PUBLICATIE CONTRACT EDITIONS L'OASIS

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PUBLICATIE CONTRACT EDITIONS L'OASIS"

Transcriptie

1 PUBLICATIE CONTRACT in Frankrijk geregistreerd onder nummer

2 PUBLICATIE CONTRACT Dit contract is opgesteld tussen Editions L Oasis, 9 Route d Oupia, 34210, Olonzac, Frankrijk, tel , fax in Frankrijk geregistreerd onder nummer En geboren op (datum). te Adres... Voor publicatie van het werk met de titel De twee partijen sluiten dit contract met ingang van de datum vermeld onderaan dit contract. De auteur van het te publiceren werk geeft aan Editions l Oasis de niet exclusieve rechten om op aanvraag te drukken, reclame te maken, bestellingen aan te nemen, het werk te verkopen en te verspreiden, gelden te ontvangen van verkochte boeken door Editions l Oasis. Editions l Oasis verplichten zich om een verkooprapport op te stellen, en royalty s te betalen eens in de zes maanden, in januari en juli, als de royalty s meer dan 20 Euros bedragen. Editions l'oasis verplicht zich (na het getekende contract te hebben ontvangen, evenals de betaling en de verschillende bestanden, nodig om op te maken en te drukken) om : 1) Een ISBN (International Standard Book Number) nummer toe te kennen. 2) Een barcode te plaatsen op de omslag, om de verkoop van het werk te vergemakkelijken voor de boekhandels, en het werk bij voortduring beschikbaar te laten zijn voor te ontvangen bestellingen.* 3) De informatie over het werk beschikbaar te maken voor de verschillende boekhandels, en eventuele groot handels, maar kan niet aansprakelijk gesteld worden hoe deze informatie ontvangen en verwerkt wordt door de boekhandels en groothandels. Het werk zal een plaats krijgen op de website van Editions l Oasis.* 4) Een omslag (cover) in vierkleuren te ontwerpen, waarbij rekening gehouden wordt met de wensen van de auteur. De auteur kan ook zelf een omslag voorstellen, maar deze zal dan aan de eisen moeten voldoen qua formaat en resolutie die Editions l Oasis zal voorstellen. Ook zal dan het logo van Editions l Oasis en de adresgegevens op die omslag aangebracht moeten worden. In dit geval mag 150 Euro afgehouden worden van de prijs van het gekozen Plan. Het formaat van het boek zal in principe140 X 210 mm bedragen, tenzij anders overlegd.

3 5) Royalty s te betalen volgens het gekozen Plan. Deze royalty s zullen berekend worden op de werkelijke verkoopprijs ex B.T.W. (dus nadat een eventuele boekhandel- of andere korting eraf is gegaan). Het werk zal in principe ook als EBOOK (PDF bestand) beschikbaar gesteld worden, waarover de auteur eveneens royalty s zal ontvangen. Over deze royalty s zal 1 % door de Wet verplichte sociale lasten afgedragen moeten worden, wat in mindering gebracht zal worden van het te betalen bedrag. Over de boeken die door de auteur zelf gekocht zullen worden, met de auteurskorting volgens het gekozen Plan, zullen geen royalty s betaald worden.** 6) Editions l'oasis verplicht zich een korting te geven aan de auteur over de door hem/haar gekochte boeken, volgens het gekozen Plan.* 7) Editions l'oasis kan niet voor verantwoordelijk gehouden worden voor taal-, tik-, -schrijf-, stijl- en grammaticale fouten, en zullen hetzij een proefboek, hetzij een Goed Voor Afdruk PDF bestand zenden van het te drukken werk voor uiteindelijke goedkeuring door de auteur. 8) Editions l'oasis behoudt zich het recht voor elk werk zonder opgaaf van redenen te weigeren. In geval van annulering van het contract door Editions l Oasis, zal de auteur recht op terugbetaling hebben van eventueel al gestorte bedragen, met mindering van 50 Euro administratiekosten en andere eventueel gemaakte kosten. Dit kan uitsluitend plaatsvinden als het werk nog niet gedrukt is. 9) Editions l'oasis behoudt zich het recht voor reclame te maken voor het werk zoals haar dat goed dunkt, en het werk te verspreiden en te verkopen in de gehele wereld, in geprinte en elektronische vorm (EBOOK). 10) Editions l'oasis verplicht zich een boekhouding bij te houden van de royalty s, die voor de auteur op elk moment op aanvraag per beschikbaar gesteld zal worden. 11) Editions l'oasis verplicht zich de royalty s over te maken als deze de grens van 20 Euro overschrijden, elke zes maanden, in januari en juli. 12) Editions l'oasis kan op geen enkele manier de verkoop van een werk garanderen, aangezien het succes van een boek niet van te voren te weten is. 13) Editions l'oasis kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het doorgeven van correspondentie naar aanleiding van het werk, maar zal haar best doen dit altijd door te geven aan de auteur.

