De algemene voorwaarden KNMP (

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De algemene voorwaarden KNMP (http://www.knmp.nl/downloads/productendiensten/algemene-voorwaarden/algemene-voorwaarden-producten-diensten-knmp)"

Transcriptie

1 KNMP GEBRUIKERSVOORWAARDEN CMR OPENBARE APOTHEKEN De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KNMP Holding B.V., hierna te noemen KNMP, verleent de gebruiker onder de volgende voorwaarden toestemming voor het gebruik van de applicatie CMR Openbare Apotheken. Art. 1. Definities 1.1 CMR: Centrale Medicatieincidenten Registratie 1.2 Applicatie CMR Openbare Apotheken: de applicatie CMR Openbare Apotheken is een software programma met een specifiek ontwikkelde CMR foutenclassificatie, het CMRformulier melding, een alert systeem en een website ontwikkeld door de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuis Apothekers (NVZA) en waarvan de Stichting Portaal voor Patiëntveiligheid / CMR rechthebbende is, ook van het daarbij behorende logo. 1.3 Werkinstructies: de werkinstructies bij de Applicatie CMR Openbare Apotheken. 1.4 Fout: een gebrek in de Applicatie CMR Openbare Apotheken dat ertoe leidt dat de Applicatie CMR Openbare Apotheken niet functioneert overeenkomstig de specificaties. 1.5 Interoperabiliteit: de mogelijkheid van de Applicatie CMR Openbare Apotheken om informatie met andere componenten van een geautomatiseerd systeem uit te wisselen en door middel van deze informatie te communiceren. 1.6 Licentievergoeding: de vergoeding, die Apotheek voor het gebruik van de Applicatie CMR Openbare Apotheken aan KNMP verschuldigd is. 1.7 Apotheek: de apotheek die de Applicatie CMR Openbare Apotheken wenst te gebruiken. Art. 2. Niet-exclusief, niet overdraagbaar gebruiksrecht 2.1 KNMP verleent Apotheek een niet-exclusief, niet overdraagbaar gebruiksrecht voor de Applicatie CMR Openbare Apotheken. 2.2 Apotheek, die via de software van een externe leverancier toegang verkrijgt tot de CMR, dient deze Gebruikersvoorwaarden onverkort toe te (laten ) passen op de overeenkomst met de desbetreffende leverancier. Art. 3 Algemene Voorwaarden De algemene voorwaarden KNMP ( zijn van toepassing, waarbij in voorkomende gevallen in plaats van afnemer Apotheek gelezen dient te worden.

2 Bij verschil tussen de algemene voorwaarden KNMP en deze Gebruikersvoorwaarden, hebben de bepalingen van deze Gebruikersvoorwaarden voorrang. Andere algemene voorwaarden zijn uitdrukkelijk niet van toepassing. Art. 4. Beëindiging Gebruikersvoorwaarden en staken gebruik Indien deze Gebruikersvoorwaarden om welke reden ook eindigen, verplicht Apotheek zich het gebruik van de Applicatie CMR Openbare Apotheken te staken. Art. 5. Licentievergoeding 5.1 De door de Apotheek aan de KNMP voor het gebruik van de Applicatie CMR Openbare Apotheken verschuldigde vergoeding voor het gebruiksrecht staat vermeld op KNMP is gerechtigd te onderzoeken of Apotheek de Applicatie CMR Openbare Apotheken gebruikt op een wijze die overeenstemt met deze Gebruikersvoorwaarden. Apotheek verplicht zich aan een dergelijke audit mee te werken en daartoe toegang tot de Apotheek dan wel plaats waar de Applicatie CMR Openbare Apotheken is geïnstalleerd te verschaffen. KNMP draagt zowel zijn eigen kosten als de kosten van Apotheek, die met een dergelijke audit in redelijkheid zijn gemoeid. 5.3 Onverminderd aan de voor ongeautoriseerd gebruik toekomende andere rechten, waaronder het recht op volledige schadevergoeding, verbeurt Apotheek een onmiddellijk in zijn geheel opeisbare boete van voor elke overtreding van dit artikel. Art. 6. IE-rechten 6.1 De intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de Applicatie CMR Openbare Apotheken en de Werkinstructies berusten bij de Stichting Portaal voor Patiëntveiligheid / CMR.De Applicatie CMR Openbare Apotheken blijft eigendom van de Stichting. 6.2 KNMP vrijwaart Apotheek in gerechtelijke procedures die tegen hem zijn aangespannen door derden en die zijn gegrond op de stelling dat het gebruik van de Applicatie CMR Openbare Apotheken inbreuk maakt op de aan deze derde toebehorende intellectuele eigendomsrechten, tenzij: a. Apotheek nalaat onmiddellijk schriftelijk van de vordering in kennis te stellen, of b. de bewuste aanspraken van derden hun oorzaak vinden in wijzigingen in de Applicatie CMR Openbare Apotheken die door Apotheek of door hem ingeschakelde derden, zijn aangebracht; of c. de bewuste aanspraken van derden hun oorzaak vinden in het gebruik van de Applicatie CMR Openbare Apotheken op een wijze die anderszins strijdig is met de voorwaarden van deze Gebruikersvoorwaarden. 6.3 De in artikel 6.2 bedoelde vrijwaring is alleen van toepassing indien Apotheek de behandeling van de zaak, inclusief het voeren van schikkingonderhandelingen, aan KNMP overlaat en desgevraagd de benodigde medewerking aan KNMP verleent.

