie

Vrouwen, durf kleur bekennen!

Vrouwen, durf kleur bekennen! Vrouwen, durf kleur bekennen! Sociale verkiezingen 9 > 22 mei 2016 Vrouwen, durf durf leur kleur bekennen! Afgevaardigde worden jouw in jouw onderneming, en een kans! kans! ehartig Behartig als vrouw als

Nadere informatie

Door: Ester Rooimans M. Postlaan DL Kampen Tel.: reactie?

Door: Ester Rooimans M. Postlaan DL Kampen Tel.: reactie? In beweging komen? Hoe? Nou gewoon, Zo! Door: Ester Rooimans M. Postlaan 75 77 8264 DL Kampen Tel.: 038 3314122 e-mail: emrooimans@home.nl 1 In beweging komen? Hoe? Nou gewoon, Zo! 1. Waarom heb ik dit

Nadere informatie

Beknopte samenvatting Concept

Beknopte samenvatting Concept De ontwikkeling van de nieuwe vakbeweging Beknopte samenvatting Concept Kwartiermakers Vakbeweging De nieuwe vakbeweging Beknopte samenvatting van het concept-advies Kwartiermakers de nieuwe vakbeweging

Nadere informatie

De ijnmanager. Cartoons november 2013. Luc Timmers

De ijnmanager. Cartoons november 2013. Luc Timmers De ijnmanager Cartoons november 2013 Luc Timmers Nieuw leeft van oud Zie je wel Zelfs HNW kan niet zonder manager Wie zouden ze anders de schuld moeten geven? Het oude werken en wéér heb ik het gedaan

Nadere informatie

Voorbeeld antwoordblad Logische niveaus

Voorbeeld antwoordblad Logische niveaus Voorbeeld antwoordblad Logische niveaus Datum: 10 november 2016 We doorlopen de stappen in twee richtingen. Eerst van buiten naar binnen en daarna omgekeerd, van binnen naar buiten. Gebruik zowel je hoofd

Nadere informatie

Werken buiten het SW-bedrijf

Werken buiten het SW-bedrijf Werken buiten het SW-bedrijf SOCIALE WERKVOORZIENING Werken buiten het SW-bedrijf Wat betekent dat voor jou? Steeds meer SW-medewerkers werken buiten de sociale werkvoorziening (SW). In deze brochure lees

Nadere informatie

Samen knokken loont! impressie van de bedrijfsbezetting in 1982

Samen knokken loont! impressie van de bedrijfsbezetting in 1982 Samen knokken loont! impressie van de bedrijfsbezetting in 1982 In de jaren 1981 en 1982 is door de toenmalige Bouw- en Houtbond FNV met kaderleden, ondernemingsraadsleden en werknemers van Bruynzeel hard

Nadere informatie

Goede Voornemens Waarom het je nu wel gaat lukken

Goede Voornemens Waarom het je nu wel gaat lukken Goede Voornemens Waarom het je nu wel gaat lukken 20 januari 2017 De Fabrique Young Innovators of Medicines Mariska Wimmers - Bureau Beaufort Wat is Gedrag? 40% van het gedrag dat je dagelijks laat

Nadere informatie

Op Voeten en Fietsen 1

Op Voeten en Fietsen 1 Op Voeten en Fietsen 1 Hoe ga jij naar school? Een uitgave van Veilig Verkeer Nederland, schooljaar 2017-2018 groep 5/6 Je ziet de hoofdingang van een school. Op de weg en de stoep voor de school zie je

Nadere informatie

slottoespraak verbondscommissaris GRL congres 2011

slottoespraak verbondscommissaris GRL congres 2011 slottoespraak verbondscommissaris GRL congres 2011 Goedemiddag beste groepsleiding. Speelbeweging? Ik wil het met jullie hebben over een speelbeweging. Dat was namelijk een bedenking bij een vroeger nationaal

Nadere informatie

Zondag 8 mei Voorganger: P.W.A. Overdiep (Bussum/Remonstrant)

Zondag 8 mei Voorganger: P.W.A. Overdiep (Bussum/Remonstrant) Zondag 8 mei 2016 Voorganger: P.W.A. Overdiep (Bussum/Remonstrant) Ouderling: Pieter van der Wulp Diaken: Ineke Pufflijk Organist: Bram Brandemann Lector: Anne Marie Hille Ris Lambers 2 Als het orgel zwijgt

