Hooftpunten december 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hooftpunten december 2018"

Transcriptie

1 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten december 2018 Wonen Meedoen Ontmoeten

2 Pagina 2 WEKELIJKSE ACTIVITEITEN MAANDAG Houtbewerking Paul Fietsenwerkplaats Recep Koffietijd Leen Lunch jair creatieve middag rilana Houtbewerking Paul Fietsenwerkplaats John Kookworkshop Jaïr DINSDAG Koffietijd Leen Lunch Daad Houtbewerking Paul Fietsenwerkplaats John Tuin Paul Spelletjesmiddag (behalve met bingo ) Karin/rilana Maaltijd (opgeven/afmelden vóór u.) Marijke WOENSDAG Samen ontbijten Diane Houtbewerking Paul Fietsenwerkplaats John PC Begeleiding Brenda Lunch Daad Houtbewerking Paul Creatief in het atelier Anna Fietsenwerkplaats Math Kookworkshop Jaïr

3 Pagina 3 WEKELIJKSE ACTIVITEITEN DONDERDAG Houtbewerking Paul Creatief in het atelier Anna Koffietijd Leen Lunch Daad Fietsenwerkplaats John Houtbewerking Paul Tuin Paul Creatief in het atelier Anna Maaltijd Marijke VRIJDAG Houtbewerking Paul Textielcursus / Reparatie textiel Anneke Creatief in het atelier Anna Lunch Daad Houtbewerking Paul Fietsenwerkplaats Math Creatief in het atelier Anna Cadeauwinkel De Hooftzaak Openingstijden: Dinsdag, donderdag en vrijdag uur uur Kom ook eens binnen kijken P.C. Hooftlaan 11 A Maassluis.

4 Het einde van het jaar nadert weer. Een periode van bezinning waarin we terugkijken naar wat beter kan. Met nieuwe voornemens en goede moed treden we het nieuwe jaar tegemoet. Dit is iets wat ik mijzelf heb aangeleerd om iedere dag te doen, een gouden tip die ik eens ter harte heb genomen en wat zeker z n vruchten afwerpt. Met nieuwe voornemens en goede moed treed ik iedere dag de nieuwe dag tegemoet. er En tuurlijk vallen we, tuurlijk lukt het niet gelijk om ons voornemen te realiseren... het gaat er meer om niet op te geven, opstaan en weer door gaan Zoals Patricia van Haastrecht haar eigen ervaring hierin met Nederland deelde. De essentie uit haar gekozen liedje was dan ook i will rise up, i will rice up like the day, and i will do it a thousand times again Willen we iets veranderen dan begint dat altijd met een doel, een besluit en een portie wilskracht. Door een eerste stap te zetten kunnen we met elkaar grote doelen bereiken. Als ik nu terugkijk naar het afgelopen jaar hebben we alweer zoveel stappen gemaakt waardoor ons buurtcentrum blijft ontwikkelen en groeien We zijn een actief, levendig, gezellig en leerzamer centrum!! Kijk naar de winkel. Wat een plaatje is dat nu!! Met veel toewijding is daar door een aantal bezoekers hard aan gewerkt; Kijk naar de heerlijke gerechten bij de lunch of avondmaaltijd; Kijk naar de dames die met toewijding de buitenlandse mensen ondersteunen in de Nederlandse taal, waardoor ook zij hun plek in de maatschappij beter kunnen innemen. Dit geldt ook voor de ervaringsverhalen avonden waarin je mensen ziet ontwikkelen en groeien, gewoon door je talenten te laten zien. Werken aan onze gezondheid, kijk naar de nu lopende actie om met elkaar te stoppen met roken, Samen staan we sterk is hierin het motto Elkaar ondersteunen en aanmoedigen zijn de belangrijkste ingrediënten voor succes. Je hoeft niet groots te zijn om groots te zijn...dat hebben we met elkaar wel bewezen Zo gaan we ook met elkaar het jaar 2019 in. Ik ben heel benieuwd welke stappen we daarin nog verder gaan maken Laten we in ieder geval onze basis vasthouden: Vertrouwen Vertrouw op het goede in elkaar, vertrouw op het goede in jezelf. Niet naar iets zoeken buiten jezelf maar je eigen plek innemen.

5 ACTIVITEITEN HOOFTZAAK Creatief, spelletjes, leren, etc. Pagina 5 Plastic ruimen langs de waterweg met Patricia! 12 december gaan we weer met elkaar plastic afval weghalen langs de kant van de waterweg Wij vertrekken en verzamelen in de Hooftzaak. Kom, doe mee en maak de wereld weer een beetje schoner!! Info: Patricia Wij gaan 2 keer in de maand op de woensdag van 10 tot 11 Nieuwe training!! Na de succesvolle Goldstein training start Patricia weer met een training sociale vaardigheden. dinsdag 4 december kan je ansluiten bij een nieuwe groep.we gaan van uur tot 12 uur aan de slag met onszelf om sterker en beter te worden. Omgaan met agressie, verdriet, complimentjes. Hoe maak ik contact, luisteren, feedback geven enz. Wij gaan in de vergaderzaal deze dingen bespreken, oefenen en er met elkaar over praten. Dus geef je op bij Patricia!! Doen!!

6 ACTIVITEITEN HOOFTZAAK Creatief, spelletjes, leren, etc. Pagina 6 Spelletjes middag met Rilana en Karin Elke dinsdagmiddag (behalve de bingo dinsdag) is er een spelletjesmiddag met oud Hollandse bord spelletjes. Dit wordt begeleid door Rilana en Karin. En begint om ongeveer 14.00uur! Dus kom en speel mee. Ouderwetse gezelligheid.. KERSTBINGO Dinsdag Dinsdag 11 december is er weer de maandelijkse bingo. We beginnen om uur en zijn om uur BINGO Zondagmiddag opening De Hooftzaak is weer geopend op zondag 23 december. Dan wordt er een gezellige bingo gehouden met hele mooie prijzen! Komt u ook? We zijn geopend van uur tot uur en de bingo begint om uur.

7 ACTIVITEITEN HOOFTZAAK Creatief, spelletjes, leren, etc. Pagina 7 Klaverjastoernooi: Op de 2e donderdag van de maand is het weer klaverjassen. Donderdagmiddag 13 december a.s. worden de kaarten weer geschud en kunt u mee doen met dit gezellige toernooi. Voor 1,- starten wij om uur. Geef u op bij Petra of in het kantoor. Uitslag vorige keer : 1-Rob 2-Ad 3-Petra klaverjasavond Op 17 december hebben we een gezellige klaverjasavond, met een hapje en drankje en leuke prijzen Kosten 3,50 p.p, aanvang 19.00, inschrijven bij Petra Biljart toernooi: Deze maand is er weer is er een biljart toernooi. Deze keer is het vrijdag 28 December en de aanvang is om uur. Het toernooi duurt tot ongeveer uur. De kosten zijn 1,- p.p. Graag om 11 uur aanwezig zijn!!!

