Aan de bewoners van dit pand: STICHTING INFORMATIE 2015 ZWEMBAD DE DINGE ZWEMBADEN DE BREEDE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Aan de bewoners van dit pand: STICHTING INFORMATIE 2015 ZWEMBAD DE DINGE ZWEMBADEN DE BREEDE"

Transcriptie

1 Aan de bewoners van dit pand: STICHTING ZWEMBADEN EEMSMOND INFORMATIE 2015 ZWEMBAD DE DINGE ZWEMBAD DE BREEDE

2 De winter is bijna ten einde en het zwemseizoen staat weer voor de deur. In de gemeente Eemsmond zijn twee verwarmde openluchtzwembaden, te weten: zwembad De Breede te Warffum en zwembad De Dinge te Uithuizen. Beide baden zijn vanaf 1 mei 1998 in beheer bij de Stichting Zwembaden Eemsmond. Beide baden zijn open vanaf 25 april tot en met 5 september Door middel van deze informatiefolder willen wij u op de hoogte brengen van de mogelijkheden van recreatief zwemmen en leszwemmen in beide baden én de bestelling van abonnementen en leskaarten in de voorverkoop. In het midden van deze folder vindt u een bestelformulier. Wij willen u dringend verzoeken om hiervan gebruik te maken. U kunt dit bestelformulier tevens downloaden via Tijdens de voorverkoop kunnen uitsluitend de kaarten worden afgehaald, die middels dit formulier zijn besteld. Een foto op het persoonlijk abonnement is verplicht! Het moet een recente foto zijn van ± 3 cm breed en ± 4 cm hoog. Het hoeft dus niet per se een pasfoto te zijn. Het bestelformulier met de bijbehorende foto s moet vóór 9 maart 2015 worden gezonden aan: Stichting Zwembaden Eemsmond p/a zwembad De Dinge Dingeweg NC Uithuizen EEN ABONNEMENT GEEFT RECHT OP TOEGANG TOT BEIDE ZWEMBADEN IN DE GEMEENTE EEMSMOND. STICHTING ZWEMBADEN EEMSMOND

3 LESZWEMMEN Een leskaart geeft tijdens het zwemseizoen recht op twee lessen per week. De zwemlessen worden gegeven van maandag t/m vrijdag. De zwembaden zijn tijdens de lessen gesloten, met uitzondering van de zomervakantie. Over het algemeen zullen de jongste kinderen tijdens de middaguren worden ingedeeld. Tijdens de zomervakantie vinden de zwemlessen grotendeels s ochtends plaats. Voor volwassenen vinden de lessen in overleg met de badmeester plaats. Regels voor deelname aan de zwemlessen zijn: * kinderen moeten op 1 oktober jaar oud zijn. * de chef-badmeester bepaalt in overleg met het overige badpersoneel wie mag deelnemen aan het (proef-) diplomazwemmen. * er worden zwemlessen gegeven voor het behalen van: - A-, B- en C-diploma - zwemvaardigheid en/of snorkelen, survival, waterpolo, springen van de plank (bij voldoende deelname). OPENINGSTIJDEN ZWEMBAD DE BREEDE / DE DINGE maandag t/m vrijdag tevens dinsdag t/m vrijdag zaterdag zon- en feestdagen : uur* : uur* : uur* : uur* DE DINGE In de zomervakantie van het Basisonderwijs: dinsdag t/m vrijdag : uur* * onder voorbehoud Incidentele afwijkingen van de openingstijden in verband met o.a. diplomazwemmen, schoolzwemmen, avond-zwemvierdaagse of triatlon zullen worden aangekondigd op het publicatiebord bij het zwembad.

4 TARIEVEN 2015 Soort kaart Voor wie Voorverkoop Na opening Persoonlijk Abonnement Tot 18 jaar 45,00 65,00 Persoonlijk Abonnement Vanaf 18 jaar 55,00 75,00 Badkaart (Geen dagkaart) 4,50 Kinderen tot 4 jaar hebben gratis toegang 10-Badenkaart (geldig tot 1 jaar na aankoop) 40,00 Duplicaatkaart 10,00 Leskaart (gehele seizoen) alleen in combinatie met een abonnement 90,00 Diplomazwemmen 17,50 AKTIE Wie gaat minimaal 90x zwemmen in 2015? Deze aktie wordt wegens groot succes herhaald. Zwemmen is gezond, dus willen we het zwemmen extra promoten. Deelname is gratis. Deelnemers krijgen een kaart, die per keer zwemmen wordt afgestempeld. Voor het zwemmen geef je de kaart af bij de balie en na afloop van het zwemmen wordt hij afgestempeld. Bij inlevering van een volle (hele) kaart zal de deelnemer een attentie ontvangen. De deelnemer met het hoogste aantal stempels in beide baden krijgt een extra attentie. Een uitdaging voor de sportiefste zwemmers.

5 VOORVERKOOP U kunt de persoonlijke abonnementen en de leskaarten bestellen met behulp van het bestelformulier. Op onderstaande data kunt u uw bestelling afhalen. UITHUIZEN : Zwembad De Dinge (Dingeweg 4, Uithuizen) dinsdag 7 april uur uur donderdag 9 april uur uur WARFFUM : Zwembad De Breede (Breede 5, Warffum) woensdag 8 april uur uur * Alle abonnementen zijn op beide verkoopplaatsen te verkrijgen. * Er kan contant of per pin-apparaat worden betaald. Voorts: a. is de leeftijd op 25 april 2015 bepalend; b. de in voorverkoop bestelde abonnementen moeten uiterlijk 24 april 2015 worden afgehaald, nadien moet het dan geldende bedrag na opening worden betaald; c. is er voor mensen met een minimum inkomen een vergoeding mogelijk. Dit geldt uitsluitend voor inwoners van de gemeente Eemsmond. Voor inlichtingen hierover kunt u terecht op het gemeentehuis. VERGETEN TE BESTELLEN? Tijdens de voorverkoopdagen kunnen alsnog kaarten worden besteld door inlevering van het bestelformulier met het verschuldigde bedrag op het voorverkoopadres. Deze kaarten kunnen 23 april 2015 tussen uur afgehaald worden bij zwembad De Breede, Breede 5, Warffum, en 24 april 2015 tussen uur bij zwembad De Dinge, Dingeweg 4, Uithuizen. Toezending van deze kaarten vindt uitsluitend plaats indien 5,- extra is betaald.

