Gebruiksvoorwaarden Mangero. 1. Opzet

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gebruiksvoorwaarden Mangero. 1. Opzet"

Transcriptie

1 Gebruiksvoorwaarden Mangero 1. Opzet Deze overeenkomst regelt de rechtsverhouding tussen Mangero BVBA, met zetel te Loodwitstraat 6 bus B, B-8500 Kortrijk (hierna Mangero ) en uzelf als een rechtmatige gebruiker (hierna U of Uzelf ) van de app Mangero (hierna App ). Tenzij uitdrukkelijk anders werd overeengekomen tussen de partijen zal zij met voorrang worden toegepast op alle andere bestaande overeenkomsten of onderlinge afspraken. Indien U niet akkoord bent met de inhoud van deze voorwaarden, dient U ieder gebruik van de App te staken en gestaakt te houden en deze te verwijderen van al Uw systemen. 2. Voorwerp van de overeenkomst Mangero kent U een persoonlijk, niet-exclusief en eeuwigdurend gebruiksrecht op de App volgens de bepalingen die hierin worden uiteengezet. Het gebruik van de App is persoonsgebonden en mag enkel gebruikt worden op het apparaat of systeem waarop het rechtmatig werd gedownload en geïnstalleerd. Het gebruik ervan is beperkt tot Uw eigen gebruik of gebruik binnen Uw bedrijf of instelling en U bent er zelf verantwoordelijk voor dat de App wordt gebruikt binnen de grenzen van wat wettelijk toelaatbaar is. Het is expliciet verboden, behoudens wanneer dit is toegestaan op grond van bepalingen van dwingend recht: 1. de App te decompileren of de broncode ervan te reverse engineeren; 2. kopieën van de App te maken; 3. de App op gelijk welke manier ter beschikking te stellen aan derden, zoals onder andere via sublicenties, verhuur of SaaS constructies; 4. enige wijziging aan de App aan te brengen; 5. de aanduiding van Mangero als rechthebbende geheel of gedeeltelijk te verwijderen of onleesbaar te maken. Alle rechten die in deze overeenkomst niet expliciet aan U werden toegekend, komen uitsluitend toe aan Mangero. Dit geldt eveneens voor de bijhorende documentatie alsook alle uitbreidingen en wijzigingen die op de App worden toegepast. U dient er rekening mee te houden dat de store waar U de App heeft gedownload zoals de Apple Appstore of Google Play eveneens hun eigen voorwaarden kunnen stellen aangaande het verkrijgen en gebruik van de App of enige aanverwante zaken. U bent verantwoordelijk voor de correcte naleving van deze voorwaarden die bij de respectieve partijen kunnen geconsulteerd worden. 3. Vergoeding Het gebruiksrecht wordt gratis verleend aan particuliere gebruikers. Professionele partijen zoals restauranthouders kunnen tegen betaling van een vergoeding bijkomende functionaliteit verkrijgen. Over de precieze modaliteiten van deze vergoeding en de wijze van betaling zal Mangero U afzonderlijk informeren.

2 4. Updates en ondersteuning Van tijd tot tijd zal Mangero updates uitbrengen van de App die fouten corrigeren, de werking van de App verbeteren of eventueel nieuwe functies toevoegen. Zulke updates worden ter beschikking gesteld via de store die U heeft gebruikt om de App te installeren die zal instaan voor (i) het op de hoogte te brengen van Uzelf dat een update beschikbaar is en (ii) de goede uitvoering van de update. Het is Uw verantwoordelijkheid tijdig gevolg te geven aan deze notificaties en de updates te installeren. Mangero heeft geen enkele controle over de uitvoering van updates en kan bijgevolg niet aansprakelijk gesteld worden voor schade die hieruit voortvloeit. Evenmin zal Mangero aansprakelijk zijn voor schade die het gevolg is van het niet installeren van beschikbare updates en het blijven gebruiken van een verouderde versie van de App. Mangero zal zich inspannen een redelijk niveau van ondersteuning aan te bieden via haar website, e- mail of enige andere hiervoor aangewezen kanalen, maar biedt geen enkele garantie dat Uw problemen of verzoeken in behandeling zullen worden genomen. 5. Beoordelingen Tenzij U heeft aangegeven uw beoordeling niet publiek te willen maken geeft U Mangero een nietexclusief, royaltyvrij, eeuwigdurend, overdraagbaar, onherroepelijk en volledig sublicentieerbaar recht om Uw beoordelingen te gebruiken, te reproduceren, te wijzigen, aan te passen, te vertalen, te distribueren, te publiceren, er afgeleide werken van te maken, ze openbaar te vertonen en uit te voeren overal ter wereld in alle bestaande of in de toekomst ontwikkelde media, met om het even welk doel en dit op voorwaarde dat Uw naam niet zichtbaar zal zijn. Mangero zal geen redactionele controle uitvoeren op de beoordelingen die door gebruikers worden gepost en wijst dan ook iedere aansprakelijkheid daarvoor van de hand. Niettegenstaande het voorgaande houdt Mangero zich het recht voor beoordelingen van haar gebruikers naar eigen goeddunken te verwijderen om gelijk welke reden. In dit verband heeft U de verplichting geen zaken op de App te posten die vals, onwettig, misleidend, lasterlijk, smadelijk, obsceen, pornografisch, onzedig, schunnig, of suggestief zijn of die andere personen pesten of pesten aanmoedigen, bedreigend zijn, inbreuk maken op de persoonlijke levenssfeer of de intellectuele eigendom, beledigend zijn, ophitsend zijn of bedrieglijk of anderszins bezwaarlijk zijn. Daarenboven is het eveneens verboden zaken te posten die kunnen afgedaan worden als ongevraagde promoties of door Mangero niet-toegestane commerciële activiteiten. 6. Duur Deze overeenkomst geldt voor een onbepaalde duur en begint te lopen vanaf de installatie van de App.

