18 november 2010 is er weer Algemene Ledenvergadering HANAV. Jullie zijn allemaal uitgenodigd op

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "18 november 2010 is er weer Algemene Ledenvergadering HANAV. Jullie zijn allemaal uitgenodigd op"

Transcriptie

1 Oktober 2010 Jaargang 3, nummer 9 In dit nummer: Van het bestuur Algemene ledenvergadering Vacature UMCN Even voorstellen Aansluiten bij HANAV Hoe gaat het nu met Rob Schuurman Vacature ZZG Zorggroep Mededeling Foto impressie diplomering Alere 10 Beste leden Inmiddels groeit het aantal leden van onze alumnivereniging erg hard en hebben wij ons doel van meer als 300 leden in 2010 gehaald! Nu het nieuwe kabinet gevormd is, staat onze belangrijke gebeurtenis ook voor de deur. De lancering van onze website in samenwerking met de HAN komt naderbij. De laatste puntje worden op de i gezet. De HBO-v borrel was weer een gezellig succes, met dank aan de intro commissie Wij brengen jullie met Alere 9 o.a. het laatste nieuws, een verrassend persoon in Even voorstellen, 2 vacatures en een mooi in interview met Mister buitenland van de HBO-v: Rob Schuurman Veel leesplezier 18 november 2010 is er weer Algemene Ledenvergadering HANAV Jullie zijn allemaal uitgenodigd op 18 november :30u 22:00u Kapittelweg 33 (HAN gebouw) Programma Inloop met koffie Voorstellen bestuur Presentatie jaarverslag Gast: o.v. Joke vd Meer tot Borrel

2 Vacature Verpleegkundige Algemeen Interne Geneeskunde / Reumatologie In eerste instantie voor 1 jaar, bij goed functioneren voor onbepaalde tijd uur per week Schaal 7, waarbij het nadrukkelijk de bedoeling is dat u doorgroeit naar schaal 8a. Functie-inhoud De verpleegkundige: Verleent complexe zorg aan de haar toegewezen patiënten, gebaseerd op actuele inzichten en procedures. Coördineert en organiseert deze zorg op een methodische en proactieve wijze, binnen een dynamische en multidisciplinaire setting. Begeleidt studenten van diverse opleidingen en nieuwe collega s Draagt proactief bij aan ontwikkelingen op de afdeling Functie-eisen HBO-V of MBO-V Affiniteit en bij voorkeur ervaring met de algemeen interne patiënt c.q. reumapatiënt. Ervaring met complexe zorgsituaties Vaardig in plannen van complexe zorg Communicatief vaardig, servicegericht en stressbestendig. Flexibel, proactieve werkhouding, creatief, collegiaal en bereid om alle voorkomende diensten te werken. Teamplayer Organisatieonderdeel De verpleegafdeling EOV is een licht en ruim opgezette afdeling met een goede en collegiale werksfeer. Van de 32 bedden, zijn er 25 voor het specialisme Algemeen Interne Geneeskunde (AIG), met inbegrip van de secties Vasculaire/Metabole Geneeskunde en Infectieziekten, waaronder ook tropische ziekten, HIV/AIDS en de isolatiekamers vallen. De overige 7 bedden worden door het specialisme Reumatologie gebruikt, waarbij men zich vooral richt op de keten Reumatoïde Artritis en verdere specialisatie op het gebied van autoimmuunziekten. Beide specialismen streven naar kwalitatief goede en adequate multidisciplinaire zorg, waarbij recht wordt gedaan aan de academische setting. Dit maakt EOV tot een dynamische afdeling waarbij iedereen zijn of haar bijdrage levert aan het totale behandel- en zorgproces van ongeveer 1650 patiënten per jaar, waarbij de gemiddelde ligduur ongeveer 6,5 dag bedraagt. Om dit op een kwalitatief goede wijze te bereiken is er sprake van een intensieve samenwerking tussen verpleegkundigen en medici m.b.t. de stand van zaken, het vervolgbeleid en evt. onverwachte situaties. Het karakter van de zorg wordt gevormd door een diversiteit aan ziektebeelden, het onvoorspelbare en een beperkte aanwezigheid van protocollen. Enerzijds vraagt dit een hoge mate van flexibiliteit, inzicht en kennis. Anderzijds biedt dit veel mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling. Aansluitend aan een ruime inwerkperiode vind er verdieping plaats m.b.v. een vervolgcursus (VIA) en bij- en nascholingen. Vervolgens kan men zich gaan toeleggen op een specialisatie zoals infectieziekten, diabetes of reumatologie. Daarnaast zijn er diverse Nurse Practitioners en een Physician Assistent, al dan niet in opleiding, werkzaam op de afdeling. Interesse / solliciteren Klik hier!

3 Even voorstellen Mijn werk is ook mijn passie Naam: Edith Schippers Partij: VVD Functie: Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Geboortedatum: Geboorteplaats: Utrecht Edith Schippers werd in 2003 Kamerlid voor de VVD. Ze was woordvoerder zorg en vicefractievoorzitter. Schippers studeerde politicologie in Leiden en New Delhi. Daarna werd ze medewerker van de VVD-fractie in de Tweede Kamer. Ze stapte in 1997 over naar de werkgeversorganisatie VNO-NCW en werd daar secretaris Gezondheidszorg en Arbeidsmarkt en later secretaris ruimtelijke ordening. Ze werd geboren in Utrecht en woont nu in Baarn. Schippers is getrouwd en is op haar 40 ste moeder geworden van een dochter. Vijf weken na de bevalling ging ze weer aan het werk: Mijn werk is ook mijn passie. Haar opa was burgemeester. Nu als opvolger van Ab Klink als minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport staat ze voor een nieuwe klus in het kabinet Rutte. Ze schrijft op haar website: "Ik heb mij tot nu toe vooral hard gemaakt voor het recht van ieder volwassen mens om zelf keuzes te maken in zijn leven en dus ook zijn levensstijl". Ik heb er zin in! Aansluiten bij HANAV Wij hebben jullie nodig! Voor de HANAV zijn alumni de beste ambassadeurs: jullie kennen de opleiding en de praktijk. Wil je een bijdrage leveren aan de huidige kwaliteit van het onderwijs binnen de afdeling van het instituut voor verpleegkunde studies en je netwerk vergroten?! Meld je nu aan!! Aanmelden? Stuur een e- mail naar: met je naam, geboortedatum, jaar van afstuderen en je huidige werkplek. Adreswijziging of nieuw e mail adres! Stuur je gegevens per mail naar alere@live.nl Je ontvangt 3 x per jaar de nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van de alumnidag en borrels.

