Gezonder Glutenvrij. Le Bonbon Franc staat in het kort voor gezonder glutenvrij meer energie slanker. De bakmixen zijn vrij van:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gezonder Glutenvrij. Le Bonbon Franc staat in het kort voor gezonder glutenvrij meer energie slanker. De bakmixen zijn vrij van:"

Transcriptie

1 Gezonder Glutenvrij TEAM LE BONBON FRANC PARTNER PROGRAMMA: Ben je foodblogger, natuurdiëtist, natuurvoedingsadviseur, gezondheidscoach, hormoontrainer, voedingscoach, lifestyle coach, natuurarts, natuurgeneeskundig therapeut, schoonheidsspecialist, yoga-instructrice, fitnesscoach of sporttrainer? Of heb je een affiniteit met gezonde voeding? Le Bonbon Franc biedt vrouwen het gemak die bewust en actief met hun gezondheid bezig zijn door biologische glutenvrije bakmixen te ontwikkelen voor gezonder brood en gebak. Bakmixen die eenvoudig in gebruik zijn waardoor je geen onnodige opengebroken meelzakjes overhoudt en je van bak succes verzekerd bent. Le Bonbon Franc staat in het kort voor gezonder glutenvrij meer energie slanker. De bakmixen zijn vrij van: - tarwe, witte rijstmeel, aardappel- en maïszetmeel - gist, dextrose, kunstmatige geur- kleur en smaakstoffen - gezoet met kokosbloesemsuiker En zijn voorzien van het biologisch en glutenvrij keurmerk: Skal NL-BIO-01 Glutenvrij gebak dat zo lekker is dat je het wilt delen. Ook is de missie van Le Bonbon Franc om vrouwelijke ondernemers een kans te bieden meer inkomen en meer vrijheid te realiseren. Hoe? Lees op het volgende blad snel verder. Le Bonbon Franc. Dorpsstraat 88a 2361 BK Warmond T: info@lebonbonfranc.com is onderdeel van Le Bonbon Franc

2 Een tipje van de sluier? Ik werk op een nieuwe manier, helemaal Je trekt op deze manier mensen aan. Ideaal dus als je niet van verkopen houdt (net als ik). Je hoeft geen startkapitaal te hebben, een kantoorruimte te huren, een zakelijke lening af te sluiten en voor duizenden euro s voorraad aan te leggen. Het is heel simpel ik geloof namelijk in de kracht van samenwerken en online ondernemen. Het moment dat ik online ging ondernemen heeft me zoveel gebracht, meer vrijheid en meer inkomen. En omdat ik daar zo enthousiast over ben en dit iedereen gun wil ik dit graag met je delen. Je bepaalt zelf hoeveel je werkt. Er is overvloed in tijd en inkomen. En het leuke van online ondernemen is dat je niet meer uren hoeft te werken om meer inkomen te verdienen maar dat het systeem voor jou het werkt doet. Je hebt vrijheid want je werkt zelfstandig en online dus je staat niet meer in de file. Je bent niet meer afhankelijk van Nederland want zelfs als je in het buitenland woont en je Nederlandse en Belgische volgers hebt kan je op een veilige manier ondernemen. Waarom moeilijk doen en uurtje factuurtje rekenen als het op een gemakkelijke manier kan. Er zitten tenslotte maar een beperkt aantal werkuren in een dag. Online ondernemen gaat dag en nacht door. Stel je eens voor hoe leuk het is als jij de volgende morgen wakker wordt en er staat zonder dat je uren voor hebt gewerkt geld op je rekening. Te mooi om waar te zijn? Nee, serieus, het is echt. Ik maak het dagelijks mee. Ik verdien zo mijn inkomen. Wat houdt de samenwerking in? Je hebt volgers of klanten die je adviseert over gezonde voeding of gewoon vrienden die gezonder willen eten. Le Bonbon Franc verkoopt biologische glutenvrije bakmixen voor gezonder brood en gebak. Deze bieden jouw klant of volger het stukje gemak. Ze besparen daarmee tijd en geld omdat het gemak geeft en ze van bak succes verzekerd zijn. Je krijgt van de Le Bonbon Franc een persoonlijke link die je aan de klant of volger geeft. Deze link kan je koppelen aan een banner op jouw website of delen via een of op Facebook en Instagram. Je krijgt van Le Bonbon Franc volledige ondersteuning en coaching om je dit eigen te maken in een eigen online leeromgeving.

3 De persoonlijke link ontvang je na inschrijving op Verder informatie volgt hierover omdat we op dit moment het systeem hiervoor aan het inrichten zijn. Zodra de klant of volger een aankoop doet via jouw persoonlijke link in de online winkel van Le Bonbon Franc wordt dit verkochte product automatisch geregistreerd in jouw eigen online omgeving en ontvangt Le Bonbon Franc de opdracht om de bestelling in orde te maken en bij de klant af te leveren. Je hebt ten alle tijden inzicht in de door jouw verkochte online producten in jouw eigen online omgeving. Le Bonbon Franc draagt zorg voor de ontwikkeling, inkoop, productie, kwaliteit en aflevering van de producten. De software zorgt ervoor dat de verkochte bakmixen in jouw persoonlijke online omgeving geplaatst wordt en hierover een vergoeding aan commissie wordt berekend. Je hoeft geen online marketing ervaring te hebben. Je hoeft het product niet te verkopen. Ik neem je mee in mijn ervaring op het gebied van online ondernemen. Je krijgt toegang tot een besloten leeromgeving. Het zijn de ervaringen die ik in de loop der tijd zelf heb opgedaan die ik met je deel zodat ook jij van meer inkomen en vrijheid kan genieten. Je komt in een besloten team van gelijkgestemden vrouwelijke ondernemers die opzoek zijn naar meer inkomen en vrijheid waardoor we door samen te werken onze krachten kunnen bundelen. Wat is jouw voordeel? Le Bonbon Franc geeft 15% van de winstmarge weg aan jou. Door de klant of volger naar jouw persoonlijke link te verwijzen, ontvangt je 15% van de winstmarge op de bestelling die jouw klant of volger doet. Bijvoorbeeld: Iemand besteld via jouw persoonlijke link 5 bakmixen met een totale omzet van 33,70 inclusief BTW, exclusief verzendkosten. Wanneer de verkoop van het product definitief is, zonder annulering of retourneringen, dan wordt de commissie goedgekeurd. Daardoor kan een commissie wel even in de wacht staan voordat deze wordt goedgekeurd. Jij ontvang dan 15% over 33,70 = 5,06. Dit maal 10 = 50,6. Dit maal 100 = 506,-. Dit maal 1000 = Het is online, het kan!

