Jaarverslag 2018, Zingen voor je leven-nijmegen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jaarverslag 2018, Zingen voor je leven-nijmegen"

Transcriptie

1 1 Zingen voor je Leven Nijmegen Rode Kruislaan JN Nijmegen Website: Bankrekening: NL67 TRIO Kamer van Koophandel: inschrijfnummer Jaarverslag 2018, Zingen voor je leven-nijmegen 2018: Ruimte om te groeien Voor u ligt het jaarverslag 2018 van het Zingen voor je Leven koor Nijmegen. Wij zijn een koor met een bijzondere doelstelling, verbonden aan de Stichting Kanker in Beeld. Stichting Kanker in Beeld stimuleert creatieve expressie voor mensen, die betrokken zijn bij kanker. Wij zijn een koor, dat bestaat uit mensen, die direct of indirect geraakt zijn door kanker. Zingen kan helpen bij de emotionele verwerking van kanker. We zingen in een ontspannen, laagdrempelige sfeer. Iedereen is welkom en een zangstem of zangervaring is niet nodig. We hopen dat het samen zingen mensen plezier geeft, dat mensen hun verhaal kunnen delen, betrokken worden met elkaar en dat de koorleden de tweewekelijkse repetities vooral ervaren als een fijn moment. Zingen voor je Leven Nijmegen blijft nieuwe leden krijgen, waar we ontzettend blij mee zijn. Helaas hebben om verschillende redenen ook enkele koorleden afscheid van ons koor genomen. Langzaam zijn we gegroeid naar 39 leden eind We merkten dat de repetitieruimte in de Appel eigenlijk te klein werd, maar we waren ook verknocht aan de mooie locatie Centrum de Appel. Door de toekomstige verkoop van het pand waren we genoodzaakt op zoek te gaan naar een andere repetitie plek. Uiteindelijk heeft het bestuur gekozen voor Voorzieningenhart t Hert in Nijmegen. Een plek waar we ons hopelijk weer snel vertrouwd gaan voelen, een repetitieplek waar we de mogelijkheid krijgen om te groeien als koor. Ons koor moest er ook aan geloven. De wet (AVG) is duidelijk. De privacy van iedereen moet gewaarborgd worden en er wordt aan alle organisaties (dus ook ons koor) opgelegd, dat zij iedereen laten weten hoe ze met de persoonsgegevens omgaan. Dat wordt vastgelegd in een privacy verklaring. In juni 2018 verstuurden we de verklaring naar alle koorleden en plaatsten deze op de website.

2 2 Repetities Dirigent/stemtherapeut: Frohmut Knie Dirigent/stemtherapeut: Anadya Wouters Coördinator koor: Mariëtte Deuss De repetities starten met het losmaken van je lichaam en met ontspanningsoefeningen, want zingen doe je met je hele lijf. Daarna gaan we, via stem bevrijdende oefeningen, liederen zingen uit het repertoire of nieuwe liedjes instuderen. Het plezier in zingen staat daarbij centraal, koorleden hoeven geen zangervaring te hebben. Iedere stem is welkom. Het repertoire bevat liederen van over de hele wereld en wordt éénstemmig, in canon of meerstemmig gezongen. Belangrijk vinden we een afwisseling van vrolijk en diepgaand, in verschillende talen en uit verschillende culturen. De repertoirecommissie bepaalt samen met de dirigenten welke nieuwe liederen we gaan oefenen met het koor. Nieuwe leden krijgen een wachtwoord voor de website. Zo kunnen zij ook in het leden gedeelte van de website, waarop bijvoorbeeld de bladmuziek en de MP3 staan om liederen te oefenen. In 2018 zijn er 21 repetities in Nijmegen geweest. Er wordt op donderdagochtend eens in de 2 weken gerepeteerd, van 10 tot 12 uur. Vanaf half tien kunnen de mensen binnenlopen voor een kopje thee of koffie en halverwege de ochtend is er een pauze van ongeveer 15 minuten. Halverwege de repetitie is er een korte pauze en tijd voor koffie of thee. We proberen tijdens de repetities rekening te houden met elkaar. Samenstelling bestuur 2018 o Voorzitter: Wim Kuipers o Secretaris: Mariska van Dodewaard o Penningmeester: Sietske van der Honing o Bestuursleden: Stef Wierink, Mariëtte Deuss, Anne Niesen, Lya van der Hoogen Olga Vissers treedt bij de ledenvergadering in maart af. Lya van der Hoogen verwelkomen we als nieuw bestuurslid. Mariska van Dodewaard wordt herkozen als secretaris. Het bestuur komt in 2018 drie keer in vergadering bijeen. De notulen worden gepubliceerd op de website. Anadya en Sietske gaan namens ons koor/bestuur naar de deskundigheidsdag in het Viore Centrum in Hilversum, een inloophuis voor mensen, die geraakt zijn door kanker. Het doel is om deze dag professionele ondersteuning te bieden bij vraagstukken die de vakprofessionals en coördinatoren in de dagelijkse praktijk tegen komen bij de Zingen voor je Leven koren.

