nieuwsbrief De Sint! Dit leest u in deze nieuwsbrief: Agenda

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "nieuwsbrief De Sint! Dit leest u in deze nieuwsbrief: Agenda"

Transcriptie

1 nieuwsbrief Schooljaar Beste ouders, Ik ben even brutaal en neem tijdelijk deze pen, Schrik niet, of weet u al wie ik ben? Normaal komt deze nieuwsbrief van een ander persoon, maar ik dacht, ach ik doe het deze keer gewoon! Dat moet voor mij toch niet zo moeilijk zijn. En wellicht vinden de ouders van Breedeweg het wel fijn. Zo kan ik u allemaal een heerlijk avondje wensen, Samen met uw gezin en vast nog andere lieve mensen. De kinderen van Breedeweg lijken er al klaar voor te zijn. De pieten zien mooie versieringen en horen onze liedjes op t plein. U kunt het misschien thuis ook al merken hier en daar. Dat heb ik samen met mijn pieten toch goed voor elkaar! Geniet van de heerlijke tijd, rond mijn verjaardagsfeest. En daarna van de rust, als ik weer ben geweest ;) Leest u deze nieuwsbrief nu maar verder door, Dan spreek ik mijn bekende woorden: Dag hoor De Sint! Agenda Dinsdag 29 december oudergesprekken Maandag 5 december Sinterklaasfeest Dinsdag 6 december Studiedag (alle kinderen zijn vrij) Vrijdag 9 december ANWB streetwise Dinsdag 13 december Juf Marian jarig Dinsdag 20 december Spreekuur GGD u Woensdag 21 december Meester Jos jarig Kerstdiner/Kerstviering vanaf 17.30u. Alle kinderen 12u uit! Vrijdag 23 december Volgende nieuwsbrief Start kerstvakantie Dit leest u in deze nieuwsbrief: ANWB Streetwise Aanmelden schooljaar 17/18 Uitgaven sponsorgelden Lapbooks in groep 7 Babynieuws!!! Even voorstellen.

2 ANWB Streetwise komt op bezoek!! Ook wij als school voelen ons verantwoordelijk voor de verkeersveiligheid van uw kind. Daarom hebben wij ANWB Streetwise uitgenodigd om op 9 december a.s. naar onze school te komen. Streetwise is een praktisch, maar ook leuk, leerzaam en uitdagend verkeersprogramma voor alle leerlingen van de basisschool. Professionele instructeurs komen een ochtend naar de school en geven verkeerstrainingen op maat. Met speciaal ontwikkelde lesmaterialen zoals electro- en rijlesauto s, zebrapaden, verkeerslichten, opblaasbare auto's en een fietsparcours wordt de praktijk zo veel mogelijk nagebootst. De vier onderdelen zijn: Voor groep 1 en 2 Toet toet : Een speelse introductie op gevaarherkenning, herkennen van verkeersgeluiden, veilig oversteken, gebruik van autogordel en autostoeltje. Voor groep 3 en 4 Blik en klik : Verdere behandeling van gevaarherkenning, veilig oversteken en de noodzaak van gebruik van de autogordel in een autostoeltje. Voor groep 5 en 6 Hallo auto : Invloed van reactiesnelheid, inschatten van de remweg van een auto en het juiste gebruik van een veiligheidgordel. Voor groep 7 en 8 Trapvaardig : Gevaarherkenning, fietsvaardigheden en fietsbeheersing. Wilt u zien hoe Streetwise in de praktijk gaat? Klik (CTRL-klik) dan op onderstaande link en bekijk het filmpje op de site. Het lijkt nog heel ver weg, maar toch is het belangrijk dit item op te nemen in deze nieuwsbrief. Schooljaar 2017/2018. We willen namelijk het aantal leerlingen van het nieuwe schooljaar zo snel mogelijk inzichtelijk krijgen. Daarom vragen we u het volgende: -Heeft u zelf een 2- of 3-jarig kind dat in schooljaar 2017/ jaar wordt? Schrijf uw kind dan zo snel mogelijk in met het inschrijfformulier. -Kent u kinderen uit Breedeweg en omgeving die in 2017/2018 vier jaar worden? Verwijs de ouders dan naar onze site. Zij kunnen contact met ons opnemen voor een kennismaking en rondleiding. Zodat zij vervolgens hun kind vroegtijdig kunnen aanmelden. Het aanmeldformulier vindt u op onze site tabblad school en daarna aanmelden. Het formulier mag ingeleverd worden bij de Locatiedirecteur of een van de leerkrachten. BEDANKT!

3 Fiene Folker is onze nieuwe voorleeskampioen! Na de voorrondes in de groepen 7 en 8 vond vandaag de schoolwedstrijd plaats. De groepen hebben de mooie verhalen van de kandidaten gehoord en zijn tot een conclusie gekomen. Sjoerd,Mirthe en Marijn hebben erg mooi en vol enthousiasme voorgelezen, maar Fiene deed dit het allermooist! Fiene Folker zal onze school vertegenwoordigen in de Mariënburgbibliotheek te Nijmegen. We wensen Fiene alvast heel veel succes! Het is alweer even geleden, maar in het voorjaar van 2016 hebben onze kinderen flink wat rondjes hardgelopen om geld in te zamelen voor het goede doel! 1 goed doel was De Sleutel, het andere goede doel was hun eigen basisschool. De Sleutel is op zoek naar zitbanken voor in de zaal bij het podium. Wat ons betreft een prima besteding van de sponsorgelden. En daar hebben wij dan ook snel weer plezier van! Als school hebben we natuurlijk ook van alles te wensen. We hadden dan ook even de tijd nodig te bedenken waar we dit geld aan uit zouden geven. We willen er in ieder geval voor zorgen dat de kinderen er plezier aan beleven en het goed kunnen gebruiken op school. Hieronder een korte opsomming van de uitgaven zodat u, en uw kinderen, aan alle andere gulle gevers kunnen vertellen waar het geld naartoe is gegaan. Namens onze kinderen zeggen wij nogmaals bedankt voor uw gift! Buitenspelmateriaal ter waarde van 20 voor elke groep. Alle groepen denken na over wat ze willen aanschaffen en zijn ook zelf verantwoordelijk voor dit materiaal. 4 Tablets met hoes! We gebruiken op school steeds meer digitale programma s en hulpmiddelen waarbij een Tablet wel zo praktisch is voor de kinderen. 4 pakketten toneelleesboeken. Theaterleesboeken Bakoventje Aankleding lokalen van kleutergroepen en themamateriaal

