S C H O O L J O U R N A A L

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "S C H O O L J O U R N A A L"

Transcriptie

1 September 2015 Jaargang 4, nr. 1 I N D I T N U M M E R : De wijnstok Personeel Ouderbijdrage verhoogd Website Afmelden bij ziekte Kruidnotenactie Mediatietraining De Vreedzame School Werkgroepen Streetwise Sing-in Gebedsgroep Vanuit groep 1 D e W i j n s t o k Na een heerlijke vakantie zijn alle kinderen, ouders en leerkrachten weer gezond en hopelijk fit teruggekeerd. We zijn God dankbaar voor de vrije tijd die we gehad hebben. Het nieuwe schooljaar is nu alweer een maand oud en we willen de kinderen ook dit jaar weer laten groeien op sociaal en cognitief gebied. Dit kunnen we niet vanuit onszelf. We hebben Jezus Christus daarvoor nodig. Dit kan alleen als we geënt zijn op Jezus, die de ware Wijnstok is (Johannes 15). Uit een wijnstok groeien druiven. Deze druiven groeien aan een rank. Deze rank (tak) wordt vaak geënt op een andere wijnstok. Er wordt dan een snee gemaakt in de wijnstok, maar ook een snee in een rank. Uit de snee komt dan vocht. Dat heet bloeden. Dan wordt er een verbandje om gebonden en dan groeien ze aan elkaar. Het bijzondere van enten is dat de moederwijnstok als het ware voedsel geeft aan de nieuwe rank. De rank zuigt zelf geen voedsel uit de wijnstok, maar de wijnstok stuwt? (drukt) het voedsel naar de rank. De nieuwe rank doet niet zoveel om voedsel te krijgen. Maar door het voedsel gaat de rank groeien. U, jij en ik zijn eigenlijk zo n rank. En als je in de Heere Jezus gelooft, word je in Hem geplant. Dan gaat Hij je voedsel geven. Dit voedsel hebben we elke dag nodig om de kinderen lief te hebben en te onderwijzen. Ik ben de Wijnstok, u de ranken; wie in Mij blijft, en Ik in hem, die draagt veel vrucht, want zonder Mij kunt u niets doen. Johannes 15: 5 Agenda P e r s o n e e l Juf Celianne van de Ruitenbeek (groep 1) is in blijde verwachting van haar tweede kindje. Ze is half november uitgerekend. Haar zwangerschapsverlof start vanaf de herfstvakantie en juf Jose Burger zal haar vervangen. Juf Wendy Luteijn werkt weer twee volledige dagen en we zijn dankbaar dat dit goed gaat. Juf Hanneke Lambers werkt op dit moment vier ochtenden en we gaan kijken hoe we dit in de toekomst uit kunnen bouwen.

2 Pagina 2 O u d e r b i j d r a g e v e r h o o g d Komend schooljaar wordt de ouderbijdrage voor het eerst in 5 jaar verhoogd naar 45,00. De kosten voor de schoolreizen nemen toe. Dit noodzaakt ons om ook de bijdrage te verhogen. Ook dit jaar mag de bijdrage in twee termijnen worden betaald. De bijdrage zal net als in het verleden plaatsvinden via een automatische incasso. W e b s i t e Jarig in oktober Nikita van Beek Hizkia Verbeeke Albert Pol Tooske Pol Sam Vonk Faith-lynn Jankovic Havva Ata Alberto Azad Jayvon Jankovic Bram van den Brink Regelmatig zijn op onze website foto s te zien, waar ook leerlingen op staan. Indien u niet wenst dat uw zoon/ dochter op een foto op onze website te zien zal zijn, willen we u vriendelijk vragen dit schriftelijk aan de leerkracht van uw kind(eren) door te geven. Indien wij geen bericht van u ontvangen, gaan we er van uit dat u het goedvindt dat uw kind eventueel op de website te zien is. A f m e l d e n b i j z i e k t e Bij ziekte is het van belang dat u de school op de hoogte stelt. Dit kan voor schooltijd via het telefoonnr of stuur een mail naar engelenburgschool@shsveenendaal.nl Op maandag zijn we tussen 8.05 en 8.20 uur telefonisch niet bereikbaar i.v.m. de weekopening van het team. Ditzelfde geldt voor de sluiting op vrijdag tussen en uur. Als een kind om een bepaalde reden te laat komt, geef hem of haar dan een briefje mee met de reden. Ook wanneer uw kind niet in staat is een gym- en/of zwemles te volgen dient dat schriftelijk gemeld te worden. K r u i d n o t e n a c t i e Op dinsdag 27 oktober krijgen alle kinderen van de Hervormde Scholen een presentatie over de kruidnotenactie. Na de presentatie gaan de kinderen op pad om bij ouders, vrienden en familie bestellingen op te nemen en het geld op te halen. Dit kan tot uiterlijk woensdag 11 november. Dan moeten de formulieren terug zijn op school. De kinderen proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor ZOA. Verkoop van kruidnoten kan het verschil maken voor de vele vluchtelingen wereldwijd. Met uw aankoop kunnen er projecten in verschillende landen ondersteund worden. Een zak kruidnoten van 450 gram wordt voor 2,50 verkocht. Een zak chocolade kruidnoten (met fairtrade chocola) van 300 gram kost 3,50. De kruidnoten worden ongeveer 2 weken na uw bestelling bezorgd door de kinderen.