4 DE AUTEUR 1) Betaalt aan Editions l'oasis het bedrag volgens het gekozen Plan, evenals de eventueel gekozen opties. Ik kies : Plan A Basis Plan B Uitgebreid Plan C Optimum Plan D EBOOK (aankruisen s.v.p.). 2) Bevestigt de enige auteur te zijn van het werk, auteursrechten te hebben over het gehele werk en op geen enkele manier plagiaat te hebben gepleegd voor wat het werk betreft. In geval dat de auteur refereert aan uittreksels van andere werken, bevestigt hij hiervoor schriftelijke toestemming gehad te hebben van de desbetreffende schrijvers, en zal een kopie daartoe overleggen aan Editions l Oasis. Die referenties zullen ook genoemd worden in het werk. 3) Geeft de garantie dat het werk precies is, het privéleven van niemand schaadt, geen obsceniteiten bevat, of godslasterlijkheden, geen laster bevat of racisme, geen handelingen of gebruiken goedkeurt die in strijd zijn met het Woord van God, geen personen goedkeurt die door hun leven te kennen gegeven hebben in strijd te zijn met het Woord van God en dat het werk in het algemeen niet ingaat tegen de algemeen erkende Bijbelse leer en de grondbeginselen van het Woord van God (details eventueel vast te stellen door Editions l Oasis) en niet ingaat tegen de wetten van het land. Editions l Oasis behouden zich het recht voor om de uitgave en verkoop van een werk op elk moment te stoppen, als blijkt dat de auteur zich niet gehouden heeft aan deze clausule van het contract. In een dergelijk geval heeft de auteur het recht om de nog bestaande voorraad (geldt niet voor Plan D EBOOK) van zijn werk terug te kopen tegen kostprijs. De royalty s van eventueel in consignatie gegeven boeken zullen alsnog betaald worden wanneer er verkopen zijn, totdat de voorraad op is. De auteur kan op geen enkele wijze Editions l Oasis, haar werknemers, directeur of haar vertegenwoordigers aansprakelijk stellen voor enige schade als gevolg van de publicatie van het werk. 4) Geeft toestemming aan Editions l'oasis om reclame te maken voor het werk zoals het haar goed dunkt. Met elk voorstel of suggestie van de auteur zal rekening gehouden worden. 5) Accepteert dat elke verandering in het werk, nadat het uiteindelijke akkoord gegeven is, voor 150 Euro gefactureerd zal worden, plus 150 Euro voor een verandering in de omslag. Als een verandering een wijziging betekent in het aantal pagina s, zal dit eveneens gefactureerd worden volgens de bestaande prijsverschillen.* 6) Kan op elk moment het contract opzeggen zonder opgaaf van redenen, schriftelijk, met een opzegtermijn van 60 dagen, uitsluitend nadat het werk is gepubliceerd. Er kan dan geen teruggaaf van gelden geclaimd worden. 7) Zal Editions l'oasis op de hoogte brengen van elke verandering van adres, telefoonnummer en adres. 8) Ratificeert door zijn/haar handtekening onderaan dit contract alle artikelen en voorwaarden van dit contract.

5 ALGEMENE VOORWAARDEN 9) Alle geldboekingen zullen in Euros gedaan worden. Dit contract kan op geen enkele wijze veranderd worden, zonder voorafgaande toestemming van beide partijen. Het heeft rechtsgeldigheid zowel voor de auteur als voor Editions l'oasis, hun erfgenamen, en vertegenwoordigers. 10) De publieksprijs van het werk, waar de royalty s van afhangen, kan door de auteur vastgesteld worden, maar moet een redelijke prijs zijn, zoals het voor een vergelijkbaar werk gebruikelijk is. Editions l'oasis behoudt zicht het recht voor in overleg met de auteur de voorgestelde prijs aan te passen aan wat gebruikelijk is op de markt voor een vergelijkbaar werk, met ongeveer hetzelfde formaat en aantal pagina s. 11) Als in het tweede jaar na het uitbrengen van het werk de verkoop niet meer dan 10 stuks zal bedragen, dan behoudt Editions l Oasis zich het recht voor het werk uit de verkoop terug te trekken. De auteur zal dan het recht hebben om de nog bestaande voorraad terug te kopen tegen kostprijs, plus 50 Euro ex. B.T.W. voor administratie kosten (geldt niet voor PLAN D EBOOK). Het werk zal dan van onze website afgenomen worden. Echter, het blijft dan mogelijk dat de bij verschillende groothandels in consignatie gegeven exemplaren in de verkoop, en dus ook op hun website blijven. Editions l Oasis zal dan de auteur daarover informeren, en zal de eventuele uit deze verkopen ontstane royalty s uitbetalen aan de auteur. 12) Overige details voor wat betreft verspreiding, royalty s, reclame, enz. zijn opgesteld in het gekozen Plan (zie website of ons om details naar publiceeruwboek@orange.fr.). Gemaakt te, datum : De auteur (naam, voornaam) Voor Editions l'oasis, de directeur René de Groot *(geldt niet voor PLAN D EBOOK)

ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE GEDICHTEN EN GEDACHTEN. Jelly Verwaal

ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE GEDICHTEN EN GEDACHTEN. Jelly Verwaal ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE GEDICHTEN EN GEDACHTEN Jelly Verwaal ISBN 9789086030651 2013, Jelly Verwaal Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd

Nadere informatie

ONZE VISIE, UW PASSIE

ONZE VISIE, UW PASSIE ONZE VISIE, UW PASSIE CONCEPT Iedere auteur maakt met zijn/haar boek een creatieve ontwikkeling door en vaak gaat hier (met vooral bij beginnende schrijvers) maanden, zelfs jaren werk in zitten. Vervolgens

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Uitgeverij Goede Daad

Algemene voorwaarden Uitgeverij Goede Daad Algemene voorwaarden 1 Algemeen 1.1. Deze Verkoop- en Leveringsvoorwaarden (voorwaarden) zijn van toepassing op aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van. Door het totstandkomen van een overeenkomst

Nadere informatie

Bookalike faciliteert de verkoop uit voorraad of on demand rechtstreeks aan de consument of via de boekhandel

Bookalike faciliteert de verkoop uit voorraad of on demand rechtstreeks aan de consument of via de boekhandel Maken van een webshop bij Bookalike Bookalike faciliteert de verkoop uit voorraad of on demand rechtstreeks aan de consument of via de boekhandel Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijkheden van

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Bizzix geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Tilburg

Leveringsvoorwaarden Bizzix geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Tilburg Leveringsvoorwaarden Bizzix geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Tilburg Artikel 1 - Algemene definities 1.1 Verkoper: Bizzix, in haar hoedanigheid rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar directeur

Nadere informatie

VOORWAARDEN VOOR GEBRUIK van door het museum VERSTREKTE REPRODUCTIES

VOORWAARDEN VOOR GEBRUIK van door het museum VERSTREKTE REPRODUCTIES VOORWAARDEN VOOR GEBRUIK van door het museum VERSTREKTE REPRODUCTIES 1. Gebruiksvergoeding Bij openbaarmaking van afbeeldingen uit de collecties van het museum wordt een gebruiksvergoeding berekend volgens

Nadere informatie

Compacte dienstverlening voor uitgeverijen

Compacte dienstverlening voor uitgeverijen Compacte dienstverlening voor uitgeverijen Wilt u in de etalage bij 2500 (internet)boekhandels? Serieus uitgeven tegen een voordelig starterstarief? En ondersteuning in administratie en informatie? Dan

Nadere informatie

Foreal Creative Media is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 54609577. Opgemaakt te Brunssum op 23 april 2014.

