WERKEN BIJ TICOHUIS. De bewoners doen samen met de zorgmedewerkers zelf het huishouden. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WERKEN BIJ TICOHUIS. De bewoners doen samen met de zorgmedewerkers zelf het huishouden. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig."

Transcriptie

1 WERKEN BIJ TICOHUIS Op dit moment wordt in het centrum van Oosterhout hard gewerkt aan het TICOhuis: een thuis (woon-zorgvoorziening) voor zestien jongvolwassenen met een verstandelijke beperking (ZZP 4-6). Vanaf 1 februari 2018 zullen zij hun eigen appartement betrekken. Naast de individuele woonruimtes zijn er ook twee grote gemeenschappelijke woonkamers. Het TICOhuis is een echt ouderinitiatief zonder inmenging van een zorginstelling of woningbouwvereniging, daarom kan het geheel naar eigen inzicht vorm gegeven en ingericht worden. De centrale ligging van het (t)huis vergroot de zelfstandigheid van de bewoners. Ze kunnen zelf naar hun dagbesteding, sport- of hobbyclub gaan. De bewoners doen samen met de zorgmedewerkers zelf het huishouden. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. Meer weten over het TICOhuis? Klik hier Voor het TICOhuis zijn wij op zoek naar: - 1 Teamleider op HBO niveau - meerdere Begeleiders/Verzorgers op HBO niveau - meerdere Begeleiders/Verzorgers op MBO niveau 3 of 4 - meerdere Assistent Begeleiders - 1 allround Zelfstandige Kok - 2 Huishoudelijk Medewerk(st)ers Wij bieden: een uitdagende werkplek binnen dit ouderinitiatief een compacte organisatie met korte communicatielijnen een zelfstandige functie met een grote verantwoordelijkheid De mogelijkheid tot een vast dienst verband (op termijn) marktconforme arbeidsvoorwaarden Solliciteren Ben je geïnteresseerd in een leuke en afwisselende baan, solliciteer dan naar één van de functies in het TICOhuis. We zien je reactie met CV graag uiterlijk 10 oktober tegemoet via info@ticohuis.nl. Gesprekken zullen in de maanden oktober / november plaatsvinden.

2 Teamleider (FWG55), 32 uur per week HBO werk- en denkniveau. In deze functie begeleid en coach je medewerkers en waarborg een goede samenwerking binnen het team. Je hebt ruime werkervaring. Dit blijkt onder meer uit je vermogen om goed te communiceren en je collega s te enthousiasmeren. Dit doe je met volle energie. Door deze eigenschappen weet je te bereiken dat het werk zorgvuldig wordt uitgevoerd zodat er een optimale zorg wordt geboden. In deze functie ben je meewerkend leidinggevende. De helft van de tijd ben je de teamleider en voor de andere helft begeleider/verzorger. De operationele eindverantwoording voor het reilen en zeilen binnen het TICOhuis ligt in jouw handen. ondernemend, slagvaardig, standvastig, optimistisch, geduldig, Voor deze functie bieden wij een marktconform salaris.

3 Begeleider / Verzorger (FWG 45), ca. 28 uur per week HBO werk- en denkniveau In deze functie begeleid en verzorg je de TICOhuis bewoners. Je bent ondersteunend, motiverend en stimulerend met ze aan de slag. Je hebt een luisterend oor en leeft mee met de bewoners. Als je de gebarentaal beheerst is dat een pré. In deze functie ben je ook de persoonlijke begeleider van één of meerdere bewoners en stelt zorgplannen op. Je hebt ruime ervaring in een vergelijkbare werkomgeving. slagvaardig, optimistisch, geduldig, Voor deze functies zoeken we collega s met een afgeronde studie HBO SPH (of vergelijkbaar). Wij bieden een marktconform salaris.

4 Begeleider / Verzorger (FWG 30-35), ca. 28 uur per week MBO werk- en denkniveau. In deze functie ben je de assistent van de HBO begeleider/verzorger. Je helpt bij de persoonlijke begeleiding van de bewoners van het TICOhuis. Je hebt een luisterend oor voor de bewoners, leeft met ze mee. Je ondersteunt, motiveert en stimuleert ze. Als je hierbij soms de gebarentaal kunt toepassen is dat een pré. In deze functie ben je ook bereid slaapdiensten te draaien. Je hebt ruime ervaring in een vergelijkbare werkomgeving. slagvaardig, optimistisch, geduldig, Voor deze functie zijn we op zoek naar collega s met een MBO SPW / MMZ diploma op zak. Niveau 3 of 4. Of je hebt een vergelijkbare opleiding afgerond. Wij bieden een marktconform salaris.

5 Assistent Begeleider (FWG25), ca. 28 uur per week. In deze functie ben je de assistent van de HBO begeleider/verzorger. Je helpt bij de persoonlijke begeleiding van de TICOhuis bewoners. Je hebt een luisterend oor voor de bewoners, leeft met ze mee. Je ondersteunt, motiveert en stimuleert ze. Als je hierbij de gebarentaal beheerst is dat een pré. Je hebt ruime ervaring in een vergelijkbare werkomgeving. slagvaardig, optimistisch, geduldig flexibel, collegiaal en graag bereid een stapje extra te zetten Wij bieden een marktconform salaris.

6 Allround Zelfstandig Kok, ca. 28 uur per week Je wordt de spil in onze (woon)keukens. Je ben verantwoordelijk voor het samenstellen van menu s waarbij rekening wordt gehouden met de speciale voedingswensen van de TICOhuis bewoners. Je gaat voor maximaal 16 bewoners, 2 begeleiders en eventuele gasten koken. Uiteraard ben je daarbij ook verantwoordelijk voor de inkoop van eten en drinken voor alle maaltijden. Ontbijt, lunch, avondeten en soms iets extra s. De bewoners helpen jou daarbij. Daarvoor is het belangrijk dat jij ze hierin stimuleert en begeleidt met het tafel dekken, opruimen en afwassen. Jij bent de laatste die kijkt of de keuken schoon achter blijft. Je bent bereid om incidenteel in weekenden en bij speciale gelegenheden te werken. slagvaardig, optimistisch, geduldig, Voor deze functie zoeken we een collega met een afgeronde opleiding als zelfstandig kok, in het bezit van rijbewijs B. Wij bieden een marktconform salaris.