3 Pagina 3 M e d i a t i e t r a i n i n g Twee jaar geleden zijn we gestart met De Vreedzame School, een programma dat streeft naar een goed klimaat in school en een klas waarin betrokkenheid en verantwoordelijkheid van kinderen centraal staan. De school wordt een democratische gemeenschap waarin ook de kinderen een stem hebben, zich gezien en gehoord voelen en op een positieve manier met elkaar omgaan. Hierbij staat conflictoplossing centraal. Kinderen leren hoe je constructief met conflicten om kunt gaan. We stimuleren kinderen hun conflicten voor zover mogelijk zelfstandig op te lossen. Wanneer de kinderen het niet lukt om een conflict zelf op te lossen kunnen ze ondersteund worden door een mediator. Twitterbericht Wie bij de Vader is thuisgekomen, voelt zich overal thuis De mediator kan een leerkracht zijn, maar ook een medeleerling. Vandaar dat we op school een aantal bovenbouwleerlingen gaan opleiden tot leerlingmediator, die andere kinderen gaan helpen bij het oplossen van een conflict als ze daar zelf niet in slagen. De leerkrachten zorgen ervoor dat mediaties veilig en succesvol verlopen. Kinderen solliciteren voor deze taak en de hele groep heeft er een belangrijke stem in welke kinderen opgeleid worden. De trainingen zijn op 1, 8 en 15 oktober. Voorafgaand aan de training zal toestemming worden gevraagd aan de ouders/verzorgers van de leerlingen die gevraagd worden om leerlingmediator te worden. Na de training is er een diploma-uitreiking tijdens de Sing-in op vrijdag 16 oktober. In de hal van de school hangt een bord waarop iedereen kan zien welke leerlingmediatoren dienst hebben op een bepaalde dag. D e V r e e d z a m e S c h o o l b l o k 2 Wij zijn gestart met de lessen uit blok 2 (We lossen conflicten zelf op). Het doel van de lessen in dit blok is kinderen te leren om op een positieve manier met conflicten om te gaan. De lessen zijn onder andere gericht op het verschil tussen conflict en ruzie. Een conflict is een verschil van mening: je wilt bijvoorbeeld allebei iets anders doen of hebben. Bij een conflict wil je een oplossing bedenken waar je allebei tevreden mee bent. Je zoekt naar win-win oplossingen. Conflicten horen bij het leven. Wanneer conflicten met geweld gepaard gaan, spreken we van ruzie. We leren kinderen dat je op drie manieren kunt reageren op een conflict. Of je loopt weg, je zegt niet wat je ervan vindt. Of je reageert agressief, je bent boos en wordt driftig. Of je staat stevig, je komt op voor jezelf en houdt ook rekening met de ander: je zoekt naar een win-win-oplossing. In groep 1 en 2 leren de kinderen zelf hun conflicten op te lossen met behulp van de LOS HET OP-KAART. In groep 3 en 4 leren de kinderen dat met behulp van het stappenplan PRAAT HET UIT.

4 Pagina 4 W e r k g r o e p e n In september 2017 bestaat de school 50 jaar. Dit lijkt nog ver weg maar dit willen we groots vieren en daarom beginnen we nu al met de voorbereidingen. We zoeken ouders die mee willen denken in de werkgroep. De eerste vergadering is op 29 oktober om uur. Ook voor de werkgroep creativiteit zoeken we ouders die willen meedenken. In deze werkgroep zoeken we naar een manier om de creativiteit van de kinderen beter te ontwikkelen. De volgende vergadering is op 27 oktober om uur. U kunt zich aanmelden bij de directeur. S t r e e t w i s e 8 o k t o b e r Als school voelen wij ons ook verantwoordelijk voor de verkeersveiligheid van uw kind. Daarom hebben wij ANWB Streetwise uitgenodigd om op 8 oktober naar onze school te komen. Streetwise is een praktisch, maar ook leuk, leerzaam en uitdagend verkeersprogramma voor alle leerlingen van de basisschool. Professionele instructeurs komen naar de school en geven verkeerstrainingen op maat. Met speciaal ontwikkelde lesmaterialen zoals electro- en rijlesauto s, zebrapaden, verkeerslichten, opblaasbare auto's en een fietsparcours wordt de praktijk zo veel mogelijk nagebootst. Voor groep 1 en 2 Toet toet : Een speelse introductie op gevaarherkenning, herkennen van verkeersgeluiden, veilig oversteken, gebruik van autogordel en autostoeltje. Voor groep 3 en 4 Blik en klik : Verdere behandeling van gevaarherkenning, veilig oversteken en de noodzaak van gebruik van de autogordel in een autostoeltje. Voor groep 5 en 6 Hallo auto : Invloed van reactiesnelheid, inschatten van de remweg van een auto en het juiste gebruik van een veiligheidgordel. Voor groep 7 en 8 Trapvaardig : Gevaarherkenning, fietsvaardigheden en fietsbeheersing. Wilt u zien hoe Streetwise in de praktijk gaat? Klik dan op onderstaande link en bekijk het filmpje op de site. We gaan er samen met de kinderen een leerzame en gezellige dag van maken! Bijbeltekst van de maand Dit is de dag die de HEERE gemaakt heeft, laten wij op deze dag ons verheugen en verblijd zijn Psalm 118: 24 S i n g - i n 1 6 o k t o b e r De eerste Sing-in van dit jaar is op vrijdag 16 oktober om 8.30 uur. Dit organiseren de groepen 4 t/m 8. We hebben er zin in om samen met kinderen, leerkrachten, ouders en andere belangstellenden te zingen en te horen over God. Tijdens deze sing-in is ook de diploma uitreiking voor de kinderen die de mediatietraining van De Vreedzame School hebben gevolgd. U bent allemaal van harte uitgenodigd. Na de Sing-in staat de koffie voor u klaar.

5 Pagina 5 G e b e d s g r o e p We zijn dankbaar voor een nieuwe groep ouders in de gebedsgroep. Deze ouders komen om de week op vrijdag bij elkaar om te bidden voor de school. Ze gaan werken met gebedsboxen. In elke klas komt een box te staan waar kinderen gebedspunten in kunnen stoppen. Dit willen ze doen aan de hand van een hand. Danken (duim), wereld (wijsvinger), ik (middelvinger), reiniging (ringvinger), prijzen (pink). Daarnaast komt er een gebedsbox in de hal te staan voor de ouders. De gebedsboxen worden deze week door ouders op school gemaakt, als deze klaar zijn komen ze dit brengen in de klassen en toelichten aan de kinderen in de klas. Alle kinderen krijgen dan ook een hand mee naar huis, hier staat ook een toelichting op voor de kinderen. Op 9 oktober is de eerste gebedsgroep. Ze starten om 8.45 uur en duurt tot ongeveer 9.45 uur. Andere ouders zijn ook altijd welkom bij de gebedsgroep. U i t g r o e p 1 De afgelopen tijd hebben we in groep 1 gewerkt over allemaal mensen. Hierbij hebben we naar ons eigen lichaam gekeken en naar onze zintuigen. In de themahoek konden we ons ogen laten testen. We hebben proefjes gedaan met ruiken en proeven en in tweetallen testjes gedaan over horen en voelen. We hebben onze lengte opgemeten en dit met elkaar vergeleken. Super interessant allemaal!

