1. Naam van het product Bubbelpaneel. 2. Product code Kleur Zwart of wit

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "1. Naam van het product Bubbelpaneel. 2. Product code Kleur Zwart of wit"

Transcriptie

1 1. Naam van het product Bubbelpaneel 2. Product code Kleur Zwart of wit 4. Korte beschrijving Het best van twee werelden - een paneel en een bubbelunit in één! Een schitterend product van ROMPA. Twee ROMPA favorieten samen zorgen voor een betoverend en schitterend nieuw snoezelproduct. Kijk naar de beweging van de bubbels en de verandering van de kleuren of verander deze met behulp van een van de vele interactieve schakelpanelen en -systemen van ROMPA. 5. Inhoud 1 x paneel 1 x stroomvoorziening (exclusief schakelpaneel en bevestigingsmateriaal) 6. Snoezelen stimulaties Zien 7. Veiligheid Houdt altijd toezicht bij het gebruik van dit product. Verwissel regelmatig het water en gebruik een geschikt reinigingsmiddel. Ga voorzichtig om met dit product. Dit product kan alleen binnen worden gebruikt. 8. Technische informatie Afmeting: Gewicht: Capaciteit: Voedingskabel: Uitvoer: Omhulsel: CE: 115 x 72,5 x 11 cm 45 kg 4.4 liter water 240 Volt, 110 V uitvoer 12V AC 60W, 240V Output 12V AC 60W 12v DC 5A 60W max ftalaat vrij de voeding is UL E G58 en voldoet aan de eisen van BS EN

2 9. In gebruik nemen 1. Er zijn twee schroefgaten aan weerszijden van de voedingskabel. Maak dit vast aan de muur of plaats het op de grond. Let op: selecteer een muur in een goed geventileerde ruimte. Er is geen bevestigingsmateriaal meegeleverd. De voedingskabel weegt 1.3 kg. 2. Steek de voedingskabel in het bubbelpaneel (zoek het zeshoekige stopcontact in de rechterbovenhoek van het paneel en sluit het ronde einde van de voedingskabel aan). 3. Steek het andere gedeelte van de voedingskabel in de muur. 4. Schakel het bubbelpaneel in op de muur. Er kan een korte vertraging optreden. 5. Het bubbelpaneel zal beginnen te knipperen, zal een reeks gekleurde lampjes weergeven en de bubbels gaan bubbelen in het bubbelpaneel. Draai aan de bediening (bij I) om de snelheid en het licht te veranderen. Let op: Opening J kan alleen gebruikt worden voor het 17274LED Schakelpaneel. Elke andere kabel die aan deze opening wordt gekoppeld kan blijvende schade aan het bubbelpaneel opleveren. Zorg ervoor dat het water niet in contact komt met de elektronische schakelaars in het bubbelpaneel. Wees uiterst voorzichtig met het vullen/ leegmaken van het bubbelpaneel om er zeker van te zijn dat de elektronica droog blijft.

3 10. In gebruik nemen met het schakelpaneel (NIET INBEGREPEN) Druk op een van de vier knoppen om een kleur te kiezen (rood, groen, geel, blauw). Om de bubbels te stoppen druk op de centrale knop. Druk nogmaals op de knop om de bubbels weer te laten bubbelen. Aan de onderkant van het schakelpaneel is een knop genaamd BUBBLES met twee opties namelijk NORMALLY ON en NORMALLY OFF. Schakel tussen deze zodat de bubbels starten als de centrale knop is ingedrukt en aan de andere kant de bubbels stoppen als de centrale knop is ingedrukt. Om de snelheid van het licht aan te passen kan er gebruik worden gemaakt van de knop SPEED en DELAY onder het label kleuren. Er zijn negen mogelijke opties als het schakelpaneel wordt gebruikt. Gebruik de knoppen aan de onderkant van het schakelpaneel: 1. Als de linker draaiknop is ingesteld op COLOURS en de rechter draaiknop is ingesteld op FLASH ON, dan zijn de bubbels de gehele tijd aan en gaan de lichten aan als er op de knoppen op het schakelpaneel wordt gedrukt. 2. Als de linker draaiknop is ingesteld op BUBBLES en de rechter draaiknop is ingesteld op FLASH ON, dan zijn de lichten de gehele tijd aan en gaan de bubbels aan als er op de knoppen op het schakelpaneel wordt gedrukt. 3. Als de linker draaknop is ingesteld op COLOURS en de rechter draaiknop is ingesteld op FLASH OFF, dan zijn de bubbels en lichten de gehele tijd aan en zullen de lichten stoppen als er op de knoppen op het schakelpaneel wordt gedrukt. 4. Als de linker draaiknop is ingesteld op BUBBELS en de rechter draaiknop is ingesteld op FLASH OFF, dan zijn de bubbels en lichten de gehele tijd aan en zullen de bubbels stoppen als erop de knoppen op het schakelpaneel wordt gedrukt. 5. Als de linker draaiknop is ingesteld op COLOURS en de rechter draaiknop is ingesteld op HOLD, dan zijn de bubbels de gehele tijd aan en zullen de lichten aan gaan als er op de knoppen van het schakelpaneel wordt gedrukt. De lichten gaan pas weer uit als er nogmaals op de knop wordt gedrukt. 6. Als de linker draaiknop is ingesteld op BUBBLES en de rechter draaiknop is ingesteld op HOLD, dan zijn de lichten de gehele tijd ingeschakeld en de bubbels gaan aan als er op de knoppen van het schakelpaneel wordt gedrukt. De bubbels gaan pas weer uit als er nogmaals op de knop wordt gedrukt. 7. Als de linker draaiknop is ingesteld op BOTH en de rechter draaiknop is ingesteld op FLASH ON, dan zijn de bubbels en lichten de gehele tijd uit en gaan alleen aan als de knoppen van het schakelpaneel worden ingedrukt.

