Algemene Leden Vergadering D.V.S. Speeltuinvereniging De IJssel d.d. woensdag 13 juni 2018 Aanvang: uur

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene Leden Vergadering D.V.S. Speeltuinvereniging De IJssel d.d. woensdag 13 juni 2018 Aanvang: uur"

Transcriptie

1 Algemene Leden Vergadering D.V.S. Speeltuinvereniging De IJssel d.d. woensdag 13 juni 2018 Aanvang: uur Aanwezig: Afwezig: Gast: Notulist: Leden: Gerrit Derksen, Wilco van Luttikhuizen, Erik Top, Monique van der Horst, Bianca Hietbrink enige leden Ger van der Kort (erelid) Bianca Hietbrink 59 leden aanwezig (inclusief bestuur) 1.Opening van de Voorzitter Gerrit opent de vergadering en heet iedereen welkom. In verband met het overlijden van Gerrit Zwijnenberg beginnen we de vergadering met een minuut stilte. Vervolgens heet Gerrit speciaal welkom Ger van der Kort, erelid. Hans van Rijswijk, tevens erelid kan niet aanwezig zijn. Daarna geeft hij een korte samenvatting van het afgelopen seizoen. 2.Notulen Algemene Leden Vergadering 21 juni 2017 De notulen worden door een ieder doorgenomen. Op pagina 1 staat bij punt 6 dat Daniel Lijnsvelt kascommissie zal doen, dit is niet gebeurd. De reserve kascontroleur heeft zijn plaats ingenomen. Verder worden de notulen zonder wijzigingen door de ALV vergadering goedgekeurd. 3. Notulen Teamcaptainsvergadering 07 september 2017 De notulen worden door een ieder doorgenomen en zonder wijzigingen door de ALV vergadering goedgekeurd. 4. Vooruitblik volgend seizoen Bestuur gaat zich verder bezighouden met de AVG, zodat de privacy van een ieder gewaarborgd is. Daarnaast zijn we bezig met een jeugdplan, samenwerking DVO en SDC. NDB ranking, 24 februari Competitie indeling. Uitstraling nieuwe website (inmiddels online). Laco team. Activiteiten sponsoring.

2 5. Jaarverslag Penningmeester De penningmeester geeft aan dat het overzicht er ligt, geeft hier uitleg over en vraagt of er nog vragen zijn. 6.Verslag Kascommissie. Toelichting op het overzicht door Sjaak Verhaegh, geen bijzonderheden. Volgend seizoen doen Randy Leferink en Geert Panhuis en als reserve Karin Kamphorst de kascontrole. 7. Vaststelling begroting De begroting wordt doorgenomen en goedgekeurd. 8. Vaststelling contributie In verband met stijgende kosten door o.a. AVG en de daarop volgende verplichtingen stelt het bestuur voor om de contributie te verhogen met 5 Euro. Dit wordt unaniem aangenomen. De contributie zal dus voor het seizoen Euro bedragen. 9. Jaarverslag wedstrijdsecretaris en vooruitblik volgend seizoen De wedstrijdsecretaris geeft een samenvatting van het afgelopen seizoen. Een aantal bijzonderheden uit zijn samenvatting zijn: Frustraties met betrekking tot afzeggingen werden in 2 e helft van de competitie groter. Met name de grotere teams zeggen vaker af. Niveau van de spelers stijgt. Dit is te merken aan de stijgende 180-ers en hoge uitgooien. Penalty systeem 2 Jaar geleden op ALV, met instemming van aanwezige leden, ingevoerd. Ondanks de instemming, nu redelijk veel onbegrip bij hantering van penalty systeem. Koningsnacht is GEEN feestdag en ook 4 mei niet. Deze dagen zijn reguliere speelavonden. Steek eens een hand in eigen boezem en schuif de schuld niet altijd af naar de DVS en het bestuur. Je doet mee aan een competitie en dat brengt verplichtingen met zich mee, dit is in iedere sport het geval en dus bij ons is dat niet anders. Vooruitblik: Zoals ieder seizoen is het aantal inschrijvingen nog onzeker en zullen er steekproef controles blijven volgen op de "bijzondere dagen". Het verzetten van de wedstrijden is maximaal 4 keer per seizoen.

3 10. Jaarverslag Ranking, opzet Ranking Gerrit geeft een verslag van de ranking van het afgelopen seizoen. Het dieptepunt was een ranking met maar 12 deelnemers. In de A-klasse is Michel van der Horst winnaar geworden, in de B-klasse is Niels Gotz winnaar geworden. Bij de dames is Karin Kamphorst de winnares geworden. Lage opkomst op de finaledag, maar het was een erg geslaagde dag. Joey Hesselink en Mery Wolsink zijn deze dag de beste heer en dame gebleken en zij gaan op 1 september a.s. samen met Michel van der Horst en Karin Kamphorst deelnemen aan de voorronde van de Zuiderduin Masters. Het bestuur heeft besloten te stoppen met de ranking, hoe spijtig zij dit ook vinden. Gerrit bedankt Monique van der Horst voor de fijne ranking dagen die zij samen gedraaid hebben. Toch gaat de ranking niet stoppen. Café de Vrijbuiter en Speeltuin Vereniging de IJssel willen samen nog proberen de ranking nieuw leven in te blazen. In overleg met bestuur gaan zij door. Er wordt in 1 poule gespeeld en er komen 6 prijzen voor de eindstand. De beste heer en beste dame van de eindstand ontvangen een ClODticket. De speeldata van deze rankings komen op de website van de DVS te staan. Het bestuur wenst Café de Vrijbuiter en Speeltuin Vereniging de IJssel veel succes! 11. Verslag LaCo dames Dit jaar sinds lange tijd weer een dames team van de DVS in Landelijke NDB Laco competitie. 10 Dames wilden deel uitmaken van dit team en zij vonden een team captain. Er werden afspraken gemaakt en de competitie kon beginnen. De dames hadden een goede start en ondanks wat gemopper liep het seizoen liep het redelijk goed. In het eerste seizoen hebben de dames de ¼ finaledag. Hierin waren zij helaas niet geheel opgewassen tegen de andere dames, maar we zijn weer een ervaring rijker. Karin Kamphorst wist een score van 100% te behalen. Namens de dames willen we alle sponsoren en Café de Vrijbuiter bedanken en natuurlijk onze supporters en Joost Bouwmeester voor het vele schrijven. Op naar een nieuw competitie jaar! 12. Jaarverslag Jeugd met vooruitblik volgend seizoen We begonnen vol vertrouwen met een redelijk grote selectie aan het Laco seizoen. Doordat we van het bestuur de opdracht mee hadden gekregen om steeds met een zo sterk mogelijke opstelling te spelen, vielen er gedurende het seizoen een aantal spelers af die hier niet mee om konden gaan. Het bleek soms moeilijk om de aandacht van de groep bij de wedstrijd te houden. Dit heeft ons gedurende het seizoen zeker punten gekost. De nummer 1 uit onze poule was gewoon te sterk voor onze jeugd. We hebben vooral bij de thuiswedstrijden bij Speeltuinvereniging de IJSssel genoten van alle support van de ouders, maar vooral bij uitwedstrijden. 16 Juni gaat onze jeugd de finaledag spelen in de verliezersronde spelen. We gaan er een mooie dag van maken, omdat dit voor ons beiden een afscheid is van de jeugd Laco.