6 Pagina 6 We werken ook over onze gevoelens. Wanneer ben je blij? Wanneer ben je bang? Aan je gezicht kan je vaak al zien hoe iemand zich voelt. We kijken naar ons gezicht in de spiegel. We maken een spiegel en leren om een reeks te maken om de spiegel heen. We leren het lied mopperdag : Het is een mopper mopper mopper mopper mopperdag. En af en toe eens lekker mopperen dat mag. En je kijkt boos in het rond, en je stampt heel hard op de grond. Het is een mopper mopper mopper mopper mopperdag. En af en toe eens lekker mopperen dat mag. Maar het gaat wel weer voorbij, dan is iedereen weer blij.

7 Schooljournaal SCHOOLJOURNAAL Op 14 september was het lampegiet. Alle kinderen mochten verkleed naar school komen. Met onze lampion van Dikke Dik hebben we een optocht gehouden door de school en door de wijk. Terug in de klas kregen we chocolademelk met een kaneelbiscuitje. Pagina 7

8 Pagina 8 A g e n d a Datum Activiteit Donderdag 1 oktober Mediatietraining 1 Dinsdag 6 oktober uur Open inloop groep 3 t/m 8 Donderdag 8 oktober Mediatietraining 2 Vrijdag 9 oktober Woensdag 14 oktober Gebedsgroep 8.45 uur Praktisch verkeersles Donderdag 15 oktober Mediatietraining 3 Vrijdag 16 oktober Sing-in + diploma uitreiking mediatoren 19 t/m 23 oktober Herfstvakantie Woensdag 28 oktober Vrijdag 30 oktober Maandag 2 november Volgende nieuwsbrief mee. Gebedsgroep 8.45 uur Studiedag - alle kinderen vrij Dinsdag 3 november uur Open inloop groep 3 t/m 8 Woensdag 4 november Dankdag Bijlagen: Brief wegafsluiting 8 oktober Brief ouderbijdrage De regel van de maand is: We lossen conflicten zelf op

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L September 2017 Jaargang 6, nr. 1 I N D I T N U M M E R : Jubileum Personeel Website en Facebook Afmelden bij ziekte Streetwise Mediatietraining De Vreedzame School Welkom Klassenouder Even voorstellen..

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: Durven Voor schooltijd Nieuwe ontwikkelingen Kalender september Kalender oktober ANWB Streetwise

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: Durven Voor schooltijd Nieuwe ontwikkelingen Kalender september Kalender oktober ANWB Streetwise NIEUWSBRIEF DE BRUG Inhoud: Durven Voor schooltijd Nieuwe ontwikkelingen Kalender september Kalender oktober ANWB Streetwise Wist u dat???? Er donderdag 3 oktober a.s. een perspectiefbespreking is op school?

Nadere informatie

26 oktober 2015 schooljaar nieuwsbrief 5

26 oktober 2015 schooljaar nieuwsbrief 5 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 26 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 5 Van de directie Direct alweer flink aan de slag. U vindt belangrijke info in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in november en oktober 1 en 3 november Voorlopig advies groep 8 3 november Groep 7 naar Rijksmuseum Amsterdam 4 november Strippenkaartverkoop

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L September 2016 Jaargang 5, nr. 1 I N D I T N U M M E R : Gaven Personeel Afmelden bij ziekte Sing-in Website en Facebook Kinderboekenruilmarkt Mediatietraining De Vreedzame School Welkom Klassenouder Even

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 4 - MAART 2014

NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 4 - MAART 2014 NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 4 - MAART 2014 INHOUD 1 ALGEMENE ZAKEN 3 1.1 OPEN DAG 3 2 NIEUWS UIT DE GROEPEN 4 2.1 GROEPEN 8 4 2.2 GROEPEN 3 EN 4 4 3 VAN DE WERKGROEPEN 9 3.1 VAN DE VERKEERSCOMMISSIE

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vrijdag 30 augustus: fotospeurtocht op de startdag!

Nieuwsbrief. Vrijdag 30 augustus: fotospeurtocht op de startdag! Nieuwsbrief 2 9 Vrijdag 30 augustus: fotospeurtocht op de startdag! Vrijdag 30 augustus 2019: een fotospeurtocht voor het hele gezin! I N D E Z E N I E U W S B R I E F Morgen starten we het jaar op een

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief september 2018 Nieuwsbrief september 2018 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 3 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

20 april De schoolfotograaf komt weer naar t Wikveld!

20 april De schoolfotograaf komt weer naar t Wikveld! Voor de kalender: 23 april t/m 4 mei Meivakantie 7 t/m 9 mei Schoolfotograaf 9 mei Verkeersexamen praktijk groep 7 10 en 11 mei Hemelvaartsweekend; vrij 14, 15, 16 mei Streetwise verkeersproject 14 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Algemeen Nr. 2

Nieuwsbrief. Algemeen Nr. 2 2017-2018 Nr. 2 Nieuwsbrief Algemeen locatie SMH Gruiterstraat 1 4871 KS Etten-Leur 076-5012414 Locatie De Keen Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur 076-5011480 Redactie juf Anouschka meneer Christian nieuwsbrief@depontus.nl

Nadere informatie

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr maart Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr maart Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 30ste jaargang nr. 25 24 maart 2017 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 27-03 Veerle, groep 5 31-03 Luuk, groep 8 31-03 Nomy, groep 7

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers,

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers, Wetenswaardigheid 11 26 februari 2015 Beste ouders en verzorgers, VOORWOORD Deze week heeft u allemaal het tweede rapportgesprek. We hopen dat het prettige gesprekken zijn en dat u helder en duidelijk

Nadere informatie

Meenedelingen 163 1 november 2015

Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS Daltonschool de Meene - Frans Halsstraat 25 7021 DL Zelhem Tel. 0314-622 002 - info@cbsdemeene.nl - www.cbsdemeene.nl Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS "De Meene" - Frans Halsstraat 25-7021 L Zelhem

Nadere informatie

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker jaargang 19 nr. 15 datum 31-03-2016 week 27&28 Website: www.bsdemolenhoek.nl, e-mail: administratie.demolenhoek@stgboom.nl Agenda 06-04 Rapportgesprekken

Nadere informatie

8 nov In dit bulletin:

8 nov In dit bulletin: 8 nov. 2017 Voor de kalender: 3, 8 en 10 nov. Groepen 1/2 Excursie Kriebelbeestjessafari 10 nov. Nationaal Schoolontbijt 24 nov. 1 e Rapport mee (graag de rapportmap mee naar school!) 27 nov. t/m 1 dec.