8 Stoppen met roken! Vanaf 30 november zijn wij met een grote groep gestopt met roken. Wij zitten nu in een groep van 11 mensen. Op 30 november hadden wij onze eerste bespreking. Hierbij hebben wij besproken hoe iedereen het wilt gaan aanpakken. Wij hebben een vragenlijst gegeven aan de deelnemers met vragen over hun rookgedrag. Er staan vragen in zoals: Wanneer heb je het meeste trek in een sigaret? Wat doe je om je sigaretten te vervangen? En zo nog veel meer. Elke vrijdag om 14:00 uur zullen wij bij elkaar komen in de Hooftzaak. Hier bespreken wij dan hoe het gaat en delen wij eventuele tips. Er wordt een groepsapp aangemaakt met de deelnemers. Hierin kan iedereen elkaar motiveren of even om hulp vragen in moeilijke tijden. Zelf rook ik al 12 jaar en ik ben er nu echt klaar mee! Het is slecht voor je gezondheid, het is hartstikke duur en het is een verslaving. Ik heb al een paar keer geprobeerd om te stoppen, maar helaas zonder resultaat. Ik geloof zeker dat wij dit met zijn allen kunnen! Één team, één taak! We can do this! Wil jij ook mee doen met ons? Geef je dan op bij mij! Samira van Leeuwen. (stagiaire op de woensdagen, donderdagen en vrijdagen)

9 Pagina 9 ACTIVITEITEN HOOFTZAAK Creatief, spelletjes, leren, etc. Elke maandag is er een gezellige crea middag in de hooftzaak Samen met Rilana ga je aan de slag Wat je gaat maken bepaal jezelf of met de groep We starten om uur tot uur Wilt u iets voor uzelf maken dan zijn de kosten 2 euro voor het materiaal Voor Mensen met indicatie zijn hier geen kosten aan verbonden Oproep Vanaf volgende maand kan je genomineerd worden als De bezoeker van de maand in een interview zullen we een aantal vragen aan je stellen over hoe lang je in de hooftzaak komt Welke activiteiten je doet Wat je ervan vind Wat heeft het je gebracht zijn er verbeter punten Voor ons is het belangrijk dat jouw ervaring er toe doet! Het is ook leuk voor nieuwe bezoekers om elkaar op deze manier beter te leren kennen

10 ACTIVITEITEN HOOFTZAAK Pagina 10 Creatief, spelletjes, leren, etc. De Vrolijke Nootjes We zijn een zang groep gestart!! Samen zingen en bij elkaar zijn is ons grootste doel!! Iedere maandagochtend van half 11 tot 12 uur in de vergaderzaal in de Hooftzaak Voor meer info en aanmelden bij Patricia!! Gamen op vrijdag Elke vrijdag (behalve op de laatste vrijdag van de maand) uur kun je op de Playstation 4 FIFA 2019 spelen of op de Wii tennissen, Mario Kart, Just Dance en nog veel meer! Kosten: 1,-.

11 WERKPLAATSEN HOOFTZAAK Repareren, Renoveren, Creëren, etc. Pagina 11 De houtbewerking Bij de houtwerkplaats zijn de deelnemers elke keer weer hard aan het werk om mooie ambachtelijke producten te maken. Wilt u graag iets van hout hebben, dan kunt u een bestelling doen bij de houtbewerking. Er kan van alles gemaakt worden. Vraag naar de mogelijkheden bij Paul. Repair Café Elke 2e en 4e woensdag van de maand kun je terecht van i.v.m de feestdagen is het in december 1x 12 december bent u van harte welkom Fietsenwerkplaats Wij knappen tweedehands fietsen op. Ook doen wij kleine reparaties. Elke dag zijn er vrijwilligers aan de slag in de fietsenwerkplaats. Kom eens langs met uw fiets bij John, Recep en Yosef. Werken met Textiel Corrie en Hanife staan en zitten voor u klaar in de ontmoetingsruimte in de Hooftzaak. Elke vrijdag vanaf uur. Naailes of naaiwerk voor uzelf of derden kost 2,- per uur. Met indicatie gratis. U betaalt wel altijd voor de materialen die u van de Hooftzaak gebruikt.

12 Filosofisch Gedicht : Positief zelfbeeld Leer naar jezelf kijken Leer om van jezelf te houden Accepteer hoe je bent Als je negatief denkt haal dan het positieve eruit Blijf jezelf, er zijn heus wel mensen die van je houden hoe je bent Kijken wat je wel kan en niet kijken wat je niet kan Ga met positieve mensen om Wees trots op jezelf Dan wordt je zelfverzekerder de kracht zit van binnen gebruik die kracht daar wordt je sterker van Annemiek

13

14

15 Pagina 15 ACTIVITEITEN HOOFTZAAK Creatief, spelletjes, leren, etc. Lunch met de Oriënt Queens 3 december zijn de Oriënt Queens er weer. Geniet van wereldgerechten en geef je op. 4,95 voor een uitgebreide lunch. Samen ontbijten op de woensdag Op woensdagochtend kunt u gezellig mee ontbijten in de Hooftzaak. Om uur starten wij met het heerlijke ontbijt. De kosten zijn slechts 1,- per persoon. Wij zien u graag! Tot dan, Patricia, Leen, Diane, Sibel, Naima, Sibel, Naima, Ayse. Kerstontbijt Woensdag 19 december hebben wij weer een heelijk kerstontbijt met extra lekkernijen, een optreden van de vrolijke nootjes, mooie gedichten en een heerlijk e kerstsfeer Aanvang half 10 Kosten 2 workshop koken met Jaïr Elke maandagmiddag en woensdagmiddag van tot uur Leer heerlijke én gemakkelijke maaltijden te maken die je zelf thuis ook kan bereiden. Recept van het gemaakte gerecht krijg je mee! Kosten 2,00 p.p.

16 Ervaringsverhalen voor iedereen! Waar : De Hooftzaak Wanneer : donderdag 31 januari Tijd : uur Entree : gratis Pagina 16 Voor degenen die niet mee eten in de Hooftzaak, gelijk door komen uit het werk OF gewoon geen zin hebben om te koken is er voor slechts 2,- soep met brood verkrijgbaar. Ieder van ons draagt wel een ervaring met zich mee die het verdient om te delen. Ervaringen die je veranderd en sterker hebben gemaakt. Ervaringen waardoor je anders naar het leven bent gaan kijken. Wil je meedoen en het verschil maken met jouw verhaal? Luisteren mag, meedoen ook!. Interesse? Aanmelden kan bij Patricia

17 Pagina 17 De cliëntenraad van Stichting Onder Een Dak De cliëntenraad is er voor u!! Stichting onder een Dak heeft een cliëntenraad, die momenteel uit 7 leden bestaat. Wij komen op voor de gezamenlijke belangen van de cliënten van Stoed. Dat is bijvoorbeeld als er veel klachten zijn over de begeleiding of hoe er met de cliënten wordt omgegaan Wij willen ons dit jaar ook bezig houden met het opzetten van een maatjesproject en kijken of de inrichting in de Hooftzaak veranderd kan worden. Ook willen wij themabijeenkomsten houden in de Hooftzaak en bij Beschermd Wonen. Heeft u vragen/ideeën of klachten dan kunt u dat op de volgende manieren aan de cliëntenraad laten weten. De cliëntenraad hoopt van u t e horen en u te zien bij de bijeenkomsten. De cliëntenraad Froukje Prins (voorzitter) Telefoon: (kantooruren) Er staat een brievenbus in de Hooftzaak voor uw vragen, ideeën, klachten adres: clientenraadstoed@gmail.com Info: Froukje Prins

