HET BOVENPARK. Purmerend, Gedempte Where 1 Op uitnodiging van Snippe Projecten B.V.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HET BOVENPARK. Purmerend, Gedempte Where 1 Op uitnodiging van Snippe Projecten B.V."

Transcriptie

1 HET BOVENPARK Purmerend, Gedempte Where 1 Op uitnodiging van Snippe Projecten B.V. augustus 2017

2

3 Gedempte Where 1 Geacht Team PostNL, Met bijzonder veel plezier hebben wij op uw verzoek nagedacht over een nieuw gebouw op de Gedempte Where Purmerend, aangeduid als Het Bovenpark. Dit heeft geresulteerd in een visie die wij graag voor u ontvouwen. Zoals aangegeven in uw vraagstelling hebben wij uw gedachten over architectuur en bewoners begrepen en omarmd. Hiervan elementen benadrukt en toegevoegd. Wij zien een woonomgeving voor ons die de zintuigen bespeelt, ademt en leeft. Misschien zelfs verleidt. Een ruimtelijke opzet die uitnodigt tot beweging en activiteit, tot contact en ontspanning. Een opzet die de gezondheid van de bewoners bevordert en op gezette tijden ook swingt! In dit boekwerkje stellen wij u onze visie voor. Met schetsen en foto s brengen wij het concept tot leven. Wij wensen u veel kijk- en leesplezier. Dok architecten Liesbeth van der Pol Amsterdam, 5 juli 2017

4

5 Nieuw en gezond Aandacht voor de belevingswereld van de bewoner van Purmerend, het historische centrum en het groen langs het water hebben ons tot dit ontwerp geïnspireerd. Warm van sfeer, maar wel anno 2017, wat voor ons open, transparant, licht, groen en duurzaam betekent. Het gebouw voegt zich goed in de stad. Een architectuur van internationale klasse voor het gebied en voor de bewoner. Die is kosmopoliet, leeft gezond en verlangt dat ook van zijn woonomgeving.

6 Slot Purmersteijn Amsterdamsche poort Koemarkt Vestingstad Purmerend 1690 Vooruitstrevende marktrechten en welvarendheid hebben van Purmerend in hoog tempo een echte handelsstad gemaakt. Slot Purmersteijn Gelegen aan de Gedempte Where dient het gebouw als een strategisch herkenningspunt van deze historische stad; een hedendaagse stadspoort. Koemarkt Amsterdamsche poort

7 Historie als uitgangspunt De driekhoekige contouren van de oude vesting rondom Purmerend spreken enorm tot de verbeelding. De driehoekige vormen van de wal, die nog altijd zichtbaar zijn in de hedendaagse stadsplattegrond, maken de eerste aanzet tot de vormentaal van het ontwerp. De vesting beschermde de binnenstad en begroette de bezoekers van verre. De vele toegangspoorten vormden de entree tot de stad. Het gebaar van de entree naar de stad en het stadsgezicht naar de omgeving heeft een belangrijke positie in het ontwerpproces ingenomen.

8 Purmerend 1690 De projectlocatie is al zichtbaar in de kaart uit Gelegen aan de toen nog niet gedempte Where en binnen de vestingwal. Dit is een prominente locatie omdat de Where in die tijd als levensader van de stad fungeerde.

9 Purmerend 2017 Wij hebben goed naar uw wensen gekeken en ondersteunen uw keuze voor een project met een eigen signatuur en onderscheid. Purmerend PostNL wordt een volgroeid deel van de stad door menging van functies, architectuur en doelgroepen. De plek biedt haar toekomstige bewoners én de huidige bewoners een ideale uitvalsbasis. Met het bruisende centrum in de rug en het historische water als uitzicht woon je als in een groene oase.

10 Theater de Purmaryn Stichting Purmerends Museum Nicolaaskerk Koemarkt Pop- & Cultuurpodium P3 Clusius College Publieke gebouwen Escaperoom Purmerend Omringd door culturele hotstpots, met het winkelgebied en de Koemarkt om de hoek, zien wij Post- NL als dé locatie voor bewoners van Purmerend om te genieten van zowel dynamiek als welverdiende rust. Juist de combinatie van het centrum, water en groen maakt dit de locatie om compact te wonen in de sociale sector. Ontmoeten organiseren wij als vanzelf in dit plan. Filmhuis Purmerend Stichting Purmerends Museum Museum Waterland Nicolaaskerk Jan van Egmond Lyceum Theater de Purmaryn Koemarkt Gemeente Purmerend Het Plankier Pop- & Cultuurpodium P3

11 Middenbeemster A7 Richting Hoorn N244 Richting de Rijp Markermeer 101 De Purmerzuid - Tramplein 103 Monickendam - Tramplein 105 De Purmernoord - Amsterdam Noord 110 Edam Volendam - Tramplein 301 De Rijp - Amsterdam CS. 413 Beest via Oosthuizen - Tramplein 416 Waterland ziekenhuis - De Rijp via Middenbeemster A7 Richting Zaandam Purmerend Volendam N235 Richting Amsterdam-Noord Dynamische plek Geen plek leent zich beter als uitvalsbasis dan Post-NL. Via de auto, het OV, de fiets en te voet ben je binnen twee minuten buiten én in het centrum. In ons plan voor Post-NL geven wij veel aanleiding tot bewegen. Reizen per auto, maar juist ook wandelen fietsen of zelfs zeilen geven positieve energie aan de locatie en de stad Purmerend. Project locatie Bebouwing Bus halte Bus lijn Treinstation Purmerend Spoor P Parkeren

12

13 Wat hebben we gemaakt Wij hebben een gebouw ontworpen dat zich kenmerkt door een reeks terrassen die als een groene waterval langs de zijdes van twee losse woontorens lopen. Temidden van deze torens ligt een openbaar park dat voor een groene en aangename connectie tussen de torens én de stad zorgt. Zowel het aangezicht als het gebruik van het gebouw zijn bedoeld als een kleurige, warme en vrolijke ervaring voor de bewoner en de stedeling.

14 Nieuw & Purmerend Purmerend PostNL wordt een volgroeid deel van de stad door menging van functies, architectuur en doelgroepen. De plek biedt haar toekomstige bewoners én huidige bewoners een ideale uitvalsbasis en geeft hen een goed gevoel. De diverse invulling van het gebouw meet zich met de culturele binnenstad.

15 Nieuwe gezichten De twee torens zijn vanuit zes verschillende hoeken te bekijken. Elk van deze hoeken biedt een eigenzinnig en dynamisch aangezicht van het gebouw. Naar buiten toe lopen de glazen punten aan een stuk door en zijn de aangezichten groots en opvallend. Naar binnen toe verschuiven de drie blokken ten opzichte van elkaar, waardoor een kleinschaliger gebaar ontstaat.

