Vacaturekrant Werkplein Ability. 1 september 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vacaturekrant Werkplein Ability. 1 september 2017"

Transcriptie

1 Vacaturekrant Werkplein Ability 1 september 2017

2 Over deze vacaturekrant Voor u ligt de vacaturekrant van Werkplein Ability. Deze krant wordt wekelijks verspreid onder werkzoekenden van de BMWE gemeenten (Bedum, De Marne, Winsum en Eemsmond). Hoe te reageren op een vacature? U kunt uitsluitend per mail, middels een actuele cv en motivatiebrief naar uw werkcoach, reageren op een vacature.

3 Vacatures Week 35 Thuiszorgmedewerkers regio Bedum M/V Thuiszorgmedewerkers voor de gemeente de Bedum gezocht. Betreft het zelfstandig verrichten van huishoudelijke taken, bij cliënten die daartoe zelf niet (meer) in staat zijn (veelal ouderen) zoals o.a. stofzuigen, afstoffen, ramen lappen, dweilen, toilet reinigen, bedden opmaken, etc. Het betreft een oproepcontract dienstverband voor 8-20 uur per week. De werklocatie is BEDUM. Gevraagd wordt: VMBO, Gezondheidszorg, welzijn en persoonlijke verzorging. Overige eisen: Zelfstandig, sociaal vaardig en behulpzaam. Van aanpakken weten, het werk zien en oppakken en bereid de handen uit de mouwen te steken. Affiniteit met doelgroep (veelal ouderen). Flexibel. Voor deze vacature is een verklaring omtrent gedrag vereist (VOG) Woonachtig in de gemeente Bedum! Rijbewijs: B (wens) Vacature: / Vervaldatum vacature: Uiterlijk reageren tot en met: Omschrijving Montage assistent M/V Hou jij van aanpakken en heb je geen van-acht-tot-vijf-mentaliteit? Dan kunnen we jou misschien wel verwelkomen in ons team! In deze afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor o.a. het monteren en demonteren evenementenmaterialen. Het betreft een tijdelijk/ mogelijk vast dienstverband voor 40 uur per week. De werklocatie is ASSEN. Gevraagd wordt: MBO-4. Overige eisen: Je houdt van aanpakken en hebt er geen problemen mee om op flexibele tijden te werken. Je bent bereid om door heel Nederland te werken. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatie. Je hebt geen hoogte- of laddervrees. Tevens ben je verantwoordelijk en kun je zelfstandig werken. Rijbewijs: B, BE (eis) Vacature: / Vervaldatum vacature: Uiterlijk reageren tot en met:

4 Huishoudelijk medewerker M/V Thuiszorgmedewerkers voor de gemeente de Marne gezocht. Betreft het zelfstandig verrichten van huishoudelijke taken, bij cliënten die daartoe zelf niet (meer) in staat zijn (veelal ouderen) zoals o.a. stofzuigen, afstoffen, ramen lappen, dweilen, toilet reinigen, bedden opmaken, etc. Het betreft een oproepcontract dienstverband voor 8-20 uur per week. De werklocatie is GRONINGEN. Gevraagd wordt: VMBO, Gezondheidszorg, welzijn en persoonlijke verzorging. Overige eisen: Zelfstandig, sociaal vaardig en behulpzaam. Van aanpakken weten, het werk zien en oppakken en bereid de handen uit de mouwen te steken. Affiniteit met doelgroep (veelal ouderen). Flexibel. Voor deze vacature is een verklaring omtrent gedrag vereist (VOG) Woonachtig in de gemeente de Marne! Rijbewijs: B (wens) Vacatureservicepunt Groningen Vacature: / Vervaldatum vacature: Uiterlijk reageren tot en met: Aanpakkers met VCA M/V Voor een organisatie in de regio zijn wij op zoek naar goede aanpakkers Het betreft een tijdelijk/ mogelijk vast dienstverband voor 0-40 uur per week. De werklocatie is BEDUM. Gevraagd wordt: VMBO Overige eisen: Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Verder ben je in het bezit van VCA. Vacature: / Vervaldatum vacature: Uiterlijk reageren tot en met:

5 Ervaren heftruck chauffeurs M/V Voor een organisatie in de regio zijn wij op zoek naar ervaren heftruck chauffeurs. Het betreft een tijdelijk/ mogelijk vast dienstverband voor 0-40 uur per week. De werklocatie is BEDUM. Gevraagd wordt: MBO-algemeen Overige eisen: Je bent in het bezit van VCA en verder ben je zeer gemotiveerd en weet je van aanpakken. Vacature: / Vervaldatum vacature: Uiterlijk reageren tot en met: Ervaren trekker chauffeurs M/V In verband met de aardappeloogst zijn wij op zoek naar ervaren trekker chauffeurs Het betreft een tijdelijk/ mogelijk vast dienstverband voor 0-40 uur per week. De werklocatie is BEDUM. Gevraagd wordt: VMBO, Landbouw, natuur en milieu Overige eisen: Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Vacature: / Vervaldatum vacature: Uiterlijk reageren tot en met:

6 Isoleerder M/V Het betreft een tijdelijk/ mogelijk vast dienstverband voor 0-38 uur per week. De werklocatie is Groningen. Gevraagd wordt: VMBO, Techniek en productie Overige eisen: Handige gemotiveerde kandidaat. Opleiding en ervaring niet vereist. Bij voorkeur in bezit van rijbewijs en VCA. Vacature: / Vervaldatum vacature: Uiterlijk reageren tot en met: Thuishulp Thuiszorg M/V Thuiszorgmedewerkers voor Uithuizen gezocht. Betreft het zelfstandig verrichten van huishoudelijke taken, bij cliënten die daartoe zelf niet (meer) in staat zijn (veelal ouderen) zoals o.a. stofzuigen, afstoffen, ramen lappen, dweilen, toilet reinigen, bedden opmaken, etc. Het betreft een oproepcontract dienstverband voor 0-20 uur per week. Inzet afhankelijk van hoeveelheid beschikbaar werk. Opbouw van meer structurele uren na verloop van tijd mogelijk. Thuiszorg CAO van toepassing. De werklocatie is UITHUIZEN. Gevraagd wordt: MBO-2, Gezondheidszorg, welzijn en persoonlijke verzorging. Overige eisen: Zelfstandig, sociaal vaardig en behulpzaam. Van aanpakken weten, het werk zien en oppakken en bereid de handen uit de mouwen te steken. Affiniteit met doelgroep (veelal ouderen). Flexibel. Voor deze vacature is een verklaring omtrent gedrag vereist (VOG) Woonachtig in Gemeente Eemsmond. Vacature: / Vervaldatum vacature: Uiterlijk reageren tot en met:

