Installatie van. Installatie:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Installatie van. Installatie:"

Transcriptie

1 -2- Installatie van SIGMA-schottensystemen Het doel van deze instructies is de installateur een idee geven van de correcte techniek die moet worden gebruikt voor de installatie en assemblage van een typisch SIGMA-schottensysteem. Gereedschappen: De volgende gereedschappen vertegenwoordigen een minimumvereiste voor een succesvolle installatie. De installateur kan naar eigen inzicht alternatieven gebruiken, hoewel dit niet wordt aanbevolen. In het geval van bepaalde gereedschappen, zoals moersleutels etc., is het de moeite waard er rekening mee te houden dat de benodigde kwaliteit van elk gereedschap afhankelijk is van de schaal van de installatie en het aantal mensen dat erbij betrokken is. In sommige gevallen zijn er aanvullende gereedschappen nodig. Drill + drill bits for: 4.2, 8, 10 & 12mm holes Elektrische boor met hameractie Vijl Stofzuiger Metaalzaag Hamer Combinatietang of griptang Meetlint Waterpas Verstelbare moersleutel Klinknagel M6 Tappen Staal Metaalzaag Tek-schroefhouder Inbussleutel van 5 mm Schroevendraaier Tek-schroefhouder Inbussleutel van 5 mm Krijt Installatie: Merk op dat SIGMA-panelen niet met de beglazing en al kunnen worden geïnstalleerd. Zie pagina 5 Panelen van glas voorzien voordat u begint. De volgende stappen vertegenwoordigen de correcte volgorde voor de installatieprocedure. Identificeer alle onderdelen en merk de onderdelen zo nodig. Bereid het oppervlak waarop de panelen moeten worden geïnstalleerd, voor. Het oppervlak moet schoon, glad en waterpas zijn. Markeer de posities van alle panelen, deuren en palen. Installeer het vloerkanaal. Installeer het vloerkanaal. Installeer panelen / verticale raamstijlen / deuren. Monteer de bovenafdekking. Monteer de plinten. Monteer dakpanelen, indien meegeleverd. Monteer de bovengevels, indien meegeleverd. Controleer de uitlijning en geometrie van alle panelen voordat u ze uiteindelijk met moeren en bouten vastmaakt. Dicht het vloerkanaal, het hoofdkanaal en de verbindingsstukken af met uitzettende afdichting.

2 Voordat u begint Identificeer alle componenten voor de installatie en markeer elk component met krijt of een andere niet-permanent markeringsmethode. Kies een datumpunt vanwaar alle posities van de panelen worden opgemeten. Een hoek of punt onderaan een muur is ideaal en moet zodanig worden gemarkeerd dat de markering niet per ongeluk kan worden uitgewist. Meet en markeer de positie voor de installatie. Vergeet niet rekening te houden met de breedte van de verbindingsstukken tussen de panelen en palen. Zorgvuldigheid op dit punt kan later enorm veel tijd besparen. Vloerkanaal Snij de lengtes van het vloerkanaal op de correcte maat of langs de onderkant van de panelen af. Vergeet niet ruimte in het vloerkanaal te bewaren voor het bevestigen van verticale raamstijlen en deuren. Plaats het vloerkanaal en boor gaten door het kanaal in de vloer op een afstand van ongeveer 1 meter van elkaar. Deze gaten moeten een diameter van 6 mm hebben en minimaal 45 mm diep zijn. Nagelplug Vloerkanaal 32 mm diep 1,2 mm dik Controleer opnieuw of het vloerkanaal zich in de correcte positie bevindt en duw nagelpluggen door de gaten in het kanaal in de vloer. Sla met een hamer voorzichtig op de kop van de pluggen totdat 5 mm van de schroef op de bodem van het kanaal uitsteekt. Schroef de rest van de plug met een kruiskopschroevendraaier vast. Het bevestigen van verticale raamstijlen De verticale raamstijlen worden met M10 gedraaide uitbreidingsbouten op de vloer bevestigd. Plaats de verticale raamstijl en boor met behulp van de gaten in de basisplaat als richtlijnen, gaten met een diameter van 12 mm in de vloer. Deze gaten moeten minimaal 120 mm diep zijn. Verwijder de raamstijl en verwijder de stof die door boren is ontstaan. Plaats de raamstijl weer terug en duw de uitbreidingsbouten door de basisplaat in het gat in de vloer. Het kan zijn dat u een hamer nodig hebt om de uitbreidingsbout voorzichtig in het gat te tikken. Controleer op dit punt of de raamstijl verticaal staat, aangezien afwijkingen in de panelen worden gedupliceerd. Als de raamstijl niet waterpas is, kunt u pakking tussen de vloer en de basisplaat gebruiken om dit te corrigeren. Draai de bouten vast en controleer de uitlijning opnieuw. Paneel op paneel Plaats de panelen in de gewenste positie met de gaten in elke paneelrand op elkaar uitgelijnd. Duw een M6 x 12-inbusbout door de uitgelijnde gaten en schroef een M6 erop vast. Herhaal dit voor alle gaten. Controleer of de positie van de panelen nog correct is en draai de moeren vast.

3 Gebruik van verticale raamstijlen Verticale raamstijlen worden om de drie meter en in hoeken gebruikt. Er zijn drie soorten voor hoeken: - hoek van 90 graden met een raamstijl van 50 x 50 mm - 3-wegs met een raamstijl van 50 x 50 mm - paal met een diameter van 50 mm voor hoeken Rechte verbinding met raamstijl Plaats het eerste paneel zoals gewenst. Lijn de raamstijl uit met het paneel en controleer de positie voordat u het paneel op de vloer bevestigt. Plaats het tweede paneel zodanig dat de gaten met elkaar zijn uitgelijnd. Wanneer beide panelen zijn uitgelijnd met de raamstijl, duwt u er een M6 x 60-inbusbout en schroef op een M6-moer door. Herhaal dit met alle gaten en controleer de uiteindelijke positie van de panelen voordat u de moeren helemaal vastmaakt. Hoekverbinding van 90 graden Plaats het eerste paneel zoals gewenst. Lijn de hoekpaal uit met het paneel, waarbij u ervoor zorgt dat de paal verticaal waterpas is, aangezien afwijkingen later in de panelen zullen worden gedupliceerd. Bevestig de paal op het paneel door M6 x 12-inbusbouten in de getapte gaten op de paal vast te schroeven. Herhaal dit proces met het tweede paneel. Controleer of de panelen waterpas en verticaal zijn voordat u de bouten helemaal vastdraait. Hoekverbinding met een ronde paal Plaats het eerste paneel zoals gewenst. Lijn de ronde hoekpaal uit met het paneel, waarbij u zorgt dat de paal verticaal waterpas staat. Bevestig de paal op het paneel door M6 x 12-inbusbouten in de getapte gaten op de paal vast te schroeven. Plaats het tweede paneel op de gewenste hoek, plaats een sluitring op de tek-schroef en bevestig het paneel aan de paal. 3 2 T -verbinding Plaats paneel 1 zoals gewenst, waarbij u ervoor zorgt dat hij recht staat. Plaats de paal en bevestig de paal met M6 x 12-inbusbouten op paneel 1. Lijn de panelen 2 en 3 uit met de paal, waarbij u controleert of ze goed verticaal waterpas zijn en dat de gaten in de paal zijn uitgelijnd met de gaten in het paneel. Als paneel 2 en 3 eenmaal in positie zijn gezet, steekt u M6 x 60-inbusbouten door paneel 2, de paal en paneel 3. Zorg dat ze recht blijven en bevestig de M6-moeren. 1 Controleer nog een keer of alle panelen waterpas staat voordat u alle moeren stevig vastdraait.

