WonenPlus Heiloo Stichting Welzijn Heiloo

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WonenPlus Heiloo Stichting Welzijn Heiloo"

Transcriptie

1 WonenPlus Heiloo Stichting Welzijn Heiloo Trefpunt Abraham du Bois-hof EZ Heiloo

2 WonenPlus Heiloo Daar blijft u mee thuis Wie lid is of wordt van WonenPlus van Stichting Welzijn Heiloo kan gebruik maken van de welzijnsdiensten van Stichting Welzijn Heiloo. Ook hebben wij een aanbod van praktische diensten (klusjes, schoonmaken, boodschappen, tuinonderhoud etc.) uitgevoerd door vrijwilligers voor de kleinere klussen en professionals voor de grotere klussen. Op die manier kunnen wij u helpen om zo lang en plezierig mogelijk zelfstandig te blijven wonen, in uw eigen huis en uw eigen omgeving. Als er wat gebeurt, of als er iets gebeuren moet, staan wij voor u klaar. Op eenvoudige wijze kunt u gebruikmaken van de vele vormen van onze dienstverlening. Een telefoontje naar de receptie van het Trefpunt is toereikend. Het lidmaatschap van WonenPlus kost 31,80 per kalenderjaar (2016) per huishouden. Let op: Huurders van Kennemer Wonen ontvangen 10,00 korting op het lidmaatschap. Dit dient u zelf bij ons aan te geven.

3 Diensten in samenwerking met vrijwilligers - Graag Gedaan - Tuinonderhoud - Administratieve ondersteuning - Belastingaangifte - Schoonmaak - Vrijwilligersvervoer - Boodschappenservice - Vriesversmaaltijden Deze diensten worden door vrijwilligers uitgevoerd. Zij vragen soms een kleine vergoeding voor hun tijd en werkzaamheden. Graag gedaan Voor diverse kleine klusjes Een enthousiast team vrijwilligers helpt u graag bij diverse klusjes in en om uw woning. Mensen die, meestal vanuit hun beroepservaring, hun deskundigheid inzetten om u behulpzaam te zijn. Zij doen klusjes waar u moeite mee heeft of die u niet meer zelf kunt. bijvoorbeeld: - kleine tuinklusjes - tv/radio installeren - sanitaire klusjes - hang- en sluitwerk herstellen - defecte stekker repareren - klein timmerwerk - centrale verwarming bijvullen - schilderij ophangen - kleine naaiklusjes - kleine computerproblemen Een klus mag maximaal een tot anderhalf uur duren. De vergoeding bedraagt 3,00 per klusje.

4 Tuinonderhoud Het kan heerlijk zijn om lekker actief buiten in de weer te zijn in uw tuin, maar als het lijf niet helemaal meer wil kan de tuin ook een hindernis worden om in uw eigen huis te (blijven) wonen. Als u lid bent van WonenPlus kunt u een beroep op ons doen voor tuinhulp. Er zijn diverse mogelijkheden: Voor de echt kleine tuinklusjes kunt u een beroep doen op de vrijwilligers van Graag Gedaan voor 3,00 euro per (tuin-)klusje. Als uw tuin wat groter is of er moet meer gebeuren, dan kunnen de tuinvrijwilligers van WonenPlus uitkomst bieden. Dit zijn enthousiaste vrijwilligers die voor een vergoeding van 10,00 per uur u helpen om uw tuin weer op orde te maken. Voor de echt grotere en zwaardere klussen of als u een echte vakman wenst, hebben wij goede contacten met een ervaren hovenier die de leden van WonenPlus een korting geeft.