3 3 Commissies 2018 Het koor kan niet draaien zonder de inzet van de commissies. Of het nu is om te zorgen dat er genoeg geld is voor het koor om te kunnen draaien, de muziekkeuze, een artikel in de wijkkrant of om zorg te dragen voor het lief en leed van alle koorleden. Het is fijn dat leden bereid zijn taken op zich te nemen. De commissie lief en leed (Mariëtte Deuss en Gerda Traast) verzorgt de ontvangst van nieuwe leden bij een repetitie en onderhoudt het contact met zieke leden. We delen lief en leed door bijvoorbeeld liedjes op te nemen en die door te sturen naar koorleden, die dat nodig hebben. Mariëtte zorgt voor een ondersteunend kaartje als koorleden een moeilijke tijd doormaken. Het afmelden voor het koor verloopt via Mariëtte, bij haar kun je je telefonisch, via de mail of een appje afmelden. De gezelligheidscommissie loopt moeizaam. Er wordt weinig initiatief genomen en koorleden melden zich aan en weer af. Voorstel is om de gezelligheidscommissie op te heffen en voortaan jaarlijks een gezamenlijke activiteit voor het koor te plannen. Daarna gaan we kijken welke koorleden belangstelling hebben deze activiteit te organiseren. De vraag is of er voldoende belangstelling is in het koor voor extra activiteiten. Repertoirecommissie; Frohmut Knie, Arnold Thoben, Marleen van Kalmthout, Anne van Luijk, Marianne Beukema, Marjan Jacobs. Er wordt gekeken welke nieuwe liederen opgenomen worden in ons repertoire. In het najaar zijn we gestart met het instuderen van liederen voor het concert in de Theaterkerk in Financiën. Sietske van der Honing is de penningmeester. Er zijn altijd kosten aan een koor verbonden. Denk bijvoorbeeld aan het huren van de repetitieruimte, salaris van de dirigenten of de aanschaf van muziek. We komen financieel precies uit met de contributies, als het koor 40 leden heeft. Daarnaast zijn we afhankelijk van donaties. We hebben één vriend van het koor, die het koor elk jaar steunt met een financiële bijdrage. Stichting debol heeft dit jaar een donatie gedaan van 600 euro, waar we erg dankbaar voor zijn. Er is een financieel verslag van het koor ter inzage op onze website. De PR hebben we dit jaar weinig aandacht gegeven. We hebben voldoende leden en merken dat we toch leden erbij krijgen. Soms krijgen we gratis PR, bijvoorbeeld een verslag over de snertwandeling in het Lingewaard gemeentenieuws. Wat hebben we gedaan in 2018? We starten het nieuwe jaar met een gezellige lunch, waarvoor elk koorlid wat lekkers meeneemt. Op zaterdag 3 februari zingen wij in Bemmel voor een zeer enthousiast publiek en voor de lopers van een snertwandeling, georganiseerd door stichting debol. De opbrengst van de wandeling komt ten goede aan ons koor. Na afloop van de middag staat er een overheerlijke kop erwtensoep klaar.

4 4 Op 8 maart komen afgevaardigden van Stichting debol tijdens de repetitie voor de uitreiking van een cheque: opbrengst Snertwandeling en een extra donatie van de verkeersregelaars van debol. Het totaal bedrag is zeshonderd Euro. Koorlid Stef Wierink krijgt de eer deze cheque namens het koor in ontvangst te nemen. Stef heeft de contacten gelegd met Stichting debol. We tonen de mensen van debol onze dankbaarheid met een klankbad. Op 6 mei heeft de gezelligheidscommissie een wandeltocht gepland door de Bemmelsewaard. De tocht wordt begeleidt door een gids die uitleg geeft over het gebied. Naast het wandelen, kunnen we een bezoekje brengen aan het "Dijkmagazijn". Hier is een tentoonstelling over het natuurgebied te zien. 27 mei; we worden vanuit het Marikenhuis gevraagd om op te treden tijdens de Marikenloop, een groot evenement. We zingen op een klein podium, helaas voor weinig publiek, maar genieten van het samen zingen. 5 juni een kleinschalig optreden voor de medewerkers van Sensoor Nijmegen, een luisterlijn bereikbaar voor mensen die behoefte hebben aan een vertrouwelijk gesprek. Donderdag 28 juni is het alweer de laatste koorrepetitie voor de zomervakantie. We sluiten deze laatste koorrepetitie af met een gezamenlijke lunch van zelfgemaakte hapjes.

5 5 woensdag 3 oktober treden we op voor een volle zaal in het ZZG Herstelcentrum te Groesbeek. Op zaterdag 13 oktober is de regionale Korendag van Kanker in Beeld met als thema: Licht! Met 11 Zingen voor je Leven koren komen we samen in de Theater de Lievekamp in Oss. 27 Nijmeegse koorleden gaan mee op deze dag vol zang. Zaterdag 10 november organiseert de gezelligheidscommissie een zangen dansworkshop. Mooie liederen en dansen uit wereldwijde streken worden ingestudeerd. Met aandacht voor de klanken en bewegingen van de Maori s. Onze plannen voor 2019: Donaties en subsidies. In 2019 blijven we onderzoeken of er mogelijkheden zijn om wat extra geld te werven voor het koor. Elke suggestie, sponsoring, gift is welkom. Wij zijn een ANBI-vereniging (Algemeen Nut Beogende Instelling). Het geeft o.a. belastingvoordelen bij de donaties aan ons koor. Ons koor heeft een bijzondere doelstelling, we richten ons op mensen, die geraakt zijn door kanker. Het is een aandachtspunt om dit beter en meer onder de aandacht te brengen. Het groeiend koor blijft aandacht vragen. Hoewel we op de nieuwe locatie meer ruimte hebben, merken we ook dat er tijdens de repetitie veel onrust is. Muziek geeft een bijzondere beleving, die ervaar je vooral als je samen zingt en naar elkaar luistert. Als er veel wordt gepraat tijdens de repetitie kan dit afbreuk doen aan de beleving. Het bestuur krijgt reacties van leden, die deze onrust ervaren, we proberen dit terug te koppelen naar alle leden. Geplande optredens: We kijken wat er aan aanvragen binnen komt. We zijn dit jaar gevraagd voor de plantenmarkt in Nijmegen. We kijken of er een optreden mogelijk is bij de borstkankerdag op de HAN. Georganiseerde activiteiten voor koorleden: we plannen elk jaar vaste activiteiten in. Een lunch met zelfgemaakte hapjes bij de start van het nieuwe jaar en bij de laatste repetitie voor de zomervakantie. We besteden aandacht aan de kerst. Ons koor is een vereniging door en voor leden. We hopen dat leden daardoor zich meer

6 6 betrokken of verbonden voelen aan het koor. Het zou fantastisch zijn dat voor het organiseren van extra activiteiten of voor bijvoorbeeld zingen in een verzorgingsinstelling er initiatieven ontstaan vanuit de leden. Begin januari nemen we afscheid van onze vertrouwde locatie Centrum de Appel. Dat is ook een afscheid van Esther de Appel, die mee geholpen heeft Zingen voor je Leven Nijmegen op te starten. We gaan repeteren in een nieuwe locatie; voorzieningenhart t Hert. Daar hopen we ons weer snel thuis te voelen. We gaan ons richten op een concert. Op zondag 24 februari om uur geeft het koor Zingen voor je Leven Nijmegen een concert in de Theaterkerk te Bemmel. Het koor Zingen voor je Leven Nijmegen geeft dit concert samen met de Zingen voor je Leven koren Arnhem en Ede. We zijn enorm trots op de muzikale ondersteuning van Esther de Graaf op fluit en Diana de Vries op harp tijdens het concert. De opbrengsten van het concert zijn geheel ten bate ons koor. Op 17 februari geven we eenzelfde concert in Ede. Beste mensen, op naar een nieuw jaar vol zang Mariska van Dodewaard Secretaris Zingen voor je Leven Nijmegen