7 Ervaren cafetariamedewerker M/V Voor onze bistrokeuken, waar je huisgemaakte pizza s, plates en pannenkoeken kunt eten en patat kunt afhalen zoeken wij een jonge, gemotiveerde medewerker. Het betreft een tijdelijk/ mogelijk vast dienstverband voor uur per week. Fulltime functie voor het seizoen en mogelijk langer. De werklocatie is LAUWERSOOG. Gevraagd wordt: MBO-4, Horeca en huishouding Overige eisen: Horecaervaring is vereist. Minimaal 20 jaar oud. Stressbestendig. Teamplayer. Vacature: / Vervaldatum vacature: Uiterlijk reageren tot en met: Medewerker bediening M/V Je serveert gerechten en dranken aan gasten van het restaurant en laat deze afrekenen. Je verwelkomt gasten en begeleidt hen naar hun tafel, neemt bestellingen op, adviseert gasten bij het bestellen, maakt rekeningen op, ruimt tafels af, maakt de kas op, maakt schoon en ruimt op. Het betreft een tijdelijk/ mogelijk vast dienstverband voor 0-38 uur per week. Het gaat om werk op zowel flexitimer als oproepbasis, zowel in het weekend als door de week. De werklocatie is LAUWERSOOG. Gevraagd wordt: MBO-algemeen, Horeca en huishouding Overige eisen: Je hebt enige ervaring als medewerker bediening, je bent gastvrij, flexibel en gemotiveerd. Vacature: / Vervaldatum vacature: Uiterlijk reageren tot en met:

8 Junior verkoper M/V Uitbouwen en optimaliseren van de verkoopactiviteiten; onderhouden en actueel houden van de onderdelenvoorraad; verkopen van nieuwe en gebruikte auto onderdelen en auto's. Richt zich met name op de online verkoop en social media en ondersteunt de verkoper en de inkoper. Het betreft een tijdelijk/ mogelijk vast dienstverband voor uur per week. De werklocatie is UITHUIZEN. Gevraagd wordt: MBO-algemeen Overige eisen: Je hebt kennis van autotechniek, enkele jaren commerciële ervaring in de autobranche. Daarnaast ben je door ervaring of opleiding erg handig met internet en computers, je weet de website optimaal in te zetten als verkoopkanaal. Tenslotte ben je flexibel en enthousiast en werk je gestructureerd. Vacature: / Vervaldatum vacature: Uiterlijk reageren tot en met: Supermarktmanager/bedrijfsleider M/V Het runnen en beheren van een kleine supermarkt. Op termijn is het de bedoeling dat je dit als zelfstandig ondernemer kan gaan doen. Je wordt vanuit de hoofdorganisatie daarin begeleidt. Het betreft een vast dienstverband voor uur per week. De werklocatie is GRONINGEN. Gevraagd wordt: MBO-4 Overige eisen: Ervaring in een supermarkt, bij voorkeur coördinerend/leidinggevend is hiervoor wel nodig. Verder zijn motivatie en ondernemerszin belangrijk. Vacature: / Vervaldatum vacature: Uiterlijk reageren tot en met:

9 Bedrijfskundige (werkervaringsplek) M/V Het begeleiden van statushouders bij het opstarten van een eigen bedrijf. Het betreft een voor de duur van het project dienstverband voor 0-38 uur per week. De werklocatie is ZUIDWOLDE GN. Gevraagd wordt: HBO/bachelor Overige eisen: Afgestudeerd in bedrijfseconomie/bedrijfskunde op HBO/WO-niveau. Affiniteit hebben met mensen met een migratieachtergrond of heeft dat zelf. Vacature: / Vervaldatum vacature: Uiterlijk reageren tot en met: Onderhoudsschilder M/V Als onderhoudsschilder ben je breed inzetbaar binnen de organisatie. Het betreft een tijdelijk/ mogelijk vast dienstverband voor 0-40 uur per week. De werklocatie is RODEN. Gevraagd wordt: MBO-algemeen Overige eisen: Gediplomeerd schilder Vacature: / Vervaldatum vacature: Uiterlijk reageren tot en met:

10 Grondwerkers M/V De werkzaamheden bestaan uit het vrijgraven e.d. van kabels. De werklocatie is door de hele provincie Groningen. Het betreft een tijdelijk/ mogelijk vast dienstverband voor 0-40 uur per week. Dit is een vacature voor jongeren van 18 tot 27 jaar in het kader van de 'Aanpak jeugdwerkloosheid'. De werklocatie is Groningen. Gevraagd wordt: MBO-algemeen, Techniek en productie, Bouw Overige eisen: VCA verplicht. Vacature: / Vervaldatum vacature: Uiterlijk reageren tot en met: Metselaar-timmerman M/V De werkzaamheden zullen bestaan uit het aanmetselen van steenstrips en all round timmerwerkzaamheden. Het betreft een tijdelijk/ mogelijk vast dienstverband voor 0-40 uur per week. De werklocatie is UITHUIZERMEEDEN. Gevraagd wordt: MBO-algemeen, Techniek en productie, Bouw Overige eisen: VCA verplicht Vacature: / Vervaldatum vacature: Uiterlijk reageren tot en met:

11 Productiemedewerker M/V Vind jij het leuk om aan te pakken en ben je flexibel inzetbaar, dan is Heiploeg op zoek naar jou Het betreft een tijdelijk/ mogelijk vast dienstverband voor 0-40 uur per week. Deze vacature past in het beleid van het ministerie van SZW dat mede is gericht op de bestrijding van werkloosheid onder de doelgroep 50+. Zij worden van harte uitgenodigd te solliciteren. De werklocatie is ZOUTKAMP. Gevraagd wordt: VMBO, Techniek en productie Overige eisen: Je bent gemotiveerd, flexibel inzetbaar, geen 9/5 mentaliteit en kunt zelfstandig op onregelmatige tijden in Zoutkamp komen. Vacature: / Vervaldatum vacature: Uiterlijk reageren tot en met: Allround medewerker M/V Als allround medewerker ben je werkzaam in de werkplaats met de reparatie van fietsen, ook elektrisch, en scooters. Tevens neem je ook deel aan verkoopactiviteiten. In deze functie heb je dus veel klantcontacten. Het betreft een vast dienstverband voor uur per week. De CAO voor het klein metaal wordt toegepast. De werklocatie is WINSUM GN. Gevraagd wordt: MBO-4, Techniek en productie Overige eisen: Je bent in het bezit van een MBO-4 opleiding, in de richting van fietstechnicus, en ben je sociaal vaardig. U moet beschikken over goede mondelinge en goede schriftelijke taalvaardigheid in het Nederlands. Vacature: / Vervaldatum vacature: Uiterlijk reageren tot en met:

12

NIEUWSBRIEF TEAM WERK 18 maart 2016. In deze nieuwsbrief weer nieuwe vacatures en kansen vanuit Team Werk.

NIEUWSBRIEF TEAM WERK 18 maart 2016. In deze nieuwsbrief weer nieuwe vacatures en kansen vanuit Team Werk. In deze nieuwsbrief weer nieuwe vacatures en kansen vanuit Team Werk. Vacatures - Grondwerker - Machinist - Stratenmaker - Metselaars - Timmermannen - Schilders - Receptionist(e) Zet vast in de agenda

Nadere informatie

Toelichting dienstverband: Dit is een vacature voor jongeren van 18 tot 27 jaar in het kader van de 'Aanpak jeugdwerkloosheid'.

