S C H O O L J O U R N A A L

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "S C H O O L J O U R N A A L"

Transcriptie

1 September 2017 Jaargang 6, nr. 1 I N D I T N U M M E R : Jubileum Personeel Website en Facebook Afmelden bij ziekte Streetwise Mediatietraining De Vreedzame School Welkom Klassenouder Even voorstellen.. Gebedsgroep Ouderbijdrage Blokfluitles Sing-in Intern contactpersoon Vanuit groep 1 Agenda T e r u g b l i k j u b i l e u m Wat een feest! We kijken terug op hele gezellige, feestelijke weken, waarin we het 50 jarig jubileum van onze school mochten vieren. We begonnen het schooljaar met een jubileumopening op het plein, waarbij de burgemeester de feestweken heeft geopend. Het was een prachtig gezicht, alle kinderen in hun nieuwe Engelenburgshirt. Matthijs Vlaardingerbroek kwam twee dagen naar onze school om de kinderen voor te bereiden op de jubileumavond. Wat waren de kinderen enthousiast tijdens zijn eerste voorstelling en wat is er veel gelachen! Tijdens de jubileumavond mochten een aantal kinderen en groepen laten zien wat ze geoefend hadden. Het was een prachtige avond waar we allemaal ontzettend van hebben genoten. Ook zijn we met de hele school naar het Dolfinarium geweest. Het was een hele gezellige en mooie dag. Op zaterdag 2 september was de reünie met heel veel oud-leerlingen en leerkrachten. Een hele gezellige middag vol met herinneringen en mooie gesprekken. Tijdens deze jubileumweken zijn de hoogtepunten gefilmd, u heeft hiervoor al een link in een mail ontvangen. Erg leuk om te bekijken en te bewaren. Bedankt voor uw betrokkenheid in deze weken. Wat was het een prachtig begin van het schooljaar! P e r s o n e e l We moeten helaas afscheid nemen van juf Jolanda ten Ham. Zij gaat vanaf 13 november als intern begeleider werken op de Rehobothschool. Een mooie kans voor de juf. We gaan de juf missen, maar wensen haar natuurlijk veel succes en geluk met haar nieuwe baan. Juf Elke Knot zal vanaf 13 november voor groep 1 staan, op maandag en dinsdag. Juf Elke heeft jarenlange ervaring en veel zin om op onze school te beginnen. De juf stelt zich verderop in deze nieuwsbrief aan u voor.

2 Pagina 2 W e b s i t e e n F a c e b o o k Regelmatig zijn op onze website foto s te zien, waar ook leerlingen op staan. Indien u niet wenst dat uw zoon/ dochter op een foto op onze website te zien zal zijn, willen we u vriendelijk vragen dit schriftelijk aan de leerkracht van uw kind(eren) door te geven. De school heeft ook een prachtige Facebookpagina. Ook hiervoor geldt dat als u niet wenst dat uw kind op Facebook te zien zal zijn dat u dat schriftelijk doorgeeft. A f m e l d e n b i j z i e k t e Bij ziekte is het van belang dat u de school op de hoogte stelt. Dit kan voor schooltijd via het telefoonnummer of stuur een mail naar engelenburg@gavescholen.nl Op maandag zijn we tussen 8.05 en 8.20 uur telefonisch niet bereikbaar i.v.m. de weekopening van het team. Dit geldt voor de sluiting op vrijdag tussen en uur. Als een kind om een bepaalde reden te laat komt, geef hem of haar dan een briefje mee met de reden. Ook wanneer uw kind niet in staat is een gymles te volgen dient dat schriftelijk gemeld te worden. S t r e e t w i s e Op maandag 9 oktober doen we met de hele school mee aan Streetwise. Streetwise is een praktisch, maar ook leuk, leerzaam en uitdagend verkeersprogramma voor alle leerlingen van de basisschool. Professionele instructeurs komen naar de school en geven verkeerstrainingen op maat. Met speciaal ontwikkelde lesmaterialen zoals electro- en rijlesauto s, zebrapaden, verkeerslichten, opblaasbare auto's en een fietsparcours wordt de praktijk zo veel mogelijk nagebootst. Voor groep 1 en 2 Toet toet : Een speelse introductie op gevaarherkenning, herkennen van verkeersgeluiden, veilig oversteken, gebruik van autogordel en autostoeltje. Voor groep 3 en 4 Blik en klik : Verdere behandeling van gevaarherkenning, veilig oversteken en de noodzaak van gebruik van de autogordel in een autostoeltje. Voor groep 5 en 6 Hallo auto : Invloed van reactiesnelheid, inschatten van de remweg van een auto en het juiste gebruik van een veiligheidsgordel. Voor groep 7 en 8 Trapvaardig : Gevaarherkenning, fietsvaardigheden en fiets-beheersing. Wilt u zien hoe Streetwise in de praktijk gaat? Klik dan op onderstaande link en bekijk het filmpje op de site. We gaan er samen met de kinderen een leerzame en gezellige dag van maken!