Jaarverslag 2017, Zingen voor je leven-nijmegen 2017: een jubileum, een jaar om te vieren

Jaarverslag 2017, Zingen voor je leven-nijmegen 2017: een jubileum, een jaar om te vieren 1 Zingen voor je Leven Nijmegen Rode Kruislaan 69 6525 JN Nijmegen Email: zingen@zingenvoorjeleven-nijmegen.nl Website: www.zingenvoorjeleven-nijmegen.nl Bankrekening: NL67 TRIO 2024 8115 58 Kamer van

Nadere informatie

Jaarverslag 2016, Zingen voor je Leven Nijmegen

Jaarverslag 2016, Zingen voor je Leven Nijmegen 1 Zingen voor je Leven Nijmegen Groenestraat 116 6531 HT Nijmegen Email: zingen@zingenvoorjeleven-nijmegen.nl Website: www.zingenvoorjeleven-nijmegen.nl Bankrekening: NL67 TRIO 2024 8115 58 Kamer van Koophandel:

Nadere informatie

BELEIDSPLAN 2019 STICHTING ZINGEN VOOR JE LEVEN KOOR LEIDEN. In de statuten van de stichting staat het doel als volgt omschreven:

BELEIDSPLAN 2019 STICHTING ZINGEN VOOR JE LEVEN KOOR LEIDEN. In de statuten van de stichting staat het doel als volgt omschreven: BELEIDSPLAN 2019 STICHTING ZINGEN VOOR JE LEVEN KOOR LEIDEN DOEL VAN DE STICHTING: In de statuten van de stichting staat het doel als volgt omschreven: Het oprichten en in stand houden van een koor onder

Nadere informatie

a. het ondersteunen van lokale initiatieven; ad a. Het ondersteunen van lokale initiatieven ad b. Het Zingen voor je Leven Koor Leiden

a. het ondersteunen van lokale initiatieven; ad a. Het ondersteunen van lokale initiatieven ad b. Het Zingen voor je Leven Koor Leiden BELEIDSPLAN 2015 STICHTING ZINGEN VOOR JE LEVEN KOOR LEIDEN DOEL VAN DE STICHTING: In de statuten van de stichting staat het doel als volgt omschreven: Het oprichten en in stand houden van een koor onder

Nadere informatie

BELEIDSPLAN 2016 STICHTING ZINGEN VOOR JE LEVEN KOOR LEIDEN. In de statuten van de stichting staat het doel als volgt omschreven:

BELEIDSPLAN 2016 STICHTING ZINGEN VOOR JE LEVEN KOOR LEIDEN. In de statuten van de stichting staat het doel als volgt omschreven: BELEIDSPLAN 2016 STICHTING ZINGEN VOOR JE LEVEN KOOR LEIDEN DOEL VAN DE STICHTING: In de statuten van de stichting staat het doel als volgt omschreven: Het oprichten en in stand houden van een koor onder

Nadere informatie

UITNODIGING. Het bestuur. Vriendenbrief nr.5 van het schipperskoor de Maessanghers. 1*)Waar in deze nieuwsbrief wordt geschreven

UITNODIGING. Het bestuur. Vriendenbrief nr.5 van het schipperskoor de Maessanghers. 1*)Waar in deze nieuwsbrief wordt geschreven Vriendenbrief nr.5 van het schipperskoor de Maessanghers Uitgave: december 2018. Na een beknopte update van belangrijke gebeurtenissen, die medio dit jaar aan u werd toegezonden ontvangt u nu onze vijfde

Nadere informatie

Belangrijke informatie om je weg te vinden binnen het koor

Belangrijke informatie om je weg te vinden binnen het koor Mijn AGOK Het Agok is een laagdrempelig koor, waar plezier in het zingen met elkaar op de eerste plaats komt. Belangrijke informatie om je weg te vinden binnen het koor Dit introductieboekje is bedoeld

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT GEMENGD KOOR SPIJKENISSE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT GEMENGD KOOR SPIJKENISSE HUISHOUDELIJK REGLEMENT GEMENGD KOOR SPIJKENISSE Artikel: De Vereniging Gemengd Koor Spijkenisse vindt haar grondslag in de Statuten. Het Subkoor In Between is een onderdeel van het Gemengd Koor Spijkenisse

Nadere informatie

INFO-BOEKJE Seizoen

INFO-BOEKJE Seizoen INFO-BOEKJE Seizoen 2012-2013 Inhoudsopgave Voorwoord 3 Doelstelling 4 Geschiedenis 4 Repetities 4 Organisatie 5 KNZV 5 Concerten 6 Lidmaatschap 7 Afmelding 8 Kleding 8 Ledenvergadering 9 Website 9 Huisregels

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement September 2017

Huishoudelijk Reglement September 2017 Huishoudelijk Reglement September 2017 1. DOEL: Het vormen en in stand houden van een breed muzikaal koor met een zo hoog mogelijk niveau en een zo laag mogelijke drempel. De vereniging kan zich tevens

Nadere informatie

Opening door Harry Welkom aan alle leden, we hebben een volle agenda deze avond.

Opening door Harry Welkom aan alle leden, we hebben een volle agenda deze avond. Notulen jaarvergadering: 14-03-2019 Opening door Harry Welkom aan alle leden, we hebben een volle agenda deze avond. Terugblik 2018 en Jaarverslag Jaarverslag voorgelezen door Loes. Optredens 2019: -januari

Nadere informatie

Functieomschrijving Bestuursleden

Functieomschrijving Bestuursleden Functieomschrijving Bestuursleden versie juli 14 Voorwoord. Een bestuur van een vereniging bestaat uit meerdere personen, bij voorkeur een oneven in getal, z.a. voorzitter, secretaris, penningmeester enz.

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement.

