BERLIJN maandag 18 april heen, donderdag 21 april terug

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BERLIJN maandag 18 april heen, donderdag 21 april terug"

Transcriptie

1 BERLIJN maandag 18 april heen, donderdag 21 april terug Deze excursie naar Berlijn is een aanvulling op het college over Berlijn dat Paul Kurstjens geeft in het kader van de HOVO cursus over de Europese stedenbouw in de negentiende en twintigste eeuw. Reisbegeleiding door Paul Kurstjens, docent, en Piet van de Kar, reisleider. Voor deze reis is en goede lichamelijke conditie vereist u kunt tot één uur achtereen in een goed tempo lopen. Aanmelding tot 18 januari door het sturen van een mailtje naar kurbin@telfort.nl en betaling op rekening NL80INGB t.n.v. Kurbin. Het minimum aantal deelnemers is 20, het maximum 24. Bij het niet bereiken van het minimum aantal deelnemers wordt u uiterlijk 1 februari op de hoogte gebracht en wordt het bedrag teruggestort. Programma Dag 1: Vlucht Amsterdam-Berlijn 08.55: Vlucht van Amsterdam naar Berlijn (deelnemers komen op eigen gelegenheid naar Schiphol) : Aankomst op de luchthaven van Berlijn. Per gereedstaande bus maken we eerst een mooie stadstour langs een aantal bekende bezienswaardigheden van Berlijn. We passeren daarbij o.a. de Kurfürstendamm met de Gedächtniskirche, de ambassadewijk en de wijk Kreuzberg. We eindigen de rit bij de Reichstag : We lunchen in het Reichstagrestaurant dat gelegen is binnen de muren van de Reichstag. Voordat we hier een heerlijke lunch gebruiken bekijken we de imposante koepel : Na de lunch rijden we naar ons hotel aan de Berlin Alexanderplatz alwaar we inchecken : We maken een gezamenlijke wandeling over de Karl-Marx-Allee en verkennen de directe omgeving : Diner-buffet in ons hotel.

2 Dag 2: Berlijns Oost-West as 09.00: Vertrek per bus naar het Olympisch dorp. Rondleiding Olympisch dorp en Olympisch sportpark : Lunch in lokaal restaurant : Beklimming van Siegessäule voor uitzicht over de Oost-West as : Bezoek aan infocentrum van het nieuwe slot aan Unter den Linden : Tijd ter eigen invulling. Dag 3: Berlijns Noord-Zuid as 08.30: Per bus vertrekken we naar het voormalig vliegveld Tempelhof 09.00: Rondleiding Tempelhof : Wandeling door het nieuwe park Gleisdreieck : Lunch in de buurt van Potsdamerplatz 13.30: Rondleiding Philharmonie (facultatief) 14.30: Tijd ter eigen invulling 19.00: Gezamenlijk diner in een gezellig restaurant op loopafstand van uw hotel. Dag 4: Tijd ter eigen invulling en weer naar huis 10.00: U dient voor 10 uur uit te checken. U kunt uw bagage bij de receptie stallen : Bustransfer van uw hotel naar de luchthaven van Berlijn : Vertrek van uw vlucht naar Amsterdam 17.30: Aankomst op Schiphol. (Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden)

3 REISSOM De reissom bedraagt 698,- per persoon exclusief de kosten voor entreegelden en rondleidingen van Olympisch dorp, Olympisch stadion, gedenknaald (Siegessäule), vliegveld Tempelhof, Philharmonie. TOESLAGEN / KORTINGEN (p.p.) ü 1-persoonskamertoeslag 159,- INBEGREPEN ü Vlucht van Amsterdam naar Berlijn v.v. inclusief belastingen en toeslag ruimbagage (15 kg p.p.). ü Bustransfer luchthaven hotel v.v. ü 3 overnachtingen in een 2-persoonskamer in Hotel Park Inn Berlin Alexanderplatz**** op basis van logies-ontbijt-buffet. ü Stadsrondrit op dag 1 o.l.v. lokale Nederlandstalige gids. ü Lunch in het Reichstagrestaurant op dag 1. ü Diner in het hotel op dag 1 ü Busvervoer van op dag 2. ü Lunch in centrumrestaurant op dag 2. ü Busvervoer van op dag 3. ü Lunch in centrumrestaurant op dag 3. ü Diner in gezellig restaurant nabij uw hotel op dag 3. ü Calamiteitenfonds. ü 25,- p.p. ten behoeve van HOVO. ü Citytax a 3,75,- p.p. ter plekke in het hotel te voldoen NIET INBEGREPEN ü Reis/Annuleringsverzekering. ü Entreegelden (ter plekke te voldoen)

4 VLUCHTTIJDEN Easyjet Amsterdam-Berlijn Berlijn-Amsterdam Tijden kunnen wijzigen! HOTEL Hotel Park Inn Berlin Alexander Platz**** Een van de bekendste hotels van Berlijn op een mooie locatie namelijk direct aan de Berlin Alexanderplatz. Het hotel biedt keurige kamers uiteraard voorzien van douche en toilet. Het hotel bevindt zich op loopafstand van een aantal bezienswaardige en feestelijk plekken van de stad zoals de Oranienburgerstrasse (handig als het laat wordt), das Rote Rathaus, das Nikolaiviertel, het Museuminsel en de TV toren. De geest van het oude Berlijn is hier nog voelbaar! GRENSDOCUMENTEN Voor een verblijf in Duitsland dient u te beschikken over en geldig paspoort cq toeristenkaart.

