Foreal Creative Media is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer Opgemaakt te Brunssum op 23 april 2014.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Foreal Creative Media is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 54609577. Opgemaakt te Brunssum op 23 april 2014."

Transcriptie

1 Algemene voorwaarden Foreal Creative Media is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer Opgemaakt te Brunssum op 23 april ) Definities 1.1 Opdrachtgever Onder opdrachtgever wordt verstaan de persoon of rechtspersoon waarmee Foreal Creative Media een overeenkomst heeft gesloten. 1.2 Overeenkomst Er is sprake van een overeenkomst als door opdrachtgever en Foreal Creative Media een door beide partijen getekend contract is gemaakt. 1.3 Logo Een leesbare tekst vormgegeven naar het imago van de desbetreffende klant. In tegenstelling tot een beeldmerk. 1.4 Beeldmerk Een symbool waar je een bedrijf, instantie etc. aan herkent. 1.5 Huisstijl Alle elementen die zorgen voor de uitstraling van een bedrijf, instantie etc. Bijvoorbeeld: logo, beeldmerk, visitekaartje, briefpapier, website etc. 1.6 Webdesign Een verzameling digitaal opgemaakte internetpagina s. Inbegrepen zijn ook. PSD bestanden en eventuele bijbehorende illustraties en afbeeldingen. 1.7 Website Een verzameling digitaal opgemaakte internetpagina s inclusief bijbehorende illustraties en afbeeldingen. 1.8 Creatieve workshop Een activiteit van een of meerdere dagen waarbij de deelnemers specifieke kennis meekrijgen in theorie en praktijk over het onderwerp van de workshop.

2 1.9 Fotografie De kunst en technologie van het vervaardigen van afbeeldingen door de projectie van een of meerdere beelden Videografie De elektronische synchrone opname van bewegend beeld en geluid Ontwerp voorstel In dit geval is er sprake van een in beeld gebracht concept die kan worden goedgekeurd of afgekeurd door desbetreffende klant om zo te werken naar een uniek eindresultaat Complete Facebookpagina incl. 2 apps naar keuze Hiervoor geldt de complete opmaak van een Facebookpagina. D.w.z. 2 verschillende unieke omslagfoto s en 1 unieke profielfoto. De keuze van apps is afhankelijk van de hoeveelheid werk, in overleg bespreekbaar Facebookpaginabeheer Het in de bijhouden van een Facebookpagina incl. het ontwerpen van 1 post per week gedurende een periode van 4 weken. De periode gaat van start op moment dat de pagina officieel online staat Geoptimaliseerde Basis Website met 4 pagina s Een Basis Website incl. de volgende pagina s; home, over ons, diensten, contact. Deze pagina s staan individueel in het website formulier, en kunnen per element worden aangevinkt. excl. de kosten voor het kopen van een domeinnaam en eventuele hosting Complete Website + Hosting Een Basis Website incl. de volgende pagina s; home, over ons, diensten, contact. Deze pagina s staan individueel in het website formulier, en kunnen per element worden aangevinkt. incl. de kosten voor het kopen van een domeinnaam en eventuele hosting. Het maandbedrag geldt voor een periode van een jaar vanaf het moment dat de website officieel is gelanceerd Complete Pagina incl. ontwerp en paginabeheer Keuze uit sociale netwerken zoals: Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter, Youtube, Google+. Het maandbedrag geldt voor een periode van een jaar vanaf het moment de dat pagina officieel is gelanceerd Garantie Ontwerpvoorstellen Alle voorstellen worden binnen 7 werkdagen gecommuniceerd tenzij tijdig wordt aangegeven dat deze deadline niet behaald wordt.

