Info boekje voor ouder(s)/verzorger(s) Zwemlesinformatie Zwem ABC

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Info boekje voor ouder(s)/verzorger(s) Zwemlesinformatie Zwem ABC"

Transcriptie

1 Info boekje voor ouder(s)/verzorger(s) Zwemlesinformatie Zwem ABC Westsingel RX Duiven

2 Inhoudsopgave Inleiding Het internationale Zwem ABC Leuke manier van leren zwemmen ZwemABC Updates en Nieuwsbrieven Zwemscore Algemene informatie over de zwemles Soorten zwemles Zweminstructie Wanneer worden de zwemlessen gegeven? Kijken bij de les? Welke spullen moet ik meenemen naar de les? Groepsindeling Geen toegang tot de zwemles Tussentijdse problemen met de zwemles Zwemleskaart/pasjessysteem Verzuim Opzeggen zwemles Hoe verlopen de zwemlessen tot het Adiploma? Diplomazwemmen Proefzwemmen voor het diplomazwemmen Na het Adiploma verder voor B Daarna komt het Cdiploma Sportzwemmen Wat is sportzwemmen? Waarom is sportzwemmen zo goed voor jou? Huisregels

3 Nederland is een waterrijk land en ook de omgeving van Duiven geeft voldoende gelegenheid voor waterplezier. Het is dan ook belangrijk dat kinderen op een veilige manier gebruik kunnen maken van alle zwemwater dat beschikbaar is. Het zwembad AeroFitt Duiven speelt hierin een cruciale rol. Door middel van onze zwemlessen bieden wij de ouders de gelegenheid kinderen vertrouwd te maken met het water en leren wij de kinderen voldoende vaardigheid aan om zich te kunnen redden in het water. Het zwembad AeroFitt begint al op vroege leeftijd met het aanbieden van allerlei activiteiten en oefenvormen opdat de kinderen gewennen aan het water en zich daarin vrij kunnen bewegen. Wij doen dat via het baby peuter zwemmen, het les zwemmen en tenslotte het sportzwemmen. Wij wensen de ouders/verzorgers en hun kinderen een fijne en leerzame tijd bij AeroFitt.

4 Het Internationale ZwemABC ENVOZ is het opleidingsinstituut voor de Nederlandse Zwembranche en geeft een gevarieerd scala van internationale erkende zwemdiploma s uit. Daarnaast verzorgt de ENVOZ een groot aantal cursussen en studiedagen voor zwembadmedewerkers en personen werkzaam in de recreatie markt. De belangrijkste missie is de veiligheid in het water te bevorderen. Voor stichting ENVOZ staat veiligheid voorop. Alle diploma s en opleidingen hebben als doel om de veiligheid in het water te bevorderen. Ze doen er daarom alles aan om de kinderen enthousiast te maken voor het zwemmen. Men wil de kinderen enthousiast maken om zwemmen te leren én te blijven oefenen door te belonen met aantrekkelijke certificaten waarbij de zwemeisen geleidelijk worden opgebouwd. Want als je het een hele tijd niet doet, dan verlies je gauw de behendigheid in het water. En dat is tegenwoordig absoluut een risico, zeker met de toename van bijvoorbeeld glijbanen en stroomversnellingen in de zwembaden.

5 Updates en nieuwsbrieven De communicatie bij Sportcentrum AeroFitt verloopt via de en het leerling volgsysteem. Berichten die u kunt ontvangen kunnen van algemene aard zijn, maar ook berichten die alleen voor u bedoeld zijn. Informatie betreffende de zwemles zullen vooral via worden verstrekt (zorg ervoor dat u uw juiste mailadres bij ons achterlaat). Hierin wordt u geïnformeerd over: eventuele wijzigingen van aanvangstijden van de zwemlessen wanneer de kinderen met welke kleding zwemmen data van het gekleed zwemmen het proef en diplomazwemmen enz. De zwemscore Wij maken gebruik van Zwemscore, dit is een online leerlingvolgsysteem waarmee verschillende dingen kunnen worden gedocumenteerd. Naast persoonlijke gegevens kunnen we de absentie en scores bijhouden die wij kunnen raadplegen om de voortgang van de kinderen in de gaten kunnen houden. De informatie is te allen tijde voor u beschikbaar. Om er zeker van te zijn dat u kennis heeft van alle relevante informatie is het verstandig om regelmatig in te loggen op deze site. De inloggegevens ontvangt u na de eerste zwemles. Bij de scores in de zwemscore wordt de voortgang getoond aan de hand van smiley s. Deze scores geven een algemene indicatie van de voortgang van uw kind.

6 Algemene informatie over de soorten zwemles Baby en Peuterzwemmen Baby s en peuters vinden water geweldig! Dit is niet zo verwonderlijk: 9 maanden lang is dat hun leefomgeving geweest. Maar water kan nog leuker worden! In AeroFitt zijn er verschillende momenten waarop je samen met je kind kunt genieten van het water. Baby, en Peuterzwemmen is een voorbereiding op de zwemlessen. Kom eens langs en doe mee! Joepie's 5 maanden zwemcursus Wilt uw kind snel zijn of het Adiploma halen? Het kan bij AeroFitt Duiven. Het vast omlijnde lesplan biedt alle kinderen vanaf 5 jaar de mogelijkheid om in 5 maanden hun diploma te halen. Dankzij het strakke programma van 2 lesuren per week, garandeert AeroFitt het behalen van het Adiploma. Kinderen dienen wel watervrij te zijn. Zwem ABC Het ZwemABC bestaat uit drie Nationale zwemdiploma's: A, B en C. Het ZwemABC is inhoudelijk gericht op het jonge kind. De zwemdiploma's A en B zijn waardevolle tussenstapjes, maar wie het zwemdiploma C op zak heeft is een echte vriend van het water geworden, die zich goed kan redden in moderne zwembaden en bij activiteiten in, op en aan het water. AeroFitt stimuleert het behalen van het volledige ZwemABC. Volwassen zwemles U bent nooit te oud om te leren zwemmen! Zwemles voor volwassenen is bedoeld voor mensen die vroeger nooit hebben leren zwemmen; lang niet hebben gezwommen en bang zijn dat ze het zwemmen verleerd zijn; angstig zijn in het (diepe) water en/of voor mensen die hun vaardigheden weer willen opfrissen en de zwemtechniek willen verbeteren. Onze deskundige instructeurs leren u graag ook op latere leeftijd zwemmen en zelfredzaam te zijn in het water. Sportzwemmen Bij sportzwemmen komen tal van activiteiten aan bod die te maken hebben met zwemmen, zoals waterpolo, snorkelen, survival en nog veel meer. Het belangrijkste tijdens deze activiteiten is plezier! Het hebben van een A en B diploma is verplicht. Zweminstructie

7 Wanneer worden de zwemlessen gegeven?

8 Welke spullen moet ik meenemen naar de zwemles? zwembroek of bikini badslippers handdoek eventueel klein handdoekje om op te staan zwempasje Kom tijdig naar het zwembad. Wacht altijd in de kleedkamer tot de zweminstructeur de kinderen ophaalt. Het geeft uw kind ook rust als u de tijd hiervoor neemt. Bij binnenkomst in het zwembad kunt u zich inloggen bij de receptie middels het pasje. Hoor je een zoemer? Meld je dan even bij de receptiepersoneel.

