Voorwaarden NRC Bootreis en Praktische informatie (in alfabetische volgorde)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voorwaarden NRC Bootreis en Praktische informatie (in alfabetische volgorde)"

Transcriptie

1 Voorwaarden NRC Bootreis en Praktische informatie (in alfabetische volgorde) Administratiekosten Voor alle reizen van Pied à Terre geldt dat 25,- administratiekosten per boeking in rekening wordt gebracht. Bagagebeleid luchthavenmaatschappijen Luchtvaartmaatschappijen hanteren een verschillend beleid t.a.v. de bagage. Wij zullen met verschillende maatschappijen vliegen. Met welke maatschappij u vliegt wordt bekend gemaakt in de reisbescheiden. Bij elke maatschappij gaan wij uit van 1 stuk handbagage en 1 stuk ruimbagage. Dit is ook de maximale toegestane hoeveelheid bagage aan boord. Wij zijn ervan uitgegaan dat men flying blue deelnemer is of wordt (gratis via Dit nummer ontvangen wij graag bij uw aanmelding voor het geval wij uw vluchten per KLM boeken. De vluchten op 6 april naar Athene en op 17 april vanuit Genua worden niet uitgevoerd per KLM, dit vanwege de vertrektijden. Betaling De aanbetaling voor deze bootreis wijkt af van de ANVR Voorwaarden. Bij de bevestiging ontvangt u een factuur van 40% van de reissom plus eventuele verzekeringen, calamiteitenfonds en reserveringskosten. Uiterlijk 6 januari 2020 dient u het restbedrag overgemaakt te hebben. Brandstoftoeslag Luchthavenbelasting - Visa De reissom is berekend op basis van de valutaniveaus en brandstofkosten zoals die bij publicatie bekend zijn. Pied à Terre behoudt zicht het recht voor wijzigingen in bijvoorbeeld brandstoftoeslag en/of luchthavenbelastingen door te berekenen, dit zoals omschreven in de ANVR voorwaarden ( De kosten voor het visum in Egypte zijn inbegrepen in de reissom. Bijzondere omstandigheden Tijdens deze bootreis zijn we sterk afhankelijk van het weer en andere onvoorziene omstandigheden. Pied à Terre kan niet aansprakelijk gesteld worden voor geleden schade bij veranderingen, vertragingen of andere wijzigingen in het reisprogramma als gevolg van dergelijke omstandigheden. Wij zullen, samen met de talloze partnerorganisaties op de verschillende bestemmingen, ons uiterste best doen het initiële reisprogramma zoveel als mogelijk volgens plan uit te voeren. Wij stellen de veiligheid van onze reizigers altijd voorop. Mochten zich er vanwege politiek instabiele omstandigheden problemen voordoen in bijvoorbeeld Egypte of Israël, waardoor wij het niet verantwoord vinden in (een van de) de havens van deze landen kunnen aanleggen of deze havens onbereikbaar zijn, dan zullen wij een alternatief reisprogramma uitvoeren.

2 Wij trachten, in overleg met de reder, onze contacten ter plaatse en bijvoorbeeld ook in overleg met Buitenlandse Zaken het programma uit te voeren zoals gepubliceerd. Mocht dit vanwege uw eigen veiligheid niet op iedere plaats mogelijk zijn dan hebben wij diverse alternatieven achter de hand, uiteraard alleen voor noodgevallen. Afhankelijk van de omstandigheden en de locatie waar wij ons op dat moment bevinden, zullen wij naar (een van) de volgende bestemmingen uitwijken: Cyprus Antalya (Zuid -Turkije) met excursies naar Paphos, Triodosgebergte, Nicosia en indien mogelijk Noord-Cyprus met onder meer excursies naar Perge, Aspendos, Antalya en Termessos Uiteraard worden op deze plaatsen verschillende thematische excursies uitgevoerd waaruit u dan een keuze kunt maken. Aan boord en ter plaatse zullen sprekers als Fik Meijer, Frederike Upmeijer en vele anderen de bestemmingen inhoudelijk toelichten. Dagkrant Aan boord ontvangt u iedere avond het zogenaamde NRC Journaal met daarin een tijdschema voor de daaropvolgende dag. Hierin zijn de tijden van lezingen, excursies etc. vermeld. U bent per dag ingedeeld in een groep indien u zich heeft ingeschreven en dit vindt u terug in de dagkrant. We hebben een zeer terughoudend omroepbeleid aan boord, de dagkrant biedt de leidraad voor het programma. Excursies De excursies vinden plaats per groep van maximaal 25 personen (het vervoer kan met meerdere groepen tegelijk plaatsvinden). Het minimum aantal deelnemers is 20 personen. Mochten er onverhoopt onvoldoende deelnemers zijn voor een bepaalde excursie dan ontvangt u uiterlijk 30 dagen voor vertrek bericht. U heeft dan nog de mogelijkheid een andere excursie te kiezen. De volgorde van de bezoeken zoals beschreven bij iedere excursie is onder voorbehoud van wijzigingen. Een halve dag-excursie kan in de ochtend of in de middag plaatsvinden. Het kan dus voorkomen dat u in de ochtend tijd ter vrije besteding heeft en in de middag deelneemt aan een excursie. De vertrekpunten en -tijden van de excursies worden aan duidelijk aan u doorgegeven. De tijdsaanduiding bij elke excursie is een indicatie. Uiteraard zijn we afhankelijk van de lokale omstandigheden. Wij geven dit jaar voor het eerst een duiding van de inspanning van een bepaalde excursie. U kunt dan een inschatting maken of deze excursie geschikt voor u is. De ervaring leert dat het prettig is als in een groep ongeveer iedereen gelijk op kan. Wij hanteren de volgende indeling om de excursies te duiden qua inspanning:

3 1 Lichte excursie. Er wordt weinig gewandeld en er is weinig hoogteverschil te overbruggen. 2 Medium excursie. Er wordt behoorlijk gewandeld en er zijn trappen/ er is hoogteverschil te overbruggen. U moet eenvoudig een uur achter elkaar kunnen lopen (waarbij het tempo niet hoog is, maar waarbij er ook geen mogelijkheden zijn om te rusten). 3 Behoorlijk inspannende excursie. Er wordt veel gewandeld en er zijn behoorlijk veel trappen / er is veel hoogteverschil te overbruggen. Voor alle excursies geldt dat u goed ter been dient te zijn en zonder persoonlijke hulp en hulpmiddelen kunt wandelen. Indien u dit niet kunt dan is het niet mogelijk in te schrijven voor de excursies. U kunt altijd op eigen gelegenheid een stad bezoeken. Er zijn altijd mogelijkheden om een taxi te nemen in de havens waar wij aanleggen. Let op: We kunnen geen vergoeding of terugbetaling geven aan deelnemers die om welke reden (inclusief medische redenen) dan ook hun excursie annuleren. Deelnemers die tijdens een excursie de groep verlaten, zijn op eigen kosten verantwoordelijk voor hun vervoer terug naar de haven. Fooien Door het ms Ocean Majesty wordt bij de eindafrekening een bedrag bijgeschreven van 8.- p.p.p.d.. Dit bedrag betreft de fooien voor de gehele bemanning. Het staat u vrij dit bedrag te reduceren, verhogen of te laten verwijderen van uw rekening, dit naar gelang uw tevredenheid over de service aan boord. Het is bedoeld om medewerkers aan boord die niet zichtbaar zijn van fooien te voorzien. Wij kunnen niets aan deze (overigens internationaal geldende) regels van de rederij veranderen. Geestelijke en fysieke gezondheid Deelnemers aan deze reis dienen te beschikken over een goede geestelijke en fysieke gezondheid. U moet zelfstandig kunnen reizen en goed ter been zijn indien u aan excursies deelneemt. Het heuvelachtige karakter van veel van de bestemmingen, de vele trappen alsmede het ongelijke plaveisel vormen een belemmering voor het gebruik van rollators en rolstoelen; deze bootreis is daarom helaas niet geschikt voor personen die hierop zijn aangewezen. Een groep is zo snel als de traagste deelnemer in die groep en om medereizigers niet te duperen behoudt Pied à Terre zich het recht voor om deelnemers die niet aan bovengenoemde criteria voldoen van deelname aan excursies uit te sluiten. Hutten Elke passagiershut aan boord van het ms Ocean Majesty beschikt over een kleine badkamer met douche en toilet. Er is voldoende kast- en opbergruimte, airconditioning en een televisie waarmee onder meer het filmprogramma dat ook in de bioscoop draait kunt volgen. Alle hutten hebben een kluisje. Alle hutten zijn uitgerust met standaard Europese 220 AC stopcontacten. Als uw scheerapparaat werkt op 110 volt, kunt u dit zeker meenemen. De hutten hebben geen wekker, dus is het misschien aan te raden om een reiswekker mee te nemen. Alle hutten beschikken over een haardroger.

4 Om veiligheidsredenen mogen reisstrijkijzers, stoomapparaten en elektrische waterkokers/ketels niet worden gebruikt in uw hut. Bovendien is er op het ms Ocean Majesty een was- en strijkservice beschikbaar. Individuele wensen Indien u een individuele verlenging wenst in Athene of in Genua dan dient u dit direct bij uw aanmelding voor de reis aan te vragen. Ook wensen t.a.v. bijvoorbeeld een dieet dient u direct bij boeking aan ons door te geven. Indien u wensen pas op een later moment aan ons doorgeeft berekenen wij u wijzigingskosten à euro 25,- Kledingadvies Het kledingadvies tijdens deze bootreis voor overdag en s avonds is informeel, zowel op het schip als aan land. Dames kunnen bij bezoek aan een moskee of kerk het beste een vestje en shawl meenemen om armen en het haar te bedekken. Het kan nog fris zijn in april, zeker in de avonden dus houdt u daar rekening mee. Tijdens de excursies dient u gemakkelijk zittende schoenen te dragen waarmee u niet eenvoudig uitglijdt. Medische voorzieningen aan boord Het ms Ocean Majesty heeft een klein medisch centrum aan boord met een Engelssprekende arts en noodhulpverpleegkundige. Het medisch centrum is geen volwaardig ziekenhuis, maar kan wel instaan voor de behandeling van de meeste noodgevallen en medische routinegevallen. Er zal een bijdrage worden berekend voor verstrekte medische diensten en medicijnen. U kunt aan boord medicatie tegen reisziekte kopen. Als u tijdens de reis ziek wordt of letsel oploopt en de diagnose en/of behandeling kan niet in het medisch centrum uitgevoerd worden, dan wordt u naar medische voorzieningen op het vasteland vervoerd. Wij raden deelnemers aan voor de reis een (medische) reisverzekering af te sluiten zodat eventuele medische kosten vergoed worden. Houd medicijnen binnen handbereik in uw handtas of handbagage. Neem genoeg medicijnen mee voor de gehele duur van de bootreis, aangezien het mogelijk is dat deze medicijnen niet beschikbaar zijn aan boord of in bepaalde landen die onderweg worden aangedaan. NRC / Pied à Terre Reizen U sluit een reisovereenkomst met Pied à Terre Reizen en Lezingen bv, lid van ANVR, SGR en Calamiteitenfonds, waar Paul Vigeveno en Hanneke van Mierlo verantwoordelijk zijn voor de organisatie en uitvoering van deze reis. Paspoort en verzekering Voor deze reis dient u in het bezit te zijn van een paspoort dat na vertrek uit Israël nog 6 maanden geldig is, dus tot en met 12 oktober Een identiteitskaart is niet voldoende om deel te nemen aan deze reis. Kopieën van uw (nieuwe) paspoort dienen wij uiterlijk op 6 februari 2020 in ons bezit te hebben. Dit vanwege de diverse voorbereidende douaneformaliteiten.

5 Passagiersveiligheidsbriefing Tijdens de passagier-veiligheidsbriefing krijgen de deelnemers duidelijke instructies die in een noodgeval opgevolgd moeten worden. Er wordt uitgelegd waar de verzamelplaatsen zijn, welke belangrijke handelingen in geval van nood moeten worden verricht en hoe een zwemvest moet worden aangetrokken. De oefeningen zijn verplicht voor alle passagiers en het niet nakomen hiervan kan in het uiterste geval leiden tot het van boord zetten van passagiers. Speciale wensen Wensen zoals bijvoorbeeld die voor een dieet of voor een (individuele) verlenging dienen reeds bij boeking aan ons doorgegeven te worden. Indien u dit later aan ons doorgeeft zijn wij genoodzaakt wijzigingskosten door te berekenen à 25,- per wijziging. Zie hiervoor ook het kopje Wijziging en annulering. Veiligheid De veiligheid op cruiseschepen wordt beheerst door een groot aantal internationale, federale, staats-, provinciale en lokale wetten en regels. Op internationaal niveau begint de regelgeving voor deze sector met de Internationale Maritieme Organisatie (IMO), een organisatie van de Verenigde Naties die zich richt op veiligheid en beveiliging van de scheepvaart en waar bijna alle landen ter wereld die schepen hebben die onder hun vlag varen, aan deelnemen. Eén van de belangrijkste reglementen die door de IMO is opgesteld en wordt gehandhaafd is het Internationale Verdrag voor de veiligheid van mensenlevens op zee (International Convention for the Safety of Life at Sea), ook wel SOLAS genoemd. Het SOLAS dat regelmatig wordt bijgewerkt, bepaalt normen voor de bouw, de uitrusting, bemanning en het functioneren van alle passagiers- en vrachtschepen. Verzekeringen Wij bieden u graag de mogelijkheid om de juiste verzekeringen bij uw reis te boeken. U kunt bij ons een reis- en/of annuleringsverzekering afsluiten bij de Europeesche Verzekeringen, onze partner in deze. U dient uw annuleringsverzekering binnen 7 dagen na ontvangst van uw boekingsbevestiging af te sluiten. Indien u elders een annuleringsverzekering heeft afgesloten dan adviseren wij u te controleren of de hoogte van het bedrag op uw factuur voldoende gedekt wordt door de verzekering. Indien u een annulerings- en/of reisverzekering wenst af te sluiten via Pied à Terre Reizen dan kunt u dit aangeven bij uw aanmelding. U ontvangt dan van Pied à Terre Reizen een aanvraagformulier voor de verzekering, deze dient u dan ingevuld te retourneren aan Pied à Terre Reizen. Premie Annuleringsverzekering (reissom max ,- per persoon) -Annuleringsverzekering 5,5% van de reissom + 21% assurantiebelasting + 3,50 poliskosten -Allrisk Annuleringsverzekering 7% van de reissom + 21% assurantiebelasting + 3,50 poliskosten. U kunt met deze dekking ook annuleren om een andere, onvoorziene reden dan de in de voorwaarden genoemde verzekerde gebeurtenissen. Deze reden moet wel buiten uw schuld liggen. De Europeesche Verzekeringen vergoeden dan maximaal 75% van de annuleringskosten.