Huishoudelijk Reglement. Artikel 1 Het Bestuur 1. De algemene dagelijkse leiding berust bij het bestuur. 2. Bij tussentijdse aftreding van een bestuurslid blijft deze in functie, tot in de vacature is voorzien, tenzij overmacht

Nadere informatie

Stichting Protestants Jeugdwerk Maassluis

Stichting Protestants Jeugdwerk Maassluis Stichting Protestants Jeugdwerk Maassluis Voorheen st. Gereformeerde Jeugdraad Maassluis JAARVERSLAG 2017 www.jeugdwerkpknmaassluis.nl Lange Boonestraat 5 3144 CR Maassluis E: info@jeugdwerkpknmaassluis.nl

Nadere informatie

STATUTEN. Verder genoemd als Huishoudelijk Reglement (HR) van het Gospelkoor Eternal Joy te Rijssen

STATUTEN. Verder genoemd als Huishoudelijk Reglement (HR) van het Gospelkoor Eternal Joy te Rijssen STATUTEN Verder genoemd als Huishoudelijk Reglement (HR) van het Gospelkoor Eternal Joy te Rijssen Artikel 1. Algemeen 1. De vereniging draagt de naam: Gospelkoor Eternal Joy 2. Het gospelkoor werd op

Nadere informatie

Jaaroverzicht activiteiten Stichting Vrienden van het Radio Filharmonisch Orkest

Jaaroverzicht activiteiten Stichting Vrienden van het Radio Filharmonisch Orkest Jaaroverzicht activiteiten Stichting Vrienden van het Radio Filharmonisch Orkest Na de oprichting in november 2014 was 2015 het eerste jaar waarin we activiteiten georganiseerd hebben voor onze vrienden.

Nadere informatie

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017 Datum: donderdag 13 juli 2017 Populierenblaadje Algemeen: Musical: Onze schoolverlaters hebben weer heel wat talenten laten zien! De musical De DJ draait door was geweldig! Nogmaals dank aan alle ouders

Nadere informatie

Reglement. (theater-)koor-onomatopee. Speedwellstraat 320 3029BL Rotterdam

Reglement. (theater-)koor-onomatopee. Speedwellstraat 320 3029BL Rotterdam (theater-)koor-onomatopee Speedwellstraat 320 3029BL Rotterdam Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt, in enige vorm of

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering Zingen en Zo op 8 april 2019

Verslag Algemene Ledenvergadering Zingen en Zo op 8 april 2019 Verslag Algemene Ledenvergadering Zingen en Zo op 8 april 2019 Aanwezig : 31 van de 42 leden Verslag: Marjan van den Heuvel 1. Opening: We zingen zoals gebruikelijk het lied On Children waarna Peter de

Nadere informatie

Herfst, appels plukken, wandelingen in het bos, paddenstoelen zoeken en bomen tekenen. Zingen, verhalen horen, rekenen tot 1000, en ook breuken leren.

Herfst, appels plukken, wandelingen in het bos, paddenstoelen zoeken en bomen tekenen. Zingen, verhalen horen, rekenen tot 1000, en ook breuken leren. Nieuwsbrief Vrije School Kleverpark Schooljaar 2015-2016 nummer 4, oktober 2015 Herfst, appels plukken, wandelingen in het bos, paddenstoelen zoeken en bomen tekenen. Zingen, verhalen horen, rekenen tot

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT SHANTYKOOR DE BIESBOSCH ARTIKEL 1. Het verenigingsjaar en het boekjaar vallen samen met het kalenderjaar. FINANCIEN ARTIKEL 2. De contributie van de leden wordt jaarlijks op een

Nadere informatie

KvK nr: SOKKENBUURT ZEEMANSKOOR Banknr: t.n.v. Sokkenbuurt Opgericht

KvK nr: SOKKENBUURT ZEEMANSKOOR Banknr: t.n.v. Sokkenbuurt Opgericht INFORMATIE VOOR LEDEN SOKKENBUURT ZEEMANSKOOR. 1 Om je zo goed mogelijk te informeren over de gang van zaken in het koor ontvang je van ons deze informatiebrief. Daarbij zijn een aantal bijlagen gevoegd.

Nadere informatie

GGK-Bulletin Nr

GGK-Bulletin Nr GGK-Bulletin Nr. 5-2018 9 oktober 2018 De zomervakantie is achter de rug en we zijn weer volop aan het werk. Het Kerstconcert is (weer) moeilijker dan we dachten. Veel thuis oefenen is absoluut noodzakelijk.

Nadere informatie

Alle bovengenoemde punten komen hieronder aan de orde.

Alle bovengenoemde punten komen hieronder aan de orde. Koorvereniging Bergen- Beleidsnota 2017 Muzikale Ontwikkeling en bestuurlijke stabiliteit De speerpunten van de vorige beleidsnota s: kwaliteits ontwikkeling en sociaal beleid staan nog steeds recht overeind.

Nadere informatie

datum: pagina: 1

datum: pagina: 1 Verder genoemd als Huishoudelijk reglement van het koor Multiple Voice te Veldhoven 1. Algemeen Multiple Voice is opgericht in 2009. De eerste repetitie is op 12 november 2009. De vereniging draagt de

Nadere informatie

Vereniging. Huishoudelijk Reglement (uitgave 2014)

Vereniging. Huishoudelijk Reglement (uitgave 2014) Vereniging Huishoudelijk Reglement (uitgave 2014) Inhoud HUISHOUDELIJK REGLEMENT... 3 LIDMAATSCHAP... 3 BESTUUR... 3 DIRIGENT... 5 REPETITIES en UITVOERINGEN... 6 GELDMIDDELEN... 6 FINANCIELE KONTROLE...

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije School Kennemerland

Nieuwsbrief Vrije School Kennemerland Nieuwsbrief Vrije School Kennemerland Schooljaar 2015-2016 nummer 4, oktober 2015 Herfst, appels plukken, wandelingen in het bos, paddenstoelen zoeken en bomen tekenen. Zingen, verhalen horen, rekenen

Nadere informatie

Rosmalen. Zaterdag 31 augustus Zondag 1 september. Informatie voor sponsoren. Rosmalen leeft mee

Rosmalen. Zaterdag 31 augustus Zondag 1 september. Informatie voor sponsoren. Rosmalen leeft mee Rosmalen Zaterdag 31 augustus Zondag 1 september Informatie voor sponsoren Rosmalen leeft mee. SamenLoop voor Hoop Rosmalen 2019 Rosmalen organiseert een SamenLoop voor Hoop op 31 augustus en 1 september

Nadere informatie

Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Evenementenkalender Vivium De Bolder

Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Evenementenkalender Vivium De Bolder Evenementenkalender Vivium De Bolder Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 en Najaar winter 2017 Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Vivium helpt u verder Concerten & evenementen > De Bolder

Nadere informatie

Inhoudsopgave: Voorwoord. Activiteiten. Publiciteit. Interne organisatie. Financiën. Conclusies en aanbevelingen