3 Niettegenstaande het voorgaande kan Mangero de overeenkomst op gelijk welk moment beëindigen mits inachtname van een opzeggingstermijn van een maand. Daarenboven zal de overeenkomst van rechtswege worden ontbonden indien U in staat van faillissement verkeert, Uw bedrijf in vereffening is, beslag op Uw vermogen werd gelegd of U enige verplichting voortvloeiend uit deze overeenkomst niet correct heeft nageleefd. Na de beëindiging van deze overeenkomst dient U het gebruik van de App te staken en gestaakt houden alsook iedere kopie van al Uw systemen verwijderen. 7. Geen garantie De App wordt ter beschikking gesteld zoals aangeboden zonder enige garanties van welke aard ook, waaronder begrepen de foutloosheid van de App of de geschiktheid voor een bepaald doel. 8. Aansprakelijkheid Mangero is niet aansprakelijk voor gelijk welke schade om gelijk welke reden, die verband houdt met de App of het gebruik ervan, behoudens in het geval van opzet. In ieder geval zal de totale aansprakelijkheid nooit het bedrag van 25,- EUR overschrijden. Evenmin zal Mangero aansprakelijk zijn voor het niet correct functioneren van de respectieve app stores die volledig buiten de controle van Mangero vallen. Eventuele klachten moeten binnen een redelijke termijn gemeld worden en in ieder geval binnen acht dagen na de datum het feit dat het voorwerp van de klacht is zich voor het eerst heeft voorgedaan. 9. Verwerking van persoonsgegevens De App verwerkt persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyverklaring. 10. Overige bepalingen Deze overkomst valt onder de toepassing van het Belgische recht. Geschillen voortvloeiend uit de geldigheid, interpretatie, afdwinging, uitvoering of beëindiging ervan zullen toekomen aan de bevoegdheid van de rechtbanken van het gerechtelijk arrondissement West-Vlaanderen. Het nalaten van Mangero een strikte naleving van deze overeenkomst te eisen kan nooit worden aanzien als een verzaking aan haar rechten. Wanneer een of meerdere bepalingen niet geldig of onafdwingbaar zouden zijn, tast die de overige bepalingen niet aan en zullen de partijen ter vervanging nieuwe bepalingen vaststellen die zo nauw mogelijk aansluiten bij de finaliteit van de oorspronkelijke bepaling en de overeenkomst in haar geheel. Mangero heeft het recht deze overeenkomst en alle rechten op de App over te dragen aan een derde die de activiteiten van Mangero of de rechten op de App overneemt. Deze voorwaarden kunnen van tijd tot tijd aan wijzigingen onderhevig zijn en U zal steeds van een dergelijke wijziging op voorhand op de hoogte worden gebracht. Indien U niet akkoord kan gaan met

4 de gewijzigde voorwaarden, zal het gebruiksrecht beëindigd worden op de datum dat de nieuwe voorwaarden in werking treden.

5 Privacyverklaring 1. Definities Voor de toepassing van deze privacyverklaring wordt verstaan onder Mangero Mangero BVBA met zetel te Loodwitstraat 6 bus B, B-8500 Kortrijk App de app Mangero en alle onderdelen ervan; Informatie alle gegevens die via de App worden ingevoerd en kunnen worden geconsulteerd, waaronder begrepen gekozen gerechten of menu s, foto s en gebruikersbeoordelingen, etc.; Gebruik of Gebruiken het consulteren en gebruiken van Informatie op de App; 2. Persoonsgegevens Wanneer je jouw persoonsgegevens overmaakt aan de App, verklaart u zich akkoord dat deze zullen worden opgeslagen en verwerkt in de databanken van de App, alsook dat deze zullen worden gepubliceerd via de App en dat andere Gebruikers hierdoor toegang tot jouw persoonsgegevens kunnen hebben en er eventueel Gebruik van kunnen maken, conform de hieronder opgenomen voorwaarden. U zal evenwel de optie hebben uw gegevens voor andere Gebruikers verborgen te houden. 3. Doel van de verwerking De persoonsgegevens die je eventueel persoonlijk meedeelt, zullen enkel worden verwerkt om (i) je toe te laten Informatie te Gebruiken en (ii) het beheer van onze App en de diensten die we je kunnen aanbieden, beter te laten verlopen. Professionele gebruikers van de App zullen statistieken kunnen raadplegen aangaande de menukeuze van hun klanten die de App Gebruiken, doch deze informatie zal steeds geanonimiseerd worden verstrekt zonder dat daarbij een enkele gebruiker kan worden geïdentificeerd. Jouw persoonsgegevens zullen enkel aan derden worden doorgegeven indien (i) je daar zelf toestemming voor geeft of (ii) Mangero van mening is dat jouw gebruik van de App in strijd is met de gebruiksvoorwaarden of dit noodzakelijk is om de rechten van Mangero te vrijwaren of (iii) wanneer Mangero hiertoe verplicht wordt door een gerechtelijke of administratieve instantie. 4. Rechten U heeft steeds het recht om inzage in uw persoonsgegevens te vragen en deze desgevallend te verbeteren. Daarenboven kan u er zich steeds kosteloos tegen verzetten dat uw persoonsgegevens worden gebruikt voor direct marketing of wanneer ernstige redenen dit rechtvaardigen. 5. Wijzigingen Deze verklaring kan van tijd tot tijd aan wijzigingen onderhevig zijn en U zal steeds van een dergelijke wijziging op voorhand op de hoogte worden gebracht. Indien U niet akkoord kan gaan met de gewijzigde voorwaarden, zal het gebruiksrecht beëindigd worden op de datum dat de nieuwe voorwaarden in werking treden.

6 6. Contact U kan Mangero contacteren in verband met de verwerking van uw persoonsgegevens via info@mangeroapp.com

EINDGEBRUIKERSLICENTIE (EULA) VAARKAART NEDERLAND APP

EINDGEBRUIKERSLICENTIE (EULA) VAARKAART NEDERLAND APP EINDGEBRUIKERSLICENTIE (EULA) VAARKAART NEDERLAND APP SCOPE VAN DE LICENTIE AppHero verstrekt hierbij aan de rechtmatige verkrijger (hierna: u ) van Vaarkaart Nederland App (hierna: "App") een gebruiksrecht

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN THE SIRIUS PROGRAM. Versie d.d. 12 april 2015.