4 Hoe is het nu met? In deze rubriek kun je lezen hoe het nu gaat met een persoon die verbonden is of was aan de hbo-v te Nijmegen. Elke keer worden brandende vragen gesteld. In deze editie Rob Schuurman: : Lesgegeven aan de HBO-V in Leusden : Rob vertrok op 27-jarige leeftijd naar Mozambique : Gewerkt in Zimbabwe. December 91: Terug in Nederland en aangenomen voor de vacature van verpleegkundig docent aan de (toen nog) Hogeschool Nijmegen om een buitenlandprogramma op te zetten. Nieuwsbrief HANAV Is dit ook wat je je eigen kinderen mee hebt gegeven? Nee, autonomie en keuzes maken, dat is de belangrijkste boodschap die ik mijn kinderen heb meegegeven. Maar natuurlijk zijn ze binnen ons huishouden ook niet ontkomen aan de boodschap dat de wereld ongelijk verdeeld is. Bovendien zijn mijn zoon en dochter zijn beide in Mozambique geboren, ze zijn op 6 en 8-jarige leeftijd naar Nederland gekomen in 91. We zijn onlangs met het hele gezin terug geweest naar Mozambique, dat was confronterend. We willen ook nog een keer terug naar Zimbabwe, maar op het moment durf ik daar niet naartoe Ik wilde daar graag mijn steentje bijdragen! Rob is nu dus al een jaar of 19 in dienst en houdt zich momenteel nog steeds bezig met het buitenlandprogramma, maar daarnaast ook met het minorbeleid én hij zet zich actief in voor de ouderenzorg. Waar komt je fascinatie voor het buitenland vandaan? Voordat ik naar Mozambique vertrok had ik al veel gereisd. Dat wij ervoor kozen om daarheen te gaan was eigenlijk in het kader van de Portugese revolutie. Ik was hierdoor geïntrigeerd en de ideeën die er toen waren over gezondheidszorg in landen waar armoede prioriteit nr 1 is spraken mij erg aan. Het was een soort down-topmodel : er was een probleem en daar werd een oplossing voor gezocht. Ik wilde daar graag mijn steentje aan bijdragen. Ik heb van huis uit altijd meegekregen dat de wereld ongelijk is verdeeld en dat je hier een rol in hebt. In mijn opvoeding was dit wel een leidend thema. Heb je wel eens spijt dat je terug bent gekomen naar Nederland? Nee, dat is een goede keuze geweest. Eén van onze kinderen had wat leerproblemen, dat was een belangrijke reden om terug te keren. Daarnaast is het daar een bestaan van continue aankomen en weer afscheid nemen. Op een gegeven moment was ik daar ook wel klaar mee. Is er in de loop der jaren veel veranderd aan de buitenlandstages? Er gaan nu rond de 36 studenten per jaar naar het buitenland. Er zijn genoeg plekken, met de meeste ziekenhuizen hebben we een band opgebouwd en daar gaan al jarenlang studenten van ons naartoe. Indonesië komt nu op gang, daar ga ik in november of december naartoe. Om een internationaal programma op poten te krijgen en te houden moet je af en toe een bezoek brengen.

5 Het is belangrijk om mensen een hand te geven en een grap te maken, het is daarvan afhankelijk of een stageplaats blijft bestaan. Wat nieuw is, is dat er in het kader van de minor ook steeds meer studenten onderzoek gaan doen, het zijn niet meer alleen verpleegkundige stages. Denk je dat studenten die een buitenlandstage doen iets missen t.o.v. een stage in Nederland? Nee, ze missen niks, ze maken het zichzelf alleen maar lastig. Ze leren vooral veel over zichzelf en over zichzelf in het vak en in een bepaalde setting. Bovendien leren studenten in het buitenland vaak veel meer verpleegtechnische handelingen dan in Nederland. Het zijn altijd studenten met een bepaalde drive, het zijn initiatiefrijke types, de doorsneestudent denkt er niet aan om naar het buitenland te gaan. De studenten moeten bij terugkomst vaak wel weer erg wennen aan de regeltjes in Nederlandse ziekenhuizen Wat zijn de leuke zaken die je terugkrijgt van de stagiaires die in het buitenland zijn geweest? Nieuwsbrief HANAV Dat vind ik fantastisch, ik heb direct 100,- overgemaakt voor de eerste fiets! Verder vind ik het leuk dat je deze studenten vaak later nog eens terugziet in interessante functies. Het zijn studenten die genuanceerder kunnen denken. Ze zijn ergens geweest waar ze de codes niet kennen, ze hebben geleerd hoe dit voelt. Deze bewustwording vind ik belangrijk, zeker in de multiculturele samenleving waar we in leven. Ik zie het als mijn missie om wereldburgers te maken van mijn studenten. Blijft het leuk om deze stages te organiseren? Het is nog wel leuk, maar ik heb het ook wel lang genoeg gedaan. Er is genoeg nieuwe aanwas, ik zou het geen probleem vinden om het organiseren uit handen te geven. Ik zou wel graag betrokken willen blijven bij internationalisering en dan liefst met een politieke insteek. Ik ben samen met Leo Stunnenberg en Hugo Masselink de trekker van de ouderenzorg, dit vind ik met het oog op de vergrijzing een belangrijk en interessant vraagstuk om me mee bezig te houden. Ook zet ik me actief in voor een aantal opleidingsafdelingen, ben ik actief in de lokale politiek en probeer ik mijn studie gerontologie aan de VU af te maken. Ik zou het organiseren van de buitenlandstages best willen laten varen om wat meer tijd te krijgen voor deze andere taken. Wat moet er volgens jou nog veranderen binnen de HBO-V? Uhm Ik zou niet direct iets willen veranderen. Ik vind dat de HBO-V een goede ontwikkeling doormaakt. Er komen weer secties AGZ, GGZ, MGZ, etc. De docent krijgt weer meer mogelijkheden binnen zijn eigen vak. Er heerst hier ook een prettig werkklimaat, er kan heel veel, als je maar met goede argumenten komt. Het is wat dat betreft een unieke werkgever. Bovendien is de sfeer onder collega s erg goed. Er is oog voor elkaar en collega s nemen verantwoordelijkheid voor elkaar. Ik ga hier s maandags nog steeds fluitend naartoe. Ze zeggen vaak dat ze wat aan mijn lessen hebben gehad, dat vind ik wel leuk. En ik vind het super om te zien als ze daar initiatieven hebben genomen. Zo had ik eens een paar studenten in Tanzania die een fietsproject hebben opgezet voor wijkverpleegkundigen in Tanzania. Ben je zelf benieuwd naar hoe het een bepaald persoon nu vergaat en zou je hem of haar in deze rubriek willen. Laat het ons weten!