9 Voor een 5 jarig kind rekenen wij: voor een Adiploma gemiddeld 52 lessen, uitzonderingen daar gelaten. Deze indicatie is excl. vakanties en afwezigheid. Bij 4 jarigen zijn dit vaak meer lessen. Aan deze vermelding kunt u geen rechten ontlenen. Groepsindeling Geen toegang tot de zwemles

10 Tussentijdse problemen met de zwemles Zwemleskaart/pasjessysteem Wij hanteren het ZwemlesABC abonnement die middels van een 4 wekelijkse incasso voldaan wordt, dus ook in de zomervakantie. Dit gaat door tot en met de maand waarin afgezwommen wordt. De weken waarin geen les wordt gegeven zijn doorberekend in het lesgeld zodat u alleen betaalt voor de actieve lesweken. U blijft dus hetzelfde betalen, ook in de zomervakantie. Het lesgeld bedraagt 32,95 per 4 weken. Hierbij is inbegrepen de zomer, en winterstop (8 weken, zomer, en kerstvakantie). Als u met uw kind komt zwemmen, krijgt u een pasje. Altijd bij binnenkomst inchecken met het pasje bij de receptie. LET OP! De kosten voor het afzwemmen en het zwemdiploma ( 24,50) zijn hierbij NIET inbegrepen en wordt via de automatische incasso afschreven. Het tegoed van de lessen kan hierbij verrekend worden. Verzuim Bij ziekte of andere afwezigheid kan de les worden ingehaald. Via de zwemscore kunt u zelf uw kind afmelden voor de les. Voor elke afgemelde les krijgt u een 0,5 les tegoed. Bij 2 gemiste lessen kunt u een les inhalen. Ook dit kunt u zelf registreren via de zwemscore. De lessen van sportcentrum AeroFitt gaan tijdens de schoolvakanties gewoon door. Alleen in de zomer en kerstvakantie is er geen zwemles. In de herfst, voorjaars en meivakantie gaan de lessen door volgens het normale rooster. Tijdens nationale feestdagen als Pasen, Koningsdag, Pinksteren, Hemelvaart enz. is het zwembad ook gesloten. Deze lessen kunnen worden ingehaald i.o.m. Sanne. In de zomer, en kerstvakantie kunt u op vertoon van de zwemlespas gratis samen met uw kind komen zwemmen van maandag tot en met vrijdag van uur. Broertjes en of zusjes kunnen tegen betaling van 2,50 meezwemmen.

11 Houdt u rekening met de volgende zaken: zorg dat u de pas altijd bij u hebt om in te kunnen loggen bij de receptie bij verlies of diefstal van uw pas moet u een nieuwe zwemlespas aanschaffen ( 5,) Opzeggen zwemles Opzeggen van de zwemles dient u schriftelijk te doen bij de receptie, de betaaldatum wordt aangehouden. Wij geven geen lesgeld retour. De opgebouwde inhaallessen kunnen niet worden verrekend en is persoonsgebonden. Diplomazwemmen Hoera, ik heb mijn Adiploma! Daarna komt het Cdiploma.

12 Huisregels Douchen en toilet; voor het zwemmen is douchen verplicht! Tip: ga voor het zwemmen even naar het toilet. Het is jammer en storend als je tijdens de zwemles naar de wc moet. Na het zwemmen is douchen aan te bevelen. Om hygiënische redenen is schoeisel niet toegestaan in de ruimte tussen de kleedkamers en de toiletten en in de zwembad. Douchen na de zwemles mag alleen in de kleedzaal aan de linkerkant. U kunt blauwe overschoentjes kopen ( 0,20) bij de receptie.

Info boekje voor ouder(s)/verzorger(s) Zwemlesinformatie Zwem ABC

Info boekje voor ouder(s)/verzorger(s) Zwemlesinformatie Zwem ABC Info boekje voor ouder(s)/verzorger(s) Zwemlesinformatie Zwem ABC Westsingel 29 6921 RX Duiven 0316-284961 Duiven@Aerofitt.nl www.aerofitt.nl Inhoudsopgave Inleiding Het internationale Zwem- ABC Leuke

Nadere informatie

Info boekje voor ouder(s)/verzorger(s) Zwemlesinformatie Zwem ABC

Info boekje voor ouder(s)/verzorger(s) Zwemlesinformatie Zwem ABC Info boekje voor ouder(s)/verzorger(s) Zwemlesinformatie Zwem ABC Westsingel 29 6921 RX Duiven 0316-284961 Duiven@Aerofitt.nl www.aerofitt.nl Inhoudsopgave Inleiding Het internationale Zwem- ABC Leuke

Nadere informatie

ZWEMLESSEN. in het Geusseltbad

ZWEMLESSEN. in het Geusseltbad ZWEMLESSEN in het Geusseltbad ZWEMLESSEN IN HET GEUSSELTBAD Zwemles moet actief, leerzaam, maar vooral plezierig zijn voor kinderen. Om deze ingrediënten van de zwemles te garanderen hanteert het Geusseltbad

Nadere informatie

Alles over zwemles in Sportcentrum De Koploper

Alles over zwemles in Sportcentrum De Koploper Van eerste zwemles tot afzwemmen voor het Zwem-ABC Alles over zwemles in Sportcentrum De Koploper Sportbedrijf Lelystad Badweg 21 0320 285 385 klantenservice@sportbedrijf.nl www.sportbedrijf.nl SportinLelystad

Nadere informatie

quasports Zwemles Plezierig leren zwemmen. Doelgericht en met persoonlijke aandacht.

quasports Zwemles Plezierig leren zwemmen. Doelgericht en met persoonlijke aandacht. quasports Zwemles Plezierig leren zwemmen. Doelgericht en met persoonlijke aandacht. quasports Zwemles Efficiënt en effectief zwemonderwijs in een veilige omgeving, waarin uw kind zich prettig voelt en

Nadere informatie

Wegwijs in diplomaland

Wegwijs in diplomaland Wegwijs in diplomaland Voorwoord Het team van Duikerdel heet u van harte welkom. De komende tijd bent u onze gast, samen met uw kind(eren) in één van de warmste baden in de omgeving. Graag willen wij u

Nadere informatie

Wegwijs in diplomaland

Wegwijs in diplomaland Wegwijs in diplomaland Voorwoord Het team van Duikerdel heet u van harte welkom. De komende tijd bent u onze gast, samen met uw kind(eren) in één van de warmste baden in de omgeving. Graag willen wij u