3 6.4 Apotheek verklaart dat indien een vordering als bedoeld in artikel 6.2 aanhangig wordt gemaakt, hij ermee akkoord gaat dat naar eigen keuze: a. de Applicatie CMR Openbare Apotheken en/of de Werkinstructies zodanig zal (laten) wijzigen dat deze niet langer inbreuk maken; b. de Applicatie CMR Openbare Apotheken en/of de Werkinstructies zal vervangen door een functioneel gelijkwaardig product; c. de Applicatie CMR Openbare Apotheken en/of Werkinstructies bij Apotheek opvraagt en een vergoeding betaalt aan Apotheek ter grootte van de betaalde Licentievergoeding. Art.7. Melding 7.1 Onverminderd artikel 9 van deze Gebruikersvoorwaarden, vervangt de melding in het kader van de Applicatie CMR Openbare Apotheken niet de verplichting tot melding van incidenten zoals calamiteiten uit hoofde van andere regelgeving. Apotheek is verplicht om de verplichtingen tot melding uit andere hoofde na te leven indien zij in het kader van het CMRsysteem een melding doet, bij gebreke waarvan de KNMP het gebruik met onmiddellijke ingang kan beëindigen. 7.2 Een melding wordt alleen gedaan door de gevestigd apotheker van de Apotheek of de daartoe door de gevestigd apotheker aangewezen persoon,die onder verantwoordelijkheid van de gevestigd apotheker de melding doet. Art. 8. Aansprakelijkheid KNMP sluit iedere aansprakelijkheid met betrekking tot of in verband met het gebruik van de applicatie CMR openbare apotheken, de CMR foutenclassificatie, het CMR melding formulier dan wel de onderliggende software, het gebruik van de website en het doen van meldingen, en/of het alert systeem in welke fase ook uit, tenzij er sprake is van opzet of grove schuld van de KNMP. Art. 9. Beveiliging, vertrouwelijkheid en privacy 9.1 Apotheek werkt volgens de vigerende normen van informatiebeveiliging. Apotheek zal alles in het werk stellen om te voorkomen dat de vertrouwelijke informatie van de andere partij ter kennis of in handen van derden komt. Eén en ander geldt niet indien de openbaarmakende partij aantoont dat bepaalde informatie reeds publiekelijk bekend is, anders dan door schending van deze geheimhoudingsverplichting of indien een partij door een daartoe bevoegde (gerechtelijke) instantie wordt gedwongen vertrouwelijke informatie te openbaren. 9.2 Apotheek is volledig verantwoordelijk voor de vertrouwelijkheid van de patiëntengegevens en ziet er op toe dat er op geen enkele wijze op de individuele patiënt of zorgverlener herleidbare gegevens in de melding worden opgenomen. 9.3 Apotheek is en blijft uitsluitend rechthebbende van de gegevens die betrekking hebben op zijn of haar melding tot het moment dat deze verwerkt worden op geaggregeerd niveau en niet meer naar een melder zijn terug te leiden.

4 9.4 KNMP mag individuele CMR-meldingen niet gebruiken voor rapportage aan IGZ of andere toezichthouders en CMR-meldingen mogen niet worden benut voor het treffen van maatregelen gericht op individuele zorgverleners. Art. 10. Overige bepalingen 10.1 De artikelen 6 (Intellectuele eigendom), 8 (Aansprakelijkheid ) 9 (Beveiliging, Vertrouwelijkheid en Privacy) en de artikelen uit de KNMP Algemene Voorwaarden over Toepasselijk recht en geschillen (A.14 ) blijven, voor zover hun aard dit met zich meebrengt, van toepassing na beëindiging van deze Gebruikersvoorwaarden Indien één of meer van deze bepalingen in deze Gebruikersvoorwaarden of de toepasselijke algemene voorwaarden KNMP ongeldig, in strijd met de wet of onafdwingbaar zijn, laat zulks de geldigheid van de overige bepalingen onverlet Kennisgevingen die partijen op grond van de Gebruikersvoorwaarden aan elkaar zullen doen, vinden schriftelijk plaats Eventuele mondelinge toezeggingen en afspraken hebben geen werking, tenzij deze schriftelijk door een partij zijn bevestigd Het door een partij niet uitoefenen van een recht of het niet aanwenden van een rechtsmiddel houdt geen afstand van dat recht of rechtsmiddel in. Den Haag, augustus 2013 KNMP

5

Computerconfiguratie: de hardware en het bijbehorend besturingssysteem waarop de Programmatuur initieel wordt geïnstalleerd.

Computerconfiguratie: de hardware en het bijbehorend besturingssysteem waarop de Programmatuur initieel wordt geïnstalleerd. Artikel 1 Definities 1.1 De in deze Licentieovereenkomst met een beginhoofdletter aangeduide begrippen, hebben de betekenis die daaraan in dit artikel wordt toegekend. Computerconfiguratie: de hardware

Nadere informatie

Voorwaarden Preproductieomgeving DigiD (Leverancier)

Voorwaarden Preproductieomgeving DigiD (Leverancier) Voorwaarden Preproductieomgeving DigiD (Leverancier) Datum 15 mei 2012 Versie 4.0 Artikel 1 Begrippen De hierna met een hoofdletter aangeduide begrippen hebben in deze Voorwaarden de volgende betekenis:

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Geologische Dienst Nederland - TNO

Gebruiksvoorwaarden Geologische Dienst Nederland - TNO Gebruiksvoorwaarden Geologische Dienst Nederland - TNO Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle websites van Geologische Dienst Nederland - TNO Artikel 1 Definities De volgende begrippen zullen in

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden ContentPlanner

Algemene Voorwaarden ContentPlanner Algemene Voorwaarden ContentPlanner Nederlands Partijen 1.1 DAILYDIALOGUES: aanbieder van ContentPlanner, gevestigd aan de Maasstraat 9-11, 3016 DB te Rotterdam. 1.2 KLANT: hoofdgebruiker en daarmee afnemer

Nadere informatie

VERWERKERSOVEREENKOMST

VERWERKERSOVEREENKOMST VERWERKERSOVEREENKOMST Partijen: 1. Basis bedrijfskleding VOF. Gevestigd te Mollerusweg 96, 2031 BZ HAARLEM KvK-nummer: 34220214 hierbij rechtsgeldig vertegenwoordigd door J W H D van der Meij, hierna

Nadere informatie

De hierna met een hoofdletter aangeduide begrippen hebben in deze Voorwaarden de volgende betekenis:

De hierna met een hoofdletter aangeduide begrippen hebben in deze Voorwaarden de volgende betekenis: Voorwaarden Preproductieomgeving DigiD Machtigen (Leverancier) Datum 12 juni 2018 Versie 1.9 Inhoud Artikel 1 Begrippen... 1 Artikel 2 Toepasselijkheid en Voorwerp... 2 Artikel 3 Overleg... 3 Artikel 4

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CODE BLAUW

ALGEMENE VOORWAARDEN CODE BLAUW ALGEMENE VOORWAARDEN CODE BLAUW Dit zijn de algemene Voorwaarden (zoals hieronder gedefinieerd) van de vennootschap onder firma Code Blauw, kantoorhoudende te (3772 MP) Barneveld, aan Anthonie Fokkerstraat

Nadere informatie

Quality Service Europe

Quality Service Europe VERWERKINGSOVEREENKOMST Partijen: 1. MvanR Retail/, gevestigd te Tiel, KvK-nummer: 30251796, hierna te noemen verantwoordelijke ; En 2., gevestigd te Tiel, KvK-nummer: 11025593, hierna te noemen verwerker

Nadere informatie

Licentieovereenkomst. Inzake het Gemeentelijk Incidenten Registratiesysteem (GIR) Gemeentelijk Incidenten Registratiesysteem (GIR) Versie 22 mei 2018

Licentieovereenkomst. Inzake het Gemeentelijk Incidenten Registratiesysteem (GIR) Gemeentelijk Incidenten Registratiesysteem (GIR) Versie 22 mei 2018 Licentieovereenkomst Inzake het Gemeentelijk Incidenten Registratiesysteem (GIR) Gemeentelijk Incidenten Registratiesysteem (GIR) Versie 22 mei 2018 Inhoud licentieovereenkomst 1 Definities 4 2 Voorwerp

Nadere informatie

Licentieovereenkomst Habilis Media BV, KvK nummer , versie

Licentieovereenkomst Habilis Media BV, KvK nummer , versie Dit document bevat de licentieovereenkomst van Habilis Media BV, ingeschreven in het Handelsregister bij de Kamer van Koophandel onder nummer 17228658. Deze licentieovereenkomst is van toepassing op alle

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gebruikers

Algemene voorwaarden Gebruikers Algemene voorwaarden Gebruikers Ten aanzien van de dienstverlening van Onlineschademelden.nl gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke wettelijke regels. Door gebruik te maken van de Website

Nadere informatie

Licentieovereenkomst Construction Media

Licentieovereenkomst Construction Media Licentieovereenkomst Construction Media Dit document bevat de licentieovereenkomst van Construction Media. Deze licentieovereenkomst is van toepassing op alle door Construction Media aan een gebruiker

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden welke van toepassing zijn op elk gebruik van de Content, Applicatie(s)en de Website door Gebruiker;

Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden welke van toepassing zijn op elk gebruik van de Content, Applicatie(s)en de Website door Gebruiker; Algemene voorwaarden Revit Content www.nathan.nl Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Nathan Import/export B.V., hierna te noemen "Licentiegever", voor het ter beschikking stellen van de content

Nadere informatie

Licentieovereenkomst Construction Media

Licentieovereenkomst Construction Media Licentieovereenkomst Construction Media Dit document bevat de licentieovereenkomst van Construction Media. Deze licentieovereenkomst is van toepassing op alle door Construction Media aan een gebruiker

Nadere informatie

Algemene voorwaarden CUTECH B.V.

Algemene voorwaarden CUTECH B.V. Algemene voorwaarden CUTECH B.V. Algemene voorwaarden CUTECH BV 1-7 8-4-2005 Inhoudsopgave Inhoudsopgave...2 Algemene bepalingen...3 Artikel 1. Toepasselijkheid...3 Artikel 2. Offerten...3 Artikel 3. Wijzigen

Nadere informatie

(2).. (Touringcarbedrijf en standplaats)

(2).. (Touringcarbedrijf en standplaats) LICENTIEOVEREENKOMST VOOR TOURINGCARBEDRIJVEN. (datum van erkenning) (1) STICHTING KEURMERK TOURINGCARBEDRIJF EN (2).. (Touringcarbedrijf en standplaats) 1 INHOUD ARTIKEL 1. Definities 2. Verlening licentie

Nadere informatie

Algemene voorwaarden gebruiksrechtovereenkomst voor de Installatie Classificatie Structuur

Algemene voorwaarden gebruiksrechtovereenkomst voor de Installatie Classificatie Structuur Algemene voorwaarden gebruiksrechtovereenkomst voor de Installatie Classificatie Structuur Artikel 1 - Definities Voor de toepassing van de Overeenkomst wordt verstaan onder: a. Formulier: Het door Gebruiker

Nadere informatie

2.1 In deze gebruiksvoorwaarden hebben de navolgende begrippen de volgende betekenis:

2.1 In deze gebruiksvoorwaarden hebben de navolgende begrippen de volgende betekenis: Gebruiksvoorwaarden 1. Algemeen 1.1 Dit zijn de gebruiksvoorwaarden van MHC Lelystad met betrekking tot de Website en App. Lees deze gebruiksvoorwaarden ('Gebruiksvoorwaarden') zorgvuldig door voordat

Nadere informatie

Eindgebruikersovereenkomst Digitaal Leermiddel NBC. Algemeen

Eindgebruikersovereenkomst Digitaal Leermiddel NBC. Algemeen Eindgebruikersovereenkomst Digitaal Leermiddel NBC Algemeen Deze overeenkomst is een overeenkomst tussen u en de Stichting Nederlands Bakkerij Centrum, hierna te noemen het NBC. Lees onderstaande voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van de Stichting Lustrum van de Utrechtsche Vrouwelijke Studenten Vereeniging/Nieuwe Vereniging van Vrouwelijke

Algemene voorwaarden van de Stichting Lustrum van de Utrechtsche Vrouwelijke Studenten Vereeniging/Nieuwe Vereniging van Vrouwelijke Algemene voorwaarden van de Stichting Lustrum van de Utrechtsche Vrouwelijke Studenten Vereeniging/Nieuwe Vereniging van Vrouwelijke Studenten te Utrecht t.b.v. het Passe-Partout Spaarplan 2013/2014. 1.

