VACATURE OVERZICHT Voor mensen met een SW-indicatie Update 13 februari 2013

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VACATURE OVERZICHT Voor mensen met een SW-indicatie Update 13 februari 2013"

Transcriptie

1 VACATURE OVERZICHT Voor mensen met een SW-indicatie Update 13 februari 2013 Bedrijfsprofiel heeft een groot netwerk van werkgevers in de regio. Als u een SW-indicatie heeft, zijn er diverse mogelijkheden om bij een van deze werkgevers aan de slag te gaan. Het doel is om een baan te vinden die bij u past, een werkplek waar u het naar uw zin heeft. Op de volgende pagina s vindt u een volledig overzicht van de actuele openstaande vacatures. Nieuwsgierig? Kijk dan snel of u een leuke vacature ziet en ga mee met!

2 Datum : 11 december 2012 Nummer: BEHEERDER SPEELTUIN Voor diverse bouwspeelplaatsen in Arnhem zoeken wij meerdere medewerkers. Je beschikt over goede sociale eigenschappen en jij bent bereid flexibele tijden te werken. Het werk bestaat uit het toezicht houden op de speelplaats en zijn bezoekers en het ondersteunen van de verschillende activiteiten. Daarnaast doe je de voorkomende onderhoudswerkzaamheden. Je bent een teamspeler en kunt zelfstandig werken. Een uitdagende, creatieve functie. Het betreft een baan voor ± 40 uur in de week. Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Judith van Noordenburg, tel. (026) / (06) of via naar: j.vannoordenburg@presikhaaf.org.

3 Datum : 19 december 2012 Nummer: MEDEWERKER LEDIGEN AFVALBAKKEN Voor een bedrijf dat gevestigd is in Duiven zoeken wij een medewerker voor het ledigen van afvalbakken. De werklocatie is de Overbetuwe. Tot je werkzaamheden behoren verder het opruimen van zwerfvuil rondom de afvalvakken en het meenemen van dode dieren. Voor deze functie moet je in het bezit zijn van een geldig rijbewijs B, ervaring in een soortgelijke functie is niet vereist. Je bent 30 uur beschikbaar en je vindt het geen probleem om ook de zaterdagen te werken. Je wisselt deze af met andere collega s. Het betreft een functie waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Wilrieke Schenning via of w.schenning@presikhaaf.org.

4 Datum : 20 december 2012 Nummer: ALGEMEEN VERKOOPMEDEWERKER Voor een tuincentrum in Elst zijn wij op zoek naar een enthousiaste verkoopmedewerker op de afdeling perkplanten. Je taken zullen zijn: - Winkelvoorraad op peil houden; - Zorgen voor een overzichtelijke, verzorgende opstelling van artikelen in de schappen; - Verrichten van opruim- en schoonmaakwerkzaamheden op de afdeling; - Beantwoorden van vragen van klanten op correcte wijze en doorverwijzing indien nodig; - Overige diverse hand- en spandiensten. Een leuke en uitdagende functie binnen een mooi en groot tuincentrum. Het is een baan voor 24 uur in de week. Er wordt van je verwacht dat je ook beschikbaar bent voor koopavonden en in het weekend (ook koopzondag). Men werkt met een piek- en dalsysteem. In drukke periodes zal je meer ingezet worden dan in rustige periodes. Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Silvia de Heide tel of via s.vandijk@presikhaaf.org.

5 Datum : 20 december 2012 Nummer: MEDEWERKER HORECA Voor een tuincentrum in Elst zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker horeca. Je gaat werken in een supermooie eetgelegenheid. Taken: Maakt de dag voorraad klaar; Bereidt koude en/ of warme gerechten voor; Zorgt voor een overzichtelijke en stimulerende opstelling van artikelen in de vitrines en op de counter; Fungeert als vraagbaak voor klanten en collega s; Bedient klanten op attente en behulpzame wijze; Functioneert zowel in het restaurant als in de spoelkeuken. Een leuke en uitdagende functie binnen een enthousiast team. Het is een baan voor 24 uur in de week. Men verwacht van je dat je ook beschikbaar bent voor koopavonden en in het weekend (ook koopzondag). Er wordt gewerkt met een piek- en dalsysteem. In drukke periodes zal je meer ingezet worden dan in rustige periodes. Een flexibele houding en stressbestendigheid is vereist. Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Silvia de Heide tel of via s.vandijk@presikhaaf.org

6 Datum : 7 januari 2013 Nummer: KOERIER Voor één van onze relaties zijn wij op zoek naar een koerier. Voor een voedselketen in Arnhem ga je bestellingen bezorgen in de regio. Je gaat rijden met een bestelbus. Voor deze functie moet je in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. Ervaring als koerier is een pré. Je bent in staat om zelfstandig te werken. Daarnaast ben je representatief en weet je hoe je klanten netjes te woord moet staan. Het betreft een functie waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt. Je bent bij voorkeur beschikbaar van dinsdag t/m zondag van tot ongeveer uur. Parttime inzetbaarheid is bespreekbaar. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Nieke Keijzer via of n.keijzer@presikhaaf.org.

7 Datum : 9 januari 2013 Nummer: MEDEWERKER INTERN TRANSPORT 32 UUR P/W Voor een groot bedrijf in Duiven, dat zich bezighoudt met de distributie van tijdschriften, zoeken wij een enthousiaste en gemotiveerde medewerker voor de afdeling intern transport. De werkzaamheden vinden plaats in een groot magazijn en bestaan uit het bevoorraden van de verschillende afdelingen (laden, lossen en overpakken) en het verdelen, scannen en registreren van goederen. Functie-eisen - Gecertificeerd in en ervaring met Reach- /Heftruck is een pre; - Werkervaring in een magazijn; - Logistiek inzicht; - Open, eerlijk en collegiaal; - Bereid om het certificaat voor Elektrische Pallet Truck/ Stapelaar te halen. Een zelfstandige, leuke functie met doorgroeimogelijkheden binnen een dynamisch bedrijf. De werktijden zijn van ma t/m do van uur. Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Jolien Kunst, tel. (026) of via naar: j.kunst@presikhaaf.org

8 Datum : 9 januari 2013 Nummer: CONCIËRGE Voor een onderwijsinstelling in de regio Doesburg zoeken wij een communicatief vaardige, flexibele en gemotiveerde conciërge die zelfstandig op twee verschillende onderwijslocaties zijn werkzaamheden verricht. Het werk bestaat uit alle voorkomende ondersteunende werkzaamheden zoals het doen van boodschappen, schoonhouden en onderhouden van locaties, kopieerwerkzaamheden etc. Een leuke en zeer zelfstandige functie op één van de mooiste locaties in de regio Doesburg. Het opleidingsinstituut is een zeer sociale werkgever en is al jaren bekend met medewerkers van Presikhaaf Bedrijven. Ze zijn op zoek naar iemand die 20 tot 24 uur per week ondersteunende werkzaamheden kan verrichten. Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Dirk den Boer tel. (026) of via naar: detachering@presikhaaf.org.