4 De competitie opzet op maandag is helaas mislukt. Veel spelers zaten met school. De trainingsavonden die door Michel van der Horst werden gegeven verliepen goed en hadden een goede opkomst. Zeker iets om mee door te gaan! 13. Jaarverslag secretaris (LACO Heren) en vooruitblik volgend seizoen. Uitleg Algemene Verordening Gegevensbescherming en wat dit voor de DVS betekent. Dit jaar heeft het bestuur te maken gekregen met de wet AVG. Deze wet houdt zich bezig met de privacy. We zijn tot op heden redelijk intensief bezig met dit onderwerp. Er is al veel tijd in gaan zitten, maar het einde van de aanpassingen is in zicht. Meer over de AVG lees je hier: De website is aangepast, de formulieren zijn ook nagenoeg allemaal aangepast, de computers die het bestuur tot haar beschikking heeft beschikt over de nieuwste antivirus software. Resterende is alleen nog de welbekende puntjes op de i. De LaCo heren hebben een mooi seizoen gedraaid met uitstekende resultaten. We zijn ongeslagen de competitie doorgekomen en op de play-off dag werden we, ondanks dat we onze eerste partij verloren, winnaar van onze poule. Dit resulteerde in deelname aan de finale dag. Hier streden 4 teams om de titel LaCo kampioen Deze dag konden we helaas niet brengen wat we wilden en verloren we de halve finale met 9-8. Wel moet ik vermelden dat het tot het uiterste ging, bij de stand 8-8 in punten en 3-3 in legs in de laatste partij gooide de tegenstander eerder de dubbel. Gemengde gevoelens, ja we zijn wel mooi derde van Nederland geworden, maar als je er zo dicht bij bent wil je meer. Ik sluit af met het danken van de spelers die ik tot mijn beschikking had, Café de Vrijbuiter voor de locatie en verder alle sponsoren die het afgelopen jaar tot een mooi jaar hebben gemaakt. Ik zal volgend seizoen geen coach meer zijn van een LaCo team. Dit mede omdat ik sinds april van dit jaar ben toegetreden aan de adviescommissie van de NDB. Hier heeft het de afgelopen tijd redelijk gerommeld, waardoor daar het voltallige bestuur is afgetreden. Wij als onderlinge lid organisaties hebben onderling de afspraak gemaakt om samen via een tijdelijk bestuur, met daarnaast een adviescommissie, samen te proberen de NDB met raad en daad bij te staan. Dit betekent voor mij persoonlijk dat er redelijk wat tijd naar de NDB gaat. Gelukkig pakken mijn collega bestuursleden enige taken van mij over zodat de DVS er (hopelijk) niet onder zal leiden. 14. Verkiezing bestuursleden en aftredende bestuursleden Wilco van Luttikhuizen is herkiesbaar als secretaris. Hij geeft een toelichting op zijn zitting in de adviescommissie van de NDB en het werk dat dit met zich mee brengt. Hierna wordt er gestemd en wordt Wilco unaniem gekozen voor een nieuwe periode als secretaris. 15. Pauze 16. Uitreiking 170 Certificaten. Ranking winnaars. De certificaten en bekers aan de ranking winnaars worden overhandigd.

5 17. Aanpassing reglementen Erik Top geeft de tekstuele wijzigingen door. Deze zullen worden aangepast in de reglementen en deze komen op de website. Sjaak Verhaegh vraagt of het mogelijk is om lid te blijven van de vereniging zonder dat je spelend lid bent. Dit zal worden opgenomen in het reglement. 18. Rondvraag (indien minimaal 24 uur voor ALV schriftelijk ingediend) 1. Erik Hietbrink vraagt voor de 3 e divisie om de koppels ook best of 5 te spelen. De meerderheid is voor. Dit wordt nu aangenomen en staat vast voor de komende 4 jaar. 2. Cindy Moen vraagt of het in de 4 e divisie mogelijk is om nieuwe teams die uit hogere divisies komen, samen in 1 poule te zetten. Dit is organisatorisch niet mogelijk. Er zal wel zoveel mogelijk rekening gehouden worden om het aantal hoger spelende teams te verdelen over de verschillende poules in de 4 e divisie. 3. André Bieleman geeft aan dat een speler 4 spelers hebben in plaats van 3 om een wedstrijd te spelen. De meerderheid stemt tegen. 19. Sluiting en bekeruitreiking Gerrit sluit de vergadering en dankt een ieder voor haar/zijn komst en inbreng. Tot slot worden de bekers uitgereikt van alle divisies. Helaas blijven er wederom veel bekers achter door afwezigheid van de betreffende teams.

Notulen algemene leden vergadering 2018

Notulen algemene leden vergadering 2018 Aanwezig: Agenda: Datum: Gerrit Wijnands (voorzitter ) 1. Opening 04-04-2018 Ferry van Veen (penningmeester) 2. Notulen ALV 04-04-2018 Aanvang: Petra Hakker (secretaris) 3. Ingekomen stukken 20.00 uur

Nadere informatie

The Arrow. SEIZOEN 2008/2009, nr. 1. Officieel orgaan van de Darts Organisatie Noord Holland Noord. Lid van de Nederlandse Darts Bond

The Arrow. SEIZOEN 2008/2009, nr. 1. Officieel orgaan van de Darts Organisatie Noord Holland Noord. Lid van de Nederlandse Darts Bond The Arrow SEIZOEN 2008/2009, nr. 1 Officieel orgaan van de Darts Organisatie Noord Holland Noord Lid van de Nederlandse Darts Bond Darts Organisatie Noord Holland Noord Kvk nummer: 40636933 Rabobank Obdam:

Nadere informatie

Publicatie 3.2 Wedstrijdsysteem nationale competitie en nationale beker

Publicatie 3.2 Wedstrijdsysteem nationale competitie en nationale beker Publicatie 3.2 Wedstrijdsysteem nationale competitie en nationale beker WR artikel 3.1.7.2 (R) De teams ontmoeten elkaar in een reeks van wedstrijden die jaarlijks door de Organisator wordt vastgesteld

Nadere informatie

NOTULEN ALV SEIZOEN Welkom Jaap opent om 20:00 de vergadering en heet allen hartelijk welkom

NOTULEN ALV SEIZOEN Welkom Jaap opent om 20:00 de vergadering en heet allen hartelijk welkom NOTULEN ALV SEIZOEN 17-18 Datum : Woensdag 20 juni 2018 Locatie : Clubgebouw D.V.U Notulist : Robin Draaisma Welkom Jaap opent om 20:00 de vergadering en heet allen hartelijk welkom Ingekomen stukken René

Nadere informatie

Agenda Algemene Ledenvergadering

Agenda Algemene Ledenvergadering 1. Opening 2. Mededelingen 3. Ingekomen stukken 4. Notulen ALV 29 Mei 2018 5. Bestuursverkiezing: Geen Bestuursverkiezing. 6. Competitiezaken Pauze 7. Financiën: A: Presentatie Jaarrekening 2018 B: Verslag

Nadere informatie

Verslag ALV 21 mei 2013.