Toelichting dienstverband: Dit is een vacature voor jongeren van 18 tot 27 jaar in het kader van de 'Aanpak jeugdwerkloosheid'. Versie: 9-6-2015 1 Overzicht vacatures APELDOORN BBL Administratief medewerker niveau 4 (M/V) Gezocht: Voor een bedrijf in Apeldoorn zijn wij op zoek naar BBL-studenten in de administratie op niveau 4.

Nadere informatie

Overzicht vacatures APELDOORN. Heb je belangstelling neem dan contact op met Andy Ott. een praktijkgericht opleiding tot monteur Infra Gas- en Water

Overzicht vacatures APELDOORN. Heb je belangstelling neem dan contact op met Andy Ott. een praktijkgericht opleiding tot monteur Infra Gas- en Water Versie: 7-7-2015 1 Overzicht vacatures APELDOORN een praktijkgericht opleiding tot monteur Infra Gas- en Water Gezocht: Voor een opdrachtgever is Globen opzoek naar kandidaten die een praktijkgerichte

Nadere informatie

Senior medewerker bediening 38 uur Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan in een groeiend horecabedrijf?

Senior medewerker bediening 38 uur Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan in een groeiend horecabedrijf? Senior medewerker bediening 38 uur Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan in een groeiend horecabedrijf? Het bedrijf Al 15 jaar zijn wij een begrip in Almelo en omstreken. Wekelijks ontvangen

Nadere informatie

Vacaturekrant gemeente Groningen Week 48

Vacaturekrant gemeente Groningen Week 48 Het Accountteam Werk zoekt kandidaten voor de volgende reguliere banen: Klik voor de volledige vacaturetekst op de vacaturetitel! Of kijk op: https://gemeente.groningen.nl/hulp-bij-vinden-van-werk Techniek,

Nadere informatie

Overzicht vacatures APELDOORN. BBL Bediening M/V niveau 2-4

Overzicht vacatures APELDOORN. BBL Bediening M/V niveau 2-4 Versie: 18-8-2015 1 Overzicht vacatures APELDOORN BBL Bediening M/V niveau 2-4 Gezocht: Voor een hotel in Beekbergen, zijn we op zoek naar een BBL leerling bediening niveau 2-4. Een sfeervolle ontvangst

Nadere informatie

Vacature krant Inclusief Intervens Week 06, 2019

Vacature krant Inclusief Intervens Week 06, 2019 Vacature krant Inclusief Intervens Week 06, 2019 In deze vacaturekrant vindt u fulltime en parttime banen bij bedrijven en instellingen in de regio. Klik met de muis op een vacature in onderstaande inhoudsopgave

Nadere informatie

Vacaturekrant ALLE VACATURES. WEEK Juli e er.

Vacaturekrant ALLE VACATURES. WEEK Juli e er. Vacaturekrant ALLE VACATURES WEEK 31-31 Juli 2017 e er www.rentreewerkt.nl/vacaturekrant Keylite zoekt personeel! Keylite is een vooruitstrevend bedrijf en is een specialist op dakramen gebied. De vraag

Nadere informatie

Taxichauffeur/ buschauffeur: Het vervoeren van mensen. Denk aan de straattaxi in de stad, maar ook aan contract-, groeps- en gehandicaptenvervoer.

Taxichauffeur/ buschauffeur: Het vervoeren van mensen. Denk aan de straattaxi in de stad, maar ook aan contract-, groeps- en gehandicaptenvervoer. Chauffeur Taxichauffeur/ buschauffeur: Het vervoeren van mensen. Denk aan de straattaxi in de stad, maar ook aan contract-, groeps- en gehandicaptenvervoer. Koerier/vrachtwagenchauffeur: Het vervoeren

Nadere informatie

Vacaturekrant week 40 Werkplein Leeuwarden. Inkijkexemplaar

Vacaturekrant week 40 Werkplein Leeuwarden. Inkijkexemplaar Vacaturekrant week 40 Werkplein Leeuwarden Inkijkexemplaar In deze krant staan de meest actuele vacatures uit Leeuwarden en omgeving. Mocht u belangstelling hebben, dan kunt u een werkcoach bellen voor

Nadere informatie

Werken met behoud van uitkering

Werken met behoud van uitkering Werken met behoud van uitkering voor werkzoekenden uit de gemeente Utrecht met een uitkering uit de participatiewet (tenzij anders vermeld) week 33 14 augustus t/m 18 augustus 2017 Benader de contactpersoon

Nadere informatie

Vacature krant Inclusief Intervens Week 05, 2019

Vacature krant Inclusief Intervens Week 05, 2019 Vacature krant Inclusief Intervens Week 05, 2019 In deze vacaturekrant vindt u fulltime en parttime banen bij bedrijven en instellingen in de regio. Klik met de muis op een vacature in onderstaande inhoudsopgave

Nadere informatie

Medewerker bediening M/V (parttime) ( t Goude Hooft, Volle Maan, Gina en de nieuw te openen horecagelegenheid in Zoetermeer)

Medewerker bediening M/V (parttime) ( t Goude Hooft, Volle Maan, Gina en de nieuw te openen horecagelegenheid in Zoetermeer) Medewerker bediening M/V (parttime) ( t Goude Hooft, Volle Maan, Gina en de nieuw te openen horecagelegenheid in Zoetermeer) Algemene informatie: overige bedrijven van Big Horeca, zijn wij op zoek naar

Nadere informatie

TOEKOMST IN DE TECHNIEK

TOEKOMST IN DE TECHNIEK TOEKOMST IN DE TECHNIEK Techniek heeft de toekomst! Veel ervaren technici zullen de komende jaren de arbeidsmarkt verlaten. Daarom is het WerkgeversServicepunt Utrecht-Midden voor verschillende werkgevers

Nadere informatie

Vacature: Spoelkeukenmedewerker

Vacature: Spoelkeukenmedewerker Vacature: Spoelkeukenmedewerker Functienaam Spoelkeukenmedewerker Soort Permanent Afwasser gezocht voor het bedrijfsrestaurant van ASML in Veldhoven. Fysiek inspannend werk (kratten met borden) waardoor

Nadere informatie

Overzicht vacatures APELDOORN. Overzicht vacatures APELDOORN. Heb je belangstelling neem dan contact op met Andy Ott.

Overzicht vacatures APELDOORN. Overzicht vacatures APELDOORN. Heb je belangstelling neem dan contact op met Andy Ott. Versie: 30-6-2015 1 Overzicht vacatures APELDOORN Overzicht vacatures APELDOORN een praktijkgericht opleiding tot monteur Infra Gas- en Water Gezocht: Voor een opdrachtgever is Globen opzoek naar kandidaten

Nadere informatie

MBO JOUW TALENT JOUW TOEKOMST VMBO MBO PRAKTIJK SCHOOL

MBO JOUW TALENT JOUW TOEKOMST VMBO MBO PRAKTIJK SCHOOL JOUW TALENT JOUW TOEKOMST MBO VMBO MBO PRAKTIJK SCHOOL Je kunt bij ons een opleiding op mbo2-niveau volgen. Ook als je ergens anders je vmbo-opleiding hebt gevolgd. We werken voor onze mboopleidingen samen

Nadere informatie

Geïnteresseerd? in deze boeiende opleiding, dan kun je solliciteren door je cv en sollicitatiebrief te mailen naar y.jansen@apeldoorn.nl.

