Missie Accommodatie Leden

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Missie Accommodatie Leden"

Transcriptie

1 In deze brochure stelt Atletiek Maastricht zich aan u voor. Ook laten we u zien wat de mogelijkheden zijn om uw naam en betrokkenheid bij sport en samenleving uit te dragen. Samenwerken met sponsors geeft Atletiek Maastricht meer mogelijkheden om haar activiteiten met schwung uit te voeren en uit te breiden. Dat leidt tot meer naamsbekendheid voor de club en haar sponsoren. Atletiek Maastricht is een samengaan van twee oude Maastrichtse verenigingen: Kimbria en AV 34. Beide clubs zijn in begin deze eeuw gefuseerd en verder gegaan onder de naam Atletiek Maastricht. In 2010 hebben we ons 85-jarig bestaan gevierd. Missie Atletiek Maastricht is een eigentijdse atletiekvereniging in de breedste zin van het woord met oog voor onze maatschappelijke functie. Naast (top)atletiek voor jeugd en senioren is er veel aandacht voor recreatief hardlopen, atletiek voor verstandelijk beperkten, sportief wandelen en nordic walking. De kwaliteit van de trainingen, het materiaal en de accommodatie staan daarbij centraal. Accommodatie Onze basis is de atletiekbaan op sportpark Jekerdal aan de Mergelweg in Maastricht. Hier beschikken we over een 6- laansbaan, kleedkamers, kantine, materiaaldepot en vergaderruimte. Leden Atletiek Maastricht groeit nog elk jaar. Die groei komt met name uit volwassenen die beginnen met de cursus Start tot Run bij ons en daarna graag verdergaan met hardlopen. Momenteel hebben we rond de 1000 leden. Hiervan is ongeveer een derde deel actief met baanatletiek, en tweederde met recreatief hardlopen, sportief wandelen en nordic walking.

2 Baanatletiek Vanaf 7 jaar kunnen kinderen komen sporten bij ons. Op speelse wijze maken ze kennis met verschillend onderdelen van atletiek. Naarmate de kinderen ouder worden, worden de trainingen breder en intenser. Vanaf het niveau junior B (16 jaar) kunnen ze zich specialiseren in één of meerdere disciplines. We bieden alle atletiekonderdelen aan: - Sprinten, horden, middenlange afstanden, steeple chase - Hoogspringen, verspringen en polsstokhoog - Speerwerpen, discuswerpen, kogelstoten en kogelslingeren - Meerkamp - Cross Fun in athletics voor de jeugd Trainers De baanatleten worden getraind door trainers die veelal zijn gespecialiseerd in een of meer onderdelen. Zo hebben we specifieke trainers voor de sprintnummers, horden, middellange afstanden, verspringen, hoogspringen en de werpnummers. In totaal hebben we 31 trainers voor de baanatleten, die vier dagen per week allemaal als vrijwilliger! actief zijn op de baan.

3 Talent en topsport Goud voor junioren meisjes C bijde NK Estafette, september 2010 Er zit veel talent bij onze baanatleten. Dat laten de podiumplaatsen bij regionale en landelijke wedstrijden wel zien. In totaal waren er 35 podiumplaatsen tijdens de Limburgse Kampioenschappen (outdoor) in 2011, maar liefst 12 meer dan in Op de Nationale Kampioenschappen outdoor haalden we vorig jaar 9 podiumplaatsen. Internationaal haalden we 2 zilveren edailles. Ook bij de competities is Atletiek Maastricht een club om rekening mee te houden. Van de zes competitieteams gingen er in 2010 drie door naar de landelijke finales om daar te eindigen op de 7 e, 9 e en 12 e plaats. Twee van onze B-junioren zijn dit jaar geselecteerd voor deelname aan het EYOF, het European Youth Olympic Festival in Turkije met het 4x100 estafetteteam. Twee senioren zijn voorgeselecteerd voor het nationale estafetteteam en de nationale bondstrainingen op Papendal. In het regionaal trainingscentrum (RTC) van de Atletiekunie in Sittard vinden regionale bondstrainingen plaats voor diverse onderdelen. Hiervoor zijn dit jaar 9 atleten van Atletiek Maastricht uitgenodigd. Verstandelijk beperkte sporters Wij bieden verstandelijk beperkte (VB) sporters een gevarieerd atletiekprogramma, dat in de zomer op de atletiekbaan plaatsvindt en in de winter in de sporthal. Daarnaast doen wij regelmatig mee aan wedstrijden die openstaan voor verstandelijk beperkte atleten. We vormen een groep van 20 atleten die elk op eigen niveau meedoen. Gezelligheid staat voorop, maar van presteren zijn we zeker niet vies, mits dat past bij de persoon en diens handicap. De jongste atleet is 18 en de oudste is 60. De groep wordt begeleid en getraind door een enthousiaste groep vrijwilligers, die veel ervaring heeft in het omgaan met atleten met een verstandelijke handicap. In trainingen ligt de nadruk op de sprint, lange afstand (voor een enkeling), kogelstoten en verspringen. Op naar de finish tijdens de ENCI-Bergloop

4 Studentenatletiek UROS UROS Unidentified Running ObjectS - is de studentenvereniging van Atletiek Maastricht en bestaat sinds Het ledenaantal is inmiddels opgelopen tot meer dan 80. Sportiviteit en gezelligheid is waar het om draait. Tweemaal per week zijn er speciale trainingen voor UROS-groepen met trainers in dienst van UM-sport. In overleg doen UROS-atleten ook mee aan de specialisatietrainingen van Atletiek Maastricht en aan de competitie. Sportief wandelen en nordic walking Atletiek Maastricht biedt twee soorten wandeltraining aan: Sportief wandelen en Nordic walking. Het verschil zit hem vooral in de stokken die bij Nordic walking worden gebruikt. Door die stokken wordt het bovenlichaam intensiever gebruikt en dus meer getraind. De wandeltrainingen bestaan uit duurlopen en intervaltrainingen. Atletiek Maastricht heeft vijf gediplomeerde wandeltrainers. Elke laatste zondag van de maand wordt er een gezellige wandeling voor wandelleden en aanhang georganiseerd van km in het (Nederlands en Belgisch) Limburgse heuvelland. Wandelen met hoog water

5 Cooling-down na de training Recreatief hardlopen Op zes dagen in de week wordt er op de baan en in het prachtige uitloopgebied van het Jekerdal, ENCI-bos, Cannerbos en ver daarbuiten hardgelopen. We bieden voor elk wat wils; mensen die via Start to Run beginnen zijn even welkom als de ervaren lopers die trainen voor hun zoveelste marathon. Er zijn hardloopgroepen op diverse niveaus. We bieden intervaltrainingen en duurlopen. De meer dan 30 trainers zijn allemaal gediplomeerd door de Atletiek Unie en net als bij de baanatletiek geven ze allemaal training als vrijwilliger. Elk jaar organiseren lopers reisjes naar hardloopwedstrijden in binnen- en buitenland (zoals naar de marathon van New York, Athene of Berlijn), doen er leden mee aan de marathon in Eindhoven en Rotterdam, aan de Venloop en de Zevenheuvelenloop. Ook de 10km van Luik en Maastrichts Mooiste zijn voor velen ijkpunten in het loopseizoen.

