Klasnieuws uit de gele klas

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Klasnieuws uit de gele klas"

Transcriptie

1 Klasnieuws uit de gele klas 6 Noten! Deze ochtend kwamen Camille en Olivia binnen met een opgerolde trui waarmee ze een soort buidel hadden gemaakt. vol met okkernoten. Trots als ze waren toonden ze die natuurlijk in onze babbelkring. Maar hoe doen we die noten nu open? Hmmm, moeilijk! Ze dachten diep na! Olivia en Camille vertelden dat opa een notenkraker had. Ja! Dat hadden we nodig! Alleen die hadden we niet. Onze hersentjes werkten op volle toeren. en toen? Was Evi er om te sporten!

2 Schrijfdans voor de eerste keer! Vandaag voor de allereerste keer.. schrijfdans de regenboog grote bogen op en neer, vele kleuren heen en weer!

3 Hoe doen we onze noten open? Na de speeltijd waren de jongsten onder ons gaan sporten. Tijd om nog eens actief na te denken hoe we noten kunnen openen zonder een notenkraker. Hmm, met de tanden? Ai ai, liever niet! Met de handen? Auwtch! Ook niet! Met de voeten? Boink op onze poep, want de schieten weg. Hilariteit alom. Dan maar eens neuzen op internet? Met een mes! Dat vond ik wat gevaarlijk. Wachten dan maar tot morgen? Op een notenkraker!

4 Psss, ik kan toveren 3 kleine potjes met water en een zakje vol met crêpepapier in 3 verschillende kleuren. Rood, geel en blauw. Intussen kunnen wij al heel flink kleuren sorteren. Dit keer sorteren ín water. Leuk! Even roer, hup en hop en het papier verwijderen Hé! Wat is dat plots? Het water is het kleur van het papier geworden! Even overgieten in grote flesjes en de nodige portie glitter.. en aanschouw het maar. WAUW! Verwonderde gezichtjes!

5 Op uitnodiging van de groene klas We mochten mee volgen met het verhaaltje van EeXe donkerblauw samen met de groene klas. Katrijn vertelde het mooie verhaal en wij mochten alle kleuren aanschouwen op een groot bord. Dankjewel groene klas en Katrijn! Daar is de regenboog! Op naar het volgende leuke experimentje! Allemaal M&M s en een beetje water bij doen.. even wachten en tadaaaaaa!

6 9 oktober Enkele kiekjes van het vrij onthaal deze morgen Ooooh Wat lief.. een bloemetje! Zomaar! Bedankt lieve Viktoria!

7 Zwaar en licht Vandaag kwam Lili superfier in klas met een dolfijn (voor Lili was het een walvis) en Thias met een hond. Beide leuke dieren..maar wat viel op? De hond van Thias was (héél) erg zwaar en de dolfijn van Lili was heel licht! Even all spieren testen! De notenkraker Gelukkig waren er vandaag 2 lieve vriendjes die een notenkraker mee hadden! Joepie! Tijd om nootjes te kraken! Maar hela, zo simpel is het niet hoor! Toch maar even proberen! En.. smullen!

8 Vandaag had Lili een boek mee die ze zelf kon vertellen. Ze wou dit heel graag in de kring doen. Eenmaal op de stoel werd ze heel verlegen en stelde ik haar voor om het in kleine groepjes tijdens het vrij spel te doen. Dat vond Lili iets beter! Intussen aan de knutseltafel Even tekenen met stift op een heel speciaal papiertje om daarna water te vernevelen.. Het spuiten van water is niet altijd simpel, maar hé.. wij proberen het allemaal! Wat een wondermooi effect krijgen we hier!? Nog even wachten ;)

9 En in de autohoek? Wow! Ediz en Jason! Wat een prachtige autobaan mét garage!! Knap gedaan jongens!

10 En onze noten dan? Oooo die kregen ook genoeg onze aandacht! Jaja, met al onze spieren kraakten we toch wel enkele noten. En in het bijzonder.. SMULLEN! Op uitnodiging Ook vandaag werden we uitgenodigd door de groene klas om iets leuks te doen Katrijn toonde een flesje met rood water, doorzichtig water, geel water, doorzichtig water, blauw water, doorzichtig water en nog een laatste flesje rood water. Leuk. Waar wat doen we er mee? Hmm Katrijn toonde iets Wat was het? Papier? Keukenrol? Nee, een stukje stof. Die stof stak ze telkens in een gekleurd flesje en in een flesje met doorzichtig water.. Even kijken wat er gebeurt. Benieuwd? Wij ook! Een nachtje wachten.. ;)

11 Intussen bij Nancy Bij Nancy kregen de kinderen de kans om een associatiespel te spelen. Een spel waarbij de kinderen elk een veld krijgen (de vijver, de boerderij, de moestuin,..) en kaartjes te zien krijgen die iets te maken hebben met de velden. Maar van wie? Is de libelle van de boerderij? Of eerder bij de vijver. Wie goed op zijn veldje kijkt, ziet als het diertje of voorwerp van hem is. Wauw! Marieke had tijdens de lange middagpauze een heus kunstwerk gemaakt met onze regenboog. Even rustig bekijken alvorens hij de grond inging. Er werd meteen volop opnieuw gebouwd om ook een groot kunstwerk te maken zoals Marieke.

12 Nieuwe begeleidster gespot.. Mmmm in de blauwe klas is het project Noten nog steeds lopende. Gisteren maakten ze heerlijke notencake. En vandaag mochten wij gezellig meeproeven met de blauwe klas! Alvast bedankt lieve vriendjes voor de overheerlijke cake!

13 10 oktober Jullie zijn al benieuwd he? De kinderen ook! Wat was er gebeurd met die flesjes en die doekjes WAAAUUUWWW!!! Plots was er een flesje met oranje, groen en paars water!!! Katrijn kan écht toveren! Woensdag = op stap Ook vandaag gingen we op stap. Toch even enkele afspraken maken/herhalen en noteren. Mijn tekentalenten lieten me vandaag helaas in de steek! Dit merkte ik toen iemand prompt vroeg.. Wat is die tak?. ;)

14 En we zijn weg Op ontdekking wat we vandaag te zien zullen krijgen. Jaja, we waren de straat nog niet uit en daar had je het al iets op het voetpad voor een kapot huis. Veel verbouwingen dus. We mochten even piepen van de bouwvakker. Allemaal stenen! Hoe gek! Geen meubels? En geen ramen! Beslist het vreemdste huis tot hiertoe! Komende weken zullen we opvolgen wat er met het huis gebeurt! We spitsten ook onze oren. We hoorden auto s, lachende mensen én een hond! We bekeken de huizen. Er zijn witte huizen, grijze huizen, gordijnen met pareltjes en plots.. bloemen! Bloemen in vele kleuren! De regenboog riep Jason! Ja heel veel kleuren! Zoeken maar! Knap gezien vriendjes!

