Culinair en Artistiek Café. thuis aan de AMSTEL. Opening voorjaar 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Culinair en Artistiek Café. thuis aan de AMSTEL. Opening voorjaar 2014"

Transcriptie

1

2 Culinair en Artistiek Café thuis aan de AMSTEL Opening voorjaar 2014

3 Monumentaal Huiselijk Toegankelijk Dynamisch

4 In het voorjaar van 2014 opent thuis aan de AMSTEL haar deuren. Een authentieke horecafaciliteit in de voormalige Ingenieurswoning van de Zuidergasfabriek in Amsterdam Oost, die zich primair richt op de nieuwe wijk Amstelkwartier, direct gelegen aan de Amstel. Het concept biedt een inspiratie en belevenis op culinair en artistiek gebied, een thuisplek voor bewoners en bedrijven met mogelijkheden voor proeverijen, workshops, exposities, private diners, meetings, feestjes en trouwerijen. Laagdrempelig, authentiek en duurzaam. thuis aan de AMSTEL prikkelt al je zintuigen! Dit plan geeft beknopt inzicht in de filosofie achter het concept, van de activiteiten als horecafaciliteit en het team achter thuis aan de AMSTEL.

5 De Ingenieurswoning en de Zuidergasfabriek thuis aan de AMSTEL wordt gevestigd in de voormalig Ingenieurswoning van de gemeentelijke Zuidergasfabriek. Het pand is gebouwd tussen 1907 en 1913 en diende tot 1968 als woning voor de directeur met zijn familie. Na de oorlog betrokken ook diverse kunstenaars en muzikanten het pand. Door de overschakeling van kolengas op aardgas werd de Zuidergasfabriek na 1965 overbodig. Een deel van het voormalige gasfabrieksterrein werd in 1989 in gebruik genomen door het Gemeentelijk Energiebedrijf, thans NUON/Alliander. De Ingenieurswoning is bewoond gebleven door kunstenaar Joost van Roojen tot 2008, waarna het pand dienst heeft gedaan als antikraak bedrijfsverzamelgebouw. Met de aanleg van de nieuwe wijk Amstelkwartier zocht de gemeente een nieuwe eigenaar en exploitant om het pand een nieuwe publieke functie te geven. Het behoud van de Ingenieurswoning wordt van algemeen belang geacht wegens de architectuurhistorische en typologische waarde en van verder belang als historisch-functioneel onderdeel van het complex Zuidergasfabriek. In 1988 heeft het pand de status van Rijksmonument gekregen. Sinds 1 juli van dit jaar is Stadsherstel N.V. de nieuwe eigenaar van de Ingenieurswoning en zal verder zorg dragen voor renovatie en onderhoud. Veel van de originele details in het pand zijn intact gebleven en zullen straks voor het publiek zichtbaar worden. Nuon verlaat in het voorjaar van 2014 de naastgelegen gebouwen en geeft daarmee de ruimte om dit voormalige fabrieksterrein een park te laten worden met mogelijkheden voor diverse openbare functies.

6

7 Het gebied rondom Amstelstation en Amstelkwartier wordt in 2013 en 2014 van een kwalitatieve impuls voorzien en sterk opgewaardeerd zodat een groene woon en werkplek wordt gecreëerd. Deze plek biedt dan ook een unieke kans om enerzijds mee te liften op deze positieve ontwikkeling en anderzijds zelf een impuls te vormen voor de opwaardering van het Amstelkwartier: culinair en artistiek café thuis aan de AMSTEL wordt een thuisplek voor buurtbewoners en bedrijven. Het biedt moderne historie en multifunctionaliteit in een huiselijke sfeer en natuurlijke setting. thuis aan de AMSTEL legt relaties tussen consument en producent, tussen stad en platteland, tussen kunst en keuken, en vooral tussen mensen onderling.

8

9 Positionering De directe omgeving van de het Amstelkwartier biedt nog geen breed culinair en artistiek horeca-aanbod. Het Amstelkwartier vraagt om een uitnodigende plek die zich gedurende de hele dag primair richt op de eigen buurt. Doordat thuis aan de AMSTEL zich straks op een unieke monumentale locatie bevindt, waar boten kunnen aanleggen, bedrijven uit de omgeving een vaste plek kunnen vinden midden in het groen en het te ontwikkelen Zuidergasterrein, wordt de aantrekkingskracht verder vergroot. Momenteel vindt een trend plaats waarin mensen graag verblijven in gelegenheden die bijdragen aan het belevingsgevoel en laagdrempelig zijn, en waar unieke activiteiten plaatsvinden. Deze plekken kenmerken zich vaak door hun vestiging in de rafelranden van de stad, en als het even kan met een historische achtergrond. thuis aan de AMSTEL combineert deze tijdloze inrichtingselementen voor een huiskamer gevoel, een gevarieerd food-aanbod voor fijnproevers, ateliers en werkplekken voor artistieke, creatieve of culinaire ondernemers, en biedt de mogelijkheid tot het organiseren van vernieuwende evenementen. Een historische en monumentale sfeer aangevuld met moderne elementen op culinair en artistiek gebied.

10

11 Vanaf het voorjaar van 2014 is thuis aan de AMSTEL 7 dagen per week geopend. Gedurende de dag is er een doorlopende kaart voor koffie, lunch, borrel en daghap. Voor liefhebbers van koffie en wijn is er een ruim aanbod. thuis aan de AMSTEL staat voor : Lekker eten aan de aanschuiftafel of met een daghap. Private dinners in een stijlvolle omgeving. Borrelen met vrienden of collega s in de tuin of in het café. Trouwen op een unieke locatie. Zittend op een vintage bankje uit vervlogen tijden, kijkend naar het water of naar een mooi kunstwerk, kan men hier genieten van lekker, puur, natuurlijk, vers eten en drinken. Je voelt je hier thuis!

12

13

14 Begane grond 1 e verdieping Zolder verdieping

15 Puur genieten in de tuin: op het terras of op één van de knusse plekjes in het gras met zicht op de Amstel. Tussen de monumentale bomen met uitzicht op het historische haventje genieten van de ondergaande zon. Met een pluktuin, moestuin, grasveld, beukenhagen en magnoliabomen. De stad is dichtbij, het groene platteland ligt om de hoek.

16

17 Voor de fijnproevers: biologische eigen teelt en wijnproeverijen Voor het luisterend oor: eigenzinnige muzikale en poetische optredens van singersong writers Voor de moderne kunstliefhebber: aansprekende locale kunst, om op te zitten of naar te kijken Voor de pure genieters: bootje dat je bij thuis aan de AMSTEL afzet

18

19 Organisatie Naast mijzelf staan inmiddels enkele mensen klaar thuis aan de AMSTEL een vliegende start te geven: horecaspecialist Eline van Gulik wordt mijn partner en daarnaast werken Evelien Chilton (marketing, sales, promotie) en Anna Heinrichs (kunst en cultuur) hard mee aan de oprichting en de invulling van het concept. Heel belangrijk in dit stadium zijn Stadshersel N.V. en Architecten bureau Emma voor de praktische zaken in het pand en Sandra Planken, eigenaar van PR8 concepts en Noun Amsterdam, en gespecialiseerd in merkconcepten, kunst, design, interieur styling en communicatie. Vervolgens zijn we druk in gesprek met diverse leveranciers, horecaondernemers, adviseurs, bewoners en bedrijven in Amstelkwartier, kunstenaars, ontwerpers en vele anderen. De exploitatie van het horecabedrijf wordt straks gedaan door de Vof. De oprichting van Stichting De Ingenieurswoning zal het overall concept en de toekomstplannen verder vorm kunnen geven. Een Raad van Toezicht/Bestuur is in oprichting. Deze adviseurs, met een diversiteit aan ervaring en kennis, kunnen thuis aan de AMSTEL steunen in de ontwikkeling en mede richting geven. Zij kunnen ook als ambassadeur zorgen voor een breed draagvlak. Didi Whitlau, eerder werkzaam als General Manager bij het College Hotel en Hotel de L Europe, heeft toegezegd lid van de RvT of RvB te worden.