6 ENCI-Bergloop en Clubcross Twee wedstrijden die we zelf organiseren zijn de clubcross en de ENCI-Bergloop. De ENCI-Bergloop is de eerste wedstrijd van het cross-seizoen in november. Het is een loop met twee afstanden in prachtig geaccidenteerd terrein. Er zijn er ook jeugdlopen van verschillende afstanden en wandelingen. Aan de ENCI-Bergloop doen elk jaar rond de 400 atleten mee uit de hele (eu)regio. In 2011 organiseren we de cross voor de 65 e keer. We hopen er een groot feest van te maken! De clubcross houden we elk jaar in februari in onze achtertuin, het ENCI-bos. Deze cross kent twee afstanden voor senioren en twee afstanden voor de jeugd.

7 Sponsormogelijkheden Wij bieden sponsors diverse mogelijkheden om zich te verbinden aan deze actieve vereniging. We hebben een aantal media die we kunnen inzetten. - De website die per maand x keer wordt bezocht - De website van UROS - reclameborden langs de baan - reclameborden in het clubhuis - Advertentie in Lopende Zaken, het e-magazine van Atletiek Maastricht dat minimaal 8x per jaar wordt verstuurd naar alle leden en sponsors en andere geïnteresseerden. - Advertentie in het clubblad van UROS - Logo op kleding - Vermelding op startnummers van wedstrijden die Atletiek Maastricht organiseert. - Verspreiding van informatiemateriaal/producten van sponsors We hebben drie standaard sponsorpakketten: - Gouden sponsor - Zilveren sponsor - Bronzen sponsor Kiest u liever voor een andere mogelijkheid, dan gaan we daar graag met u over in gesprek. Gouden pakket Advertentie in alle nummers van Lopende Zaken 5 x advertentie clubblad UROS (hele pagina) 2 reclameborden aan de baan Afmeting 300 x 75 cm 1 dubbelzijdig en 1 enkelzijdig bedrukt Deze borden worden door uzelf aangeleverd. Logo met hyperlink op alle pagina s van en op de homepage van Zilveren pakket: Advertentie in alle nummers van Lopende Zaken 5 x advertentie clubblad UROS op A6 formaat (halve pagina) 1 reclamebord aan de baan Afmeting 300 x 75 cm Enkelzijdig bedrukt Dit bord wordt door uzelf aangeleverd Logo met hyperlink op alle pagina s van en op de homepage van

8 Bronzen pakket: Advertentie in vier nummers van Lopende Zaken 5 x advertentie clubblad UROS op A6 formaat (halve pagina) Logo met hyperlink op alle pagina s van en op de homepage van Aparte advertentiemogelijkheden Reclamebord: 1 reclamebord aan de baan: Afmeting 300 x 75 cm, dubbelzijdig bedrukt Dit bord levert u zelf aan 1 reclamebord aan de baan: Afmeting 300 x 75 cm, enkelzijdig bedrukt Dit bord levert u zelf aan Verenigingsbladen: 8 x advertentie in Lopende Zaken en 5 x advertentie in het clubblad van UROS (hele pagina): 2 x advertentie in Lopende Zaken en 5 x advertentie in het clubblad van UROS (halve pagina): Website: Banner met hyperlink op alle pagina's van en op de homepage van Banner met hyperlink op de alle pagina's van Banner met hyperlink op de frontpagina van Overige: Naamvermelding op startnummers (500 stuk) Logo op clubkleding: in overleg, afhankelijk van de kwaliteit en de hoeveelheid shirts Neem voor de actuele prijzen en combinatiemogelijkheden contact op met de sponsorcommissie via sponsoring@atletiekmaastricht.nl of bel met Marjet Tamse:

ONZE VERENIGING. De vereniging biedt al haar leden de mogelijkheid om onder deskundige (bege-)leiding de atletiek, trim- en wandelsport te beoefenen.

ONZE VERENIGING. De vereniging biedt al haar leden de mogelijkheid om onder deskundige (bege-)leiding de atletiek, trim- en wandelsport te beoefenen. SPONSORBROCHURE ONZE VERENIGING Atletiekvereniging Rijssen is dé baan- en wegatletiekvereniging van Rijssen. Onze vereniging is opgericht in 1985. Wij zijn dus een relatief nog jonge vereniging. De AV

Nadere informatie

Op uw plaatsen, klaar?...bijna

Op uw plaatsen, klaar?...bijna Op uw plaatsen, klaar?...bijna AC TION wil sterk aan de start komen Wilt u het startschot geven? ATLETIEKVERENIGING AC-TION'48 - ENSCHEDE sponsorinformatie Maak kennis met de breedte van onze topatletiekvereniging

Nadere informatie

Atletiekvereniging Orion

Atletiekvereniging Orion 2010/2011 Voor u ligt het meest recente en geactualiseerde exemplaar van het sponsorprogramma van : Atletiekvereniging Orion Middels deze presentatie willen wij u graag iets meer vertellen over onze Atletiekvereniging.

Nadere informatie

Sponsorbrochure AV Groene Ster. Sponsorbrochure AV Groene Ster

Sponsorbrochure AV Groene Ster. Sponsorbrochure AV Groene Ster Sponsorbrochure AV Groene Ster Sponsorbrochure AV Groene Ster AV Groene Ster, presteert voor de hele regio! AV Groene Ster is al 40 jaar een gezellige en fanatieke atletiek vereniging. Jong en oud genieten

Nadere informatie

Sponsorgids korfbalvereniging T.O.P. Vroomshoop

Sponsorgids korfbalvereniging T.O.P. Vroomshoop Sponsorgids korfbalvereniging T.O.P. Vroomshoop Korfbalvereniging T.O.P. T.O.P. staat voor Tot Ons Plezier. Onze in 1938 opgerichte vereniging is een begrip in Vroomshoop en omstreken. We zijn trots op

Nadere informatie

Sponsor- en advertentiemogelijkheden Leiden Atletiek

Sponsor- en advertentiemogelijkheden Leiden Atletiek Sponsor- en advertentiemogelijkheden Leiden Atletiek Intro door voorzitter Jan van Zwieten Voor u ligt onze vernieuwde advertentie- en sponsorflyer. Fijn dat u even de tijd wilt nemen om onze vereniging

Nadere informatie

Informatieboekje voor nieuwe jeugdleden

Informatieboekje voor nieuwe jeugdleden Informatieboekje voor nieuwe jeugdleden Uitgave: 04 juni 2018 1 Inhoudsopgave 1. Categorie/leeftijd indeling Blz. 3 2. Trainingen Blz. 4 3. Wedstrijden Blz. 5 en 6 4. Kleding Blz. 7 en 8 5. Vrijwilligers

Nadere informatie

Almelose Atletiek vereniging Sisu

Almelose Atletiek vereniging Sisu AAV SISU een korte introductie: Graag stellen we u voor aan A.A.V. SISU. Maar waarschijnlijk is dit niet eens nodig want SISU is één van de bekendste atletiek verenigingen van Almelo en omstreken. A.A.V.

