Verslag buurtschouw 't Lage van de Weg, 15 april 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verslag buurtschouw 't Lage van de Weg, 15 april 2015"

Transcriptie

1 Verslag buurtschouw 't Lage van de Weg, 15 april 2015 Meldingen direct uit te voeren Opm: Het gehele tegelpad van de Lageweg vertoont gebreken. Op meerdere plaatsen is er sprake van verzakte trottoirtegels door wortelopdruk. Met name einde Lageweg westzijde is erg slecht. Antw: Tijdens de schouw is dit eveneens opgemerkt. De verzakkingen worden hersteld. Er is echter ook geconstateerd dat stoeptegels op repeterende afstanden verzakt zijn als gevolg van het plaatsen van feestverlichting. Wellicht is hiervoor een andere constructie te bedenken. Opm: Ergernis over een afvalberg rechts bij het betreden van het speelveldje. Aan het eind van de sloot wordt sinds een aantal jaren takken en andere vuilnis van verschillende huiseigenaren gedeponeerd. Ieder jaar wordt de hoop groter en de vuilnis uitgebreider. Antw: Aan dorpsbelangen wordt geadviseerd bewoners erop te wijzen om als buurt gezamenlijk verantwoordelijkheid te dragen voor een leefbare, schone en prettige omgeving. Iedereen kan takken aanmelden voor de takkenroute en/of grof vuil route of de takken afvoeren naar de vuilstort. Opm: In de groenstrook tussen de Lageweg en het trottoir bevinden zich lage struiken. In de loop van de zomerperiode gaat het groen erg over het trottoir heen hangen. Ook van de andere kant groeit het gras het trottoir op, waardoor er soms een strook van slechts twee tegels over blijft. Antw: Indien het groen een belemmering gaat vormen voor het begaan van het trottoir kunt u de afd. Groen van de gemeente bellen die vervolgens actie gaat ondernemen. Opm: Het perceel gras achter de Ossegang moet nodig gemaaid. Het gras staat erg hoog en zaden gaan overwaaien naar de aangrenzende tuinen. Antw: Novo erkent dit en geeft aan dat de trekker momenteel in onderhoud is. Zodra deze retour is wordt het gras gemaaid. Opm: Er bevindt zich veel zwerfvuil in de bermen en sloten van Bovenhuizen, met name veroorzaakt door schooljeugd van en naar de beide HHC's. Een ooit toegezegde blikvanger bij de rotonde is er nooit gekomen. Antw: Er wordt een blikvanger geplaatst. Zwerfvuil kan overigens altijd gemeld worden bij de gemeente die vervolgens actie onderneemt. Opm: Bloembakken Bovenhuizen, zijde Streeksterweg moeten bijgewerkt worden. Antw: Bloemvakken worden in blok geknipt en de taxus wordt in hoogte teruggebracht.

2 Opm: Bij extreme regenval is er sprake van wateroverlast aan de Lageweg ter hoogte van nr. 63. Antw: Ter plekke is een verzakking in de bestrating geconstateerd. Er wordt onderzocht wat hiervan de oorzaak is, en afhankelijk van het geconstateerde probleem wordt op korte of langere tijd herstel uitgevoerd. Opm: Verstopte kolk Lageweg ter hoogte van nr. 6. Antw: Inspectie hiervan wordt uitgevoerd. Op basis van de bevindingen zullen herstelwerkzaamheden verricht worden. Opm: De tegelpaden van de Lageweg zijn niet aan weerszijden even goed te belopen met een rollator omdat de breedte dit niet toelaat. Antw: Op een aantal plaatsen aan de Lageweg is sprake van overgroei. Aan de bewoners van deze percelen wordt een brief gestuurd met het verzoek de overhangende beplanting te snoeien. Meldingen waarover intern overleg plaats moet vinden en waarop teruggekomen wordt Opm: Plantenstroken Lageweg vanaf nr. 75 zijn in slechte staat met af en toe nog een roos. Door jarenlang schoonkrabben is er veel grond meegenomen waardoor laagten in de stroken ontstaan en er water blijft staan. Antw: Met de afd. Groen wordt besproken of hier nieuwe beplanting voor terug kan komen. Opm: Essen aan de Lageweg verschillen veel van elkaar qua omvang en hoogte. Is er sprake van ziekte? Kunnen deze bomen beter worden onderhouden? Goed snoeien voorkomt het afbreken van takken wat momenteel niet ondenkbaar is wanneer je met de auto een andere auto moet passeren. Antw: Hierover zal overleg plaatsvinden met de afd. Groen. Opm: Veel kuilen in de Ossegang. Ter hoogte van nr. 8 houdt de wal de weg niet, loopt weg richting de sloot. Ter hoogte van nr. 12a verzakking rondom inspectieput. Aan het begin van de weg heeft ooit een gat gezeten dat hersteld is. Zand eronder zakt weer weg en moet opnieuw aangevuld worden. Antw: Dit wordt ter beoordeling aan de wegbeheerder van de gemeente voorgelegd. Opm: Ter hoogte van Bovenhuizen nr. 8 zijn met de storm vele bomen omgewaaid. Deze waren beeldbepalend en het ziet er kaal uit. Worden hier nieuwe bomen geplaatst?

3 Antw: Op dit moment kan daar nog niets met zekerheid over gezegd worden. In elk geval moet kritisch gekeken worden naar de aanwezige kabelstrook ter plaatse. Opm: De rioolproblematiek Ossegang/Lageweg blijft onderverminderd aanwezig. Antw: Er wordt onderzocht of het mogelijk is een scharnier/kantelklep te gebruiken in de inspectieput om zo stankoverlast te voorkomen. Opm: Er bevindt zich een richel bij de overgang Ossegang naar het nieuw geasfalteerde stuk wegdek Bovenhuizen. Antw: Er wordt een meting verricht of deze richel wel of niet acceptabel is en indien nodig vindt herstel plaats. Meldingen die niet worden gehonoreerd in verband met budget en/of beleid Opm: Ergernis over hondenpoep. Antw: Het beleid dat de gemeente hier tot nu toe hanteert voorziet voornamelijk in communicatie. Om die reden kan er niet handhavend worden opgetreden. Er wordt een pilot gehouden op twee plaatsen in de gemeente. Hier gaat men bakken en plastic zakken plaatsen om overlast door hondenpoep te verminderen. Mocht dit tot een succes leiden, dan zou dit eventueel op meerdere plaatsen gerealiseerd kunnen worden. Vooralsnog wordt aan dorpsbelangen geadviseerd bewoners erop te wijzen om als buurt gezamenlijk verantwoordelijkheid te dragen voor een leefbare, schone en prettige omgeving. Opm: De uitstraling van de staatlantaarns is erg gedateerd. Ze hebben geen vriendelijke aanblik. Antw: Op het moment dat masten niet afgeschreven zijn worden ze niet vervangen. De masten hebben een levensduur van 40 jaar en staan er nu 30 jaar. Dat betekent dat deze masten nog 10 jaar zullen blijven staan. Opm: Wanneer de gemeente maait 'vliegt' het gras alle kanten uit. Daarnaast laten banden grassporen achter. Antw: Er wordt gemaaid met machines zonder opvangbakken. Voor het vegen na het maaien zijn geen financiële middelen beschikbaar. Aan het nalaten van grassporen valt moeilijk te ontkomen. Het profiel van de banden houdt het gras vast en dit laat tijdens het rijden los. Medewerkers worden er wel op geattendeerd hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.

