chocolate masterpieces

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "chocolate masterpieces"

Transcriptie

1 chocolate masterpieces

2 Classic Masterpieces Klassieke smaken in een unieke combinatie samengebracht in de mooiste handgemaakte chocolades. Een beleving voor alle zintuigen, een feest! Marzipan Pomegranate De fijnste Lübecker amandelmarsepein verrijkt met een swirl pure granaatappel. Het geheel is omrold met pure 60% chocolade en choco-flakes van 72% puur en subtiel wit. Apple Cherry Een fenomeen, appelmoes met een rood kersje... Deze melkchocoladehuls is gerold in pure chocolade, gedroogde appel en frisse framboos. Gevuld met een dubbele ganache van kers en appel. Sweet Ginger De fijnste 60% pure chocolade omrold met gemberstukjes en gecarameliseerde kokos. In het hart een stevige vulling van pure ganache met gember en vanille. Zoet en pittig maken deze truffel tot een ware verrassing. Pistachio Raspberry Een Award Winning chocolade truffel met een korst van pistache met witte chocolade en sparkling gold leaves. In de subtiele witte chocoladehuls zit een dubbele vulling van 60% fijne pistachemarsepein en 40% pure frambozengel.

3 Almonds & Butter Caramel Een dubbele vulling van amandelpraliné en huisgebrande zachte caramel vormen het hart van deze ronde beauty. Een extra stevige shell van 72% pure chocolade, gedecoreerd met geroosterde amandelen en kleine stukjes butterscotch maken dit juweeltje helemaal af. Klassiek, maar zeker niet gewoon... Bronze Licorice Een chique uitgevoerde metallic truffel van 80% pure en 20% melkchocolade. De halfzoete vast romige vulling met huisgemaakt zoethoutaroma maakt deze truffel tot een verrassend nieuwe smaakbeleving. Deze truffel leent zich goed in combinatie met een krachtige espresso after dinner. Cool Lemon Deze gele chocoladetruffels is net zo fris als zijn uiterlijk. Pure citroen in witte chocolade met een zomerse romige vulling. Licht gekoeld komt de smaak van deze truffel nog beter tot zijn recht. 6 Kinds of Nuts De beste en volste praline-bonbon ever! Deze chocoladetruffel bevat maar liefst 60% noten, waar 12% gebruikelijk is in goede pralines. De lekkerste chocolade met heel, heel veel noten: pecan, cashew, hazelnoot, pistache en walnoten.

4 Figs Pits & Nuts Een truffel gemaakt van gezonde Acticoa chocolade, met een korstje van pompoen- en pijnboompitten, bessen en noten. De binnenkant is een vaste ganache met gedroogde vijgenstukjes. Pure Irish Coffee Een 80% hele pure chocolade met een huid van koffie en knapperige chocolade. Een romige dubbele vulling van Jamaican black rum en extra stevige mokka. Green Tea Honey Gezonde Acticoa chocolade omhuld met gepofte Chia zaadjes en groene theeblaadjes. De dubbele vulling bestaat uit frisse groene thee en biologische bloemenhoning. Golden Banana Orange Een mooi verhaal dat bijna iedereen kent staat aan de basis van deze originele chocoladetruffel. Geïnspireerd op het fruithapje van vroeger: sinaasappel, banaan en biscuit. Het resultaat: pure chocolade met een zachte vulling van sinaasappel-banaan, gehuld in een knapperige korst van in saffraan gebakken banaan. En om dit feestje compleet te maken hele kleine sparkling puntjes van bladgoud. Pecan Passionfruit Dit blijft één van onze favorieten. De combinatie van licht bittere pecannoten, de pure chocolade en de heerlijk frisse passievrucht is heel bijzonder en bijzonder lekker. Licht gekoeld nog lekkerder!

5 Design Flowers & Chocolate Uniek, de ultieme combinatie van de fijnste chocolades, echte bloemen en natuurproducten zoals honing & bijenpollen Bee Pollen Anise De bijtjes maken deze wonderschone verschijning mede mogelijk. De gele bijenpollen met rauwe pure chocolade geven de truffel een bijzondere look en smaak. Zeker in combinatie met de ganache waar steranijs in is verwerkt. Sealsalt Caramel & Rose Mint De mooiste witte chocoldetruffel met frisse smaken uit de natuur, die elkaar perfect versterken en aanvullen. Een romige ganache vulling van witte chocolade, verrijkt met caramel en een vleugje mint. In de witte chocoladekorst knapperige, rauwe witte chocolade met mintblaadjes, framboos en een snufje zout. Licht gekoeld nog net iets lekkerder! Pure Lavander Deze pure chocoladetruffel heeft een bijna zwarte decoratie van krokante chocoladeflakes en echte frisblauwe lavendelbloemetjes. De schoonheid zit ook hier zeker niet alleen aan de buitenkant. Een medium softe vulling van gezonde Acticoa chocolade, samen met ons milde huisgemaakte lavendelaroma. Een prachttruffel, een onvergetelijk moment.

6 Red Rose Love De beste, net iets minder zoete, witte chocolade is de basis voor deze truffel. Een heerlijke combinatie met de fleurige smaak van echte roos. Zowel in de frisse zachte vulling als op de buitenkant zijn echte rozenblaadjes verwerkt. Een echte beleving: liefde gaat hierbij zeker door de maag. Elderberry Jasmine Huisgemaakt vlierbloesemaroma in een stevige ganache van melkchocolade vormen het hart van deze truffel. De extra pure buitenkant wordt gevormd door knapperige 72% chocoladeflakes, welke in combinatie met de echte fijne bloemen van vlierbloesem en jasmijn een wonderlijke fleurige smaak afgeven. Uniek, lekker en mooi in één. Field of flowers Een Hollandse bloemenweide vol smaak, kleur en geur. Een chocoladetruffel zoals geen ander, met een keur aan bloemsmaken vermengd met melk en witte chocolade. Korenbloem, goudsbloem, jasmijn, roos, vlierbloesem en Sint Jacobskruid vormen samen het boeket. Tip: laat de truffel in z n geheel even rondgaan in de mond alvorens door te bijten.

7 Pistachio Raspberry Een Award Winning chocolade truffel met een korst van pistache met witte chocolade en sparkling gold leaves. In de subtiele witte chocoladehuls zit een dubbele vulling van 60% fijne pistachemarsepein en 40% pure frambozengel. Green Tea Honey Gezonde Acticoa chocolade omhuld met gepofte Chia zaadjes en groene theeblaadjes. De dubbele vulling bestaat uit frisse groene thee en biologische bloemenhoning. Marigold Saffron Een knappe veschijning met een wonderlijke smaakcombinatie. Aan de buitenzijde gedroogde smaakvolle goudsbloemen, gerold in knapperige witte chocolade. Als vulling een boterzachte ganache met echte saffraan en vanille. Wij bedachten ons: wat maakt de natuur toch mooie dingen en smaken. Forest Violin Subtiel vormgegeven, maar zeker niet subtiel van smaak. En witte chocoladetruffel met een dubbele gelvulling van frisse bosviolen en een zachte ganache van Madagascar vanille.