4 Hoe weet ik hoeveel ik reeds verdiend heb? Je kan alles volgen in je eigen online omgeving (Affiliate area). Hier worden grafieken, tegoeden en het aantal verkopen getoond. Hoe dit verder werkt laat ik je zien in jouw persoonlijke online leeromgeving. Hoe zit het met de BTW? Je ontvangt bij uitbetaling van de commissie een factuur inclusief BTW. Als je BTW-plichtig bent, dan dien je de BTW aan de belastingdienst af te dragen. Voor voeding geldt op dit moment nog een BTW percentage van 6%. Dit wordt in de toekomst 9%. Hoe vaak wordt er uitbetaald? Jouw commissie (inkomen) wordt (maandelijks) uitbetaald wanneer deze meer dan 20,- bedraagt. Wij zullen je bij de eerste uitbetaling vragen jouw bankgegevens te overhandigen, zodat wij tot uitbetaling kunnen overgaan. Overigens zijn de aankopen van klanten en volgers ten allen tijde na te gaan doordat deze automatisch door het systeem worden verwerkt en in jouw persoonlijke online omgeving worden geplaatst. Je kan altijd contact met ons opnemen. Wat is het voordeel voor de klant of mijn volger? Le Bonbon Franc heeft 2 jaar de tijd genomen gezonde recepten te ontwikkelen voor lekker glutenvrij brood en gebak. De bakmixen zijn uitvoerig getest en samengesteld door een erkend orthomoleculair voedingsdeskundige. Er is bewust rekening gehouden met vrouwen die naast hun darmziekte niet onnodig in gewicht willen aankomen. Naast het feit dat Le Bonbon Franc constant haar kennis vergroot op het gebied van gezonde voeding voor de darmen- en spijsvertering, ontvangen de klanten en volgers een uniek lekker gezond product. Klanten en volgers die bewust en actief met gezonde voeding bezig zijn ervaren het gemak van een gezond kant- en klaar product met enkel toevoeging van verse producten. Het weggooien van mislukte glutenvrije baksels zonder smaak en of meelsoorten die over de datum zijn wordt ze hierdoor bespaart. Het zijn recepten die in een gezond voedingspatroon of bij een allergie of intolerantie passen.

5 *Wat is de Leef Gezond Academie? Eerder las je dat je aanmelding voor je persoonlijke link via wordt geregistreerd. De Leef Gezond Academie is onderdeel van Le Bonbon Franc en een online leeromgeving op het gebied van gezonde voeding. Tevens kunnen wij via deze leeromgeving de mogelijkheid bieden om jou te helpen met jouw eigen onderneming om meer inkomen te generen. Meer informatie hierover volgt nog. Nog even kort over mij Ik weet uit eigen ervaring hoe het is als je te horen krijgt dat het beter is om geen gluten koemelk en witte suiker meer te eten maar hoe kan je dan toch lekker brood maken? In het begin probeerde ik de reguliere glutenvrije bakmixen maar deze zitten boordevol goedkope vulmiddelen en suikers. Ik kreeg er een opgeblazen gevoel van, kwam er van aan en werd er moe door. Het lukte me uiteindelijk om van diverse meelsoorten iets lekkers te maken maar het koste me veel tijd. Ook koste het me veel geld omdat ik meelsoorten aan moest schaffen waar ik verder niets meer mee deed. Ik had op den duur allemaal zakjes meel in de kast staan die inmiddels over de datum waren omdat ik niet zo goed wist wat ik verder mee kon bakken. Het is veel werk om zelf al je gezonde maaltijden te moeten klaarmaken en je wilt ook weleens naast je gezonde voedingpatroon iets lekkers eten. Ik ben gek op gebak maar dan wel een gezonde variant. Voor mij is koken en bakken mijn passie en merkte dat dit niet voor iedereen zo vanzelfsprekend is. Daarom heb ik besloten om de recepten die ik voor mezelf ontwikkeld heb en mij het gemak gaven te delen met anderen. Ook heb ik een passie voor ondernemen. Toen ik begon met het opzetten van mijn eigen bedrijf in 2014 wist ik helemaal niets van ondernemen. Ik merkte door het ondernemen dat ik mezelf persoonlijk totaal niet ontwikkeld had. Door deze gebreken aan te pakken en mezelf bij te scholen over het ondernemerschap kwam ik in aanraking met online ondernemen. Deze manier heeft me alles gebracht waar ik van droomde, meer vrijheid en meer inkomen. Ik merk dat ik er vrolijk van word om andere te helpen op het gebied van gezonde voeding maar ook vrouwen te motiveren te doen wat ze het liefste doen. Het heeft me laten inzien dat alles mogelijk is waar je maar van droomt. Als ik het kan, kan jij het ook. Je moet alleen even weten hoe. Het heeft mij jaren gekost om hierachter te komen. Inmiddels heb ik de beste coach gevonden waardoor ik meer vrijheid en inkomen geniet. Dit gevoel wil ik graag met andere vrouwen delen. Je bent maar 1x op deze wereld dus doe wat je het liefste doet.

6 Wil je in het TEAM LE BONBON FRANC komen? Of heb je nog vragen? Stuur me een definitief berichtje zodat ik je kan toevoegen aan de lijst en je over enkele weken meer informatie kan sturen. Als je skype hebt kunnen we ook persoonlijk even bijkletsen. Ik verheug me op een leuke samenwerking, Gezonde groet, Natalie Le Bonbon Franc is ontstaan uit een passie voor lekker eten maar dan wel op een verantwoorde manier. We gaan in maart van start dus we hebben nog even de tijd om alles op orde te maken je leest hier meer over op Of volg de ontwikkelingen op KVK Amsterdam: BTW: NL B02 IBAN: NL69RABO BIC: RABONL2U

Hoofdstuk 1. Introductie

Hoofdstuk 1. Introductie Hoofdstuk 1 Introductie Wat kan dit boek voor jou betekenen? Als je dit boek leest, sta je op het punt een enorm succes te maken van je bedrijf. Dat vind ik geweldig cool. Welkom! Mijn naam is Marielle