20 Katelijne van Wensen - Initiatiefneemster thuis aan de AMSTEL Na jaren van praktisch én adviserend werk op het gebied van duurzame voedselproductie en consumptie heb ik Van Wensen F&B maakvol Concept Management opgericht. Dit vanuit een sterke behoefte een eigen bedrijf te starten waarin ik mijn kennis en ervaring op het gebied van eten & drinken aan de ene kant, en duurzame voedselproductie en consumptie aan de andere kant met elkaar kan verenigen. Ik wil mensen laten ervaren en beleven hoe je op een andere, leuke, gezonde manier met eten en drinken om kan gaan. Het verhaal achter het product vertellen. Door met authentieke, verse en natuurlijke producten te werken creëer je eenvoudige gerechten die door kwaliteit en smaak opvallen. Met een brede ervaring in horeca en hospitality - cafés, restaurants, hotels, (bedrijfs) catering en evenementenorganisaties - en een grote passie voor koken, koffie en wijn, wil ik ontmoetingsplekken creëren waarbij lekker, puur, eerlijk en gezond eten centraal staat. Ik ben een ondernemer, een pionier: ik wil dus iets unieks maken, dat van mezelf is, en mijzelf weerspiegelt. Ik vind het leuk om voor mensen te zorgen en ze een leuke tijd te bezorgen: ik ben graag gastvrouw, organiseer etentjes of andere culinaire en creatieve bijeenkomsten. Vervolgens wil ik maken en creëren: dat begint bij het concept opzetten en uitwerken, en in de exploitatie het zelf doen, zelf koken, om tenslotte bij mijn gasten een herinnering te creëren.

21 Eline van Gulik - Partner Vanaf het begin van mijn carrière (lees 14 jaar) ben ik werkzaam geweest in horeca of aanverwante business. Door diversiteit in interesse zijn er weinig takken van de horeca waar ik nog niet in heb gewerkt. Zowel in de bediening, achter de bar en in de keuken, zowel operationeel als aan de verkoopzijde, zowel als uitzendkracht en als leidinggevende. Door deze ervaring heb ik onder andere geleerd overzicht te houden, leiding te geven en aan de hand van cijfers beleid te bepalen. Op het gebied van werk draait het bij mij om het behalen van goede resultaten en het creëren van de beste omstandigheden. Graag druk ik mijn eigen stempel op het geheel. Het heeft mijn voorkeur te werken binnen een structuur met duidelijke doelen, waarbij een beroep wordt gedaan op mijn vermogen om oplossend na te denken. Binnen een groep mensen word ik vaak door anderen automatisch naar voren geschoven om de leiding te nemen. Deze loopbaan in de horeca is uiteraard altijd een logisch gevolg geweest van mijn passies. Passie voor lekker koken, heerlijk eten en drinken en samen met vrienden en familie genieten van de dingen om ons heen. Evelien Chilton specialist in promotie, marketing en sales Ik vind het belangrijk dat er uitdaging is en afwisseling. Iets nieuws opzetten voldoet aan deze voorwaarden en daar vword ik enthousiast van en ga ik graag voor. Meedenken, een stukje pionieren, bekendheid geven aan en bemiddeling is wat mij boeit. Mensen bij elkaar brengen en ze laten delen in een mooi product of service is mijn passie. Inspringen daar waar nodig is vind ik prima omdat het betrokkenheid en inzicht creëert. Het perfecte plan ontstaat onderweg en maakt het gezamenlijk streven en behalen van een mooie uitkomst of eind product de bekroning op het werk.

22 Stadsherstel - Eigenaar de Ingenieurswoning Stadsherstel Amsterdam N.V. zorgt binnen het gebied van de Stelling van Amsterdam voor het duurzaam behoud van in verval geraakt monumentaal en beeldbepalend gebouwd erfgoed. Dat doet zij door panden te restaureren, een nieuwe bestemming te geven en ze met zorg te beheren. Stadsherstel levert daarmee een belangrijke bijdrage aan het bewaren van erfgoed voor volgende generaties en het behoud van het restauratieambacht. De gerestaureerde kerken, gemalen en een scheepswerf zijn regelmatig toegankelijk voor publiek. Soms met hulp van vrijwilligers van de Vereniging Vrienden van Stadsherstel, in andere gevallen door incidentele verhuringen. Andere gebouwen zijn vaak open door de verhuur aan organisaties die de deuren open hebben staan, zoals horeca, winkels, of bibliotheken. Sandra Planken Eigenaar PR8 concepts en Noun Amsterdam PR8 concepten is gespecialiseerd in merk concepten, kunst, design, interieur styling en communicatie. Vanuit onze ervaring op deze verschillende terreinen verbinden we ideeën, concepten en creëren we een kruisbestuiving tussen de artistieke wereld en commerciële partijen. Creativiteit, duurzaamheid (upcycling) en commercie worden gecombineerd in het DNA-van het bedrijf. Noun-amsterdam is een onderdeel van PR8Concepts en tevens een pop-up gallery en platform voor veelbelovende creatievelingen. We vullen leegstand en unieke locaties op in de stad en geven zo jonge designers een platform. We implementeren design in het DNA van bedrijven, retail of particulieren. Hierdoor kunnen geïnteresseerden de kunst en design voelen, ervaren, gebruiken, ondersteunen door crowdfunding en kopen. Alle werken hebben upcycling en craftmanship als USP. Door te werken op deze manier vormen we een verbindingslijn tussen de artistieke en commerciële wereld. En maken we upcycling en ouderwets vakmanschap mogelijk. Amsterdam stimuleert mijn creativiteit en nieuwsgierige geest. Bijzondere mensen, plekken en concepten zijn in elk stadsdeel te vinden. Verveeld raak ik nooit want nieuwe projecten ontwikkelen zich razendsnel ook in tijden van crisis. Elke dag voelt aan als een ontdekkingsreis door eigen stad!