4 Opm: In de plantvakken in de gehele buurt bestaat totaal geen eenheid. Antw: Er wordt geen nieuwe beplanting aangebracht i.v.m. het beschikbare budget. De bestaande beplanting wordt rondom en lager gesnoeid. Opm: Beplanting rond rotonde is slechts één maand in het jaar een mooi aangezicht wanneer de narcissen bloeien. Is het mogelijk de binnenkomst van het dorp het gehele jaar door met beplanting te verfraaien? Antw: De rotonde is geen eigendom van de gemeente en om die reden wordt er dan ook geen beplanting aangebracht. Opm: Vanuit de Ossegang is er slecht zicht op de weg naar rechts. Voor een goed zicht is men genoodzaakt de kruising een stukje op te rijden met de nodige risico's. Bijkomend probleem is dat er op de kruising vaak veel auto's geparkeerd staan omdat in de Ossegang niet geparkeerd kan worden. De situatie wordt daardoor onoverzichtelijk. Ooit heeft hier een spiegel gehangen. Kan deze opnieuw geplaatst worden? Antw: Naar het huidige beleid wordt er geen nieuwe spiegel geplaatst. Opm: Secundaire weg van Usquert naar Uithuizen: wel verwijzing naar rechts, Bovenhuizen nr. 2 en 4. Geen verwijzing naar links, nr. 6, 8 en 10. Deze adressen zijn niet altijd goed te vinden. Kan er een bordje geplaatst worden met een verwijzing? Antw: Omdat de nummers 2 en 4 niet goed te vinden zijn is daarvoor een verwijzing gekomen. Het bord Bovenhuizen zelf is duidelijk zichtbaar. Er wordt dan ook geen verwijzing geregeld voor de andere huisnummers. Opm: In het voetpad naar de rotonde liggen grote tegels die wat afbrokkelen. Antw: Er is in lichte mate oneffenheid aangetroffen bij een paar betonplaten. Hier wordt vooralsnog niets aan gedaan. Opm: Vrachtwagens, landbouwverkeer en bussen denderen met veel te hoge snelheid door Bovenhuizen. Bovenhuizen is onderdeel van de fietsroute van en naar HHC. Dit zorgt regelmatig voor levensgevaarlijke situaties. Antw: Uit tellingen in het verleden blijkt niet dat er veel te hard wordt gereden. Wellicht moet er opnieuw een aanvraag ingediend worden voor een nieuwe telling. Opm: Wanneer je moeilijk ter been bent en afhankelijk van een rollator heb je op de Lageweg regelmatig met obstakels te maken. Ten eerste staan er vrijwel constant auto's geparkeerd op het trottoir waardoor het trottoir niet gebruikt kan worden waar het toe dient. Ten tweede worden de containers van de eerste tien woningen geplaatst voor huisnr. 4. Wanneer deze na het legen slordig worden teruggezet, of komen te vallen, is het trottoir voor een hulpbehoevend persoon niet toegankelijk. Antw: Wanneer auto s op het trottoir geparkeerd staan kan men de politie inschakelen. Wanneer het een buurtgenoot betreft, dan zou men deze persoon daarop aan kunnen spreken.

5 Als containers netjes aan de weg worden geplaatst worden ze op dezelfde wijze en plek teruggezet. Bewoners zijn zelf verantwoordelijk voor hun huisvuil container.

Eindrapportage buurtschouw Usquert, Streeksterweg, Hoofdstraat, Provincialeweg + alles ten

Eindrapportage buurtschouw Usquert, Streeksterweg, Hoofdstraat, Provincialeweg + alles ten Eindrapportage buurtschouw Usquert, Streeksterweg, Hoofdstraat, Provincialeweg + alles ten zuiden van deze straten, Tuinbouwpad en Lutjebos, februari 2014 Klacht/melding Uitgevoerd Niet uitgevoerd opmerking

Nadere informatie

Buurtschouw Uithuizermeeden, tussen Bergsmastraat en Tuinbouwweg, ten zuiden van Hoofdstraat, incl. Havenweg en Oosternielandsterweg, 9 juli 2014

Buurtschouw Uithuizermeeden, tussen Bergsmastraat en Tuinbouwweg, ten zuiden van Hoofdstraat, incl. Havenweg en Oosternielandsterweg, 9 juli 2014 Buurtschouw Uithuizermeeden, tussen Bergsmastraat en Tuinbouwweg, ten zuiden van Hoofdstraat, incl. Havenweg en Oosternielandsterweg, 9 juli 2014 Meldingen direct uit te voeren Opm: Op diverse plaatsen

Nadere informatie

Verslag buurtschouw Zandeweer, Eppenhuizen, Doodstil, 12 oktober 2016

Verslag buurtschouw Zandeweer, Eppenhuizen, Doodstil, 12 oktober 2016 Verslag buurtschouw Zandeweer, Eppenhuizen, Doodstil, 12 oktober 2016 Meldingen direct uit te voeren Opm: Worden gaten en kuilen naast de weg en in de bermen door middel van reguliere rondes geïnspecteerd?

Nadere informatie

Buurtschouw Herdersveld, 22 mei 2015

Buurtschouw Herdersveld, 22 mei 2015 Buurtschouw Herdersveld, 22 mei 2015 Inleiding Op 22 mei 2015 is de derde buurtschouw uitgevoerd. De twee eerdere zijn gehouden in januari 2014 en april 2013. In november 2014 is een enquête gehouden over

Nadere informatie

Eindrapportage buurtschouw Uithuizermeeden, Hoofdstraat + Torenbuurt + noordzijde Hoofdstraat, juni 2014

Eindrapportage buurtschouw Uithuizermeeden, Hoofdstraat + Torenbuurt + noordzijde Hoofdstraat, juni 2014 Eindrapportage buurtschouw Uithuizermeeden, Hoofdstraat + Torenbuurt + noordzijde Hoofdstraat, juni 2014 Klacht/melding Uitgevoerd Niet uitgevoerd opmerking Er worden veel klachten geuit over onkruid tussen

Nadere informatie

Verslag buurtschouw Usquert, overige straten (Westzijde), 6 juli 2016

Verslag buurtschouw Usquert, overige straten (Westzijde), 6 juli 2016 Verslag buurtschouw Usquert, overige straten (Westzijde), 6 juli 2016 Meldingen direct uit te voeren Opm: Kan er meer rekening gehouden worden met eenheid van bestrating en verlichting in het dorp (er

Nadere informatie

Burgerschouw wijk 5 Middengebied (donderdag-ploeg)

Burgerschouw wijk 5 Middengebied (donderdag-ploeg) Burgerschouw wijk 5 Middengebied (donderdag-ploeg) 18-5-2017 Inleiding Op 18 mei 2017 heeft de 1e burgerschouw van 2017 in de wijk Middengebied (Westelijk gedeelte) plaatsgevonden. In overleg met de deelnemers

Nadere informatie

Dorpsschouw Nieuw-Amsterdam/Veenoord Rapportage Juni 2013

Dorpsschouw Nieuw-Amsterdam/Veenoord Rapportage Juni 2013 Dorpsschouw Nieuw-Amsterdam/Veenoord Rapportage Juni 2013 Op dinsdagavond 18 juni 2013 heeft een delegatie van Plaatselijk Belang Nieuw- Amsterdam/Veenoord een dorpsschouw gehouden. Ook vertegenwoordigers

Nadere informatie

Verslag buurtschouw Kantens, 22 maart 2017

Verslag buurtschouw Kantens, 22 maart 2017 Verslag buurtschouw Kantens, 22 maart 2017 Meldingen direct uit te voeren Opm: Aan de ingang van het Kantsterbos aan de Bredeweg staan twee tegenstrijdige borden: een gebodsbord alleen voor wandelaars

Nadere informatie

Volksbelang: Midden tussen haar klanten

Volksbelang: Midden tussen haar klanten Zorgeloos tuinieren Volksbelang: Midden tussen haar klanten Zorgeloos huren en wonen, dat is waar Volksbelang voor staat. Als sociale organisatie die midden tussen haar klanten staat, vindt Volksbelang

Nadere informatie

WOM zorgt voor het weghalen van de container. Deze is inmiddels verwijderd. Aan de buitenkant van het hek is inmiddels gemaaid en gesnoeid.