Inhoudsopgave: Voorwoord. Activiteiten. Publiciteit. Interne organisatie. Financiën. Conclusies en aanbevelingen JAARVERSLAG 2015 1 Inhoudsopgave: Voorwoord Activiteiten Publiciteit Interne organisatie Financiën Conclusies en aanbevelingen 2 Voorwoord: Dit jaarverslag is opgesteld om zonodig aan de sponsoren van

Nadere informatie

STICHTING STEUNFONDS KYOGA

STICHTING STEUNFONDS KYOGA Stichting Steunfonds Kyoga beleidsplan 2019 t/m 2021 1 STICHTING STEUNFONDS KYOGA Beleidsplan 2019-2021 Stichting Steunfonds Kyoga Gevestigd te Doorn Opgericht 27 november 2006 Secretariaat: Bergweg 5,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 4 23 Januari 2018 Nieuws Agenda 24 jan: Zeist woensdagmiddag (zintuigen) 27 jan: Optreden van het Jan Wonderlicht Trio (VOL) 2 febr: Carnaval Doorn 3 febr: Lunchen in Zeist

Nadere informatie

Beleidsplan Voor mensen met kanker en hun naasten

Beleidsplan Voor mensen met kanker en hun naasten Beleidsplan 2017-2018 Voor mensen met kanker en hun naasten Voorwoord Hierbij presenteren we als nieuw bestuur het Beleidsplan 2017-2018 voor het Inloophuis Veenendaal. Dit Beleidsplan heeft als doel om

Nadere informatie

Lignum nieuwsbrief 2012-2 1

Lignum nieuwsbrief 2012-2 1 Lignum nieuwsbrief 2012-2 1 Aan: Vrienden van Lignum U ontvangt onze nieuwsbrief omdat u belangstelling heeft getoond in Lignum. Als u deze gratis digitale nieuwsbrief wilt blijven ontvangen, kijk dan

Nadere informatie

Jaarverslag 2013 Stichting "Als kanker je raakt"

Jaarverslag 2013 Stichting Als kanker je raakt Jaarverslag 2013 Stichting "Als kanker je raakt" Inhoudsopgave Bladzijde Voorwoord 3 Bestuurssamenstelling 3 Doelstelling en beleid 4 Organisatie en beloningsbeleid 4 Verslag activiteiten 4 Doelen voor

Nadere informatie

Waar staan wij voor?

Waar staan wij voor? Almere, juni 2015 De Stichting Vrienden van Archipel bestaat alweer bijna een jaar. In 2014 zijn we begonnen met het werven van donateurs en sponsors en gelukkig kunnen wij u melden dat we op de goede

Nadere informatie

Inhoudsopgave: Voorwoord. Activiteiten. Publiciteit. Interne organisatie. Financiën. Conclusies en aanbevelingen

Inhoudsopgave: Voorwoord. Activiteiten. Publiciteit. Interne organisatie. Financiën. Conclusies en aanbevelingen JAARVERSLAG 2016 1 Inhoudsopgave: Voorwoord Activiteiten Publiciteit Interne organisatie Financiën Conclusies en aanbevelingen 2 Voorwoord: Dit jaarverslag is opgesteld om zonodig aan de sponsoren van

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Ik wens u nu alvast een hele fijne kerstvakantie en een goede start van het nieuwe jaar!

Nieuwsbrief. Ik wens u nu alvast een hele fijne kerstvakantie en een goede start van het nieuwe jaar! Nieuwsbrief December De laatste maand van het jaar is begonnen. Een periode die bol staat van de bijzondere gebeurtenissen op school. Afgelopen week bezocht Sinterklaas onze school en nu maken we ons op

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 6 06 Februari 2018 Nieuws Agenda 7 febr: Fablab in Zeist 7 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Sparta 9 febr: DDK met SMASH 9 febr: Carnaval Zeist(nieuw) 10 febr: Voetbal FC Utrecht

Nadere informatie

Jaarplan 2018 Popkoor Springtime. Uitwerking beleidsplan

Jaarplan 2018 Popkoor Springtime. Uitwerking beleidsplan Uitwerking beleidsplan 2018-2020 Bestuur Popkoor Springtime Vastgesteld ALV 7 maart 2018 Inhoud Inleiding... 2 Wat voor koor willen we in 2018 zijn?... 2 Onze optredens... 2 Ons repertoire... 2 Onze uitstraling...

Nadere informatie

Introductie voor de nieuwe leden van

Introductie voor de nieuwe leden van Introductie voor de nieuwe leden van versie: mei 15 Voorwoord. Bij dit koor doen wij, leden en bestuur, veel zaken zoals we dat gewend zijn te doen. Wij kunnen ons voorstellen dat die manier voor nieuwe

Nadere informatie

ACTIVITEITENAGENDA. Februari 2014. Thema: Winter

ACTIVITEITENAGENDA. Februari 2014. Thema: Winter ACTIVITEITENAGENDA Februari 2014 Thema: Winter Activiteitenagenda Februari 2014 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen) Dag Feb. Activiteit Tijd Plaats Maandag 3 - Doove

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Artikel 1 Het Bestuur 1. De algemene dagelijkse leiding berust bij het bestuur. 2. Bij tussentijdse aftreding van een bestuurslid blijft deze in functie, tot in de vacature is voorzien, tenzij overmacht

Nadere informatie

MAANDELIJKSE ACTIVITEITEN DE EESTER SEPTEMBER 2017 NIEUW

MAANDELIJKSE ACTIVITEITEN DE EESTER SEPTEMBER 2017 NIEUW MAANDELIJKSE ACTIVITEITEN DE EESTER SEPTEMBER 2017 NIEUW Data: 9 september 13:30 14 oktober 13:30 11 november 13:30 Data: vanaf 13 september wekelijks iedere woensdag ochtend WORKSHOP BUIKDANS door Alyza

Nadere informatie

Bestuur verslag 2017 Stichting Sint voor elk Kind Lelystad, mei 2017

Bestuur verslag 2017 Stichting Sint voor elk Kind Lelystad, mei 2017 Bestuur verslag 2017 Toen begin 2015 burgemeester Margreet Horselenberg aan de Rotaryclubs in Lelystad een beroep deed voor hulp voor een bijzondere doelgroep van kinderen in Lelystad, hebben we niet kunnen

Nadere informatie

Vrijwilligers Wij zijn heel blij met onze vrijwilligers, gezamenlijk wordt er telkens weer een mooie activiteit neergezet!