Nadere informatie

A l g e m e n e v o o r w a a r d e n

A l g e m e n e v o o r w a a r d e n A l g e m e n e v o o r w a a r d e n Hartelijk welkom bij De Hoekse Dolfijn. U heeft gekozen voor een bedrijf dat streeft naar een hoge kwaliteit. Duidelijkheid is ook een vorm van kwaliteit. Daarom hebben

Nadere informatie

www.duikerdel.nl Wegwijs in Diplomaland Oostelijke Randweg 15 1723 LH Noord-Scharwoude 0226-31 21 66

www.duikerdel.nl Wegwijs in Diplomaland Oostelijke Randweg 15 1723 LH Noord-Scharwoude 0226-31 21 66 www.duikerdel.nl Wegwijs in Diplomaland Oostelijke Randweg 15 1723 LH Noord-Scharwoude 0226-31 21 66 Voorwoord Het team van Duikerdel heet u van harte welkom in onze accommodatie. De komende tijd bent

Nadere informatie

Dit document is bestemd voor de ouders/verzorgers van de kinderen die bij Kids Lodge zwemles volgen.

Dit document is bestemd voor de ouders/verzorgers van de kinderen die bij Kids Lodge zwemles volgen. Welkom Dit document is bestemd voor de ouders/verzorgers van de kinderen die bij Kids Lodge zwemles volgen. Kids Lodge geeft de zwemdiploma s A+, B+ en C+ uit. Hiermee gaat Kids Lodge verder dan andere

Nadere informatie

Dit document is bestemd voor de ouders/verzorgers van de kinderen bij Kids Lodge zwemles volgen.

Dit document is bestemd voor de ouders/verzorgers van de kinderen bij Kids Lodge zwemles volgen. Welkom Dit document is bestemd voor de ouders/verzorgers van de kinderen bij Kids Lodge zwemles volgen. Kids Lodge geeft de zwemdiploma s A+, B+ en C+ uit. Hiermee gaat Kids Lodge verder dan andere zwembaden

Nadere informatie

Alles over zwemles in Sportcentrum De Koploper

Alles over zwemles in Sportcentrum De Koploper Van eerste zwemles tot afzwemmen voor het Zwem-ABC Alles over zwemles in Sportcentrum De Koploper Sportbedrijf Lelystad Badweg 21 0320 285 385 klantenservice@sportbedrijf.nl www.sportbedrijf.nl SportinLelystad

Nadere informatie

Versie: 1.1 Februari 2015

Versie: 1.1 Februari 2015 Versie: 1.1 Februari 2015 Betalen van de zwemles U koopt een lespas waar 4 lessen op komen te staan. Als deze aanééngesloten 4 lessen voorbij zijn verlengt u de pas weer met 4 lessen/ weken. Het leertraject

Nadere informatie

Ontdek meer over de zwemles van Sportbedrijf Oosterhout

Ontdek meer over de zwemles van Sportbedrijf Oosterhout Ontdek meer over de zwemles van Sportbedrijf Oosterhout Welkom bij recreatieoord de Warande. Leren zwemmen is niet alleen leuk, maar ook afwisselend, spannend en veilig. In dit zwemlesinformatieboekje

Nadere informatie

Ontdek meer over de zwemles van Sportbedrijf Oosterhout

Ontdek meer over de zwemles van Sportbedrijf Oosterhout Ontdek meer over de zwemles van Sportbedrijf Oosterhout Welkom bij recreatieoord de Warande. Leren zwemmen is niet alleen leuk, maar ook afwisselend, spannend en veilig. In dit zwemlesinformatieboekje

Nadere informatie

WELKOM IN DE WATERWERELD

WELKOM IN DE WATERWERELD WELKOM IN DE WATERWERELD ZWEMMEN RECREATIEF ZWEMMEN Zwemmen voor jong & oud! 12.00-13.00 uur* 14.00-15.30 uur (speciaal tarief) 12.00-13.00 uur* Zondag 14.00-16.00 uur Er is voldoende speel- en drijfmateriaal

Nadere informatie

ABC-zwemlessen. Dé basis voor een leven lang zwemplezier!

ABC-zwemlessen. Dé basis voor een leven lang zwemplezier! ABC-zwemlessen Dé basis voor een leven lang zwemplezier! ABC-zwemlessen In zwembad Hoornse Vaart kun je je A-, B- en C-zwemdiploma halen. Naast kwaliteit staat plezier voor het kind hierbij voorop. Tijdens

Nadere informatie

Gemeente Den Haag. Uw kind neemt deel. aan schoolzwemmen. School zwemmen

Gemeente Den Haag. Uw kind neemt deel. aan schoolzwemmen. School zwemmen School zwemmen Gemeente Den Haag Uw kind neemt deel aan schoolzwemmen ZWEMMEN IS GEZOND Uw kind neemt deel aan schoolzwemmen. Zwemmen is gezond en leuk. Wanneer uw kind goed kan zwemmen, vergroot dat zijn/haar

Nadere informatie

Welkomsboekje voor Pappa en Mamma

Welkomsboekje voor Pappa en Mamma 1 Welkomsboekje Zwemschool Wetterwille Welkomsboekje voor Pappa en Mamma Zwemschool Wetterwille www.zwemschoolwetterwille.nl info@zwemschoolwetterwille.nl 0297 776033 06 143 143 42 Gosewijn van Aemstelstraat

Nadere informatie

Versie: 1.0 November 2014

Versie: 1.0 November 2014 Versie: 1.0 November 2014 Betalen van de zwemles U koopt een lespas waar 4 lessen op komen te staan. Als deze aanééngesloten 4 lessen voorbij zijn verlengt u de pas weer met 4 lessen/ weken. Het leertraject

Nadere informatie

Informatiebrochure Zwemlessen Bollenbad

Informatiebrochure Zwemlessen Bollenbad Informatiebrochure Zwemlessen Bollenbad Contactgegevens: Bollenbad Nieuwe Zeeweg 65 2201 TM Noordwijk Tel: 071-3613333 www.bollenbad.nl Mail: bollenbad@sportfondsen.nl Mail zwemzaken: w.vandervlugt@sportfondsen.nl

Nadere informatie

Gemeente Den Haag Dienst Onderwijs, Cultuur en Welzijn. Uw kind neemt deel. aan schoolzwemmen. School zwemmen

Gemeente Den Haag Dienst Onderwijs, Cultuur en Welzijn. Uw kind neemt deel. aan schoolzwemmen. School zwemmen Gemeente Den Haag Dienst Onderwijs, ultuur en Welzijn School zwemmen Uw kind neemt deel aan schoolzwemmen ZWEMMEN IS GEZOND Uw kind neemt deel aan schoolzwemmen. Zwemmen is gezond en leuk. Daarnaast vergroot

Nadere informatie

Onderstaande voorwaarden gelden voor alle zwemlessen, activiteiten en therapie vormen bij Zwemschool Joke.