15 Zei iemand regenboog? Aangekomen op onze school Toch even kijken in de tuin. Dit hadden we nog niet gezien! Een echt insectenhotel, composthoop, duiventil én kippenhok! Helaas geen eitjes te zien

16 Hé! Wie ben jij? Oooh, wie loopt er naast ons? Aah, ons schaduwmannetje! Zo zijn we nooit alleen als we in de zon wandelen. Even zwaaien naar ons schaduwvriendje! Na de heuse wandeling.. namen we een slokje water en een groot stoepkrijt in de hand om nog even buiten genieten van het mooie weertje

17 11 oktober Spannende dag vandaag! Enerzijds het feest en anderzijds de klasfoto. De klasfoto ging véél sneller dan de individuele foto s en ook Lotte ging mee op de foto. Ik ben reuzebenieuwd naar het resultaat! Daarna deden we ons onthaal en gingen de rupsen en vlinders opnieuw apart mee met een begeleider om een verhaaltje te bekijken. De rupsjes bleven in de kring bij Lotte om een doe-boek te bekijken/ doen. Het boek heet Kleuren van Hervé Tullet. Superleuk om eens de doen! De vlinders gingen opnieuw mee naar boven met een speciaal boek een zoekboek met rijmpjes. De kleurenkabouters hebben elk een eigen rijmpje en de nodige details die we moeten zoeken op de grote prent.

18 Spelen in de verschillende hoekjes Opnieuw waren er nieuwe begeleidsters in de kring die ongeveer een 10-tal keer het onthaal deden. Er werden opnieuw lange autowegen gebouwd en met het huisje van Little People gespeeld!

19 Sstt! Tijdens de middag slapen er soms nog enkele kinderen. Ook vandaag was dat het geval. Deze middag kwamen we binnen als muizen muisstil! Het regenboogfeest! Het was zo ver! Nog even een groepsfoto van al mijn regenboogvriendjes en daarna werden de ingangsticketjes uitgedeeld. We werden opgehaald door twee vriendjes uit de groene klas en gingen aan de deur staan. Eén voor één gaven ze hun kaartje af en werd het kleine deeltje er af gescheurd. Daarna mochten ze plaatsnemen in het zaaltje en ging de party van start. Eerst enkele liedjes muziek, daarna popcorn en om af te sluiten? Gooien met CONFETTI!!! Wat een leuk feest, al waren er hier en daar verlegen/bange snoetjes bij de kindjes van de gele klas. Ze waren wat overdonderd van de veelheid aan kinderen en de drukte. Die vriendjes bleven dicht bij Lotte en ik.

20 Feesten maar! Na het spetterende feest hebben we nog want in het herfstzonnetje gespeeld! Leuke afsluiter van de dag! Kaartje afgeven en even wachten tot het afgescheurd is.

21 12 oktober Deze ochtend begonnen we zo fris als een vis aan de dag. De helft van onze klas ging naar Evi om een heus regenboogparcours af te leggen en de andere helft bleef in klas. Vandaag stonden er gezelschapsspelen op het programma.

22 Voor wie even een vlieg wil zijn in onze klas Dit gebeurde er in de hoekjes. Heel mooie bouwwerken kwamen tot stand! BRAVO! Na de middag scheen de zon zo mooi dat we wel buiten moesten fietsen! Zalig die herfstzon!

23 Tik tak.. tik tak.. Jaja, vandaag stond Tik Tak opnieuw op het programma. Alweer heel wat verwonderde gezichtjes. Om te voorkomen dat sommige kinderen moe of slaperig zouden worden, hou ik Tik Tak wat interactief en zorg ik er voor dat ze hier en daar zelf iets kunnen uitvoeren of iets vertellen. Natuurlijk staat GENIETEN nog altijd centraal! Agenda Zaterdag 13/10: Poetsen in de klas: ouders van Camille en Olivia Vrijdag 19/10: Teamweekend (geen school die dag) Zaterdag 27/10: Poetsen in de klas: ouders van Filip Zaterdag 27/10 tot 4/11 is het herfstvakantie Tot volgende week lieve vriendjes!

24

Klasnieuws uit de gele klas

Klasnieuws uit de gele klas Klasnieuws uit de gele klas 3 17 september We kunnen er niet om heen, ons project blijft levendig! Thias had vandaag een dokterstasje mee met heel veel leuke spulletjes in. Sommigen hadden we al gezien,

Nadere informatie

Klasnieuws uit de gele klas

Klasnieuws uit de gele klas Klasnieuws uit de gele klas 28 Dinsdag 23 april Hallooo, hier zijn we weer! En opnieuw met een nieuw meisje deze keer! Welkom lieve Jasmien! Beestige babbelkring! Tijdens de babbelkring kwamen de verhalen

Nadere informatie

Klasnieuws uit de gele klas

Klasnieuws uit de gele klas Klasnieuws uit de gele klas 14 Maandag 10 december Ho ho ho.. Voor Thias was het moment eindelijk aangebroken de kerstgekte kon beginnen! Hij bracht ook een schitterende ster mee. Al snel ontdekten de

Nadere informatie

Klasnieuws uit de gele klas

Klasnieuws uit de gele klas Klasnieuws uit de gele klas 26 Maandag 25 maart Ik heb bloemetjes mee!, riep Jason. Bloemetjes? Je hebt iets anders mee die zeer leuk is. Kleine kweetpakketjes! Leuk leuk! We piepten al even in de doosjes

Nadere informatie

Klasnieuws uit de gele klas

Klasnieuws uit de gele klas Klasnieuws uit de gele klas 5 1 oktober Hé, wat zien we daar door ons raam? Een supermooie regenboog. Regen of niet.. Toch even allemaal naar buiten om dit wonder der natuur te aanschouwen. Moet je die

Nadere informatie

Klasnieuws uit de gele klas

Klasnieuws uit de gele klas Klasnieuws uit de gele klas 35 Dinsdag 11 juni Een nieuwe week, een nieuw project gaan van start! Vandaag hadden heel wat vriendjes al spulletje mee om te kamperen in de klas. Jasmien bracht haar valies

Nadere informatie

Klasnieuws uit de gele klas

Klasnieuws uit de gele klas Klasnieuws uit de gele klas 33 Maandag 27 mei Hé, welk diertje heb jij mee Thias? 'Een slak! En die is er zomaar in gekropen, zei hij! Iedereen had alvast veel bewondering voor zijn slak. Het is trouwens

Nadere informatie

Klasnieuws uit de gele klas

Klasnieuws uit de gele klas Klasnieuws uit de gele klas 12 Maandag 26 november Ze zijn niet meer weg te denken intussen. Sint en zijn pieten zijn in het land. We gingen vandaag aan de slag in de miniwerktijd met het nabouwen opdrachtenkaarten.