Vrijwilligers Wij zijn heel blij met onze vrijwilligers, gezamenlijk wordt er telkens weer een mooie activiteit neergezet! JAARVERSLAG 2018 Voor u ligt het jaarverslag van de Stichting Coalitie Erbij Woudenberg. Zoals u onderstaand kunt lezen hebben wij ook dit jaar, behalve de bijeenkomsten van Samen op Zondag, diverse activiteiten

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement 1 Huishoudelijk reglement t Hèmerts Visserskoor Index Artikel 1 Aanmelden... Pag. 2 Artikel 2 Contributie. Pag. 2 Artikel 3 Repetities.. Pag. 2 Artikel 4 Afmelden repetitie... Pag. 2 Artikel 5 Toegang

Nadere informatie

Protestantse Gemeente Bilthoven

Protestantse Gemeente Bilthoven Protestantse Gemeente Bilthoven WIJKGEMEENTE OOST / WEST zondag 9 augustus 2015 Noorderkerk, 10.30 uur Voorganger Ouderling Diakenen Lector Organist Koster Collecte ds. Benedikte L. Bos Ria Foeken en Tjitske

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Nieuwsbrief

Nieuwsbrief. April Nieuwsbrief Nieuwsbrief April 2016 Nieuwsbrief Musical De DJ draait door Op donderdag 7 en vrijdag 8 april hebben we prachtige optredens van de kinderen gezien in het café. We hebben op school met veel plezier de

Nadere informatie

ACTIVITEITEN BANJAERT

ACTIVITEITEN BANJAERT ACTIVITEITEN 2017-2018 BANJAERT 23 t/m 27 oktober 2017: NATUURBELEVING VOOR KINDEREN. Gedurende deze dagen zijn er in Banjaert activiteiten voor kinderen waar je je ter plekke voor kunt inschrijven en

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Nieuwsbrief september 2016 Dag dames, Nu de zomer bijna voorbij is en het verenigingsleven overal weer gaat beginnen ontvangt u deze eerste nieuwsbrief van ons nieuwe verenigingsjaar, 2016-2017. Ik

Nadere informatie

LOCATIE: YMCA MUZIEKCENTRUM, KEIZERSTRAAT 58 MEER INFO EN ONLINE AANMELDING WWW.YMCASCHEVENINGEN.NL KORTING TOT 100% MET OOIEVAARSPAS

LOCATIE: YMCA MUZIEKCENTRUM, KEIZERSTRAAT 58 MEER INFO EN ONLINE AANMELDING WWW.YMCASCHEVENINGEN.NL KORTING TOT 100% MET OOIEVAARSPAS MUZIEKORIËNTATIE GITAAR UKELELE BASGITAAR DRUMMEN TOETSEN ZANG SAXOFOON DWARSFLUIT BANDCOACHING DIVERSE KOREN SINGER SONGWRITER DANS & SHOWBIZZ SiR MUSICAL THEATERSCHOOL POPCLASS LIVE MUZIEK EVENEMENTEN

Nadere informatie

Muziek: Tjeerd P. Oosterhuis Choreografie en lesopzet: Lucia Marthas

Muziek: Tjeerd P. Oosterhuis Choreografie en lesopzet: Lucia Marthas Muziek: Tjeerd P. Oosterhuis Choreografie en lesopzet: Lucia Marthas 1 Inleiding Ook dit jaar heeft kinderen voor kinderen in samenwerking met de Koningspelen een nieuwe titel song genaamd: OKIDO In dit

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Algemeen Huishoudelijk Reglement Het Oisterwijks levensliederenkoor de Molenzangers gevestigd in Oisterwijk. Het koor staat sinds 18 augustus 2010 ingeschreven in het verenigingsregister van de Kamer van

Nadere informatie

Financieel verslag Seizoen Zwolle 29 december 2017

Financieel verslag Seizoen Zwolle 29 december 2017 S T I C H T I N G B E N J A M I N B R I T T E N O R K E S T E N P o d i u m v o o r t a l e n t o n t w i k k e l i n g! Financieel verslag Seizoen 2016 2017 Zwolle 29 december 2017 Folke Meijer HP Herwig

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park

Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park 2018 Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park Datum 14-11-2017 Stichting vrienden van Het Schaffelaar Park Nieuwe Markt 3 3771 CB Barneveld stichting@hetschaffelaarpark.nl www.hetschaffelaarpark.nl

Nadere informatie

Beleidsplan (meerjarig)

Beleidsplan (meerjarig) Beleidsplan (meerjarig) Laatste bijgewerkt: 20-07-2018 Dit plan geeft inzicht in de manier waarop wij onze doelstellingen bereiken. Basisgegevens. De naam Stichting Met senioren naar ADO Het RSIN/ fiscaal

Nadere informatie

1e Kwartaal 2015. Voor u ligt alweer de 11e editie van het Wenum Hoeve Bulletin.

1e Kwartaal 2015. Voor u ligt alweer de 11e editie van het Wenum Hoeve Bulletin. www.wenumhoeve.nl 2015 Jaargang 11 Voor u ligt alweer de 11e editie van het Wenum Hoeve Bulletin. Zoals gebruikelijk een overzicht van alle activiteiten in het afgelopen jaar kort weergegeven. Uiteraard

Nadere informatie

Notulen bestuursvergadering Eemnesser Popkoor Dijksound

Notulen bestuursvergadering Eemnesser Popkoor Dijksound Notulen bestuursvergadering Eemnesser Popkoor Dijksound Datum : donderdag 30 maart 2017 Tijd : 20.00 uur Plaats : bij Carla (Ijsbaankade 193 Huizen) Aanwezig : Carla, Willeke, Erik, Heleen & Petra Afwezig

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT 1 1. Oorsprong, vorm, doel en middelen: HUISHOUDELIJK REGLEMENT Vereniging Interkerkelijk Gospelkoor Outside Interkerkelijk Gospelkoor Outside is opgestart vanuit het Kerkcentrum De Drieklank in Almere

Nadere informatie

Beeldspraak. NIEUW BESTUUR voor de AVN. Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 26 april werden vijf nieuwe bestuursleden benoemd.