6 Premie Kortlopende Reisverzekering Voor deze reis is een Europadekking voldoende. De dekking Europa geldt bij de Europeesche Verzekeringen namelijk ook voor Cyprus en de niet-europese landen aan de Middellandse Zee: Turkije, Marokko, Tunesië, Algerije, Egypte, Israël, Libië, Syrië en Libanon. U kunt kiezen uit drie mogelijkheden: Basis, de belangrijkste risico s zijn verzekerd, Comfort, meer dan ruime vergoedingen, Optimaal, alles perfect geregeld. Overzicht van de premies. Prijzen per persoon per dag + 21% assurantiebelasting + 3,50 poliskosten Basis Comfort Optimaal Personenhulp 0,92 1,02 2,62 Bagage 020 0,25 inclusief Geneeskundige kosten 0,45 0,50 inclusief Geld 0,50 0,50 inclusief Ongevallen 0,10 0,15 inclusief Voor de voorwaarden verwijzen wij u naar: Vluchten Voor deze reis worden vluchten (evt. met overstap) geboekt naar Athene en retour vanaf Genua. Bij uw reisbescheiden ontvangt u de vluchtnummers en vluchttijden. Indien u individueel zou willen afwijken van bijvoorbeeld route, gepubliceerde data of bijvoorbeeld indien u economy comfort stoelen zou willen reserveren (zeer beperkt beschikbaar op deze vluchten) dan dient u dit reeds bij boeking aan ons door te geven. Indien u dit later aan ons doorgeeft dan zijn wij genoodzaakt wijzigingskosten door te berekenen à 25,- per wijziging. Zie hiervoor ook het kopje Wijziging en annulering. De vluchten op 6 april naar Athene en op 17 april vanuit Genua worden niet uitgevoerd per KLM, dit vanwege de vertrektijden. Wifi aan boord Deelnemers kunnen 24 uren internet per satellietverbinding per dag kopen en gebruiken aan boord via toegang tot het draadloze netwerk. Satelliettransmissies zijn van nature langzamer dan verbindingen aan wal. Aan land zijn er talloze mogelijkheden om in bijvoorbeeld in havengebouwen of in restaurants gratis Wifi te starten. Wijziging en annulering De wijzigings- en annuleringskosten van deze reis wijken af van de ANVR voorwaarden. Zodra u van ons een bevestiging / factuur heeft ontvangen bent u gebonden aan de overeenkomst en kunt u niet meer kosteloos wijzigingen of annuleren. Voor kleine wijzigingen die u niet direct bij aanmelding aan ons heeft doorgegeven moeten wij u kosten in rekening brengen. Dit los van de kosten die een leverancier in rekening kan brengen; bijvoorbeeld een luchtvaartmaatschappij. Onze kosten bedragen in ieder geval 25,- per wijziging.

7 Indien u de door u geboekte bootreis moet annuleren dan worden er kosten in rekening gebracht. Het betreft dan de reissom inclusief de door u geboekte excursies. De volgende bedragen worden in rekening gebracht: Tot 215 dagen voor vertrek 15% van de reissom, van 215 tot 130 dagen voor vertrek 40% van de reissom, van 130 tot 65 dagen voor vertrek 70% van de reissom, vanaf 65 dagen voor vertrek 100% van de reissom.

The Chasing Dutchmen heeft alle tours van tevoren ingepland met het doel en stellige verwachting deze ook uit te voeren.

The Chasing Dutchmen heeft alle tours van tevoren ingepland met het doel en stellige verwachting deze ook uit te voeren. Algemene voorwaarden Boeking Op de website kun je zien op welke tours nog plaatsen beschikbaar zijn en uiteraard kun je hier ook je tour boeken. Na boeking ontvang je direct een bevestiging per e- mail.

Nadere informatie

Marathon Madness Broadway Aktie

Marathon Madness Broadway Aktie Boekingsformulier ING New York City Marathon 2013 Let op! Alle velden van het formulier dienen ingevuld te worden. Tevens is het vereist een kopie van het paspoort van alle reizigers toe te voegen bij

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CRUISEDIRECT

ALGEMENE VOORWAARDEN CRUISEDIRECT ALGEMENE VOORWAARDEN CRUISEDIRECT Hieronder staan onze algemene voorwaarden van CRUISEDIRECT, zoals deze op alle reizen van toepassing zijn. De meest actuele voorwaarden vindt u op onze website www.cruisedirect.nl/algemene-voorwaarden

Nadere informatie

Het aanbod van de reisorganisator is vrijblijvend. Het aanbod kan in voorkomende gevallen worden herroepen bij aanvaarding of onmiddellijk daarna.

Het aanbod van de reisorganisator is vrijblijvend. Het aanbod kan in voorkomende gevallen worden herroepen bij aanvaarding of onmiddellijk daarna. Algemene voorwaarden Totstandkoming reisovereenkomst De reisovereenkomst komt tot stand door aanvaarding van het aanbod van de reisorganisator door de reiziger. In geval van schriftelijke aanmeldingen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR REIZEN GEBOEKT VANAF 1 APRIL 2017.