9 Datum : 9 januari 2013 Nummer: LOGISTIEK CATERINGMEDEWERKER Voor een cateringbedrijf in Arnhem zijn we op zoek naar een zelfstandige, gemotiveerde, representatieve medewerker die fysiek volledig in orde is. Je gaat spullen (statafels, serviesgoed e.d.) uit het magazijn klaarzetten voor feesten en partijen. Daarna laad je de spullen in een busje en vervoer je alles naar de feestlocatie. Eventueel (bij drukte) ondersteun je ook de keuken bij het klaarmaken van hapjes en maaltijden. Motivatie en een proactieve werkhouding zijn belangrijker dan ervaring. Een superleuke, afwisselende functie in een professioneel cateringbedrijf met gerenommeerde klanten, zoals advocatenkantoren. Het is een baan voor uur per week. De werktijden zijn zoveel mogelijk regulier, maar af en toe moet je bereid zijn om een avond mee te draaien. Als je een rijbewijs hebt is dat een pre. Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Dirk den Boer, tel. (026) of via naar: d.denboer@presikhaaf.org

10 Datum : 9 januari 2013 Nummer: TERREINMEESTER Voor een voetbalvereniging in de regio Westervoort zijn wij op zoek naar een terreinmeester. Voor deze functie is het van belang dat je goed zelfstandig kunt werken en flexibel bent qua werktijden. Verder moet je met diverse machines zoals een bosmaaier of een gemotoriseerde grasmaaier kunnen werken. Je hebt veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid en je bent zowel binnen als buiten aan het werk. Tot je taken behoren veldonderhoud, gebouwenbeheer en algemeen onderhoud. Een leuke leerzame plek met een betrokken werkgever en een ervaren collega. Het betreft een functie voor 20 tot 24 uur per week. Voor meer informatie over de functie kun je bellen met (026) of via naar: detachering@presikhaaf.org.

11 Datum : 14 januari 2013 Nummer: CHAUFFEUR Voor een sport- en spelmaterialen verhuurder in Arnhem-Zuid zoeken wij een chauffeur die in het bezit is van een rijbewijs B. Het werk bestaat uit het leveren en ophalen van diverse sport- en spelmaterialen in de regio Arnhem bij scholen en/of verenigingen. Je rijdt samen met een partner op een bestelbus. Verder verzorg je het laden en lossen en doe je voorkomende werkzaamheden in de werkplaats. Je bent een teamspeler die ook zelfstandig kan werken. Een uitdagende, zelfstandige functie. Het betreft een baan voor ± 40 uur in de week. Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Judith van Noordenburg, tel. (026) / (06) of via naar: j.vannoordenburg@presikhaaf.org.

12 Datum : 15 januari 2013 Nummer: MEDEWERKER BUXUSKWEKERIJ Voor een buxuskwekerij in Gendt zoeken wij een aantal gemotiveerde medewerkers. Naast het stekken van de buxus en andere planten, verricht je werkzaamheden als het plukken van onkruid in de kas en het inpakken van bestellingen. Je kunt goed in een team samenwerken en je bent fysiek in staat om zowel zittend als staand werk te doen. Eigen vervoer is een pre. Een leuke functie in een gezellig team met goede begeleiding. Het betreft een baan voor ± 40 uur in de week. Parttime werken is bespreekbaar. Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Judith van Noordenburg, tel. (026) / (06) of via naar: j.vannoordenburg@presikhaaf.org.

13 Datum : 18 januari 2013 Nummer: SCHOONMAKERS MET AMBITIE Voor een bedrijf in Arnhem zijn wij op zoek naar een zelfstandige schoonmaker met aanvullende taken. In een vast team onderhoudt je een nieuw (dus relatief schoon), kantoorpand. Daarnaast verzorg je ook regelmatig koffie/thee en kun je voorbereidende werkzaamheden doen voor lunch of andere bijeenkomsten. Wij zoeken iemand met ervaring, die zelfstandig, gemotiveerd en breed inzetbaar is. Je kunt zowel alleen werken, maar ook in een klein team. Een zelfstandige functie met mogelijkheden bij een bedrijf in Arnhem. Het is een sociale werkgever en er werken meer collega s vanuit Presikhaaf Bedrijven. Het betreft een baan van 20 uur per week. Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Astrid Loeff tel. (026) of via naar: a.loeff@presikhaaf.org

14 Datum : 28 januari 2013 Nummer: MEDEWERKER AUTOWASSERIJ Voor een autowasserij in Elst zijn wij op zoek naar een algemeen medewerker. Je assisteert de eigenaar en wordt ingezet op diverse werkzaamheden, zoals het poetsen en polijsten van auto s met de machine, het terrein schoonhouden en overige voorkomende werkzaamheden. Voor deze functie is het belangrijk dat je fysiek in orde bent en ervaring hebt met het poetsen en polijsten van auto s. Daarnaast ben je klantvriendelijk en kan je goed zelfstandig werken. Het betreft een parttime functie, je werkt van maandag t/m vrijdag van 9.30 tot uur. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Nieke Keijzer via of n.keijzer@presikhaaf.org.

15 Datum : 31 januari 2013 Nummer: MONTEUR BINNENDIENST Voor een revalidatie service bedrijf in Elst zijn wij op zoek naar een monteur binnendienst. Je hebt een MBO werk- en denkniveau (richting elektrotechniek, werktuigbouwkunde of eventueel autotechniek). Je beschikt over een goede kennis van de Nederlandse taal en je bent representatief en collegiaal. Je kunt goed zelfstandig werken en beschikt over een groot oplossend vermogen. Je bent flexibel en stressbestendig en je hebt zeker geen 9-5 mentaliteit. Ervaring in of affiniteit met de zorgsector, met ouderen of mindervaliden is een pré. Je bent 36 tot 40 uur per week beschikbaar, minder is niet bespreekbaar. Een afwisselende baan in een enthousiast team bij een bedrijf dat een totaalpakket levert aan rolstoelen, revalidatiehulpmiddelen, zorgproducten en andere voorzieningen aan mensen met een lichamelijke beperking. Dit bedrijf voert in haar eigen werkplaats adaptaties, reparaties en onderhoud uit aan deze producten. Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Joke Troost, tel of via naar: j.troost@presikhaaf.org.

16 Datum : 31 januari 2013 Nummer: CONCIËRGE Voor een internationale basisschool in Arnhem zoeken wij een sociale, communicatief vaardige, flexibele en gemotiveerde conciërge die zijn werkzaamheden zelfstandig verricht. Het werk bestaat onder meer uit het doen van kleine reparaties, kopieerwerkzaamheden en enkele lichte administratieve taken, zoals het bijhouden van de schoolmelklijst. Hiervoor is het belangrijk dat je met een pc kunt werken. Schoonmaak behoort niet tot je takenpakket. Je vindt het leuk om een band op te bouwen met de kinderen. Een sociale en zeer zelfstandige functie in een multiculturele omgeving. Gezocht wordt iemand die ondersteunende werkzaamheden kan verrichten gedurende 28 tot 32 uur per week. Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Dirk den Boer tel. (026) of via naar: detachering@presikhaaf.org.