Verslag ALV 21 mei 2013. Verslag ALV 21 mei 2013. Aanwezig: Bestuur;Cees van Leeuwen (voorzitter),stefan Marinissen (secretaris),jeannette Stokx (comp.leiding), Joke Schillemans(jeugd),Monique Schrijvers(toernooileiding). 25 leden.

Nadere informatie

Ranking toernooi D.O.G.D.

Ranking toernooi D.O.G.D. Ranking toernooi D.O.G.D. Inhoudsopgave Inleiding... 2 Opzet D.O.G.D. Ranking... 3 De ranking... 3 Het Toernooi... 3 Wedstrijdleiding... 3 Deelname... 3 Poule indeling of Knock-out... Fout! Bladwijzer

Nadere informatie

Notulen. Algemene Ledenvergadering

Notulen. Algemene Ledenvergadering Datum : 26 april 2016 Locatie : Twentse Ros, Hengelo Aanwezige leden : 26 leden 1. Opening Ingko opent de vergadering. De heer de Jager krijgt kort het woord (hier heeft hij om gevraagd), hij spreekt zijn

Nadere informatie

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Aanwezig: volgens presentielijst 23 leden 1. OPENING De voorzitter opent om 19:30u in sporthal De Phoenix de Algemene Leden Vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Ranking toernooi D.O.G.D.

Ranking toernooi D.O.G.D. Ranking toernooi D.O.G.D. Inhoudsopgave Inleiding... 2 Opzet D.O.G.D. Ranking... 3 De ranking... 3 Het Toernooi... 3 Wedstrijdleiding... 3 Deelname... 3 Poule indeling of Knock-out... 3 Toernooi in poules...

Nadere informatie

Nacompetitie reglement en wedstrijden Seizoen 2016/2017

Nacompetitie reglement en wedstrijden Seizoen 2016/2017 De eindstand in de poules is zoals het wordt aangegeven in Teambeheer. Indien in een poule meerdere teams hetzelfde aantal punten heeft behaald dan telt het aantal gewonnen wedstrijden. Indien dit nog

Nadere informatie

Verslag jaarvergadering van ALV/RVA op 1 juni 2016.

Verslag jaarvergadering van ALV/RVA op 1 juni 2016. Verslag jaarvergadering van ALV/RVA op 1 juni 2016. Aanwezig: Ad Verhagen (voorzitter en penningmeester) Piet vd Wijst (bestuurslid) Rini v Hoogstraten (wedstrijdleider en webmaster) Hans Bervoets (bestuurslid)

Nadere informatie

UITNODIGING. Algemene Ledenvergadering 28 mei 2014 aanvang uur. Restaurant de Halve Maen Sloterweg CM Amsterdam-Sloten

UITNODIGING. Algemene Ledenvergadering 28 mei 2014 aanvang uur. Restaurant de Halve Maen Sloterweg CM Amsterdam-Sloten UITNODIGING Algemene Ledenvergadering 28 mei 2014 aanvang 20.00 uur Agenda Restaurant de Halve Maen Sloterweg 1345 1066 CM Amsterdam-Sloten 1. Opening 2. Mededelingen bestuur 3. Ingekomen stukken 4. Notulen

Nadere informatie

UITNODIGING. Algemene Ledenvergadering 29 mei 2019 aanvang uur. Restaurant de Halve Maen Sloterweg CM Amsterdam-Sloten

UITNODIGING. Algemene Ledenvergadering 29 mei 2019 aanvang uur. Restaurant de Halve Maen Sloterweg CM Amsterdam-Sloten UITNODIGING Algemene Ledenvergadering 29 mei 2019 aanvang 20.00 uur Agenda Restaurant de Halve Maen Sloterweg 1345 1066 CM Amsterdam-Sloten 1. Opening 2. Mededelingen bestuur 3. Ingekomen stukken 4. Notulen

Nadere informatie

Data toernooien enz. NPB Seizoen Toernooi Dag Datum Tijden Opzet Lokaal Opmerkingen. Zaterdag 25 augustus : locatie Cafe de Kroeg

Data toernooien enz. NPB Seizoen Toernooi Dag Datum Tijden Opzet Lokaal Opmerkingen. Zaterdag 25 augustus : locatie Cafe de Kroeg Data toernooien enz. NPB Seizoen - Toernooi Dag Datum Tijden Opzet Lokaal Opmerkingen Papieruitreiking 25 augustus : locatie de Kroeg Ranking 1 22 & 23 SEPTEMBER. 30 SEPTEMBER. Ranking 2 27 & 28 OKTOBER.

Nadere informatie

Reglement. Dit reglement is een integraal onderdeel van de RDB reglementen, deze zijn dan ook leidend indien deze reglementen niet voorzien.

Reglement. Dit reglement is een integraal onderdeel van de RDB reglementen, deze zijn dan ook leidend indien deze reglementen niet voorzien. Reglement Dit reglement is een integraal onderdeel van de RDB reglementen, deze zijn dan ook leidend indien deze reglementen niet voorzien. Artikel 1 Naam en organisatie a. Het rankingtoernooi draagt de

Nadere informatie

Jaarverslag seizoen

Jaarverslag seizoen Jaarverslag seizoen 2015-2016 Beste sportvriend, AGENDA ALGEMENE VERGADERING D.D. 12 JUNI 2017 Hierbij nodig ik U uit tot het bijwonen van de algemene ledenvergadering van 12 juni a.s., aanvang 20.00 uur,

Nadere informatie

Data toernooien enz. NPB Seizoen Toernooi Dag Datum Tijden Opzet Lokaal Opmerkingen

Data toernooien enz. NPB Seizoen Toernooi Dag Datum Tijden Opzet Lokaal Opmerkingen Data toernooien enz. NPB Seizoen - Toernooi Dag Datum Tijden Opzet Lokaal Opmerkingen Papieruitreiking 25 augustus : locatie de Kroeg Ranking 1 22 & 23 SEPTEMBER. 30 SEPTEMBER. Ranking 2 27 & 28 OKTOBER.