16 foto: Isra van Velzen Verlenging van de stad Wij willen geborgenheid in de woonomgeving brengen door tussen het privé domein van het appartement en het stadse domein een aantal sociale plekken te introduceren. Plekken die aanleiding geven om even een praatje te maken, te zitten en te ontspannen. Of die gewoon een plezierig begin van een wandeling zijn. Plekken die het gevoel geven dat je niet alleen op de wereld bent. De route Historisch Purmerend loopt direct langs ons plan, ons gebouw voorziet in een heerlijke rustplek voor de wandelaar. Ook vanuit de Koemarkt is het publieke park snel te vinden.

17 De drie hoeken Wij willen de plint activeren, elke hoek heeft zijn eigen functie en sfeer. Het gebouw vouwt zich open naar de stad bij de parkhoek, een groene toegankelijke entree. De entree voor de hoge toren is transparant en groots, hier wordt de bewoner glansrijk welkom geheten. Aan de waterkant bevindt zich de horecahoek, een ideale plek voor een heerlijk terras zowel voor de bewoners en hun gasten als voor de Purmerender. Zo maken we drie bijzondere plekken voor de stad Purmerend.

18 Groen Wij zijn erg enthousiast over het toepassen van grote glasvlakken die een riant uitzicht bieden en een maximale daglichttoetreding opleveren. Om een prettig binnenklimaat te creëren willen we veel beplanting toepassen. Groen zorgt voor een betere luchtkwaliteit, betere akoestiek, reduceert stress en verhoogt de productiviteit en concentratie. Activiteit en beweging wordt gestimuleerd, het is aantrekkelijk om de trap te nemen, langs de groene waterval.

19 Water De bewoners hoeven de beplanting geen water te geven. Dat gebeurt in onze ogen met een eenvoudig bewateringssysteem dat zijn water betrekt van de bassins op de daken, waar het voor dat doel wordt vastgehouden. Planten vinden niets fijner dan regenwater en we voorkomen ook dat nuttig regenwater wordt weggevoerd.

20 :00 12:00 14:00 16:00 18:00 Zon De gevels zijn georienteerd op het oosten, zuiden en westen, waardoor alle appartementen een dagdeel zon krijgen op het balkon: ochtendzon voor het oosten, middagzon voor het zuiden en avondzon voor het westen. De torens werpen geen nadelige schaduwen op omliggende bebouwing vanwege de ligging aan de Where, die de noord- en oostzijde van de locatie begrenzen. De schaduw valt dan ook voornamelijk op het water.

21 Wind De hoogbouw is goed bestand tegen de wind. De vorm van de torens en het podium is een afgeronde driehoek die zo goed als hetzelfde op wind reageert als een cirkelvormig gebouw en vangt dus minimale windkrachten: - het zorgt voor een stabiele krachtsafdracht met wind - het minimaliseert windbelasting op de gevel De grote hoeveelheid groen rondom het gebouw, namelijk de bestaande bomenrij aan de waterkant en het groen toegepast op de gevels, zorgen er ook voor dat de windkrachten worden opgebroken. Dit vermindert de windbelasting op de omgeving van de torens.

22

23

24

25

26 Gedempte Where De Where 535,15 m 2 Hoornselaan 379,02 m 2 Achterdijk N

HET BOVENPARK. Purmerend, Gedempte Where 1 Op uitnodiging van Snippe Projecten B.V.

HET BOVENPARK. Purmerend, Gedempte Where 1 Op uitnodiging van Snippe Projecten B.V. HET BOVENPARK Purmerend, Gedempte Where 1 Op uitnodiging van Snippe Projecten B.V. Het Bovenpark Een balkon aan het water, een heerlijke plek voor inwoners van Purmerend. Slot Purmersteijn Amsterdamsche

Nadere informatie

HOOGBOUWEFFECTRAPPORTAGE. HET BOVENPARK Purmerend, Gedempte Where 1. december 2017

HOOGBOUWEFFECTRAPPORTAGE. HET BOVENPARK Purmerend, Gedempte Where 1. december 2017 HOOGBOUWEFFECTRAPPORTAGE HET BOVENPARK Purmerend, Gedempte Where 1 december 2017 Inhoudsopgave Inleiding 3 Locatie 4 Het proces 5 Historie 8 Ontwikkeling 13 Meerwaarde 17 Programma 26 Beleving straatniveau

Nadere informatie

Parkeergarage Kwintijn Parkeer entree

Parkeergarage Kwintijn Parkeer entree Parkeergarage Kwintijn Parkeer entree De entree van de parkeergarage wordt op een ontspannen manier in de gevel opgenomen. Doordat zowel de bestrating van de stoep, als het ritme van de penanten in de

Nadere informatie

Maak Plaats! Wie Hoorn binnenrijdt maakt kennis met de Poort van Hoorn. Het stationsgebied is het mobiliteitsknooppunt van Hoorn en de regio.

Maak Plaats! Wie Hoorn binnenrijdt maakt kennis met de Poort van Hoorn. Het stationsgebied is het mobiliteitsknooppunt van Hoorn en de regio. Maak plaats voor Hoorn! Wie Hoorn binnenrijdt maakt kennis met de Poort van Hoorn. Het stationsgebied is het mobiliteitsknooppunt van Hoorn en de regio. Iedere dag is het hier een komen en gaan van duizenden

Nadere informatie

Stationskwartier Zwijndrecht. Wonen in het nieuwe stadshart van Zwijndrecht

Stationskwartier Zwijndrecht. Wonen in het nieuwe stadshart van Zwijndrecht Stationskwartier Zwijndrecht Wonen in het nieuwe stadshart van Zwijndrecht Betaalbaar wonen in tuinstad met metropool nabij Zwijndrecht is een groene gemeente met veel potentieel, op een steenworp afstand

Nadere informatie

De plint sluit aan op de omliggende bebouwing

De plint sluit aan op de omliggende bebouwing 29 Samenhang op buurtniveau locatie doorsnedes De plint sluit aan op de omliggende bebouwing Koemarkt Where Zuid-Noord profiel locatie Samenhang op stadsniveau De torens werken samen met andere hoogteaccenten

Nadere informatie

De Hoornse Poort Purmerend

De Hoornse Poort Purmerend Rijnboutt Visie PostNL locatie Purmerend De Hoornse Poort Purmerend Rijnboutt 4 september 2017 Rijnboutt Visie PostNL locatie Purmerend Introductie Over Rijnboutt Rijnboutt werkt met een multidisciplinair

Nadere informatie

HORECA PAVILJOEN ZANDRAK

HORECA PAVILJOEN ZANDRAK HORECA PAVILJOEN ZANDRAK PAGINA 4 DE LOCATIE ZANDRAK CAPELLE A/D IJSSEL De locatie Het paviljoen is gelegen op een beeldbepalende locatie aan de Hollandsche IJssel. Een markant punt aan de rivier met een

Nadere informatie

Het Tramplein in Purmerend is samen met de Melkwegbrug over het Noord- Hollands kanaal, onderdeel van het Masterplan Kanaalsprong.