Nadere informatie

Klasnieuws uit de gele klas

Klasnieuws uit de gele klas Klasnieuws uit de gele klas 34 Maandag 3 juni Oeps! Toen ik deze ochtend naar school aan het rijden was wist ik het Ik was iets vergeten.. Jajaaa, mijn telefoon lag nog thuis. Jammergenoeg geen foto s

Nadere informatie

Klasnieuws uit de gele klas

Klasnieuws uit de gele klas Klasnieuws uit de gele klas 7 15 oktober Wat een enthousiaste kinderen kreeg ik toch te zien deze morgen. Camille en Olivia waren heel blij en ook wel fier om te vertellen dat ze een egel gezien hadden

Nadere informatie

Klasnieuws uit de gele klas

Klasnieuws uit de gele klas Klasnieuws uit de gele klas 16 Maandag 7 januari Hier zijn we weer terug! Na een deugddoende vakantie zag ik alle lieve snoetjes terug en wat hadden ze er zin in! We mochten vandaag ook een nieuw vriendje

Nadere informatie

Klasnieuws 3. Voeten op de grond

Klasnieuws 3. Voeten op de grond BLAUWE KLAS 24 SEPTEMBER 2018 Klasnieuws 3 Voeten op de grond Al onze verhalen in ons babbelboekje Heel leuk is het om te zien dat meer en meer kinderen onze verhalen b e k i j k e n i n d e boekenhoek.

Nadere informatie

Klasnieuws uit de gele klas

Klasnieuws uit de gele klas Klasnieuws uit de gele klas 2 10 september We begonnen onze week rustig met de babbelkring. Ons koorddansertje mag dan de ster bij de juiste dag hangen, het weer bekijken en het juiste symbooltje er bij

Nadere informatie

Klasnieuws uit de gele klas

Klasnieuws uit de gele klas Klasnieuws uit de gele klas 10 12 november Dag lieve vriendjes! Een nieuwe week, een nieuwe start! Vrij onthaal.. enkele kiekjes. Miniwerktijd! Na het onthaal en de babbelkring, was Evi er al en dan zijn

Nadere informatie

Klasnieuws uit de gele klas

Klasnieuws uit de gele klas Klasnieuws uit de gele klas 20 Dinsdag 5 februari Ochtendstond geeft goud in de mond. We begonnen vrolijk aan onze dag! Een trein! Plots moest ik meteen komen naar het raam! Een trein! Een trein.. Hola

Nadere informatie

Klasnieuws uit de gele klas

Klasnieuws uit de gele klas Klasnieuws uit de gele klas 13 Maandag 3 december We startten deze week met een forum voor Sint en zijn Pieten. Het was een mooi verhaal dat verteld en uitgebeeld werd door Annelies van de groene klas!

Nadere informatie

Klasnieuws 4 & 5. overal noten

Klasnieuws 4 & 5. overal noten BLAUWE KLAS 7 OKTOBER 2018 Klasnieuws 4 & 5 overal noten sorteren: in welke mand ligt dezelfde noot? Babbelkring Samen met enkele groene klassers kunnen wij onze ideeën rond ons nieuw project noteren.

Nadere informatie

KLASNIEUWS 5. Nu heb ik wat plaats op pagina 1 van mijn nieuwsje. ;)

KLASNIEUWS 5. Nu heb ik wat plaats op pagina 1 van mijn nieuwsje. ;) KLASNIEUWS 5 We hadden op maandag een vrije dag. Zowel de kinderen als de begeleiders konden de vele prikkels van de eerste maand, even een plaatsje geven. Nu heb ik wat plaats op pagina 1 van mijn nieuwsje.

Nadere informatie

Ons kringbord vullen we vanaf nu wat anders in. Onze vlinders hebben onze dagen van de week, de daglijn, het weer, al heel goed onder de knie.

Ons kringbord vullen we vanaf nu wat anders in. Onze vlinders hebben onze dagen van de week, de daglijn, het weer, al heel goed onder de knie. KLASNIEUWS 31 ma di wo do vr za zo 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 MEI 2016 JUNI 2016 ma di wo do vr za zo 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Nadere informatie

Maandag had Marcel een spelletje meegebracht naar de klas. Hij legde het uit aan de kindjes die het wilden spelen. Het was erg leuk om te zien dat

Maandag had Marcel een spelletje meegebracht naar de klas. Hij legde het uit aan de kindjes die het wilden spelen. Het was erg leuk om te zien dat Klasnieuws week 10 Maandag zijn we de week gestart met een zeer uitgebreide babbelkring. Iedereen had wel iets te vertellen over de vakantie of had iets leuks mee naar de klas waar een verhaal bij hoorde.

Nadere informatie

Sporten met ronden: (hoepels en ballen) Telspel in de kring!

Sporten met ronden: (hoepels en ballen) Telspel in de kring! KLASNIEUWS 32 ma di wo do vr za zo 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 MEI 2016 JUNI 2016 ma di wo do vr za zo 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Nadere informatie

KLASNIEUWS 22. Welkom in onze klas. Sporten met Evi

KLASNIEUWS 22. Welkom in onze klas. Sporten met Evi KLASNIEUWS 22 Ik neem jullie graag mee doorheen onze ontdekkingstocht in de gele klas! Welkom in onze klas Na een deugddoende vakantie staan we met zijn allen weer op en top paraat. Met als doel een zee

Nadere informatie

Klasnieuws 2. schoenen om te dansen

Klasnieuws 2. schoenen om te dansen BLAUWE KLAS 14 SEPTEMBER 2018 Klasnieuws 2 schoenen om te dansen Wat zit er in, waar denk je aan? Onze muziekkoffer deed voor het eerst zijn intrede. Musiceren uit volle borst :) (kort filmpje zal nog