Beeldspraak. NIEUW BESTUUR voor de AVN. Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 26 april werden vijf nieuwe bestuursleden benoemd. NIEUW BESTUUR voor de AVN Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 26 april werden vijf nieuwe bestuursleden benoemd. Sinds 1999 heeft Ellens moeder afasie. Daardoor kan zij niet meer praten en schrijven.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF oktober. Start danslessen op de Odyssee

NIEUWSBRIEF oktober. Start danslessen op de Odyssee NIEUWSBRIEF 5 28 oktober INHOUDSOPGAVE: Start danslessen op de Odyssee Opbrengst van de sponsorloop Bericht van de MR Informatie over de nieuwsbrief en afmelden agenda via website Open podium 9 november

Nadere informatie

Heilooër Harmonie-orkest Caecilia. Beleidsplan 2012 2015

Heilooër Harmonie-orkest Caecilia. Beleidsplan 2012 2015 Heilooër Harmonie-orkest Caecilia Beleidsplan 2012 2015 Versie 2014 V Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 1.1 Doelstelling van de vereniging 3 2. Bestuur en organisatie 4 2.1 Bestuur 4 2.2 Commissies 4 3. Beleid

Nadere informatie

Chr. vrouwenkoor. Jaarrekening 2013. Jaarrekening 2013 Sola Gratia

Chr. vrouwenkoor. Jaarrekening 2013. Jaarrekening 2013 Sola Gratia Chr. vrouwenkoor Jaarrekening 2013 1 Inhoudsopgave Balans... 3 Staat van baten en lasten... 4 Toelichting op de balans... 5 Toelichting op de staat van baten en lasten... 6 Overige... Bijlage I Begroting

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Locatie : Beukenlaan 8, 5363 RA Velp Secr. : Noordhoek 22, 5375 AS REEK www.kinderboerderijvelp.nl Info : kinderboerderijvelp@gmail.com Rabo : NL64RABO0128 780371 KvK : 17198081 Nieuwsbrief december 2018

Nadere informatie

Financieel verslag Seizoen Zwolle 20 december 2016

Financieel verslag Seizoen Zwolle 20 december 2016 S T I C H T I N G B E N J A M I N B R I T T E N O R K E S T E N P o d i u m v o o r t a l e n t o n t w i k k e l i n g! Financieel verslag Seizoen 2015 2016 Zwolle 20 december 2016 Folke Meijer HP Herwig

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

STICHTING STEUNFONDS KYOGA

STICHTING STEUNFONDS KYOGA Stichting Steunfonds Kyoga beleidsplan 2015 t/m 2018 1 STICHTING STEUNFONDS KYOGA Beleidsplan 2015-2018 Stichting Steunfonds Kyoga Gevestigd te Doorn Opgericht 27 november 2006 Secretariaat: Bergweg 5,

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN

NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN Na een lange zomer met zon en regen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Het is misschien een beetje gek maar onze nieuwsbrief lijkt een beetje op de zomer,

Nadere informatie

BENCHMARKRAPPORT 2018 JEUGDPOPKOOR ZINGE! - HENDRIK-IDO-AMBACHT - CULTUURVERENIGING

BENCHMARKRAPPORT 2018 JEUGDPOPKOOR ZINGE! - HENDRIK-IDO-AMBACHT - CULTUURVERENIGING BENCHMARKRAPPORT 2018 JEUGDPOPKOOR ZINGE! - HENDRIK-IDO-AMBACHT - CULTUURVERENIGING HOOFDSTUK 1: INLEIDING Jeugdpopkoor Zinge! heeft deelgenomen aan de Verkiezing Vereniging van het Jaar 2018. Bij het

Nadere informatie

1. Waar staat Popkoor Luidkeels voor De koers van Popkoor Luidkeels De organisatie van Luidkeels Commissies 8

1. Waar staat Popkoor Luidkeels voor De koers van Popkoor Luidkeels De organisatie van Luidkeels Commissies 8 Popkoor Luidkeels 1 Indeling 1. Waar staat Popkoor Luidkeels voor 3 2. De koers van Popkoor Luidkeels 4 3. De organisatie van Luidkeels 6 4. Commissies 8 5. Profielbeschrijvingen 10 5.1. Profiel dirigent

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 7 april 2017 Nieuws Agenda 9 april: FC Utrecht- Twente 22 april: Vogelwandeling Zeist. 23 april: FC Utrecht- Roda JC. 27 april: Koningsdag. 28 april: optreden van Doornvogels

Nadere informatie

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij Nieuwsbrief Vrije Tijd week 43 25 oktober 2018 Nieuws Agenda 26 okt. : Duitse avond Zeist 26 okt. : Themasoos: Boerensoos 27 okt. : workshop herfstdecoratie 3 nov. : Lunch in Zeist ( nieuw) 9 nov. : optreden

Nadere informatie

Jaarprogramma Amusement RSZK De Hoevenakkers. Amusement RSZK De Hoevenakkers

Jaarprogramma Amusement RSZK De Hoevenakkers. Amusement RSZK De Hoevenakkers Amusement Welzijn Mei Jaarprogramma Amusement 1 Amusement Amusement Welzijn Mei Betekenis pictogrammen Spel Muziek/theater Winkel Verwen Cliënten die in de RSZK woonzorgcentra wonen hebben vrij toegang

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede December 2015

Activiteiten programma De Meerstede December 2015 Dinsdag 1 december Mozaïek De laatste keer in dit jaar. Het wordt een kleurrijke middag. Locatie: 1 e etage creatief-centrum + materiaalgeld Kosten intern: materiaalgeld Zaal open 14.00 uur Aanvang 14.15

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

STICHTING BLIND VERTROUWEN BELEIDSPLAN 2014-2015

STICHTING BLIND VERTROUWEN BELEIDSPLAN 2014-2015 STICHTING BLIND VERTROUWEN BELEIDSPLAN 2014-2015 Voorwoord: Voor u ligt het beleidsplan van Stichting Blind Vertrouwen 2014-2015 De stichting is opgericht en notarieel geregistreerd op 13 Juni 2014 en

Nadere informatie

van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen

van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen Geffen: 24-02-2015 Bestuursoverleg Ondernemend Geffen Datum: Locatie: dinsdag 24 Februari 14.30 uur van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen Vooraf gaand aan dit overleg hebben we

Nadere informatie

Beleidsplan TOV Auteur: Wendy Verkerk Klein

Beleidsplan TOV Auteur: Wendy Verkerk Klein Beleidsplan TOV 2017 Auteur: Wendy Verkerk Klein Voorwoord Voor u ligt het nieuwe beleidsplan voor 2017 van stichting jij bent TOV! TOV eten en TOV boeken zijn onlosmakelijk verbonden met de stichting.

Nadere informatie

New Voices, een koor waar woorden gaan leven!