8 Wine & Spirtis Chocolade en een drankje. Onze unieke truffels zijn gemaakt met echte wijnen, de meest exclusieve dranken en feestelijke champagne. Proost! Golden Champagne Feestelijk extra pure chocoladetruffel met een smaakvolle, zachte vulling van roomwitte champagne-ganache. Het mooie decor van vergulde pure chocoladeflakes maakt het feest ook optisch compleet! St.Tropez Blondes Beer Zachte middelzoete witte chocolade met een mediterraan blauwe look. De truffel heeft een stoere, verrassende vulling gemaakt van exclusief Saint Tropez Blond bier. De combinatie van hop en zoete witte chocolade is wonderlijk te noemen. Tip: sluit je ogen en waan je heel eventjes op het strand van Saint Tropez. Licht gekoeld is deze truffel het lekkerst! Chardonnay Silver Wine Een verrassende en frisse combinatie van zoete witte chocolade en fruitige Chardonnay Mythic Vineyard Deze truffel is gedecoreerd met een in witte chocolade omhulde Chardonnay parelmoer rozijn. Heerlijk als amuse of bij een kop fruitige thee na een cullinair diner.

9 Prestigious Spelt Vodka-Tonic De Premium Pestigious Vodka gebruikt in deze chocoladetruffel is een zachte, smaakvolle vodka, gemaakt van biologisch speltgraan. Het speltgraan geeft een subtiel zoete twist. De combinatie van een knapperige korst met verzilverde rijst- en marsepeinflakes aan de buitenkant en een dubbele vulling van chocolade-tonic en Prestigious Vodka ganache aan de binnenkant maakt deze truffel onweerstaanbaar! Mojito Dit drankje leent zich er natuurlijk perfect voor om in de vorm van een truffel te gieten! Mintblaadjes met witte chocolade-schaaf om een witte chocolade truffel sieren de buitenkant. Een dubbele vulling van stevige mintganache en een krachtige Jamaicaanse bruine rum maken het plaatje helemaal af. Pure Irish Coffee Een hele 80% pure chocolade met een huid van koffie en knapperige chocolade. Een romige dubbele vulling van Jamaican black rum en extra stevige mokka. Red Malbec Gold Wine Geniet van de verrassende combinatie van de beste melkchocolade en de volle smaak van de rode wijn Casarena Reservado De truffel is gedecoreerd met een in pure chocolade omhulde Merlot rozijn. Tip: deze truffel komt wellicht het beste tot zijn recht als amuse of bij een kop koffie na een cullinair diner.

10 Healthy Chocolate Lekker en gezond. Deze chocolades uit zijn ontwikkeld met superfoods, kruiden, noten, bessen en speciale Acticoa chocolade, de eerste officiel gezonde chocolade ter wereld. Green Tea Honey Gezonde Acticoa chocolade omhuld met gepofte Chia zaadjes en groene theeblaadjes. De dubbele vulling bestaat uit frisse groene thee en biologische bloemenhoning. Pure Lavander Deze pure chocoladetruffel heeft een bijna zwarte decoratie van krokante chocoladeflakes en echte frisblauwe lavendelbloemetjes. De schoonheid zit ook hier zeker niet alleen aan de buitenkant. Een medium softe vulling van gezonde Acticoa chocolade, samen met ons milde huisgemaakte lavendel-aroma. Een prachttruffel, een onvergetelijk moment. Figs Pits & Nuts Een truffel gemaakt van gezonde Acticoa chocolade, met een korstje van pompoen- en pijnboompitten, bessen en noten. De binnenkant is een vaste ganache met gedroogde vijgenstukjes.

11 Elderberry Jasmine Huisgemaakt vlierbloesemaroma in een stevige ganache van melkchocolade vormen het hart van deze truffel. De extra pure buitenkant wordt gevormd door knapperige 72% chocoladeflakes, welke in combinatie met de echte fijne bloemen van vlierbloesem en jasmijn een wonderlijke fleurige smaak afgeven. Uniek, lekker en mooi in één. Bee Pollen Anise De bijtjes maken deze wonderschone verschijning mede mogelijk. De gele bijenpollen met rauwe pure chocolade geven de truffel een bijzondere look en smaak. Zeker in combinatie met de ganache waar steranijs in is verwerkt. Sweet Ginger De fijnste 60% pure chocolade omrold met gember-stukjes en gecarameliseerde kokos. In het hart een stevige vulling van pure ganache met gember en vanille. Zoet en pittig maken deze truffel tot een ware verrassing.

12 Ligoon is één van de meest innovatieve chocolademakers ter wereld. 100% Nederlandse chocolademeesterwerkjesmet waanzinnig originele smaakcombinaties en een verbluffend mooi uiterlijk. De vier chocolade lijnen van Ligoon: Ligoon Classics Klassieke smaken, bijzonder uitgevoerd. Ligoon Flowers Chocolade geïnspireerd door en gemaakt met bloemen. Ligoon Wine & Spirits Wonderlijke combinaties met de beste wijnen, bieren en dranken. Ligoon Healthy Gezonde chocolade met speciale Acticoa chocolade, (Ayurvedische) kruiden en super-foods. Ligoon chocolade is verkrijgbaar bij:

O P E N Y O U R S E N S E S F O R T H E M O S T B E L O V E D C H O C O L A T E E X P E R I E N C E

O P E N Y O U R S E N S E S F O R T H E M O S T B E L O V E D C H O C O L A T E E X P E R I E N C E O P E N Y O U R S E N S E S F O R T H E M O S T B E L O V E D C H O C O L A T E E X P E R I E N C E L O V E BY L O V E IN A B O X C O L L E C T I O N 12 STUKS IN VERPAKKING 24 STUKS IN VERPAKKING 2 3 0

Nadere informatie

O P E N Y O U R S E N S E S F O R T H E M O S T B E L O V E D C H O C O L A T E E X P E R I E N C E

O P E N Y O U R S E N S E S F O R T H E M O S T B E L O V E D C H O C O L A T E E X P E R I E N C E O P E N Y O U R S E N S E S F O R T H E M O S T B E L O V E D C H O C O L A T E E X P E R I E N C E L O V E BY L O V E IN A B O X C O L L E C T I O N Tiramisu Gember Framboos Creamy caramel Art. 23005

Nadere informatie

O P E N Y O U R S E N S E S F O R T H E M O S T B E L O V E D C H O C O L A T E E X P E R I E N C E

O P E N Y O U R S E N S E S F O R T H E M O S T B E L O V E D C H O C O L A T E E X P E R I E N C E O P E N Y O U R S E N S E S F O R T H E M O S T B E L O V E D C H O C O L A T E E X P E R I E N C E L O V E BY L O V E IN A B O X C O L L E C T I O N Tiramisu Gember Framboos Creamy caramel Art. 23005

Nadere informatie

Jullie gaan trouwen!