Het Tramplein in Purmerend is samen met de Melkwegbrug over het Noord- Hollands kanaal, onderdeel van het Masterplan Kanaalsprong. TRAMPLEIN PURMEREND PROGRAMMA Herindeling openbare ruimte en architectonische en bouwkundige uitwerking fiets- en voetgangersbrug, busstation, chauffeursverblijf, tankststation en fietsenstalling LOCATIE

Nadere informatie

CASANOVA. ROTTERDAM Love Your New Place

CASANOVA. ROTTERDAM Love Your New Place CASANOVA ROTTERDAM Love Your New Place De pure avant-garde van het nieuwe CasaNova lonkt, verleidt en maakt waar. De iconische prismavorm, van de eerste tot en met de vijfendertigste verdieping, zorgt

Nadere informatie

STEDEN- BOUWKUNDIGE VISIE WAGENWEG- GEBIED APRIL 2017

STEDEN- BOUWKUNDIGE VISIE WAGENWEG- GEBIED APRIL 2017 STEDEN- BOUWKUNDIGE VISIE WAGENWEG- GEBIED APRIL 2017 LIGGING 1. 1 21. IMPRESSIE HUIDIGE SITUATIE ZONERING HUIDIGE FUNCTIES 1. 3 AMBITIE EN UITDAGING DYNAMISCHE EN LEVENDIGE BUURT DIVERSITEIT IN WONINGTYPEN

Nadere informatie

Lopen op / naar / van / over Prettige Plekken. Bureau KM Kyra Kuitert

Lopen op / naar / van / over Prettige Plekken. Bureau KM Kyra Kuitert 04-07 - 2017 Lopen op / naar / van / over Prettige Plekken Bureau KM Kyra Kuitert Programma Kennismaken Hoe en waarom van Prettige Plekken Visie: de vier V s Voorbeelden van richtlijnen in relatie tot

Nadere informatie

Projecten Kort. Villa Voile, Utrecht - Rudy Uytenhaak. door fotografie publicatiedatum AWM editie. : Olv Klijn : Tom Baas : 9 september 2008 : 20

Projecten Kort. Villa Voile, Utrecht - Rudy Uytenhaak. door fotografie publicatiedatum AWM editie. : Olv Klijn : Tom Baas : 9 september 2008 : 20 Projecten Kort Villa Voile, Utrecht - Rudy Uytenhaak door fotografie publicatiedatum AWM editie : Olv Klijn : Tom Baas : 9 september 2008 : 20 architectenweb magazine praktisch vakblad over bouw en architectuur

Nadere informatie

Welkom in Clarissenhof

Welkom in Clarissenhof 2 Welkom in Clarissenhof Hier komt alles samen. Rust en leven, de stad en groen, jong en oud, historie en moderne 03 architectuur. Gelegen op een minuut lopen van het station en vlak bij het centrum is

Nadere informatie

10 MINUTEN WANDELEN NAAR HISTORISCHE BINNENSTAD 8 MINUTEN VAN STATION/ SNELWEG 42 KOOPAPPARTEMENTEN 224 HUURAPPARTEMENTEN

10 MINUTEN WANDELEN NAAR HISTORISCHE BINNENSTAD 8 MINUTEN VAN STATION/ SNELWEG 42 KOOPAPPARTEMENTEN 224 HUURAPPARTEMENTEN 10 MINUTEN WANDELEN NAAR HISTORISCHE BINNENSTAD 8 MINUTEN VAN STATION/ SNELWEG 42 KOOPAPPARTEMENTEN 224 HUURAPPARTEMENTEN PALEISKWARTIER MAKELAARS Hugo de Grootlaan 82 5223 LC s-hertogenbosch T: 073 612

Nadere informatie

De Vlinder gaard 38 eengezinswoningen plattegronden en technisch beschrijving, degaarden-uden.nl

De Vlinder gaard 38 eengezinswoningen plattegronden en technisch beschrijving, degaarden-uden.nl De Vlinder gaard 38 eengezinswoningen plattegronden en technisch beschrijving, degaarden-uden.nl Een fijne woning in een vertrouwde en veilige omgeving Inhoudsopgave Welkom in De Gaarden Een buurt met

Nadere informatie

LEUVEPAVILJOEN. MARITIEM DISTRICT

LEUVEPAVILJOEN. MARITIEM DISTRICT LEUVEPAVILJOEN. MARITIEM DISTRICT INHOUD. HET LEUVEPAVILJOEN; EEN NIEUWE HOTSPOT IN HET MARITIEM DISTRICT DRIE FUNCTIES HET ONTWERP ONTWIKKELINGEN IN HET MARITIEM DISTRICT EN COOL-ZUID AANPAK BUITENRUIMTE

Nadere informatie

1 e Werkatelier Dwars door de buurt 13 juli jl.

1 e Werkatelier Dwars door de buurt 13 juli jl. 1 e Werkatelier Dwars door de buurt 13 juli jl. Op 13 juli jl. kwamen er zo n 80 bewoners en andere geïnteresseerden naar De Bonte Kraai om hun wensen en ideeën te delen. Veel mensen, veel ideeën, veel

Nadere informatie

BELEEF DE HISTORIE PROEF DE VRIJHEID INSCHRIJVING FASE 1 (VOORMALIGE CELLENVLEUGELS)

BELEEF DE HISTORIE PROEF DE VRIJHEID INSCHRIJVING FASE 1 (VOORMALIGE CELLENVLEUGELS) BELEEF DE HISTORIE PROEF DE VRIJHEID INSCHRIJVING FASE 1 (VOORMALIGE CELLENVLEUGELS) MIDDEN IN HET HIPPE OUDE NOORDEN De Noordsingel, het monumentale gevangeniscomplex in het Oude Noorden van Rotterdam

Nadere informatie

FACILITEITEN. Voor uitleg over al onze plannen kunt u terecht in ons informatiecenter.

FACILITEITEN. Voor uitleg over al onze plannen kunt u terecht in ons informatiecenter. MARKERMEERZICHT V VOORWOORD Creëer uw eigen Marina Marken-gevoel op Marina Resort Poort van Amsterdam! Met kabbelend water van het Markermeer voor de deur, de jachthaven binnen uw zichtveld en vooral een

Nadere informatie

Thuiskomen in Nieuwpoort

Thuiskomen in Nieuwpoort Residentie SeaBorn 15 IEUWBOUWAPPARTEMETE Thuiskomen in ieuwpoort Unieke combinatie aan de kust De voorbije jaren is ieuwpoort Bad uitgegroeid tot de meest bruisende badstad aan de Belgische kust. De aanwezigheid

Nadere informatie

Projectoverzicht. Projectoverzicht T9 T8 T4

Projectoverzicht. Projectoverzicht T9 T8 T4 M2 T9 T8 T4 Projectoverzicht Tijdens mijn studie heb ik me in het projectwerk onder meer beziggehouden met woonruimten (T1, T5, T6 en M2), een jeugdcentrum (T2), en kantoorgebouwen (T7, T9 en M1). In het

Nadere informatie

BELEEF DE HISTORIE PROEF DE VRIJHEID VERKOOP FASE 1 (VOORMALIGE CELLENVLEUGELS) NU GESTART!