Onderstaande voorwaarden gelden voor alle zwemlessen, activiteiten en therapie vormen bij Zwemschool Joke. Algemene voorwaarden Zwemschool Joke 01-08-2015. Onderstaande voorwaarden gelden voor alle zwemlessen, activiteiten en therapie vormen bij Zwemschool Joke. 1. Algemeen. a) In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Zwemles Informatie Diploma A

Zwemles Informatie Diploma A Zwemles Informatie Diploma A Uw kind gaat starten met de zwemlessen voor diploma A. In dit boekje treft u uitleg en regels omtrent de zwemlessen. Wij raden u aan dit boekje te bewaren of uit te printen

Nadere informatie

Zwemschool Instituut voor Sportstudies

Zwemschool Instituut voor Sportstudies Zwemschool Instituut voor Sportstudies Inhoudsopgave Woord vooraf 3 1. Kinderen opleiden voor het Zwem-ABC 4 2. Het voortraject/ spettertraject 5 3. Aanleren van de zwemslagen 6 4. Perfectioneren van zwemslagen,

Nadere informatie

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg Activiteitengids buitenschoolse opvang Ypenburg 8 september t/m 17 oktober 2014 Vervelen is geen optie! Voorwoord Hallo allemaal, Hier is het nieuwe knaloranje boekje van Leuk Ypenburg met weer allerlei

Nadere informatie

Zwemles Informatie Diploma A

Zwemles Informatie Diploma A Uw kind gaat starten met de zwemlessen voor diploma A. In dit boekje treft Au uitleg en regels omtrent de zwemlessen. Wij raden u aan dit boekje te bewaren of uit te printen omdat het veel informatie bevat

Nadere informatie

INFORMATIE ENVOZ zwem-abc

INFORMATIE ENVOZ zwem-abc INFORMATIE ENVOZ zwem-abc Duckie Duikel gaat naar zwemles Mei 2016 Aan de kinderen Hoera, je gaat leren zwemmen! Op dit moment sta je op de inschrijflijst om te starten met zwemles. Er staat je een leuke

Nadere informatie

Informatiegids Leszwemmen

Informatiegids Leszwemmen Informatiegids Leszwemmen ief s u l Inc g uitle olg v g lin leer em e t s sy Beste ouder(s)/verzorger(s), Leren zwemmen is één van de activiteiten waar je kind mee te maken krijgt in zijn leven. Het is

Nadere informatie

ABC-zwemlessen. Dé basis voor een leven lang zwemplezier!

ABC-zwemlessen. Dé basis voor een leven lang zwemplezier! ABC-zwemlessen Dé basis voor een leven lang zwemplezier! ABC-zwemlessen In zwembad Hoornse Vaart kun je je A-, B- en C-zwemdiploma halen. Naast kwaliteit staat plezier voor het kind hierbij voorop. Tijdens

Nadere informatie

ZWEMMEN KWALITATIEF & VEILIG LEREN WWW.ZWEMBADSTAPHORST.NL. Zwemles. bij de Broene eugte:

ZWEMMEN KWALITATIEF & VEILIG LEREN WWW.ZWEMBADSTAPHORST.NL. Zwemles. bij de Broene eugte: KWALITATIEF & VEILIG LEREN ZWEMMEN Zwemles bij de Broene eugte: ABC-ZWEMMEN EASYSWIM 4 Het kind staat centraal 4 Gratis vrijzwemmen tijdens de zwemlessen 4 Gediplomeerde en ervaren zwemonderwijzers 4 Individueel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Zwembad Van Pallandt

Algemene Voorwaarden Zwembad Van Pallandt Algemene Voorwaarden Zwembad Van Pallandt Inhoudsopgave 1. Algemeen 2. Ziekmelding 3. Inhaallessen 4. Vakantieperiode 5. Betaling van de zwemlessen 6. Doorlopende machtiging SEPA incasso 7. Aanvullende

Nadere informatie

Nieuwsbrief Particuliere lessen

Nieuwsbrief Particuliere lessen Nieuwsbrief Particuliere lessen Beste ouders, Teneinde u correct te informeren treft u hierbij de benodigde informatie aan, welke ertoe moet bijdragen u een heldere kijk op de kinderlessen in Otterveurdt

Nadere informatie

Informatiefolder Zwem ABC. Zwemcomplex t Zuiderdiep Zuiderdiepstraatweg 4 3251 LW Stellendam 0187-491543 info@zuiderdiep.nl www.zuiderdiep.

Informatiefolder Zwem ABC. Zwemcomplex t Zuiderdiep Zuiderdiepstraatweg 4 3251 LW Stellendam 0187-491543 info@zuiderdiep.nl www.zuiderdiep. Informatiefolder Zwem ABC Zwemcomplex t Zuiderdiep Zuiderdiepstraatweg 4 3251 LW Stellendam 0187-491543 info@zuiderdiep.nl www.zuiderdiep.nl Fijn dat u geïnteresseerd bent in de zwemlessen van Zwemcomplex

Nadere informatie

Tijden Tarieven Vakanties 2015 2016 V.2016-01

Tijden Tarieven Vakanties 2015 2016 V.2016-01 V.2016-01 Tijden Tarieven Vakanties 2015 2016 Perioden Periode Startdatum Einddatum 59 31-08-2015 22-11-2015 60 23-11-2015 21-02-2016 61 22-02-2016 24-04-2016 62 25-04-2016 22-07-2016 Vakanties Vakantie:

Nadere informatie

Geachte ouders / verzorgers,

Geachte ouders / verzorgers, Geachte ouders / verzorgers, Welkom bij zwembad de Koornmolen! In dit boekje treft u allerlei informatie en wetenswaardigheden over zwemlessen bij de Koornmolen. Door middel van dit boekje willen wij u

Nadere informatie

Leren zwemmen bij de Tilburgse Zwemschool

Leren zwemmen bij de Tilburgse Zwemschool Leren zwemmen bij de Tilburgse Zwemschool Uw kind gaat leren zwemmen. In ons waterrijke land is het ontzettend belangrijk om al op jonge leeftijd te kunnen zwemmen. Ook in Tilburg en omgeving is veel water

Nadere informatie

Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout

Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout www.columbiaan.nl A-, B- en C- diploma s Zwemvaardigheidsdiploma s Wedstrijdzwemmen Volwassenenzwemmen INFORMATIEBOEKJE Geachte lezer, Van harte welkom bij de Zwemvereniging

Nadere informatie

Sportcentrum De Wilgenring Openingstijden en tarieven 2018

Sportcentrum De Wilgenring Openingstijden en tarieven 2018 Sportcentrum De Wilgenring Openingstijden en tarieven 2018 3 SOME PEOPLE WANT IT TO HAPPEN, OTHERS MAKE IT HAPPEN - MICHAEL JORDAN - Sportcentrum De Wilgenring Een potje sport voor iedereen Sportcentrum

Nadere informatie

Zwemlessen. Aqua Mini. Aqua Club. Zwem-ABC

Zwemlessen. Aqua Mini. Aqua Club. Zwem-ABC Zwemlessen Aqua Mini Zwem-ABC Aqua Club Algemeen Bij Aquadrome, Het Slagman en De Brug bieden wij lessen aan voor het Zwem-ABC in diverse varianten. Daarnaast organiseren we Aqua Club voor kinderen die

Nadere informatie

Heeft u op dit moment kinderen die op zwemles zitten? Bent u een man of een vrouw? In welk jaar bent u geboren?