6 Wijkverpleegkundige Wilt u of uw instelling een advertentie / vacature plaatsen Stuur een naar Ben jij enthousiast en wil je plaats nemen in het bestuur van de HANAV? Wij zoeken 2 personen voor de pr- commissie. Organiseren van de borrel, ledenvergadering en de jaarlijkse alumnidag! Zie jij de uitdaging! Stuur een naar: Functie omschrijving Het team Brakkenstein / St. Anna is een innovatief en hecht team dat nieuwe ontwikkelingen ziet als een uitdaging. Ons team bestaat uit 2 zelfsturende teams verpleging (niveau 3 t/m 5) en een opleidingsafdeling van de HBO-V. Wij richten ons met name op midden tot hoogcomplexe zorg in de thuissituatie en preventie van gezondheidsproblemen in de wijken. Kwaliteit van zorg en tevreden cliënten en collega s zijn bij ons sleutelwoorden. Wij zoeken een wijkverpleegkundige collega met lef! Een collega die, in een soms snel veranderende situatie, innovaties als uitdagingen en kansen ziet. Die naast generalist zich ook wil specialiseren, die durft te netwerken, afdelingsbeleid mee wil ontwikkelen en de kar kan trekken ; kortom je wilt werken op niveau! Je speelt een belangrijke rol in de zorgcoördinatie en je vervult de regiefunctie rondom complexe zorg in de thuissituatie van de cliënt. Ook vind je het leuk om de rol van coach te vervullen t.b.v. collega s en opleidingsafdeling. Je werkt in teamverband, met andere disciplines ( binnen een hometeam gericht op de gezondheid in de wijk). Je bent in staat de werkzaamheden veelal solistisch uit te voeren. Speciale opleidingen t.b.v. functie is mogelijk. Ons aanbod De overeenkomst heeft een omvang tussen de 16 en 28 uur per week. Het betreft werken in alle diensten (maandag t/m zondag tussen uur). Het salaris voor de functie van wijkverpleegkundige is conform CAO VVT, gewaardeerd in FWG groep 45. Het hierbij behorende maximale salaris op basis van een volledig dienstverband (36 uur) bedraagt bruto 2.810,33 per maand. Je kwaliteiten Voor de functie van wijkverpleegkundige ben je in het bezit van een diploma HBO-V (niveau 5) en bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs. Je ziet het als een uitdaging om op een enthousiaste en creatieve wijze invulling aan de functie te geven. Informatie Voor meer informatie kun je contact opnemen met Fred Wolters, teamleider, / f.wolters@zzgzorggroep.nl Lijkt deze baan iets voor jou, solliciteer dan, voor 25 oktober 2010, via deze site met CV en motivatiebrief. Mededeling Wij zijn erg blij jullie te mededelen dat Paul Engelaer tijdelijk de nieuwe voorzitter is van de HANAV. Hij neemt het vaandel over van Hanneke Wouter van den Oudenweijer. Hanneke bedankt voor je harde werk als voorzitter in de opbouw van deze alumnivereniging en veel plezier en geluk met je zwangerschap, tot over een paar maanden!

7 Foto impressie diplomering 27 augustus 2010 HANAV Hogeschool Arnhem & Nijmegen Alumnivereniging Verpleegkunde Kapittelweg EN Nijmegen TELEFOON: Henk Berends genoot van zijn afscheidsrede Rekeningnummer HANAV: ten name van Vereniging van afgestud.hbo-v, te Nijmegen Alere 10 Het nieuwe jaar De lancering van de website Terugblik Algemene Leden Vergadering Bezoek onze website! Ga naar: HAN verpleegkunde Colofon Tot stand gekomen met de medewerking van HAN afdeling verpleegkunde studies Nijmegen Ingezonden stukken: Mw A. van Rossum, Mw F. Wolters, Martine de Lange en Johan van Heel. Redactie: Martine de Lange & Johan van Heel

NIEUWSBRIEF. In deze uitgave. Voorwoord Beste alumni,

NIEUWSBRIEF. In deze uitgave. Voorwoord Beste alumni, NIEUWSBRIEF Alere Jaargang 7, april 2014 Voorwoord Beste alumni, Dit voorjaar zijn we zonnig begonnen met de voorbereidingen voor het symposium eind dit jaar. Dank voor alle tips en ideeën, we werken hard

Nadere informatie

Beste leden. Vernieuwing. Hbo-v borrel

Beste leden. Vernieuwing. Hbo-v borrel Juni 2010 Jaargang 3, nummer 8 In dit nummer: Van het bestuur Het nieuwe logo Hbo-v borrel Even voorstellen Aansluiten bij HANAV Hoe gaat het nu met Henk Berends Advertentie Beste leden Het bestuur is

Nadere informatie

Presentatie Tekst Top plan (talentontwikkelingsplan) Amy Kouwenberg OABCE1A

Presentatie Tekst Top plan (talentontwikkelingsplan) Amy Kouwenberg OABCE1A Presentatie Tekst Top plan (talentontwikkelingsplan) Amy Kouwenberg OABCE1A INLEIDING Ik heb vandaag een cadeautje meegenomen. Niet voor jullie, maar voor mijzelf. Het cadeautje staat voor de verrassingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Gebruik van het dossier We zien dat er een aantal mentoren al gebruik maken van Het Dossier. Complimenten daarvoor.

NIEUWSBRIEF. Gebruik van het dossier We zien dat er een aantal mentoren al gebruik maken van Het Dossier. Complimenten daarvoor. NIEUWSBRIEF December Mentorschap Midden-en Noordoost Brabant 2015 Editie 2 Jaargang 1 Hierbij ontvangt u de nieuwe nieuwsbrief van het Mentorschap Midden -en Noordoost brabant. Hiermee houden wij u op

Nadere informatie

Bijlage A. Op afkomst afgewezen. Inhoud. Onderzoek naar discriminatie op de Haagse arbeidsmarkt

Bijlage A. Op afkomst afgewezen. Inhoud. Onderzoek naar discriminatie op de Haagse arbeidsmarkt Bijlage A Op afkomst afgewezen Onderzoek naar discriminatie op de Haagse arbeidsmarkt Iris Andriessen Barbara van der Ent Manu van der Linden Guido Dekker Inhoud Voorbeeld van een gebruikte sollicitatiebrief

Nadere informatie

Duaal opleidings traject tot verpleegkundige

Duaal opleidings traject tot verpleegkundige Duaal opleidings traject tot verpleegkundige Niveau 5 Tatiana Goijaerts 4e jaars leerling-verpleegkundige niveau 5 In de verpleging kun je echt alle kanten op Het stond voor Tatiana Goijaerts (23) nog

Nadere informatie

De informatie uit deze stappenwijzer is in heel veel situaties te gebruiken. Bijvoorbeeld:

De informatie uit deze stappenwijzer is in heel veel situaties te gebruiken. Bijvoorbeeld: Inleiding Deze Loopbaan-stappenwijzer is bestemd voor OBP-medewerkers en geeft praktische tips over loopbaanpaden, carrièremogelijkheden en mobiliteit. Ben je toe aan nieuwe uitdaging? Heb je behoefte

Nadere informatie

Test: Je ouders als studie oriëntatiecoach

Test: Je ouders als studie oriëntatiecoach Test: Je ouders als studie oriëntatiecoach Je ouders kunnen perfecte last minute studie oriëntatiecoaches zijn, maar weten ze eigenlijk wel wat je dromen en ambities zijn? En omgekeerd: weet jij hoe jouw

Nadere informatie

> TAALWERKBLAD PARTICIPATIE

> TAALWERKBLAD PARTICIPATIE TAALWERKBLAD PARTICIPATIE aanpak coach cultuur deelnemen doel eigenschappen heden integreren kwaliteiten meedoen mentor nu plan samenleving toekomst vaardigheden verleden verwachtingen wensen DE WERKWOORDSTIJDEN

Nadere informatie

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid 18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid Goed, gezond en gemotiveerd aan het werk tot je pensioen? Dat bereik je door kansen te pakken op het werk. Leer aan de hand van onderstaande punten hoe je