GEBRUIKSVOORWAARDEN THE SIRIUS PROGRAM. Versie d.d. 12 april 2015. GEBRUIKSVOORWAARDEN THE SIRIUS PROGRAM Versie d.d. 12 april 2015. In deze eindgebruikersvoorwaarden staan de voorwaarden waaronder The Space Project BV als aanbieder van The Sirius Program (hierna: 'TSP')

Nadere informatie

Eindgebruikerslicentie voor de software

Eindgebruikerslicentie voor de software Rekentik Eindgebruikerslicentie voor de software Definities In deze eindgebruikerslicentie wordt verstaan onder: 1. Rekentik, Rekentik of Rekentik.nl: identiteit van de ondernemer; 2. De software: alle

Nadere informatie

LICENTIEOVEREENKOMST

LICENTIEOVEREENKOMST LICENTIEOVEREENKOMST EPB-PAKKET 3 Gewesten - juli 2013 KENNISGEVING AAN DE GEBRUIKER: LEES DEZE OVEREENKOMST, WAARONDER DE GEBRUIKSVOORWAARDEN, ZORGVULDIG. DOOR HET EPB- PAKKET OF EEN DEEL ERVAN TE GEBRUIKEN

Nadere informatie

Eindgebruiker licentie overeenkomst Almanapp Applicatie

Eindgebruiker licentie overeenkomst Almanapp Applicatie Het downloaden, installeren en gebruiken van de mobiele applicatie is voor gebruikers van de applicatie niet mogelijk indien zij niet akkoord gaan met de Eindgebruiker overeenkomst van de Applicatie. Almanapp

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN OMAPOST

ALGEMENE VOORWAARDEN OMAPOST ALGEMENE VOORWAARDEN OMAPOST VERSIE 1.1 (01-02-2018) Door gebruik te maken van onze app ga je akkoord met deze algemene gebruiksvoorwaarden. Natuurlijk hebben we hier, voor de fijnproevers, een uitgebreide

Nadere informatie

Voorwaarden StucGoed webpagina

Voorwaarden StucGoed webpagina Voorwaarden StucGoed webpagina Samenvattend Aan het gebruik van een StucGoed webpagina kan geen enkel recht worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de inhoud van jouw webpagina. Op StucGoed.nl

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 - Doelstelling

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 - Doelstelling Algemene Voorwaarden In deze Algemene Voorwaarden staan de rechten en plichten van diegene die gebruik maken van de MiessAgenda via de MiessAgendaApp ( applicatie ) of de website MiessAgenda.nl ( website

Nadere informatie

MPARE Gebruikersvoorwaarden App. Arnhem, 21 maart 2014

MPARE Gebruikersvoorwaarden App. Arnhem, 21 maart 2014 MPARE Gebruikersvoorwaarden App Arnhem, 21 maart 2014 Deze Gebruikersvoorwaarden ("Gebruikersvoorwaarden") beschrijven de voorwaarden waaronder gebruik mag worden gemaakt van de (mobiele) applicaties ("App")

Nadere informatie

VOORBEELD. Softwareresellingovereenkomst. De partijen, overwegende, dat. zijn het volgende overeengekomen:

VOORBEELD. Softwareresellingovereenkomst. De partijen, overwegende, dat. zijn het volgende overeengekomen: Softwareresellingovereenkomst De partijen, Leverancier, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 12345678 (hierna te noemen Leverancier ), en Doorverkoper, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN WOODWINGS

ALGEMENE VOORWAARDEN WOODWINGS ALGEMENE VOORWAARDEN WOODWINGS DEEL 1. ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN VOOR DE WEBSITE VAN WOODWINGS Artikel 1 Definities WOODWINGS : Website : Gebruiker : WOODWINGS BVBA, met zetel te 3540 HERK-DE-STAD,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN PANOS KLANTENPROGRAMMA

ALGEMENE VOORWAARDEN PANOS KLANTENPROGRAMMA ALGEMENE VOORWAARDEN PANOS KLANTENPROGRAMMA 1. Algemeen Deze algemene voorwaarden (hierna Algemene Voorwaarden ) zijn van toepassing op alle personen die lid zijn van het PANOS-klantenprogramma (hierna

Nadere informatie

Algemene Gebruiksvoorwaarden

Algemene Gebruiksvoorwaarden Algemene Gebruiksvoorwaarden 1. Algemeen Deze Algemene Gebruiksvoorwaarden (verder AV ) zijn van toepassing op ieder gebruik van de website www.planidoo.be en al haar sub-sites (hierna Website ), inclusief

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSOVEREENKOMST TUSSEN GEMEENTE MERKSPLAS EN HET AUTONOOM GEMEENTEBEDRIJF SPORTCENTRUM T HOFEIND

DIENSTVERLENINGSOVEREENKOMST TUSSEN GEMEENTE MERKSPLAS EN HET AUTONOOM GEMEENTEBEDRIJF SPORTCENTRUM T HOFEIND DIENSTVERLENINGSOVEREENKOMST TUSSEN GEMEENTE MERKSPLAS EN HET AUTONOOM GEMEENTEBEDRIJF SPORTCENTRUM T HOFEIND TUSSEN: GEMEENTE MERKSPLAS, vertegenwoordigd door het college van burgemeester en schepenen,

Nadere informatie

PB calc & consult houdt zich alle rechten voor met betrekking tot updates alsook andere bronnen van terbeschikkingstelling.

PB calc & consult houdt zich alle rechten voor met betrekking tot updates alsook andere bronnen van terbeschikkingstelling. p.1 van 6 GEBRUIKSRECHTOVEREENKOMST voor BouwData PB Deze gebruiksrechtovereenkomst wordt gesloten tussen U als eindgebruiker, hierna genoemd de gebruiker, en PB calc & consult bvba, met maatschappelijke

Nadere informatie

VOORBEELD. Softwareresellingovereenkomst. De partijen, overwegende, dat. zijn het volgende overeengekomen:

VOORBEELD. Softwareresellingovereenkomst. De partijen, overwegende, dat. zijn het volgende overeengekomen: Softwareresellingovereenkomst De partijen, Leverancier, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 1234578 (hierna te noemen Leverancier ), en Doorverkoper, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Geologische Dienst Nederland - TNO

Gebruiksvoorwaarden Geologische Dienst Nederland - TNO Gebruiksvoorwaarden Geologische Dienst Nederland - TNO Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle websites van Geologische Dienst Nederland - TNO Artikel 1 Definities De volgende begrippen zullen in

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden wehelpen.nl - Gebruikers

Algemene Voorwaarden wehelpen.nl - Gebruikers Algemene Voorwaarden wehelpen.nl - Gebruikers In dit document zijn de algemene voorwaarden van WeHelpen beschreven. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die u sluit met WeHelpen

Nadere informatie

Eindgebruiker Licentieovereenkomst

Eindgebruiker Licentieovereenkomst Eindgebruiker Licentieovereenkomst BELANGRIJK-LEES ZORGVULDIG: DEZE EINDGEBRUIKER LICENTIEOVEREENKOMST ( OVEREENKOMST ) IS EEN JURIDISCHE OVEREENKOMST TUSSEN U (ALS PARTICULIER OF RECHTSPERSOON), EN ACER

Nadere informatie

Hoofdstuk 1: Algemene bepaling

Hoofdstuk 1: Algemene bepaling MODEL VAN OVEREENKOMST BIJLAGE 2 Tussen: de Provincie Oost-Vlaanderen, met zetel in het Provinciehuis, Gouvernementstraat 1, 9000 Gent, vertegenwoordigd door de deputatie, voor wie optreden de heer (voornaam

Nadere informatie

MY Personal Performance staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer (hierna: 'MYPP').