Heeft u op dit moment kinderen die op zwemles zitten? Bent u een man of een vrouw? In welk jaar bent u geboren? Zwemles is een oer Hollands product. Nergens ter wereld gaan zoveel kinderen op zwemles. Het kan ook niet anders in zo'n waterrijk land. In Nederland worden jaarlijks zo'n 300.000 zwemdiploma's uitgereikt.

Nadere informatie

Welkomsboekje voor Pappa en Mamma

Welkomsboekje voor Pappa en Mamma 1 Welkomsboekje Zwemschool Wetterwille Welkomsboekje voor Pappa en Mamma Zwemschool Wetterwille www.zwemschoolwetterwille.nl info@zwemschoolwetterwille.nl 0297 776033 06 143 143 42 Gosewijn van Aemstelstraat

Nadere informatie

Ikleer zwemmen! informatie ABC zwemmen

Ikleer zwemmen! informatie ABC zwemmen Ikleer zwemmen! informatie ABC zwemmen ZUIDERPOORTBAD 2018-201 Welkom bij het ZuiderpoortBad Uw kind gaat leren zwemmen bij het zuiderpoortbad. Dat is een belangrijk moment voor uw kind en natuurlijk ook

Nadere informatie

Zwemles SportPlaza Tiel. Mijn 1 ste zwemles

Zwemles SportPlaza Tiel. Mijn 1 ste zwemles Zwemles SportPlaza Tiel Mijn 1 ste zwemles Zwemles SportPlaza Tiel Graag informeren wij u over het volgende: - Introductiefilmpje Jip. - Wat is het zwem-abc? - Leren zwemmen met Jip. - Virtuele tour zwembad

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Zwembad De Berkt

Algemene Voorwaarden Zwembad De Berkt Algemene Voorwaarden Zwembad De Berkt Inhoudsopgave 1. Algemeen 2. Ziekmelding 3. Inhaallessen 4. Vakantieperiode 5. Betaling van de zwemlessen 6. Doorlopende machtiging SEPA incasso 7. Aanvullende bepalingen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bewegingsplein Westduin

Algemene voorwaarden Bewegingsplein Westduin Algemene voorwaarden Bewegingsplein Westduin Artikel 1. Organiserende instantie a. Privé Zwemschool Westduin staat geregistreerd onder de naam Bewegingsplein Westduin, in het handelsregister van de Kamer

Nadere informatie

Protocol Schoolzwemmen

Protocol Schoolzwemmen LOCATIE ONDERBOUW Attleeplantsoen 39 3527 BA Utrecht 030 2936351 info@rafaelschool.nl LOCATIE BOVENBOUW Lanslaan 10-12 3526 XH Utrecht 030 2887932 info@rafaelschool.nl Protocol Schoolzwemmen 2016-2017

Nadere informatie

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg Activiteitengids buitenschoolse opvang Ypenburg 10 maart t/m 25 april 2014 Voorwoord Hallo allemaal, Hier is het nieuwe knaloranje boekje van Leuk Ypenburg met weer allerlei superleuke workshops. Deze

Nadere informatie

INFORMATIEDOCUMENT KIDS AKTIEF AQUA Dé zwemschool waar je op een kwalitatief en gedegen wijze je zwemdiploma(s) kan halen!

INFORMATIEDOCUMENT KIDS AKTIEF AQUA Dé zwemschool waar je op een kwalitatief en gedegen wijze je zwemdiploma(s) kan halen! INFORMATIEDOCUMENT KIDS AKTIEF AQUA 2017-2018 Dé zwemschool waar je op een kwalitatief en gedegen wijze je zwemdiploma(s) kan halen! D A T U M : 7-8-2017 INHOUDSOPGAVE Blz. Inhoudsopgave 2 Kids Aktief

Nadere informatie

zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2019 geldig in de periode van 7 januari t/m 5 juli 2019

zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2019 geldig in de periode van 7 januari t/m 5 juli 2019 zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2019 geldig in de periode van 7 januari t/m 5 juli 2019 versie maart 2019 onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen in het programma. Raadpleeg

Nadere informatie

Inleiding. Mocht u na het lezen van deze brochure nog vragen hebben dan kunt u terecht bij een van onze medewerkers.

Inleiding. Mocht u na het lezen van deze brochure nog vragen hebben dan kunt u terecht bij een van onze medewerkers. Inleiding Bij zwembad "Het Anker", leert uw kind volgens het Zwem ABC zwemmen. De leerweg voldoet aan de landelijk gestelde exameneisen die zijn vastgelegd in de BREZ 2.0 Het Zwem-ABC is in de loop der

Nadere informatie

zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2019 geldig in de periode van 19 augustus t/m 31 december 2019

zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2019 geldig in de periode van 19 augustus t/m 31 december 2019 zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2019 geldig in de periode van 19 augustus t/m 31 december 2019 versie augustus 2019 onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen in het programma.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN EN TOELICHTING ZWEMLESSEN, ZWEMABONNEMENTEN EN MEERBADENKAARTEN ZWEMBAD OOSTERBEEK

ALGEMENE VOORWAARDEN EN TOELICHTING ZWEMLESSEN, ZWEMABONNEMENTEN EN MEERBADENKAARTEN ZWEMBAD OOSTERBEEK 1 ALGEMENE VOORWAARDEN EN TOELICHTING ZWEMLESSEN, ZWEMABONNEMENTEN EN MEERBADENKAARTEN ZWEMBAD OOSTERBEEK (onderstaande algemene voorwaarden gelden voor alle zwemlessen, zwemabonnementen en meerbadenkaarten

Nadere informatie

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg Activiteitengids buitenschoolse opvang Ypenburg 4 november 2013 t/m 20 december 2013 Voorwoord Hallo allemaal, Hier is het nieuwe knaloranje boekje van Leuk Ypenburg met weer allerlei superleuke workshops.