3 2) Toepasselijkheid Algemene voorwaarden 2.1 Deze Algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten. 2.2 Door ondertekening van een overeenkomst verklaart de opdrachtgever dat hij/zij de Algemene voorwaarden heeft doorgelezen, en daarmee akkoord te gaan. Dit kan plaats vinden door bevestiging per en/of ondertekening van een offerte. Een ondertekende overeenkomst kan gestuurd worden naar ons adres als afbeelding of PDF. 3) Financiële bepalingen 3.1 Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW tenzij anders aangegeven. 3.2 Nadat een overeenkomst is bevestigd en/of getekend wordt een factuur aan opdrachtgever gestuurd met het verzoek een bedrag van 50% van het in de overeenkomst genoemde totaalbedrag te voldoen. Na ontvangst van dat bedrag zal Foreal Creative Media starten met de uitvoering van de opdracht(en). 3.3 Voor een website geldt: na ontvangst van betaling van 50% van het overeengekomen bedrag wordt begonnen met de bouw en wordt de website online gezet. Als na oplevering de betalingstermijn op de factuur is verlopen behoudt Foreal Creative Media het recht de wachtwoorden van uw website te veranderen of geheel offline te halen totdat het gehele bedrag van de overeenkomst is ontvangen. 3.4 Voor een grafisch product dat geprint of gedrukt moet worden geldt: deze wordt pas geprint na volledige betaling van het bedrag van de overeenkomst. Een opdracht aan een drukker zal pas worden gedaan nadat een volledige betaling heeft plaatsgevonden. 3.5 Voor fotografie en videografie geldt: na ontvangst van een betaling van 50% van het overeengekomen bedrag zullen alle werkzaamheden omtrent foto- en/of videografie worden gestart. Het uiteindelijke werk zal worden overgedragen aan de opdrachtgever nadat het gehele bedrag van de overeenkomst is ontvangen. 3.6 Alle betalingen dienen binnen de betalingstermijn (te vinden op de factuur) na factuurdatum op bankrekeningnummer NL89 INGB te worden overgemaakt.

4 4) Promotie Foreal Creative Media 4.1 Foreal Creative Media behoudt het recht om alle gemaakte producten en websites te gebruiken voor eigen promotie (voorbeeld: portfolio). 4.2 Hierbij houdt Foreal Creative Media zo veel mogelijk rekening met het achterwege laten van persoonlijke informatie als adresgegevens van de opdrachtgever zodat deze niet zichtbaar zijn voor derden. 5) Uitvoering van de opdracht(en) 5.1 Foreal Creative Media zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de overeengekomen deadline gehaald wordt. Mocht dit niet kunnen, dan zal Foreal Creative Media zo spoedig mogelijk contact op nemen. 5.2 De klant moet binnen gestelde data (te vinden op de offerte) de bestanden aanleveren, daaronder vallen bijvoorbeeld teksten, logo s, afbeeldingen en andere bestanden. 5.3 Foreal Creative Media is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de geplaatste inhoud op de door ons gemaakte producten en diensten. 6) Wijzigingen 6.1 Indien Foreal Creative Media op verzoek van de opdrachtgever werkzaamheden of andere prestaties heeft verricht die buiten de omvang van de overeengekomen diensten en producten vallen, zullen deze werkzaamheden door de opdrachtgever aan Foreal Creative Mediaworden vergoed volgens het uurtarief van 25,- per uur, tenzij anders overeengekomen en vastgelegd in een overeenkomst. Deze prijzen zijn exclusief BTW. 7) Leveringsvoorwaarden 7.1 Foreal Creative Media mag de geleverde diensten en/of producten tijdelijk of geheel buiten gebruik te stellen, of het gebruik ervan te beperken, wanneer de klant de overeenkomst en verplichtingen tegenover Foreal Creative Media niet nakomt of in de strijd is met de algemene voorwaarden. De verplichting tot het betalen van de verschuldigde bedragen blijft ook tijdens de buitengebruikstelling bestaan.