Nadere informatie

geeft u aan kennis te hebben genomen en akkoord te gaan met deze Gebruiksvoorwaarden.

geeft u aan kennis te hebben genomen en akkoord te gaan met deze Gebruiksvoorwaarden. GEBRUIKSVOORWAARDEN YOUR NEXT CONCEPTS 1. Algemeen 1.1 Dit zijn de gebruiksvoorwaarden van Your Next Concepts met betrekking tot de Website en App. Lees deze gebruiksvoorwaarden ('Gebruiksvoorwaarden')

Nadere informatie

Voorwaarden Preproductieomgeving DigiD Machtigen (Afnemer)

Voorwaarden Preproductieomgeving DigiD Machtigen (Afnemer) Voorwaarden Preproductieomgeving DigiD Machtigen (Afnemer) Datum 1 januari 2015 Versie 5.0 Artikel 1 Begrippen De hierna met een hoofdletter aangeduide begrippen hebben in deze Voorwaarden de volgende

Nadere informatie

Algemene voorwaarden gebruiksrechtovereenkomst Softwareleveranciers voor de Installatie Classificatie Structuur

Algemene voorwaarden gebruiksrechtovereenkomst Softwareleveranciers voor de Installatie Classificatie Structuur Algemene voorwaarden gebruiksrechtovereenkomst Softwareleveranciers voor de Installatie Classificatie Structuur Artikel 1 - Definities Voor de toepassing van de Overeenkomst wordt verstaan onder: a. Formulier:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli Preambule

Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli Preambule Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli 2013 Preambule Ontmoeten.nl dient als platform waar personen met elkaar in contact kunnen komen en deel kunnen nemen aan Activiteiten. Ontmoeten.nl

Nadere informatie

Voorwaarden Preproductieomgeving DigiD (Afnemer)

Voorwaarden Preproductieomgeving DigiD (Afnemer) Voorwaarden Preproductieomgeving DigiD (Afnemer) Datum 1 januari 2015 Versie 5.0 Artikel 1 Begrippen De hierna met een hoofdletter aangeduide begrippen hebben in deze Voorwaarden de volgende betekenis:

Nadere informatie

VERWERKERSOVEREENKOMST. 1...hierna opdrachtgever,

VERWERKERSOVEREENKOMST. 1...hierna opdrachtgever, VERWERKERSOVEREENKOMST De ondergetekenden: 1...hierna opdrachtgever, 1. Romein Broeksteeg, kantoorhoudende te Houten aan De Molen 83, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies

Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies Artikel 1. Definities a) Opdrachtgever: De natuurlijk persoon of de rechtspersoon die aan Opdrachtnemer de Opdracht heeft gegeven tot het verrichten van Werkzaamheden.

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: OutSight Media: te Hoorn, ingeschreven bij de kamer van koophandel in Hoorn onder nummer: 37128750 Online

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN. Deze Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de Dienst, een en ander zoals hieronder gedefinieerd.

GEBRUIKSVOORWAARDEN. Deze Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de Dienst, een en ander zoals hieronder gedefinieerd. GEBRUIKSVOORWAARDEN Versie 26 oktober 2015 Deze Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de Dienst, een en ander zoals hieronder gedefinieerd. Wij adviseren je deze Gebruiksvoorwaarden

Nadere informatie

Ziggo Muziek. Aanvullende voorwaarden

Ziggo Muziek. Aanvullende voorwaarden Ziggo Muziek Aanvullende voorwaarden Per 1 juni 2011 Inhoudsopgave Artikel 1 Definities 3 Artikel 2 toepasselijkheid Aanvullende Voorwaarden Ziggo Muziek 3 Artikel 3 installatie en aanvang Abonnement 3

Nadere informatie

VideoBankOnline, hierna te noemen VBO. Voorwaarden voor leveranciers van videocontent

VideoBankOnline, hierna te noemen VBO. Voorwaarden voor leveranciers van videocontent VideoBankOnline, hierna te noemen VBO Voorwaarden voor leveranciers van videocontent 1 Definities Dienst betekent de door VBO geleverde dienst, waarbij leverancier videocontent aanlevert, welke door VBO

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN MONEYPENNY B.V. VOOR DE ZZP-ER

ALGEMENE VOORWAARDEN MONEYPENNY B.V. VOOR DE ZZP-ER ALGEMENE VOORWAARDEN MONEYPENNY B.V. VOOR DE ZZP-ER Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt onder de navolgende begrippen verstaan: a. Diensten: Alle door of namens opdrachtnemer op basis van

Nadere informatie

Template voor bewerkersovereenkomst

Template voor bewerkersovereenkomst B Template voor bewerkersovereenkomst Dit is een modelovereenkomst die dient als voorbeeld. BEDRIJF en SAAS-leveranciers kunnen met dit model zelf nadere afspraken maken naar aanleiding van iedere specifieke

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Dockbite B.V.

Algemene Voorwaarden Dockbite B.V. Algemene Voorwaarden Dockbite B.V. Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. -

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Stichting Perspekt

Algemene Voorwaarden Stichting Perspekt Algemene Voorwaarden Stichting Perspekt Artikel 1 Definities Aanbod/ Aanbiedingen: een uitnodiging tot aanvaarding van een aanbod of aanbiedingen van Perspekt; Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden;

Nadere informatie

GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie 2.0 1 december 2011

GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie 2.0 1 december 2011 GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie 2.0 1 december 2011 Door het downloaden, installeren en/of gebruik van de Reisplanner Xtra Software of een deel daarvan, gaat Gebruiker akkoord met alle onderstaande voorwaarden

Nadere informatie

Artikel 1; Algemeen. Artikel 2; Prijzen en betalingen. Artikel 3; Aansprakelijkheid

Artikel 1; Algemeen. Artikel 2; Prijzen en betalingen. Artikel 3; Aansprakelijkheid Artikel 1; Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Mediation Nederland en op alle rechtsverhoudingen die daaruit voortvloeien. 1.2 Afwijkingen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van HeyBing Marketing (in document benoemd als MARKETDING)