Nadere informatie

Maria-Bernadette school. 16 februari 2018 Nieuwsbrief 11.

Maria-Bernadette school. 16 februari 2018 Nieuwsbrief 11. Maria-Bernadette school 16 februari 2018 Nieuwsbrief 11 www.maria-bernadette-medemblik.nl Klasseninformatie Bij deze Nieuwsbrief is een bijdrage van groep 8 toegevoegd. U kunt de bijlage ook vinden op

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari Brigadiers gezocht! De komende maand: Agenda. vrijdag 9 februari ANWB Streetwise. dinsdag 13 februari 2018

Nieuwsbrief februari Brigadiers gezocht! De komende maand: Agenda. vrijdag 9 februari ANWB Streetwise. dinsdag 13 februari 2018 Nieuwsbrief februari 2018 Jaargang 27 Nummer 6 De komende maand: Agenda 1 februari 2018 Directie afwezig i.v.m. studie tweedaagse afwezig i.v.m. studie tweedaagse 6 februari 2018 Introductieles houtblaasinstrumenten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 29 maart 2019

Nieuwsbrief 29 maart 2019 Nieuwsbrief 29 maart 2019 https://docs.google.com/document/d/1f6xllmqrl0kjig2myindxgeyox_xpwscy93vrszegao/edit?ts=5c9a2569 1/6 Agenda Kids-tegen-geweld-thema april: Een bijzonder feest Elke maandag is

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Vakantierooster 2015-2016 Deze week is het rooster voor het schoolseizoen 2015-2016 goedgekeurd en door de MR positief bekrachtigd. Voor ouders en belangstellenden

Nadere informatie

29 e jaargang Uitgave nummer 11,

29 e jaargang Uitgave nummer 11, 29 e jaargang Uitgave nummer 11, 12-02-2015 meestergijbels@veldvest.nl Verjaardagen: Hugo (gr 2), Ruben (gr 2), Daan (gr 6), Milou (gr 8), Rutger (gr 2) en Nico (gr 1), PROFICIAT! Carnaval en vakantie

Nadere informatie

Open inloop en schooltijden

Open inloop en schooltijden Jaargang 5 nummer 1 27 september 2017 In dit nummer: Projectweken Personeel Open inloop Oudergebedsteam Website en Facebook Opening Ontmoetingshuis Luizenbestrijders Geboren De Vreedzame school Klassenouder

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Chinees teken

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Chinees teken ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L 30 oktober 2013 Jaargang 3, nr. 2 IN DIT NUMMER: Chinees teken Welkom Contactavond Schoolontbijt Actie schoenendoos Streetwise Oud papier Dankdag We lossen

Nadere informatie

Wijnstok. Personeel. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 4 nummer 1 30 september 2015

Wijnstok. Personeel. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 4 nummer 1 30 september 2015 Jaargang 4 nummer 1 30 september 2015 In dit nummer: Wijnstok Personeel Overblijven W i j n s t o k Na een heerlijke vakantie zijn alle kinderen, ouders en leerkrachten weer gezond en hopelijk fit teruggekeerd.

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Trouw

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Trouw ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L 24 september 014 Jaargang 4, nr. 1 IN DIT NUMMER: Trouw Personeel Sing-in Studiedag Nieuwe cito normering Oudervertelgesprek De Vreedzame school Schoolfonds

Nadere informatie

24 maart 2016 jaargang 24 nummer 28

24 maart 2016 jaargang 24 nummer 28 24 maart 2016 jaargang 24 nummer 28 Wij zijn nog steeds blij met uw lege cartridges en de PLUS-sponsorzegel/vouchers. Oud papier Wist u dat u uw oud papier in de container bij Top1Toys kwijt kunt? De opbrengst

Nadere informatie

Paletpost 2. Openbare Jenaplanschool Het Palet schooljaar 2015-2016. Hierbij ontvangt u de Paletpost. Website

Paletpost 2. Openbare Jenaplanschool Het Palet schooljaar 2015-2016. Hierbij ontvangt u de Paletpost. Website Openbare Jenaplanschool Het Palet schooljaar 2015-2016 woensdag 9 september 2015 OJS Het Palet Rembrandtstraat 35 7771 XE Hardenberg Tel: 0523-262439 email:info@jenaplanschoolhetpalet.nl Website: www.jenaplanschoolhetpalet.nl

Nadere informatie

nieuwsbrief De Sint! Dit leest u in deze nieuwsbrief: Agenda

nieuwsbrief De Sint! Dit leest u in deze nieuwsbrief: Agenda nieuwsbrief Schooljaar 2016-2017 25-11-2016 Beste ouders, Ik ben even brutaal en neem tijdelijk deze pen, Schrik niet, of weet u al wie ik ben? Normaal komt deze nieuwsbrief van een ander persoon, maar

Nadere informatie

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker jaargang 21 nr. 17 datum 17-05-2018 week 20&21&22 Website: www.bsdemolenhoek.nl, e-mail: administratie.demolenhoek@stgboom.nl Agenda 18-05 Praktisch

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 Schooljaar 15 16 1 december 2015

Nieuwsbrief 7 Schooljaar 15 16 1 december 2015 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 15 16 1 december 2015 AGENDA Activiteit donderdag 3 december gr 1 t/m 8 Gym i.p.v. vrijdag vrijdag 4 december gr 1 t/m 8 Sinterklaasviering. Let op: om 08.20 uur aanwezig! maandag

Nadere informatie

Nummer 29 2 april 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 29 2 april 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Nummer 29 2 april 2015 20142014november 2014 september 2014 Vrijdag 3 april Goede vrijdag. Kinderen vrij Maandag 6 april Tweede Paasdag. Kinderen vrij Woensdag 8 april Boekenruilbeurs Donderdag

Nadere informatie

Voor groep 5 en 6 Hallo auto : Invloed van reactiesnelheid, inschatten van de remweg van een auto en het juiste gebruik van een veiligheidgordel.

