HANDLEIDING SLOTKASTFREESMACHINE 171

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HANDLEIDING SLOTKASTFREESMACHINE 171"

Transcriptie

1 HANDLEIDING SLOTKASTFREESMACHINE 171

2 ALGEMENE BESCHRIJVING De slotkastfreesmachine 171 bestaat uit: Slotkastfreesmachine 171 Montagegereedschap ( sleutels ) Een vierdelige, losneembare hoogteaanslag met onderbegrenzing Freeskop 15mm Vier beschermplaatjes voor de klembekken Houten transport/opslagkist Bedieningsinstructie en overige documenten De slotkastfreesmachine 171 is bedoeld voor intensief, discontinu, professioneel gebruik. Gebruikershandleiding Deze handleiding is een vertaling van de Engelstalige handleiding zoals die door IVEST TOOLS B.V. bij de slotkastfreesmachine geleverd wordt. Hoewel de nodige zorgvuldigheid in acht genomen is bij het maken van deze vertaling is het niet geheel uit te sluiten dat er onvolkomenheden ingeslopen zijn. IVEST TOOLS B.V. stelt zich op het standpunt dat de originele Engelstalige handleiding, door de producent van de machine geleverd, de enige juiste is en aanvaardt derhalve geen aansprakelijkheid in welke vorm of wijze ook voor mogelijke onvolkomenheden in deze Nederlandse vertaling ervan.

3 BEDOELD GEBRUIK De slotkastfreesmachine171 is uitsluitend bestemd voor: HET FREZEN VAN SLOTKASTGATEN T.B.V. SLOTEN EN BIJZETKASTEN VAN MEERPUNTSLUITINGEN IN HOUTEN DEUREN LET OP: Bij wijziging van het gebruiksdoel vervalt de geldigheid van de CE markering. ATEX RICHTLIJNEN Deze machine voldoet niet aan de ATEX richtlijnen en mag daarom nooit gebruikt worden in een omgeving met explosiegevaar, van welke aard dan ook.

4 TRANSPORT De machine dient te allen tijde vervoerd te worden in de meegeleverde houten transport/opslagkist. OPSLAG U dient de machine in de meegeleverde houten transport/opslag kist op te slaan in een droge ruimte.

5 Bedieningsinstructie SLOTKASTFREESMACHINE 171 Voor onze algemene veiligheidsvoorschriften en veiligheidsadviezen verwijzen wij u naar ons blad Veiligheidsvoorschriften en veiligheidsadviezen bij gebruik van elektrische gereedschappen. Dit maakt deel uit van deze handleiding. Afbeelding 1 Bevestigen van de zwengel Monteer zwengel A op as B en zet deze vast met sluitring C en bout D zoals aangegeven in Fig. 1. ( ZWENGEL EN EXENTER STAAN TEGENOVER ELKAAR) Zorg ervoor dat de machine losgekoppeld is van het elektriciteitsnet. Afbeelding 2 Monteren van de freeskoppen De slotkastfreesmachine wordt geleverd met een 16mm freeskop gemonteerd op de freeshouder-as. Men verwijdert een freeskop door de freeshouder-as te blokkeren met sleutel E1 ( Fig. 2) en vervolgens met sleutel F de freeskop los te draaien. Men monteert een freeskop door deze volledig op de M6 schroefdraad van de freeshouder-as te draaien. Zorg ervoor dat de machine losgekoppeld is van het elektriciteitsnet. Afbeelding 3 Schakelaar De schakelaarbehuizing F1 (Fig. 7) is voorzien van hefboom Y en een zijdelingse ontgrendelschuif Z. Om de machine te starten dient eerst ontgrendelschuif Z naar voren geschoven te worden en vervolgens, zonder schuif Z los te laten, dient hefboom Y ingedrukt te worden. Op deze manier blijft de machine continu draaien. Indien hendel Y nogmaals ingedrukt wordt als de machine draait, dan deblokkeert automatisch de ontgrendelschuif Z en komt de machine tot stilstand. Zowel ontgrendelschuif Z als hefboom Y keren weer terug in hun rustpositie. De ontgrendelschuif Z voorkomt dat de machine per abuis in werking gesteld wordt.

6 Machine aanpassen aan de slotkastdikte Meet de maximale dikte van het slot N, inclusief alle verdikkingen van het slot ( zie fig. 4 ). Neem in deze meting de afmeting van de voorplaat NIET mee. Monteer een freeskop met een diameter gelijk aan de maximale dikte of een freeskop met een iets grotere diameter in overeenstemming met de beschrijving onder punt 6, Monteren van freeskoppen. Zorg ervoor dat de machine losgekoppeld is van het elektriciteitsnet. Instellen van de slotkastlengte Meet de grootste lengte van het slot H, inclusief alle uitstekende delen ( Zie fig. 4 ). Neem in deze meting de afmeting van de voorplaat NIET mee. Om de machine af te stellen op de gewenste freeslengte H dient eerst moer P ( zie fig. 5 ) met sleutel F losgedraaid worden. Draai aan kartelmoer R net zo lang totdat de gewenste lengte op de schaalverdeling S ingesteld is. Tenslotte dient moer P weer aangedraaid te worden. Vergewis u er van dat moer P ( zie fig. 5 ) goed aangedraaid is. Als dit niet goed gebeurd is kan er schade aan het lengte-instel systeem ontstaan. De centrering van de freeskop t.o.v. de deur of het werkstuk waarin een slotkast gefreesd moet worden geschiedt automatisch als de kleine plaatjes J1 ( zie fig. 7 ) zich in de 0 positie op de machineklemmen V1 bevindt. ( zie fig. 7 en fig. 9 ) Instellen van de slotkastdiepte Meet de maximale diepte van het slot T, inclusief alle uitstekende delen ( zie fig. 4 ) en INCLUSIEF de dikte van de voorplaat. Voeg aan deze maat enkele millimeters toe. De freesdiepte is afleesbaar op de maatverdeling U2 ( zie fig. 6 ). De maatverdeling is afleesbaar in stapjes van 1 mm. Draai knop W los ( zie fig. 6 ) en positioneer ring V op de gewenste diepte. De onderkant van de ring geeft de freesdiepte weer. Draai vervolgens knop W weer vast.