Nadere informatie

UITNODIGING. Algemene Ledenvergadering 29 mei 2013 aanvang 20.00 uur. Restaurant de Halve Maen Sloterweg 1345 1066 CM Amsterdam-Sloten

UITNODIGING. Algemene Ledenvergadering 29 mei 2013 aanvang 20.00 uur. Restaurant de Halve Maen Sloterweg 1345 1066 CM Amsterdam-Sloten UITNODIGING Algemene Ledenvergadering 29 mei 2013 aanvang 20.00 uur Agenda Restaurant de Halve Maen Sloterweg 1345 1066 CM Amsterdam-Sloten 1. Opening 2. Mededelingen bestuur 3. Ingekomen stukken 4. Notulen

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering

Verslag Algemene Ledenvergadering Verslag Algemene Ledenvergadering Dinsdag 20 november 2018, 21:00 uur, vergaderruimte zwembad Otterveurdt 1. Opening door de voorzitter De voorzitter, Marcel de Raat, opent om 21:05 de vergadering en heet

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering S.V. Hammers,

Verslag Algemene Ledenvergadering S.V. Hammers, Verslag Algemene Ledenvergadering S.V. Hammers, 2018-2019 1. Opening Gert Huisman heet alle leden (zie bijlage 1 achter dit verslag. Totaal 11 leden, waarvan 3 bestuursleden + 8 overige leden) welkom onder

Nadere informatie

HoSS Ranking reglement

HoSS Ranking reglement HoSS Ranking reglement 2017-2018 Algemeen De inschrijving staat open voor iedereen vanaf 16 jaar en ouder. Uitzonderingen op deze regel zijn: Indien een jeugdspeler gedurende het seizoen 16 wordt, kan

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING,

ALGEMENE LEDENVERGADERING, Zaterdag 22 september 2012 Café Sport, Beverwijk AGENDA 1. 12.00 uur: Opening door de voorzitter 2. Vaststellen van de agenda 3. Mededelingen van het bestuur 4. Ingekomen stukken 5. Behandeling notulen

Nadere informatie

Nacompetitie reglement en wedstrijden

Nacompetitie reglement en wedstrijden De eindstand in de poules is zoals het wordt aangegeven in Teambeheer. Indien in een poule meerdere teams hetzelfde aantal punten heeft behaald dan telt het aantal gewonnen wedstrijden. Indien dit nog

Nadere informatie

Nationaal Kampioenschap Junioren Delft, 5 november 2017.

Nationaal Kampioenschap Junioren Delft, 5 november 2017. Nationaal Kampioenschap Junioren 2017. Delft, 5 november 2017. Vandaag was de dag waar een hoop jongvolwassenen naar toe hadden geleefd en gewerkt, er waren voor het NK Junioren Kegelen toch echt 60 kwalificatieballen

Nadere informatie

Door de avondvoorzitter wordt de leiding van de vergadering formeel overgedragen aan de nieuw aangestelde voorzitter.

Door de avondvoorzitter wordt de leiding van de vergadering formeel overgedragen aan de nieuw aangestelde voorzitter. Notulen Extra Algemene Ledenvergadering Hotel Restaurant Den Engel 18 juli 2016, 20.00 uur 1. De voorzitter opent de vergadering om 20.10 en heet een ieder van harte welkom op deze extra algemene ledenvergadering.

Nadere informatie

Notulen algemene ledenvergadering gehouden op maandag 5 februari 2018

Notulen algemene ledenvergadering gehouden op maandag 5 februari 2018 Notulen algemene ledenvergadering gehouden op maandag 5 februari Aanwezig: R. Kobes, P. Zijlstra, W. Luchtenburg, H. De Boer, A. Kuperus, Kl. Ten Have, Hielke v/d Veen, J. Kloosterman-Luchtenburg, J.J.

Nadere informatie

Nacompetitie reglement en wedstrijden

Nacompetitie reglement en wedstrijden Gewijzigd mei 19 1 De eindstand in de poules is zoals het wordt aangegeven in Teambeheer. Indien in een poule meerdere teams hetzelfde aantal punten heeft behaald dan telt het aantal gewonnen wedstrijden.

Nadere informatie

Toernooi reglement

Toernooi reglement Toernooi reglement 2018 2019 Behoort als bijlage bij het huishoudelijk reglement 2018 2019 Het bestuur van de Flakkeese Dart Federatie vormt de reglementscommissie: John Lokken Cor de Geus Kyra van Genderen

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering. Woensdag 11 september uur

Algemene Ledenvergadering. Woensdag 11 september uur Algemene Ledenvergadering Woensdag 11 september 2019 19.30 uur AGENDA 1. Opening door de voorzitter 2. Bestuursmededelingen en ingekomen stukken 3. Vaststellen notulen ALV 2018 4. Behandeling jaarverslag

Nadere informatie

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen Notulen Aanwezige bestuursleden: Edwin Ruijgrok (voorzitter) Jan Bönker (secretaris) Bert Brals (penningmeester) Frank Willems (seniorenzaken) Frank Oud (wedstrijdsecretaris) Steven ten Brink (selectiezaken)

Nadere informatie

Toernooi reglement

Toernooi reglement Toernooi reglement 2016 2017 Ten behoeve van de F.D.F. ranking toernooien Behoort als bijlage bij het huishoudelijk reglement 2016 2017 Het bestuur van de Flakkeese Dart Federatie vormt de reglementscommissie:

Nadere informatie

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen.

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen. Dagcompetitie Notulen van de algemene ledenvergadering van de Dagcompetitie, gehouden op 22 mei 2015 bij biljartvereniging Roac te Rijpwetering. Aanwezig van het Bestuur: Hans van Aalst, Piet Volwater,

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN

ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN 4 NOVEMBER 2013 1 Agenda algemene ledenvergadering 4 november 2013 1. Opening door de voorzitter en aanvullende mededelingen. 2. Verslag ledenvergadering 22

Nadere informatie

Reglement Landelijke Competitie

Reglement Landelijke Competitie Op deze bepalingen is geen beroep mogelijk. Op alle zaken waar dit reglement niet in voorziet, beslist de competitieleider eventueel in overleg met het NDB bestuur. ORGANISATIE 1. De verantwoordelijkheid

Nadere informatie

Notulen. Algemene Ledenvergadering

Notulen. Algemene Ledenvergadering Datum : 21 November 2017 Locatie : Twentse Ros, Hengelo Aanwezige leden : 18 leden en 7 Bestuursleden. 1. Opening Ingko opent de vergadering. Ingko deelt mee dat er geen teams zijn die zich hebben afgemeld.