Nadere informatie

Marketingplan De Lekkerstejamm

Marketingplan De Lekkerstejamm De Lekkerstejamm Klas: CML01D Vak: Informatica 1 Inhoud 1. Doel 2. SWOT- analyse 3. Marketingdoelgroep 4. Marketingdoelstellingen 5. Marketingbudget 6. Marketinginstrumenten 2 1. Doel Het doel van mijn

Nadere informatie

White Paper. Zo begin je een webshop KEURMERK ERKENDE ADMINISTRATIE- EN BELASTINGDESKUNDIGEN GECERTIFICEERD GECERTIFICEERD

White Paper. Zo begin je een webshop KEURMERK ERKENDE ADMINISTRATIE- EN BELASTINGDESKUNDIGEN GECERTIFICEERD GECERTIFICEERD ecertificeerd White Paper Zo begin je een webshop KEURMERK ERKENDE ADMINISTRATIE- EN BELASTINGDESKUNDIGEN GECERTIFICEERD GECERTIFICEERD Zo begin je een webshop De hoeveelheid webshops in Nederland groeit

Nadere informatie

Partnerprogramma

Partnerprogramma Partnerprogramma 1 Ik gebruik mijn kennis, passie en creativiteit om vrouwen boven de 40 te helpen fit, jong en slank te blijven op een natuurlijke manier EN Ik help je ook graag om een extra inkomen op

Nadere informatie

E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be

E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be Disclaimer Bij het samenstellen van deze cursus is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin

Nadere informatie

V O L G E R S F A C E B O O K / D E D R E S S C O A C H W W W. G L A N C Y. N L

V O L G E R S F A C E B O O K / D E D R E S S C O A C H W W W. G L A N C Y. N L SIMPEL STAPPENPLAN VAN JE PASSIE JE WERK MAKEN 3.278 VOLGERS FACEBOOK/DEDRESSCOACH WWW.GLANCY.NL Mijn reis: van passie naar ondernemer Gefeliciteerd! Je hebt een eerste stap gezet. Wat fantastisch dat

Nadere informatie

Tips en adviezen voor health coaches: vergroot je online zichtbaarheid en vindbaarheid op JOUW manier!

Tips en adviezen voor health coaches: vergroot je online zichtbaarheid en vindbaarheid op JOUW manier! Tips en adviezen voor health coaches: vergroot je online zichtbaarheid en vindbaarheid op JOUW manier! Hallo health coach, Hallo health coach of personal trainer, Dus jij wil andere mensen helpen met een

Nadere informatie

vol Wicoli-Cosmetics Kostprijs berekenen

vol Wicoli-Cosmetics Kostprijs berekenen PUBLISHED BY WICOLI-COSMETICS vol 01 Wicoli-Cosmetics Kostprijs berekenen WWW.SUCCESVOLLESCHOONHEIDSSPECIALIST.NL LET'S MAKE SOME MONEY Hoe ga je geld verdienen? Welk uurtarief ga je hanteren en welke

Nadere informatie

Sugar Addiction Test

Sugar Addiction Test Sugar Addiction Test Hoe is het gesteld met jouw suikerverslaving? Ontdek het met deze test. SUGARCHALLENGE Is een initiatief van Food & Lifestylecoach Carola van Bemmelen Doe de Sugar Addiction test Ben

Nadere informatie

5 Gouden tips die je kind helpen de verleiding van chips en snoepgoed te weerstaan

5 Gouden tips die je kind helpen de verleiding van chips en snoepgoed te weerstaan 5 Gouden tips die je kind helpen de verleiding van chips en snoepgoed te weerstaan LINDA AMMERLAAN VOEDINGS- EN LEEFSTIJLCOACH VOOR HET HELE GEZIN Inleiding Wie ben ik? Als moeder van 2 kinderen weet ik

Nadere informatie

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN HOOFDSTUK III - COMMISSIE OVERZICHT NETWERK MEMBER Dit hoofdstuk III Commissie overzicht Netwerk Member maakt onderdeel uit van de MOBICROSS Netwerk Member Voorwaarden.

Nadere informatie

Winnen en behouden van nieuwe cliënten

Winnen en behouden van nieuwe cliënten Winnen en behouden van nieuwe cliënten Dat is de kracht van het zelfstandig ondernemerschap in tegenstelling tot de grote bedrijven. Alles draait om het vertrouwen van jouw cliënt in jouw professionaliteit.

Nadere informatie

Leef Gezond Academie. Dag 3. Dit is jouw werkboek. Meer energie op je bord. 8 dagen meer energie op je bord

Leef Gezond Academie. Dag 3. Dit is jouw werkboek. Meer energie op je bord. 8 dagen meer energie op je bord Leef Gezond Academie Dag 3 Dit is jouw werkboek Meer energie op je bord 8 dagen meer energie op je bord Woensdag Word je bewust van je eigen beperkende gedachten. Welke beperkende overtuigingen heb je?

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. 1. De ondernemer. 2. Toepasselijkheid. 3. Artikelaanbod. 4. De overeenkomst. 5. Herroepingsrecht. 6.

Algemene voorwaarden. 1. De ondernemer. 2. Toepasselijkheid. 3. Artikelaanbod. 4. De overeenkomst. 5. Herroepingsrecht. 6. Algemene voorwaarden Jij maar ook wij houden van simpel en helder, daarom zijn onze algemene voorwaarden in duidelijke taal geschreven. Zo leest het makkelijker en begrijpelijker. Ellenlange onduidelijke,

Nadere informatie

DEFINITIES Artikel 1.

DEFINITIES Artikel 1. DEFINITIES Artikel 1. We hebben geprobeerd deze voorwaarden zo simpel en helder mogelijk te houden. Het is dus niet nodig je om de oren te slaan met definities. Maar wel leuk. 1 Klant. Koning. 2 Service.

Nadere informatie

DE 3 GEZONDE VOEDINGSMIDDELEN DIE DARMKLACHTEN VEROORZAKEN

DE 3 GEZONDE VOEDINGSMIDDELEN DIE DARMKLACHTEN VEROORZAKEN GRATIS CHEAT SHEET DE 3 GEZONDE VOEDINGSMIDDELEN DIE DARMKLACHTEN VEROORZAKEN Welkom! Wouter hier... ik ga jouw grootste zorg uitklaren indien je hier nieuw bent... WIE BEN IK EN WAAROM ZOU JE NAAR MIJ

Nadere informatie

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN HOOFDSTUK III - COMMISSIE OVERZICHT NETWERK MEMBER Dit hoofdstuk III Commissie overzicht Netwerk Member maakt onderdeel uit van de MOBICROSS Netwerk Member Voorwaarden.