WOM zorgt voor het weghalen van de container. Deze is inmiddels verwijderd. Aan de buitenkant van het hek is inmiddels gemaaid en gesnoeid. 9 oktober 2007 5 december 2007 6 juni 2008 25 juni 2008 Opmerkingen Tot de bouwvak krijgen de kunstenaars de tijd om het plantvak te beplanten. Als het dan niet gebeurd is, wordt het betegeld en wordt

Nadere informatie

Meldingen direct uit te voeren

Meldingen direct uit te voeren Verslag buurtschouw Uithuizermeeden, gebied tussen Bergsmastraat en Tuinbouwweg ten zuiden van Hoofdstraat, incl. Havenweg en Oosternielandsterweg, 21 december 2016 Meldingen direct uit te voeren Opm:

Nadere informatie

Kwaliteit openbare ruimte Nijmegen Het Marikenniveau

Kwaliteit openbare ruimte Nijmegen Het Marikenniveau Kwaliteit openbare ruimte Nijmegen Het Marikenniveau Wat kunnen bewoners en ondernemers verwachten van het basisniveau van onderhoud? Voor participatie Een veilige, toegankelijke openbare ruimte waar mensen

Nadere informatie

Nijmegen. schoon, heel & veilig?!

Nijmegen. schoon, heel & veilig?! Nijmegen schoon, heel & veilig?! INHOUDSOPGAVE Verharding 1. Heel en veilig - rijbaan 2. Heel en veilig - trottoirs en fietspaden 3. Schoon - onkruid op verharding 4. Schoon - zwerfvuil op verharding en

Nadere informatie

Burgerschouw wijk 4 Oost-Souburg en Ritthem

Burgerschouw wijk 4 Oost-Souburg en Ritthem Burgerschouw wijk 4 Oost-Souburg en Ritthem 29-3-2017 Inleiding Op 29 maart 2017 heeft de 1e burgerschouw 2017 in de wijk Oost-Souburg en Ritthem plaatsgevonden. In overleg met de deelnemers is besloten

Nadere informatie

Dorpsraad komt naar je toe.. Bezoek Centrum-Noord

Dorpsraad komt naar je toe.. Bezoek Centrum-Noord Dorpsraad komt naar je toe.. Bezoek Centrum-Noord Zaterdag 6 mei 2017 1 Algemeen Op zaterdag 6 mei heeft de Dorpsraad een bezoek gebracht aan het centrumnoord, het gebied is begrensd door de Hoofdweg,

Nadere informatie

Burgerschouw wijk 5 Middengebied (woensdag-ploeg)

Burgerschouw wijk 5 Middengebied (woensdag-ploeg) Burgerschouw wijk 5 Middengebied (woensdag-ploeg) 10-5-2017 Inleiding Op 10 mei 2017 heeft de 1e burgerschouw van 2017 in de wijk Middengebied (Oostelijk gedeelte) plaatsgevonden. Er kon een nieuwe deelnemer

Nadere informatie

Verslag en resultaten Burgerschouw wijk 2 en 3 Groot-Lammerenburg,

Verslag en resultaten Burgerschouw wijk 2 en 3 Groot-Lammerenburg, Verslag en resultaten Burgerschouw wijk en 3 Groot-Lammerenburg, 14-3-018 Inleiding Op 14 maart 018 heeft de 1e burgerschouw 018 in de wijk Groot-Lammerenburg plaatsgevonden. Na twee suggesties die door

Nadere informatie

Areaal beheer 2012 Meldingen dorpsplatform Oudkarspel De Spoorstraat hebben wij niet beoordeeld omdat we deze straat als een apart project zien

Areaal beheer 2012 Meldingen dorpsplatform Oudkarspel De Spoorstraat hebben wij niet beoordeeld omdat we deze straat als een apart project zien Areaal beheer 2012 Meldingen dorpsplatform Oudkarspel De Spoorstraat hebben wij niet beoordeeld omdat we deze straat als een apart project zien Kruispunt Liefdelaan/Voorburggracht Nr. 1 Kruispunt Liefdelaan/Voorburggracht.

Nadere informatie

Verslag en resultaten Burgerschouw wijk 5 Middengebied (donderdag-ploeg)

Verslag en resultaten Burgerschouw wijk 5 Middengebied (donderdag-ploeg) Verslag en resultaten Burgerschouw wijk 5 Middengebied (donderdag-ploeg) 5-4-2018 Inleiding Op 5 april 2018 heeft de 1e burgerschouw van 2018 in de wijk Middengebied (Westelijk gedeelte) plaatsgevonden.

Nadere informatie

Verslag en resultaten. Burgerschouw wijk 1 Paauwenburg

Verslag en resultaten. Burgerschouw wijk 1 Paauwenburg Verslag en resultaten Burgerschouw wijk 1 Paauwenburg 6-9-2017 Inleiding Op 6 september 2017 heeft de 2e burgerschouw 2017 in de wijk Paauwenburg plaatsgevonden. In overleg met de deelnemers is besloten

Nadere informatie

Verslag en resultaten. Burgerschouw wijk 5 Middengebied

Verslag en resultaten. Burgerschouw wijk 5 Middengebied Verslag en resultaten Burgerschouw wijk 5 Middengebied 04-10-2018 Inleiding Op donderdag 4 oktober 2018 heeft de tweede burgerschouw van 2018 in de wijk Middengebied tussen de Willem Klooslaan en de President

Nadere informatie

Verslag en resultaten. Burgerschouw wijk 4 Souburg en Ritthem

Verslag en resultaten. Burgerschouw wijk 4 Souburg en Ritthem Verslag en resultaten Burgerschouw wijk 4 Souburg en Ritthem 21-3-2018 Inleiding Op 21 maart 2018 heeft de eerste burgerschouw van 2018 in de wijk Souburg en Ritthem plaatsgevonden. In overleg met de deelnemers

Nadere informatie

U en uw woonomgeving. Samen maken we er iets moois van

U en uw woonomgeving. Samen maken we er iets moois van U en uw woonomgeving Samen maken we er iets moois van Wonen doe je niet alleen. U heeft altijd te maken met uw woonomgeving. Rekening houden met elkaar en begrip tonen zijn daarbij erg belangrijk. Leystromen

Nadere informatie

Verslag en resultaten Burgerschouw wijk 5 Middengebied (woensdag-ploeg)

Verslag en resultaten Burgerschouw wijk 5 Middengebied (woensdag-ploeg) Verslag en resultaten Burgerschouw wijk 5 Middengebied (woensdag-ploeg) 27-9-2017 Inleiding Op 27 september 2017 heeft de 2e burgerschouw in de wijk Middengebied (Oostelijk gedeelte) plaatsgevonden. Er

Nadere informatie

G EMEENTE. Samenleven. in de buitenruimte

G EMEENTE. Samenleven. in de buitenruimte G EMEENTE Samenleven in de buitenruimte Wethouder Jan Overweg De openbare ruimte is van ons allemaal. Dus hoe mooi zou het zijn als iedereen in Leusden zich verantwoordelijk voelt voor zijn of haar woonomgeving.