Voor groep 5 en 6 Hallo auto : Invloed van reactiesnelheid, inschatten van de remweg van een auto en het juiste gebruik van een veiligheidgordel. Vijverblad nr. 20 23 januari 2015 Agenda 19 t/m 30 januari 30 januari 28 januari 5 februari 9 t/m 20 februari 9 februari 10 februari 16 en 17 februari 20 februari Citoweken Directie afwezig Finale Damtoernooi

Nadere informatie

Veilig kennismaken met het verkeer

Veilig kennismaken met het verkeer Veilig kennismaken met het verkeer Goed en verantwoord omgaan met verkeerssituaties leert een kind maar op één manier: in de praktijk! ANWB Streetwise is een verkeerseducatieprogramma voor kinderen op

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 2. Oktober 2016

PAULUSPRAAT 2. Oktober 2016 PAULUSPRAAT 2 Oktober 2016 Inhoudsopgave - Van de directie - Directie Overkant - Even voorstellen Jeugdteam IJsselstein in de Paulusschool - Mediatie Vreedzame school - Vervangingen bij afwezigheid leerkracht

Nadere informatie

Wij wensen alle kinderen heel veel succes met de ANWB Fietsverlichtingsactie en een leuke en leerzame Streetwise verkeersdag toe!

Wij wensen alle kinderen heel veel succes met de ANWB Fietsverlichtingsactie en een leuke en leerzame Streetwise verkeersdag toe! Woensdag 10 oktober 2018 nieuwsbrief 4 ANWB project Streetwise met fietsverlichtingsactie Aanstaande maandag 15 oktober komt het Streetwise team bij ons school. De ANWB voelt zich nauw betrokken bij verkeersveiligheid

Nadere informatie

nieuwsbrief-special Vreedzame School cb de Brug nr 01

nieuwsbrief-special Vreedzame School cb de Brug nr 01 nieuwsbrief-special Vreedzame School cb de Brug nr 01 Wilt u meer over de inhoud weten die op deze nieuwsbriefspecial staat? Kom dan gerust even langs op school. *Vreedzame school We hebben de eerste weken

Nadere informatie

GAANDERWIJZER jaargang 1, nummer 3 28 september 2017

GAANDERWIJZER jaargang 1, nummer 3 28 september 2017 GAANDERWIJZER 2017-201 jaargang 1, nummer 3 2 september 2017 Staking donderdag 5 oktober Zoals u weet, via het schrijven ( ontvangen 13 september) van mevrouw Lucy Hermsen, voorzitter van het College van

Nadere informatie

Welkom Juf Ida. Nieuws vanuit de MR. Leskracht thema: Van handel naar industrie. PCBS Julianaschool 13 maart 2019

Welkom Juf Ida. Nieuws vanuit de MR. Leskracht thema: Van handel naar industrie. PCBS Julianaschool 13 maart 2019 PCBS Julianaschool 13 maart 2019 Welkom Juf Ida Net voor de voorjaarsvakantie hebben we afscheid genomen van Juf Suzanne van Kaam. Met ingang van 1 maart 2019 is Juf Ida Kloosterman benoemd als leerkracht

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Canadaschool 15 september 2015

Nieuwsbrief van de Canadaschool 15 september 2015 Nieuwsbrief van de Canadaschool 15 september 2015 Dichterseweg 145 7006 AD Doetinchem (0314) 32 59 88 info@canadaschool.nl www.canadaschool.nl Aan alle ouders en verzorgers en kinderen, Zo, de kop is eraf

Nadere informatie

S c h o o l j o u r n a a l

S c h o o l j o u r n a a l E n g e l e n b u r g s c h o o l S c h o o l j o u r n a a l 27 januari 2012 Jaargang 1, nr. 1 P r i j s v r a a g I n d i t n u m m e r : 1. Prijsvraag 2. Nieuwe nieuwsbrief 3. Personeel 4. Sing-inn

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L Februari 2017 Jaargang 6, nr. 7 I N D I T N U M M E R : Biddag Personeel Luizenmoeders gezocht Paasviering Schooljaar 2018-2019 Onderbouwplein Open week De Vreedzame School Vanuit groep 1 Agenda B i d

Nadere informatie

Groep 7 en 8 FIETS MEE!

Groep 7 en 8 FIETS MEE! Obs Boekhorst Boekhorsterweg 15 8431 CW Oosterwolde 0516 514232 directie@obsboekhorst.nl www.obsboekhorst.nl I N F O nr.1 donderdag 29 augustus 2019 ACTIVITEITENKALENDER OBS BOEKHORST Vrijdag 30 augustus

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 12 feb 13 feb 14 feb 15 feb 16 feb 17 feb 18 feb. Corine aanwezig. Corine

MA DI WO DO VR ZA ZO 12 feb 13 feb 14 feb 15 feb 16 feb 17 feb 18 feb. Corine aanwezig. Corine Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171811 Datum : 08-02-2018 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI W D VR ZA Z 12

Nadere informatie

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 1

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 1 S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 1 03-09-2015 Vanuit de directie De eerste schoolweek is bijna achter de rug. We hopen dat iedereen weer een beetje begint te wennen aan

Nadere informatie

September Onderwijs en Leerling-ondersteuning

September Onderwijs en Leerling-ondersteuning September 2017 Agenda 02-10 t/m 08-10 Week van de opvoeding 05-10 Stakingsdag PO in actie 10-10 en 12-10 OPP gesprekken 11-10 Voorlichting V(S)O 14-10 Sportmarkt 17-10 Ouderavond met workshops 23-10 t/m

Nadere informatie

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans Tweewekelijkse NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 27-9-2016 Vierde nieuwsbrief Honden op het plein. Bij het halen en brengen van de kinderen naar school komen regelmatig honden mee. Terwijl de kinderen

Nadere informatie

Groepsspecifieke zaken : dinsdag 24 sept. kabouterpad groep A : donderdag 26 sept. kabouterpad groep B

Groepsspecifieke zaken : dinsdag 24 sept. kabouterpad groep A : donderdag 26 sept. kabouterpad groep B Gen. Winkelmanstraat 111 3769 EC Soesterberg tel. 0346 351518 e-mail: info@depostiljonsoesterberg.nl website : www.depostiljonsoesterberg.nl Nieuwsbrief 2 Soesterberg, 17 september 2013. Beste ouders,

Nadere informatie

Nr. 6 5 februari 2014. Agenda. Personeel. Passend Onderwijs. Groepsnieuws

Nr. 6 5 februari 2014. Agenda. Personeel. Passend Onderwijs. Groepsnieuws Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van februari. Terugkijkend op de maand januari kan ik, vanuit mijn waarneming, zeggen dat het een rustige maand is geweest. Hierbij doel ik op het feit dat er minder

Nadere informatie

#01. Parapluregel 2: Zelf doe ik het goed; dan ziet een ander hoe het moet! De start van het nieuwe schooljaar! Douchen na de gymles!