3 Pagina 3 M e d i a t i e t r a i n i n g We werken met De Vreedzame School, een programma dat streeft naar een goed klimaat in school en een klas waarin betrokkenheid en verantwoordelijkheid van kinderen centraal staan. De school wordt een democratische gemeenschap waarin ook de kinderen een stem hebben, zich gezien en gehoord voelen en op een positieve manier met elkaar omgaan. Hierbij staat conflictoplossing centraal. Kinderen leren hoe je constructief met conflicten om kunt gaan. We stimuleren kinderen hun conflicten voor zover mogelijk zelfstandig op te lossen. Wanneer de kinderen het niet lukt om een conflict zelf op te lossen kunnen ze ondersteund worden door een mediator. De mediator kan een leerkracht zijn, maar ook een medeleerling. Vandaar dat we op school een aantal bovenbouwleerlingen gaan opleiden tot leerlingmediator, die andere kinderen gaan helpen bij het oplossen van een conflict als ze daar zelf niet in slagen. De leerkrachten zorgen ervoor dat mediaties veilig en succesvol verlopen. Kinderen hebben gesolliciteerd voor deze taak en de hele groep heeft er een belangrijke stem in gehad welke kinderen opgeleid worden. De trainingen zijn op 26 september, 3 en 10 oktober. Voorafgaand aan de training zal toestemming worden gevraagd aan de ouders/verzorgers van de leerlingen die gevraagd worden om leerlingmediator te worden. De diploma-uitreiking is op 10 oktober, aan het einde van de training. Dit duurt van tot uur. Alle ouders van de nieuwe mediatoren zijn van harte welkom voor deze diploma-uitreiking. In de hal van de school hangt een bord waarop iedereen kan zien welke leerlingmediatoren dienst hebben op een bepaalde dag. Twitterbericht Er is altijd meer liefde in het hart van God dan er zonde is in ons hart" D e V r e e d z a m e S c h o o l b l o k 2 Wij zijn gestart met de lessen uit blok 2 (We lossen conflicten zelf op). Het doel van de lessen in dit blok is kinderen te leren om op een positieve manier met conflicten om te gaan. De lessen zijn onder andere gericht op het verschil tussen conflict en ruzie. Een conflict is een verschil van mening: je wilt bijvoorbeeld allebei iets anders doen of hebben. Bij een conflict wil je een oplossing bedenken waar je allebei tevreden mee bent. Je zoekt naar win-win oplossingen. Conflicten horen bij het leven. Wanneer conflicten met geweld gepaard gaan, spreken we van ruzie. We leren kinderen dat je op drie manieren kunt reageren op een conflict. Of je loopt weg, je zegt niet wat je ervan vindt. Of je reageert agressief, je bent boos en wordt driftig. Of je staat stevig, je komt op voor jezelf en houdt ook rekening met de ander: je zoekt naar een win-win-oplossing. In groep 1 en 2 leren de kinderen zelf hun conflicten op te lossen met behulp van de LOS HET OP-KAART. In groep 3 en 4 leren de kinderen dat met behulp van het stappenplan PRAAT HET UIT.

4 Pagina 4 W e l k o m Op 9 oktober komt er een nieuwe leerling in groep 1. Dit is Dilano Stengg. Binnenkort komt hij alvast een paar keer wennen in de groep. We hopen dat hij en zijn gezin zich snel thuis voelen op de Engelenburgschool. K l a s s e n o u d e r De klassenouder is de schakel tussen de groepsleerkracht en de ouders/ verzorgers van de kinderen bij zaken van organisatorische aard. Op verzoek van de groepsleerkracht assisteert de klassenouder bij de (organisatie van) activiteiten in de klas waarbij ouders betrokken zijn. Dat kan bijvoorbeeld zijn bij het oefenen met lezen, sinterklaasfeest, kerstfeest, excursies, de verjaardag van de groepsleerkracht etc. De klassenouders krijgen ook de adressen van alle kinderen in de klas, zodat ze berichten naar ouders kunnen versturen. Wanneer u niet wilt dat een andere ouder uw mailadres krijgt dan kunt u dat doorgeven aan de groepsleerkracht. Wilt u dit jaar klassenouder zijn? Geef dit dan door aan de leerkracht van uw kind. Alvast bedankt! E v e n v o o r s t e l l e n.. J u f E l k e Drie weken na de herfstvakantie mag ik op maandag en dinsdag het stokje overnemen van juf Jolanda ten Ham in groep 1. Mijn naam is Elke Knot. Ik ben getrouwd met Gerard Knot. We hebben van God 3 prachtige kinderen gekregen die we mogen opvoeden. 2 dochters, Maud van 6 jaar en Anna van 5 jaar en sinds juli ook een zoon Tom. Na bijna 7 jaar in Amersfoort te hebben gewoond zijn we afgelopen jaar in Veenendaal komen wonen. We wachten nog op ons huis en wonen tijdelijk knus met z'n vijven in een appartement in het centrum van Veenendaal. Bijbeltekst van de maand Welzalig is hij die de God van Jakob tot hulp heeft. Op dit moment geniet ik van onze pas geboren zoon maar ik heb erg veel zin om straks samen met de kinderen in groep 1 te ontdekken en te leren. Een aantal kinderen uit de groep en ook hun ouders heb ik even gezien tijdens mijn proefles. Ik kijk er naar uit om elkaar beter te leren kennen. Ik houd van korte lijntjes dus voel je als ouder/verzorger vrij om mij aan te schieten. Naast tijd doorbrengen met mijn gezin vind ik het leuk om te bakken, te lezen en hard te lopen. Een andere hobby is Pinterest, Gerard zal het eerder een verslaving noemen, daar vind ik erg veel leuke ideetjes voor straks in de groep ;-)

5 Pagina 5 G e b e d s g r o e p We zijn dankbaar voor de ouders die willen bidden in de gebedsgroep. Deze ouders komen om de week bij elkaar om te bidden voor de school. In elke klas staat een doos waar kinderen gebedspunten in kunnen stoppen. Dit kan je doen aan de hand van een hand. Danken (duim), wereld (wijsvinger), ik (middelvinger), reiniging (ringvinger), prijzen (pink). Daarnaast staat er een gebedsdoos in de hal te staan voor de ouders. Wilt u ook meebidden? Andere ouders zijn altijd welkom bij de gebedsgroep, ook is er kinderoppas voor de kleine kinderen. De gebedsgroep is op vrijdag, om de week, maar kan ook op een andere dag als dat beter uitkomt. V e r a n t w o o r d i n g o u d e r b i j d r a g e De ouderbijdrage van schooljaar willen we hieronder voor u verantwoorden. Ontvangen Ouderbijdrage 1620,00 Kerst 127,60 Attenties 251,23 Sporttoernooien + EHBO 48,45 Kleine reparaties 12,39 Afscheid groep 8 419,12 Sinterklaas 368,18 Aankleding lokalen 140,33 Leermiddelen 204,51 Projecten 41,98 Pasen 0,00 Kinderboekenweek 38,95 Excursie 81,14 Diversen 119,75 Totaal 1853,63 Tekort 233,63 Schoolreis/kamp Uitgaven schoolreis/kamp 2066,80 Ouderbijdrage schoolreis/kamp 2360,00 Over 293,20 Zendingsgeld Opbrengst 328,59 Uitgaven 394,92 Tekort 66,33 Uitgaven zendingsgeld Woord en Daad sponsorkind 360,00 Te kort vorig jaar 34,92