5 ALGEMENE INFORMATIE VERZEKERINGEN U kunt bij Sophus Travel de verzekering voor u en uw groep afsluiten. Wij bieden deze aan in samenwerking met de Europeesche. U kunt nu ook online uw premie berekenen en desgewenst een passende reis- of annuleringsverzekering afsluiten via onze website; Annuleringsverzekering De premie voor de Annuleringsverzekering is 5,5% van de reissom en voor de samengestelde reis 6,5%*. Voor de uitbreiding samengestelde reis wordt er 1% extra premie berekend. De poliskosten bedragen 3,50 per boeking. Er is 21% assurantiebelasting verschuldigd over de premie en poliskosten. * Samengestelde reis. Een vakantie bestaat vaak uit losse onderdelen die afzonderlijk geboekt worden, zoals het vliegticket, het vervoer en de accommodatie. Het uitvallen van één of meerdere van deze onderdelen, door bijvoorbeeld stakingen of extreme weersomstandigheden, gaf tot voor kort geen recht om de totale reis te annuleren. Vanaf heden is dit risico wel extra te verzekeren. Mocht één van de geboekte onderdelen uitvallen waardoor u de hele reis moet annuleren, dan worden de annuleringskosten van alle onderdelen wel vergoed. Voor de uitbreiding Samengestelde reis betaalt u 1% extra premie. Reisverzekering Premie Basisdekking Verzekeringsgebied Nederland Europa Wereld exclusief geneeskundige kosten niet mogelijk 1,15 1,95 inclusief geneeskundige kosten 0,45 1,45 2,35 De premie is per persoon per dag. Premie Uitbreidingen Ongevallen 0,15 (Winter)sportdekking 1,00 Rechtsbijstand 0,15 Geld per polis of persoon 0,50 De premie is per persoon per dag (ongeacht bestemming), tenzij anders aangegeven. Kosten: over de premie Rechtsbijstand en Hulp en Huur vervoermiddel is 7% assurantiebelasting verschuldigd. De poliskosten bedragen 3,50 per boeking.

6 Annuleringen kunnen alleen in behandeling genomen worden tijdens kantooruren. Deze zijn van maandag t/m vrijdag van tot uur. Een annuleringsverzekering dient uiterlijk 7 dagen na boekingsdatum te worden afgesloten. Een reisverzekering kan tot de dag voor vertrek worden afgesloten. Hieronder vindt u de algemene voorwaarden en informatie die van belang zijn voor het boeken van uw reis. Op onze reizen zijn de ANVR voorwaarden van toepassing. ANVR Sophus Travel is aangesloten bij de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR). Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van de reizen en van de informatie daarover. De ANVR-reisvoorwaarden staan afgedrukt in de jaarlijks uitkomende brochure ANVR Informatie. Deze brochure bevat tevens de ANVR-boekingsvoorwaarden, de voorwaarden van de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR), de voorwaarden van het Calamiteitenfonds en andere belangrijke informatie. Download hier de voorwaarden van de ANVR. Indien u niet over internet beschikt kunt u deze folder gratis bij ons opvragen. Er staat belangrijke en nuttige informatie in. Download hier de ANVR voorwaarden; Reisvoorwaarden_2009.pdf Stichting Garantiefonds Reisgelden Sophus Travel is aangesloten bij SGR. De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Meer informatie over het Stichting Garantiefonds Reisgelden vindt u op Geschillencommissie Reizen Deze onafhankelijke commissie doet uitspraken over onoplosbare onenigheden die zijn ontstaan tussen een ANVR-reisonderneming en u als consument.

7 Calamiteitenfonds Sophus Travel is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis: (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren; de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren. Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis. U betaalt voor deze zekerheid 2,50 per party (groepje van maximaal 9 personen dat tegelijkertijd boekt). Meer informatie over het Calamiteitenfonds vindt u op NB: Deze aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijswijzigingen. Er zijn nog geen reserveringen gemaakt. Om de prijs te kunnen aanhouden is het belangrijk om zo spoedig mogelijk de exacte paspoortnamen (paspoort voornaam en paspoort achternaam) en geboortedata van de deelnemers door te geven.

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

Reisvoorwaarden Effeweg.nl

Reisvoorwaarden Effeweg.nl Reisvoorwaarden Effeweg.nl ANVR Ons bedrijf is aangesloten bij de ANVR. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en van de informatie daarover.