Nadere informatie

Sponsorpakket 2013/2015. V.V. Ruinen

Sponsorpakket 2013/2015. V.V. Ruinen Sponsorpakket 2013/2015 V.V. Ruinen www.vvruinen.nl Waarom sponsor van V.V. Ruinen? V.V. Ruinen is opgericht op 13 mei 1931. Onze vereniging bestaat dus al ruim 80 jaar! Plezier in voetbal staat voorop.

Nadere informatie

Wat gebeurt er in de vakanties?... 7 WEDSTRIJDEN... 7 Cross-competitie... 7 Wintercup... 8 Indoor... 8 WINTERACTIVITEITEN... 8 ZOMERSEIZOEN...

Wat gebeurt er in de vakanties?... 7 WEDSTRIJDEN... 7 Cross-competitie... 7 Wintercup... 8 Indoor... 8 WINTERACTIVITEITEN... 8 ZOMERSEIZOEN... Infoboekje BAV-jeugd VERENIGING... 2 DE BAV... 2 TRAININGSGROEPEN... 3 DE TRAINERS... 3 JEUGDCOMMISSIE... 4 BAV TENUE... 4 OVERIGE KLEDINGADVIEZEN... 5 Schoenen... 5 Wat doe je bij regen en/of kou?...

Nadere informatie

LOPENDE ZAKEN maart 2014

LOPENDE ZAKEN maart 2014 LOPENDE ZAKEN maart 2014 Nieuws van het bestuur Verslag van de bestuursvergadering van 27 februari Woord vooraf Zoals in de vorige samenvatting werd vermeld, Ange Timmers heeft haar 1 e bestuursvergadering

Nadere informatie

Sponsorplan Handbalvereniging S.v. Tyfoon

Sponsorplan Handbalvereniging S.v. Tyfoon Sponsorplan Handbalvereniging S.v. Tyfoon Tyfoon d.d. januari 2014 www.svtyfoon.nl Handbalvereniging SV Tyfoon 1. Inleiding Voor u ligt het sponsorplan van handbalvereniging SV Tyfoon. In dit schrijven

Nadere informatie

Info-avond Jeugd. Agenda. Zomerseizoen 2013. Jeugdcommissie Jeugdtrainers De trainingen Wedstrijden Interregio Jeugdcup Andere activiteiten

Info-avond Jeugd. Agenda. Zomerseizoen 2013. Jeugdcommissie Jeugdtrainers De trainingen Wedstrijden Interregio Jeugdcup Andere activiteiten Agenda Info-avond Jeugd Zomerseizoen 2013 Jeugdcommissie Jeugdtrainers De trainingen Wedstrijden Andere activiteiten 03/04/2013 De jeugdcommissie De jeugdcommissie - vacatures Wil je als ouder een handje

Nadere informatie

K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring

K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring 2018-2019 Korfbalvereniging Springfield is een gezellige, moderne en groeiende sportvereniging midden in Hoeven, centraal gelegen tussen Breda

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden Juliana Mill

Sponsormogelijkheden Juliana Mill Sinds 1919 speelt Juliana Mill een belangrijke maatschappelijke rol in de Millse gemeenschap. Juliana kan gezien worden als een ontmoetingsplek voor sporters, supporters en sponsors, die allen op hun eigen

Nadere informatie

Inleiding. Veel sportief leesplezier én alvast welkom bij Atletiekvereniging de Gemzen

Inleiding. Veel sportief leesplezier én alvast welkom bij Atletiekvereniging de Gemzen Inleiding Atletiekvereniging De Gemzen is opgericht op 8 januari 1949. Vooral in de jaren-80 en aan het begin van deze nieuwe eeuw, het jaar 2000 was er sprake van een grote stijging van het aantal leden.

Nadere informatie

STC RECLAME MOGELIJKHEDEN

STC RECLAME MOGELIJKHEDEN STC RECLAME MOGELIJKHEDEN INLEIDING Hierbij doen wij u een voorstel tot reclame mogelijkheden. Dit voorstel geeft u in vogelvlucht een beeld van wat wij u als bedrijf kunnen bieden. De Schager Tennis Club,

Nadere informatie

Terwijl U zich voorbereidt op de Van Bank tot Bank, letten wij op uw financiële conditie

Terwijl U zich voorbereidt op de Van Bank tot Bank, letten wij op uw financiële conditie Terwijl U zich voorbereidt op de Van Bank tot Bank, letten wij op uw financiële conditie Een goede conditie krijg je niet vanzelf. Daar moet aan gewerkt worden. Dat geldt ook voor uw financiële conditie.

Nadere informatie

Geachte lezer, Wanneer er in dit document gesproken wordt over bedrijf, worden ook alle organisaties, bv`s en andere instellingen bedoeld.

Geachte lezer, Wanneer er in dit document gesproken wordt over bedrijf, worden ook alle organisaties, bv`s en andere instellingen bedoeld. SPONSORBROCHURE Geachte lezer, Graag willen we u middels deze brochure wijzen op de mogelijkheden tot samenwerking in de vorm van sportsponsoring. Dit kan voor uw bedrijf 1 en voor BC Ommoord voordelen

Nadere informatie

REGLEMENT CLUBRECORDS VAN INDOOR-OUTDOOR EN WEGWEDSTRIJDEN

REGLEMENT CLUBRECORDS VAN INDOOR-OUTDOOR EN WEGWEDSTRIJDEN REGLEMENT CLUBRECORDS VAN INDOOR-OUTDOOR EN WEGWEDSTRIJDEN Atletiekvereniging Edam Aan de erkenning van clubrecords van Atletiekvereniging Edam (hierna te noemen : A.V. Edam) zijn de volgende regels verbonden.