6 Pagina 6 B l o k f l u i t l e s Na de herfstvakantie begint de blokfluitles weer bij juf van Laar. Kinderen van groep 5 t/m groep 8 zijn welkom op woensdagmiddag van uur tot uur. Er moeten minimaal vier kinderen zijn om de les door te laten gaan. Het eerste leerboek Blokfluiten, dat is leuk!, van Tom Stone, kost 7,95. De les kost 50 cent per keer. De blokfluit schaft u zelf aan. Als uw kind mee mag doen, wilt u dan gepast geld voor het boekje meegeven aan de eigen juf of meester? Die zorgt dat het bij juf van Laar terecht komt. Zij zal zorgen dat er op de eerste les voldoende boekjes zijn. S i n g - in Op vrijdag 13 oktober houden we een sing-in, georganiseerd door de groepen 5 t/m 8. U bent van harte welkom om te komen luisteren of mee te zingen. Het begint om 8.30 uur en duurt tot ongeveer 9.15 uur. We hopen deze ochtend heel veel ouders, maar ook opa s, oma s en andere belangstellenden te ontmoeten. Na afloop van de sing-in kunt u blijven voor een kopje koffie of thee. I n t e r n c o n t a c t p e r s o o n Wat doet een intern contactpersoon? Kinderen komen op school om te leren. De meesters en juffen doen hun best om alle kinderen zoveel mogelijk te leren. De meeste kinderen vinden het fijn op school. Ze hebben vriendjes of vriendinnetjes. Soms is dat anders. Er kunnen dingen zijn die het moeilijk maken op school. Gelukkig kunnen de meeste ouders daar dan goed over praten met de meester of juf van hun kind. En als u dat nu niet kunt? Om welke reden dan ook? Dan kun je terecht bij de intern contactpersoon van school. Op de Engelenburgschool is dit juf Luteijn. Juf W. Luteijn (intern begeleider) Mail: ib.engelenburg@gavescholen.nl Tel.:

7 Pagina 7 V a n u i t g r o e p 1 Kijk hoe hard wij werken! Chaliena en Chayenne hebben samen het krijtbord gekozen. Het wordt een mooie tekening! Alvaro en Raymon lezen samen in de leeshoek. Ivan en Lisa spelen samen met de trein. Welke kant moet hij op gaan? Jan-Willem en Lukah bouwen een knikkerbaan. Dan moet je wel goed samen overleggen!

8 Pagina 8 We hebben allemaal voor Kikker een mooi huis gemaakt. Dit zijn de huizen die Benaja en Angelo hebben gemaakt. Allemaal mooi verkleed voor de optocht met Lampegiet.

9 Pagina 9 A g e n d a Datum Dinsdag 3 oktober Activiteit Mediatietraining Dinsdag 3 oktober uur Open inloop groep 3 t/m 8 Maandag 9 oktober Dinsdag 10 oktober Vrijdag 13 oktober Streetwise Mediatietraining Sing-in 16 t/m 20 oktober Herfstvakantie Woensdag 25 oktober Jarig in oktober Albert Pol Tooske Pol Faith-lynn Jankovic Alvaro Jacinto Luque Alberto Azad Jayvon Jankovic Bram van den Brink Djairo Baas Volgende nieuwsbrief mee De regel van de maand is: We lossen conflicten zelf op

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L September 2016 Jaargang 5, nr. 1 I N D I T N U M M E R : Gaven Personeel Afmelden bij ziekte Sing-in Website en Facebook Kinderboekenruilmarkt Mediatietraining De Vreedzame School Welkom Klassenouder Even

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L September 2015 Jaargang 4, nr. 1 I N D I T N U M M E R : De wijnstok Personeel Ouderbijdrage verhoogd Website Afmelden bij ziekte Kruidnotenactie Mediatietraining De Vreedzame School Werkgroepen Streetwise

Nadere informatie

Open inloop en schooltijden

Open inloop en schooltijden Jaargang 5 nummer 1 27 september 2017 In dit nummer: Projectweken Personeel Open inloop Oudergebedsteam Website en Facebook Opening Ontmoetingshuis Luizenbestrijders Geboren De Vreedzame school Klassenouder

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in november en oktober 1 en 3 november Voorlopig advies groep 8 3 november Groep 7 naar Rijksmuseum Amsterdam 4 november Strippenkaartverkoop

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief september 2018 Nieuwsbrief september 2018 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 3 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

20 april De schoolfotograaf komt weer naar t Wikveld!

20 april De schoolfotograaf komt weer naar t Wikveld! Voor de kalender: 23 april t/m 4 mei Meivakantie 7 t/m 9 mei Schoolfotograaf 9 mei Verkeersexamen praktijk groep 7 10 en 11 mei Hemelvaartsweekend; vrij 14, 15, 16 mei Streetwise verkeersproject 14 t/m

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 4 - MAART 2014

NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 4 - MAART 2014 NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 4 - MAART 2014 INHOUD 1 ALGEMENE ZAKEN 3 1.1 OPEN DAG 3 2 NIEUWS UIT DE GROEPEN 4 2.1 GROEPEN 8 4 2.2 GROEPEN 3 EN 4 4 3 VAN DE WERKGROEPEN 9 3.1 VAN DE VERKEERSCOMMISSIE

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers,

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers, Wetenswaardigheid 11 26 februari 2015 Beste ouders en verzorgers, VOORWOORD Deze week heeft u allemaal het tweede rapportgesprek. We hopen dat het prettige gesprekken zijn en dat u helder en duidelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Algemeen Nr. 2

Nieuwsbrief. Algemeen Nr. 2 2017-2018 Nr. 2 Nieuwsbrief Algemeen locatie SMH Gruiterstraat 1 4871 KS Etten-Leur 076-5012414 Locatie De Keen Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur 076-5011480 Redactie juf Anouschka meneer Christian nieuwsbrief@depontus.nl

Nadere informatie

Meenedelingen 163 1 november 2015

Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS Daltonschool de Meene - Frans Halsstraat 25 7021 DL Zelhem Tel. 0314-622 002 - info@cbsdemeene.nl - www.cbsdemeene.nl Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS "De Meene" - Frans Halsstraat 25-7021 L Zelhem

Nadere informatie

8 nov In dit bulletin:

8 nov In dit bulletin: 8 nov. 2017 Voor de kalender: 3, 8 en 10 nov. Groepen 1/2 Excursie Kriebelbeestjessafari 10 nov. Nationaal Schoolontbijt 24 nov. 1 e Rapport mee (graag de rapportmap mee naar school!) 27 nov. t/m 1 dec.