7 Huishoudelijk Medewerk(st)er, ca 12 uur per week. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaak van de gemeenschappelijke woonkamers en openbare ruimtes van het TICOhuis, op doordeweekse dagen. Tevens zorg je er wekelijks voor dat de appartementen schoon zijn. Je vindt het leuk wanneer bewoners je willen helpen. Het is daarom belangrijk dat je affiniteit hebt met jongvolwassenen met een verstandelijke beperking. een harde werker, flexibel en collegiaal, altijd graag bereid een stapje extra te zetten. Voor deze functie bieden wij een marktconform salaris.

VACATURE: (WOON)BEGELEIDER

VACATURE: (WOON)BEGELEIDER VACATURE: (WOON)BEGELEIDER (12-32 UUR) KOM JIJ ONS BEGELEIDEN IN ONS WOONINITIATIEF? Wij zoeken diverse woonbegeleiders! Onze bewoners van diverse wooninitiatieven in het Westland en Den Haag e.o. zoeken

Nadere informatie

Horeca en Facilitaire dienstverlening

Horeca en Facilitaire dienstverlening 06 Groningen, Hoogeveen, Hardenberg 2012-2013 en Facilitaire dienstverlening www.alfa-college.nl Jouw opleiding volg je bij het Alfa-college Het Alfa-college is het christelijk regionaal opleidingencentrum

Nadere informatie

Medewerker bediening M/V (parttime) ( t Goude Hooft, Volle Maan, Gina en de nieuw te openen horecagelegenheid in Zoetermeer)

Medewerker bediening M/V (parttime) ( t Goude Hooft, Volle Maan, Gina en de nieuw te openen horecagelegenheid in Zoetermeer) Medewerker bediening M/V (parttime) ( t Goude Hooft, Volle Maan, Gina en de nieuw te openen horecagelegenheid in Zoetermeer) Algemene informatie: overige bedrijven van Big Horeca, zijn wij op zoek naar

Nadere informatie

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega s voor onze afdelingen Radiologie en Nucleaire Geneeskunde

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega s voor onze afdelingen Radiologie en Nucleaire Geneeskunde Wij zijn op zoek naar nieuwe collega s voor onze afdelingen Radiologie en Nucleaire Geneeskunde Voor de afdeling Radiologie en Nucleaire Geneeskunde zijn wij per direct op zoek naar: - MBB er Radiologie

Nadere informatie

Facilitaire dienstverlening en Horeca

Facilitaire dienstverlening en Horeca #9 en Horeca,, Hardenberg ca! Jij? In de hore nt groeien! * Laat je tale www.alfa-college.nl Bel voor informatie: 0800-35 85 368 Jouw mbo-opleiding volg je bij het Alfa-college Het Alfa-college is het

Nadere informatie

Horeca en Facilitaire dienstverlening

Horeca en Facilitaire dienstverlening Groningen, Hoogeveen, Hardenberg 06 2014-2015 Horeca en Facilitaire dienstverlening www.alfa-college.nl Jouw opleiding volg je bij het Alfa-college Het Alfa-college is het christelijk regionaal opleidingencentrum

Nadere informatie

HOOFDSTUK 14. En wat doe jij? Lees de woorden. Hoort het bij een baan of bij werk zoeken?

HOOFDSTUK 14. En wat doe jij? Lees de woorden. Hoort het bij een baan of bij werk zoeken? 229 229 HOOFDSTUK 14 En wat doe jij? WOORDEN 1 Lees de woorden. Hoort het bij een baan of bij werk zoeken? baan werk zoeken 1 sollicitant 2 contract 3 uitzendbureau 4 vergadering 5 cv 2 Wat hoort bij elkaar?

Nadere informatie

Medewerker bediening M/V (parttime) ( t Goude Hooft, Volle Maan, Gina en de nieuw te openen horecagelegenheid in Zoetermeer)

Medewerker bediening M/V (parttime) ( t Goude Hooft, Volle Maan, Gina en de nieuw te openen horecagelegenheid in Zoetermeer) Medewerker bediening M/V (parttime) ( t Goude Hooft, Volle Maan, Gina en de nieuw te openen horecagelegenheid in Zoetermeer) overige bedrijven van Big Horeca, zijn wij op zoek naar medewerkers bediening.

Nadere informatie

OP jezelf LereN WONeN Met begeleiding

OP jezelf LereN WONeN Met begeleiding OP jezelf LereN WONeN Met begeleiding Training Begeleid Wonen training begeleid WONeN de beste voorbereiding voor LAter Wil je als jongere of volwassene graag zelfstandig wonen? Maar moet je daarvoor eerst

Nadere informatie

Je talenten komen tot bloei bij Bloesem Theehuis Sterker in de samenleving.

Je talenten komen tot bloei bij Bloesem Theehuis Sterker in de samenleving. Je talenten komen tot bloei bij Bloesem Theehuis Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Rita deed werkervaring op bij Bloesem Theehuis in Herpen. Gasten genieten er van de lekkerste thee, taart en

Nadere informatie

Voel je thuis in Noord-Limburg Sterker in de samenleving.

Voel je thuis in Noord-Limburg Sterker in de samenleving. Voel je thuis in Noord-Limburg Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn De blijdschap bij Charley was groot toen er een plek voor haar vrijkwam in een woongroep van Pluryn in Horst. Zij voelt zich

Nadere informatie

Je eigen woonruimte met intensieve begeleiding Sterker in de samenleving.

Je eigen woonruimte met intensieve begeleiding Sterker in de samenleving. Je eigen woonruimte met intensieve begeleiding Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Nooit had ik durven dromen dat ik nog eens een eigen huis zou hebben. En nu woon ik hier. De begeleiding van

Nadere informatie

2 Functies in de zorg

2 Functies in de zorg THEMA 2Functies in de zorg 1 Inleiding In de zorg werken heel veel mensen. Mensen zoals jij, zorghulpen, maar ook mensen met andere functies. In dit thema leer je welke andere functies je in de zorg tegenkomt.