Nadere informatie

VB Meerkampen 2016 Zuid-West Nederland. Zaterdag 30 april Breda Zaterdag 18 juni - Spijkenisse Zaterdag 3 september Terneuzen

VB Meerkampen 2016 Zuid-West Nederland. Zaterdag 30 april Breda Zaterdag 18 juni - Spijkenisse Zaterdag 3 september Terneuzen VB Meerkampen 2016 Zuid-West Nederland Zaterdag 30 april Breda Zaterdag 18 juni - Spijkenisse Zaterdag 3 september Terneuzen VB Meerkampen Zuid-West Nederland In 2010 is door een aantal atletiekverenigingen

Nadere informatie

Korfbalvereniging Victum. Sponsorbrochure

Korfbalvereniging Victum. Sponsorbrochure Korfbalvereniging Victum Sponsorbrochure Victum Korfbal staat hoog in de top 10 van teamsporten in Nederland. Ook in Houten speelt de korfbalvereniging Victum een belangrijke rol. Korfbalvereniging Victum

Nadere informatie

SPONSORING. Beste geïnteresseerde, sporter, relatie,

SPONSORING. Beste geïnteresseerde, sporter, relatie, Beste geïnteresseerde, sporter, relatie, De Etten-Leurse zwem- en waterpolovereniging Z&PC DIO is een leuke vereniging waar sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan. De vereniging heeft ongeveer

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden Hockeyclub De Hoeksche Waard

Sponsormogelijkheden Hockeyclub De Hoeksche Waard Sponsormogelijkheden Hockeyclub De Hoeksche Waard Draagt u HCHW ook een warm hart toe? HCHW, de enige hockeyclub in de Hoeksche Waard, zorgt voor verbondenheid tussen mensen. Want hockey is een echte teamsport.

Nadere informatie

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN.

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Geachte relatie, Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Wij hebben getracht de sponsorpakketten zo evenwichtig

Nadere informatie

STICHTING PROMOTIE TENNISCLUB DEURNE

STICHTING PROMOTIE TENNISCLUB DEURNE SPONSOR MOGELIJKHEDEN TC DEURNE STICHTING PROMOTIE TENNISCLUB DEURNE Inhoudsopgave: Pagina 3 STICHTING PROMOTIE TENNISCLUB DEURNE - Doel en Missie Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 8 Pagina 9 Bestuur Stichting

Nadere informatie

Sponsor mogelijkheden

Sponsor mogelijkheden Sponsor mogelijkheden RKSV Juliana Mill Sinds 1919 speelt Juliana Mill een belangrijke maatschappelijke rol in de Millse gemeenschap. Juliana kan gezien worden als een ontmoetingsplek voor sporters, supporters

Nadere informatie

Besteding van het sponsorgeld

Besteding van het sponsorgeld Wij zijn ASW, de voetbalvereniging in het hart van Waddinxveen. Wij zetten ons op sportief en sociaal-maatschappelijk niveau in voor onze leden. Ondertussen hebben wij 750 leden die zijn onderverdeeld

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede

SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede Tenuesponsoring - Naamsbekendheid Productplacement Sampling - Websitevermelding 1 Historie Basketball

Nadere informatie

voor de winst! Kledingsponsoring Bordsponsoring Adverteren in het clubblad Adverteren op onze website

voor de winst! Kledingsponsoring Bordsponsoring Adverteren in het clubblad Adverteren op onze website Amsterdamse Christelijke Korfbal Vereniging ORANJE-NASSAU opgericht 10 januari 1919 Korfbalvereniging Oranje-Nassau bestaat al sinds 1919 en drukt winst niet alleen uit in doelpunten en kampioenschappen.

Nadere informatie

De ALV wordt gehouden op 21 maart aanstaande in het clubgebouw van onze vereniging De Lange Adem. Houdt de website in de gaten voor het tijdstip.

De ALV wordt gehouden op 21 maart aanstaande in het clubgebouw van onze vereniging De Lange Adem. Houdt de website in de gaten voor het tijdstip. JEUGD NIEUWSBRIEF AV FLEVODELTA 2017, nummer 1 Inhoud: 1. Algemene Ledenvergadering op 21 maart 2. Inschrijven voor wedstrijden 3. Hulp 4. Wedstrijdboekjes 5. Wedstrijden naast het wedstrijdboekje: Blokmeerkamp

Nadere informatie

Sponsorbrochure SVL voetbal

Sponsorbrochure SVL voetbal Sponsorbrochure SVL voetbal Brochure Voorwoord SVL is een omni-sportvereniging die onderdak biedt aan een afdeling voetbal, tennis, gymnastiek en badminton. Een gezellige en sportieve vereniging voor jong

Nadere informatie

Algemene uitgangspunten ten behoeve van kwalificatie-eisen en kwalificatie-procedures Internationale Atletiekevenementen

Algemene uitgangspunten ten behoeve van kwalificatie-eisen en kwalificatie-procedures Internationale Atletiekevenementen Algemene uitgangspunten ten behoeve van kwalificatie-eisen en kwalificatie-procedures Internationale Atletiekevenementen Algemene grondslag De Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie zendt atleten uit naar

Nadere informatie

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Bezoekadres Hockeyclub Berlicum Sportpark De Brand Groenstraat Berlicum 073 503 3664 www.hcberlicum.nl

Nadere informatie

Infoboekje BAV-jeugd

Infoboekje BAV-jeugd Infoboekje BAV-jeugd DE VERENIGING:... 2 DE B.A.V.... 2 DE TRAINERS... 3 TRAININGSGROEPEN... 3 BAV TENUE EN KLEDINGADVIEZEN... 4 DE JEUGDCOMMISSIE.....5 WINTERSEIZOEN... 6 DE TRAININGEN... 7 WEDSTRIJDEN...

Nadere informatie

Sponsorplan Tafeltennisvereniging BKS Sittard

Sponsorplan Tafeltennisvereniging BKS Sittard Sponsorplan Tafeltennisvereniging BKS Sittard Inhoudsopgave Missie, beleid en doelstellingen Visie op sponsoring Sponsormogelijkheden Hoofdsponsor Co-sponsoren Bordsponsoring in accommodatie Club van vijftig

Nadere informatie

Sponsorplan

Sponsorplan Inhoudsopgave 2. Introductie woord vooraf.2 3. Sponsorpropositie 3 - Kijk op badminton - Kijk op sponsoring - Wat levert het op? 4. Sponsor onderdelen 4 5. Sponsor pakketten..5 6. Contact en contract..