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Vakantierooster 2015-2016 Deze week is het rooster voor het schoolseizoen 2015-2016 goedgekeurd en door de MR positief bekrachtigd. Voor ouders en belangstellenden

Nadere informatie

26 oktober 2015 schooljaar nieuwsbrief 5

26 oktober 2015 schooljaar nieuwsbrief 5 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 26 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 5 Van de directie Direct alweer flink aan de slag. U vindt belangrijke info in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 6 nummer 1 26 september 2018

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 6 nummer 1 26 september 2018 Jaargang 6 nummer 1 26 september 2018 In dit nummer: Kinderboekenmaand Trakteren Geboren Klassenouder Oudergebedsteam Verjaardagen Tussen de middag Schoolshirts Parro Luizenbestrijders De Vreedzame school

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari Brigadiers gezocht! De komende maand: Agenda. vrijdag 9 februari ANWB Streetwise. dinsdag 13 februari 2018

Nieuwsbrief februari Brigadiers gezocht! De komende maand: Agenda. vrijdag 9 februari ANWB Streetwise. dinsdag 13 februari 2018 Nieuwsbrief februari 2018 Jaargang 27 Nummer 6 De komende maand: Agenda 1 februari 2018 Directie afwezig i.v.m. studie tweedaagse afwezig i.v.m. studie tweedaagse 6 februari 2018 Introductieles houtblaasinstrumenten

Nadere informatie

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker jaargang 19 nr. 15 datum 31-03-2016 week 27&28 Website: www.bsdemolenhoek.nl, e-mail: administratie.demolenhoek@stgboom.nl Agenda 06-04 Rapportgesprekken

Nadere informatie

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr maart Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr maart Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 30ste jaargang nr. 25 24 maart 2017 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 27-03 Veerle, groep 5 31-03 Luuk, groep 8 31-03 Nomy, groep 7

Nadere informatie

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans Tweewekelijkse NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 27-9-2016 Vierde nieuwsbrief Honden op het plein. Bij het halen en brengen van de kinderen naar school komen regelmatig honden mee. Terwijl de kinderen

Nadere informatie

nieuwsbrief-special Vreedzame School cb de Brug nr 01

nieuwsbrief-special Vreedzame School cb de Brug nr 01 nieuwsbrief-special Vreedzame School cb de Brug nr 01 Wilt u meer over de inhoud weten die op deze nieuwsbriefspecial staat? Kom dan gerust even langs op school. *Vreedzame school We hebben de eerste weken

Nadere informatie

29 e jaargang Uitgave nummer 11,

29 e jaargang Uitgave nummer 11, 29 e jaargang Uitgave nummer 11, 12-02-2015 meestergijbels@veldvest.nl Verjaardagen: Hugo (gr 2), Ruben (gr 2), Daan (gr 6), Milou (gr 8), Rutger (gr 2) en Nico (gr 1), PROFICIAT! Carnaval en vakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 Schooljaar 15 16 1 december 2015

Nieuwsbrief 7 Schooljaar 15 16 1 december 2015 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 15 16 1 december 2015 AGENDA Activiteit donderdag 3 december gr 1 t/m 8 Gym i.p.v. vrijdag vrijdag 4 december gr 1 t/m 8 Sinterklaasviering. Let op: om 08.20 uur aanwezig! maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 29 maart 2019

Nieuwsbrief 29 maart 2019 Nieuwsbrief 29 maart 2019 https://docs.google.com/document/d/1f6xllmqrl0kjig2myindxgeyox_xpwscy93vrszegao/edit?ts=5c9a2569 1/6 Agenda Kids-tegen-geweld-thema april: Een bijzonder feest Elke maandag is

Nadere informatie

Voor groep 5 en 6 Hallo auto : Invloed van reactiesnelheid, inschatten van de remweg van een auto en het juiste gebruik van een veiligheidgordel.

Voor groep 5 en 6 Hallo auto : Invloed van reactiesnelheid, inschatten van de remweg van een auto en het juiste gebruik van een veiligheidgordel. Vijverblad nr. 20 23 januari 2015 Agenda 19 t/m 30 januari 30 januari 28 januari 5 februari 9 t/m 20 februari 9 februari 10 februari 16 en 17 februari 20 februari Citoweken Directie afwezig Finale Damtoernooi

Nadere informatie

Maria-Bernadette school. 16 februari 2018 Nieuwsbrief 11.

Maria-Bernadette school. 16 februari 2018 Nieuwsbrief 11. Maria-Bernadette school 16 februari 2018 Nieuwsbrief 11 www.maria-bernadette-medemblik.nl Klasseninformatie Bij deze Nieuwsbrief is een bijdrage van groep 8 toegevoegd. U kunt de bijlage ook vinden op

Nadere informatie

24 maart 2016 jaargang 24 nummer 28

24 maart 2016 jaargang 24 nummer 28 24 maart 2016 jaargang 24 nummer 28 Wij zijn nog steeds blij met uw lege cartridges en de PLUS-sponsorzegel/vouchers. Oud papier Wist u dat u uw oud papier in de container bij Top1Toys kwijt kunt? De opbrengst

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Chinees teken

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Chinees teken ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L 30 oktober 2013 Jaargang 3, nr. 2 IN DIT NUMMER: Chinees teken Welkom Contactavond Schoolontbijt Actie schoenendoos Streetwise Oud papier Dankdag We lossen

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Canadaschool 15 september 2015

Nieuwsbrief van de Canadaschool 15 september 2015 Nieuwsbrief van de Canadaschool 15 september 2015 Dichterseweg 145 7006 AD Doetinchem (0314) 32 59 88 info@canadaschool.nl www.canadaschool.nl Aan alle ouders en verzorgers en kinderen, Zo, de kop is eraf

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Trouw

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Trouw ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L 24 september 014 Jaargang 4, nr. 1 IN DIT NUMMER: Trouw Personeel Sing-in Studiedag Nieuwe cito normering Oudervertelgesprek De Vreedzame school Schoolfonds

Nadere informatie

Paletpost 2. Openbare Jenaplanschool Het Palet schooljaar 2015-2016. Hierbij ontvangt u de Paletpost. Website