4 Wij maken lapbooks! We zijn in de klas bezig met het maken van lapbooks bij aardrijkskunde. De bedoeling is dat je met je team een land uitkiest en hier een lapbook over maakt. Een lapbook is een boek met allerlei informatie op een leuke manier erin verwerkt. Wij hebben als land Spanje gekozen en hier hebben we ook onderzoeksvragen bij gemaakt. De antwoorden vind je in ons lapbook. Ik vind het een leuke opdracht omdat je dan op de computer kan en creatief kan werken. En je kunt alles in je lapbook verwerken. Groetjes, Tijn (groep 7)

5 We zitten nog midden in de Sinterklaastijd, toch alvast een kleine mededeling over kerst. Op woensdag 21 december a.s. vieren we kerst op basisschool Breedeweg! We doen dit met 2 vieringen op deze dag. Één in de ochtend en één in de avond. Voorafgaande aan de avondviering dineren we samen met alle kinderen op school. Voor u is het belangrijk te weten dat alle kinderen op deze woensdag om 12.00u uit zijn. Er is dan nog genoeg tijd om thuis het een en ander voor te bereiden voor het kerstdiner. Na het kerstdiner ( ) wandelen we met alle kinderen naar De Sleutel waar de avondviering plaatsvindt tot 19.30u. De kinderen kunnen van daaruit gelijk met de ouders mee naar huis. Er volgt na Sinterklaas nog een brief met meer informatie. Hiep hiep hoera! Juf Marion heeft een nieuwe titel erbij gekregen, namelijk Oma Marion! Afgelopen dinsdag is de dochter van Juf Marion bevallen van een kerngezonde zoon Olivier! We wensen juf Marion veel geluk met haar kleinzoon! Hiernaast een foto van Olivier. Nóg meer babynieuws: Er komt een kindje bij in huize Bons. Meester Stan en Wendy verwachten over ruim een half jaar hun tweede kindje. Dochter Luna wordt dus grote zus! Van harte gefeliciteerd Stan, Wendy en Luna!

6 De rubriek even voorstellen staat dit keer vol van enthousiaste mensen die we graag verwelkomen bij ons op school! We zijn heel blij met alle studenten en vrijwilligers en we wensen ze veel plezier en succes op basisschool Breedeweg! Mijn naam is Max Windau. Ik ben 20 jaar oud en woon in Molenhoek. Sinds het begin van dit schooljaar loop ik stage in groep 8 van Jos van Moerkerk. Ik ben tot februari 2017 iedere maandag aanwezig op school. Ik studeer aan de Academische Lerarenopleiding Primair Onderwijs (ALPO) en zit in mijn derde jaar. De ALPO is een combinatie tussen de HAN Pabo en de bachelor Pedagogische wetenschappen aan de Radboud Universiteit. Dat betekent dat ik aan het eind van mijn opleiding zowel leerkracht basisonderwijs als orthopedagoog of onderwijskundige (afhankelijk van mijn master) ben. Zo ben ik de verbindende brug tussen de theorie en de (onderwijs)praktijk. Het bedenken en geven van goed onderwijs vind ik ontzettend leuk. Je kunt kinderen op vele fronten écht iets meegeven over henzelf en de wereld om hen heen. Ik zal iedere maandag lessen geven aan groep 8. Daarnaast wil ik graag ervaring opdoen met de andere taken die een leerkracht heeft. Zo wil ik graag leren hoe ik resultaten van leerlingen invoer in een leerlingvolgsysteem, maar ook hoe ik een goed oudergesprek kan voeren. Ik heb veel zin om aan de slag te gaan en ik hoop dat ik van u en van de medewerkers van Basisschool Breedeweg veel mag leren! Met vriendelijke groet, Max Windau Graag wil ik mezelf even voorstellen. Mijn naam is Larissa de Croon. Ik word op 29 november 19 jaar en ik woon op kamers in Nijmegen. Ik ben eerstejaars PABO student aan de HAN in Nijmegen. Ik kom stage lopen in de groep 1/2 bij Belinda. De aankomende tijd zal ik er iedere maandag en dinsdag zijn. De rest van de week ga ik zelf naar school. In week 49 ben ik er de hele week. Inmiddels heb ik mijn eerste stagedagen gehad en leer ik de groep al een beetje kennen. Ik begin rustig met observeren en begeleiden en ik zal uiteindelijk steeds meer en uitgebreidere activiteiten met de kinderen gaan doen. Als u nog vragen heeft of zin heeft in een praatje kunt u mij altijd aanspreken in de klas. Ik kijk erg uit naar mijn stagetijd op basisschool Breedeweg! Met vriendelijke groet, Larissa de Croon Hallo, ik ben Dirk Wollenberg ik ben 18 jaar en doe de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker op het mbo niveau 4 op het roc in nijmegen. Ik loop nu stage in groep ½ van Marian. Dit is mijn eerste stage op deze opleiding want ik zit nu in mijn eerste leerjaar van het mbo. Hoi allemaal, Ik ben Femke, ik ben 23 jaar. Ik loop op de woensdagen mee als vrijwilligster met juf Marian & Helma van groep 1 / 2. Dit vind ik super leuk en gezellig en ik vind het fijn dat ik zowel de kinderen als de juf kan helpen. Groet Femke Hallo! Mijn naam is Lieke Noortman en ik studeer momenteel in het tweede leerjaar van de Pabo in Nijmegen. Ik ben 19 jaar en ik woon vlakbij het centrum van Nijmegen. Naast juf zijn vind ik het heerlijk om bezig te zijn met muziek, schrijven, theater en waterpolo. Ik heb altijd al juf willen worden en kijk er erg naar uit om dat plaatje steeds meer tot leven te laten komen. Het komende schooljaar, en de eerste helft van het volgende schooljaar, zal ik dat gaan doen op Breedeweg. In het begin van dit schooljaar loop ik stage in de groep 5 van juf Katja, later zal ik overstappen naar de kleutergroep van juf Belinda en Rosanne. Meestal ben ik elke woensdag en donderdag aanwezig, maar soms ben ik er een hele week. Ik sta altijd open voor contact, voel je dus vooral vrij om mij aan te spreken wanneer daar behoefte aan is! Mijn naam is Bram Roumen, ik ben 20 jaar oud en woon in Malden. Op de woensdag en donderdag kom ik stagelopen in de klas van Juf Gaby (groep 6). Start: 16 nov. tot begin maart. Ik ben 2 e jaars PABO student aan de HAN in Nijmegen. Dit is mijn 3 e stageklas. Ik heb al eerder stage gelopen bij groep 1/2 en groep 5/6 op basisschool de Adalbert in Mook. Ik heb er zin in om hier te beginnen. Mijn naam is Joost en ik ben 25 jaar. Sinds dit jaar loop ik met LIO-stage bij meester Stan in groep 7. Dat betekent dat ik (hopelijk) aan mijn laatste jaar bezig ben op de Pabo in Nijmegen, waar ik ook woon. Ik heb het tot nu toe erg naar mijn zin op deze school. Er lopen leuke kinderen en collega s rond met wie ik goed overweg kan. Mijn wens is om dit jaar mijn diploma te halen, zodat ik zo snel mogelijk met een eigen klas aan de slag kan. Maar voordat dat gaat gebeuren, mag ik vanaf december eerst 3 dagen per week oefenen met de 21 kinderen bij meester Stan. Ik kijk er enorm naar uit om de rest van het jaar aanwezig te mogen zijn op deze leuke school en heel veel te leren.