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR REIZEN GEBOEKT VANAF 1 APRIL 2017. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR REIZEN GEBOEKT VANAF 1 APRIL 2017. Artikel 1. Reserveren Alle reissommen zijn per persoon. Elke (hoofd)deelnemer - de organisator van de reservering - ontvangt van ons een reisbevestiging

Nadere informatie

Algemeen afwijkende voorwaarden cruisevakanties

Algemeen afwijkende voorwaarden cruisevakanties Algemeen afwijkende voorwaarden cruisevakanties Op alle gepubliceerde cruisevakanties zijn naast de algemene voorwaarden ook afwijkende voorwaarden van toepassing. Alle gepubliceerde prijzen op onze website

Nadere informatie

2.1 De reiziger verbindt zich tot tijdige betaling over te gaan conform de bij boeking overeengekomen termijnen.

2.1 De reiziger verbindt zich tot tijdige betaling over te gaan conform de bij boeking overeengekomen termijnen. Algemene reisvoorwaarden Urban Africans Reizen Artikel 1 De totstandkoming van de overeenkomst 1.1 Een reis kan schriftelijk of telefonisch geboekt worden. Indien de reiziger zich telefonisch heeft aangemeld,

Nadere informatie

Reis- en Boekingsvoorwaarden

Reis- en Boekingsvoorwaarden Reis- en Boekingsvoorwaarden Sea More Travel vindt het belangrijk dat je tevreden bent over jouw reis. Wij zijn van mening dat duidelijke en overzichtelijke reis- en boekingsvoorwaarden hier aan kunnen

Nadere informatie

vrijgestelde betaaldienstverlenes - de Stichting Derdengelden Certo Escrow, die beheert deze stichting.

vrijgestelde betaaldienstverlenes - de Stichting Derdengelden Certo Escrow, die beheert deze stichting. Algemene Voorwaarden Vrijblijvend aanbod Het aanbod van HunTravel is vrijblijvend en kan zo nodig worden herroepen. Dit zal bijvoorbeeld gebeuren indien, op het moment dat de reiziger wenst te reserveren,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor de reizen van de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV) Artikel 1. Vooraf

Algemene voorwaarden voor de reizen van de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV) Artikel 1. Vooraf Algemene voorwaarden voor de reizen van de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV) Artikel 1. Vooraf Deze voorwaarden zijn van toepassing op de reizen die door de NSkiV worden uitgevoerd. Voordat de overeenkomst

Nadere informatie

KUNSTREIZEN PRAKTISCHE INFORMATIE

KUNSTREIZEN PRAKTISCHE INFORMATIE KUNSTREIZEN PRAKTISCHE INFORMATIE ORGANISATIE Hoe zit het met de organisatie? De rol van Uit de Kunst, Saskia Goddijn De reisprogramma s van Uit de Kunst zijn unieke en persoonlijke programma s die, al

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 2009

Algemene voorwaarden 2009 Algemene voorwaarden 2009 Reisorganisatie De reisorganisatie is in handen van CROM Events & Communication (hierna te noemen CROM), adres Avda de les Alegries 14, 17310 Lloret de Mar, Spanje. Door het ondertekenen

Nadere informatie

Artikel 1. Totstandkoming overeenkomst(en)

Artikel 1. Totstandkoming overeenkomst(en) Artikel 1. Totstandkoming overeenkomst(en) 1. Een overeenkomst komt tot stand indien schriftelijk, telefonisch of online de voor de overeenkomst noodzakelijke gegevens doorgegeven zijn. Minderjarigen kunnen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Etnia Maya

Algemene Voorwaarden Etnia Maya Algemene Voorwaarden Etnia Maya Nadat een deelnemer zich heeft aangemeld bij Etnia Maya is er sprake van een overeenkomst tussen twee partijen, namelijk Etnia Maya en de deelnemer en gelden vanaf dat moment

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Idodidid

Algemene Voorwaarden Idodidid Algemene Voorwaarden Idodidid TOEPASSELIJKE ALGEMENE VOORWAARDEN Idodidid 1. Definities: In deze algemene voorwaarden hebben onderstaande begrippen de volgende betekenis Idodidid gevestigd in Rotterdam,

Nadere informatie

KITEACTIVE REISVOORWAARDEN BEDRIJFS INFORMATIE ANNULEREN

KITEACTIVE REISVOORWAARDEN BEDRIJFS INFORMATIE ANNULEREN KITEACTIVE REISVOORWAARDEN Indien je een boeking bij KiteActive maakt, betekent dit dat je akkoord gaat met de voorwaarden van KiteActive. Het is daarom belangrijk dat je deze voorwaarden goed leest alvorens

Nadere informatie

AlgemeneVoorwaarden. Toepassing

AlgemeneVoorwaarden. Toepassing AlgemeneVoorwaarden Toepassing Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van Janne Travel en alle (reis)diensten en (reis)overeenkomsten verleend of gesloten door Janne Travel. Met Reiziger

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN EVENEMENTEN EN REIZEN

ALGEMENE VOORWAARDEN EVENEMENTEN EN REIZEN ALGEMENE VOORWAARDEN EVENEMENTEN EN REIZEN 0 In de algemene voorwaarden Evenementen en reizen geven wij u informatie over de wijze waarop Camper Club Nederland haar dienstverlening op het gebied van Evenementen

Nadere informatie

CAMPER EXPRESS EARLY BIRD TARIEVEN

CAMPER EXPRESS EARLY BIRD TARIEVEN CAMPER EXPRESS EARLY BIRD TARIEVEN Geldig t/m 15 december 2010 Freewheeling & Citybreak Retouren Vliegretouren ZOMER 2011 Camper Express EARLY BIRD Freewheeling & Citybreak vliegretouren zomer 2011 Extra

Nadere informatie

Nascholing Curaçao. Intercongress. Your Yearly Update in General Dentistry

Nascholing Curaçao. Intercongress. Your Yearly Update in General Dentistry Nascholing Curaçao Intercongress Your Yearly Update in General Dentistry 27 april t/m 5 mei 2016 Introductie In samenwerking met Stichting Intercongress organiseert VvAA QualityTime een nascholingsreis

Nadere informatie

Wanneer je een reservering maakt, dan ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden.

Wanneer je een reservering maakt, dan ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden. ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN FLYPALOPES Wanneer je een reservering maakt, dan ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden. 1. Reserveringsopdracht Flypalopes kan een reservering voor je

Nadere informatie

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen!