MY Personal Performance staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer (hierna: 'MYPP'). MYPP Gebruikersvoorwaarden en privacy beleid MY Personal Performance staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 55992080 (hierna: 'MYPP'). Door je review in te vullen

Nadere informatie

/// Gebruiksvoorwaarden en -bepalingen Digitaal Hoogtemodel Vlaanderen II, DTM, raster, 5m, testdata

/// Gebruiksvoorwaarden en -bepalingen Digitaal Hoogtemodel Vlaanderen II, DTM, raster, 5m, testdata /// Gebruiksvoorwaarden en bepalingen Digitaal Hoogtemodel Vlaanderen II, DTM, raster, 5m, testdata Voor taken van algemeen belang GDIVlaanderen deelnemers Elke deelnemer aan GDIVlaanderen heeft toegang

Nadere informatie

Knab Verzekeren gebruiksvoorwaarden

Knab Verzekeren gebruiksvoorwaarden Knab Verzekeren gebruiksvoorwaarden Knab Verzekeren gebruiksvoorwaarden Wie zijn wij? De app wordt je aangeboden door Knab Verzekeren, een handelsnaam van Knab Advies en Bemiddeling N.V. Knab Verzekeren

Nadere informatie

VOORBEELD. Softwareresellingovereenkomst. De partijen, zijn het volgende overeengekomen:

VOORBEELD. Softwareresellingovereenkomst. De partijen, zijn het volgende overeengekomen: Softwareresellingovereenkomst De partijen, Leverancier, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 12345678 (hierna te noemen Leverancier ), en Doorverkoper, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Gebruikersvoorwaarden

Gebruikersvoorwaarden Gebruikersvoorwaarden www.nimbles.com Nimbles B.V. is statutair gevestigd in Nederland en kantoorhoudend op de Prinsengracht 754, 1017 LD, Amsterdam, Nederland, ingeschreven bij het handelsregister van

Nadere informatie

Privacybeleid gebruiksvoorwaarden cookiebeleid

Privacybeleid gebruiksvoorwaarden cookiebeleid Privacybeleid gebruiksvoorwaarden cookiebeleid De privacy policy, disclaimer en het cookiebeleid van Mentoring Systems BVBA zijn geldig voor het bedrijf Mentoring Systems BVBA in het algemeen, haar diensten

Nadere informatie

USER S AND PRIVACY POLICY

USER S AND PRIVACY POLICY USER S AND PRIVACY POLICY Hierna volgende voorwaarden zijn van toepassing op uw gebruik van deze website. U dient deze belangrijke informatie aandachtig te lezen vooraleer U uw bezoek van deze website

Nadere informatie

OVEREENKOMST VOOR ZELFSTANDIGE DIENSTVERLENING

OVEREENKOMST VOOR ZELFSTANDIGE DIENSTVERLENING OVEREENKOMST VOOR ZELFSTANDIGE DIENSTVERLENING TUSSEN: wonende te handel drijvende onder de naam en ingeschreven in de KBO met nummer. De vennootschap.. en ingeschreven in de KBO met nummer. vertegenwoordigd

Nadere informatie

Gebruikersvoorwaarden CNE ON-LINE Backup

Gebruikersvoorwaarden CNE ON-LINE Backup CNE 2009: Versie 3.1 (juni 2009) Artikel 1. Definities 1.1. CNE is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 33285810 1.2. Gebruikerssoftware: Online backup programmatuur van CNE teneinde de

Nadere informatie

DISCLAIMER Dairy Training Centre

DISCLAIMER Dairy Training Centre Gebruikersvoorwaarden Voor de toegang tot en het gebruik van deze website gelden, naast de toepasselijke wet- en regelgeving, de hierna genoemde condities en bepalingen. Gebruik van deze website betekent

Nadere informatie

GEBRUIKERSVOORWAARDEN HALLOZORG

GEBRUIKERSVOORWAARDEN HALLOZORG ConnectedCare Zorg b.v. Statenlaan 8 6828 WE Arnhem 085-4018130 contact@hallozorg.nl www. hallozorg.nl GEBRUIKERSVOORWAARDEN HALLOZORG In dit document zijn de gebruikersvoorwaarden van HalloZorg beschreven.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CONNECTEDCARE - GEBRUIKERS

ALGEMENE VOORWAARDEN CONNECTEDCARE - GEBRUIKERS connectedcare services b.v. Hogestraat 54 6953 AW Dieren 085-7739903 contact@connectedcare.nl www.connectedcare.nl ALGEMENE VOORWAARDEN CONNECTEDCARE - GEBRUIKERS In dit document zijn de algemene voorwaarden

Nadere informatie

Inleiding. Gebruik van de Services

Inleiding. Gebruik van de Services Gebruiksvoorwaarden van Management Drives Holding BV en alle bedrijven in eigendom van Management Drives Holding BV, die zijn betrokken bij de verwerking van persoonsgegevens. Alle secties van deze Gebruiksvoorwaarden

Nadere informatie

BURGER BRANDS BELGIUM Algemene Gebruiksvoorwaarden voor websites, webtoepassingen

BURGER BRANDS BELGIUM Algemene Gebruiksvoorwaarden voor websites, webtoepassingen BURGER BRANDS BELGIUM Algemene Gebruiksvoorwaarden voor websites, webtoepassingen en mobiele toepassingen 1 Toepasselijkheid van deze Algemene Gebruiksvoorwaarden Deze website, web-toepassing en/of mobiele

Nadere informatie

Door het gebruik van de Website en het derhalve aanvaarden van de Gebruiksvoorwaarden, gaat u daarnaast akkoord met ons privacy beleid.