Jullie gaan trouwen! Jullie gaan trouwen! En jullie zijn nog op zoek naar een specialist die jullie bruidstaart wensen voor jullie grote dag kan realiseren. Dan zijn jullie bij Cake and More aan het juiste adres! Gespecialiseerd

Nadere informatie

O P E N Y O U R S E N S E S F O R T H E M O S T B E L O V E D C H O C O L A T E E X P E R I E N C E

O P E N Y O U R S E N S E S F O R T H E M O S T B E L O V E D C H O C O L A T E E X P E R I E N C E O P E N Y O U R S E N S E S F O R T H E M O S T B E L O V E D C H O C O L A T E E X P E R I E N C E L O V E BY L O V E IN A B O X C O L L E C T I O N 12 STUKS IN VERPAKKING 24 STUKS IN VERPAKKING 2 3 0

Nadere informatie

O P E N Y O U R S E N S E S F O R T H E M O S T B E L O V E D C H O C O L A T E E X P E R I E N C E

O P E N Y O U R S E N S E S F O R T H E M O S T B E L O V E D C H O C O L A T E E X P E R I E N C E O P E N Y O U R S E N S E S F O R T H E M O S T B E L O V E D C H O C O L A T E E X P E R I E N C E L O V E IN A B OX L O V E IN A B OX IS MEER DAN A L L E E N C H O C O L A D E. L O V E IN A B OX C H

Nadere informatie

BANANA WIT INGREDIENTEN: SUIKER, CACAOBOTER, VOLLE MELKPOEDER, CACAOMASSA, WEIPOEDER, SOJALECETHINE, VANILLE, ROOM, LIKEUR, BANANEN PUREE

BANANA WIT INGREDIENTEN: SUIKER, CACAOBOTER, VOLLE MELKPOEDER, CACAOMASSA, WEIPOEDER, SOJALECETHINE, VANILLE, ROOM, LIKEUR, BANANEN PUREE AARDBEI WIT Sojalecithine room aardbei likeur Kleur E129 vruchtenzuur ADVOCAAT & PUUR Sojalecithine room eidooier likeur kleur E102 Allergenen: soja eigeel lactose AMANDINES WIT Hazelnoot amandel Sojalecithine

Nadere informatie

Classics. Ristretto 2,00. Espresso 2,00. Macchiato 2,20 (Espresso met een vlekje melkschuim) Americano 2,40

Classics. Ristretto 2,00. Espresso 2,00. Macchiato 2,20 (Espresso met een vlekje melkschuim) Americano 2,40 Classics Ristretto 2,00 (halve Espresso maar dubbel zo pittig) Espresso 2,00 (kleine sterke koffie) Macchiato 2,20 (Espresso met een vlekje melkschuim) Americano 2,40 (zachte kop koffie) Cafe con Panna

Nadere informatie

Pompoen Oranje Oranje pompoen gevuld met hazelnootpraline.

Pompoen Oranje Oranje pompoen gevuld met hazelnootpraline. Pompoentjes Mix Geel, groen en oranje pompoentjes gemixt, gevuld met Pompoen Oranje Oranje pompoen gevuld met Pompoen Bruin Bruine pompoen gevuld met Eikeltje Puur Puur eikeltje gevuld met hazelnootpraline,

Nadere informatie

CACAO TRUFFELS ARTIKELNR OMSCHRIJVING CACAO TRUFFEL PURE&PLAIN CACAO TRUFFEL FRUIT

CACAO TRUFFELS ARTIKELNR OMSCHRIJVING CACAO TRUFFEL PURE&PLAIN CACAO TRUFFEL FRUIT CACAO TRUFFELS 4 CACAO TRUFFEL PURE&PLAIN 5 CACAO TRUFFEL FRUIT 18 CACAO TRUFFEL HAZELNUTS 20 CACAO TRUFFEL COFFEE BEANS 22 CACAO TRUFFEL SALTY CARAMEL 24 CACAO TRUFFEL COOKIE 54 CACAO TRUFFEL ASSORTI*

Nadere informatie

Valenza. Catalogus. Chocolaterie Valenza Molenvest 4/2 B Herentals België BE

Valenza. Catalogus. Chocolaterie Valenza Molenvest 4/2 B Herentals België BE Catalogus Valenza Chocolaterie Valenza Molenvest 4/2 B - 2200 Herentals België +3214309155 BE - 0861.105.226 +3214309155 +3214307303 Valenza2003@hotmail.com Valenza van luyck pralines - chocolats - chocolates

Nadere informatie

O r i g i n e Se l e c t i o n

O r i g i n e Se l e c t i o n O r i g i n e Se l e c t i o n Origine-chocolade Origine-chocolade staat voor chocolade vervaardigd uit cacaobonen afkomstig uit één enkel land, soms zelfs uit één enkele regio. De typische omgeving, de

Nadere informatie

Bedankt voor jullie interesse in Sweet Celebration. En natuurlijk gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! :)

Bedankt voor jullie interesse in Sweet Celebration. En natuurlijk gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! :) Welkom! Bedankt voor jullie interesse in Sweet Celebration. En natuurlijk gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! :) Sweet Celebration is een cake design studio, gespecialiseerd in op maat gemaakte

Nadere informatie

RoJé. Bonbons. Assortiment folder

RoJé. Bonbons. Assortiment folder RoJé Bonbons Assortiment folder Bonbonsassortiment 1. Peer kaneel Peer ganache met peer en kaneel esprit 2. Manon Truffelvulling met cognac en nescafé op een krokant plakje 3. Champagne Roomganache met

Nadere informatie

4,95 Koffie verkeerd 2,00 Spaanse koffie 4,75. Thee in diverse smaken 1,70. Koffie / thee met iets lekkers 2,70

4,95 Koffie verkeerd 2,00 Spaanse koffie 4,75. Thee in diverse smaken 1,70. Koffie / thee met iets lekkers 2,70 Warme dranken Koffie 1,70 Koffie crème 1,70 Koffie met slagroom 2,20 Cappuccino 2,00 Cappuccino met iets lekkers 3,00 Koffie (mok) 3,40 Koffie Ons Moe (moccona met peperkoek) 2,50 Irish Coffee 4,75 Koffie

Nadere informatie

Welkom! Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! Wat leuk dat jullie aan Gebakkerij denken als leverancier van jullie bruidstaart en/of sweet table!

Welkom! Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! Wat leuk dat jullie aan Gebakkerij denken als leverancier van jullie bruidstaart en/of sweet table! Welkom! Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! Wat leuk dat jullie aan Gebakkerij denken als leverancier van jullie bruidstaart en/of sweet table! Gebakkerij is een cake design studio, gespecialiseerd in

Nadere informatie

Koffie, thee, gebak & High Tea

Koffie, thee, gebak & High Tea Koffie, thee, gebak & High Tea Bij ons kunt u vanaf 14.00 uur genieten van onze uitgebreide en overheerlijke High Tea s. (vanaf 2 pers. te bestellen) 02High Tea De high tea op de foto is voor twee personen.

Nadere informatie

LUNCH - HIGH TEA - BONBONS - OLIE & AZIJN

LUNCH - HIGH TEA - BONBONS - OLIE & AZIJN LUNCH - HIGH TEA - BONBONS - OLIE & AZIJN LUNCH - HIGH TEA - BONBONS - OLIE & AZIJN Koffie Koffie verkeerd Cappuccino Espresso Dubbele espresso Latte macchiato Latte s Kijk bij de verwenkoffies voor de

Nadere informatie

Ga nu op ontdekking in deze verassende ijscreaties en proef de wereld want. .fijnproevers smelten voor Glacio

Ga nu op ontdekking in deze verassende ijscreaties en proef de wereld want. .fijnproevers smelten voor Glacio Glacio s ijscreaties zijn het resultaat van een zorgvuldige zoektocht en selectie van unieke ingrediënten. Zoals de kolibrie die zorgvuldig zijn nectar verzamelt, zo selecteert Glacio de beste kwaliteitsingrediënten

Nadere informatie

Chocolaterie Le Cacao Menukaart

Chocolaterie Le Cacao Menukaart Menukaart - Lekkers voor bij de koffie/thee - - Bonbon of Truffel 0,95 - XL Slagroomtruffel 2,00 Diverse gebakjes vanaf 2.75 ( vraag naar de soorten van de dag ) - Le Cacaotje (voor 2 personen) 12,50-2

Nadere informatie

BUCHES BUCHE SACHER. Sacher biscuit rijke chocolade mousse gelei van abrikoos origine chocolade ganache BUCHE SLAGROOM. 4 & 6 personen.