Nadere informatie

Bij PS in foodservice zijn wij van mening dat iedereen die met eten bezig is eigenlijk behoefte heeft aan toegankelijke en actuele kennis over food.

Bij PS in foodservice zijn wij van mening dat iedereen die met eten bezig is eigenlijk behoefte heeft aan toegankelijke en actuele kennis over food. Bij PS in foodservice zijn wij van mening dat iedereen die met eten bezig is eigenlijk behoefte heeft aan toegankelijke en actuele kennis over food. Wij zorgen voor (het doorzetten van) deze productinformatie.

Nadere informatie

Profiel. Adjunct afdelingshoofd Dienstverlening. 28 maart Opdrachtgever Gemeente Gooise Meren

Profiel. Adjunct afdelingshoofd Dienstverlening. 28 maart Opdrachtgever Gemeente Gooise Meren Profiel Adjunct afdelingshoofd Dienstverlening 28 maart 2018 Opdrachtgever Gemeente Gooise Meren Voor meer informatie over de functie Irene Vervelde, adviseur Leeuwendaal Telefoon (088) 00 868 00 Voor

Nadere informatie

BRASSERIE LA COLLINE IS OP ZOEK NAAR EEN FLOORMANAGER BEDIENING OM HET TEAM COMPLEET TE MAKEN!

BRASSERIE LA COLLINE IS OP ZOEK NAAR EEN FLOORMANAGER BEDIENING OM HET TEAM COMPLEET TE MAKEN! BRASSERIE LA COLLINE IS OP ZOEK NAAR EEN FLOORMANAGER BEDIENING OM HET TEAM COMPLEET TE MAKEN! Het leukste én grootste horecabedrijf van Oss zoekt een enthousiaste floormanager bediening. Grijp deze unieke

Nadere informatie

Wij zoeken een Calculator/Tekenaar

Wij zoeken een Calculator/Tekenaar Wij zoeken een Calculator/Tekenaar Je studie bijna afgerond; Affiniteit met niet alledaagse constructiematerialen; Leergierigheid en enthousiasme voor het ontwerpen van staalconstructie; Ervaring met 2D/3D

Nadere informatie

Vacature: Spoelkeukenmedewerker

Vacature: Spoelkeukenmedewerker Vacature: Spoelkeukenmedewerker Functienaam Spoelkeukenmedewerker Soort Permanent Afwasser gezocht voor het bedrijfsrestaurant van ASML in Veldhoven. Fysiek inspannend werk (kratten met borden) waardoor

Nadere informatie

UNAL COLLEGE NIEUW. Professionele zorg, aandacht voor culturele achtergrond. Kan ik straks zelfstandig wonen?

UNAL COLLEGE NIEUW. Professionele zorg, aandacht voor culturele achtergrond. Kan ik straks zelfstandig wonen? NIEUW UNAL COLLEGE Kan ik straks zelfstandig wonen? Wat moet ik allemaal leren om zelfstandig te zijn? Kan ik ook financieel zelfstandig worden? Hoe kom ik aan een inkomen? Professionele zorg, aandacht

Nadere informatie

Begeleider gehandicaptenzorg BBL

Begeleider gehandicaptenzorg BBL Crebo Duur Niveau Leerweg 25475 3 jaar Niveau 3 BeroepsBegeleidende Leerweg (BBL) Start Augustus Locatie(s) Kronenburgsingel, Arnhem DIT KUN JE DOEN NA JE STUDIE Je werkt met cliënten die door hun beperking

Nadere informatie

Nieuwe wetten voor zorg en ondersteuning bij wonen en werken

Nieuwe wetten voor zorg en ondersteuning bij wonen en werken (in)formatieblad - eenvoudig verteld Nieuwe wetten voor zorg en ondersteuning bij wonen en werken november 2014 1 De wet langdurige zorg 4 Woon je in een instelling en heb je 24 uur per dag zorg en ondersteuning

Nadere informatie

Begeleiding, wonen en dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking

Begeleiding, wonen en dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking Begeleiding, wonen en dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking Wij zíjn er voor jou Prezzent ondersteunt je om zo zelfstandig mogelijk te wonen, op onze woonlocaties of met ambulante begeleiding.

Nadere informatie

De Flatjes. Kom verder! www.ln5.nl SAMEN WERKEN AAN JOUW TOEKOMST. Informatie voor jongeren, ouders en verwijzers

De Flatjes. Kom verder! www.ln5.nl SAMEN WERKEN AAN JOUW TOEKOMST. Informatie voor jongeren, ouders en verwijzers De Flatjes SAMEN WERKEN AAN JOUW TOEKOMST Informatie voor jongeren, ouders en verwijzers Kom verder! www.ln5.nl in bruikleen hebben, zoals een box, commode of ledikantje. Ook is er een basisinventaris

Nadere informatie

NIEUW. Unal College!

NIEUW. Unal College! NIEUW UNAL COLLEGE NIEUW Unal College! Heb je een verstandelijke beperking dan kunnen jij en je ouders vragen hebben over de toekomst en hoe je later je leven gaat inrichten. Dit kunnen vragen zijn zoals:

Nadere informatie

LISANNE KIEST HORECA - KEUKEN

LISANNE KIEST HORECA - KEUKEN LISANNE KIEST HORECA - KEUKEN IS HET JOUW DROOM OM ELKE DAG HEERLIJKE GERECHTEN TE BEREIDEN VAN MOOIE, VERSE PRODUCTEN? KUN JE GOED WERKEN OP ONREGELMATIGE TIJDEN? WEET JIJ JE COLLEGA S IN DE KEUKEN TE

Nadere informatie

Vacature: Showroom manager

Vacature: Showroom manager Vacature: Showroom manager Functienaam Showroom manager Soort Permanent Jij bent die Showroommanager die wij zoeken (m/v): Ben jij een manager die commercieel, creatief en communicatief sterk is. Niet

Nadere informatie

/ hoezowerkloos # hoezowerkloos

/ hoezowerkloos # hoezowerkloos Laat je coachen! Wil je leren van mensen met ruime werkervaring in het bedrijfsleven of de overheid? Wil je hulp bij het vinden van een werkplek of opleiding? Of wil je extra motivatie voor het behalen

Nadere informatie

Dagbesteding Ons Plekske Professionele kleinschalige dagbesteding

Dagbesteding Ons Plekske Professionele kleinschalige dagbesteding Brugstraat 60, 5382 JE Vinkel. Luuk Broos, Oprichter 06-22993301 info@onsplekske.com Dagbesteding Ons Plekske Professionele kleinschalige dagbesteding Sportief werk ontspanning Wij verzorgen dag- en vrijetijdsbesteding

Nadere informatie

Eenvoudige taal achterin. Eenvoudige Taal Dienstverlening en ondersteuning aan mensen met een beperking WONEN. Syndion. Doen we samen.