Paletpost 2. Openbare Jenaplanschool Het Palet schooljaar 2015-2016. Hierbij ontvangt u de Paletpost. Website Openbare Jenaplanschool Het Palet schooljaar 2015-2016 woensdag 9 september 2015 OJS Het Palet Rembrandtstraat 35 7771 XE Hardenberg Tel: 0523-262439 email:info@jenaplanschoolhetpalet.nl Website: www.jenaplanschoolhetpalet.nl

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 10, 25 juni 2019

Schooljaar Nummer 10, 25 juni 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 10, 25 juni 2019 Kalender: 26 juni Rapportfolio gaat mee 28 juni Studiedag team, alle leerlingen vrij 2 juli Groep 8 voert de eindmusical op 3 juli Sponsorloop voor ons plein

Nadere informatie

Informatieavond nieuwe stijl

Informatieavond nieuwe stijl KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 4 // 15 september 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Informatieavond nieuwe stijl

Nadere informatie

Groepsspecifieke zaken : dinsdag 24 sept. kabouterpad groep A : donderdag 26 sept. kabouterpad groep B

Groepsspecifieke zaken : dinsdag 24 sept. kabouterpad groep A : donderdag 26 sept. kabouterpad groep B Gen. Winkelmanstraat 111 3769 EC Soesterberg tel. 0346 351518 e-mail: info@depostiljonsoesterberg.nl website : www.depostiljonsoesterberg.nl Nieuwsbrief 2 Soesterberg, 17 september 2013. Beste ouders,

Nadere informatie

Wij wensen alle kinderen heel veel succes met de ANWB Fietsverlichtingsactie en een leuke en leerzame Streetwise verkeersdag toe!

Wij wensen alle kinderen heel veel succes met de ANWB Fietsverlichtingsactie en een leuke en leerzame Streetwise verkeersdag toe! Woensdag 10 oktober 2018 nieuwsbrief 4 ANWB project Streetwise met fietsverlichtingsactie Aanstaande maandag 15 oktober komt het Streetwise team bij ons school. De ANWB voelt zich nauw betrokken bij verkeersveiligheid

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 2. Oktober 2016

PAULUSPRAAT 2. Oktober 2016 PAULUSPRAAT 2 Oktober 2016 Inhoudsopgave - Van de directie - Directie Overkant - Even voorstellen Jeugdteam IJsselstein in de Paulusschool - Mediatie Vreedzame school - Vervangingen bij afwezigheid leerkracht

Nadere informatie

DE JARIGEN Sadey van Houten Mila Stams Thomas Bragt Lasse Trip Sjors Boeren Siem Huntjens Jules van Heel Aimee Breddels AGENDA

DE JARIGEN Sadey van Houten Mila Stams Thomas Bragt Lasse Trip Sjors Boeren Siem Huntjens Jules van Heel Aimee Breddels AGENDA DE JARIGEN t/m 26 november 2016 17 november Sadey van Houten groep 4 23 november Mila Stams groep 1-2b 18 november Thomas Bragt groep 5 26 november Lasse Trip groep 3 19 november Sjors Boeren groep 5 26

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 4 07-10-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: ANWB Streetwise Afscheid juf Wilma Renovatie Overblijf Even voorstellen Aanwezigheid

Nadere informatie

Veilig kennismaken met het verkeer

Veilig kennismaken met het verkeer Veilig kennismaken met het verkeer Goed en verantwoord omgaan met verkeerssituaties leert een kind maar op één manier: in de praktijk! ANWB Streetwise is een verkeerseducatieprogramma voor kinderen op

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L Februari 2017 Jaargang 6, nr. 7 I N D I T N U M M E R : Biddag Personeel Luizenmoeders gezocht Paasviering Schooljaar 2018-2019 Onderbouwplein Open week De Vreedzame School Vanuit groep 1 Agenda B i d

Nadere informatie

Nummer 29 2 april 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 29 2 april 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Nummer 29 2 april 2015 20142014november 2014 september 2014 Vrijdag 3 april Goede vrijdag. Kinderen vrij Maandag 6 april Tweede Paasdag. Kinderen vrij Woensdag 8 april Boekenruilbeurs Donderdag

Nadere informatie

nieuwsbrief De Sint! Dit leest u in deze nieuwsbrief: Agenda

nieuwsbrief De Sint! Dit leest u in deze nieuwsbrief: Agenda nieuwsbrief Schooljaar 2016-2017 25-11-2016 Beste ouders, Ik ben even brutaal en neem tijdelijk deze pen, Schrik niet, of weet u al wie ik ben? Normaal komt deze nieuwsbrief van een ander persoon, maar

Nadere informatie

Wat zou je willen. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 5 nummer 3 30 november 2016

Wat zou je willen. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 5 nummer 3 30 november 2016 Jaargang 5 nummer 3 30 november 2016 In dit nummer: Bidden Kerstbrunch Wonderlijk gemaakt Sinterklaasfeest 100e leerling Afscheid Ingang Mediatie Agenda Contact Wat zou je willen Veel mensen hebben iets

Nadere informatie

GAANDERWIJZER jaargang 1, nummer 3 28 september 2017

GAANDERWIJZER jaargang 1, nummer 3 28 september 2017 GAANDERWIJZER 2017-201 jaargang 1, nummer 3 2 september 2017 Staking donderdag 5 oktober Zoals u weet, via het schrijven ( ontvangen 13 september) van mevrouw Lucy Hermsen, voorzitter van het College van

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2013

Nieuwsbrief oktober 2013 Nieuwsbrief oktober 2013 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 Start kinderboekenweek 3 Speelgoedmiddag groep 1/2 4 7 8 9 Boekenmarkt 10 11 Einde kinderboekenweek Kijkochtend 8.30 9.00 uur 14

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar nummer 3

Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar nummer 3 Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar 18-19 nummer 3 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 okt 30 31 Afscheid juf Ans 1 nov 2 KRANTEN ACTIE 3 4 5 6 7 ANWB streetwise 8 9 10 11 12

Nadere informatie

Wijnstok. Personeel. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 4 nummer 1 30 september 2015

Wijnstok. Personeel. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 4 nummer 1 30 september 2015 Jaargang 4 nummer 1 30 september 2015 In dit nummer: Wijnstok Personeel Overblijven W i j n s t o k Na een heerlijke vakantie zijn alle kinderen, ouders en leerkrachten weer gezond en hopelijk fit teruggekeerd.