4 8. Als de linker draaiknop is ingesteld op BOTH en de rechter draaiknop is ingesteld op FLASH OFF, dan zijn de bubbels en lichten de gehele tijd aan en gaan de bubbels en lichten alleen uit als de knoppen op het schakelpaneel worden ingedrukt. 9. Als de linker draaiknop is ingesteld op BOTH en de rechter draaiknop is ingesteld op HOLD, dan zijn de bubbels en lichten de gehele tijd aan en gaan de bubbels en lichten alleen uit als de knoppen op het schakelpaneel worden ingedrukt. De bubbels en lichten gaan pas weer aan als er nogmaals op de knop wordt gedrukt. 11. Installatie 1. Kies een veilige en geschikte locatie voor uw paneel. Het paneel is alleen te gebruiken in een droge omgeving. De omgevingstemperatuur mag niet meer als 40 graden zijn. 2. Bij dit product zijn geen bevestigingsmaterialen meegeleverd. Als het paneel aan de muur wordt bevestigd kunt u het beste een professionele bouwvakker raadplegen zodat de juiste bevestigingsmaterialen worden gebruikt om het paneel aan de muur te monteren. 3. Verbindt hulpstukken zoals spiegels op de achterkant van het paneel. Zorg ervoor dat de hulpstukken gemakkelijk 20 kg kunnen dragen. U kunt twee spiegelplaten monteren op de achterkant van het paneel aan de bovenkant en twee spiegelplaten op de achterkant van het paneel aan de onderkant. Als de hulpmiddelen aan de achterkant van het paneel worden gemonteerd doe dit zeer voorzichtig. Wees ervan bewust dat er zich elektronische aansluitingen in het paneel bevinden. 4. Dit paneel moet niet gebruikt worden in een 18518/18522 aansluiting. 5. Om de bubbelwand te vullen met water, moeten de vier schroef-afdekdopjes (zie foto hieronder) op de voorzijde van het paneel losgedraaid worden. Dit kan bijvoorbeeld met een platte schroevendraaier ( of iets anders plats). Vervolgens kunnen de schroeven losgedraaid worden met een kruisschroevendraaier, neem de schroeven eruit en trek dan voorzichtig aan de voorzijde van de kap zodat deze (een stukje) los komt en er bij het vulpijpje gekomen kan worden. Er kan dan voorzichtig (met een trechter) gedemineraliseerd water (of water met chloortabletjes) toegevoegd worden, ongeveer 5 cm van de bovenkant vrijlaten want zodra de bubbels aangezet worden, gaat het water omhoog, controleer dus goed of het paneel niet te vol zit en laat het anders met het afvoerslangetje aan de onderzijde leeglopen, vervolgens kan de kap er weer op geplaatst worden en met schroeven weer vastgezet worden.

5 12. Onderhoud Veeg de buitenkant van het paneel met een schone, zachte, zeer licht vochtige doek schoon. Het paneel mag niet nat worden. Gebruik nooit oplosmiddelen of vloeibare reinigingsmiddelen in de bubbelwand. Wees zeer voorzichtig met het paneel. Het leegmaken van de bubbelwand 1. Verwijder de vier schroef-afdekdopjes, de schroeven en sluitringen die de voorkant van de bubbelwand vasthouden. Stop deze op een veilige plaats. 2. Haal de voorkant eraf. 3. Ga in het paneel en zoek voorzichtig de afvoerslang met de blauwe schuif op het uiteinde. 4. Houd de blauwe schuif boven een emmer of iets anders om het water op te vangen. 5. Laat de blauwe schuif los bij het draaien. 6. Draai de blauwe schuif tegen de klok in om de stroom water te laten stromen en draai met de klok mee om het water te laten stoppen met stromen. 7. Vul het paneel opnieuw zoals eerder vermeld. Controleer goed of het klepje gesloten is.

6 Sinds dit product LED verlichting bevat, is het niet meer nodig om de lampen te vervangen. Algemene verzorging Vul de water hoogte zoals aangegeven. Afhankelijk van de warmte in de kamer en het gebruik van het paneel, moet de water hoogte elke 4 tot 7 dagen worden bijgevuld. Om viezigheid uit het paneel te verwijderen moeten altijd de bovenstaande instructies worden gevolgd. Reinig het paneel met de schuif open en wanneer het klaar is moet de schuif weer gesloten worden. Om de groei van microben in het water tegen te gaan, moet het water elke maand verwisseld worden. Leeg het paneel als het voor langere tijd niet gebruikt wordt. Gebruik elke maand BCB behandelvloeistof. Voeg geen bleek, kleurstoffen of zout toe aan het water. Als dit product ooit uitgeput is, moet het op de juiste wijze weggegooid worden. 13. Mogelijke problemen oplossen Geen lichten, geen bubbels Wees er zeker van dat de stekker in het stopcontact zit. Lichten, maar geen bubbels Als u het schakelpaneel (17274) gekoppeld heeft aan het bubbelpaneel om het bubbelpaneel interactief te maken, is het belangrijk om te controleren of het paneel goed gekoppeld is. Controleer of de schakelaar staat op BUBBLES ON. Als dit niet zo is, zet de schakelaar op deze stand. Als het schakelpaneel niet werkt Controleer of het schakelpaneel goed is gekoppeld. Zet de schakelaar op BUBBLES ON. Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken.

Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken.

Voor meer informatie kunt u onze website   bezoeken. NENKO Interactieve bubbelunit 200x15 cm met Kleurenschakelpaneel 1978A 3. Kleur Zoals afgebeeld. 4. Korte omschrijving Bubbleunits zijn van essentieel belang in elke snoezelruimte of snoezelhoek. Onze

Nadere informatie

Switch. Handleiding 200.106.110117

Switch. Handleiding 200.106.110117 Switch Handleiding 200.106.110117 Hartelijk dank voor uw aanschaf van deze uitbreiding van uw Plugwise systeem. Met de Switch kunt u draadloos de elektrische stroom naar de apparaten in uw Plugwise netwerk

Nadere informatie

Sony NEX-7 scherm vervanging

Sony NEX-7 scherm vervanging Sony NEX-7 scherm vervanging Als het scherm van de camera kapot is of niet functioneren, zal deze gids u laten zien hoe u het scherm kan vervangen. Geschreven door: Jay Miley ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com

Nadere informatie

Byzoo Sous Vide Hippo

Byzoo Sous Vide Hippo Byzoo Sous Vide Hippo handleiding 220-240V, 50Hz 800W BELANGRIJKE VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN LEES ALLE INSTRUCTIES VOOR GEBRUIK EN BEWAAR VOOR TOEKOMSTIGE REFERENTIE 1 Lees alle instructies zorgvuldig voor

Nadere informatie

Montage-instructie. Screens. V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL

Montage-instructie. Screens. V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL Montage-instructie Screens V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL Inhoud 1. screenkap met doek en motor 2. zijgeleiders a. achterprofiel b. inlager voorzien van neopreen (of ritslager) c. voorprofiel 3. montageset