Nadere informatie

Overzicht aandachtspunten uit de wijkschouw Hindeloopen d.d

Overzicht aandachtspunten uit de wijkschouw Hindeloopen d.d Overzicht aandachtspunten uit de wijkschouw Hindeloopen d.d. 13-11-2017 1. Veel onkruid tussen de kinderkopjes t Oost 10. Dit wordt aangepakt. Zie verder punt 24. week 10 2 Eeltje Fokkes brug leuning los,

Nadere informatie

> Onderhoud van de tuin. De tuin: tips en regels

> Onderhoud van de tuin. De tuin: tips en regels > Onderhoud van de tuin De tuin: tips en regels > Inhoudsopgave 1 De tuin: tips en regels 3 Een tuin die bij u past 4 Verplichtingen huurder 7 Bomen en struiken 10 Hagen, schuttingen en hekken 12 Schuurtjes

Nadere informatie

Uitwerking reactieformulieren voetpad Ganshoeksingel en KGA-straat e.o.

Uitwerking reactieformulieren voetpad Ganshoeksingel en KGA-straat e.o. Uitwerking reactieformulieren voetpad Ganshoeksingel en KGA-straat e.o. Reactie water Sticker nr. Blauw 141 144, 145 en 146 4 1 2 40 38, 39, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 73, 77 en 83, 98, 72, 84, 76, 89, 85

Nadere informatie

W.J. de Oude. 1. Algemene informatie over de schouw: Er is geschouwd op twee locaties: 1) Nieuwemeerdijk (domeinen) 2) Koekoekslaan

W.J. de Oude. 1. Algemene informatie over de schouw: Er is geschouwd op twee locaties: 1) Nieuwemeerdijk (domeinen) 2) Koekoekslaan Verslag bewonersschouw Cluster Beheer en Onderhoud Verslag van Bewonersschouw Vergaderdatum 10 oktober 2012 Aanwezig Gemeente Haarlemmermeer & Dorpsraad Buitenkaag Afwezig met kennisgeving Afwezig zonder

Nadere informatie

Ideeën en acties lunchbijeenkomst

Ideeën en acties lunchbijeenkomst Ideeën en acties lunchbijeenkomst PANEEL ANALYSE Reactie Actie Opnemen in DO Bleek uithoek gaat daar ook iets gebeuren? Geen aantrekkelijke inrichting ap Bijzerwetering -> noordzijde: Veel beton, wandelen

Nadere informatie

gevraagd om een bushokje richting Etten-leur voor de nonnen en overige bezoekers en gebruikers richting Ettenleur

gevraagd om een bushokje richting Etten-leur voor de nonnen en overige bezoekers en gebruikers richting Ettenleur Stichting Wijkraad Buitengebied Breda Zuid-West Secretariaat Rithsestraat 187 4838 GA Breda + 31 765200785 www.wijkraadbredazw.nl info@wijkraadbredazw.nl wijkschouw 2007 Liesbos Probleem suggestie Wateroverlast

Nadere informatie

Schouwrapport openbare ruimte Hoekwierde 15 oktober 2011 Aanvulling 12 november 2011. Paul Weber Alfred Kok Ton Huijz

Schouwrapport openbare ruimte Hoekwierde 15 oktober 2011 Aanvulling 12 november 2011. Paul Weber Alfred Kok Ton Huijz Schouwrapport openbare ruimte Hoekwierde 15 oktober 2011 Aanvulling 12 november 2011 Paul Weber Alfred Kok Ton Huijz Achtergrond en doel van deze schouw. In oktober 2009 is door de gemeente in de Hoekwierde

Nadere informatie

Dorps/wijkbelangenvereniging: Dorps/wijkschouw datum: 21 juni 2018 Aanwezig: Dorpsbelangen RAS en Gemeente Noordenveld.

Dorps/wijkbelangenvereniging: Dorps/wijkschouw datum: 21 juni 2018 Aanwezig: Dorpsbelangen RAS en Gemeente Noordenveld. Dorps/wijkbelangenvereniging: Dorps/wijkschouw datum: 21 juni 2018 Aanwezig: Dorpsbelangen RAS en. Opmerkingen vooraf: Rasvisie is goed geland bij de gemeente. 19 juli 15 tot 16.30 uur vervolg RAS visie

Nadere informatie

RESULTATEN ENQUETE NIEUW WALDECK. Italiaanse buurt

RESULTATEN ENQUETE NIEUW WALDECK. Italiaanse buurt RESULTATEN ENQUETE NIEUW WALDECK Italiaanse buurt Doel van het onderzoek was een peiling hoe de buurt door de bewoners wordt beleefd, welke contacten men heeft, en wat men graag verbeterd wil zien. In

Nadere informatie

Buurtschouw Uithuizermeeden, Hoofdstraat, Torenbuurt, Hoofdstraat noordzijde, 26 juni 2014

Buurtschouw Uithuizermeeden, Hoofdstraat, Torenbuurt, Hoofdstraat noordzijde, 26 juni 2014 Buurtschouw Uithuizermeeden, Hoofdstraat, Torenbuurt, Hoofdstraat noordzijde, 26 juni 2014 Meldingen direct uit te voeren Er worden veel klachten geuit over onkruid tussen tegels en beplantingsvakken.

Nadere informatie

Het Buurtnetwerk Hullenveld Roden informeert de bewoners die punten hebben aangedragen. Oplossing/actie (in te vullen door gemeente)

Het Buurtnetwerk Hullenveld Roden informeert de bewoners die punten hebben aangedragen. Oplossing/actie (in te vullen door gemeente) Dorpswijkbelangenvereniging: Hullenveld Dorpswijkschouw datum: 14 juni 2018 Aanwezig: Linda Zwaanstra (politie) Hans van Leeuwen en Wim Blomsma (Buurtnetwerk Hullenveld Roden) van Rossum en Appeldoorn

Nadere informatie

U en uw woonomgeving

U en uw woonomgeving U en uw woonomgeving Samen verantwoordelijk voor de woonomgeving Iedereen woont graag in een fijne buurt waar het schoon en netjes is. Als huurder kunt u samen met andere bewoners een bijdrage leveren

Nadere informatie

Wijkschouw: Hogeland-Zuid 1 Datum: 30 september 2014

Wijkschouw: Hogeland-Zuid 1 Datum: 30 september 2014 Wijkschouw Hogeland-Zuid 1 Op 30 september 2014 werd een wijkschouw gehouden in het gebied Hogeland Zuid 1 (gebied 12a). Start- en eindpunt van de wandeling was wijkcentrum De Roef aan de Pastoor Geertmanstraat.