5 8) Leveringstermijn 8.1 De opgegeven deadline door Foreal Creative Media voor het maken van ontwerpen of het uitvoeren van diensten heeft een indicatieve strekking, tenzij in een overeenkomst anders in vastgelegd. 8.2 Foreal Creative Media maakt ontwerpen, maar drukt niet zelf. Foreal Creative Media werkt samen met een aantal grote drukkerijen om voor u een zo scherp mogelijke prijs te handhaven. 8.3 De levertijd na het bestellen is afhankelijk van het bestelde product. 9) Aansprakelijkheid 9.1 Foreal Creative Media is niet aansprakelijk voor de gevolgen van gebeurtenissen bij een hostingprovider (zoals het offline gaan van een website). 9.2 Foreal Creative Media is niet aansprakelijk voor fouten bij de drukkerij of kopieershop. De opdrachtgever dient ten alle tijden de opdracht goed te keuren voordat er een drukproces plaatsvindt. Foute levering of andere fouten rondom het drukproces vallen buiten onze verantwoordelijkheid. 10) Diversen 10.1 Op alle aanbiedingen, acties, offertes en facturen is het Nederlandse recht van toepassing Foreal Creative Media mag op ieder moment zonder voorafgaande kennisgeving en opgaaf van redenen deze Algemene voorwaarden wijzigen en aanvullen. Wijzigingen gelden ook ten aanzien van de reeds ondertekende contracten met inachtneming van een termijn van 30 dagen na bekendmaking van de wijzigingen op de website. Indien de klant een wijziging in deze Algemene voorwaarden niet wil accepteren, is het mogelijk om de overeenkomst te ontbinden. Dit ontslaat de opdrachtgever echter niet van zijn verplichting te betalen voor de reeds geleverde diensten. 11) Privacy Policy 11.1 De persoonlijke klanteninformatie van de opdrachtgever, aangeleverde bestanden, documenten en afbeeldingen blijven vertrouwelijk. Foreal Creative Media verstrekt deze informatie nooit aan derden, tenzij daar schriftelijke toestemming van de klant voor is. Heb je suggesties of vragen over deze Algemene Voorwaarden? Stuur een naar info@foreal.eu

Algemene voorwaarden Richards Webdesign

Algemene voorwaarden Richards Webdesign Algemene voorwaarden Richards Webdesign Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

2.3 Afwijkende bedingen en afspraken zijn pas rechtsgeldig als zij uitdrukkelijk en schriftelijk met Zaandam Webdesign zijn overeengekomen.

2.3 Afwijkende bedingen en afspraken zijn pas rechtsgeldig als zij uitdrukkelijk en schriftelijk met Zaandam Webdesign zijn overeengekomen. Algemene Voorwaarden Zaandam Webdesign Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van Zaandam Webdesign en onder overeenkomst: de overeenkomst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Huta Huisstijl Logo s Webdesign

Algemene Voorwaarden Huta Huisstijl Logo s Webdesign Algemene Voorwaarden Huta Huisstijl Logo s Webdesign In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van Huta Huisstijl Logo s Webdesign en onder overeenkomst: de overeenkomst

Nadere informatie

Webstudio Edit & Design Erna de Jonge Algemene Voorwaarden

Webstudio Edit & Design Erna de Jonge Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van Webstudio Edit & Design Erna de Jonge ( afgekort als EDJ) en onder overeenkomst: de overeenkomst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Focomp-PhotoStudio6 Webdesign

Algemene Voorwaarden Focomp-PhotoStudio6 Webdesign Algemene Voorwaarden Focomp-PhotoStudio6 Webdesign Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van Focomp webdesign en onder overeenkomst:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden innovativewebdesign.nl

Algemene voorwaarden innovativewebdesign.nl Algemene voorwaarden innovativewebdesign.nl Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Designmaat

Algemene voorwaarden Designmaat Algemene voorwaarden Designmaat Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en alle door Designmaat gesloten overeenkomsten en verrichtte diensten en

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Buro210 B.V.