Nadere informatie

1. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG: 3

1. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG: 3 GEBRUIKSAANWIJZING INHOUDSOPGAVE 1. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG: 3 2.HET MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 4 2.1 Deurbel krijgt spanning via batterijen 4 2.2 Deurbel krijgt spanning via

Nadere informatie

1. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG: 3

1. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG: 3 GEBRUIKSAANWIJZING INHOUDSOPGAVE 1. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG: 3 2.HET MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 4 2.1 Deurbel krijgt spanning via batterijen 4 2.2 Deurbel krijgt spanning via

Nadere informatie

MINI WASMACHINE WMR5350

MINI WASMACHINE WMR5350 MINI WASMACHINE WMR5350 Wij danken u hartelijk voor de aankoop van deze mini wasmachine met één kuip Lees deze handleiding zorgvuldig door zodat u op een juiste manier gebruik maakt van dit apparaat Bewaar

Nadere informatie

Handleiding versie 1.2 NL

Handleiding versie 1.2 NL Handleiding versie 1.2 NL Inhoudsopgave 1 ALGEMEEN 1.1 Lokale aspecten van de montage-gebruikshandleiding 3 1.2 Beoogd gebruik 3 1.3 Onjuist gebruik 3 1.4 Op te volgen wetten, richtlijnen en normen 3 1.5

Nadere informatie

Jack vta 562/800. Pagina 1 van 9 versie

Jack vta 562/800. Pagina 1 van 9 versie Jack vta 562/800 Pagina 1 van 9 versie 20180205 Wat wordt standaard geleverd: 1 Lift Jack vta 562/800 2 Besturingskast 3 Verbindingskabel 4 Voeding 5 Voedingskabel 6 TV beugel 7 Vesamount 8 Afstandsbussen

Nadere informatie

Montage-instructie. Rolpoort RV55 - RV77

Montage-instructie. Rolpoort RV55 - RV77 Montage-instructie Rolpoort RV55 - RV77 Montage-instructie Rolpoort Inhoud verpakking 1 1. pantser 2. kap met as 3. geleiders 4. ophangveren 5. afdekdopjes 6. bediening a. elektrisch: schakelaar + stekker

Nadere informatie

Afzuigkap Gebruiksaanwijzing

Afzuigkap Gebruiksaanwijzing Afzuigkap Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave 1.Opmerkingen 2.Functies 3..Installatie 4..Opmerkingen over installatie 5..Veiligheidswaarschuwingen 6 Gebruik 7 Onderhoud 1 Opmerkingen 1. Bedankt voor het kiezen

Nadere informatie

Montage-instructie. Rolpoort. RV55 - RV77 - Vision Door

Montage-instructie. Rolpoort. RV55 - RV77 - Vision Door Montage-instructie Rolpoort RV55 - RV77 - Vision Door Inhoud verpakking 1 1. pantser 2. kap met as 3. geleiders 4. ophangveren 5. afdekdopjes 6. bediening a. elektrisch: schakelaar + stekker b. afstandbediend:

Nadere informatie

Jack vta 562/800. Pagina 1 van 15 versie

Jack vta 562/800. Pagina 1 van 15 versie Jack vta 562/800 Pagina 1 van 15 versie 20150709 Wat wordt standaard geleverd: 1 Lift Jack vta 562/800 2 Besturingskast 3 Verbindingskabel 4 Voeding 5 Voedingskabel 6 TV beugel 7 Vesamount 8 Afstandsbussen

Nadere informatie

Powerpack. gebruikshandleiding

Powerpack. gebruikshandleiding Powerpack gebruikshandleiding 1 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding De RMA powerpack is een hulpmiddel voor de begeleiding. Het vergemakkelijkt het duwen van een rolstoel gebruiker. De hulpmotor is niet ontworpen

Nadere informatie

INSTALLATIE INSTRUCTIES

INSTALLATIE INSTRUCTIES Scherm min. 5 kg DQ Regular 1000 DQ Regular 700 INSTALLATIE INSTRUCTIES INHOUD: 1. Belangrijke veiligheidsinstructie s. 2. Specificaties en afmetingen. 3. Anti-afknel / Auto-omkeer functie. 4. Meegeleverde

Nadere informatie

Jack vta 562/800. Pagina 1 van 12 versie

Jack vta 562/800. Pagina 1 van 12 versie Jack vta 562/800 Pagina 1 van 12 versie 20171211 Wat wordt standaard geleverd: 1 Lift Jack vta 562/800 2 Besturingskast 3 Verbindingskabel 4 Voeding 5 Voedingskabel 6 TV beugel 7 Vesamount 8 Afstandsbussen

Nadere informatie

Algemene meubelhandleiding

Algemene meubelhandleiding Algemene meubelhandleiding INHOUD Ophangsystemen Blz. 3 Onderkast installeren Blz.4 Onderkast ontgrendelen Blz.6 Spiegel installeren Blz.7 Spiegelkast installeren Blz.8 Hoge kast installeren Blz.9 Stekkercontactdoos

Nadere informatie

Montage-instructie. Screens. V599R Ritz V599 Ritz XL

Montage-instructie. Screens. V599R Ritz V599 Ritz XL Screens V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL V540 Ritz Inhoud 1. screenkap met doek en motor 2. zijgeleiders a. achterprofiel b. inlage voorzien van neopreen (ofwel ritsgeleider) c. voorprofiel 3. montageset

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing LivingColors Iris

Gebruiksaanwijzing LivingColors Iris Gebruiksaanwijzing LivingColors Iris Uitpakken en installeren Aan de slag met uw LivingColors Als u de LivingColors uitpakt, is deze al gekoppeld aan de afstandsbediening. U hoeft alleen nog maar de stekker

Nadere informatie

handleiding beeldschermloep Basic Simpleview. (zie voor foto s de originele Engelstalige handleiding)

handleiding beeldschermloep Basic Simpleview. (zie voor foto s de originele Engelstalige handleiding) Gebruiksaanwijzing 409038 handleiding beeldschermloep Basic Simpleview Belangrijk (zie voor foto s de originele Engelstalige handleiding) Lees de handleiding aandachtig door. Als u de kabels aansluit,