6 HUISREGELS STICHTING ZWEMBADEN EEMSMOND Van harte welkom in ons zwembad. Om uw verblijf zo prettig mogelijk te maken, hebben wij een aantal huisregels opgesteld. Wij vragen u onze regels te lezen en na te leven. De huisregels hangen bij de entree zodat iedere bezoeker er kennis van kan nemen. Ook liggen de huisregels bij de balie. Met het betreden van deze accommodatie geeft u aan zich te houden aan de hier geldende huisregels. Bij overtreding van deze regels wordt zonodig en bij het plegen van een stafbaar feit wordt altijd de politie ingeschakeld. Om gebruik te maken van onze accomodaties dient u een geldig toegangsbewijs te tonen/kopen. De bezoeker mag de eigen veiligheid en die van anderen niet in gevaar brengen. De aanwijzingen van het personeel dienen opgevolgd te worden. Verbaal en/of lichamelijk geweld is niet toegestaan. Voor het opbergen van uw waardevolle voorwerpen en kleding kunt u gebruik maken van de af te sluiten kledingkluisjes. De Stichting Zwembaden Eemsmond of het badpersoneel is niet aansprakelijk voor verlies, schade en/of diefstal van uw eigendommen. Wij adviseren om medische problemen kenbaar te maken bij het zwembadpersoneel. Zwemmen is alleen toegestaan in zwemkleding. Zwemkleding onder de knie is niet toegestaan. Kinderen tot 7 jaar en kinderen zonder diploma hebben alleen toegang onder begeleiding van een persoon van 18 jaar of ouder. Voor de veiligheid van kinderen zonder diploma verplichten wij het dragen van zwemarmbandjes. Om gebruik te mogen maken van het diepe bad is een zwemdiploma verplicht; dit is altijd ter beoordeling van het badpersoneel. Meegebracht speelmateriaal is alleen toegestaan in het ondiepe bad; dit is altijd ter beoordeling van het badpersoneel. Duiken in het ondiepe bad is niet toegestaan. Langdurig douchen is niet toegestaan. Hardlopen en (bal)spelen op de perrons en in de kleedruimte is niet toegestaan. Het meebrengen en gebruik van glas-/aardewerk is niet toegestaan. Alcoholmisbruik en/of drugsgebruik is niet toegestaan.

7 Het gebruik van film en fotoapparatuur is niet toegestaan. Ongewenste en/of gewenste intimiteiten zijn niet toegestaan. De duikplanken dienen volgens de voorschriften te worden gebruikt. Bij ongewenst en/of wangedrag van bezoekers en/of huurders kan het badpersoneel de betreffende bezoekers/huurders uit het bad verwijderen en hen de toegang voor een bepaalde tijd tot de beide accomodaties ontzeggen. De politie wordt hiervan in kennis gesteld. Dit ter beoordeling van het bestuur Stichting Zwembaden Eemsmond. De Dinge De glijbaan dient volgens de voorschriften te worden gebruikt. De Breede Het betreden van de perrons is alleen toegestaan in zwemkleding. Het bestuur Stichting Zwembaden Eemsmond. AUTO TE WATER Ook dit seizoen zal bij voldoende deelname weer een cursus Auto te water worden gehouden in zwembad De Dinge en/of zwembad De Breede. Doelstelling Elk jaar raken 1000 voertuigen met hun inzittenden te water, waarbij ongeveer 60 mensen de dood vinden. Deze cursus Auto te Water, die al meer dan 20 jaar gegeven wordt, is opgezet in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland en het Team Cursus Auto te Water. Het doel van de cursus Auto te Water is cursisten uitgebreid te informeren over het gedrag van een auto die te water raakt, middels een theorie en praktijktraining. Het gebruik van de veiligheidsgordel en de voorzorgsmaatregelen die men moet nemen om de ontsnappings- en dus de overlevingskansen te vergroten zijn centrale punten hierbij. De cursus, die 2x 1,5 uur duurt, voorziet in een theorie- en een praktijkgedeelte waarin de nadruk bij de praktijk ligt op het zelf bevrijden uit een te water geraakte auto op verschillende manieren. De kosten bedragen ± 40,00 per persoon. Info en opgave tijdens het zwemseizoen in zwembad De Dinge en/of zwembad De Breede.

8 MEER INFORMATIE? Ons streven bij het samenstellen van deze informatiefolder is om u zo volledig mogelijk te informeren over de regelingen voor het komende zwemseizoen. Het is natuurlijk mogelijk dat u, ondanks onze inzet, toch nog een aantal vragen heeft. Neemt u dan contact op met de heer Alfred Jonker, vanaf 1 maart 2015 op werkdagen (ma. t/m vr.) tussen uur, telefoonnummer Tijdens het zwemseizoen kunt u met vragen en opmerkingen terecht bij de chef badmeesters: - voor De Dinge : Bea Veenema, tel dedinge@zwembadeneemsmond.nl - voor De Breede : Alfred Jonker, tel debreede@zwembadeneemsmond.nl Zie ook: VRIJWILLIGERS Voor beide zwembaden worden vrijwilligers gevraagd. Voor alle voorkomende werkzaamheden. Inlichtingen: STICHTING ZWEMBADEN EEMSMOND p/a zwembad De Dinge - Dingeweg NC Uithuizen

Aan de bewoners van dit pand: STICHTING INFORMATIE 2017 ZWEMBAD DE DINGE ZWEMBADEN DE BREEDE

Aan de bewoners van dit pand: STICHTING INFORMATIE 2017 ZWEMBAD DE DINGE ZWEMBADEN DE BREEDE Aan de bewoners van dit pand: STICHTING ZWEMBADEN EEMSMOND INFORMATIE 2017 ZWEMBAD DE DINGE ZWEMBAD DE BREEDE De winter is bijna ten einde en het zwemseizoen staat weer voor de deur. In de gemeente Eemsmond

Nadere informatie

STICHTING ZWEMBADEN EEMSMOND

STICHTING ZWEMBADEN EEMSMOND STICHTING ZWEMBADEN EEMSMOND In de gemeente Eemsmond zijn twee verwarmde openluchtzwembaden, te weten: Zwembad De Breede te Warffum en Zwembad De Dinge te Uithuizen. Beide baden zijn open van 28 april

Nadere informatie

Sportcentrum De Wilgenring Openingstijden en tarieven 2018

Sportcentrum De Wilgenring Openingstijden en tarieven 2018 Sportcentrum De Wilgenring Openingstijden en tarieven 2018 3 SOME PEOPLE WANT IT TO HAPPEN, OTHERS MAKE IT HAPPEN - MICHAEL JORDAN - Sportcentrum De Wilgenring Een potje sport voor iedereen Sportcentrum

Nadere informatie

Sportcentrum De Wilgenring Openingstijden en tarieven 2019

Sportcentrum De Wilgenring Openingstijden en tarieven 2019 Sportcentrum De Wilgenring Openingstijden en tarieven 2019 2 Sportcentrum De Wilgenring Een potje sport voor iedereen Sportcentrum De Wilgenring biedt binnensport aan in de meest uiteenlopende vorm. Van

Nadere informatie

Zwemcentrum Rotterdam Openingstijden en tarieven 2019

Zwemcentrum Rotterdam Openingstijden en tarieven 2019 Zwemcentrum Rotterdam Openingstijden en tarieven 2019 2 Openingstijden Klaar voor de start. Wanneer kom jij sporten in Zwemcentrum Rotterdam? We zijn zeven dagen per week open. Via de volgende online kanalen

Nadere informatie

HEUVELTJESBOSBAD VOLOP WATERPRET!