Eenvoudige taal achterin. Eenvoudige Taal Dienstverlening en ondersteuning aan mensen met een beperking WONEN. Syndion. Doen we samen. Eenvoudige taal achterin Eenvoudige Taal Dienstverlening en ondersteuning aan mensen met een beperking WONEN Syndion. Doen we samen. Wonen bij Syndion Wonen is meer dan een dak boven je hoofd. Een groot

Nadere informatie

Support(er) voor ondernemers?

Support(er) voor ondernemers? Support(er) voor ondernemers? Voor onze vestiging op Texel zijn wij per direct op zoek naar assistent-accountants van verschillende niveaus Je keuze kunnen maken? Stuur dan je sollicitatiebrief met je

Nadere informatie

dienstverlening

dienstverlening dienstverlening 2018 2019 inhoudsopgave 4 6 10 Dienstverlening algemeen dienstverlening Helpende zorg en welzijn - niveau 2 / BOL Medewerker facilitaire dienstverlening - niveau 2 / BOL Medewerker sport

Nadere informatie

ZORG EN WELZIJN 2019/2020

ZORG EN WELZIJN 2019/2020 novacollege.nl Assistenten gezondheidszorg Dienstverlening Maatschappelijke zorg Pedagogisch werk Sociaal werk Verzorging Verpleegkunde ZORG EN WELZIJN 2019/2020 Ik weet zeker: als mensen een week met

Nadere informatie

Toelichting dienstverband: Dit is een vacature voor jongeren van 18 tot 27 jaar in het kader van de 'Aanpak jeugdwerkloosheid'.

Toelichting dienstverband: Dit is een vacature voor jongeren van 18 tot 27 jaar in het kader van de 'Aanpak jeugdwerkloosheid'. Versie: 9-6-2015 1 Overzicht vacatures APELDOORN BBL Administratief medewerker niveau 4 (M/V) Gezocht: Voor een bedrijf in Apeldoorn zijn wij op zoek naar BBL-studenten in de administratie op niveau 4.

Nadere informatie

Rapportage Droombaan. BIJ Voorbeeld. Naam: Datum:

Rapportage Droombaan. BIJ Voorbeeld. Naam: Datum: Rapportage Droombaan Naam: BIJ Voorbeeld Datum: 02.04.2015 Email: support@meurshrm.nl BIJ Voorbeeld / 02.04.2015 / Rapportage droombaan QBN 2 Met de Q1000 Droombaan krijg je snel en duidelijk inzicht in

Nadere informatie

Ondersteuning bij zelfstandig wonen voor mensen met een verstandelijke beperking. Frion Volledig Pakket Thuis. Zwolle

Ondersteuning bij zelfstandig wonen voor mensen met een verstandelijke beperking. Frion Volledig Pakket Thuis. Zwolle Ondersteuning bij zelfstandig wonen voor mensen met een verstandelijke beperking Frion Volledig Pakket Thuis Zwolle ge ve Volledig Pakket Thuis Frion Volledig Pakket Thuis noemen we ook wel VPT. Bij VPT

Nadere informatie

Hoe gaat het eigenlijk met jou?

Hoe gaat het eigenlijk met jou? Hoe gaat het eigenlijk met jou? Amarins (medewerker) en Debbie (medewerker) vanboeijen.nl Hoe gaat het eigenlijk met jou? Een Goed leven voor cliënten. En Mooi werk voor medewerkers. Met elkaar. Daar staat

Nadere informatie

zoekt: Onderwijsadviseurs die het verschil willen maken

zoekt: Onderwijsadviseurs die het verschil willen maken zoekt: Onderwijsadviseurs die het verschil willen maken Wil je samen met ons hard werken aan de groei en ontwikkeling van leraren, pedagogisch medewerkers, leidinggevenden en daarmee die van kinderen,

Nadere informatie

Pakket 4 Beschut wonen met intensieve begeleiding en uitgebreide verzorging

Pakket 4 Beschut wonen met intensieve begeleiding en uitgebreide verzorging BESCHRIJVING VAN DE ZORGZWAARTEPAKKETTEN Pakket 4 Beschut wonen met intensieve begeleiding en uitgebreide verzorging Het pakket Beschut wonen met intensieve begeleiding en uitgebreide verzorging is wonen

Nadere informatie

werkgevers, loopbaancoaches en Nova

werkgevers, loopbaancoaches en Nova Voorlichtingsbijeenomst 20 November 2018 Programma Gaan werken in de zorg, maatwerk Loopbaancoaching Uwv Opleidingen in de zorg Kennismaking en afspraken maken werkgevers, loopbaancoaches en Nova Gaan

Nadere informatie

WESSEL KIEST HORECA - BEDIENING

WESSEL KIEST HORECA - BEDIENING WESSEL KIEST HORECA - BEDIENING VOEL JIJ JE GOED ALS ANDEREN HET NAAR HUN ZIN HEBBEN? HOUD JIJ JE HOOFD KOEL ALS IEDEREEN JOUW AANDACHT VRAAGT? HEB JE OOG VOOR DETAIL MAAR BEWAAR JE TEGELIJKERTIJD HET

Nadere informatie

vacature-uitingen online (Jobfeed)

vacature-uitingen online (Jobfeed) 16.334.351 vacature-uitingen online 2018 (Jobfeed). HOE ZET JE DE VACATURETEKST IN ALS KRACHTIG WAPEN IN DEZE WAR OF TALENT? Binnen deze functie zal je Werken bij deze supermarkt verantwoordelijk zijn