Foreal Creative Media is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 54609577. Opgemaakt te Brunssum op 23 april 2014. Algemene voorwaarden Foreal Creative Media is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 54609577. Opgemaakt te Brunssum op 23 april 2014. 1) Definities 1.1 Opdrachtgever Onder opdrachtgever

Nadere informatie

1.4 Gebruiker: Iedere gebruiker die via een uiting van een affiliate één of meer producten en/of diensten afneemt.

1.4 Gebruiker: Iedere gebruiker die via een uiting van een affiliate één of meer producten en/of diensten afneemt. Algemene Voorwaarden Onderstaand treft u de voorwaarden aan die van toepassing zijn op deelname aan het affiliateprogramma van MobileMoney. Als u akkoord gaat met deze algemene voorwaarden wordt verondersteld

Nadere informatie

PROMOPACK HORECATEL 2016

PROMOPACK HORECATEL 2016 PROMOPACK HORECATEL 2016 Promotiemogelijkheden bij HORECATEL HORECATEL biedt u verschillende mogelijkheden voor een maximale zichtbaarheid en om promotie te voeren in het kader van de beurs. Maak gebruik

Nadere informatie

1.1 Op de koopovereenkomst tussen Dermonalshop.nl en de klant zijn zowel het nederlands recht als de algemene voorwaarden van toepassing.

1.1 Op de koopovereenkomst tussen Dermonalshop.nl en de klant zijn zowel het nederlands recht als de algemene voorwaarden van toepassing. Leveringsvoorwaarden 1. toepassing 1.1 Op de koopovereenkomst tussen Dermonalshop.nl en de klant zijn zowel het nederlands recht als de algemene voorwaarden van toepassing. 1.2 De algemene voorwaarden

Nadere informatie

glasvezelnetwerken (FttH: glasvezel tot in huis) bedoeld.

glasvezelnetwerken (FttH: glasvezel tot in huis) bedoeld. Algemene Voorwaarden Glasvezel- vergelijken.nl Welkomopwww.glasvezel- vergelijken.nl(glasvezel- vergelijken.nl)endankvoorjebezoek. Glasvezel- vergelijken.nliseenvergelijkingssiteophetgebiedvandienstenover100%

Nadere informatie

Voorwaarden diensten van Mondiger (Versie november 2012).

Voorwaarden diensten van Mondiger (Versie november 2012). Voorwaarden diensten van Mondiger (Versie november 2012). 1. Mondiger heeft zich tot doel gesteld hulp te verlenen aan vrije beroepsbeoefenaren en anderen voor zo ver de kennis daarvoor bij Mondiger aanwezig

Nadere informatie

Advertentiebeleid Januari 2018

Advertentiebeleid Januari 2018 Advertentiebeleid Januari 2018 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Algemene Geschiktheidscriteria... 3 Verspreiding van het Freya Magazine en de beschikbaarheid van ruimte voor reclame... 4 Website Statistieken

Nadere informatie

ADVERTENTIEBELEID. Endometriose Stichting

ADVERTENTIEBELEID. Endometriose Stichting ADVERTENTIEBELEID Endometriose Stichting JULI 2017 INHOUDSOPGAVE Inleiding 3 Principes 3 Algemene Geschiktheidscriteria 3 Verspreiding van het De buikspreker en de beschikbaarheid van ruimte voor reclame

Nadere informatie

LITERAIR UITGAVECONTRACT

LITERAIR UITGAVECONTRACT LITERAIR UITGAVECONTRACT Tussen partij enerzijds Naam en voornaam: Adres: hierna de Auteur genoemd, en partij anderzijds De vennootschap met maatschappelijke zetel te: ingeschreven in de Kruispuntbank

Nadere informatie

Advertentiebeleid Freya. Inhoudsopgave

Advertentiebeleid Freya. Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding... 2 Algemene Geschiktheidscriteria... 2 Verspreiding van het Freya Magazine en de beschikbaarheid van ruimte voor reclame... 3 Website Statistieken en advertentieruimte... 3 Media

Nadere informatie

VvL-Adviescontract voor digitale publicaties

VvL-Adviescontract voor digitale publicaties 1 VvL-Adviescontract voor digitale publicaties Adviescontract voor de digitale publicatie van een oorspronkelijk Nederlandstalig literair werk of van een Nederlandse vertaling van een literair werk Inleiding

Nadere informatie

AFO 435 Leners - incassobureau

AFO 435 Leners - incassobureau AFO 435 Leners - incassobureau 435.1 Inleiding Onbetaalde rekeningen van bibliotheekgebruikers worden steeds vaker doorgestuurd naar professionele Incassobureaus. Om een goede administratie bij te kunnen

Nadere informatie

17. Toepasselijk recht en geschilbeslechting Op deze Overeenkomst is Nederlands recht van toepassing.

17. Toepasselijk recht en geschilbeslechting Op deze Overeenkomst is Nederlands recht van toepassing. Voorwaarden 1. Definities i) Onder de term "Services" wordt verstaan alle diensten die door Lloyd's Register Nederland BV ("LR" of "LRQA") aan de klant worden verstrekt; ii) "Overeenkomst" betekent de

Nadere informatie

Echtverklaring op erewoord - periodieke pers

Echtverklaring op erewoord - periodieke pers Echtverklaring op erewoord - periodieke pers Gegevens voor de in 2013 uitgegeven periodieke publicaties Uiterste datum van inlevering: 30 juni 2015 Reprografierechten voor de uitgevers van periodieke publicaties?