18 Pagina 18 ETEN IN DE HOOFTZAAK Koken, Bakken, Smullen, etc. De keuken in de Hooftzaak is het culinaire hart van de zaak. De keukenbrigade zorgt ieder dag voor een gezonde en lekkere hap. Van maandag t/m vrijdag is er tussen uur en uur lunch. Naast de standaard lunchkaart is er elke dag een lunchverrassing, bestaande uit een Soep van de Dag, een frisse Groene Salade en een Speciaal Broodje. Maandag is een koninklijke lunch dag, dan wordt de lunch verzorgd door de Oriëntal Queens Woensdag breken we de week doormidden en dat doen we in de vorm van een ontbijt. Voor 1 euro is er de mogelijkheid om tussen uur en uur je dag een goede start te geven. Dinsdag en donderdag is er van uur t/m uur het avondeten. Deze activiteit heeft als doel om mensen bij elkaar te brengen. Niet alleen een volle buik, maar ook menselijkheid, aandacht en begrip zijn ingrediënten die bij ons eten horen. Als je mee-eet dan wordt het zeer op prijs gesteld dat je naar vermogen je steentje bijdraagt bijvoorbeeld als de tafels moeten worden opgeruimd en de afwas moet worden gedaan. De maaltijd start altijd met een voorgerecht (soep), gevolgd door een hoofdgerecht en een lekker toetje. Het hoofdgerecht bestaat altijd uit drie componenten, te weten: Vlees, vis of vega Groenten Aardappels, rijst of pasta Het menu van de dag is afhankelijk van het seizoen. En we proberen zo veel mogelijk producten te gebruiken die we dicht bij huis kunnen krijgen. En dat voor het bedrag van 4,90 euro. Zijn er dieetwensen? Geef deze dan door tijdens het aanmelden. Wil je mee-eten? Bel voor uur s middags: Bel a.u.b. ook om je af te melden.

19 Pagina 19 Dinsdag 4 december Boerengroentesoep Rundergoulash Rijst, doperwten, salade Speculaasvla Dinsdag 11 december Uiensoep Verse worst met jus Rode kool en aardappelpuree Vanille ijs met chocoladesaus Dinsdag 18 december Kippensoep Spaghetti Bolognese Geraspte kaas, gemengde salade Vruchtenmousse Donderdag 6 december Tomatensoep Hamburger Gebakken aardappelen, broccoli sausje Vruchtenyoghurt Donderdag 13 december Huzarenslaatje Erwtensoep Roggebrood met katenspek Rijstdessert Donderdag 20 december Aspergesoep Runderlapje met jus Spruitjes en gekookte aardappelen Caramelvla Donderdag 27 december Kalfssoep Balletje gehakt Andijviestamppot met piccalily Caramelvla

20 Hai met Yvonne, wij gaan het hebben over STOPPEN MET ROKEN. Pagina 20 Wat zijn de effecten voor je gezondheid als je stopt met roken. Al na 20 minuten zijn er effecten merkbaar in je LICHAAM, WAUWWWW dat is snel. Maar wat gebeurt er dan na 20 minuten: de bloeddruk en de hartslag dalen, (veel mensen hebben een te hoge bloeddruk) Dus dat zou fantastisch zijn alleen al om die reden. Na 24 uur gaat je koolmonoxide al uit je lichaam. Na 48 uur is je nicotine uit je lichaam. Je eten smaakt al weer beter en alles ruikt ook weer sterker dat is geweldig om te weten toch? De voordelen zijn ook dat je veel meer energie krijgt en je longen welvaren daarbij want die krijgen veel meer zuurstof omdat je bloedsomloop sterk verbeterd. Ik heb een eigen schoonheidssalon en zie meteen aan de huid of je rookt of niet. De voordelen van het stoppen met roken is dat je huid er zo veel beter uit gaat zien en vaak is de huid slecht doorbloed door roken. En zuurstof tekort is daar debet aan. Er is nog een voordeel aan het stoppen met roken dat als je rookt vaak een rokersstem hebt, en dat verdwijnt als

21 als je rookt heb je vaak een rokersstem, dat verdwijnt als sneeuw voor de zon, je stem wordt minder rauw en wordt zuiverder van klank. Nog een heel belangrijk punt is dat roken ontzettend duur is geworden en dat zal je ongetwijfeld merken in je portemonnee. Mijn tip is dus zet je geld opzij i.p.v. sigaretten te kopen, en je zal er hele leuke dingen van kunnen kopen PLUS je gezondheid gaat er ook op vooruit. Wat willen we nog meer dus raap je moed op, en wees sterk in je kracht van het willen. Het heeft TE veel voordelen voor je zelf. Misschien zijn er mensen om je heen die je doet stimuleren en ondersteunen je. Zijn er in je omgeving nog meer mensen die willen stoppen, dan kun je elkaar versterken in het stoppen met roken. Dan wordt het een hele LEUKE UITDAGING en na een maand gestopt te hebben met roken en je vriend of vriendin ook, dan ga je lekker naar de bioscoop of gezellig lunchen met elkaar WANT je hebt geld over en gespaard i.p.v. sigaretten kopen Al met al hele positieve dingen en ik hoop dat jullie er iets meer van overtuigd zijn dat stoppen met roken overduidelijk veel beter is voor je portemonnee, en wat nog belangrijker is JE GEZONDHEID Een gezonde groet van Yvonne

22 Pagina 22 Cadeauwinkel De Hooftzaak Voor al uw originele zelfgemaakte cadeauartikelen schilderijen, keramiek, sieraden, textiel, houtwerk, kaarten en nog veel meer. Ook volgens bestelling op maat gemaakt. Openingstijden: Dinsdag, donderdag en vrijdag uur

23 Pagina 23 Voorstel ronde medewerkers Hooftzaak Het leek ons leuk om de medewerkers wat beter te leren kennen aan de hand van een aantal vaste vragen. Deze maand is de beurt aan Alida van Limborgh woonbegeleider bij Stichting Onder Eén Dak. 1. Stel je kort voor. Ik ben 52 jaar, getrouwd en heb een zoon van 22 die op het moment stage loopt in Zuid Afrika. In1986 heb ik mijn opleiding tot verpleegkundige afgerond en werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg. 2. Wat wilde je vroeger worden? Vroeger wilde ik politievrouw worden, omdat mijn vader toen bij de politie werkte, ik vond zo n uniform maar wat stoer. 3. Waarom heb je gekozen voor deze baan? Ik heb gekozen om te werken bij Stoed omdat het een kleine organisatie is waar ik goede verhalen over had gehoord. Ook was het voor mij tijd om de klinieken vaarwel te zeggen zodat ik cliënten met hun hulpvraag thuis kon gaan begeleiden. Herstel van ziek zijn vindt thuis plaats en ik denk dat opnames in een ggz instelling voorkomen en verkort kunnen worden als er voldoende ambulante begeleiding thuis is. 4. Wat vind je het leukst aan je baan? Het leukste aan mijn baan is dat ik op deze manier echt het verschil denk te kunnen maken in iemands leven. 5. Welke collega nomineer je voor de komende maand om zich voor te stellen? Ik nomineer Evert die ook net in dienst is bij Stoed