BELEEF DE HISTORIE PROEF DE VRIJHEID VERKOOP FASE 1 (VOORMALIGE CELLENVLEUGELS) NU GESTART! BELEEF DE HISTORIE PROEF DE VRIJHEID VERKOOP FASE 1 (VOORMALIGE CELLENVLEUGELS) NU GESTART! MIDDEN IN HET HIPPE OUDE NOORDEN De Noordsingel, het monumentale gevangeniscomplex in het Oude Noorden van Rotterdam

Nadere informatie

Den Helder Stadshart 47

Den Helder Stadshart 47 Den Helder Stadshart 47 N 3.2.STADSPARK / DE STAD WORDT VERRIJKT MET EEN GROENZONE DIE LUCHT EN RUIMTE GEEFT IN HET STEDELIJK WEEFSEL. DIT STADSPARK VORMT EEN LOMMERRIJKE ENTREE VAN DE STAD VOOR DE TREINREIZIGER

Nadere informatie

TE KOOP. Schumannlaan EZ Zwolle k.k.

TE KOOP. Schumannlaan EZ Zwolle k.k. TE KOOP Schumannlaan 97 8031 EZ Zwolle 307.000 k.k. KENMERKEN Prijs 307.000 k.k. Postcode 8031 EZ Ligging In woonwijk, Open ligging Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin, 5 11m Woonruimte 145m² Perceeloppervlakte

Nadere informatie

Veld 5. Vragen en antwoorden n.a.v. informatieavond d.d. 16 maart 16.

Veld 5. Vragen en antwoorden n.a.v. informatieavond d.d. 16 maart 16. Veld 5 Vragen en antwoorden n.a.v. informatieavond d.d. 16 maart 16. Waar is de locatie van Veld 5? Bouwplan veld 5 is een deelplan van de gebiedsontwikkeling Nieuw Delft, in het centrum van Delft. Het

Nadere informatie

De Bisschoppen utrecht. Multifunctionele buitenruimtes voor student, bewoner én vlinder

De Bisschoppen utrecht. Multifunctionele buitenruimtes voor student, bewoner én vlinder De Bisschoppen utrecht Multifunctionele buitenruimtes voor student, bewoner én vlinder De Bisschoppen Multifunctionele buitenruimtes voor student, bewoner én vlinder De Uithof, het universiteitsterrein

Nadere informatie

APPARTEMENTEN JUVENAATLAAN ETTEN-LEUR DE JUISTE PLEK VOOR ONTMOETING EN GEBORGENHEID

APPARTEMENTEN JUVENAATLAAN ETTEN-LEUR DE JUISTE PLEK VOOR ONTMOETING EN GEBORGENHEID APPARTEMENTEN JUVENAATLAAN ETTEN-LEUR DE JUISTE PLEK VOOR ONTMOETING EN GEBORGENHEID Het ensemble voor 74 levensloopbestendige woningen bestaat uit 3 compacte alzijdige gebouwen. Zorgvuldig ingebed in

Nadere informatie

LONDENHAVEN 197 PURMEREND

LONDENHAVEN 197 PURMEREND TE KOOP LONDENHAVEN 197 PURMEREND PURMEREND LONDENHAVEN 197 Londenhaven is ontworpen door Cie Architecten en ligt midden in een rustgevende, mooi aangelegde groene stadstuin. Op korte afstand treft u

Nadere informatie

Wonen. bos. aan het. met. uitzicht op de snelweg

Wonen. bos. aan het. met. uitzicht op de snelweg Wonen aan het bos met uitzicht op de snelweg Kijk Boschkens Wonen aan het bos met uitzicht op de snelweg Waarom zouden we goed ontworpen woonwijken verstoppen achter geluidsschermen? Nota bene achter geluidsschermen

Nadere informatie

Samenvatting Stedenbouwkundig plan

Samenvatting Stedenbouwkundig plan Samenvatting Stedenbouwkundig plan Stationsplein Stationsgebied Hilversum de groene loper naar de Mediastad Brinken, levendige straten en volop ruimte voor fietsers, voetgangers en groen. Deze kwaliteiten

Nadere informatie

6 RIANTE VRIJSTAANDE WONINGEN AAN DE WIERINGENLAAN

6 RIANTE VRIJSTAANDE WONINGEN AAN DE WIERINGENLAAN WONEN IN HET HART VAN DE BROECKGOUW 6 RIANTE VRIJSTAANDE WONINGEN AAN DE WIERINGENLAAN In onderzoek Sfeerimpressie van de omgeving en voorzieningen in de buurt 6 VRIJSTAANDE WONINGEN VOO R W OORD De gemeente

Nadere informatie

Keizerpoort terug op de kaart

Keizerpoort terug op de kaart Keizerpoort terug op de kaart Toegangspoort tot de Gentse stadskern Tussen Brusselsesteenweg en De Keizerpoort of Brusselsepoort is de verdwenen stadspoort die de zuidoostelijke toegang tot de stadskern

Nadere informatie

Atrium28. Brengt mensen en ambities samen. Storkstraat 12, Leusden

Atrium28. Brengt mensen en ambities samen. Storkstraat 12, Leusden Atrium28 Brengt mensen en ambities samen Storkstraat 12, Leusden algemeen Brengt mensen en ambities samen Atrium28 doet haar naam alle eer aan. Open, representatief, praktisch, een tikkeltje theatraal,

Nadere informatie

A NEW STATEMENT IN AMSTERDAM

A NEW STATEMENT IN AMSTERDAM A NEW STATEMENT IN AMSTERDAM BIG SURPRISE UNDERNEATH THE STARS Iconisch. Dat is STATE Amsterdam. Een markant gebouw dat verrijst in het Amstelkwartier. En dat straks iedereen kent, waar iedereen van weet

Nadere informatie

Sociaal huis MErksplas

Sociaal huis MErksplas Sociaal Huis Merksplas DE Omgeving 1 Zicht naar de kerk 2 Zicht over het kruispunt 3 Het oude gemeentehuis met plein 4 Koppeling oude en nieuwe gemeentehuis 5 Het nieuwe gemeentehuis met terras 6 Overkant

Nadere informatie

IN HET HART VAN DE STAD. EEn introductie

IN HET HART VAN DE STAD. EEn introductie IN HET HART VAN DE STAD EEn introductie EINDHOVEN, EEN DUURZAME, VEERKRACHTIGE EN INNOVATIEVE STAD.Waarbij DUURZAAMHEID inmiddels een manier is van werken, denken en leven! Wij willen deze visie graag