Door het gebruik van de Website en het derhalve aanvaarden van de Gebruiksvoorwaarden, gaat u daarnaast akkoord met ons privacy beleid. I. Algemene gebruiksvoorwaarden Mijnhuurprijs.nl 1. Welkom bij Mijnhuurprijs.nl Deze gebruiksvoorwaarden zijn met ingang van 1 oktober 2016 van toepassing op ieder gebruik van de website Mijnhuurprijs.nl,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden VrijwilligersVacaturebank.nl - Gebruikers

Algemene Voorwaarden VrijwilligersVacaturebank.nl - Gebruikers Algemene Voorwaarden VrijwilligersVacaturebank.nl - Gebruikers In dit document zijn de algemene voorwaarden van Stichting VrijwilligersVacaturebank beschreven. De algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Algemene voorwaarden B2B mijnwijncursus.nl

Algemene voorwaarden B2B mijnwijncursus.nl Algemene voorwaarden B2B mijnwijncursus.nl DEFINITIES In deze Algemene Voorwaarden van Mijnwijncursus.nl voor de zakelijke markt (hierna te noemen Voorwaarden B2B ) hebben de onderstaande begrippen de

Nadere informatie

MYPP 2.0 Gebruikersvoorwaarden en privacy beleid

MYPP 2.0 Gebruikersvoorwaarden en privacy beleid MYPP 2.0 Gebruikersvoorwaarden en privacy beleid MY Personal Performance staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 69873119. Door jezelf in te schrijven bij MYPP

Nadere informatie

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST SAMENWERKINGSOVEREENKOMST Gesloten tussen: Knooppunt vzw, Met maatschappelijke zetel te 2140 Borgerhout, Te Boelaerlei 37, KBO 0818.484.416 Hier rechtsgeldig vertegenwoordigd door [naam], [functie] Hierna:

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden klantbeoordelingssysteem

Gebruiksvoorwaarden klantbeoordelingssysteem Gebruiksvoorwaarden klantbeoordelingssysteem De Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassingen op het gebruik van het klantbeoordelingssysteem van DTG B.V., gevestigd aan de Herikerbergweg 88, (1101 CM) Amsterdam,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN FEDICT DIENSTEN

ALGEMENE VOORWAARDEN FEDICT DIENSTEN ALGEMENE VOORWAARDEN FEDICT DIENSTEN Doel van het document: De algemene voorwaarden voor Fedict diensten bevatten de standaardvoorwaarden voor het gebruik van alle Fedict diensten. Ze worden aangevuld

Nadere informatie

/// Gebruiksvoorwaarden en -bepalingen Referentielijst Begunstigde Vlaams voorkooprecht, 21/01/2019

/// Gebruiksvoorwaarden en -bepalingen Referentielijst Begunstigde Vlaams voorkooprecht, 21/01/2019 /// Gebruiksvoorwaarden en bepalingen Referentielijst Begunstigde Vlaams voorkooprecht, 21/01/2019 Voor taken van algemeen belang GDIVlaanderen deelnemers Elke deelnemer aan GDIVlaanderen heeft toegang

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities EINDGEBRUIKER OVEREENKOMST FIORATO EINDGEBRUIKER OVEREENKOMST FIORATO VERSIE 1 OKTOBER 2013 Fiorato (de applicatie ) is een applicatie voor computers, iphone en Android en is bedoeld om jou te helpen jezelf

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden ContentPlanner

Algemene Voorwaarden ContentPlanner Algemene Voorwaarden ContentPlanner Nederlands Partijen 1.1 DAILYDIALOGUES: aanbieder van ContentPlanner, gevestigd aan de Maasstraat 9-11, 3016 DB te Rotterdam. 1.2 KLANT: hoofdgebruiker en daarmee afnemer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli Preambule

Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli Preambule Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli 2013 Preambule Ontmoeten.nl dient als platform waar personen met elkaar in contact kunnen komen en deel kunnen nemen aan Activiteiten. Ontmoeten.nl

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Versie: 1.0 Versiedatum: 19 februari 2016

Algemene voorwaarden Versie: 1.0 Versiedatum: 19 februari 2016 Algemene voorwaarden Versie: 1.0 Versiedatum: 19 februari 2016 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op ieder bezoek aan en gebruik van DroomCraft. Door het gebruik van onze diensten verklaar je

Nadere informatie

Servicevoorwaarden van My-TOC

Servicevoorwaarden van My-TOC Servicevoorwaarden van My-TOC Deze Servicevoorwaarden van My-TOC zijn van kracht vanaf 1 januari 2012. Laatst aangepast: 15 september 2014. Welkom bij My-TOC! Hartelijk dank dat u onze producten en services

Nadere informatie

GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie 2.0 1 december 2011

GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie 2.0 1 december 2011 GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie 2.0 1 december 2011 Door het downloaden, installeren en/of gebruik van de Reisplanner Xtra Software of een deel daarvan, gaat Gebruiker akkoord met alle onderstaande voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden welke van toepassing zijn op elk gebruik van de Content, Applicatie(s)en de Website door Gebruiker;

Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden welke van toepassing zijn op elk gebruik van de Content, Applicatie(s)en de Website door Gebruiker; Algemene voorwaarden Revit Content www.nathan.nl Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Nathan Import/export B.V., hierna te noemen "Licentiegever", voor het ter beschikking stellen van de content

Nadere informatie

1. Definities en toepasselijkheid 2. Inhoud van de Overeenkomst 3. Aanmelding en gebruik op de Website

1. Definities en toepasselijkheid 2. Inhoud van de Overeenkomst 3. Aanmelding en gebruik op de Website Algemene Voorwaarden De Buurtverbinding.nl - Gebruikers In dit document zijn de algemene voorwaarden van De Buurtverbinding beschreven. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten

Nadere informatie

In deze Algemene Voorwaarden van Singulti (hierna te noemen Voorwaarden ) hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenis:

In deze Algemene Voorwaarden van Singulti (hierna te noemen Voorwaarden ) hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenis: Algemene Voorwaarden Singulti Definities In deze Algemene Voorwaarden van Singulti (hierna te noemen Voorwaarden ) hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenis: A. Opdrachtgever: iedere natuurlijke

Nadere informatie

PRIVACYBELEID. We behouden ons het recht voor om dit privacybeleid van tijd tot tijd aan te passen indien dit nodig of redelijk is.