Geïnteresseerd? in deze boeiende opleiding, dan kun je solliciteren door je cv en sollicitatiebrief te mailen naar y.jansen@apeldoorn.nl. Versie: 11-8-2015 1 Overzicht vacatures APELDOORN BBL-opleiding Printmedia Finishing niveau 3 Gezocht: Voor een Grafische onderneming zoeken wij naar jonge, enthousiaste mensen die opgeleid willen worden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF TEAM WERK JUNI 2016. In deze nieuwsbrief weer nieuwe vacatures en kansen vanuit Team Werk.

NIEUWSBRIEF TEAM WERK JUNI 2016. In deze nieuwsbrief weer nieuwe vacatures en kansen vanuit Team Werk. In deze nieuwsbrief weer nieuwe vacatures en kansen vanuit Team Werk. Vacatures Pluimveevanger Bezorger wijnhandel Medewerker tegelcentrum Medewerker klantencontactcentrum En verder Inloopspreekuur Wurkz

Nadere informatie

Andere functiebenamingen zijn: Kamermeisje, Interieurverzorger, Industrieel schoonmaker

Andere functiebenamingen zijn: Kamermeisje, Interieurverzorger, Industrieel schoonmaker Schoonmaker Het schoonmaken van kantoren, scholen, instellingen, hotelkamers of bij particulieren. Denk aan taken als stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen zemen, bureaus schoonmaken, prullenbakken

Nadere informatie

Medewerker bediening M/V (parttime) ( t Goude Hooft, Volle Maan, Gina en de nieuw te openen horecagelegenheid in Zoetermeer)

Medewerker bediening M/V (parttime) ( t Goude Hooft, Volle Maan, Gina en de nieuw te openen horecagelegenheid in Zoetermeer) Medewerker bediening M/V (parttime) ( t Goude Hooft, Volle Maan, Gina en de nieuw te openen horecagelegenheid in Zoetermeer) overige bedrijven van Big Horeca, zijn wij op zoek naar medewerkers bediening.

Nadere informatie

Werken met behoud van uitkering

Werken met behoud van uitkering Werken met behoud van uitkering voor werkzoekenden uit de gemeente Utrecht met een uitkering uit de participatiewet (tenzij anders vermeld) week 30 24 juli t/m 28 juli 2017 Benader de contactpersoon voor

Nadere informatie

Vacature: Showroom manager

Vacature: Showroom manager Vacature: Showroom manager Functienaam Showroom manager Soort Permanent Jij bent die Showroommanager die wij zoeken (m/v): Ben jij een manager die commercieel, creatief en communicatief sterk is. Niet

Nadere informatie

Vacature: Meubelbezorgers (2x)

Vacature: Meubelbezorgers (2x) Vacature: Meubelbezorgers (2x) Functienaam Meubelbezorgers (2x) Soort Permanent Wij zoeken twee handige kandidaten voor een meubelzaak die het leuk vinden om fysiek bezig te zijn in een afwisselende functie

Nadere informatie

Vacature krant Inclusief Intervens Week 04, 2019

Vacature krant Inclusief Intervens Week 04, 2019 Vacature krant Inclusief Intervens Week 04, 2019 In deze vacaturekrant vindt u fulltime en parttime banen bij bedrijven en instellingen in de regio. Klik met de muis op een vacature in onderstaande inhoudsopgave

Nadere informatie

Overzicht vacatures REGIO APELDOORN. BBL Leerling ICT-beheerder BBL niveau 4. Gezocht: Leerling ICT-beheerder BBL niveau 4

Overzicht vacatures REGIO APELDOORN. BBL Leerling ICT-beheerder BBL niveau 4. Gezocht: Leerling ICT-beheerder BBL niveau 4 Versie: 9-9-2015 1 Overzicht vacatures REGIO APELDOORN BBL Leerling ICT-beheerder BBL niveau 4 Gezocht: Leerling ICT-beheerder BBL niveau 4 BBL staat voor Beroeps Begeleidende Leerweg, dat wil zeggen dat

Nadere informatie

Vacaturekrant week 41 Werkplein Leeuwarden. Inkijkexemplaar

Vacaturekrant week 41 Werkplein Leeuwarden. Inkijkexemplaar Vacaturekrant week 41 Werkplein Leeuwarden Inkijkexemplaar In deze krant staan de meest actuele vacatures uit Leeuwarden en omgeving. Mocht u belangstelling hebben, dan kunt u een werkcoach bellen voor

Nadere informatie

Vacaturekrant gemeente Groningen week 29

Vacaturekrant gemeente Groningen week 29 Het Accountteam Werk zoekt kandidaten voor de volgende reguliere banen: Klik voor de volledige vacaturetekst op de vacaturetitel! Of kijk op: https://gemeente.groningen.nl/hulp-bij-vinden-van-werk Techniek,

Nadere informatie

Nieuws van Kraton. Kraton's Experience Diponegoro aanbieding. - April Wegens succes verlengd: Kraton's Experience & like om te winnen!

Nieuws van Kraton. Kraton's Experience Diponegoro aanbieding. - April Wegens succes verlengd: Kraton's Experience & like om te winnen! Nieuws van Kraton - April 2018 - Wegens succes verlengd: Kraton's Experience & like om te winnen! Kraton's Experience Diponegoro aanbieding Wow! Wat een geweldige leuke reacties, opmerkingen en complimenten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF TEAM WERK 20 NOVEMBER 2015. Zit er een interessante vacature voor je bij of heb je vragen? Neem dan contact op met je consulent.

NIEUWSBRIEF TEAM WERK 20 NOVEMBER 2015. Zit er een interessante vacature voor je bij of heb je vragen? Neem dan contact op met je consulent. In deze editie van de nieuwsbrief een aantal interessante vacatures. Vacature Rigger/ aanpikker van last Leerling monteur/ fitter Opperman metselaar Medewerker bandenbeheer Bouwopruimer/ Heftruckchauffeur

Nadere informatie

vacature-uitingen online (Jobfeed)

vacature-uitingen online (Jobfeed) 16.334.351 vacature-uitingen online 2018 (Jobfeed). HOE ZET JE DE VACATURETEKST IN ALS KRACHTIG WAPEN IN DEZE WAR OF TALENT? Binnen deze functie zal je Werken bij deze supermarkt verantwoordelijk zijn

Nadere informatie

JOUW NIVEAU, JOUW STIJL, JOUW ROUTE

JOUW NIVEAU, JOUW STIJL, JOUW ROUTE MBO VEEL LEREN DOOR TE DOEN Bij ons leer je op een praktische manier: door heel veel te doen. We hebben kleine vakklassen en de docenten weten precies wat jij nodig hebt om verder te komen. Daardoor gaat

Nadere informatie

JOUW NIVEAU, JOUW STIJL, JOUW ROUTE

JOUW NIVEAU, JOUW STIJL, JOUW ROUTE MBO VEEL LEREN DOOR TE DOEN Bij ons leer je op een praktische manier: door heel veel te doen. We hebben kleine vakklassen en de docenten weten precies wat jij nodig hebt om verder te komen. Daardoor gaat