Nadere informatie

KLASNIEUWS 17. Welkom in onze klas. De nieuwe vriendjes. Turnen met Evi

KLASNIEUWS 17. Welkom in onze klas. De nieuwe vriendjes. Turnen met Evi KLASNIEUWS 17 Ik neem jullie graag mee doorheen onze ontdekkingstocht in de gele klas! Welkom in onze klas De kerstvakantie is voorbij en dat maakt me dolblij. Ik vertoef tot februari in de gele klas,

Nadere informatie

Klasnieuws 1. Ik zet mijn eerste voetstappen in de blauwe klas

Klasnieuws 1. Ik zet mijn eerste voetstappen in de blauwe klas BLAUWE KLAS 7 SEPTEMBER 2018 Klasnieuws 1 Ik zet mijn eerste voetstappen in de blauwe klas Dag of nacht Iedere dag starten en eindigen we in de kring. De eerste schooldag Vandaag is het woefwoef woensdag

Nadere informatie

Klasnieuws uit de gele klas

Klasnieuws uit de gele klas Klasnieuws uit de gele klas 17 Maandag 14 januari Jaa, vandaag was het pinguïndag! Eppo had alvast een hele leuke pinguïn mee en toonde die natuurlijk vol trots aan zijn kameraadjes! Ook Ditte had iets

Nadere informatie

Klasnieuws uit de gele klas

Klasnieuws uit de gele klas Klasnieuws uit de gele klas 36 Maandag 17 juni Eppo kwam deze ochtend (eigenlijk elke ochtend) super enthousiast de klas binnen! KIJK!, riep hij! Eppo had een klasgeschenkje mee (nav zijn verjaardag).

Nadere informatie

Klasnieuws 2 07-11 september 2015

Klasnieuws 2 07-11 september 2015 Wat doen de kinderen vlak na het uitzwaaien van mama of papa? Enkele kiekjes tijdens het vrij onthaal en speelmomenten in de klas. Waan je maar even als vliegje in onze klas :) Klasnieuws 2 07-11 september

Nadere informatie

Projecttijd. Al enkele kindjes hebben een volle kaart. Wat een werkertjes!

Projecttijd. Al enkele kindjes hebben een volle kaart. Wat een werkertjes! 02 05/05/ 17 Vandaag begon de week opnieuw op dinsdag. Normaal hadden we dan schrijfkriebels, maar de jongens en meisjes van het eerste en tweede leerjaar zijn op piratenklassen en hadden de hulp van Evi

Nadere informatie

Klasnieuws week 1. Welkom allemaal! Deze week werden alle nieuwe hoeken en het nieuwe spelmateriaal uitgetest op zen best! J

Klasnieuws week 1. Welkom allemaal! Deze week werden alle nieuwe hoeken en het nieuwe spelmateriaal uitgetest op zen best! J Klasnieuws week 1 Welkom allemaal! Deze week werden alle nieuwe hoeken en het nieuwe spelmateriaal uitgetest op zen best! J Op dinsdag krijgen we hulp van Nancy! Samen met haar gingen de gastjes aan de

Nadere informatie

Klasnieuws uit de gele klas

Klasnieuws uit de gele klas Klasnieuws uit de gele klas 9 Maandag 5 november Ja hoor! We vlogen er vandaag opnieuw in. Heerlijk om alle lieve snoetjes terug te zien! Iedereen was opgewekt en vrolijk. Ik was vooral heel benieuwd om

Nadere informatie

Klasnieuws 9. 26-30 oktober 2015

Klasnieuws 9. 26-30 oktober 2015 Klasnieuws 9 26-30 oktober 2015 Jongens meisjes, aan de kant, hier komt mama olifant. Grote oren, grote poten en een lange slurf van voren. Jongens meisjes, aan de kant, hier komt mama olifant! Onze muziekkoffer

Nadere informatie

Terug in de klas probeerde ik nog even de werktijd te organiseren. Normaal valt die op dinsdagvoormiddag.

Terug in de klas probeerde ik nog even de werktijd te organiseren. Normaal valt die op dinsdagvoormiddag. Klasnieuws week 29 Maandag werd er heel geconcentreerd gewerkt en gespeeld door velen. Er werden heel wat blokkenpuzzels gemaakt, met de kleine vormpjes werden er figuren nagemaakt, met de steekparels

Nadere informatie

KLASNIEUWS 24. Welkom in onze klas. Sporten met Evi

KLASNIEUWS 24. Welkom in onze klas. Sporten met Evi KLASNIEUWS 24 Ik neem jullie graag mee doorheen onze ontdekkingstocht in de gele klas! Welkom in onze klas Wat ging de week weer snel voorbij! Maandag gingen we al wat op verkenning met een aanbod rond

Nadere informatie

klasniveau Het verhaal Tekening 1 Tekening 4 Tekening 5 Tekening 2 Tekening 6 Tekening 3

klasniveau Het verhaal Tekening 1 Tekening 4 Tekening 5 Tekening 2 Tekening 6 Tekening 3 THEMA ENERGIE > Kleuter & Eerste graad > Lessuggesties en activiteiten 2. 1. Lessuggesties Leon en de ikkietikkietijd en activiteiten op klasniveau Het verhaal Tekening 1 Hallo iedereen ik ben Leon. Ik

Nadere informatie

KLASNIEUWS 31. Er is er eentje jarig, hoera!

KLASNIEUWS 31. Er is er eentje jarig, hoera! KLASNIEUWS 31 Ik neem jullie graag mee doorheen onze ontdekkingstocht in de gele klas! Onze driedaagse schoolweek stond in het teken van Moederdag. De kinderen knutselden erop los, en oefenden een versje

Nadere informatie

Klasnieuws week 24. Zelf een spelletje kiezen lukt wel goed. Dit deden ze ook al af en toe ervoor.

Klasnieuws week 24. Zelf een spelletje kiezen lukt wel goed. Dit deden ze ook al af en toe ervoor. Klasnieuws week 24 Vanaf maandag zette ik op de twee tafels en de spelletjestafel niets meer klaar. Ze mogen nu zelf een spelletje uit de kast halen die ze al kennen en willen spelen en dozen kiezen uit

Nadere informatie

Klasnieuws uit de gele klas

Klasnieuws uit de gele klas Klasnieuws uit de gele klas 32 Maandag 20 mei In de miniwerktijd kregen we vandaag hulp vanuit de groene klas! Berlijn speelde samen het spel Op de wei, klaar, af! met de kinderen. Boer-erger-je-niet!