Algemene voorwaarden Buro210 B.V. T: F: 0182-34 1186 E: info@ 0182-34 2808 Algemene voorwaarden Buro210 B.V. Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities 1 In deze Algemene Voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis

Nadere informatie

1. Opdrachtgever: de wederpartij van WiDesign. 2. Overeenkomst: de overeenkomst tussen Opdrachtgever en WiDesign.

1. Opdrachtgever: de wederpartij van WiDesign. 2. Overeenkomst: de overeenkomst tussen Opdrachtgever en WiDesign. Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities 1. Opdrachtgever: de wederpartij van F5 Online Webdesign bureau. 2. Overeenkomst: de overeenkomst tussen opdrachtgever en F5 Online Webdesign bureau. Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Big Mind Web

Algemene voorwaarden Big Mind Web Algemene voorwaarden Big Mind Web Artikel 1. Definities 1. Opdrachtgever: de wederpartij van Big Mind Web. 2. Overeenkomst: de overeenkomst tussen opdrachtgever en Big Mind Web. Artikel 2. Toepasselijkheid

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ClickSmash Productions

Algemene voorwaarden ClickSmash Productions Algemene voorwaarden ClickSmash Productions Kamer van Koophandel te Amsterdam: 34147558 Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Mediabakkers V.O.F.

Algemene Voorwaarden Mediabakkers V.O.F. Algemene Voorwaarden Mediabakkers V.O.F. KVK 65454499 Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij Algemene voorwaarden Desimo Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1. Opdrachtgever:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN WWW.BUSINESSWEBDESIGN.NL 1

ALGEMENE VOORWAARDEN WWW.BUSINESSWEBDESIGN.NL 1 ALGEMENE VOORWAARDEN WWW.BUSINESSWEBDESIGN.NL 1 Inhoudsopgave Artikel 1. Definities... 3 Artikel 2. Toepasselijkheid... 3 Artikel 3. Aanbiedingen en offertes... 3 Artikel 4. Prijzen, facturatie en betalingen...

Nadere informatie

Artikel 1. Definities 1. Artikel 2. Toepasselijkheid Artikel 3. Aanbiedingen en offertes

Artikel 1. Definities 1. Artikel 2. Toepasselijkheid Artikel 3. Aanbiedingen en offertes Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1.Opdrachtgever: de wederpartij van

Nadere informatie

1.3 Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend, tenzij in het aanbod schriftelijk uitdrukkelijk anders aangegeven.

1.3 Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend, tenzij in het aanbod schriftelijk uitdrukkelijk anders aangegeven. Algemene voorwaarden Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en alle door webouwen.nl gesloten overeenkomsten en verrichte diensten

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. ALGEMENE VOORWAARDEN Opgemaakt 2014, te Breda. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Selekt Webdesign

Algemene voorwaarden Selekt Webdesign Algemene voorwaarden Selekt Webdesign Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

Algemene Voowaarden Onlineklantenwerven.nl

Algemene Voowaarden Onlineklantenwerven.nl Algemene Voowaarden Onlineklantenwerven.nl Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

Brandlab Algemene Voorwaarden

Brandlab Algemene Voorwaarden Brandlab Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities Artikel 2. Toepasselijkheid Artikel 3. Aanbiedingen en offertes

Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities Artikel 2. Toepasselijkheid Artikel 3. Aanbiedingen en offertes Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gravity Media 16 april

Algemene voorwaarden Gravity Media 16 april ALGEMENE VOORWAARDEN GRAVITY MEDIA V.O.F. (16 april 2017) Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Gravity Media Opdrachtgever Algemene voorwaarden Overeenkomst : Gravity

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Freek Webdesign Opgemaakt 2013, te Nijmegen

Algemene voorwaarden Freek Webdesign Opgemaakt 2013, te Nijmegen Algemene voorwaarden Freek Webdesign Opgemaakt 2013, te Nijmegen Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Kikz Webdesign & -ontwikkeling v1.0

Algemene voorwaarden. Kikz Webdesign & -ontwikkeling v1.0 Algemene voorwaarden Kikz Webdesign & -ontwikkeling 2018 v1.0 Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Laatst bijgewerkt op dinsdag 2 december 2014.