Nadere informatie

Tuinonderhoud en achterpaden

Tuinonderhoud en achterpaden Tuinonderhoud en achterpaden waar je thuis bent... Verzorgde tuin, kleine moeite De bewoner is verantwoordelijk voor het tuinonderhoud. Dit is wettelijk zo bepaald. In het besluit kleine herstellingen

Nadere informatie

Dorpsraad komt naar je toe deze zomer. Verslag bezoek Molenwijk

Dorpsraad komt naar je toe deze zomer. Verslag bezoek Molenwijk Dorpsraad komt naar je toe deze zomer Verslag bezoek Molenwijk Zaterdag 26 september 2015 1 Park rondom Kinderboerderij Over het algemeen zag het park er goed uit. Uiteraard liggen er takken, modder en

Nadere informatie

Samenvatting Schouw 26 mei 2016

Samenvatting Schouw 26 mei 2016 Samenvatting Schouw 2 mei 201 Fysieke veiligheid bedrijven (inbraakgevoeligheid) Inbraakbestendigheid / staat en kwaliteit toegangspoorten. Opklimmogelijkheid om terrein te betreden. Uitpandige opslag

Nadere informatie

Datum Plaats Onderwerp Actie Actie door Termijn Stand van zaken. Organiseren, uitnodigingen, etc.

Datum Plaats Onderwerp Actie Actie door Termijn Stand van zaken. Organiseren, uitnodigingen, etc. ACTIEPUNTENLIJST BRUNSSUM NOORD November 2011 Toelichting op afkortingen = korte termijn uiterlijk na 1 maand klacht opgelost / aan verzoek voldaan = middellange termijn uiterlijk na 6 maanden klacht opgelost

Nadere informatie

BESCHRIJVING ONTWERP HERINRICHTING KAMERLINGH ONNESSTRAAT E.O.

BESCHRIJVING ONTWERP HERINRICHTING KAMERLINGH ONNESSTRAAT E.O. BESCHRIJVING ONTWERP HERINRICHTING KAMERLINGH ONNESSTRAAT E.O. EINSTEINSTRAAT De straat bestaat uit twee segmenten Wegprofiel huidige situatie tot rare bocht van noord naar zuid: 1,8 5,4 2,8 Parkeren op

Nadere informatie

Meedhuizen Verwerking vragenlijst op de Droomavond 19 juni

Meedhuizen Verwerking vragenlijst op de Droomavond 19 juni Meedhuizen Verwerking vragenlijst op de Droomavond 19 juni 29-06-2018 Vragenlijsten Veiligheid - voetganger pag. 6 - fietser - automobilist Parkeren pag. 12 Groen pag. 16 Routes en Toegankelijkheid pag.

Nadere informatie

Bijlage 1. Definitief ontwerp Gondel 21, 25, 27, 29, 30 en 31

Bijlage 1. Definitief ontwerp Gondel 21, 25, 27, 29, 30 en 31 Bijlage 1. Definitief ontwerp Gondel 21, 25, 27, 29, 30 en 31 1. Parkeren In totaal zijn er 31 extra parkeerplaatsen bijgekomen. In de woonstraten Gondel 27-01 t/m 27-15 en Gondel 27-37 accepteren we dat

Nadere informatie

Verslag werksessie verkeersmaatregelen Bisschopstraat (7 december 2017)

Verslag werksessie verkeersmaatregelen Bisschopstraat (7 december 2017) Verslag werksessie verkeersmaatregelen Bisschopstraat (7 december 2017) Op donderdag 7 december heeft de gemeente Dinkelland een werksessie georganiseerd met omwonenden en ondernemers rond de Bisschopsstraat,

Nadere informatie

Informatie over het project Buiten Gewoon kunt u volgen via / Wonen, veiligheid & verkeer / Buiten Gewoon

Informatie over het project Buiten Gewoon kunt u volgen via  / Wonen, veiligheid & verkeer / Buiten Gewoon Hieronder leest u een korte samenvatting van de tweede bijeenkomst Buiten Gewoon in Molenbuurt I op donderdag 3 oktober 2013. Aanwezig: 60 belanghebbenden, gespreksleider, wethouder, ambtenaren en 4 raadsleden,

Nadere informatie

Tuinonderhoud; het beleid

Tuinonderhoud; het beleid Tuinonderhoud; het beleid 100% wonen Tuinonderhoud: hoe gaat dat in z n werk? In de Algemene Huurvoorwaarden staat vermeld dat het gehuurde gebruikt en onderhouden moet worden zoals het een goed huurder

Nadere informatie

Schouw Oostwold Omstandigheden: Datum : Tijd : uur Weer : zonnig Koffie hapjes : Uit de kunst Sfeer : Uitstekend

Schouw Oostwold Omstandigheden: Datum : Tijd : uur Weer : zonnig Koffie hapjes : Uit de kunst Sfeer : Uitstekend Schouw Oostwold Omstandigheden: Datum : 24-5- Tijd : 17.00 18.30 uur Weer : zonnig Koffie hapjes : Uit de kunst Sfeer : Uitstekend Uitvoerders: VDO: Be Louwdijk. SWO: Elzo Bruggers, Rob Rosendahl Gemeente:

Nadere informatie

Kansen voor inrichting van Julianastraat e.o. Bijeenkomst 25 mei 2016

Kansen voor inrichting van Julianastraat e.o. Bijeenkomst 25 mei 2016 Kansen voor inrichting van Julianastraat e.o. Bijeenkomst 25 mei 2016 Ontwerpsessie Eerste Emmastraat en Tempeliersstraat Indrukken van de buurt - Fijne leefomgeving - Karakteristieke/monumentale panden

Nadere informatie

Bomen. Uitwerking enquête Meervalweg/Schuttebreek/Marsenbreek. Januari De enquête is ingevuld door 55 personen. Conclusie:

Bomen. Uitwerking enquête Meervalweg/Schuttebreek/Marsenbreek. Januari De enquête is ingevuld door 55 personen. Conclusie: Uitwerking enquête Meervalweg/Schuttebreek/Marsenbreek Januari 2019 De enquête is ingevuld door 55 personen. Bomen Alle bomen graag houden en liefst meer bomen in de wijk. Beplanting Meer groen in de straat.

Nadere informatie

Schouw Dirksland Afgehan- Opmerkingen Opname

Schouw Dirksland Afgehan- Opmerkingen Opname Afgehan- Opmerkingen Opname deld 1 In de Secretarieweg de groenstrook verplaatsen naar de weg dus met de bomen geïntegreerd en het voetpad verplaatsen naar de ruimte tussen de groenstrook en de parkeerplaats.