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering 20 oktober 2015

Notulen jaarvergadering 20 oktober 2015 Notulen jaarvergadering 20 oktober 2015 Opening Ger lijnders opent de vergadering en heet de aanwezige leden, 52 in getal, van harte welkom. Ondanks de dag en het tijdstip een mooie opkomst. Het dames

Nadere informatie

Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011

Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011 ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN 14 NOVEMBER 2011 1 Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011 1. Opening door de voorzitter en mededelingen. 2. Verslag ledenvergadering 11 april 2011.

Nadere informatie

Concept Promotie- en degradatieregeling seizoen 2017/2018 Versie 28 juni 2017

Concept Promotie- en degradatieregeling seizoen 2017/2018 Versie 28 juni 2017 Concept Promotie- en degradatieregeling seizoen 2017/2018 Versie 28 juni 2017 Eredivisie dames Er wordt na de reguliere competitie als volgt een nacompetitie gespeeld. Nacompetitie kampioenspoule Ronde

Nadere informatie

Notule Bijzondere Algemene ledenvergadering Dartvereniging Marktzicht.

Notule Bijzondere Algemene ledenvergadering Dartvereniging Marktzicht. Notule Bijzondere Algemene ledenvergadering 05-03-2010 Dartvereniging Marktzicht. De voorzitter opent de vergadering heet een ieder welkom en vraagt de aanwezige de presentielijst te tekenen. 2. Deponering

Nadere informatie

Reglement Landelijke Competitie

Reglement Landelijke Competitie ORGANISATIE 1. De verantwoordelijkheid van de organisatie van de landelijke competitie voor selectieteams berust bij het bestuur van de NDB 2. Het bestuur stelt voor deze competitie een competitieleider

Nadere informatie

Laat even weten via of je komt! Neem je aanhang mee naar het feest? Gezellig, maar meld dit ook even in je mailtje.

Laat even weten via of je komt! Neem je aanhang mee naar het feest? Gezellig, maar meld dit ook even in je mailtje. Shuttle-Nieuws december 2017 Nieuwe aanmeldingen Afgelopen maand hebben zich bij onze vereniging de volgende nieuwe leden aangemeld: Ria van Kuijk; Maandagmiddag groep Jacqueline Couwenberg; Maandagmiddag

Nadere informatie

2. Notulen BLV d.d. 26 september 2014 De notulen van de BLV vergadering van 26 september 2014 worden goedgekeurd.

2. Notulen BLV d.d. 26 september 2014 De notulen van de BLV vergadering van 26 september 2014 worden goedgekeurd. NOTULEN van de Algemene Leden Vergadering van de NEDERLANDSE VERENIGING VOOR INVESTOR RELATIONS (NEVIR), gehouden op donderdag 11 juni 2015 te Double Three by Hilton, Oosterdokstraat 4 in Amsterdam. AANWEZIG

Nadere informatie

UITNODIGING. Algemene Ledenvergadering 30 mei 2012 - aanvang 20.00 uur. Matchroom Sloten - Slimmeweg 8-1066 EV Amsterdam - 020-617 7062

UITNODIGING. Algemene Ledenvergadering 30 mei 2012 - aanvang 20.00 uur. Matchroom Sloten - Slimmeweg 8-1066 EV Amsterdam - 020-617 7062 UITNODIGING Algemene Ledenvergadering 30 mei 2012 - aanvang 20.00 uur Matchroom Sloten - Slimmeweg 8-1066 EV Amsterdam - 020-617 7062 Agenda 1. Opening 2. Mededelingen bestuur 3. Ingekomen stukken 4. Notulen

Nadere informatie

Deelnemers Aanwezig Afgemeld Afwezig zonder bekendstelling bijzonderheden

Deelnemers Aanwezig Afgemeld Afwezig zonder bekendstelling bijzonderheden Algemene ledenvergadering H.S.V. De Snoekbaars Datum: 10-03-2016 Voorzitter Notulist Freek v. Emst Secretaris Deelnemers Aanwezig Afgemeld Afwezig zonder bekendstelling bijzonderheden F. van Emst X Voorzitter

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering RBC Slash dd 03 juni 2009.

Notulen jaarvergadering RBC Slash dd 03 juni 2009. Notulen jaarvergadering RBC Slash dd 03 juni 2009. Aanwezig: Kees van Kleef ( voorzitter ) Ernst Bronner ( Penningmester ) Gerda Kieftenburg ( Technische Commissie ) Frank Selbach ( Secretaris ) Luuk Franke

Nadere informatie

Het Huisleaguereglement

Het Huisleaguereglement Het Huisleaguereglement Hoofdstuk 1: Algemene Bepalingen en Opzet. 1.1 1.1.2 1.1.3 1.2 Onder de huisleagues worden bowlingcompetities verstaan, die door Bowlingvereniging Leiderdorp (BVLD) worden georganiseerd.

Nadere informatie

Notulen Algemene Leden Vergadering Onafhankelijke Darts Federatie

Notulen Algemene Leden Vergadering Onafhankelijke Darts Federatie Notulen Algemene Leden Vergadering Onafhankelijke Darts Federatie Datum: 26 april 2010 Aanwezig: John Penders (VZ), Richard Rijkers (PM), Gerard van Hulzen (Notulist), Marco Kok (Red. Okki), Marco Voss

Nadere informatie

Verslag jaarvergadering gehouden op maandag 31 mei 2010 in de Soos Gerardus Majella aanvang 10 uur. Concept Aanwezig: alle afdeling aanwezig.

Verslag jaarvergadering gehouden op maandag 31 mei 2010 in de Soos Gerardus Majella aanvang 10 uur. Concept Aanwezig: alle afdeling aanwezig. Verslag jaarvergadering gehouden op maandag 31 mei 2010 in de Soos Gerardus Majella aanvang 10 uur. Concept Aanwezig: alle afdeling aanwezig. 1. Opening door de voorzitter De voorzitter opent de vergadering

Nadere informatie

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE SRIS-2 INTERCLUBKAMPIOENSCHAP VAN BELGIE VOOR SENIOREN 2017 ALLE CATEGORIEËN EN ALLE DIVISIES uitgezonderd Men & Ladies I divisie 1 12, 20, 28 september en 4 oktober

Nadere informatie

ALGEMENE LEDEN VERGADERING

ALGEMENE LEDEN VERGADERING ALGEMENE LEDEN VERGADERING Datum : 5 juni 2019 Tijd : 20.30-21.30 UUR Lokatie : Clubhuis SV DEN HOORN Zuidhoornseweg 4, Den Hoorn (ZH) Agenda 1. Opening en welkom door de voorzitter 2. Verslag van de reguliere