Algemene Voorwaarden Laatst bijgewerkt op dinsdag 2 december 2014. Algemene Voorwaarden Laatst bijgewerkt op dinsdag 2 december 2014. Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities 1. Artikel 2. Toepasselijkheid. Artikel 3. Aanbiedingen en offertes

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities 1. Artikel 2. Toepasselijkheid. Artikel 3. Aanbiedingen en offertes Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1. Opdrachtgever:

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt,

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemenevoorwaarden. Winschoten, 30 oktober 2011. Inhoudsopgave

Algemenevoorwaarden. Winschoten, 30 oktober 2011. Inhoudsopgave Algemenevoorwaarden Inhoudsopgave Algemeen...2 Onderhoud van de website...2 Aanbiedingen en offertes...2 Prijzen, facturatie en betaling...2 Verplichtingen...3 Uitvoering van de overeenkomst...3 Wijzigingen

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt,

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1. Opdrachtgever:

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1. Opdrachtgever: de wederpartij van Storm

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Copyright V.O.F. Get Your Website 2015, all rights reserved. KVK 62615300 Gevestigd te Heemstede 2102CT, Wagnerkade 67

Algemene Voorwaarden. Copyright V.O.F. Get Your Website 2015, all rights reserved. KVK 62615300 Gevestigd te Heemstede 2102CT, Wagnerkade 67 Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden Get Your Website Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden UNIVERSUM webdesign

Algemene voorwaarden UNIVERSUM webdesign Algemene voorwaarden UNIVERSUM webdesign Versie 1.0.2 maart 2017 1. Algemeen 1.1 De algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, aanbieding en overeenkomst tussen UNIVERSUM webdesign en

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities 1. Artikel 2. Toepasselijkheid Artikel 3. Aanbiedingen en offertes

Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities 1. Artikel 2. Toepasselijkheid Artikel 3. Aanbiedingen en offertes Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1. Opdrachtgever:

Nadere informatie

2.Overeenkomst: de overeenkomst tussen opdrachtgever en SoWWW webdesign.

2.Overeenkomst: de overeenkomst tussen opdrachtgever en SoWWW webdesign. Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1.Opdrachtgever:

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 14-08-2014 17:30:00 Algemene Voorwaarden.docx Algemene Voorwaarden 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden dannyvdm.nl

Algemene voorwaarden dannyvdm.nl Algemene voorwaarden dannyvdm.nl Opgemaakt december 2014, te Geldrop Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Dekker Design Goes ALGEMEEN

Algemene Voorwaarden. Dekker Design Goes ALGEMEEN Algemene Voorwaarden ALGEMEEN Door de website van te bezoeken en te gebruiken, geeft u aan dat u deze gebruiksvoorwaarden aanvaardt zonder beperking of voorbehoud. Indien een van de bepalingen van deze

Nadere informatie

Voorwaarden Page Up design 2007

Voorwaarden Page Up design 2007 Voorwaarden Page Up design 2007 Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Unieke websites en -shops. Algemene voorwaarden

Unieke websites en -shops. Algemene voorwaarden Unieke websites en -shops Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene voorwaarden 27 oktober 2016 Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. opdrachtgever:

Nadere informatie

MoonDesigns Web Solutions Algemene Voorwaarden mei 2010

MoonDesigns Web Solutions Algemene Voorwaarden mei 2010 Algemene voorwaarden Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Opdrachtgever: de wederpartij

Nadere informatie

Let op! design copywriting hosting

Let op! design copywriting hosting In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1. By Nouk: bedrijf dat opdrachten aanneemt en uitvoert. 2.

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden Anneke Kamphuis - Ontwerp

Algemene leveringsvoorwaarden Anneke Kamphuis - Ontwerp Algemene leveringsvoorwaarden Anneke Kamphuis - Ontwerp Artikel 1. Definities 1 In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene voorwaarden van: Artikel 1. Definities. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Your Webdeal Your Webdeal

Your Webdeal Your Webdeal Algemene Voorwaarden 01-02-2014 Copyright 2014 All Rights Reserved Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt,

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, ALGEMENE VOORWAARDEN 072DESIGN Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1. Opdrachtgever:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1. DEFINITIES In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Opdrachtgever: de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Sitescoach voor WordPresswebsites Webdesign Opgemaakt 2013, te Valkenburg aan de Geul