5 Administratieve ondersteuning Wie best wat hulp zou willen hebben om de administratie (weer) op orde te brengen, kan op een van onze deskundige vrijwilligers een beroep doen. Het doel van de administratieve ondersteuning is dat u zelf leert om uw eigen administratie bij te houden en dat u de regie over uw eigen financiële situatie weer in handen krijgt. U kunt hulp krijgen bij: - Sorteren en begrijpen van post - Archivering van betalingen - Inzichtelijk maken van inkomsten en uitgaven (per maand en per jaar) - Inventarisatie van schulden - Bemiddelen naar schuldhulpverlening bij complexe schulden - Onderzoek besparing uitgaven/verhogen van het inkomen - Budgetplan opstellen - Invullen van formulieren (bv. kwijtschelding, aanvraag Bijzondere Bijstand) Alle vrijwilligers beschikken over een bewijs van goed gedrag en zijn bereid u op een rustige en gestructureerde manier te helpen. Belastingaangifte Voor uw jaarlijkse belastingaangifte kunt u een beroep doen op onze deskundige en betrouwbare vrijwilligers. Zij worden jaarlijks bijgeschoold om volledig up-to-date te blijven. De vrijwilligers beschikken over een verklaring van goed gedrag. Tegen een kleine vergoeding ( 10,00) verzorgen zij uw jaarlijkse belastingaangifte. Voor meer informatie over de voorwaarden en aanmelding kunt u contact met ons opnemen.

6 Schoonmaakstudenten Bij WonenPlus kunt u een aanvraag doen voor een schoonmaakstudent. Wij gaan dan op zoek naar een vaste hulp die flexibel inzetbaar is en alle voorkomende schoonmaakklussen voor u kan uitvoeren. Het tarief bedraagt 10,00 per uur, dit rekent u rechtstreeks af met de student. Daarnaast betaalt u eenmalig 20,00 bemiddelingskosten aan WonenPlus. Een indicatie is niet nodig. Tablet en computerondersteuning Tablet Probeer Project Heeft u nog weinig ervaring met een computer maar wilt u wel eens zelf een tablet proberen, dan is dit uw kans. Leden van WonenPlus kunnen voor drie maanden een tablet vrijblijvend proberen. Hierna heeft u de mogelijkheid om deze over te nemen. Na de introductiebijeenkomst gaat u onder begeleiding van een vrijwilliger zelf thuis verder. Als u interesse heeft kunt u zich op de wachtlijst laten zetten. Als u wel enige (computer) ervaring heeft en mogelijk ook al zelf een tablet dan kunt u ook deelnemen aan onze reguliere cursussen. Leden van WonenPlus krijgen een korting op de cursusprijzen, informatie over data en prijzen bij onze receptie. Individuele begeleiding Als u na het volgen van de cursus nog behoefte heeft aan individuele begeleiding van een vrijwilliger, dan kunt u bij ons informeren naar de mogelijkheden.

7 Vrijwilligersvervoer Wie voor het onderhouden van zijn sociale contacten geen gebruik kan maken van het openbaar vervoer, kan een beroep doen op een van de vrijwilligers van het Vrijwilligersvervoer. Zij vervoeren u op een vriendelijke manier tegen een redelijke kostenvergoeding met hun eigen personenauto, van uw huis naar waar u zijn moet en terug. Reserveren en info via onze receptie in het Trefpunt. Tarieven - In Heiloo 6,00 retour per persoon * (naar Blockhove park 8,00) - Limmen, Alkmaar tot het Noord-Hollandskanaal, de Egmonden 12,00 retour per persoon - Andere bestemmingen 0,40 per kilometer per auto * Reist u met nog iemand vanaf hetzelfde adres, dan betaalt de tweede persoon de helft van de ritprijs. Boodschappenservice Als u niet meer in de gelegenheid bent om zelf uw boodschappen te halen, kunt u een beroep doen op onze boodschappenservice. Een team van vrijwilligers staat voor u klaar om uw boodschappen te doen. De boodschappen worden normaal gesproken per fiets vervoerd. De boodschappen worden in principe door de vrijwilliger zelf gedaan. Als u graag de boodschappen samen wilt doen kunt u dit bij ons aangeven. Voorwaarden De boodschappen worden in principe 1 x per week voor u gedaan. In sommige gevallen kan hier in overleg met de vrijwilliger van worden afgeweken. Het gaat om het doen van de boodschappen voor de eerste levensbehoeften. Zoveel mogelijk haalt een vaste vrijwilliger uw boodschappen. In geval van ziekte of vakantie van uw vaste vrijwilliger zoeken wij in overleg met u naar een invaller. De boodschappen halen wij voor u zoveel mogelijk in 1 winkel. De boodschappen moeten qua hoeveelheid op de fiets gehaald kunnen worden.