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni 2017 ATC Nederland 161109-04 Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Zweden is het grootste land van het Scandinavisch schiereiland. Het land strekt zich uit van de gematigde

Nadere informatie

Reisvoorwaarden Matoke Tours 2014/2015

Reisvoorwaarden Matoke Tours 2014/2015 Reisvoorwaarden Matoke Tours 2014/2015 Deze reisvoorwaarden zijn opgesteld door reisorganisatie Matoke Tours en geldend voor alle boekingen bij Matoke Tours BV (Oeganda/Rwanda/Madagascar) of Matoke Tours

Nadere informatie

Reisvoorwaarden AIE C O N C E P T

Reisvoorwaarden AIE C O N C E P T Reisvoorwaarden AIE Op de reizen van de Asociación Iberoamericana (in het vervolg kortweg AIE genoemd) zijn onderstaande boekings- en reisvoorwaarden van toepassing. Deze hebben betrekking op het boekingsproces,

Nadere informatie

WATERSPORTVAKANTIE WATERSPORTVAKANTIE

WATERSPORTVAKANTIE WATERSPORTVAKANTIE REIS OP ZEKER REIS OP ZEKER met onze verzekering voor vaarvakanties/-reizen VAARVAKANTIE / VAARREIS Met de boeking die u heeft gedaan gaat u straks genieten van een heerlijke vaarvakantie of vaarreis.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN - YOUR TRAVEL COACH

ALGEMENE VOORWAARDEN - YOUR TRAVEL COACH ALGEMENE VOORWAARDEN - YOUR TRAVEL COACH Artikel 1 Toepasselijkheid 1. Deze algemene reis- en boekingsvoorwaarden (verder te noemen: de reisvoorwaarden), zijn van toepassing op reizen en/of reisarrangementen

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle reizen uitgevoerd door CruiseReizen B.V. De handelsnamen van CruiseReizen B.V. zijn: CruiseReizen B.V., CruiseReizen.nl, CruiseReizen, Cruise

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Natuurlijkbulgarije.nl Artikel 1: Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle uitingen van

Algemene Voorwaarden Natuurlijkbulgarije.nl Artikel 1: Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle uitingen van Algemene Voorwaarden Natuurlijkbulgarije.nl Artikel 1: Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle uitingen van Natuurlijkbulgarije.nl en alle overeenkomsten tussen natuurlijkbulgarije.nl

Nadere informatie

Samen Reizen Alle reizen vertrekken vanuit de Kempen. De reizigers Rolstoel/ rollator Begeleiding Accommodatie

Samen Reizen Alle reizen vertrekken vanuit de Kempen. De reizigers Rolstoel/ rollator Begeleiding Accommodatie Organiseert begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking die net niet zelf kunnen gaan. Al onze voorwaarden staan op internet www.samenreizen.com of vraag ze op bij samenreizen@hotmail.com

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN MARCIA MARE E MONTI ARENZANO ITALIË

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN MARCIA MARE E MONTI ARENZANO ITALIË JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN MARCIA MARE E MONTI ARENZANO ITALIË De mars tussen berg en zee in Arenzano is zonder twijfel de zwaarste van alle IMLwandeltochten. Vanuit het Italiaanse kuststadje wordt al

Nadere informatie

REISVOORWAARDEN GOOD SAFARI BV 2018

REISVOORWAARDEN GOOD SAFARI BV 2018 REISVOORWAARDEN GOOD SAFARI BV 2018 1. Reisovereenkomst 1.1 De reisovereenkomst komt tot stand op het moment dat de reiziger het aanbod van Good Safari BV accepteert. De dag van ontvangst van het door

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jurbarkas wordt in augustus een

Nadere informatie

Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering

Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering Kortlopende Annuleringsverzekering van de Europeesche U heeft een heerlijke vakantie in het vooruitzicht. Dan mag een annuleringsverzekering niet ontbreken.

Nadere informatie

CAMPER EXPRESS EARLY BIRD TARIEVEN

CAMPER EXPRESS EARLY BIRD TARIEVEN CAMPER EXPRESS EARLY BIRD TARIEVEN Geldig t/m 15 december 2010 Freewheeling & Citybreak Retouren Vliegretouren ZOMER 2011 Camper Express EARLY BIRD Freewheeling & Citybreak vliegretouren zomer 2011 Extra

Nadere informatie

BERLIJN maandag 18 april heen, donderdag 21 april terug

BERLIJN maandag 18 april heen, donderdag 21 april terug BERLIJN maandag 18 april heen, donderdag 21 april terug Deze excursie naar Berlijn is een aanvulling op het college over Berlijn dat Paul Kurstjens geeft in het kader van de HOVO cursus over de Europese

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Trekker Reizen

Algemene voorwaarden Trekker Reizen Algemene voorwaarden Trekker Reizen 1. Inschrijving De inschrijving geschiedt bij toezending van het ingevulde boekingsformulier. Alleen mensen die op hetzelfde adres wonen kunnen gebruik maken van 1 formulier.

Nadere informatie

Reisarrangement Stichting Intercongress Val Thorens The Kickoff 10-14 december 2014

Reisarrangement Stichting Intercongress Val Thorens The Kickoff 10-14 december 2014 Reisarrangement Stichting Intercongress Val Thorens The Kickoff 10-14 december 2014 \ 1 Beschrijving Val Thorens Welkom in het skiparadijs, dat beroemd is om zijn sneeuwkwaliteit en zijn moderne skiliften.

Nadere informatie

De reisvoorwaarden van Nepaltours.nl zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel in Roermond onder KvK nummer 14635042

De reisvoorwaarden van Nepaltours.nl zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel in Roermond onder KvK nummer 14635042 De reisvoorwaarden van Nepaltours.nl zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel in Roermond onder KvK nummer 14635042 Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Nepaltours.nl gebruik

Nadere informatie

Stichting UcDean. Algemene Voorwaarden Stichting UcDean. Website: www.ucdean.nl E-mailadres: info@ucdean.nl

Stichting UcDean. Algemene Voorwaarden Stichting UcDean. Website: www.ucdean.nl E-mailadres: info@ucdean.nl Stichting UcDean Website: www.ucdean.nl E-mailadres: info@ucdean.nl Volg ons via Twitter (dean_uc) en Facebook (ucdean) Algemene Voorwaarden Stichting UcDean Algemeen Je kunt alleen deelnemen aan een reis

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

Val Thorens The Kickoff. Nascholingsreis Intercongress

Val Thorens The Kickoff. Nascholingsreis Intercongress Val Thorens The Kickoff Nascholingsreis Intercongress 09-13 december 2015 Introductie In samenwerking met Intercongress organiseert VvAA QualityTime wederom een nascholingsreis voor tandartsen, mondhygiënisten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Ecktiv.nl, een initiatief van van Bercum s Dutch Travel Media, KvK nr

Algemene Voorwaarden Ecktiv.nl, een initiatief van van Bercum s Dutch Travel Media, KvK nr 1. Inleidende bepaling Ecktiv.nl is een initiatief van van Bercum s Dutch Travel Media, gevestigd te Haarlem en ingeschreven bij de KvK onder nr. 34251015, hierna te noemen Ecktiv. Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van BEDAWI Reg. Nr. 170472 Egypte

Algemene Voorwaarden van BEDAWI Reg. Nr. 170472 Egypte Algemene Voorwaarden van BEDAWI Reg. Nr. 170472 Egypte Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle reisovereenkomsten die zijn afgesloten met BEDAWI en op de website www.bedawi.com. Artikel 1

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Totstandkoming overeenkomst 1.1 De aanmelding voor een reis geschiedt met de ontvangst door 2WA van een compleet ingevuld inschrijfformulier via de website van 2WA. 1.2 Na ontvangst van het inschrijfformulier