Algemene Voorwaarden van HeyBing Marketing (in document benoemd als MARKETDING) Algemene Voorwaarden van HeyBing Marketing (in document benoemd als MARKETDING) Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden,

Nadere informatie

In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder:

In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Artikel 1 Definities In deze wordt verstaan onder: : Deelnemer: Dienst: Indexona: Intellectuele Eigendomsrechten: Overeenkomst: Richtlijn: Storing: deze algemene voorwaarden, ongeacht de vorm waarin deze

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Logius

Algemene Voorwaarden Logius Algemene Voorwaarden Logius Datum 1 april 2012 Versie 1.0 De Algemene Voorwaarden van Logius zijn de voorwaarden waaronder Logius haar diensten verleent aan Afnemers. Ze benoemen rechten en verplichtingen

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN CONSTAMED B.V. PATIËNTEN

GEBRUIKSVOORWAARDEN CONSTAMED B.V. PATIËNTEN 1. Definities 1.1 Applicatie: de applicatie van CONSTAMED waarvoor de artsen zich kunnen registreren en waarvan de artsen kunnen gebruik maken. Via de applicatie kunnen de Arts en de Patiënt met elkaar

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN NCONTROL B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN NCONTROL B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN NCONTROL B.V. 1. Definities Onderstaande begrippen worden in deze Algemene Voorwaarden met een hoofdletter gebruikt en hebben de volgende betekenis: a) Algemene Voorwaarden zijn deze

Nadere informatie

BEWERKERSOVEREENKOMST BIJLAGE BIJ DE ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VEILINGDEURWAARDER.NL INZAKE HET ONDER VERANTWOORDELIJKHEID VAN CONTRACTANT VERWERKEN VAN PERSOONSGEGEVENS VIA DE WEBSITE In het kader van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden fotografen

Algemene voorwaarden fotografen Algemene voorwaarden fotografen 1 Definities Dienst betekent de door NBB geleverde dienst, waarbij Fotograaf Werken uploadt naar de Website, welke Werken door derden kunnen worden gedownload en gebruikt

Nadere informatie

Algemene inkoopvoorwaarden van Farmusol B.V.

Algemene inkoopvoorwaarden van Farmusol B.V. Algemene inkoopvoorwaarden van Farmusol B.V. Artikel 1 Definities In deze voorwaarden worden de hierna gebruikte begrippen en uitdrukkingen als volgt gedefinieerd: Farmusol: Farmusol B.V. gevestigd te

Nadere informatie

Deelnemersvoorwaarden Stichting Keurmerk Online Veilen

Deelnemersvoorwaarden Stichting Keurmerk Online Veilen Deelnemersvoorwaarden Stichting Keurmerk Online Veilen 1. Inleiding 1.1 De Stichting Keurmerk Online Veilen beoogt jegens consumenten de kwaliteit van online veilingplatformen te waarborgen door deze te

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN THE SIRIUS PROGRAM. Versie d.d. 12 april 2015.

GEBRUIKSVOORWAARDEN THE SIRIUS PROGRAM. Versie d.d. 12 april 2015. GEBRUIKSVOORWAARDEN THE SIRIUS PROGRAM Versie d.d. 12 april 2015. In deze eindgebruikersvoorwaarden staan de voorwaarden waaronder The Space Project BV als aanbieder van The Sirius Program (hierna: 'TSP')

Nadere informatie

Overeenkomst voor het gebruik van de Webapplicatie CC95

Overeenkomst voor het gebruik van de Webapplicatie CC95 Overeenkomst voor het gebruik van de Webapplicatie CC95 Partijen: I Vakopleiding Transport en Logistiek VTL Nederland B.V., een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, gevestigd te Alphen

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Expertisenetwerk Jonge Kind

Gebruiksvoorwaarden Expertisenetwerk Jonge Kind Versie: 1.0 Datum: 02-12-2014 Gebruiksvoorwaarden Expertisenetwerk Jonge Kind Inleiding Wij zijn de stichting t Kabouterhuis. U kunt ons vinden in Amsterdam aan de Amsteldijk 196. Wij zijn ingeschreven

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden TAST Design Opgemaakt 2017, te Wageningen

Algemene Voorwaarden TAST Design Opgemaakt 2017, te Wageningen Algemene Voorwaarden TAST Design Opgemaakt 2017, te Wageningen Artikel 1: Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk

Nadere informatie

Verwerkersovereenkomst Oefenen.nl Bijlage 3 bij de Licentieovereenkomst

Verwerkersovereenkomst Oefenen.nl Bijlage 3 bij de Licentieovereenkomst Verwerkersovereenkomst Oefenen.nl Bijlage 3 bij de Licentieovereenkomst Partijen: Licentiehouder, hierna te noemen: Verwerkingsverantwoordelijke en Stichting Expertisecentrum Oefenen.nl, gevestigd te (2514

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden van Ib broadcast B.V.

Algemene Leveringsvoorwaarden van Ib broadcast B.V. Algemene Leveringsvoorwaarden van Ib broadcast B.V. 1. DEFINITIES 1.1 Ib broadcast: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ib broadcast B.V. (statutair) gevestigd te (7007 CD) Doetinchem,

Nadere informatie

ALGEMENE BEPALINGEN. 1. Aanbiedingen overeenkomst

ALGEMENE BEPALINGEN. 1. Aanbiedingen overeenkomst ALGEMENE BEPALINGEN 1. Aanbiedingen overeenkomst 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, rechtsbetrekkingen en overeenkomsten waarbij leverancier goederen en/of diensten

Nadere informatie

Ziggo Bapp. Aanvullende voorwaarden

Ziggo Bapp. Aanvullende voorwaarden Ziggo Aanvullende voorwaarden Per september 2013 Inhoudsopgave Artikel 1 Definities 3 Artikel 2 Toepasselijkheid Aanvullende Voorwaarden Ziggo Mobiel 3 Artikel 3 Installatie en aanvang Abonnement 3 Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Uplify

Algemene Voorwaarden van Uplify Algemene Voorwaarden van Uplify Oss, januari 2019 1. Definities Algemene Voorwaarden: Deze algemene voorwaarden, ongeacht de vorm waarin deze kenbaar worden gemaakt. Contractant: de rechtspersoon of natuurlijk

Nadere informatie

1.1 Abonnee: De (rechts)persoon met wie Onetoweb, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 05083470, een Overeenkomst heeft gesloten.