8 U geeft in principe het geld voor de boodschappen mee met de vrijwilliger. Na circa 1 maand nemen wij even contact met u op om de dienstverlening te evalueren. Bij vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Vriesversmaaltijden Leden van WonenPlus ontvangen korting op de maaltijden. Dinnerland biedt u een keuze uit meer dan 100 heerlijke vriesverse gerechten. - uit de Hollandse keuken - uit de buitenlandse keuken - natriumbeperkte gerechten - gemalen gerechten - vegetarische gerechten - Bestellen U bestelt de maaltijden wekelijks, met een bestelformulier, voor de week daarop. Het bestelformulier kunt u aan de chauffeur meegeven als hij de maaltijden bij u thuis bezorgt (op maandagen). In ieder geval dienen wij uw bestelformulier uiterlijk dinsdag vóór uur te ontvangen, om te kunnen zorgen dat u de maandag daarop, de maaltijden thuis krijgt bezorgd. Prijzen vriesversmaaltijden Dinnerland alle maaltijden soepen 6,30 per stuk (5,75 voor leden van WonenPlus) 7,80 per doos (à 6 stuks)

9 Bedrijven en commerciële dienstverleners Wij hebben met een aantal bedrijven in Heiloo goede ervaringen. Wij informeren en adviseren u desgewenst graag daarover en wij kunnen zorgen dat zij met u contact opnemen. Voor klussen in en om het huis - Klusbedrijf/aannemer - Schilder/behanger - Loodgieter - Glazenwasser/dakgotenschoonmaker - Hovenier Voor persoonlijke verzorging - Thuiskapper - Pedicure Overig - Computerondersteuning Deze bedrijven berekenen kosten voor hun diensten en werkzaamheden. Wij kunnen u met hen in contact brengen om de te verrichten werkzaamheden of dienst met u te bespreken en eventueel een offerte te laten uitbrengen. U bent opdrachtgever en u rekent ook zelf met de dienstverlener af. Wij staan er garant voor dat zij u een redelijke prijs vragen en een kwalitatief goed product leveren. Klusbedrijf/aannemer Voor de grote klussen hebben wij contact met aannemersbedrijf Kops. U betaalt bij hen geen voorrijkosten en binnen 2 dagen na melding wordt er contact met u opgenomen. De uurprijs is 45,00 per uur (exclusief BTW), geen voorrijkosten. Voor grotere klussen ontvangt u vooraf een vrijblijvende offerte. Schilder Schilder voor binnen- en buitenschilderwerk. U ontvangt vooraf een vrijblijvende offerte. De vakschilder biedt als extra service een controlebeurt 1 jaar na oplevering.