4 Deurinstallatie -Verwijder de drempelstrip - Bevestig het frame - Hang de deur op Voordat u begint Identificeer de deur en het frame (ze zijn al aan elkaar geschroefd), evenals het overpaneel. Tijdens het transport wordt er een drempelstrip op de onderkant van het frame geschroefd, om te zorgen dat het frame recht blijft. Dit onderdeel moet voor het begin van de installatie worden weggegooid. Het frame op de vloer bevestigen Plaats het deurframe naast het naastliggende paneel of de naastliggende paan om te zorgen dat hij recht staat. Gebruik de gaten in de onderkant van het frame als richtlijn en boor gaten van 6 mm en minimaal 45 mm diep. Controleer opnieuw of het frame zich in de correcte positie bevindt en duw nagelpluggen door het frame in de vloer. Sla met een hamer voorzichtig op de kop van de pluggen totdat 5 mm van de schroef op de bodem van het kanaal uitsteekt. Schroef de rest van de plug met een kruiskopschroevendraaier vast. Het deurframe monteren Voor het bevestigen van het deurframe gebruikt u hetzelfde principe als voor het aan elkaar bevestigen van panelen. Plaats de deur in de correcte positie naast het naastliggende paneel of de naastliggende paal. Zorg dat hij recht staat en bevestig de deur met M6 x 12-inbusbouten en M6-moeren, waarbij u zorgt dat de kop van de bout aan de binnenkant van de deur zit, om te voorkomen dat de deur blijft steken. Het overpaneel monteren Plaats het overpaneel in het kanaal van 51 x 32 bovenop het deurframe en zorg dat het overpaneel gelijk loopt met het frame en het naastliggende paneel. Schroef het overpaneel nu op het naastliggende paneel met M6 x 12-inbusbouten en M6-moeren.

5 Afwerking De laatste stappen bij de installatie van Sabre-schotten zijn: - Het glas in glazen panelen zetten - De bovenafdekking monteren Panelen van glas voorzien De panelen kunnen niet met beglazing en al worden geïnstalleerd, omdat de bouten waarmee de panelen aan elkaar worden bevestigd, dan niet kunnen worden ingedraaid. Daarom moet alle beglazing voor het begin van de installatie worden verwijderd en na het in elkaar zetten van de panelen worden teruggeplaatst. Haal voor het verwijderen van de beglazing eerst de driehoekslijst uit de klem en verwijder dan de U-kanalen aan elke zijde. Voor het terugplaatsen van de beglazing zet u eerst het glas in, gevolgd door de U-kanalen en klem uiteindelijk de beglazingslijst vast om de assemblage stevig te bevestigen. N.B. Er bevindt zich geen glasschuim op de verticale rand aan de binnenkant van het glas. U-kanaal Paneel Beglazingsschuim Extra stevige bovenafdekking toepassingen bij het optillen van dubbele panelen en vrijstaande schotten Glas Bovenafdekking toepassingen vloer tot plafond De bovenafdekking monteren Er zijn twee hoofdsoorten bovenafdekkingen (rechts weergegeven) die worden gebruikt met Sabre-schotten: Een extra stevige bovenafdekking wordt gebruikt voor vrijstaande schotten en als er dubbele schotten worden opgetild. Een extra stevige bovenafdekking wordt gebruikt voor vrijstaande schotten en als er dubbele schotten worden opgetild. lengte: 3,200 lengte: 3,000

6 Voorgevormde hoeken monteren Bovenafdekking Dik vloeistaal van 1,5 mm Afdekking van verbindingsstukken Dik vloeistaal van 0,7 mm Verbindingsstrip Dik vloeistaal van 3 mm Hoekafdekking Dik vloeistaal van 0,7 mm Bovenafdekking Snijd de bovenafdekking af op de correcte lengte en plaats de afdekking op het paneel. Bij verbindingen worden een verbindingsstrip en verbindingsafdekking op de bovenafdekking genageld, voor extra sterkte. Bij hoeken wordt een hoekafdekking aangebracht, voor een betere aansluiting. Deze afdekking moet om de hoek worden omgebogen. Deze verbindingen worden op de bovenafdekking genageld. Troax Lee Manufacturing Ltd. Building 52, Third Ave., Pensnett Trad est, Kingswinford, West Mids, DY6 7XF, UK. Phone: + 44 (0) Fax : +44 (0) info@troax.co.uk Web :

Aluminium Broeikas. extremshops.eu Grape 1.01 17-06-10. Model: Grape. Benodigd gereedschap

Aluminium Broeikas. extremshops.eu Grape 1.01 17-06-10. Model: Grape. Benodigd gereedschap Aluminium Broeikas Model: Grape Benodigd gereedschap extremshops.eu Grape.0 7-06-0 Instructies Voor het juiste gebruik, raden we u aan de opbouw van de structuur op basis van deze gids te maken en deze

Nadere informatie

LINO. handleiding vijfhoek

LINO. handleiding vijfhoek LINO handleiding vijfhoek Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet

Nadere informatie

M O N T A G E - I N S T R U C T I E S D E U R E N

M O N T A G E - I N S T R U C T I E S D E U R E N MONTAGE-INSTRUCTIES DEUREN Inhoudsopgave Inleiding. Inleiding. Voorbereiding voor montage. Waterpas zetten. Vlakke deuren en paneeldeuren Deuren monteren Deuren stellen Paneeldeurrand verstellen Paneeldeuren