1.1 Abonnee: De (rechts)persoon met wie Onetoweb, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 05083470, een Overeenkomst heeft gesloten. Onetoweb Algemene voorwaarden Versie 1.1 Definities 1.1 Abonnee: De (rechts)persoon met wie Onetoweb, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 05083470, een Overeenkomst heeft gesloten. 1.2

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn op 6 december 2012 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Groningen onder dossiernummer 50708228.

Deze algemene voorwaarden zijn op 6 december 2012 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Groningen onder dossiernummer 50708228. Algemene voorwaarden MyOrder Consumenten Deze algemene voorwaarden zijn op 6 december 2012 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Groningen onder dossiernummer 50708228. ARTIKEL 1 Definities In deze

Nadere informatie

VideoBankOnline, hierna te noemen VBO, tevens handelend onder de handelsnaam Your Media Kit, hierna te noemen YMK

VideoBankOnline, hierna te noemen VBO, tevens handelend onder de handelsnaam Your Media Kit, hierna te noemen YMK VideoBankOnline, hierna te noemen VBO, tevens handelend onder de handelsnaam Your Media Kit, hierna te noemen YMK Voorwaarden voor aanbieders van videocontent, fotocontent en aanverwante data 1 Definities

Nadere informatie

Aanvullende algemene voorwaarden uitgeverij Boekwriter4all Lutten.

Aanvullende algemene voorwaarden uitgeverij Boekwriter4all Lutten. Aanvullende algemene voorwaarden uitgeverij Boekwriter4all Lutten. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Boekwriter4all en Klant met betrekking tot de levering van

Nadere informatie

Overeenkomst voor het gebruik van de webapplicatie Code 95 Check voor Bedrijven

Overeenkomst voor het gebruik van de webapplicatie Code 95 Check voor Bedrijven Overeenkomst voor het gebruik van de webapplicatie Code 95 Check voor Bedrijven Partijen: I Sectorinstituut Transport en Logistiek, gevestigd te Gouda, hierna te noemen Sectorinstituut Transport en Logistiek

Nadere informatie

GEBRUIKERSVOORWAARDEN

GEBRUIKERSVOORWAARDEN GEBRUIKERSVOORWAARDEN Voor het gebruik van MIJN POSITIEVE GEZONDHEID gelden de volgende gebruiksvoorwaarden. Het gebruik van MIJN POSITIEVE GEZONDHEID is alleen mogelijk indien u met deze gebruiksvoorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gelderse Sport Federatie

Algemene voorwaarden Gelderse Sport Federatie Algemene voorwaarden Gelderse Sport Federatie Artikel 1. Definities 1. GSF/Opdrachtnemer: Stichting Gelderse Sport Federatie, gevestigd te (6816 VD) Arnhem aan de Papendallaan 60. 2. Opdrachtgever: iedere

Nadere informatie

Algemene Licentievoorwaarden van Z-Index B.V. Z-Index 2007

Algemene Licentievoorwaarden van Z-Index B.V. Z-Index 2007 1/11 Z-Index Alexanderstraat 11 2514 JL Den Haag Postbus 16090 2500 BB Den Haag T 070-37 37 400 F 070-37 37 401 info@z-index.nl www.z-index.nl KvK: Haaglanden 27177027 Algemene Licentievoorwaarden van

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SISTERSCHANGE

ALGEMENE VOORWAARDEN SISTERSCHANGE ALGEMENE VOORWAARDEN SISTERSCHANGE 1. Definities en toepasbaarheid 1.1 Aanbieding/Offerte is de offerte zoals opgesteld door SistersChange en overeengekomen door SistersChange en de opdrachtgever, waarin

Nadere informatie

Aanvullende Voorwaarden Croon Elektrotechniek B.V. ( Croon )

Aanvullende Voorwaarden Croon Elektrotechniek B.V. ( Croon ) Aanvullende Voorwaarden Croon Elektrotechniek B.V. ( Croon ) 1. Toepasselijkheid Deze aanvullende voorwaarden zijn van toepassing in aanvulling op de Algemene Leveringsvoorwaarden Installerende Bedrijven

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor Licentieverlening door TFC Services B.V.

Algemene voorwaarden voor Licentieverlening door TFC Services B.V. Algemene voorwaarden voor Licentieverlening door TFC Services B.V. Intellectuele eigendomsrechten Artikel 1 De software en de handleiding van TFC Services B.V. worden beschermd door intellectuele eigendomsrechten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Webconexus

Algemene Voorwaarden van Webconexus ALGEMENE VOORWAARDEN 2018-2019 Algemene Voorwaarden van Webconexus Artikel 1/ Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden, ongeacht de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden BrosenZ B.V.

Algemene Voorwaarden BrosenZ B.V. Algemene Voorwaarden BrosenZ B.V. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtshandelingen van en op alle overeenkomsten waarbij BrosenZ B.V. diensten aan de Opdrachtgever levert, tenzij

Nadere informatie

InterCity Consultancy Algemene Voorwaarden Voorstel Algemene VoorwaardenAlgemene Voorwaarden

InterCity Consultancy Algemene Voorwaarden Voorstel Algemene VoorwaardenAlgemene Voorwaarden InterCity Consultancy Algemene Voorwaarden 2016 Voorstel Algemene VoorwaardenAlgemene Voorwaarden - 01-01-2016 0 A L G E M E N E V O O R W A A R D E N V A N I N T E R C I T Y ARTIKEL 1 ALGEMENE BEPALINGEN.