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jubarkas wordt in augustus een tweedaags

Nadere informatie

Nascholing Curaçao. Intercongress. Your Yearly Update in General Dentistry

Nascholing Curaçao. Intercongress. Your Yearly Update in General Dentistry Nascholing Curaçao Intercongress Your Yearly Update in General Dentistry 21/22 april t/m 29 april 2017 Introductie In samenwerking met Intercongress organiseert VvAA QualityTime een nascholingsreis voor

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 - Identiteit van de ondernemer. Naam ondernemer: V.O.F. KS Travel

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 - Identiteit van de ondernemer. Naam ondernemer: V.O.F. KS Travel Algemene Voorwaarden Artikel 1 - Identiteit van de ondernemer Naam ondernemer: V.O.F. KS Travel Handelend onder de namen: - KS Travel - Completevoetbalreis.nl - Completesportreis.nl - Completedartreis.nl

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Piramide Energie Reizen Bosnië

Algemene Voorwaarden Piramide Energie Reizen Bosnië Algemene Voorwaarden Piramide Energie Reizen Bosnië 2018-2019 1. Definities Piramide Energie Reizen Bosnië; hieronder wordt verstaan: Joke Jonkers Albert van Daatselaarstraat 20A 7915 BA Alteveer (gem.

Nadere informatie

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Tokyo Marathon 2016 REISPROGRAMMA Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Op woensdag 24 februari vertrekt u met een rechtstreekse vlucht van KLM vanuit Nederland naar Tokyo. U vertrekt om 14.25 uur in de middag

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Expeditie Tennis

Algemene voorwaarden Expeditie Tennis Algemene voorwaarden Expeditie Tennis Beste Tennisliefhebber, Wat fijn dat u ervoor kiest om met Expeditie Tennis op expeditie te gaan. Belangrijke informatie over het boekingsproces, uw heen- en terugreis,

Nadere informatie

AANVULLENDE VOORWAARDEN Tour de Vacance

AANVULLENDE VOORWAARDEN Tour de Vacance AANVULLENDE VOORWAARDEN Tour de Vacance INHOUD ARTIKEL 1 - Inleidende bepaling ARTIKEL 2 - De opdracht in het algemeen ARTIKEL 3 - De reserveringsopdracht ARTIKEL 4 - Betalingen ARTIKEL 5 - Wijziging in

Nadere informatie

Reisverzekering. Met stip de beste

Reisverzekering. Met stip de beste Reisverzekering Met stip de beste Waar u ook vakantie viert, één ding is zeker: u wilt er onbezorgd van genieten. Een reis verzekering is daarbij onmisbaar. Of u nu kiest voor een reisverzekering voor

Nadere informatie

Daar waar in deze algemene reisvoorwaarden de reiziger als "hem, zijn of hij" wordt genoemd, wordt eveneens "haar of zij" bedoeld.

Daar waar in deze algemene reisvoorwaarden de reiziger als hem, zijn of hij wordt genoemd, wordt eveneens haar of zij bedoeld. Algemene reisvoorwaarden Reisbureau Maroc Travel B.V. Avontuurlijk karakter De reizen van Maroc Travel hebben een zogenaamd avontuurlijk karakter en daarmee ook een zeker risico. Door lokale (weers)omstandigheden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Hieronder staan de Algemene Voorwaarden weergegeven die van toepassing zijn op alle offertes, reizen en producten van Pure Latin America. Afwijkingen van deze voorwaarden zijn alleen

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA SPANJE Buenos dias a Catalunya.De familie van de International Marching League (IML) breidt zich steeds verder uit. Sinds 2007 is ook de

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN TOSCANE WALKING EVENT MONTECATINI TERME ITALIË In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen worden er nu op steeds meer plaatsen in het buitenland Vierdaagses georganiseerd.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Central Events Vakantiereizen

Algemene Voorwaarden Central Events Vakantiereizen Algemene Voorwaarden Central Events Vakantiereizen Artikel 1, lid 1 Deze voorwaarden gelden voor alle buitenlandse en meerdaagse binnenlandse vakantiereizen van Central Events zoals gepubliceerd op de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Dynamic Holland (SingleSun, SingleSnow, SnowMania)

Algemene Voorwaarden Dynamic Holland (SingleSun, SingleSnow, SnowMania) Algemene Voorwaarden Dynamic Holland (SingleSun, SingleSnow, SnowMania) 1. Algemeen Het volgende klinkt allemaal wat zwaar, maar is noodzakelijk door de huidige wetgevingen. Wanneer je op vakantie gaat

Nadere informatie

Samenvatting van de regels inzake de rechten van passagiers die over zee of binnenwateren reizen 1

Samenvatting van de regels inzake de rechten van passagiers die over zee of binnenwateren reizen 1 Samenvatting van de regels inzake de rechten van passagiers die over zee of binnenwateren reizen 1 Verordening (EU) nr. 1177/2010 betreffende de rechten van passagiers die over zee of binnenwateren reizen

Nadere informatie

PAKKETREIS SPANJE DEELNEMERS 1 MEVR BORBELY, ZSUZSANNA HEER PAUER, GYORGY

PAKKETREIS SPANJE DEELNEMERS 1 MEVR BORBELY, ZSUZSANNA HEER PAUER, GYORGY ZSUZSANNA BORBELY INT. CODE : PJAMBCRCWB RES. NR. : 8152813/3 RES. DATUM: 02.08.15 PAGINA 1 DEFINITIEVE REISBEVESTIGING RESERVERINGSNUMMER: 8152813/3 PAKKETREIS SPANJE DEELNEMERS 1 MEVR BORBELY, ZSUZSANNA

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

ALGEMENE REISVOORWAARDEN Unique Travelling

ALGEMENE REISVOORWAARDEN Unique Travelling ALGEMENE REISVOORWAARDEN Unique Travelling Artikel 1: Toepassingsgebied Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle reisovereenkomsten die gesloten zijn met Unique Travelling. Waar in de voorwaarden gesproken

Nadere informatie

Aanvullende voorwaarden Cruise Travel Nederland B.V. Pagina 1 van 6

Aanvullende voorwaarden Cruise Travel Nederland B.V. Pagina 1 van 6 Aanvullende voorwaarden Cruise Travel Nederland B.V. Algemeen: Deze voorwaarden zijn een aanvulling op de ANVR-Reisvoorwaarden die gelden voor boekingen gemaakt vanaf 1 juli 2018. 1 Inleidende bepalingen:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Dancetourist/Dancevakanties

Algemene voorwaarden. Dancetourist/Dancevakanties Dancetourist/Dansvakanties Voorburgstraat 130 A 3037 PR Rotterdam Telefoon: 010-8488691 Mobiel: 06-53406286 ING: NL48 INGB 0007 6958 15 Website: www.dans-vakanties.nl Email: info@dans-vakanties.nl BTWnr:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN REIZEN EN EVENEMENTEN Besluit 8 december 2018

ALGEMENE VOORWAARDEN REIZEN EN EVENEMENTEN Besluit 8 december 2018 In de algemene voorwaarden geven wij u informatie over de wijze waarop Camper Club Nederland de dienstverlening omtrent reizen en evenementen uitoefent. Camper Club Nederland hecht veel waarde aan goede

Nadere informatie

INFORMATIE. Inclusief/exclusief Wij geven, voordat u definitief boekt, duidelijk aan wat wel en wat niet is inbegrepen.