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in november en oktober 1 en 3 november Voorlopig advies groep 8 3 november Groep 7 naar Rijksmuseum Amsterdam 4 november Strippenkaartverkoop

Nadere informatie

26 oktober 2015 schooljaar nieuwsbrief 5

26 oktober 2015 schooljaar nieuwsbrief 5 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 26 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 5 Van de directie Direct alweer flink aan de slag. U vindt belangrijke info in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 4 - MAART 2014

NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 4 - MAART 2014 NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 4 - MAART 2014 INHOUD 1 ALGEMENE ZAKEN 3 1.1 OPEN DAG 3 2 NIEUWS UIT DE GROEPEN 4 2.1 GROEPEN 8 4 2.2 GROEPEN 3 EN 4 4 3 VAN DE WERKGROEPEN 9 3.1 VAN DE VERKEERSCOMMISSIE

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Algemeen Nr. 2

Nieuwsbrief. Algemeen Nr. 2 2017-2018 Nr. 2 Nieuwsbrief Algemeen locatie SMH Gruiterstraat 1 4871 KS Etten-Leur 076-5012414 Locatie De Keen Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur 076-5011480 Redactie juf Anouschka meneer Christian nieuwsbrief@depontus.nl

Nadere informatie

20 april De schoolfotograaf komt weer naar t Wikveld!

20 april De schoolfotograaf komt weer naar t Wikveld! Voor de kalender: 23 april t/m 4 mei Meivakantie 7 t/m 9 mei Schoolfotograaf 9 mei Verkeersexamen praktijk groep 7 10 en 11 mei Hemelvaartsweekend; vrij 14, 15, 16 mei Streetwise verkeersproject 14 t/m

Nadere informatie

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker jaargang 19 nr. 15 datum 31-03-2016 week 27&28 Website: www.bsdemolenhoek.nl, e-mail: administratie.demolenhoek@stgboom.nl Agenda 06-04 Rapportgesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief september 2018 Nieuwsbrief september 2018 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 3 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vrijdag 30 augustus: fotospeurtocht op de startdag!

Nieuwsbrief. Vrijdag 30 augustus: fotospeurtocht op de startdag! Nieuwsbrief 2 9 Vrijdag 30 augustus: fotospeurtocht op de startdag! Vrijdag 30 augustus 2019: een fotospeurtocht voor het hele gezin! I N D E Z E N I E U W S B R I E F Morgen starten we het jaar op een

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers,

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers, Wetenswaardigheid 11 26 februari 2015 Beste ouders en verzorgers, VOORWOORD Deze week heeft u allemaal het tweede rapportgesprek. We hopen dat het prettige gesprekken zijn en dat u helder en duidelijk

Nadere informatie

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr maart Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr maart Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 30ste jaargang nr. 25 24 maart 2017 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 27-03 Veerle, groep 5 31-03 Luuk, groep 8 31-03 Nomy, groep 7

Nadere informatie

Maria-Bernadette school. 16 februari 2018 Nieuwsbrief 11.