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA SPANJE Buenos dias a Catalunya.De familie van de International Marching League (IML) breidt zich steeds verder uit. Sinds 2007 is ook de

Nadere informatie

BMW Berlin Marathon. Programma

BMW Berlin Marathon. Programma BMW Berlin Marathon Op zondag 29 september 2013 staat Berlijn voor de 40e keer volledig in het teken van de BMW-Berlin-Marathon. 40.000 deelnemers uit meer dan 100 landen beginnen om 09.00 uur aan het

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

Marathon Madness Broadway Aktie

Marathon Madness Broadway Aktie Boekingsformulier ING New York City Marathon 2013 Let op! Alle velden van het formulier dienen ingevuld te worden. Tevens is het vereist een kopie van het paspoort van alle reizigers toe te voegen bij

Nadere informatie

WATERSPORTVAKANTIE WATERSPORTVAKANTIE

WATERSPORTVAKANTIE WATERSPORTVAKANTIE REIS OP ZEKER REIS OP ZEKER met onze verzekering voor vaarvakanties/-reizen VAARVAKANTIE / VAARREIS Met de boeking die u heeft gedaan gaat u straks genieten van een heerlijke vaarvakantie of vaarreis.

Nadere informatie

Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: E: W:

Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: E: W: Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: 06 28 22 54 40 E: marit@thetravelclub.nl W: http://www.thetravelclub.nl/marit Beste Toppers, Bijgaand wat meer informatie over de ondernemerstrip van 2019.

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

Tel:040-211-38-39 Fax: 040 211 42 29 info@travelhome.nl www.travelhome.nl www.camper.nl. Travelhome Algemene voorwaarden

Tel:040-211-38-39 Fax: 040 211 42 29 info@travelhome.nl www.travelhome.nl www.camper.nl. Travelhome Algemene voorwaarden Tel:040-211-38-39 Fax: 040 211 42 29 info@travelhome.nl www.travelhome.nl www.camper.nl Travelhome Algemene voorwaarden 1. ANVR Travelhome is aangesloten bij het ANVR (ANVR-Consumentenvoorwaarden deel

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jubarkas wordt in augustus een tweedaags

Nadere informatie

PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.pv-gemeente-heerlen.nl

PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.pv-gemeente-heerlen.nl PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.pv-gemeente-heerlen.nl 4 Daagse reis Edinburgh donderdag 13 t/m zondag 16 september 2012 We hebben 48 tickets met vroeg boekkorting. Op = Op weg = pech Vroeg boekkorting

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN TOSCANE WALKING EVENT MONTECATINI TERME ITALIË In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen worden er nu op steeds meer plaatsen in het buitenland Vierdaagses georganiseerd.

Nadere informatie

Algemene reisvoorwaarden

Algemene reisvoorwaarden Algemene reisvoorwaarden Verzekeringen Het is belangrijk om goed verzekerd op vakantie te gaan. Zorg dat je altijd het polisnummer van je eigen ziektekostenverzekering mee hebt, ook wanneer je een reisverzekering

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jurbarkas wordt in augustus een

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN FOURDAYSWALKS CASTLEBAR IERLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN FOURDAYSWALKS CASTLEBAR IERLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN FOURDAYSWALKS CASTLEBAR IERLAND Cead Mile Failte...Duizend maal welkom... Ierland, een eiland aan de rand van Europa. Dichtbij en toch anders. Schapen zijn talrijker dan mensen.

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CRUISEDIRECT

ALGEMENE VOORWAARDEN CRUISEDIRECT ALGEMENE VOORWAARDEN CRUISEDIRECT Hieronder staan onze algemene voorwaarden van CRUISEDIRECT, zoals deze op alle reizen van toepassing zijn. De meest actuele voorwaarden vindt u op onze website www.cruisedirect.nl/algemene-voorwaarden

Nadere informatie

FOX Vakanties Reisvoorwaarden Bij boeking gaat u akkoord met deze voorwaarden.

FOX Vakanties Reisvoorwaarden Bij boeking gaat u akkoord met deze voorwaarden. FOX Vakanties Reisvoorwaarden Bij boeking gaat u akkoord met deze voorwaarden. De navolgende bepalingen zijn door FOX Vakanties zelf vastgesteld. Hierover heeft geen overleg plaatsgevonden tussen ANVR

Nadere informatie

PROGRAMMA GENT 11 12 september 2015. Gent

PROGRAMMA GENT 11 12 september 2015. Gent PROGRAMMA GENT 11 12 september 2015 Impressie Locatie Monaco Algemene informatie Afbeelding Algemeen is een stad gelegen in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen. heeft een oppervlakte van 156,18 km²

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND De kalneder van de International Walking Association (IML) breid zich steeds verder uit. Vanaf 2013

Nadere informatie

Reisverzekering. Met stip de beste

Reisverzekering. Met stip de beste Reisverzekering Met stip de beste Waar u ook vakantie viert, één ding is zeker: u wilt er onbezorgd van genieten. Een reis verzekering is daarbij onmisbaar. Of u nu kiest voor een reisverzekering voor

Nadere informatie

Whiskyreis Schotland

Whiskyreis Schotland Slijterij Bij Bert Whiskyreis Schotland 01 03 oktober 2017 The Travel Club Teun van Wel 1 Pagina Bij Bert gaat op whiskyreis, en u mag mee! Dit najaar gaat het gebeuren, op whiskyreis met slijterij Bij

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN MARCIA MARE E MONTI ARENZANO ITALIË