23 Investeringen Eigenaar Stadsherstel N.V. renoveert en onderhoudt de Ingenieurswoning, en verhuurt deze vervolgens aan de Vof waarin Katelijne van Wensen en Eline van Gulik zitten. De Vof investeert alleen in inventaris, inrichting en formule t.b.v. het horecabedrijf. De renovatie van de Ingenieurwoning is in augustus van start gegaan en zal tot februari 2014 duren. In april hopen we de deuren te kunnen openen. Voor de opstart is een investering van circa euro nodig. Om de investeringskosten zo laag mogelijk te houden wordt zoveel mogelijk gewerkt met gebruikte inrichtingselementen en samengewerkt met producenten en leveranciers. Stadsherstel levert de Ingenieurswoning na renovatie geheel horeca-klaar op. Het pand is dan gestuct en geschilderd en voorzien van installaties voor energie, brandveiligheid en inbraakpreventie. Ook de tuin met terras en verlichting is aangelegd. Daarnaast investeert Stadsherstel in een deel van de inrichting: o.a. keuken en bar, t.w.v euro. De Vof investeert zo n euro. Vervolgens wordt via crowdfunding en een banklening geprobeerd de investeringskosten gefinancierd te krijgen. Mogelijkheden via leveranciers en informal investors worden onderzocht. thuis aan de AMSTEL begroot een omzet van circa 5 ton. Ook bij tegenvallende resultaten in de opstartfase verwachten we aan de verplichtingen te kunnen voldoen (minimale kosten circa 4 ton).

Culinair en Artistiek Café. thuis aan de AMSTEL. Opening voorjaar 2014

Culinair en Artistiek Café. thuis aan de AMSTEL. Opening voorjaar 2014 Culinair en Artistiek Café thuis aan de AMSTEL Opening voorjaar 2014 Monumentaal Huiselijk Toegankelijk Dynamisch In het voorjaar van 2014 opent thuis aan de AMSTEL haar deuren. Een authentieke horecafaciliteit

Nadere informatie

Culinair en Artistiek Café. thuis aan de AMSTEL. Opening voorjaar 2014

Culinair en Artistiek Café. thuis aan de AMSTEL. Opening voorjaar 2014 Culinair en Artistiek Café thuis aan de AMSTEL Opening voorjaar 2014 In het voorjaar van 2014 opent thuis aan de AMSTEL haar deuren. Een authentieke horecafaciliteit in de voormalige Ingenieurswoning van

Nadere informatie

Billy s Playground - waar het spelen tot leven komt!

Billy s Playground - waar het spelen tot leven komt! Billy s Playground - waar het spelen tot leven komt! Billy s Playground Altijd een feest voor kinderen en ouders Een ongelofelijk gevarieerd programma, vol muziek, dans, spel, sport, mode, kunst, ontspanning

Nadere informatie

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM voor elke smaak, voor elk budget! bedrijfsthemafeesten, vergaderingen, personeelsfeesten, lunches en symposia bruiloften, feesten en partijen en catering gezellig restaurant/bar zaterdag en zondag open

Nadere informatie

WESSEL KIEST HORECA - BEDIENING

WESSEL KIEST HORECA - BEDIENING WESSEL KIEST HORECA - BEDIENING VOEL JIJ JE GOED ALS ANDEREN HET NAAR HUN ZIN HEBBEN? HOUD JIJ JE HOOFD KOEL ALS IEDEREEN JOUW AANDACHT VRAAGT? HEB JE OOG VOOR DETAIL MAAR BEWAAR JE TEGELIJKERTIJD HET

Nadere informatie

De kunst van samen vernieuwen

De kunst van samen vernieuwen De kunst van samen vernieuwen Cultuuragenda gemeente Zutphen 2016 Kunst, cultuur en erfgoed geven kleur aan Zutphen. Ze zorgen voor een leefbare en dynamische samenleving, sociale en economische vitaliteit

Nadere informatie

VOOR BEDRIJVEN EN ORGANISATIES. Ontdek de Kracht van Kunst voor Teambuildingsactiviteiten en Bedrijfsuitjes

VOOR BEDRIJVEN EN ORGANISATIES. Ontdek de Kracht van Kunst voor Teambuildingsactiviteiten en Bedrijfsuitjes VOOR BEDRIJVEN EN ORGANISATIES Ontdek de Kracht van Kunst voor Teambuildingsactiviteiten en Bedrijfsuitjes Cultuurhuis Wherelant is het centrum voor kunst en cultuur in Purmerend met een breed aanbod voor

Nadere informatie

Bedrijfstypes binnen de horeca

Bedrijfstypes binnen de horeca Startersinfo Bedrijfstypes binnen de horeca OP BASIS VAN DE HOOFDFUNCTIE VAN JOUW BEDRIJF WORD JE ALS BEDRIJFSTYPE ONDERVERDEELD BIJ DE DRANK- OF EETGELEGENHEDEN. HIERONDER VIND JE ENKELE VOORBEELDEN VAN

Nadere informatie

DE EERLIJKE KEUKEN VAN BAUKE MULDER

DE EERLIJKE KEUKEN VAN BAUKE MULDER DE EERLIJKE KEUKEN VAN BAUKE MULDER Eerlijk koken, waarbij het product qua smaak en textuur zo puur mogelijk op het bord komt, Een huiselijke en ongedwongen sfeer, gecombineerd met een voortreffelijke

Nadere informatie

STUDIO PIET BOON INSPIREERT MET EXCLUSIEF ART OF INSPIRATION POP-UP RESTAURANT. November, 2014

STUDIO PIET BOON INSPIREERT MET EXCLUSIEF ART OF INSPIRATION POP-UP RESTAURANT. November, 2014 p. 1 / 2 PERS BERICHT November, 2014 STUDIO PIET BOON INSPIREERT MET EXCLUSIEF ART OF INSPIRATION POP-UP RESTAURANT Studio Piet Boon opent aanstaande december en januari haar deuren voor een uniek boutiquestijl

Nadere informatie

Persons who generate or conceive ideas and plans

Persons who generate or conceive ideas and plans Persons who generate or conceive ideas and plans Historie Ontstaan uit eigen behoefte Eerste bedrijf Verspreiding freelancers Wij zijn zelf de doelgroep Huidige situatie leegstand Nederland 15,4% Den Haag

Nadere informatie

naam restaurant.. Conceptplan Baan 4, Warmond

naam restaurant.. Conceptplan Baan 4, Warmond naam restaurant.. Conceptplan Baan 4, Warmond Inhoud Inhoud Huidige situatie Introductie Osteria Concept Introductie Osteria Concept Foodboard Doelgroep omschrijving Plattegrond Moodboard interieur/ sfeerimpressie

Nadere informatie

OP ZOEK NAAR EEN INSPIRERENDE, GOED BEREIKBARE VERGADER- EN EVENTLOCATIE IN HET HART VAN AMSTERDAM?

OP ZOEK NAAR EEN INSPIRERENDE, GOED BEREIKBARE VERGADER- EN EVENTLOCATIE IN HET HART VAN AMSTERDAM? OP ZOEK NAAR EEN INSPIRERENDE, GOED BEREIKBARE VERGADER- EN EVENTLOCATIE IN HET HART VAN AMSTERDAM? Blend biedt u op een historische binnenstad-locatie het perfecte decor voor uw zakelijke meeting met

Nadere informatie

Informatie Brochure. Pulchri Studio. Monumentaal, modern en verrassend. Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag

Informatie Brochure. Pulchri Studio. Monumentaal, modern en verrassend. Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag Informatie Brochure Pulchri Studio Monumentaal, modern en verrassend Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag Hartelijk dank voor u interesse in Pulchri Studio! Museum Catering biedt diverse culinaire mogelijkheden

Nadere informatie

Kook en Proefstudio Den Haag

Kook en Proefstudio Den Haag Geachte heer/mevrouw, Via deze weg willen wij ons graag aan u voorstellen. De Kook en Proefstudio Den Haag is dé gelegenheid waar collega's, vrienden en familie samen aan de slag gaan. Samen koken, samen

Nadere informatie

EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN

EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN INHOUDSOPGAVE Bruiloft 3 Een trouwlocatie om JA tegen te zeggen 4 Toost & Taart 5 Culinaire verwennerij 6 Avondfeest 8 Bed and Breakfast 10 De perfecte dag 11 BRUILOFT

Nadere informatie

Zaken doen! Anafora Vrijheid in bewustzijn Liefde tot de ander Respect voor al wat is. Vergadering, teammeeting of congres.