Nadere informatie

WSPR Jong 11 januari

WSPR Jong 11 januari WSPR Jong 11 januari 2017 Jongerenaandeslag@lerenenwerken.nl WSPR Jong - spelregels Werkgevers Servicepunt Rotterdam Jong Om het aanleveren van kandidaten zo goed mogelijk te laten verlopen, vragen wij

Nadere informatie

November 2013. Vacaturekrant. UWV WERKbedrijf WerkgeversServicepunt Lange gracht 72 2312NH LEIDEN

November 2013. Vacaturekrant. UWV WERKbedrijf WerkgeversServicepunt Lange gracht 72 2312NH LEIDEN November 2013 Vacaturekrant UWV WERKbedrijf WerkgeversServicepunt Lange gracht 72 2312NH LEIDEN Voorwoord Geachte heer, mevrouw, Voor u ligt de digitale vacaturekrant van UWV WerkgeversServicepunt Holland

Nadere informatie

WERKEN BIJ TICOHUIS. De bewoners doen samen met de zorgmedewerkers zelf het huishouden. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig.

WERKEN BIJ TICOHUIS. De bewoners doen samen met de zorgmedewerkers zelf het huishouden. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. WERKEN BIJ TICOHUIS Op dit moment wordt in het centrum van Oosterhout hard gewerkt aan het TICOhuis: een thuis (woon-zorgvoorziening) voor zestien jongvolwassenen met een verstandelijke beperking (ZZP

Nadere informatie

Vacature krant Inclusief Intervens Week 13, 2019

Vacature krant Inclusief Intervens Week 13, 2019 Vacature krant Inclusief Intervens Week 13, 2019 In deze vacaturekrant vindt u fulltime en parttime banen bij bedrijven en instellingen in de regio. Klik met de muis op een vacature in onderstaande inhoudsopgave

Nadere informatie

ZOMEREDITIE VACATUREKRANT. 19 augustus 2011 EEMSDELTA DEZE WEEK: Gedurende de zomerperiode verschijnt de Vacaturekrant Eemsdelta onregelmatig!

ZOMEREDITIE VACATUREKRANT. 19 augustus 2011 EEMSDELTA DEZE WEEK: Gedurende de zomerperiode verschijnt de Vacaturekrant Eemsdelta onregelmatig! VACATUREKRANT ZOMEREDITIE EEMSDELTA 19 augustus 2011 Gedurende de zomerperiode verschijnt de Vacaturekrant Eemsdelta onregelmatig! DEZE WEEK: Uitgelicht: Scholing Metaal en Scheepsbouw! De nieuwste vacatures

Nadere informatie

Vragenformulier Klantprofiel Sonar

Vragenformulier Klantprofiel Sonar Wat is het klantprofiel? Dit document is bedoeld om zachte en harde kenmerken van de klant vast te leggen. Dit kan worden gebruikt als voorselectie tijdens het leveringsoverleg. Het bevat gegevens van

Nadere informatie

/ hoezowerkloos # hoezowerkloos

/ hoezowerkloos # hoezowerkloos Laat je coachen! Wil je leren van mensen met ruime werkervaring in het bedrijfsleven of de overheid? Wil je hulp bij het vinden van een werkplek of opleiding? Of wil je extra motivatie voor het behalen

Nadere informatie

Stagestraat WoensXL Eindhoven

Stagestraat WoensXL Eindhoven Stagestraat WoensXL Eindhoven Onze partners Stagestraat WoensXL Eindhoven Aanbieden van werkervaringsplaatsen in WoensXL. Tien werkzoekende jongeren, herintreders en statushouders doen werkervaring op

Nadere informatie

Maart 2015. Vacaturekrant. UWV WERKbedrijf WerkgeversServicepunt Lange gracht 72 2312NH LEIDEN

Maart 2015. Vacaturekrant. UWV WERKbedrijf WerkgeversServicepunt Lange gracht 72 2312NH LEIDEN Maart 2015 Vacaturekrant 14 UWV WERKbedrijf WerkgeversServicepunt Lange gracht 72 2312NH LEIDEN Voorwoord Geachte heer, mevrouw, Voor u ligt de digitale vacaturekrant van UWV WerkgeversServicepunt Holland

Nadere informatie

Betonboorder. Uren: Fulltime; Werktijden zoals gebruikelijk in de bouw. Een klus kan een paar uur duren of een paar weken.

Betonboorder. Uren: Fulltime; Werktijden zoals gebruikelijk in de bouw. Een klus kan een paar uur duren of een paar weken. Betonboorder Als Betonboorder boor je gaten in verschillende steenachtige materialen en beton, zaag je in wanden, maak je sleuven en plaats je ankers. Ook sloopwerk behoort tot de werkzaamheden. Omdat

Nadere informatie

Talpa Producties zoekt per direct:

Talpa Producties zoekt per direct: Talpa Producties zoekt per direct: REDACTIETOPPER GEZOCHT! Talpa Producties zoekt een gedreven redactiestagiair(e) om mee te werken aan de casting voor het nieuwe dagelijkse realityprogramma House of Talent.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF TEAM WERK 24 SEPTEMBER 2015. In deze editie van de nieuwsbrief een aantal nieuwe vacatures vanuit team Werk.

NIEUWSBRIEF TEAM WERK 24 SEPTEMBER 2015. In deze editie van de nieuwsbrief een aantal nieuwe vacatures vanuit team Werk. In deze editie van de nieuwsbrief een aantal nieuwe vacatures vanuit team Werk. Vacatures van deze week Verkooptijger/ bedrijfsleider juwelier Pakketcoach Overstapcoach Callcenter medewerker outbound Schoonmaker

Nadere informatie

Productiemedewerker. Locatie: Oss en omgeving. Vacaturenummer: 407-FV. Direct solliciteren. Naam*)

Productiemedewerker. Locatie: Oss en omgeving. Vacaturenummer: 407-FV. Direct solliciteren. Naam*) Productiemedewerker De functie van productiemedewerker is per bedrijf zeer verschillend. Je bent een belangrijke schakel in het maken van een eindproduct, dus betrouwbaarheid is erg belangrijk. Het betreft

Nadere informatie

Beroepsopleidingen Niveau 2

Beroepsopleidingen Niveau 2 Beroepsopleidingen Niveau 2 Waar gaan we het over hebben? Hoe zit het mbo in elkaar? Waar kan je gaan werken? Hoe kom je meer te weten? Op het mbo kun je kiezen uit BOL of BBL: BOL: je bent meestal op

Nadere informatie

Werken met behoud van uitkering

Werken met behoud van uitkering Werken met behoud van uitkering voor werkzoekenden uit de gemeente Utrecht met een uitkering uit de participatiewet (tenzij anders vermeld) week 25 19 juni t/m 23 juni 2017 Benader de contactpersoon voor

Nadere informatie

VACATUREKRANT. 16 september 2011 EEMSDELTA DEZE WEEK:

VACATUREKRANT. 16 september 2011 EEMSDELTA DEZE WEEK: VACATUREKRANT EEMSDELTA 16 september 2011 DEZE WEEK: Werkplein Eemsdelta Singel 27 9934 BR Delfzijl Werkplein Noordwest-Groningen Ubbo J. Mansholtplein 2 9951 BX Winsum Uitgelicht: Competenties! Gezocht:

Nadere informatie

Overstapberoepen UWV december 2018

Overstapberoepen UWV december 2018 Overstapberoepen UWV december 2018 Receptionist Beveiliger Servicedeskmedewerker ICT Tandartsassistent Receptionist hotel Secretariaatsmedewerker Intercedent Juridisch medewerker Assistent inkoper Klantcontactmedewerker

Nadere informatie

ZOMEREDITIE VACATUREKRANT. 22 juli 2011 EEMSDELTA DEZE WEEK: Gedurende de zomerperiode verschijnt de Vacaturekrant Eemsdelta onregelmatig!