10 Behanger De behanger komt langs voor de prijs van 18,00 per rol (excl. BTW) inclusief lijm, exclusief behang. Als extra service komt de behanger desgewenst met de behangboeken bij u thuis. Loodgieter De loodgieter verricht algemeen loodgieter- en installatiewerk maar ook voor onderhoud aan uw cv-ketel kunt u bij hen terecht.. De speciale WonenPlusprijs is 45,00 (excl. BTW) en geen voorrijkosten! Glazenwasser/dakgotenschoonmaker Omdat geen huis hetzelfde is, is er geen vaste prijs voor het glazenwassen. De frequentie van het lapwerk geschiedt in overleg. Hovenier Bij normaal tuinonderhoud bedraagt de prijs 38,00 (excl. BTW). De bestrijdingsmiddelen, meststoffen, opbindmateriaal en afvoer van materiaal zijn niet inbegrepen. Er worden geen voorrijkosten berekend. U ontvangt vrijblijvend een offerte. Thuiskapper De kapster komt bij u thuis voor knippen, drogen, föhnen, permanent en watergolven. Een prijsvoorbeeld voor knippen en drogen 15,50. En knippen en watergolven 25,00. Pedicure (met diabetes- en reuma-aantekening) De pedicure kan u behandelen bij u thuis en in haar salon. Ook als u geen diabetes heeft kunt u gebruik maken van deze dienst. Prijs vanaf 25,00 (afhankelijk van de behandeling, u kunt ons bellen voor meer informatie).

11 Computerondersteuning Als u problemen heeft met uw computer op allerlei gebied, kunt u contact met ons opnemen. Wij brengen u in contact met een deskundige vrijwilliger die u tegen een kleine vergoeding komt helpen. Uiteraard kunt u voor de kleine problemen ook nog terecht bij Graag Gedaan voor 3,00 per klusje. Door lid te worden van WonenPlus Heiloo: - kunt u gebruik maken van alle diensten genoemd in deze folder; - kunnen wij u informeren en adviseren over professionele dienstverleners; - profiteert u van acties, zoals korting bij deelname aan onze cursussen en activiteiten; - krijgt u korting op de vriesvers (hoofd)maaltijden; - ontvangt u driemaal per jaar onze nieuwsbrief met interessante wetenswaardigheden. Als u gebruik wilt maken van de diensten of meer informatie wilt, kunt u ons op werkdagen bellen van 9.00 uur tot (op vrijdag tot uur). Voor meer informatie kunt u ons bellen en vragen naar: Claudia Spit, coördinator stichting@welzijnheiloo.nl

12 Stichting Welzijn Heiloo Ons doel is de zelfredzaamheid en de participatie van volwassenen in Heiloo te bevorderen, in het bijzonder van de kwetsbaren en ouderen onder hen. Dat doen wij door het inzetten van professionele medewerkers en vrijwilligers, en zonder het oogmerk winst te maken. Openingstijden SWH: maandag-donderdag van uur (pauze uur), vrijdag van uur. 1015

WonenPlus Heiloo. Stichting Welzijn Heiloo. Trefpunt Abraham du Bois-hof EZ Heiloo

WonenPlus Heiloo. Stichting Welzijn Heiloo. Trefpunt Abraham du Bois-hof EZ Heiloo WonenPlus Heiloo Stichting Welzijn Heiloo Trefpunt Abraham du Bois-hof 2 1852 EZ Heiloo 072-533 12 97 www.welzijnheiloo.nl U kunt ons ook volgen op Twitter en Facebook WonenPlus Heiloo Daar blijft u mee

Nadere informatie

Zelfstandig wonen met WonenPlus

Zelfstandig wonen met WonenPlus Zelfstandig wonen met WonenPlus www.welzijnbergen.nl Waarom deze folder? In deze folder vindt u informatie over de service WonenPlus van Stichting Welzijn Bergen. De folder is bedoeld om u informatie te

Nadere informatie

Welkom. Ivo Snelders Zorgeloos Service

Welkom. Ivo Snelders Zorgeloos Service Welkom Ivo Snelders Zorgeloos Service Inhoud Aanleiding Zorgeloos Service Invulling geven aan een behoefte Zorgeloos Service: Uw Zorg uit handen Overzicht verschillende diensten Hoe werkt Zorgeloos Service

Nadere informatie

Seniorendiensten. voor uw gemak en comfort

Seniorendiensten. voor uw gemak en comfort Seniorendiensten voor uw gemak en comfort Faros is er voor iedereen die op zoek is naar diensten op het gebied van comfort, gemak en zo lang mogelijk zelfstandig wonen. In deze brochure vindt u een overzicht