Nadere informatie

Resultaat enquête en uitwerking Voorlopig Onderhoudsplan Mariahoeve

Resultaat enquête en uitwerking Voorlopig Onderhoudsplan Mariahoeve Resultaat enquête en uitwerking Voorlopig Onderhoudsplan Mariahoeve Vraag 2: Naar welke beplanting gaat uw voorkeur uit (meerdere antwoorden mogelijk)? Behoud van de in blokvorm geknipte hagen 79 Gazon

Nadere informatie

Kwaliteitscatalogus openbare ruimte bijlage bij kadernota 2013-2016

Kwaliteitscatalogus openbare ruimte bijlage bij kadernota 2013-2016 Kwaliteitscatalogus openbare ruimte bijlage bij kadernota 2013-2016 projectnr. 14362-259809 revisie D2 16 mei 2013 auteur(s) R. Kloppenborg D. Nuus Opdrachtgever Gemeente Stadskanaal Postbus 140 9500 AC

Nadere informatie

Foto-rapportage schouw Theodorushaven, Noordland, Poort op 23 mei 2018

Foto-rapportage schouw Theodorushaven, Noordland, Poort op 23 mei 2018 Foto-rapportage schouw Theodorushaven, Noordland, Poort op 23 mei 2018 Karmel: Paaltjes verder naar sporthal Karmel plaatsen Weg naar de Karmel-sporthal etc. voor privé-verkeer vanaf de Halsterseweg naar

Nadere informatie

PRESENTATIE, VRAGEN EN OPMERKINGEN INLOOPAVOND 1 MAART 2016 PROJECT ROODENBURG VERMAATSTRAAT PRESENTATIE

PRESENTATIE, VRAGEN EN OPMERKINGEN INLOOPAVOND 1 MAART 2016 PROJECT ROODENBURG VERMAATSTRAAT PRESENTATIE PRESENTATIE, VRAGEN EN OPMERKINGEN INLOOPAVOND 1 MAART 2016 PROJECT ROODENBURG VERMAATSTRAAT PRESENTATIE 1 2 3 4 5 6 7 VRAGEN EN ANTWOORDEN Naar aanleiding van de presentatie is er een mogelijkheid voor

Nadere informatie

1. Er zal gezocht worden naar een mogelijkheid om het oversteken bij het Oranjepad te verbeteren.

1. Er zal gezocht worden naar een mogelijkheid om het oversteken bij het Oranjepad te verbeteren. Definitieve lijst voor Hoornaar Veiliger! 1. Er zal gezocht worden naar een mogelijkheid om het oversteken bij het Oranjepad te verbeteren. Voor het aanleggen van een voetgangersoversteekplaats is een

Nadere informatie

Aanpak Tussenwater, stand van zaken

Aanpak Tussenwater, stand van zaken Aanpak Tussenwater, stand van zaken Start vullen kruipruimtes, verbeteringen buitenruimte, afhandeling kostenclaimsin februari 2019 vond een informatieavond plaats voor de bewoners van werkgebied 1 over

Nadere informatie

OPENBARE RUIMTE SCHOUWWAAIER. 2014_45544_Stadsleven_Schouwwaaier_DEF.indd :13

OPENBARE RUIMTE SCHOUWWAAIER. 2014_45544_Stadsleven_Schouwwaaier_DEF.indd :13 2016 OPENRE RUIMTE SHOUWWIER 2014_45544_Stadsleven_Schouwwaaier_EF.indd 1 02-03-16 12:13 OPENR OPENR Zwerfvuil en/of hondenpoep omen op verharding, beplanting en zwerfvuil in water Perfect: er is geen

Nadere informatie

Aan het College van B & W Valkenswaard. Onderwerp: Vragen art. 41 inzake Karel Mollenstraat Noord. Datum: 14 april 2019.

Aan het College van B & W Valkenswaard. Onderwerp: Vragen art. 41 inzake Karel Mollenstraat Noord. Datum: 14 april 2019. Aan het College van B & W Valkenswaard Onderwerp: Vragen art. 41 inzake Karel Mollenstraat Noord Datum: 14 april 2019 Geachte college, In het verleden heb ik diverse keren contact gehad met de bewoners

Nadere informatie

Reactienota Ontwerp rioleringswerkzaamheden Bosweistraat e.o. te Bemmel Inloopavond 13 juli 2016

Reactienota Ontwerp rioleringswerkzaamheden Bosweistraat e.o. te Bemmel Inloopavond 13 juli 2016 1 Mochten de bomen gekapt worden, kan dan het hout beschikbaar getseld worden voor de beowners als kachelhout Nee, als er bomen gekapt worden wordt het hout afgevoerd door de aannemer. 2 Gaan de nutspartijen

Nadere informatie

Overzicht, geanonimiseerd Pagina 1 van 8. Onderwijs/scholen V = Veiligheid. K = Kindvriendelijk R = Rustige. woonomgeving. P = Parkeren.

Overzicht, geanonimiseerd Pagina 1 van 8. Onderwijs/scholen V = Veiligheid. K = Kindvriendelijk R = Rustige. woonomgeving. P = Parkeren. Pagina 1 van 8 PLUS S = Schone straten V = Veiligheid K = Kindvriendelijk R = Rustige woonomgeving L = Levendigheid / Gezellig H = Woningen N = Milieu/Natuur/Groe W = Winkelaanbod C = Sociale cohesie D

Nadere informatie

Schouw Dorpsraad Dirksland eind september 2015

Schouw Dorpsraad Dirksland eind september 2015 Schouw Dorpsraad Dirksland eind september 2015 In de Secretarieweg de groenstrook verplaatsen naar de weg dus met de bomen geïntegreerd en het voetpad verplaatsen naar de ruimte tussen de groenstrook en

Nadere informatie

Verslag buurtschouw Uithuizermeeden, Hoofdstraat + noordzijde Hoofdstraat en Torenbuurt, 16 november 2016

Verslag buurtschouw Uithuizermeeden, Hoofdstraat + noordzijde Hoofdstraat en Torenbuurt, 16 november 2016 Verslag buurtschouw Uithuizermeeden, Hoofdstraat + noordzijde Hoofdstraat en Torenbuurt, 16 november 2016 Meldingen direct uit te voeren Opm: Er is sprake van veel onkruid en hoge toppen gras in middenbermen

Nadere informatie

Reactieformulieren vervanging riolering Vijverstraat-Lage Zwaluwe

Reactieformulieren vervanging riolering Vijverstraat-Lage Zwaluwe Reactieformulieren vervanging riolering Vijverstraat-Lage Zwaluwe GROEN Bomen behouden. Bomen aan Groningenlaan (rechts van oprit naar Vijverstraat) zijn deels dood. Heb ik op 16 augustus jl. melding van

Nadere informatie

*Z025EB46F63* Beste. Met vriendelijke groet, Burgemeester en wethouders van Stichtse Vecht namens hen, G.J. Leunenberg Programmamanager Fysiek Domein

*Z025EB46F63* Beste. Met vriendelijke groet, Burgemeester en wethouders van Stichtse Vecht namens hen, G.J. Leunenberg Programmamanager Fysiek Domein Asselbergs & Klinkhamer Advocaten Postbus 301 4870 AH ETTEN-LEUR Endelhovenlaan 1, 3601 GR Maarssen T 140346 F 0346 25 40 10 info@stichtsevecht.nl Team Buiten Behandeld door Ronald van Schalkwijk Direct

Nadere informatie

Evert s Loantje: Schouw Nieuw Scheemda/ t Waar

Evert s Loantje: Schouw Nieuw Scheemda/ t Waar Schouw Nieuw Scheemda/ t Waar 6-6-. Uitvoerders van de Schouw: Dorpsbelangen Nieuw Scheemda / t Waar: Hendrik Eerkens, Antjo Welp, Henri Thunnissen, Maria Ellens, Natasja Dijkshoorn. Dorpsbelangen Nieuwolda:

Nadere informatie

Schouw Westerlee 2016

Schouw Westerlee 2016 Schouw Westerlee 2016 Omstandigheden Donderdag : 15-6-2016 Tijd: : 16.00-18.30 uur Start en finish : de Tille Weer : zomers/regen Uitvoerders VDW: Ina Demandt Jan Meendering Pascal Meinders Cornelis van