Nadere informatie

Nieuws van Alex december 2017

Nieuws van Alex december 2017 En overal waar wij zijn schijnt Zijn licht! Buiten is het donker. De nacht lijkt eindeloos, maar Jezus kwam ons redden en nu is er weer hoop. Hij kwam met licht en liefde. Hij kwam echt heel dichtbij.

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. Hij is opgestaan

ENGELENBURGSCHOOL. Hij is opgestaan ENGELENBURGSCHOOL 25 maart 2015 Jaargang 4, nr.7 I N D I T N U M M E R : Hij is opgestaan Paasviering Geboorte Koningsspelen Groepsfoto s Mailcontact Welkom Ouder-kind activiteit Zendingsgeld Citotoets

Nadere informatie

Nr. 6 5 februari 2014. Agenda. Personeel. Passend Onderwijs. Groepsnieuws

Nr. 6 5 februari 2014. Agenda. Personeel. Passend Onderwijs. Groepsnieuws Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van februari. Terugkijkend op de maand januari kan ik, vanuit mijn waarneming, zeggen dat het een rustige maand is geweest. Hierbij doel ik op het feit dat er minder

Nadere informatie

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker jaargang 21 nr. 17 datum 17-05-2018 week 20&21&22 Website: www.bsdemolenhoek.nl, e-mail: administratie.demolenhoek@stgboom.nl Agenda 18-05 Praktisch

Nadere informatie

#01. Parapluregel 2: Zelf doe ik het goed; dan ziet een ander hoe het moet! De start van het nieuwe schooljaar! Douchen na de gymles!

#01. Parapluregel 2: Zelf doe ik het goed; dan ziet een ander hoe het moet! De start van het nieuwe schooljaar! Douchen na de gymles! SCHOOLJAAR 2013-2014 JAARGANG 12 NUMMER 1 D ATUM: MAANDAG 25 AUGUST US 2 014 #01 KATHOLIEKE BASISSCHO OL DE LANGEWIEKE LANGEWIJK 178A, 7701 AK DEDEM SVAART www.delangewieke.nl info@delangewieke.nl dir.

Nadere informatie

Godsgeschenk. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 6 26 februari 2014

Godsgeschenk. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 6 26 februari 2014 Jaargang 2 nummer 6 26 februari 2014 In dit nummer: Godsgeschenk Contactavond Rapport Februariactie Open inloopweek Verlofaanvraag We dragen allemaal een steentje bij Tips voor ouders Biddag Wijzneus Open

Nadere informatie

Nieuwsbrief maandag 9 november t/m vrijdag 13 november 15

Nieuwsbrief maandag 9 november t/m vrijdag 13 november 15 4454r week(nr) 46 C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl Nieuwsbrief maandag 9 november t/m vrijdag 13 november 15 Zendingsproject

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou Riemslootnieuws 732 8-03-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl KDV en BSO Flexkidz email: kdvappelscha@gmail.com www.comprix.nl

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017 PAULUSPRAAT 3 Januari 2017 Inhoudsopgave - Van de directie - Even voorstellen Nieuwe leerkrachten in groep 3 - Even voorstellen Nieuwe leerkracht in de taalklas - Even voorstellen Jeugdteam IJsselstein

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Nieuw schooljaar. Welkom en afscheid

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Nieuw schooljaar. Welkom en afscheid ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L 18 september 2013 Jaargang 3, nr. 1 IN DIT NUMMER: Nieuw schooljaar Geboorte Welkom en afscheid Informatieavond Projectweken Schoolfruit Vreedzame school Ouderfonds

Nadere informatie

september - nummer 2

september - nummer 2 2018 2019 5 september - nummer 2 Agenda Vrijdag 7 sept. Streetwise Dinsdag 11 sept. Schoolreis voor alle groepen. Woensdag 12 sept. KinderRaad Maandag 17 sept. Samenwerking Brede schooloverleg Woensdag

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 schooljaar 2017 2018 Geachte ouder(s), beste leerlingen, Vanmorgen hebben de ouders van de leerlingen van groep 6,7 en 8 het volgende bericht gekregen: Juf Else gaat de

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), 28 september 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Inmiddels is het schooljaar alweer vier weken bezig. De infoavonden zijn geweest en volgende week staan de eerste formele oudercontacten op het rooster. Deze

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. Biddag

ENGELENBURGSCHOOL. Biddag ENGELENBURGSCHOOL 18 februari 2015 Jaargang 4, nr.6 I N D I T N U M M E R : Biddag Actie opbrengst Personeel Lekker Fit maand Contactavond Groepsfoto s Zendingsgeld op vrijdag Schoolvoetbal Vakantierooster

Nadere informatie

t Omlopertje jaargang 10 nummer september 2018

t Omlopertje jaargang 10 nummer september 2018 t Omlopertje jaargang 10 nummer 26 10 september 2018 Kind op Maandag Ik heb jou nodig! Exodus 3: 1-14, Exodus 3: 15-4: 21 en 27-31 God heeft Mozes nodig: Hij moet naar de farao van Egypte gaan om te zeggen

Nadere informatie

S c h o o l j o u r n a a l

S c h o o l j o u r n a a l E n g e l e n b u r g s c h o o l S c h o o l j o u r n a a l 27 januari 2012 Jaargang 1, nr. 1 P r i j s v r a a g I n d i t n u m m e r : 1. Prijsvraag 2. Nieuwe nieuwsbrief 3. Personeel 4. Sing-inn

Nadere informatie

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool 29 maart 2018 Jaargang 19 [Geef de titel van het document op] 1 Nieuwsbrief van de Ludgerschool Ludgernieuws Genietend van het lentezonnetje zit ik voor het eerst weer in de tuin. Aan de takken van de

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L E N G E L E N B U R G S C H O O L S C H O O L J O U R N A A L 26 september 2012 Jaargang 2, nr. 2 I N D I T N U M M E R : S c h o o l o n t b i j t Schoolontbijt Verkeersouder Personeel Studiedag Sing-in