Nadere informatie

Ondernemen als. Deel 1. Doelgroep: Naam: Telefoon:

Ondernemen als. Deel 1. Doelgroep: Naam: Telefoon: Ondernemen als Deel 1 Doelgroep: Naam: Telefoon: 2 Over Rose Drs. Rose Jansen Marketingpsycholoog Spiritueel Businesscoach Journeytherapeut In 2006 studeerde ik af als Journeytherapeut bij Brandon Bays.

Nadere informatie

Doe de Sugar Addiction test!

Doe de Sugar Addiction test! Doe de Sugar Addiction test! Geniet je van af en toe suiker of ben je de hele dag bezig met hoeveel koekjes er nog in de trommel zitten? Weet je tot op de gram hoeveel snoep er nog in huis is en waar het

Nadere informatie

Alles wat je wilt weten over gezond en gelukkig leven

Alles wat je wilt weten over gezond en gelukkig leven Alles wat je wilt weten over gezond en gelukkig leven Gezonde voeding en een healthy lifestyle? Mijn naam is Fardau Wijbenga, oprichtster van The Healthy Life Company. Ik ben ervan overtuigd dat gezonde

Nadere informatie

E-book; 20 OERLEKKER ETEN TIPS 2018 OERLEKKER ETEN Anouk Veldhuizen Natuurvoedingsadviseur

E-book; 20 OERLEKKER ETEN TIPS 2018 OERLEKKER ETEN Anouk Veldhuizen Natuurvoedingsadviseur E-book; 20 OERLEKKER ETEN TIPS 2018 OERLEKKER ETEN Anouk Veldhuizen Natuurvoedingsadviseur info@oerlekkereten.nl 06-48977966 TOP!!! JIJ WIL GRAAG OERLEKKER ETEN. Dat betekent dat je bewuste voedingskeuzen

Nadere informatie

BUSINESS CONCEPT. DRESSPLANER GmbH Business Concept NL/BE V1.1 1

BUSINESS CONCEPT. DRESSPLANER GmbH Business Concept NL/BE V1.1 1 BUSINESS CONCEPT DRESSPLANER GmbH Business Concept NL/BE V1.1 1 Vijf stappen naar succes 1. Praat met familie, vrienden en bekenden over de Dressplaner Online Shop, de unieke Dressplaner-producten, het

Nadere informatie

WHITEPAPER VERDIENMODELLEN

WHITEPAPER VERDIENMODELLEN WHITEPAPER VERDIENMODELLEN Klantgericht ondernemen met een passend verdienmodel Klantgericht ondernemen met een passend verdienmodel Hoe ga jij geld verdienen met je bedrijf? Het is het onderwerp dat de

Nadere informatie

10 vragen voor 10 x sneller je droombedrijf

10 vragen voor 10 x sneller je droombedrijf WWW.PASSIONFORBUSINESS.BE 10 vragen voor 10 x sneller je droombedrijf Beste ondernemer, Zijn volgende vragen herkenbaar voor jou: ondernemen stopt nooit, hoe zorg ik voor balans werkprivé? ik heb zoveel

Nadere informatie

Je wilt gezonder leren eten en leren hoe voeding invloed heeft op lichaam en geest Je steuntje in de rug nodig hebt

Je wilt gezonder leren eten en leren hoe voeding invloed heeft op lichaam en geest Je steuntje in de rug nodig hebt Vitaliteitspakket: Vitaliteit in breedste zin van het woord is mijn passie. Zou jij je vitaler, fitter, meer in balans willen voelen? Of heb je (vage) klachten waar je niet goed weet waar het vandaan komt?

Nadere informatie

Your way of life! Goede doelen lidmaatschap adverteren

Your way of life! Goede doelen lidmaatschap adverteren Your way of life! LivelyLives is een maatschappelijk betrokken platform voor vrouwen van vandaag. Samen maken we de wereld een stukje mooier. Doe je mee? Goede doelen lidmaatschap adverteren Welkom lezer

Nadere informatie

klantenservice klantenservice 1 Over Inspiration Perfume 1.1 onze producten zijn diervriendelijk055

klantenservice klantenservice 1 Over Inspiration Perfume 1.1 onze producten zijn diervriendelijk055 klantenservice klantenservice 1 Over Inspiration Perfume 1.1 onze producten zijn diervriendelijk055 Producten van Inspiration Perfume zijn niet en worden niet getest op dieren en Inspiration Perfume laat

Nadere informatie

Doe de Sugar Addiction test!

Doe de Sugar Addiction test! Doe de Sugar Addiction test! Geniet je van af en toe suiker of ben je de hele dag bezig met hoeveel koekjes er nog in de trommel zitten? Weet je tot op de gram hoeveel snoep er nog in huis is en waar het

Nadere informatie

4 Tips om de grip op. je verwachte omzet te verbeteren Met positief resultaat. L1NDA BV

4 Tips om de grip op. je verwachte omzet te verbeteren Met positief resultaat. L1NDA BV 4 Tips om de grip op je verwachte omzet te verbeteren Met positief resultaat INTRODUCTIE Uit cijfers van het CBS is gebleken dat de omzet in 2014 positief is afgesloten voor de horecasector. Over heel

Nadere informatie

TuinHulp.com, Nieuwe Webservice voor Hoveniersbedrijven 2014

TuinHulp.com, Nieuwe Webservice voor Hoveniersbedrijven 2014 Even voorstellen: Mijn naam is Marcel van Leeuwen, ben van oorsprong hovenier, en tuincentrum deskundige. Sinds eind jaren negentig ontwerp en publiceer ik ook websites. Nadat ik ben overgestapt naar Wordpress

Nadere informatie

PAKKETTEN WAARBIJ JULLIE SAMEN EEN KEER PER WEEK TRAINING VOLGEN. (1 OP 2 TRAINING)

PAKKETTEN WAARBIJ JULLIE SAMEN EEN KEER PER WEEK TRAINING VOLGEN. (1 OP 2 TRAINING) *Alle prijzen zijn inclusief btw. *Bij elk pakket wordt je progressie bijgehouden met een online programma. Ook meet ik om de twee weken je vet percentage. *Bij elk pakket krijg je jouw persoonlijke voedingsschema

Nadere informatie

"Ervaring krijg je wanneer je niet krijgt wat je wilt."