17 Datum : 11 februari 2013 Nummer: ALLROUND MEDEWERKER SUPERMARKT Voor een supermarkt in Arnhem zoeken wij een allround medewerker. Eén van de werkzaamheden die je gaat doen is het draaien van de kassa. Ervaring hiermee is geen absolute vereiste, wel wordt er van je verwacht dat je de capaciteiten en de motivatie hebt om het bedienen van de kassa in de praktijk te leren. De andere taken bestaan uit onder meer: het vullen van de schappen, het verrichten van schoonmaakwerkzaamheden, opruimen en helpen bij het lossen. Je bent fysiek in staat om dit zittend- en staand werk aan te kunnen. Daarnaast heb je geen problemen met het tillen van (niet té zware) goederen. Je bent representatief, klantvriendelijk, flexibel en leergierig. Je gaat werken in een roulatiesysteem. Een veelzijdige functie in een modern ingerichte supermarkt. Gezocht wordt iemand die gedurende 20 uur per week de hier omschreven werkzaamheden gaat verrichten. Werktijden in overleg. Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Bertine de Groot, tel. (026) of via naar: b.degroot@presikhaaf.org

18 Datum : 13 februari 2013 Nummer: MAGAZIJNMEDEWERKER Voor een bedrijf in Elst zijn we op zoek naar een gemotiveerde magazijnmedewerker voor de afdeling aanname. Je taken zijn: het sorteren van goederen, het bijvullen van de winkel, het schoonhouden van het buitenterrein, het bijhouden van de goederen die aangeleverd worden en het laden en lossen van de vrachtwagens. Het bezit van eigen vervoer en/of rijbewijs is een pre. Je bent flexibel en hebt een goede teamgeest. Een uitdagende en zelfstandige baan in een kringloopbedrijf, voor uur in de week, werktijden: tot uur. Om de week op de zaterdag werken mag geen probleem zijn. Interne opleidingen behoren tot de mogelijkheid. Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Ruud Coenraads mobiel of per naar r.coenraads@presikhaaf.org

Toelichting dienstverband: Dit is een vacature voor jongeren van 18 tot 27 jaar in het kader van de 'Aanpak jeugdwerkloosheid'.

Toelichting dienstverband: Dit is een vacature voor jongeren van 18 tot 27 jaar in het kader van de 'Aanpak jeugdwerkloosheid'. Versie: 9-6-2015 1 Overzicht vacatures APELDOORN BBL Administratief medewerker niveau 4 (M/V) Gezocht: Voor een bedrijf in Apeldoorn zijn wij op zoek naar BBL-studenten in de administratie op niveau 4.

Nadere informatie

Vacature: Spoelkeukenmedewerker

Vacature: Spoelkeukenmedewerker Vacature: Spoelkeukenmedewerker Functienaam Spoelkeukenmedewerker Soort Permanent Afwasser gezocht voor het bedrijfsrestaurant van ASML in Veldhoven. Fysiek inspannend werk (kratten met borden) waardoor

Nadere informatie

VACATURE OVERZICHT Voor mensen met een SW-indicatie Update 1 december 2014

VACATURE OVERZICHT Voor mensen met een SW-indicatie Update 1 december 2014 VACATURE OVERZICHT Voor mensen met een SW-indicatie Update 1 december 2014 Bedrijfsprofiel heeft een groot netwerk van werkgevers in de regio. Als u een SW-indicatie heeft, zijn er diverse mogelijkheden

Nadere informatie

Overzicht vacatures APELDOORN. Heb je belangstelling neem dan contact op met Andy Ott. een praktijkgericht opleiding tot monteur Infra Gas- en Water

Overzicht vacatures APELDOORN. Heb je belangstelling neem dan contact op met Andy Ott. een praktijkgericht opleiding tot monteur Infra Gas- en Water Versie: 7-7-2015 1 Overzicht vacatures APELDOORN een praktijkgericht opleiding tot monteur Infra Gas- en Water Gezocht: Voor een opdrachtgever is Globen opzoek naar kandidaten die een praktijkgerichte

Nadere informatie

Vacature: Meubelbezorgers (2x)

Vacature: Meubelbezorgers (2x) Vacature: Meubelbezorgers (2x) Functienaam Meubelbezorgers (2x) Soort Permanent Wij zoeken twee handige kandidaten voor een meubelzaak die het leuk vinden om fysiek bezig te zijn in een afwisselende functie

Nadere informatie

Vacature: Showroom manager

Vacature: Showroom manager Vacature: Showroom manager Functienaam Showroom manager Soort Permanent Jij bent die Showroommanager die wij zoeken (m/v): Ben jij een manager die commercieel, creatief en communicatief sterk is. Niet

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF TEAM WERK JUNI 2016. In deze nieuwsbrief weer nieuwe vacatures en kansen vanuit Team Werk.

NIEUWSBRIEF TEAM WERK JUNI 2016. In deze nieuwsbrief weer nieuwe vacatures en kansen vanuit Team Werk. In deze nieuwsbrief weer nieuwe vacatures en kansen vanuit Team Werk. Vacatures Pluimveevanger Bezorger wijnhandel Medewerker tegelcentrum Medewerker klantencontactcentrum En verder Inloopspreekuur Wurkz

Nadere informatie

SOCIALE ACTIVERINGSPLEKKEN

SOCIALE ACTIVERINGSPLEKKEN Assistent landbouwbedrijf Dit landbouwbedrijf is op zoek naar een assistent landbouwbedrijf. Het landbouwbedrijf is specialist in de verkoop, inkoop, onderhoud en reparatie aan tractoren, en landbouwmachines.

Nadere informatie

Vacature: Spoelkeukenmedewerker

Vacature: Spoelkeukenmedewerker Vacature: Spoelkeukenmedewerker Functienaam Spoelkeukenmedewerker Soort Permanent Afwasser gezocht voor het bedrijfsrestaurant van ASML in Veldhoven. Fysiek inspannend werk (kratten met borden) waardoor

Nadere informatie

Facilitair - / schoonmaakmedewerker

Facilitair - / schoonmaakmedewerker april 2019 Contactpersoon: Marijn Gelderloos, accountmanager m.gelderloos@uw.nl, telefoon 030-2391500 of 06-51670036 Facilitair - / schoonmaakmedewerker Kandidaten Participatiewet / Wsw / doelgroepregister

Nadere informatie

BuitenKans. Met BuitenKans heeft iedereen een. Kans op een leuke detachering Buiten

BuitenKans. Met BuitenKans heeft iedereen een. Kans op een leuke detachering Buiten BuitenKans Met BuitenKans heeft iedereen een Kans op een leuke detachering Buiten BuitenKans Met BuitenKans heeft iedereen een Kans op een leuke detachering Buiten Om iedereen een Kans te bieden op een

Nadere informatie

Vacature krant Inclusief Intervens Week 06, 2019

Vacature krant Inclusief Intervens Week 06, 2019 Vacature krant Inclusief Intervens Week 06, 2019 In deze vacaturekrant vindt u fulltime en parttime banen bij bedrijven en instellingen in de regio. Klik met de muis op een vacature in onderstaande inhoudsopgave

Nadere informatie

Frontdesk manager. Locatie: Oss

Frontdesk manager. Locatie: Oss Frontdesk manager Omschrijving: De werkzaamheden bestaan uit: Het opnemen van de telefoon, factureren, licht administratief werk. Daarnaast wordt er verwacht dat je aftersales verricht. Dit betekent dat

Nadere informatie

Ga jij ook voor een baan die iedereen energie geeft?

Ga jij ook voor een baan die iedereen energie geeft? Ga jij ook voor een baan die iedereen energie geeft? Netwerkbedrijf Endinet, de werkgever met energie Maar liefst 416.000 klanten in Zuidoost Brabant krijgen via kabels en leidingen van Endinet stroom

Nadere informatie

Rapportgegevens Beroepskeuzetest fundamentele beroepen

Rapportgegevens Beroepskeuzetest fundamentele beroepen Rapportgegevens Beroepskeuzetest fundamentele beroepen Respondent: Sjeng Lemmens Email: info@123test.nl Geslacht: man. Leeftijd: 37 Opleidingsniveau: LBO. Vergelijkingsgroep: Geen expliciete vergelijkingsgroep

Nadere informatie

Uitnodiging. Vragenlijst. Selectiegesprek. IBN ziet mogelijkheden voor jou. Je bent door naar de 2e ronde.