Nadere informatie

Optima Canopy accessoires voor het ophangen

Optima Canopy accessoires voor het ophangen Optima Canopy accessoires voor het ophangen Accessoirekits - toepassingen vereisen altijd meer dan één kit. Bepaal zorgvuldig wat u nodig heeft. Itemnummer inhoud kit BPCS5450G Ophangkit voor de bouwkundige

Nadere informatie

bathroom design douchecabines badwand www.bruynzeelhomeproducts.nl

bathroom design douchecabines badwand www.bruynzeelhomeproducts.nl douchecabines EPOS badwand www.bruynzeelhomeproducts.nl bathroom design Lees vooraf aan de installatie eerst de handleiding in zijn geheel door. Gebruik electrisch gereedschap uitsluitend voor het boren

Nadere informatie

DRAAIDEUR MET ZIJLICHT

DRAAIDEUR MET ZIJLICHT MONTAGEHANDLEIDING DRAAIDEUR MET ZIJLICHT LEES VOORDAT U START MET DE INSTALLATIE EERST DEZE HANDLEIDING GOED DOOR Deze handleiding beschrijft de installatie van de draaideur in de volgende uitvoeringen:

Nadere informatie

Wandmontagekit. Voor gebruik met de vrijstaande serie kachels van Elise. Installatie-Instructies en Onderhoud. Voor gebruik in NL (Nederland)

Wandmontagekit. Voor gebruik met de vrijstaande serie kachels van Elise. Installatie-Instructies en Onderhoud. Voor gebruik in NL (Nederland) Wandmontagekit Voor gebruik met de vrijstaande serie kachels van Elise Installatie-Instructies en Onderhoud Voor gebruik in NL (Nederland) BELANGRIJK DE BEHUIZING, VOORZIJDE EN GLASPANEEL WORDEN EXTREEM

Nadere informatie

CilO. handleiding vijfhoek

CilO. handleiding vijfhoek CilO handleiding vijfhoek Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet

Nadere informatie

Montagehandleiding Sanitaire ruimteverdeler Devider

Montagehandleiding Sanitaire ruimteverdeler Devider Montagehandleiding Sanitaire ruimteverdeler Devider LET OP!!! Plaats glazen wanden / deuren nooit onbeschermd op de vloer. Maar plaats deze op een stuk karton of houten plank. ( Tijdens uitpakken en tijdens

Nadere informatie

PORTA WATERSCHOT HANDLEIDING

PORTA WATERSCHOT HANDLEIDING PORTA WATERSCHOT HANDLEIDING AGGĒRES NV Boomgaarddreef 9-2900 Schoten - België tel +32 3 633 15 50 fax +32 3 633 22 50 info@aggeres.com www.aggeres.com INHOUDSOPGAVE 1. Afmetingen & gewicht van het Porta

Nadere informatie

HANDLEIDING ZONNESCHERM 4X3M MONTAGEINSTRUCTIES

HANDLEIDING ZONNESCHERM 4X3M MONTAGEINSTRUCTIES HANDLEIDING ZONNESCHERM 4X3M MONTAGEINSTRUCTIES Artikelnummer: OD 210070 Modelnummer: 328.370 LEES DE ONDERSTAANDE INSTRUCTIES VOOR ASSEMBLAGE EN BEWAAR ZE. 1. SCHEID EN IDENTIFICEER ALLE ONDERDELEN EN

Nadere informatie

GL04300 NISDEUR MONTAGE INSTRUCTIES

GL04300 NISDEUR MONTAGE INSTRUCTIES GL04300 NISDEUR MONTAGE INSTRUCTIES BELANGRIJK Bedankt voor het kiezen voor van Rijn Products. Lees voordat u uw deur gaat plaatsen eerst goed deze gebruikshandleiding. 1. Controleer of u beschikt over

Nadere informatie

STAP 1 VOORBEREIDING. Bestudeer de tekeningen en deze bevestigings instructies alvorens u begint met de montage! Organiseer uw werkplek.

STAP 1 VOORBEREIDING. Bestudeer de tekeningen en deze bevestigings instructies alvorens u begint met de montage! Organiseer uw werkplek. 1 STAP 1 VOORBEREIDING Bestudeer de tekeningen en deze bevestigings instructies alvorens u begint met de montage! Organiseer uw werkplek. Organiseer de materialen. Breng ze naar de juiste plaats, en maak

Nadere informatie

Stovax vrijstaande bank

Stovax vrijstaande bank Stovax vrijstaande bank Voor gebruik met Stovax Riva Vrijstaande, Vrijstaande Riva Studio 500, 1, 2 & 3, Vision, View, Yeoman CL & een assortiment Gazco-apparaten Gebruikshandleiding Installatie en Onderhoud

Nadere informatie

GL VIJFHOEKCABINE MONTAGE INSTRUCTIES

GL VIJFHOEKCABINE MONTAGE INSTRUCTIES GL041000 VIJFHOEKCABINE MONTAGE INSTRUCTIES BELANGRIJK Bedankt voor het kiezen voor van Rijn Products. Lees voordat u uw deur gaat plaatsen eerst goed deze gebruikshandleiding. 1. Controleer of u beschikt

Nadere informatie

Montagehandleiding Zavora

Montagehandleiding Zavora Montagehandleiding Zavora Vaste wanden (muurklem / muurprofiel) Artikelcode ZST50K ZST60K ZST78K ZST88K ZST98K ZST108K ZST118K Omschrijving Vaste wand 50 cm. breed 8 mm. helder clearglas incl. chroom muurklemmen

Nadere informatie

Installatiehandleiding Easy Roof Evolution. Formaat L-1 (1676 x 1001 portrait)

Installatiehandleiding Easy Roof Evolution. Formaat L-1 (1676 x 1001 portrait) Installatiehandleiding Easy Roof Evolution Formaat L-1 (1676 x 1001 portrait) 1. Voorbereiding Stel de bovenkant van de schroeven van de eindklem in op dezelfde hoogte als de bovenkant van de pv module.