7 Proeffrezen Als de voorbereidingen getroffen zijn zoals beschreven in bovenstaande secties, is het aanbevolen om de resultaten van de instellingen te controleren a.d.h.v. het slot dat gebruikt gaat worden. Geadviseerd wordt om een proeffrezing uit te voeren. Plaats een houten proefblok met afmetingen 4 x 15 cm in een bankschroef. Draai knop K (Fig. 9) los. Draai blokkeerhendel J ( Fig. 6) in horizontale positie en help handmatig de motor omhoog te komen totdat de eindpositie bereikt is. Plaats de slotkastfreesmachine op het houten proefblok ( Fig. 7 ) zodanig dat de markering op de positioneerstang D1 ( zie fig. 8 ) die het midden van het gereedschap aangeeft, samenvalt met het midden van de te frezen slotkast. Het is handig om het midden van de te frezen slotkast aan te geven met een potloodstreepje op het werkstuk. ( NB. D1 is de stang waaraan de afzuigkap bevestigd is ) Klem de freesmachine stevig op het proefblok door de hendels K1 vast aan te draaien. Controleer door aan zwengel A te draaien ( zie fig. 7 ) of de freesmachine zich onbelemmerd over de gehele lengte van de slotkast kan bewegen. Draai de blokkeerhendel J ( zie fig. 6 ) in verticale positie om het voedingsmechanisme in te schakelen. Controleer of de elektrische schakelaar zich in de uit positie bevindt en dat de fixeerhendel Z ( zie fig. 7 ) ontgrendeld is. Verbindt de machine met het elektriciteitsnet.start nu de freesmotor door hendel Y naar voren te drukken en fixeer deze door knop Z in te drukken ( zie fig. 7 ) Draai aan hendel A ( zie fig. 7 ) net zo lang totdat de diepte, ingesteld onder sectie, instellen slotkastdiepte, bereikt is. Stop de machine door hendel Y nogmaals in te drukken. Zorg ervoor dat de machine losgekoppeld is van het elektriciteitsnet. Draai blokkeerhendel J ( zie fig. 6 ) in horizontale positie om het voedingsmechanisme weer uit te schakelen. De freesmotor keert automatisch, d.m.v. een gasveer, terug naar de rustpositie.verwijder de machine van het proefblok, controleer of de slotkast de gewenste afmetingen heeft. Mocht dit niet het geval zijn dan dienen de ingesteld maten gecorrigeerd te worden zoals in vorige secties omschreven.

8 Slotkast frezen in een deur Als het proeffrezen voltooid is en de het slot past goed in de gefreesde slotkast, dan kan de slotkast in de deur als volgt gefreesd worden: Plaats de deur verticaal en zorg er voor dat deze niet meer kan bewegen. Als de deur al afgehangen is kan deze met wiggen vastgezet worden. Plaats het slot tegen de deur zodanig dat het krukgat in het slot zich op de gewenste hoogte bevindt. Breng hierna een markering op de deur aan die overeenkomt met het midden van het slot. ( zie fig. 8 ) Zorg ervoor dat de machine losgekoppeld is van het elektriciteitsnet. Voer de handelingen uit die beschreven zijn onder sectie proeffrezen aangaande het bevestigen van de slotkastfreesmachine op de deur en het frezen van de slotkast. Seriematig slotkast frezen Mocht het wenselijk zijn om meerdere deuren te voorzien van slotkasten op dezelfde hoogte dan wordt aangeraden om gebruik te maken van de maatstang A1 ( zie fig. 9 ) om de te verrichten handelingen te vereenvoudigen. Nadat de slotkastfreesmachine in de juiste positie op de eerste deur geklemd is kunnen de vier maatstangen in elkaar geschroefd worden en vervolgens geschoven worden in de machineklemmen X ( zie fig. 7 en fig. 9 ). De begrenzingring om de maatstang wordt op de bovenkant van de deur gelegd waarna deze vastgeschroefd wordt met knoppen B1 ( zie fig. 7 ). Voor het frezen van een volgende deur hoeft dan alleen de slotkastfreesmachine op de deur geklemd te worden zodanig dat de begrenzingring weer op de bovenkant van de deur gelegd wordt. Zo wordt bereikt dat alle slotkasten in de afzonderlijke deuren op eenzelfde afstand van de bovenkant van de deur gefreesd worden. Het is ook mogelijk om de maatstang A1, zonder begrenzingring, te gebruiken als eferentiemaat t.o.v. de vloer. Horizontaal slotkast frezen Om de slotkastfreesmachine horizontaal te kunnen gebruiken, bijvoorbeeld om slotkasten te frezen voordat een deur afgehangen is, is het raadzaam om de demper T1 ( Fig. 9) te verwijderen. Hierdoor kan de slee ongedempt in horizontale positie bewegen. Om dit te doen dient de moer P losgedraaid te worden ( zie fig. 5 ) met sleutel F. Door te draaien aan kartelschroef R dient de lengte-indicator S verschoven te worden naar het einde van de slagbegrenzing A1. Verwijder knop S1 ( zie fig. 9 ) waarmee demper T1 bevestigd is en bewaar deze knop om hem later nog eens te kunnen gebruiken. Stel vervolgens, vooraleer te werken met de machine, de gewenste freeslengte in zoals beschreven in sectie 9. De machine mag NIET gebruikt worden met een instelling gelijk of groter dan de maximale slaglengte.

9 Aanpassingen voor opdekdeuren Voor het frezen van opdekdeuren, dient de centrering van de machine op de kopse kant van de deur alsmede de freesdiepte aangepast te worden. De gaat als volgt: Om de machine te centreren op het vlakke gedeelte dienen de moeren Q die de klembekken fixeren, losgedraaid te worden met sleutel F (Fig. 10). Verschuif de platen J1 in de juiste richting over een afstand die de helft van de opdekrand bedraagt en draai de moeren Q weer vast. De freesdiepte dient aangepast te worden als omschreven in sectie 10. De begrenzingring V (Fig. 6) moet gepositioneerd worden op de maatverdeling op een hoogte die de som is van de diepte van het te frezen gat T (Fig. 4) en de hoogte van de opdekrand omdat de machine aanligt tegen deze opdekrand. Afzuighulpstuk De slotkastfreesmachine 171 is uitgerust met een afzuigmond D2 (Fig.8 + 9) die gemonteerd kan worden op de positioneerstang D1. ( Fig. 8). Deze afzuigmond kan op de positie van het te frezen slotkastgat bevestigd worden. Middels een industriële afzuiger, kan dan stof en spaanafval afgezogen worden. Demontage van de motor en de freeshouder-as Zorg ervoor dat de machine losgekoppeld is van het elektriciteitsnet In het geval dat het motorgedeelte verwijderd moet worden omdat deze gebruikt moet worden in het freeshulpstuk AC16I of als de freeshouder-as M (Fig. 3 ) vervangen dient te worden, dan moet eerst de freeskop G (Fig. 2) verwijderd worden als omschreven in monteren van de freeskoppen. Verwijder vervolgens begrenzingmoer H ( Fig. 3) en de ring I. Draai de knop K (Fig. 3) los en draai de blokkeerhendel J 90 om de diepte-stel-as te ontgrendelen en trek met beide handen aan de freesmotor totdat deze volledig van de geleidingsassen geschoven is. Plaats pen L (Fig. 3) in de behuizing van de motor om daarmee de motor-as te blokkeren. Verwijder nu de freeshouder-as M met sleutel E.