BUCHES BUCHE SACHER. Sacher biscuit rijke chocolade mousse gelei van abrikoos origine chocolade ganache BUCHE SLAGROOM. 4 & 6 personen. 2015-2016 Eindejaarsfolder 2015-2016 BUCHES BUCHE SLAGROOM Zachte biscuit met vanille slagroom - gelei van rood fruit panna cotta krokante chocolade ganache 4 6 8 10 personen Silvester strak afgewerkt

Nadere informatie

CHCO FOLDER FEESTDAGEN BESTEL NU VOOR SINT & KERST

CHCO FOLDER FEESTDAGEN BESTEL NU VOOR SINT & KERST CHCO FOLDER FEESTDAGEN 2018 BESTEL NU VOOR SINT & KERST 2018 BESTE CHOCOLADEFAN Met de decembermaand om de hoek is de zoektocht naar het perfecte cadeau voor onze geliefde familie, vrienden en collega

Nadere informatie

in eigen huys bereide Pralines

in eigen huys bereide Pralines in eigen huys bereide Pralines in eigen huys bereide Pralines Sinds kort gebruiken wij als enige bakkerij in de provincie Antwerpen enkel nog Valrhona chocolade. Dit is een gerenommeerd chocolademerk dat

Nadere informatie

Tomatensoep met brood en boter 4,95. Stokbrood met kruidenboter en tappenade 3,95. Pasteitje met champignonragout 6,50

Tomatensoep met brood en boter 4,95. Stokbrood met kruidenboter en tappenade 3,95. Pasteitje met champignonragout 6,50 Voorgerechten Tomatensoep met brood en boter 4,95 Stokbrood met kruidenboter en tappenade 3,95 Pasteitje met champignonragout 6,50 Pasteitje met kippenragout 6,50 (logo enveloppe) Leuk om weg te geven!

Nadere informatie

Koffie-kop 2,00 Koffie-mok 4,00 Espresso 2,00 Koffie verkeerd 2,35 Cappuccino 2,35

Koffie-kop 2,00 Koffie-mok 4,00 Espresso 2,00 Koffie verkeerd 2,35 Cappuccino 2,35 Warme dranken Koffie-kop 2,00 Koffie-mok 4,00 Espresso 2,00 Koffie verkeerd 2,35 Cappuccino 2,35 Thee 2,00 Earl Grey, Mint, English Breakfast, Forest Fruit, Green tea lemon, Rooibos vanilla, Green tea

Nadere informatie

Chocolaterie Le Cacao Menukaart

Chocolaterie Le Cacao Menukaart Menukaart - Drankjes - Koude drankjes Cola, Cola Light 1,95 Appelsap 1,95 Sinas 1,95 Verse Jus d Orange 3,25 7Up 1,95 Cassis 1,95 Spa Blauw, Spa Rood 1,95 Ice Tea 1,95 Bitter Lemon 1,95 Warme drankjes*

Nadere informatie

- Volle granen, noten, pitten en zaden, op smaak gebracht met agavesiroop, krokant gebakken - Vezelrijk, met trage suikers à lang verzadigd gevoel

- Volle granen, noten, pitten en zaden, op smaak gebracht met agavesiroop, krokant gebakken - Vezelrijk, met trage suikers à lang verzadigd gevoel XAVIES GRANOVIE XAVIES GRANOVIE - Volle granen, noten, pitten en zaden, op smaak gebracht met agavesiroop, krokant gebakken - Vezelrijk, met trage suikers à lang verzadigd gevoel Zo start je de dag vol

Nadere informatie

Rozemarijn/zeezout Hoeck met Coppa di Parma, tomaat, mozzarella en basilicum uit de oven.

Rozemarijn/zeezout Hoeck met Coppa di Parma, tomaat, mozzarella en basilicum uit de oven. Warme Sandwiches Sandwich Provençale 7.75 Rozemarijn/zeezout Hoeck met Coppa di Parma, tomaat, mozzarella en basilicum uit de oven. Salmon Sandwich 8.75 Witte Hoeck met gebakken zalm, sla, champignons

Nadere informatie

simply RELATIEGESCHENken

simply RELATIEGESCHENken simply chocolate RALPH HAGEN CHOCOLATIER smakelijke en luxueuze RELATIEGESCHENken Simply Chocolate is de exclusieve chocolaterie van chocolatier Ralph Hagen. Het hele jaar door kunt u bij Simply Chocolate

Nadere informatie

Ontbijt vanaf 9.00 uur ( op zondag vanaf 10.00 uur)

Ontbijt vanaf 9.00 uur ( op zondag vanaf 10.00 uur) Ontbijt vanaf 9.00 uur ( op zondag vanaf 10.00 uur) Kan de hele dag besteld worden omdat het altijd wel ergens in de wereld ochtend is 2 Scones met jam en room 4,50 Boerenyoghurt*, huisgemaakte muesli,

Nadere informatie

Sinds. Martinez Chocolade. Garandeert mooie producten van een uitstekende kwaliteit met een heerlijke smaak. BONBON

Sinds. Martinez Chocolade. Garandeert mooie producten van een uitstekende kwaliteit met een heerlijke smaak. BONBON Sinds 1952 Martinez Chocolade Garandeert mooie producten van een uitstekende kwaliteit met een heerlijke smaak. Xxx Xxx 00 gram Over Martinez Chocolatier: Producent van verfijnde chocolade producten Sinds

Nadere informatie

Warme Sandwiches. Rozijnen/ vijg palisade met pittige biefstukreepjes, ui, champignons en spek.

Warme Sandwiches. Rozijnen/ vijg palisade met pittige biefstukreepjes, ui, champignons en spek. Warme Sandwiches Chili Beef Sandwich 10.95 Rozijnen/ vijg palisade met pittige biefstukreepjes, ui, champignons en spek. Salmon Sandwich 9.00 Rozemarijn/ zeezout Hoeck met gebakken zalm, sla, champignons

Nadere informatie

Warme dranken Koffie-kop 2,20 Koffie-mok 4,40 Espresso 2,20 Dubbele espresso 4,40 Koffie verkeerd 2,50 Cappuccino 2,35 Latte Macchiato 2,50

Warme dranken Koffie-kop 2,20 Koffie-mok 4,40 Espresso 2,20 Dubbele espresso 4,40 Koffie verkeerd 2,50 Cappuccino 2,35 Latte Macchiato 2,50 Warme dranken Koffie-kop 2,20 Koffie-mok 4,40 Espresso 2,20 Dubbele espresso 4,40 Koffie verkeerd 2,50 Cappuccino 2,35 Latte Macchiato 2,50 Thee 2,20 Earl Grey, Mint, English Breakfast, Forest Fruit, Green

Nadere informatie

CARTA VIEJA. : Sauvignon Blanc

CARTA VIEJA. : Sauvignon Blanc Sauvignon Blanc Heldergele kleur met groene reflecties. Frisse, schone en intense neus. Witte bessen, verse kruiden en limoenaroma's worden benadrukt, met asperges en minerale tonen. Grote balans en textuur

Nadere informatie

Salades Wordt geserveerd met Marokkaanse brood.

Salades Wordt geserveerd met Marokkaanse brood. Voorgerecht Harira Soupe de Poissons Traditionele Marokkaanse soep Vissoep Salades Wordt geserveerd met Marokkaanse brood. Tapas Royal: Zalouk (aubergine salade) Bakoul (spinazie salade) Wortel salade

Nadere informatie

BESTELLIJST. Daarna volgt een overzicht per taart, cake,.. voor degenen die geen extra info wensen.