Nadere informatie

novacollege.nl/zorg Assistenten gezondheidszorg Verpleging en verzorging Zorg 2016/2017

novacollege.nl/zorg Assistenten gezondheidszorg Verpleging en verzorging Zorg 2016/2017 novacollege.nl/zorg Assistenten gezondheidszorg Verpleging en verzorging Zorg 2016/2017 Ik ben altijd met kleding bezig. Een creatieve opleiding lag dus voor de hand. Maar tijdens het zoeken, merkte ik

Nadere informatie

Jaargang 2, Nieuwsbrief nummer 4, Juli 2009

Jaargang 2, Nieuwsbrief nummer 4, Juli 2009 Jaargang 2, Nieuwsbrief nummer 4, Juli 2009 1. HANAV feliciteert de gediplomeerden Op donderdag 7 juli vond er een diploma-uitreiking plaats voor HBO-v studenten aan de HAN. Zo n 85 studenten ontvingen

Nadere informatie

Alumni-enquête opleiding HBO-Verpleegkunde De Haagse Hogeschool

Alumni-enquête opleiding HBO-Verpleegkunde De Haagse Hogeschool Alumni-enquête opleiding HBO-Verpleegkunde De Haagse Hogeschool Gepubliceerd van 10.05.2011 tot 21.06.2011 Uitgenodigd = 141 Respons = 49 (35%) Functies icu verpleegkundige i.o Gespecialiseerd verpleegkundige

Nadere informatie

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega s voor onze afdelingen Radiologie en Nucleaire Geneeskunde

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega s voor onze afdelingen Radiologie en Nucleaire Geneeskunde Wij zijn op zoek naar nieuwe collega s voor onze afdelingen Radiologie en Nucleaire Geneeskunde Voor de afdeling Radiologie en Nucleaire Geneeskunde zijn wij per direct op zoek naar: - MBB er Radiologie

Nadere informatie

EEN LEVEN LANG LEREN

EEN LEVEN LANG LEREN EEN LEVEN LANG LEREN Martin van der Dong, 48 allround operator mengvoeder Agrifirm, Meppel Waarom ben je een EVC-traject gaan volgen? Wat was je motivatie? Mijn werkgever Agrifirm besloot om voor alle

Nadere informatie

School voor. welzijn. Sociaal Werker Maatschappelijke Zorg

School voor. welzijn. Sociaal Werker Maatschappelijke Zorg School voor welzijn Sociaal Werker Maatschappelijke Zorg School voor welzijn sociaal werker maatschappelijke zorg Niveau 3 maatschappelijke zorg Niveau 4 Deze opleidingen kun je er volgen Lees meer op

Nadere informatie

Succesvolle carrière als (wijk)verpleegkundige? Verstand van Zorg

Succesvolle carrière als (wijk)verpleegkundige? Verstand van Zorg Succesvolle carrière als (wijk)verpleegkundige? Verstand van Zorg Opleiding én prachtbaan Verpleegkundige als regisseur van de zorg De komende jaren verandert de zorg ingrijpend. Steeds minder mensen verblijven

Nadere informatie

We belichten een interessante ontwikkeling vanuit de GGD in de wijk en introduceren een nieuwe colum: Hoe is het nu met?

We belichten een interessante ontwikkeling vanuit de GGD in de wijk en introduceren een nieuwe colum: Hoe is het nu met? Jaargang 9, juni 2016 Beste alumni, Ook in deze editie van de HANAV nieuwsbrief mogen wij 2 nieuwe bestuursleden aan je voorstellen. Samen met hen zijn we volop bezig met de voorbereidingen van het aankomende

Nadere informatie

Self assessment Versie september 2010

Self assessment Versie september 2010 Self assessment Versie september 2010 Naam Student nummer Praktijkopleider Praktijkinstelling Afdeling Studiecoach : Renate Agterhof : S1002628 : ragterhof@spaarneziekenhuis.nl : Mw. dr. A.M. Lagaay (Gooke),

Nadere informatie

Post-hbo opleiding autismespecialist

Post-hbo opleiding autismespecialist Post-hbo opleiding autismespecialist mensenkennis De docente is duidelijk, enthousiast en motiverend. Ik heb inzicht gekregen in wat ik in mijn rol als hulpverlener kan doen en waar ik rekening mee moet

Nadere informatie

Beste begeleider, Wij hopen op uw medewerking. Alvast bedankt! Projectmanagementteam E-flow Nursing

Beste begeleider, Wij hopen op uw medewerking. Alvast bedankt! Projectmanagementteam E-flow Nursing Beste begeleider, In het kader van het project E-flow Nursing willen wij u uitnodigen om deze enquête in te vullen. Door middel van deze enquête onderzoeken wij in hoeverre het maken van de stagetoets

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Nieuwsbrief maart 2016 Nieuws van de Cliëntenraad Jaarverslag 2015 De cliëntenraad heeft een jaarverslag gemaakt van haar activiteiten in 2015. In dit artikel vinden jullie een link naar het jaarverslag.

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek onder vrijwilligers Gelre ziekenhuizen

Tevredenheidsonderzoek onder vrijwilligers Gelre ziekenhuizen ALGEMENE VRAGEN 1. Op welke locatie doet u vrijwilligerswerk? Gelre ziekenhuizen Apeldoorn Gelre ziekenhuizen Zutphen beide locaties 2. Hoe bent u in aanraking gekomen met vrijwilligerswerk bij Gelre ziekenhuizen?

Nadere informatie

Post-hbo cognitief gedragstherapeutisch werker. Kinderen en jeugdigen

Post-hbo cognitief gedragstherapeutisch werker. Kinderen en jeugdigen mensenkennis Post-hbo cognitief gedragstherapeutisch werker Kinderen en jeugdigen De docente geeft duidelijk en methodisch les, vertaalt vanuit eigen ervaring complexe theorie naar praktijk. Nu zet ik

Nadere informatie

JOB MARKETING. How to create a killer cv and cover letter. Jelle Verdoodt @Sportcareers

JOB MARKETING. How to create a killer cv and cover letter. Jelle Verdoodt @Sportcareers JOB MARKETING How to create a killer cv and cover letter Agenda 1. Voorstelling 2. Hoe past je cv en motivatiebrief in jullie zoektocht naar een job? 3. Hoe creëer je een killer cv? 4. Hoe zorg je dat

Nadere informatie

&Ons Tweede Thuis VOLWASSENEN

&Ons Tweede Thuis VOLWASSENEN &Ons Tweede Thuis VOLWASSENEN & & VOLWASSENEN Ondersteuning voor mensen met een beperking Heb je een beperking of heeft je zoon of dochter een beperking? Dan is wat ondersteuning soms erg welkom. Ons Tweede

Nadere informatie

Juridische medewerker

Juridische medewerker 28-11-2013 Sectorwerkstuk Juridische medewerker Temel, Elif HET ASSINK LYCEUM Inhoudsopgave Inhoud Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 Hoeveel procent van de opleiding bestaat uit stage?... 6 o Begeleiding...