Nadere informatie

Model EF-2000W Handleiding

Model EF-2000W Handleiding Thermic Dynamics Eco Class Heater Model EF-2000W Handleiding Waarschuwingen Dit apparaat is bedoeld voor gebruik in huishoudens en dient niet gebruikt te worden voor andere doeleinden, zoals in een niet-huiselijke

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 HDR-105 HALOGEEN DIMMER/SCHAKELAAR MET TRANSFORMATOR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 HDR-105 HALOGEEN DIMMER/SCHAKELAAR MET TRANSFORMATOR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 HDR-105 HALOGEEN DIMMER/SCHAKELAAR MET TRANSFORMATOR A C B F G D E Bedien uw Halogeenverlichting met één van de vele KlikAanKlikUit-zenders (niet inbegrepen). Voorzijde A: Aansluiting

Nadere informatie

Montagehandleiding Screens screenstotaalshop.nl 1. Instructie plaatsen screen. 1.1 Aftekenen montage gaten

Montagehandleiding Screens screenstotaalshop.nl 1. Instructie plaatsen screen. 1.1 Aftekenen montage gaten Montagehandleiding Screens screenstotaalshop.nl 1. Instructie plaatsen screen Neem het screen uit de verpakking. Om beschadiging van het screen te voorkomen raden wij u aan hierbij geen mes te gebruiken.

Nadere informatie

Montage-instructie. Ritzscreen V540 V599 V599R V599 L V599 XL

Montage-instructie. Ritzscreen V540 V599 V599R V599 L V599 XL Montage-instructie Ritzscreen V540 V599 V599R V599 L V599 XL Montage-instructie Ritzscreen V540 - V599 - V599R - V599 L - V599 XL Inhoud 1. screenkap met doek en motor 2. zijgeleiders a. achterprofiel

Nadere informatie

Electronische loep "One"

Electronische loep One Electronische loep "One" Eenvoudige, betaalbare, elektronische loep voor mensen met visuele beperkingen Deze draagbare elektronische loep geeft een scherp beeld en hoog contrast met een vergroting van

Nadere informatie

Montage-instructie. Ritzscreen V599R V599 XL

Montage-instructie. Ritzscreen V599R V599 XL Ritzscreen V599 V599R V599 XL V540 Inhoud 1. screenkap met doek en motor 2. zijgeleiders a. achterprofiel b. inlage voorzien van neopreen (ofwel ritsgeleider) c. voorprofiel 3. montageset 4. bediening

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING 360 Turbo Luchtverwarmer NL Cat. Nr.: 25963 Lees deze handleiding alvorens het product te gebruiken. Waarschuwing 1. Deze verwarmer is alleen voor algemene verwarming binnenshuis.

Nadere informatie

1. Productnaam. 100 LED Projector. 2. Productcode 21206. 3. Kleur wit

1. Productnaam. 100 LED Projector. 2. Productcode 21206. 3. Kleur wit 1. Productnaam 100 LED Projector 2. Productcode 21206 3. Kleur wit 4. Korte beschrijving Deze compacte, draagbare kleine projector is nuttig voor gebruik in kleine ruimtes. Het geeft weinig warmte af,

Nadere informatie

LCD scherm ipad 2 Installatie handleiding

LCD scherm ipad 2 Installatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Telescopische TV liften serie John hat

Telescopische TV liften serie John hat Telescopische TV liften serie John hat Binnen deze serie zijn 4 types leverbaar, te weten: 1. John 40hat 554/668 voor schermen tot 40 2. John 65hat 716/1000 voor schermen tot 65 3. John 65hat 816/1200

Nadere informatie

LPTC801 8-KANAALS DIMSONCOLE

LPTC801 8-KANAALS DIMSONCOLE 8-KANAALS DIMSONCOLE 1. Inleiding Dank u voor uw aankoop! Lees deze handleiding grondig voor u het toestel in gebruik neemt. Dit toestel is uitgerust met 8 kanalen met LED aanduiding, 8 flash knoppen+

Nadere informatie

Camera achterkant ipad 3 Reparatie handleiding

Camera achterkant ipad 3 Reparatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

TTS is er trots op deel uit te maken van

TTS is er trots op deel uit te maken van Garantie & ondersteuning Dit product heeft een eenjarige garantie voor problemen die zich voordoen tijdens normaal gebruik. Het verkeerd gebruik van Speed Tracker of het openen van de eenheid zullen de

Nadere informatie

Instructies voor gebruik

Instructies voor gebruik Instructies voor gebruik Introductie van het product..3 Voorzorgsmaatregelen. 3 Inhoud 3 Onderdelen en functies.4 Deurbel installeren 5 Muziek toon..6 App Downloaden 7 Het product is gebaseerd op het Wi-Fi-netwerk

Nadere informatie

1.QUICKSTART GUIDE 3 2. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.DEURBEL AANSLUITEN OP STROOM EN BEVESTIGEN AAN DE MUUR 4 4.HET SCHERM IN GEBRUIK NEMEN 7

1.QUICKSTART GUIDE 3 2. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.DEURBEL AANSLUITEN OP STROOM EN BEVESTIGEN AAN DE MUUR 4 4.HET SCHERM IN GEBRUIK NEMEN 7 GEBRUIKSAANWIJZING 2 INHOUDSOPGAVE 1.QUICKSTART GUIDE 3 2. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.DEURBEL AANSLUITEN OP STROOM EN BEVESTIGEN AAN DE MUUR 4 4.HET SCHERM IN GEBRUIK NEMEN 7 5.HET SCHERM NEERZETTEN

Nadere informatie

S I M P L Y S O L A R H A N D L E I D I N G [ S E T 2 P A N E L E N ]

S I M P L Y S O L A R H A N D L E I D I N G [ S E T 2 P A N E L E N ] S I M P L Y S O L A R H A N D L E I D I N G [ S E T 2 P A N E L E N ] U ontvangt een complete set, inclusief alle kabels en connectoren. Installatie is heel eenvoudig, hieronder staat alles in een eenvoudig

Nadere informatie

Veiligheid ! WAARSCHUWING. ! VOORZICHTIG i. Beoogd gebruik. Pictogrammen in deze handleiding. Algemene veiligheidsvoorschriften

Veiligheid ! WAARSCHUWING. ! VOORZICHTIG i. Beoogd gebruik. Pictogrammen in deze handleiding. Algemene veiligheidsvoorschriften 35 1. 1.1 Veiligheid Beoogd gebruik 1.2 Pictogrammen in deze handleiding! WAARSCHUWING! VOORZICHTIG i 1.3 Algemene veiligheidsvoorschriften! WAARSCHUWING! VOORZICHTIG! WAARSCHUWING! VOORZICHTIG i L 14