Nadere informatie

zoekt: Talentvolle Onderwijsadviseurs / Trainers

zoekt: Talentvolle Onderwijsadviseurs / Trainers zoekt: Talentvolle Onderwijsadviseurs / Trainers Voor meer informatie over de functie: Marcel Bogaarts, directeur Bazalt T 06 21 82 17 91 sluitingsdatum: 7 januari 2019 Organisatie Stichting Bazalt is

Nadere informatie

WESSEL KIEST HORECA - BEDIENING

WESSEL KIEST HORECA - BEDIENING WESSEL KIEST HORECA - BEDIENING BEN JIJ DE GASTVROUW OF GASTHEER DIE GEDREVEN WORDT DOOR PASSIE EN AMBITIE? BEN JE GASTVRIJ EN DIENSTVERLENEND? MAAK JIJ HET VERSCHIL EN BEZORG JIJ JE GASTEN EEN ONVERGETELIJKE

Nadere informatie

Sociaal agogisch werk

Sociaal agogisch werk #5 Sociaal agogisch werk Groningen, Hoogeveen, Hardenberg lzijnswerk! e Jij? In het w! nt groeien * Laat je tale www.alfa-college.nl Bel voor informatie: 0800-235 825 368 Jouw mbo-opleiding volg je bij

Nadere informatie

&Ons Tweede Thuis VOLWASSENEN

&Ons Tweede Thuis VOLWASSENEN &Ons Tweede Thuis VOLWASSENEN & & VOLWASSENEN Ondersteuning voor mensen met een beperking Heb je een beperking of heeft je zoon of dochter een beperking? Dan is wat ondersteuning soms erg welkom. Ons Tweede

Nadere informatie

WONEN IN EEN BEHANDELGROEP

WONEN IN EEN BEHANDELGROEP WONEN IN EEN BEHANDELGROEP Open behandelgroep Informatie voor jongeren met een licht verstandelijke beperking en gedragsproblemen Voor wie? In een open behandelgroep wonen kinderen en jongeren in de leeftijd

Nadere informatie

Begeleider specifieke doelgroepen BBL

Begeleider specifieke doelgroepen BBL Crebo Duur Niveau Leerweg 25476 3 jaar Niveau 3 BeroepsBegeleidende Leerweg (BBL) Start Augustus (december, februari of april als er voldoende aanmeldingen zijn) Locatie(s) Kronenburgsingel, Arnhem DIT

Nadere informatie

brunel.nl/ysp Young Financial Specialist Program Traineeship financiële dienstverlening

brunel.nl/ysp Young Financial Specialist Program Traineeship financiële dienstverlening brunel.nl/ysp Young Financial Specialist Program Traineeship financiële dienstverlening Young Financial Specialist Program Traineeship financiële dienstverlening Je weet dat je vooruit wilt maar je zoekt

Nadere informatie

(Of naar een van onze andere aansprekende projecten natuurlijk.)

(Of naar een van onze andere aansprekende projecten natuurlijk.) (Of naar een van onze andere aansprekende projecten natuurlijk.) www.ulcinstallatietechniek.nl Jij...... verstaat je vak. Techniek heeft je altijd al geïnteresseerd. Je hebt een technische opleiding gevolgd.

Nadere informatie

Regenesis intake formulier

Regenesis intake formulier van. KLACHT Wat is je klacht Welke score geef je nu aan je klacht 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 Hoe is je klacht ontstaan Hoelang bestaat je klacht al Wat heb je er al aan gedaan Wat was daarvan het effect Hoe

Nadere informatie

ZO GEWOON MOGELIJK ZORGVISIE FRANKELANDGROEP

ZO GEWOON MOGELIJK ZORGVISIE FRANKELANDGROEP ZO GEWOON MOGELIJK ZORGVISIE FRANKELANDGROEP Laat mij doen met eigen vuur, wat ik verkies zoolang ik duur Willem Elsschot Zorgvisie: Zo gewoon mogelijk De Frankelandgroep vindt het van groot belang dat

Nadere informatie

Rapportage Droombaan. Bea Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 19.06.2015. Email:

Rapportage Droombaan. Bea Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 19.06.2015. Email: Rapportage Droombaan Naam: Bea Voorbeeld Datum: 19.06.2015 Email: support@meurshrm.nl Bea Voorbeeld / 19.06.2015 / Rapportage droombaan QBN 2 Met de Q1000 Droombaan krijg je snel en duidelijk inzicht in

Nadere informatie

Overzicht vacatures vrijwilligerswerk Attent wonen welzijn zorg. Rhederhof, centrum voor wonen met zorg in Rheden

Overzicht vacatures vrijwilligerswerk Attent wonen welzijn zorg. Rhederhof, centrum voor wonen met zorg in Rheden Overzicht vacatures vrijwilligerswerk Attent wonen welzijn zorg. Rhederhof, centrum voor wonen met zorg in Rheden Vrijwilligers om cliënten te bezoeken voor een praatje of evt. een spelletje doen; Vrijwilligers

Nadere informatie

Vacature: Meubelbezorgers (2x)

Vacature: Meubelbezorgers (2x) Vacature: Meubelbezorgers (2x) Functienaam Meubelbezorgers (2x) Soort Permanent Wij zoeken twee handige kandidaten voor een meubelzaak die het leuk vinden om fysiek bezig te zijn in een afwisselende functie

Nadere informatie

Traineeship. Haal het beste uit jezelf! Goed voor Amsterdam. Goed voor jou.

Traineeship. Haal het beste uit jezelf! Goed voor Amsterdam. Goed voor jou. Traineeship. Haal het beste uit jezelf! Goed voor Amsterdam. Goed voor jou. Dit zijn de huidige en oud-trainees bij de gemeente Amsterdam; zij zorgen voor een betere stad voor bewoners; bezoekers en bedrijven.

Nadere informatie

Begeleidingsdoelen voor het zelfstandig wonen bij: Huisnummer:. Kamernummer:

Begeleidingsdoelen voor het zelfstandig wonen bij: Huisnummer:. Kamernummer: Begeleidingsdoelen voor het standig wonen bij: Naam Client: Huisnummer:. Kamernummer: datum: Handleiding: We noemen in deze checklist 11 aandachtsgebieden die naar onze mening belangrijk zijn bij het standig

Nadere informatie

Functieomschrijving Webredacteur Wat houdt de vacature van communicatiemedewerker/webredacteur in? Tekst Beeld Middelen Jij Wat vragen wij van jou?