Nadere informatie

1e AV Triathlon Vlasakkerloop

1e AV Triathlon Vlasakkerloop ZONDAG 30 NOVEMBER AMERSFOORT 1e AV Triathlon Vlasakkerloop UITGAVE I, 13 MEI 2014 Voorwoord AV Triathlon is in 1984 opgericht en is een enthousiaste atletiek-, triatlon-, en wandelvereniging met ongeveer

Nadere informatie

Technisch Beleids(werk)plan 2011 2015

Technisch Beleids(werk)plan 2011 2015 Technisch Beleids(werk)plan 2011 2015 INHOUDSOPGAVE Hoofdstuk 1 Beleidsuitgangspunten blz. 3 Hoofdstuk 2 Atleten- en trainingsgroepen blz. 4 Hoofdstuk 3 Atleten en inspanningsverplichtingen blz. 5 Hoofdstuk

Nadere informatie

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Introductie vv Kethel-Spaland vv Kethel Spaland is in de zomer van 2013 ontstaan uit een fusie tussen VVK 68 en SC Spaland. De nieuwe vereniging heeft 900 leden waarvan

Nadere informatie

Introductie. Reclameborden 2 Adverteren op de website 3 Kleding sponsoring 4 Sponsorpakketten 5 Wat gebeurt er met u inbreng 6 Reactieformulier 7

Introductie. Reclameborden 2 Adverteren op de website 3 Kleding sponsoring 4 Sponsorpakketten 5 Wat gebeurt er met u inbreng 6 Reactieformulier 7 Introductie In 1927 is SV Maurik opgericht door een aantal enthousiaste voetballiefhebbers uit Maurik. Als een van de oudste voetbalverenigingen uit de gemeente Buren onderscheidde SV Maurik zich vooral

Nadere informatie

6e editie 21 april Sponsorconcept

6e editie 21 april Sponsorconcept 6e editie 21 april Sponsorconcept 2013 Missie De stichting Sportpromotie Sittard heeft als doel met behulp van sportevenementen het sporten in de gemeente Sittard-Geleen te bevorderen met focus op de breedtesport.

Nadere informatie

VB-competitie ZuidWest-Nederland 2013

VB-competitie ZuidWest-Nederland 2013 VB-competitie ZuidWest-Nederland VB-competitie Zuidwest Nederland In 2010 is door een vijftal atletiekverenigingen het initiatief genomen om in Zuidwest Nederland een competitie op te starten voor VB-groepen.

Nadere informatie

Informatieboekje voor pupillen

Informatieboekje voor pupillen Informatieboekje voor pupillen Welkom Welkom bij AV Edam! In dit boekje probeert AV Edam nieuwe pupillen zoveel mogelijk informatie en duidelijkheid te geven over het reilen en zeilen van de club. Trainingsseizoen

Nadere informatie

Welkom beste Sponsor!

Welkom beste Sponsor! Sportpark Vianen Vooruit, Koebaksestraat 35B, 5434LC VIANEN Tel: 0485-315913 Website: www.vianenvooruit.nl Welkom beste Sponsor! Sporten doe je voor je plezier. Vianen Vooruit wil ieder lid de optimale

Nadere informatie

Introductie. Reclameborden 2 Adverteren op de website 3 Kleding sponsoring 4 Sponsorpakketten 5 Wat gebeurt er met u inbreng 6 Reactieformulier 7

Introductie. Reclameborden 2 Adverteren op de website 3 Kleding sponsoring 4 Sponsorpakketten 5 Wat gebeurt er met u inbreng 6 Reactieformulier 7 Introductie In 1927 is SV Maurik opgericht door een aantal enthousiaste voetballiefhebbers uit Maurik. Als een van de oudste voetbalverenigingen uit de gemeente Buren onderscheidde SV Maurik zich vooral

Nadere informatie

DE FIJNSTE KLEINE HOCKEYCLUB VAN BRABANT

DE FIJNSTE KLEINE HOCKEYCLUB VAN BRABANT HC LIEMPDE HOCKEYCLUB LIEMPDE SPONSORBROCHURE HOOFDSPONSOR Dommel & Aa POSTBUS 78 5280 AB BOXTEL Een stukje geschiedenis Hockeyclub Liempde is opgericht in 1977 met aanvankelijk als doel binnen Liempde

Nadere informatie

Sponsormagazine v.v. De Alblas

Sponsormagazine v.v. De Alblas Sponsormagazine v.v. De Alblas Waarom dit sponsorboek? Sponsoring is een belangrijk onderdeel in het verenigingsleven. Financiële bijdragen in de vorm van sponsoring zijn voor verenigingen belangrijk om

Nadere informatie

1 sponsoring informatiegids Leerdam Sport 55

1 sponsoring informatiegids Leerdam Sport 55 1 sponsoring informatiegids Leerdam Sport 55 Voetbalvereniging Leerdam Sport 55 Historie In 1912 is het huidige Leerdam Sport 55 opgericht onder de naam Sparta. Een groep arbeiders van de toenmalige Glasfabriek

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JANUARI 2017

NIEUWSBRIEF JANUARI 2017 NIEUWSBRIEF JANUARI 2017 In deze nieuwsbrief lees je alles over de Spiridon activiteiten die de komende weken op het programma staan. Daarnaast praten we je bij over de laatste ontwikkelingen binnen de

Nadere informatie

Jeugdatletiek. Trainingsaanbod Wij maken binnen de Jeugdatletiek een onderscheidt tussen pupillen, junioren en verstandelijk beperkten.

Jeugdatletiek. Trainingsaanbod Wij maken binnen de Jeugdatletiek een onderscheidt tussen pupillen, junioren en verstandelijk beperkten. Jeugdatletiek Nijmegen Atletiek heeft ongeveer 1200 leden en behoort tot de 10 grootste atletiekverenigingen van Nederland. We verzorgen atletiektrainingen voor kinderen vanaf 6 jaar. Trainingen en wedstrijden

Nadere informatie

Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de bordsponsoren als hieronder:

Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de bordsponsoren als hieronder: Geachte sponsor, Hartelijk dank dat u interesse heeft in het sponsoren van HAVO. Hieronder vind u de HAVO sponsor menukaart. Deze menukaart is als volgt opgezet. Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de

Nadere informatie

Sponsor Brochure 2016/2017 VOLLVERIJS VOLLEYBALVERENIGING // : :

Sponsor Brochure 2016/2017 VOLLVERIJS VOLLEYBALVERENIGING //  : : 2016/2017 Sponsor Brochure Sporthal De Paasberg Het Veld 30 7061 DD Terborg Mail Web : sponsor@vollverijs.nl : www.vollverijs.nl VOLLEYBAL // WWW..NL VOLLEYBAL VOOR JONG EN OUD, MET ELKAAR VOOR ELKAAR

Nadere informatie

Sponsorplan VELO Badminton 2016/2017

Sponsorplan VELO Badminton 2016/2017 Sponsorplan VELO Badminton 2016/2017 Wateringen, januari 2016 1 Sponsorplan VELO Badminton VELO Badminton is een badmintonvereniging uit Wateringen. VELO Badminton is ontstaan in 1966 en maakt deel uit