INFORMATIE. Inclusief/exclusief Wij geven, voordat u definitief boekt, duidelijk aan wat wel en wat niet is inbegrepen. INFORMATIE Vliegtickets worden door Majestueus Marokko niet verkocht. Voor reizen op maat dienen de tickets zelf geboekt en betaald te worden. IndienMajestueus Marokko bemiddelt in de aankoop van tickets

Nadere informatie

1. In deze reisvoorwaarden wordt verstaan onder: 1. Reisorganisator; Snowjoy Activities BV

1. In deze reisvoorwaarden wordt verstaan onder: 1. Reisorganisator; Snowjoy Activities BV Voorwaarden Artikel 1 Begripsbepalingen Artikel 1, lid 1 1. In deze reisvoorwaarden wordt verstaan onder: 1. Reisorganisator; Snowjoy Activities BV 2. Reisovereenkomst; de overeenkomst waarbij Snowjoy

Nadere informatie

Artikel 1, lid 2 Deze reisvoorwaarden zijn van toepassing op alle reisovereenkomsten.

Artikel 1, lid 2 Deze reisvoorwaarden zijn van toepassing op alle reisovereenkomsten. Voorwaarden Artikel 1 Begripsbepalingen Artikel 1, lid 1 1. In deze reisvoorwaarden wordt verstaan onder: 1. Reisorganisator; Snowjoy BV, vertegenwoordigd door R. van Velthoven en C. Paijmans. 2. Reisovereenkomst;

Nadere informatie

Algemene reisvoorwaarden IbexAdventures.nl

Algemene reisvoorwaarden IbexAdventures.nl Algemene reisvoorwaarden IbexAdventures.nl Avontuurlijke reizen in Afrika In verre landen hebben mensen andere gebruiken en gewoonten en een andere mentaliteit. Daardoor gaan de dingen soms anders dan

Nadere informatie

Boekings Voorwaarden van VoetbalOnTour VOF

Boekings Voorwaarden van VoetbalOnTour VOF Boekings Voorwaarden van VoetbalOnTour VOF Artikel 1: Algemeen, toepasselijkheid voorwaarden Deze Algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die zijn/worden aangegaan met VoetbalOnTour

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden cruiseshopping.nl Aanbiedingen/Specials/Kortingen: Aansprakelijkheid bij boeking: Afwijkende reisduur: Autohuur: Betalen:

Algemene Voorwaarden cruiseshopping.nl Aanbiedingen/Specials/Kortingen: Aansprakelijkheid bij boeking: Afwijkende reisduur: Autohuur: Betalen: Algemene Voorwaarden cruiseshopping.nl cruiseshopping.nl is een handelsnaam van Traveljet Vakanties BV. cruiseshopping.nl bemiddelt in cruisevakanties op basis van aanbiedingen die de rederijen via cruiseshopping.nl

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden ONDERDEEL1. ALGEMENE VOORWAARDEN REIZEN Algemene Voorwaarden Algemene bepalingen MotoX Travel organiseert groepsreizen voor particuliere motorrijders. MotoX Travel is onderdeel van MotoX gevestigd te Amsterdam,

Nadere informatie

Aanvullende voorwaarden Dock C CruisePartners B.V.

Aanvullende voorwaarden Dock C CruisePartners B.V. Aanvullende voorwaarden Dock C CruisePartners B.V. Algemeen: Deze voorwaarden zijn een aanvulling op de ANVR-Reizigersvoorwaarden die gelden voor boekingen gemaakt vanaf 1 juli 2018 1. Inleidende bepalingen:

Nadere informatie

REISVOORWAARDEN NAAR LONDON.NL Versie 1 augustus 2017

REISVOORWAARDEN NAAR LONDON.NL Versie 1 augustus 2017 REISVOORWAARDEN NAAR LONDON.NL Versie 1 augustus 2017 Deze reisvoorwaarden zijn van toepassing op alle reizen die Naar London (hierna: de Reisorganisatie) sluit met één of meerdere Reiziger(s) en/of één

Nadere informatie

Indien u uw boeking definitief wilt maken dient u akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. Dit doet u middels het boekingsformulier.

Indien u uw boeking definitief wilt maken dient u akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. Dit doet u middels het boekingsformulier. Boekingsvoorwaarden Vliegreis De reis is gebaseerd op een vlucht heen naar Mumbai en terug vanaf Trivandrum. De reiziger is zelf verantwoordelijk voor het vervoer naar de begin- en vanaf de eindbestemming.

Nadere informatie

Algemene Reisvoorwaarden Güldeniz Sailing Cruises 2017

Algemene Reisvoorwaarden Güldeniz Sailing Cruises 2017 Artikel 1 Inleidende bepaling Algemene Reisvoorwaarden Güldeniz Sailing Cruises 2017 Güldeniz Sailing Cruises ltd. te Bodrum, Turkije is de reisorganisator. Yunus Consult treedt op als boekingskantoor

Nadere informatie

U heeft een heerlijke vakantie in het vooruitzicht. Dan mag een annuleringsverzekering niet ontbreken. Want

U heeft een heerlijke vakantie in het vooruitzicht. Dan mag een annuleringsverzekering niet ontbreken. Want Vóór en tijdens de reis beschermd tegen de kosten van annulering en ongebruikte reisdagen. Kortlopende Annuleringsverzekering van de Europeesche Ook voor lastminuteboekingen Alle annuleringsredenen mee

Nadere informatie

ALGEM. Golfreizen. Golfreizen.n. calamiteiten Voor vragen. 1. Boeking. reis en afstemming aangebode. en gaat u. Persoonlijke.

ALGEM. Golfreizen. Golfreizen.n. calamiteiten Voor vragen. 1. Boeking. reis en afstemming aangebode. en gaat u. Persoonlijke. Specialist ALGEM MENE REISVOORWAARDEN Boeking Betaling Reissom Reisovereenkomst Reisduur- & wijzigingen Annuleringsvoorwaarden Reisbescheiden Verzekeringen Vaccinaties Aansprakelijkheid Verplichtingen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Vissen op Loosdrecht. Artikel 01 Begripsbepalingen

Algemene Voorwaarden Vissen op Loosdrecht. Artikel 01 Begripsbepalingen Algemene Voorwaarden Vissen op Loosdrecht Artikel 01 Begripsbepalingen 1. De opdracht: De opdracht betreft de overeenkomst tussen de reiziger en Vissen op Loosdrecht, waarbij Vissen op Loosdrecht zich

Nadere informatie

Algemene voorwaarden buitenlandse schoolreizen

Algemene voorwaarden buitenlandse schoolreizen Algemene voorwaarden buitenlandse schoolreizen 2014-2015 Vastgesteld op: 3-7-2014 Inhoud Inschrijving... 3 Betaling... 4 Verzekering... 5 Annulering... 6 Grensdocumenten... 7 Regels tijdens de reizen...