Nadere informatie

Verslag inloopavond herinrichting openbaar gebied rond Park Bolnes

Verslag inloopavond herinrichting openbaar gebied rond Park Bolnes Verslag inloopavond herinrichting openbaar gebied rond Park Bolnes Op woensdag 23 september 2015 heeft de gemeente een inloopavond georganiseerd over de herinrichting van het openbaar gebied van de Van

Nadere informatie

Verkeerssituatie Kilderseweg-'s-Heerenbergseweg Zeddam

Verkeerssituatie Kilderseweg-'s-Heerenbergseweg Zeddam Verkeerssituatie Kilderseweg-'s-Heerenbergseweg Zeddam Medio 2013 werd de herinrichting van de Kilderseweg-'s-Heerenbergseweg afgerond. Als we nu, ruim 5 jaar later de balans opmaken kunnen we concluderen

Nadere informatie

Besprekingsverslag Herinrichting Prinsenhove

Besprekingsverslag Herinrichting Prinsenhove Besprekingsverslag Herinrichting Prinsenhove datum bespreking datum verslag 11 april 2019 5 juli 2019 aanwezigen Gemeente Middelburg: Pascal Geldof, projectleider Michel Joosse, coördinator Civiele Techniek

Nadere informatie

Onderhoud tuinen en erfafscheidingen

Onderhoud tuinen en erfafscheidingen Onderhoud tuinen en erfafscheidingen Of uw tuin nu een plek voor ontspanning en privacy is, de plek waar uw (kleine) kinderen kunnen spelen of uw band met de natuur, het is nodig de tuin te onderhouden.

Nadere informatie

Verslag en resultaten. Burgerschouw wijk 5 Middengebied

Verslag en resultaten. Burgerschouw wijk 5 Middengebied Verslag en resultaten Burgerschouw wijk 5 Middengebied 3-4-2019 Inleiding Op woensdag 3 april 2019 heeft de eerste burgerschouw van 2019 in de wijk Middengebied (ten oosten van de Schuitvaartgracht) plaatsgevonden.

Nadere informatie

Tuinenbeleid Bouwvereniging Ambt Delden

Tuinenbeleid Bouwvereniging Ambt Delden Tuinenbeleid Bouwvereniging Ambt Delden Inleiding Het grootste deel van onze huurders huurt een woning met een tuin. De tuin maakt deel uit van het gehuurde. Het onderhoud is de verantwoordelijkheid van

Nadere informatie

Verslaglegging locatiebezoek Groenhovenpark. Versie: 2. Datum:

Verslaglegging locatiebezoek Groenhovenpark. Versie: 2. Datum: Memo: Verslaglegging locatiebezoek Groenhovenpark Versie: 2 Status: Definitief Datum: 28-11-2017 1.1 Situatie Op vrijdag 27 oktober 2017 heeft er een locatiebezoek plaatsgevonden aan het Groenhovenpark.

Nadere informatie

Vragen en opmerkingen n.a.v. buurtschouw omgeving Rembrandtlaan

Vragen en opmerkingen n.a.v. buurtschouw omgeving Rembrandtlaan Vragen en opmerkingen n.a.v. buurtschouw omgeving Rembrandtlaan Datum: 17 oktober 2016 Tijdens deze buurtschouw hebben wij de omgeving van de Rembrandtlaan (tussen Van Ostadelaan Jan Steenstraat Burg Aalberslaan

Nadere informatie

KWALITEITS- CATALOGUS OPENBARE RUIMTE 2018

KWALITEITS- CATALOGUS OPENBARE RUIMTE 2018 KWALITEITS- CATALOGUS OPENBARE RUIMTE 2018 CROW Levende Stad Praktijkmiddag beeldkwaliteit 2018 12 juni 2018 Mark van Gurp, CROW Inhoud deelsessie Aanleiding Aanpak Opbouw/structuur KOR 2018 Belangrijkste

Nadere informatie

Informatie over het project Buiten Gewoon kunt u volgen via / Wonen, veiligheid & verkeer / Buiten Gewoon

Informatie over het project Buiten Gewoon kunt u volgen via  / Wonen, veiligheid & verkeer / Buiten Gewoon Hieronder leest u een korte samenvatting van de tweede bijeenkomst Buiten Gewoon in Molenbuurt I op donderdag 3 oktober 2013. Aanwezig: 60 belanghebbenden, gespreksleider, wethouder, ambtenaren en 4 raadsleden,

Nadere informatie

Terugkoppeling dorpsschouw Westerhoven. 3 november 2014

Terugkoppeling dorpsschouw Westerhoven. 3 november 2014 Terugkoppeling dorpsschouw Westerhoven 3 november 2014 Voorstellen reeds uitgevoerd Nr 7 Lamp vervanging Loveren t.o. Loomans openbare verlichting Melding via Bel- en Herstellijn. Afhankelijk van reparatie

Nadere informatie

Asfalt- en elementenverhardingen

Asfalt- en elementenverhardingen Asfalt- en elementenverhardingen Oppervlakte van asfalt of elementenverharding (tegels, klinkers e.d.) incl. de opsluitband. Algemene beeld- en kwaliteitseisen: De verharding wordt regelmatig op zichtbare

Nadere informatie

Schouw, Heiligerlee 2010

Schouw, Heiligerlee 2010 Schouw, Heiligerlee Omstandigheden: Prima Start en finish : Steunstee Datum : 11-11- Tijd : 14.00 16.00 uur Weer : Slagregen en koud. Sfeer : uitstekend Koffie : Uit de Kunst Uitvoerders: Vereniging dorpsbelangen

Nadere informatie

Rapport. Rapport betreffende een klacht over het college van burgemeester en wethouders van Zuidplas. Datum: 4 oktober Rapportnummer: 2013/141

Rapport. Rapport betreffende een klacht over het college van burgemeester en wethouders van Zuidplas. Datum: 4 oktober Rapportnummer: 2013/141 Rapport Rapport betreffende een klacht over het college van burgemeester en wethouders van Zuidplas. Datum: 4 oktober 2013 Rapportnummer: 2013/141 2 Klacht Verzoeker klaagt erover dat de gemeente Zuidplas

Nadere informatie

VRAGEN & ANTWOORDEN Grote aanpak Sterrenbuurt. Colofon. Dit is een uitgave van Gemeente Zwijndrecht Postbus 15, 3330 AA Zwijndrecht

VRAGEN & ANTWOORDEN Grote aanpak Sterrenbuurt. Colofon. Dit is een uitgave van Gemeente Zwijndrecht Postbus 15, 3330 AA Zwijndrecht VRAGEN & ANTWOORDEN Grote aanpak Sterrenbuurt Colofon Dit is een uitgave van Gemeente Zwijndrecht Postbus 15, 3330 AA Zwijndrecht www.zwijndrecht.nl T 14078 Vormgeving en fotografie Estay creatief communicatiebureau

Nadere informatie

Kwaliteitshandboek. onderhoud openbare ruimte

Kwaliteitshandboek. onderhoud openbare ruimte Kwaliteitshandboek onderhoud openbare ruimte 2014 Voorwoord De openbare ruimte is een verzamelnaam voor plekken die we allemaal gebruiken. Bijvoorbeeld straten, parken, pleinen en voet- en fietspaden.