#01. Parapluregel 2: Zelf doe ik het goed; dan ziet een ander hoe het moet! De start van het nieuwe schooljaar! Douchen na de gymles! SCHOOLJAAR 2013-2014 JAARGANG 12 NUMMER 1 D ATUM: MAANDAG 25 AUGUST US 2 014 #01 KATHOLIEKE BASISSCHO OL DE LANGEWIEKE LANGEWIJK 178A, 7701 AK DEDEM SVAART www.delangewieke.nl info@delangewieke.nl dir.

Nadere informatie

Mediatoren op Het Kompas

Mediatoren op Het Kompas Mediatoren op Het Kompas Beschrijving traject van invoering leerlingmediatoren Inleiding We beschrijven hier hoe leerlingmediatie op Het Kompas wordt geregeld. Selectie van de leerlingen We kiezen voor

Nadere informatie

Kind op maandag Week 45 02/11-06/11

Kind op maandag Week 45 02/11-06/11 Nieuwsbrief 05 15 Agenda 2 nov Project Streetwise ANWB gr. 1/8 3 nov Speelgoedmiddag gr. 1-2 4 nov Dankdag 9 nov Voorstelling Papierrazzi gr. 1+2 11 nov Studiedag, alle leerlingen vrij 12 nov Nieuwsbrief

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou Riemslootnieuws 732 8-03-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl KDV en BSO Flexkidz email: kdvappelscha@gmail.com www.comprix.nl

Nadere informatie

17 mei 2017 AGENDA WIST U DAT..

17 mei 2017 AGENDA WIST U DAT.. 17 mei 2017 AGENDA 19 mei Techniekochtend groepen 5 t/m 8: groepen 1 t/m 4 vrij 23 mei Schoolfotograaf, informatie volgt 24 mei Groep 8 bezoek Anne Frankhuis 25 mei Hemelvaartsdag, vrije dag 26 mei Vrije

Nadere informatie

Het RSN van deze week is direct een nieuwsbrief met veel informatie.

Het RSN van deze week is direct een nieuwsbrief met veel informatie. Riemslootnieuws 790 29-08-2019 Jaargang 19 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL We zijn weer gestart! Alle kinderen hebben weer een eigen plekje in de klas gekregen

Nadere informatie

Nieuwsbrief maandag 9 november t/m vrijdag 13 november 15

Nieuwsbrief maandag 9 november t/m vrijdag 13 november 15 4454r week(nr) 46 C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl Nieuwsbrief maandag 9 november t/m vrijdag 13 november 15 Zendingsproject

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. Het is weer (bijna) dankdag. Laten we deze dankdag delen want er is genoeg

ENGELENBURGSCHOOL. Het is weer (bijna) dankdag. Laten we deze dankdag delen want er is genoeg ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L 29 oktober 2014 Jaargang 4, nr.2 IN DIT NUMMER: Genoeg te delen Welkom Oudervertelgesprek Ouderhulp Actie voedsel- Scholierenveldloop De Vreedzame School Nationaal

Nadere informatie

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 6 nummer 2 31 oktober Dankdag Personeel Wonderlijk gemaakt

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 6 nummer 2 31 oktober Dankdag Personeel Wonderlijk gemaakt Jaargang 6 nummer 2 31 oktober 2018 In dit nummer: Dankdag Personeel Wonderlijk gemaakt Nieuwe kinderen Koffie inloop ochtend Geboren Sponsor Blok 3 DVS Tips Woordknap Muziekknap Agenda Dankdag Op woensdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 39 vrijdag 26 augustus 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 39 vrijdag 26 augustus 2016 NR. 39 vrijdag 26 augustus 2016 Kind op maandag: Wat zeg je nou? Mattheus 14:1-12.34-36; 15:21-28 Johannes de Doper vertelt koning Herodes dat het niet goed is wat hij gedaan heeft. Later zegt de dochter

Nadere informatie

Mededeling ter herinnering

Mededeling ter herinnering Mededeling ter herinnering Morgen, vrijdag 15 maart, is de school gesloten i.v.m. de landelijke onderwijsstaking. We hebben u hierover op 15 februari een brief gestuurd. ANWB Streetwise op het Sterrenschip

Nadere informatie

september - nummer 2

september - nummer 2 2018 2019 5 september - nummer 2 Agenda Vrijdag 7 sept. Streetwise Dinsdag 11 sept. Schoolreis voor alle groepen. Woensdag 12 sept. KinderRaad Maandag 17 sept. Samenwerking Brede schooloverleg Woensdag

Nadere informatie

Het vraagt van het team voortdurend geduld en positivisme en aansturing van mijn kant.

Het vraagt van het team voortdurend geduld en positivisme en aansturing van mijn kant. Oktober 2014 Beste ouders en kinderen, Na 6 schoolweken in ons nieuwe gebouw zijn we al aardig gewend geraakt. De kinderziekten zijn nog niet verholpen. Er wordt voortdurend aan gewerkt door de installateur,

Nadere informatie

Nr. 24 19 februari schooljaar 2014-2015

Nr. 24 19 februari schooljaar 2014-2015 Nr. 24 19 februari schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 4 07-10-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: ANWB Streetwise Afscheid juf Wilma Renovatie Overblijf Even voorstellen Aanwezigheid

Nadere informatie

Informatieavond nieuwe stijl

Informatieavond nieuwe stijl KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 4 // 15 september 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Informatieavond nieuwe stijl

Nadere informatie

25-02-2016. Pasen. We zullen er met z n allen van smullen!