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN MARCIA MARE E MONTI ARENZANO ITALIË JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN MARCIA MARE E MONTI ARENZANO ITALIË De mars tussen berg en zee in Arenzano is zonder twijfel de zwaarste van alle IMLwandeltochten. Vanuit het Italiaanse kuststadje wordt al

Nadere informatie

Reisvoorwaarden AIE C O N C E P T

Reisvoorwaarden AIE C O N C E P T Reisvoorwaarden AIE Op de reizen van de Asociación Iberoamericana (in het vervolg kortweg AIE genoemd) zijn onderstaande boekings- en reisvoorwaarden van toepassing. Deze hebben betrekking op het boekingsproces,

Nadere informatie

Reisvoorwaarden Matoke Tours 2014/2015

Reisvoorwaarden Matoke Tours 2014/2015 Reisvoorwaarden Matoke Tours 2014/2015 Deze reisvoorwaarden zijn opgesteld door reisorganisatie Matoke Tours en geldend voor alle boekingen bij Matoke Tours BV (Oeganda/Rwanda/Madagascar) of Matoke Tours

Nadere informatie

Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014

Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014 Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014 Excursie vanuit Delhi. Vanuit Srinagar kunt u terugvliegen naar Delhi of uw reis per auto voortzetten naar Leh waar u aan kunt

Nadere informatie

VIRGIN MONEY LONDON MARATHON 2016 YOU RUN, WE CARE!

VIRGIN MONEY LONDON MARATHON 2016 YOU RUN, WE CARE! VIRGIN MONEY LONDON MARATHON 2016 YOU RUN, WE CARE! VIRGIN MONEY LONDON MARATHON Londen is hip & happening en is één van de leukste steden van Europa. De stad biedt veel vermaak, van wereldberoemde musea

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINATA INTERNACIONAL DE BARCELONA MARBELLA FOUR DAYS WALKS BARCELONA + MARBELLA / SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINATA INTERNACIONAL DE BARCELONA MARBELLA FOUR DAYS WALKS BARCELONA + MARBELLA / SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINATA INTERNACIONAL DE BARCELONA MARBELLA FOUR DAYS WALKS BARCELONA + MARBELLA / SPANJE Buenos dias a Catalunya.In Barcelona vindt jaarlijks de Caminata Internacional (oftewel

Nadere informatie

Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering

Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering Kortlopende Annuleringsverzekering van de Europeesche U heeft een heerlijke vakantie in het vooruitzicht. Dan mag een annuleringsverzekering niet ontbreken.

Nadere informatie

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen!

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni 2017 ATC Nederland 161109-04 Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Zweden is het grootste land van het Scandinavisch schiereiland. Het land strekt zich uit van de gematigde

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN MARBELLA FOUR DAYS WALKS CAMINATA INTERNACIONAL DE BARCELONA MARBELLA + BARCELONA / SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN MARBELLA FOUR DAYS WALKS CAMINATA INTERNACIONAL DE BARCELONA MARBELLA + BARCELONA / SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN MARBELLA FOUR DAYS WALKS CAMINATA INTERNACIONAL DE BARCELONA MARBELLA + BARCELONA / SPANJE Buenos dias a Catalunya.In Barcelona vindt jaarlijks de Caminata Internacional (oftewel

Nadere informatie

Bezoek München met l/o in Hilton City

Bezoek München met l/o in Hilton City PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.personeelsvereniging.heerlen.nl Bezoek München met l/o in Hilton City Woensdag 28 mei tot en met zondag 1 juni 2014 Arrangement: Bestemming: Ledenprijs: 5-daagse

Nadere informatie

The Chasing Dutchmen heeft alle tours van tevoren ingepland met het doel en stellige verwachting deze ook uit te voeren.

The Chasing Dutchmen heeft alle tours van tevoren ingepland met het doel en stellige verwachting deze ook uit te voeren. Algemene voorwaarden Boeking Op de website kun je zien op welke tours nog plaatsen beschikbaar zijn en uiteraard kun je hier ook je tour boeken. Na boeking ontvang je direct een bevestiging per e- mail.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle reizen uitgevoerd door CruiseReizen B.V. De handelsnamen van CruiseReizen B.V. zijn: CruiseReizen B.V., CruiseReizen.nl, CruiseReizen, Cruise

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Buro Scanbrit

Algemene Voorwaarden Buro Scanbrit Algemene Voorwaarden Buro Scanbrit Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze reizen. Op de boekingen voor particuliere vakantiehuizen van Novasol zijn tevens de huurvoorwaarden van toepassing.