Maria-Bernadette school. 16 februari 2018 Nieuwsbrief 11. Maria-Bernadette school 16 februari 2018 Nieuwsbrief 11 www.maria-bernadette-medemblik.nl Klasseninformatie Bij deze Nieuwsbrief is een bijdrage van groep 8 toegevoegd. U kunt de bijlage ook vinden op

Nadere informatie

Meenedelingen 163 1 november 2015

Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS Daltonschool de Meene - Frans Halsstraat 25 7021 DL Zelhem Tel. 0314-622 002 - info@cbsdemeene.nl - www.cbsdemeene.nl Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS "De Meene" - Frans Halsstraat 25-7021 L Zelhem

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari Brigadiers gezocht! De komende maand: Agenda. vrijdag 9 februari ANWB Streetwise. dinsdag 13 februari 2018

Nieuwsbrief februari Brigadiers gezocht! De komende maand: Agenda. vrijdag 9 februari ANWB Streetwise. dinsdag 13 februari 2018 Nieuwsbrief februari 2018 Jaargang 27 Nummer 6 De komende maand: Agenda 1 februari 2018 Directie afwezig i.v.m. studie tweedaagse afwezig i.v.m. studie tweedaagse 6 februari 2018 Introductieles houtblaasinstrumenten

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Vakantierooster 2015-2016 Deze week is het rooster voor het schoolseizoen 2015-2016 goedgekeurd en door de MR positief bekrachtigd. Voor ouders en belangstellenden

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Canadaschool 15 september 2015

Nieuwsbrief van de Canadaschool 15 september 2015 Nieuwsbrief van de Canadaschool 15 september 2015 Dichterseweg 145 7006 AD Doetinchem (0314) 32 59 88 info@canadaschool.nl www.canadaschool.nl Aan alle ouders en verzorgers en kinderen, Zo, de kop is eraf

Nadere informatie

29 e jaargang Uitgave nummer 11,

29 e jaargang Uitgave nummer 11, 29 e jaargang Uitgave nummer 11, 12-02-2015 meestergijbels@veldvest.nl Verjaardagen: Hugo (gr 2), Ruben (gr 2), Daan (gr 6), Milou (gr 8), Rutger (gr 2) en Nico (gr 1), PROFICIAT! Carnaval en vakantie

Nadere informatie

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 1

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 1 S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 1 03-09-2015 Vanuit de directie De eerste schoolweek is bijna achter de rug. We hopen dat iedereen weer een beetje begint te wennen aan

Nadere informatie

24 maart 2016 jaargang 24 nummer 28

24 maart 2016 jaargang 24 nummer 28 24 maart 2016 jaargang 24 nummer 28 Wij zijn nog steeds blij met uw lege cartridges en de PLUS-sponsorzegel/vouchers. Oud papier Wist u dat u uw oud papier in de container bij Top1Toys kwijt kunt? De opbrengst

Nadere informatie

Groep 7 en 8 FIETS MEE!

Groep 7 en 8 FIETS MEE! Obs Boekhorst Boekhorsterweg 15 8431 CW Oosterwolde 0516 514232 directie@obsboekhorst.nl www.obsboekhorst.nl I N F O nr.1 donderdag 29 augustus 2019 ACTIVITEITENKALENDER OBS BOEKHORST Vrijdag 30 augustus

Nadere informatie

Voor groep 5 en 6 Hallo auto : Invloed van reactiesnelheid, inschatten van de remweg van een auto en het juiste gebruik van een veiligheidgordel.

Voor groep 5 en 6 Hallo auto : Invloed van reactiesnelheid, inschatten van de remweg van een auto en het juiste gebruik van een veiligheidgordel. Vijverblad nr. 20 23 januari 2015 Agenda 19 t/m 30 januari 30 januari 28 januari 5 februari 9 t/m 20 februari 9 februari 10 februari 16 en 17 februari 20 februari Citoweken Directie afwezig Finale Damtoernooi

Nadere informatie

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker jaargang 21 nr. 17 datum 17-05-2018 week 20&21&22 Website: www.bsdemolenhoek.nl, e-mail: administratie.demolenhoek@stgboom.nl Agenda 18-05 Praktisch

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 12 feb 13 feb 14 feb 15 feb 16 feb 17 feb 18 feb. Corine aanwezig. Corine

MA DI WO DO VR ZA ZO 12 feb 13 feb 14 feb 15 feb 16 feb 17 feb 18 feb. Corine aanwezig. Corine Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171811 Datum : 08-02-2018 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI W D VR ZA Z 12

Nadere informatie

Veilig kennismaken met het verkeer

Veilig kennismaken met het verkeer Veilig kennismaken met het verkeer Goed en verantwoord omgaan met verkeerssituaties leert een kind maar op één manier: in de praktijk! ANWB Streetwise is een verkeerseducatieprogramma voor kinderen op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 29 maart 2019

Nieuwsbrief 29 maart 2019 Nieuwsbrief 29 maart 2019 https://docs.google.com/document/d/1f6xllmqrl0kjig2myindxgeyox_xpwscy93vrszegao/edit?ts=5c9a2569 1/6 Agenda Kids-tegen-geweld-thema april: Een bijzonder feest Elke maandag is

Nadere informatie

Paletpost 2. Openbare Jenaplanschool Het Palet schooljaar 2015-2016. Hierbij ontvangt u de Paletpost. Website

Paletpost 2. Openbare Jenaplanschool Het Palet schooljaar 2015-2016. Hierbij ontvangt u de Paletpost. Website Openbare Jenaplanschool Het Palet schooljaar 2015-2016 woensdag 9 september 2015 OJS Het Palet Rembrandtstraat 35 7771 XE Hardenberg Tel: 0523-262439 email:info@jenaplanschoolhetpalet.nl Website: www.jenaplanschoolhetpalet.nl

Nadere informatie

Maandag 27 november 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn

Maandag 27 november 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn NIEUWSBRIEF Maandag 27 november 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn PBS nieuws Aandacht voor goed gedrag in de gymzaal en kleedkamers. In de week van Sinterklaas

Nadere informatie

#01. Parapluregel 2: Zelf doe ik het goed; dan ziet een ander hoe het moet! De start van het nieuwe schooljaar! Douchen na de gymles!