Installatiehandleiding Easy Roof Evolution. Formaat L-1 (1676 x 1001 portrait)

Installatiehandleiding Easy Roof Evolution. Formaat L-1 (1676 x 1001 portrait) Installatiehandleiding Easy Roof Evolution Formaat L-1 (1676 x 1001 portrait) 1. Voorbereiding Stel de bovenkant van de schroeven van de eindklem in op dezelfde hoogte als de bovenkant van de pv module.

Nadere informatie

GEBRUIKERS- HANDLEIDING SLOTKASTFREES

GEBRUIKERS- HANDLEIDING SLOTKASTFREES GEBRUIKERS- HANDLEIDING SLOTKASTFREES Houten deuren AANBEVOLEN PROCEDURE Gebruik het slot als mal en markeer de boven en onderkant van de slotkast en de voorplaat. (Zie A,B,C en D) Selecteer een frees

Nadere informatie

009 - DE EXTRUDER MONTEREN. Neem de onderdelen uit het zakje gemarkeerd met 30.

009 - DE EXTRUDER MONTEREN. Neem de onderdelen uit het zakje gemarkeerd met 30. 009 - DE EXTRUDER MONTEREN Neem de onderdelen uit het zakje gemarkeerd met 30. Neem het GROTE TANDWIEL, KLEINE TANDWIEL, EXTRUDERVOET, EXTRUDER VEERHOUDER, DRAADGELEIDER, EXTRUDER LAGERKLEM A, EXTRUDER

Nadere informatie

Montage instructie Mechanisch codeslot. Montage instructie Mechanisch codeslot met krukbediening Type KNSV 5150 SCP

Montage instructie Mechanisch codeslot. Montage instructie Mechanisch codeslot met krukbediening Type KNSV 5150 SCP Mechanisch codeslot met krukbediening Type KNSV 5150 SCP Mechanisch codeslot Situatie : Op bestaand DIN slot Mechanisch codeslot met krukbediening Type KNSV 5150 SCP Mechanisch codeslot Situatie : Met

Nadere informatie

Verstekzaagmachine Elu/DeWALT 230 V

Verstekzaagmachine Elu/DeWALT 230 V Verstekzaagmachine Elu/DeWALT 230 V Code: 700002 Veiligheidssymbolen: Fabricaat/merk: Type: Elu/DeWALT TGS 3 / DW 743 (N) Toepassing Zagen van hout, aluminium en kunststof. Veiligheidsvoorschriften Lees

Nadere informatie

M O N T A G E - I N S T R U C T I E S D E U R E N

M O N T A G E - I N S T R U C T I E S D E U R E N MONTAGE-INSTRUCTIES DEUREN Inhoudsopgave Inleiding. Inleiding. Voorbereiding voor montage. Waterpas zetten. Vlakke deuren en paneeldeuren Deuren monteren Deuren stellen Paneeldeurrand verstellen Paneeldeuren

Nadere informatie

Freeshandleiding. Algemene richtlijnen

Freeshandleiding. Algemene richtlijnen Freeshandleiding Algemene richtlijnen Introductie Welkom in de PMB! Veiligheid is hier het allerbelangrijkst. Zorg ervoor dat je altijd een veiligheidsbril, veiligheidsschoenen en een stofjas draagt. Lang

Nadere informatie

Schuif dit gemonteerde deel in het rechter profiel van het BASISFRAME. Schuif het profiel nog iets verder tot het middelpunt zich op 16 cm van de

Schuif dit gemonteerde deel in het rechter profiel van het BASISFRAME. Schuif het profiel nog iets verder tot het middelpunt zich op 16 cm van de Schuif dit gemonteerde deel in het rechter profiel van het BASISFRAME. Schuif het profiel nog iets verder tot het middelpunt zich op 16 cm van de rand van het basisframe bevindt. Draai de bouten van de

Nadere informatie

Banden de- en montage machine

Banden de- en montage machine Banden de- en montage machine - 1 - Algemene veiligheidsregels Deze handleiding bevat belangrijke informatie, lees deze aandachtig door voordat men de machine gaat gebruiken. 1. Omschrijving van de machine

Nadere informatie

Lichte inhaak arm (type CL) Geboute arm (type CB) Zware inhaak arm (type CH) Geklemde arm (type CP)

Lichte inhaak arm (type CL) Geboute arm (type CB) Zware inhaak arm (type CH) Geklemde arm (type CP) Montagehandleiding draagarmstellingen Type: Lichte inhaak arm (type CL) Geboute arm (type CB) Zware inhaak arm (type CH) Geklemde arm (type CP) Geachte klant, Bij de ontwikkeling van deze draagarmstelling

Nadere informatie

Handleiding Euroflex Basic & Classic

Handleiding Euroflex Basic & Classic Handleiding Euroflex Basic & Classic FABRIKANT: Eurovema AB Baldersvägen 38 SE-332 35 Gislaved, Zweden Tel: +46 371 390 100 Fax: +46 371 189 82 E: info@eurovema.se I: www.eurovema.se Inhoudsopgave Inleiding

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING. :metselwerk of beton

MONTAGEHANDLEIDING. :metselwerk of beton MONTAGEHANDLEIDING model type :ZEELAND :metselwerk of beton => Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. = => Volg gedurende de montage de 6 stappen in

Nadere informatie

Handleiding. Tilly Light fietsendrager

Handleiding. Tilly Light fietsendrager Handleiding Tilly Light fietsendrager mei 2015 Tilly Light BV Inhoudsopgave Algemeen 4 Onderdelen 5 Stekker aansluiting 10 Eerste gebruik 11 Op de auto plaatsen 15 Fietsen plaatsen 18 Rijden 23 Fietsen

Nadere informatie

Bijlage 16: Handleiding

Bijlage 16: Handleiding Bijlage 16: Handleiding Hier volgt een zeer gedetailleerde handleiding van hoe de lasercutte Mendel geassembleerd kan worden. Eerst zal er begonnen worden met enkele kleinere tussenassemblees. In de handleiding

Nadere informatie

Jack vta 562/800. Pagina 1 van 12 versie

Jack vta 562/800. Pagina 1 van 12 versie Jack vta 562/800 Pagina 1 van 12 versie 20171211 Wat wordt standaard geleverd: 1 Lift Jack vta 562/800 2 Besturingskast 3 Verbindingskabel 4 Voeding 5 Voedingskabel 6 TV beugel 7 Vesamount 8 Afstandsbussen

Nadere informatie

Montagehandleiding voor Squarish Type: wandmontage voor een holle wand

Montagehandleiding voor Squarish Type: wandmontage voor een holle wand Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 4 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Voetenplaat. Monteren van de adapterplaat 1:1 6:1. Spatborden Taxifixatieset

INHOUDSOPGAVE. Voetenplaat. Monteren van de adapterplaat 1:1 6:1. Spatborden Taxifixatieset INHOUDSOPGVE Editie 1 2009 11 23 NL 1201-1 Monteren van de adapterplaat 1:1 Voetenplaat 6:1 Diepte verstelling zitunit Stoelverkanteling Verstellen van de duwbeugel Positionering van de wielen Positionering