BESTELLIJST. Daarna volgt een overzicht per taart, cake,.. voor degenen die geen extra info wensen. BESTELLIJST Om je zoektocht naar de lekkerste taart te vergemakkelijken, hebben we onze taartenlijst opgedeeld in een aantal categorieën om van te smullen! Telkens met wat meer info erbij per taart. Daarna

Nadere informatie

Speciale koffie & Gebak

Speciale koffie & Gebak dranken & ijskaart Warme dranken Koffie 2,00 Espresso 2,00 Dubbele Espresso 2,40 Koffie Verkeerd 2,40 Cappuccino 2,30 Latte Macchiato 2,40 Warme Chocolade Wit 2,40 Warme Chocolade Melk 2,40 Warme Chocolade

Nadere informatie

LUNCH uur uur

LUNCH uur uur LUNCH 12.00 uur 16.00 uur Voorgerecht: CARPACCIO.. 9,50 Dun gesneden ossenhaas met truffelmayonaise pijnboompitjes parmezaanse kaas - sla Huisgemaakte soepen: ITALIAANSE TOMATENSOEP.. 4,50 SOEP VAN DE

Nadere informatie

Gemaakt uit passie voor mensen met passie

Gemaakt uit passie voor mensen met passie 1 Pralineur Van Coillie Pralineur Van Coillie werd opgericht in 1976 door Germain Van Coillie en zijn vrouw Eliane Tillie in Beveren, het bedrijf verhuisde in 1986 naar zijn huidige locatie. In 2014 werd

Nadere informatie

Nieuw bij Foodkitchen

Nieuw bij Foodkitchen Nieuw bij Foodkitchen Najaar 2016 Simón Coll Simón Coll produceert al sinds 1840 overheerlijke chocolade in hun fabriek in Barcelona. Het bedrijf onderscheidt zich door geen kant- en klare cacaopasta te

Nadere informatie

AFGHAANS RESTAURANT DARYA

AFGHAANS RESTAURANT DARYA AFGHAANS RESTAURANT DARYA Bent u klaar voor iets nieuws? Volg dan nu de weg naar de 7e Afghaanse hemel Khush amadeen(welkom)! Bij restaurant Darya heeft u de ideale gelegenheid om in een ontspannen & Afghaanse

Nadere informatie

1. COUPE VANILLE (3 BOLLEN) 5,75 Vanille ijs met slagroom, chocoladesaus en chocoladeschaafsel

1. COUPE VANILLE (3 BOLLEN) 5,75 Vanille ijs met slagroom, chocoladesaus en chocoladeschaafsel 1. COUPE VANILLE (3 BOLLEN) 5,75 Vanille ijs met, chocoladesaus en chocoladeschaafsel 2. DAME BLANCHE (4 BOLLEN) 6,25 Chocolade, stracciatella en vanille ijs met chocoladeschaafsel, hazelnootkrokant, warme

Nadere informatie

special cocktails op basis van thee Recepten

special cocktails op basis van thee Recepten special cocktails op basis van thee Recepten lipton EXCLUSIVE SELECTION Camomile & Honey Flavour English Breakfast Classic Earl Grey Juicy Forest Fruits Refreshing Lemon Rosehip Green Tea Sencha Green

Nadere informatie

Wildpatés Kies uit fazant, patrijs, everzwijn of reebok. De béste in Nederland!

Wildpatés Kies uit fazant, patrijs, everzwijn of reebok. De béste in Nederland! Voor elk wat wil(d)s: heerlijke herfstspecialiteiten Wildpatés Kies uit fazant, patrijs, everzwijn of reebok. De béste in Nederland! Naar keuze 100 gram 2.45 Nú gratis uien- of cranberry confijt bij elke

Nadere informatie

Met grote trots mogen wij u meedelen dat we opgenomen zijn in de gids van Gault&Millau beste patissiers & chocolatiers van België.

Met grote trots mogen wij u meedelen dat we opgenomen zijn in de gids van Gault&Millau beste patissiers & chocolatiers van België. De lekkerste folder van 2016 De heerlijke boterkoekjes die het wapenschild van Westerlo dragen, zijn een verrukkelijke ode aan de adellijke familie die Westerlo twee kastelen en een eigen karakter gaf.

Nadere informatie

Soepen. Broodjes. Tosti s Normaal: Groot:

Soepen. Broodjes. Tosti s Normaal: Groot: Een bijzonder Bij Brasserie Lekker Bijzonder verdient uw bestelling de grootste zorg. Zo kopen wij dagelijks vers in en krijgen gezonde gerechten alle aandacht. Dat geldt ook voor onze streek- en seizoensproducten.

Nadere informatie

Workshops Proeverijen Rondleidingen.

Workshops Proeverijen Rondleidingen. Workshops Proeverijen Rondleidingen www.gerubachocolade.nl WORKSHOP Praliné Demonstratie van de te maken producten Vormbonbons maken Platte figuurtjes maken Film kijken met koffie en thee Vormbonbons dichtmaken

Nadere informatie

MENU OPENINGSUREN WOENSDAG T/M ZATERDAG VAN 10 TOT 18 UUR

MENU OPENINGSUREN WOENSDAG T/M ZATERDAG VAN 10 TOT 18 UUR MENU OPENINGSUREN WOENSDAG T/M ZATERDAG VAN 10 TOT 18 UUR LUNCH We houden het graag ambachtelijk, vers en gezond. Om alle gerechten optimaal en lekker te serveren, vraagt dit de nodige aandacht en tijd.

Nadere informatie

LOESMENU. Verschillende suikervrije, glutenvrije, lactosevrije, RAW & VEGAN gebakjes. Kijk in de koelvitrine of vraag welke smaken we vandaag hebben.

LOESMENU. Verschillende suikervrije, glutenvrije, lactosevrije, RAW & VEGAN gebakjes. Kijk in de koelvitrine of vraag welke smaken we vandaag hebben. LOES SWEETS Witte Chocolade Cheesecake 4,- met granaatappel en pistache Red Velvet Taart 4,- Apple Crumble 4,50 met Lemon Curd en vers fruit Carrot Cake 4,- Scones 4,95 met clotted cream, jam en fruit

Nadere informatie

THEEKAART BRASSERIE HET MOLENHUYS

THEEKAART BRASSERIE HET MOLENHUYS THEEKAART BRASSERIE HET MOLENHUYS Groene thee Groene thee is een niet-gefermenteerde thee. Na de oogst worden de bladeren kort verhit en gedroogd. Groene thee bevat looizuur, vitamine C en het antioxidant

Nadere informatie

Assortiment Taarten. Appeltaart. Apple Crumble (grote schaal) Prijs 9,50. Advocaattaart Prijs 11,95. Tiramisu Taart Prijs 11,95.

Assortiment Taarten. Appeltaart. Apple Crumble (grote schaal) Prijs 9,50. Advocaattaart Prijs 11,95. Tiramisu Taart Prijs 11,95. Assortiment Taarten Appeltaart Prijs 11,50 de ouderwetse echte appeltaart... Apple Crumble (grote schaal) Prijs 9,50 schaal met appel met kaneel, suiker en rozijnen, bedekt met lekkere krokante kruimellaag.

Nadere informatie

Voorjaar Assortiment 2016

Voorjaar Assortiment 2016 Voorjaar Assortiment 2016 Foodkitchen heeft een heerlijk assortiment met zuurstokken en lolly s! Er is voor ieder wat wils: groot en klein, jong en oud, nostalgisch of juist modern! Alle smaken zijn aanwezig.