Ervaring krijg je wanneer je niet krijgt wat je wilt. "Ervaring krijg je wanneer je niet krijgt wat je wilt." (Pieter Klaas Jagersma) Belastingen voor veel starters iets waar ze liever niet over nadenken omdat het niet leuker te maken is en zo ingewikkeld

Nadere informatie

Met het hele gezin gezond het nieuwe jaar in

Met het hele gezin gezond het nieuwe jaar in Met het hele gezin gezond het nieuwe jaar in LINDA AMMERLAAN KINDERVOEDINGSCOACH Inleiding Wie ben ik? Als moeder van 2 kinderen weet ik hoe lastig het is om in deze tijd je kinderen gezond te laten opgroeien.

Nadere informatie

Selss wij gaan voor écht

Selss wij gaan voor écht Selss wij gaan voor écht Verkopers Handleiding Selss www.selss.nl info@selss.nl T. +31 (0)162 223465 Welkom bij Selss als verkoper! Hier leggen jou stap voor stap uit hoe je jouw winkel het beste kan opzetten.

Nadere informatie

Hoi! Vrolijke lunchgroet, Marije

Hoi! Vrolijke lunchgroet, Marije Hoi! Zijn de kinderen bij jou thuis ook zo dol op pannenkoeken? Vakanties, feestjes, gewone doordeweekse dagen: pannenkoeken zijn altijd welkom. Liefst eten ze ze iedere dag, lijkt het! Maar dat gaat natuurlijk

Nadere informatie

Vragen wat je waard bent

Vragen wat je waard bent Vragen wat je waard bent Bereken je uurloon Vragen wat je waard bent - pag. 2 Als ondernemer is het belangrijk om een goede prijs te rekenen voor je diensten. Als je vaak opdrachten hebt waar je een uurtarief

Nadere informatie

Word jij Bakker Bart?

Word jij Bakker Bart? Word jij Bakker Bart? Welkom bij Bakker Bart Je kent Bakker Bart. Net als tienduizenden andere mensen, die dagelijks bij één van de Bakker Bartwinkels komen voor heerlijk vers brood, zo n beroemde supersaucijs

Nadere informatie

Dag 7: Welke acties neem je die passen bij je nieuwe geld-bewustzijn?

Dag 7: Welke acties neem je die passen bij je nieuwe geld-bewustzijn? Dag 7: Welke acties neem je die passen bij je nieuwe geld-bewustzijn? Laatste dag. Kom je ook bij de Geld is Liefde Community? (En alle redenen om lid te worden.) Wat is de mindset van waaruit je moeiteloos

Nadere informatie

De eerste stappen naar een gezond gewicht

De eerste stappen naar een gezond gewicht De eerste stappen naar een gezond gewicht Sylvia van Willigen Online Gewichtsconsulente en Life Coach Als je dit leest, heb je de eerste stap al gezet. Gefeliciteerd! Nu gaan we verder elke week een stapje.

Nadere informatie

EENMANSZAAK DEEL 1. Periode 3 Hoofdstuk 2

EENMANSZAAK DEEL 1. Periode 3 Hoofdstuk 2 EENMANSZAAK DEEL 1 Periode 3 Hoofdstuk 2 Opgaven 35 t/m 58 HOOFDSTUK 2 Maak opgaven 35 t/m 40 STARTEN VAN EEN ONDERNEMING Onderzoek welke vergunningen je nodig hebt & welke wetgeving op jouw onderneming

Nadere informatie

Keuzedeel K0080 Oriëntatie op ondernemerschap

Keuzedeel K0080 Oriëntatie op ondernemerschap Keuzedeel K0080 Oriëntatie op ondernemerschap Artikel 116035 Praktische informatie Code keuzedeel K0080 Niveau Geschikt voor niveau 2, 3 en 4 Studielast Totaal: 240 uur Savantis adviseert 20 contactgebonden

Nadere informatie

Ons programma in het kort:

Ons programma in het kort: Ons programma in het kort: Gemiddeld 1 kilo per week afvallen Geen honger & geen jojo effect, gewoon gezond en lekker eten Healthy lifestyle change waarin je ontzettend veel leert over voeding Afvallen

Nadere informatie

Starterspakket. Wij bieden een oplossing als jij minder goed bent in administratie, speciaal op maat gemaakt voor in de sportwereld.

Starterspakket. Wij bieden een oplossing als jij minder goed bent in administratie, speciaal op maat gemaakt voor in de sportwereld. Wat kan PvN voor jou betekenen? Is administratie niet je sterkste punt? Heb je vooral zin om je op de leuk kanten van het ondernemer te richten? Of wil je gewoon zeker weten dat alles goed geregeld wordt?

Nadere informatie

@copyright 2016 Kim Binda Horizon 2016 Kim Binda Horizon Coaching

@copyright 2016 Kim Binda Horizon 2016 Kim Binda Horizon Coaching @copyright 2016 Kim Binda Horizon Coaching @copyright 2016 Kim Binda Horizon Coaching Ik ben ook onzeker: Ik ben net zoals jij. Ik ken het gevoel van onzekerheid al te goed. Ik baal er ook van als ik weer

Nadere informatie

Welkom Introductie Netwerk Member programma

Welkom Introductie Netwerk Member programma Welkom Introductie Netwerk Member programma 2014 - november - versie 1 1 DEEL 1 Wie is MOBICROSS? DEEL 2 MOBICROSS doet het anders DEEL 3 Het Netwerk Member programma DEEL 4 Het Netwerk Member Commissie

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Zakenmam

Algemene Voorwaarden Zakenmam Algemene Voorwaarden Zakenmam Toepassing Indien je meedoet aan een van de aangeboden programma s, workshops, events of een andere bestelling plaatst op www.zakenmam.nl ga je akkoord met deze algemene leveringsvoorwaarden.

Nadere informatie

De gezonde oplossing voor een Slank, Fit en Gelukkig leven!

De gezonde oplossing voor een Slank, Fit en Gelukkig leven! De gezonde oplossing voor een Slank, Fit en Gelukkig leven! De gezonde oplossing voor een Slank, Fit en Gelukkig leven! Na het volgen van dit programma ben je slanker, fitter en beschik je zelf over de

Nadere informatie

Over Smaak. Willen we datgene veranderen wat we willen veranderen, dan moet het hele systeem van producent tot consument op de schop.