ZOMEREDITIE VACATUREKRANT. 22 juli 2011 EEMSDELTA DEZE WEEK: Gedurende de zomerperiode verschijnt de Vacaturekrant Eemsdelta onregelmatig! VACATUREKRANT ZOMEREDITIE EEMSDELTA 22 juli 2011 Gedurende de zomerperiode verschijnt de Vacaturekrant Eemsdelta onregelmatig! DEZE WEEK: Werkplein Eemsdelta Singel 27 9934 BR Delfzijl Werkplein Noordwest-Groningen

Nadere informatie

After-market Manager m/v

After-market Manager m/v provincies Groningen en Drenthe ontstaan. Per 1 januari 2017 is, door de samenvoeging met Greve, GroeNoord uitgebreid met vestigingen in de provincies Friesland en Flevoland. Wij bedienen onze klanten

Nadere informatie

Vacaturekrant week 35 BBL- en jongerenbanen In Noord-Nederland. Inkijkexemplaar

Vacaturekrant week 35 BBL- en jongerenbanen In Noord-Nederland. Inkijkexemplaar Vacaturekrant week 35 BBL- en jongerenbanen In Noord-Nederland Inkijkexemplaar In deze krant staan de meest actuele BBL- en jongerenbanen in Noord-Nederland. Mocht u belangstelling hebben, dan kunt u een

Nadere informatie

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Groningen, juni 2018

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Groningen, juni 2018 Nieuwsflits Arbeidsmarkt Groningen, juni 2018 Dalende WW in Groningen: steeds meer moeilijk vervulbare vacatures Het aantal WW-uitkeringen in Groningen neemt in juni opnieuw fors af. De aanhoudende daling

Nadere informatie

VAN KERCKHOVEN BOUW. Allround timmerman. Wij vragen: - ruime ervaring met ruw- en afbouwtimmerwerk. - iemand die van aanpakken weet.

VAN KERCKHOVEN BOUW. Allround timmerman. Wij vragen: - ruime ervaring met ruw- en afbouwtimmerwerk. - iemand die van aanpakken weet. VAN KERCKHOVEN BOUW w w w. v a n k e r c k h o v e n b o u w. n l Van Kerckhoven Bouw is een middelgroot bedrijf, werkzaam in zowel Nederland als België. Wij zijn werkzaam in woning-, utiliteits-, en industriebouw.

Nadere informatie

After-market Manager m/v

After-market Manager m/v provincies Groningen en Drenthe ontstaan. Per 1 januari 2017 is, door de samenvoeging met Greve, GroeNoord uitgebreid met vestigingen in de provincies Friesland en Flevoland. Wij bedienen onze klanten

Nadere informatie

Vacaturekrant week 38 Werkplein Leeuwarden. Inkijkexemplaar

Vacaturekrant week 38 Werkplein Leeuwarden. Inkijkexemplaar Vacaturekrant week 38 Werkplein Leeuwarden Inkijkexemplaar In deze krant staan de meest actuele vacatures uit Leeuwarden en omgeving. Mocht u belangstelling hebben, dan kunt u een werkcoach bellen voor

Nadere informatie

Dak en gevelbeplating monteur

Dak en gevelbeplating monteur Dak en gevelbeplating monteur Wij zijn op zoek naar een dak en gevelbeplatingsmonteur. Vanaf skeletbouw ga jij samen met je collega s het pand volledig dichtmaken, zowel de wanden als het dak is jullie

Nadere informatie

Vacature: Spoelkeukenmedewerker

Vacature: Spoelkeukenmedewerker Vacature: Spoelkeukenmedewerker Functienaam Spoelkeukenmedewerker Soort Permanent Afwasser gezocht voor het bedrijfsrestaurant van ASML in Veldhoven. Fysiek inspannend werk (kratten met borden) waardoor

Nadere informatie

Vacaturekrant week 39 Werkplein Leeuwarden. Inkijkexemplaar

Vacaturekrant week 39 Werkplein Leeuwarden. Inkijkexemplaar Vacaturekrant week 39 Werkplein Leeuwarden Inkijkexemplaar In deze krant staan de meest actuele vacatures uit Leeuwarden en omgeving. Mocht u belangstelling hebben, dan kunt u een werkcoach bellen voor

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 6 Werk zoeken

Spreekopdrachten thema 6 Werk zoeken Spreekopdrachten thema 6 Werk zoeken Opdracht 1 bij 6.1 * Beantwoord de vragen. 1. Waar zoek je vacatures? In de krant, op internet of ergens anders? 2. Ga je naar het UWV WERKbedrijf? 3. Ga je naar een

Nadere informatie

killer CV waarmee je in no-time aan tafel zit met de recruiter?

killer CV waarmee je in no-time aan tafel zit met de recruiter? Hoe maak je een killer CV waarmee je in no-time aan tafel zit met de recruiter? 5 CV geheimen die je concurrentie niet toepast dit e-book wordt je aangeboden door 1 Hoe maak je een killer CV waarmee je

Nadere informatie

De nieuwste vacatures

De nieuwste vacatures Alstublieft, de vacaturekrant van het Werkplein Groningen. U treft hierin de meest actuele vacatures van Groningen en omgeving waar het Werkplein op bemiddelt. U kunt op de vacatures reageren via de contactgegevens

Nadere informatie

Support(er) voor ondernemers?