Uitnodiging. Vragenlijst. Selectiegesprek. IBN ziet mogelijkheden voor jou. Je bent door naar de 2e ronde. Werken bij IBN IBN heeft vacatures Je bent door jouw contactpersoon van de gemeente aangemeld voor de vacatures bij IBN omdat: 1. Je graag aan het werk wilt; 2. Je ondersteuning kan gebruiken bij het

Nadere informatie

Vacature: Participatie plaatsen - Robin Hood

Vacature: Participatie plaatsen - Robin Hood Vacature: Participatie plaatsen - Robin Hood Functienaam Participatie plaatsen - Robin Hood Soort Permanent Robin Hood Eindhoven is een sociale onderneming die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt,

Nadere informatie

Andere functiebenamingen zijn: Kamermeisje, Interieurverzorger, Industrieel schoonmaker

Andere functiebenamingen zijn: Kamermeisje, Interieurverzorger, Industrieel schoonmaker Schoonmaker Het schoonmaken van kantoren, scholen, instellingen, hotelkamers of bij particulieren. Denk aan taken als stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen zemen, bureaus schoonmaken, prullenbakken

Nadere informatie

Vacature krant Inclusief Intervens Week 05, 2019

Vacature krant Inclusief Intervens Week 05, 2019 Vacature krant Inclusief Intervens Week 05, 2019 In deze vacaturekrant vindt u fulltime en parttime banen bij bedrijven en instellingen in de regio. Klik met de muis op een vacature in onderstaande inhoudsopgave

Nadere informatie

CP1. op zoek naar werk

CP1. op zoek naar werk CP1 op zoek naar werk Als u in Nederland op zoek gaat naar werk, kunt u zich inschrijven bij het CWI of een uitzendbureau. Bedrijven die vacatures hebben, geven dat door aan het CWI of uitzendbureau. Ook

Nadere informatie

Wij zoeken een Calculator/Tekenaar

Wij zoeken een Calculator/Tekenaar Wij zoeken een Calculator/Tekenaar Je studie bijna afgerond; Affiniteit met niet alledaagse constructiematerialen; Leergierigheid en enthousiasme voor het ontwerpen van staalconstructie; Ervaring met 2D/3D

Nadere informatie

Vacaturekrant Werkplein Ability. 1 september 2017

Vacaturekrant Werkplein Ability. 1 september 2017 Vacaturekrant Werkplein Ability 1 september 2017 Over deze vacaturekrant Voor u ligt de vacaturekrant van Werkplein Ability. Deze krant wordt wekelijks verspreid onder werkzoekenden van de BMWE gemeenten

Nadere informatie

Wij zoeken een proactieve en flexibele secretaresse / receptioniste, die affiniteit heeft met P&O. Het betreft een functie voor 28 36 uren per week.

Wij zoeken een proactieve en flexibele secretaresse / receptioniste, die affiniteit heeft met P&O. Het betreft een functie voor 28 36 uren per week. Elzinga bv is een specialistisch spuitbedrijf in het hart van Friesland en opereert op een kwalitatief hoogwaardig niveau. Schadeherstel, carrosserieonderhoud, schilderwerken, jachtcoating, stralen en

Nadere informatie

Vacature krant Inclusief Intervens Week 13, 2019

Vacature krant Inclusief Intervens Week 13, 2019 Vacature krant Inclusief Intervens Week 13, 2019 In deze vacaturekrant vindt u fulltime en parttime banen bij bedrijven en instellingen in de regio. Klik met de muis op een vacature in onderstaande inhoudsopgave

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF TEAM WERK 18 maart 2016. In deze nieuwsbrief weer nieuwe vacatures en kansen vanuit Team Werk.

NIEUWSBRIEF TEAM WERK 18 maart 2016. In deze nieuwsbrief weer nieuwe vacatures en kansen vanuit Team Werk. In deze nieuwsbrief weer nieuwe vacatures en kansen vanuit Team Werk. Vacatures - Grondwerker - Machinist - Stratenmaker - Metselaars - Timmermannen - Schilders - Receptionist(e) Zet vast in de agenda

Nadere informatie

Vacature krant Inclusief Intervens Week 15, 2019

Vacature krant Inclusief Intervens Week 15, 2019 Vacature krant Inclusief Intervens Week 15, 2019 In deze vacaturekrant vindt u fulltime en parttime banen bij bedrijven en instellingen in de regio. Klik met de muis op een vacature in onderstaande inhoudsopgave

Nadere informatie

Transport en logistiek

Transport en logistiek School voor Logistiek en Mobiliteit Transport en logistiek Manager Transport en Logistiek Luchtvrachtspecialist Logistiek Teamleider Logistiek Supervisor Planner Wegtransport Logistiek Medewerker Chauffeur

Nadere informatie

Senior medewerker bediening 38 uur Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan in een groeiend horecabedrijf?

Senior medewerker bediening 38 uur Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan in een groeiend horecabedrijf? Senior medewerker bediening 38 uur Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan in een groeiend horecabedrijf? Het bedrijf Al 15 jaar zijn wij een begrip in Almelo en omstreken. Wekelijks ontvangen

Nadere informatie

/ hoezowerkloos # hoezowerkloos

/ hoezowerkloos # hoezowerkloos Laat je coachen! Wil je leren van mensen met ruime werkervaring in het bedrijfsleven of de overheid? Wil je hulp bij het vinden van een werkplek of opleiding? Of wil je extra motivatie voor het behalen

Nadere informatie

Vacature krant Inclusief Intervens Week 04, 2019

Vacature krant Inclusief Intervens Week 04, 2019 Vacature krant Inclusief Intervens Week 04, 2019 In deze vacaturekrant vindt u fulltime en parttime banen bij bedrijven en instellingen in de regio. Klik met de muis op een vacature in onderstaande inhoudsopgave

Nadere informatie

Experience the FedEx Difference. Fast track your career with FedEx, we give you the opportunities

Experience the FedEx Difference. Fast track your career with FedEx, we give you the opportunities Experience the FedEx Difference Fast track your career with FedEx, we give you the opportunities KOERIER / CHAUFFEUR Oude Meer/ Schiphol Oost Ridderkerk Amersfoort Eindhoven Als gezicht van FedEx naar

Nadere informatie

WERKEN BIJ TICOHUIS. De bewoners doen samen met de zorgmedewerkers zelf het huishouden. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig.

WERKEN BIJ TICOHUIS. De bewoners doen samen met de zorgmedewerkers zelf het huishouden. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. WERKEN BIJ TICOHUIS Op dit moment wordt in het centrum van Oosterhout hard gewerkt aan het TICOhuis: een thuis (woon-zorgvoorziening) voor zestien jongvolwassenen met een verstandelijke beperking (ZZP

Nadere informatie

Vacatures. Functie theateragent m/v

Vacatures. Functie theateragent m/v Functie theateragent m/v Naar aanleiding van aanvragen van prospectus en/of klanten en relaties (veelal telefonische) of via actieve acquisitie, begeleid je de aanvraag van offerte tot uitvoer. Actief

Nadere informatie

Bedrijfsautotechnici (38 uur per week)

Bedrijfsautotechnici (38 uur per week) Allers Bedrijfswagens BV is op zoek naar: Bedrijfsautotechnici (38 uur per week) stand nummer 12 op het terrein van ITC. Hartog & Bikker Transport en Logistiek is op naar: Chauffeurs (inter)nationaal (

Nadere informatie

Waarom dit boekje? Kiezen. Koopavond. Afwisselend. De winkel. Toekomst. Detailhandel

Waarom dit boekje? Kiezen. Koopavond. Afwisselend. De winkel. Toekomst. Detailhandel Waarom dit boekje? Tijdens je opleiding ga je op stage. Je kunt op veel plekken stage lopen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stage in de schoonmaak of bij een autobedrijf. Of een stage in een verzorgingshuis.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF TEAM WERK 4 december 2015. Zit er een interessante vacature voor je bij of heb je vragen? Neem dan contact op met je consulent.