Over Smaak. Willen we datgene veranderen wat we willen veranderen, dan moet het hele systeem van producent tot consument op de schop. Over Smaak Willen we datgene veranderen wat we willen veranderen, dan moet het hele systeem van producent tot consument op de schop. Frank van Oirschot Oprichter online supermarkt Smaak Wat is het? Smaak

Nadere informatie

Samenvatting Economie hoofdstuk 3 management en organisatie

Samenvatting Economie hoofdstuk 3 management en organisatie Samenvatting Economie hoofdstuk 3 management en organisatie Samenvatting door J. 1369 woorden 10 februari 2014 5,5 2 keer beoordeeld Vak Economie 3.1 a -werken als werknemer: in dienst van bedrijf, solliciteren

Nadere informatie

MODULE 3: Het eigen adviesbureau De eigen winkel (vaardigheidstoets voor de opleidingen Modestyling en Interieuradviseur) Inhoud:

MODULE 3: Het eigen adviesbureau De eigen winkel (vaardigheidstoets voor de opleidingen Modestyling en Interieuradviseur) Inhoud: Het eigen adviesbureau De eigen winkel (vaardigheidstoets voor de opleidingen Modestyling en Interieuradviseur) MODULE 3: BTW Inhoud: Consumentenprijs Verkoopprijs Te betalen btw Verschuldigde btw Af te

Nadere informatie

Voor een blijvend fit en slank lichaam. Trainer Hormoonfactor- voeding en lifestyle coach

Voor een blijvend fit en slank lichaam. Trainer Hormoonfactor- voeding en lifestyle coach Voor een blijvend fit en slank lichaam klacht oorsprong oplossing online 10 weken lang elke week een weekmenu en alles wat je moet weten over hormonen en je gezondheid. Trainer Hormoonfactor- voeding en

Nadere informatie

www.professionelegastouders.com Stap 1: Blijf leren Wanneer jij groeit, groeit jouw bedrijf mee. Je kunt het ook omdraaien: Wanneer jouw bedrijf stilstaat, betekent dat dat er werk voor jou aan de winkel

Nadere informatie

Geen extra werk, wel extra winst?

Geen extra werk, wel extra winst? Geen extra werk, wel extra winst? word partner van! Simpel en smakelijk afvallen Wie is Even voorstellen is een toonaangevende producent en distributeur van dieetproducten met vestigingen in Europa. Onze

Nadere informatie

Coeliakie. Door Laurie Mentink

Coeliakie. Door Laurie Mentink Coeliakie Door Laurie Mentink Ik heb coeliakie.??? Wie van jullie weet wat dat is? 1 op de 200 mensen heeft coeliakie, (ook wel gluten allergie genoemd) Maar lang niet iedereen weet het. Ik wil jullie

Nadere informatie

Verkopen zonder voorraad

Verkopen zonder voorraad Verkopen zonder voorraad Inhoudsopgave Introductie Over dropshipping De voordelen De valkuilen Het proces Over Volare Cycles Introductie Wat is dropshipping? Is dropshipping een verzendmethode? Ja, maar

Nadere informatie

Ondernemen als. Deel 1. Visie: Naam: Telefoon:

Ondernemen als. Deel 1. Visie: Naam: Telefoon: Ondernemen als Deel 1 Visie: Naam: Telefoon: 2 Over Rose Drs. Rose Jansen Marketingpsycholoog Spiritueel Businesscoach Journeytherapeut In 2006 studeerde ik af als Journeytherapeut bij Brandon Bays. Vol

Nadere informatie

3 Consumentenprijs, BTW en inkoopwaarde van de omzet

3 Consumentenprijs, BTW en inkoopwaarde van de omzet 3 Consumentenprijs, BTW en inkoopwaarde van de omzet 3.1 Inleiding De overheid profiteert mee van elke aankoop die wordt gedaan. Want iedere ondernemer is verplicht aan de fiscus omzetbelasting (btw) af

Nadere informatie

SYNERGIE geeft méér dan energie!

SYNERGIE geeft méér dan energie! SYNERGIE geeft méér dan energie! Een lekker brood is een dagelijkse bron van genot. Het speltgraan in combinatie met de pompoenpitten, zonnebloempitten en lijnzaad zorgt voor een goede verhouding tussen

Nadere informatie

MODULE 6. concept & positionering

MODULE 6. concept & positionering MODULE 6 concept & positionering OPDRACHT 6.1: JOUW MARKETING HOE JE MET MARKETING JE PLEK IN DE MARKT INNEEMT VANUIT JOUW CONCEPT Misschien herken je het wel. Te druk met het helpen van je klanten, en

Nadere informatie

Ondernemen vanuit je Ware Zelf

Ondernemen vanuit je Ware Zelf Ondernemen vanuit je Ware Zelf Zielsgelukkig worden door te doen waarvoor je hier bent Copyright 2017 Davidzon Coaching - All Rights Reserved. 1 INHOUD Inleiding 1 De beren op de ondernemersweg 2 Wat door

Nadere informatie

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 5: grip op geld Les 2: waarde

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 5: grip op geld Les 2: waarde Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen Week 5: grip op geld Les 2: waarde Pen en papier? Kosten versus waarde Hoe zou het zijn om echt het geld te verdienen wat past bij de waarde die je levert? Om niet

Nadere informatie

Werkboek. Hoe maak ik van een prospect een klant? Maak een succesvolle, wervende salescampagne!