Nadere informatie

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Het bestuur van Hockey Club De Hoeksche Waard roept hierbij alle leden bijeen voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op 11 juni 2014 in het clubhuis,

Nadere informatie

Notulen Algemene ledenvergadering VV Callantsoog 28 oktober Aanvang uur

Notulen Algemene ledenvergadering VV Callantsoog 28 oktober Aanvang uur Notulen Algemene ledenvergadering VV Callantsoog 28 oktober 2014. Aanvang 20.00 uur 1. Opening ( Ap) Voorzitter Ap opent vergadering en heet aanwezigen welkom. 2. Notulen vorige ALV Geen notulen besproken

Nadere informatie

Reglement 1 e Klasse. Nov Pagina 1 van 6

Reglement 1 e Klasse. Nov Pagina 1 van 6 Reglement 1 e Klasse Nov 2018 Pagina 1 van 6 1 Verantwoordelijkheden 1.1 Competitieleider/coördinator (CL) Ledenadministratie. Planning competitie. Communicatie met de teams. Beheer contributiepot. Bemiddeling

Nadere informatie

Jan Weegink Memorial Cup. 20 & 22 Augustus Sportpark De Waarbeek

Jan Weegink Memorial Cup. 20 & 22 Augustus Sportpark De Waarbeek Jan Weegink Memorial Cup 20 & 22 Augustus 2015 Sportpark De Waarbeek Namens HVV Hengelo mag ik u van harte welkom heten op ons mooie sportpark De Waarbeek Dit jaar houden wij voor de 12 e keer ons tweedaagse

Nadere informatie

Notulen ALV 2013. Verkorte Agenda

Notulen ALV 2013. Verkorte Agenda Convocatie ALV 16 oktober 2014 blad 12 Notulen ALV 2013 Vergader datum : 16 januari 2014. Locatie : Bowling Restaurant Menken. Onderwerp : Algemene Ledenvergadering Bowling Vereniging Leiden Zuid-West.

Nadere informatie

Reglement Landelijke Competitie

Reglement Landelijke Competitie Op deze bepalingen is geen beroep mogelijk. Op alle zaken waar dit reglement niet in voorziet, beslist de competitieleider eventueel in overleg met het NDB bestuur. A. ORGANISATIE 1. De verantwoordelijkheid

Nadere informatie

Notulen. Algemene Ledenvergadering

Notulen. Algemene Ledenvergadering Aanwezig namens het bestuur: René Coupee, Dick Bontekoe, Olaf Orriëns, Yvonne Docter en Danielle Geerdink. Aanwezige leden: 32 Afwezig namens bestuur: Ellen Nijveld (met kennisgeving) 1. Opening René heet

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. In deze uitgave: - Contributie. - Agenda - ALV - KCM - JHVD + Familiedag - Gezondheidsonderzoek korthaar collie. - Contact.

In deze nieuwsbrief. In deze uitgave: - Contributie. - Agenda - ALV - KCM - JHVD + Familiedag - Gezondheidsonderzoek korthaar collie. - Contact. Bekijk de webversie Februari 2019 In deze nieuwsbrief In deze uitgave: - Contributie. - Agenda - ALV - KCM - JHVD + Familiedag - Gezondheidsonderzoek korthaar collie. - Contact. Contributie De contributieherrinneringen

Nadere informatie

Notulen. Algemene Ledenvergadering

Notulen. Algemene Ledenvergadering Datum : 29 Mei 2018 Locatie : Twentse Ros, Hengelo Aanwezige leden : 30 leden en 7 Bestuursleden. 1. Opening Ingko opent de vergadering. Er is 1 afmelding binnengekomen. 2. Mededelingen A: Ingko geeft

Nadere informatie

Brochure SBN Mix competitie

Brochure SBN Mix competitie Brochure SBN Mix competitie Seizoen 2015 Uitgegeven door Squash Bond Nederland Deze brochure bevat informatie over de SBN Mix competitie 2015, een competitievorm voor teams georganiseerd door Squash Bond

Nadere informatie

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht.

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN Lekker eten (1 juni) Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. Voordat iedereen weg is, willen wij nog graag een gezellige avond organiseren

Nadere informatie

De zomervakane is bijna voorbij, dus de badminton gaat weer beginnen!

De zomervakane is bijna voorbij, dus de badminton gaat weer beginnen! Algemeen De zomervakane is bijna voorbij, dus de badminton gaat weer beginnen! De eerste speelavond voor de jeugd is woensdag 26 augustus van 18.30 tot 20.00. De laatste speelavond voor de jeugd is op

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering

Verslag Algemene Ledenvergadering Verslag Algemene Ledenvergadering Maandag 28 november 2016, 19:00 uur, vergaderruimte zwembad Otterveurdt 1. Opening door de voorzitter De voorzitter, Marcel de Raat, opent om 19:10 de vergadering en heet

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering

Algemene ledenvergadering Algemene ledenvergadering Hengelsportvereniging Ons Genoegen Gemert Gemert 16 oktober 2015 Slide 2 1. Opening Slide 3 2. Notulen: Algemene ledenvergadering 06 maart 2015 Notulen algemene ledenvergadering

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014 Auteur: Casper van de Pol Aanwezig: Casper van de Pol Rudi van Winsum Cees van Winsum Gerard van der Velde Wil Schoonderbeek Bert van de Poll Erik

Nadere informatie

De Algemene Ledenvergadering van de HCC Beleggen d.d. 5 april 2014

De Algemene Ledenvergadering van de HCC Beleggen d.d. 5 april 2014 De Algemene Ledenvergadering van de HCC Beleggen d.d. 5 april 2014 De concept agenda: 1 Opening en vaststellen agenda 2 Mededelingen en ingekomen stukken 3 Verslag ALV 13 april 20123 (pagina 2) 4 Jaarverslagen

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering biljartclub de Vliegert Dinsdag 9 mei 2017

Notulen jaarvergadering biljartclub de Vliegert Dinsdag 9 mei 2017 Notulen jaarvergadering biljartclub de Vliegert Dinsdag 9 mei 2017 De voorzitter Hans Janssen opent de vergadering om 13.35 uur en verzoekt alle aanwezigen om een minuut stilte om al onze biljartvrienden

Nadere informatie

De voorzitter opent om 20:07 de vergadering en heet iedereen harte welkom.