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING SANICLEAR SWING SK1206 & SK1207. Downloads

MONTAGEHANDLEIDING SANICLEAR SWING SK1206 & SK1207. Downloads MONTAGEHANDLEIDING SANICLEAR SWING SK1206 & SK1207 Downloads Belangrijk! Het moet altijd door de klant worden gewaarborgd dat de complete douchecabine zodanig is gemonteerd dat de complete douchecabine

Nadere informatie

Montagehandleiding Knikarmschermen Onlinezonneschermen.nl

Montagehandleiding Knikarmschermen Onlinezonneschermen.nl Montagehandleiding Knikarmschermen Onlinezonneschermen.nl Controleer de montagehoogte Controleer of u voldoende montagehoogte op uw gevel heeft om het scherm te plaatsen Boven de muursteun (montage steun)

Nadere informatie

Montagehandleiding Bullerjan B³ Keramiek

Montagehandleiding Bullerjan B³ Keramiek Montagehandleiding Bullerjan B³ Keramiek Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u begint met de montage! We raden u met klem aan de installatie altijd met twee personen en door opgeleid personeel

Nadere informatie

GL03350 HOEKCABINE MONTAGE INSTRUCTIES

GL03350 HOEKCABINE MONTAGE INSTRUCTIES GL03350 HOEKCABINE MONTAGE INSTRUCTIES BELANGRIJK Bedankt voor het kiezen voor van Rijn Products. Lees voordat u uw deur gaat plaatsen eerst goed deze gebruikshandleiding. 1. Controleer of u beschikt over

Nadere informatie

Blu Tack Steenboor Afplakband

Blu Tack Steenboor Afplakband Installatie in: Muur Gereedschap dat u nodig heeft: Duct tape Blu Tack Steenboor Afplakband Scherp potlood Liniaal Waterpas Waterdichte kit Als u het huisdierluik zelf installeert, moet u mogelijk elektrisch

Nadere informatie

Montagehandleiding Losstaande kast

Montagehandleiding Losstaande kast Montagehandleiding Losstaande kast Benodigdheden : Deze handleiding toont je de basisstappen, afwerking en indeling kunnen naar eigen creativiteit uitgevoerd worden. En hangen af van je eigen smaak. Zorg

Nadere informatie

Montagehandleiding Zavora

Montagehandleiding Zavora Montagehandleiding Zavora Vaste wanden (draaibaar / vast) Artikelcode ZST60098 ZST600108 ZST600118 Omschrijving Vaste wand met haaks deel 8 mm. helder clearglas incl. stabilisatiestang 98-30 x 200 cm.

Nadere informatie

Duette Color on Demand Shade met LiteRise bediening Installatie instructies

Duette Color on Demand Shade met LiteRise bediening Installatie instructies Duette Color on Demand Shade met LiteRise bediening Installatie instructies Sunway producten vormen de perfecte combinatie tussen functionaliteit en esthetiek. De unieke Duette Color on Demand Shade is

Nadere informatie

Centrum Bekerverzamelaar Instructies

Centrum Bekerverzamelaar Instructies Centrum Bekerverzamelaar Instructies Zorg ervoor dat alle medewerkers de punten, die in deze handleiding zijn vermeld, lezen en dat er een kopie wordt gegeven aan de medewerkers die betrokken zijn bij

Nadere informatie

MACROPORT TERRASOVERKAPPING MONTAGE HANDLEIDING (NL)

MACROPORT TERRASOVERKAPPING MONTAGE HANDLEIDING (NL) MACROPORT TERRASOVERKAPPING MONTAGE HANDLEIDING (NL) BENODIGD GEREEDSCHAP **optioneel ONDERDELEN Afbeelding betreft de 3,0 m brede uitvoering. De componentaantallen variëren per maatuitvoering (zie het

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING. :cellenbeton of gipsblokken

MONTAGEHANDLEIDING. :cellenbeton of gipsblokken MONTAGEHANDLEIDING model type :ZEELAND :cellenbeton of gipsblokken => Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. => Volg gedurende de montage de 7 stappen

Nadere informatie

Inloopdouche vaste wand en draaideur

Inloopdouche vaste wand en draaideur Handleiding Inloopdouche vaste wand en draaideur 1000 mm 2000 mm 800 mm 350 mm 94 13 10 1x 6x 12 9 / 14 15 11 5x 1x 4 3 2 15 13 9 9 11 10 1 12 6 A 6 7 B 7 A B 8 1. glas panel draaibaar 1x 2. glaspaneel

Nadere informatie

Montagehandleiding Ingebouwde kast

Montagehandleiding Ingebouwde kast Montagehandleiding Ingebouwde kast Benodigdheden : Deze handleiding toont je de basisstappen, afwerking en indeling kunnen naar eigen creativiteit uitgevoerd worden. En hangen af van je eigen smaak. Zorg

Nadere informatie

Doucheset monteren. Materialen Gereedschap. Accuboormachine. Doucheset. Teflontape. Waterpas. Siliconen Kit. Potlood. Rubber hamer

Doucheset monteren. Materialen Gereedschap. Accuboormachine. Doucheset. Teflontape. Waterpas. Siliconen Kit. Potlood. Rubber hamer Doucheset monteren Doucheset monteren Materialen Gereedschap Doucheset Teflontape Siliconen Kit Accuboormachine Waterpas Potlood Rubber hamer Platte schroevendraaier Steeksleutel Rolmaat Inbussleutel http://bit.ly/297zy6d

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING. :metselwerk of beton

MONTAGEHANDLEIDING. :metselwerk of beton MONTAGEHANDLEIDING model type :ZEELAND :metselwerk of beton => Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. = => Volg gedurende de montage de 6 stappen in

Nadere informatie

Duette Color on Demand Shade met eindloos koord Installatie instructies

Duette Color on Demand Shade met eindloos koord Installatie instructies Duette Color on Demand Shade met eindloos koord Installatie instructies Sunway producten vormen de perfecte combinatie tussen functionaliteit en esthetiek. De unieke Duette Color on Demand Shade is ontworpen

Nadere informatie

Verzorgingsinstructies Zorg met deze eenvoudige instructies voor uw bed, dan zorgt uw bed langer voor u.

Verzorgingsinstructies Zorg met deze eenvoudige instructies voor uw bed, dan zorgt uw bed langer voor u. Verzorgingsinstructies Zorg met deze eenvoudige instructies voor uw bed, dan zorgt uw bed langer voor u. Welkom in de wereld van de Hästens eigenaar. Geniet vanaf nu van het bed van uw dromen, uw hele

Nadere informatie

Dakspoiler met remlicht

Dakspoiler met remlicht Instructienr. Versie Ond. nr. 9499948 1.0 Dakspoiler met remlicht M8400560 Pagina 1 / 10 Uitrusting A0000162 A0000163 A0000161 A0000180 A0000214 A0000177 M0000232 M8901662 Pagina 2 / 10 INLEIDING Lees

Nadere informatie

Absco Regent Shed Assembly Instructions Model: 30292R

Absco Regent Shed Assembly Instructions Model: 30292R Absco Regent Shed Assembly Instructions Model: 309R VOORKANT: 3,00m ZIJKANT:,9m HOOGTE:,0m 300mm FUNDERINGSPLAAT 300mm BIJ HET STORTEN VAN DE BETONPLAAT MOETEN DE RANDEN VAN 50 mm EEN NEERWAARTSE VELLINGKANT