New Voices, een koor waar woorden gaan leven! New Voices, een koor waar woorden gaan leven! New Voices is in 2004 opgericht. Beginnen in een regio waar al veel koren reeds langere tijd hun bestaan hebben, is een uitdaging. Als koor moet je dan wel

Nadere informatie

ZANG EN VRIENDSCHAP-OISTERWIJK

ZANG EN VRIENDSCHAP-OISTERWIJK gemengde zangvereniging ZANG EN VRIENDSCHAP-OISTERWIJK opgericht 24 juni 1924 Informatie voor leden Januari 2015 2 INHOUDSOPGAVE blz Zang en Vriendschap-Oisterwijk 3 Repetities 4 Contributie / Lidmaatschap

Nadere informatie

VRIJWILLIGER IN BORNHOLM. Daar zit muziek in!

VRIJWILLIGER IN BORNHOLM. Daar zit muziek in! VRIJWILLIGER IN BORNHOLM Daar zit muziek in! Woonzorgcentrum Amstelring Bornholm Amstelring Bornholm is een woonzorgcentrum in Hoofddorp. In dit centrum wonen 150 bewoners en verblijven 30 revalidanten.

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT POPKOOR POWERPOP

HUISHOUDELIJK REGLEMENT POPKOOR POWERPOP HUISHOUDELIJK REGLEMENT POPKOOR POWERPOP Visiedocument 2010-2012 Waar in dit reglement zij of haar staat wordt ook hij of hem bedoeld. Popkoor Powerpop is een gemengd zangkoor met een populair repertoire.

Nadere informatie

Jaarverslag Jaarverslag

Jaarverslag Jaarverslag Jaarverslag 2017 www.moonbikesandcoffee.nl Jaarverslag 2017 1 Jaarverslag 2017 Stichting Moon1 in opbouw. 2 Jaarverslag 2017 3 Inhoud Voorwoord 7 1: Algemene informatie 9 2: Subsidie 11 3: Donatie/sponsoring

Nadere informatie

Zomervakantie 5,- VIER DE BIJ WORKSHOPS OF GRATIS

Zomervakantie 5,- VIER DE BIJ WORKSHOPS OF GRATIS VIER DE Zomervakantie BIJ WORKSHOPS 5,- OF GRATIS Van maandag 22 juli tot en met zondag 1 september kun je bij Cultura de zomervakantie vieren! Kinderen kunnen meedoen aan verschillende activiteiten. Bekijk

Nadere informatie

Ledenbrief speelseizoen Nijmegen, juni 2015

Ledenbrief speelseizoen Nijmegen, juni 2015 1 Secretariaat: Witsenburgselaan 63 6524 TG Nijmegen 024 3237322 wies.andriessen@gmail.com nijmegen@huismuziek.nl Ledenbrief speelseizoen 2015-2016 Nijmegen, juni 2015 Aan de leden van de Vereniging Huismuziek

Nadere informatie

Stichting Ewoi. Jhr. N. van Rosenthalweg ZW Oosterbeek

Stichting Ewoi. Jhr. N. van Rosenthalweg ZW Oosterbeek Stichting Ewoi Jhr. N. van Rosenthalweg 28 6862 ZW Oosterbeek 026-333 26 06 Jaarverslag 2015. Algemeen. Stichting Ewoi omvat hulp in Lodwar, Kenia, aan de armste ouderen, dove en gehandicapte kinderen.

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER APRIL 2011

ACTIVITEITENKALENDER APRIL 2011 ACTIVITEITENKALENDER APRIL 2011 Uitgelicht Vrijdag 1 april 16.00-17.00 uur Receptie 25-jarig bestaan Schoorwijckkoor Donderdag 7 april 10.00-12.00 uur Seniyour truien Donderdag 7 april 19.30-21.30 uur

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018 Studio58 & omgeving December 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via: goes@vrijetijd.gors.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen Nieuwsbrief Vrije Tijd week 44 1 november 2018 Nieuws Agenda 3 nov. : Lunch in Zeist 6 nov. : Glamourgirls Zeist 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid

Nadere informatie

Robijn huijs is in 2017 (bijna) elke dinsdag en elke donderdag open van 10:00-16:00 uur.

Robijn huijs is in 2017 (bijna) elke dinsdag en elke donderdag open van 10:00-16:00 uur. Jaarverslag 2017 Er is in 2017 veel gebeurd! Algemeen - Vrije inloop Robijn huijs is in 2017 (bijna) elke dinsdag en elke donderdag open van 10:00-16:00 uur. Mensen met kanker en hun naasten kunnen vrij

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT behorende bij de Statuten van de Vereniging

HUISHOUDELIJK REGLEMENT behorende bij de Statuten van de Vereniging HUISHOUDELIJK REGLEMENT behorende bij de Statuten van de Vereniging Schola Cantorum Karolus Magnus Doel Artikel 1 De vereniging Schola Cantorum Karolus Magnus (verder te noemen: de schola ) stelt zich

Nadere informatie

MUZIEKVERENIGING VICINIA VIANEN NBr. INFORMATIE VOOR NIEUWE LEDEN

MUZIEKVERENIGING VICINIA VIANEN NBr. INFORMATIE VOOR NIEUWE LEDEN MUZIEKVERENIGING VICINIA VIANEN NBr. INFORMATIE VOOR NIEUWE LEDEN ALGEMENE INFORMATIE. Muziekvereniging Vicinia is officieel opgericht op 11 januari 1988. Wij repeteren op donderdagavond van 19.30 uur

Nadere informatie

Beleidsplan TOV 2016. Auteur: Wendy Verkerk Klein

Beleidsplan TOV 2016. Auteur: Wendy Verkerk Klein Beleidsplan TOV 2016 Auteur: Wendy Verkerk Klein Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan van stichting jij bent TOV! TOV eten en TOV boeken zijn onlosmakelijk verbonden met de stichting. Dit plan beschrijft

Nadere informatie

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie.

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 45 8 november 2018 Nieuws Agenda 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans(

Nadere informatie

Informatie MEERWAARDE

Informatie MEERWAARDE Informatie MEERWAARDE Van stichting Meerwaarde hebben wij toestemming gekregen om de activiteiten t.b.v. ouderen en volwassenen uit het programmaboekje najaar 2005 te publiceren. De activiteiten vinden

Nadere informatie

BELEIDSORIENTATIE

BELEIDSORIENTATIE BELEIDSORIENTATIE 2017-2020 Inleiding Begin 2013 heeft het toenmalige bestuur de ALV een beleidsoriëntatie aangeboden voor de periode 2013 t/m 2016. Het was het eerste keer in de geschiedenis van het NKK

Nadere informatie