Werkboek. Hoe maak ik van een prospect een klant? Maak een succesvolle, wervende salescampagne! Werkboek Hoe maak ik van een prospect een klant? Maak een succesvolle, wervende salescampagne! Inleiding Dit werkboek hoort bij deze basis online training over Werken met Autorespond. Als je mee hebt gedaan

Nadere informatie

De 10 onmisbare ingrediënten

De 10 onmisbare ingrediënten De 10 onmisbare ingrediënten Ingrediënten om meer te verdienen met video door Noortje Janmaat Business coach en oprichter van Verdienen met VIDEO www.verdienenmetvideo.nl noortje@verdienenmetvideo.nl 06-15

Nadere informatie

Voorwaarden. Kaartontwerpers

Voorwaarden. Kaartontwerpers Voorwaarden Kaartontwerpers Voorwaarden voor Kaartontwerpers Kaartje2go biedt je de mogelijkheid om via de website van Kaartje2go door jou ontworpen kaarten te uploaden. Deze kaarten kunnen door klanten

Nadere informatie

Plezant, ondernemen bij Albert Heijn! 02LAK0222-00_Flyer Franchise_A5.indd 1

Plezant, ondernemen bij Albert Heijn! 02LAK0222-00_Flyer Franchise_A5.indd 1 Plezant, ondernemen bij Albert Heijn! 02LAK0222-00_Flyer Franchise_A5.indd 1 17/10/13 11:10 Albert Heijn, aangename kennismaking! 02LAK0222-00_Flyer Franchise_A5.indd 2 17/10/13 11:11 Plezierig winkelen

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge LOSLATEN MANIFESTEER MEER OMZET 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw werkboek voor Dag 3 De Manifesteer

Nadere informatie

Hai, hai, Jij wordt de creator van je eigen leven!

Hai, hai, Jij wordt de creator van je eigen leven! Hai, hai, Hoe was 2018 voor jou? We zijn weer bij het einde van het jaar en dat is een mooi moment om terug te blikken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar wat er volgend jaar komen gaat. De

Nadere informatie

WAARSCHUWING. Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren.

WAARSCHUWING. Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren. WAARSCHUWING Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren. INLEIDING Je herkent het vast: je stond met een glas

Nadere informatie

Uniforce en o2factoring. Krijg je facturen direct uitbetaald

Uniforce en o2factoring. Krijg je facturen direct uitbetaald Uniforce en o2factoring Krijg je facturen direct uitbetaald 1 Uniforce en o2factoring Uniforce en o2factoring hebben de handen ineengeslagen om jou, als Uniforce Professional, de mogelijkheid te bieden

Nadere informatie

Eerste hulp bij PCOSklachten

Eerste hulp bij PCOSklachten Eerste hulp bij PCOSklachten WIE BEN IK? Ik ben Anita en ik woon in Amersfoort. In 2010 stopte ik met de pil om erachter te komen of mijn cyclus op gang zou komen. Op dat moment was ik 28 jaar. Mijn nicht

Nadere informatie

-> Bereken de brutowinst en de nettowinst van Jeroen.

-> Bereken de brutowinst en de nettowinst van Jeroen. BEHEERS JIJ DIT AL? Beheers jij dit al? Bewijs dit dan door op de knop hieronder te klikken en direct de lastigste opgaven te maken. Kun jij dit foutloos? Dan mag je dit onderdeel overslaan! UITLEG Het

Nadere informatie

Marketingplan: Uitleg twee-prijzen structuur

Marketingplan: Uitleg twee-prijzen structuur Marketingplan: Uitleg twee-prijzen structuur Er geldt een aparte inkoopkorting voor (nieuwe) distributeurs die nog niet in twee opeenvolgende maanden voor - ten minste - twee Case Credits aan producten

Nadere informatie

naktie.nl: KaartenA Kleine moeite, veel plezier! Bepaalt u zelf welke kaarten uit ons assortiment u wilt verkopen.

naktie.nl: KaartenA Kleine moeite, veel plezier! Bepaalt u zelf welke kaarten uit ons assortiment u wilt verkopen. ... b e z o r g t u w v e r e n i g i n g e e n b r o n v a n i n k o m s t e n! Bij KaartenA : Bepaalt u zelf welke kaarten uit ons assortiment u wilt verkopen. Stellen uw klanten zelf hun kaartenset

Nadere informatie

meest geweldige beslissing de basis van je hele business speels avontuur

meest geweldige beslissing de basis van je hele business speels avontuur Proficiat! Dit is de meest geweldige beslissing die je kon nemen om jouw business te doen uitgroeien van een zaadje (lees: passie) naar een tuin vol bloemen (lees : fulltime inkomen). Echt waar. Dit wordt

Nadere informatie

Vers. uit eigen. bakkerij

Vers. uit eigen. bakkerij Vers uit eigen bakkerij Deka Proef t Verschil De eigen bakkers van Deka zijn er s ochtends al vroeg bij. Voor dag en dauw bakken zij het lekkerste brood, dat daarna regelrecht naar uw eigen winkel gaat.

Nadere informatie

Leiderschap over geld

Leiderschap over geld Leiderschap over geld Wat is leiderschap over geld? Is dat weten hoeveel je uitgeeft en niet over je inkomsten heen gaat? Is dit zoveel bezuinigen dat je overhoudt en later alsnog kan uitgeven? Is dit

Nadere informatie

Rapportage online marktonderzoek Wat maakt succes?

Rapportage online marktonderzoek Wat maakt succes? Rapportage online marktonderzoek Wat maakt succes? December 2007 / Januari 2008 Door: Marco Bouman, Impulse, Strategie & Marketing Februari 2008 2008 Marco Bouman, alle rechten voorbehouden Het is niet

Nadere informatie

Schrijf met meer impact

Schrijf met meer impact Schrijf met meer impact Het volledige trainingsprogramma om met je teksten meer klanten te werven In het Schrijf met meer impact -programma leer je hoe je met jouw eigen schrijfstijl meer ideale klanten

Nadere informatie

Zo maak je van je. een succes

Zo maak je van je. een succes Zo maak je van je Facebook advertenties een succes Wil je weten hoe je jouw Facebook campagne goed kunt opzetten? Zodat je jouw doelgroep bereikt en meer klanten krijgt? Met Facebook Adverteren is dit

Nadere informatie

GRATIS E-BOOK WORDT JE DOOR HET ETEN VAN GLUTEN ZIEK?

GRATIS E-BOOK WORDT JE DOOR HET ETEN VAN GLUTEN ZIEK? P R A K T I J K D E W A T E R L E L Y GRATIS E-BOOK WORDT JE DOOR HET ETEN VAN GLUTEN ZIEK? WWW.PRAKTIJKDEWATERLELY.NL WORDT JE DOOR HET ETEN VAN GLUTEN ZIEK? Auteur: Petra Vermeer Orthomoleculair- en

Nadere informatie

NIEUW? HIER STAAT WAT JIJ MOET WETEN!