24 OPENINGSTIJDEN 2018 Maandag Dinsdag uur uur uur uur* Woensdag uur uur Donderdag uur uur* Vrijdag Zondag uur uur (eens in de maand) uur uur (* = tot uur indien u aan de maaltijd deelneemt.) U BENT VAN HARTE WELKOM Laatste wijzigingen en juiste openingstijden: zie de website St. De Hooftzaak Bankrekeningnummer: NL05ING Buurtcentrum De Hooftzaak P.C. Hooftlaan 11 A 3141 AB Maassluis / infodehooftzaak@stoed.nl

Hooftpunten Augustus 2018

Hooftpunten Augustus 2018 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten Augustus 2018 Wonen Meedoen Ontmoeten INHOUDSOPGAVE 1. Wekelijkse activiteiten 2. Hooftzaken (mededelingen) 3. Andere activiteiten

Nadere informatie

Hooftpunten november 2018

Hooftpunten november 2018 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten november 2018 Het maandblad van de Hooftzaak Wonen Meedoen Ontmoeten Pagina 2 WEKELIJKSE ACTIVITEITEN MAANDAG 09.00-12.00

Nadere informatie

Hooftpunten Juli 2018

Hooftpunten Juli 2018 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten Juli 2018 Wonen Meedoen Ontmoeten Pagina 2 WEKELIJKSE ACTIVITEITEN MAANDAG 09.00-12.00 Houtbewerking Paul 09.00-12.00 Fietsenwerkplaats

Nadere informatie

Hooftpunten Juni 2018

Hooftpunten Juni 2018 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten Juni 2018 Wonen Meedoen Ontmoeten Pagina 2 WEKELIJKSE ACTIVITEITEN MAANDAG 09.00-12.00 Houtbewerking Paul 09.00-12.00 Fietsenwerkplaats

Nadere informatie

Hooftpunten september 2017 Het maandblad van de Hooftzaak

Hooftpunten september 2017 Het maandblad van de Hooftzaak HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten september 2017 Het maandblad van de Hooftzaak Pagina 2 WEKELIJKSE ACTIVITEITEN MAANDAG 09.00-12.00 Houtbewerking Paul 10.00-12.00

Nadere informatie

Hooftpunten November 2017 Het maandblad van de Hooftzaak

Hooftpunten November 2017 Het maandblad van de Hooftzaak HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten November 2017 Het maandblad van de Hooftzaak Wonen,meedoen,ontmoeten.nl Pagina 2 WEKELIJKSE ACTIVITEITEN MAANDAG 09.00-12.00

Nadere informatie

Hooftpunten Mei 2018

Hooftpunten Mei 2018 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten Mei 2018 Het maandblad van de Hooftzaak Wonen,meedoen,ontmoeten.nl Pagina 2 WEKELIJKSE ACTIVITEITEN MAANDAG 09.00-12.00

Nadere informatie

Hooftpunten Oktober 2018

Hooftpunten Oktober 2018 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten Oktober 2018 Het maandblad van de Hooftzaak Wonen Meedoen Ontmoeten Pagina 2 WEKELIJKSE ACTIVITEITEN MAANDAG 09.00-12.00

Nadere informatie

HOOFTP Buurtce UN n TEN trum De Hooftzaak Hooftpunten mei 2017 Het maandblad van de Hooftzaak Wonen,meedoen,ontmoeten.nl

HOOFTP Buurtce UN n TEN trum De Hooftzaak Hooftpunten mei 2017 Het maandblad van de Hooftzaak Wonen,meedoen,ontmoeten.nl HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten mei 2017 Het maandblad van de Hooftzaak Wonen,meedoen,ontmoeten.nl Pagina 2 WEKELIJKSE ACTIVITEITEN MAANDAG 09.00-12.00

Nadere informatie

Hooftpunten juni 2017

Hooftpunten juni 2017 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten juni 2017 Het maandblad van de Hooftzaak Wonen,meedoen,ontmoeten.nl Pagina 2 WEKELIJKSE ACTIVITEITEN MAANDAG 09.00-12.00

Nadere informatie

Hooftpunten augustus 2019

Hooftpunten augustus 2019 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten augustus 2019 Het maandblad van de Hooftzaak Wonen Meedoen Ontmoeten inhoud Pagina 2 Pag 3 Pag 4 en 5 Pag 6 Pag 7 Pag 8

Nadere informatie

Hooftpunten. November 2016 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van de Hooftzaak. Welkom!

Hooftpunten. November 2016 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van de Hooftzaak. Welkom! HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten Het maandblad van de Hooftzaak November 2016 In dit nummer: Welkom! 1 Week schema activiteiten 2 3 Bijzondere activiteiten

Nadere informatie

Hooftpunten. Oktober 2016 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van de Hooftzaak. Welkom!

Hooftpunten. Oktober 2016 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van de Hooftzaak. Welkom! HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten Het maandblad van de Hooftzaak Oktober 2016 In dit nummer: Welkom! 1 Week schema activiteiten 2 3 Bijzondere activiteiten

Nadere informatie

Hooftpunten mei 2019

Hooftpunten mei 2019 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten mei 2019 Het maandblad van de Hooftzaak Wonen Meedoen Ontmoeten inhoud Pagina 2 Pag 3 Pag 4 en 5 Pag 6 Pag 7 Pag 8 en 9

Nadere informatie

Hooftpunten januari 2017

Hooftpunten januari 2017 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten januari 2017 Het maandblad van de Hooftzaak Wonen,meedoen,ontmoeten.nl Pagina 2 WEKELIJKSE ACTIVITEITEN MAANDAG 09.00-12.00

Nadere informatie

Hooftpunten februari 2017

Hooftpunten februari 2017 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten februari 2017 Het maandblad van de Hooftzaak Pagina 2 WEKELIJKSE ACTIVITEITEN MAANDAG 09.00-12.00 Houtbewerking Paul 10.00-12.00

Nadere informatie

Hooftpunten Maart 2019

Hooftpunten Maart 2019 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten Maart 2019 Het maandblad van de Hooftzaak Wonen Meedoen Ontmoeten inhoud Pagina 2 Pag 3 Pag 4 en 5 Pag 6 Pag 7 Pag 8 en

Nadere informatie

Hooftpunten april 2019

Hooftpunten april 2019 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten april 2019 Het maandblad van de Hooftzaak Wonen Meedoen Ontmoeten inhoud Pagina 2 Pag 3 Pag 4 en 5 Pag 6 Pag 7 Pag 8 en

Nadere informatie

Hooftpunten maart 2017

Hooftpunten maart 2017 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten maart 2017 Het maandblad van de Hooftzaak Wonen,meedoen,ontmoeten.nl Al jaren heb ik grenzen verlegd en persoonlijke groei

Nadere informatie

Hooftpunten september 2019

Hooftpunten september 2019 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten september 2019 Het maandblad van de Hooftzaak Wonen Meedoen Ontmoeten Pagina 2 Ontdek de Hooftzaak! de ontmoetingsplek voor

Nadere informatie

Hooftpunten JUNI 2019

Hooftpunten JUNI 2019 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten JUNI 2019 Het maandblad van de Hooftzaak Wonen Meedoen Ontmoeten inhoud Pagina 2 Pag 3 Pag 4 en 5 Pag 6 Pag 7 Pag 8 en 9

Nadere informatie

Hooftpunten. September HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van de Hooftzaak. Welkom!