#01. Parapluregel 2: Zelf doe ik het goed; dan ziet een ander hoe het moet! De start van het nieuwe schooljaar! Douchen na de gymles! SCHOOLJAAR 2013-2014 JAARGANG 12 NUMMER 1 D ATUM: MAANDAG 25 AUGUST US 2 014 #01 KATHOLIEKE BASISSCHO OL DE LANGEWIEKE LANGEWIJK 178A, 7701 AK DEDEM SVAART www.delangewieke.nl info@delangewieke.nl dir.

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar nummer 3

Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar nummer 3 Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar 18-19 nummer 3 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 okt 30 31 Afscheid juf Ans 1 nov 2 KRANTEN ACTIE 3 4 5 6 7 ANWB streetwise 8 9 10 11 12

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L September 2015 Jaargang 4, nr. 1 I N D I T N U M M E R : De wijnstok Personeel Ouderbijdrage verhoogd Website Afmelden bij ziekte Kruidnotenactie Mediatietraining De Vreedzame School Werkgroepen Streetwise

Nadere informatie

Nummer 29 2 april 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 29 2 april 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Nummer 29 2 april 2015 20142014november 2014 september 2014 Vrijdag 3 april Goede vrijdag. Kinderen vrij Maandag 6 april Tweede Paasdag. Kinderen vrij Woensdag 8 april Boekenruilbeurs Donderdag

Nadere informatie

Nr. 6 5 februari 2014. Agenda. Personeel. Passend Onderwijs. Groepsnieuws

Nr. 6 5 februari 2014. Agenda. Personeel. Passend Onderwijs. Groepsnieuws Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van februari. Terugkijkend op de maand januari kan ik, vanuit mijn waarneming, zeggen dat het een rustige maand is geweest. Hierbij doel ik op het feit dat er minder

Nadere informatie

Welkom Juf Ida. Nieuws vanuit de MR. Leskracht thema: Van handel naar industrie. PCBS Julianaschool 13 maart 2019

Welkom Juf Ida. Nieuws vanuit de MR. Leskracht thema: Van handel naar industrie. PCBS Julianaschool 13 maart 2019 PCBS Julianaschool 13 maart 2019 Welkom Juf Ida Net voor de voorjaarsvakantie hebben we afscheid genomen van Juf Suzanne van Kaam. Met ingang van 1 maart 2019 is Juf Ida Kloosterman benoemd als leerkracht

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 4 07-10-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: ANWB Streetwise Afscheid juf Wilma Renovatie Overblijf Even voorstellen Aanwezigheid

Nadere informatie

Het vraagt van het team voortdurend geduld en positivisme en aansturing van mijn kant.

Het vraagt van het team voortdurend geduld en positivisme en aansturing van mijn kant. Oktober 2014 Beste ouders en kinderen, Na 6 schoolweken in ons nieuwe gebouw zijn we al aardig gewend geraakt. De kinderziekten zijn nog niet verholpen. Er wordt voortdurend aan gewerkt door de installateur,

Nadere informatie

Informatieavond nieuwe stijl

Informatieavond nieuwe stijl KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 4 // 15 september 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Informatieavond nieuwe stijl

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2018

Nieuwsbrief april 2018 Nieuwsbrief 16 26 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Sportdag 2018 Het slechte weer heeft de kinderen van De Toorts er niet van weerhouden om lekker te bewegen. De groepen 1, 2 en 3 hebben op school gesport.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 december 2016, nr. 14. Nieuws van BSO De Rakkertjes. Nieuws van peuterspeelzaal De Rakkertjes. Sinterklaas bij de Peuters

Nieuwsbrief. 6 december 2016, nr. 14. Nieuws van BSO De Rakkertjes. Nieuws van peuterspeelzaal De Rakkertjes. Sinterklaas bij de Peuters R.K. Peuterspeelzaal Buitenschoolse opvang De Rakkertjes Nieuwsbrief 6 december 2016, nr. 14 R.K. Basisschool De Palster J arig 8 december groep 7 Houssam el Makhloufi 9 december groep1b Mert Demirbas

Nadere informatie

september - nummer 2

september - nummer 2 2018 2019 5 september - nummer 2 Agenda Vrijdag 7 sept. Streetwise Dinsdag 11 sept. Schoolreis voor alle groepen. Woensdag 12 sept. KinderRaad Maandag 17 sept. Samenwerking Brede schooloverleg Woensdag

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 1 december

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 1 december Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl Wiekendje@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 1 december 2016 2016-2017 Interessante informatie: 2 dec. Sint op school

Nadere informatie

2016 2017 9 september 2016 - nummer 21

2016 2017 9 september 2016 - nummer 21 2016 2017 9 september 2016 - nummer 21 Agenda Vrijdag 9 sept Eerste Zoemertje Woensdag 14 sept 18.00 u. Inloopavond voor alle groepen Vrijdag 16 sept Streetwise Maandag 19 sept 20.15 u. Ouderraadvergadering

Nadere informatie

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen Schooljaar 2015-2016 02-09-2015 Redactioneel Nieuwe start! Het nieuwe schooljaar is begonnen! Veel vrolijke gezichtjes op het speelplein. Allemaal vol verwachting van dat wat komen gaat. Een nieuwe groep,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 39 vrijdag 26 augustus 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 39 vrijdag 26 augustus 2016 NR. 39 vrijdag 26 augustus 2016 Kind op maandag: Wat zeg je nou? Mattheus 14:1-12.34-36; 15:21-28 Johannes de Doper vertelt koning Herodes dat het niet goed is wat hij gedaan heeft. Later zegt de dochter

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 10, 25 juni 2019

Schooljaar Nummer 10, 25 juni 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 10, 25 juni 2019 Kalender: 26 juni Rapportfolio gaat mee 28 juni Studiedag team, alle leerlingen vrij 2 juli Groep 8 voert de eindmusical op 3 juli Sponsorloop voor ons plein

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Info. Enquête kennismakingsgesprekken

Info. Enquête kennismakingsgesprekken Enquête kennismakingsgesprekken In de afgelopen weken hebben alle kennismakingsgesprekken plaatsgevonden. Wij willen graag in kaart brengen wat goed ging en waar we deze gesprekken kunnen verbeteren. Zou