Support(er) voor ondernemers? Support(er) voor ondernemers? Voor onze vestiging op Texel zijn wij per direct op zoek naar assistent-accountants van verschillende niveaus Je keuze kunnen maken? Stuur dan je sollicitatiebrief met je

Nadere informatie

Taartrovers Film Festival Stagiair(e) Productie

Taartrovers Film Festival Stagiair(e) Productie Taartrovers Film Festival Stagiair(e) Productie Stage, Werkervaringsplek Stage-vacature Organisatie: Taartrovers Film Festival Functie: Stagiair(e) Productie Plaats: Amsterdam Omvang: Fulltime Het Taartrovers

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSVACATURE Locatie De Meander

VRIJWILLIGERSVACATURE Locatie De Meander VRIJWILLIGERSVACATURE Locatie De Meander Per direct. is er een vacature voor de functie van Vrijwillige Gastvrouw Wij zijn op zoek naar een aantal trouwe vrijwilligers die onze cliënten, beroepskrachten

Nadere informatie

STAGEPLEKKEN FEBRUARI SEPTEMBER 2018

STAGEPLEKKEN FEBRUARI SEPTEMBER 2018 STAGEPLEKKEN FEBRUARI SEPTEMBER 2018 HET KLASSIEK BIEDT VANAF FEBRUARI 2018 DRIE NIEUWE STAGEPLEKKEN AAN! Het Klassiek is een full-service evenementenbureau dat jaarlijks 125+ festivals, evenementen en

Nadere informatie

BUITENDIENST METAAL. U leert de basisvaardigheden van metaalbewerken,

BUITENDIENST METAAL. U leert de basisvaardigheden van metaalbewerken, Het Werkbedrijf Orionis Walcheren geeft bijzondere aandacht aan de toeleiding naar werk van mensen met een uitkering en voor andere niet-werkende inwoners van Walcheren die (weer) een baan zoeken. Dat

Nadere informatie

Vacature: Participatie plaatsen - Robin Hood

Vacature: Participatie plaatsen - Robin Hood Vacature: Participatie plaatsen - Robin Hood Functienaam Participatie plaatsen - Robin Hood Soort Permanent Robin Hood Eindhoven is een sociale onderneming die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt,

Nadere informatie

Vacatures. Functie theateragent m/v

Vacatures. Functie theateragent m/v Functie theateragent m/v Naar aanleiding van aanvragen van prospectus en/of klanten en relaties (veelal telefonische) of via actieve acquisitie, begeleid je de aanvraag van offerte tot uitvoer. Actief

Nadere informatie

Vacaturekrant week 21 BBL- en jongerenbanen In Noord-Nederland. Inkijkexemplaar

Vacaturekrant week 21 BBL- en jongerenbanen In Noord-Nederland. Inkijkexemplaar Vacaturekrant week 21 BBL- en jongerenbanen In Noord-Nederland Inkijkexemplaar In deze krant staan de meest actuele BBL- en jongerenbanen in Noord-Nederland. Mocht u belangstelling hebben, dan kunt u een

Nadere informatie

Ondersteunen bij activiteiten

Ondersteunen bij activiteiten werkproces 1 Ondersteunen bij activiteiten Zorghulp Wat laat je zien? Je werkt volgens de huisregels en de beroepscode Je werkt alleen of samen, altijd in opdracht van anderen Je gaat flexibel om met onregelmatige

Nadere informatie

Vacature krant Inclusief Intervens Week 07, 2019

Vacature krant Inclusief Intervens Week 07, 2019 Vacature krant Inclusief Intervens Week 07, 2019 In deze vacaturekrant vindt u fulltime en parttime banen bij bedrijven en instellingen in de regio. Klik met de muis op een vacature in onderstaande inhoudsopgave

Nadere informatie

Frontdesk manager. Locatie: Oss

Frontdesk manager. Locatie: Oss Frontdesk manager Omschrijving: De werkzaamheden bestaan uit: Het opnemen van de telefoon, factureren, licht administratief werk. Daarnaast wordt er verwacht dat je aftersales verricht. Dit betekent dat

Nadere informatie

het Willem Infobrochure Sector: Zorg en Welzijn Mens en gezondheid Mens en omgeving Mens en activiteit Mens en zorg

het Willem Infobrochure Sector: Zorg en Welzijn Mens en gezondheid Mens en omgeving Mens en activiteit Mens en zorg het Willem Infobrochure Sector: Zorg en Welzijn Mens en gezondheid Mens en omgeving Mens en activiteit Mens en zorg Willem van oranje Colleg e Sector Zorg en Welzijn Op het Willem van Oranje College in

Nadere informatie

Vacature Office Manager/Secretaresse

Vacature Office Manager/Secretaresse Vacature Office Manager/Secretaresse Abeka, de fiscale en financiële ontzorger, is wegens zijn sterke groei op zoek naar een Office Manager/Secretaresse. U zal binnen ons modern kantoor met een team van

Nadere informatie

DE SOLLICITATIEBRIEF. Fokke van der Wal

DE SOLLICITATIEBRIEF. Fokke van der Wal DE SOLLICITATIEBRIEF Fokke van der Wal MOGELIJKE EXAMENOPDRACHT, DE SOLLICITATIEBRIEF Je hebt waarschijnlijk de afgelopen jaren meerdere sollicitatiebrieven geschreven en op school is daar in de lessen

Nadere informatie

Je kunt zoeken naar werk dat bij je past. Je kunt praten met een medewerker van een uitzendbureau. Je kunt informatie vragen over vacatures.

Je kunt zoeken naar werk dat bij je past. Je kunt praten met een medewerker van een uitzendbureau. Je kunt informatie vragen over vacatures. 1 Op zoek naar werk KleurRijker Deze module gaat over Op zoek naar werk. Je kunt zoeken naar werk dat bij je past. Je kunt praten met een medewerker van een uitzendbureau. Je kunt informatie vragen over

Nadere informatie

Vacature krant Inclusief Intervens Week 10, 2019

Vacature krant Inclusief Intervens Week 10, 2019 Vacature krant Inclusief Intervens Week 10, 2019 In deze vacaturekrant vindt u fulltime en parttime banen bij bedrijven en instellingen in de regio. Klik met de muis op een vacature in onderstaande inhoudsopgave

Nadere informatie

BRASSERIE LA COLLINE IS OP ZOEK NAAR EEN FLOORMANAGER BEDIENING OM HET TEAM COMPLEET TE MAKEN!

BRASSERIE LA COLLINE IS OP ZOEK NAAR EEN FLOORMANAGER BEDIENING OM HET TEAM COMPLEET TE MAKEN! BRASSERIE LA COLLINE IS OP ZOEK NAAR EEN FLOORMANAGER BEDIENING OM HET TEAM COMPLEET TE MAKEN! Het leukste én grootste horecabedrijf van Oss zoekt een enthousiaste floormanager bediening. Grijp deze unieke

Nadere informatie

Vacature: Assistent begeleider

Vacature: Assistent begeleider Vacature: Assistent begeleider Functienaam Assistent begeleider Wil jij een bijdrage leveren aan goede zorg tijdens de weekenden en vakanties met volop mogelijkheden om veel uren te maken? FUNCTIEOMSCHRIJVING:

Nadere informatie

Vacaturekrant week 40 BBL- en jongerenbanen In Noord-Nederland. Inkijkexemplaar

Vacaturekrant week 40 BBL- en jongerenbanen In Noord-Nederland. Inkijkexemplaar Vacaturekrant week 40 BBL- en jongerenbanen In Noord-Nederland Inkijkexemplaar In deze krant staan de meest actuele BBL- en jongerenbanen in Noord-Nederland. Mocht u belangstelling hebben, dan kunt u een

Nadere informatie

Netwerk 45+ werk.nl uwv.nl. Samen naar een nieuwe baan. Werk boven uitkering

Netwerk 45+ werk.nl uwv.nl. Samen naar een nieuwe baan. Werk boven uitkering werk.nl uwv.nl Netwerk 45+ Samen naar een nieuwe baan Werk boven uitkering Deze brochure geeft algemene informatie. Wilt u weten wat voor u in uw situatie geldt? Kijk dan op werk.nl. Als u daarna nog vragen