Nadere informatie

Aflevering 2: Solliciteren

Aflevering 2: Solliciteren Aflevering 2: Solliciteren Vragen vooraf: Heb je wel eens gesolliciteerd naar een baan? Hoe deed je dat? Heb je een curriculum vitae? Hoofditem Fragment 1 Korte inhoud: Milouska en Bayu kijken hoe je kunt

Nadere informatie

Post-mbo opleiding autisme

Post-mbo opleiding autisme Post-mbo opleiding autisme mensenkennis De docent zocht aansluiting bij onze wensen en dat is erg prettig. Post-mbo opleiding autisme Wie werkt met mensen met autisme, weet dat zij een heel eigen benadering

Nadere informatie

Verpleegkundige opleiding Niveau 4

Verpleegkundige opleiding Niveau 4 Verpleegkundige opleiding Niveau 4 Verpleegkundige opleiding Welkom We willen je van harte uitnodigen om student verpleegkundige te worden in het St. Antonius Ziekenhuis, locatie Nieuwegein en Utrecht.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 nazomer 2008

Nieuwsbrief 4 nazomer 2008 Nieuwsbrief 4 nazomer 2008 Van de redactie Hierbij ontvangt u de nazomer nieuwsbrief van Haagse Ontmoetingen Wij houden graag iedereen op de hoogte van de gebeurtenissen in en rond dit bijzondere project.

Nadere informatie

ORIËNTATIE OP DE NEDERLANDSE ARBEIDSMARKT

ORIËNTATIE OP DE NEDERLANDSE ARBEIDSMARKT WOORDENLIJST ORIËNTATIE OP DE NEDERLANDSE ARBEIDSMARKT Arbeidsmarkt De arbeidsmarkt is de markt van werk. Op de arbeidsmarkt wordt werk aangeboden en op de arbeidsmarkt zoeken mensen naar een baan. Bijvoorbeeld:

Nadere informatie

3D Design Academy S4C Programma Amsterdam Oost, 2014

3D Design Academy S4C Programma Amsterdam Oost, 2014 3D Design Academy S4C Programma Amsterdam Oost, 2014 Myrthe Lanting Tijdens mijn studies textielontwerp en Design Cultures ben ik me gaan interesseren in hoe ik ontwerp in kan zetten voor sociale innovatie.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF WERKBOULEVARD 2.0

NIEUWSBRIEF WERKBOULEVARD 2.0 NIEUWSBRIEF WERKBOULEVARD 2.0 Beste leden en HRM-ers, In deze nieuwsbrief attenderen wij u op een aantal interessante vacatures en kandidaten. Het volledige overzicht van de openstaande vacatures en beschikbare

Nadere informatie

Agenda. Mededelingen. Verjaardagen. 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35

Agenda. Mededelingen. Verjaardagen. 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35 Agenda 21-12-15 t/m 01-01-16 Kerstvakantie 04-01 Luizencontrole 06-01 Inloop van 08.15 uur 08.30 uur Mededelingen Onze Facebookpagina heeft inmiddels ruim 100 volgers.

Nadere informatie

Post-hbo opleiding psychosociale zorg door oncologieverpleegkundigen

Post-hbo opleiding psychosociale zorg door oncologieverpleegkundigen mensenkennis Ik heb ruime ervaring, maar door deze opleiding heb ik me gerealiseerd dat de zorg voor de patiënt beter kan. Post-hbo opleiding psychosociale zorg door oncologieverpleegkundigen Psychosociale

Nadere informatie

Sportweetje. Het Katwijkse. sportieve toekomst! naar een. Nieuws, trends en tips voor een gezond en sportief verenigingsleven

Sportweetje. Het Katwijkse. sportieve toekomst! naar een. Nieuws, trends en tips voor een gezond en sportief verenigingsleven Het Katwijkse Sportweetje Nieuws, trends en tips voor een gezond en sportief verenigingsleven digitale nieuwsbrief voor het verenigingsleven editie 2015.1 klik en lees het artikel van uw interesse volg

Nadere informatie

Workshop Solliciteren

Workshop Solliciteren Workshop Solliciteren Haagse Hogeschool Maandag 4 maart Saskia Slotboom Poll - Ik heb al een stageplek - Ik heb ideeën over waar ik stage wil lopen - Ik heb nog geen idee Workshop Solliciteren Tips om

Nadere informatie

Wat doet het Diabetes Fonds precies?

Wat doet het Diabetes Fonds precies? Het Diabetes Fonds 1 miljoen Nederlanders heeft diabetes, een ziekte die je je gezondheid en toekomst afneemt. Onacceptabel, vindt het Diabetes Fonds. Daarom ziet het Diabetes Fonds het als zijn belangrijkste

Nadere informatie

WERKEN BIJ TER WEEL. pagina 5:

WERKEN BIJ TER WEEL. pagina 5: WERKEN BIJ TER WEEL pagina 5: Ik ben hier echt op mijn plek. We hebben met de collega s een leuk team, de bewoners kennen en vertrouwen mij en het huis straalt wat uit: het is niet steriel, maar gezellig.

Nadere informatie

Met een rugzakje vol info ga ik naar huis, veel gesprekken, leuke manier van middagvulling.

Met een rugzakje vol info ga ik naar huis, veel gesprekken, leuke manier van middagvulling. Leerzaam, leuk, nieuwe contacten opgedaan, nieuwe ideeën. Het open Space concept is geweldig. Met een rugzakje vol info ga ik naar huis, veel gesprekken, leuke manier van middagvulling. Ontspannen maar

Nadere informatie

maandag 11 mei inleveren! STAGE BOEK 2015 VAN.AFDELING...

maandag 11 mei inleveren! STAGE BOEK 2015 VAN.AFDELING... maandag 11 mei inleveren! STAGE BOEK 2015 VAN.AFDELING... 1 Gegevens leerling Naam Adres Postcode Woonplaats Geboortedatum Telefoon Afdeling/leerweg Gegevens school Naam Schoolbegeleider Adres Plaats Telefoon

Nadere informatie

E-PAPER. Drie praktische tips om je werk als apothekersassistent(e) leuker te maken!

E-PAPER. Drie praktische tips om je werk als apothekersassistent(e) leuker te maken! Dé expert in praktische apotheektrainingen E-PAPER Drie praktische tips om je werk als apothekersassistent(e) leuker te maken! 1 Inhoudsopgave De cliënt en ik 3 Weet jij nog waarom je in de apotheek wilde

Nadere informatie

Inleiding. Beste student,

Inleiding. Beste student, Inleiding Beste student, Je hebt een stagetoets gemaakt. Deze toets is klaargezet door verpleegkundigen van jouw stageafdeling in het kader van het project E-flow Nursing. Wij denken dat het maken van

Nadere informatie

Op zoek naar een leuke baan? WSD-Groep helpt je op weg!

Op zoek naar een leuke baan? WSD-Groep helpt je op weg! Op zoek naar een leuke baan? WSD-Groep helpt je op weg! leuk en zinvol werk passend bij wat jij kunt gezelligheid met collega s je eigen salaris verdienen Jo Arts, assistent-kok: Van thuis zitten word

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen. 13-06-2014 Agenda. Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone)

Nieuwe leerlingen. 13-06-2014 Agenda. Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone) 13-06-2014 Agenda Nieuwe leerlingen 16 t/m 19-06 Avondvierdaagse 17-06 MR-vergadering 18-06 weekviering groep 8B 20-06 talentenkijker in gr. 6, 6/7 en 7 Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone)

Nadere informatie

Wie is de Nederlandse huisarts?