NIEUWSBRIEF TEAM WERK 4 december 2015. Zit er een interessante vacature voor je bij of heb je vragen? Neem dan contact op met je consulent. In deze nieuwsbrief weer nieuwe vacatures vanuit Team Werk. Vacature Reparateur/ tester Marum Jongerenbaan: Verkoopmedewerker brood en banket (betaalde) opleiding procesoperator Voorman machinaal houtbewerking

Nadere informatie

Vacature krant Inclusief Intervens Week 07, 2019

Vacature krant Inclusief Intervens Week 07, 2019 Vacature krant Inclusief Intervens Week 07, 2019 In deze vacaturekrant vindt u fulltime en parttime banen bij bedrijven en instellingen in de regio. Klik met de muis op een vacature in onderstaande inhoudsopgave

Nadere informatie

Overzicht vacatures REGIO APELDOORN. BBL Leerling ICT-beheerder BBL niveau 4. Gezocht: Leerling ICT-beheerder BBL niveau 4

Overzicht vacatures REGIO APELDOORN. BBL Leerling ICT-beheerder BBL niveau 4. Gezocht: Leerling ICT-beheerder BBL niveau 4 Versie: 9-9-2015 1 Overzicht vacatures REGIO APELDOORN BBL Leerling ICT-beheerder BBL niveau 4 Gezocht: Leerling ICT-beheerder BBL niveau 4 BBL staat voor Beroeps Begeleidende Leerweg, dat wil zeggen dat

Nadere informatie

Overzicht vacatures APELDOORN. BBL Bediening M/V niveau 2-4

Overzicht vacatures APELDOORN. BBL Bediening M/V niveau 2-4 Versie: 18-8-2015 1 Overzicht vacatures APELDOORN BBL Bediening M/V niveau 2-4 Gezocht: Voor een hotel in Beekbergen, zijn we op zoek naar een BBL leerling bediening niveau 2-4. Een sfeervolle ontvangst

Nadere informatie

Departement Personeel & Organisatie 051/

Departement Personeel & Organisatie 051/ Beschikbare vakantiejobs 1. Speelpleinwerkingen... 2 1.1. Animator speelpleinwerkingen... 2 1.2. Hoofdanimator speelpleinwerkingen.... 2 1.3. Voor- of na opvang + kleuterwerking... 3 2. Kampen en losse

Nadere informatie

Horeca en Facilitaire dienstverlening

Horeca en Facilitaire dienstverlening Groningen, Hoogeveen, Hardenberg 06 2014-2015 Horeca en Facilitaire dienstverlening www.alfa-college.nl Jouw opleiding volg je bij het Alfa-college Het Alfa-college is het christelijk regionaal opleidingencentrum

Nadere informatie

Horeca en Facilitaire dienstverlening

Horeca en Facilitaire dienstverlening 06 Groningen, Hoogeveen, Hardenberg 2012-2013 en Facilitaire dienstverlening www.alfa-college.nl Jouw opleiding volg je bij het Alfa-college Het Alfa-college is het christelijk regionaal opleidingencentrum

Nadere informatie

Door heel Nederland, de klok rond. Vacature. Loods-medewerker avond en nachtdienst

Door heel Nederland, de klok rond. Vacature. Loods-medewerker avond en nachtdienst Door heel Nederland, de klok rond Vacature Loods-medewerker avond en nachtdienst 1 Vacature Loods medewerker avond en nachtdienst Doelstelling Het beladen en lossen van vrachtwagens en het verplaatsen

Nadere informatie

TEGELS DEPAEPE zoekt een Medewerker boekhouding

TEGELS DEPAEPE zoekt een Medewerker boekhouding Medewerker boekhouding De Medewerker boekhouding bij Tegels Depaepe is (mede)verantwoordelijk voor de totale boekhouding van a tot z binnen ons bedrijf en dit in samenwerking met de hoofdboekhouder. Opmaken

Nadere informatie

Vacature krant Inclusief Intervens Week 10, 2019

Vacature krant Inclusief Intervens Week 10, 2019 Vacature krant Inclusief Intervens Week 10, 2019 In deze vacaturekrant vindt u fulltime en parttime banen bij bedrijven en instellingen in de regio. Klik met de muis op een vacature in onderstaande inhoudsopgave

Nadere informatie

WERKEN IN-stagegidsen WERKEN IN DE WINKEL

WERKEN IN-stagegidsen WERKEN IN DE WINKEL WERKEN IN-stagegidsen WERKEN IN DE WINKEL S T A G E G I D S V O O R H E T P R A K T I J K O N D E R W I J S Werken in de winkel is een uitgave van Eenvoudig Communiceren. WERKEN IN-stagegidsen zijn te

Nadere informatie

Facilitaire dienstverlening en Horeca

Facilitaire dienstverlening en Horeca #9 en Horeca,, Hardenberg ca! Jij? In de hore nt groeien! * Laat je tale www.alfa-college.nl Bel voor informatie: 0800-35 85 368 Jouw mbo-opleiding volg je bij het Alfa-college Het Alfa-college is het

Nadere informatie

Medewerker bediening M/V (parttime) ( t Goude Hooft, Volle Maan, Gina en de nieuw te openen horecagelegenheid in Zoetermeer)

Medewerker bediening M/V (parttime) ( t Goude Hooft, Volle Maan, Gina en de nieuw te openen horecagelegenheid in Zoetermeer) Medewerker bediening M/V (parttime) ( t Goude Hooft, Volle Maan, Gina en de nieuw te openen horecagelegenheid in Zoetermeer) overige bedrijven van Big Horeca, zijn wij op zoek naar medewerkers bediening.

Nadere informatie

PROVINCIE DRENTHE vacaturetekst uit pilot functiecreatie

PROVINCIE DRENTHE vacaturetekst uit pilot functiecreatie PROVINCIE DRENTHE vacaturetekst uit pilot functiecreatie De medewerker Monitoring verkeergegevens bij team Verkeer & Vervoer verwerkt de opgeslagen verkeersmetingen in Excel, met behulp van vooraf geprogrammeerde

Nadere informatie

Geïnteresseerd? in deze boeiende opleiding, dan kun je solliciteren door je cv en sollicitatiebrief te mailen naar y.jansen@apeldoorn.nl.

Geïnteresseerd? in deze boeiende opleiding, dan kun je solliciteren door je cv en sollicitatiebrief te mailen naar y.jansen@apeldoorn.nl. Versie: 11-8-2015 1 Overzicht vacatures APELDOORN BBL-opleiding Printmedia Finishing niveau 3 Gezocht: Voor een Grafische onderneming zoeken wij naar jonge, enthousiaste mensen die opgeleid willen worden

Nadere informatie

CP11. op zoek naar werk

CP11. op zoek naar werk CP11 op zoek naar werk Als u in Nederland op zoek gaat naar werk, kunt u zich inschrijven bij het CWI of een uitzendbureau. Bedrijven die vacatures hebben, geven dat door aan het CWI of uitzendbureau.