Nadere informatie

Veel gestelde vragen:

Veel gestelde vragen: Veel gestelde vragen: Welke functies heeft het apparaat? 5 functies in 1: te gebruiken als auto starthulp, LED lamp, oplader voor diverse apparaten zoals mobiele telefoons, laptops, PSP, MP3/MP4. Hoe kan

Nadere informatie

1.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 3 2.IN GEBRUIK NEMEN EN MONTAGE VAN HET SCHERM 4 3.DE MONTAGE VAN DE DEURBEL 6 4.DE DEURBEL VAN STROOM VOORZIEN 7

1.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 3 2.IN GEBRUIK NEMEN EN MONTAGE VAN HET SCHERM 4 3.DE MONTAGE VAN DE DEURBEL 6 4.DE DEURBEL VAN STROOM VOORZIEN 7 GEBRUIKSAANWIJZING 2 INHOUDSOPGAVE 1.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 3 2.IN GEBRUIK NEMEN EN MONTAGE VAN HET SCHERM 4 3.DE MONTAGE VAN DE DEURBEL 6 4.DE DEURBEL VAN STROOM VOORZIEN 7 5.AANSLUITEN VAN DE EXTERNE

Nadere informatie

Montage-instructie Screen

Montage-instructie Screen Inhoudsopgave pagina Inhoud verpakking Benodigd gereedschap 3 3 1. Montage (L)HTF geleider 4 1.1 4 1. Boren montage-gaten in geleiders 5 1.3 Monteren geleiders 6. Gat bediening 7 3. Plaatsen screenkast

Nadere informatie

INLEIDING VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN SYMBOLEN. De symbolen in deze gebruiksaanwijzing. Symbolen op het apparaat

INLEIDING VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN SYMBOLEN. De symbolen in deze gebruiksaanwijzing. Symbolen op het apparaat INLEIDING Deze gebruiksaanwijzing is bedoeld voor Rapid 100E. Lees ze eerst grondig door alvorens u het apparaat in gebruik neemt. Deze gebruiksaanwijzing bevat de veiligheidsvoorschriften, de voorschriften

Nadere informatie

Installeren van de FOREST SHUTTLE AC

Installeren van de FOREST SHUTTLE AC 2 Installeren van de FOREST SHUTTLE AC Bepalen van de installatie mode van de FOREST SHUTTLE AC De Shuttle AC motor kan op twee manieren aangesloten worden: 1. Remote control mode. Beide draden bruin en

Nadere informatie

1. Naam van het product LED UV Blacklight bar 50 cm. 2. Product code

1. Naam van het product LED UV Blacklight bar 50 cm. 2. Product code 1. Naam van het product LED UV Blacklight bar 50 cm 2. Product code 28037952 3. Korte omschrijving De UV LED bar is een blacklight lamp met LED's. Deze hebben een hoog vermogen, zijn minder kwetsbaar dan

Nadere informatie

Montage-instructie. Rolluik RV40 - RV41

Montage-instructie. Rolluik RV40 - RV41 Montage-instructie Rolluik RV40 - RV41 Inhoud verpakking 1 1. pantser in kast 2. bediening a. handbediening: koord- of bandopwinder b. elektrisch: schakelaar + stekker c. afstandbediend: afstandbediening

Nadere informatie

Touchscreen ipad 3 Reparatie handleiding

Touchscreen ipad 3 Reparatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Prometheus Pro-1 Volt: Amps: Watt: Temp. Control: Max. Temp: Buiten Afmetingen: Binnen Afmetingen: Gewicht: Alvorens je begint Installatie

Prometheus Pro-1 Volt: Amps: Watt: Temp. Control: Max. Temp: Buiten Afmetingen: Binnen Afmetingen: Gewicht: Alvorens je begint Installatie Prometheus Pro-1 Volt: 220 V Amps: 3,2 A Watt: 700 W Temp. Control: Digitaal Max. Temp: 1000 C Buiten Afmetingen: 22,5 cm (W). X 22,0 cm (D). X 28,0 cm (H) Binnen Afmetingen: 11,5 cm (W). X 13.9 cn (D).

Nadere informatie

AT Multifunctioneel luchtbehandelingsapparaat

AT Multifunctioneel luchtbehandelingsapparaat AT-5461 Multifunctioneel luchtbehandelingsapparaat Veiligheid Lees en bewaar deze instructies. Dit apparaat kan worden gebruikt door kinderen vanaf 8 jaar oud en door personen met verminderde lichamelijke,

Nadere informatie

Packard Bell Easy Repair. Packard Bell Easy Repair

Packard Bell Easy Repair. Packard Bell Easy Repair CD / DVD Speler Belangrijke instructies om de veiligheid te controleren U moet alle instructies zorgvuldig lezen voor u aan het werk gaat en u moet voldoen aan de instructies die u hieronder aantreft.

Nadere informatie

HANDLEIDING. TechGrow T-1 CO 2 CONTROLLER. met externe CO 2 -sensor, lichtsensor en kalibratiefunctie software-versie: 2.

HANDLEIDING. TechGrow T-1 CO 2 CONTROLLER. met externe CO 2 -sensor, lichtsensor en kalibratiefunctie  software-versie: 2. WWW.TECHGROW.NL TechGrow T-1 CO 2 CONTROLLER met externe CO 2 -sensor, lichtsensor en kalibratiefunctie software-versie: 2.20 Uitgifte datum: 01-11-2014 HANDLEIDING TechGrow T-1 gebruikershandleiding GEFELICITEERD!

Nadere informatie

Speaker ipad 3 Reparatie handleiding

Speaker ipad 3 Reparatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Horizontale TV liften type John hot en hot s

Horizontale TV liften type John hot en hot s Horizontale TV liften type John hot en hot s Binnen deze serie zijn 2 types leverbaar, te weten: John hots 1390/1333, voor schermen tot ca. 52 John hot s 1390/1333, met draaifunctie, voor schermen tot

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING WINDBEVEILIGING EOLIS 2

MONTAGEHANDLEIDING WINDBEVEILIGING EOLIS 2 MONTAGEHANDLEIDING WINDBEVEILIGING EOLIS 2 Windbeveiliging Eolis 2 VOEDING 230 V - 50 Hz Pulsschakelaar Centralis IB INLEIDING Deze montagehandleiding bevat instructies voor de montage van de windbeveiliging

Nadere informatie

Popcorn automaat popcorn automaat 1 ketel 1 Mais maatschep 1 Popcorn schep 1 fles olie 1 bak suiker 1 bak mais 1 Papieren zakjes...