Nadere informatie

Klasnieuws uit de gele klas

Klasnieuws uit de gele klas Klasnieuws uit de gele klas 31 Maandag 13 mei! Wat een blij weerzien was het deze ochtend! De kinderen waren dolenthousiast om te vertellen over moederdag. Drie andere vriendjes hadden hun 4de verjaardag

Nadere informatie

Klasnieuws week 28. Maandag speelden we nog eens het spelletje Galli Halli. Dit vinden ze zo leuk!

Klasnieuws week 28. Maandag speelden we nog eens het spelletje Galli Halli. Dit vinden ze zo leuk! Klasnieuws week 28 Maandag speelden we nog eens het spelletje Galli Halli. Dit vinden ze zo leuk! In de namiddag gingen we compost halen om te mengen met de aarde van onze moestuinbakken. Een ritje in

Nadere informatie

ACTIVITEIT 1 : Verhaaltje «Joris en de Ikkietikkietijd»

ACTIVITEIT 1 : Verhaaltje «Joris en de Ikkietikkietijd» INTRODUCTIE Waarom minder energie verbruiken? We hebben elke dag energie nodig om van alles en nog wat te kunnen doen; koken, onszelf warm houden, machines laten werken Die energie maken kan op heel veel

Nadere informatie

JONGENS VERSUS MEISJES

JONGENS VERSUS MEISJES 1 JONGENS VERSUS MEISJES Een verfrommeld briefje Woensdagmiddag. Even rust. Dacht ik. Maar neen, ik moest zeker nog bij oma en opa langs en enkele foto s sorteren uit hun kinder- en jonge jaren, hun huwelijk

Nadere informatie

Klasnieuws uit de gele klas

Klasnieuws uit de gele klas Klasnieuws uit de gele klas 19 Maandag 28 januari Fier als een gieter! Na een ruzie tussen de jas van Thias en de ouders van Thias besloten ze een nieuwe jas te kopen. Thias had een dubbele jas waarvan

Nadere informatie

Later die week knipten we het papier in stroken en hingen we die aan de winkel. Onze gevangenis was klaar om in gespeeld te worden!

Later die week knipten we het papier in stroken en hingen we die aan de winkel. Onze gevangenis was klaar om in gespeeld te worden! Klasnieuws week 4 Maandag gingen we aan de slag met het maken van een gevangenis! We hadden hier vorige week al over gebrainstormd en wilden die maken bij de winkel. We keken eerst op de computer hoe een

Nadere informatie

Maandagnamiddag was het prachtig weer, dus hebben we daar dan ook met volle teugen van genoten. Wie wou mocht in de speelheuvels spelen.

Maandagnamiddag was het prachtig weer, dus hebben we daar dan ook met volle teugen van genoten. Wie wou mocht in de speelheuvels spelen. Klasnieuws week 1 Maandag vlogen we helemaal in ons nieuw project Halloween! Aan de knutseltafel werkten we voor de eerste keer met waterverf. Maar het was geen gewone waterverf, het was toverwaterverf!

Nadere informatie

Jaargang 12, nummer 6 15 oktober 2018

Jaargang 12, nummer 6 15 oktober 2018 KLASNIEUWS UIT KLAS 4! Jaargang 12, nummer 6 15 oktober 2018 Uitstap naar de Zonnegloed Maandag gingen we, onder een dappere herfstzon, met de bus naar de Zonnegloed. Ter plaatse verdeelden we ons in zeven

Nadere informatie

Maar ook de fijnere werkjes kregen aandacht: parels, hamertje tik, tekenmachine

Maar ook de fijnere werkjes kregen aandacht: parels, hamertje tik, tekenmachine Klasnieuws week 17 Maandag startte de dag met een turnles die ik eens gaf. Vanaf nu sport Evi elke maandagvoormiddag met de kindjes van de blauwe klas in het zaaltje. Af en toe (Want andere klassen zullen

Nadere informatie

Week van 5 tot 9 oktober 2015

Week van 5 tot 9 oktober 2015 Week van 5 tot 9 oktober 2015 Project: kikkers Maandag: VRIJE DAG: geen school! Dinsdag: Tijdens het forum kregen we nog een voorstelling van een goed doel voor de Reuzenrun komende zondag. De opa van

Nadere informatie

KLASNIEUWS 11. 16 november 20 november 2015

KLASNIEUWS 11. 16 november 20 november 2015 KLASNIEUWS 11 16 november 20 november 2015 2 weken geleden had Oskar een plastieken potje ketchup mee. Dan konden wij dit ook kopen in het winkeltje van de klas, zei hij. We zagen op het etiketje tomaten

Nadere informatie

Klasnieuws uit de gele klas

Klasnieuws uit de gele klas Klasnieuws uit de gele klas 8 Maandag 22 oktober Hier zijn we dan terug voor een nieuwe, allerlaatste week voor de herfstvakantie. Er waren deze ochtend heel wat verhaaltjes te horen. Het viel me vooral

Nadere informatie

We speelden buiten een sportspelletje over vlinders en rupsen.

We speelden buiten een sportspelletje over vlinders en rupsen. Klasnieuws week 37 Maandag leefde ons project nog steeds enorm in de klas. Al van s morgens kwam er terug een nieuwe input. Tof! Jef had in de opvang samen met Marcel heel wat pissebedden, kevers en nog

Nadere informatie

Je kan er gaatjes meeprikken. Dit bracht ons al snel naar de knutseltafel. We prikken er gaatjes in een blad. Ik kan door zo n klein gaatje piepen.

Je kan er gaatjes meeprikken. Dit bracht ons al snel naar de knutseltafel. We prikken er gaatjes in een blad. Ik kan door zo n klein gaatje piepen. KLASNIEUWS 6 Enkele verhaaltjes uit onze ochtendkring op maandagmorgen: Atiya had een trui die super zacht aanvoelde en Annabel kende een trucje met haar lijf. Het zachte stofje van Atiya komt later vandaag

Nadere informatie

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 MEMORY WOORDEN 1.1 TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 ik jij hij zij wij jullie zij de baby het kind ja nee de naam TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 2 MEMORY WOORDEN 1.2 TaalCompleet A1 Memory Woorden

Nadere informatie

Klasnieuws week 35 & 36

Klasnieuws week 35 & 36 Klasnieuws week 35 & 36 Vorige week maandag hadden we een zeer drukke dag. In de voormiddag gingen we naar rollebolle en in de namiddag naar het toneel. De gastjes genoten enorm van Rollebolle. Vooral

Nadere informatie

Week van 1 tot 4 september 2015

Week van 1 tot 4 september 2015 Week van 1 tot 4 september 2015 Project: eerste schoolweek Maandag: Genieten van de laatste vakantiedag Dinsdag: Eindelijk was het weer zover! 1 september... Na het invullen van de maaltijden trokken we

Nadere informatie

Bij dit mooie weer hoort het koekje buiten opeten natuurlijk ook bij.