Nadere informatie

Veers Muziek Festival 20 juni 2015

Veers Muziek Festival 20 juni 2015 Veers Muziek Festival 20 juni 2015 Organisatie: Muziekvereniging Veere s Genoegen Contactpersoon: Tel: 06-1136 4408 E-mail: paaluit@zeelandnet.nl Algemene informatie: Voor de 7e keer wordt namens de 7

Nadere informatie

Wajong werkt bij Albert Heijn

Wajong werkt bij Albert Heijn Wajong werkt bij Albert Heijn 2 Wajong werkt bij Albert Heijn 850 winkels 100.000 medewerkers 4 Introductie Albert Heijn staat midden in de samenleving. Met ruim 850 winkels en in totaal zo n 100.000 medewerkers

Nadere informatie

Productiemedewerker. Drukkerij voor trouwkaarten, geboortekaartjes, bedankjes en dergelijke. Utrecht, Lage Weide, met de bus te bereiken

Productiemedewerker. Drukkerij voor trouwkaarten, geboortekaartjes, bedankjes en dergelijke. Utrecht, Lage Weide, met de bus te bereiken juli 2019 Contactpersoon: Marijn Gelderloos, accountmanager werken@uw.nl, telefoon 030-2391500 Productiemedewerker Staat open voor Kandidaten Wsw / doelgroepregister Drukkerij voor trouwkaarten, geboortekaartjes,

Nadere informatie

Medewerker bediening M/V (parttime) ( t Goude Hooft, Volle Maan, Gina en de nieuw te openen horecagelegenheid in Zoetermeer)

Medewerker bediening M/V (parttime) ( t Goude Hooft, Volle Maan, Gina en de nieuw te openen horecagelegenheid in Zoetermeer) Medewerker bediening M/V (parttime) ( t Goude Hooft, Volle Maan, Gina en de nieuw te openen horecagelegenheid in Zoetermeer) Algemene informatie: overige bedrijven van Big Horeca, zijn wij op zoek naar

Nadere informatie

Vacaturekrant ALLE VACATURES. WEEK Juli e er.

Vacaturekrant ALLE VACATURES. WEEK Juli e er. Vacaturekrant ALLE VACATURES WEEK 31-31 Juli 2017 e er www.rentreewerkt.nl/vacaturekrant Keylite zoekt personeel! Keylite is een vooruitstrevend bedrijf en is een specialist op dakramen gebied. De vraag

Nadere informatie

Technische hulpkracht

Technische hulpkracht Technische hulpkracht Er zijn verschillende mogelijkheden in de functie van technische hulpkracht. Vaak ondersteun je een monteur en verricht je technische werkzaamheden op bijvoorbeeld een bouwlocatie.

Nadere informatie

Overzicht vacatures vrijwilligerswerk Attent wonen welzijn zorg. Rhederhof, centrum voor wonen met zorg in Rheden

Overzicht vacatures vrijwilligerswerk Attent wonen welzijn zorg. Rhederhof, centrum voor wonen met zorg in Rheden Overzicht vacatures vrijwilligerswerk Attent wonen welzijn zorg. Rhederhof, centrum voor wonen met zorg in Rheden Vrijwilligers om cliënten te bezoeken voor een praatje of evt. een spelletje doen; Vrijwilligers

Nadere informatie

Overzicht vacatures APELDOORN. Overzicht vacatures APELDOORN. Heb je belangstelling neem dan contact op met Andy Ott.

Overzicht vacatures APELDOORN. Overzicht vacatures APELDOORN. Heb je belangstelling neem dan contact op met Andy Ott. Versie: 30-6-2015 1 Overzicht vacatures APELDOORN Overzicht vacatures APELDOORN een praktijkgericht opleiding tot monteur Infra Gas- en Water Gezocht: Voor een opdrachtgever is Globen opzoek naar kandidaten

Nadere informatie

Departement Personeel & Organisatie 051/

Departement Personeel & Organisatie 051/ Beschikbare vakantiejobs 1. Speelpleinwerkingen... 2 1.1. Animator speelpleinwerkingen... 2 1.2. Hoofdanimator speelpleinwerkingen.... 2 1.1. Voor- of na opvang + kleuterwerking... 3 2. Kampen en losse

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF WERKBOULEVARD 2.0

NIEUWSBRIEF WERKBOULEVARD 2.0 NIEUWSBRIEF WERKBOULEVARD 2.0 Beste leden en HRM-ers, In deze nieuwsbrief attenderen wij u op een aantal interessante vacatures en kandidaten. Het volledige overzicht van de openstaande vacatures en beschikbare

Nadere informatie

Werken met behoud van uitkering

Werken met behoud van uitkering Werken met behoud van uitkering voor werkzoekenden uit de gemeente Utrecht met een uitkering uit de participatiewet (tenzij anders vermeld) week 30 24 juli t/m 28 juli 2017 Benader de contactpersoon voor

Nadere informatie

Doe meer met de stagegids Werken in het magazijn!

Doe meer met de stagegids Werken in het magazijn! Lesbrief Doe meer met de stagegids Werken in het magazijn! Bij elke Werken in-stagegids hoort een gratis lesbrief. In deze lesbrief staan tips, ideeën, opdrachten en suggesties om de gids in de klas te

Nadere informatie

Waarom dit boekje? Productiebedrijf. Kiezen. Grootmagazijn. Magazijn van een winkel. Ervaring

Waarom dit boekje? Productiebedrijf. Kiezen. Grootmagazijn. Magazijn van een winkel. Ervaring Waarom dit boekje? Tijdens je opleiding ga je op stage. Je kunt op veel plekken stage lopen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stage in de keuken of in een winkel. Of voor een stage in de bouw. Kiezen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF TEAM WERK 20 NOVEMBER 2015. Zit er een interessante vacature voor je bij of heb je vragen? Neem dan contact op met je consulent.

NIEUWSBRIEF TEAM WERK 20 NOVEMBER 2015. Zit er een interessante vacature voor je bij of heb je vragen? Neem dan contact op met je consulent. In deze editie van de nieuwsbrief een aantal interessante vacatures. Vacature Rigger/ aanpikker van last Leerling monteur/ fitter Opperman metselaar Medewerker bandenbeheer Bouwopruimer/ Heftruckchauffeur

Nadere informatie

Activiteiten op Stadsboerderij Het Buitenbeest.