Nadere informatie

Langer zelfstandig blijven met Pantein Extra

Langer zelfstandig blijven met Pantein Extra Langer zelfstandig blijven met Pantein Extra Gezond leven en ouder worden Langer zelfstandig blijven met Pantein Extra Overzicht van de diensten en services van Pantein Extra 1. Gemak in en om de woning

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Naam bedrijf. Homeworks. Woonzorggroep Samen. Miep. Zorgbedrijf. Buurtdiensten. Lekker Leven. Altijd Zorg Aanwezig (AZA)

INHOUDSOPGAVE. Naam bedrijf. Homeworks. Woonzorggroep Samen. Miep. Zorgbedrijf. Buurtdiensten. Lekker Leven. Altijd Zorg Aanwezig (AZA) De in deze informatiefolder vermelde prijzen zijn door de aanbieders opgegeven. De gemeente is niet aansprakelijk voor eventuele afwijkingen van deze tarieven. Met de navolgende mogelijkheden heeft de

Nadere informatie

Hulp Thuis Vertrouwd Dichtbij

Hulp Thuis Vertrouwd Dichtbij Hulp bij de dagelijkse dingen Hulp Thuis Vertrouwd Ik kan nog best veel zelf, maar niet alles. Dus ik kan wel wat hulp gebruiken. Precies de hulp die u nodig heeft U wilt natuurlijk zo lang mogelijk zelfstandig

Nadere informatie

Maak het thuis gemakkelijker met de diensten van ZINN Service.

Maak het thuis gemakkelijker met de diensten van ZINN Service. Maak het thuis gemakkelijker met de diensten van ZINN Service. Wilt u het uzelf thuis gemakkelijker maken? Dan is het goed om te weten dat ZINN Service een uitgebreid aantal diensten biedt. De diensten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gezelschapsbank maart 2015. Beste mensen,

Nieuwsbrief. Gezelschapsbank maart 2015. Beste mensen, Nieuwsbrief Gezelschapsbank maart 2015 Beste mensen, De dagen beginnen alweer langer te worden en we gaan op naar de zomer. Heerlijk om naar buiten te gaan en leuke dingen te ondernemen. De Gezelschapsbank

Nadere informatie

Het Groene Boekje. aanbieders voor hulp bij het huishouden in en om de gemeente Schagen. Een uitgave van de gemeente Schagen Dit exemplaar bewaren!!!

Het Groene Boekje. aanbieders voor hulp bij het huishouden in en om de gemeente Schagen. Een uitgave van de gemeente Schagen Dit exemplaar bewaren!!! Het Groene Boekje aanbieders voor hulp bij het huishouden in en om de gemeente Schagen Een uitgave van de gemeente Schagen Dit exemplaar bewaren!!! Uitgave mei 2015 1 Inleiding Het Groene Boekje Dit is

Nadere informatie

Vervoersmogelijkheden voor. gehandicapten zieken en ouderen

Vervoersmogelijkheden voor. gehandicapten zieken en ouderen Vervoersmogelijkheden voor gehandicapten zieken en ouderen Deze brochure geeft informatie over vervoersmogelijkheden voor gehandicapten, zieken en ouderen in Krimpen aan den IJssel Inhoud Wmo-vervoer Belbus

Nadere informatie

Extramurale zorg-en dienstverlening aan huis. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland

Extramurale zorg-en dienstverlening aan huis. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Extramurale zorg-en dienstverlening aan huis Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Sint Annaland, augustus 2007 Extramurale zorg in Vroonhof en in de wijk. Alle gemakken van het zorgcentrum met het plezier

Nadere informatie

Thuiszorg. Thuiszorg. Een uitgebreid dienstenpakket voor als u nog thuis woont.