Nadere informatie

Montage Handleiding Ahrend Essa Slinger-Bureau 200 x 120

Montage Handleiding Ahrend Essa Slinger-Bureau 200 x 120 Montage Handleiding Ahrend Essa Slinger-Bureau 200 x 120 INLEIDING In deze handleiding wordt, aan de hand van foto s en begeleidend schrijven, uitgelegd hoe een Ahrend Essa hoek-bureau met slingersysteem

Nadere informatie

Wandmontagekit. Voor gebruik met de vrijstaande serie kachels van Elise. Installatie-Instructies en Onderhoud. Voor gebruik in NL (Nederland)

Wandmontagekit. Voor gebruik met de vrijstaande serie kachels van Elise. Installatie-Instructies en Onderhoud. Voor gebruik in NL (Nederland) Wandmontagekit Voor gebruik met de vrijstaande serie kachels van Elise Installatie-Instructies en Onderhoud Voor gebruik in NL (Nederland) BELANGRIJK DE BEHUIZING, VOORZIJDE EN GLASPANEEL WORDEN EXTREEM

Nadere informatie

S2 Frees-/boormallen gebruikshandleiding

S2 Frees-/boormallen gebruikshandleiding S2 Frees-/boormallen gebruikshandleiding De Serie aanslagmal & Voorplaatfreesmal Slotkastfreesmal freesmal deurbeslag Infrezen en voorboren gaat tegenwoordig makkelijker met de frees- en boormallen van

Nadere informatie

Jack vta 562/800. Pagina 1 van 15 versie

Jack vta 562/800. Pagina 1 van 15 versie Jack vta 562/800 Pagina 1 van 15 versie 20150709 Wat wordt standaard geleverd: 1 Lift Jack vta 562/800 2 Besturingskast 3 Verbindingskabel 4 Voeding 5 Voedingskabel 6 TV beugel 7 Vesamount 8 Afstandsbussen

Nadere informatie

Handleiding. Tilly Light fietsendrager

Handleiding. Tilly Light fietsendrager Handleiding Tilly Light fietsendrager Versie 1, 2015 Tilly Light BV 2 inhoudsopgave Inhoudsopgave Onderdelen 5 Eerste gebruik 8 Op de auto plaatsen 12 Fietsen plaatsen 15 Rijden 20 Fietsen afnemen 21 Van

Nadere informatie

Handleiding Euroflex Basic

Handleiding Euroflex Basic Handleiding Euroflex Basic FABRIKANT: Eurovema AB Baldersvägen 38 SE-332 35 Gislaved, Zweden Tel: +46 371 390 100 Fax: +46 371 189 82 E: info@eurovema.se I: www.eurovema.se RevaMed B.V. telefoon + 31 (0)

Nadere informatie

Installatie van. Installatie:

Installatie van. Installatie: -2- Installatie van SIGMA-schottensystemen Het doel van deze instructies is de installateur een idee geven van de correcte techniek die moet worden gebruikt voor de installatie en assemblage van een typisch

Nadere informatie

Montage instructie Voor de wand schuivend systeem

Montage instructie Voor de wand schuivend systeem Montage instructie Voor de wand schuivend systeem met kozijn pagina 1/14 Inhoudsopgave Pagina 2 Benodigdheden 3 Inhoud van de verpakkingen 4 Hoofdbestanddelen Varidoors schuifdeur systeem 5 Sparing controleren

Nadere informatie

Montage- en bedieningsinstructie voor Luxaflex Roman Shades Kettingsysteem

Montage- en bedieningsinstructie voor Luxaflex Roman Shades Kettingsysteem voor Luxaflex Roman Shades Kettingsysteem NL Algemene Informatie Het is van belang dat u volgende montage- en bedieningsinstructies nauwgezet uitvoert. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor het

Nadere informatie

Jack vta 562/800. Pagina 1 van 9 versie

Jack vta 562/800. Pagina 1 van 9 versie Jack vta 562/800 Pagina 1 van 9 versie 20180205 Wat wordt standaard geleverd: 1 Lift Jack vta 562/800 2 Besturingskast 3 Verbindingskabel 4 Voeding 5 Voedingskabel 6 TV beugel 7 Vesamount 8 Afstandsbussen

Nadere informatie

Om splinterige boorgaten te voorkomen moet er onder de HPL-plaat, hardhout of multiplex worden gelegd. In het algemeen wordt een

Om splinterige boorgaten te voorkomen moet er onder de HPL-plaat, hardhout of multiplex worden gelegd. In het algemeen wordt een Owokern HPL Technische informatie. Boren Om splinterige boorgaten te voorkomen moet er onder de HPL-plaat, hardhout of multiplex worden gelegd. In het algemeen wordt een spiraalboor (HSS) gebruikt om te

Nadere informatie

Rijwielgedeelte zijspan voor de eerste maal aan de motorfiets koppelen.

Rijwielgedeelte zijspan voor de eerste maal aan de motorfiets koppelen. D. Rijwielgedeelte zijspan voor de eerste maal aan de motorfiets koppelen. Plaats de motorfiets op een vlakke ondergrond en zet de motorfiets op de zijstandaard. Schakel de eerste versnelling in (om te

Nadere informatie

AANWIJZINGEN VOOR DE INSTALLATIE

AANWIJZINGEN VOOR DE INSTALLATIE SbS_Inst_102_00286_NL 23-04-2007 10:43 Pagina 20 AANWIJZINGEN VOOR DE INSTALLATIE ALVORENS DE KOELKAST TE INSTALLEREN WATERAANSLUITING ELEKTRISCHE AANSLUITING NIVELLEREN VAN DE KOELKAST INSTALLATIE VAN

Nadere informatie

Montagehandleiding V100 Energy Ball. V100 Energy Ball. Doc: HE 10 60 005 NL V 1.0 03-01-2008. 2008 Home Energy www.homeenergy.nl

Montagehandleiding V100 Energy Ball. V100 Energy Ball. Doc: HE 10 60 005 NL V 1.0 03-01-2008. 2008 Home Energy www.homeenergy.nl V100 Energy Ball Doc: HE 10 60 005 NL V 1.0 0-01-2008 2008 Home Energy www.homeenergy.nl Pagina 1 van 9 Doc: HE 10 60 005 NL V 1.0 0-01-2008 Inhoudsopgave: Inleiding Pagina Inventarislijst Pagina 4 Stap

Nadere informatie

002- DE X-WAGEN MONTEREN. Neem de X-WAGEN uit de doos. Neem de volgende onderdelen uit het zakje gemarkeerd met 3:

002- DE X-WAGEN MONTEREN. Neem de X-WAGEN uit de doos. Neem de volgende onderdelen uit het zakje gemarkeerd met 3: 002- DE X-WAGEN MONTEREN Neem de X-WAGEN uit de doos. Neem de volgende onderdelen uit het zakje gemarkeerd met 3: Neem ook 4 LAGERKLEMMEN uit het zakje met de plastic onderdelen (zie afb. onder): Steek