Hooftpunten. September HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van de Hooftzaak. Welkom! HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten Het maandblad van de Hooftzaak September In dit nummer: Welkom! 1 2 Week schema activiteiten 3 Bijzondere activiteiten 4

Nadere informatie

TRAININGEN & WORKSHOPS

TRAININGEN & WORKSHOPS Een creatieve start van het nieuwe seizoen Deze herfst staat in het teken van creativiteit bij het ZRCN. Zo kun je toneelspelen bij Trias en zijn wij benieuwd naar jouw ervaringsverhalen. Wil je liever

Nadere informatie

HOOFTPUNTEN HOOFTPUNTEN. Het maandblad van De Hooftzaak AUGUSTUS 2015

HOOFTPUNTEN HOOFTPUNTEN. Het maandblad van De Hooftzaak AUGUSTUS 2015 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak HOOFTPUNTEN Het maandblad van De Hooftzaak In dit nummer: Welkom! 1 Week 2 schema activiteiten 3 Bijzondere 4 activiteiten Wekelijkse

Nadere informatie

Contactgegevens van de Hooft- zaak Wekelijkse activiteiten in de Hooft- zaak Maandag Openingstijden van de Hooftzaak Dinsdag Welkom in de Hooftzaak

Contactgegevens van de Hooft- zaak Wekelijkse activiteiten in de Hooft- zaak Maandag Openingstijden van de Hooftzaak Dinsdag Welkom in de Hooftzaak MEI 2013 0 Contactgegevens van de Hooftzaak Anna, Anneke, Barry, Eric, Gabriëlle, Houda, Marijke, Patricia, Romy, Sandra, Wim Buurtcentrum De Hooftzaak P.C. Hooftlaan 11A 3141 AB Maassluis 010-4608981

Nadere informatie

HOOFTPUNTEN MAART 2016 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van De Hooftzaak. Welkom!

HOOFTPUNTEN MAART 2016 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van De Hooftzaak. Welkom! HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak HOOFTPUNTEN Het maandblad van De Hooftzaak MAART 2016 In dit nummer: Welkom! 1 2 Week schema activiteiten 3 Bijzondere activiteiten

Nadere informatie

HOOFTPUNTEN HOOFTPUNTEN. Het maandblad van De Hooftzaak. De WMO Adviesraad komt op maandag 8 juni in de Hooftzaak koken.

HOOFTPUNTEN HOOFTPUNTEN. Het maandblad van De Hooftzaak. De WMO Adviesraad komt op maandag 8 juni in de Hooftzaak koken. HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak HOOFTPUNTEN Het maandblad van De Hooftzaak In dit nummer: Welkom! 1 Week schema activiteiten 2 3 Activiteiten 4 Wekelijkse activiteiten

Nadere informatie

HOOFTPUNTEN JANUARI 2016 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van De Hooftzaak. Welkom!

HOOFTPUNTEN JANUARI 2016 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van De Hooftzaak. Welkom! HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak HOOFTPUNTEN Het maandblad van De Hooftzaak In dit nummer: Welkom! 1 2 Week schema activiteiten 3 Bijzondere activiteiten 4 Wekelijkse

Nadere informatie

Hooftpunten Juli 2019

Hooftpunten Juli 2019 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten Juli 2019 Het maandblad van de Hooftzaak Wonen Meedoen Ontmoeten inhoud Pagina 2 Pag 3 Pag 4 en 5 Pag 6 Pag 7 Pag 8 en 9

Nadere informatie

HOOFTPUNTEN MEI 2016 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van De Hooftzaak. Welkom!

HOOFTPUNTEN MEI 2016 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van De Hooftzaak. Welkom! HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak HOOFTPUNTEN Het maandblad van De Hooftzaak MEI 2016 In dit nummer: Welkom! 1 Week schema activiteiten 2 3 Bijzondere activiteiten 4

Nadere informatie

Hooftpunten JULI Zomer!! HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak

Hooftpunten JULI Zomer!! HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten Het maandblad van de Hooftzaak JULI 2016 In dit nummer: Welkom! 1 Week schema activiteiten 2 3 Bijzondere activiteiten 4

Nadere informatie

HOOFTPUNTEN NOVEMBER 2015 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van De Hooftzaak. Welkom!

HOOFTPUNTEN NOVEMBER 2015 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van De Hooftzaak. Welkom! HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak HOOFTPUNTEN Het maandblad van De Hooftzaak In dit nummer: Welkom! NOVEMBER 2015 1 2 Week schema activiteiten 3 Bijzondere activiteiten

Nadere informatie

HOOFTPUNTEN JUNI 2016 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Lieve mensen,

HOOFTPUNTEN JUNI 2016 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Lieve mensen, HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak HOOFTPUNTEN Het maandblad van De Hooftzaak JUNI 2016 In dit nummer: Welkom! 1 Week schema activiteiten 2 3 Bijzondere activiteiten 4

Nadere informatie

Activiteitenfolder november 2015

Activiteitenfolder november 2015 Activiteitenfolder november 2015 Wat kunt u deze maand allemaal van ons verwachten? We openen onze deuren waarbij u een kijkje kan nemen achter de schermen van Prinsenhof. Daarnaast hebben we onze maandelijkse

Nadere informatie

DE HOOFTZAAK. Inhoudsopgave

DE HOOFTZAAK. Inhoudsopgave AUGUSTUS 2013 0 Inhoudsopgave 01 Inhoudsopgave, contactgegevens, openingstijden, welkom 02 Wekelijkse activiteiten in de Hooftzaak 03 Nieuws, zondagopening, bijzondere activiteiten, kapster 04 Activiteiteninformatie

Nadere informatie

Vakantie activiteiten & Workshops

Vakantie activiteiten & Workshops Vakantie activiteiten & Workshops Augustus, September, Oktober 2013 De herfstvakantie staat al bijna weer voor de deur! De Kettingkas biedt tijdens deze periode weer leuke en spannende vakantieactiviteiten

Nadere informatie

HOOFTPUNTEN DECEMBER 2015 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van De Hooftzaak. Welkom!

HOOFTPUNTEN DECEMBER 2015 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van De Hooftzaak. Welkom! HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak HOOFTPUNTEN Het maandblad van De Hooftzaak In dit nummer: Welkom! DECEMBER 2015 1 2 Week schema activiteiten 3 Bijzondere activiteiten

Nadere informatie

SEPTEMBER 2013 SEPTEMBER

SEPTEMBER 2013 SEPTEMBER SEPTEMBER 2013 SEPTEMBER 2013 0 Inhoudsopgave 01 Inhoudsopgave, contactgegevens, openingstijden, welkom 02 Wekelijkse activiteiten in de Hooftzaak 03 Nieuws, zondag opening, bijzondere activiteiten 04

Nadere informatie

HOOFTPUNTEN SEPTEMBER 2015 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van De Hooftzaak. Welkom!