Thuiszorg. Thuiszorg. Een uitgebreid dienstenpakket voor als u nog thuis woont. Thuiszorg Thuiszorg Een uitgebreid dienstenpakket voor als u nog thuis woont. 3 Inhoudsopgave Inleiding Inleiding 3 Thuiszorg 4 Hulp bij het huishouden 6 Kosten Thuiszorg en Hulp bij het huishouden 8 Servicepakket

Nadere informatie

ZorgRbij. Regel zelf uw professionele zorg via ZorgRbij. www.zorgrbij.nl

ZorgRbij. Regel zelf uw professionele zorg via ZorgRbij. www.zorgrbij.nl ZorgRbij Regel zelf uw professionele zorg via ZorgRbij Regel zelf uw professionele zorg via ZorgRbij Hebt u thuis zorg nodig, bijvoorbeeld bij het aankleden, wassen of eten? Dan kunt u dit zelf regelen

Nadere informatie

Dagbehandeling De Horst

Dagbehandeling De Horst Dagbehandeling De Horst U wilt graag zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen, maar zonder extra ondersteuning lukt dat niet meer. U wordt ouder en krijgt geheugenproblemen. Het is niet meer zo gemakkelijk

Nadere informatie

Maaltijdvoorzieningen voor ouderen en gehandicapten in Baarlo. Veel keuze en (desgewenst) thuis bezorgd

Maaltijdvoorzieningen voor ouderen en gehandicapten in Baarlo. Veel keuze en (desgewenst) thuis bezorgd Maaltijdvoorzieningen voor ouderen en gehandicapten in Baarlo Veel keuze en (desgewenst) thuis bezorgd 1 2 Inleiding De overgrote meerderheid van de ouderen, waaronder een groeiende groep kwetsbare ouderen

Nadere informatie

Maaltijdservice. Contact: Stichting Woon- en Dienstencentrum Rosengaerde (SWDR) Pastoriestraat 1 7721 CT DALFSEN

Maaltijdservice. Contact: Stichting Woon- en Dienstencentrum Rosengaerde (SWDR) Pastoriestraat 1 7721 CT DALFSEN Maaltijdservice Contact: Stichting Woon- en Dienstencentrum Rosengaerde (SWDR) Pastoriestraat 1 7721 CT DALFSEN Telefoon algemeen (0529) 431541 Telefoon keuken (0529) 432514 Fax (0529) 432937 e-mail Internet

Nadere informatie

Onderhoud, reparaties en serviceabonnement

Onderhoud, reparaties en serviceabonnement uitgave juli 2015 Onderhoud, reparaties en serviceabonnement Wat moet ik zelf doen? En wat regelt De Zes Kernen? In een veilig en betrouwbaar huis kunt u prettig wonen. De Zes Kernen vindt het daarom belangrijk

Nadere informatie

Onderhoud & reparaties

Onderhoud & reparaties Onderhoud & reparaties Samen verantwoordelijk voor prettig wonen Leystromen vindt het belangrijk dat u prettig woont. Dat betekent dat wij uw woning goed onderhouden. Zaken die kapot gaan, repareren wij

Nadere informatie

schoonmaakhulp klussendienst hulp bij borstvoeding extra kraamzorg en meer! www.puntextra.nl info@puntextra.nl

schoonmaakhulp klussendienst hulp bij borstvoeding extra kraamzorg en meer! www.puntextra.nl info@puntextra.nl in één keer fris geknipt gemakkelijk met een kapper aan huis schoonmaakhulp klussendienst tuinonderhoud glazenwasser was- en strijkservice verhuisservice kinderoppas honden uitlaatservice kapper aan huis

Nadere informatie

Thuisdiensten. Assist at Home ( Poetsdienst aan huis) Assist 1 at Home (poetsdienst) Uw maaltijd aan huis 2. De Dinnerclub 3

Thuisdiensten. Assist at Home ( Poetsdienst aan huis) Assist 1 at Home (poetsdienst) Uw maaltijd aan huis 2. De Dinnerclub 3 Thuisdiensten Assist 1 at Home (poetsdienst) Uw maaltijd aan huis 2 De Dinnerclub 3 Assist at Home ( Poetsdienst aan huis) Interesse? Als klant/gebruiker: Het OCMW Waasmunster biedt zelf geen poetsdienst

Nadere informatie

Hulp bij het huishouden Wat doet de gemeente voor u?