Zaken doen! Anafora Vrijheid in bewustzijn Liefde tot de ander Respect voor al wat is. Vergadering, teammeeting of congres. Zaken doen Zaken doen! Vergadering, teammeeting of congres Ook voor uw zakelijke bijeenkomsten bent u bij Anafora aan het juiste adres. Wij bieden u meerdere prachtige ruimtes met veel daglicht en openslaande

Nadere informatie

Binnenstad Den Haag. Beste Binnenstad van Nederland 2013-2015

Binnenstad Den Haag. Beste Binnenstad van Nederland 2013-2015 Binnenstad Den Haag Wonen boven winkels Nederland 26 maart 2015 Ad Dekkers directeur Bureau Binnenstad Den Haag Beste Binnenstad van Nederland 2013-2015 1 De sterke punten Visie Consequente uitvoering

Nadere informatie

Korenbeursplein 2a Korenbeursplein

Korenbeursplein 2a Korenbeursplein Korenbeursplein 2a info@bijcasper.com 0344 62 79 59 Korenbeursplein 2 info@debeurstiel.nl 0344 62 79 59 Korenbeursplein 4 info@olijftiel.nl 0344 62 79 59 Welkom op het Korenbeursplein. Sinds maart 2012

Nadere informatie

EEN INSPIRERENDE BUSINESS HIDEAWAY AAN DE VECHT. Vergaderingen, congressen & events

EEN INSPIRERENDE BUSINESS HIDEAWAY AAN DE VECHT. Vergaderingen, congressen & events EEN INSPIRERENDE BUSINESS HIDEAWAY AAN DE VECHT Vergaderingen, congressen & events Welkom Sommige bijeenkomsten vragen om een buitengewone locatie. Een inspirerende plek die iets toevoegt. Waar je je even

Nadere informatie

9 locaties voor flexibel werken in Nederland

9 locaties voor flexibel werken in Nederland 9 locaties voor flexibel werken in Nederland 1. Zaamen in Haarlem www.zaamen.nl Een inspirerend flexwerkkantoor voor ondernemers en bedrijven met een luxe lounge als sociaal hart, eigen bar en bedrijfsrestaurant.

Nadere informatie

WimWaanders: het overbrengen van cultuur is van mijn drijfveren Geven nieuwe concepten een boost? Crowdfunding ambassadeurs voor je bedrijf

WimWaanders: het overbrengen van cultuur is van mijn drijfveren Geven nieuwe concepten een boost? Crowdfunding ambassadeurs voor je bedrijf WIM Wim Waanders: het overbrengen van cultuur is ÉÉN van mijn drijfveren Geven nieuwe concepten de BINNENSTAD een boost? een initiatief van FLYNTH: Crowdfunding CREËERT ambassadeurs voor je bedrijf Nummer

Nadere informatie

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN We willen u als gast graag een WOW-ervaring of beleving bezorgen. We doen dit door kennis te delen, kennis toe te voegen en aan te bieden. Maar ook door aan onze gasten

Nadere informatie

Het ontstaan van Room of ideas

Het ontstaan van Room of ideas Het ontstaan van Room of ideas Al enige (jd viel het me op dat veel bedrijven behoe4e hebben om hun mee(ng of event op een externe loca(e te houden. Soms heel simpel door ruimte gebrek of het ontbreken

Nadere informatie

DINEREN IN DE HOFTRAMMM

DINEREN IN DE HOFTRAMMM DINEREN IN DE HOFTRAMMM De bijzondere creatie van Bobby van Galen en Pierre Wind Foto s en tekst: Martien Versteegh Eigenaar en gastheer Bobby van Galen heet u van harte welkom Het begon met een droom

Nadere informatie

Stichting Robin Hood. Het Cruydenhuisch. Reizende Spijzen. In de Voortuin Caffee Allee

Stichting Robin Hood. Het Cruydenhuisch. Reizende Spijzen. In de Voortuin Caffee Allee Het Cruydenhuisch - - - - Rachida Achoud, directeur Stichting Robin Hood Stichting Robin Hood Eindhoven is een sociale onderneming die in omgeving Eindhoven maatschappelijke activiteiten op de kaart zet.

Nadere informatie

M a a k v a n j u l l i e B e d r i j f s - o f G r o e p s u i t j e e e n c r e a t i e v e b e l e v i n g

M a a k v a n j u l l i e B e d r i j f s - o f G r o e p s u i t j e e e n c r e a t i e v e b e l e v i n g M a a k v a n j u l l i e B e d r i j f s - o f G r o e p s u i t j e e e n c r e a t i e v e b e l e v i n g # A R T P U B N L W W W. A R T P U B. N L A R T P U B O N S V E R H A A L ArtPub is hét creatieve

Nadere informatie

Uw evenement in Het Grachtenhuis. Museum Het Grachtenhuis

Uw evenement in Het Grachtenhuis. Museum Het Grachtenhuis Uw evenement in Museum De Amsterdamse grachten: een bijzondere plek voor uw evenement U bent op zoek naar een bijzondere locatie voor uw evenement. Een zakelijk diner met een belangrijke klant. Een vergadering

Nadere informatie

WESSEL KIEST HORECA - BEDIENING

WESSEL KIEST HORECA - BEDIENING WESSEL KIEST HORECA - BEDIENING BEN JIJ DE GASTVROUW OF GASTHEER DIE GEDREVEN WORDT DOOR PASSIE EN AMBITIE? BEN JE GASTVRIJ EN DIENSTVERLENEND? MAAK JIJ HET VERSCHIL EN BEZORG JIJ JE GASTEN EEN ONVERGETELIJKE

Nadere informatie

Maakt jouw service het verschil?

Maakt jouw service het verschil? Maakt jouw service het verschil? De boeiende wereld van Hospitality Aansprekende projecten, afwisseling en uitdagende banen. Dat is in het kort wat je van Adecco Hospitality, Events & Promotions mag verwachten.