HEUVELTJESBOSBAD VOLOP WATERPRET! voor jong en oud! HEUVELTJESBOSBAD VOLOP WATERPRET! het mooiste openluchtzwembad van overijssel! Meppelerweg 60 Balkbrug 7707 CP 0523-656473 www.heuveltjesbosbad.nl voorwoord Tarieven 25 april open voorverkoop

Nadere informatie

DOEL VAN DE HUISREGELS

DOEL VAN DE HUISREGELS DOEL VAN DE HUISREGELS De huisregels zijn gemaakt om de veiligheid, orde, rust en hygiëne in dit zwembad te bewaren met als doel voor iedereen een prettig verblijf te verzorgen. De huisregels gelden voor

Nadere informatie

Informatie (voor)verkoop abonnementen Burg. Kruijffbad Steenderen 2016

Informatie (voor)verkoop abonnementen Burg. Kruijffbad Steenderen 2016 Informatie (voor)verkoop abonnementen Burg. Kruijffbad Steenderen 2016 Steenderen, 22 februari 2016 Geachte abonnee, Het zwembadseizoen 2016 is in aantocht en start per 16 april aanstaande. Onze medewerkers

Nadere informatie

Vergelijkingsoverzicht tarieven accommodaties 2018 vs Uitgangspunten:

Vergelijkingsoverzicht tarieven accommodaties 2018 vs Uitgangspunten: Vergelijkingsoverzicht tarieven accommodaties 2018 vs 2019 Uitgangspunten: Alle huurders (verenigingen, stichtingen en overige) behouden voor de accommodaties Objectieve vergelijking c.q. harmonisatie

Nadere informatie

ZWEMLESSEN VOOR ALLE LEEFTIJDEN TIJDEN & TARIEVEN. seizoen 2018 geldig in de periode van 20 aug. t/m 31 dec. 2018

ZWEMLESSEN VOOR ALLE LEEFTIJDEN TIJDEN & TARIEVEN. seizoen 2018 geldig in de periode van 20 aug. t/m 31 dec. 2018 ZWEMLESSEN VOOR ALLE LEEFTIJDEN TIJDEN & TARIEVEN seizoen 2018 geldig in de periode van 20 aug. t/m 31 dec. 2018 versie augustus 2018 onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen in het programma. Raadpleeg

Nadere informatie

WELKOM IN DE WATERWERELD

WELKOM IN DE WATERWERELD WELKOM IN DE WATERWERELD ZWEMMEN RECREATIEF ZWEMMEN Zwemmen voor jong & oud! 12.00-13.00 uur* 14.00-15.30 uur (speciaal tarief) 12.00-13.00 uur* Zondag 14.00-16.00 uur Er is voldoende speel- en drijfmateriaal

Nadere informatie

zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2019 geldig in de periode van 7 januari t/m 5 juli 2019

zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2019 geldig in de periode van 7 januari t/m 5 juli 2019 zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2019 geldig in de periode van 7 januari t/m 5 juli 2019 versie maart 2019 onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen in het programma. Raadpleeg

Nadere informatie

zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2019 geldig in de periode van 19 augustus t/m 31 december 2019

zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2019 geldig in de periode van 19 augustus t/m 31 december 2019 zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2019 geldig in de periode van 19 augustus t/m 31 december 2019 versie augustus 2019 onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen in het programma.

Nadere informatie

Zwembad De Zijl Vijf Meibad. winter Openingstijden 2016/2017. Sportaccommodaties

Zwembad De Zijl Vijf Meibad. winter Openingstijden 2016/2017. Sportaccommodaties Zwembad De Zijl winter Openingstijden 2016/2017 Sportaccommodaties www.leiden.nl/zwemmen Openingstijden Vrijzwemmen Zwembad De Zijl Winterseizoen (september t/m april) Wedstrijdbad minimaal 3 banen Instructiebad

Nadere informatie

Fijn dat u geïnteresseerd bent in ons zwembad.

Fijn dat u geïnteresseerd bent in ons zwembad. Zwembad Aarweide Inhoud Voorwoord 3/4 Openingstijden/Beheerder 5 Tarieven 6 De renovatie 7 Zwembad Aarweide 8/9 Het peuterbad 10 Het instructiebad 11 Het diepe bad 12 Zwemlessen/Schoolzwemmen 13 Faciliteiten/Vrijwilligers/

Nadere informatie

Nieuwsbrief Particuliere lessen

Nieuwsbrief Particuliere lessen Nieuwsbrief Particuliere lessen Beste ouders, Teneinde u correct te informeren treft u hierbij de benodigde informatie aan, welke ertoe moet bijdragen u een heldere kijk op de kinderlessen in Otterveurdt

Nadere informatie

Gemeente Den Haag Dienst Onderwijs, Cultuur en Welzijn. Uw kind neemt deel. aan schoolzwemmen. School zwemmen

Gemeente Den Haag Dienst Onderwijs, Cultuur en Welzijn. Uw kind neemt deel. aan schoolzwemmen. School zwemmen Gemeente Den Haag Dienst Onderwijs, ultuur en Welzijn School zwemmen Uw kind neemt deel aan schoolzwemmen ZWEMMEN IS GEZOND Uw kind neemt deel aan schoolzwemmen. Zwemmen is gezond en leuk. Daarnaast vergroot

Nadere informatie

Informatie seizoen 2017 Kom naar openluchtzwembad De Sawn Doarpen voor een frisse duik en voor de verschillende activiteiten!

Informatie seizoen 2017 Kom naar openluchtzwembad De Sawn Doarpen voor een frisse duik en voor de verschillende activiteiten! Opening op zaterdag 6 mei 2017 Toegang gratis! Informatie seizoen 2017 Kom naar openluchtzwembad De Sawn Doarpen voor een frisse duik en voor de verschillende activiteiten! www.sawndoarpen.nl In Gytsjerk

Nadere informatie

Gemeente Den Haag. Uw kind neemt deel. aan schoolzwemmen. School zwemmen

Gemeente Den Haag. Uw kind neemt deel. aan schoolzwemmen. School zwemmen School zwemmen Gemeente Den Haag Uw kind neemt deel aan schoolzwemmen ZWEMMEN IS GEZOND Uw kind neemt deel aan schoolzwemmen. Zwemmen is gezond en leuk. Wanneer uw kind goed kan zwemmen, vergroot dat zijn/haar

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zwemschool Fresh BV

Algemene voorwaarden Zwemschool Fresh BV Algemene voorwaarden Zwemschool Fresh BV Artikel 1: Definities Zwemschool Fresh: rechtspersoon die als lid van IIFSI een overeenkomst sluit betreffende zwemactiviteiten. De klant:natuurlijke persoon die