Nadere informatie

Informatieboekje Diplomazwemmen

Informatieboekje Diplomazwemmen VOORWOORD Informatieboekje Diplomazwemmen U heeft een informatieboekje van de Zwem en Polo Club Hoofddorp in handen. Dit informatieboekje is bedoeld voor alle ouders/verzorgers van kinderen die zwemmen

Nadere informatie

ZWEM LESSEN. Zwem-ABC Aqua Club Aqua Mini

ZWEM LESSEN. Zwem-ABC Aqua Club Aqua Mini ZWEM LESSEN Zwem-ABC Aqua Club Aqua Mini Bij Aquadrome, Het Slagman en De Brug bieden wij lessen aan voor het Zwem-ABC in diverse varianten. Daarnaast organiseren we Aqua Club voor kinderen die in het

Nadere informatie

Protocol Schoolzwemmen

Protocol Schoolzwemmen LOCATIE ONDERBOUW Attleeplantsoen 39 3527 BA Utrecht 030 2936351 info@rafaelschool.nl LOCATIE BOVENBOUW Bontekoelaan 9 3526 RA Utrecht 030 2887932 info@rafaelschool.nl Protocol Schoolzwemmen 2017-2018

Nadere informatie

Alle informatie van A tot C.

Alle informatie van A tot C. Alle informatie van A tot C. Het enige officiële ABC-zwemdiploma Bij Delta Sportcentrum zwemmen kinderen voor het Zwem-ABC. Dit is het enige officiële ABC-zwemdiploma van de Nationale Raad Zwemveiligheid.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schoolzwemmen

Nieuwsbrief Schoolzwemmen Nieuwsbrief Schoolzwemmen 2016-2017 23 september 2016 Beste ouders, Teneinde u correct te informeren treft u hierbij de benodigde informatie aan, welke ertoe moet bijdragen u een heldere kijk op de zwemlessen

Nadere informatie

Sportcentrum De Wilgenring Openingstijden en tarieven 2019

Sportcentrum De Wilgenring Openingstijden en tarieven 2019 Sportcentrum De Wilgenring Openingstijden en tarieven 2019 2 Sportcentrum De Wilgenring Een potje sport voor iedereen Sportcentrum De Wilgenring biedt binnensport aan in de meest uiteenlopende vorm. Van

Nadere informatie

Aan de bewoners van dit pand: STICHTING INFORMATIE 2015 ZWEMBAD DE DINGE ZWEMBADEN DE BREEDE

Aan de bewoners van dit pand: STICHTING INFORMATIE 2015 ZWEMBAD DE DINGE ZWEMBADEN DE BREEDE Aan de bewoners van dit pand: STICHTING ZWEMBADEN EEMSMOND INFORMATIE 2015 ZWEMBAD DE DINGE ZWEMBAD DE BREEDE De winter is bijna ten einde en het zwemseizoen staat weer voor de deur. In de gemeente Eemsmond

Nadere informatie

Leren zwemmen met JIP! Inleiding. 1. Het kind staat centraal. Water, het leukste speelgoed dat er is!

Leren zwemmen met JIP! Inleiding. 1. Het kind staat centraal. Water, het leukste speelgoed dat er is! Leren zwemmen met JIP! Inleiding Levenslang zwemplezier, zwemveiligheid en toerusting Leren zwemmen is binnen de zwembaden De Steur en Sonnenberch gericht op het bereiken van zwemveiligheid en toerusting.

Nadere informatie

Zwemles informatie. Januari 2019

Zwemles informatie. Januari 2019 Zwemles informatie Januari 2019 Beste ouder/verzorger, Zwembad de Wellen Schenkeltje 7b s-gravendeel 3295 KK s-gravendeel tel.: (078) 673 30 64 info@zwembaddewellen.nl www.zwembaddewellen.nl Hartelijk

Nadere informatie

Wij hebben het genoegen u het schoolwerkplan van het schooljaar 2015/2016 aan te bieden.

Wij hebben het genoegen u het schoolwerkplan van het schooljaar 2015/2016 aan te bieden. Wij hebben het genoegen u het schoolwerkplan van het schooljaar 2015/2016 aan te bieden. Doelstellingen van het schoolzwemmen Een zwemles, die voorziet in een stuk herhalen en verbeteren van de zwemslagen

Nadere informatie

Zwemschool. Instituut voor Sportstudies

Zwemschool. Instituut voor Sportstudies Zwemschool Instituut voor Sportstudies Inhoudsopgave Woord vooraf 3 1. Kinderen opleiden voor het Zwem-ABC 4 2. Het voortraject 5 3. Aanleren van de zwemslagen 6 4. Perfectioneren zwemslagen, aanleren

Nadere informatie

Suomi activiteiten. schooljaar 2014-2015. Sport Wanneer? Hoe laat? Waar? SportXtra

Suomi activiteiten. schooljaar 2014-2015. Sport Wanneer? Hoe laat? Waar? SportXtra Suomi activiteiten schooljaar 2014-2015 Zoals de laatste schooljaren bij jullie bekend is, worden er ook dit schooljaar weer naschoolse sportactiviteiten georganiseerd vanuit de schoolsportvereniging Suomi.

Nadere informatie

In dit boekje staat informatie over de Laco-organisatie en de unieke manier waarop wij kinderen opleiden voor het Laco Zwem-ABC.

In dit boekje staat informatie over de Laco-organisatie en de unieke manier waarop wij kinderen opleiden voor het Laco Zwem-ABC. Voor een leven lang veilig waterplezier! Kinderen spelen graag in en rond het water. Het is een veilig idee als je kind zich zwemmend kan redden in het water. Daarom is het belangrijk dat kinderen op jonge

Nadere informatie

ZWEMLESSEN VOOR ALLE LEEFTIJDEN TIJDEN & TARIEVEN. seizoen 2018 geldig in de periode van 20 aug. t/m 31 dec. 2018

ZWEMLESSEN VOOR ALLE LEEFTIJDEN TIJDEN & TARIEVEN. seizoen 2018 geldig in de periode van 20 aug. t/m 31 dec. 2018 ZWEMLESSEN VOOR ALLE LEEFTIJDEN TIJDEN & TARIEVEN seizoen 2018 geldig in de periode van 20 aug. t/m 31 dec. 2018 versie augustus 2018 onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen in het programma. Raadpleeg

Nadere informatie

INFORMATIE ZWEMLES OPLEIDING ABC

INFORMATIE ZWEMLES OPLEIDING ABC Inschrijfdatum Bonnummer Startdatum INFORMATIE ZWEMLES OPLEIDING ABC ALGEMEEN De zwemcursus voor de opleiding voor het ABC diploma is een logische opleidingsweg tot en met het diploma C. Sinds de invoering

Nadere informatie

Sport- en recreatiebad Dol-fijn Sportlaan 8 3141 XN Maassluis Tel: (010) 591 28 76 zwembad@dol-fijn.nl www.dol-fijn.nl

Sport- en recreatiebad Dol-fijn Sportlaan 8 3141 XN Maassluis Tel: (010) 591 28 76 zwembad@dol-fijn.nl www.dol-fijn.nl Sport- en recreatiebad Dol-fijn Sportlaan 8 3141 XN Maassluis Tel: (010) 591 28 76 zwembad@dol-fijn.nl www.dol-fijn.nl Wij zijn te bereiken met bus 126. Eigen vervoer: via A20, afslag 7. Copyright Sportfondsen