Functieomschrijving Webredacteur Wat houdt de vacature van communicatiemedewerker/webredacteur in? Tekst Beeld Middelen Jij Wat vragen wij van jou? Functieomschrijving Webredacteur Heb jij ruime kennis van online communicatiemiddelen en -mogelijkheden? Een heldere schrijfstijl en gevoel voor vormgeving? Dan zijn wij ter uitbreiding van het team op

Nadere informatie

MBO Bonaire. Hospitality. create your future @ Horeca of Leisure, iets voor jou? Sector hospitality. Opleidingen

MBO Bonaire. Hospitality. create your future @ Horeca of Leisure, iets voor jou? Sector hospitality. Opleidingen SGB MBO, SECTOR HOSPITALITY KAYA KORONA 4 KRALENDIJK TEL. +599 717 8142 WWW.SGBONAIRE. COM create your future @ Sector hospitality MBO Bonaire Hospitality Opleidingen (Zelfstandig werkend) Gastheer/gastvrouw,

Nadere informatie

food professional van de toekomst? Ben jij de Een opleiding van SVO vakopleiding food

food professional van de toekomst? Ben jij de Een opleiding van SVO vakopleiding food food professional Ben jij de van de toekomst? Een opleiding van SVO vakopleiding food Maaltijden bereiden Leidinggeven Foodtrends Gastvrijheid Product- en marketingkennis Zie jij een carrière in de foodbranche

Nadere informatie

Ondersteunen bij activiteiten

Ondersteunen bij activiteiten werkproces 1 Ondersteunen bij activiteiten Zorghulp Wat laat je zien? Je werkt volgens de huisregels en de beroepscode Je werkt alleen of samen, altijd in opdracht van anderen Je gaat flexibel om met onregelmatige

Nadere informatie

Leerplaatsomschrijving. Adres: Zonnelaan 30-20

Leerplaatsomschrijving. Adres: Zonnelaan 30-20 Leerplaatsomschrijving Locatie/werkplek: Locatie Zonnelaan Adres: Zonnelaan 30-20 Postcode en woonplaats: 9742BM Groningen Vastgesteld: 1-12-2014 De cliënten Vanuit locatie Zonnelaan worden 70 cliënten

Nadere informatie

Angela is. gelukkig. hier. Wij dus ook. Hannie, moeder. groeien geluk

Angela is. gelukkig. hier. Wij dus ook. Hannie, moeder. groeien geluk Angela is hier gelukkig. Wij dus ook. Hannie, moeder groeien geluk van 1 GROEIEN VAN GELUK Vakantiefoto s kijken met Rob, met Alex een boekje lezen op de bank, samen met Jeroen naar de sportschool. Al

Nadere informatie

Samen werken aan jouw toekomst

Samen werken aan jouw toekomst WELKOM BIJ DE OVERFLATS Samen werken aan jouw toekomst Introductiefolder voor jongeren, ouders en verwijzers Deze folder gaat over De Overflats van Lijn5. Je leest in deze folder alles over De Overflats

Nadere informatie

Begeleid wonen voor jonge moeders en hun kind Sterker in de samenleving.

Begeleid wonen voor jonge moeders en hun kind Sterker in de samenleving. Begeleid wonen voor jonge moeders en hun kind Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Carolina heeft net een kindje gekregen. Als jonge moeder komt er ineens veel op haar af. Carolina heeft een licht

Nadere informatie

Support Engineer There are no translations available.

Support Engineer There are no translations available. Support Engineer Wij zoeken een gemotiveerde, enthousiaste collega die goed kan luisteren en doorvragen om de klantvraag helder te krijgen en die de sociale vaardigheden heeft om de vele soorten klanten

Nadere informatie

Functienaam: Pedagogisch Medewerker(st)er Naschoolse Opvang (NSO) Organisatie: Stichting Professionele Kinderopvang Bonaire Schaal: 4

Functienaam: Pedagogisch Medewerker(st)er Naschoolse Opvang (NSO) Organisatie: Stichting Professionele Kinderopvang Bonaire Schaal: 4 Functiebeschrijving Pedagogisch Medewerk(st)er Naschoolse Opvang (NSO) FUNCTIE-INFORMATIE Functienaam: Pedagogisch Medewerker(st)er Naschoolse Opvang (NSO) Organisatie: Stichting Schaal: 4 FUNCTIEBESCHRIJVING

Nadere informatie

Functiebeschrijving Huiskamerbegeleider

Functiebeschrijving Huiskamerbegeleider Functiebeschrijving Huiskamerbegeleider Functie: Huiskamerbegeleider 10 december 2014 Functiegroep: 30 Context Beschrijving context De dochterinstellingen van DGG zijn woon- zorgorganisaties voor ouderen

Nadere informatie

Senior medewerker bediening 38 uur Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan in een groeiend horecabedrijf?

Senior medewerker bediening 38 uur Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan in een groeiend horecabedrijf? Senior medewerker bediening 38 uur Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan in een groeiend horecabedrijf? Het bedrijf Al 15 jaar zijn wij een begrip in Almelo en omstreken. Wekelijks ontvangen

Nadere informatie

Aandacht voor de mens in de patiënt

Aandacht voor de mens in de patiënt Aandacht voor de mens in de patiënt Wij zijn CareAbout Inhoud 1. Sollicitatieprocedure 2. Ontplooiingstraject studenten 3. Hoe gaat CareAbout te werk? 4. Verwachting Introductie CareAbout gelooft in aandacht

Nadere informatie

de opleiding tot verzorgende individuele gezondheidszorg (vig) / medewerker maatschappelijke zorg (mmz) niveau 3

de opleiding tot verzorgende individuele gezondheidszorg (vig) / medewerker maatschappelijke zorg (mmz) niveau 3 de opleiding tot verzorgende individuele gezondheidszorg (vig) / medewerker maatschappelijke zorg (mmz) niveau 3 in deze folder vind je informatie over de beroepsbegeleidende leerweg (werken en leren)

Nadere informatie

Wonen in een behandelgroep

Wonen in een behandelgroep Wonen in een behandelgroep OPEN BEHANDELGROEP MET VERBLIJF Informatie voor jongeren Kom verder! www.ln5.nl We vragen ook hoe de groepsleiders je het beste kunnen helpen in de tijd dat je bij ons bent.