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Coaching & Training

Algemene Voorwaarden Coaching & Training Algemene Voorwaarden Coaching & Training Artikel 1 Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle mondelinge en schriftelijke offertes en overeenkomsten van of met en alle daarmee

Nadere informatie

A l g e m e n e V o o r w a a r d e n K a b o o k U i t g e v e r s

A l g e m e n e V o o r w a a r d e n K a b o o k U i t g e v e r s A l g e m e n e V o o r w a a r d e n K a b o o k U i t g e v e r s Artikel 1 Begrippenlijst Dienst Klant Leverancier Overeenkomst Product Rechten van Intellectuele vorm Een door de Leverancier te leveren

Nadere informatie

1. Definities. 3. Ontvangstbevestiging. De ontvangstbevestiging, zoals omschreven in artikel 3.2 van deze Voorwaarden.

1. Definities. 3. Ontvangstbevestiging. De ontvangstbevestiging, zoals omschreven in artikel 3.2 van deze Voorwaarden. 1. Definities 1. In deze Algemene voorwaarden wordt verstaan onder: keukenproducten.nl,. De Keukenproducten-site van Lemmers coordinates vof, gevestigd te Hellendoorn. 2. Lemmers coordinates, verzorgt

Nadere informatie

DocuSign -handleiding voor SAP

DocuSign -handleiding voor SAP DocuSign -handleiding voor SAP Inhoud 1. DocuSign -handleiding voor SAP... 2 2. Ontvangst van de e-mailmelding... 2 3. Document ondertekenen... 3 4. Andere opties... 4 4.1 Later voltooien... 4 4.2 Afdrukken

Nadere informatie

Gebruikershandleiding bij CARESTREAM MyVue Onderdeelnr. 6K4163_nl

Gebruikershandleiding bij CARESTREAM MyVue Onderdeelnr. 6K4163_nl Gebruikershandleiding bij CARESTREAM MyVue Onderdeelnr. 6K4163_nl 2012-11-27 PAGINA 1 van 9 Inhoudsopgave 1 Inleiding...4 2 Inloggen...4 3 Uw onderzoek bekijken...5 4 Uw onderzoek distribueren...7 4.1

Nadere informatie

Postcode: Gemeente:... E-mail:... Model duopartner Naam : Voornaam: Hierna model genoemd.

Postcode: Gemeente:... E-mail:... Model duopartner Naam : Voornaam: Hierna model genoemd. Overeenkomst voor fotoshoot Blz: 1 van 2 Versie 2.05 TUSSEN MODEL(LEN) EN HOBBYFOTOGRAAF. Hobbyfotograaf: Gerrit Jansen, hierna hobbyfotograaf genoemd Model : Naam: Voornaam: Geboren te: op: / / Adres:.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Juliantien Fotografie. 1. Definities. Mei 2018

Algemene Voorwaarden Juliantien Fotografie. 1. Definities. Mei 2018 Algemene Voorwaarden Juliantien Fotografie Mei 2018 Juliantien Fotografie Juliantien Schipper Westerhaar-Vriezenveensewijk Kvk 62258265 E-mail: info@juliantien.nl 1. Definities In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden VEGA Nederland B.V. - België

Algemene voorwaarden VEGA Nederland B.V. - België Algemene voorwaarden VEGA Nederland B.V. - België 1. Algemene clausule: Wij leveren alleen aan bedrijven die bij de KvK geregistreerd zijn, wij verkopen niet aan particulieren. De onderhavige algemene

Nadere informatie

Handleiding Simon. 5 juni Schouw Informatisering B.V. Danny Cevaal. Versienummer 1.0

Handleiding Simon. 5 juni Schouw Informatisering B.V. Danny Cevaal. Versienummer 1.0 Handleiding Simon 5 juni 2015 Schouw Informatisering B.V. Danny Cevaal Versienummer 1.0 2 Schouw Informatisering BV. behoudt zich het recht voor veranderingen in deze publicatie te allen tijde uit te voeren.

Nadere informatie

WHOIS-beleid.eu-domeinnamen v.1.0. WHOIS-beleid.eu-domeinnamen

WHOIS-beleid.eu-domeinnamen v.1.0. WHOIS-beleid.eu-domeinnamen DEFINITIES De termen zoals gedefinieerd in de Bepalingen en voorwaarden en/of de.eu- Regels voor geschillenbeslechting worden in dit document gebruikt en geschreven met een hoofdletter. PARAGRAAF 1. PRIVACYBELEID

Nadere informatie

Twee weken voor aanvang van de masterclass ontvangt de deelnemer de inloggegevens voor de digitale leeromgeving.

Twee weken voor aanvang van de masterclass ontvangt de deelnemer de inloggegevens voor de digitale leeromgeving. Algemene voorwaarden 1. Partijen Deze algemene voorwaarden gelden voor alle deelnemers aan de masterclasses Zo schrijf je een boek, Wie geeft mijn boek uit? en Zo promoot je je boek en voor deelnemers

Nadere informatie

Voorwaarden ONS PSV (PDF) ALGEMEEN

Voorwaarden ONS PSV (PDF) ALGEMEEN Voorwaarden ONS PSV (PDF) ALGEMEEN 1. Definities In deze voorwaarden zijn de volgende definities van toepassing: de club betekent PSV NV; het stadion betekent het Philips Stadion aan Frederiklaan 10 te

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Algemeen Onder Nena's Sweet Creations wordt in deze algemene voorwaarden en elders op de site verstaan de eenmanszaak Nena's Sweet Creations gevestigd Raadhuisplein 10A, 1701EJ te

Nadere informatie

MEGADRUKWERK.NL LEVERINGSVOORWAARDEN

MEGADRUKWERK.NL LEVERINGSVOORWAARDEN MEGADRUKWERK.NL LEVERINGSVOORWAARDEN Let op: Wanneer u besteld bij Megadrukwerk.nl, verklaart u dat u akkoord gaat met de voorwaarden die in dit document staan beschreven. Versie 1.2 juni 2006 Hiermee

Nadere informatie

Vergunningaanvraag Banieren

Vergunningaanvraag Banieren Vergunningaanvraag Banieren Vergunningaanvraag voor het (laten) plaatsen van banieren in de gemeente Utrecht Voor het in behandeling nemen van deze vergunningaanvraag bent u leges (vrij van BTW) verschuldigd.