Nadere informatie

BELVILLA is aangesloten bij ANVR, SGR, Stichting Garantiefonds Reisgelden en Thuiswinkel.org

BELVILLA is aangesloten bij ANVR, SGR, Stichting Garantiefonds Reisgelden en Thuiswinkel.org ALGEMENE VOORWAARDEN BELVILLA BELVILLA is onderdeel van @Leisure. BELVILLA is aangesloten bij ANVR, SGR, Stichting Garantiefonds Reisgelden en Thuiswinkel.org ANVR BELVILLA is aangesloten bij het Algemeen

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINATA INTERNACIONAL DE BARCELONA BARCELONA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINATA INTERNACIONAL DE BARCELONA BARCELONA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINATA INTERNACIONAL DE BARCELONA BARCELONA SPANJE Buenos dias a Catalunya.In Barcelona vindt jaarlijks de Caminada Internacional (oftewel de International Long Walk of Barcelona)

Nadere informatie

KBO Etten Leur 6-daagse excursiereis Berlijn & Potsdam Periode: juni 2019

KBO Etten Leur 6-daagse excursiereis Berlijn & Potsdam Periode: juni 2019 KBO Etten Leur 6-daagse excursiereis Berlijn & Potsdam Periode: 02-07 juni 2019 Highlights van deze reis Op de volgende pagina s hebben wij een uitgebreid reisschema voor u uitgewerkt. Hieronder vindt

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND De kalender van de International Walking Association (IML) breid zich steeds verder uit. Vanaf 2015

Nadere informatie

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Tokyo Marathon 2016 REISPROGRAMMA Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Op woensdag 24 februari vertrekt u met een rechtstreekse vlucht van KLM vanuit Nederland naar Tokyo. U vertrekt om 14.25 uur in de middag

Nadere informatie

5-daagse groepsreis naar FULDA & WITTENBERG. 15 t/m 19 augustus 2017

5-daagse groepsreis naar FULDA & WITTENBERG. 15 t/m 19 augustus 2017 5-daagse groepsreis naar FULDA & WITTENBERG 15 t/m 19 augustus 2017 Pelikaan Reizen Reis technische zaken Dagprogramma Inbegrepen Toeslagen Inhoud Hoofdkantoor gevestigd in Zevenbergen 5 reisbureaus Touroperating

Nadere informatie

MONDRIAAN COLLEGE De heer A. van Dijk Mondriaanlaan CN OSS

MONDRIAAN COLLEGE De heer A. van Dijk Mondriaanlaan CN OSS MONDRIAAN COLLEGE De heer A. van Dijk Mondriaanlaan 1 5342 CN OSS Lith, 1 december 2016 Betreft: offerteaanvraag Berlijn & Krákow offertenummer 2016.11.118 Geachte heer van Dijk, In dank heb ik uw aanvraag

Nadere informatie

Algemene reisinformatie Gebo GrandPrix Reizen

Algemene reisinformatie Gebo GrandPrix Reizen Algemene reisinformatie Gebo GrandPrix Reizen Den Hulst 134 7711 GT Nieuwleusen Postbus 23 7710 AA Nieuwleusen Tel. 0529 46 96 60 Fax. 0529 48 43 61 info@gebo.nl www.gebo.nl TV-Oost teletekst 889 Rabobank

Nadere informatie

Doorlopende Verzekering voor Reizen Voor uw reizen & annulering

Doorlopende Verzekering voor Reizen Voor uw reizen & annulering 42 46 03 N 1 23 04 E Noortje van der Woude Marktonderzoeker, Europeesche Doorlopende Verzekering voor Reizen Voor uw reizen & annulering 66124_12-14 We blijven nog wel even 66124 Doorlopende Verzekering

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA COMBINATIEREIS MARBELLA+BARCELONA

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA COMBINATIEREIS MARBELLA+BARCELONA JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA COMBINATIEREIS MARBELLA+BARCELONA In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse

Nadere informatie

agenda 2017 Deze agenda is van: Deze agenda gevonden? Graag contact opnemen met:

agenda 2017 Deze agenda is van: Deze agenda gevonden? Graag contact opnemen met: agenda 0 Deze agenda is van:... Deze agenda gevonden? Graag contact opnemen met:...... persoonlijke gegevens Voornaam Achternaam Adres Postcode en woonplaats Telefoon Mobiel E-mail Naam bedrijf Adres bedrijf

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN FOURDAYSWALKS CASTLEBAR IERLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN FOURDAYSWALKS CASTLEBAR IERLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN FOURDAYSWALKS CASTLEBAR IERLAND Cead Mile Failte...Duizend maal welkom... Ierland, een eiland aan de rand van Europa. Dichtbij en toch anders. Schapen zijn talrijker dan mensen.

Nadere informatie

Reisprogramma: Helen s Choice Bhutan (2015)

Reisprogramma: Helen s Choice Bhutan (2015) Reisprogramma: Helen s Choice Bhutan (2015) Dag 1, vertrek Amsterdam Vlucht Amsterdam-Kathmandu Dag 2, Aankomst Kathmandu Maaltijden: - Het is een bewuste keuze om uw reis in Nepal te starten. Niet alleen

Nadere informatie

Betreft: reis naar Berlijn voor de vierde klas Duits, informatie voor thuisblijvers

Betreft: reis naar Berlijn voor de vierde klas Duits, informatie voor thuisblijvers Berlijn 2016 informatie voor thuisblijvers Zwolle, 27 mei 2016 Betreft: reis naar Berlijn voor de vierde klas Duits, informatie voor thuisblijvers Geachte ouder(s)/verzorger(s), Vandaag heb ik uw zoon/dochter

Nadere informatie

U gaat goed voorbereid op reis!