Hulp bij het huishouden Wat doet de gemeente voor u? Hulp bij het huishouden Wat doet de gemeente voor u? hoorn.nl Hulp bij het huishouden Wat doet de gemeente voor u? Bent u door lichamelijke of psychische beperkingen niet meer in staat uw huishouden te

Nadere informatie

Woongoed Middelburg en Vereniging van Eigenaren

Woongoed Middelburg en Vereniging van Eigenaren Woongoed Middelburg en Vereniging van Eigenaren Woongoed Middelburg en Vereniging van Eigenaren Inleiding Bij aankoop van een appartement komen bijzonderheden aan de orde die bij de aankoop van een eengezinswoning

Nadere informatie

Brochure. Vervoer. voor gehandicapten, zieken en ouderen

Brochure. Vervoer. voor gehandicapten, zieken en ouderen Brochure Vervoer voor gehandicapten, zieken en ouderen Deze brochure geeft informatie over vervoersmogelijkheden voor gehandicapten, zieken en ouderen in Krimpen aan den IJssel. Inhoud Wmo-vervoer Belbus

Nadere informatie

Eigen bijdrage 2016. Ondersteuning vanuit de Wmo Hulpmiddelen en voorzieningen Persoonsgebonden budget Wmo

Eigen bijdrage 2016. Ondersteuning vanuit de Wmo Hulpmiddelen en voorzieningen Persoonsgebonden budget Wmo Eigen bijdrage Ondersteuning vanuit de Wmo Hulpmiddelen en voorzieningen Persoonsgebonden budget Wmo Deze folder gaat over de eigen bijdrage voor ondersteuning vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning

Nadere informatie

WonenPlus & MEE & de Wering Steunpunt Hoorn

WonenPlus & MEE & de Wering Steunpunt Hoorn WonenPlus & MEE & de Wering Steunpunt Hoorn Klus of vraag? Onze vrijwilligers staan voor u klaar! 088-00 75 140 www.meewering.nl Een vrijwilliger die naast u staat Zoekt u iemand Om mee te praten? Om samen

Nadere informatie

De Vraagwijzer Maaltijdservice Weert

De Vraagwijzer Maaltijdservice Weert De Vraagwijzer Maaltijdservice Weert Informatie Gezond eten kan ook lekker zijn Gezond eten levert een belangrijke bijdrage aan een gezond leven. Kies bewust voor een gezonde voeding, maar geniet ook van

Nadere informatie

Hulp bij het huishouden

Hulp bij het huishouden Hulp bij het huishouden GroenekruisDomicura: voor alle zorg bij u thuis Als het om uw gezondheid gaat, of om die van uw kind of iemand anders die u dierbaar is, dan neemt u geen enkel risico. Dan is alleen

Nadere informatie

Dienstverlening aan huis

Dienstverlening aan huis Dienstverlening aan huis Wat houdt de Regeling dienstverlening aan huis in? Met de Regeling dienstverlening aan huis kunt u sinds 1 januari 2007 voor maximaal drie dagen per week in dienst genomen worden

Nadere informatie

Mobiel blijven. óók met een beperking

Mobiel blijven. óók met een beperking Servicepunt Zorg Mobiel blijven óók met een beperking Door ouderdom, ziekte of een handicap kan het soms moeilijk zijn om u te verplaatsen. U kunt bijvoorbeeld niet meer lopend naar de winkels of reizen