PRIVACYBELEID. We behouden ons het recht voor om dit privacybeleid van tijd tot tijd aan te passen indien dit nodig of redelijk is. PRIVACYBELEID Door middel van dit privacybeleid informeren we u als gebruiker van Dag van de eigen zaak over het verzamelen, verwerken en gebruiken van persoonsgegevens door Metro. We behouden ons het

Nadere informatie

Licentieovereenkomst voor Eindgebruikers van Serversoftware

Licentieovereenkomst voor Eindgebruikers van Serversoftware Licentieovereenkomst voor Eindgebruikers van Serversoftware Pagina 1 van 10 Sensus-methode EULA Server Mei 2016 De Partijen I. Sensus-Methode B.V., een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

Nadere informatie

/// Gebruiksvoorwaarden en -bepalingen Vlaamse Hydrografische Atlas - Waterlopen, 1 mei 2016

/// Gebruiksvoorwaarden en -bepalingen Vlaamse Hydrografische Atlas - Waterlopen, 1 mei 2016 /// Gebruiksvoorwaarden en bepalingen Vlaamse Hydrografische Atlas Waterlopen, 1 mei 2016 Voor taken van algemeen belang GDIVlaanderen deelnemers Elke deelnemer aan GDIVlaanderen heeft toegang tot de gegevensbron

Nadere informatie

/// Gebruiksvoorwaarden en -bepalingen Adpf - Administratieve percelen fiscaal, toestand 01/01/ correctie

/// Gebruiksvoorwaarden en -bepalingen Adpf - Administratieve percelen fiscaal, toestand 01/01/ correctie /// Gebruiksvoorwaarden en bepalingen Adpf Administratieve percelen fiscaal, toestand 01/01/2018 correctie Voor taken van algemeen belang GDIVlaanderen deelnemers Elke deelnemer aan GDIVlaanderen heeft

Nadere informatie

Wireless Mobile Utility Licentieovereenkomst voor de toepassing Nikon Corporation

Wireless Mobile Utility Licentieovereenkomst voor de toepassing Nikon Corporation Wireless Mobile Utility Licentieovereenkomst voor de toepassing Nikon Corporation Deze licentieovereenkomst voor de toepassing ( Overeenkomst ) is een wettelijke overeenkomst tussen u (als persoon of rechtspersoon)

Nadere informatie

KLEIN LONDEN BVBA (Klein Londen), hierna te noemen "we" of "ons", beheert deze website.

KLEIN LONDEN BVBA (Klein Londen), hierna te noemen we of ons, beheert deze website. Gebruiksvoorwaarden van deze website (disclaimer) KLEIN LONDEN BVBA (Klein Londen), hierna te noemen "we" of "ons", beheert deze website. LEES DEZE VOORWAARDEN ZORGVULDIG DOOR VOOR U DEZE WEBSITE GEBRUIKT.

Nadere informatie

1. AANVAARDING VAN DE ALGEMENE VOORWAARDEN

1. AANVAARDING VAN DE ALGEMENE VOORWAARDEN Welkom bij de applicatie e-coupons van Beneficio by Edenred Belgium 1. AANVAARDING VAN DE ALGEMENE VOORWAARDEN GELIEVE DE GEBRUIKSVOORWAARDEN VAN DEZE APPLICATIE AANDACHTIG TE LEZEN We vragen u deze Algemene

Nadere informatie

1. Voorwerp 1.1. Op alle diensten, producten en leveringen van Metalmorphosa bvba zijn huidige algemene voorwaarden van toepassing, met uitsluiting

1. Voorwerp 1.1. Op alle diensten, producten en leveringen van Metalmorphosa bvba zijn huidige algemene voorwaarden van toepassing, met uitsluiting 1. Voorwerp 1.1. Op alle diensten, producten en leveringen van Metalmorphosa bvba zijn huidige algemene voorwaarden van toepassing, met uitsluiting van elke andere leveringsvoorwaarden of verkoopsvoorwaarden

Nadere informatie

WEBSITE & PRIVACY DISCL AIMER

WEBSITE & PRIVACY DISCL AIMER WEBSITE & PRIVACY DISCL AIMER PA PIL LO N UI T VA A RT ZO RG Papillon Rijksweg 558a bus 2 3630 Maasmechelen 089-25 58 88 maarten@papillonuitvaartzorg.com INHOUD CONTACTGEGEVENS...3 INTELLECTUELE EIGENDOMSRECHTEN...3

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN OPDRACHTNEMERS (VERSIE 2016)

ALGEMENE VOORWAARDEN OPDRACHTNEMERS (VERSIE 2016) ALGEMENE VOORWAARDEN OPDRACHTNEMERS (VERSIE 2016) 1. Definities 1.1 In deze Voorwaarden gebruiken wij (Poplo) de volgende definities die in het enkel- en meervoud dezelfde betekenis hebben: a. Account:

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden FEMM.be

Gebruiksvoorwaarden FEMM.be Gebruiksvoorwaarden FEMM.be Versie 1.0 21 januari 2016 Deze Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op jouw gebruik van onze website, bereikbaar via www.femm.be (hierna: Website ). De Website is eigendom

Nadere informatie

Licentievoorwaarden Installateur

Licentievoorwaarden Installateur Licentievoorwaarden Installateur Geldig vanaf 1 augustus 2011 Inleiding Niko Home Control maakt het mogelijk om alle vaste elektrisch gestuurde toepassingen in de woning zoals lichten, gedimde lichten,

Nadere informatie

Voorwaarden: ARTIKEL 1 Definities Aanbieder Afspraak: Algemene Voorwaarden: Beloning: Contract: Gedragscode Linkd: Promotiemateriaal

Voorwaarden: ARTIKEL 1 Definities Aanbieder Afspraak: Algemene Voorwaarden: Beloning: Contract: Gedragscode Linkd: Promotiemateriaal Voorwaarden: ARTIKEL 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Aanbieder: aanbieder(s) van Producten met wie Linkd op enig moment samenwerkt, zoals omschreven in de Overeenkomst.

Nadere informatie

Deze overeenkomst heeft tot doel de modaliteiten voor die toegangsmachtiging te regelen.

Deze overeenkomst heeft tot doel de modaliteiten voor die toegangsmachtiging te regelen. Pagina 1/5 Overeenkomst inzake het gebruik van DVV e-services Na kennis te hebben genomen van deze overeenkomst, gelieve de bepalingen ervan te aanvaarden door de ontbrekende gegevens in te vullen en dit

Nadere informatie

VOORBEELD. Algemene voorwaarden Bedrijf BV

VOORBEELD. Algemene voorwaarden Bedrijf BV Algemene voorwaarden Bedrijf BV Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten die daaruit voortvloeien tussen Bedrijf BV te Plaats, Kamer van Koophandel 12345678

Nadere informatie

A. ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN VAN DE WEBSITE

A. ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN VAN DE WEBSITE A. ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN VAN DE WEBSITE Het gebruik van deze website (hierna de Jeram website ) impliceert uw onvoorwaardelijke aanvaarding van alle onderstaande algemene voorwaarden (hierna de

Nadere informatie

WEBSITE & JOS EERDEK ENS BE TONVLOEREN. Eerdekens Jos nv Industrieweg-Noord Oudsbergen

WEBSITE & JOS EERDEK ENS BE TONVLOEREN. Eerdekens Jos nv Industrieweg-Noord Oudsbergen WEBSITE & P R I VA C Y D I S C L A I M E R JOS EERDEK ENS BE TONVLOEREN Eerdekens Jos nv Industrieweg-Noord 1195 3660 Oudsbergen 089-85 65 66 info@eerdekensjos.com INHOUD CONTACTGEGEVENS...3 INTELLECTUELE

Nadere informatie

Computerconfiguratie: de hardware en het bijbehorend besturingssysteem waarop de Programmatuur initieel wordt geïnstalleerd.