Wie is de Nederlandse huisarts? 8 LHV jubileumboek onderhuids onderzoek 9 Wie is de Nederlandse huisarts? Eerst het goede nieuws: 4 van de 5 huisartsen hebben geen enkele spijt van hun beroepskeuze. Sterker nog: als ze opnieuw zouden

Nadere informatie

Nikki van der Meer. Stage eindverslag. Stage Cordaan Thuiszorg.

Nikki van der Meer. Stage eindverslag. Stage Cordaan Thuiszorg. Nikki van der Meer. Stage eindverslag Stage Cordaan Thuiszorg. Klas: lv13-4agz2 Student nummer: 500631386 Docentbegeleider: Marieke Vugts Werkbegeleider: Linda Pieterse Praktijkopleider: Evelien Rijkhoff

Nadere informatie

Parttime bestuursjaar 2015-2016 Integrand Groningen. Dan bereik je meer.

Parttime bestuursjaar 2015-2016 Integrand Groningen. Dan bereik je meer. Parttime bestuursjaar 2015-2016 Integrand Groningen Dan bereik je meer. 1. Voorwoord Beste student, Dit is de informatiebrochure voor een parttime bestuursjaar bij Integrand Groningen. Twee keer per jaar

Nadere informatie

AVONTURENKAART. Reflectieopdrachten

AVONTURENKAART. Reflectieopdrachten AVONTURENKAART Reflectieopdrachten Je hebt aangegeven dat je het niet weet; je hangt niet erg aan je huidige baan maar hebt ook niet de ambitie om naar een andere baan op zoek te gaan. Geef hieronder kort

Nadere informatie

Het team van de Bron doet er alles aan om de kinderen echt te kennen en aan te sluiten bij wat ze weten en kunnen. Onze meiden voelen zich er thuis!

Het team van de Bron doet er alles aan om de kinderen echt te kennen en aan te sluiten bij wat ze weten en kunnen. Onze meiden voelen zich er thuis! Het team van de Bron doet er alles aan om de kinderen echt te kennen en aan te sluiten bij wat ze weten en kunnen. Onze meiden voelen zich er thuis! Hartelijke groet, Hans Nijssen en Anita Verschure Ik

Nadere informatie

Welkom. Neem contact op zodat wij aan de hand van uw situatie specifieker kunnen aangeven wat wij kunnen betekenen. Werkgever. Werknemer.

Welkom. Neem contact op zodat wij aan de hand van uw situatie specifieker kunnen aangeven wat wij kunnen betekenen. Werkgever. Werknemer. http://www. Welkom Organisaties die afscheid gaan nemen van medewerkers helpen wij door deze medewerkers te begeleiden op weg naar nieuw werk: tijdig, passend en in een goede sfeer. Dat scheelt organisaties

Nadere informatie

LOOPBAAN-ANKERTEST. Wat zijn loopbaan-ankers? Welke baan past bij je?

LOOPBAAN-ANKERTEST. Wat zijn loopbaan-ankers? Welke baan past bij je? LOOPBAAN-ANKERTEST Welke baan past bij je? Waarom werk je? Welke aspecten motiveren je in jouw werk? Welke inhoudelijke zaken moet je werk bevatten zodat je het naar je zin hebt en met plezier en resultaat

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk. Contact

Vrijwilligerswerk. Contact Werken bij Gelre Vacatures Vrijwilligerswerk Contact Zoeken Werken bij Gelre Home / Vacatures Vacatures Alle vacatures Alle vacatures Algemeen Ondersteunend Algemeen Ondersteunend Verpleegkundigen Apeldoorn

Nadere informatie

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers,

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers, 20 november 2014 LET OP: Dinsdag 2 december Vergadering Medezeggenschapsraad Donderdag 4 december Sinterklaasfeest op school Dinsdag 9 december Vergadering Ouderraad Donderdag 18 december Kerstviering

Nadere informatie

Eerste hulp bij jouw CV met ouders!

Eerste hulp bij jouw CV met ouders! Heb jij al een CV? Daarin zet je alle belangrijke dingen die je hebt gedaan: bijvoorbeeld je opleiding(en) en baantjes. Hiermee laat je aan werkgevers zien wie je bent en wat je kunt: dat is dus heel belangrijk

Nadere informatie

Aanspreekpunt voor studenten Informatica van Avans Hogeschool voor stage en afstuderen.

Aanspreekpunt voor studenten Informatica van Avans Hogeschool voor stage en afstuderen. Aanspreekpunt voor studenten Informatica van Avans Hogeschool voor stage en afstuderen. Innovatie & inspiratieprogramma + werkplek @ Jamfabriek (code A02) Heeft u een idee, project of opdracht, neem dan

Nadere informatie

Vacature: medewerker internationaal secretariaat. Bedrijfsinformatie:

Vacature: medewerker internationaal secretariaat. Bedrijfsinformatie: Vacature: medewerker internationaal secretariaat Bedrijfsinformatie: Het Internationaal Secretariaat (IS) staat onder leiding van Marije Laffeber, Internationaal Secretaris van de PvdA. Het IS draagt zorg

Nadere informatie

Sport en Welzijn. Physician Assistant Masteropleiding Amsterdam

Sport en Welzijn. Physician Assistant Masteropleiding Amsterdam Gezondh Sport en Welzijn Physician Assistant Masteropleiding Amsterdam Gezondheid, Sport en Welzijn Masteropleiding Physician Assistant De Physician Assistant (PA) is een hoogopgeleide medische professional

Nadere informatie

ecourse Moeiteloos leren leidinggeven

ecourse Moeiteloos leren leidinggeven ecourse Moeiteloos leren leidinggeven Leer hoe je met minder moeite en tijd uitmuntende prestaties met je team bereikt 2012 Marjan Haselhoff Ik zou het waarderen als je niets van de inhoud overneemt zonder

Nadere informatie

TIJD VOOR NIEUWS. 2 e JAARGANG NUMMER 3 december 2012

TIJD VOOR NIEUWS. 2 e JAARGANG NUMMER 3 december 2012 TIJD VOOR NIEUWS 2 e JAARGANG NUMMER 3 december 2012 Beste ouders, Hier ontvangt u de 6 e nieuwsbrief. Al snel na de laatste nieuwsbrief maar het is de bedoeling om bij ieder thema van Piramide de nieuwsbrief

Nadere informatie

Ekelmans & Meijer Advocaten (Rechten)

Ekelmans & Meijer Advocaten (Rechten) Evaluatie-rapport STEP In-housedag bij Ekelmans & Meijer Advocaten (Rechten) -- De Boelelaan N-b, HV Amsterdam info@stepweb.nl T. () F. () postbank rekening K.V.K Amsterdam S INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE.