Nadere informatie

DRAAIDEUR MET ZIJLICHT

DRAAIDEUR MET ZIJLICHT MONTAGEHANDLEIDING DRAAIDEUR MET ZIJLICHT LEES VOORDAT U START MET DE INSTALLATIE EERST DEZE HANDLEIDING GOED DOOR Deze handleiding beschrijft de installatie van de draaideur in de volgende uitvoeringen:

Nadere informatie

Powerpack. gebruikshandleiding

Powerpack. gebruikshandleiding Powerpack gebruikshandleiding 1 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding De RMA powerpack is een hulpmiddel voor de begeleiding. Het vergemakkelijkt het duwen van een rolstoel gebruiker. De hulpmotor is niet ontworpen

Nadere informatie

Installatiehandleiding. Pannendak montage SUNKIT ZONNESTROOMSYSTEEM VOOR MONTAGE OP PANNENDAK SUNKIT. Zonnestroomsysteem

Installatiehandleiding. Pannendak montage SUNKIT ZONNESTROOMSYSTEEM VOOR MONTAGE OP PANNENDAK SUNKIT. Zonnestroomsysteem Pannendak montage SUNKIT Zonnestroomsysteem Administrator 7-10-2008 15:18 1/5 Algemeen Deze handleiding begeleidt u stap voor stap bij de montage van het SUNKIT zonneenergiesysteem. Lees voordat u begint

Nadere informatie

Opbouwbeschrijving Brighton

Opbouwbeschrijving Brighton Opbouwbeschrijving Brighton 1: Vóór u begint 1. Ondergrond Deze moet vlak zijn, bijvoorbeeld bestraat of een houten raamwerk met daarop een beplating (bijv. OSB). Zorg er voor dat de ondergrond de vloer

Nadere informatie

Montagehandleiding Elektrische aandrijving. Garage- en bedrijfsdeuren voor zelfmontage

Montagehandleiding Elektrische aandrijving. Garage- en bedrijfsdeuren voor zelfmontage Montagehandleiding Elektrische aandrijving Garage- en bedrijfsdeuren voor zelfmontage www.derooijgaragedeuren.nl Technische specificaties: Vermogen 220V AC +/- 10% 50 ~60 Hz Radio frequentie 433,92MHz

Nadere informatie

L " 254cm. 176lbs 80kg. AVF Group Ltd. Hortonwood 30, Telford, Shropshire, TF1 7YE, England. Nederlandse taal. Folder Nr.

L  254cm. 176lbs 80kg. AVF Group Ltd. Hortonwood 30, Telford, Shropshire, TF1 7YE, England. Nederlandse taal. Folder Nr. L8500 STOPPE ederlandse taal Folder r. 464184 rev 00 Lees alle instructies vooraleer installatie aan te vangen. ls u vragen hebt over dit product of problemen ondervindt met de installatie, neem dan contact

Nadere informatie

MiniBlack Black BlackOut MaxiBlack MaxiBlackOut

MiniBlack Black BlackOut MaxiBlack MaxiBlackOut MiniBlack Black BlackOut MaxiBlack MaxiBlackOut INHOUD 1. Algemeen... 2 2. Beschrijving... 2 3. Technische specificaties... 3 4. Richtlijnen bij de keuze van de motor... 3 4.1 Voor rolluiken en screens...

Nadere informatie

Montagehandleiding voor Squarish Type: wandmontage voor een metselwerk- of betonmuur

Montagehandleiding voor Squarish Type: wandmontage voor een metselwerk- of betonmuur Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 5 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

80" +44 (0) (UK) 80kg. 203cm. 176lbs. AVF Group Ltd. Road 30. Hortonwood Ind Est, Telford, Shropshire, TF1 7YE, England

80 +44 (0) (UK) 80kg. 203cm. 176lbs. AVF Group Ltd. Road 30. Hortonwood Ind Est, Telford, Shropshire, TF1 7YE, England L8500 Folder Nederlandse taal Nr. 463077 rev 03 STOPPEN Lees alle instructies vooraleer installatie aan te vangen. ls u vragen hebt over dit product of problemen ondervindt met de installatie, neem dan

Nadere informatie

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een metselwerk- of betonmuur

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een metselwerk- of betonmuur Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 6 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

Montagehandleiding Luxalon Plafond Type: 300L

Montagehandleiding Luxalon Plafond Type: 300L Montagehandleiding Luxalon Plafond Type: 300L Voor een optimaal resultaat heeft u een aantal eenvoudige gereedschappen nodig: - Scherp mes, bijvoorbeeld een hobbymes (voor het op maat snijden van de lamellen)

Nadere informatie

Balanceermachine GEBRUIKERSHANDLEIDING

Balanceermachine GEBRUIKERSHANDLEIDING - 1 - 1 Algemeen 1.1 Algemene veiligheidsregels De balanceermachine mag alleen gebruikt worden door personeel dat daar gemachtigd voor is en voldoende opgeleid is. De balanceermachine mag alleen maar gebruikt

Nadere informatie

Gebruik de DoggyRide Jogger-Stroller Set niet voordat u deze handleiding aandachtig heeft door gelezen.

Gebruik de DoggyRide Jogger-Stroller Set niet voordat u deze handleiding aandachtig heeft door gelezen. Gebruikershandleiding Original/Novel Jogger-Stroller Set Waarschuwing Gebruik de DoggyRide Jogger-Stroller Set niet voordat u deze handleiding aandachtig heeft door gelezen. Algemeen Gefeliciteerd met

Nadere informatie

Neem de wieldraagarm...

Neem de wieldraagarm... C. Rijwielgedeelte zijspan Neem de wieldraagarm... en monteer met een M14x50 bout voorzien van veerring en ring de M14 stangkoppeling aan het uiteinde van de rechthoekige koker. De moer bevindt zich dan

Nadere informatie

Handleiding Handleiding plaatsing laadobject Plaatsen laadobject FKN -PRO44-FKN25-2S-2NM -PRO44-FKN25-2S-1NM

Handleiding Handleiding plaatsing laadobject Plaatsen laadobject FKN -PRO44-FKN25-2S-2NM -PRO44-FKN25-2S-1NM Handleiding Handleiding plaatsing laadobject Plaatsen laadobject FKN PRO44FKN252S2NM PRO44FKN252S1NM zonder gebruik van beton 1 Novermber 2014 revisie Datum status Opsteller: Stijn Vispoel Inhoud 1. Inleiding...