Nadere informatie

CONTRACTEN NEDERLAND

CONTRACTEN NEDERLAND CONTRACTEN NEDERLAND VOORSTEL VOOR MINIMUM 3 JAAR Elk voorstel bestaat uit een combinatie van RECLAMEBORDEN (zie punt 1) en KLEDIJSPONSORING (zie punt 2, type A of B) en wordt aangegaan voor minstens 3

Nadere informatie

Overeenkomst Journalisten

Overeenkomst Journalisten Overeenkomst Journalisten De ondergetekende. 1. De besloten vennootschap Pressexpress BV, kantoorhoudende te Amstelveen, 1181 JC, Biesbosch 225, hierna te noemen PEBV 2. de journalist/ freelancer schrijver,

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN VOOR DE PORTAL Leisure Lab

GEBRUIKSVOORWAARDEN VOOR DE PORTAL Leisure Lab GEBRUIKSVOORWAARDEN VOOR DE PORTAL Leisure Lab 1. VERMELDINGEN MET BETREKKING TOT DE WEBSITE " Leisure Lab " 1.1 Editor De website van Leisure Lab (hierna de «Portal» of «Portal Leisure Lab») duidt de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden voor Castings en Shoots esthetic modelmanagement Deze Algemene Voorwaarden voor Castings en Shoots zijn van toepassing op de zakelijke relatie tussen bemiddelingsbedrijven en (aspirant)

Nadere informatie

Betalingskorting onderdeel van changelist v6.35.0

Betalingskorting onderdeel van changelist v6.35.0 Betalingskorting onderdeel van changelist v6.35.0 Beschikbaar vanaf: 19 Mei, 2014 Twinfield International NV De Beek 9-15 3871 MS Hoevelaken The Netherlands Belangrijk bericht Niets van deze uitgave mag

Nadere informatie

1 Begrippen. Algemene voorwaarden

1 Begrippen. Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Met het invullen en ondertekenen van het formulier en zorgovereenkomst gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Robert Pieters (begeleider op maat) zoals deze hieronder zijn

Nadere informatie

Woningruil. Huurcontract en regelgeving. Bent u op zoek naar een andere woning? Denk dan eens aan woningruil. Hoe gaat woningruil in zijn werk?

Woningruil. Huurcontract en regelgeving. Bent u op zoek naar een andere woning? Denk dan eens aan woningruil. Hoe gaat woningruil in zijn werk? Huurcontract en regelgeving Woningruil Bent u op zoek naar een andere woning? Denk dan eens aan woningruil. Hoe gaat woningruil in zijn werk? Wat is woningruil? Bij woningruil ruilen twee of meer huurders

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden beebox

Algemene Voorwaarden beebox Algemene Voorwaarden beebox Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gebruikte woorden, in enkelvoud of meervoud, die aanvangen met een hoofdletter, hebben de betekenis van de schuin gedrukte

Nadere informatie

MIJN BOEKRECHTEN TERUG... EN NU?

MIJN BOEKRECHTEN TERUG... EN NU? Handleiding voor deelname aan door Rikky Schrever van Boekenwolk, november 2012 Dit document is bestemd voor kinderboekenauteurs en illustratoren die overwegen om deel te nemen aan Boekenwolk. INHOUD 1.0

Nadere informatie

PROMOPACK HORECATEL 2017

PROMOPACK HORECATEL 2017 PROMOPACK HORECATEL 2017 Promotiemogelijkheden bij Horecatel Horecatel biedt u verschillende mogelijkheden voor een maximale zichtbaarheid en om promotie te voeren in het kader van de beurs. Maak gebruik

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Gastouderbureau Vip

Algemene Voorwaarden Gastouderbureau Vip Algemene Voorwaarden Gastouderbureau Vip Gastouderbureau Vip (hierna te noemen GOB Vip), Adres Scheumergats 1, 6305 BM te Schin op Geul. Geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang onder nummer:

Nadere informatie

1.1 Deze Verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op elke coupon die jij bij Beauty Center Annabell koopt.

1.1 Deze Verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op elke coupon die jij bij Beauty Center Annabell koopt. 1. Algemene informatie 1.1 Deze Verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op elke coupon die jij bij Beauty Center Annabell koopt. 1.2 Met Beauty Center Annabell wordt Annabell bedoeld, een bedrijf dat is

Nadere informatie

Voorwaarden. Kaartontwerpers

Voorwaarden. Kaartontwerpers Voorwaarden Kaartontwerpers Voorwaarden voor Kaartontwerpers Kaartje2go biedt je de mogelijkheid om via de website van Kaartje2go door jou ontworpen kaarten te uploaden. Deze kaarten kunnen door klanten

Nadere informatie

Informatie over verkopen aan Vidomes. Zo koopt Vidomes de woning weer van u terug

Informatie over verkopen aan Vidomes. Zo koopt Vidomes de woning weer van u terug Informatie over verkopen aan Vidomes Uw Koopgarantwoning verkopen? Zo koopt Vidomes de woning weer van u terug Uw Koopgarant-woning verkopen? Zo koopt Vidomes de woning weer van u terug Heeft u een Koopgarant-woning

Nadere informatie

Abonnementsvoorwaarden HeldermanICT

Abonnementsvoorwaarden HeldermanICT Abonnementsvoorwaarden HeldermanICT 1. Definities In deze abonnementsvoorwaarden wordt verstaan onder: Abonnee: een ieder die ten behoeve van zichzelf dan wel een ander met HeldermanICT een abonnementsovereenkomst

Nadere informatie

WERKBOEK. Van bierviltje tot BESTS LL R. Daisy Goddijn

WERKBOEK. Van bierviltje tot BESTS LL R. Daisy Goddijn WERKBOEK WERKBOEK Van bierviltje tot BESTS LL R Daisy Goddijn Inhoudsopgave Inleiding 4 Opdracht 1. De basis voor succes: het doel van jouw boek 5 Opdracht 2. Wie is jouw MIK? 9 Opdracht 3. Uitgeefproces:

Nadere informatie

Standaard overeenkomst Stichting GeefGratis en het aangesloten goede doel

Standaard overeenkomst Stichting GeefGratis en het aangesloten goede doel Standaard overeenkomst & Algemene voorwaarden Ieder aangesloten goede doel bij Stichtig GeefGratis moet minimaal onderstaande overeenkomst ondertekend ingestuurd hebben naar Stichting GeefGratis. Vergeet

Nadere informatie

Gochsestraat 24A, 6851 JE Huissen

Gochsestraat 24A, 6851 JE Huissen PRIVACYVERKLARING ZivaLife, gevestigd aan de Gochsestraat 24A te Huissen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Contactgegevens: Gochsestraat