HOOFTPUNTEN SEPTEMBER 2015 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van De Hooftzaak. Welkom! HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak HOOFTPUNTEN Het maandblad van De Hooftzaak In dit nummer: Welkom! SEPTEMBER 2015 1 2 Week schema activiteiten 3 Bijzondere 4 activiteiten

Nadere informatie

HOOFTPUNTEN OKTOBER 2014 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. In dit nummer: Het maandblad van De Hooftzaak

HOOFTPUNTEN OKTOBER 2014 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. In dit nummer: Het maandblad van De Hooftzaak HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak In dit nummer: Welkom! 1 Week schema activiteiten 2 3 Activiteiten 4 Feestavond 7 HOOFTPUNTEN Het maandblad van De Hooftzaak OKTOBER

Nadere informatie

HOOFTPUNTEN NOVEMBER 2014 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. In dit nummer: Het maandblad van De Hooftzaak

HOOFTPUNTEN NOVEMBER 2014 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. In dit nummer: Het maandblad van De Hooftzaak HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak In dit nummer: Welkom! 1 Week schema activiteiten 2 3 Activiteiten 4 Wekelijkse activiteiten Vrijwilligers gezocht Column Yvon Samen

Nadere informatie

AKTIVITEITENOVERZICHT

AKTIVITEITENOVERZICHT AKTIVITEITENOVERZICHT nummer 2 FEBRUARI 2019 Mannensoos iedere dinsdagmorgen in de Vurkaomer voor alle mannen 55+ Kom gezellig buurten, kaarten of met gezelschapsspelen meedoen. De tuinploeg gaat eerst

Nadere informatie

Activiteitenfolder maart 2016

Activiteitenfolder maart 2016 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder maart 2016 Openingstijden Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur (keuken sluit om 19.30 uur) Zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur Ontmoetingscentrum

Nadere informatie

Activiteitenfolder oktober 2015

Activiteitenfolder oktober 2015 Activiteitenfolder oktober 2015 Prinsenhof bruist van de activiteiten in oktober! We organiseren deze maand een nieuwe ontmoetingsmiddag met een heerlijke maaltijd, mooie activiteiten bij het verliescafé,

Nadere informatie

1 februari 2019 Gerecht: Bloemkool met een stukje vlees Activiteit: 3D-Kaarten maken, 0,50 per persoon

1 februari 2019 Gerecht: Bloemkool met een stukje vlees Activiteit: 3D-Kaarten maken, 0,50 per persoon Hieronder vind je het menu voor de maand februari. Je bent van harte welkom. Een maaltijd kost 3,00. Om 16:30 uur kun je binnenlopen en om 18:00 uur gaan we eten. Daarnaast is er nog een activiteit, extra

Nadere informatie

Activiteitenfolder december 2015

Activiteitenfolder december 2015 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder december 2015 Aangepaste openingstijden Prinsenhof: 11 december: Gesloten tot 11.30 uur 24 december: Gesloten vanaf 14.00 uur Gesloten: 25,

Nadere informatie

In de maand september staan er weer allerlei leuke activiteiten op het programma.

In de maand september staan er weer allerlei leuke activiteiten op het programma. Beste heer of mevrouw, Voor u ligt de 1 e uitgave van de activiteitenkrant. De komende 2 maanden (september en oktober) zal er een exemplaar bij u in de bus komen te liggen. Het is voor ons een proef en

Nadere informatie

GROEPSBEGELEIDING JEUGD ZORGBUREAU TALENT

GROEPSBEGELEIDING JEUGD ZORGBUREAU TALENT GROEPSBEGELEIDING JEUGD ZORGBUREAU TALENT KOOKCLUB KLEIN 1 KOOKCLUB KLEIN Welkom bij de kookclub klein van Zorgbureau Talent. De kookclub klein is onderdeel van het zorgaanbod van Groepsbegeleiding Jeugd.

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Maandag 10.00 tot 21.30 uur / Inloop de Spil Loop eens binnen bij De Spil voor een kop koffie en een praatje. De krant ligt klaar om gelezen te

Nadere informatie

April, mei en juni Vakantie activiteiten Workshops & Trainingen

April, mei en juni Vakantie activiteiten Workshops & Trainingen April, mei en juni 2013 Vakantie activiteiten Workshops & Trainingen Daar is ie weer! Het nieuwe boekje van de Kettingkas! Je kunt hierin de workshops en de trainingen vinden voor de maanden april, mei

Nadere informatie

VACATURES Shalom Creatief

VACATURES Shalom Creatief VACATURES Creatief Atelier zoekt 2 rechterhanden Creatief bezig zijn voor ca. 4 uur per week Ben je actief met hout of kan je goed schilderen? Dan zijn wij op zoek naar jou. We zoeken twee actieve, creatieve

Nadere informatie

Jan Thijs Seinenhof Diever. Verenigingsleven en recreatieve activiteiten

Jan Thijs Seinenhof Diever. Verenigingsleven en recreatieve activiteiten Jan Thijs Seinenhof Diever Verenigingsleven en recreatieve activiteiten 1 2 Geachte meneer, mevrouw, In deze uitgave van Jan Thijs Seinenhof staat beschreven welke mogelijkheden wij bieden voor vrijetijdsbesteding

Nadere informatie

inhoud blz. 1. Eten 3 2. De maaltijd 4 3. Het bestek 5 4. Planten en dieren 6 5. Uit eten 8 6. Eten in andere landen Dat lust ik niet

inhoud blz. 1. Eten 3 2. De maaltijd 4 3. Het bestek 5 4. Planten en dieren 6 5. Uit eten 8 6. Eten in andere landen Dat lust ik niet Eten inhoud blz.. Eten 3 2. De maaltijd 4 3. Het bestek 5 4. Planten en dieren 6 5. Uit eten 8 6. Eten in andere landen 0 7. Dat lust ik niet. 8. Hap, slik, boem! 2 9. Filmpjes 4 Pluskaarten 5 Bronnen

Nadere informatie

Het Theeblaadje Oktober 2013

Het Theeblaadje Oktober 2013 Het Theeblaadje Oktober 2013 55+ ontmoetingscentrum is een wijklocatie van zorgorganisatie Het Spectrum. Ontmoetingscentrum is in het bijzonder een centrum waar senioren elkaar ontmoeten al dan niet gekoppeld

Nadere informatie

HOOFTPUNTEN OKTOBER 2015 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van De Hooftzaak. Welkom!

HOOFTPUNTEN OKTOBER 2015 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van De Hooftzaak. Welkom! HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak HOOFTPUNTEN Het maandblad van De Hooftzaak In dit nummer: Welkom! OKTOBER 2015 1 2 Week schema activiteiten 3 Bijzondere activiteiten

Nadere informatie

Activiteitenfolder januari 2016

Activiteitenfolder januari 2016 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder januari 2016 Namens iedereen van Ontmoetingscentrum Prinsenhof, wensen wij u een mooi en gelukkig nieuwjaar! Om het nieuwe jaar goed te beginnen,

Nadere informatie

Niet alleen maar samen

Niet alleen maar samen Activiteitenkalender april 2019** Week 14 Maandag 1 april U kunt instappen als beginner of gevorderde bij de ochtend- of de Dinsdag 2 april Woensdag 3 april 10.00-14.00 u Dagopvang Light Vrijwilligers

Nadere informatie

HOOFTPUNTEN HOOFTPUNTEN. Het maandblad van De Hooftzaak APRIL 2015

HOOFTPUNTEN HOOFTPUNTEN. Het maandblad van De Hooftzaak APRIL 2015 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak HOOFTPUNTEN Het maandblad van De Hooftzaak APRIL 2015 In dit nummer: Welkom! 1 Week schema activiteiten 2 Activiteiten 4 Wekelijkse

Nadere informatie

Opdracht 1 Deze week ga je precies bijhouden wat je allemaal eet en drinkt. Dat kun je noteren in je weekmenu, dat je van je juf of meester krijgt.