Nadere informatie

TERRASOVERKAPPING Montage Handleiding (NL)

TERRASOVERKAPPING Montage Handleiding (NL) TERRASOVERKAPPING Montage Handleiding (NL) BENODIGD GEREEDSCHAP *meegeleverd, **optioneel ONDERDELEN Afbeelding betreft de 3,0 m brede uitvoering. De componentaantallen variëren per maatuitvoering (zie

Nadere informatie

Installatiehandleiding Sensa Verticaal

Installatiehandleiding Sensa Verticaal Installatiehandleiding Sensa Verticaal Versienummer 06.00 NL Algemeen Eisen bij installatie Binnenspouwblad sterk genoeg om ClimaRad Sensa Verticaal te kunnen dragen. Stijve en sterke muurconstructie achter

Nadere informatie

Ubbink indak bevestigingssysteem voor zonnepanelen

Ubbink indak bevestigingssysteem voor zonnepanelen Ubbink indak bevestigingssysteem voor zonnepanelen Montagevoorschrift Met het universele indak bevestigingssysteem van Ubbink, kan men alle soorten zonnepanelen tussen de dakpannen aanbrengen. Het systeem

Nadere informatie

1.a) Begin met het vastschroeven van de zijkappen, op zowel de muurprofiel als op de goot.

1.a) Begin met het vastschroeven van de zijkappen, op zowel de muurprofiel als op de goot. . Montage handleiding In deze handleiding staat stap voor stap omschreven hoe u een veranda zelf kunt opbouwen. Indien er vragen of opmerkingen zijn, neem dan contact op met één van onze medewerkers. +316

Nadere informatie

FALDIVIA SPEED FOLDING GATE Montagehandleiding

FALDIVIA SPEED FOLDING GATE Montagehandleiding FALDIVIA SPEED FOLDING GATE Montagehandleiding Versie juni 2018 Wijzigingsgeschiedenis Versie Datum Beschrijving 1.0 04/06/2018 Originele versie 2 Hierna hebben we enkele aanbevelingen voor installateurs

Nadere informatie

Handleiding versie 1.2 NL

Handleiding versie 1.2 NL Handleiding versie 1.2 NL Inhoudsopgave 1 ALGEMEEN 1.1 Lokale aspecten van de montage-gebruikshandleiding 3 1.2 Beoogd gebruik 3 1.3 Onjuist gebruik 3 1.4 Op te volgen wetten, richtlijnen en normen 3 1.5

Nadere informatie

GL05350 SCHUIFHOEKCABINE MONTAGE INSTRUCTIES

GL05350 SCHUIFHOEKCABINE MONTAGE INSTRUCTIES GL00 SCHUIFHOEKCABINE MONTAGE INSTRUCTIES BELANGRIJK Bedankt voor het kiezen voor van Rijn Products. Lees voordat u uw deur gaat plaatsen eerst goed deze gebruikshandleiding.. Controleer of u beschikt

Nadere informatie

80" +44 (0) (UK) 80kg. 203cm. 176lbs. AVF Group Ltd. Road 30. Hortonwood Ind Est, Telford, Shropshire, TF1 7YE, England

80 +44 (0) (UK) 80kg. 203cm. 176lbs. AVF Group Ltd. Road 30. Hortonwood Ind Est, Telford, Shropshire, TF1 7YE, England L8500 Folder Nederlandse taal Nr. 463077 rev 03 STOPPEN Lees alle instructies vooraleer installatie aan te vangen. ls u vragen hebt over dit product of problemen ondervindt met de installatie, neem dan

Nadere informatie

002- DE X-WAGEN MONTEREN. Neem de X-WAGEN uit de doos. Neem de volgende onderdelen uit het zakje gemarkeerd met 3:

002- DE X-WAGEN MONTEREN. Neem de X-WAGEN uit de doos. Neem de volgende onderdelen uit het zakje gemarkeerd met 3: 002- DE X-WAGEN MONTEREN Neem de X-WAGEN uit de doos. Neem de volgende onderdelen uit het zakje gemarkeerd met 3: Neem ook 4 LAGERKLEMMEN uit het zakje met de plastic onderdelen (zie afb. onder): Steek

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING MODEL EFD3008

MONTAGEHANDLEIDING MODEL EFD3008 AFMETINGEN VAN MODEL EFD3008 pag. 1 ONDERDELENLIJST 1 VAN 2 pag. 2 ONDERDELENLIJST 2 VAN 2 pag. 3 OVERZICHT VAN ALLE COMPONENTEN pag. 4 VÓÓRDAT U GAAT BEGINNEN! Wees wijs en lees deze montagehandleiding

Nadere informatie

Binnenspouwblad sterk genoeg om ClimaRad Sensa Verticaal te kunnen dragen. Stijve en sterke muurconstructie achter de bevestigingspunten.

Binnenspouwblad sterk genoeg om ClimaRad Sensa Verticaal te kunnen dragen. Stijve en sterke muurconstructie achter de bevestigingspunten. ClimaRad Sensa Verticaal Installatiehandleiding 08.00 NL Algemeen Eisen bij installatie Binnenspouwblad sterk genoeg om ClimaRad Sensa Verticaal te kunnen dragen. Stijve en sterke muurconstructie achter

Nadere informatie

NUTTIGE HULPMIDDELEN. Kruiskopschroevendraaier. Set inbussleutels. Moersleutel

NUTTIGE HULPMIDDELEN. Kruiskopschroevendraaier. Set inbussleutels. Moersleutel NUTTIGE HULPMIDDELEN Kruiskopschroevendraaier Set inbussleutels Moersleutel STAP 1 Verwijder alle verpakkingsmateriaal Verwijder alle verpakkingsmateriaal ter voorbereiding van montage Houd er rekening

Nadere informatie

NL. ClimaRad Sensa V2X Installatiehandleiding

NL. ClimaRad Sensa V2X Installatiehandleiding 2018. 001 NL ClimaRad Sensa V Installatiehandleiding Algemeen Eisen bij installatie Binnenspouwblad sterk genoeg om ClimaRad Sensa V te kunnen dragen. Stijve en sterke muurconstructie achter de bevestigingspunten.