Nadere informatie

Informatiebrochure Zwemlessen Bollenbad

Informatiebrochure Zwemlessen Bollenbad Informatiebrochure Zwemlessen Bollenbad Contactgegevens: Bollenbad Nieuwe Zeeweg 65 2201 TM Noordwijk Tel: 071-3613333 www.bollenbad.nl Mail: bollenbad@sportfondsen.nl Mail zwemzaken: w.vandervlugt@sportfondsen.nl

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN (GEDRAGSCODE) SPORTACCOMMODATIES. HvD Nov 05

ALGEMENE VOORWAARDEN (GEDRAGSCODE) SPORTACCOMMODATIES. HvD Nov 05 ALGEMENE VOORWAARDEN (GEDRAGSCODE) SPORTACCOMMODATIES HvD Nov 05 7. Tarifering Alle tarieven vallen onder het tarievenbeleid van de gemeente Rheden, jaarlijks worden de prijzen geïndexeerd volgens de consumentenprijsindex(=cpi)

Nadere informatie

ZWEMLESSEN Lesperiodes 2019 Examendata Lesschema Tarieven

ZWEMLESSEN Lesperiodes 2019 Examendata Lesschema Tarieven ZWEMLESSEN 2019 Lesperiodes 2019 Examendata Lesschema Tarieven WWW.GOLFBAD.NL GOLFBAD OSS Euterpelaan 1 5344 CA OSS Tel. 0412-647575 www.golfbad.nl Email info@golfbad.nl Algemene informatie: Hartelijk

Nadere informatie

ZWEMLESSEN Lesperiodes 2017/2018 Examendata Lesschema Tarieven

ZWEMLESSEN Lesperiodes 2017/2018 Examendata Lesschema Tarieven ZWEMLESSEN 2017 Lesperiodes 2017/2018 Examendata Lesschema Tarieven WWW.GOLFBAD.NL GOLFBAD OSS Euterpelaan 1 5344 CA OSS Tel. 0412-647575 www.golfbad.nl Email info@golfbad.nl Algemene informatie: Hartelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief het Molenbad (1) Maart 2019

Nieuwsbrief het Molenbad (1) Maart 2019 Nieuwsbrief het Molenbad (1) Maart 2019 Een nieuw seizoen Over iets meer dan 1 maand gaat het nieuwe zwemseizoen alweer van start. Op zondag 28 april a.s. om 12.00 uur zal wethouder Harry Nederpelt het

Nadere informatie

April 2018 Informatieboekje Stichting Instructiebad Slochteren jaargang 24 Openluchtzwembad De Tobbe W A T E R T E M P E R A T U U R 2 4 Stichting Instructiebad Slochteren Adres: Postadres: Voorborgstraat

Nadere informatie

Zwemvereniging Zoetermeer (ZVZ) Commissie Elementair Zwemmen (CEZ) Jaarverslag 2005

Zwemvereniging Zoetermeer (ZVZ) Commissie Elementair Zwemmen (CEZ) Jaarverslag 2005 Zwemvereniging Zoetermeer (ZVZ) Commissie Elementair Zwemmen (CEZ) Jaarverslag 2005 De CEZ ziet er eind 2005 als volgt uit: Sylvia Trijsburg - Verwoerd Voorzitter + leiding zaterdagochtend Jan Boelhouwer

Nadere informatie

Zwembadvereniging De Spettertuin. Noordeloos 2014 20 e jaargang

Zwembadvereniging De Spettertuin. Noordeloos 2014 20 e jaargang Zwembadvereniging De Spettertuin Noordeloos 2014 20 e jaargang telefoon: 0183 58 21 75 e-mail: despettertuin@hotmail.com website: www.noordeloos.nl Adres: Van Brederodestraat 20b, 4225 RD Noordeloos Bankrekeningnummer:

Nadere informatie

Gebruiksvergoeding sport -en multifunctionele accommodaties van de gemeente Noordenveld.

Gebruiksvergoeding sport -en multifunctionele accommodaties van de gemeente Noordenveld. Gebruiksvergoeding sport -en multifunctionele accommodaties van de gemeente Noordenveld. Gebruiksvergoedingen sporthallen ingaande 1 augustus 2015 tot en met 31 juli 2016 de navolgende vergoedingen voor

Nadere informatie

Wegwijs in diplomaland

Wegwijs in diplomaland Wegwijs in diplomaland Voorwoord Het team van Duikerdel heet u van harte welkom. De komende tijd bent u onze gast, samen met uw kind(eren) in één van de warmste baden in de omgeving. Graag willen wij u

Nadere informatie

HOUTVAARTKOERIER 2009nr. 1 maart 2009

HOUTVAARTKOERIER 2009nr. 1 maart 2009 HOUTVAARTKOERIER 2009nr. 1 maart 2009 zie ook: www.houtvaart.nl Opening zwembad: 25 april 2009 Beste Vrienden van de Houtvaart, en dat zijn er heel veel. Wist u dat de Vereniging bijna 2000 leden telt.

Nadere informatie

Wegwijs in diplomaland

Wegwijs in diplomaland Wegwijs in diplomaland Voorwoord Het team van Duikerdel heet u van harte welkom. De komende tijd bent u onze gast, samen met uw kind(eren) in één van de warmste baden in de omgeving. Graag willen wij u

Nadere informatie

Informatiefolder Zwem ABC. Zwemcomplex t Zuiderdiep Zuiderdiepstraatweg 4 3251 LW Stellendam 0187-491543 info@zuiderdiep.nl www.zuiderdiep.

Informatiefolder Zwem ABC. Zwemcomplex t Zuiderdiep Zuiderdiepstraatweg 4 3251 LW Stellendam 0187-491543 info@zuiderdiep.nl www.zuiderdiep. Informatiefolder Zwem ABC Zwemcomplex t Zuiderdiep Zuiderdiepstraatweg 4 3251 LW Stellendam 0187-491543 info@zuiderdiep.nl www.zuiderdiep.nl Fijn dat u geïnteresseerd bent in de zwemlessen van Zwemcomplex

Nadere informatie

WANNEER GAAN WE ZWEMMEN?

WANNEER GAAN WE ZWEMMEN? Je wil met je collega gaan zwemmen in het zwembad van de universiteit. Je neemt je agenda en spreekt een dag af. Wat moet je doen? 1. Lees de vragen op blad 2. Zoek de antwoorden in de teksten op blad

Nadere informatie

We hebben dit jaar incidenteel twee toezichthouders ingehuurd via een uitzendbureau.