Nadere informatie

Datarichtlijn Stichting Datarechten

Datarichtlijn Stichting Datarechten Datarichtlijn Stichting Datarechten Houdende de voorwaarden voor Algemene Licenties OVERWEGENDE DAT a. Stichting Datarechten heeft ten doel het bestrijden van inbreuk op privacy en de onrechtmatige exploitatie

Nadere informatie

Voorwaarden: ARTIKEL 1 Definities Aanbieder Afspraak: Algemene Voorwaarden: Beloning: Contract: Gedragscode Linkd: Promotiemateriaal

Voorwaarden: ARTIKEL 1 Definities Aanbieder Afspraak: Algemene Voorwaarden: Beloning: Contract: Gedragscode Linkd: Promotiemateriaal Voorwaarden: ARTIKEL 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Aanbieder: aanbieder(s) van Producten met wie Linkd op enig moment samenwerkt, zoals omschreven in de Overeenkomst.

Nadere informatie

ClockWise.B.V Ridderspoorweg LL Amsterdam The Netherlands E T +31 (0)

ClockWise.B.V Ridderspoorweg LL Amsterdam The Netherlands E T +31 (0) ClockWise.B.V Ridderspoorweg 77 1032 LL Amsterdam The Netherlands E info@clockwise.info T +31 (0)20 820 09 39 Verwerkersovereenkomst Partijen: 1., statutair gevestigd aan de nr. te, kantoorhoudende te,

Nadere informatie

Eindgebruiker licentie overeenkomst Almanapp Applicatie

Eindgebruiker licentie overeenkomst Almanapp Applicatie Het downloaden, installeren en gebruiken van de mobiele applicatie is voor gebruikers van de applicatie niet mogelijk indien zij niet akkoord gaan met de Eindgebruiker overeenkomst van de Applicatie. Almanapp

Nadere informatie

Licentieovereenkomst Eindgebruiker ENORM

Licentieovereenkomst Eindgebruiker ENORM Licentieovereenkomst Eindgebruiker ENORM De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DGMR Software B.V., gevestigd en kantoorhoudende te Arnhem aan de Van Pallandtstraat 9-11 (6814 GM) (hierna

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DIGIZEKER

ALGEMENE VOORWAARDEN DIGIZEKER blad 1 ALGEMENE VOORWAARDEN DIGIZEKER Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Gebruiker: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst voor het gebruik van de

Nadere informatie

A. Stichting Aeres Groep, hierbij vertegenwoordigd door <<naam>>, te noemen: Opdrachtgever,

A. Stichting Aeres Groep, hierbij vertegenwoordigd door <<naam>>, te noemen: Opdrachtgever, Bijlage 10 Bewerkersovereenkomst Ondergetekenden: A. Stichting Aeres Groep, hierbij vertegenwoordigd door , te noemen: Opdrachtgever, en B. , hierbij rechtsgeldig vertegenwoordigd door ,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Volleberg Accountants, gevestigd te Beek

Algemene voorwaarden van Volleberg Accountants, gevestigd te Beek Algemene voorwaarden van Volleberg Accountants, gevestigd te Beek 1. Begripsbepalingen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: De natuurlijke of rechtspersoon die aan opdrachtnemer

Nadere informatie

3.2 Opdrachtgever stemt ermee in, dat CRM Software Advies de overeenkomst onder haar verantwoordelijkheid ook door derden kan laten uitvoeren.

3.2 Opdrachtgever stemt ermee in, dat CRM Software Advies de overeenkomst onder haar verantwoordelijkheid ook door derden kan laten uitvoeren. ALGEMENE VOORWAARDEN CRM SOFTWARE ADVIES 1. Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: CRM Software Advies: Geniepark Ventures BV, handelend onder de naam CRM Software Advies. Internetlocatie:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Definities

Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Definities Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities 1. De NFG : De Stichting Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (kort: NFG), gevestigd te Assen, bij de kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer 54322553.

Nadere informatie

GEBRUIKERSVOORWAARDEN HALLOZORG

GEBRUIKERSVOORWAARDEN HALLOZORG ConnectedCare Zorg b.v. Statenlaan 8 6828 WE Arnhem 085-4018130 contact@hallozorg.nl www. hallozorg.nl GEBRUIKERSVOORWAARDEN HALLOZORG In dit document zijn de gebruikersvoorwaarden van HalloZorg beschreven.

Nadere informatie

Algemene verkoopvoorwaarden appstore www.interupsy.com

Algemene verkoopvoorwaarden appstore www.interupsy.com Algemene verkoopvoorwaarden appstore www.interupsy.com Hieronder vindt u de Algemene Voorwaarden die gelden voor de Overeenkomsten die u met ons sluit. In deze Algemene Voorwaarden staat veel informatie

Nadere informatie

1. Definities 3. Aanbiedingen en offertes 2. Toepasselijkheid 4. Prijzen en betaling

1. Definities 3. Aanbiedingen en offertes 2. Toepasselijkheid 4. Prijzen en betaling ALGEMENE VOORWAARDEN VERSIE 1 1 JANUARI 2018 1. Definities 1.1 Jorismulkens.nl: de eenmanszaak die inge- schreven staat bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer: 66049237. 1.2 Opdrachtgever: degene

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN OPDRACHTNEMERS (VERSIE 2016)

ALGEMENE VOORWAARDEN OPDRACHTNEMERS (VERSIE 2016) ALGEMENE VOORWAARDEN OPDRACHTNEMERS (VERSIE 2016) 1. Definities 1.1 In deze Voorwaarden gebruiken wij (Poplo) de volgende definities die in het enkel- en meervoud dezelfde betekenis hebben: a. Account:

Nadere informatie

Aanbieder: aanbieder(s) van Producten met wie Linkd op enig moment samenwerkt, zoals omschreven in de Overeenkomst.