Nadere informatie

Kind op maandag Week 45 02/11-06/11

Kind op maandag Week 45 02/11-06/11 Nieuwsbrief 05 15 Agenda 2 nov Project Streetwise ANWB gr. 1/8 3 nov Speelgoedmiddag gr. 1-2 4 nov Dankdag 9 nov Voorstelling Papierrazzi gr. 1+2 11 nov Studiedag, alle leerlingen vrij 12 nov Nieuwsbrief

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), 28 september 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Inmiddels is het schooljaar alweer vier weken bezig. De infoavonden zijn geweest en volgende week staan de eerste formele oudercontacten op het rooster. Deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018 Jaargang:

Nieuwsbrief December 2018 Jaargang: Nieuwsbrief December 2018 Jaargang: 2018-2019 Belangrijke data in december en januari 3 december Maandopening: Samen spelen, samen delen 5 december Sinterklaasviering 6 t/m 19 december Toetsweken groep

Nadere informatie

november * Inloop LBO week groep 3 t/m * Daltonvisitatie 14 * Verkeersdag * Groepen 3 Streetwise in de Korf

november * Inloop LBO week groep 3 t/m * Daltonvisitatie 14 * Verkeersdag * Groepen 3 Streetwise in de Korf november 2016 www.paletleusden.nl openbare daltonschool t Palet 033 4940473 1 2 * Inloop LBO week groep 3 t/m 8 3 4 5/6 7 8 * Daltonvisitatie 9 10 11 12/13 14 * Verkeersdag * Groepen 3 Streetwise in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Verkeersweek KC De Troubadour (maandag 18 t/m donderdag 21 april)

Nieuwsbrief. Verkeersweek KC De Troubadour (maandag 18 t/m donderdag 21 april) Nieuwsbrief Jaargang 21 - nummer 15 april 2016 Verkeersweek KC De Troubadour (maandag 18 t/m donderdag 21 april) Volgende week vindt de jaarlijkse verkeersweek plaats. Door middel van dit schrijven informeren

Nadere informatie

DE JARIGEN Sadey van Houten Mila Stams Thomas Bragt Lasse Trip Sjors Boeren Siem Huntjens Jules van Heel Aimee Breddels AGENDA

DE JARIGEN Sadey van Houten Mila Stams Thomas Bragt Lasse Trip Sjors Boeren Siem Huntjens Jules van Heel Aimee Breddels AGENDA DE JARIGEN t/m 26 november 2016 17 november Sadey van Houten groep 4 23 november Mila Stams groep 1-2b 18 november Thomas Bragt groep 5 26 november Lasse Trip groep 3 19 november Sjors Boeren groep 5 26

Nadere informatie

Wij wensen alle kinderen heel veel succes met de ANWB Fietsverlichtingsactie en een leuke en leerzame Streetwise verkeersdag toe!

Wij wensen alle kinderen heel veel succes met de ANWB Fietsverlichtingsactie en een leuke en leerzame Streetwise verkeersdag toe! Woensdag 10 oktober 2018 nieuwsbrief 4 ANWB project Streetwise met fietsverlichtingsactie Aanstaande maandag 15 oktober komt het Streetwise team bij ons school. De ANWB voelt zich nauw betrokken bij verkeersveiligheid

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen.

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 8 september 2017 Belangrijke data: 11 t/m 22 september Start Entree-toets groep 8 18 september 2017 Kennismakingsgesprekken 21 september 2017 Avondwandeling 2 oktober 2017 Open Ochtend 9 tot

Nadere informatie

Nieuwsbrief maandag 9 november t/m vrijdag 13 november 15

Nieuwsbrief maandag 9 november t/m vrijdag 13 november 15 4454r week(nr) 46 C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl Nieuwsbrief maandag 9 november t/m vrijdag 13 november 15 Zendingsproject

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 3 31 augustus 2012

Nieuwsbrief nr. 3 31 augustus 2012 Nieuwsbrief nr. 3 31 augustus 2012 Beste ouders, verzorgers, kinderen, INHOUD Onze nieuwe juffen stellen zich voor. Startviering Bericht van de overblijf. Kinderwoorddienst H.Bonfaciuskerk. Excursie groepen

Nadere informatie

MAANDBERICHT MAART 2018

MAANDBERICHT MAART 2018 MAANDBERICHT MAART 2018 ALGEMENE INFORMATIE Beste ouders / verzorgers, Eind maart zullen wij op de hoogte zijn van de verkiezingsuitslag van de Gemeenteraadverkiezingen. De vorming van het college zal

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L September 2017 Jaargang 6, nr. 1 I N D I T N U M M E R : Jubileum Personeel Website en Facebook Afmelden bij ziekte Streetwise Mediatietraining De Vreedzame School Welkom Klassenouder Even voorstellen..

Nadere informatie

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders November 2017 2018 Agenda Vrijdag 10 november: Nationaal schoolontbijt Dinsdag 5 december: Sinterklaas Vrijdag 22 december: Kerstlunch. De leerlingen zijn om 12.00

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 5 jaargang 17 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 9 Directiepraatje: Beste ouders, Op 5 november hebben we een

Nadere informatie

Mededeling ter herinnering

Mededeling ter herinnering Mededeling ter herinnering Morgen, vrijdag 15 maart, is de school gesloten i.v.m. de landelijke onderwijsstaking. We hebben u hierover op 15 februari een brief gestuurd. ANWB Streetwise op het Sterrenschip

Nadere informatie

SCHOOLJAAR NR 4

SCHOOLJAAR NR 4 ZUIDSTROOMNIEUWS!! SCHOOLJAAR 2018-2019 NR 4 Datum: 30 november 2018 ONTWIKKELINGEN Onderwijs op BS de Zuidstroom Enkele weken geleden is de vacature voor de nieuwe directeur uitgegaan. Ter ondersteuning

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Belangrijke data in maart: 6 maart Weer naar school 13 maart MR vergadering 20 t/m 24 Week van de maart lentekriebels 20 maart Rapport mee naar huis 23 maart Rapport gesprekken op school Nieuwsbrief maart

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Chinees teken

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Chinees teken ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L 30 oktober 2013 Jaargang 3, nr. 2 IN DIT NUMMER: Chinees teken Welkom Contactavond Schoolontbijt Actie schoenendoos Streetwise Oud papier Dankdag We lossen

Nadere informatie

17 mei 2017 AGENDA WIST U DAT..