Popcorn automaat popcorn automaat 1 ketel 1 Mais maatschep 1 Popcorn schep 1 fles olie 1 bak suiker 1 bak mais 1 Papieren zakjes... Controleer voor het opzetten en retourneren van de attractie altijd zorgvuldig ofdat alle onderdelen aanwezig zijn. Popcorn automaat popcorn automaat 1 ketel 1 Mais maatschep 1 Popcorn schep 1 fles olie

Nadere informatie

Waterkoker. Gebruiksaanwijzing. Pagina 1/5. Model ANCONA 5 / 10 / 30 (Best.-Nr / 7510 / 7515) 1. Algemene toelichting

Waterkoker. Gebruiksaanwijzing. Pagina 1/5. Model ANCONA 5 / 10 / 30 (Best.-Nr / 7510 / 7515) 1. Algemene toelichting info@saro.de Pagina 1/5 Gebruiksaanwijzing Waterkoker Model ANCONA 5 / 10 / 30 (Best.-Nr. 213-7500 / 7510 / 7515) Foto: ANCONA 5 1. Algemene toelichting Leest u deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig door,

Nadere informatie

LCD scherm ipad mini Reparatie handleiding

LCD scherm ipad mini Reparatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

8075-000-048 - April 2010. Handleiding infrarood afstandsbediening

8075-000-048 - April 2010. Handleiding infrarood afstandsbediening 8075-000-048 - April 00 Handleiding infrarood afstandsbediening x 9V Batterij x x I zonder geheugen A, B, C + D S I met geheugen A, B, C + E I met massage A, B, C + F, G A Ontvangstinstelling A. Verwijder

Nadere informatie

Bain Marie. 2 AGRO Logic Hondekensmolenstraat Izegem

Bain Marie. 2 AGRO Logic Hondekensmolenstraat Izegem MANUAL BAIN MARIE 2 AGRO Logic Hondekensmolenstraat 56 8870 Izegem WATERBAD VOOR HET VERWARMEN VAN SPERMADOSISSEN (Digitale Controle) REF 1010601 T: 051 / 31 43 93 info@agrologic.be www.agrologic.be 3

Nadere informatie

MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK

MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK Montage-instructies voor cassetteschermen ALVORENS U VAN UW ROLLUIK KUNT GAAN GENIETEN DIENT U EERST HET ROLLUIK TE MONTEREN INHOUD VERPAKKING VERPAKKING 1 1. PANTSER IN KAST

Nadere informatie

1. Stel je Stick Up Cam Wired in via de Ring-app

1. Stel je Stick Up Cam Wired in via de Ring-app Stick Up Cam Wired 1. Stel je Stick Up Cam Wired in via de Ring-app Download de Ring-app. De app leidt je door het installatieproces van je Stick Up Cam Wired. Zoek op Ring in de app stores of ga naar:

Nadere informatie

OORGUARD350. DoorGuard350 USER MANUAL 1 GEBRAUCHSANLEITUNG 11 GUIDE UTILISATEUR 21 MODO DE EMPLEO 31 MANUALE D ISTRUZIONI 41 GEBRUIKSAANWIJZING 51

OORGUARD350. DoorGuard350 USER MANUAL 1 GEBRAUCHSANLEITUNG 11 GUIDE UTILISATEUR 21 MODO DE EMPLEO 31 MANUALE D ISTRUZIONI 41 GEBRUIKSAANWIJZING 51 OORGUARD350 DoorGuard350 USER MANUAL 1 GEBRAUCHSANLEITUNG 11 GUIDE UTILISATEUR 21 MODO DE EMPLEO 31 MANUALE D ISTRUZIONI 41 GEBRUIKSAANWIJZING 51 20390/ 20111115 DOORGUARD350 ALL RIGHTS RESERVED MARMITEK

Nadere informatie

S I M P L Y S O L A R H A N D L E I D I N G [ S E T 4-14 P A N E L E N ]

S I M P L Y S O L A R H A N D L E I D I N G [ S E T 4-14 P A N E L E N ] S I M P L Y S O L A R H A N D L E I D I N G [ S E T 4-14 P A N E L E N ] U ontvangt een complete set, inclusief alle kabels en connectoren. Installatie is heel eenvoudig, hieronder staat alles in een eenvoudig

Nadere informatie

Gebruiks- en onderhoudsaanwijzing- NL

Gebruiks- en onderhoudsaanwijzing- NL Elektrische Infrarood Verwarming Model 93485 Gebruiks- en onderhoudsaanwijzing- NL 1 Algemene veiligheidsinstructies LEES DE GEBRUIKSAANWIJZING Alvorens de radiateur in bedrijf te nemen, moet u deze gebruiks

Nadere informatie

Home button sheet holder ipad 3 Reparatie handleiding

Home button sheet holder ipad 3 Reparatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Elektriciteit 1. AOC OOST Almelo Groot Obbink

Elektriciteit 1. AOC OOST Almelo Groot Obbink AOC OOST Almelo Groot Obbink 01-09-2020 Inleiding In huis moeten soms kleine veranderingen worden aangebracht. Denk maar aan het aanleggen van een verlengsnoer of het vervangen van een lamp. Maar soms

Nadere informatie

Balanceermachine GEBRUIKERSHANDLEIDING

Balanceermachine GEBRUIKERSHANDLEIDING - 1 - 1 Algemeen 1.1 Algemene veiligheidsregels De balanceermachine mag alleen gebruikt worden door personeel dat daar gemachtigd voor is en voldoende opgeleid is. De balanceermachine mag alleen maar gebruikt

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 2.0 AWST-8802 DRAADLOZE DUBBELE WANDSCHAKELAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 2.0 AWST-8802 DRAADLOZE DUBBELE WANDSCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 2.0 AWST-8802 DRAADLOZE DUBBELE WANDSCHAKELAAR OMSCHRIJVING Deze draadloze wandschakelaar kan op iedere gewenste plaats bevestigd worden, zonder gedoe met draden of hoge spanning.