Nadere informatie

Assortiment 2013 Nederland IJS. Creating happiness. services & products included

Assortiment 2013 Nederland IJS. Creating happiness. services & products included Assortiment 2013 Nederland IJS Creating happiness services & products included Wereldse Smaken IJsgrondstoffen 3 Onder het merk SUCREA biedt Dawn Foods ijsbereiders een compleet ijsassortiment. Het is

Nadere informatie

Mooie frisse lentebloesems gecombineerd met de geheimen van sandelhout en musk.

Mooie frisse lentebloesems gecombineerd met de geheimen van sandelhout en musk. Apple Spice & Cinnamon Nieuw De traditionele geur van appel gecombineerd met kruiden en kaneel verwarmt uw huis. Bella Freesia De geur van freesia en witte thee vermengd met bergamot, mandarijn, neroli,

Nadere informatie

Koffie. waarom soep & zoet? veggie -verse biologische groenten - ambachtelijk brood - Kwaliteit en duurzaamheid

Koffie. waarom soep & zoet? veggie -verse biologische groenten - ambachtelijk brood - Kwaliteit en duurzaamheid SOEP ZOET waarom soep & zoet? veggie -verse biologische groenten - ambachtelijk brood - Kwaliteit en duurzaamheid Koffie Espresso (klein koffie tje) Double Espresso lungo (gewone koffie) Espresso Machiato

Nadere informatie

Koffies THEE ZIE THEEKAART VOOR KEUZE 2,10 POT THEE 6,50 VERSE MUNTTHEE MET HONING 2,75. WARME CHOCOMEL melk / wit / puur / mix 2,80 DOT SLAGROOM 0,50

Koffies THEE ZIE THEEKAART VOOR KEUZE 2,10 POT THEE 6,50 VERSE MUNTTHEE MET HONING 2,75. WARME CHOCOMEL melk / wit / puur / mix 2,80 DOT SLAGROOM 0,50 Koffies KOFFIE 2,10 KOFFIE VERKEERD 2,25 CAPPUCCINO 2,25 ESPRESSO 2,10 DUBBELE ESPRESSO 3,00 LATTE MACCHIATO 3,00 LATTE MACCHIATO SPECIALS 3,50 Crazy Chocolate Cookie - Going Nuts - Amaretto - Sweet Caramel

Nadere informatie

Sweet Emotions Prikkel je zintuigen tijdens de Horecava

Sweet Emotions Prikkel je zintuigen tijdens de Horecava Sweet Emotions Prikkel je zintuigen tijdens de Horecava Zoete Emoties proeven, het is de eerste gedachte bij de naam van Sweet Emotions en de combinatie met de Horecava. Sweet Emotions is alleen veel meer

Nadere informatie

like en volg ons heijkant Dranken

like en volg ons heijkant Dranken like en volg ons heijkant Dranken Warme dranken Koffie (decafe) 2 20 Espresso 2 20 Koffie verkeerd (decafe) 2 50 Cappuccino (decafe) 2 50 Latte Machiatto (decafe) 2 90 Latte Caramel (decafe) 3 80 Latte

Nadere informatie

Lunch. Bourgondisch genieten aan de Vecht

Lunch. Bourgondisch genieten aan de Vecht Lunch Bourgondisch genieten aan de Vecht Specialiteiten Koetje aan de Vecht / In Blue Band gebakken Tournedos van het Vechtdalrund in eigen jus, met witbrood 23,50 Bal met brood / Huisgemaakte, forse gehaktbal

Nadere informatie

Koffiekaart Espresso De gekende kleine (30ml) en pittige koffie. Bij ons gekend als een Mokka. Lungo Een Espresso maar dan op z n Vlaams, bij ons

Koffiekaart Espresso De gekende kleine (30ml) en pittige koffie. Bij ons gekend als een Mokka. Lungo Een Espresso maar dan op z n Vlaams, bij ons Koffiekaart Espresso De gekende kleine (30ml) en pittige koffie. Bij ons gekend als een Mokka. Lungo Een Espresso maar dan op z n Vlaams, bij ons gekend als de traditionele koffie. Panna Montana Een lungo

Nadere informatie

Kerst Collectie 2016

Kerst Collectie 2016 Kerst Collectie 2016 Chocoladetafel Al een aantal jaren kunt u bij Foodkitchen terecht voor waanzinnige thema producten. Ook voor Kerst hebben we dit jaar weer een prachtig assortiment samengesteld met

Nadere informatie

De hele pistachenoot op de melkcholade omhulling past wonderwel bij de truffeltextuur van de botercrème.

De hele pistachenoot op de melkcholade omhulling past wonderwel bij de truffeltextuur van de botercrème. NR. 100 - MAHINA De knapperige chocolade binnenin en de subtiele notenkruimels geven de Mahima een krokant kantje, terwijl de smeuïge botercrème met vanille uit Tahiti en het jasje van witte chocolade

Nadere informatie

Love in a Box Christmas Book I X-mass edtion. Santa boot I gevulde chocolade kerstlaars. div. Kleuren. div. Kleuren gram.

Love in a Box Christmas Book I X-mass edtion. Santa boot I gevulde chocolade kerstlaars. div. Kleuren. div. Kleuren gram. Love in a Box Christmas Book I X-mass edtion Limited Love in a Box Christmas Book, het prachtige Love in a Box Bookbox in een speciale kerst editie! Gevuld met 12 heerlijke chocolade kogel truffels met

Nadere informatie

Antwerpsesteenweg Vosselaar TEL/FAX: 014/

Antwerpsesteenweg Vosselaar TEL/FAX: 014/ Antwerpsesteenweg 119-2350 Vosselaar TEL/FAX: 014/62.05.70 Dessert Cups: Aardbeien Rabarbermousse: Een roommousse op een laagje rabarber, gedecoreerd met aardbeienstukjes. Chocolademousse: Chocolademousse

Nadere informatie

Vinos de la Casa / Huiswijnen / House Wines

Vinos de la Casa / Huiswijnen / House Wines Wijnkaart Over onze wijnen Naast onze heerlijke huiswijnen, schenken wij prachtige wijnen per fles voor een perfecte begeleiding van uw gerecht. Al onze wijnen worden geïmporteerd uit de Mendoza streek

Nadere informatie

Nieuw. in uw winkel 1,85 2, % -15 % -25 % vanaf 4 blikjes * 2,67 (5,34 /kg) 2,99 (7,48 /kg) 0,52 (1,58 /L) Nieuwe smaak.