Nadere informatie

"Woonrijp maken Schepersweg" REACTIENOTA. VASTGESTELD OP dinsdag 26 juni 2019

Woonrijp maken Schepersweg REACTIENOTA. VASTGESTELD OP dinsdag 26 juni 2019 "Woonrijp maken Schepersweg" REACTIENOTA VASTGESTELD OP dinsdag 26 juni 2019 1 Verantwoording Titel Opdrachtgever Projectleider Auteur(s) Projectnummer Aantal pagina's Reactienota Woonrijp maken Schepersweg

Nadere informatie

Maatregelen- en doelenmatrix OV Roosevelt & Trekvliet Rood = gewijzigd Doorgestreept = vervallen

Maatregelen- en doelenmatrix OV Roosevelt & Trekvliet Rood = gewijzigd Doorgestreept = vervallen Maatregelen- en doelenmatrix OV Roosevelt & Trekvliet Rood = gewijzigd Doorgestreept = vervallen Onderwerp (afkomstig Bewegwijzering Bij de straatnaamcommissie nagaan of er wijzigen aangebracht kunnen

Nadere informatie

Dorpsraad komt naar je toe deze zomer. Bezoek Wijk Welgelegen Noord

Dorpsraad komt naar je toe deze zomer. Bezoek Wijk Welgelegen Noord Dorpsraad komt naar je toe deze zomer Bezoek Wijk Welgelegen Noord Zaterdag 6 juni 2015 1 Verslag dorpsraad komt naar je toe deze zomer: 1. Melding overlast scholieren van het HVC die naar de Estafette

Nadere informatie

Werkzaamheden Schoonenburg, reacties bewoners inloopavond

Werkzaamheden Schoonenburg, reacties bewoners inloopavond Werkzaamheden Schoonenburg, reacties bewoners inloopavond 8-6-2015 Tijdens een inloopavond op 8 juni 2015 presenteerde de gemeente Vlissingen haar plannen over werkzaamheden in de wijk Schoonenburg. Alle

Nadere informatie

Vragen en antwoorden bewonersavond Fietsroute Romeinse Route (SW Churchilllaan) 20 juni 2017

Vragen en antwoorden bewonersavond Fietsroute Romeinse Route (SW Churchilllaan) 20 juni 2017 Vragen en antwoorden bewonersavond Fietsroute Romeinse Route (SW Churchilllaan) 20 juni 2017 Deel 2a Ik zou graag zien dat er weinig wordt aangepast, alleen het weggedeelte asfalteren en enkele verkeersdrempels

Nadere informatie

SOEST-ZUID ROUTE 1. 1.Kastanjelaan naar hoek Ossendamweg Slecht trottoir, wortelopdruk. Foto SZ

SOEST-ZUID ROUTE 1. 1.Kastanjelaan naar hoek Ossendamweg Slecht trottoir, wortelopdruk. Foto SZ SOEST-ZUID ROUTE 1 1.Kastanjelaan naar hoek Ossendamweg Slecht trottoir, wortelopdruk. Foto SZ 1.001. 2. Kastanjelaan 1-11a Slecht trottoir, wortelopdruk. Foto SZ 1.002. 3. Kastanjelaan 13 19A Slecht trottoir,

Nadere informatie

NR. VRAGEN/WENSEN ANTWOORD

NR. VRAGEN/WENSEN ANTWOORD NR. VRAGEN/WENSEN ANTWOORD 1 2 Uitrit nabij Kersenboomstraat 36 iets breder; Boom op Palmboomstraat, vlakbij Kersenboomstr.36 mag gesnoeid worden i.v.m. zonlicht in de vooravond. Lantaarnpaal op hoek Kersenboomstr/Palmboomstr

Nadere informatie

Een mooie tuin draagt bij aan een fijne woonomgeving

Een mooie tuin draagt bij aan een fijne woonomgeving Een mooie tuin draagt bij aan een fijne woonomgeving Regels en richtlijnen tuinonderhoud 2 Plezierig wonen gaat verder dan een goed onderhouden woning. Woonplezier wordt voor een groot deel ook bepaald

Nadere informatie

Veelgestelde vragen schouw dagelijks onderhoud

Veelgestelde vragen schouw dagelijks onderhoud Veelgestelde vragen schouw dagelijks onderhoud Wat is gewoon onderhoud? Gewoon onderhoud is het jaarlijks verwijderen van een overmaat aan begroeiing, vuil enzovoort dat zich in en direct naast de watergang

Nadere informatie

Wijkschouw: Varvik Datum: 21 april 2015

Wijkschouw: Varvik Datum: 21 april 2015 Wijkschouw Varvik Op 21 april 2015 werd er een wijkschouw gehouden in het gebied Varvik (gebied 13a). Start- en eindpunt van de wandeling was Speeltuin t Varvik. Naast een aantal bewoners waren aanwezig

Nadere informatie

Schouwverslag Ganzedijk en Hongerige Wolf, 21 september 2017

Schouwverslag Ganzedijk en Hongerige Wolf, 21 september 2017 17:00 uur koffie in het buurthuis. Aanwezig: dorpsbelangen, buurthuis, dorpsbewoners, Marinus Kanninga (OWC), Johan Prijt (Buitendienst), Erika van Drimmelen en Harry van der Poel (Gemeente), wethouder

Nadere informatie

Aanwezig: Gemeente Leidschendam-Voorburg. Ca. 40 bewoners aanwezig.

Aanwezig: Gemeente Leidschendam-Voorburg. Ca. 40 bewoners aanwezig. Aanwezig: Sabine Terwindt Eric van t Hart Ron van der Meer Ben van Vliet Michelle Petit Frank Officier Mario Neirynck Meeuwisse Nederland BV Meeuwisse Nederland BV Ca. 40 bewoners aanwezig. Inleiding Sabine

Nadere informatie

De Woerd 19 Halverwege gangpad doker Muilwijk Niet zichtbare straatverlichting i.v.m. overhangende boom / bomen nabij huisnummer 19

De Woerd 19 Halverwege gangpad doker Muilwijk Niet zichtbare straatverlichting i.v.m. overhangende boom / bomen nabij huisnummer 19 De Woerd Berm tussen Statenweg vanaf Holtlaan Hoog gras en veel onkruid Groen tot aan ingang Oude Meerdijk De Woerd Hoek Statenweg - Holtlaan en op Hoog gras en veel onkruid Groen sommige plaatsten vanstatenweg

Nadere informatie

SOEST-ZUID ROUTE Soesterbergsestraat 101 Overhangend groen belemmert de vrije doorgang. Foto SZ Soest-Zuid Route 2 1

SOEST-ZUID ROUTE Soesterbergsestraat 101 Overhangend groen belemmert de vrije doorgang. Foto SZ Soest-Zuid Route 2 1 SOEST-ZUID ROUTE 2 1.Soesterbergsestraat 105, Trottoir is versmald door overhangend groen. VOP ( van 105 naar 110) Geleidelijnen voor visueel gehandicapten ontbreken/ liggen verkeerd, op deze manier worden

Nadere informatie

Buurtverbeterplan. Kruidenbuurt Holy Noord, Vlaardingen. Buurtteam Kruidenbuurt. Buurtverbeterplan Buurtteam Kruidenbuurt

Buurtverbeterplan. Kruidenbuurt Holy Noord, Vlaardingen. Buurtteam Kruidenbuurt. Buurtverbeterplan Buurtteam Kruidenbuurt Buurtverbeterplan Kruidenbuurt Holy Noord, Vlaardingen Buurtteam Kruidenbuurt De Kruidenbuurt kan beter. Begin dit jaar hebben wij in de Kruidenbuurt een buurtenquête uitgezet om bewoners te vragen naar

Nadere informatie