17 mei 2017 AGENDA WIST U DAT.. 17 mei 2017 AGENDA 19 mei Techniekochtend groepen 5 t/m 8: groepen 1 t/m 4 vrij 23 mei Schoolfotograaf, informatie volgt 24 mei Groep 8 bezoek Anne Frankhuis 25 mei Hemelvaartsdag, vrije dag 26 mei Vrije

Nadere informatie

Nr. 24 19 februari schooljaar 2014-2015

Nr. 24 19 februari schooljaar 2014-2015 Nr. 24 19 februari schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 10, 25 juni 2019

Schooljaar Nummer 10, 25 juni 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 10, 25 juni 2019 Kalender: 22 juni Verjaardag juf Liesbeth 25 juni Excursie naar De Appelzak voor groep 4A 26 juni Verjaardag Corrie, schoolschoonmaakster 27 juni Rapportfolio

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK 40 2 okt. t/m 8 okt Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK 40 2 okt. t/m 8 okt Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 40 2 okt. t/m 8 okt. 2017 Nieuws van uit de school Geachte ouders, In het voorjaar van 2017 heeft de GMR van SSBA uw mening gevraagd m.b.t. de mogelijke invoering van andere schooltijden

Nadere informatie

Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018

Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018 Digi Info 12 Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018 Welkom We heten Maxime van harte welkom in groep 1-2 en wensen hem een fijne en leerzame tijd toe. Van Harte! Komende weken zijn de volgende leerlingen

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers van de kinderen van CBS Tabitha,

Beste ouders en verzorgers van de kinderen van CBS Tabitha, Belangrijke data september: Maandag 9 september OR-vergadering Week 3 9-3 september Startgesprekken Donderdag 2 september Start eerste creatieve carrousel Dinsdag 7 september Ouderavond Kanjertraining

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

12 oktober Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Herfstvakantie.

12 oktober Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Herfstvakantie. 12 oktober 2017 Agenda Do 12 Afsluiting Kinderboekenweek van 18.30 20.00 uur. Alle kinderen mogen vanavond griezelig verkleed naar school. Vr 13 Prijsuitreiking van de schrijf- en tekenwedstrijd voor de

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

Agenda. Mededelingen. Verjaardagen. 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35

Agenda. Mededelingen. Verjaardagen. 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35 Agenda 21-12-15 t/m 01-01-16 Kerstvakantie 04-01 Luizencontrole 06-01 Inloop van 08.15 uur 08.30 uur Mededelingen Onze Facebookpagina heeft inmiddels ruim 100 volgers.

Nadere informatie

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info.kompaswestbroek.nl@vechtstreekenvenen.nl Nr. 7 > 29 november 2017 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Dit is nu

Nadere informatie

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018 Kalender: 20 juni Buitenspeeldag 25 juni De schoolfotograaf komt! Let op: gewijzigde datum 26 juni Afscheidsmusical voor alle inwoners van Langeweg 27 juni 's ochtends afscheidsmusical voor alle kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018 NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018 Basisschool De IJsbreker Amsterdam, 7 januari 2019 Beste ouders/ verzorgers, VOORWOORD Vandaag ontvangt u van ons de allereerste nieuwsbrief van 2019. Dus

Nadere informatie

Nieuwsblad. nr. 10. Woensdag 27 januari 2016. Nieuws van de directie (door Nicole Hanegraaf clusterdirecteur)

Nieuwsblad. nr. 10. Woensdag 27 januari 2016. Nieuws van de directie (door Nicole Hanegraaf clusterdirecteur) Nieuwsblad B.s. de Achthoek Houtse Heuvel 3 4911 AT Den Hout nr. 10 Tel: 0162-455472 Fax: 0162-438583 Email: directie@de-achthoek.nl Website: www.de-achthoek.nl Woensdag 27 januari 2016 Nieuws van de directie

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2014

Nieuwsbrief augustus 2014 R.K. Basisschool A gene Wienberg Hilleshagerweg 32 6281AE Mechelen Tel.: 043-4559059 E-mail: info@wienberg.nl Nieuwsbrief augustus 2014 Het nieuwe schooljaar is gestart. Na een heerlijke zomervakantie,

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Nieuwsbrief oktober 2018 Belangrijke data in oktober Beste ouders en verzorgers, Wij zijn samen hard aan het werk op onze school. De kinderboekenweek brengt veel 1 t/m 12 Kinder- leesplezier en voorlees

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie Agenda 23 feb; rapport mee 23 feb: uitje groep 8 26 feb t/m 2 mrt: krokusvakantie 14 maart: (mogelijk) stakingsdag 19 maart: studiedag bestuur: lln vrij 21-28 maart Cultuurweek 29 en 30 mrt: presentaties

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Nieuwsbrief maart 2016 In deze nieuwsbrief kunt u over de volgende onderwerpen iets lezen: De agenda Vakanties volgend schooljaar Nieuws uit de groepen ANWB Streetwise Grote Klussendag Nieuws uit de MR

Nadere informatie

Agenda. Kwaliteitszorg: Cito-toetsrapportage. Dl en DLE. 12 februari 2016

Agenda. Kwaliteitszorg: Cito-toetsrapportage. Dl en DLE. 12 februari 2016 12 februari 2016 Agenda 22 februari studiedag 22 feb-26 feb tienminutengesprekken 26 feb. Theater 3,5-6,8 29 Februari-6 maart voorjaarsvakantie. Kwaliteitszorg: Cito-toetsrapportage Bij het rapport van