25-02-2016. Pasen. We zullen er met z n allen van smullen! 25-02-2016 Afgelopen 2 weken zijn de rapporten mee naar huis gegaan en hebben wij met alle ouders 10 minuten gesprekken gevoerd. Ook met de kinderen in de bovenbouwgroepen zijn de behaalde resultaten van

Nadere informatie

MAANDBERICHT MAART 2018

MAANDBERICHT MAART 2018 MAANDBERICHT MAART 2018 ALGEMENE INFORMATIE Beste ouders / verzorgers, Eind maart zullen wij op de hoogte zijn van de verkiezingsuitslag van de Gemeenteraadverkiezingen. De vorming van het college zal

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. Hij is opgestaan

ENGELENBURGSCHOOL. Hij is opgestaan ENGELENBURGSCHOOL 25 maart 2015 Jaargang 4, nr.7 I N D I T N U M M E R : Hij is opgestaan Paasviering Geboorte Koningsspelen Groepsfoto s Mailcontact Welkom Ouder-kind activiteit Zendingsgeld Citotoets

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Verkeersweek KC De Troubadour (maandag 18 t/m donderdag 21 april)

Nieuwsbrief. Verkeersweek KC De Troubadour (maandag 18 t/m donderdag 21 april) Nieuwsbrief Jaargang 21 - nummer 15 april 2016 Verkeersweek KC De Troubadour (maandag 18 t/m donderdag 21 april) Volgende week vindt de jaarlijkse verkeersweek plaats. Door middel van dit schrijven informeren

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L Oktober 2015 Jaargang 4, nr. 2 I N D I T N U M M E R : Dankdag Personeel Verantwoording ouderbijdrage Zending Kruidnotenactie Mediatietraining De Vreedzame School Wonderlijk gemaakt Schoolplein bovenbouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2013

Nieuwsbrief oktober 2013 Nieuwsbrief oktober 2013 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 Start kinderboekenweek 3 Speelgoedmiddag groep 1/2 4 7 8 9 Boekenmarkt 10 11 Einde kinderboekenweek Kijkochtend 8.30 9.00 uur 14

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Nieuw schooljaar. Welkom en afscheid

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Nieuw schooljaar. Welkom en afscheid ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L 18 september 2013 Jaargang 3, nr. 1 IN DIT NUMMER: Nieuw schooljaar Geboorte Welkom en afscheid Informatieavond Projectweken Schoolfruit Vreedzame school Ouderfonds

Nadere informatie

Weeknieuws nr.4 20 september 2019

Weeknieuws nr.4 20 september 2019 AGENDA Weeknieuws nr.4 20 september 2019 Datum Activiteit 23 t/m 27 Omgekeerde oudergesprekken september 26 september Schoolreis groep 6 30 september Start schoolreis groep 8 3 oktober Einde schoolreis

Nadere informatie

november * Inloop LBO week groep 3 t/m * Daltonvisitatie 14 * Verkeersdag * Groepen 3 Streetwise in de Korf

november * Inloop LBO week groep 3 t/m * Daltonvisitatie 14 * Verkeersdag * Groepen 3 Streetwise in de Korf november 2016 www.paletleusden.nl openbare daltonschool t Palet 033 4940473 1 2 * Inloop LBO week groep 3 t/m 8 3 4 5/6 7 8 * Daltonvisitatie 9 10 11 12/13 14 * Verkeersdag * Groepen 3 Streetwise in de

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017 PAULUSPRAAT 3 Januari 2017 Inhoudsopgave - Van de directie - Even voorstellen Nieuwe leerkrachten in groep 3 - Even voorstellen Nieuwe leerkracht in de taalklas - Even voorstellen Jeugdteam IJsselstein

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2018

Nieuwsbrief april 2018 Nieuwsbrief 16 26 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Sportdag 2018 Het slechte weer heeft de kinderen van De Toorts er niet van weerhouden om lekker te bewegen. De groepen 1, 2 en 3 hebben op school gesport.

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L E N G E L E N B U R G S C H O O L S C H O O L J O U R N A A L 26 september 2012 Jaargang 2, nr. 2 I N D I T N U M M E R : S c h o o l o n t b i j t Schoolontbijt Verkeersouder Personeel Studiedag Sing-in

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer 6, Insluippreventie

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer 6, Insluippreventie R.K. Basisschool De Hunenborg Nummer 6, 27-01-2017 Insluippreventie In deze nieuwsbrief: Insluippreventie Nieuw buitenspeelmateriaal Kindgesprekken Oud papier oproep Vreedzame School Vanuit de MR Carnaval

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Ontmoeting. S i n g - in

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Ontmoeting. S i n g - in ENGELENBURGSCHOOL 23 april 2014 Jaargang 3, nr. 8 IN DIT NUMMER: Ontmoeting Personeel Sing-in Activiteit Afscheid juf Olivier Inspectiebezoek Komend cursusjaar Vakantierooster Schoolfoto s Kamp Koningsspelen

Nadere informatie

Populierenblaadje. Datum: vrijdag 25 januari Algemeen:

Populierenblaadje. Datum: vrijdag 25 januari Algemeen: Datum: vrijdag 25 januari 2019 Populierenblaadje Algemeen: Nieuwsbrief: Op de laatste ouderraadvergadering hebben de aanwezige ouders gesproken over de informatievoorziening vanuit school. De afgelopen

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 10, 25 juni 2019

Schooljaar Nummer 10, 25 juni 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 10, 25 juni 2019 Kalender: 22 juni Verjaardag juf Liesbeth 25 juni Excursie naar De Appelzak voor groep 4A 26 juni Verjaardag Corrie, schoolschoonmaakster 27 juni Rapportfolio

Nadere informatie

Maandag 27 november 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn

Maandag 27 november 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn NIEUWSBRIEF Maandag 27 november 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn PBS nieuws Aandacht voor goed gedrag in de gymzaal en kleedkamers. In de week van Sinterklaas

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK 40 2 okt. t/m 8 okt Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK 40 2 okt. t/m 8 okt Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 40 2 okt. t/m 8 okt. 2017 Nieuws van uit de school Geachte ouders, In het voorjaar van 2017 heeft de GMR van SSBA uw mening gevraagd m.b.t. de mogelijke invoering van andere schooltijden

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar nummer 3

Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar nummer 3 Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar 18-19 nummer 3 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 okt 30 31 Afscheid juf Ans 1 nov 2 KRANTEN ACTIE 3 4 5 6 7 ANWB streetwise 8 9 10 11 12

Nadere informatie

O.B.S. de Lindelaar. Verkeer 2014

O.B.S. de Lindelaar. Verkeer 2014 O.B.S. de Lindelaar Verkeer 2014 Verkeersbrigade Eind schooljaar 2013-2014 stopten er een aantal moeders (na 9 jaar trouwe dienst) en hadden wij enkele gaten in het rooster van de verkeersbrigade die met

Nadere informatie

Allereerst wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar en een gezond 2017 wensen. Het team en de kinderen zijn weer uitgerust begonnen, een prima start.