Nadere informatie

Marijke Hiem. Dienstverlening voor senioren

Marijke Hiem. Dienstverlening voor senioren Marijke Hiem Dienstverlening voor senioren Uw welzijn......daar draait het om! Iedereen geeft een eigen invulling aan plezierig wonen. Voor de één heeft dat te maken met een bepaald woonoppervlak en leefruimte,

Nadere informatie

Horeca en Facility 2016/2017

Horeca en Facility 2016/2017 novacollege.nl/horecafacility Facilitair management Gastheer/gastvrouw Horeca management en ondernemen Kok Horeca en Facility 2016/2017 Op het Nova College leer ik niet alleen veel over eten, drinken en

Nadere informatie

LISANNE KIEST HORECA - KEUKEN

LISANNE KIEST HORECA - KEUKEN LISANNE KIEST HORECA - KEUKEN IS HET JOUW DROOM OM ELKE DAG HEERLIJKE GERECHTEN TE BEREIDEN VAN MOOIE, VERSE PRODUCTEN? KUN JE GOED WERKEN OP ONREGELMATIGE TIJDEN? WEET JIJ JE COLLEGA S IN DE KEUKEN TE

Nadere informatie

verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode filmzaal 68 blauwe filmzaal 62 foyer 75-150 café 70-125

verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode filmzaal 68 blauwe filmzaal 62 foyer 75-150 café 70-125 verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode 68 blauwe 62 foyer 75-150 café 70-125 fotografie achtergrond: Merlijn Spenkelink Podium voor ontmoeting evenementenlocatie centrum apeldoorn Ieder

Nadere informatie

Uw evenement in Het Grachtenhuis

Uw evenement in Het Grachtenhuis Uw evenement in Museum Het Museum Grachtenhuis De Amsterdamse grachten: een bijzondere plek voor uw evenement U bent op zoek naar een bijzondere locatie voor uw evenement. Een zakelijk diner met een belangrijke

Nadere informatie

VERHUUR POPZAAL personen THEATERZAAL 175 RODE FILMZAAL 68 BLAUWE FILMZAAL 62 FOYER CAFÉ

VERHUUR POPZAAL personen THEATERZAAL 175 RODE FILMZAAL 68 BLAUWE FILMZAAL 62 FOYER CAFÉ VERHUUR POPZAAL 150-500 personen THEATERZAAL 175 RODE 68 BLAUWE 62 FOYER 75-150 CAFÉ 70-125 fotografie achtergrond: Merlijn Spenkelink PODIUM VOOR ONTMOETING EVENEMENTENLOCATIE CENTRUM APELDOORN Ieder

Nadere informatie

Galerie Beeldend Gesproken

Galerie Beeldend Gesproken Galerie Beeldend Gesproken locatieverhuur voor vergaderingen, workshops, cursussen, feesten en kleinschalige concer ten. Marcel de Jong Damrak op een zondagochtend Welkom Welkom bij Galerie Beeldend Gesproken,

Nadere informatie

UNIEK VANONS LANDMARK POP-UP IEDEREEN PANORAMA VERRASSEND ETEN RETAIL CONCERTEN VERNIEUWEND BESTEMMING FOOD TRUCKS GELIEFD OP ZEE EIGENTIJDS DUURZAAM

UNIEK VANONS LANDMARK POP-UP IEDEREEN PANORAMA VERRASSEND ETEN RETAIL CONCERTEN VERNIEUWEND BESTEMMING FOOD TRUCKS GELIEFD OP ZEE EIGENTIJDS DUURZAAM OPENING 2015 2 WAAROM IS DE PIER ZO SPECIAAL INNOVATIEF LANDMARK CULTUREEL ERFGOED VANONS VERNIEUWEND VOORCULTUUR IEDEREEN PANORAMA VERRASSEND EIGENTIJDS BAKEN AMBACHTELIJK GELIEFD UNIEK CONCERTEN REUZENRAD

Nadere informatie

LISANNE KIEST HORECA - KEUKEN

LISANNE KIEST HORECA - KEUKEN LISANNE KIEST HORECA - KEUKEN DE BESTE CHEF WORDEN? IS HET JOUW DROOM OM ELKE DAG HEERLIJKE GERECHTEN TE BEREIDEN VAN MOOIE, VERSE PRODUCTEN? JE LEERT BIJ ONS HOE JE DE KEUKEN DRAAIEND EN DE GASTEN TEVREDEN

Nadere informatie

Vergaderen in stijl Centraal in het Gooi

Vergaderen in stijl Centraal in het Gooi Vergaderen in stijl Restaurant Vlaar is de perfecte locatie voor uw zakelijke bijeenkomst. Of het nu gaat om een snelle óf uitgebreide businesslunch, een comfortabele vergaderlocatie centraal in het land,

Nadere informatie

Amstelhoven de locatie

Amstelhoven de locatie Amstelhoven de locatie Amstelhoven is een verzamelcentrum voor kerken, sociaal ondernemers en non-profit organisaties. Al sinds het begin van de 18 e eeuw wordt hier gewerkt aan een sociaal en rechtvaardig

Nadere informatie

BIJ. Waar het economische en het sociale met elkaar wordt verenigd en waar vanuit kennis delen initiatieven duurzaam kunnen groeien en bloeien...

BIJ. Waar het economische en het sociale met elkaar wordt verenigd en waar vanuit kennis delen initiatieven duurzaam kunnen groeien en bloeien... 4 PIJLERS PRAKTIJK ACHTERGROND WIE ZIJN WIJ Waar het economische en het sociale met elkaar wordt verenigd en waar vanuit kennis delen initiatieven duurzaam kunnen groeien en bloeien... TOON geeft leegstaande

Nadere informatie

Ambthuis. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Groepswonen

Ambthuis. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Groepswonen Ambthuis Woonzorgcentrum Appartementen te huur Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in het Ambthuis In het centrum van het stadje Bredevoort staat het Ambthuis. Wonen in het Ambthuis betekent

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

RESTAURANT & LUNCHROOM

RESTAURANT & LUNCHROOM RESTAURANT & LUNCHROOM Je bezit een lunchroom of een restaurant en op het menu staat pizza, omdat je klanten daarom vragen en jij wilt geen omzet mislopen, maar je bent je ook bewust van alle moeite die

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Theresia

Woonzorgcentrum Theresia zonnehuisgroep amstelland Woonzorgcentrum Theresia Het leeft hier. Er lopen altijd mensen rond. Net een dorp. Licht, vriendelijk en sfeervol. ruimte voor wensen Theresia is een kleinschalig woonzorgcentrum,

Nadere informatie

VILLA ZWART GOUD HUISKAMERRESTAURANT VOOR PRIVÉFEESTEN

VILLA ZWART GOUD HUISKAMERRESTAURANT VOOR PRIVÉFEESTEN VILLA ZWART GOUD HUISKAMERRESTAURANT VOOR PRIVÉFEESTEN Hartelijk welkom in Villa Zwart Goud. In dit private restaurant krijgt u de volledige aandacht van de bediening, er wordt exclusief voor u gekookt,

Nadere informatie

TUIN INSPIRATIE. De tuin van Rian Mol en Mark Klompmaker Buitenleven Tuin van het jaar Beeldentuinen Drenthe

TUIN INSPIRATIE. De tuin van Rian Mol en Mark Klompmaker Buitenleven Tuin van het jaar Beeldentuinen Drenthe TUIN INSPIRATIE De tuin van Rian Mol en Mark Klompmaker Buitenleven Tuin van het jaar Beeldentuinen Drenthe Inhouds opgave, aparte pdf Melle Wierper, GROENPARTNERS Melle Wierper is eigenaar van Groenpartners