We hebben dit jaar incidenteel twee toezichthouders ingehuurd via een uitzendbureau. INHOUD 1. Medewerkers zwembad.. Onderhoud. 3. Schoolzwemmen. 4. Instructiezwemmen.. Doelgroepen. 6. Activiteiten / Verhuur.. Bezoekers vanaf 1980. 8. Energieverbruik. 9. Kaartverkoop. 10. Behaalde diploma

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER ZWEMACTIVITEITEN ZWEMBAD DE BLAUWE GOLF & KALVERDIJKJE 2019 Overeenkomst

INSCHRIJFFORMULIER ZWEMACTIVITEITEN ZWEMBAD DE BLAUWE GOLF & KALVERDIJKJE 2019 Overeenkomst INSCHRIJFFORMULIER ZWEMACTIVITEITEN ZWEMBAD DE BLAUWE GOLF & KALVERDIJKJE 2019 Overeenkomst Persoonlijke gegevens Volledige voornamen en achternaam (van de deelnemer) M / V Roepnaam: Geboortedatum: Adres:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN EN TOELICHTING ZWEMLESSEN, ZWEMABONNEMENTEN EN MEERBADENKAARTEN ZWEMBAD OOSTERBEEK

ALGEMENE VOORWAARDEN EN TOELICHTING ZWEMLESSEN, ZWEMABONNEMENTEN EN MEERBADENKAARTEN ZWEMBAD OOSTERBEEK 1 ALGEMENE VOORWAARDEN EN TOELICHTING ZWEMLESSEN, ZWEMABONNEMENTEN EN MEERBADENKAARTEN ZWEMBAD OOSTERBEEK (onderstaande algemene voorwaarden gelden voor alle zwemlessen, zwemabonnementen en meerbadenkaarten

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER ZWEMACTIVITEITEN ZWEMBAD IT GRYN 2018 Overeenkomst

INSCHRIJFFORMULIER ZWEMACTIVITEITEN ZWEMBAD IT GRYN 2018 Overeenkomst INSCHRIJFFORMULIER ZWEMACTIVITEITEN ZWEMBAD IT GRYN 2018 Overeenkomst Persoonlijke gegevens Volledige voornamen en achternaam: M / V Roepnaam: Geboortedatum: Adres: Postcode, Woonplaats: Telefoonnummer:

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER ZWEMACTIVITEITEN ZWEMBAD DE BLAUWE GOLF & KALVERDIJKJE 2018 Overeenkomst

INSCHRIJFFORMULIER ZWEMACTIVITEITEN ZWEMBAD DE BLAUWE GOLF & KALVERDIJKJE 2018 Overeenkomst INSCHRIJFFORMULIER ZWEMACTIVITEITEN ZWEMBAD DE BLAUWE GOLF & KALVERDIJKJE 2018 Overeenkomst Persoonlijke gegevens Volledige voornamen en achternaam (van de deelnemer) M / V Roepnaam: Geboortedatum: Adres:

Nadere informatie

Informatieboekje Warmwater-fit

Informatieboekje Warmwater-fit Informatieboekje Warmwater-fit Bezoekadres Veldzicht 20 2543 RT Den Haag Postadres Postbus 33838 2503 BC Den Haag Contactgegevens Tel.: 070 329 04 53 Website: www.isvkameleon.nl E-Mail: isv-kameleon@hetnet.nl

Nadere informatie

Zwemles Informatie Diploma A

Zwemles Informatie Diploma A Zwemles Informatie Diploma A Uw kind gaat starten met de zwemlessen voor diploma A. In dit boekje treft u uitleg en regels omtrent de zwemlessen. Wij raden u aan dit boekje te bewaren of uit te printen

Nadere informatie

Collegevoorstel. Zaaknummer: Onderwerp: openluchtzwembad Het Run - seizoen 2015

Collegevoorstel. Zaaknummer: Onderwerp: openluchtzwembad Het Run - seizoen 2015 Collegevoorstel Inleiding Er lopen momenteel 3 trajecten rondom openluchtzwembad Het Run: de afhandeling van de beëindigde erfpachtovereenkomst met Het Run BV, het onderzoeken van de mogelijkheden voor

Nadere informatie

Aan alle (pleeg)ouders/verzorgers van een kind dat zwemles heeft bij MNC Dordrecht.

Aan alle (pleeg)ouders/verzorgers van een kind dat zwemles heeft bij MNC Dordrecht. Aan alle (pleeg)ouders/verzorgers van een kind dat zwemles heeft bij MNC Dordrecht. Inleiding Wat fijn dat u voor de zwemles voor MNC Dordrecht hebt gekozen. Wij zijn een zwemclub met jarenlange ervaring,

Nadere informatie

Parkreglement 2015 The Roermond Yumble (Hierna te noemen YUMBLE)

Parkreglement 2015 The Roermond Yumble (Hierna te noemen YUMBLE) Parkreglement 2015 The Roermond Yumble (Hierna te noemen YUMBLE) Hartelijk welkom bij YUMBLE! Ons doel is het om uw bezoek en dat van de overige gasten zo aangenaam mogelijk te maken en de orde en veiligheid

Nadere informatie

Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout

Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout www.columbiaan.nl A-, B- en C- diploma s Zwemvaardigheidsdiploma s Wedstrijdzwemmen Volwassenenzwemmen INFORMATIEBOEKJE Geachte lezer, Van harte welkom bij de Zwemvereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schoolzwemmen

Nieuwsbrief Schoolzwemmen Nieuwsbrief Schoolzwemmen 2016-2017 23 september 2016 Beste ouders, Teneinde u correct te informeren treft u hierbij de benodigde informatie aan, welke ertoe moet bijdragen u een heldere kijk op de zwemlessen

Nadere informatie

GEMEENTE HOOGEVEEN. Onderwerp: Regeling tarieven sport en diversen 2015. Het college van burgemeester en wethouders,

GEMEENTE HOOGEVEEN. Onderwerp: Regeling tarieven sport en diversen 2015. Het college van burgemeester en wethouders, GEMEENTE HOOGEVEEN Onderwerp: Regeling tarieven sport en diversen 205 Het college van burgemeester en wethouders, Vast te stellen de: B e s l u i t: Regeling van de tarieven voor verleende diensten en/of

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Postbus 81 6200 AB Maastricht www.jekerdal.nl Huishoudelijk Reglement Artikel 1. Algemeen 1. De bepalingen in dit huishoudelijk reglement zijn een aanvulling op de statuten van de Vereniging Zwembad Jekerdal.

Nadere informatie

TARIEVENVERORDENING VOOR HET GEBRUIK VAN GEMEENTELIJKE ACCOMMODATIES

TARIEVENVERORDENING VOOR HET GEBRUIK VAN GEMEENTELIJKE ACCOMMODATIES GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van gemeente Ommen. Nr. 51 2 januari 2014 TARIEVENVERORDENING VOOR HET GEBRUIK VAN GEMEENTELIJKE ACCOMMODATIES De raad van de gemeente Ommen; gelezen het voorstel van burgemeester

Nadere informatie

Informatiebrief 2018 Aquajogging Aquarobic

Informatiebrief 2018 Aquajogging Aquarobic Informatiebrief 2018 Aquajogging Aquarobic Geachte gast, Teneinde u correct te informeren treft u hierbij de benodigde informatie aan, welke er dient bij te dragen u een heldere kijk op de Aqua-lessen

Nadere informatie

Vliegerweek. Gratis LIEF!-bordje: bestel 7 dagen achter elkaar warme broodjes en ontvang een gratis LIEF!-bordje. Beste gasten,

Vliegerweek. Gratis LIEF!-bordje: bestel 7 dagen achter elkaar warme broodjes en ontvang een gratis LIEF!-bordje. Beste gasten, 10-08-2015 t/m 15-08-2015 Vliegerweek Reestdal mededelingen: Is de Deel gesloten dan kunt u storingen melden bij de intercom van het kantoor. Het kantoor vindt u bij de ingang van de camping tegenover

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zwembad de Roerdomp Hieronder vindt u de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op verkoop van een e- ticket, een abonnement, een meerbadenkaart of zwemleskaart voor het gebruik

Nadere informatie

Onderstaande voorwaarden gelden voor alle zwemlessen, activiteiten en therapie vormen bij Zwemschool Joke.