Nadere informatie

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg Activiteitengids buitenschoolse opvang Ypenburg 4 maart t/m 26 april 2013 Voorwoord Hallo allemaal, Hier is een nieuw knaloranje boekje van Leuk Ypenburg met weer allerlei superleuke workshops. Deze keer

Nadere informatie

Handleiding afmelden zwemles en plannen inhaalles. Geachte klant,

Handleiding afmelden zwemles en plannen inhaalles. Geachte klant, Handleiding afmelden zwemles en plannen inhaalles Geachte klant, In de Waterdam werken wij via een digitaal klantenportaal waarin u uw abonnement kunt verlengen, in kunt loggen in het leerlingvolgsysteem

Nadere informatie

INFORMATIE Zwem-ABC. Duckie Duikel gaat naar zwemles jan In het Polderbad kunt u terecht voor:

INFORMATIE Zwem-ABC. Duckie Duikel gaat naar zwemles jan In het Polderbad kunt u terecht voor: INFORMATIE Zwem-ABC In het Polderbad kunt u terecht voor: Zonnebank Aquasporten Recreatief zwemmen Banen zwemmen Zwemlessen Peutersurvival Polderbad Parkzoomhal Iersestraat 15 Postbus 111 2912 TH NIEUWERKERK

Nadere informatie

Meest gestelde vragen Wij hebben, voor u als ouder, de antwoorden op de meest gestelde vragen op een rijtje gezet.

Meest gestelde vragen Wij hebben, voor u als ouder, de antwoorden op de meest gestelde vragen op een rijtje gezet. DE ZWEMLESGIDS Welkom bij Het Zwemcentrum, Het zwemcentrum probeert u middels deze gids een beeld te geven van de manier van zwemles en de bijbehorende regels/afspraken. Mocht u na het lezen van deze gids

Nadere informatie

0Lespakket duozangles 40 x 60 minuten met (vul naam leerling in) 0Lespakket duozangles 40 x 30 minuten met (vul naam leerling in)

0Lespakket duozangles 40 x 60 minuten met (vul naam leerling in) 0Lespakket duozangles 40 x 30 minuten met (vul naam leerling in) Inschrijfformulier lesseizoen 2012-2013 Naam leerling: Straat + huisnummer: Postcode + plaats: Tel. Thuis: Tel. Mobiel: Mailadres leerling: Mailadres ouders*: Geboortedatum leerling: *Voor leerlingen onder

Nadere informatie

Ontdek meer over de zwemles van Sportbedrijf Oosterhout

Ontdek meer over de zwemles van Sportbedrijf Oosterhout Ontdek meer over de zwemles van Sportbedrijf Oosterhout Welkom bij recreatieoord de Warande. Leren zwemmen is niet alleen leuk, maar ook afwisselend, spannend en veilig. In dit zwemlesinformatieboekje

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR OUDERS. De actieve start van een leven lang zwemmen

INFORMATIE VOOR OUDERS. De actieve start van een leven lang zwemmen De actieve start van een leven lang zwemmen 1 Veilig zwemmen is belangrijk voor kinderen. Daar is iedereen het over eens. Toch leven er vaak veel vragen bij ouders over de manier waarop kinderen leren

Nadere informatie

KIDS AKTIEF AQUA Zwemkampen

KIDS AKTIEF AQUA Zwemkampen KIDS AKTIEF AQUA Zwemkampen Algemene informatie Kids Aktief Aqua, de gecertificeerde zwemschool van Kids Aktief, organiseert elke vakantie een 5-daags turbozwemkamp. We zwemmen in kleine groepjes in het

Nadere informatie

Zwemvereniging Zoetermeer (ZVZ) Commissie Elementair Zwemmen (CEZ) Jaarverslag 2005

Zwemvereniging Zoetermeer (ZVZ) Commissie Elementair Zwemmen (CEZ) Jaarverslag 2005 Zwemvereniging Zoetermeer (ZVZ) Commissie Elementair Zwemmen (CEZ) Jaarverslag 2005 De CEZ ziet er eind 2005 als volgt uit: Sylvia Trijsburg - Verwoerd Voorzitter + leiding zaterdagochtend Jan Boelhouwer

Nadere informatie

Informatieboekje. Zwem-ABC. Zwembad De Zijl Vijf Meibad

Informatieboekje. Zwem-ABC. Zwembad De Zijl Vijf Meibad Informatieboekje Zwem-ABC Zwembad De Zijl Vijf Meibad www.leidswater.nl maart 2019 Beste ouder/verzorger, Welkom! Wij zijn blij dat jullie hebben gekozen voor een van de zwembaden van Leids water. In dit

Nadere informatie

Inleiding. In het Sportfondsenbad Amsterdam-Oost leren wij u kind volgens het Nationale zwemleskompas en het zwem ABC zwemmen.

Inleiding. In het Sportfondsenbad Amsterdam-Oost leren wij u kind volgens het Nationale zwemleskompas en het zwem ABC zwemmen. Inleiding In het Sportfondsenbad Amsterdam-Oost leren wij u kind volgens het Nationale zwemleskompas en het zwem ABC zwemmen. Uw kind is echt zwemveilig als hij/zij het C-diploma heeft behaald. De diploma-eisen

Nadere informatie

INFORMATIEBOEK ZWEMLES ABC

INFORMATIEBOEK ZWEMLES ABC INFORMATIEBOEK ZWEMLES ABC Leren zwemmen is niet alleen leuk, maar ook afwisselend, spannend en veilig. In dit informatieboek wordt uitgelegd hoe te zwemlessen van sportbedrijf Oosterhout in De Warande

Nadere informatie

Schooljaar Jaarplanning Lesaanbod Lesvormen Tarieven Voorwaarden Inschrijving. Meer informatie nodig? Contact:

Schooljaar Jaarplanning Lesaanbod Lesvormen Tarieven Voorwaarden Inschrijving. Meer informatie nodig? Contact: Schooljaar 2018-2019 Jaarplanning Lesaanbod Lesvormen Tarieven Voorwaarden Inschrijving Meer informatie nodig? Contact: www.muziekschooldehondsrug.nl mail@muziekschooldehondsrug.nl Jaarplanning Begin nieuwe

Nadere informatie

Info Bulletin. juli / augustus Z W E M B A D E N T Y N A A R L O. Subtropisch zwemparadijs Aqualaren. Wilhelminalaan 1, 9471 KN te Zuidlaren

Info Bulletin. juli / augustus Z W E M B A D E N T Y N A A R L O. Subtropisch zwemparadijs Aqualaren. Wilhelminalaan 1, 9471 KN te Zuidlaren Z W E M B A D E N Subtropisch zwemparadijs Aqualaren Wilhelminalaan 1, 9471 KN te Zuidlaren Postbus 86, 9470 AB Zuidlaren Telefoon; 050-4095566 Email algemeen; info @Aqualaren.nl Email zwemles; receptie@aqualaren.nl