Nadere informatie

Strandzuid een zomerse wereld van mogelijkheden

Strandzuid een zomerse wereld van mogelijkheden Strandzuid een zomerse wereld van mogelijkheden Tussen Amsterdam RAI en het Beatrixpark, aan de rand van een prachtige waterpartij, ligt een stijlvol en modern stadsstrand Strandzuid. Al acht jaar is Strandzuid

Nadere informatie

LUNCH- EN DINERMOGELIJKHEDEN OP WEDSTRIJDDAGEN

LUNCH- EN DINERMOGELIJKHEDEN OP WEDSTRIJDDAGEN 1 LUNCH- EN DINERMOGELIJKHEDEN OP WEDSTRIJDDAGEN INHOUD Steaks & Salads (Business Club) 4 Burger vs Lobster (Business Club) 6 De Blauwe Lotus 8 Eetcafé De Verlenging 10 Dineren of lunchen in het Philips

Nadere informatie

Mariënhof. Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling

Mariënhof. Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling Mariënhof Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in Mariënhof Mariënhof ligt aan de Lievelderweg in Lichtenvoorde. Naast Mariënhof staan woningen en in de buurt zijn bedrijven gevestigd.

Nadere informatie

NIEUWBOUW ZORGLOCATIE DE RIETHORST GEERTRUIDENBERG. Wij zoeken. ondernemers mét passie. De Riethorst Stromenland. Samen fijner leven

NIEUWBOUW ZORGLOCATIE DE RIETHORST GEERTRUIDENBERG. Wij zoeken. ondernemers mét passie. De Riethorst Stromenland. Samen fijner leven NIEUWBOUW ZORGLOCATIE DE RIETHORST GEERTRUIDENBERG Wij zoeken ondernemers mét passie De Riethorst Stromenland Samen fijner leven WILT U MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN? GRIJP DAN DEZE KANS EN VERBIND

Nadere informatie

Amsterdam. Bites bij East 57

Amsterdam. Bites bij East 57 Nieuwe hotspot Amsterdam East 57 Er wederom een Nieuwe hotspot in Amsterdam: East 57 Amsterdam. Eigenlijk is East 57 een beetje alles wat de echte lekkerbek zoekt. Het is sinds september zowel een nieuw

Nadere informatie

BRUGGENSINGEL-NOORD BB AMERSFOORT

BRUGGENSINGEL-NOORD BB AMERSFOORT BRUGGENSINGEL-NOORD 29 3823BB AMERSFOORT Bijzondere architectuur, opvallende kenmerken, midden in het groen en over het water gebouwd. DIT IS HET! Deze woning is van bijzondere architectuur met een zeer

Nadere informatie

Vergaderen in de oude rechtbank van Utrecht

Vergaderen in de oude rechtbank van Utrecht Vergaderen in de oude rechtbank van Utrecht De Rechtbank & Court Hotel beschikken over negen vergaderruimtes in twee unieke, monumentale panden waar wij u kunnen verzekeren van een geslaagde bijeenkomst.

Nadere informatie

Jeroen Bosch 2016. Groepsarrangementen bij Artisan. Restaurant en Wijnhandel Artisan Verwersstraat 24, 5211 HW s-hertogenbosch

Jeroen Bosch 2016. Groepsarrangementen bij Artisan. Restaurant en Wijnhandel Artisan Verwersstraat 24, 5211 HW s-hertogenbosch Jeroen Bosch 2016 Groepsarrangementen bij Artisan Vinoloog van de wijnacademie Bib Gourmand van Michelin Restaurant en Wijnhandel Artisan Restaurant & Wijnhandel Artisan ambachtelijke & biologische keuken

Nadere informatie

FeelGood Park EEN NATUUROASE ONDERNEMINGSPLAN

FeelGood Park EEN NATUUROASE ONDERNEMINGSPLAN FeelGood Park EEN NATUUROASE ONDERNEMINGSPLAN WAT In park Meerhoven, een natuuroase aan de rand van Eindhoven, starten wij een duurzame horecagelegenheid aan het water. We richten ons op vers, biologisch,

Nadere informatie

GASTRO. Elegant Dining

GASTRO. Elegant Dining INSPIRATIE BROCHURE Algemeen De culinaire omgeving van Grand Hotel Karel V Vertrouwde klasse met vernieuwd elan Een landmark in Utrecht Een karakteristiek pand met monumentale historie Hét trefpunt voor

Nadere informatie

In 1996 werd de watertoren gerenoveerd, vervolgens kreeg het de titel industrieel erfgoed. Ook diende het jarenlang als museum.

In 1996 werd de watertoren gerenoveerd, vervolgens kreeg het de titel industrieel erfgoed. Ook diende het jarenlang als museum. MEETINGS & EVENTS WT Urban Kitchen is gelegen in een oude watertoren. In 1907 zag de watertoren zijn eerste licht, evenals vele andere watertorens uit het begin van de vorige eeuw. Zij voorzagen de Utrechtse

Nadere informatie

GASTRO. Elegant Dining

GASTRO. Elegant Dining INSPIRATIE BROCHURE Algemeen De culinaire omgeving van Grand Hotel Karel V Vertrouwde klasse met vernieuwd elan Een landmark in Utrecht Een karakteristiek pand met monumentale historie Hét trefpunt voor

Nadere informatie

URBAN SHOPPER. De locatie. Plattegrond. De unit. Aantrekkelijke voorwaarden. Wij zoeken. Planning. Contact

URBAN SHOPPER. De locatie. Plattegrond. De unit. Aantrekkelijke voorwaarden. Wij zoeken. Planning. Contact versie 25 januari 2013 URBAN SHOPPER De locatie Plattegrond De unit Aantrekkelijke voorwaarden Wij zoeken Planning Contact 3 4 5 5 6 6 7 URBAN SHOPPER Strijp-S is het nieuwe creatieve en culturele hart

Nadere informatie

de kunst van het leven

de kunst van het leven de kunst van het leven Woon- en zorgcentrum Franciscus De Meierij 1 7631 AM Ootmarsum T 0541-280 888 franciscus@zorggroepsintmaarten.nl www.zorggroepsintmaarten.nl de kunst van het leven De kunst van het

Nadere informatie

WONEN LEVE DE VERBEELDING

WONEN LEVE DE VERBEELDING Less is more is niet besteed aan Caroline Notté, want ze houdt van veel objecten, meubelen, kunstwerken en snuisterijen. Hier zie je zowel antieke meubelen, vintage design als trouvailles, zoals het driehoekige

Nadere informatie

Huizen. Luxe keuken. Vrij uitzicht. Twee goede slaapkamers. Moderne bouw. Eigen parkeerplaats. Ringweg-Kruiskamp 71 H, 3814 TE Amersfoort H47 H47

Huizen. Luxe keuken. Vrij uitzicht. Twee goede slaapkamers. Moderne bouw. Eigen parkeerplaats. Ringweg-Kruiskamp 71 H, 3814 TE Amersfoort H47 H47 Huizen vanhendriks Ringweg-Kruiskamp 71 H, 3814 TE Amersfoort Vrij uitzicht Moderne bouw Twee goede slaapkamers Luxe keuken Eigen parkeerplaats H47 H47 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar

Nadere informatie

Echt Amsterdams Hotspots Kaart

Echt Amsterdams Hotspots Kaart Echt Amsterdams Hotspots Kaart 1 Café de Ceuvel 2 Kringloopwinkel De Lokatie 8 9 Bijenpaleis 10 Restaurant Freud Filmhuis Cavia 12 11 Restaurant van de Buurt 3 4 13 Hannekes Boot Brouwerij De Prael Gevonden

Nadere informatie

VILLA ZWART GOUD UNIEKE LOCATIE VOOR BUSINESSMEETINGS

VILLA ZWART GOUD UNIEKE LOCATIE VOOR BUSINESSMEETINGS VILLA ZWART GOUD UNIEKE LOCATIE VOOR BUSINESSMEETINGS Hartelijk welkom in Villa Zwart Goud. In dit private, gastronomische restaurant krijgt u de volledige aandacht van de bediening, er wordt exclusief

Nadere informatie

restaurant lars Presentatie ten behoeve van de Crowdfunding voor restaurant Lars

restaurant lars Presentatie ten behoeve van de Crowdfunding voor restaurant Lars restaurant lars Presentatie ten behoeve van de Crowdfunding voor restaurant Lars Eet u straks met ons mee? Inhoud Welkom bij Lars...05 Even voorstellen...07 Onze droom...09 De locatie...11 Help mee onze

Nadere informatie

Het beste uit jezelf

Het beste uit jezelf Het beste uit jezelf 2 3 Met elkaar bouwen aan het Huis van Philadelphia Philadelphia wil dat mensen met een beperking gelukkig kunnen zijn en het beste uit zichzelf kunnen halen. Daarom doen we ons werk

Nadere informatie

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.!

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.! ROUTE BPC Maak kennis met onze locaties.! WE STELLEN ONS GRAAG EVEN VOOR. Volg me.. BUITENPOORT CATERING Al bijna 35 jaar vormen we met ons team een hechte familie en zijn we volledig op elkaar ingespeeld.

Nadere informatie

UCK Bedrijfs aanbod. Creatief zakelijk aanbod onder de Dom. UCK.nl/zakelijk

UCK Bedrijfs aanbod. Creatief zakelijk aanbod onder de Dom. UCK.nl/zakelijk UCK Bedrijfs aanbod Creatief zakelijk aanbod onder de Dom UCK.nl/zakelijk Wil je voor de verandering met je team of organisatie buiten de deur geïnspireerd, uitgedaagd en geprikkeld worden? Kom dan naar

Nadere informatie

Het recept voor de huisgemaakte g e r e c h t e n. bij Châteauform

Het recept voor de huisgemaakte g e r e c h t e n. bij Châteauform Het recept voor de huisgemaakte g e r e c h t e n bij Châteauform De huisgemaakte gerechten bij Châteauform'... Châteauform' bestaat al 16 jaar - de tijd vliegt! Als er een gebied is waar de tijd beter

Nadere informatie

Huizen. Vrij parkeren. Betaalbaar wonen. Park. Centrale ligging. Winkelvoorzieningen. Azielaan 598, 3526 ST Utrecht H61

Huizen. Vrij parkeren. Betaalbaar wonen. Park. Centrale ligging. Winkelvoorzieningen. Azielaan 598, 3526 ST Utrecht H61 Huizen vanhendriks Azielaan 598, 3526 ST Utrecht Betaalbaar wonen Centrale ligging Park Vrij parkeren Winkelvoorzieningen H61 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin Garage Verwarming

Nadere informatie

peterjoziasse.com Podium2020 Het nieuwe culturele winkelen.

peterjoziasse.com Podium2020 Het nieuwe culturele winkelen. peterjoziasse.com Het nieuwe culturele winkelen. ONT-MOETEN Ware kunst creëert een moment van niet moeten tussen ik en mezelf, ik en de ander, ik en de wereld. Lucas De Man, Congres Podiumkunsten 2013.

Nadere informatie

studio RIANKNOP Baarsjesweg HM Amsterdam

studio RIANKNOP Baarsjesweg HM Amsterdam Studio RIANKNOP, een in Amsterdam gevestigde studio voor interieurarchitectuur, ontwerpt uitgesproken interieurs. Sterk conceptuele ontwerpen die een verhaal vertellen waarin opdrachtgever, gebruikers,

Nadere informatie

vakschool wageningen Open dagen 22 en 23 januari 2016

vakschool wageningen Open dagen 22 en 23 januari 2016 Wil jij: Méér dan je eigen potje kunnen koken... Van vakantie je beroep maken... Je eigen broodjes bakken... De stille motor in een organisatie zijn... Loop dan binnen bij Vakschool Wageningen PROGRAMMA

Nadere informatie

Thuis is waar je hart is

Thuis is waar je hart is Thuis is waar je hart is Woon-, zorg- en dienstencentrum Margaretha Lekker thuis Wonen aan de karakteristieke gracht van Kampen, middenin de historische binnenstad. Dat is wonen in Woon-, zorg- en dienstencentrum

Nadere informatie

PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT

PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT WELKOM IN PARK ZUIDERHOUT Ouder worden is een mooie fase in het leven. Om nieuwe energie en inspiratie op te doen en van onze dierbaren te genieten. Tijd

Nadere informatie

Ontspan op een historisch landgoed midden in de natuur

Ontspan op een historisch landgoed midden in de natuur Welkom! PERSOONLIJK Ontspan op een historisch landgoed midden in de natuur BEST WESTERN PREMIER Kasteel De Vanenburg biedt u in een sfeervolle landelijke omgeving volop gelegenheid om te ontspannen. Deze

Nadere informatie

SAMEN VIEREN. Korenbeursplein Korenbeursplein 2a

SAMEN VIEREN. Korenbeursplein Korenbeursplein 2a SAMEN VIEREN Korenbeursplein 2a info@bijcasper.com 0344 62 79 59 Korenbeursplein 2 info@debeurstiel.nl 0344 62 79 59 Korenbeursplein 4 info@olijftiel.nl 0344 62 79 59 Sinds maart 2012 ben ik trots uitbater

Nadere informatie

Informatie Brochure. Pulchri Studio. Monumentaal, modern en verrassend. Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag

Informatie Brochure. Pulchri Studio. Monumentaal, modern en verrassend. Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag Informatie Brochure Pulchri Studio Monumentaal, modern en verrassend Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag Hartelijk dank voor u interesse in Pulchri Studio! Museum Catering biedt diverse culinaire mogelijkheden

Nadere informatie

Horeca en Facilitaire dienstverlening

Horeca en Facilitaire dienstverlening 06 Groningen, Hoogeveen, Hardenberg 2012-2013 en Facilitaire dienstverlening www.alfa-college.nl Jouw opleiding volg je bij het Alfa-college Het Alfa-college is het christelijk regionaal opleidingencentrum

Nadere informatie

Binnenstad Den Haag. 21 mei 2015 NRW projectbezoek Den Haag. Ad Dekkers Directeur Bureau Binnenstad Den Haag

Binnenstad Den Haag. 21 mei 2015 NRW projectbezoek Den Haag. Ad Dekkers Directeur Bureau Binnenstad Den Haag Binnenstad Den Haag 21 mei 2015 NRW projectbezoek Den Haag Ad Dekkers Directeur Bureau Binnenstad Den Haag Beste Binnenstad van Nederland 2013-2015 De sterke punten Visie Consequente uitvoering en doorzettingsvermogen