U gaat goed voorbereid op reis! U gaat goed voorbereid op reis! Al vanaf 0,95 per persoon per dag Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering 100% dochter ANWB Unigarant Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering U gaat goed voorbereid

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus Hartelijk dank voor uw belangstelling in Ervaar Reizen. Speciaal voor diegene die een fantastische

Nadere informatie

VIRGIN MONEY LONDON MARATHON 2015 YOU RUN, WE CARE!

VIRGIN MONEY LONDON MARATHON 2015 YOU RUN, WE CARE! VIRGIN MONEY LONDON MARATHON 2015 YOU RUN, WE CARE! VIRGIN MONEY LONDON MARATHON Londen is hip & happening en is één van de leukste steden van Europa. De stad biedt veel vermaak, van wereldberoemde musea

Nadere informatie

Maritieme studiereis 2009 VERENIGING DE BINNENVAART NAAR DE USA

Maritieme studiereis 2009 VERENIGING DE BINNENVAART NAAR DE USA met o.a. varen per duweenheid over MISSISSIPPI & OHIO RIVER Maandag 20 juli 2009: Omstreeks 11.00 uur verzamelen op Schiphol. Hier ontmoet men de overige deelnemers, alsmede de reisleiding en checkt men

Nadere informatie

tip Raadpleeg bij twijfel of onduidelijkheid de FAQ s op onze website. Hier vindt u de antwoorden op veelgestelde vragen door andere reizigers.

tip Raadpleeg bij twijfel of onduidelijkheid de FAQ s op onze website. Hier vindt u de antwoorden op veelgestelde vragen door andere reizigers. SNP & Yomads boekingsvoorwaarden & spelregels Versie juni-2015 Beste reiziger, U staat op het punt één van onze reizen te boeken of heeft wellicht net uw boeking aan ons doorgegeven. Wij danken u voor

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

Nascholing Curaçao. Intercongress. Your Yearly Update in General Dentistry

Nascholing Curaçao. Intercongress. Your Yearly Update in General Dentistry Nascholing Curaçao Intercongress Your Yearly Update in General Dentistry 27 april t/m 5 mei 2016 Introductie In samenwerking met Stichting Intercongress organiseert VvAA QualityTime een nascholingsreis

Nadere informatie

VAKANTIE- VERZEKERING

VAKANTIE- VERZEKERING VAKANTIE- VERZEKERING ONBEZORGD OP VAKANTIE Iedereen gaat graag op vakantie. Misschien hebt u uw volgende vakantie al geboekt. Bent u uw reisverzekering niet vergeten? Met de Vakantieverzekering van REAAL

Nadere informatie

Reis op maat. Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah

Reis op maat. Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah Reis op maat Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah 1 Inhoudsopgave Voorkant blz1. Inhoudsopgave...blz2. Doelgroep..blz 3. L Oret de mar... blz 4/5. Offerte 1..blz 6. Lissabon blz6. Offerte 2..blz 8.

Nadere informatie

Reisarrangement Stichting Intercongress Val Thorens The Kickoff 10-14 december 2014

Reisarrangement Stichting Intercongress Val Thorens The Kickoff 10-14 december 2014 Reisarrangement Stichting Intercongress Val Thorens The Kickoff 10-14 december 2014 \ 1 Beschrijving Val Thorens Welkom in het skiparadijs, dat beroemd is om zijn sneeuwkwaliteit en zijn moderne skiliften.

Nadere informatie

Als je niet meegaat, zet je een kruisje in de kolom geen deelname. Wie niet deelneemt, krijgt geen vrij, maar volgt een aangepast lesprogramma.

Als je niet meegaat, zet je een kruisje in de kolom geen deelname. Wie niet deelneemt, krijgt geen vrij, maar volgt een aangepast lesprogramma. Brielle, 16 november 2012 Aan de leerlingen in 4-havo en 5-vwo en aan hun ouders of verzorgers. Geachte ouders, beste leerlingen, Het Maerlant organiseert elk schooljaar voor leerlingen van 4-havo en 5-vwo

Nadere informatie

KUNSTREIZEN PRAKTISCHE INFORMATIE

KUNSTREIZEN PRAKTISCHE INFORMATIE KUNSTREIZEN PRAKTISCHE INFORMATIE ORGANISATIE Hoe zit het met de organisatie? De rol van Uit de Kunst, Saskia Goddijn De reisprogramma s van Uit de Kunst zijn unieke en persoonlijke programma s die, al

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR REIZEN GEBOEKT VANAF 1 APRIL 2017.

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR REIZEN GEBOEKT VANAF 1 APRIL 2017. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR REIZEN GEBOEKT VANAF 1 APRIL 2017. Artikel 1. Reserveren Alle reissommen zijn per persoon. Elke (hoofd)deelnemer - de organisator van de reservering - ontvangt van ons een reisbevestiging

Nadere informatie

AutiTravel is een handelsnaam van Stichting Het Buitenhof en is aangesloten bij de volgende brancheverenigingen en organisaties:

AutiTravel is een handelsnaam van Stichting Het Buitenhof en is aangesloten bij de volgende brancheverenigingen en organisaties: AutiTravel is een handelsnaam van Stichting Het Buitenhof en is aangesloten bij de volgende brancheverenigingen en organisaties: ANVR Reizigersvoorwaarden Stichting Het Buitenhof (KvK 41149019) is aangesloten

Nadere informatie

27 september 2015. First Come, First Served! Wacht niet te lang! BCD Travel Belgium NV, vergunning Cat A5939, Posthoflei 3, B-2600 Berchem

27 september 2015. First Come, First Served! Wacht niet te lang! BCD Travel Belgium NV, vergunning Cat A5939, Posthoflei 3, B-2600 Berchem 27 september 2015 Beperkt aantal gegarandeerde deelnamenummers. Loopnummers enkel voor lopers woonachtig in België en in combinatie met het hotelverblijf! First Come, First Served! Wacht niet te lang!