Nadere informatie

Etiketteerapparaat Selenia

Etiketteerapparaat Selenia Etiketteerapparaat Selenia Laden met etiketten (zie ook tekening III): - Verwijder de etikettenplaat (17) van de machine. - Neem een pakje etiketten en klem deze tussen de 2 met rubber beklede zijsteunen

Nadere informatie

Handleiding: Afkortzaag t.b.v. hout

Handleiding: Afkortzaag t.b.v. hout Handleiding: Afkortzaag t.b.v. hout Veiligheidsinstructies Algemeen 1 Zorg voor een opgeruimde werkomgeving Een rommelige werkomgeving kan tot ongelukken leiden. 2 Houd rekening met omgevingsinvloeden

Nadere informatie

BOB21M + BOB30M ALGEMENE MONTAGEVOORSCHRIFTEN WAARSCHUWING - Voordat men met de installatie kan beginnen dient men deze handleiding en instructies nauwkeurig te lezen. - Het is strikt verboden het product

Nadere informatie

Aanpassingset met onderdelen voor aandrijving Model 44905, of GreensPro 1200 greensrol

Aanpassingset met onderdelen voor aandrijving Model 44905, of GreensPro 1200 greensrol Form No. 338-643 Rev A Aanpassingset met onderdelen voor aandrijving Model 44905, 44906 of 44907 GreensPro 00 greensrol Modelnr.: 7-5899 Modelnr.: 7-5907 Installatie-instructies WAARSCHUWING CALIFORNIË

Nadere informatie

MONTAGE-INSTRUCTIES MODULAIRE ANTI-PANIEKBALK MET INSTEEK-ANTIPANIEKSLOT VLGS. EN 1125

MONTAGE-INSTRUCTIES MODULAIRE ANTI-PANIEKBALK MET INSTEEK-ANTIPANIEKSLOT VLGS. EN 1125 MONTAGE-INSTRUCTIES MODULAIRE ANTI-PANIEKBALK MET INSTEEK-ANTIPANIEKSLOT VLGS. EN 1125 573/151/00 01 OM TE VOLDOEN AAN BOVENSTAANDE NORMEN MAG DE DEUR NIET ZWAARDER ZIJN DAN 200 KG, NIET OGER ZIJN DAN

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING JOMY VASTE LADDER MET UITSCHUIFBARE GEBALANCEERDE BASIS

MONTAGEHANDLEIDING JOMY VASTE LADDER MET UITSCHUIFBARE GEBALANCEERDE BASIS MONTAGEHANDLEIDING JOMY VASTE LADDER MET UITSCHUIFBARE GEBALANCEERDE BASIS JOMY SA +32 42 78 55 12 Rue Bourgogne n 20 +32 42 78 26 75 4452 Wihogne, België www.jomy.com/nl nl@jomy.com Assemblage van de

Nadere informatie

Vooraleer het toestel in gebruik te nemen moet men controleren of hij correct functioneert. Het toestel niet gebruiken wanneer het beschadigd is

Vooraleer het toestel in gebruik te nemen moet men controleren of hij correct functioneert. Het toestel niet gebruiken wanneer het beschadigd is ALGEMENE OPMERKINGEN Lees aandachtig de aanwijzingen in dit handboek. Vooraleer het toestel in gebruik te nemen moet men controleren of hij correct functioneert. Het toestel niet gebruiken wanneer het

Nadere informatie

4-Koloms hefbruggen elektro hydraulisch

4-Koloms hefbruggen elektro hydraulisch /VS /VANS 4-Koloms hefbruggen elektro hydraulisch INHOUDSOPGAVE PAG 1 Inleiding 02 2 Verpakking transport / opslag 02 3 Veiligheidsbepaling 02 4 Beschrijving hefbrug 02 5 Installatie 03 nl/td--01 /VS /VANS

Nadere informatie

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een holle wand

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een holle wand Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 5 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

Aluminium Broeikas. extremshops.eu Grape 1.01 17-06-10. Model: Grape. Benodigd gereedschap

Aluminium Broeikas. extremshops.eu Grape 1.01 17-06-10. Model: Grape. Benodigd gereedschap Aluminium Broeikas Model: Grape Benodigd gereedschap extremshops.eu Grape.0 7-06-0 Instructies Voor het juiste gebruik, raden we u aan de opbouw van de structuur op basis van deze gids te maken en deze

Nadere informatie

Montagehandleiding madeira 1.0. Montagehandleiding Madeira

Montagehandleiding madeira 1.0. Montagehandleiding Madeira Montagehandleiding madeira 1.0 Montagehandleiding Madeira 1 Montagehandleiding Madeira... 1 1. Ophangen muursteunen... 4 2. Montage kast met treklijst en doekrol... 4 3. Bepalen positie voetplaat (eventueel

Nadere informatie

Quick Reference Guide. Karat 130, Karat 164 en Karat 300 met boorstatief Compact en Large

Quick Reference Guide. Karat 130, Karat 164 en Karat 300 met boorstatief Compact en Large Karat 130, Karat 164 en Karat 300 met boorstatief Compact en Large 2 Gebruiksaanwijzing voor het boren in beton met Karat 130, Karat 164 en Karat 300 diamant kernboormachines met boorstatief Compact en

Nadere informatie

Bepaal de vrije ruimte, liftkooi op de laatste stopplaats, zorg dat de lift op stuit staat.

Bepaal de vrije ruimte, liftkooi op de laatste stopplaats, zorg dat de lift op stuit staat. Installatie handleiding SEF DB met 1 contact Bepaal de vrije ruimte, liftkooi op de laatste stopplaats, zorg dat de lift op stuit staat. Controleer of het juiste SEF hekwerk aanwezig is: SEF 700 minimale

Nadere informatie

Montagehandleiding voor Squarish Type: wandmontage voor een cellenbeton- of gipsblokkenmuur

Montagehandleiding voor Squarish Type: wandmontage voor een cellenbeton- of gipsblokkenmuur Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 6 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

Installatie & Onderhoudsinstructies 10-2015

Installatie & Onderhoudsinstructies 10-2015 Installatie & Onderhoudsinstructies 1 10-2015 VEILIGHEID EN CORRECT GEBRUIK Om veiligheid en een lange levensduur van dit product te garanderen, zal u de bijgesloten instructies strikt in acht moeten nemen.

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING. :cellenbeton of gipsblokken

MONTAGEHANDLEIDING. :cellenbeton of gipsblokken MONTAGEHANDLEIDING model type :ZEELAND :cellenbeton of gipsblokken => Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. => Volg gedurende de montage de 7 stappen

Nadere informatie

AluTech 500 Series Gebruikershandleiding.

AluTech 500 Series Gebruikershandleiding. Gebruikershandleiding. AluTech 3400 serie (opbouw) AluTech 3500 serie (inbouw) AluTech 540 AluTech 540/O Inhoud Pagina Overzicht bedieningselementen 2 Rugleuning instellen 3 Hoogte voetensteun instellen

Nadere informatie

PLAATSINGSINSTRUCTIES DUOFUSE POORTJE

PLAATSINGSINSTRUCTIES DUOFUSE POORTJE 6/2013 NL PLAATSINGSINSTRUCTIES DUOFUSE POORTJE Aangezien het Duofuse houtcomposiet poortje duurzamer is dan een houten poortje, is een correcte plaatsing noodzakelijk om jarenlang te kunnen genieten.