Algemene voorwaarden Sitescoach voor WordPresswebsites Webdesign Opgemaakt 2013, te Valkenburg aan de Geul Algemene voorwaarden Sitescoach voor WordPresswebsites Webdesign Opgemaakt 2013, te Valkenburg aan de Geul Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Beelman Webdesign

Algemene Voorwaarden Beelman Webdesign Algemene Voorwaarden Opgesteld op 3 maart 2013. Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van en onder overeenkomst: de overeenkomst tussen

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1. Opdrachtgever: de wederpartij van MTJ

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Twoof V.O.F 21 januari 2015 1 van 7

Algemene voorwaarden. Twoof V.O.F 21 januari 2015 1 van 7 Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities 2 Artikel 2. Toepasselijkheid 2 Artikel 3. Aanbiedingen en offertes 2 Artikel 4. Prijzen, facturatie en betalingen 2 Artikel 5. Onderhoud van de website en onderhoudscontracten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Buro RaDer

Algemene voorwaarden Buro RaDer Algemene voorwaarden Buro RaDer 1 Definities 1.1 Buro RaDer: Webdesign, webapplicaties en marketing support. Buro RaDer is als onderdeel van Les Camélias SARL ingeschreven bij de Chambre de Commerce et

Nadere informatie

Algemene voorwaarden BP-Web Webontwerp,

Algemene voorwaarden BP-Web Webontwerp, Algemene voorwaarden BP-Web Webontwerp, -bouw en hosting Algemene voorwaarden BP-Web. Opgemaakt: 21 augustus 2015, te De Lutte Artikel 1 - Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende

Nadere informatie

Peter Jan de Werk * Media & Communicatie

Peter Jan de Werk * Media & Communicatie ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1: DEFINITIES 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Opdrachtgever:

Nadere informatie

1. Definities 3. Aanbiedingen en offertes 2. Toepasselijkheid 4. Prijzen en betaling

1. Definities 3. Aanbiedingen en offertes 2. Toepasselijkheid 4. Prijzen en betaling ALGEMENE VOORWAARDEN VERSIE 1 1 JANUARI 2018 1. Definities 1.1 Jorismulkens.nl: de eenmanszaak die inge- schreven staat bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer: 66049237. 1.2 Opdrachtgever: degene

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Versie: 1 maart 2016

ALGEMENE VOORWAARDEN. Versie: 1 maart 2016 ALGEMENE VOORWAARDEN Wij zijn graag zo duidelijk mogelijk. In dit document staan onze algemene voorwaarden. Mocht je hierover vragen hebben of willen afwijken van bepaalde artikelen, laat het ons weten.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden GL Webdesign pag 1 van 6

Algemene Voorwaarden GL Webdesign pag 1 van 6 Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 2. Opdrachtgever: de wederpartij van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden webbedrijf

Algemene voorwaarden webbedrijf Algemene voorwaarden webbedrijf Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Opdrachtgever: een rechtspersoon dan wel een natuurlijk persoon, dan wel een aantal gezamenlijk optredende personen al dan niet rechtspersoon, die aan webdevelopment opdraagt/opdragen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN De algemene voorwaarden je kunt er niet omheen. Maar geen zorgen, we hebben ze hieronder voor je opgesomd. Wanneer je samenwerkt met BURO210 Van de Lens zijn de onderstaande algemene

Nadere informatie

Algemene voorwaarden juli 2012

Algemene voorwaarden juli 2012 Algemene voorwaarden Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Opdrachtgever: de wederpartij

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ALGEMENE VOORWAARDEN ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ NOESTE IJVER / media design studio ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ NOESTE IJVER Daviottenweg 40 5222 BH s-hertogenbosch

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden 1. Definities Algemene Voorwaarden 1.1 Karin Potters Webdesign: de gebruiker van de algemene voorwaarden. 1.2 Opdrachtgever: de particulier of rechtspersoon met wie Karin Potters Webdesign een overeenkomst

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene voorwaarden Landstra & de Groot webdesign te Appingedam Landstra & de Groot webdesign Wijkstraat 69 9901 AH Appingedam 0596-683328 info@landstradegroot.nl Artikel 1. Definities 1. In deze algemene

Nadere informatie

Deze voorwaarden gelden voor alle geleverde diensten, aanbiedingen en iedere overeenkomst.