Nadere informatie

Reisvoorwaarden - Net Travel Associates B.V.

Reisvoorwaarden - Net Travel Associates B.V. Reisvoorwaarden - Net Travel Associates B.V. Reisvoorwaarden Hieronder vindt u de voorwaarden van Net Travel Associates B.V. handelend onder de naam Las Vegas Travel Guide, America Travel Guide, Canada

Nadere informatie

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 INLEIDING Op 10 april 2016 is het dan eindelijk zover! De Vienna City Marathon 2016 gaat van start. Dit jaar verwacht de organisatie meer dan 40.000 deelnemers uit

Nadere informatie

AFRIKA-SAFARIS.NL. Exclusieve safari's naar de mooiste natuur in Afrika. Reisvoorwaarden Tusk Force

AFRIKA-SAFARIS.NL. Exclusieve safari's naar de mooiste natuur in Afrika. Reisvoorwaarden Tusk Force Exclusieve safari's naar de mooiste natuur in Afrika Reisvoorwaarden Tusk Force REISVOORWAARDEN ARTIKEL 1: TOEPASSINGSGEBIED Deze reisvoorwaarden zijn van toepassing op alle (samengestelde) reizen welke

Nadere informatie

MENTS. Berlijn anno 2009. 20 jaar na de val van de muur

MENTS. Berlijn anno 2009. 20 jaar na de val van de muur M & MORE Berlijn anno 2009 20 jaar na de val van de muur Groepsreis van 18 tot 22 juli 2009 Nederlandstalige begeleiding vanuit Brussel Nederlandstalige professionele gids ter plaatse M & MORE PROGRAMMA

Nadere informatie

Info-avond reis Parijs 4HAVO/5VWO

Info-avond reis Parijs 4HAVO/5VWO Info-avond reis Parijs 4HAVO/5VWO Overzicht programma: [1] Waarom deze reis [2] Keuze voor Parijs [3] Voorbereiding voor deze studiereis [4] Programma [5] Hotel [6] Betaling en kosten [7] Regels [8] Overige

Nadere informatie

Wegvanhier.nl. ervaar de beleving!

Wegvanhier.nl. ervaar de beleving! Wegvanhier.nl ervaar de beleving! Wegvanhier.nl ervaar de beleving! Beleving speelt een steeds belangrijkere rol bij de invulling van vakanties. Daarbij kiest de reiziger steeds meer voor belevenissen

Nadere informatie

Kortlopende Reisen Annuleringsverzekering

Kortlopende Reisen Annuleringsverzekering Kortlopende Reisen - Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd - Hulpverlening door ANWB Alarmcentrale - Scherpe premies en vriendelijke voorwaarden Kortlopende Reis- en Met de kortlopende reis- en annuleringsverzekering

Nadere informatie

Artikel 1: Definities

Artikel 1: Definities Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder Touroperators: HolidayLaunch werkt samen met verschillende touroperators uit Duitsland. Touroperators zijn bedrijven, die voor losse

Nadere informatie

U heeft een heerlijke vakantie in het vooruitzicht. Dan mag een annuleringsverzekering niet ontbreken. Want

U heeft een heerlijke vakantie in het vooruitzicht. Dan mag een annuleringsverzekering niet ontbreken. Want Vóór en tijdens de reis beschermd tegen de kosten van annulering en ongebruikte reisdagen. Kortlopende Annuleringsverzekering van de Europeesche Ook voor lastminuteboekingen Alle annuleringsredenen mee

Nadere informatie

CHICAGO MARATHON 2017

CHICAGO MARATHON 2017 CHICAGO MARATHON 2017 CHICAGO MARATHON 2017 De Chicago Marathon is, na de New York City Marathon, de grootste marathon van de wereld, met ieder jaar weer ruim 40.000 fanatieke hardlopers aan de start.

Nadere informatie

De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis

De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis Website: www.tejedatravel.com Email: info@tejedatravel.com De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis Deze reis is samengesteld om de belangrijkste steden van Andalusië te ontdekken. U reist in een

Nadere informatie

25 september 2016. First Come, First Served! Wacht niet te lang! BCD Meetings & Events, vergunning Cat A5939, Posthoflei 3, B-2600 Berchem

25 september 2016. First Come, First Served! Wacht niet te lang! BCD Meetings & Events, vergunning Cat A5939, Posthoflei 3, B-2600 Berchem 25 september 2016 Beperkt aantal gegarandeerde deelnamenummers. Loopnummers enkel voor lopers woonachtig in België en in combinatie met het hotelverblijf! First Come, First Served! Wacht niet te lang!