Nadere informatie

Montage instructies set van 3 zonnepanelen, 210 Wp Schuin dak

Montage instructies set van 3 zonnepanelen, 210 Wp Schuin dak Montage instructies set van 3 zonnepanelen, 210 Wp Schuin dak Voorbereiding Veiligheid Het is mogelijk de zonnepanelen alleen te installeren, maar met hulp is het een stuk makkelijker en veiliger. De panelen

Nadere informatie

V280 - Ipanema. Montagehandleiding 681-081015

V280 - Ipanema. Montagehandleiding 681-081015 V280 - Ipanema Montagehandleiding 681-081015 Pakketinhoud, benodigd gereedschap en belangrijk voor het monteren Pakketinhoud (tekening 1): A: V280-Ipanema knikarmscherm B: 2x Zijkappen C: 2x Montagebeugels

Nadere informatie

Aanleginstructie Aslon Terras Onderconstructie Systeem

Aanleginstructie Aslon Terras Onderconstructie Systeem Aanleginstructie Aslon Terras Onderconstructie Systeem Type ligger 35 x 23 mm b x h Het Aslon Terras Onderconstructie Systeem is speciaal ontwikkeld voor een universele, eenvoudige en zeer snelle montage

Nadere informatie

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering.

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering. Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet aansprakelijk voor beschadigingen

Nadere informatie

Gebruik van een tuimelplug. door Serge de Beer

Gebruik van een tuimelplug. door Serge de Beer Gebruik van een tuimelplug (versie 1.0 NL, 29-04-2009) door Serge de Beer Introductie en leerdoel Wanneer een plafond hol is biedt dit meestal niet voldoende steun om bijvoorbeeld lampen aan op te hangen.

Nadere informatie

Montagehandleiding Verano Ipanema V280

Montagehandleiding Verano Ipanema V280 Inhoud verpakking 1. Knikarmscherm 2. 2 x zijkappen 3. 2 x muursteunen 4. Middensteun(en), standaard bij een scherm van dit type breder dan 450 cm 5. 2 x borgbouten, voorzien van moeren 6. Bediening a.

Nadere informatie

TERRASOVERKAPPING Montage Handleiding (NL)

TERRASOVERKAPPING Montage Handleiding (NL) TERRASOVERKAPPING Montage Handleiding (NL) BENODIGD GEREEDSCHAP ONDERDELEN Afbeelding betreft de 3,0m brede uitvoering. De componentaantallen variëren per maatuitvoering (zie het overzicht op de volgende

Nadere informatie

BELANGRIJK - Lees voor installatie deze handleiding aandachtig door. - Het is verboden om de DU.IT14N motoren voor andere toepassingen te gebruiken als omschreven in deze installatie handleiding - Geef

Nadere informatie

BOOTZEIL. Zie BOOTZEIL.NL voor instructiefilmpjes HANDLEIDING. Amstel UVX. web. v: 4/2011

BOOTZEIL. Zie BOOTZEIL.NL voor instructiefilmpjes HANDLEIDING. Amstel UVX. web. v: 4/2011 NL BE Zie.NL voor instructiefilmpjes HANDLEIDING Amstel UVX web v: 4/0 Notities Type: Amstel UVX Het pakket TYPE AMSTEL UVX Elastieken Spanelastieken Bevestigingknoppen Stokken 4,3 4,6 5, 5,9 6,4 7,0 7,7

Nadere informatie

Leginstructie Aslon Terras Onderconstructie Systeem

Leginstructie Aslon Terras Onderconstructie Systeem Leginstructie Aslon Terras Onderconstructie Systeem Type ligger 35 x 23 mm bxh Het Aslon Terras Onderconstructie Systeem is speciaal ontwikkeld voor een universele, eenvoudige en zeer snelle montage van

Nadere informatie

Montagehandleiding voor Squarish Type: wandmontage voor een cellenbeton- of gipsblokkenmuur

Montagehandleiding voor Squarish Type: wandmontage voor een cellenbeton- of gipsblokkenmuur Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 6 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een cellenbeton- of gipsblokkenmuur

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een cellenbeton- of gipsblokkenmuur Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 7 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

PLAATSINGSINSTRUCTIES DUOFUSE POORTJE

PLAATSINGSINSTRUCTIES DUOFUSE POORTJE 6/2013 NL PLAATSINGSINSTRUCTIES DUOFUSE POORTJE Aangezien het Duofuse houtcomposiet poortje duurzamer is dan een houten poortje, is een correcte plaatsing noodzakelijk om jarenlang te kunnen genieten.

Nadere informatie

Montageaanwijzingen LIGHTWAY CRYSTAL HP PLAT DAK. Lightway s.r.o.

Montageaanwijzingen LIGHTWAY CRYSTAL HP PLAT DAK. Lightway s.r.o. Montageaanwijzingen LIGHTWAY CRYSTAL HP PLAT DAK Lightway s.r.o. Hostivická 13/22 155 21, praha 5 - Sobín http://www.lightway.cz ; http://www.svetlovody.cz email: info@lightway.cz 2 Lees deze handleiding

Nadere informatie

Installatie voorschriften Rigid Core XL. Ga voor meer informatie naar:

Installatie voorschriften Rigid Core XL. Ga voor meer informatie naar: Installatie voorschriften Rigid Core XL Ga voor meer informatie naar: www.rigidcorexl.nl Voor u begint / Voorbereidingen: Lees alle instructies voor u start met de installatie. Bij een onjuiste installatie

Nadere informatie

Awning Instructions. Drop Arm Awning Instructions

Awning Instructions. Drop Arm Awning Instructions Awning Instructions Drop Arm Awning Instructions Nederlands Uitvalscherm Instructies Inhoud Waarschuwing 1.0m 3.0m Uitvalschermen 8 x Spreidbouten (2 per beugel) 2 x Wandbeugels 2 x Beugelplaatjes 1 x

Nadere informatie

2.Verwijder de verpakking en transport tape van de binnen-unit. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen om taperesten te verwijderen.

2.Verwijder de verpakking en transport tape van de binnen-unit. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen om taperesten te verwijderen. 1.Haal de binnen-unit voorzichtig uit de doos. 2.Verwijder de verpakking en transport tape van de binnen-unit. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen om taperesten te verwijderen. 3.Verwijder de montageplaat

Nadere informatie

Snelheidsdrempel ONE-PIECE

Snelheidsdrempel ONE-PIECE Snelheidsdrempel ONE-PIECE Geen losse elementen! Dus géén naden of kieren, waardoor zand en vuil minder grip hebben en de levensduur verlengd wordt. De flexibele eigenschappen van het materiaal past zich

Nadere informatie

e l Hout B R I C O F I C H E

e l Hout B R I C O F I C H E 5043676 r u e Een d en s t a a l p t u o H E H I C F C O I B R Hout B R I C O F I C H E Inleiding Als u een deur zoekt, dan vindt u een ruim aanbod in de meest uiteenlopende en fijnste houtsoorten. De

Nadere informatie

Absco Space Saver Shed Assembly Instructions Model: 15081S

Absco Space Saver Shed Assembly Instructions Model: 15081S Assembly Instructions Model: 508S VOORSTE BASE LENGTH:.52m KANT BASE LENGTH: 0.78m VOORWAND HEIGHT:.80m ACHTERZIJDE MUUR HEIGHT:.95m FUNDERINGSPLAAT 620mm 880mm BIJ HET STORTEN VAN DE BETONPLAAT MOETEN

Nadere informatie

Filterplafond KTF. Montagehandleiding.