Nadere informatie

Werkervaringsplaatsen en opleidingen met baangarantie

Werkervaringsplaatsen en opleidingen met baangarantie Werkervaringsplaatsen en opleidingen met baangarantie De sollicitatieclub van het solliciteren en re-integreren De BanenSolliciteit biedt onderstaande opleidingen (met baangarantie en werkervaringsplaatsen)

Nadere informatie

Vacature: Assistent begeleider

Vacature: Assistent begeleider Vacature: Assistent begeleider Functienaam Assistent begeleider Wil jij een bijdrage leveren aan goede zorg tijdens de weekenden en vakanties met volop mogelijkheden om veel uren te maken? FUNCTIEOMSCHRIJVING:

Nadere informatie

Vacaturekrant week 38 BBL- en jongerenbanen In Noord-Nederland. Inkijkexemplaar

Vacaturekrant week 38 BBL- en jongerenbanen In Noord-Nederland. Inkijkexemplaar Vacaturekrant week 38 BBL- en jongerenbanen In Noord-Nederland Inkijkexemplaar In deze krant staan de meest actuele BBL- en jongerenbanen in Noord-Nederland. Mocht u belangstelling hebben, dan kunt u een

Nadere informatie

Vacaturekrant week 41 BBL- en jongerenbanen In Noord-Nederland. Inkijkexemplaar

Vacaturekrant week 41 BBL- en jongerenbanen In Noord-Nederland. Inkijkexemplaar Vacaturekrant week 41 BBL- en jongerenbanen In Noord-Nederland Inkijkexemplaar In deze krant staan de meest actuele BBL- en jongerenbanen in Noord-Nederland. Mocht u belangstelling hebben, dan kunt u een

Nadere informatie

Vacature krant Inclusief Intervens Week 15, 2019

Vacature krant Inclusief Intervens Week 15, 2019 Vacature krant Inclusief Intervens Week 15, 2019 In deze vacaturekrant vindt u fulltime en parttime banen bij bedrijven en instellingen in de regio. Klik met de muis op een vacature in onderstaande inhoudsopgave

Nadere informatie

Vacaturekrant week 7 BBL- en jongerenbanen In Noord-Nederland

Vacaturekrant week 7 BBL- en jongerenbanen In Noord-Nederland Vacaturekrant week 7 BBL- en jongerenbanen In Noord-Nederland In deze krant staan de meest actuele BBL- en jongerenbanen in Noord-Nederland. Mocht u belangstelling hebben, dan kunt u een werkcoach bellen

Nadere informatie

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Groningen, september 2017

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Groningen, september 2017 Nieuwsflits Arbeidsmarkt Groningen, september 2017 Klantcontact biedt kansen voor WW ers In september neemt de WW in Groningen verder af. Door de aanhoudende economisch groei verliezen minder mensen hun

Nadere informatie

Voor iedereen. Kwaliteit en integriteit. Geen contract. Werkgebied

Voor iedereen. Kwaliteit en integriteit. Geen contract. Werkgebied Voor iedereen Hoekhelpt is er voor iedereen die (tijdelijk) niet in staat is het huishouden zelf te doen. U kunt hierbij denken aan de zelfstandig wonende ouderen, studenten, drukke gezinnen, tweeverdieners,

Nadere informatie

Werken met behoud van uitkering

Werken met behoud van uitkering Werken met behoud van uitkering voor werkzoekenden uit de gemeente Utrecht met een uitkering uit de participatiewet (tenzij anders vermeld) week 21 22 t/m 26 mei 2017 Benader de contactpersoon voor meer

Nadere informatie

VACATURE OVERZICHT Voor mensen met een SW-indicatie Update 13 februari 2013

VACATURE OVERZICHT Voor mensen met een SW-indicatie Update 13 februari 2013 VACATURE OVERZICHT Voor mensen met een SW-indicatie Update 13 februari 2013 Bedrijfsprofiel heeft een groot netwerk van werkgevers in de regio. Als u een SW-indicatie heeft, zijn er diverse mogelijkheden

Nadere informatie

September 2014. Vacaturekrant. UWV WERKbedrijf WerkgeversServicepunt Lange gracht 72 2312NH LEIDEN

September 2014. Vacaturekrant. UWV WERKbedrijf WerkgeversServicepunt Lange gracht 72 2312NH LEIDEN September 2014 Vacaturekrant 14 UWV WERKbedrijf WerkgeversServicepunt Lange gracht 72 2312NH LEIDEN Voorwoord Geachte heer, mevrouw, Voor u ligt de digitale vacaturekrant van UWV WerkgeversServicepunt

Nadere informatie

Selecterende vacatureteksten schrijven

Selecterende vacatureteksten schrijven Selecterende vacatureteksten schrijven Gericht op BBL- en duale kandidaten Mieke Hees Aviso Communicatie 7 kenmerken van een goede vacaturetekst (voor opleidingen) 1. Verkoopt de baan/opleiding (jobmarketing)

Nadere informatie

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Groningen, oktober 2018

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Groningen, oktober 2018 Nieuwsflits Arbeidsmarkt Groningen, oktober 2018 Personeelstekorten in Groningen groeien Het aantal WW-uitkeringen in Groningen daalde in oktober. Ook op jaarbasis neemt de WW in Groningen af. In steeds

Nadere informatie

Mantelzorgers in beeld

Mantelzorgers in beeld Mantelzorgers in beeld Zorgen op afstand voor een dementerende vader Mantelzorgster Anna Anna is de oudste dochter van Jacob en 51 jaar oud. Samen met haar man heeft ze twee kinderen (21 en 19 jaar) en

Nadere informatie

Hulpmonteur kassenbouw M/V Gevraagd wordt: Geïnteresseerd? Opperman/schilder Wajong M/V Gevraagd wordt: Geïnteresseerd?

Hulpmonteur kassenbouw M/V Gevraagd wordt: Geïnteresseerd? Opperman/schilder Wajong M/V Gevraagd wordt: Geïnteresseerd? Hulpmonteur kassenbouw M/V Voor een kassenbedrijf zijn wij op zoek naar een hulpmonteur. Hij verricht alle voorkomende werkzaamheden. Het betreft een tijdelijk/ mogelijk vast dienstverband voor 24-40 uur

Nadere informatie

SERVICE MEDEWERKER (M/V)

SERVICE MEDEWERKER (M/V) INTERNSHIPS & CAREERS 2017 SETTING UP THE ROOM FOR VISITORS OF THE VR CENTER SERVICE MEDEWERKER (M/V) PROVIDING FOOD & DRINKS HELP WITH SPECIAL EVENTS GUIDE VISITORS OF THE VR CENTER IN THE VR ROOM Starting

Nadere informatie

Technische hulpkracht

Technische hulpkracht Technische hulpkracht Er zijn verschillende mogelijkheden in de functie van technische hulpkracht. Vaak ondersteun je een monteur en verricht je technische werkzaamheden op bijvoorbeeld een bouwlocatie.

Nadere informatie