Activiteiten op Stadsboerderij Het Buitenbeest. Activiteiten op Stadsboerderij Het Buitenbeest. Activiteiten op de boerderij kunnen we in vijf groepen verdelen. 2. Verzorging dieren 4. Begeleiding activiteiten/ groepen 5. Informatie overbrengen In de

Nadere informatie

Herhalingsles van het thema Op zoek naar werk

Herhalingsles van het thema Op zoek naar werk http://www.edusom.nl Herhalingsles van het thema Op zoek naar werk Les 11. Herhaling Inleiding Deze les is een herhalingsles van de vier gesprekken van les 7 tot en met 10. Wat leert u in deze les? Vragen

Nadere informatie

Welke werktijden gelden er voor een 13-jarige:

Welke werktijden gelden er voor een 13-jarige: Welke werktijden gelden er voor een 13-jarige: je mag werken tussen 7.00 uur en 19.00 uur op een schooldag mag je maximaal twee uur werken op zaterdag mag je maximaal zeven uur werken per week mag je niet

Nadere informatie

Dak en gevelbeplating monteur

Dak en gevelbeplating monteur Dak en gevelbeplating monteur Wij zijn op zoek naar een dak en gevelbeplatingsmonteur. Vanaf skeletbouw ga jij samen met je collega s het pand volledig dichtmaken, zowel de wanden als het dak is jullie

Nadere informatie

Vrijwilligers gastvrouw/gastheer entreebalie

Vrijwilligers gastvrouw/gastheer entreebalie Vrijwilligers gastvrouw/gastheer entreebalie Over Crimpenersteyn Crimpenersteyn bestaat uit een verzorgingshuis met vier afdelingen/woonlagen, een verpleeghuis met een somatische afdeling, een psychogeriatrische

Nadere informatie

Persoonlijke info & Educatie. Werkervaring. Motivatie, vaardigheden & Referenties

Persoonlijke info & Educatie. Werkervaring. Motivatie, vaardigheden & Referenties Sergino V. Martina Persoonlijke info & Educatie Werkervaring Motivatie, vaardigheden & Referenties Persoonlijke info Educatie Personalia Sergino Valentino Martina Oktober 2de, 1994 Rijbewijs B Contact

Nadere informatie

VAN KERCKHOVEN BOUW. Allround timmerman. Wij vragen: - ruime ervaring met ruw- en afbouwtimmerwerk. - iemand die van aanpakken weet.

VAN KERCKHOVEN BOUW. Allround timmerman. Wij vragen: - ruime ervaring met ruw- en afbouwtimmerwerk. - iemand die van aanpakken weet. VAN KERCKHOVEN BOUW w w w. v a n k e r c k h o v e n b o u w. n l Van Kerckhoven Bouw is een middelgroot bedrijf, werkzaam in zowel Nederland als België. Wij zijn werkzaam in woning-, utiliteits-, en industriebouw.

Nadere informatie

SRH (mbo) Stewardess, Receptionist, Hostess, HMA (mbo) Hotel Management

SRH (mbo) Stewardess, Receptionist, Hostess, HMA (mbo) Hotel Management CBM HMA SRH courses EMS HEM IBM ITM Stand B015 Website bedrijf: Naam contactpersoon: E-mail contactpersoon: www.duin-kruidbrg.nl Lianne Velthuis lianne.velthuis@duin-kruidberg.nl De student kan als volgt

Nadere informatie

BRASSERIE LA COLLINE IS OP ZOEK NAAR EEN FLOORMANAGER BEDIENING OM HET TEAM COMPLEET TE MAKEN!

BRASSERIE LA COLLINE IS OP ZOEK NAAR EEN FLOORMANAGER BEDIENING OM HET TEAM COMPLEET TE MAKEN! BRASSERIE LA COLLINE IS OP ZOEK NAAR EEN FLOORMANAGER BEDIENING OM HET TEAM COMPLEET TE MAKEN! Het leukste én grootste horecabedrijf van Oss zoekt een enthousiaste floormanager bediening. Grijp deze unieke

Nadere informatie

Werken met behoud van uitkering

Werken met behoud van uitkering Werken met behoud van uitkering voor werkzoekenden uit de gemeente Utrecht met een uitkering uit de participatiewet (tenzij anders vermeld) week 33 14 augustus t/m 18 augustus 2017 Benader de contactpersoon

Nadere informatie

Een werkgever is ook verplicht zich aan allerlei wetten te houden. Een van die wetten is de Arbeidsomstandighedenwet, kortweg de Arbo-wet.

Een werkgever is ook verplicht zich aan allerlei wetten te houden. Een van die wetten is de Arbeidsomstandighedenwet, kortweg de Arbo-wet. Arbo Inhoud Arbowet Als werknemer in een winkel heb je samen met de werkgever afspraken genaakt over het werk dat je doet. Dat zijn niet de enige regels waaraan een bedrijf zich moet houden. We gaan het

Nadere informatie

Taxichauffeur/ buschauffeur: Het vervoeren van mensen. Denk aan de straattaxi in de stad, maar ook aan contract-, groeps- en gehandicaptenvervoer.

Taxichauffeur/ buschauffeur: Het vervoeren van mensen. Denk aan de straattaxi in de stad, maar ook aan contract-, groeps- en gehandicaptenvervoer. Chauffeur Taxichauffeur/ buschauffeur: Het vervoeren van mensen. Denk aan de straattaxi in de stad, maar ook aan contract-, groeps- en gehandicaptenvervoer. Koerier/vrachtwagenchauffeur: Het vervoeren

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSVACATURE Locatie De Meander

VRIJWILLIGERSVACATURE Locatie De Meander VRIJWILLIGERSVACATURE Locatie De Meander Per direct. is er een vacature voor de functie van Vrijwillige Gastvrouw Wij zijn op zoek naar een aantal trouwe vrijwilligers die onze cliënten, beroepskrachten

Nadere informatie

Vacature krant Inclusief Intervens Week 11, 2019

Vacature krant Inclusief Intervens Week 11, 2019 Vacature krant Inclusief Intervens Week 11, 2019 In deze vacaturekrant vindt u fulltime en parttime banen bij bedrijven en instellingen in de regio. Klik met de muis op een vacature in onderstaande inhoudsopgave

Nadere informatie

Transport en Logistiek

Transport en Logistiek Transport en Logistiek Het Buitenhout College / Transport & Logistiek 1 verhuizingen popconcerten scheepvaart defensie supermarkten koeriersdienst sport horeca zorginstellingen weekmarkt luchtvaart autodealers

Nadere informatie

informatie voor vrijwilligers

informatie voor vrijwilligers informatie voor vrijwilligers 8 Van alle tijden Winkel & kapel Voor wie? Vrijwilliger worden bij VanAlleTijden kan iedereen, jong of oud, wat je talent ook is. Samen met jou zoeken we naar werk dat bij

Nadere informatie

MBO-beroep in beeld. Telefonist /receptionist mbo-beroep, niveau 2. Bent u HR-adviseur? Bent u praktijkopleider, begeleidt u een stagiair?

MBO-beroep in beeld. Telefonist /receptionist mbo-beroep, niveau 2. Bent u HR-adviseur? Bent u praktijkopleider, begeleidt u een stagiair? MBO-beroep in beeld Telefonist /receptionist mbo-beroep, niveau 2 In deze uitgave beschrijven we de inhoud van een mbo-beroep. Zo weet u wat u van iemand mag verwachten die gediplomeerd is in dit vakgebied.

Nadere informatie

Departement Personeel & Organisatie jobstudent@roeselare.be 051/26 24 63

Departement Personeel & Organisatie jobstudent@roeselare.be 051/26 24 63 Beschikbare vakantiejobs 1. Speelpleinwerkingen... 2 1.1. Animator speelpleinwerkingen... 2 1.2. Hoofdanimator speelpleinwerkingen.... 2 1.3. EHBO speelpleinwerkingen... 3 1.4. Voor- of na opvang + kleuterwerking...

Nadere informatie

Europese aanbesteding

Europese aanbesteding Bijlage 13 Voorbeelden Takenpakketten Europese aanbesteding INHUUR VAN PARTICIPANTEN OP BASIS VAN TER BESCHIKKING STELLEN VAN ARBEIDSKRACHTEN MET OPTIONEEL DE AFNAME VAN HET ZORGDRAGEN VOOR VOORZIENINGEN,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF TEAM WERK 24 SEPTEMBER 2015. In deze editie van de nieuwsbrief een aantal nieuwe vacatures vanuit team Werk.