Nadere informatie

Mediatoren op Het Kompas

Mediatoren op Het Kompas Mediatoren op Het Kompas Beschrijving traject van invoering leerlingmediatoren Inleiding We beschrijven hier hoe leerlingmediatie op Het Kompas wordt geregeld. Selectie van de leerlingen We kiezen voor

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Ontmoeting. S i n g - in

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Ontmoeting. S i n g - in ENGELENBURGSCHOOL 23 april 2014 Jaargang 3, nr. 8 IN DIT NUMMER: Ontmoeting Personeel Sing-in Activiteit Afscheid juf Olivier Inspectiebezoek Komend cursusjaar Vakantierooster Schoolfoto s Kamp Koningsspelen

Nadere informatie

Tro u w. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 1 nummer 1 24 september Bijbel Facebook Opening Sing-in Nieuwe cito normering Oudervertelgesprek

Tro u w. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 1 nummer 1 24 september Bijbel Facebook Opening Sing-in Nieuwe cito normering Oudervertelgesprek Jaargang 1 nummer 1 24 september 2014 In dit nummer: Bijbel Facebook Opening Sing-in Nieuwe cito normering Oudervertelgesprek Oudergebedsteam De Vreedzame school Plein Studiedag Passend onderwijs Agenda

Nadere informatie

november * Inloop LBO week groep 3 t/m * Daltonvisitatie 14 * Verkeersdag * Groepen 3 Streetwise in de Korf

november * Inloop LBO week groep 3 t/m * Daltonvisitatie 14 * Verkeersdag * Groepen 3 Streetwise in de Korf november 2016 www.paletleusden.nl openbare daltonschool t Palet 033 4940473 1 2 * Inloop LBO week groep 3 t/m 8 3 4 5/6 7 8 * Daltonvisitatie 9 10 11 12/13 14 * Verkeersdag * Groepen 3 Streetwise in de

Nadere informatie

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 1

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 1 S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 1 03-09-2015 Vanuit de directie De eerste schoolweek is bijna achter de rug. We hopen dat iedereen weer een beetje begint te wennen aan

Nadere informatie

Populierenblaadje. Datum: vrijdag 25 januari Algemeen:

Populierenblaadje. Datum: vrijdag 25 januari Algemeen: Datum: vrijdag 25 januari 2019 Populierenblaadje Algemeen: Nieuwsbrief: Op de laatste ouderraadvergadering hebben de aanwezige ouders gesproken over de informatievoorziening vanuit school. De afgelopen

Nadere informatie

Welkom Juf Ida. Nieuws vanuit de MR. Leskracht thema: Van handel naar industrie. PCBS Julianaschool 13 maart 2019

Welkom Juf Ida. Nieuws vanuit de MR. Leskracht thema: Van handel naar industrie. PCBS Julianaschool 13 maart 2019 PCBS Julianaschool 13 maart 2019 Welkom Juf Ida Net voor de voorjaarsvakantie hebben we afscheid genomen van Juf Suzanne van Kaam. Met ingang van 1 maart 2019 is Juf Ida Kloosterman benoemd als leerkracht

Nadere informatie

In leven. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 4 18 december 2013

In leven. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 4 18 december 2013 Jaargang 2 nummer 4 18 december 2013 In dit nummer: In leven Personeel We hebben hart voor elkaar Tip voor ouders Open lessen School kerkdienst Ouderportaal Onderzoek oudertevredenheid Snappet Agenda I

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 12 feb 13 feb 14 feb 15 feb 16 feb 17 feb 18 feb. Corine aanwezig. Corine

MA DI WO DO VR ZA ZO 12 feb 13 feb 14 feb 15 feb 16 feb 17 feb 18 feb. Corine aanwezig. Corine Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171811 Datum : 08-02-2018 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI W D VR ZA Z 12

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L Mei 2018 Jaargang 6, nr. 10 I N D I T N U M M E R : Volgend schooljaar Personeel Even voorstellen Gymrooster Grote schoonmaak Eindtoets Kamp groep 8 Contactavond Avondvierdaagse Wisselmoment Agenda V o

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2018

NIEUWSBRIEF. nr april 2018 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2018 In deze nieuwsbrief: - Koningsspelen - Mediatoren training - Stappenplan ongewenst gedrag - Avondvierdaagse - Schoolreis groepen 5 t/m 7 - Handje Helpen Belangrijke data:

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018 Jaargang:

Nieuwsbrief December 2018 Jaargang: Nieuwsbrief December 2018 Jaargang: 2018-2019 Belangrijke data in december en januari 3 december Maandopening: Samen spelen, samen delen 5 december Sinterklaasviering 6 t/m 19 december Toetsweken groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 39 vrijdag 26 augustus 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 39 vrijdag 26 augustus 2016 NR. 39 vrijdag 26 augustus 2016 Kind op maandag: Wat zeg je nou? Mattheus 14:1-12.34-36; 15:21-28 Johannes de Doper vertelt koning Herodes dat het niet goed is wat hij gedaan heeft. Later zegt de dochter

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Opening schooljaar. Fancy fair. Schooljaar 2014/2015. Fietsen. Nieuwe gezichten. Informatieavond

Immanuël-Nieuws. Opening schooljaar. Fancy fair. Schooljaar 2014/2015. Fietsen. Nieuwe gezichten. Informatieavond Schooljaar 204/205 Fietsen Juf Barbara en juf Herma hebben deze week het plaatsen van de fietsen goed geregeld. Iedereen heeft zijn of haar fiets keurig neergezet en er blijkt ineens meer plek te zijn.

Nadere informatie

Kind op maandag Week 45 02/11-06/11

Kind op maandag Week 45 02/11-06/11 Nieuwsbrief 05 15 Agenda 2 nov Project Streetwise ANWB gr. 1/8 3 nov Speelgoedmiddag gr. 1-2 4 nov Dankdag 9 nov Voorstelling Papierrazzi gr. 1+2 11 nov Studiedag, alle leerlingen vrij 12 nov Nieuwsbrief

Nadere informatie

Engelenburggids De Fuikenweide KD Veenendaal tel Inhoud. Teamsamenstelling 4. Activiteitenkalender 7.

Engelenburggids De Fuikenweide KD Veenendaal tel Inhoud. Teamsamenstelling 4. Activiteitenkalender 7. Inhoud Teamsamenstelling 4 Activiteitenkalender 7 Schoolpsalmen 8 2 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt onze nieuwe Engelenburggids, waarin alle belangrijke informatie staat voor het cursusjaar 2017-2018.