Onderstaande voorwaarden gelden voor alle zwemlessen, activiteiten en therapie vormen bij Zwemschool Joke. Algemene voorwaarden Zwemschool Joke 01-08-2015. Onderstaande voorwaarden gelden voor alle zwemlessen, activiteiten en therapie vormen bij Zwemschool Joke. 1. Algemeen. a) In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

April 2019 Informatieboekje Stichting Instructiebad Slochteren jaargang 25 Openluchtzwembad De Tobbe W A T E R T E M P E R A T U U R 2 4 Stichting Instructiebad Slochteren Adres: Postadres: Voorborgstraat

Nadere informatie

HUISREGELS VERSIE JULI 2016 STICHTING ZWEMBAD DUKENBURG

HUISREGELS VERSIE JULI 2016 STICHTING ZWEMBAD DUKENBURG HUISREGELS VERSIE 2016.601 1 JULI 2016 STICHTING ZWEMBAD DUKENBURG Inhoudsopgave: Pagina 1 Doel van het reglement 2 2 Toegang 2 3 Verblijf 2 4 Openingstijden 3 5 Gebruik van de zwembassins 3 6 Gebruik

Nadere informatie

Info boekje voor ouder(s)/verzorger(s) Zwemlesinformatie Zwem ABC

Info boekje voor ouder(s)/verzorger(s) Zwemlesinformatie Zwem ABC Info boekje voor ouder(s)/verzorger(s) Zwemlesinformatie Zwem ABC Westsingel 29 6921 RX Duiven 0316284961 Duiven@Aerofitt.nl www.aerofitt.nl Inhoudsopgave Inleiding Het internationale Zwem ABC Leuke manier

Nadere informatie

Huishoudelijke regels en afspraken

Huishoudelijke regels en afspraken Huishoudelijke regels en afspraken ü Het zwembad is alleen toegankelijk met een geldig toegangsbewijs of abonnement. Deze zijn te koop bij de kassa. Een los kaartje of een strip op de 10-badenkaart geeft

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Zwemschool Atlantis

Algemene Voorwaarden Zwemschool Atlantis Algemene Voorwaarden Zwemschool Atlantis 1. Organiserende instantie. Zwemschool Atlantis is een activiteit van de stichting S.R.S. te Haarlem ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 41224306

Nadere informatie

De naam voor de zwemvereninging in Molenheide ( jaargang 2008 )

De naam voor de zwemvereninging in Molenheide ( jaargang 2008 ) ZWiM Nieuwsbrief 3 De naam voor de zwemvereninging in Molenheide ( jaargang 2008 ) Beste Zwimmers Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Dit jaar zijn er enkele nieuwigheden en ook een speciale gebeurtenis.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Zwembad De Berkt

Algemene Voorwaarden Zwembad De Berkt Algemene Voorwaarden Zwembad De Berkt Inhoudsopgave 1. Algemeen 2. Ziekmelding 3. Inhaallessen 4. Vakantieperiode 5. Betaling van de zwemlessen 6. Doorlopende machtiging SEPA incasso 7. Aanvullende bepalingen

Nadere informatie

Wij wensen u een prettige voorstelling!

Wij wensen u een prettige voorstelling! Huisregels Bij AnnexCinema is een avondje film een avondje uitgaan. We vinden het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt en geniet van een goede sfeer. Om die reden hanteren we de volgende punten:

Nadere informatie

Sportschool Venendaal. Lente Info. 29 april t/m 5 mei 2013

Sportschool Venendaal. Lente Info. 29 april t/m 5 mei 2013 Lente Info 29 april t/m 5 mei 2013 IN GOEDE CONDITIE VOOR DE ZOMER: AQUA & SLANK FIT CURSUS QUICK FIT CURSUS HATHA YOGA SPINNING AQUA-ROBICS FITNESS ZONNEBANK MASSAGE BODY SHAPE VOOR VROUWEN HEREN CONDITIE

Nadere informatie

www.duikerdel.nl Wegwijs in Diplomaland Oostelijke Randweg 15 1723 LH Noord-Scharwoude 0226-31 21 66

www.duikerdel.nl Wegwijs in Diplomaland Oostelijke Randweg 15 1723 LH Noord-Scharwoude 0226-31 21 66 www.duikerdel.nl Wegwijs in Diplomaland Oostelijke Randweg 15 1723 LH Noord-Scharwoude 0226-31 21 66 Voorwoord Het team van Duikerdel heet u van harte welkom in onze accommodatie. De komende tijd bent

Nadere informatie

Ikleer zwemmen! informatie ABC zwemmen

Ikleer zwemmen! informatie ABC zwemmen Ikleer zwemmen! informatie ABC zwemmen ZUIDERPOORTBAD 2018-201 Welkom bij het ZuiderpoortBad Uw kind gaat leren zwemmen bij het zuiderpoortbad. Dat is een belangrijk moment voor uw kind en natuurlijk ook

Nadere informatie

Zwemles t Hooge Holt. 6 mei 2019 Mei t/m juli 2019 IN DIT NUMMER DATA PROEF/ DIPLOMAZWEMMEN: WOORD VOORAF Beste ouders,

Zwemles t Hooge Holt. 6 mei 2019 Mei t/m juli 2019 IN DIT NUMMER DATA PROEF/ DIPLOMAZWEMMEN: WOORD VOORAF Beste ouders, 6 mei 019 Mei t/m juli 019 t Hooge Holt WOORD VOORAF Beste ouders, Hierbij onze nieuwste informatiebrief over de zwemlessen bij Zwemschool Born Swim. In deze brief even een aantal belangrijke zaken. Overige

Nadere informatie

gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders van 20 november 2018

gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders van 20 november 2018 Raadsbesluit 2018 Nr. 186729/186842 De raad van de gemeente Westvoorne; gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders van 20 november 2018 B E S L U I T:. vast te stellen de volgende verordening:.