Nadere informatie

Onbezorgd op vakantie. www.reaal.nl

Onbezorgd op vakantie. www.reaal.nl Vakantieverzekering Onbezorgd op vakantie www.reaal.nl Iedereen gaat graag op vakantie. Misschien hebt u uw volgende vakantie al geboekt. Bent u uw reisverzekering niet vergeten? Met de Vakantieverzekering

Nadere informatie

Voor de verkoop van (pakket)eizen via deze website gelden bovendien een aantal aanvullende voorwaarden.

Voor de verkoop van (pakket)eizen via deze website gelden bovendien een aantal aanvullende voorwaarden. Datum: 22 mei 2007 Algemene voorwaarden Neckermann is een handels- en merknaam voor (pakket)reizen die wordt geëxploiteerd door Thomas Cook Nederland B.V. en is aangesloten bij de Vereniging van ANVR Reisorganisatoren,

Nadere informatie

Doorlopende reis- en Annuleringsverzekering

Doorlopende reis- en Annuleringsverzekering Doorlopende reis- en Annuleringsverzekering - Premiebetaling voor max. 3 personen - Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd - Hulpverlening door ANWB-alarmcentrale - Uitstekende basisdekking incl. medische

Nadere informatie

Europeesche Verzekeringen is al ruim negentig jaar dé

Europeesche Verzekeringen is al ruim negentig jaar dé 42 46 03 N 1 23 04 E Kavita Hoeseni Schadecoach, Europeesche Doorlopende Verzekering voor Reizen Voor uw reizen & annulering We blijven nog wel even 66124_04-15 66124 Doorlopende Verzekering voor Reizen-A4-liggend.indd

Nadere informatie

Het Frankrijk van Vincent van Gogh Offerte 8015 Vereniging Ons Amsterdam 11-09-2015 t/m 18-09-2015 Mevrouw M. Van Roode

Het Frankrijk van Vincent van Gogh Offerte 8015 Vereniging Ons Amsterdam 11-09-2015 t/m 18-09-2015 Mevrouw M. Van Roode Het Frankrijk van Vincent van Gogh Offerte 8015 Vereniging Ons Amsterdam 11-09-2015 t/m 18-09-2015 Mevrouw M. Van Roode Uw reisorganisator Ivo Van der Veer T. 050 3 663 237 E. i.vanderveer@srcreizen.nl

Nadere informatie

CHICAGO MARATHON 2018

CHICAGO MARATHON 2018 CHICAGO MARATHON 2018 CHICAGO MARATHON 2018 De Chicago Marathon is, na de New York City Marathon, de grootste marathon van Amerika, met ieder jaar weer ruim 40.000 fanatieke hardlopers aan de start. Deze

Nadere informatie

RESERVERINGSKOSTEN De reserveringskosten bedragen 15 per boeking. Voor een telefonische boeking wordt 25 berekend.

RESERVERINGSKOSTEN De reserveringskosten bedragen 15 per boeking. Voor een telefonische boeking wordt 25 berekend. DE BOEKING Je kunt de reis van jouw keuze bij Mambo boeken via www.nmlk.nl. NMLK treedt op als reisagent van Cirkel/Mambo B.V. handelend onder de naam Mambo. Mambo gaat op eigen naam een overeenkomst met

Nadere informatie

Onbezorgd op vakantie

Onbezorgd op vakantie Vakantieverzekering Onbezorgd op vakantie Het hele jaar verzekerd Wanneer u van plan bent om meer dan één keer per jaar op vakantie te gaan, dan is het wel zo makkelijk als u maar één keer een verzekering

Nadere informatie

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Gastronomie & Architectuur Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Aan de Noordkust van Spanje liggen de goudgele stranden en groene heuvels

Nadere informatie

Ontdek het Israël van toen en nu.

Ontdek het Israël van toen en nu. 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 8-daagse mannenreis: Stappen in Jeruzalem 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 T E L I S R A E LT R AV E L. N L Met elkaar maken we de thema reis: Stappen in Jeruzalem. In de Graftuin

Nadere informatie

TOSCANE & VENETIE. SRC-Cultuurvakanties - Oude Boteringestraat 37-39 - 9712 GD Groningen

TOSCANE & VENETIE. SRC-Cultuurvakanties - Oude Boteringestraat 37-39 - 9712 GD Groningen TOSCANE & VENETIE Italië is geliefd bij vele cultuurliefhebbers. En dat is ook niet vreemd: dit prachtige land wordt gekenmerkt door een overvloed aan kunst en cultuur! U ziet er bijna letterlijk de kunst

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 4 9 november 2014 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het

Nadere informatie

Virgin Money London Marathon. 23 april 2017

Virgin Money London Marathon. 23 april 2017 2017 Virgin Money London Marathon 23 april 2017 Virgin Money London Marathon 2017 2 De Virgin Money London Marathon is een immens evenement in een van de meest bruisende steden ter wereld, maar bovenal

Nadere informatie

Goed voorbereid op reis.

Goed voorbereid op reis. Goed voorbereid op reis. Al vanaf 0,95 per persoon per dag Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering 100% dochter ANWB Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering U gaat op reis. Maar voordat u vertrekt,

Nadere informatie