Deze voorwaarden gelden voor alle geleverde diensten, aanbiedingen en iedere overeenkomst. Algemene voorwaarden Disclaimer De informatie op mijn website is met zorgvuldigheid samengesteld. Typisch-M wijst alle aansprakelijkheid voor onvolkomenheden, onjuistheden en de gevolgen hiervan af. Aan

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Algemene voorwaarden TwoRedDots Kamer van Koophandel te Arnhem: Vastgesteld: 1 juni 2004

Algemene Voorwaarden. Algemene voorwaarden TwoRedDots Kamer van Koophandel te Arnhem: Vastgesteld: 1 juni 2004 Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden TwoRedDots Kamer van Koophandel te Arnhem: 09144084 Vastgesteld: 1 juni 2004 Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden De ICT Prins

Algemene voorwaarden De ICT Prins 1 Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1. : Handelsnaam van Stan Janssen

Nadere informatie

Li-Ann WebCreations. Algemene Voorwaarden Li-Ann WebCreations

Li-Ann WebCreations. Algemene Voorwaarden Li-Ann WebCreations Algemene Voorwaarden Li-Ann WebCreations Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van Li-Ann WebCreations en onder overeenkomst: de overeenkomst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Maat Webdesign & Editing. Artikel 1. Definities

Algemene Voorwaarden Maat Webdesign & Editing. Artikel 1. Definities Algemene Voorwaarden Maat Webdesign & Editing Artikel 1. Definities 1. Onder Maat Webdesign & Editing wordt in deze Algemene voorwaarden verstaan: Maat Webdesign & Editing gevestigd te Leiden, KvK 63324393

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden November 2014 1: Algemeen Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen J-Sign, en opdrachtgever waarop J-Sign deze voorwaarden van toepassing heeft

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van: Lime Websolutions Sebbeleestraat 10 7001 CJ Doetinchem. Datum: 12 februari 2015. Artikel 1. Definities.

Algemene voorwaarden van: Lime Websolutions Sebbeleestraat 10 7001 CJ Doetinchem. Datum: 12 februari 2015. Artikel 1. Definities. Algemene voorwaarden van: Lime Websolutions Sebbeleestraat 10 7001 CJ Doetinchem Datum: 12 februari 2015 Artikel 1. Definities. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende

Nadere informatie

1.) Definities. 2.) Toepasbaarheid

1.) Definities. 2.) Toepasbaarheid 1.) Definities a.) Hares Web Design, ontwerpbureau voor webdesign te Kajuit 8, 1319 AN te Almere met KvK nummer 32144407. b.) Opdrachtgever, de particulier of rechtspersoon met wie Hares Web Design een

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Opdrachtgever: de wederpartij van 123webidee.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Cool Guy V.O.F. Opgemaakt 2015, te Barendrecht. Artikel 1. Definities 1.

Algemene voorwaarden Cool Guy V.O.F. Opgemaakt 2015, te Barendrecht. Artikel 1. Definities 1. Algemene voorwaarden Cool Guy V.O.F. Opgemaakt 2015, te Barendrecht Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk

Nadere informatie

Algemene voorwaarden POLLENSTEIN 43 6714 DD EDE, TEL 0318-307738 IBAN: NL 24 KNAB 0720 7041 38 QUATROMEDIA.NL KVK-NR: 51364336 @QUATROMEDIA_NL

Algemene voorwaarden POLLENSTEIN 43 6714 DD EDE, TEL 0318-307738 IBAN: NL 24 KNAB 0720 7041 38 QUATROMEDIA.NL KVK-NR: 51364336 @QUATROMEDIA_NL 1 Definities Opdrachtgever: Overeenkomst : de wederpartij van Quatro media. elke wederzijdse acceptatie, mondeling, schriftelijk of per e-mail bevestigd, van levering van één of meer producten of diensten