NIEUW? HIER STAAT WAT JIJ MOET WETEN! NIEUW? HIER STAAT WAT JIJ MOET WETEN! VAKWERK. GEGARANDEERD. Dat is waar BouwPeople voor gaat. Samen met jou! Voor je aan de slag gaat willen we een aantal belangrijke zaken aan je uitleggen. Zoals, wat

Nadere informatie

I N 7 S T A P P E N D O O R B R E K E N N A A R P E R J A A R

I N 7 S T A P P E N D O O R B R E K E N N A A R P E R J A A R I N 7 S T A P P E N D O O R B R E K E N N A A R 1 0 0. 0 0 0 P E R J A A R Jij als ambitieuze ondernemende vrouw hebt een DROOM. Vanuit passie en met jouw missie heb je je bedrijf opgezet. Je werkt hard

Nadere informatie

Voorwaarden en Garantie Bij bestelling of reserveren van een workshop gaat de koper akkoord met deze algemene voorwaarden.

Voorwaarden en Garantie Bij bestelling of reserveren van een workshop gaat de koper akkoord met deze algemene voorwaarden. Voorwaarden en Garantie Bij bestelling of reserveren van een workshop gaat de koper akkoord met deze algemene voorwaarden. Levering De artikelen van Lekker Bling zijn veelal handgemaakt en kunnen enigszins

Nadere informatie

Een overzicht van wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Soofos B.V. KVK nummer: 63225255 Versie 1.2

Een overzicht van wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Soofos B.V. KVK nummer: 63225255 Versie 1.2 Een overzicht van wat wij voor elkaar kunnen betekenen Soofos B.V. KVK nummer: 63225255 Versie 1.2 Wat is Soofos? Soofos is een nieuw online platform waar het voor iedereen mogelijk is om cursussen aan

Nadere informatie

Start nu met online zichtbaarheid. presenteert een e book voor ondernemers

Start nu met online zichtbaarheid. presenteert een e book voor ondernemers Start nu met online zichtbaarheid #7 tips presenteert een e book voor ondernemers 2 Inleiding Dit e book is voor ondernemers die JA zeggen tegen groei. Ondernemers die zichzelf durven laten zien. Die hun

Nadere informatie

Welkom Hoe start ik als Netwerk Member?

Welkom Hoe start ik als Netwerk Member? Welkom Hoe start ik als Netwerk Member? 2014 - november - versie 1 1 DEEL 1 Word klant DEEL 2 Hoe schrijf ik mij in als Netwerk Member? DEEL 3 Hoe werf ik Members? DEEL 4 Hoe werf ik Netwerk Members? 2014

Nadere informatie

DOELGROEP ONDERZOEK MOBIDICK

DOELGROEP ONDERZOEK MOBIDICK DOELGROEP ONDERZOEK MOBIDICK Tadek de Ruijter Niek Schadenberg Guillermo Peroti CMD2d Inhoudsopgave Inleiding 2 Vragenlijst 3 Albert Heijn Allerhande 4 Albert Heijn doelgroep 5 Interview 1 6 Interview

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Lieses Lifestyle Coaching

Algemene voorwaarden Lieses Lifestyle Coaching Algemene voorwaarden Lieses Lifestyle Coaching Artikel 1 Definities 1.1 Lieses Lifestyle Coaching is een eenmanszaak die zich ten doel stelt het ondersteunen en coachen van klanten op het gebied van gezonde

Nadere informatie

De Ideale Combinatie van Content en Marketing

De Ideale Combinatie van Content en Marketing De Ideale Combinatie van Content en Marketing Content Marketing. De eerste keer dat ik over content marketing hoorde was in mijn eiwitpoeder.nl tijdperk zo n 10 jaar geleden. Je moet goede content schrijven,

Nadere informatie

Gaan wij binnenkort samenwerken?

Gaan wij binnenkort samenwerken? Gaan wij binnenkort samenwerken? Nee, FoodLies gaat niet over voeding en leugens FoodLies kun je opdelen in twee delen. Food: Gewoon voeding in het Engels. Niet meer, niet minder. Lies: N et zoals de meeste

Nadere informatie

Privacy statement and AVG

Privacy statement and AVG Privacy statement and AVG Oppas Madelief / Nanny Nina Oppas Madelief / Nanny Nina Geregistreerd sinds 2010 www.oppasmadelief.nl Havenstraat 37B 3024SG Rotterdam Lyla: 06-12030247 Jasmijn: 06-38502234 Facebook

Nadere informatie

Voorwaarden voor affiliates/wederverkopers

Voorwaarden voor affiliates/wederverkopers Voorwaarden voor affiliates/wederverkopers Kaartje2go biedt je de mogelijkheid om op je eigen site promotielinks en een kaartenrekje op te nemen. Bezoekers komen via de promolinks op de site van Kaartje2go

Nadere informatie

Gratis Online Training

Gratis Online Training Gratis Online Training 1 Als je aan de slag gaat met de content uit dit webinar zul je NOOIT meer last hebben van Concurrentie. 2 Meer rust voor jezelf als ondernemer in je bedrijf en ontspannen omgaan

Nadere informatie

ZAKENMAM PLANNINGSPAKKET

ZAKENMAM PLANNINGSPAKKET ZAKENMAM Alsjeblieft, hier is jouw Zakenmam planningspakket. Het is mijn kado aan jou en ik wens je er veel plezier mee. De inhoud in dit pakket gaat je helpen meer structuur en overzicht aan te brengen

Nadere informatie

Het verkoop-adviesgesprek. Waar gaat deze kaart over? Wat wordt er van je verwacht? Verkopen

Het verkoop-adviesgesprek. Waar gaat deze kaart over? Wat wordt er van je verwacht? Verkopen Waar gaat deze kaart over? Deze kaart gaat over verkopen aan en adviseren van gasten in horecabedrijven. Oftewel: het verkoopadviesgeprek. Wat wordt er van je verwacht? Na het bestuderen van deze kaart

Nadere informatie

ondernemers die een boek willen schrijven

ondernemers die een boek willen schrijven TIPS voor ondernemers die een boek willen schrijven BESTSELLER-checklist Daisy Goddijn BESTSELLER-checklist Inleiding Van harte gefeliciteerd met je aanschaf van het boek Experttips voor ondernemers die

Nadere informatie

8 Stappen naar Succes

8 Stappen naar Succes 8 Stappen naar Succes Ik ga je een geheim vertellen; Al meer dan 4 jaar was ik zelfstandig Trainer en ik heb geworsteld en gezocht naar; Focus Mijn missie Wie is mijn doelgroep? Hoe kan ik een stabiel

Nadere informatie