Nadere informatie

Sponsorbrochure V.V. Sparta 59

Sponsorbrochure V.V. Sparta 59 Seizoen 2014-2015 Sponsorbrochure V.V. Sparta 59 V.V. Sparta 59 Deinum Seizoen 2014-2015 Introductie Onze vereniging die inmiddels meer dan 50 jaar bestaat, heeft als doelstelling: Prestatief, sportief

Nadere informatie

S.V. PRINS BERNHARD SPONSORMOGELIJKHEDEN

S.V. PRINS BERNHARD SPONSORMOGELIJKHEDEN S.V. PRINS BERNHARD SPONSORMOGELIJKHEDEN S.V. Prins Bernhard is een club die draait op vrijwilligers en toewijding van de aangesloten leden. Dit maakt s.v. Prins Bernhard een warme en gezellige dorpsclub

Nadere informatie

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap 2017

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap 2017 Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap 2017 Sponsoren bij de Mixed Hockey Club Leeuwarden. Dat is zakelijk en sportief scoren! Als sponsor van MHCL verbindt u zich met de grootste en duurzaamste

Nadere informatie

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn Sponsor-informatiemap SIVO dans- en muziekfestival Odoorn Voorwoord van onze voorzitter SIVO zomerfeest zonder grenzen SIVO staat voor de afkorting, Stichting Internationale Volksculturen Odoorn. Ons doel

Nadere informatie

PLATINUM 2.250,- Meer informatie Blauw-Zwart heeft een combinatie-sponsorcommissie vanuit RKsv Blauw-Zwart en de

PLATINUM 2.250,- Meer informatie Blauw-Zwart heeft een combinatie-sponsorcommissie vanuit RKsv Blauw-Zwart en de Zwart Welkom bij Blauw-Zwart Beste lezer, RKsv Blauw-Zwart is een gezonde sportvereniging, opgericht in 1921, met voetbal als kernactiviteit. Het voetbal wordt beoefend op het mooie Sportcomplex de Schulpwei,

Nadere informatie

sportclub rijssen Doel sponsoring Even voorstellen Sponsormogelijkheden Wat biedt Sportclub Rijssen u als sponsor?

sportclub rijssen Doel sponsoring Even voorstellen Sponsormogelijkheden Wat biedt Sportclub Rijssen u als sponsor? sportclub rijssen Even voorstellen Sportclub Rijssen is in 1960 opgericht. Sinds 1964 wordt gevoetbald op sportpark De Koerbelt, waar we over 2 speelvelden, een combinatieveld (dat we samen met Excelsior

Nadere informatie

Sponsorplan RKDFC. Versie: 2.0 Datum: juni 2015 Sponsorcommissie RKDFC sponsorcommissie@rkdfc.nl

Sponsorplan RKDFC. Versie: 2.0 Datum: juni 2015 Sponsorcommissie RKDFC sponsorcommissie@rkdfc.nl Sponsorplan RKDFC Versie: 2.0 Datum: juni 2015 Sponsorcommissie RKDFC sponsorcommissie@rkdfc.nl 1.Voorwoord RKDFC is een voetbalclub in en de plaatselijke trots van Merkelbeek. Natuurlijk is voetbal een

Nadere informatie

K.V. Good Luck. sponsoren scoren

K.V. Good Luck. sponsoren scoren K.V. Good Luck sponsoren scoren Sport en sponsoring is tegenwoordig niet meer los van elkaar te zien. Van professioneel niveau tot amateurniveau. Sponsormogelijkheden K.V. Good Luck Korfbalvereniging Good

Nadere informatie

Prestatienormen Atletiek voor het verkrijgen van een NOC*NSF status 2017

Prestatienormen Atletiek voor het verkrijgen van een NOC*NSF status 2017 Prestatienormen Atletiek voor het verkrijgen van een NOC*NSF status 2017 In dit document staan de tussen NOC*NSF en de Atletiekunie overeengekomen prestatienormen voor het verkrijgen van een NOC*NSF status

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden. R.K.V.V. Montagnards

Sponsormogelijkheden. R.K.V.V. Montagnards Sponsormogelijkheden R.K.V.V. Montagnards Seizoen 2015-2016 R.K.V.V. Montagnards Sportpark De Venhorst De Flammert 1047 5854 NA Bergen (LB) Geachte heer, mevrouw, Wij danken u hartelijk voor uw belangstelling

Nadere informatie

Sponsorpakketten en prijzen

Sponsorpakketten en prijzen Sponsorpakketten en prijzen Pakket 1: Wedstrijdbal * Naamsvermelding op poster bij tribune-ingang en spelers-ingang (in kleur op A3 formaat) * Plaatsing van de logo op de website in de week voorafgaand

Nadere informatie

LOPENDE ZAKEN APRIL 2015

LOPENDE ZAKEN APRIL 2015 LOPENDE ZAKEN APRIL 2015 Felicitaties! Tijdens het EK voor master 40+ in Polen heeft Tunde Leidsman een prachtige 3e plaats behaald. De Maastrichtse sprinttrainer behaalde dit mooie resultaat ondanks 2

Nadere informatie

ATLETIEK VERENIGING HAAKSBERGEN

ATLETIEK VERENIGING HAAKSBERGEN ATLETIEK VERENIGING HAAKSBERGEN 1 ATLETIEK VERENIGING HAAKSBERGEN Inhoudsopgave atletiek informatie. Bladzijde: 2. Inhoudsopgave, Voorwoord. 3. Situatieschets accommodatie Atletiek Vereniging Haaksbergen.

Nadere informatie

Sponsorbrochure www.roodwitzaanstad.nl Inhoudsopgave Sponsorbrochure s.v Rood-Wit Zaanstad Over s.v Rood-Wit Zaanstad Sponsormogelijkheden Losse Sponsormogelijkheden Contact s.v Rood-Wit Zaanstad Sponsorcomissie

Nadere informatie

Informa e brochure Sponsoring

Informa e brochure Sponsoring Informa e brochure Sponsoring Wie zijn wij Zwaluw V.F.C. is een club voor en door Vughtenaren: wekelijks voetballen bij ons zo n 700 jeugdleden en 200 senioren. Wij voetballen graag op zo hoog mogelijk

Nadere informatie

Korfbalvereniging. Berkel-Enschot / Tilburg. Informatie Sponsoring

Korfbalvereniging. Berkel-Enschot / Tilburg. Informatie Sponsoring Korfbalvereniging Berkel-Enschot / Tilburg Informatie Sponsoring 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. OJC 98, een bruisende vereniging 3 2.1 Historie 3 2.2 Competitie 3 2.3 Accommodatie 4 2.4 Organisatie