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing HEETWATERAPPARAAT

Gebruiksaanwijzing HEETWATERAPPARAAT Gebruiksaanwijzing HEETWATERAPPARAAT NL 1 2 3 4 5 Gebruiksaanwijzing (Nederlands) Lees deze gebruiksaanwijzing aandachtig, voor een goed en veilig gebruik van het heetwaterapparaat. 1.16 Inleiding Dit

Nadere informatie

Installatie, gebruik en onderhoud handleiding

Installatie, gebruik en onderhoud handleiding Nummer: HL020 HAKVOORT PROFESSIONAL BV Installatie, gebruik en onderhoud handleiding Blast- chilling Inhoudsopgave Instructies voor de gebruiker... 4 Bedieningsinstructies voor snelkoeler (fig. 1)... 4

Nadere informatie

Afstandsbediening Telis 16 RTS

Afstandsbediening Telis 16 RTS Afstandsbediening Telis 16 RTS Bedieningshandleiding Telis 16 RTS Pure Art.nr. 1811020 Telis 16 RTS Silver Art.nr. 1811021 Afstandsbediening Telis 16 RTS 16 Kanaals zender met display Telis 16 RTS Pure

Nadere informatie

Waterdichte Draadloze SpeakerBal

Waterdichte Draadloze SpeakerBal Waterdichte Draadloze SpeakerBal HANDLEIDING LEES VOOR GEBRUIK DEZE HANDLEIDING! INTRODUCTIE Deze drijvende waterdichte en draadloze SpeakerBal maakt gebruik van de nieuwste 863 Mhz draadloze technologie,

Nadere informatie

Bedrade afstandbediening Introductie van het spare part. Knoppen en display van de afstandbediening.

Bedrade afstandbediening Introductie van het spare part. Knoppen en display van de afstandbediening. Bedrade afstandbediening Introductie van het spare part. Knoppen en display van de afstandbediening. Wordt gebruikt om unit te starten en te stoppen. Let Op!!: Bij alleen koeling units is warmte mode niet

Nadere informatie

Telescopische TV liften serie John vta

Telescopische TV liften serie John vta Telescopische TV liften serie John vta Binnen deze serie zijn 3 types leverbaar, te weten: John 40vta 550/668 voor schermen tot 40 John 65vta 716/970 voor schermen tot 65 John 65vta 816/1170 voor schermen

Nadere informatie

1.QUICKSTART GUIDE 3 2.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 5 4.HET SCHERM IN GEBRUIK NEMEN 8

1.QUICKSTART GUIDE 3 2.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 5 4.HET SCHERM IN GEBRUIK NEMEN 8 GEBRUIKSAANWIJZING 2 INHOUDSOPGAVE 1.QUICKSTART GUIDE 3 2.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 5 4.HET SCHERM IN GEBRUIK NEMEN 8 5.HET SCHERM NEERZETTEN EN OPLADEN

Nadere informatie

Montage-instructie Rolluik

Montage-instructie Rolluik Inhoud verpakking 1 1. pantser in kast 2. bediening a. elektrisch: schakelaar + stekker b. afstandbediend: afstandbediening + stekker 1 3 verpakking 2 3. 2 geleiders 4. afdekdopjes 5. afsluitdoppen (alleen

Nadere informatie

Audio flexkabel ipad 2 Installatie handleiding

Audio flexkabel ipad 2 Installatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

* /1 * /1 * x40

* /1 * /1 * x40 Item: *710.020 1/1 *710.021 2/1 *710.022 60x40 1. Inhoud 1. Instructie waarschuwingen... 2 2. Waarschuwingen voor een veilig en juist gebruik... 2 3. Garantie... 2 4. Installatie... 3 4.1 Technische eigenschappen...

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING ZUMOVAL MINIMAX & MINIMATIC

GEBRUIKSAANWIJZING ZUMOVAL MINIMAX & MINIMATIC GEBRUIKSAANWIJZING ZUMOVAL MINIMAX & MINIMATIC GEBRUIKSAANWIJZING ZUMOVAL MINIMAX/MINIMATIC INHOUDSOPGAVE GEBRUIKSAANWIJZING ZUMOVAL MINIMAX/MINIMATIC... 1 INHOUDSOPGAVE... 1 1. ALGEMENE INFORMATIE...

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING AQUA LASER 2 IN 1 RAAMREINIGER ARTIKEL NUMMER :

GEBRUIKSAANWIJZING AQUA LASER 2 IN 1 RAAMREINIGER ARTIKEL NUMMER : GEBRUIKSAANWIJZING AQUA LASER 2 IN 1 RAAMREINIGER ARTIKEL NUMMER : 808.478 Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig voordat u het apparaat in gebruik neemt. Doelmatig gebruik: Gebruik het apparaat alleen

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding. Bedankt dat u onze Levi infrarood sauna heeft gekozen!

Gebruikers Handleiding. Bedankt dat u onze Levi infrarood sauna heeft gekozen! Gebruikers Handleiding Bedankt dat u onze Levi infrarood sauna heeft gekozen! Inhoud Inleiding... 2 Voordelen... 2 Vereisten voor de installatie... 3 Installatie... 3 Instructie... 7 Waarschuwingen...

Nadere informatie

Telescopische TV liften John 65hats 1111/1645

Telescopische TV liften John 65hats 1111/1645 Telescopische TV liften John 65hats 1111/1645 Wat wordt standaard meegeleverd met de lift: 1. Besturingskast 2. 2x TV beugel 3. Voedingskabel 4. TV voedingskabel 5. IR afstandsbediening 6. IR oog met kabel

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Peugeot CE22, CE33, CE141, CE132, CE122, CE151, CE101, CE111

Gebruikershandleiding Peugeot CE22, CE33, CE141, CE132, CE122, CE151, CE101, CE111 Gebruikershandleiding Peugeot CE22, CE33, CE141, CE132, CE122, CE151, CE101, CE111 Gefeliciteerd! U heeft gekozen voor een fiets met elektische ondersteuning, de E-bike. Uw E-bike zal u meer mogelijkheden

Nadere informatie

STANDAARD TIJDSCHAKELAAR VOOR BEWATERING VOOR BEWATERING VAN DE TUIN AUTOMOTIVE INDUSTRIIE

STANDAARD TIJDSCHAKELAAR VOOR BEWATERING VOOR BEWATERING VAN DE TUIN  AUTOMOTIVE INDUSTRIIE STANDAARD TIJDSCHAKELAAR VOOR BEWATERING VOOR BEWATERING VAN DE TUIN Hoe te installeren: 1. De tijdschakelaar moet verticaal gemonteerd worden. 2. Plaats een nieuwe 9 Volt Alkaline batterij in het batterijcompartiment

Nadere informatie

Microfoon flexkabel ipad 3 Installatie handleiding

Microfoon flexkabel ipad 3 Installatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Lithium Jumpstarter en DC power source GEBRUIKSAANWIJZING. Lees goed de gebruiksaanwijzing voordat u het product gebruikt.