Filterplafond KTF. Montagehandleiding. Filterplafond KTF www.koolair.com 1 2 FILTERGROOTTE - 305 x 610 x 68 mm - 915 x 610 x 68 mm - 610 x 610 x 68 mm - 1220 x 610 x 68 mm VERSCHILLENDE COMBINATIES VAN PANELEN GROOTTE OPENING TOTALE AFMETING

Nadere informatie

handleiding douche draaideur

handleiding douche draaideur vitro handleiding douche draaideur Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier

Nadere informatie

NL. ClimaRad Sensa V1LZ / V1RZ Installatiehandleiding

NL. ClimaRad Sensa V1LZ / V1RZ Installatiehandleiding 2018. 001 NL ClimaRad Sensa V1LZ / V1RZ Installatiehandleiding Algemeen Eisen bij installatie Binnenspouwblad sterk genoeg om de ClimaRad Sensa V1LZ/V1RZ te kunnen dragen. Stijve en sterke muurconstructie

Nadere informatie

handleiding douche hoekinstap

handleiding douche hoekinstap vitro handleiding douche hoekinstap Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier

Nadere informatie

bathroom design douchecabines LITHO kwartrond

bathroom design douchecabines LITHO kwartrond douchecabines LITHO kwartrond www.bruynzeelhomeproducts.nl bathroom design LET OP: de Litho kwartrond wordt geleverd in 2 aparte dozen. Doos 1/2 bevat het linkerscherm en alle losse onderdelen. Doos 2/2

Nadere informatie

Minimaal 2 personen zijn nodig voor de montage. Materiaal Metaal / BELANGRIJKE OPMERKINGEN: Metaal is een speciaal materiaal met specifieke

Minimaal 2 personen zijn nodig voor de montage. Materiaal Metaal / BELANGRIJKE OPMERKINGEN: Metaal is een speciaal materiaal met specifieke Minimaal 2 personen zijn nodig voor de montage. Materiaal Metaal / BELANGRIJKE OPMERKINGEN: Metaal is een speciaal materiaal met specifieke eigenschappen. Let op: - Materiaaltechnisch is watercondens mogelijk!

Nadere informatie

Opbouwbeschrijving Brighton

Opbouwbeschrijving Brighton Opbouwbeschrijving Brighton 1: Vóór u begint 1. Ondergrond Deze moet vlak zijn, bijvoorbeeld bestraat of een houten raamwerk met daarop een beplating (bijv. OSB). Zorg er voor dat de ondergrond de vloer

Nadere informatie

NL. ClimaRad Sensa Horizontaal Installatiehandleiding

NL. ClimaRad Sensa Horizontaal Installatiehandleiding 07.00 NL ClimaRad Sensa Horizontaal Installatiehandleiding Algemeen Eisen bij installatie Borstweringhoogte van tenminste 650 mm (alleen in bijzondere gevallen (minimale vensterbankdiepte) kan men met

Nadere informatie

TERRASOVERKAPPING TYPE V920

TERRASOVERKAPPING TYPE V920 MONTAGE-INSTRUTIE VOOR TERRASOVERKAPPING TYPE V90 a Overzicht van de onderdelen H Q S T J B 5 = a = 5 A R B B V W X D F B5 B4 AB E G B6 U O U K B M N B B5 B6 B4 G I B A. Muurprofi el B. Scharnierprofi

Nadere informatie

HANDLEIDING CLICK50 SGIM

HANDLEIDING CLICK50 SGIM HANDLEIDING CLICK50 SGIM In elke kamer waar een tv, mediabox of radio aangesloten moet worden, kan deze eengatsdoos gebruikt worden voor een storingsvrij signaal Veiligheid Het is belangrijk dat u voldoende

Nadere informatie

Handleiding Handleiding-Radiator-Rad-5-v1

Handleiding Handleiding-Radiator-Rad-5-v1 Handleiding Handleiding-Radiator-Rad-5-v1 Designer Francis Flat Medina Flat #MAKEITHAPPEN Bewaar deze handleiding als naslag. Waarschuwing Volg deze handleiding nauwkeurig, om de radiator op de juiste

Nadere informatie

Houten Jaloezieën MONTAGEVOORSCHRIFTEN

Houten Jaloezieën MONTAGEVOORSCHRIFTEN Houten Jaloezieën MONTAGEVOORSCHRIFTEN U DIENT HET VOLGENDE TE HEBBEN STAP 1 STAP 2 STUKLIJST HOUTEN JALOEZIEËN Beugels & Veiligheidssysteem Houtschroeven voor beugels - (2 per beugel) 2 schroeven per

Nadere informatie

L " 254cm. 176lbs 80kg. AVF Group Ltd. Hortonwood 30, Telford, Shropshire, TF1 7YE, England. Nederlandse taal. Folder Nr.

L  254cm. 176lbs 80kg. AVF Group Ltd. Hortonwood 30, Telford, Shropshire, TF1 7YE, England. Nederlandse taal. Folder Nr. L8500 STOPPE ederlandse taal Folder r. 464184 rev 00 Lees alle instructies vooraleer installatie aan te vangen. ls u vragen hebt over dit product of problemen ondervindt met de installatie, neem dan contact

Nadere informatie

RACE Voornaaf / cassettenaaf met 11 versnellingen

RACE Voornaaf / cassettenaaf met 11 versnellingen (Dutch) DM-HB0003-04 Dealerhandleiding RACE Voornaaf / cassettenaaf met 11 versnellingen HB-9000 HB-6800 HB-5800 FH-9000 FH-6800 FH-5800 BELANGRIJKE MEDEDELING Deze dealerhandleiding is in eerste instantie

Nadere informatie

Absco Space Saver Shed Assembly Instructions Model: 30082S

Absco Space Saver Shed Assembly Instructions Model: 30082S Assembly Instructions VOORSTE BASE LENGTH: 3.00m KANT BASE LENGTH: 0.78m VOORWAND HEIGHT:.80m ACHTERZIJDE MUUR HEIGHT:.95m FUNDERINGSPLAAT 880mm 300mm BIJ HET STORTEN VAN DE BETONPLAAT MOETEN DE RANDEN

Nadere informatie

Opbouwhandleiding LİNY KARDEN.