De voorzitter opent om 20:07 de vergadering en heet iedereen harte welkom. betreft : TKC Afgevaardigden-vergadering aanwezig / afwezig m.k. / afwezig z.k. : Brink, Oud Ootmarsum, Wilskracht, Nijstad, Hertme, Gunne, HKV / Lattrop Breklenkamp / Soasel locatie : Café van Olffen,

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE ALGEMENE LEDEN VERGADERING OP VRIJDAG 3 JUNI 2016 TE HELLEVOETSLUIS

NOTULEN VAN DE ALGEMENE LEDEN VERGADERING OP VRIJDAG 3 JUNI 2016 TE HELLEVOETSLUIS NOTULEN VAN DE ALGEMENE LEDEN VERGADERING OP VRIJDAG 3 JUNI 2016 TE HELLEVOETSLUIS Biljartverenigingen Aanwezig: ADO, AVG, Come Back, DBV, Dindua, DKK, DOS, Eureka, FOC, GBC, t Karrewiel, MFC, Oostvoorne,

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement DGV

Huishoudelijk reglement DGV Huishoudelijk reglement DGV 30 08 2016 Gunning DGV Iedere biljartclub uit Veldhoven (buiten in para commerciële instellingen spelende verenigingen) kunnen zich aanmelden om in aanmerking te komen om het

Nadere informatie

Algemene jaarvergadering Time Out Aanwezige leden : 31 leden Afmeldingen : 20 leden Boete opgelegd : 4 leden

Algemene jaarvergadering Time Out Aanwezige leden : 31 leden Afmeldingen : 20 leden Boete opgelegd : 4 leden Volleybalvereniging Time Out 74 Secretariaat: Maya Brouwer, Blauwstraat 3, 6627 BA, Maasbommel. Algemene jaarvergadering Time Out 74 21-11-2016 Aanwezige leden : 31 leden Afmeldingen : 20 leden Boete opgelegd

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF)

Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF) Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF) Datum: Donderdag 22 mei 2014 Locatie: Verenigingsgebouw CJVV 1. Opening en vaststellen agenda De voorzitter opent de vergadering om 20.08

Nadere informatie

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers,

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwsbrief TC Groot Driene Jaargang 2017 Nummer 09 november Van de voorzitter. Beste medetennissers, We kijken al weer vooruit naar het nieuwe jaar. De nieuwjaarsreceptie is op 14 januari 2018 van 15:00

Nadere informatie

Speeltuin de Bras. Aanwezig Juan Zondervan (voorzitter van de vergadering) Margo van de Merwe. Gosia Zertka

Speeltuin de Bras. Aanwezig Juan Zondervan (voorzitter van de vergadering) Margo van de Merwe. Gosia Zertka biedt sinds 1996 de wijk Vrijenban en omgeving in Delft een veilige, schone, beheerde en gratis toegankelijke speelomgeving en zet zich in voor versterking van het saamhorigheidsgevoel in de wijk. Verslag

Nadere informatie

LTVL NIEUWS januari Jaargang 6 Nummer 1. Beste LTVL-ers,

LTVL NIEUWS januari Jaargang 6 Nummer 1. Beste LTVL-ers, Beste LTVL-ers, Alweer de eerste nieuwtjes voor het tennisseizoen 2014 in de vorm van deze nieuwsbrief. De redactiecommissie gaat weer proberen jullie zo goed mogelijk van informatie te voorzien. Maar

Nadere informatie

Biljartvereniging t Beertje Weert en Bar Two Jacks Bandstoot Toernooi 2018 Clublokaal Cafe Bar Two Jacks Maasstraat 42 Weert. Tel

Biljartvereniging t Beertje Weert en Bar Two Jacks Bandstoot Toernooi 2018 Clublokaal Cafe Bar Two Jacks Maasstraat 42 Weert. Tel Biljartvereniging t Beertje Weert en Bar Two Jacks Bandstoot Toernooi 2018 Clublokaal Cafe Bar Two Jacks Maasstraat 42 Weert. Tel 06-10017340. Regels Bandstoot Toernooi 2018. Het Toernooi start op maandag

Nadere informatie

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE SRI-1 INTERCLUBKAMPIOENSCHAP VAN BELGIE HEREN EN DAMES 2017 DIVISIE 1 ALLE CATEGORIEËN 22, 23, 29, 30 april en 1 mei 2017 * SPECIFIEK REGLEMENT * De Algemene Reglementen

Nadere informatie

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2016

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2016 Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2016 Vrijdag 18 november 2016 om 19.30 uur Locatie: kantine Sporthal Egerbos (Drie Decembersingel 34, Blerick) Het bestuur van basketbalvereniging Venlo Sport Crusaders

Nadere informatie

Inschrijven voor 27 augustus dus JEUGD, JUNIOREN, SENIOREN en de Zomer Challenge BELANGRIJKE DATA

Inschrijven voor 27 augustus dus JEUGD, JUNIOREN, SENIOREN en de Zomer Challenge BELANGRIJKE DATA Inschrijven voor 27 augustus 2018 Het Park Event is voor ALLE TVN-leden... dus JEUGD, JUNIOREN, SENIOREN en de Zomer Challenge BELANGRIJKE DATA Zondag 2 September Toernooi voor Basis scholieren en middelbare

Nadere informatie

3 Administratiekosten leden zonder automatische incasso: 2, /jaar

3 Administratiekosten leden zonder automatische incasso: 2, /jaar Begeleidende brief ALV 2010 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 1 Inleiding... 1 2 Contributie verhoging voor gezinskaarten: 1,... 1 3 Administratie kosten leden zonder automatische incasso: 2,... 1 4 Appendix

Nadere informatie

Statuten, club- en huishoudelijk reglement Biljartvereniging De Vette Keu.

Statuten, club- en huishoudelijk reglement Biljartvereniging De Vette Keu. Statuten, club- en huishoudelijk reglement Biljartvereniging De Vette Keu. Artikel 1; Naam De vereniging draagt de naam Biljartvereniging De Vette Keu en is opgericht op 1 juni 2017 te Asten voor onbepaalde

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Dartsvereniging De Stedendriehoek D.V.S. Apeldoorn.

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Dartsvereniging De Stedendriehoek D.V.S. Apeldoorn. HUISHOUDELIJK REGLEMENT Dartsvereniging De Stedendriehoek D.V.S. Apeldoorn. HUISHOUDELIJK REGLEMENT. 1. Bestuur. 1.1 Posities binnen het bestuur moeten zijn: Voorzitter, Secretaris, en Penningmeester.