Nadere informatie

VERHUURD. 130 m² - Singel 428 IV, Amsterdam, NoordHolland Nederland

VERHUURD. 130 m² - Singel 428 IV, Amsterdam, NoordHolland Nederland VERHUURD 130 m² - Singel 428 IV, Amsterdam, NoordHolland Nederland Property Description Details woning Woning type: FANTASTISCH LICHT GEMEUBILEERD PENTHOUSE VAN 130 M2 (BVO 143 M2) MET DRIE RUIME SLAAPKAMERS,

Nadere informatie

Mens- en Milieuvriendelijk. 19 eengezinswoningen & 17 appartementen

Mens- en Milieuvriendelijk. 19 eengezinswoningen & 17 appartementen Mens- en Milieuvriendelijk Wonen 19 eengezinswoningen & 17 appartementen Noaberschap Dichtbij het Zwarte Water en de authentieke wijkboerderij De Klooienberg verrijst een bijzonder project. Op deze prachtige

Nadere informatie

Ongewoon Strijp-S SAS-3 Levendig straatbeeld Sedum Parkeerkelder

Ongewoon Strijp-S SAS-3 Levendig straatbeeld Sedum Parkeerkelder SAS-3 Woonbedrijf bouwt op SAS-3 tussen de Torenallee en de Kastanjelaan. SAS-3 staat voor Stads Architectuur Strijp-S. Dat is niet voor niets: de 20 stadswoningen, 47 koopappartementen en 131 huurappartementen

Nadere informatie

Zorgeloos wonen in een modern hof

Zorgeloos wonen in een modern hof Zorgeloos wonen in een modern hof 22 comfortabele nieuwbouw appartementen Centraal gelegen nabij centrum en station noorderhof-hillegom.nl Noorderhof Hillegom zorgeloos wonen in een modern hof Nabij de

Nadere informatie

Belcanto. ontspannen stedelijkheid

Belcanto. ontspannen stedelijkheid Belcanto ontspannen stedelijkheid Stedenbouwkundige Uitgangspunten Fase 1 29 augustus 2012 Belcanto stedenbouwkundige uitgangspunten Rijnboutt 2 Ten behoeve van de ontwikkeling van fase 1 van Belcanto

Nadere informatie

Schoolstraat BE Voorschoten 1100,-- p.m.

Schoolstraat BE Voorschoten 1100,-- p.m. Schoolstraat 17 2251 BE Voorschoten 1100,-- p.m. Omschrijving In het gezellige historische centrum van Voorschoten met de vele leuke winkels, restaurants en mooie terrasjes, ligt op de 2e verdieping dit

Nadere informatie

Kopermolen herontwikkeling. 18 september 2017

Kopermolen herontwikkeling. 18 september 2017 Kopermolen herontwikkeling 18 september 2017 Programma 19.30 20.20 uur Presentatie herontwikkeling Kopermolen Vragen naar aanleiding van de presentatie 20.20 20.30 uur Pauze 20.30 21.30 uur Vragen, antwoorden,

Nadere informatie

HOGER BOUWEN IN PURMEREND (1 e aanzet)

HOGER BOUWEN IN PURMEREND (1 e aanzet) Analyse HOGER BOUWEN IN PURMEREND (1 e aanzet) Versie: 07022017 Kenmerk: 1342412 AANLEIDING LADDER VAN DE DUURZAME VERSTEDELIJKING DRIE STRATEGIEEN VOOR RUIMTEWINST INTENSIVEREN: O.A. HOOGBOUW TRANSFORMEREN

Nadere informatie

M a r k t p l e i n c l u s t e r Amsterdam Zuidoost

M a r k t p l e i n c l u s t e r Amsterdam Zuidoost M a r k t p l e i n c l u s t e r Amsterdam Zuidoost 17 september 2009 Inhoud Aanleiding en vraagstelling 1-2 Opgave 3-6 Analyse - Mensen 7 - Marktplein 8 - Randvoorwaarden succes plint 9 - Behoeften

Nadere informatie

Het college van burgemeester en wethouders heeft de raad op 8 januari 2014 geïnformeerd over de ontstane situatie bij EBS.

Het college van burgemeester en wethouders heeft de raad op 8 januari 2014 geïnformeerd over de ontstane situatie bij EBS. M E M O Aan : leden van de commissie SOB Van : Wethouder J. Krieger Tel. nr : Datum : 6 februari 2014 Onderwerp : EBS concept vervoerplan 2014/2015 Bijlagen : 1. Inleiding Tijdens de bijeenkomst van 28

Nadere informatie

Multifunctionele accommodatie Ligne Sittard

Multifunctionele accommodatie Ligne Sittard Multifunctionele accommodatie Ligne Sittard Het ontwerp Het noordblok is twee tot drie lagen hoog en kent aan de Schootsvelden nog een vierde bouwlaag waarin de appartementen zijn gepositioneerd. De openheid

Nadere informatie

Markt 10 3 e Samenspraak dd 26 juni 2018

Markt 10 3 e Samenspraak dd 26 juni 2018 ! Markt 10 3 e Samenspraak dd 26 juni 2018 ! Proces > Analyse (1 e samenspraak) > Ruimtelijke studie (2 e samenspraak) > Nota van uitgangspunten: Hoe worden de inzichten uit de ruimtelijke studie, de samenspraak

Nadere informatie

Laurens Borgsate. Er heerst een open en hartelijke sfeer. Veel groen, ruime lanen en veel singels. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Laurens Borgsate. Er heerst een open en hartelijke sfeer. Veel groen, ruime lanen en veel singels. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Borgsate Veel groen, ruime lanen en veel singels Er heerst een open en hartelijke sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Borgsate Woonzorglocatie voor ouderen Laurens Borgsate is een woonzorglocatie

Nadere informatie

INDEX PAGINA Linkedin Group Domein Zuiderbosch

INDEX PAGINA   Linkedin Group Domein Zuiderbosch INDEX PAGINA 4 INLEIDING 6 DE IDEALE LOCATIE TRADITIE EN INNOVATIE EEN VOGELVLUCHT OVER HET DOMEIN 0 HIGH-END KANTOORPAVILJOENS 11 UITGANGSPUNTEN ONTWERP 3 RUIMTE OM TE ONDERNEMEN 13 DE IDEALE WERKPLEK

Nadere informatie

De Vlinder gaard 28 appartementen plattegronden en technisch beschrijving, degaarden-uden.nl

De Vlinder gaard 28 appartementen plattegronden en technisch beschrijving, degaarden-uden.nl De Vlinder gaard 28 appartementen plattegronden en technisch beschrijving, degaarden-uden.nl Een fijne woning in een vertrouwde en veilige omgeving Inhoudsopgave Welkom in De Gaarden Een buurt met karakter

Nadere informatie

TE KOOP K.K. Scheepmakerspassage VH Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam

TE KOOP K.K. Scheepmakerspassage VH Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam TE KOOP Scheepmakerspassage 45 3011 VH Rotterdam Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam 010-8700284 info@rotterdamestate.com rotterdamestate.nl 287.500 K.K. Dit 3-kamer appartement is gelegen

Nadere informatie

COMPLEXE STADSPROJECTEN

COMPLEXE STADSPROJECTEN KENNISCENTRUM VLAAMSE STEDEN - interlokale vereniging COMPLEXE STADSPROJECTEN draaiboek Naam website KCVS ONTWERPEND ONDERZOEK Oorspronkelijke naam document Ontwerpend stedenbouwkundig onderzoek Oude Dokken

Nadere informatie

project Zaantoren Dit is de kans om vandaag je woning van morgen te kopen.

project Zaantoren Dit is de kans om vandaag je woning van morgen te kopen. project Zaantoren it is de kans om vandaag je woning van morgen te kopen. Zaantoren wonen bkz zaantoren 03 Modern stadshart ls onderdeel van het nieuwe stadshart van Zaandam biedt Z hier ultramoderne,

Nadere informatie

Nuenen West. Opwettens Land

Nuenen West. Opwettens Land Nuenen West Opwettens Land 2 Nuenen West Opwettens Land www.nuenenwest.nl 3 Nuenen West brengt alles dichterbij! Inhoudsopgave 4 LOCATIE, OMGEVING EN VOORZIENINGEN 6 KAVELKAART 8 DE KWALITEIT VAN NUENEN

Nadere informatie

TE KOOP K.K. Theo Laseromsstraat PE Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam

TE KOOP K.K. Theo Laseromsstraat PE Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam TE KOOP Theo Laseromsstraat 1 3056 PE Rotterdam Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam 010-8700284 sales@rotterdamestate.nl rotterdamestate.nl 569.500 K.K. Geweldig 6-kamer Eiland-woning

Nadere informatie

STEDENBOUWKUNDIGE. uitwerking. beurskwartier Lombokplein. AMENDEMENT LOMBOKPARK a2017/ juni 2018 concept

STEDENBOUWKUNDIGE. uitwerking. beurskwartier Lombokplein. AMENDEMENT LOMBOKPARK a2017/ juni 2018 concept STEDENBOUWKUNDIGE uitwerking beurskwartier Lombokplein AMENDEMENT LOMBOKPARK a2017/68 07 juni 2018 concept Stedenbouwkundige uitwerking - Amendement Lombokpark A2017/68 Omgevingsvisie Beurskwartier - Lombokplein,

Nadere informatie

Appartementengebouw Cinus

Appartementengebouw Cinus Appartementengebouw Cinus Cinus Appartementen gebouw Cinus Uit de analyse van het kruispunt (Spuikomweg - Coosje Buskenstraat - Spuistraat) blijkt dat het nu wordt gevormd door 5 koppen. Vier monolithische

Nadere informatie

Azielaan SN, UTRECHT. Vraagprijs (lokaal tarief)

Azielaan SN, UTRECHT. Vraagprijs (lokaal tarief) Azielaan 428 3526SN, UTRECHT Vraagprijs Soort woning : portiekflat Type woning : appartement/flat Bouwjaar : 1967 Aantal kamers : 4 Woonoppervlakte : 102 m² Inhoud : 321 m³ 0900-9100100 (lokaal tarief)

Nadere informatie

EEMSKWARTIER GRONINGEN

EEMSKWARTIER GRONINGEN EEMSKWARTIER GRONINGEN titel opdrachtgever projectteam aannemer programma periode Eemskwartier Heijmans Vastgoed Steven Nobel, Marnix van der Meer, René de Korte, Koen Pörtzgen Heijmans Bouw 66 grondgebonden

Nadere informatie

BOSTON & SEATTLE. Montevideo World Port Center New Orleans. Boston & Seattle

BOSTON & SEATTLE. Montevideo World Port Center New Orleans. Boston & Seattle COMMERCIËLE RUIMTEN BOSTON & SEATTLE 02 Montevideo World Port Center New Orleans Boston & Seattle De Rotterdam Toren op Zuid Nieuwe Luxor BOSTON & SEATTLE 04 ONDERNEMEN OP DE LEVENDIGE WILHELMINAPIER Van

Nadere informatie

19 hoekappartementen in Alkmaar met uitzicht over het water

19 hoekappartementen in Alkmaar met uitzicht over het water 19 hoekappartementen in Alkmaar met uitzicht over het water inhoud pagina 6 Alkmaar pagina 10 Het Veneetse Eiland pagina14 De Situatie pagina 18 Plattegronden Driekamerappartementen 18 Vierkamerappartementen

Nadere informatie

Dr. Kortmannstraat 13 Zoeterwoude-Dorp

Dr. Kortmannstraat 13 Zoeterwoude-Dorp Dr. Kortmannstraat 13 Zoeterwoude-Dorp Wonen Op loopafstand van het centrum van Zoeterwoude Dorp, fraai en ruim appartement van ca. 125m 2 op de begane grond met privé parkeerplaats in de parkeerkelder

Nadere informatie

Rieteiland oost. Het kleinste eiland van IJburg: rustig, natuurlijk en groen

Rieteiland oost. Het kleinste eiland van IJburg: rustig, natuurlijk en groen Rieteiland oost amsterdam Het kleinste eiland van IJburg: rustig, natuurlijk en groen Rieteiland Oost Het kleinste eiland van IJburg: rustig, natuurlijk en groen Rieteiland Oost is misschien wel het meest

Nadere informatie

POSTHOORNSTRAAT 494, 3011 WD ROTTERDAM

POSTHOORNSTRAAT 494, 3011 WD ROTTERDAM POSTHOORNSTRAAT 494, 3011 WD ROTTERDAM Huurprijs 2.750,- per maand POSTHOORNSTRAAT 494, 3011 WD ROTTERDAM TE HUUR! Zeer luxe 4-kamer appartement op de 27e verdieping (inclusief parkeerplaats in parkeergarage)

Nadere informatie

Structuur ontwerp. Stadsparc Sittard

Structuur ontwerp. Stadsparc Sittard Structuur ontwerp Stadsparc Sittard 08-05-2017 Bernhardlaan Leyenbroekerweg Toegangsweg naar kavel C12 Kavel C12 Molenweg N Hoeferlaan Andreasommegang 0 10 20 30 40 50 m Stadsparc Sittard projectnr. bladnr.