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

10 oktober Telefoonnummer : / Website: adres:

10 oktober Telefoonnummer : / Website:    adres: 3 10 oktober 2017 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt weer een Nieuwsbrief met wetenswaardigheden, nieuwtjes en informatie. We hopen dat u alles met belangstelling zult lezen! Kinderboekenweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Verkeersweek KC De Troubadour (maandag 18 t/m donderdag 21 april)

Nieuwsbrief. Verkeersweek KC De Troubadour (maandag 18 t/m donderdag 21 april) Nieuwsbrief Jaargang 21 - nummer 15 april 2016 Verkeersweek KC De Troubadour (maandag 18 t/m donderdag 21 april) Volgende week vindt de jaarlijkse verkeersweek plaats. Door middel van dit schrijven informeren

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. K e r s t f e e s t. P e r s o n e e l

ENGELENBURGSCHOOL. K e r s t f e e s t. P e r s o n e e l ENGELENBURGSCHOOL SCHOOLJOURNAAL 28 november 2012 Jaargang 2, nr. 4 K e r s t f e e s t I N D I T N U M M E R : Kerstfeest Personeel Sinterklaasfeest Kerstbrunch Nieuwe leerlingen Nederlandse taal Welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Schooljaar , vrijdag 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 3. Schooljaar , vrijdag 6 oktober 2017 Nieuwsbrief 3 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 6 oktober 2017 Ontruimingsoefening Afgelopen dinsdag hebben wij een ontruimingsoefening gehouden. De oefening verliep uitstekend. Binnen een paar minuten stond

Nadere informatie

Allereerst wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar en een gezond 2017 wensen. Het team en de kinderen zijn weer uitgerust begonnen, een prima start.

Allereerst wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar en een gezond 2017 wensen. Het team en de kinderen zijn weer uitgerust begonnen, een prima start. Info 6 2016/2017 Datum: 13-01-2017 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Allereerst wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar en een gezond 2017 wensen. Het team en de kinderen zijn weer

Nadere informatie

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders November 2017 2018 Agenda Vrijdag 10 november: Nationaal schoolontbijt Dinsdag 5 december: Sinterklaas Vrijdag 22 december: Kerstlunch. De leerlingen zijn om 12.00

Nadere informatie

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 6 nummer 2 31 oktober Dankdag Personeel Wonderlijk gemaakt

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 6 nummer 2 31 oktober Dankdag Personeel Wonderlijk gemaakt Jaargang 6 nummer 2 31 oktober 2018 In dit nummer: Dankdag Personeel Wonderlijk gemaakt Nieuwe kinderen Koffie inloop ochtend Geboren Sponsor Blok 3 DVS Tips Woordknap Muziekknap Agenda Dankdag Op woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Botteloef Schooljaar Nummer 03

Nieuwsbrief. De Botteloef Schooljaar Nummer 03 Nieuwsbrief De Botteloef Schooljaar 2018-2019 Nummer 03 Agenda 20 t/m 28 oktober Herfstvakantie 29 oktober Gastles Waterschap groep 7 30 oktober Schoolfotograaf trek je leukste kleren aan 31 oktober Luizencontrole

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Ontmoeting. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014

Ontmoeting. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014 Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014 In dit nummer: Ontmoeting Geboorte Nieuwe leerlingen Komend cursusjaar Geboorte Ontmoetingshuis Activiteit voor ouders en kinderen Vakantierooster Verlof Ochtend en avond

Nadere informatie

Nieuwsbrief st. Stephanus April 2017 Nr. 8

Nieuwsbrief st. Stephanus April 2017 Nr. 8 Nieuwsbrief st. Stephanus 2016-2017 April 2017 Nr. 8 Samen spelen en leren op een veilige plek Mededelingen van de directie Kledinginzameling Van woensdag 5 april tot en met dinsdag 11 april kunt u uw

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week

WEEKBULLETIN. Week WEEKBULLETIN Week 4 2018 Belangrijke data in januari Wo 17/01: & Start Gezond Vr 19/01: Gr 1/2B vrij Vr 26/01: Gr 1/2A vrij Do & vr 01/02 en 02/02: en, alle kinderen vrij Er wordt in de groepen gewerkt

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr november 2016

NIEUWSBRIEF nr november 2016 NIEUWSBRIEF nr. 7 22 november 2016 In deze nieuwsbrief: Sinterklaas Uitje groep 7 meester Mark Inloopochtend Nieuws uit de MR De Vreedzame School Informatieavond ParnasSys Het Vergeten Kind: opbrengst

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

Maandag 8 oktober t/m vrijdag 12 oktober 2018

Maandag 8 oktober t/m vrijdag 12 oktober 2018 Maandag 8 oktober t/m vrijdag 12 oktober 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Week in beeld > Ouderkamer leren lezen door meester Ron > Kinderboekenmarkt > Ouderkamer bezoek burgemeester en

Nadere informatie

25-02-2016. Pasen. We zullen er met z n allen van smullen!

25-02-2016. Pasen. We zullen er met z n allen van smullen! 25-02-2016 Afgelopen 2 weken zijn de rapporten mee naar huis gegaan en hebben wij met alle ouders 10 minuten gesprekken gevoerd. Ook met de kinderen in de bovenbouwgroepen zijn de behaalde resultaten van

Nadere informatie

Nieuwsbrief p.s.z. t Woelige Hoekje Juli 2014

Nieuwsbrief p.s.z. t Woelige Hoekje Juli 2014 Nieuwsbrief p.s.z. t Woelige Hoekje Juli 2014 Beste ouders / verzorgers, Zoals u hebt kunnen zien zijn wij volop bezig met een heel leuk en leerzaam thema: Jongleren in het verkeer, over verkeersop- voeding

Nadere informatie

O.B.S. de Lindelaar. Verkeer 2014

O.B.S. de Lindelaar. Verkeer 2014 O.B.S. de Lindelaar Verkeer 2014 Verkeersbrigade Eind schooljaar 2013-2014 stopten er een aantal moeders (na 9 jaar trouwe dienst) en hadden wij enkele gaten in het rooster van de verkeersbrigade die met

Nadere informatie