Computerconfiguratie: de hardware en het bijbehorend besturingssysteem waarop de Programmatuur initieel wordt geïnstalleerd. Artikel 1 Definities 1.1 De in deze Licentieovereenkomst met een beginhoofdletter aangeduide begrippen, hebben de betekenis die daaraan in dit artikel wordt toegekend. Computerconfiguratie: de hardware

Nadere informatie

WEBSITE & PRIVACY DISCLAIMER

WEBSITE & PRIVACY DISCLAIMER WEBSITE & PRIVACY DISCLAIMER CILESKO GCV Hofstraat 11, 3530 Houthalen info@cilesko.be 0498/52.27.59 BTW BE 0832.653.245 Volg ons op: 2017 Cilesko N.V. INHOUD Contactgegevens...1 Intellectuele eigendomsrechten...

Nadere informatie

OVEREENKOMST TER BESCHIKKING STELLEN VAN EEN LOCATIE VOOR EEN FOTO- OF FILMOPNAME

OVEREENKOMST TER BESCHIKKING STELLEN VAN EEN LOCATIE VOOR EEN FOTO- OF FILMOPNAME OVEREENKOMST TER BESCHIKKING STELLEN VAN EEN LOCATIE VOOR EEN FOTO- OF FILMOPNAME TUSSEN: (1) Studio Scott, vertegenwoordigd door Debbie Debrauwer, Efie De Grande en Eveline Vanassche met hoofdkantoor

Nadere informatie

End User Licence Agreement Nederland

End User Licence Agreement Nederland Pagina 1 van 5 End User Licence Agreement Nederland (Eindgebruikersovereenkomst) Let op: lees deze End User Licence Agreement aandachtig. Door het installeren en/of het gebruik van de producten van FleetGo

Nadere informatie

Kindle voor de iphone/ipad licentieovereenkomst en gebruiksvoorwaarden

Kindle voor de iphone/ipad licentieovereenkomst en gebruiksvoorwaarden Kindle voor de iphone/ipad licentieovereenkomst en gebruiksvoorwaarden DIT IS EEN OVEREENKOMST TUSSEN U EN AMAZON DIGITAL SERVICES, INC. (INCLUSIEF HAAR GELIEERDE BEDRIJVEN 'AMAZON' OF 'WIJ' GENOEMD).

Nadere informatie

Sensus BPM software. Licentieovereenkomst voor Eindgebruikers van Serversoftware

Sensus BPM software. Licentieovereenkomst voor Eindgebruikers van Serversoftware Sensus BPM software Licentieovereenkomst voor Eindgebruikers van Serversoftware Pagina 1 van 10 Sensus-methode EULA Server April 2016 De Partijen Ia. Sensus Methode Procesbeschrijving DSMP B.V., een besloten

Nadere informatie

De algemene voorwaarden KNMP (http://www.knmp.nl/downloads/productendiensten/algemene-voorwaarden/algemene-voorwaarden-producten-diensten-knmp)

De algemene voorwaarden KNMP (http://www.knmp.nl/downloads/productendiensten/algemene-voorwaarden/algemene-voorwaarden-producten-diensten-knmp) KNMP GEBRUIKERSVOORWAARDEN CMR OPENBARE APOTHEKEN De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KNMP Holding B.V., hierna te noemen KNMP, verleent de gebruiker onder de volgende voorwaarden toestemming

Nadere informatie

Privacy policy (Laatste wijziging: donderdag 24 mei 2018)

Privacy policy (Laatste wijziging: donderdag 24 mei 2018) Privacy policy (Laatste wijziging: donderdag 24 mei 2018) 1. Algemeen JAAN bvba, hierna JAAN met maatschappelijke zetel te Zelzatestraat 61, 9960 Assenede en met ondernemingsnummer 0894.248.245 is verantwoordelijk

Nadere informatie

GEBRUIKERS VOORWAARDEN

GEBRUIKERS VOORWAARDEN GEBRUIKERS Deze Gebruikersvoorwaarden zijn van toepassing op alle gebruikers van het YorCity platform en alle anderen die interactie voeren met YorCity, op welke wijze en via welk onderdeel van het YorCity

Nadere informatie

REGISTRATIEVOORWAARDEN - STICHTING PMO GILDE

REGISTRATIEVOORWAARDEN - STICHTING PMO GILDE REGISTRATIEVOORWAARDEN - STICHTING PMO GILDE Dit zijn de registratievoorwaarden van Stichting PMO Gilde ("PMO Gilde"), Postbus 2725, 3500 GS gevestigd te Utrecht, zoals gepubliceerd op www.pmogilde.nl

Nadere informatie

WEBSITE & PRIVACY DISCLAIMER

WEBSITE & PRIVACY DISCLAIMER WEBSITE & PRIVACY DISCLAIMER ZUIDERRING 28 / POORT 7817 3600 GENK +32 (0)89/35.20.40 INFO@JACOBSTRANSPORT.BE INFO@JACOBSAUTOCARS.BE INHOUD Contactgegevens...1 Intellectuele eigendomsrechten... 1 Bespreking

Nadere informatie

PETER PAULISSEN ACADEMY WEBSITE & PRIVACY DISCLAIMER. T +32 (0) E W

PETER PAULISSEN ACADEMY WEBSITE & PRIVACY DISCLAIMER. T +32 (0) E W PETER PAULISSEN ACADEMY WEBSITE & PRIVACY DISCLAIMER T +32 (0)460 97 03 90 - E info@peterpaulissenacademy.com W www.peterpaulissenacademy.com INHOUD CONTACTGEGEVENS...1 INTELLECTUELE EIGENDOMSRECHTEN...1