Nadere informatie

Marcel Breuer Amerikaanse Ambassade

Marcel Breuer Amerikaanse Ambassade Marcel Breuer Amerikaanse Ambassade Eindpresentatie herontwikkelingsvisie Lous Hagg-Kleingeld & Thijs Brienen 1 20 Aanpak Aanleiding Vrijkomen ambassade VVE Doel van onderzoek Analyse Stedenbouwkundige

Nadere informatie

Bedrijvenlandschap Houten concept voorlopig ontwerp

Bedrijvenlandschap Houten concept voorlopig ontwerp Bedrijvenlandschap Houten concept voorlopig ontwerp januari 2001 Landscape Architects for SALE Amsterdam Zitty Architecten Amsterdam in opdracht van De Waal Ontwikkeling Houten Bedrijvenlandschap Houten

Nadere informatie

Altijd en overal licht

Altijd en overal licht SINGELWONINGEN - 1 Welkom in je nieuwe huis Altijd en overal licht Ashok Bhalotra is een architect van wereldfaam. Als architectstedenbouwkundige ontwierp hij in binnen- en buitenland voor tientallen beeldbepalende

Nadere informatie

TRAMPLEIN PURMEREND. LOCATIE Purmerend / NL. OPDRACHTGEVER Gemeente Purmerend

TRAMPLEIN PURMEREND. LOCATIE Purmerend / NL. OPDRACHTGEVER Gemeente Purmerend TRAMPLEIN PURMEREND PROGRAMMA Herindeling openbare ruimte en architectonische en bouwkundige uitwerking fiets- en voetgangersbrug, busstation, chauffeursverblijf, tankstation en fietsenstalling LOCATIE

Nadere informatie

Bensdorp. Inspraakbijeenkomst. 25 augustus 2015

Bensdorp. Inspraakbijeenkomst. 25 augustus 2015 Bensdorp Inspraakbijeenkomst 25 augustus 2015 Programma Introductie wethouder De Ridder Plan Bensdorp - Marianne Loof (LEVS) Programma - Alinda Boeve (Noordersluis) Parkeeraanpak - Jan-Anne Waagmeester

Nadere informatie

CASA architecten Nieuwpoortkade 2A 1055RX Amsterdam 020-6060774 www.casa-architecten.nl. > DSK Haarlem

CASA architecten Nieuwpoortkade 2A 1055RX Amsterdam 020-6060774 www.casa-architecten.nl. > DSK Haarlem CASA architecten Nieuwpoortkade 2A 1055RX Amsterdam 020-6060774 www.casa-architecten.nl > DSK Haarlem > DSK Haarlem Na het verplaatsen van het kunstgrasveld van buurtvoetbalclub Door Samenspel Kampioen,

Nadere informatie

Westluidense Poort in beeld

Westluidense Poort in beeld Westluidense Poort in beeld Met de ontwikkeling van de Westluidense Poort tot cultureel kwartier investeert Tiel in de toekomst als aantrekkelijke stad voor zijn inwoners, bezoekers, nieuwe inwoners en

Nadere informatie

Stedenbouwkundig- en Beeldkwaliteitsplan ziekenhuislocatie Bernhoven d.d

Stedenbouwkundig- en Beeldkwaliteitsplan ziekenhuislocatie Bernhoven d.d Stedenbouwkundig- en Beeldkwaliteitsplan ziekenhuislocatie Bernhoven d.d. 23-05-2018 1 Inhoud Inleiding pag. 2 Historisch perspectief pag. 3 Bestaande omgeving pag. 4 Ambitie Masterplan pag. 5 Zenzo pag.

Nadere informatie

Exclusief wonen aan de Burgemeester Falkenaweg. Het Friese Haagje

Exclusief wonen aan de Burgemeester Falkenaweg. Het Friese Haagje 1 3 Exclusief wonen aan de Burgemeester Falkenaweg Het Friese Haagje In het mooie hart van Heerenveen vlakbij het centrum ligt de Burgemeester Falkenaweg. Deze brede laan met een rijke historie wordt omgeven

Nadere informatie

Park van buijsen pijnacker-nootdorp. Een bijzonder groene en waterrijke uitbreiding

Park van buijsen pijnacker-nootdorp. Een bijzonder groene en waterrijke uitbreiding Park van buijsen pijnacker-nootdorp Een bijzonder groene en waterrijke uitbreiding Plan Landschappelijke drager hoofdontsluiting * De van Buijsen De Scheggen wadi Zuidweg De Scheggen Plas van Buijsen waterstraat

Nadere informatie

GERSHWIN BROTHERS AMSTERDAM ONTSPANNEN LEEFGEBIED OP HOOGSTEDELIJK PLEK

GERSHWIN BROTHERS AMSTERDAM ONTSPANNEN LEEFGEBIED OP HOOGSTEDELIJK PLEK GERSHWIN BROTHERS AMSTERDAM ONTSPANNEN LEEFGEBIED OP HOOGSTEDELIJK PLEK Op de Zuidas vormen George en Ira het sluitstuk van de Gershwin-strook schuin tegenover de VU. De twee woongebouwen zijn in samenhang

Nadere informatie

Singelwoningen. Helpermaar, Groningen-Zuid. Ervaar het lichte, luchtige leven -

Singelwoningen. Helpermaar, Groningen-Zuid. Ervaar het lichte, luchtige leven - Singelwoningen Helpermaar, Groningen-Zuid Ervaar het lichte, luchtige leven - www.singelwoningen.nl SINGELWONINGEN - 3 Welkom in uw nieuwe thuis Kom binnen en voel u direct thuis in Helpermaar, dé groene

Nadere informatie

Frij hof Nijmegen. Integraal ontwerp leidt tot idyllische woonbuurt met stadstuin

Frij hof Nijmegen. Integraal ontwerp leidt tot idyllische woonbuurt met stadstuin Frij hof Nijmegen Integraal ontwerp leidt tot idyllische woonbuurt met stadstuin Frij hof Integraal ontwerp leidt tot idyllische woonbuurt met stadstuin Waar ooit middelmatige architectuur uit de wederopbouwperiode

Nadere informatie

HAVERSTRAAT 34 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

HAVERSTRAAT 34 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL // HAVERSTRAAT 34 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES HAVERSTRAAT 34 TE UTRECHT VRAAGRPRIJS 399.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 75M2 INHOUD CIRCA 336M3 BOUWJAAR 0 AANVAARDING

Nadere informatie

Herontwikkeling voormalig Storkterrein te Amsterdam Oostenburg

Herontwikkeling voormalig Storkterrein te Amsterdam Oostenburg Graduation lab Hybrid Building door Sander Mol studienummer: 9576650 5 november 2010 introductie introductie masterplan stedebouwkundig ontwerp architectonisch concept uitwerking conclusie introductie

Nadere informatie

ONTWIKKELPERSPECTIEF KAZERNE KWARTIER VENLO. 3 juli 2019

ONTWIKKELPERSPECTIEF KAZERNE KWARTIER VENLO. 3 juli 2019 ONTWIKKELPERSPECTIEF KAZERNE KWARTIER VENLO 3 juli 2019 Vertrekpunt Organische ontwikkeling Historie als inspiratiebron Een ongedeelde stad met de Maas in het midden Placemaking als aanjager Ontwikkelperspectief:

Nadere informatie

HAVENGEBIED BRESKENS MASTERPLAN MEI 2015

HAVENGEBIED BRESKENS MASTERPLAN MEI 2015 HAVENGEBIED BRESKENS MASTERPLAN MEI 2015 1 OVERZICHT OVERZICHT P 2-7 RUIMTELIJKE RELATIES P 8 ONTSLUITING P 16 DE GROENE DIJK ALS DRAGER P 18 NIEUW VISSERIJNTRUM P 22 MIDDENHAVENDAM P 24 WESTHAVENDAM P

Nadere informatie

Terrasvilla. Riant wonen aan het water. BBVH Architecten

Terrasvilla. Riant wonen aan het water. BBVH Architecten Terrasvilla Riant wonen aan het water BBVH Architecten Foto gerealiseerde Terrasvilla Terrasvilla Woningtype: Vrijstaand Bebouwd oppervlak: 107 m² (ex. garage) Bruto woonoppervlak: 245 m² Woning inhoud:

Nadere informatie

WONEN IN DE HISTORISCHE BINNENSTAD

WONEN IN DE HISTORISCHE BINNENSTAD WONEN IN DE HISTORISCHE BINNENSTAD inhoudsopgave bergen op zoom een stad met geschiedenis De geschiedenis van Bergen op Zoom gaat ver terug. Al in de Romeinse tijd was het gebied rond de stad bewoond.

Nadere informatie

Ouverture: 24 ruime eengezins woningen aan de rand van de stad t 074 250 58 08

Ouverture: 24 ruime eengezins woningen aan de rand van de stad t 074 250 58 08 Alle voorzieningen bij de hand! a Marskant 19 Postbus 483 7550 AL Hengelo Architect Van Wylick, Eindhoven Uitvoering Dura Vermeer, Hengelo Constructeur Schreuders, Hengelo Ouverture: 24 ruime eengezins

Nadere informatie

BROCHURE Schoolstraat 9 Tynaarlo

BROCHURE Schoolstraat 9 Tynaarlo BROCHURE Schoolstraat 9 Tynaarlo Comfortabel en zorgeloos wonen in een rietgedekte woonboerderij kan! Deze prettige, de afgelopen 10 jaar uitstekend verbouwde woonboerderij staat in het hart van het geliefde

Nadere informatie

PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT

PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT WELKOM IN PARK ZUIDERHOUT Ouder worden is een mooie fase in het leven. Om nieuwe energie en inspiratie op te doen en van onze dierbaren te genieten. Tijd

Nadere informatie

Smakkelaarsveld 85, 3511 EB Utrecht

Smakkelaarsveld 85, 3511 EB Utrecht Smakkelaarsveld 85, 3511 EB Utrecht Vraagprijs 275.000,- k.k. Omschrijving Op zoek naar een twee laags topappartement met eigen parkeerplaats met uitzicht over de oude binnenstad van Utrecht? Dan is dit

Nadere informatie

Amsterdam overhoeks. Ontwerp voor her-ontwikkeling van het Shellterrein op de Noordelijke IJ-oever in Amsterdam.

Amsterdam overhoeks. Ontwerp voor her-ontwikkeling van het Shellterrein op de Noordelijke IJ-oever in Amsterdam. Amsterdam overhoeks Ontwerp voor her-ontwikkeling van het Shellterrein op de Noordelijke IJ-oever in Amsterdam. Amsterdam overhoeks Ontwerp voor her-ontwikkeling van het Shellterrein op de Noordelijke

Nadere informatie

Ambitiedocument Bensdorp

Ambitiedocument Bensdorp Ambitiedocument Bensdorp september 2013 Voorwoord Bensdorp, verleden en toekomst verbonden De cacao- en chocoladefabriek Bensdorp en Bussum zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Al bijna 150 jaar maakt

Nadere informatie

Jaarbeurs van de toekomst

Jaarbeurs van de toekomst Jaarbeurs van de toekomst Herontwikkeling Jaarbeursterrein De herontwikkeling van het Jaarbeursterrein is in 2015 gestart en zal doorlopen tot minimaal 2026. Belangrijk uitgangspunt is dat Jaarbeurs haar

Nadere informatie

ROC Mondriaan. Leidschenveen

ROC Mondriaan. Leidschenveen ROC Mondriaan Leidschenveen ROC Mondriaan Leidschenveen Locatie De locatie De locatie vormt een onderdeel van het deelplan Lanen van Leidschenveen en is gelegen op korte afstand van het centrum van Leidschenveen,

Nadere informatie

Uitmuntend afgewerkt penthouse in hartje centrum van Purmerend! Koemarkt 36 E Purmerend Vraagprijs ,- k.k.

Uitmuntend afgewerkt penthouse in hartje centrum van Purmerend! Koemarkt 36 E Purmerend Vraagprijs ,- k.k. Uitmuntend afgewerkt penthouse in hartje centrum van Purmerend! Koemarkt 36 E Purmerend Vraagprijs 650.000,- k.k. Welkom op Koemarkt 36 E in Purmerend Kenmerken van Koemarkt 36 E in Purmerend Kenmerken

Nadere informatie

DESKUNDIGENOPINIE NIJMEGEN

DESKUNDIGENOPINIE NIJMEGEN DESKUNDIGENOPINIE NIJMEGEN De deskundigenopinie vormt al sinds 2001 een vast programmaonderdeel van het bezoek aan een gaststad. Tijdens een rondwandeling beoordelen de bezoekers de binnenstad op een aantal

Nadere informatie

venlo Nieuw stedelijk gebied langs de rivier

venlo Nieuw stedelijk gebied langs de rivier s m a a s wa a r d venlo Nieuw stedelijk gebied langs de rivier Q4 Maasboulevard centrumdeel Luchtfoto oorspronkelijke situatie Maasboulevard kade en Maaspark Vleesplein Maaswaard Crescendo: groen, zorg,

Nadere informatie

Binnenstad ruimte voor voetgangers, fiets en consument. Ringstraten

Binnenstad ruimte voor voetgangers, fiets en consument. Ringstraten Binnenstad ruimte voor voetgangers, fiets en consument Ringstraten Agenda 1. Welkom 2. Inleiding wethouder Ben van Hees 3. Aanleiding 4. Raadsbesluit 8 maart 2017 5. Ringstraten worden fietsstraat 6. Hoe

Nadere informatie

offices Werken op een nieuw niveau www.levelleiden.nl

offices Werken op een nieuw niveau www.levelleiden.nl offices Werken op een nieuw niveau www.levelleiden.nl DE UNIQUE SELLING POINTS VAN LEVEL OFFICES OP EEN RIJ: hoogwaardige kantoorruimte met moderne uitstraling multifunctioneel concept met hotel, restaurant,

Nadere informatie

Een fascinerend nieuwbouw project!

Een fascinerend nieuwbouw project! I N F O R M A T I E B R O C H U R E Een fascinerend nieuwbouw project! Markant wonen in het hart van Borger. Alle voorzieningen om de hoek en een prachtig uitzicht op het dynamische centrum? Weiteringzathe

Nadere informatie