Opdracht 1 Deze week ga je precies bijhouden wat je allemaal eet en drinkt. Dat kun je noteren in je weekmenu, dat je van je juf of meester krijgt. Opdracht 1 Deze week ga je precies bijhouden wat je allemaal eet en drinkt. Dat kun je noteren in je weekmenu, dat je van je juf of meester krijgt. Opdracht 2 Aten de mensen vroeger hetzelfde als wij nu?

Nadere informatie

HOOFTPUNTEN DECEMBER 2014 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. In dit nummer: Het maandblad van De Hooftzaak

HOOFTPUNTEN DECEMBER 2014 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. In dit nummer: Het maandblad van De Hooftzaak HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak In dit nummer: Welkom! 1 Week schema activiteiten 2 3 Activiteiten 4 HOOFTPUNTEN Het maandblad van De Hooftzaak DECEMBER 2014 In dit

Nadere informatie

activiteitenoverzicht April 19

activiteitenoverzicht April 19 activiteitenoverzicht Cjoe@curtisslaan April 19 Inhoud 1. Nieuws 3 2. Interview 3 3. Activiteitenoverzicht 4 Groepsbegeleiding 4 Inloop Curtisslaan 4 Inloop Ypendael 4 Kerkdienst 4 Met het nieuws de week

Nadere informatie

HOOFTPUNTEN HOOFTPUNTEN. Het maandblad van De Hooftzaak MAART 2015

HOOFTPUNTEN HOOFTPUNTEN. Het maandblad van De Hooftzaak MAART 2015 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak HOOFTPUNTEN Het maandblad van De Hooftzaak MAART 2015 In dit nummer: Welkom! 1 Week schema activiteiten 2 3 Activiteiten 4 Wekelijkse

Nadere informatie

HOOFTPUNTEN HOOFTPUNTEN. Het maandblad van De Hooftzaak

HOOFTPUNTEN HOOFTPUNTEN. Het maandblad van De Hooftzaak HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak HOOFTPUNTEN Het maandblad van De Hooftzaak MEI 2015 In dit nummer: Welkom! 1 Week schema activiteiten 2 3 Activiteiten 4 Wekelijkse

Nadere informatie

Kookclub Klein Gronsveld

Kookclub Klein Gronsveld Kookclub Klein Gronsveld GROEPSBEGELEIDING JEUGD ZORGBUREAU TALENT Kookclub Klein Gronsveld 1 Kookclub Klein Gronsveld Welkom bij de kookclub klein van Zorgbureau Talent. De kookclub klein is onderdeel

Nadere informatie

Goed gevoel activiteit

Goed gevoel activiteit OCMW Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM januari februari maart 2015 Vergeven en vergeten de last van vorig jaar, geen voornemen is beter dan vrede met elkaar We wensen alle bewoners een

Nadere informatie

Uitgave van de Stichting Dorpshuis Halle-Heide nr.23 november 2017 Vrijwilligersfeest geslaagd

Uitgave van de Stichting Dorpshuis Halle-Heide nr.23 november 2017 Vrijwilligersfeest geslaagd Uitgave van de Stichting Dorpshuis Halle-Heide nr.23 november 2017 Vrijwilligersfeest geslaagd Dankzij het optreden van Firma Weijland en het heerlijke buffet Jeu de boules Er was afgesproken, om tot aan

Nadere informatie

Ook het Open Toernooi voorspelt een succes te worden, de inschrijvingen stromen binnen en de maand juli is met mooi tennisweer begonnen.

Ook het Open Toernooi voorspelt een succes te worden, de inschrijvingen stromen binnen en de maand juli is met mooi tennisweer begonnen. Nieuwsbrief Juli 2012 Van de voorzitter Beste leden, De eerste helft van dit seizoen heeft weer wat opmerkelijke hoogtepunten opgeleverd. Op de eerste plaats natuurlijk het kampioenschap en de promotie

Nadere informatie

Januari, februari en maart Vakantie activiteiten Trainingen & Workshops

Januari, februari en maart Vakantie activiteiten Trainingen & Workshops Januari, februari en maart 2013 Vakantie activiteiten Trainingen & Workshops We gaan vol goede zin weer beginnen aan een nieuw jaar: 2013! Je kunt in dit eerste boekje van 2013 de nieuwe trainingen, workshops

Nadere informatie

Eetgewoonten van schoolkinderen Vragenlijst voor kinderen

Eetgewoonten van schoolkinderen Vragenlijst voor kinderen september 2003 Eetgewoonten van schoolkinderen Vragenlijst voor kinderen 630101 Hoe vul je de vragenlijst in? Beste leerling, Deze vragenlijst gaat over voeding. We willen graag weten hoe je daarover denkt.

Nadere informatie

Maaltijden. Broodmaaltijd. Meer weten?

Maaltijden. Broodmaaltijd. Meer weten? Maaltijden Maaltijden Wilt u genieten van een heerlijke verantwoorde maaltijd? Dat kan! In deze folder leest u meer informatie over het gebruiken en/of afnemen van maaltijden bij Driezorg. Broodmaaltijd

Nadere informatie

Vakantie activiteiten Trainingen & Workshops

Vakantie activiteiten Trainingen & Workshops Vakantie activiteiten Trainingen & Workshops Oktober, November en December 2012 De herfstvakantie staat al bijna weer voor de deur! De Kettingkas biedt tijdens deze periode weer leuke en spannende vakantieactiviteiten

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM. Oktober november december 2015 OKTOBER

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM. Oktober november december 2015 OKTOBER ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM Oktober 2015 OKTOBER Gezondheidsconsult Een verpleegkundige is elke laatste donderdag van de maand van 11 uur tot 12 uur in het dienstencentrum aanwezig. Het gezondheidsconsult

Nadere informatie

Jubileumfeest Agnietenkapel

Jubileumfeest Agnietenkapel Nieuwsbrief April Nummer 3 Het Bruisnest is een ontwikkelingsplaats waar mensen zijn of haar kwaliteiten en talenten kan inzetten om zo te groeien naar een plek in de maatschappij. Wil je meer weten ga

Nadere informatie

HOOFTPUNTEN HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak MEI In dit nummer:

HOOFTPUNTEN HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak MEI In dit nummer: HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak HOOFTPUNTEN Het maandblad van De Hooftzaak MEI 2014 In dit nummer: Welkom! 1 Weekschema Activiteiten Cadeauwinkel Bijzondere activiteiten

Nadere informatie

activiteitenoverzicht Mei 19

activiteitenoverzicht Mei 19 activiteitenoverzicht Cjoe@curtisslaan Mei 19 Inhoud 1. Nieuws 3 2. Interview 3 3. Activiteitenoverzicht 4 Groepsbegeleiding 4 Inloop Curtisslaan 4 Inloop Ypendael Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Kerkdienst