Opbouwhandleiding LİNY KARDEN. Opbouwhandleiding 14024 LİNY KARDEN INLEIDING Deze handleiding bevat de informatie die u nodig heeft bij het monteren van Ardeck vloeren. De vereiste opbouw- en montagetechnieken worden uitgelegd en leidt

Nadere informatie

Absco Space Saver Shed Assembly Instructions Model: 23081S

Absco Space Saver Shed Assembly Instructions Model: 23081S Assembly Instructions Model: 2308S VOORSTE BASE LENGTH: 2.26m KANT BASE LENGTH: 0.78m VOORWAND HEIGHT:.80m ACHTERZIJDE MUUR HEIGHT:.95m FUNDERINGSPLAAT 880mm 2360mm BIJ HET STORTEN VAN DE BETONPLAAT MOETEN

Nadere informatie

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een holle wand

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een holle wand Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 5 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

Montage instructies set van 3 zonnepanelen, 210 Wp Plat dak

Montage instructies set van 3 zonnepanelen, 210 Wp Plat dak Montage instructies set van 3 zonnepanelen, 210 Wp Plat dak Voorbereiding Veiligheid Het is mogelijk de zonnepanelen alleen te installeren, maar met hulp is het een stuk makkelijker en veiliger. De panelen

Nadere informatie

GL05300 NISDEUR MONTAGE INSTRUCTIES

GL05300 NISDEUR MONTAGE INSTRUCTIES GL000 NISDEUR MONTAGE INSTRUCTIES BELANGRIJK Bedankt voor het kiezen voor van Rijn Products. Lees voordat u uw deur gaat plaatsen eerst goed deze gebruikshandleiding.. Controleer of u beschikt over de

Nadere informatie

handleiding douche kwartrond

handleiding douche kwartrond vitro handleiding douche kwartrond Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier

Nadere informatie

Snelheidsdrempel TWO-PIECE

Snelheidsdrempel TWO-PIECE Snelheidsdrempel TWO-PIECE Twee elementen! Dus één naad waardoor zand en vuil minder grip hebben en de levensduur verlengd wordt. De flexibele eigenschap is dat het materiaal zich blijvend aanpast aan

Nadere informatie

Montage Enkelstaafmat. Handleiding

Montage Enkelstaafmat. Handleiding 1 Montage Enkelstaafmat Handleiding 3 Handleiding Introductie Hekkenwereld levert alleen matten die ook voor u gemakkelijk te plaatsen zijn. Deze handleiding zal u begeleiden met een duidelijk te doorlopen

Nadere informatie

6.8 Afmonteren / meerdere rijen onder elkaar

6.8 Afmonteren / meerdere rijen onder elkaar 6.8 Afmonteren / meerdere rijen onder elkaar. Om een aaneengesloten paneelvlak te verkrijgen schuift u de onderliggende zonnepanelen tegen de bovenliggende rij zonnepanelen aan.. Herhaal de stappen van

Nadere informatie

Montagehandleiding Luxalon Plafond Type: 300L

Montagehandleiding Luxalon Plafond Type: 300L Montagehandleiding Luxalon Plafond Type: 300L Voor een optimaal resultaat heeft u een aantal eenvoudige gereedschappen nodig: - Scherp mes, bijvoorbeeld een hobbymes (voor het op maat snijden van de lamellen)

Nadere informatie

Montage instructie Mechanisch codeslot. Montage instructie Mechanisch codeslot met krukbediening Type KNSV 5150 SCP

Montage instructie Mechanisch codeslot. Montage instructie Mechanisch codeslot met krukbediening Type KNSV 5150 SCP Mechanisch codeslot met krukbediening Type KNSV 5150 SCP Mechanisch codeslot Situatie : Op bestaand DIN slot Mechanisch codeslot met krukbediening Type KNSV 5150 SCP Mechanisch codeslot Situatie : Met

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING ECOLINE TERRASOVERKAPPING

MONTAGEHANDLEIDING ECOLINE TERRASOVERKAPPING MONTAGEHANDLEIDING ECOLINE TERRASOVERKAPPING Benodigdheden Voordat u begint, heeft u het geschikte gereedschap nodig. Hieronder vindt u een overzicht van alles wat u nodig heeft om uw Ecoline Terrasoverkapping

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Koppeling - Personenauto's Zijslagtestapparaat Centreerdoorn

Gebruiksaanwijzing Koppeling - Personenauto's Zijslagtestapparaat Centreerdoorn Gebruiksaanwijzing Art.nr. 4200 080 560 Inhoud 1. Voorwoord... 1 2. Leveringsomvang... 2 3.... 2 3.1 monteren... 3 3.2 Koppelingsplaat monteren... 4 3.3 Meetklok monteren en instellen... 5 3.4 Complete

Nadere informatie

INSTALLATIEHANDLEIDING ZONNEPANELEN OP EEN SCHUIN PANNENDAK ALUMINIUM DAKHAAK

INSTALLATIEHANDLEIDING ZONNEPANELEN OP EEN SCHUIN PANNENDAK ALUMINIUM DAKHAAK Tel. +32 (0)11 72 96 50 Fax +32 (0)11 76 79 14 www.allimex.eu INSTALLATIEHANDLEIDING ZONNEPANELEN OP EEN SCHUIN PANNENDAK ALUMINIUM DAKHAAK Type dak In deze handleiding gaan we uit van een goed bereikbaar

Nadere informatie

Handleiding Handleiding-Radiator-Rad-2-v1

Handleiding Handleiding-Radiator-Rad-2-v1 Handleiding Handleiding-Radiator-Rad-2-v1 Roma Round #MAKEITHAPPEN Bewaar deze handleiding als naslag. Waarschuwing Volg deze handleiding nauwkeurig, om de radiator op de juiste manier aan de muur te bevestigen.

Nadere informatie

HepcoMotion. Nr. 2 Installatie details

HepcoMotion. Nr. 2 Installatie details Dit datasheet behoort bij de PRT2 catalogus PRT2 Catalogus 40-41 HepcoMotion Nr. 2 Installatie details HepcoMotion precisie ringen en rondgeleidingssystemen worden gemaakt volgens hoge kwaliteitseisen

Nadere informatie