Nieuw. in uw winkel 1,85 2, % -15 % -25 % vanaf 4 blikjes * 2,67 (5,34 /kg) 2,99 (7,48 /kg) 0,52 (1,58 /L) Nieuwe smaak. Nieuw in uw winkel Nieuwe smaak Yoghurt met Bifidus ActiRegularis op een laagje van aardbei en granaatappel. 2,67 (5,34 /kg) Danone Activia Fusion aardbeigranaatappel 4 x 125 g 3 citrusvruchten Mix van

Nadere informatie

Welkom. Proef het platteland! MENUKAART

Welkom. Proef het platteland! MENUKAART Welkom Proef het platteland! MENUKAART THEEHUIS Bij Kees&Sien Waar Kees ooit het hooi binnenhaalde en Sien de was deed, staat nu ons Theehuis Bij Kees&Sien. Geniet van vers gezette koffie en de onweerstaanbare

Nadere informatie

Soep Pannekoeken Taart&desserts. Soep Pannekoeken Taart&desserts

Soep Pannekoeken Taart&desserts. Soep Pannekoeken Taart&desserts Soep Pannekoeken Taart&desserts Soep Pannekoeken Taart&desserts PANNEKOEKEN AMERICAN PANCAKES American Pancake met meringue 6,50 en lemoncurd American Pancake met blauwe bessen 6,50 en slagroom* American

Nadere informatie

Oudestraat 66-8261 CS Kampen Telefoon: 038-3312329

Oudestraat 66-8261 CS Kampen Telefoon: 038-3312329 Menukaart Oudestraat 66-8261 CS Kampen Telefoon: 038-3312329 Koffie 2,00 Espresso 2,00 Cappuccino 2,20 Koffie verkeerd 2,20 Cafeïnevrije koffie 2,30 Koffie d Uutschieter 2,30 (koffie + glaasje koffielikeur

Nadere informatie

Koffie, thee, gebak & High Tea

Koffie, thee, gebak & High Tea Koffie, thee, gebak & High Tea Bij ons kunt u vanaf 14.00 uur genieten van onze uitgebreide en overheerlijke High Tea s. (vanaf 2 pers. te bestellen) Specials N gezellige High Tea met je vriendinnen samen,

Nadere informatie

SUPERFOODS RECEPTENBOEKJE

SUPERFOODS RECEPTENBOEKJE SUPERFOODS RECEPTENBOEKJE Dit boekje is een uitgave van: www.puurenfit.nl SUPERFOODS RECEPTENBOEKJE Copyright Puur&Fit 2014 INHOUDSOPGAVE RAUWE CHOCOLADEMOUSSE SUPERFOOD IJSTAART GROENE SUPERFOOD SMOOTHIE

Nadere informatie

BESTELLIJST. Daarna volgt een overzicht per taart, cake,.. voor degenen die geen extra info wensen.

BESTELLIJST. Daarna volgt een overzicht per taart, cake,.. voor degenen die geen extra info wensen. BESTELLIJST Om je zoektocht naar de lekkerste taart te vergemakkelijken, hebben we onze taartenlijst opgedeeld in een aantal categorieën om van te smullen! Telkens met wat meer info erbij per taart. Daarna

Nadere informatie

BESTELLIJST. Daarna volgt een overzicht per taart, cake,.. voor degenen die geen extra info wensen.

BESTELLIJST. Daarna volgt een overzicht per taart, cake,.. voor degenen die geen extra info wensen. BESTELLIJST Om je zoektocht naar de lekkerste taart te vergemakkelijken, hebben we onze taartenlijst opgedeeld in een aantal categorieën om van te smullen! Telkens met wat meer info erbij per taart. Daarna

Nadere informatie

KERST MENU VOORGERECHTEN

KERST MENU VOORGERECHTEN VOORGERECHTEN Taartje van gerookte forel Taartje van gerookte forel met een salade van o.a. wakame, edame boontjes, appel en radijs met een frisse citroen mayonaise Carré van gerookte eendenfilet Carré

Nadere informatie

LOESMENU. Verschillende suikervrije, glutenvrije, lactosevrije, RAW & VEGAN gebakjes. Kijk in de koelvitrine of vraag welke smaken we vandaag hebben.

LOESMENU. Verschillende suikervrije, glutenvrije, lactosevrije, RAW & VEGAN gebakjes. Kijk in de koelvitrine of vraag welke smaken we vandaag hebben. LOES SWEETS Bananenbrood 3,75 met vers fruit Lemon Merengue Taart 4,15 Witte Chocolade Cheesecake 4,15 Red Velvet Taart 4,25 Carrot Cake 4,- Scones 5,20 met clotted cream, jam en vers fruit Appel Noten

Nadere informatie

Gemaakt uit passie voor mensen met passie

Gemaakt uit passie voor mensen met passie 1 Pralineur Van Coillie Pralineur Van Coillie werd opgericht in 1976 door Germain Van Coillie en zijn vrouw Eliane Tillie in Beveren, het bedrijf verhuisde in 1986 naar zijn huidige locatie. In 2014 werd

Nadere informatie

Soepen. Broodjes. Tosti s Normaal: Groot:

Soepen. Broodjes. Tosti s Normaal: Groot: Een bijzonder Bij Brasserie Lekker Bijzonder verdient uw bestelling de grootste zorg. Zo kopen wij dagelijks vers in en krijgen gezonde gerechten alle aandacht. Dat geldt ook voor onze streek- en seizoensproducten.

Nadere informatie

Stuff that. Happy. makes you CHOCOLATE GUIDE

Stuff that. Happy. makes you CHOCOLATE GUIDE tuff that makes you Happy. CHOCOATE UIDE CAIC DREAMER AUTRAIA PREMIUM CHOCOATE De premium chocolates van Australian zijn het summum van chocolade perfectie. Met deze chocolate collecties sta je voor een

Nadere informatie

PRODUCT. Sinds 1921 CATALOGUS

PRODUCT. Sinds 1921 CATALOGUS PRODUCT Sinds 1921 CATALOGUS Beste klant, Siebrand, een bijzonder familiebedrijf, is opgericht in 1921. Wij zijn trots op de rijke historie die wij als bedrijf hebben. Het Siebrand-imago wordt gekenmerkt

Nadere informatie

White peony zachte zoete thee uit Chinese provincie Fuijan.

White peony zachte zoete thee uit Chinese provincie Fuijan. Onze huisblend wordt wekelijks gebrand in eigen branderij. Wil je eens wat anders proberen, vraag dan eens om de wisselende blend. Espresso Espresso Macchiato Zwarte koffie Americano Cappuccino Cortado

Nadere informatie

INHOUD. BANAAN KLASSIEK klassiek bananabread met kaneel % banaan...8

INHOUD. BANAAN KLASSIEK klassiek bananabread met kaneel % banaan...8 INHOUD BANAAN KLASSIEK klassiek bananabread met kaneel...6 100% banaan...8 BANAAN + NOOT walnoot & chocolade...10 appel & hazelnoot...12 pecannoot...14 BANAAN + CHOCOLADE chocolade...16 honing & chocolade...18

Nadere informatie

exclusieve patisserie

exclusieve patisserie exclusieve patisserie 1 De zoete verleiding Bij Chaupain patisserie hebben we een passie voor lekker eten. Daarom zijn we altijd op zoek naar de ultieme smaak voor onze producten, waarin heden en verleden

Nadere informatie

Bijna de helft van alle kopjes koffie die wij Nederlanders drinken, nuttigen we in een horecagelegenheid. Vooral de speciale soorten koffie zijn erg

Bijna de helft van alle kopjes koffie die wij Nederlanders drinken, nuttigen we in een horecagelegenheid. Vooral de speciale soorten koffie zijn erg Bijna de helft van alle kopjes koffie die wij Nederlanders drinken, nuttigen we in een horecagelegenheid. Vooral de speciale soorten koffie zijn erg populair. Door het aanbieden van een gevarieerde koffiekaart

Nadere informatie

ONZE KOFFIE ONZE THEE

ONZE KOFFIE ONZE THEE ONZE KAART ONZE KOFFIE MUNDO NOVO 100% ARABICA ORGANIC handgeplukte koffie, duurzaam en organisch verbouwd. Vol, zacht en romig met een heel licht zoetige nasmaak KOFFIE 2,00 ESPRESSO 2,00 CAPPUCCINO 2,40