Nadere informatie

AGENDA 97ste ALGEMENE LEDENVERGADERING WOENSDAG 16 APRIL 2014 IN HET RESTAURANT DE RIDDERHOF TE MAASSLUIS

AGENDA 97ste ALGEMENE LEDENVERGADERING WOENSDAG 16 APRIL 2014 IN HET RESTAURANT DE RIDDERHOF TE MAASSLUIS Schiedam, maart 2014 AGENDA 97ste ALGEMENE LEDENVERGADERING WOENSDAG 16 APRIL 2014 IN HET RESTAURANT DE RIDDERHOF TE MAASSLUIS 01 Opening 02 Notulen 96ste Algemene Ledenvergadering d.d. 17 april 2013 03

Nadere informatie

OFW D1 NIEUWS. Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende:

OFW D1 NIEUWS. Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende: OFW D1 NIEUWS Hallo allemaal, Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende: Algemene Ledenvergadering Old Forward Hierbij nodigen wij de leden uit voor het

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering Reddingsbrigade Heerhugowaard 07-10-2014

Algemene Leden Vergadering Reddingsbrigade Heerhugowaard 07-10-2014 Graag mobieltjes op stil en laptop s en tablets uit De zaal sluit om 21.55 uur Agenda voor vanavond: 1. Mededelingen / vast stellen agenda 2. Goedkeuring Notulen / stand van acties vorige ALV 3. Stand

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING TVO OMNI 28 september 2017

VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING TVO OMNI 28 september 2017 VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING TVO OMNI 28 september 2017 Datum: 28-09-2017 Tijdstip: 21.15 22.15 uur Opgesteld door Monique Plaats: t Geertman Grashof Aanwezig: Afgemeld: Zie presentielijst Martin Mulder

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING 2019.

ALGEMENE LEDENVERGADERING 2019. ALGEMENE LEDENVERGADERING 2019. Woensdag 24 april 2019. Deur open om 09.30 uur - Aanvang vergadering om 10.00 uur. Gebouw Jeugd van Gisteren - Beemsterstraat 4 Hoofddorp. Agenda ALV 24-april-2019. Opening.

Nadere informatie

Notulen. Algemene Ledenvergadering

Notulen. Algemene Ledenvergadering Datum : 16 Mei 2017 Locatie : Twentse Ros, Hengelo Aanwezige leden : 16 leden en 7 Bestuursleden. 1. Opening Ingko opent de vergadering. Ingko deelt mee dat er 1 afmelding is van een team: Game On. 2.

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering, maandag 26 januari 2015

Algemene Leden Vergadering, maandag 26 januari 2015 Nieuwsbrief 1 - Januari 2015 In dit nummer: Algemene Leden Vergadering, maandag 26 januari 2015 TOZ van Mun Advies Open Dubbeltoernooi Nieuwe trainingscyclus voorjaar 2015! Tennis Op Proef voor jeugd bij

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van de biljartvereniging De Buitenmolen te Zevenaar

Huishoudelijk reglement van de biljartvereniging De Buitenmolen te Zevenaar Huishoudelijk reglement van de biljartvereniging De Buitenmolen te Zevenaar Naam en zetel Artikel 1 De vereniging draagt de naam, biljartvereniging "De Buitenmolen" en is gevestigd te Zevenaar. Duur doel

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement van Studentenvolleybalvereniging UvO Versie juni 2013.

Huishoudelijk Reglement van Studentenvolleybalvereniging UvO Versie juni 2013. Huishoudelijk Reglement van Studentenvolleybalvereniging UvO Versie juni 2013. Artikel 1. Algemeen. 1.1 Op iedere plaats in dit reglement dient men voor hij te lezen hij/zij en voor zijn zijn/haar. Artikel

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Dartsvereniging De Stedendriehoek (D.V.S.)

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Dartsvereniging De Stedendriehoek (D.V.S.) HUISHOUDELIJK REGLEMENT Dartsvereniging De Stedendriehoek (D.V.S.) HUISHOUDELIJK REGLEMENT. 1. Bestuur. 1.1 Posities binnen het dagelijks bestuur moeten zijn: Voorzitter, Secretaris, en Penningmeester.

Nadere informatie

Voorjaarsoverleg Welkom en Opening

Voorjaarsoverleg Welkom en Opening Voorjaarsoverleg 2018 Welkom en Opening Mededelingen Ingekomen stuk Groningen Yeti s Breda afwezig. Felicitaties met nieuwe boarding Afmelding Hoorn Bij opmerkingen en vragen duidelijk spreken. Starten

Nadere informatie

MASTERS DRIEBANDEN KLEIN KAMPIOENSCHAP NOORD-OOST NEDERLAND REGLEMENT 2014

MASTERS DRIEBANDEN KLEIN KAMPIOENSCHAP NOORD-OOST NEDERLAND REGLEMENT 2014 MASTERS DRIEBANDEN KLEIN KAMPIOENSCHAP NOORD-OOST NEDERLAND REGLEMENT 2014 1. Het Masters Driebanden Klein Kampioenschap van Noord-Oost Nederland bestaat uit een zestal open ranking toernooien genoemd

Nadere informatie

Welkom op de ALV. G.V. S.H.E.L.L. Oudehaske 10 mei 2016

Welkom op de ALV. G.V. S.H.E.L.L. Oudehaske 10 mei 2016 Welkom op de ALV G.V. S.H.E.L.L. Oudehaske 10 mei 2016 Notulen ALV 2015 Financiën Financieel Jaarverslag 2015 Verslag kascommissie (Sonja Keijzer en Trientje Smits) Benoeming nieuwe kascommissie Voorstel

Nadere informatie

IJ.B.C. DE JUMP Velserbroek, 14-01-2012

IJ.B.C. DE JUMP Velserbroek, 14-01-2012 IJ.B.C. DE JUMP Velserbroek, 14-01-2012 Secretariaat: Westbroekerweg 81 1991 LX Velserbroek Tel. 023-5389451 e-mail adres: michael@dejump.nl Hierbij nodigen wij U uit tot het bijwonen van de jaarlijkse

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING. 10 oktober 2014

ALGEMENE LEDENVERGADERING. 10 oktober 2014 ALGEMENE LEDENVERGADERING 10 oktober 2014 Agenda ALV 2014 1. Opening 2. Ingekomen stukken en mededelingen 3. Goedkeuring notulen van de ALV van 24 mei 2013. 4. Bestuur 5. Presentatie jaarverslag van het

Nadere informatie

Aanwezig: Van bestuurszijde O. van der Meer, R. Slim, A. Hoogendoorn, W. van t End,

Aanwezig: Van bestuurszijde O. van der Meer, R. Slim, A. Hoogendoorn, W. van t End, Notulen voorjaarsvergadering d.d. 18 mei 2016. Aanwezig: Van bestuurszijde O. van der Meer, R. Slim, A. Hoogendoorn, W. van t End, Mevr. L. Albers en A. Janssen. Afwezig: (m.k.) de afgevaardigden van B.C.

Nadere informatie

Brochure SBN Mix competitie

Brochure SBN Mix competitie Brochure SBN Mix competitie Seizoen 2016 Uitgegeven door Squash Bond Nederland Deze brochure bevat informatie over de SBN Mix competitie 2016, een competitievorm voor teams georganiseerd door Squash Bond

Nadere informatie