Nadere informatie

Handleiding. HMB 4-seizoenen pui Samenstelling & montage

Handleiding. HMB 4-seizoenen pui Samenstelling & montage Handleiding HMB 4-seizoenen pui Samenstelling & montage Inhoudsopgave 1. Algemeen 2 2. Opties 4-seizoenen pui 3 3. Rekenformule 5 4. Bewerking aan kozijn 8 5. Bewerking aan de twee buitenste deuren 11

Nadere informatie

Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw

Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw ruynzeeldealer. De leverancier is niet aansprakelijk voor beschadigingen

Nadere informatie

bathroom design douchecabines LITHO kwartrond

bathroom design douchecabines LITHO kwartrond douchecabines LITHO kwartrond www.bruynzeelhomeproducts.nl bathroom design LET OP: de Litho kwartrond wordt geleverd in 2 aparte dozen. Doos 1/2 bevat het linkerscherm en alle losse onderdelen. Doos 2/2

Nadere informatie

Docentenblad 4 Monteren 1

Docentenblad 4 Monteren 1 Docentenblad 4 In monteren 1 krijgt de leerling een overzicht van handboormachines, boorsoorten, boordiameters en plugdiameters. Vervolgens moet hij of zij gaten boren in een gipsmuur met massieve stenen.

Nadere informatie

Installation instructions, accessories. Sneeuwkettingen. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Pagina 1 / 15 R

Installation instructions, accessories. Sneeuwkettingen. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Pagina 1 / 15 R Installation instructions, accessories Instructienr. 30664147 Versie 1.0 Ond. nr. Sneeuwkettingen R7700468 Volvo Car Corporation Sneeuwkettingen- 30664147 - V1.0 Pagina 1 / 15 Uitrusting A0000162 R7700458

Nadere informatie

BELANGRIJK - Lees voor installatie deze handleiding aandachtig door. - Het is verboden om de DU.IT14N motoren voor andere toepassingen te gebruiken als omschreven in deze installatie handleiding - Geef

Nadere informatie

4-Koloms hefbruggen elektro hydraulisch

4-Koloms hefbruggen elektro hydraulisch 4-Koloms bruggen elektro hydraulisch nl/td-al-6044,12044-1 INHOUDSOPGAVE PAG 1 Inleiding 02 2 Verpakking transport / opslag 02 3 Veiligheidsbepaling 03 4 Beschrijving brug 03 5 Installatie 04 6 Aansluiting

Nadere informatie

Belangrijk. Deze fietsendrager is geschikt voor fietsen tot 35 kg per fiets.

Belangrijk. Deze fietsendrager is geschikt voor fietsen tot 35 kg per fiets. H A N D L E I D I N G EAGLE 2 Belangrijk Deze fietsendrager is geschikt voor fietsen tot 35 kg per fiets. Inhoud 3 Montage van de Eagle pag. 4 Montage en demontage van de fietsdrager op de auto pag. 5

Nadere informatie

JALOUZIËN. Bedienings- en montagehandleiding

JALOUZIËN. Bedienings- en montagehandleiding Bedienings- en montagehandleiding Woord vooraf Deze handleiding geeft inzicht in de werking, de montage en het onderhoud van de door Geha bv geleverde apparaten. U dient zich tijdens plaatsing en montage

Nadere informatie

NL. ClimaRad Sensa V2X Installatiehandleiding

NL. ClimaRad Sensa V2X Installatiehandleiding 2018. 001 NL ClimaRad Sensa V Installatiehandleiding Algemeen Eisen bij installatie Binnenspouwblad sterk genoeg om ClimaRad Sensa V te kunnen dragen. Stijve en sterke muurconstructie achter de bevestigingspunten.

Nadere informatie

Door de diverse stappen in deze montagehandleiding te doorlopen zorg je ervoor dat he in een handomdraai klaar bent met de montage.

Door de diverse stappen in deze montagehandleiding te doorlopen zorg je ervoor dat he in een handomdraai klaar bent met de montage. Gefeliciteerd met je nieuwe Highlander fiets! We hebben de fiets met veel zorg ontworpen, samengesteld en verpakt, zodat je veel plezier hebt aan je nieuwe fiets. Heb je een vraag over de fiets? Neem dan

Nadere informatie

Handleiding: Montage tristand pannendak Auteur: Carolien Hoppenbrouwers Datum: februari 2013 Benodigdheden: - Rolmaat / lang meetlint - Potlood - Schroefmachine met kruiskop, Torx T40, Imbus 3 & 5 - Spaanplaatschroeven

Nadere informatie

UKS140-8RVA+ Onderbouw koelkast Gebruiksaanwijzing

UKS140-8RVA+ Onderbouw koelkast Gebruiksaanwijzing UKS140-8RVA+ Onderbouw koelkast Gebruiksaanwijzing UKS140-8RV A+ Versie NL 11/2013 Pagina 1 van 8 Voor ingebruikname Na transport dient het apparaat minstens 24 uur te blijven staan voordat u het aan het

Nadere informatie

Hoofdmaten V2xx-xxALU-x, V3xx-xxALU-x. Met LED en LED-schakelaar. Cilinder: 17 mm Europrofiel. Benodigdheden

Hoofdmaten V2xx-xxALU-x, V3xx-xxALU-x. Met LED en LED-schakelaar. Cilinder: 17 mm Europrofiel. Benodigdheden Handleiding Montage V25x-xxRVS-x/V25x-xxALU-x smalschild V35x-xxRVS-x/V35x-xxALU-x breedschild Waarschuwingen! Alle voorzorgsmaatregelen, instructies en waarschuwingen zoals beschreven in de handleiding

Nadere informatie

Montagehandleiding voor SolidDutch wasbakken Type: wandmontage voor een metselwerk- of betonmuur

Montagehandleiding voor SolidDutch wasbakken Type: wandmontage voor een metselwerk- of betonmuur ken Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 8 stappen in deze handleiding tijdens de montage. o De montage dient uitgevoerd te worden door

Nadere informatie

VOEGEN FREES"TERA" 95310

VOEGEN FREESTERA 95310 VOEGEN FREES"TERA" 95310 SPECIFICATIES Met de frees "TERA" maakt u gelijkvormige groeven langs voegen in PVC en linoleum voordat u gaat warmlassen. TECHNISCHE KENMERKEN Vermogen: Snelheid: Diepteregeling:

Nadere informatie

De groomerborstel verwijderen. De aandrijfkast van de groomer verwijderen. Adapterset voor aandrijfas voor universele groomer. Procedure.