Bij dit mooie weer hoort het koekje buiten opeten natuurlijk ook bij. Klasnieuws week 34 Maandag was het zoals de rest van de week zeer warm en dat al van s morgens. Daarom besloot ik om enkele tafeltjes en stoelen op ons terrasje te zetten. Ook tijdens enkele andere momenten

Nadere informatie

Terug in de klas bood ik een fijn werkje aan. Wie kon de taart mooi versieren volgens het Voorgestelde versieringetje?

Terug in de klas bood ik een fijn werkje aan. Wie kon de taart mooi versieren volgens het Voorgestelde versieringetje? Klasnieuws week 19 Maandag bood ik een ganzenspel aan maar in een ridderjasje. Ik speelde met hen mee. Het was erg spannend, want als je op een figuurtje kwam te staan kon het zijn dat je stappen vooruit

Nadere informatie

KLASNIEUWS 24. 7 maart 11 maart 2016. ma di wo do vr za zo 1 2 3 4 5 6. ma di wo do vr za zo 1 2 3

KLASNIEUWS 24. 7 maart 11 maart 2016. ma di wo do vr za zo 1 2 3 4 5 6. ma di wo do vr za zo 1 2 3 7 maart 11 maart 2016 KLASNIEUWS 24 Hokus pokus pilatus pas, hier komt het nieuws uit onze klas Hallo, Een feest weekje deze week. Marlies en Oskar vierden hun 4de verjaardag in de klas! Ja, hier keken

Nadere informatie

Kijk eens wie mijn vriendjes van de klas zijn? Onze gele klas telt 15 vriendjes waarvan 10 vlinders (eersteklassertjes) en 5 rupsjes ( peuterkes)!

Kijk eens wie mijn vriendjes van de klas zijn? Onze gele klas telt 15 vriendjes waarvan 10 vlinders (eersteklassertjes) en 5 rupsjes ( peuterkes)! Een nieuwe schooldans, vrolijke gezichten, elkaar (weer) ontmoeten, leuke vakantieverhalen, sfeervolle muziek, nieuwe weetjes, het koordmoment, bezoek aan de klassen, eentje drinken, smullen van de heerlijke

Nadere informatie

In het bed werd zeer veel gespeeld deze week. Hier enkele sfeer foto s waar je duidelijk kan zien dat de gastjes zich fysiek graag uitdagen en eens

In het bed werd zeer veel gespeeld deze week. Hier enkele sfeer foto s waar je duidelijk kan zien dat de gastjes zich fysiek graag uitdagen en eens Klasnieuws week 12 Maandag begonnen we voor één keer al aan het moetje. Normaal is dit pas op dinsdag, maar deze keer dus al op maandag. Het moetje van deze week was een kabouter pinnenmuts maken met een

Nadere informatie

Week van 21 september tot 25 september 2015

Week van 21 september tot 25 september 2015 Week van 21 september tot 25 september 2015 Project: verkeer: fiets/verkeersborden Maandag: Zoals elke maandag startten we met het forum, gevolgd door de praatronde. Aangezien de herfst officieel van start

Nadere informatie

Klasnieuws week 30. Maandag had Liana een gezelschapsspelletje mee. De hele week speelden ze het verschillende keren. Leuk!

Klasnieuws week 30. Maandag had Liana een gezelschapsspelletje mee. De hele week speelden ze het verschillende keren. Leuk! Klasnieuws week 30 Maandag had Liana een gezelschapsspelletje mee. De hele week speelden ze het verschillende keren. Leuk! In de kring speelden we het spel: Doe de hoed na! ook de gastjes namen eens mijn

Nadere informatie

Maandag startten we de dag met een zangforum, het ene liedje na het andere liedje werd luidkeels enthousiast meegezongen!

Maandag startten we de dag met een zangforum, het ene liedje na het andere liedje werd luidkeels enthousiast meegezongen! Maandag startten we de dag met een zangforum, het ene liedje na het andere liedje werd luidkeels enthousiast meegezongen! Er was ook bezoek van Max. We konden Max heel trots vertellen dat de Koorddanser

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Waar zit het: memoryspel huis heel mooi Ingekleurd - dak - schoorsteen - deur en ramen

Waar zit het: memoryspel huis heel mooi Ingekleurd - dak - schoorsteen - deur en ramen Gastouderschap De Blauwe Driehoek Daphne de Swart Thomaslaan 22 5631 GL Eindhoven 06-19 370 470 www.deblauwedriehoek.com info@deblauwedriehoek.com Eindhoven, 25 september 2013 Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Maandag gingen we zoals meestal aan de slag met een moetje. Deze keer was dit een kunstwerk maken met zout. Wanneer je dit dan schildert lopen de

Maandag gingen we zoals meestal aan de slag met een moetje. Deze keer was dit een kunstwerk maken met zout. Wanneer je dit dan schildert lopen de Klasnieuws week 21 Deze week was er heel veel werkenthousiasme in de klas. Er werden nieuwe oorden ontdekt en er werd veel aan elkaar geleerd, getoond, met elkaar gewerkt. Wauw! Het begon maandag toen

Nadere informatie

Klasnieuws uit de gele klas

Klasnieuws uit de gele klas Klasnieuws uit de gele klas 30 Maandag 6 mei Een nieuwe week ging van start! Week 30 al.. Jeetje, wat gaat het snel!!! Mijn kleine vrienden hadden veel verhaaltjes om onze babbelkring te verrijken. Lili

Nadere informatie

Klaskrantje van groep 1.

Klaskrantje van groep 1. Klaskrantje van groep 1. Week : 6 Thema: kleuren! Maandag 3 oktober. Zakia is kapitein. En de zon is er weer! Leuk, want na de middag mogen we even wat langer buiten. We zullen spelletjes spelen. De kalenders

Nadere informatie

KLASNIEUWS 3. Ik wens je veel leerervaring toe, Kimberly.