Aanbieder: aanbieder(s) van Producten met wie Linkd op enig moment samenwerkt, zoals omschreven in de Overeenkomst. ARTIKEL 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Aanbieder: aanbieder(s) van Producten met wie Linkd op enig moment samenwerkt, zoals omschreven in de Overeenkomst. Afspraak: is

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Pack B.V. ( Pack )

Gebruiksvoorwaarden Pack B.V. ( Pack ) Gebruiksvoorwaarden Pack B.V. ( Pack ) Inleiding Pack heeft als doel het proces rondom het vinden van flexibel werk of flexibele arbeidskrachten digitaal en zo simpel mogelijk te laten verlopen. Gebruikers

Nadere informatie

OVEREENKOMST TER BESCHIKKING STELLEN VAN EEN LOCATIE VOOR EEN FOTO- OF FILMOPNAME

OVEREENKOMST TER BESCHIKKING STELLEN VAN EEN LOCATIE VOOR EEN FOTO- OF FILMOPNAME OVEREENKOMST TER BESCHIKKING STELLEN VAN EEN LOCATIE VOOR EEN FOTO- OF FILMOPNAME TUSSEN: (1) Studio Scott, vertegenwoordigd door Debbie Debrauwer, Efie De Grande en Eveline Vanassche met hoofdkantoor

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Loonsomsisters B.V.

Algemene voorwaarden Loonsomsisters B.V. Algemene voorwaarden Loonsomsisters B.V. 1. Definities en toepasbaarheid 1.1. Aanbieding/Offerte is de offerte zoals opgesteld door Loonsomsisters B.V. en overeengekomen door Loonsomsisters B.V. en de

Nadere informatie

RESULTPARTNERS. Algemene voorwaarden Versie: september

RESULTPARTNERS. Algemene voorwaarden Versie: september RESULTPARTNERS Algemene voorwaarden Versie: september 2013 www.resultpartners.nl 1 Aanbieding en overeenkomst 1.1 Deze Algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HOMERR B.V. 1. In deze algemene voorwaarden hebben de navolgende definities de navolgende betekenis:

ALGEMENE VOORWAARDEN HOMERR B.V. 1. In deze algemene voorwaarden hebben de navolgende definities de navolgende betekenis: ALGEMENE VOORWAARDEN HOMERR B.V. Algemeen 1. In deze algemene voorwaarden hebben de navolgende definities de navolgende betekenis: Algemene Voorwaarden Deze algemene voorwaarden; Applicatie De door de

Nadere informatie

Hieronder lees je wat we bedoelen met alle termen in deze Algemene Voorwaarden:

Hieronder lees je wat we bedoelen met alle termen in deze Algemene Voorwaarden: Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities Hieronder lees je wat we bedoelen met alle termen in deze Algemene Voorwaarden: Zakelijk Schrijven: Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 28108429.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden MediSign. (hierna: MediSign) (MediSign is een handelsnaam van Mia Media B.V.)

Algemene Voorwaarden MediSign. (hierna: MediSign) (MediSign is een handelsnaam van Mia Media B.V.) Algemene Voorwaarden MediSign. (hierna: MediSign) (MediSign is een handelsnaam van Mia Media B.V.) I. Algemeen deel Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Boekwinkeltjes Webwinkel abonnement

Algemene voorwaarden Boekwinkeltjes Webwinkel abonnement Algemene voorwaarden Boekwinkeltjes Webwinkel abonnement Artikel 1 Definities 1.1 Webwinkelhouder: De natuurlijke of rechtspersoon met wie Boekwinkeltjes een Overeenkomst heeft gesloten. 1.2 Dienst: De

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Twiga B.V. versie 5 april 2015

Algemene voorwaarden Twiga B.V. versie 5 april 2015 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op dienstverlening door Twiga B.V. gevestigd te Ede (KvK: 09167431) handelend onder de naam Twiga Credit Management en zien op het bezoeken van de website

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN M2MEDIA & MORE B.V. (november 2008) (artikel 1 tot en met 16)

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN M2MEDIA & MORE B.V. (november 2008) (artikel 1 tot en met 16) ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN M2MEDIA & MORE B.V. (november 2008) Artikel 1 Definities In deze Algemene Leveringsvoorwaarden wordt verstaan onder: M2Media Opdrachtgever Algemene Voorwaarden : M2Media &

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Bijlesje.nl

Algemene Voorwaarden Bijlesje.nl Algemene Voorwaarden Bijlesje.nl Per 1 september 2013 Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Bijlesje.nl, hierna

Nadere informatie

Licentievoorwaarden Studyspace

Licentievoorwaarden Studyspace Licentievoorwaarden Studyspace Ingangsdatum 25 mei 2018 Deze licentievoorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding of offerte van Studyspace, gevestigd te Tubbergen en ingeschreven bij de Kamer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ALGEMENE BEPALINGEN

Algemene voorwaarden ALGEMENE BEPALINGEN Algemene voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN VAN INTRAMED B.V. ALGEMENE BEPALINGEN ARTIKEL 1. REIKWIJDTE EN TOEPASSING ALGEMENE VOORWAARDEN lid 1.1 De Algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle door

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden F1 Systems B.V.

Leveringsvoorwaarden F1 Systems B.V. Leveringsvoorwaarden F1 Systems B.V. Algemeen De in artikelen 1 tot en met 12 opgenomen algemene bepalingen zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van F1 Systems B.V. Mussenstraat 49

Nadere informatie

Alle aanbiedingen van Hilversmediation zijn vrijblijvend, tenzij uitdrukkelijk anders bepaald.

Alle aanbiedingen van Hilversmediation zijn vrijblijvend, tenzij uitdrukkelijk anders bepaald. Algemene Voorwaarden Hilversmediation A. ALGEMEEN Artikel 1 Toepasselijkheid; totstandkoming Deze Algemene Voorwaarden, die bestaan uit een algemeen deel en een bijzonder deel (mediation), zijn van toepassing

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor diensten van Frijlande B.V.

Algemene Voorwaarden voor diensten van Frijlande B.V. Algemene Voorwaarden voor diensten van Frijlande B.V. 1. Algemene bepalingen 1.1. Deze voorwaarden maken deel uit van overeenkomsten van opdracht, strekkende tot het verrichten van werkzaamheden door Frijlande

Nadere informatie