Lithium Jumpstarter en DC power source GEBRUIKSAANWIJZING. Lees goed de gebruiksaanwijzing voordat u het product gebruikt. Lithium Jumpstarter en DC power source GEBRUIKSAANWIJZING Lees goed de gebruiksaanwijzing voordat u het product gebruikt. WAARSCHUWING Laad de Jump Starter niet op op gevaarlijke plaatsen, zoals in de

Nadere informatie

Handleiding Sencotel machine

Handleiding Sencotel machine Handleiding Sencotel machine Model: GHZ-228 RP FULL BCB/RED 220 V. 50 Hz. Slush Puppie Benelux Eikenbos 6-8 5531 MZ Bladel Sencotel Machine Pagina 1 Inhoud Bedieningspaneel ---------------------------------------

Nadere informatie

LCD scherm ipad 3 Reparatie handleiding

LCD scherm ipad 3 Reparatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor later gebruik. Mill HT600 Gebruiksaanwijzing Belangrijke veiligheidsinformatie Wanneer u elektrische

Nadere informatie

Video Intercom Systeem

Video Intercom Systeem Video Intercom Systeem VC-105 buiten unit INSTALLATIE HANDLEIDING 2 Functies Nachtzicht LED verlichting Kleuren CCD camera Luidspreker Montagebehuizing / regenschild Beldrukknop Microfoon Meegeleverde

Nadere informatie

HANDLEIDING SLIMME DEURBEL MET CAMERA

HANDLEIDING SLIMME DEURBEL MET CAMERA HANDLEIDING SLIMME DEURBEL MET CAMERA Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Smart Home Beveiliging app... 4 1.1 Installatie... 4 2. Installatie Slimme deurbel met camera... 5 2.1 Verbinding met een netwerkkabel...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Puch Radius, State of the Art, Boogy BMS

Gebruikershandleiding Puch Radius, State of the Art, Boogy BMS Gebruikershandleiding Puch Radius, State of the Art, Boogy BMS Gefeliciteerd! U heeft gekozen voor een fiets met elektrische ondersteuning, de E-bike. Uw E-bike zal u door zijn elektrische ondersteuning

Nadere informatie

Printer verplaatsen. Printer verplaatsen 1. Kabels loskoppelen. Lettertypelijst. Werken met kleuren. Papierverwerking. 1 Zet de printer uit.

Printer verplaatsen. Printer verplaatsen 1. Kabels loskoppelen. Lettertypelijst. Werken met kleuren. Papierverwerking. 1 Zet de printer uit. Printer verplaatsen Printer verplaatsen 1 Als u de printer wilt verplaatsen, moet u eerst de toebehoren en aangesloten opties verwijderen om schade aan de printer te voorkomen. U verwijdert de opties en

Nadere informatie

AWST-8800 DRAADLOZE WANDSCHAKELAAR

AWST-8800 DRAADLOZE WANDSCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 2.0 AWST-8800 DRAADLOZE WANDSCHAKELAAR *Op www.klikaanklikuit.nl vind u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen OMSCHRIJVING Deze draadloze wandschakelaar kan op iedere gewenste

Nadere informatie

Packard Bell Easy Repair

Packard Bell Easy Repair Packard Bell Easy Repair EasyNote MZ serie Instructies voor het vervangen van de CD/DVD speler 7429150005 7429150005 Documentversie: 1.0 - Mei 2007 www.packardbell.com Belangrijke veiligheidsinstructies

Nadere informatie

Asus F6A-X2 Speaker Replacement

Asus F6A-X2 Speaker Replacement Asus F6A-X2 Speaker Replacement Een stap-voor-stap handleiding over de luidsprekers van de laptop te vervangen. Geschreven door: Jonathan INTRODUCTIE Luidsprekers audio van uw laptop. Zorg ervoor dat u

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING ZUMOVAL BASIC

GEBRUIKSAANWIJZING ZUMOVAL BASIC GEBRUIKSAANWIJZING ZUMOVAL BASIC GEBRUIKSAANWIJZING ZUMOVAL BASIC INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE... 1 1. ALGEMENE INFORMATIE... 2 2. GEBRUIKSINSTRUCTIES... 3 2.1. Plaatsing en installatie... 3 2.2. Gebruik...

Nadere informatie

Montagehandleiding Elektrische aandrijving. Garage- en bedrijfsdeuren voor zelfmontage

Montagehandleiding Elektrische aandrijving. Garage- en bedrijfsdeuren voor zelfmontage Montagehandleiding Elektrische aandrijving Garage- en bedrijfsdeuren voor zelfmontage www.derooijgaragedeuren.nl Technische specificaties: Vermogen 220V AC +/- 10% 50 ~60 Hz Radio frequentie 433,92MHz

Nadere informatie

Montage-instructies Rolpoorten Alu 55 - Alu 77

Montage-instructies Rolpoorten Alu 55 - Alu 77 1788-151116 Montage-instructies Rolpoorten Alu 55 - Alu 77 1 Inhoud Inhoud verpakking 1 1. pantser 2. kap met as 3. geleiders 4. ophangveren 5. afdekdopjes 6. bediening a. elektrisch: schakelaar + stekker

Nadere informatie

Installatie- en gebruikershandleiding Solo toiletlift

Installatie- en gebruikershandleiding Solo toiletlift Voor installatie: Controleer het product Neem direct contact op met uw leverancier indien blijkt dat de Solo toiletlift beschadigd is tijdens het transport. Controleer de inhoud van de doos - Solo toiletlift

Nadere informatie

Audio flexkabel + Sim lezer ipad 2 Installatie handleiding

Audio flexkabel + Sim lezer ipad 2 Installatie handleiding 1. Verwijder de simkaart van de ipad. 2. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener

Nadere informatie