Nadere informatie

De meest gestelde sollicitatievragen

De meest gestelde sollicitatievragen De meest gestelde sollicitatievragen Vertel eens iets meer over jezelf? Wat kan je vermelden: Naam Woonplaats Studies Werkervaring Motivatie Positieve eigenschappen Gebruik eventueel je cv als leidraad

Nadere informatie

Receptionist/telefonist Arnhem Centrum (16 uur)

Receptionist/telefonist Arnhem Centrum (16 uur) Receptionist/telefonist Arnhem Centrum (16 uur) De Regionale Instelling voor Beschermd Wonen (RIBW) Arnhem & Veluwe Vallei biedt Begeleid Zelfstandig Wonen (BZW), Beschermd Wonen (BW) en Zorgbemiddeling

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

De Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Postbus 20018 2500 EA DEN HAAG. Datum 26 maart 2012 Betreft Kamervragen. Geachte voorzitter,

De Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Postbus 20018 2500 EA DEN HAAG. Datum 26 maart 2012 Betreft Kamervragen. Geachte voorzitter, > Retouradres Postbus 20350 2500 EJ Den Haag De Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Postbus 20018 2500 EA DEN HAAG Bezoekadres: Parnassusplein 5 2511 VX DEN HAAG T 070 340 79 11 F 070 340

Nadere informatie

Jong en veelbelovend

Jong en veelbelovend Jong en veelbelovend Geen bedrijf kan zonder jong talent. Ook Facilicom niet. Maar in tijden van krimp is het moeilijk om plekken voor hen te creëren. Hoe gaan jonge talenten hiermee om? Denken ze een

Nadere informatie

Beslis zelf over je toekomst!

Beslis zelf over je toekomst! Beslis zelf over je toekomst! Is deze folder voor jou? Elk jaar komen vele jongeren van school met een havo, vwo of mbo niveau 2 diploma. Behoor jij bij deze groep? Dan is deze folder niet voor jou bestemd.

Nadere informatie

STARTVERSLAG STUDENT - LOTTE VAN DER SCHOOT 1623303 // COÖRDINATOR - INGE SCHAREMAN // STAGEBEGELEIDING - CYNTHIA BOOM & KEVIN KARS

STARTVERSLAG STUDENT - LOTTE VAN DER SCHOOT 1623303 // COÖRDINATOR - INGE SCHAREMAN // STAGEBEGELEIDING - CYNTHIA BOOM & KEVIN KARS STARTVERSLAG STUDENT - LOTTE VAN DER SCHOOT 1623303 // COÖRDINATOR - INGE SCHAREMAN // STAGEBEGELEIDING - CYNTHIA BOOM & KEVIN KARS INHOUD // INLEIDING 4 ORIENTATIEDOCUMENT 5 FACTSHEET 6 LEERDOELEN 7 STARTVERSLAG

Nadere informatie

Verpleegkundige teams bij ZZG zorggroep

Verpleegkundige teams bij ZZG zorggroep Verpleegkundige teams bij ZZG zorggroep Praktijk verhaal Naam presentator Marieke van Haaren gebiedsondersteuner ZZG zorggroep, gebied Wijchen, Maas en Waal Programma Wie is ZZG zorggroep? Ontwikkeling

Nadere informatie

narratieve zorg Elder empowering the elderly

narratieve zorg Elder empowering the elderly narratieve zorg Elder empowering the elderly huisbezoek 1: KENNISMAKING - 2 - KENNISMAKING - huisbezoek 1- a kennismaking huisbezoek 1: KENNISMAKING a vertrouwelijkheid individueel in teamverband naar

Nadere informatie

Verpleegkundige in opleiding

Verpleegkundige in opleiding Volg je hart, gebruik je hoofd Verpleegkundige in opleiding Opleiding verpleegkunde Zoek je zinvol werk en wil je graag voor mensen zorgen? Word dan verpleegkundige! Kom naar VUmc. Wij zijn je ideale partner

Nadere informatie

Jaargang 1 editie 1, datum 21-12-2008

Jaargang 1 editie 1, datum 21-12-2008 Jaargang 1 editie 1, datum 21-12-2008 Deze keer: -Woord van de voorzitter -Terugblik symposium -Interview Jose Gernaats - Interview Sanne van Sluis - Kort nieuws Voorwoord Welkom bij de eerste nieuwsbrief

Nadere informatie

Beoordeling Stage 2 Code: ST2

Beoordeling Stage 2 Code: ST2 Beoordeling Stage 2 Code: ST2 Student: Ben v.d. Heijden Cijfer docentbegeleider Studentnummer: 247958 8 Docentbegeleider: PKK Cijfer praktijkbegeleider Praktijkbegeleider: Hans v.d. Dobbelsteen 8 Stageperiode:

Nadere informatie

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016!

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Nieuwsbrief 7 11-12-2015 Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Sinterklaas Op vrijdag 4 december hebben we samen met basisschool

Nadere informatie

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK je d r o w r a a d! n a v r e z j i w Judy Menger Directeur Kindcentrum Vroondaal Meester Jelle Ik ben meester Jelle en werk als adjunct-directeur op deze school. Ik ben

Nadere informatie

Betrokken en kritisch?

Betrokken en kritisch? Betrokken en kritisch? Maak kennis met de verpleegkundige opleidingen van GGZ ingeest Beschik je over inlevingsvermogen? Ga je graag met mensen om? Ook als ze anders doen dan de meeste mensen? Heb je een

Nadere informatie

Wie doet wat hij deed, krijgt wat hij kreeg

Wie doet wat hij deed, krijgt wat hij kreeg Wie doet wat hij deed, krijgt wat hij kreeg Voor wie? Waarom? Wat? Hoe? Voor Omdat leiding Ervaringsgerichte Door middel van leidinggevenden, geven, adviseren en coaching en werkvormen waarbij het adviseurs

Nadere informatie

Workshop Solliciteren

Workshop Solliciteren Workshop Solliciteren Haagse Hogeschool Maandag 4 maart Saskia Slotboom Poll - Ik heb al een stageplek - Ik heb ideeën over waar ik stage wil lopen - Ik heb nog geen idee Workshop Solliciteren Tips om

Nadere informatie

Sollicitatie hints & tips

Sollicitatie hints & tips Sollicitatie hints & tips Sollicitatietips Solliciteren is een vak apart. Schiet je met hagel of schiet je gericht op een voor jou passende vacature. Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij om gericht

Nadere informatie

Naam: Marina de Visser Functie: voorzitter

Naam: Marina de Visser Functie: voorzitter Cliëntenraad Klaver4 In het najaar van 2012 heeft Klaver4 zorg en welzijn een cliëntenraad opgezet. De cliëntenraad is er voor de cliënten van Klaver4 en hun verzorgers. Via de cliëntenraad kan men meepraten

Nadere informatie

Jeroen Groenewoud. Het rolmodellenproject

Jeroen Groenewoud. Het rolmodellenproject Jeroen Groenewoud Het rolmodellenproject Inhoud presentatie Aanleiding project Theoretische achtergrond Inhoud rolmodellenproject Ervaringen en uitkomsten onderzoek Werving rolmodellen en randvoorwaarden