Nadere informatie

VINCENT VAN GOGHSTRAAT 17 3817PV AMERSFOORT

VINCENT VAN GOGHSTRAAT 17 3817PV AMERSFOORT VINCENT VAN GOGHSTRAAT 17 3817PV AMERSFOORT Heerlijke woning met ruimte en kwaliteit. WAT EEN HEERLIJKE JAREN 30 WONING Deze woning heeft werkelijk alles mee, veel ruimte, goede kwaliteit, speels gebouwd,

Nadere informatie

Horen zien en zwijgen - CONFUCIUS -

Horen zien en zwijgen - CONFUCIUS - Horen zien en zwijgen - CONFUCIUS - Ontmoeting aan de Amstel In 2016 opent aan de promenade/boulevard in het hart van Uithoorn een nieuwe ontmoetingsplaats. Onder de naam Confucius wordt een plek gecreëerd

Nadere informatie

Restaurant Voor Iedereen Bloemendalsestraat 5, Amersfoort

Restaurant Voor Iedereen Bloemendalsestraat 5, Amersfoort Klaassen Horecamakelaardij B.V. Wiekenweg 53a, 3815 KL, Amersfoort Telefoon: 033 258 13 30 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: amersfoort@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Alex Willemse

Nadere informatie

SEIZOEN 2010-2011 KASTEEL STERKENBURG STIJLVOLLE VERGADERCONCEPTEN INSPIREREND & UNIEK

SEIZOEN 2010-2011 KASTEEL STERKENBURG STIJLVOLLE VERGADERCONCEPTEN INSPIREREND & UNIEK SEIZOEN 2010-2011 KASTEEL STERKENBURG STIJLVOLLE VERGADERCONCEPTEN INSPIREREND & UNIEK WAT IS STERKENBURG? Stijlvol Op Sterkenburg gebeuren al eeuwen lang bijzondere dingen. Een plek waar trainingen, evenementen,

Nadere informatie

Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers Zoo

Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers Zoo Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers Zoo Wilt u van uw congres, relatiedag, vergadering, training of personeelsfeest een unieke ervaring maken? Kom dan naar het Safari Meeting Centre in Burgers

Nadere informatie

Facilitaire dienstverlening en Horeca

Facilitaire dienstverlening en Horeca #9 en Horeca,, Hardenberg ca! Jij? In de hore nt groeien! * Laat je tale www.alfa-college.nl Bel voor informatie: 0800-35 85 368 Jouw mbo-opleiding volg je bij het Alfa-college Het Alfa-college is het

Nadere informatie

Training Creatief denken

Training Creatief denken Training Creatief denken Creatief denken: een oplossing voor elk probleem Creatief denken is vandaag de dag een must. De markt verandert razendsnel en als je niet innovatief bent, loop je achter de feiten

Nadere informatie

Ondernemingsplan. Catootje aan de Markt. W. Weber / W. van Asperen

Ondernemingsplan. Catootje aan de Markt. W. Weber / W. van Asperen Ondernemingsplan Catootje aan de Markt Auteur: Datum: W. Weber / W. van Asperen 25-08- 2014 INHOUDSOPGAVE 1. DE ONDERNEMERS 1.1 Persoonlijke gegevens 1.2 Achtergrond van de ondernemers 1.3 Persoonlijke

Nadere informatie

Oceanium. Haaienzaal EAUditorium Caraïbisch Café. Noord -en Zuid Amerika. OMSCHRIJVING: PERSONEN: BESCHIKBAAR: feest diner theater

Oceanium. Haaienzaal EAUditorium Caraïbisch Café. Noord -en Zuid Amerika. OMSCHRIJVING: PERSONEN: BESCHIKBAAR: feest diner theater Blijdorp Happenings Heeft u ooit geluncht met uitzicht op een Maleise tijgerkreek? Of in een Afrikaanse Lodge? Heeft u tijdens een vergadering wel eens oog in oog gestaan met een zwartpunthaai? Of gedineerd

Nadere informatie

R E S T A U R A N T / B A R

R E S T A U R A N T / B A R RESTAURANT / BAR CELSIUS COCKTAILS COMFORT CELSIUS Bij C ontdek je hoe belangrijk verschillende temperaturen voor gerechten zijn. Eén en hetzelfde product kan veranderen van smaak en textuur bij bereiding

Nadere informatie

Hét podium voor uw evenement of congres

Hét podium voor uw evenement of congres Hét podium voor uw evenement of congres COMFORTABELE RABOBANK THEATERZAAL Ideaal zicht op uw presentatie Sfeervolle ruimtes handig te combineren met de Rabobank Theaterzaal of apart, voor kleinere bijeenkomsten.

Nadere informatie

Cultureel ondernemerschap + Sterke binding met Medemblik + Versterken verhaal Radboud / Floris + Reputatie door top beleving

Cultureel ondernemerschap + Sterke binding met Medemblik + Versterken verhaal Radboud / Floris + Reputatie door top beleving NED: in de startblokken om Kasteel Radboud een grote impuls te geven in samenwerking met Medemblik en de stichting Cultureel ondernemerschap + Sterke binding met Medemblik + Versterken verhaal Radboud

Nadere informatie

Perceeloppervlakte : ca. 265 m² Woonoppervlakte : ca. 234 m² Inhoud : ca. 837 m³

Perceeloppervlakte : ca. 265 m² Woonoppervlakte : ca. 234 m² Inhoud : ca. 837 m³ WOON/WERKWONING: Pastoorsdreef 2 Koopsom : 389.000,00 v.o.n. Perceeloppervlakte : ca. 265 m² Woonoppervlakte : ca. 234 m² Inhoud : ca. 837 m³ Algemeen Wonen, werken, winkelen of recreëren in kloostersfeer

Nadere informatie

Badweg 20 te Dordrecht Code: PEKL

Badweg 20 te Dordrecht Code: PEKL Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073-521 61 66 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Peter Klaassen Telefoon: 06-53 14 89 02

Nadere informatie

Eiland 4 6107 CA Stevensweert

Eiland 4 6107 CA Stevensweert Eiland 4 6107 CA Stevensweert Gelieve discreet met deze informatie om te gaan. Vrijblijvende informatie (conceptversie 26-02- 2014). De adviseur: Corné Poirters. e-mail: c.poirters@klaassenbv.nl mobiel:

Nadere informatie

www.deoudebrouwerij.nl Hotel & Restaurant De Oude Brouwerij

www.deoudebrouwerij.nl Hotel & Restaurant De Oude Brouwerij www.deoudebrouwerij.nl Hotel & Restaurant De Oude Brouwerij Wij heten u van harte welkom... De Oude Brouwerij is een perfecte uitvalsbasis voor een heerlijk middagje of avondje genieten en beleven. Maar

Nadere informatie

Schouwburg de Kampanje Den Helder

Schouwburg de Kampanje Den Helder Schouwburg de Kampanje Den Helder van Dongen Koschuch Architects and Planners Inzending Arie Keppler Prijs 016 SCHOUWBURG DE KAMPANJE DEN HELDER INTRODUCTIE EEN MARITIEM ENSEMBLE Schouwburg De Kampanje

Nadere informatie