NIEUWSBRIEF TEAM WERK 24 SEPTEMBER 2015. In deze editie van de nieuwsbrief een aantal nieuwe vacatures vanuit team Werk. In deze editie van de nieuwsbrief een aantal nieuwe vacatures vanuit team Werk. Vacatures van deze week Verkooptijger/ bedrijfsleider juwelier Pakketcoach Overstapcoach Callcenter medewerker outbound Schoonmaker

Nadere informatie

Maatschappelijke stage en de ARBO-wet

Maatschappelijke stage en de ARBO-wet Maatschappelijke stage en de ARBO-wet De arbeidsomstandighedenwet én de arbeidstijdenwet zijn beide van toepassing op de maatschappelijke stage. Wat staat er in die wetten? En wat betekent dat concreet

Nadere informatie

Werken met behoud van uitkering

Werken met behoud van uitkering Werken met behoud van uitkering voor werkzoekenden uit de gemeente Utrecht met een uitkering uit de participatiewet (tenzij anders vermeld) week 25 19 juni t/m 23 juni 2017 Benader de contactpersoon voor

Nadere informatie

Projectbouwmarkt en Tuincentrum hornbach.nl. Opent deuren in Zwolle! Kom werken bij. de Beste. Bouwmarkt. van Nederland!

Projectbouwmarkt en Tuincentrum hornbach.nl. Opent deuren in Zwolle! Kom werken bij. de Beste. Bouwmarkt. van Nederland! Projectbouwmarkt en Tuincentrum hornbach.nl Opent deuren in Zwolle! Kom werken bij de Beste Bouwmarkt van Nederland! ER IS ALTIJD IETS TE DOEN Bij HORNBACH houden we niet van stilzitten. Er is namelijk

Nadere informatie

JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN. Werk voor mensen met een (arbeids)handicap

JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN. Werk voor mensen met een (arbeids)handicap JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN Werk voor mensen met een (arbeids)handicap JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN Koffiehuis & branderij Coffyn is al jaren een geliefde plek in Nijmegen. Gasten komen bij Coffyn genieten

Nadere informatie

Zeg JA! tegen Envilla. 19 oktober 2010. Envilla Wagenborgen

Zeg JA! tegen Envilla. 19 oktober 2010. Envilla Wagenborgen Zeg JA! tegen Envilla 19 oktober 2010 Envilla Wagenborgen Envilla Wagenborgen In Wagenborgen is de bouw van projecthotel Envilla in volle gang. Het hotel zal werknemers onderdak bieden, die druk zijn met

Nadere informatie

Vacatures NK Junioren A/B 2012

Vacatures NK Junioren A/B 2012 Vacatures NK Junioren A/B 2012 1. Wedstrijdzaken (atletiekonderdelen & -ondersteuning) Functie: Koeriers t.b.v. wedstrijdsecretariaat 6 per dag > 14 jr Dagelijks vanaf een uur vóór aanvang wedstrijd Dagelijks

Nadere informatie

Werkervaringsplaatsen. Overzicht van alle mogelijkheden tot werken en opleiden op stadslandgoed de Kemphaan in Almere

Werkervaringsplaatsen. Overzicht van alle mogelijkheden tot werken en opleiden op stadslandgoed de Kemphaan in Almere 2014 Overzicht van alle mogelijkheden tot werken en opleiden op stadslandgoed de Kemphaan in Almere Nieuwland Zorg Groen en Meer Carre Pour Werken en meedoen op Stadslandgoed de Kemphaan Overzicht van

Nadere informatie

Entree 2016/2017. Bouwen, wonen en onderhoud. novacollege.nl/entree. Dienstverlening en zorg. Horeca, voeding of voedingsindustrie

Entree 2016/2017. Bouwen, wonen en onderhoud. novacollege.nl/entree. Dienstverlening en zorg. Horeca, voeding of voedingsindustrie novacollege.nl/entree Bouwen, wonen en onderhoud Dienstverlening en zorg Horeca, voeding of voedingsindustrie Installatie- en constructietechniek Mobiliteitsbranche Verkoop - retail Entree 2016/2017 Vijf

Nadere informatie

Arbeidsmatige dagbesteding. Een overzicht van de mogelijkheden!

Arbeidsmatige dagbesteding. Een overzicht van de mogelijkheden! Arbeidsmatige dagbesteding Een overzicht van de mogelijkheden! 1 2 Inhoudsopgave Arbeidsmatige dagbesteding in Tilburg 4 Prins Heerlijk Horeca 6 Winkel 7 Zorg 8 Diamant-groep Dierenopvangcentrum Tilburg

Nadere informatie

Innovatieve leerkrachten en onderwijsassistenten gezocht!

Innovatieve leerkrachten en onderwijsassistenten gezocht! Innovatieve leerkrachten en onderwijsassistenten gezocht! Ben jij de leerkracht die kwalitatief hoogwaardig, toetsbaar en eigentijds onderwijs kan verzorgen voor leerlingen in het primair onderwijs? Wij

Nadere informatie

Door heel Nederland, de klok rond. Vacature. Chauffeur trekker/oplegger (nationaal)

Door heel Nederland, de klok rond. Vacature. Chauffeur trekker/oplegger (nationaal) Door heel Nederland, de klok rond Vacature Chauffeur trekker/oplegger (nationaal) 1 Vacature - Chauffeur trekker/oplegger (nationaal) Doelstelling Het laden, stuwen, vervoeren en lossen van stukgoederen

Nadere informatie

SECTORAAL BEROEPSPROFIEL

SECTORAAL BEROEPSPROFIEL SECTORAAL BEROEPSPROFIEL MAGAZIJNIER VRACHTWAGENS Datum uitgave: november 2011 ASBL EDUCAM VZW Avenue J. Bordetlaan 164, Bruxelles 1140 Brussel T 02 778 63 30 F 02 779 11 32 Magazijnier vrachtwagens Situering

Nadere informatie

DE SOLLICITATIEBRIEF. Fokke van der Wal

DE SOLLICITATIEBRIEF. Fokke van der Wal DE SOLLICITATIEBRIEF Fokke van der Wal MOGELIJKE EXAMENOPDRACHT, DE SOLLICITATIEBRIEF Je hebt waarschijnlijk de afgelopen jaren meerdere sollicitatiebrieven geschreven en op school is daar in de lessen

Nadere informatie

VACATUREKRANT November 2016 JOBSTAP. Regio Utrecht/ Hilversum/ Amersfoort/ Flevoland/ Veluwe / Ede

VACATUREKRANT November 2016 JOBSTAP. Regio Utrecht/ Hilversum/ Amersfoort/ Flevoland/ Veluwe / Ede VACATUREKRANT November 2016 JOBSTAP Regio Utrecht/ Hilversum/ Amersfoort/ Flevoland/ Veluwe / Ede Inhoud Vacature Medewerker Winkel Utrecht... 3 Vacature Medewerker aluminiumgieter Utrecht... 4 Vacature

Nadere informatie

Overstapberoepen UWV december 2018

Overstapberoepen UWV december 2018 Overstapberoepen UWV december 2018 Receptionist Beveiliger Servicedeskmedewerker ICT Tandartsassistent Receptionist hotel Secretariaatsmedewerker Intercedent Juridisch medewerker Assistent inkoper Klantcontactmedewerker

Nadere informatie