het totaalplan voor uw BUREAUSTOEL

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "het totaalplan voor uw BUREAUSTOEL"

Transcriptie

1 het totaalplan voor uw BUREAUSTOEL kwaliteit. comfort. UITSTRALING. service. goede keuze KEUZE

2 Wie Chair Repair = Harold Werner Al 26 jaar werk ik met veel plezier in de meubelbranche. Ik heb ontzettend veel geleerd en ervaring opgedaan tijdens het monteren van kantoormeubilair van vele merken, soorten en maten. Gaandeweg de jaren heb ik ook geleerd dat mijn interesse vooral uitgaat naar de specifieke dingen. Ik probeer altijd verder te kijken dan alleen het meubel en vind de behoeften en ideeën van de gebruiker erg belangrijk. Dit was voor mij een goede reden om mijn hart te volgen. Van mijn hobby heb ik per 1 maart 2008 mijn werk gemaakt. Chair Repair richt zich vooral op de reparatie en onderhoud van bureaustoelen., Verder liggen mijn kwaliteiten vooral in het verhelpen van klachten aan meubilair en het maatwerk aan meubel, maar ook aan mens. Soms is een klacht te verhelpen door het meubilair (bureau of stoel) aan te passen aan de gebruiker. Helaas wordt hier vaak te weinig aandacht aan besteed.

3 Ik ben van mening dat een afdeling Sales zich ook bezig moet kunnen houden met verkoop en niet met Service&Repair. Dit vergt veel tijd, aandacht en kennis om dit ook goed en snel uit te kunnen voeren. Mijn specialiteit is juist het verhelpen en voorkomen van klachten en ervoor te zorgen dat de gebruiker nog lang de trotse eigenaar blijft van hun investering Ik zal graag iets voor u betekenen. Harold Werner Reparatie Onderhoud Chaircleaning Gasveerservice Advies in gezonde zithouding Specials

4 Waarom Chair Repair Zitten is belangrijk in ons bestaan. U zit vast ook heel wat af, net als wij. Werk en privé is verstrengeld. Op ons werk zitten we urenlang op een bureaustoel. Daarnaast zitten we thuis ook nogal wat: achter de pc, aan de telefoon, noem het maar op. Daarbij maakt zitten een groot deel uit van je sociale bestaan. Op je stoel achter de PC, praten, overleggen, beslissingen nemen, koffiedrinken met vrienden of familie, ontspannen. Allemaal zittend. Als we dan zoveel zitten, dan mag dit zitten ook wel voldoen aan kwaliteit? Daarom Chair Repair Wij willen dat u graag op een stoel zitwaar u graag heel wat uurtjes op wilt en kunt door brengen. Daarom. Omdat zitten niet altijd plezierig blijft. Helaas wordt er te snel een stoel aangeschaft. Zere schouder, rug, nek... Wij vinden dat een goede bureaustoel zich moet aanpassen aan u en niet andersom. Daarom. Chair Repair kiest voor vertrouwen, kwaliteit en duurzaamheid. Daarom... Omdat u de beste reclame bent. Wij komen graag nog een keer bij u, uw collega s of vrienden terug. Kwaliteit en service staan voorop. Daarom.

5 ? u en uw stoel verdienen een goede hehandeling ongeacht merk en kleur!

6 ReparatiE van uw stoel goedkoper dan een nieuwe stoel verlengt de levensduur van uw stoel omdat u stoel het verdient goede keuze voor het milieu professionele monteur met gevoel voor de stoel snelle service In de basis zijn veel stoelen gelijk en door mijn ervaring kan ik elke probleem tot nu toe oplossen. Elk merk stoel verdient een goede service en deze zal ik graag verzorgen. Voor de merken als Herman Miller, Steelcase en Eames (Vitra) beschik ik over de benodigde onderdelen. Schoenmaker blijf bij je leest! Vaak kan wordt de service / reparatie verzorgd door de verkopende dealer en wordt u afhankelijk van de fabriek / importeur. Helaas gaat dit vaak een veel te lang traject in. Wij zijn gespecialiseerd in uw ongemak. Periodiek onderhoud van stoelen geeft een beter functionerende stoel, tevreden gebruikers, minder zorg, geen frustratie en stagnatie. Kies voor een een losse servicebeurt of onderhoudscontract. OnderhouD aan uw stoel

7 Het interieur bepaalt veel van de uitstraling van uw huis of bedrijf. Als meubilair er netjes en schoon uitziet geeft dit een positieve indruk en sfeer. Vaak is er van alles geregeld omtrent het onderhoud van uw pand. Echter hetgeen waar u soms 8 uur per dag gebruik van maakt wordt vergeten, nl. UW BUREAUSTOEL. SchooN is uw stoel Wist u dat direct na ingebruikname uw stoel een broeinest is van huisstofmijt, meeldauw, bacteriën en drank- en etensresten is? Deze nestelen zich in stof en kunststofdelen en zij kunnen kunnen lusteloosheid en irritatie aan ogen, huid en luchtwegen en dus ook irritatie aan de medemens veroorzaken. Regelmatig reinigen van uw stoel: Mensen voelen zich fitter op een schone (werk)plek De stoffering blijft beter in conditie Mechaniek van stoel blijft beter functioneren Een betere representatie van u en uw directe (werk) omgeving.? Genoeg redeben toch?

8 Specials Gasveerservice op-en-neer heen-en-weer Heeft u een gasveer nodig voor uw bureaustoel, fauteuil, bank of zelfs bed? Gaat u niet meer op-en-neer of heenen-weer? Dit is zo verholpen. Wij kunnen u de meeste bekende gasveren leveren en anders zoeken we een passend alternatief. Weet u exact wat u nodig heeft maar mag als particulier niet bestellen. Vervelend. Wij helpen u graag verder. Wanneer u de gegevens al heeft kunt u al een mailtje sturen naar harold@chairrepair.nl Wij sturen u geheel vrijblijvend een prijsopgave. Natuurlijk kunnen wij ook alle zorg uit handen nemen en de gasveer voor u plaatsen. Wij leveren ook aan bedrijven Andere wielen zacht voor harde vloer hard voor zachte vloer Verhuisd met uw stoel? Nu last van gepiep en gekraak en een beschadigde vloer. Dit ongemak is middels een kleine aanpassing zo opgelost.

9 ZitinstruktiE een inzicht verhelpt en voorkomt klachten Bij elk mens en elke activiteit past een goede houding. Door middel van een werkplek onderzoek adviseren wij u graag. Soms is bijv. een zere rug eenvoudig op te lossen door maar een kleine aanpassing aan meubilair, houding of instelling.

10 Waar Ons adres is niet zo belangrijk! Het is belangrijker wat uw locatie is! De service wordt door ons op uw locatie uitgevoerd. Of dit uw kantoor, uw woonkamer, of ergens anders is. Bij een goede communicatie vooraf wordt 99% van alle services succesvol bij de gebruiker volbracht. U hoeft uw stoel dan ook geen minuut langer meer te missen dan noodzakelijk is! Vindt u ons? Hoe harold@chairrepair.nl Kwaliteit.comfort. BETROUWBAAR. service. goede keuze