KLASNIEUWS 3. Ik wens je veel leerervaring toe, Kimberly. KLASNIEUWS 3 We kregen deze week bezoek van Kimberly. Een studente uit het 5de jaar. Vanaf volgende week komt ze elke dinsdag in onze klas helpen, dit tot aan de kerstvakantie. Af en toe zal ze ook een

Nadere informatie

Week van: 23 maart tot 27 maart 2015 (tot en met 1 april geeft Elisah de activiteiten in de klas) Project : Vogels. Maandag:

Week van: 23 maart tot 27 maart 2015 (tot en met 1 april geeft Elisah de activiteiten in de klas) Project : Vogels. Maandag: Week van: 23 maart tot 27 maart 2015 (tot en met 1 april geeft Elisah de activiteiten in de klas) Project : Vogels Maandag: We begonnen onze maandag zoals gewoonlijk in het forum. Een leuk begin van de

Nadere informatie

18-22 DECEMBER 2017 / 23 BLZ. / KLEUTER 1 - GELE KLAS

18-22 DECEMBER 2017 / 23 BLZ. / KLEUTER 1 - GELE KLAS VERSCHIJNT WEKELIJKS / 0 / 11 de JAARGANG / WEEK 16 18-22 DECEMBER 2017 / 23 BLZ. / KLEUTER 1 - GELE KLAS Van enkele blikvangers van de voorbije week breng ik jullie graag op de hoogte! 1 som ik graag

Nadere informatie

Deze week leerden we de schakeltjes kennen. Leuk speelgoed waarmee we lange slingers kunnen maken. En wat werden er lange slingers gemaakt!

Deze week leerden we de schakeltjes kennen. Leuk speelgoed waarmee we lange slingers kunnen maken. En wat werden er lange slingers gemaakt! Klasnieuws week 2 Maandag vierden we Helle haar verjaardag. De hele dag zorgde Helle voor leuke liedjes. Dankjewel DJ Helle! In de kring zongen we voor haar en vierden we haar verjaardag uitvoerig! Helle

Nadere informatie

26 30/09/ 16 OVER ONS PROJECT

26 30/09/ 16 OVER ONS PROJECT 26 30/09/ 16 OVER ONS PROJECT Het project gonst langs alle kanten: Overal horen en vinden de kinderen geluiden en muziek in en zo worden we elke dag wel weer door n andere vondst verrast: De laatste moetwerkjes

Nadere informatie

Klaskrantje van groep 1.

Klaskrantje van groep 1. Klaskrantje van groep 1. Week : 2 Thema: Maandag 5 september. Vandaag beginnen we een nieuwe week. We zien Nellie en Cezar terug en ook onze vriendjes van de klas. Er zijn eventjes traantjes maar het duurt

Nadere informatie

KLASNIEUWS 2. Proficiat, Anemone! Deze ochtend ontdekten we heel wat dieren op de truitjes van de kinderen. Giraffen, zebra s, jachtluipaarden,.

KLASNIEUWS 2. Proficiat, Anemone! Deze ochtend ontdekten we heel wat dieren op de truitjes van de kinderen. Giraffen, zebra s, jachtluipaarden,. KLASNIEUWS 2 Anemone was vorige week jarig, ze had nog haar feestje in de klas te goed. Terwijl de vriendjes van de klas haar taart schilderden, was ons feestvarken druk bezig met haar kroon. Heel zorgvuldig

Nadere informatie

Ook de andere hoeken van de klas werden optimaal benut. Iedereen ging er gedreven aan de slag.

Ook de andere hoeken van de klas werden optimaal benut. Iedereen ging er gedreven aan de slag. 21 24/03/ 17 Hallo Iedereen! Zoals jullie op het klasnieuws van vorige week konden lezen, kom ik, Ann-Sophie Carrein (studente derde jaar kleuteronderwijs) voor de komende 6 weken naar de groene klas.

Nadere informatie

meivakantie boerderij

meivakantie boerderij Hebben jullie ook zo'n zin in vakantie? Na zo hard werken op school. Wij wel!!!!. We gaan er een super leuke tijd van maken op de boerderij met zeker ook een koninklijke verassing. Doen jullie ook mee?

Nadere informatie

1 SEPTEMBER 2017 / 16 BLZ. / KLEUTER1- GELE KLAS

1 SEPTEMBER 2017 / 16 BLZ. / KLEUTER1- GELE KLAS VERSCHIJNT WEKELIJKS / 0 / 11 de JAARGANG / WEEK 1 / 1 SEPTEMBER 2017 / 16 BLZ. / KLEUTER1- GELE KLAS stukje over in één van mijn klasnieuwsjes! Geniet alvast van deze blikvangers van de eerste schooldag!

Nadere informatie

Plaats: bij de oud papier doos in de dolfijnen groep. Nodig: oud papier doos.

Plaats: bij de oud papier doos in de dolfijnen groep. Nodig: oud papier doos. Opdracht 1 Plaats: bij de oud papier doos in de dolfijnen groep. Nodig: oud papier doos. Flip heeft gezien dat jullie na het werken papiersnippers in de oud papier doos gooien en niet in de prullenbak.

Nadere informatie

Klasnieuws week 30 & 31

Klasnieuws week 30 & 31 Klasnieuws week 30 & 31 De afgelopen twee korte weken werkten we zeer hard aan de moederdag werkjes. Ze hebben echt allemaal hun beste beentje voor gezet om dit zo goed mogelijk te doen. Jullie inzet was

Nadere informatie

Wat vonden we er veel!

Wat vonden we er veel! Klasnieuws week 28 Na een twee weken durende vakantie was het welletjes geweest. Eindelijk mochten we weer naar de klas! Niet alleen voor velen onder hen, maar ook voor mij was het ontzettend leuk om terug

Nadere informatie

KLASNIEUWS 18. Welkom in onze klas. De nieuwe aanwezigheidskalender. Turnen met Evi

KLASNIEUWS 18. Welkom in onze klas. De nieuwe aanwezigheidskalender. Turnen met Evi KLASNIEUWS 18 Ik neem jullie graag mee doorheen onze ontdekkingstocht in de gele klas! Welkom in onze klas De nieuwe aanwezigheidskalender Elke ochtend starten we met een kringmoment. Op dat moment bekijken

Nadere informatie

In de zandtafel werden nog steeds veel kabouterbergen gemaakt, maar deze keer ook met echte paddenstoelen die Amira meebracht.

In de zandtafel werden nog steeds veel kabouterbergen gemaakt, maar deze keer ook met echte paddenstoelen die Amira meebracht. Klasnieuws week 11 Maandag na de babbelkring maakten we een brainstorm van alles wat we wilden doen binnen ons project paddenstoelen en kabouters. We hadden zoveel ideeën dat ze maar net op ons blad pasten.