De groomerborstel verwijderen. De aandrijfkast van de groomer verwijderen. Adapterset voor aandrijfas voor universele groomer. Procedure. Adapterset voor aandrijfas voor universele groomer Modelnr.: 133-9230 Form No. 3412-245 Rev A Installatie-instructies 1 De groomerborstel verwijderen 2 De aandrijfkast van de groomer verwijderen 1. Als

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding SL-2013.01 roulettetafel Lees voor het opzetten en gebruiken van de roulette tafel deze gebruikershandleiding zorgvuldig door. Bewaar deze gebruikershandleiding bij de tafel. Handel

Nadere informatie

INLEIDING VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN SYMBOLEN. De symbolen in deze gebruiksaanwijzing. Symbolen op het apparaat

INLEIDING VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN SYMBOLEN. De symbolen in deze gebruiksaanwijzing. Symbolen op het apparaat INLEIDING Deze gebruiksaanwijzing is bedoeld voor Rapid 100E. Lees ze eerst grondig door alvorens u het apparaat in gebruik neemt. Deze gebruiksaanwijzing bevat de veiligheidsvoorschriften, de voorschriften

Nadere informatie

1. Naam van het product Bubbelpaneel. 2. Product code Kleur Zwart of wit

1. Naam van het product Bubbelpaneel. 2. Product code Kleur Zwart of wit 1. Naam van het product Bubbelpaneel 2. Product code 18523 3. Kleur Zwart of wit 4. Korte beschrijving Het best van twee werelden - een paneel en een bubbelunit in één! Een schitterend product van ROMPA.

Nadere informatie

32" +44 (0) (UK) 60lbs 27kg. 81cm. AVF Group Ltd. Road 30. Hortonwood Ind Est, Telford, Shropshire, TF1 7YE, England

32 +44 (0) (UK) 60lbs 27kg. 81cm. AVF Group Ltd. Road 30. Hortonwood Ind Est, Telford, Shropshire, TF1 7YE, England L2500 Folder Nederlandse taal Nr. 463080 rev 04 STOPPEN Lees alle instructies vooraleer installatie aan te vangen. ls u vragen hebt over dit product of problemen ondervindt met de installatie, neem dan

Nadere informatie

900.527.11. Frezenset voor buiten- en binnendeuren Entrée et intérieur fraises set porte. Gebruiksaanwijzing Manuel d'instruction

900.527.11. Frezenset voor buiten- en binnendeuren Entrée et intérieur fraises set porte. Gebruiksaanwijzing Manuel d'instruction 900.527.11 Frezenset voor buiten- en binnendeuren Entrée et intérieur fraises set porte Gebruiksaanwijzing Manuel d'instruction C.M.T. UTENSILI S.p.A. Italy - Pesaro 61020 Chiusa di Ginestreto Via Della

Nadere informatie

Handleiding versie 1.2 NL

Handleiding versie 1.2 NL Handleiding versie 1.2 NL Inhoudsopgave 1 ALGEMEEN 1.1 Lokale aspecten van de montage-gebruikshandleiding 3 1.2 Beoogd gebruik 3 1.3 Onjuist gebruik 3 1.4 Op te volgen wetten, richtlijnen en normen 3 1.5

Nadere informatie

Handleiding: montage tristand steeldak/damwand Auteur: Carolien Hoppenbrouwers Datum: Maart 2013 Benodigdheden: - Rolmaat / lang meetlint - Potlood - Schroefmachine met kruiskop, Torx T40, Imbus 5 - Poptang

Nadere informatie

HANDLEIDING! " # $ %! & ' ' ' % $ %! & ( % ) * +, -. +/ ". +/

HANDLEIDING!  # $ %! & ' ' ' % $ %! & ( % ) * +, -. +/ . +/ HANDLEIDING! " # $ %! & ' ' ' % $ %! & ( % ) * +, -. +/ 0 +1 1 ". +/ 0 + 1 1 2 1. Instructie verstelling tafel De loungewerktafel is voor een correcte zithouding uitgerust met horizontale en verticale

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING TEGELZAAGMACHINE TCM180

GEBRUIKSAANWIJZING TEGELZAAGMACHINE TCM180 GEBRUIKSAANWIJZING TEGELZAAGMACHINE TCM180 Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE -------------------------------------------------------------------------------- VEILIGHEIDSINSTRUCTIES -----------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

HANDLEIDING ZONNESCHERM 4X3M MONTAGEINSTRUCTIES

HANDLEIDING ZONNESCHERM 4X3M MONTAGEINSTRUCTIES HANDLEIDING ZONNESCHERM 4X3M MONTAGEINSTRUCTIES Artikelnummer: OD 210070 Modelnummer: 328.370 LEES DE ONDERSTAANDE INSTRUCTIES VOOR ASSEMBLAGE EN BEWAAR ZE. 1. SCHEID EN IDENTIFICEER ALLE ONDERDELEN EN

Nadere informatie

DEURNAALD INBRAAKWEREND

DEURNAALD INBRAAKWEREND Montagehandleiding DEURNAALD INBRAAKWEREND MET VOORGEMONTEERDE MEERPUNTSLUITING TYPE 4009N (LSP), 5409N (HSP) SILVERLINE Montagehandleiding Deurnaalden inbraakwerend met meerpuntssluiting type 4009N en

Nadere informatie

Massief houten panelen afplatten met de Festool afplatfrees bestelnummer met schacht = 8 mm

Massief houten panelen afplatten met de Festool afplatfrees bestelnummer met schacht = 8 mm Nr.: 118 Massief houten panelen afplatten met de Festool afplatfrees bestelnummer 491138 met schacht = 8 mm Beschrijving Panelen worden voornamelijk gebruikt ter vulling van massief houten lijstenwerk.

Nadere informatie

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een cellenbeton- of gipsblokkenmuur

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een cellenbeton- of gipsblokkenmuur Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 7 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

Montagehandleiding Luxalon Plafond

Montagehandleiding Luxalon Plafond Type 300L Montagehandleiding Luxalon Plafond Voor een optimaal resultaat heeft u een aantal eenvoudige gereedschappen nodig: e Scherp mes, bijvoorbeeld een hobbymes (voor het op maat snijden van de lamellen)

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding LT-2006.01 POPCORNMACHINE Lees voor het opzetten en gebruiken van het toestel de gebruikershandleiding zorgvuldig door. Bewaar deze gebruikershandleiding bij het toestel. Handel altijd

Nadere informatie

Bandenwisselaar handbediend

Bandenwisselaar handbediend 9706552 Bandenwisselaar handbediend Gebruikershandleiding 1 Bewaar deze handleiding op een veilige plek! U wordt verwezen naar deze handeling voor de montage-instructies, operationele procedures, veiligheidsinformatie

Nadere informatie

TECNO. Leidingspanning Vac 230

TECNO. Leidingspanning Vac 230 TECNO Modellen en specificaties TECNO: Elektromechanische onomkeerbare motorreductieaandrijving voor hekken met een max. gewicht van 200 kg. Voeding van 24 Vac. Elektronische koppeling. Tandwiel met een

Nadere informatie

Gebruiksaanwijziging

Gebruiksaanwijziging p r o e q u i p m e n t Gebruiksaanwijziging TANDWIELAANGEDREVEN KOLOMBOORMACHINE GT 40 EM CE Bestelnr. 35067 www.contimac.be INHOUD Algemeen... 3 1. Omlijning van de machine... 5 2. Toepassingen en kenmerken...

Nadere informatie