Nadere informatie

Info Bulletin. juli / augustus Z W E M B A D E N T Y N A A R L O. Subtropisch zwemparadijs Aqualaren. Wilhelminalaan 1, 9471 KN te Zuidlaren

Info Bulletin. juli / augustus Z W E M B A D E N T Y N A A R L O. Subtropisch zwemparadijs Aqualaren. Wilhelminalaan 1, 9471 KN te Zuidlaren Z W E M B A D E N Subtropisch zwemparadijs Aqualaren Wilhelminalaan 1, 9471 KN te Zuidlaren Postbus 86, 9470 AB Zuidlaren Telefoon; 050-4095566 Email algemeen; info @Aqualaren.nl Email zwemles; receptie@aqualaren.nl

Nadere informatie

Verordening vergoedingen gebruik gemeentelijke sportaccommodaties 2009

Verordening vergoedingen gebruik gemeentelijke sportaccommodaties 2009 CVDR Officiële uitgave van Hengelo. Nr. CVDR22537_1 8 november 2017 Verordening vergoedingen gebruik gemeentelijke sportaccommodaties 2009 Deze verordening is gedepubliceerd op 31-10-2017 Algemeen Alle

Nadere informatie

Gemeente Steenwijkerland

Gemeente Steenwijkerland Gemeente Steenwijkerland Versie mei 2019 Aan de brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Inkomensregelingen: Bijdrage in kosten sociaal culturele activiteiten U kunt deze bijdrage gebruiken om mee

Nadere informatie

SPORTVERENIGING HILLEGERSBERG (S.V.H.) HUISHOUDELIJK REGLEMENT

SPORTVERENIGING HILLEGERSBERG (S.V.H.) HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPORTVERENIGING HILLEGERSBERG (S.V.H.) HUISHOUDELIJK REGLEMENT Van het bestuur Artikel 1. Het Bestuur bestaat uit tenminste vier leden en is samengesteld op de in de statuten voorgeschreven wijze. Van

Nadere informatie

Zwembadvereniging De Spettertuin. Noordeloos e jaargang

Zwembadvereniging De Spettertuin. Noordeloos e jaargang Zwembadvereniging De Spettertuin Noordeloos 2015 21 e jaargang telefoon: 0183 58 21 75 e-mail: despettertuin@hotmail.com website: www.noordeloos.nl Adres: Van Brederodestraat 20b, 4225 RD Noordeloos Bankrekeningnummers:

Nadere informatie

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen.

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen. MAANDAG 20 juli DINSDAG 21 juli WOENSDAG 22 juli DONDERDAG 23 juli VRIJDAG 24 juli * Bij minder dan 5 aanmeldingen verzorgen wij een alternatief aanbod (bv. ). Huttenbos Entree: 7,95 (Sjoepkar * Bij minder

Nadere informatie

Hoewel een groot deel van de kinderen al vakantie heeft, moeten we hier in het zuiden echt nog een weekje naar school!

Hoewel een groot deel van de kinderen al vakantie heeft, moeten we hier in het zuiden echt nog een weekje naar school! Hoewel een groot deel van de kinderen al vakantie heeft, moeten we hier in het zuiden echt nog een weekje naar school! Voor de meeste kinderen is dat waarschijnlijke geen straf, want bijna overal staat

Nadere informatie

Tarievenverordening sport- en recreatiecentrum 't Kikkerfort gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders van 1 november 2011;

Tarievenverordening sport- en recreatiecentrum 't Kikkerfort gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders van 1 november 2011; CVDR Officiële uitgave van Stichtse Vecht. Nr. CVDR132729_1 9 januari 2018 Tarievenverordening sport- en recreatiecentrum 't Kikkerfort 2012 De raad van de gemeente Stichtse Vecht, gelezen het voorstel

Nadere informatie

Veelgestelde vragen zomerseizoen

Veelgestelde vragen zomerseizoen Veelgestelde vragen zomerseizoen Heb je vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen in onderstaand overzicht per categorie. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op via 0180 491 122 of via info@de-fakkel.nl.

Nadere informatie

INFORMATIE Zwem-ABC. Duckie Duikel gaat naar zwemles jan In het Polderbad kunt u terecht voor:

INFORMATIE Zwem-ABC. Duckie Duikel gaat naar zwemles jan In het Polderbad kunt u terecht voor: INFORMATIE Zwem-ABC In het Polderbad kunt u terecht voor: Zonnebank Aquasporten Recreatief zwemmen Banen zwemmen Zwemlessen Peutersurvival Polderbad Parkzoomhal Iersestraat 15 Postbus 111 2912 TH NIEUWERKERK

Nadere informatie

VERORDENING REGELENDE DE VERGOEDINGEN VOOR HET GEBRUIK VAN GEMEENTELIJKE SPORTACCOMMODATIES DOOR SPORTVERENIGINGEN, GROEPEN EN SCHOLEN.

VERORDENING REGELENDE DE VERGOEDINGEN VOOR HET GEBRUIK VAN GEMEENTELIJKE SPORTACCOMMODATIES DOOR SPORTVERENIGINGEN, GROEPEN EN SCHOLEN. Verordening tarieven sportaccommodaties Pag. 2 VERORDENING REGELENDE DE VERGOEDINGEN VOOR HET GEBRUIK VAN GEMEENTELIJKE SPORTACCOMMODATIES DOOR SPORTVERENIGINGEN, GROEPEN EN SCHOLEN. 102. Algemeen Alle

Nadere informatie

TARIEVENTABEL behorende bij de Regeling tarieven sport en diversen 2017

TARIEVENTABEL behorende bij de Regeling tarieven sport en diversen 2017 TARIEVENTABEL behorende bij de Regeling tarieven sport en diversen 2017 Indeling tarieventabel: Begripsomschrijvingen Hoofdstuk 1: Sport A. Tarieven zwembad B. Tarieven sportaccommodaties Hoofdstuk 2 Diverse

Nadere informatie

2013 WATERVRIENDEN HAARLEM INFORMATIEBOEKJE

2013 WATERVRIENDEN HAARLEM INFORMATIEBOEKJE 2013 WATERVRIENDEN HAARLEM INFORMATIEBOEKJE Onze vereniging is aangesloten bij de Nederlandse Culturele Sportbond (NCS). Een sportkoepel waar eveneens de gedachte is dat sport mogelijk moet zijn voor iedereen.