Allereerst wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar en een gezond 2017 wensen. Het team en de kinderen zijn weer uitgerust begonnen, een prima start. Info 6 2016/2017 Datum: 13-01-2017 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Allereerst wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar en een gezond 2017 wensen. Het team en de kinderen zijn weer

Nadere informatie

Serooskerkestraat maandag 1 september uur - alle groepen

Serooskerkestraat maandag 1 september uur - alle groepen Communicatie Dit schooljaar zal er wat veranderen met de verschijningsfrequentie van de nieuwsbrief van De Evenaar. Steeds meer groepsgebonden informatie wordt door de leerkrachten via digiduif aan de

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

augustus 2018 Welkom in je nieuwe wijzer

augustus 2018 Welkom in je nieuwe wijzer augustus 2018 Welkom in je nieuwe wijzer Vanaf dit schooljaar gaat Westwijzer van start met gepersonaliseerd onderwijs. Leerlingen zitten niet meer in een klas, maar in een Wijzer. Iedere leerling krijgt

Nadere informatie

In leven. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 4 18 december 2013

In leven. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 4 18 december 2013 Jaargang 2 nummer 4 18 december 2013 In dit nummer: In leven Personeel We hebben hart voor elkaar Tip voor ouders Open lessen School kerkdienst Ouderportaal Onderzoek oudertevredenheid Snappet Agenda I

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. Biddag

ENGELENBURGSCHOOL. Biddag ENGELENBURGSCHOOL 18 februari 2015 Jaargang 4, nr.6 I N D I T N U M M E R : Biddag Actie opbrengst Personeel Lekker Fit maand Contactavond Groepsfoto s Zendingsgeld op vrijdag Schoolvoetbal Vakantierooster

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr november 2016

NIEUWSBRIEF nr november 2016 NIEUWSBRIEF nr. 7 22 november 2016 In deze nieuwsbrief: Sinterklaas Uitje groep 7 meester Mark Inloopochtend Nieuws uit de MR De Vreedzame School Informatieavond ParnasSys Het Vergeten Kind: opbrengst

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Botteloef Schooljaar Nummer 03

Nieuwsbrief. De Botteloef Schooljaar Nummer 03 Nieuwsbrief De Botteloef Schooljaar 2018-2019 Nummer 03 Agenda 20 t/m 28 oktober Herfstvakantie 29 oktober Gastles Waterschap groep 7 30 oktober Schoolfotograaf trek je leukste kleren aan 31 oktober Luizencontrole

Nadere informatie

Schooljournaal Februari 2018

Schooljournaal Februari 2018 Schooljournaal Februari 2018 In dit nummer: Biddag 13 maart 2019 Agenda (Nieuwe plek!) Welkom op school Sing-in Lente Vrijdagmiddagprogramma Zomaar een prachtige dag De Vreedzame School Blok 5 Scoren in

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 december 2016, nr. 14. Nieuws van BSO De Rakkertjes. Nieuws van peuterspeelzaal De Rakkertjes. Sinterklaas bij de Peuters

Nieuwsbrief. 6 december 2016, nr. 14. Nieuws van BSO De Rakkertjes. Nieuws van peuterspeelzaal De Rakkertjes. Sinterklaas bij de Peuters R.K. Peuterspeelzaal Buitenschoolse opvang De Rakkertjes Nieuwsbrief 6 december 2016, nr. 14 R.K. Basisschool De Palster J arig 8 december groep 7 Houssam el Makhloufi 9 december groep1b Mert Demirbas

Nadere informatie

Godsgeschenk. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 6 26 februari 2014

Godsgeschenk. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 6 26 februari 2014 Jaargang 2 nummer 6 26 februari 2014 In dit nummer: Godsgeschenk Contactavond Rapport Februariactie Open inloopweek Verlofaanvraag We dragen allemaal een steentje bij Tips voor ouders Biddag Wijzneus Open

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016 PAULUSPRAAT 1 Augustus 2016 Inhoudsopgave - Van de directie - Aanmelding nieuwe leerlingen - Nieuws van de ouderraad - Roald Dahl week - Kinderboekenweek - Voorleesexpres - Korting op schoolreisje - Agenda

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 10, 25 juni 2019

Schooljaar Nummer 10, 25 juni 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 10, 25 juni 2019 Kalender: 26 juni Rapportfolio gaat mee 28 juni Studiedag team, alle leerlingen vrij 2 juli Groep 8 voert de eindmusical op 3 juli Sponsorloop voor ons plein

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans

NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans Tweewekelijkse NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 13-10-2015 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

De Springplank: info 4 maart 2015

De Springplank: info 4 maart 2015 De Springplank: info 4 maart 2015 Nieuwe leerling. We willen Cas van Toorn van harte welkom heten bij ons op school. Cas, een fijne tijd op De Springplank gewenst. Gastlessen Het water komt Vrijdagochtend,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Nieuwsbrief Donderdag 12 februari 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Liefde is alles! Februari is een maand waarin we extra

Nadere informatie

2016 2017 9 september 2016 - nummer 21

2016 2017 9 september 2016 - nummer 21 2016 2017 9 september 2016 - nummer 21 Agenda Vrijdag 9 sept Eerste Zoemertje Woensdag 14 sept 18.00 u. Inloopavond voor alle groepen Vrijdag 16 sept Streetwise Maandag 19 sept 20.15 u. Ouderraadvergadering

Nadere informatie