Nadere informatie

nummer 15 april 2014 Wat betaal je voor je was?

nummer 15 april 2014 Wat betaal je voor je was? nummer 15 april 2014 Wat betaal je voor je was? de redactie van de cliënten-raad-krant bestaat uit: Arco Boogaard cliëntenraad de Waaier + de Schelp Anita van Dinteren cliëntenraad Polderhuis Heerhugowaard

Nadere informatie

Informatieboekje voor vakantiemedewerkers

Informatieboekje voor vakantiemedewerkers Informatieboekje voor vakantiemedewerkers 0900-0200 (lokaal tarief) www.livio.nl Informatieboekje vakantiewerk 2019 1 Vakantiebrochure 2019 1. Inleiding Deze brochure geeft jou als vakantiewerker meer

Nadere informatie

Epilepsie Groei-wijzer LVB jaar: Hier ben ik

Epilepsie Groei-wijzer LVB jaar: Hier ben ik Epilepsie Groei-wijzer LVB 4 2 jaar: Hier ben ik Naam: Als je ouder wordt, verandert er veel voor jou en voor je ouders of verzorgers. Stap voor stap word je zelfstandiger. Je regelt de dingen zelf en

Nadere informatie

Entreeopleiding (Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie)

Entreeopleiding (Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie) Gilde Opleidingen Telefoon: (0475)34 32 43 E-mail: info@gildeopleidingen.nl Entreeopleiding (Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie) Studierichting Entreeopleidingen Locatie Roermond - Kasteel

Nadere informatie

Fijn- en kleinschalig wonen met een beperking

Fijn- en kleinschalig wonen met een beperking Logeren & opvang Individuele begeleiding Wonen Dagbesteding Wonen Fijn- en kleinschalig wonen met een beperking Cemgil is al vanaf het begin begeleider bij het Prader Willi wooninitiatief en trots op André

Nadere informatie

STAGEPLEKKEN FEBRUARI SEPTEMBER 2018

STAGEPLEKKEN FEBRUARI SEPTEMBER 2018 STAGEPLEKKEN FEBRUARI SEPTEMBER 2018 HET KLASSIEK BIEDT VANAF FEBRUARI 2018 DRIE NIEUWE STAGEPLEKKEN AAN! Het Klassiek is een full-service evenementenbureau dat jaarlijks 125+ festivals, evenementen en

Nadere informatie

Ontdekken, leren, werken. Traineeprogramma waterschap Vechtstromen

Ontdekken, leren, werken. Traineeprogramma waterschap Vechtstromen Ontdekken, leren, werken Traineeprogramma waterschap Vechtstromen Ontdekken, leren, werken Traineeprogramma waterschap Vechtstromen Trainee bij Vechtstromen Waterschap Vechtstromen geeft ruimte aan jouw

Nadere informatie

Zeg JA! tegen Envilla. 19 oktober 2010. Envilla Wagenborgen

Zeg JA! tegen Envilla. 19 oktober 2010. Envilla Wagenborgen Zeg JA! tegen Envilla 19 oktober 2010 Envilla Wagenborgen Envilla Wagenborgen In Wagenborgen is de bouw van projecthotel Envilla in volle gang. Het hotel zal werknemers onderdak bieden, die druk zijn met

Nadere informatie

Werving Selectie Mobiliteit. De Amarant Groep werkt aan jouw toekomst

Werving Selectie Mobiliteit. De Amarant Groep werkt aan jouw toekomst Werving Selectie Mobiliteit De Amarant Groep werkt aan jouw toekomst Je loopbaan ligt in jouw handen en wij helpen je graag op weg Ben je op dit moment tevreden met je functie binnen de Amarant Groep maar

Nadere informatie

Vacature Vrijwilliger Administratief ondersteuner

Vacature Vrijwilliger Administratief ondersteuner Vacature Vrijwilliger Administratief ondersteuner Werkvisie De Hoop Werkvisie De Hoop is een stichting die jaarlijks bijna 500 deelnemers met een afstand tot de arbeidsmarkt begeleidt bij en naar passend

Nadere informatie

School voor. welzijn. Sociaal Werker Maatschappelijke Zorg

School voor. welzijn. Sociaal Werker Maatschappelijke Zorg School voor welzijn Sociaal Werker Maatschappelijke Zorg School voor welzijn sociaal werker maatschappelijke zorg Niveau 3 maatschappelijke zorg Niveau 4 Deze opleidingen kun je er volgen Lees meer op

Nadere informatie

Profiel Talentvolle Onderwijsadviseur/Trainer

Profiel Talentvolle Onderwijsadviseur/Trainer Profiel Talentvolle Onderwijsadviseur/Trainer Voor meer informatie over deze functie: Marcel Bogaarts, directeur bazalt 06 21 82 17 91 Sluitingsdatum: 08 mei 2019 1. Organisatie Stichting bazalt is een

Nadere informatie

Geen zicht op betaald werk? Kom leren en werken in de horeca

Geen zicht op betaald werk? Kom leren en werken in de horeca Geen zicht op betaald werk? Kom leren en werken in de horeca Leren, werken en meedoen www.robinhoodeindhoven.nl Geen zicht op betaald werk? Kom leren en werken in de horeca Wanneer je geen werk hebt en

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSVACATURE Locatie Rijckehove

VRIJWILLIGERSVACATURE Locatie Rijckehove Bijrijder dagbus Dagbehandeling U begeleidt de chauffeur van de dagbus bij het vervoer van cliënten van huis naar de dagbehandeling en andersom. In de ochtend dient u beschikbaar te zijn van 8.30 10.30

Nadere informatie

Of misschien zoek je een leuke werkplek of dagbesteding voor jezelf of voor een familielid. Of je wilt iets zinnigs doen in je vrije tijd.