Nadere informatie

Alle kinderen vrij. Welkom. Open dag. Bootjes maken op zonne-energie. Weeknieuws nr.28 24 maart 2016 Data 25 t/m 28 Pasen

Alle kinderen vrij. Welkom. Open dag. Bootjes maken op zonne-energie. Weeknieuws nr.28 24 maart 2016 Data 25 t/m 28 Pasen Weeknieuws nr.28 24 maart 2016 Data 25 t/m 28 Pasen maart 29 maart Afscheidsfoto groep 8 1 april Schoonmaakdag 6 april Voorstelling Uurcultuur groepen 6, 7 en 8 7 april Theoretisch verkeersexamen groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oscargroep

Nieuwsbrief Oscargroep Nieuwsbrief Oscargroep Beste ouders, Teneinde u correct te informeren treft u hierbij de benodigde informatie aan, welke ertoe moet bijdragen u een heldere kijk op het lessen in Otterveurdt te geven. Wij

Nadere informatie

Protocol Schoolzwemmen

Protocol Schoolzwemmen Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip www.bsruimteschip.nl Protocol Schoolzwemmen Veiligheid

Nadere informatie

BOEKINGSVOORWAARDEN VOORTGEZET ONDERWIJS

BOEKINGSVOORWAARDEN VOORTGEZET ONDERWIJS BOEKINGSVOORWAARDEN VOORTGEZET ONDERWIJS Educatieve projecten Het Airborne Museum Hartenstein biedt educatieve projecten aan voor diverse schoolniveaus. Uw groep wordt door een educatie medewerker van

Nadere informatie

Toezichtplan Boerhaavebad

Toezichtplan Boerhaavebad Toezichtplan Boerhaavebad Opgesteld door: Frans Maijs Technisch Commissie SVZ Haarlem, april 2006 Aangepast: juli 2012 Inleiding Het houden van toezicht in een zwembad is een hot item in de zwemwereld.

Nadere informatie

Zwemles Informatie Diploma A

Zwemles Informatie Diploma A Uw kind gaat starten met de zwemlessen voor diploma A. In dit boekje treft Au uitleg en regels omtrent de zwemlessen. Wij raden u aan dit boekje te bewaren of uit te printen omdat het veel informatie bevat

Nadere informatie

ZV de Bron Nieuws. Wilt u helpen om het clubhuis open te houden? Laat het ons weten! (secretariaat@zvdebron.nl)

ZV de Bron Nieuws. Wilt u helpen om het clubhuis open te houden? Laat het ons weten! (secretariaat@zvdebron.nl) ZV de Bron Nieuws Nieuw seizoen Een nieuw seizoen is aangebroken, en het was tijd voor een nieuw logo. De tand des tijds had er aardig aan zitten knagen. Na verschillende creatieve concepten is het gelukt

Nadere informatie

Zwemles informatie. Januari 2019

Zwemles informatie. Januari 2019 Zwemles informatie Januari 2019 Beste ouder/verzorger, Zwembad de Wellen Schenkeltje 7b s-gravendeel 3295 KK s-gravendeel tel.: (078) 673 30 64 info@zwembaddewellen.nl www.zwembaddewellen.nl Hartelijk

Nadere informatie

Geachte ouders / verzorgers,

Geachte ouders / verzorgers, Geachte ouders / verzorgers, Welkom bij zwembad de Koornmolen! In dit boekje treft u allerlei informatie en wetenswaardigheden over zwemlessen bij de Koornmolen. Door middel van dit boekje willen wij u

Nadere informatie

1.5 Zowel 1.2 als 1.3 geldt eveneens voor het personeel van Dance Studio Janien.

1.5 Zowel 1.2 als 1.3 geldt eveneens voor het personeel van Dance Studio Janien. Algemene voorwaarden Dance Studio Janien: Om zo goed en optimaal mogelijk lessen te verzorgen in een prettige omgeving is het belangrijk dat een ieder die onze studio bezoekt, op de hoogte is van onze

Nadere informatie

Wat is bijzondere bijstand? informatiefolder

Wat is bijzondere bijstand? informatiefolder Wat is bijzondere bijstand? informatiefolder Wat is bijzondere bijstand? Bijzondere bijstand is een uitkering die bedoeld is om extra of hoge kosten mee te kunnen betalen. U kunt recht hebben op bijzondere

Nadere informatie

ZWEMLESSEN. in het Geusseltbad

ZWEMLESSEN. in het Geusseltbad ZWEMLESSEN in het Geusseltbad ZWEMLESSEN IN HET GEUSSELTBAD Zwemles moet actief, leerzaam, maar vooral plezierig zijn voor kinderen. Om deze ingrediënten van de zwemles te garanderen hanteert het Geusseltbad

Nadere informatie

April 2017 Informatieboekje Stichting Instructiebad Slochteren jaargang 23 Openluchtzwembad De Tobbe W A T E R T E M P E R A T U U R 2 4 Stichting Instructiebad Slochteren Adres: Postadres: Voorborgstraat

Nadere informatie

Maandag 20 juli tot en met vrijdag 24 juli 2015. Het Programma

Maandag 20 juli tot en met vrijdag 24 juli 2015. Het Programma Stichting Buurtbeheer Beersdal Rennemig organiseert ook dit jaar weer het kindervakantiewerk voor kinderen van de groepen 1 t/m 8 van de basisschool. Dit jaar is het thema Globetrotter. De hele week staat

Nadere informatie

Veelgestelde vragen zomerseizoen

Veelgestelde vragen zomerseizoen Veelgestelde vragen zomerseizoen Heb je vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen in onderstaand overzicht per categorie. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op via 0180 491 122 of via info@de-fakkel.nl.

Nadere informatie

Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer!

Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer! Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer! 5-12 september 2014 Fun & Entertainment Zaterdag 6 september 2014 Natuurwandeling ( Gehele dag ) Bij de receptie ligt een leuke natuurtocht voor je

Nadere informatie

Kijk ook op onze website www.houtvaart.nl

Kijk ook op onze website www.houtvaart.nl Het énige openlucht zwembad in Haarlem en omgeving! De Houtvaart een monument Vrienden van de Houtvaart Wat doet de vereniging dan nu nog? Hoe wordt u lid van de Vrienden van de Houtvaart? Wat doet de

Nadere informatie

Zwemles Besthmenerberg

Zwemles Besthmenerberg 6 mei 2019 Mei t/m juli 2019 Besthmenerberg WOORD VOORAF Beste ouders, Hierbij onze nieuwste informatiebrief over de sen bij Zwemschool Born 2 Swim. In deze brief even een aantal belangrijke zaken, alle

Nadere informatie

Ontdek meer over de zwemles van Sportbedrijf Oosterhout

Ontdek meer over de zwemles van Sportbedrijf Oosterhout Ontdek meer over de zwemles van Sportbedrijf Oosterhout Welkom bij recreatieoord de Warande. Leren zwemmen is niet alleen leuk, maar ook afwisselend, spannend en veilig. In dit zwemlesinformatieboekje

Nadere informatie

De naam voor de zwemvereninging in Molenheide ( jaargang 2008 ) Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Dit jaar zijn er enkele nieuwigheden.

De naam voor de zwemvereninging in Molenheide ( jaargang 2008 ) Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Dit jaar zijn er enkele nieuwigheden. ZWiM Nieuwsbrief 3 De naam voor de zwemvereninging in Molenheide ( jaargang 2008 ) Beste Zwimmers Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Dit jaar zijn er enkele nieuwigheden. 1) Door de reorganisatie van

Nadere informatie

gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders van 15 november 2016

gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders van 15 november 2016 Raadsbesluit 2016 Nr. 143564/143644 De raad van de gemeente Westvoorne; gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders van 15 november 2016 B E S L U I T:. vast te stellen de volgende verordening:.

Nadere informatie