Nadere informatie

HANDVEST VAN GOED GEDRAG

HANDVEST VAN GOED GEDRAG PATRIMONIALE OPDRACHTBRIEF Makelaar geregistreerd onder nr. Ondernemingsnr. HANDVEST VAN GOED GEDRAG Onafhankelijke makelaars die advies geven op het gebied van vermogensbeheer, verbinden zich ertoe een

Nadere informatie

KONINKLIJK MUSEUM VAN HET LEGER EN DE

KONINKLIJK MUSEUM VAN HET LEGER EN DE KONINKLIJK MUSEUM VAN HET LEGER EN DE KRIJGSGESCHIEDENIS Jubelpark 3-1000 Brussel Documentatiecentrum FOTOGRAFISCHE REPRODUCTIES : Aanvraag en voorwaarden 1.Prijzen en leveringstermijn 1.1. Aanmaak fotografische

Nadere informatie

Prijslijst en algemene voorwaarden 2012

Prijslijst en algemene voorwaarden 2012 Prijslijst en algemene voorwaarden 2012 Bruidsfotografie Pakket A: 4 uur fotografie 500,00 Pakket B: 5 uur fotografie 625,00 Pakket C: 6 uur fotografie 750,00 Elk extra uur 100,00 Reiskosten vanaf 35 km

Nadere informatie

Dealerdirect BV 1DayCar.com Rigtersbleek Zandvoort 10-1.37 7521 BE Enschede

Dealerdirect BV 1DayCar.com Rigtersbleek Zandvoort 10-1.37 7521 BE Enschede Specifieke voorwaarden 1DayCar.com 4.0 Algemeen 1. Deze specifieke voorwaarden maken deel uit van alle overeenkomsten, gesloten tussen Dealerdirect BV h.o.d.n. 1DayCar.com, koper en leverende autodealer

Nadere informatie

Voorwaarden diensten van Mondiger (Versie juni 2014).

Voorwaarden diensten van Mondiger (Versie juni 2014). Voorwaarden diensten van Mondiger (Versie juni 2014). 1. Mondiger heeft zich tot doel gesteld hulp te verlenen aan vrije beroepsbeoefenaren en anderen voor zo ver de kennis daarvoor bij Mondiger aanwezig

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Harmanda Wapstra fotografie.

Algemene voorwaarden Harmanda Wapstra fotografie. Algemene voorwaarden Harmanda Wapstra fotografie. Bedrijfsgegevens Handelsnaam: Harmanda Wapstra Fotografie Kvk nr: 68484879 BTW-nr: NL210086051 Rekening nummer: NL65 INGB 0652 9528 95 1. Algemeen 1. Deze

Nadere informatie

Vrachtbon uitleg. Paraaf voor akkoord.. 1

Vrachtbon uitleg. Paraaf voor akkoord.. 1 Vrachtbon uitleg Tijdens het uitvoeren van de ritopdracht maakt u gebruik van een zogenaamde Easy2send vrachtbon, hieronder vindt u een voorbeeld. Veel van onze klanten hebben al voorgedrukte exemplaren

Nadere informatie

administratie afdeling facturering Kaderberoepsgerichte leerweg en Gemengde leerweg

administratie afdeling facturering Kaderberoepsgerichte leerweg en Gemengde leerweg administratie afdeling facturering Kaderberoepsgerichte leerweg en Gemengde leerweg colofon Uitgeverij: Edu Actief b.v. Meppel Auteurs: A. Bosma, P.F.C. Croese, M. van Esch, H. Kamerbeek, J.M. van der

Nadere informatie

Standaardbepalingen en voorwaarden voor de dienstverlening door itslearning Nederland B.V.

Standaardbepalingen en voorwaarden voor de dienstverlening door itslearning Nederland B.V. Standaardbepalingen en voorwaarden voor de dienstverlening door itslearning Nederland B.V. Versie 1.4, 9 juli 2015 (http://www.itslearning.nl/voorwaarden) 1. Begrippen Opdrachtnemer : De rechtspersoon

Nadere informatie

Wij maken uw eigen boek!

Wij maken uw eigen boek! Wij maken uw eigen boek! Ieder mens heeft een boek in zich, het moet alleen nog worden gemaakt (vrij naar Michelangelo) Een eigen boek. Soms is het een persoonlijk verhaal over gebeurtenissen in het leven.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden bedrijven en (non-profit) organisaties Typeopleiding Succes BV

Algemene voorwaarden bedrijven en (non-profit) organisaties Typeopleiding Succes BV Algemene voorwaarden bedrijven en (non-profit) organisaties Typeopleiding Succes BV In de Algemene Voorwaarden voor bedrijven en non-profit instellingen lees je alles over de voorwaarden, die verbonden

Nadere informatie

Algemenevoorwaarden. Winschoten, 30 oktober 2011. Inhoudsopgave

Algemenevoorwaarden. Winschoten, 30 oktober 2011. Inhoudsopgave Algemenevoorwaarden Inhoudsopgave Algemeen...2 Onderhoud van de website...2 Aanbiedingen en offertes...2 Prijzen, facturatie en betaling...2 Verplichtingen...3 Uitvoering van de overeenkomst...3 Wijzigingen

Nadere informatie

Valuta herwaardering. Onderdeel van changelist v6.36.0. Beschikbaar vanaf: 24 juni 2014

Valuta herwaardering. Onderdeel van changelist v6.36.0. Beschikbaar vanaf: 24 juni 2014 Valuta herwaardering Onderdeel van changelist v6.36.0 Beschikbaar vanaf: 24 juni 2014 Twinfield International NV De Beek 9-15 3871 MS Hoevelaken Nederland Belangrijk bericht Niets van deze uitgave mag

Nadere informatie

Algemene voorwaarden UNIVERSUM webdesign

Algemene voorwaarden UNIVERSUM webdesign Algemene voorwaarden UNIVERSUM webdesign Versie 1.0.2 maart 2017 1. Algemeen 1.1 De algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, aanbieding en overeenkomst tussen UNIVERSUM webdesign en

Nadere informatie

UW DOCTORAAT PERFECT GEDRUKT HANDLEIDING. Procopia. specialist in doctoraten en thesissen met zorg en persoonlijke service