Nadere informatie

Tennisvereniging Mattemburgh

Tennisvereniging Mattemburgh Sponsor brochure Tennisvereniging Mattemburgh Tennisvereniging Mattemburgh is een tennisvereniging in Hoogerheide en bestaat al meer dan 40 jaar. Het is een tennisvereniging voor jong en oud, voor beginners

Nadere informatie

OP KOERS NAAR 25 OKTOBER 2015

OP KOERS NAAR 25 OKTOBER 2015 4 E EDITIE! Wedstrijd- & Recreantenloop Bedrijvenloop G-loop Sponsor Kidsrun Kidsrun OP KOERS NAAR DELFZIJL www.smitsport.nl 2 3 Blijf op de hoogte Kijk regelmatig op onze website www.zeemijlenloopdelfzijl.nl

Nadere informatie

Sponsorplan HSV Wasmeer

Sponsorplan HSV Wasmeer Sponsorplan HSV Wasmeer Introductie Historie De Hilversumse Sportvereniging Wasmeer is opgericht op 1 juli 1995, als gevolg van een fusie van de Sport Vereniging E.M.M.(1915) en de Hilversumse Voetbal

Nadere informatie

ATLETIEK VERENIGING HAAKSBERGEN

ATLETIEK VERENIGING HAAKSBERGEN ATLETIEK VERENIGING HAAKSBERGEN Inhoudsopgave Bladzijde 1. Inhoudsopgave, Voorwoord 2. Waar is de Atletiek Vereniging Haaksbergen te vinden? 3. Atletiek voor altijd en iedereen 4. Trainingsprogramma Atletiek

Nadere informatie

SPONSORBOEK T.V. RICO ST. WILLEBRORD

SPONSORBOEK T.V. RICO ST. WILLEBRORD SPONSORBOEK T.V. RICO ST. WILLEBRORD 2015 Inhoudsopgave Voorwoord. 3 Sponsoring 4 Pakket A: Hoofdsponsoring open indoor en/of outdoor toernooi 4 Pakket B: Subsponsoring open indoor en/of outdoor toernooi.

Nadere informatie

Jeugd informatie boekje Alle informatie over Jeugdatletiek voor ouders én atleten in één handig boekje.

Jeugd informatie boekje Alle informatie over Jeugdatletiek voor ouders én atleten in één handig boekje. Jeugd informatie boekje Alle informatie over Jeugdatletiek voor ouders én atleten in één handig boekje. Jeugdatletiek O.S.S.-VOLO verzorgt atletiek voor kinderen vanaf 6 jaar. Trainingen en wedstrijden

Nadere informatie

Kwalificatie-eisen en kwalificatie-procedures Internationale Atletiekevenementen 2018

Kwalificatie-eisen en kwalificatie-procedures Internationale Atletiekevenementen 2018 Kwalificatie-eisen en kwalificatie-procedures Internationale Atletiekevenementen 2018 Algemene uitgangspunten en grondslag De Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie zendt atleten uit naar Internationale

Nadere informatie

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsoren bij de Mixed Hockey Club Leeuwarden. Dat is zakelijk en sportief scoren! MHCL is in de loop der jaren uitgegroeid naar een

Nadere informatie

SPONSORBOEKJE 3 e VLASAKKERLOOP

SPONSORBOEKJE 3 e VLASAKKERLOOP SPONSORBOEKJE 3 e VLASAKKERLOOP ZONDAG 30 OKTOBER 2016 3 e VLASAKKERLOOP Start en finish clubhuis AV Triathlon PROGRAMMA 09.30 10.15 Wandeltochten 11 of 18 km 10.30 5 km PRESTATIELOOP 11.30 10 km PRESTATIELOOP

Nadere informatie

V.V. OLIVEOO Sportlaan 2. www.oliveo..nl

V.V. OLIVEOO Sportlaan 2. www.oliveo..nl Sponsorinformatie V.V OLIVEO V.V. OLIVEOO Sportlaan 2 2641 AZ Pijnacker www.oliveo..nl Voorwoord Midden in uw marktgebied bevindt zich één van de grotere voetbalverenigingen van de Randstad: Voetbalvereniging

Nadere informatie

Sponsorbrochure Amateurvoetbal sinds 10 november 1919

Sponsorbrochure Amateurvoetbal sinds 10 november 1919 Sponsorbrochure Amateurvoetbal sinds 10 november 1919 Introductie: Voetbalvereniging WDS 19 is één van de oudste en daarmee één van de langst bestaande verenigingen binnen de Bredase gemeenschap. Onze

Nadere informatie

Voorlichtingsbijeenkomst ouders jeugdatleten Delta Sport maart 2015

Voorlichtingsbijeenkomst ouders jeugdatleten Delta Sport maart 2015 Voorlichtingsbijeenkomst ouders jeugdatleten Delta Sport maart 2015 1. Doel vanavond 2. Trainingen 3. Indeling groepen 4. Baanwedstrijden 5. Loopwedstrijden 6. Doorkijk naar herfst/winterseizoen 7. Doorkijk

Nadere informatie

SPONSORINFORMATIE

SPONSORINFORMATIE SPONSORINFORMATIE 2017-2018 MHC Leusden MHC Leusden is een club waar families al jaren samen komen om te hockeyen, plezier te hebben en te genieten. Het is een club met clubgevoel. Kernwoord? Gezelligheid!

Nadere informatie

Brochure. sponsormogelijkheden. Tennisvereniging Nieuw- Vennep

Brochure. sponsormogelijkheden. Tennisvereniging Nieuw- Vennep Brochure sponsormogelijkheden Tennisvereniging Nieuw- Vennep 2016 Inleiding Tennisvereniging Nieuw-Vennep bestaat sinds 26 november 1968 en is sinds juli 2005 in het bezit van een prachtige accommodatie,

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE. Clubhuis en Parkadres Europalaan 3 5691 EL Son en Breugel T (0499) 472 583. E-mailadres: sponsorcommissie@tvsonenbreugel.