Nadere informatie

DE ZWEMLESSEN IN HET GROENEWOUD

DE ZWEMLESSEN IN HET GROENEWOUD DE ZWEMLESSEN IN HET GROENEWOUD Leren zwemmen is geen kunst, goed leren zwemmen wel! In t Groenewoud is goed leren zwemmen het uitgangspunt, waarbij wij een geheel eigentijdse opleidingsweg hanteren. Leren

Nadere informatie

Zwemles. S. Lalić Locatie Ruimtevaart Locatie Universum

Zwemles. S. Lalić Locatie Ruimtevaart Locatie Universum Zwemles S. Lalić Locatie Ruimtevaart Locatie Universum informatie@unikidz.nl 1 Inhoudsopgave Inleiding... 2 Protocol Zwemlessen UniKidz... 3 2 Inleiding Het leven op IJburg biedt veel waterplezier aan

Nadere informatie

Schoolzwemmen

Schoolzwemmen Schoolzwemmen 2016-2020 Aan het hoofd van scholen voor het basis en speciaal onderwijs in de gemeente Opmeer Opmeer, mei 2016 Beste heer/mevrouw, De gemeente vindt het schoolzwemmen belangrijk, ondanks

Nadere informatie

c) Stichting ENVOZ wordt door Zwemschool de Vin gezien als brancheorganisatie.

c) Stichting ENVOZ wordt door Zwemschool de Vin gezien als brancheorganisatie. Algemene voorwaarden Zwemschool de Vin 1) Algemeen a) Deze door Zwemschool de Vin en Vin s BV opgestelde algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bij de Zwemschool de Vin aangesloten zwemlocaties.

Nadere informatie

Tijden Tarieven Vakanties V

Tijden Tarieven Vakanties V V.2017-11 Tijden Tarieven Vakanties 2017 2018 Perioden Periode Startdatum Einddatum 67 28-08-2017 12-11-2017 68 13-11-2017 04-02-2018 69 05-02-2018 15-04-2018 70 16-04-2018 06-07-2018 Vakanties Vakantie:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Zwemschool Atlantis

Algemene Voorwaarden Zwemschool Atlantis Algemene Voorwaarden Zwemschool Atlantis 1. Organiserende instantie. Zwemschool Atlantis is een activiteit van de stichting S.R.S. te Haarlem ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 41224306

Nadere informatie

Zwemles t Hooge Holt. 6 mei 2019 Mei t/m juli 2019 IN DIT NUMMER DATA PROEF/ DIPLOMAZWEMMEN: WOORD VOORAF Beste ouders,

Zwemles t Hooge Holt. 6 mei 2019 Mei t/m juli 2019 IN DIT NUMMER DATA PROEF/ DIPLOMAZWEMMEN: WOORD VOORAF Beste ouders, 6 mei 019 Mei t/m juli 019 t Hooge Holt WOORD VOORAF Beste ouders, Hierbij onze nieuwste informatiebrief over de zwemlessen bij Zwemschool Born Swim. In deze brief even een aantal belangrijke zaken. Overige

Nadere informatie

Ik leer zwemmen! Informatie over het ZwemABC bij bv SPORT voor leerlingen en hun ouders

Ik leer zwemmen! Informatie over het ZwemABC bij bv SPORT voor leerlingen en hun ouders Ik leer zwemmen! Informatie over het ZwemABC bij bv SPORT voor leerlingen en hun ouders 1 Inhoudsopgave Welkom bij bv SPORT...3 ZwemABC... 3 Zwemonderwijzers... 3 Lessysteem... 4 Leerlingvolgsyteem...

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oscargroep

Nieuwsbrief Oscargroep Nieuwsbrief Oscargroep Beste ouders, Teneinde u correct te informeren treft u hierbij de benodigde informatie aan, welke ertoe moet bijdragen u een heldere kijk op het lessen in Otterveurdt te geven. Wij

Nadere informatie

Welkom bij Zwemvereniging Alphense Watervrienden

Welkom bij Zwemvereniging Alphense Watervrienden Welkom bij Zwemvereniging Alphense Watervrienden Je bent net lid geworden van Zwemvereniging Alphense Watervrienden. Welkom bij de club! Dit boekje dient om je een beetje wegwijs te maken in het zwembad

Nadere informatie

Wij zijn blij dat je voor de zwemlessen van je kind hebt gekozen voor het Laco Zwem ABC.

Wij zijn blij dat je voor de zwemlessen van je kind hebt gekozen voor het Laco Zwem ABC. Voor een leven lang veilig waterplezier! Water en kinderen: dat trekt elkaar aan. Kinderen spelen graag in en rond het water. Daarom is het een veilig idee als je weet dat je kind zich kan redden. Ouders

Nadere informatie

2014-2015. Jaarplanning Lesaanbod Lesvormen Tarieven Voorwaarden Inschrijving. en meer...

2014-2015. Jaarplanning Lesaanbod Lesvormen Tarieven Voorwaarden Inschrijving. en meer... 2014-2015 Jaarplanning Lesaanbod Lesvormen Tarieven Voorwaarden Inschrijving en meer... Telefoon: 0598-468724 Web: www.muziekschooldehondsrug.nl E-mail: info@muziekschooldehondsrug.nl Leslocaties: Dr.

Nadere informatie

Nieuwsbrief (Maart juni 2018)

Nieuwsbrief (Maart juni 2018) Nieuwsbrief (Maart juni 2018) AGENDA < Maart 2018 > Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 2 3 4 5 6 7 Start nieuwe groep! 8 9 16.15 17.00 uur: Proefzwemmen A 17.15-18.15 uur: Proefzwemmen

Nadere informatie

zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2018 geldig in de periode van 20 aug. t/m 31 dec. 2018

zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2018 geldig in de periode van 20 aug. t/m 31 dec. 2018 zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2018 geldig in de periode van 20 aug. t/m 31 dec. 2018 versie aug. 2018 onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen in het programma. Raadpleeg

Nadere informatie

Leren zwemmen! Zwemles informatie Sport- en Evenementencomplex Merwestein

Leren zwemmen! Zwemles informatie Sport- en Evenementencomplex Merwestein 1 Leren zwemmen! Zwemles informatie Sport- en Evenementencomplex Merwestein 2 Inhoudsopgave Pagina Inleiding 3 Zwemles bij Merwestein 4 Inschrijven 4 Tijden en tarieven 5 Leskaart 5 Gratis zwemmen 6 Proefzwemmen

Nadere informatie

INFORMATIE DOCUMENT KIDS AKTIEF AQUA

INFORMATIE DOCUMENT KIDS AKTIEF AQUA INFORMATIE DOCUMENT KIDS AKTIEF AQUA 2016-2017 D A T U M : 26-8-2016 Inhoudsopgave Blz. Inhoudsopgave 2 Visie 3 Kids Aktief Aqua 4 Visie Kids Aktief Aqua 5 Zwemtraject 6 Zwemtijden 8 Prijzen 9 Zwemdiploma

Nadere informatie