Nadere informatie

Reserveringsvoorwaarden van Vakantie Verhuur Indonesia

Reserveringsvoorwaarden van Vakantie Verhuur Indonesia Reserveringsvoorwaarden van Vakantie Verhuur Indonesia Vakantie Verhuur Indonesia VOF bemiddelt professioneel voor u in de huur/verhuur van een vakantiewoning, waarmee de huiseigenaar met u een verhuurcontract

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Datum opmaak: 11 februari 2014 Laatste wijziging: 20 mei 2017

ALGEMENE VOORWAARDEN. Datum opmaak: 11 februari 2014 Laatste wijziging: 20 mei 2017 ALGEMENE VOORWAARDEN Datum opmaak: 11 februari 2014 Laatste wijziging: 20 mei 2017 Artikel 1 Totstandkoming overeenkomst 1.1 De aanmelding voor een reis geschiedt met de ontvangst door Music Trails van

Nadere informatie

tip Raadpleeg bij twijfel of onduidelijkheid de FAQ s op onze website. Hier vindt u de antwoorden op veelgestelde vragen door andere reizigers.

tip Raadpleeg bij twijfel of onduidelijkheid de FAQ s op onze website. Hier vindt u de antwoorden op veelgestelde vragen door andere reizigers. SNP & Yomads boekingsvoorwaarden & spelregels Versie juni-2015 Beste reiziger, U staat op het punt één van onze reizen te boeken of heeft wellicht net uw boeking aan ons doorgegeven. Wij danken u voor

Nadere informatie

Tel:040-211-38-39 Fax: 040 211 42 29 info@travelhome.nl www.travelhome.nl www.camper.nl. Travelhome Algemene voorwaarden

Tel:040-211-38-39 Fax: 040 211 42 29 info@travelhome.nl www.travelhome.nl www.camper.nl. Travelhome Algemene voorwaarden Tel:040-211-38-39 Fax: 040 211 42 29 info@travelhome.nl www.travelhome.nl www.camper.nl Travelhome Algemene voorwaarden 1. ANVR Travelhome is aangesloten bij het ANVR (ANVR-Consumentenvoorwaarden deel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Piramide Energie Bosnië

Algemene Voorwaarden Piramide Energie Bosnië Algemene Voorwaarden Piramide Energie Bosnië 2018 1. Definities Piramide Energie Bosnië; hieronder wordt verstaan: Joke Jonkers Albert van Daatselaarstraat 20A 7915 BA Alteveer (gem. Hoogeveen) E-mail:

Nadere informatie

Juridische hulp voor verkeersdeelnemers

Juridische hulp voor verkeersdeelnemers Juridische hulp voor verkeersdeelnemers Rechtsbijstand van DAS Sterk staan als u het nodig heeft Zodra u één voet buiten de deur zet, bent u verkeersdeelnemer. En in het verkeer zit een ongeluk in een

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

1.1. Deze reisvoorwaarden zijn van toepassing op reisovereenkomsten in de zin der wet die de reisorganisator sluit met een of meer reizigers.

1.1. Deze reisvoorwaarden zijn van toepassing op reisovereenkomsten in de zin der wet die de reisorganisator sluit met een of meer reizigers. ANVR-Reisvoorwaarden 2016 met toevoegingen bij artikel 2, 8 en 9 voor Zonvaart Destinations, Zonvaart Reizen, Top Golf Reizen, Voetbaltrip.nl, Beursreizen.nl, BesteVakantieTop10, DirectOpReis en Travelcentre.

Nadere informatie

Artikel 1. Inleidende bepalingen 1. In deze voorwaarden (hierna te noemen: Algemene Voorwaarden) wordt verstaan onder:

Artikel 1. Inleidende bepalingen 1. In deze voorwaarden (hierna te noemen: Algemene Voorwaarden) wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN K-JAK INLEIDING Artikel 1. Inleidende bepalingen 1. In deze voorwaarden (hierna te noemen: Algemene Voorwaarden) wordt verstaan onder: K-jak: K-jak, een reisorganisator die, in de

Nadere informatie

Algemene reisvoorwaarden

Algemene reisvoorwaarden Algemene reisvoorwaarden Verzekeringen Het is belangrijk om goed verzekerd op vakantie te gaan. Zorg dat je altijd het polisnummer van je eigen ziektekostenverzekering mee hebt, ook wanneer je een reisverzekering

Nadere informatie

MONDRIAAN COLLEGE De heer A. van Dijk Mondriaanlaan CN OSS

MONDRIAAN COLLEGE De heer A. van Dijk Mondriaanlaan CN OSS MONDRIAAN COLLEGE De heer A. van Dijk Mondriaanlaan 1 5342 CN OSS Lith, 1 december 2016 Betreft: offerteaanvraag Berlijn & Krákow offertenummer 2016.11.118 Geachte heer van Dijk, In dank heb ik uw aanvraag

Nadere informatie

reis reserveren en reisvoorwaarden geldig tot 1 juli 2018 * reisvoorwaarden * * 1

reis reserveren en reisvoorwaarden geldig tot 1 juli 2018 * reisvoorwaarden * *   1 reis reserveren en reisvoorwaarden geldig tot 1 juli 2018 * reisvoorwaarden * info@meanderreizen.nl * www.meanderreizen.nl 1 hoe reserveert u een reis? U kunt eenvoudig een reis reserveren door het reserveringsformulier

Nadere informatie

Reisvoorwaarden Orion Reizen

Reisvoorwaarden Orion Reizen Reisvoorwaarden Orion Reizen Hieronder vindt u de reisvoorwaarden van Orion Reizen. Deze reisvoorwaarden zijn gebaseerd op wettelijke bepalingen. De voorwaarden gelden voor alle reizen geboekt bij Orion

Nadere informatie

JustFly FlyDeal FlyClassic FlyFlex+ 441 stuk handbagage met een gewicht tot 8 kg. (tot 23 kg)

JustFly FlyDeal FlyClassic FlyFlex+ 441 stuk handbagage met een gewicht tot 8 kg. (tot 23 kg) TARIEFCONCEPT Voor korte en middellange vluchten Het sinds mei 2015 geldende tariefmodel voor de korte en middellange routes is nog specifieker op de verschillende doelgroepen afgestemd. Met de vier tariefopties

Nadere informatie