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Juf Eva Hoopman Juf Linda Serious Request groep 6/7B (Leon) Terugblik kerstmarkt Heb jij ook een foto op de kerstmarkt laten maken? Informatieavond groep 7 en 8 Luizenpluizen

Nadere informatie

nieuwsbrief Agenda Dit leest u in deze nieuwsbrief:

nieuwsbrief Agenda Dit leest u in deze nieuwsbrief: nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 04-12-2015 December Fijn dat u de tijd neemt, om deze 4e nieuwsbrief te lezen. De maand december is aangebroken, dat betekent vooral veel warmte en gezelligheid, maar ook

Nadere informatie

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar Nr. 15 26 november 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief van:

Nieuwsbrief van: Studiedag Volgende woensdag, 5 oktober hebben we de studiedag van Xpect primair. Dat wil zeggen dat op deze dag alle werknemers van Xpect een gezamenlijke studiedag hebben. Dit jaar staat deze dag in het

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

Algemeen nieuws. Nieuwsbrief 10 - Juli 2017

Algemeen nieuws. Nieuwsbrief 10 - Juli 2017 Algemeen nieuws Nieuwsbrief 10 - Juli 2017 NIEUWSBRIEF Beste ouders, De grote vakantie staat alweer voor de deur. Veel kinderen zullen hier waarschijnlijk best aan toe zijn na een periode van hard werken

Nadere informatie

28 september 2018

28 september 2018 1408 www.clarafabriciusschool.nl 28 september 2018 2 oktober Groep 7 ( s morgens) en 8 ( s middags) Democracity in Elst 3 oktober 8.45 uur Podiumochtend start kinderboekenweek 4 oktober Studiedag, alle

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. samen spelen + leren = groeien. Een nieuw schooljaar

NIEUWSBRIEF. samen spelen + leren = groeien. Een nieuw schooljaar NIEUWSBRIEF samen spelen + leren = groeien Beste ouder, Een nieuw schooljaar Op het moment dat u dit leest, zit de eerste schoolweek er bijna op. Het was fijn om de afgelopen dagen velen van u te begroeten!

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer: 5 16 februari Februari & Maart

Nieuwsbrief nummer: 5 16 februari Februari & Maart Nieuwsbrief nummer: 5 16 februari 2017 Begrijpt u de nieuwsbrief niet zo goed? Let op: *Hebt u vragen of opmerkingen over onderwerpen die in de nieuwsbrief staan? Regelmatig is er een Oudercafé waarin

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2016

Nieuwsbrief November 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk. Tel.: 0299 621760 Nieuwsbrief November 2016 Belangrijke data november: 09 november Intakeformulieren voor gesprekken 11 november Sint Maarten 14 november Week van de gesprekken.

Nadere informatie

Het info Uiltje. oktober 2015

Het info Uiltje. oktober 2015 Het info Uiltje oktober 2015 Voor u ligt alweer het tweede info uiltje van dit schooljaar. Dit info uiltje verschijnt iets eerder dan jullie van ons gewend zijn. Natuurlijk heeft dit alles te maken met

Nadere informatie

2 maart 2016 - nummer 8. Onderwijsjubileum juffrouw Maartje. ANWB Streetwise. Parkeren bij het halen en brengen van kinderen

2 maart 2016 - nummer 8. Onderwijsjubileum juffrouw Maartje. ANWB Streetwise. Parkeren bij het halen en brengen van kinderen 2 maart 2016 - nummer 8 Onderwijsjubileum juffrouw Maartje Op 1 februari was juffrouw Maartje 12,5 jaar werkzaam in het onderwijs. Ook langs deze weg van harte gefeliciteerd met dit mooie jubileum en nog

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 23 november 2016

Nieuwsbrief 4 23 november 2016 Nieuwsbrief 4 23 november 2016 Beste ouders, Vol verwachting klopt ons hart.. Een zin uit een liedje voor Sinterklaas dat erg van toepassing is voor de kinderen, de ouders en het team van basisschool Olympia.

Nadere informatie

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s), . Schoolbrief 20 Willibrordschool 27 juni 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), U ontvangt om de week op woensdag een schoolbrief. We merken dat er de laatste schoolweken veel te melden valt. Om die reden

Nadere informatie

18 december 2015 Agenda KERSTVAKANTIE GESLAAGD! SINTERKLAASFEEST

18 december 2015 Agenda KERSTVAKANTIE GESLAAGD! SINTERKLAASFEEST 18 december 2015 Agenda 04/01 Eerste schooldag in 2016 04-08/01 Blijf erbij week 06/01 Hoofdluiscontrole 11/01 Start toets weken 13/01 08:30 09:30 koffie uurtje 13/01 MR vergadering 15/01 Rapport 1 voor

Nadere informatie

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt Inhoud Nationaal schoolontbijt Dekamarkt bedankt! Sinterklaas Nieuwe toiletten Epe on ice ASK-theater Nogmaals; nieuwe data voor op de schoolkalender nieuwsbrief IEP Eindtoets Kerstbakjes maken Kerstbakjes

Nadere informatie

samen met onze Kanjers

samen met onze Kanjers agenda Versieren Sint vrijdag 16 november Ouderavond Kanjertraining donderdag 22 november Surprises bovenbouw bekijken maandag 3 december Sinterklaasviering dinsdag 4 december Versieren Kerst OR donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum:

Nieuwsbrief 9. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum: 23 december 2016 Nieuwsbrief 9 Vakantie Het team van Montessorischool de Wildzang wenst iedereen fijne feestdagen en een leuke vakantie toe. Maandag 9 januari verwachten wij iedereen in goede gezondheid

Nadere informatie