Nadere informatie

Privacy Policy Aditi vzw

Privacy Policy Aditi vzw Privacy Policy Aditi vzw Versie 1.05 laatste update 28-05-2018 Toelichting Deze Privacy Policy is gebaseerd op artikel 13 van de Algemene Verordening Gegevensbescherming en bevat de rechten en plichten

Nadere informatie

1/ Wie zijn wij? 2/ Onze website

1/ Wie zijn wij? 2/ Onze website dejuristen IP and ICT Law Belliardstraat 2 B- 1000 Brussel Belgium Phone +32 (0) 2 540 20 66 Fax +32(0) 9 296 13 41 www.dejuristen.be contact@dejuristen.be DISCLAIMER Het gebruik van onze website gaat

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTEN GET1,2 NEDERLAND B.V. Deze algemene voorwaarden zijn op 4 november 2014 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTEN GET1,2 NEDERLAND B.V. Deze algemene voorwaarden zijn op 4 november 2014 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTEN GET1,2 NEDERLAND B.V. Deze algemene voorwaarden zijn op 4 november 2014 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. ARTIKEL 1 DEFINITIES In deze algemene voorwaarden wordt

Nadere informatie

Licentieovereenkomst

Licentieovereenkomst Licentieovereenkomst Gebruiksvoorwaarden: (lokaal gebruik) Gelieve deze gebruiksvoorwaarden zorgvuldig door te lezen. Deze algemene voorwaarden (hierna: 'gebruiksvoorwaarden') vormen een bindende wettelijke

Nadere informatie

In deze Algemene Voorwaarden hebben de volgende begrippen, zowel in enkelvoud als in meervoud, de volgende betekenis:

In deze Algemene Voorwaarden hebben de volgende begrippen, zowel in enkelvoud als in meervoud, de volgende betekenis: Algemene Voorwaarden Artikel 1. Inleiding Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de Overeenkomst tussen SiteStunt en de afnemer met betrekking tot het leveren van een website en bijbehorende

Nadere informatie

Algemene voorwaarden diensten DG Digitale Transformatie. 05/07/2018 FOD BOSA DG Digitale Transformatie Versie : 3.0

Algemene voorwaarden diensten DG Digitale Transformatie. 05/07/2018 FOD BOSA DG Digitale Transformatie Versie : 3.0 Algemene voorwaarden diensten DG Digitale Transformatie 05/07/2018 FOD BOSA DG Digitale Transformatie Versie : 3.0 INHOUDSOPGAVE 1. Toepassingsgebied 4 2. Toegang tot de dienst 5 3. Gebruik van de dienst

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Housit

Gebruiksvoorwaarden Housit Gebruiksvoorwaarden Housit 1. Begrippenlijst Onder onderstaande definities in deze gebruiksvoorwaarden wordt verstaan: - Housit: Housit B.V., gevestigd te s-hertogenbosch aan de Helftheuvelweg 11 met postcode

Nadere informatie

Privacyverklaring detuut.be

Privacyverklaring detuut.be Privacyverklaring detuut.be Deze Privacyverklaring regelt hoe De Tuut van Tegenwoordig persoonsgegevens verzamelt, gebruikt en bewaart die betrekking hebben op de gebruikers van de website weekvandeoordop.be.

Nadere informatie

UITVOERINGSVOORWAARDEN VAN ONZE PRESTATIES

UITVOERINGSVOORWAARDEN VAN ONZE PRESTATIES UITVOERINGSVOORWAARDEN VAN ONZE PRESTATIES 1. Omschrijvingen Companywriters : De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, waarvan de vennootschapszetel gevestigd is te 4600 Wezet (Visé) (België),

Nadere informatie

Sumatra Software B.V., gevestigd te s-gravenhage. KvK: , hierna: Sumatra

Sumatra Software B.V., gevestigd te s-gravenhage. KvK: , hierna: Sumatra Sumatra Software B.V., gevestigd te s-gravenhage. KvK: 27163136, hierna: Sumatra en licentiehouder als vermeld op de registratiekaart, hierna: Gebruiker hierna gezamenlijk aangeduid als: Partijen OVERWEGENDE

Nadere informatie

VR DOC.0975/3

VR DOC.0975/3 VR 2016 1609 DOC.0975/3 Bijlage 1. De CC0-verklaring, vermeld in artikel 7, 1 De CC0-verklaring De instantie mag overeenkomstig de voorwaarden van artikel 7 gebruikmaken van de Nederlandstalige tekst van

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden. Waarop zijn de gebruiksvoorwaarden van toepassing?

Gebruiksvoorwaarden. Waarop zijn de gebruiksvoorwaarden van toepassing? Gebruiksvoorwaarden Dit zijn de gebruiksvoorwaarden van Myplace. Deze gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing als je gebruik maakt van de Myplace applicatie en website. Deze gebruiksvoorwaarden informeren

Nadere informatie

U mag de SOFTWARE niet gebruiken in combinatie op meerdere systemen, netwerken, servers of emulaties op een mainframe of minicomputer.

U mag de SOFTWARE niet gebruiken in combinatie op meerdere systemen, netwerken, servers of emulaties op een mainframe of minicomputer. Wireless Mobile Adapter Utility voor wereldwijd Algemene licentievoorwaarden Nikon Corporation Deze licentievoorwaarden ( Overeenkomst ) vormen een wettelijke overeenkomst tussen u (als persoon of rechtspersoon)

Nadere informatie

Kindle voor de Mac - licentieovereenkomst en gebruiksvoorwaarden

Kindle voor de Mac - licentieovereenkomst en gebruiksvoorwaarden Kindle voor de Mac - licentieovereenkomst en gebruiksvoorwaarden DIT IS EEN OVEREENKOMST TUSSEN U EN AMAZON DIGITAL SERVICES, INC. (MET HAAR FILIALEN, GEZAMENLIJK AMAZON OF WIJ ). GELIEVE DEZE LICENTIEOVEREENKOMST

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gebruikers

Algemene voorwaarden Gebruikers Algemene voorwaarden Gebruikers Ten aanzien van de dienstverlening van Onlineschademelden.nl gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke wettelijke regels. Door gebruik te maken van de Website

Nadere informatie

VERWERKERSOVEREENKOMST

VERWERKERSOVEREENKOMST VERWERKERSOVEREENKOMST Door het aangaan van een Overeenkomst met e-share verklaart de Gebruiker zich akkoord met onderhavige Verwerkersovereenkomst. Tussen : e-share cvba met maatschappelijke zetel te

Nadere informatie