Of misschien zoek je een leuke werkplek of dagbesteding voor jezelf of voor een familielid. Of je wilt iets zinnigs doen in je vrije tijd. Welkom bij De Zijlen Wie wil het niet? Wonen in een prettig dorp of in een leuke buurt. Waar je kunt zijn wie je bent en je leven kunt leiden zoals dat bij jou past. Waar je meedoet aan dat wat er om je

Nadere informatie

Zelfstandig werkend kok

Zelfstandig werkend kok Gilde Opleidingen Telefoon: (0475)34 32 43 E-mail: info@gildeopleidingen.nl Zelfstandig werkend kok Studierichting Hotelschool Venlo Locatie Venlo - Laaghuissingel Niveau 3 Leerweg bol Sector Hospitality

Nadere informatie

5 Medewerkers en Organisatie 5.4 Functiebeschrijvingen Datum 12 maart 2013 Versie 4 Blad 1 van 9. Algemeen

5 Medewerkers en Organisatie 5.4 Functiebeschrijvingen Datum 12 maart 2013 Versie 4 Blad 1 van 9. Algemeen Blad 1 van 9 Algemeen PWH heeft ten behoeve van de diverse functies in de organisatie functiebeschrijvingen geformuleerd. De functiebeschrijvingen van de medewerkers die niet werkzaam zijn in de peuterspeelzalen

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 7 Werken

Spreekopdrachten thema 7 Werken Spreekopdrachten thema 7 Werken Opdracht 2 bij 7.2 ** Knip de volgende pagina door. Je bent leidinggevende in een restaurant. Vandaag is de eerste werkdag van een nieuwe werknemer. Leg uit wat hij moet

Nadere informatie

Sinds ik hier ben gaat het alleen maar beter. ONDERWIJS MET HOOFD EN HART

Sinds ik hier ben gaat het alleen maar beter. ONDERWIJS MET HOOFD EN HART Sinds ik hier ben gaat het alleen maar beter. ONDERWIJS MET HOOFD EN HART WWW.ALTRA.NL Beste leerling, welkom bij het Purmer College Het Purmer College is geen gewone school, dat zul je snel genoeg merken.

Nadere informatie

Algemene informatie 86. Na het vmbo 88. Uitleg Profielwijzer 92. Profielen 93

Algemene informatie 86. Na het vmbo 88. Uitleg Profielwijzer 92. Profielen 93 In de bovenbouw van het vmbo volg je een profiel. Dat betekent dat je een bepaalde beroepsrichting op gaat. Je krijgt vakken die daarbij horen. Maar voordat het zover is moet je eerst een keuze maken voor

Nadere informatie

Wonen, werken, meedoen

Wonen, werken, meedoen Wonen, werken, meedoen zoals jíj dat wilt Bij Prezzent is er van alles te doen Wij zíjn er voor jou Bij Prezzent kun je wonen, werken en meedoen zoals jij dat wilt. Wij hebben woonlocaties met zelfstandige

Nadere informatie

Werken en dagbesteding

Werken en dagbesteding Werken en dagbesteding Leven zoals jij dat wilt Minke wil ervaring opdoen voor een baan in de bediening Ondersteund door SDW Welke informatie vind je in deze brochure? SDW helpt je verder pagina 3 Activiteiten

Nadere informatie

Zelfstandiger leren leven bij Next Level Sterker in de samenleving.

Zelfstandiger leren leven bij Next Level Sterker in de samenleving. Zelfstandiger leren leven bij Next Level Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Anouk woont al jaren bij een leefgroep voor volwassenen met een verstandelijke beperking. Maar ze wil zelfstandiger

Nadere informatie

Entreeopleiding (Assistent dienstverlening en zorg)

Entreeopleiding (Assistent dienstverlening en zorg) Gilde Opleidingen Telefoon: (088) 468 2000 E-mail: info@gildeopleidingen.nl Entreeopleiding (Assistent dienstverlening en zorg) Studierichting Entreeopleidingen Locatie Roermond - Kasteel Hillenraedtstraat

Nadere informatie

School voor. gezondheidszorg. Doktersassistent. Tandartsassistent. Verpleegkundige. Verzorgende-IG. Helpende Zorg & Welzijn

School voor. gezondheidszorg. Doktersassistent. Tandartsassistent. Verpleegkundige. Verzorgende-IG. Helpende Zorg & Welzijn School voor gezondheidszorg Doktersassistent Tandartsassistent Verpleegkundige Verzorgende-IG Helpende Zorg & Welzijn School voor gezondheidszorg Doktersassistent Tandartsassistent Verpleegkundige Verzorgende-IG

Nadere informatie

Zelfstandiger leren leven bij Next Level Sterker in de samenleving.

Zelfstandiger leren leven bij Next Level Sterker in de samenleving. Zelfstandiger leren leven bij Next Level Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Anouk woont al jaren bij een leefgroep voor volwassenen met een verstandelijke beperking. Maar ze wil zelfstandiger

Nadere informatie

Entreeopleiding (Assistent dienstverlening en zorg)

Entreeopleiding (Assistent dienstverlening en zorg) Gilde Opleidingen Telefoon: (0475)34 32 43 E-mail: info@gildeopleidingen.nl Entreeopleiding (Assistent dienstverlening en zorg) Studierichting Entreeopleidingen Locatie Roermond - Kasteel Hillenraedtstraat

Nadere informatie

LISANNE KIEST HORECA - KEUKEN

LISANNE KIEST HORECA - KEUKEN LISANNE KIEST HORECA - KEUKEN DE BESTE CHEF WORDEN? IS HET JOUW DROOM OM ELKE DAG HEERLIJKE GERECHTEN TE BEREIDEN VAN MOOIE, VERSE PRODUCTEN? JE LEERT BIJ ONS HOE JE DE KEUKEN DRAAIEND EN DE GASTEN TEVREDEN

Nadere informatie

Koraal zorgt dat je het goede dieet krijgt.

Koraal zorgt dat je het goede dieet krijgt. Wie betaalt wat? Eten en drinken Als je bij Koraal woont, krijg je eten en drinken van ons. Dat betekent dat je ontbijt, lunch en avondeten krijgt. Ook krijg je bijvoorbeeld drinken, tussendoortjes, fruit,

Nadere informatie