Nadere informatie

Meer collega s. steun prijs 0,20

Meer collega s. steun prijs 0,20 steun prijs 0,20 Post in beweging 22-10-2018 - Uitgave Rode Morgen Amsterdam Voortbouwen op succes staking Meer collega s aaneensluiten tegen PostNL Achter de schermen zijn er mogelijk gesprekken gaande

Nadere informatie

WIJ GAAN STAKEN! JE RECHTEN EN PLICHTEN

WIJ GAAN STAKEN! JE RECHTEN EN PLICHTEN WIJ GAAN STAKEN! JE RECHTEN EN PLICHTEN HET IS TIJD VOOR ACTIES Na het verstrijken van het ultimatum aan de werkgevers is besloten over te gaan tot het voeren van acties. Onder actievoeren wordt in deze

Nadere informatie

Jezelf profileren op het werk vergt moed en zelfkennis. Je kunt gemakkelijk jezelf overschreeuwen of juist te bescheiden zijn.

Jezelf profileren op het werk vergt moed en zelfkennis. Je kunt gemakkelijk jezelf overschreeuwen of juist te bescheiden zijn. COLLEGA'S EN BAZEN Doseer je emoties 2 jaar geleden Jezelf profileren op het werk vergt moed en zelfkennis. Je kunt gemakkelijk jezelf overschreeuwen of juist te bescheiden zijn. Je kent ze wel. Collega's

Nadere informatie

het totaalplan voor uw BUREAUSTOEL

het totaalplan voor uw BUREAUSTOEL het totaalplan voor uw BUREAUSTOEL kwaliteit. comfort. UITSTRALING. service. goede keuze KEUZE Wie Chair Repair = Harold Werner Al 26 jaar werk ik met veel plezier in de meubelbranche. Ik heb ontzettend

Nadere informatie

Is het moeilijk voor de mensen om de opdrachten van Jezus uit te voeren? Zo ja, waarom, zo nee waarom niet?

Is het moeilijk voor de mensen om de opdrachten van Jezus uit te voeren? Zo ja, waarom, zo nee waarom niet? Bidden, praten met God LES 5 DEEL 5 DISCIPLE OPDRACHT: Lees de vier tekstgedeelten en beantwoord de 4 bijbehorende vragen. Hand 1:12-14, Hand 2:42, Hand 4:23-31 Hand 6:3-6 Hand 8:17, Hand 16:18, Hand 28:8

Nadere informatie

Op zoek naar een leuke baan? WSD-Groep helpt je op weg!

Op zoek naar een leuke baan? WSD-Groep helpt je op weg! Op zoek naar een leuke baan? WSD-Groep helpt je op weg! leuk en zinvol werk passend bij wat jij kunt gezelligheid met collega s je eigen salaris verdienen Jo Arts, assistent-kok: Van thuis zitten word

Nadere informatie

Recht op vrije meningsuiting

Recht op vrije meningsuiting 10 Jan Boerstoel Recht op vrije meningsuiting werkblad 1 Luister naar het gedicht en lees mee met de tekst. Vul de ontbrekende woorden in. Recht op vrije meningsuiting Jan Boerstoel Recht op vrije meningsuiting,

Nadere informatie

Werken bij de. Wil je werken bij de Rijksschoonmaakorganisatie? Lees dan deze brochure!

Werken bij de. Wil je werken bij de Rijksschoonmaakorganisatie? Lees dan deze brochure! Werken bij de Rijksschoonmaakorganisatie Wil je werken bij de Rijksschoonmaakorganisatie? Lees dan deze brochure! 2 Werken bij de Rijksschoonmaakorganisatie Inhoud 1. De Rijksoverheid gaat zelf schoonmaken.

Nadere informatie

9711 BL 4f Groningen. 0 k.k. phebensstraat4fgroningen.gmak.nl

9711 BL 4f Groningen. 0 k.k. phebensstraat4fgroningen.gmak.nl 9711 BL 4f Groningen 0 k.k. Kenmerken Aanvaarding / Overdracht Vraagprijs 0 k.k. Status Verkocht Aanvaarding Direct Soort woning Type appartement Bouw Appartement Bovenwoning Maandelijkse kosten VvE 292

Nadere informatie