Nadere informatie

KLASNIEUWS 25. Welkom in onze klas. Sporten met Evi

KLASNIEUWS 25. Welkom in onze klas. Sporten met Evi KLASNIEUWS 25 Ik neem jullie graag mee doorheen onze ontdekkingstocht in de gele klas! Welkom in onze klas Er is er eentje jarig, hoera, hoera! Ediz is 3 jaar geworden en dat laten wij niet zomaar aan

Nadere informatie

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner.

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner. Beste ouders, Voor u ligt het programma voor de zomervakantie. Om de dagen waarop een uitstapje gepland staat zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u uw kind vóór 09:30 uur te brengen! Aanmelden

Nadere informatie

EBOOK WE KRIJGEN ER EEN KINDJE BIJ :)

EBOOK WE KRIJGEN ER EEN KINDJE BIJ :) MINI EBOOK WE KRIJGEN ER EEN KINDJE BIJ :) KINDERMEDITATIE WWW.DEBOEZEMVRIENDIN.NL KINDERMEDITATIE Meditatie voor kinderen kan ervoor zorgen dat het kind zich rustiger gaat voelen. Het kind is meer ontspannen,

Nadere informatie

KLASNIEUWS 18. Ssst we genieten van onze vismassage! We knutselden verder aan onze vissenballon. Wat een grote klus :)

KLASNIEUWS 18. Ssst we genieten van onze vismassage! We knutselden verder aan onze vissenballon. Wat een grote klus :) KLASNIEUWS 18 Geniet van onze vissennieuws uit de blauwe klas Vorige week had Joanne foto s mee over ons project. Deze knipten we uit en kleefden we aan het venster in de gang. Wordt vervolgd Week 18 /

Nadere informatie

Het boek van VISJE BLUB. Gemaakt door iedereen die op de foto staat

Het boek van VISJE BLUB. Gemaakt door iedereen die op de foto staat Het boek van VISJE BLUB Gemaakt door iedereen die op de foto staat Het is 8 juni, een paar dagen voor de Slootjesdag in Diessen. Een vrijwilligster van de groep zit rustig wat te lezen bij t Turkaa tot

Nadere informatie

We zijn ook nog op zoek naar: een microscoop, beitels, oude tandenborstels en zeven (~zeef), een beeldhouwer :),...

We zijn ook nog op zoek naar: een microscoop, beitels, oude tandenborstels en zeven (~zeef), een beeldhouwer :),... Hallo lieve ouders Wil je zien wat er zich, deze week, tussen te muren van de groene klas afspeelde? Bekijk dan zeker dit nieuwe klasnieuws. Veel leesplezier! Lieve groetjes Annelies en Katrijn P.S.: De

Nadere informatie

13-17 NOVEMBER 2017 / 31 BLZ. / KLEUTER 1 - GELE KLAS

13-17 NOVEMBER 2017 / 31 BLZ. / KLEUTER 1 - GELE KLAS VERSCHIJNT WEKELIJKS / 0 / 11 de JAARGANG / WEEK 11 / 13-17 NOVEMBER 2017 / 31 BLZ. / KLEUTER 1 - GELE KLAS Van enkele blikvangers van de voorbije week breng ik jullie graag op de hoogte! 1 is een opdracht

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

met tekeningen van ivan & ilia

met tekeningen van ivan & ilia met tekeningen van ivan & ilia Uitgeverij Ploegsma Amsterdam 1 Een liefdesgedicht Wat doet meester Gerrit gek vandaag, fluistert Sam. Lieke knikt. Het lijkt net of hij niet helemaal wakker is. Ze kijken

Nadere informatie

Yemen mocht het podium op. Zij blaast deze week 6 kaarsjes uit. Gelukkige verjaardag meid!

Yemen mocht het podium op. Zij blaast deze week 6 kaarsjes uit. Gelukkige verjaardag meid! en n stukje van 35 23/05 10/06/ 16 FORUM OP MAANDAG Yemen mocht het podium op. Zij blaast deze week 6 kaarsjes uit. Gelukkige verjaardag meid! OVER ONS PROJECT We werken verder aan onze goochelhoeden.

Nadere informatie

Week van 19 oktober tot en met 23 oktober

Week van 19 oktober tot en met 23 oktober Week van 19 oktober tot en met 23 oktober Project: noten/bos Maandag: We startten zoals elke week met het forum. Mira vertelde trots dat ze een baby -zus heeft gekregen: Olivia. En onze Marie-Julie mocht

Nadere informatie

Het leven van Max en z,n mama *week 11*

Het leven van Max en z,n mama *week 11* Het leven van Max en z,n mama *week 11* Op naar de drie maanden toe, want Max is nu 11 weken oud. Daarna nog een maand van aftellen, dan zitten de vier maanden erop die Daan heeft geleefd. Hopelijk wordt

Nadere informatie

KLASNIEUWS 32. Een nieuw vriendje in de klas! De tweeling is jarig, hoera!

KLASNIEUWS 32. Een nieuw vriendje in de klas! De tweeling is jarig, hoera! KLASNIEUWS 32 Ik neem jullie graag mee doorheen onze ontdekkingstocht in de gele klas! Een nieuw vriendje in de klas! Het is je misschien al opgevallen (misschien ook niet) dat er een nieuw gezichtje te

Nadere informatie

Take a look at my life week 5&6

Take a look at my life week 5&6 Take a look at my life week 5&6 Maandag 27 januari 2014 Zou vandaag gaan werken, maar heb op het laatste moment afgezegd omdat het nogal glad was op de weg. Dus ik durfde het niet aan om op de fiets naar

Nadere informatie

Week van 1 februari tot 5 februari 2016

Week van 1 februari tot 5 februari 2016 Week van 1 februari tot 5 februari 2016 Project: haaien Maandag: Er was eerst forum, daarna mochten de kleuters hun verhalen vertellen in de praatronde. Er werd gepraat over puzzels, stempels, verjaardag,

Nadere informatie

En nu niet schrikken J

En nu niet schrikken J Klasnieuws week 9 Maandag vlogen we erin met een dikke patat! Of zou ik zeggen met een dikke pompoen. We namen onze pompoen van de kast en haalden alles eruit wat we konden. Letterlijk en figuurlijk J

Nadere informatie

Klasnieuws THEMA PIRATEN. Post! In een fles! Van de piraten!

Klasnieuws THEMA PIRATEN. Post! In een fles! Van de piraten! THEMA PIRATEN Post! In een fles! Van de piraten! Daarmee startten we de piratenweek opnieuw. Een echte schatkaart zat in de fles. Opdrachtjes vervullen, de weg zoeken en uiteindelijk het goud vinden! De

Nadere informatie