Nadere informatie

speciaalbier De Volmolen Genieten van een lekker We hebben regelmatig wisselende bieren van tap en fles, vraag ernaar! Café-Zaal-Camping De Volmolen

speciaalbier De Volmolen Genieten van een lekker We hebben regelmatig wisselende bieren van tap en fles, vraag ernaar! Café-Zaal-Camping De Volmolen samengesteld door Genieten van een lekker speciaalbier De Volmolen Café-Zaal-Camping De Volmolen Volmolen 4, 5561 VH Riethoven www.devolmolen.nl We hebben regelmatig wisselende bieren van tap en fles,

Nadere informatie

Allergenenkaart. Sjolaa Bvba Chocolatier PRALINES --MELKCHOC. Suballergenen Noten: hazelnoten. Suballergenen Noten: amandelen

Allergenenkaart. Sjolaa Bvba Chocolatier PRALINES --MELKCHOC. Suballergenen Noten: hazelnoten. Suballergenen Noten: amandelen Allergenenkaart Sjolaa Bvba Chocolatier PRALINES --MELKCHOC Cassis Espresso Framboos/vanille Karamel Kumabo Passievruchten Saffraan Noten: amandelen Sjolaa Gluten: tarwe, gerst Walnoot Mokka Indian Style

Nadere informatie

met creamcheese en huisgemaakte jam met amandelen en karamel met frambozen

met creamcheese en huisgemaakte jam met amandelen en karamel met frambozen Filterkoffie met wisselende koffies door onze meisjes van Cocoon Coffee gebrand met creamcheese en huisgemaakte jam met amandelen en karamel met frambozen Wij serveren een single Estate koffie gemaakt

Nadere informatie

Mineraalwater. Frisdranken. Dranken (zonder koolzuur)

Mineraalwater. Frisdranken. Dranken (zonder koolzuur) WWW.SPOORKEBLADEL.NL Frisdranken Coca-cola/ light/ zero 2,25 Fanta 2,25 Cassis 2,25 Sprite 2,25 Lipton ice tea/ green 2,50 Tonic 2,35 Bitterlemon 2,35 Ginger ale 2,35 Rivella light 2,35 Red Bull 4,00 Orangina

Nadere informatie

Eindejaars Arrangementen

Eindejaars Arrangementen Lunch of Brunch Torentjes Een etagère waar de diverse lekkernijen op worden geserveerd. Ongedwongen en gezellig eten en borrelen in groepsvorm vanaf 4 personen. Italiaans Torentje Ontvangst met een glas

Nadere informatie

Ontbijt. Te bestellen tot uur

Ontbijt. Te bestellen tot uur Ontbijt Te bestellen tot 11.30 uur Groot ontbijt Hofje van Jongkind 14,95 Croissant met boter, jam of kaas,volle yoghurt met granola en fruit van het seizoen en een American pancake met vers fruit. jus

Nadere informatie

(H)eerlijk eten & drinken op Land van Fluwel!

(H)eerlijk eten & drinken op Land van Fluwel! (H)eerlijk eten & drinken op Land van Fluwel! Warme dranken Koffie 2,50 Espresso 2,50 Cappuccino 2,75 Koffie verkeerd 2,75 Latte macchiato 3,00 Thee 2,50 Warme chocomelk 2,50 met slagroom 2,75 En wat lekkers

Nadere informatie

Introductie Nieuwe varianten Pure Leaf Vanaf week *

Introductie Nieuwe varianten Pure Leaf Vanaf week * Introductie Nieuwe varianten Pure Leaf Vanaf week 11 2018* Achtergrond: Pure Leaf is een thee-merk dat de gast-beleving centraal stelt zodat je iedere keer weer, je gast kan verrassen. Het aanbod is aangepast

Nadere informatie

CHOCO& NOOT. Klein Middel Groot Dame Blanche Vanille ijs met warme chocoladesaus en slagroom 4.50 5.50 6.50 4.50 5.50 6.50

CHOCO& NOOT. Klein Middel Groot Dame Blanche Vanille ijs met warme chocoladesaus en slagroom 4.50 5.50 6.50 4.50 5.50 6.50 Klein Middel Groot Dame Blanche Vanille ijs met warme chocoladesaus en slagroom Choco & Choco Chocolade en stracciatella ijs met chocomel, chocoladevlokken en slagroom About Nuts Vanille en noten ijs met

Nadere informatie

Koffie & thee Onze koffiebonen van Ten Have uit Deventer zijn biologisch

Koffie & thee Onze koffiebonen van Ten Have uit Deventer zijn biologisch Koffie & thee Onze koffiebonen van Ten Have uit Deventer zijn biologisch Koffie 2,35 Volle aromatische kop koffie Cappuccino 2,60 Espresso met opgeschuimde melk Espresso 2,35 Kleine sterke kop zwarte koffie

Nadere informatie

PRODUCT CATALOGUS VOOR BAKKERS EN PATISSIERS

PRODUCT CATALOGUS VOOR BAKKERS EN PATISSIERS PRODUCT CATALOGUS VOOR BAKKERS EN PATISSIERS ORIGINE CHOCOLADE DONKERE COUVERTURECHOCOLADE Vloeibaarheid Beschrijving Samenstelling Cacao bonen Verpakking Houdbaarheid Bestelcode Ecuador Een erg sterk

Nadere informatie

The Golden Bull s Huiswijnen

The Golden Bull s Huiswijnen Wijnkaart The Golden Bull s Huiswijnen De huiswijnen van The Golden Bull zijn zorgvuldig geselecteerd in combinatie met uw topsteak. Glas Fles Astica Merlot Malbec 4.95 24.50 Astica Chardonnay 4.95 24.50

Nadere informatie

Ze wonnen de prestigieuze 3 gouden sterren medaille bij de Superior Taste Awards 2014 en zijn beschikbaar in een 168g doos (16 stuks).

Ze wonnen de prestigieuze 3 gouden sterren medaille bij de Superior Taste Awards 2014 en zijn beschikbaar in een 168g doos (16 stuks). What is new: Benelux market 2014 Chocolaterie Guylian N.V. Caramel Zeepaardjes Pralines Zodra je door de heerlijke melkchocolade schelp bijt brengt onze delicate, zachte caramelvulling je in vervoering.

Nadere informatie

INHOUD. Rogge met appel & pijnboompitten 114 Boekweit met granaatappel 116

INHOUD. Rogge met appel & pijnboompitten 114 Boekweit met granaatappel 116 Wat is porridge? 6 Waarom is porridge goed voor je? 7 Granen 9 Lekker crunchy 10 Warme porridge 12 Havermout met vanille, tahin & banaan 14 Havermout met peer & ahornnoten 16 Havermout met cranberry s

Nadere informatie

Fruitijs. Smaken op stock: NULO: suikerarm & vetarm ijs. Smaken op stock: Bloemenijs: les fleurs de Gand. Smaken op bestelling :

Fruitijs. Smaken op stock: NULO: suikerarm & vetarm ijs. Smaken op stock: Bloemenijs: les fleurs de Gand. Smaken op bestelling : ice moments by Fruitijs Ons fruitijs haalt het beste uit het zongerijpte fruit door een perfecte balans te creëren tussen het romige van roomijs en het frisse van sorbet. Het vers fruit samen met de beste

Nadere informatie

MENUKAART. Welkom. Proef het platteland!

MENUKAART. Welkom. Proef het platteland! MENUKAART Welkom Proef het platteland! THEEHUIS Bij Kees&Sien Waar Kees ooit het hooi binnenhaalde en Sien de was deed, staat nu ons Theehuis Bij Kees&Sien. Geniet van vers gezette koffie en de onweerstaanbare

Nadere informatie