Nadere informatie

2. Offertes, prijzen, facturatie en betalingen

2. Offertes, prijzen, facturatie en betalingen Algemene voorwaarden Versie: 10 november 2017 1. Toepasselijkheid a. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en alle door Meanwhile Online gesloten overeenkomsten en

Nadere informatie

PipNL Webdesign - Algemene Voorwaarden 21-9-2012

PipNL Webdesign - Algemene Voorwaarden 21-9-2012 PipNL Webdesign - Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

Algemene webdesign voorwaarden

Algemene webdesign voorwaarden Algemene webdesign voorwaarden Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden EdWenDesign Dudoksingel 9 3544NK Utrecht T 06 24 762 245 info@edwendesign.nl Algemene Voorwaarden Hieronder vindt u de algemene voorwaarden voor uw overeenkomst met EdWenDesign. Door het aangaan van een

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van toepassing op BennieMellies.nl

Algemene Voorwaarden van toepassing op BennieMellies.nl Algemene Voorwaarden van toepassing op BennieMellies.nl Inhoudsopgave Artikel 1: Definities...2 Artikel 2: Toepasselijkheid...2 Artikel 3: Offertes...2 Artikel 4: Website...3 Artikel 5: Browser Compatibiliteit...4

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Webcombinatie (01 05 2013) Recente Algemene Voorwaarden: http://webcombinatie.eu/downloads/algemene_voorwaarden.

Algemene voorwaarden van Webcombinatie (01 05 2013) Recente Algemene Voorwaarden: http://webcombinatie.eu/downloads/algemene_voorwaarden. Algemene voorwaarden van Webcombinatie (01 05 2013) Recente Algemene Voorwaarden: http://webcombinatie.eu/downloads/algemene_voorwaarden.pdf Artikel 1: Definities 1.1. In deze algemene voorwaarden worden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Webcatchers Webdesign (14 4 2013) 1/7

Algemene voorwaarden van Webcatchers Webdesign (14 4 2013) 1/7 Algemene voorwaarden van Webcatchers Webdesign (14 4 2013) 1/7 Artikel 1: Definities 1.1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Imagoo Internetdiensten Matilde Wibauterf 14 2253 RS Voorschoten tel.: 071-5769543 fax: 071-5769567 Algemene voorwaarden Imagoo Bedrijfspresentaties, Imagoo Internetdiensten en Entreehosting, Gevestigd

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Artikel 1. Algemeen In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1. Opdrachtgever: de

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene Voorwaarden Webdesign Circular Media Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

voorwaarden algemene Artikel 1 : Definities Artikel 2. Toepasselijkheid Artikel 3. Aanbiedingen en offertes

voorwaarden algemene Artikel 1 : Definities Artikel 2. Toepasselijkheid Artikel 3. Aanbiedingen en offertes Artikel 1 : Definities 1. In deze algemene worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. - Opdrachtgever: de wederpartij van KiDra Webdesign.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden The Dutch View

Algemene Voorwaarden The Dutch View Algemene Voorwaarden The Dutch View Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

3. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend, tenzij in het aanbod schriftelijk uitdrukkelijk anders is aangegeven.

3. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend, tenzij in het aanbod schriftelijk uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene voorwaarden Mazumedia Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Opdrachtgever:

Nadere informatie

{ } Algemene Voorwaarden. design create experience. Definities. Toepasselijkheid. Advieskosten en research. Aanbiedingen en offertes

{ } Algemene Voorwaarden. design create experience. Definities. Toepasselijkheid. Advieskosten en research. Aanbiedingen en offertes Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Opdrachtgever:

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1. Opdrachtgever: de wederpartij van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Akkoord met de offerte & de algemene voorwaarden (einde document) Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities Artikel 2. Toepasselijkheid Artikel 3. Aanbiedingen en offertes pagina 1 In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Opdrachtgever:

Nadere informatie