Nadere informatie

Medewerker Office & Project Support BeteoR

Medewerker Office & Project Support BeteoR Medewerker Office & Project Support BeteoR Om te solliciteren vragen we je dit formulier in te vullen en dit samen met jouw CV te mailen naar astrid.hazenveld@beteor.nl Naam Adres Geboortedatum E-mail

Nadere informatie

Persoonlijke gegevens 1/12

Persoonlijke gegevens 1/12 Levensfasen - Gezond en plezierig werken [1] Persoonlijke gegevens 1/12 1. Wat is uw geslacht? Vrouw Man 2. Wat is uw leeftijd? 3. Wat is de hoogste opleiding die u heeft afgemaakt? Basisschool Lager beroepsonderwijs

Nadere informatie

DEELNEMEN AAN DE SAMENLEVING IETS BETEKENEN VOOR EEN ANDER

DEELNEMEN AAN DE SAMENLEVING IETS BETEKENEN VOOR EEN ANDER DEELNEMEN AAN DE SAMENLEVING IETS BETEKENEN VOOR EEN ANDER BETEKENIS BOVEN BEPERKING Ieder mens is uniek en doet mee. We betekenen allemaal iets in het leven van anderen en omgekeerd. We houden van elkaar,

Nadere informatie

Medewerkerstevredenheidsonderzoek

Medewerkerstevredenheidsonderzoek Medewerkerstevredenheidsonderzoek Dit medewerkerstevredenheidsonderzoek bestaat uit een aantal standaard onderwerpen die vaak gebruikt worden in medewerkerstevredenheidsonderzoeken. Afhankelijk van de

Nadere informatie

Ga jij ook voor een baan die iedereen energie geeft?

Ga jij ook voor een baan die iedereen energie geeft? Ga jij ook voor een baan die iedereen energie geeft? Netwerkbedrijf Endinet, de werkgever met energie Maar liefst 416.000 klanten in Zuidoost Brabant krijgen via kabels en leidingen van Endinet stroom

Nadere informatie

Nieuwsbrief editie 4. April/Mei 2012

Nieuwsbrief editie 4. April/Mei 2012 Nieuwsbrief editie 4 April/Mei 2012 Inleiding Deze nieuwsbrief heeft als thema: Beweging. Een actueel thema, waarmee ik de afgelopen periode weer regelmatig ben geconfronteerd. Mijn column met als titel:

Nadere informatie

Jaarverslag Studie Vereniging Pedagogiek Boekjaar 2012-2013

Jaarverslag Studie Vereniging Pedagogiek Boekjaar 2012-2013 Jaarverslag Studie Vereniging Pedagogiek Boekjaar 2012-2013 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Algemene informatie... 3 Beschrijving functies... 5 Voorzitter... 5 Secretaris... 5 Penningmeester... 5 Algemeen

Nadere informatie

Alumnionderzoek opleiding Bedrijfseconomie Hogeschool Arnhem en Nijmegen 2009

Alumnionderzoek opleiding Bedrijfseconomie Hogeschool Arnhem en Nijmegen 2009 Alumnionderzoek opleiding Bedrijfseconomie Hogeschool Arnhem en Nijmegen 2009 Van de deelnemers aan het onderzoek heeft 80% ( 121 studenten) de voltijd gedaan en 20% (30 studenten) de deeltijdopleiding.

Nadere informatie

CV EN SOLLICITATIEBRIEF

CV EN SOLLICITATIEBRIEF CV EN SOLLICITATIEBRIEF Analyse van een personeelsadvertentie Het bedrijf In welk werkgebied (sector, beroepsgroep) is het bedrijf actief? Wat voor product of dienst biedt het bedrijf aan? Hoeveel medewerkers

Nadere informatie

Appendices. Nederlandse samenvatting. Dankwoord. List of publications Bibliography Curriculum Vitae

Appendices. Nederlandse samenvatting. Dankwoord. List of publications Bibliography Curriculum Vitae Nederlandse samenvatting Appendices Dankwoord List of publications Bibliography Curriculum Vitae Mijn promoter, prof. dr. BFAM van der Laan. Beste Bernard, altijd heb ik prettig kunnen samenwerken met

Nadere informatie

Wij timmeren aan de weg

Wij timmeren aan de weg Wij timmeren aan de weg Even voorstellen; Bouwkracht Vakpersoneel. Bouwkracht vakpersoneel B.V. is onderdeel van de LubronGroep en voortgekomen uit Lubron technisch intermediair. Onder de vlag van Lubron

Nadere informatie

Presentatie kwalitatief onderzoek beleving respondenten moestuinproject Asten - Someren

Presentatie kwalitatief onderzoek beleving respondenten moestuinproject Asten - Someren Presentatie kwalitatief onderzoek beleving respondenten moestuinproject Asten - Someren Dia 1: Hallo allemaal en welkom bij mijn presentatie. Ik heb onderzoek gedaan bij Moestuin d n Erpel in Someren.

Nadere informatie

Augustus 2013. Even voorstellen: Marianne Groenink, Reborn Feet, pedicure.

Augustus 2013. Even voorstellen: Marianne Groenink, Reborn Feet, pedicure. Augustus 2013 Even voorstellen: Marianne Groenink, Reborn Feet, pedicure. Ik ben Marianne Groenink, geboren in Steenwijk Na 10 jaar in de zorg te hebben gewerkt was ik aan iets nieuws toe... Ik kwam op

Nadere informatie

TRAINING WERKBEGELEIDING

TRAINING WERKBEGELEIDING TRAINING WERKBEGELEIDING Door Martje Kuijlenburg Student no: 500618854 Jaar 3 Hogere Beroepsopleiding Verpleegkunde In opdracht van: de Hogeschool van Amsterdam Docent: Yvonne van Marle INHOUDSOPGAVE Inleiding...

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 seizoen Secretaris:

Nieuwsbrief 4 seizoen Secretaris: Beste Leden, Het seizoen zit er weer op. Op de valreep nog een afsluitende nieuwsbrief van dit seizoen. Wegens omstandigheden iets korter dan u gebruikelijk van ons gewend bent. Echter zijn er toch nog

Nadere informatie

KOM DAN ALS OPROEPKRACHT WERKEN BIJ KINDERTHUISZORGNEDERLAND; DÉ KOPLOPER IN DE KINDZORG!

KOM DAN ALS OPROEPKRACHT WERKEN BIJ KINDERTHUISZORGNEDERLAND; DÉ KOPLOPER IN DE KINDZORG! Vacature oproep verpleegkundige WIL JIJ, NAAST JOUW BAAN ALS KINDERVERPLEEGKUNDIGE IN HET ZIEKENHUIS, MEEBEWEGEN MET HET KIND EN HET GEZIN? KOM DAN ALS OPROEPKRACHT WERKEN BIJ KINDERTHUISZORGNEDERLAND;

Nadere informatie

InWork presents: Persoonsprofiel Workshop

InWork presents: Persoonsprofiel Workshop InWork presents: Persoonsprofiel Workshop Wie ben ik? Claudia Lucassen Campus Recruiter Gastspreker & Event Manager bij InWork Techniek Amsterdam Psychologie Traineeship Recruitment Actrice Vandaag Wie

Nadere informatie