SPONSORBROCHURE. Clubhuis en Parkadres Europalaan 3 5691 EL Son en Breugel T (0499) 472 583. E-mailadres: sponsorcommissie@tvsonenbreugel. SPONSORBROCHURE Clubhuis en Parkadres Europalaan 3 5691 EL Son en Breugel T (0499) 472 583 E-mailadres: sponsorcommissie@tvsonenbreugel.nl Bankrekeningnr.: IBAN NL81RABO014.82.06.352 t.n.v. TV Son en Breugel

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE VOETBALVERENIGING HIERDEN

SPONSORBROCHURE VOETBALVERENIGING HIERDEN SPONSORBROCHURE VOETBALVERENIGING HIERDEN V.V. HIERDEN De voetbalvereniging Hierden is op gericht in 1954. De thuisbasis van de is het sportpark Mheenzicht aan de Dorpshuisweg in Hierden. Een schitterend

Nadere informatie

Sponsor informatie s.v. O.S.S. 1920

Sponsor informatie s.v. O.S.S. 1920 Sponsorinfo Sponsor informatie s.v. O.S.S. 1920 Meer! n e e l l a l a b t e o v n da In deze brochure laten we u de mogelijkheden zien die s.v. O.S.S. 20 u op sponsorgebied kan bieden. Een club met historie,

Nadere informatie

Sponsor brochure versie 3 9 oktober 2018

Sponsor brochure versie 3 9 oktober 2018 Sponsor brochure 2018-2019 Visie 2025 Voetbalvereniging D.O.B. is een plek waar Nigtevechters graag komen, of ze nou zelf voetballen of mensen om hun heen. Er worden continu leuke evenementen georganiseerd

Nadere informatie

Pakket A. Pakket B. Pakket C

Pakket A. Pakket B. Pakket C Pakket A Clubblad advertentie Advertentie in het clubblad IPPON in een oplage van 600 exemplaren en volgens vastgestelde advertentietarieven van 75 tot 300 euro. Tegenprestatie: De advertentie wordt opgenomen

Nadere informatie

Meerjarenbeleid AV Athlos

Meerjarenbeleid AV Athlos Meerjarenbeleid AV Athlos 2016-2020 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Missie en DNA Athlos... 3 3. Stip op de horizon... 4 4. Onze beleidsstrategieën richting 2020... 4 1. De cultuur en het imago van

Nadere informatie

Seizoen 2018/2019. Il Primo Sponsor informatie

Seizoen 2018/2019. Il Primo Sponsor informatie Seizoen 2018/2019 Il Primo Sponsor informatie Sponsoring: Een mooie kans voor u en Il Primo Voor u ligt de Sponsorbrochure die inzicht geeft in de mogelijkheden die Skiclub Il Primo u als sponsor te bieden

Nadere informatie

SPONSORCATALOGUS. www.vvbergen.nl

SPONSORCATALOGUS. www.vvbergen.nl SPONSORCATALOGUS Introductie Informatie over sponsormogelijkheden bij vv Bergen Per 2016 kent Bergen een nieuwe voetbalvereniging. BSV en vvberdos zijn gefuseerd tot vvbergen. Deze nieuwe vereniging speelt

Nadere informatie

- Laten aansluiten van de training op de wensen en behoeften van TSF en spelers;

- Laten aansluiten van de training op de wensen en behoeften van TSF en spelers; BADMI NTONCL UBTHESMASHI NGF EL L OWS SPONSORPL AN 2 01 22 01 3 BADMI NTONCL UBTHESMASHI NGF EL L OWS TENNI SCENTRUM KETHEL HAGHE 3 1 2 3EPSCHI EDAM Een vereniging kan niet zonder sponsoring Om de badmintonsport

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. 1) Inleiding. 2) Informatie Korfbalvereniging Scheldevogels. 3) Informatie sponsoring Scheldevogels

INHOUDSOPGAVE. 1) Inleiding. 2) Informatie Korfbalvereniging Scheldevogels. 3) Informatie sponsoring Scheldevogels INHOUDSOPGAVE 1) Inleiding 2) Informatie Korfbalvereniging Scheldevogels 3) Informatie sponsoring Scheldevogels 4) Sponsormogelijkheden Scheldevogels 5) Teamfoto s 1) Inleiding Scheldevogels is opgericht

Nadere informatie

Bestuurlijk & Organisatorischbeleid. Jeugd- & Baanatletiek (incl. materialen)

Bestuurlijk & Organisatorischbeleid. Jeugd- & Baanatletiek (incl. materialen) Bijlage 2 1. Bestuurlijk & organisatorischbeleid Bestuurlijk & Organisatorischbeleid Gezellig / Betrokken / Sociaal / Financieel Trainersbeleid Organisatie (evenementen) Baanaccommodatie Behoud talenten

Nadere informatie

www.maastrichtsport.nl (ON)BEPERKT SPORTIEF SPORTAANBOD VOOR MENSEN MET EEN BEPERKING

www.maastrichtsport.nl (ON)BEPERKT SPORTIEF SPORTAANBOD VOOR MENSEN MET EEN BEPERKING www.maastrichtsport.nl (ON)BEPERKT SPORTIEF SPORTAANBOD VOOR MENSEN MET EEN BEPERKING (ON)BEPERKT SPORTIEF SPORTAANBOD VOOR MENSEN MET EEN BEPERKING Maastricht Sport heeft op sportgebied enorm veel te

Nadere informatie

Agenda (19.00 uur) Algemene Ledenvergadering Atletiek Maastricht. 1. Opening / vaststellen agenda. 2. Mededelingen / ingekomen stukken

Agenda (19.00 uur) Algemene Ledenvergadering Atletiek Maastricht. 1. Opening / vaststellen agenda. 2. Mededelingen / ingekomen stukken Agenda (19.00 uur) Algemene Ledenvergadering Atletiek Maastricht 19 november 2009 1. Opening / vaststellen agenda 2. Mededelingen / ingekomen stukken 3. Vaststellen notulen ALV d.d. 14 mei 2009 4. Wijziging

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN. Tenuesponsor. Reclamebordsponsor. Website adverteerder (www.dos80.heesch.nl) Club van 50. Beachhandbal sponsor

SPONSORMOGELIJKHEDEN. Tenuesponsor. Reclamebordsponsor. Website adverteerder (www.dos80.heesch.nl) Club van 50. Beachhandbal sponsor SPONSORMOGELIJKHEDEN Tenuesponsor Reclamebordsponsor Website adverteerder (www.dos80.heesch.nl) Club van 50 Beachhandbal sponsor Sponsor scholentoernooi Heesch 2011 Pagina: 1 Tenuesponsor Deze vorm van

Nadere informatie

Over AV Gouda en het NK Masters. AV Gouda organiseert het Nederlands Kampioenschap Masters in de zomers van 2017, 2018 en 2019.

Over AV Gouda en het NK Masters. AV Gouda organiseert het Nederlands Kampioenschap Masters in de zomers van 2017, 2018 en 2019. Achtergrond AV Gouda organiseert het Nederlands Kampioenschap Masters in de zomers van 2017, 2018 en 2019. In 2015 heeft AV Gouda de atletiekbaan volledig gerenoveerd. Hierbij is een belangrijke uitbreiding

Nadere informatie

Hoofdsponsor: Diamantsponsors: Kroonsponsors:

Hoofdsponsor: Diamantsponsors: Kroonsponsors: Sponsoring binnen voetbalvereniging SBC Voetbalvereniging SBC: Een club met toekomst Algemene informatie Voetbalvereniging SBC is opgericht op 6 oktober 1939. Dit betekent dat SBC al bijna 68 jaar bestaat.

Nadere informatie