Nadere informatie

Het Theeblaadje Juni 2015

Het Theeblaadje Juni 2015 Het Theeblaadje Juni 2015 Het Theehuis is een wijklocatie van zorgorganisatie Het Spectrum. Het is een gezellig ontmoetingscentrum voor 55-plussers waar diverse activiteiten plaatsvinden. Het Theehuis

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Augustus 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Augustus 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten Augustus 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

STEENSOEP OMA VERTELT EEN VERHAAL

STEENSOEP OMA VERTELT EEN VERHAAL Hotel Hallo - Thema 6 Hallo opdrachten STEENSOEP 1. Knip de strip. Strip Knip de strip los langs de stippellijntjes. Leg de stukken omgekeerd en door elkaar heen op tafel. Draai de stukken weer om en leg

Nadere informatie

Januari t/m Maart. Vakantie Activiteiten Workshops Trainingen

Januari t/m Maart. Vakantie Activiteiten Workshops Trainingen Januari t/m Maart 2012 Vakantie Activiteiten Workshops Trainingen De voorjaarsvakantie komt er al weer aan! De Kettingkas biedt tijdens deze periode weer leuke en spannende vakantieactiviteiten aan. Ook

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien.

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien. Recreatieprogramma Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010 Hollywood Camping De Veerhoeve Veerweg 48 4471 NC Wolphaartsdijk tel. (0113) 581155 www.deveerhoeve.nl info@deveerhoeve.nl Theater Met Otto,

Nadere informatie

ALFA A ANTWOORDEN STER IN LEZEN

ALFA A ANTWOORDEN STER IN LEZEN STER IN LEZEN ALFA A LES 1: NAAR SCHOOL 1 Ziek 1 b 2 3 b 4 a a B maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag C Dit is een vraag Hoe gaat het? Het gaat wel. En met jou? Waarom kom je niet?

Nadere informatie

Nieuwsflits: Augustus 2014

Nieuwsflits: Augustus 2014 Nieuwsflits: Augustus 2014 MEER! met elkaar is een plek waar vrouwen van alle nationaliteiten en leeftijden elkaar kunnen ontmoeten. Waar veel vrijwilligers actief zijn. Waar je elkaar kunt steunen, jezelf

Nadere informatie

Restaurant t Trefpunt Menu September 2015

Restaurant t Trefpunt Menu September 2015 Restaurant t Trefpunt Menu September 2015 Warme maaltijd van 12.00-13.30 uur Vanaf 7 september 2015 ook van 17.30-19.00 uur Reservering niet nodig wel gewenst St. Elisabeth wenst u smakelijk eten! Voor

Nadere informatie

Restaurant t Trefpunt Menu september 2014

Restaurant t Trefpunt Menu september 2014 Restaurant t Trefpunt Menu september 2014 Warme maaltijd van 12.00-13.00 uur Reservering niet nodig St. Elisabeth wenst u smakelijk eten! U bent ook welkom voor ontbijt of avondmaaltijd (brood). Voor speciale

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15 Activiteiten Walcheren September 15 zon 30aug Rondje fietsen op Walcheren Zou je best eens een mooie fietstocht willen maken, maar doe je dat liever niet alleen? Fiets dan mee! We gaan een tocht maken

Nadere informatie

Wijkcentrum De Gasterij

Wijkcentrum De Gasterij Wijkcentrum De Gasterij Wat gezellig dat u gekomen bent Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf een activiteit.

Nadere informatie

~~Weekly Diary 23~~ [social_share]

~~Weekly Diary 23~~ [social_share] ~~Weekly Diary 23~~ [social_share] Er is alweer een week voorbij, normaal zet ik deze blogitem op zondag online dus deze ene keer een dagje later. Het was een fijne week, met veel zon, een verjaardag bezoekje,

Nadere informatie

PROGRAMMA Samen eten Keramieken Individuele laptop/tablet les

PROGRAMMA Samen eten Keramieken Individuele laptop/tablet les PROGRAMMA Samen eten Verschillende koks uit de buurt koken, we drinken een glas wijn en nemen het leven door. Datum: Iedere 2 e vrijdag van de maand Tijd: vanaf 17.00 uur tot ± 21.00 uur Prijs: 17,50 (incl.

Nadere informatie

Februari FEBRUARI 2014

Februari FEBRUARI 2014 Februari 2014 Inhoudsopgave Inhoudsopgave, contactgegevens van de Hooftzaak... 1 Openingstijden van de Hooftzaak... 1 Wekelijkse activiteiten in de Hooftzaak... 2 Zondag opening... 3 Activiteiten informatie...

Nadere informatie

Arrangementen vanaf 5 personen: Training 12min, kwalificatie 12min, finale 12min, met gridstart Kwalificatie 12min, 30min, race met gridstart

Arrangementen vanaf 5 personen: Training 12min, kwalificatie 12min, finale 12min, met gridstart Kwalificatie 12min, 30min, race met gridstart Kart arrangementen Groepen die de strijd onderling willen aangaan en meer dan het rijden van losse heats alleen, kunnen zelf hun Grand-Prix samenstellen aan de hand van de volgende prijzen. Voor de betreffende

Nadere informatie

Uitgave van Nijmeegs Welzijn Doven - 3 e jaargang nummer 13

Uitgave van Nijmeegs Welzijn Doven - 3 e jaargang nummer 13 Uitgave van Nijmeegs Welzijn Doven - 3 e jaargang 2011 - nummer 13 VERBOUWING = GESLAAGD Iedereen die op 3 september op NWD is geweest, vindt de ruimte echt supergezellig en mooi! Dus als je het nog niet

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin.

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 61 61 REGELS 1 Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 1 Ik woon met mijn gezin in een rijtjeshuis met vier slaapkamers. 2 De vijf appartementen in deze flat zijn heel klein. 3 Hij heeft een groot huis

Nadere informatie

VACATURES Product Atelier

VACATURES Product Atelier VACATURES Product Atelier Atelier zoekt 2 rechterhanden Creatief bezig zijn voor ca. 4 uur per week Ben je actief met hout of kan je goed schilderen? Dan zijn wij op zoek naar jou. We zoeken twee actieve,

Nadere informatie

Programma van: t Koetshuis

Programma van: t Koetshuis Programma van: t Koetshuis Voorwoord 't Koetshuis 't Koetshuis is een activiteitencentrum gelegen in een mooie tuin aan de Vliet in Den haag. Wij bieden leuke activiteiten aan voor cliënten van Stichting

Nadere informatie

Woensdag 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten

Woensdag 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten Activiteitenkrant augustus 2015 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten Bij Pannenkoekenboerderij De Ponthoeve in Vianen Kijk voor meer informatie in deze krant. ZOMERMARKT 2015 GROOT SUCCES. Mooi

Nadere informatie

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Aanvang: 16:00 uur Einde: 20:30 uur Zaal open vanaf 15:30 uur. Uw bijdrage: 15,00. Deze uitnodiging is alléén voor onze vaste

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Dit is de nieuwsbrief van Praktijk de Regenboog. Via regelmatige nieuwsbrieven willen wij u als ouder, collega of andere geïnteresseerde op de hoogte houden van het laatste nieuws.

Nadere informatie