UW DOCTORAAT PERFECT GEDRUKT HANDLEIDING. Procopia. specialist in doctoraten en thesissen met zorg en persoonlijke service UW DOCTORAAT PERFECT GEDRUKT HANDLEIDING Procopia specialist in doctoraten en thesissen met zorg en persoonlijke service www.procopia.be Hoe verloopt het drukken van je doctoraat 1. Start Je kan op twee

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Hieronder zijn de algemene voorwaarden van Ownyourgoals opgenomen. Ik wil u er op wijzen dat een consument rechten heeft die bij de wet zijn vastgelegd. Deze rechten kunt u hier nalezen:

Nadere informatie

Compacte dienstverlening voor uitgeverijen

Compacte dienstverlening voor uitgeverijen Compacte dienstverlening voor uitgeverijen Wilt u in de etalage bij 2500 (internet)boekhandels? Serieus uitgeven tegen een voordelig starterstarief? En ondersteuning in administratie en informatie? Dan

Nadere informatie

1.5 Onder "Koper" wordt verstaan de derde, die met &Champagne een rechtsgeldige contractuele relatie is aangegaan.

1.5 Onder Koper wordt verstaan de derde, die met &Champagne een rechtsgeldige contractuele relatie is aangegaan. Algemene voorwaarden Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten en diensten van &Champagne V.O.F. en op alle met &Champagne aangegane overeenkomsten.

Nadere informatie

CO-PRODUCTIE-OVEREENKOMST PODIUMKUNSTEN Model artistieke samenwerking

CO-PRODUCTIE-OVEREENKOMST PODIUMKUNSTEN Model artistieke samenwerking CO-PRODUCTIE-OVEREENKOMST PODIUMKUNSTEN Model artistieke samenwerking De ondergetekenden: 1 (naam en rechtsvorm) woonplaats: OF waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te ingeschreven in de Kruispuntbank

Nadere informatie

1. De bestellingen en verkopen van gordijnen op maat worden u aangeboden door

1. De bestellingen en verkopen van gordijnen op maat worden u aangeboden door Algemene voorwaarden 1. De bestellingen en verkopen van gordijnen op maat worden u aangeboden door B.V.B.A. DK2000 NEW onder de naam Gordijnen Op Maat met btw nr: 0833.580.584 en maatschappelijke zetel

Nadere informatie

MGSPORTS ALGEMENE VOORWAARDEN

MGSPORTS ALGEMENE VOORWAARDEN 1. MGsports a) MGsports is een club met een gedeponeerd handelsmerk dat eigendom is van MGsports Nederland, dat als voornaamste doel heeft de leden van de club gezondheidsfaciliteiten en zwemonderwijs

Nadere informatie

LESGELD & VOORWAARDEN SEIZOEN

LESGELD & VOORWAARDEN SEIZOEN LESGELD & VOORWAARDEN SEIZOEN 2018 2019 Aantal lessen in de week In 9 keer (alleen automatisch incasso!) In 1 keer (overboeking/ contant) In 1 keer (alleen contant!) 1 uur 35, - per termijn 315, - 2 uur

Nadere informatie

VOORDELIGE ENERGIETARIEVEN

VOORDELIGE ENERGIETARIEVEN VOORDELIGE ENERGIETARIEVEN Zoals u wellicht weet, bent u vrij in het kiezen van uw energieleverancier. Vereniging Gebra heeft een kortingsregeling voor elektriciteit en gas met MAIN Energie te Amsterdam.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Averus Continue. Deze algemene voorwaarden zijn onderdeel van uw kredietovereenkomst.

Algemene voorwaarden Averus Continue. Deze algemene voorwaarden zijn onderdeel van uw kredietovereenkomst. Algemene voorwaarden Averus Continue Deze algemene voorwaarden zijn onderdeel van uw kredietovereenkomst. Versie 3.0 September 2014 Inhoudsopgave Definities... 3 Algemeen... 4 Artikel 1. Doorlopend krediet...

Nadere informatie

INFORMATIE GEBOORTE KAARTJE

INFORMATIE GEBOORTE KAARTJE 2/5 INFORMATIE KAARTJE Wat leuk dat jullie geïnteresseerd zijn in de geboortekaartjes van Olli en Jeujeu! _Vaste collectie Keuze uit bestaande geboortekaartjes/illustraties van Olli en Jeujeu. _ Exclusieve

Nadere informatie

SIRET: 804 100 154 00017 ALGEMENE VOORWAARDEN VERTAALWERKZAAMHEDEN QUODIXIT

SIRET: 804 100 154 00017 ALGEMENE VOORWAARDEN VERTAALWERKZAAMHEDEN QUODIXIT Quodixit Vertalingen Taaltrainingen www.quodixit.com SIRET: 804 100 154 00017 ALGEMENE VOORWAARDEN VERTAALWERKZAAMHEDEN QUODIXIT 1 TOEPASSELIJKHEID VAN DE VOORWAARDEN 1.1 Deze algemene voorwaarden gelden

Nadere informatie

Deelnemingsaanvraag 58 e INTERNATIONALE BEURS VAN DE BOUW, RENOVATIE EN BINNENHUISINRICHTING

Deelnemingsaanvraag 58 e INTERNATIONALE BEURS VAN DE BOUW, RENOVATIE EN BINNENHUISINRICHTING De beurs «BATIBOUW» wordt georganiseerd door FISA OPERATIONS NV (hieronder «FISA»): Lenniksebaan 451 - B-1070 Brussel Dit document omvat, vanwege de «Kandidaat-Exposant», een Deelnemingsaanvraag aan de

Nadere informatie

Opzeggen Abonnement v1.15. Domein Organisatie

Opzeggen Abonnement v1.15. Domein Organisatie Opzeggen Abonnement v1.15 Domein Organisatie Met behulp van dit formulier kunt u uw abonnement op de Certificatiedienstverlening van KPN opzeggen. Voor de gewenste ingangsdatum van de opzegging dient u

Nadere informatie

Disclaimer (Legal Notice) & Privacyreglement

Disclaimer (Legal Notice) & Privacyreglement Disclaimer (Legal Notice) & Privacyreglement van toepassing vanaf het moment dat de klant het Lingomaster inschrijfformulier voor particulieren heeft ingevuld en ondertekend. van toepassing vanaf het moment

Nadere informatie

JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803.

JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803. JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803. JR Sportshoes verricht haar werkzaamheden uitsluitend overeenkomstig deze voorwaarden,

Nadere informatie

Rabobank - Automatisch inlezen banktransacties - Automatisch importeren betaal- en incassobestanden behorend bij changelist v6.2.7

Rabobank - Automatisch inlezen banktransacties - Automatisch importeren betaal- en incassobestanden behorend bij changelist v6.2.7 Rabobank - Automatisch inlezen banktransacties - Automatisch importeren betaal- en incassobestanden behorend bij changelist v6.2.7 Eerste beschikbaarheid: 3 oktober 2011 Twinfield International NV De Beek

Nadere informatie

HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL

HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL SCHOUW INFORMATISERING B.V. 11-10-2018 HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL Schouw Informatisering B.V. behoudt zich het recht voor veranderingen in deze publicatie te allen tijde

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Anne Sara webwinkel

Algemene voorwaarden Anne Sara webwinkel Algemene voorwaarden Anne Sara webwinkel 1. Definities en identiteit 1.1 Onder Anne Sara wordt verstaan; De eenmanszaak Anne Sara gevestigd te (2652JP) Berkel en Rodenrijs, aan de Ijmeerstraat 139, geregistreerd

Nadere informatie

Ondernemen en de webshop 1

Ondernemen en de webshop 1 Keuzevak Webshop Ondernemen en de webshop 1 Serienummer: Licentie: Voor het activeren van de licentie kijk op pagina 5 van dit werkboek. Te activeren tot: COLOFON Uitgeverij: Auteur(s): Inhoudelijke redactie:

Nadere informatie

* Roepnaam. * Naam. * Telefoonnummer. * Mobiel nummer. * adres. * Straatnaam & Huisnummer. * Postcode. * Woonplaats. * Land

* Roepnaam. * Naam. * Telefoonnummer. * Mobiel nummer. *  adres. * Straatnaam & Huisnummer. * Postcode. * Woonplaats. * Land INSCHRIJFFORMULIER FytArom opleidingen Dit formulier is van toepassing op alle inschrijvingen voor FytArom zowel: Natuurgeneeskundig (Frans) Aromatherapeut, de Bijscholing Aromatherapie voor Massagetherapeuten

Nadere informatie

De Voorjaarsbeurs Oldambt

De Voorjaarsbeurs Oldambt 17, 18, 19 april 2015 Eextahal Scheemda De Voorjaarsbeurs Oldambt Wilt u zich als ondernemer presenteren bij een breed publiek? Meld u dan nu aan voor de voorjaarsbeurs Oldambt. In het voorjaar van 2015

Nadere informatie

Administratieve verplichtingen. Marja van den Oetelaar

Administratieve verplichtingen. Marja van den Oetelaar Administratieve verplichtingen Marja van den Oetelaar Thema s Suppletieaangifte Herziening van ten onrechte berekende btw Teruggaaf van btw bij oninbare vorderingen Factureringsregels 2013 Self-billing

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Syntus app

Algemene voorwaarden Syntus app Algemene voorwaarden Syntus app Door Syntus B.V., geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 09102634, kantoorhoudend aan de Visbystraat 5, 7418 BE te Deventer. Wij verzoeken u de Algemene

Nadere informatie

Aanvullende algemene voorwaarden uitgeverij Boekwriter4all Lutten.

Aanvullende algemene voorwaarden uitgeverij Boekwriter4all Lutten. Aanvullende algemene voorwaarden uitgeverij Boekwriter4all Lutten. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Boekwriter4all en Klant met betrekking tot de levering van

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN WIN EEN STRAATFEEST

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN WIN EEN STRAATFEEST BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN WIN EEN STRAATFEEST Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Win een Straatfeest hierna actie 2. Organisator van deze actie is Media Markt-Saturn

Nadere informatie

Toepassing vrijstelling energiebelasting / opslag duurzame energie in verband met opwekken elektriciteit.

Toepassing vrijstelling energiebelasting / opslag duurzame energie in verband met opwekken elektriciteit. Verklaring elektriciteitsopwekking middels WKK 2014 Toepassing vrijstelling energiebelasting / opslag duurzame energie in verband met opwekken elektriciteit. De afnemer: Bedrijfsnaam Adres Plaats Klantnummer

Nadere informatie

Voorwaarden OHRA Internet Spaarrekening

Voorwaarden OHRA Internet Spaarrekening Voorwaarden OHRA Internet Spaarrekening Inhoudsopgave Pagina 1. Waarvoor zijn deze voorwaarden? 2 2. Hoe opent u de Internet Spaarrekening? 2 3. De Internet Spaarrekening opzeggen binnen veertien dagen

Nadere informatie

<NAAM HOGESCHOOL>> MODELCONTRACT VOOR HET IN LICENTIE UITGEVEN VAN EDUCATIEF OF WETENSCHAPPELIJK WERK

<NAAM HOGESCHOOL>> MODELCONTRACT VOOR HET IN LICENTIE UITGEVEN VAN EDUCATIEF OF WETENSCHAPPELIJK WERK > MODELCONTRACT VOOR HET IN LICENTIE UITGEVEN VAN EDUCATIEF OF WETENSCHAPPELIJK WERK PREAMBULE > is auteursrechthebbende van alle producten die haar medewerkers met een

Nadere informatie

Deze voorwaarden gelden voor alle geleverde diensten, aanbiedingen en iedere overeenkomst.

Deze voorwaarden gelden voor alle geleverde diensten, aanbiedingen en iedere overeenkomst. Algemene voorwaarden Disclaimer De informatie op mijn website is met zorgvuldigheid samengesteld. Typisch-M wijst alle aansprakelijkheid voor onvolkomenheden, onjuistheden en de gevolgen hiervan af. Aan

Nadere informatie

Quickstart Twinfield - Promedico Twinfield v6.18

Quickstart Twinfield - Promedico Twinfield v6.18 Quickstart Twinfield - Promedico Twinfield v6.18 Twinfield International NV De Beek 9-15 3871 MS Hoevelaken Nederland Belangrijk bericht Niets van deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar

Nadere informatie