Nadere informatie

Woonruimte huren bij Berghorst

Woonruimte huren bij Berghorst Zelfstandig wonen met alle gemakken Voorzieningen en mogelijkheden Abonnementen voor huurders Welzijnsactiviteiten Vanaf 1 januari 2015 biedt Atlant appartementen voor particuliere verhuur aan op Woonzorgcentrum

Nadere informatie

De Linde. Wijkhuis De Linde Hoofdstraat AB Westburg

De Linde. Wijkhuis De Linde Hoofdstraat AB Westburg Wijkhuis De Linde Hoofdstraat 1 1234 AB Westburg 034 567 89 01 info@leefmetelkaarvoorelkaar.nl www.leefmetelkaarvoorelkaar.nl De Linde Hulp, zorg of ondersteuning nodig? Lééf verbindt mensen in de wijk.

Nadere informatie

Wonen en zorg. Leystromen biedt mogelijkheden

Wonen en zorg. Leystromen biedt mogelijkheden Wonen en zorg Leystromen biedt mogelijkheden U wilt zelfstandig blijven wonen, maar u heeft ook behoefte aan wat extra zorg? Dan zijn onze zorgwoningen misschien een uitkomst. Maar u kunt er natuurlijk

Nadere informatie

Langer zelfstandig blijven met Pantein Extra

Langer zelfstandig blijven met Pantein Extra Langer zelfstandig blijven met Pantein Extra Prettig thuis wonen In deze folder vindt u een uitgebreid overzicht van de diensten en producten van Pantein Extra. De diensten van Pantein Extra zijn exclusief

Nadere informatie

Heeft u al een. WijkService. pas. Zorgcentrum. De Meerwende

Heeft u al een. WijkService. pas. Zorgcentrum. De Meerwende Heeft u al een WijkService pas? WijkService pas Zorgcentrum De Meerwende Persoonlijk & professioneel Wilt u ook een WijkService pas? ga naar www.zorgcentra-meerlanden.nl/wijkservicepas of bel ons op 085-273

Nadere informatie

Maaltijdvoorzieningen voor ouderen en gehandicapten in Maasbree. Veel keuze en (desgewenst) thuis bezorgd

Maaltijdvoorzieningen voor ouderen en gehandicapten in Maasbree. Veel keuze en (desgewenst) thuis bezorgd Maaltijdvoorzieningen voor ouderen en gehandicapten in Maasbree Veel keuze en (desgewenst) thuis bezorgd 1 2 Inleiding De overgrote meerderheid van de ouderen, waaronder een groeiende groep kwetsbare ouderen

Nadere informatie

Langer zelfstandig blijven met Pantein Extra

Langer zelfstandig blijven met Pantein Extra Langer zelfstandig blijven met Pantein Extra Hulp en ondersteuning aan huis In deze folder vindt u een uitgebreid overzicht van de diensten en producten van Pantein Extra. De diensten van Pantein Extra

Nadere informatie

OV taxi. Makkelijk VERVOER van deur tot deur

OV taxi. Makkelijk VERVOER van deur tot deur OV taxi Makkelijk VERVOER van deur tot deur GELDIG vanaf 1 maart 2014 VOOr wie is de OV-Taxi? Iedereen kan gebruikmaken van deze vorm van openbaar vervoer. De OV-taxi is met name geschikt als u moeilijk

Nadere informatie

WMO. Mobiel blijven, óók met een beperking UNIT WMO

WMO. Mobiel blijven, óók met een beperking UNIT WMO WMO Mobiel blijven, óók met een beperking UNIT WMO 3 WMO Mobiel blijven, óók met een beperking Door ouderdom, ziekte of een handicap kan het soms moeilijk zijn om u te verplaatsen. U kunt bijvoorbeeld

Nadere informatie

voor thuis wonende senioren Service Senioren Activiteitenpas Senioren Servicepakket Aanvullende diensten Stichting Verenigde Zorgcentra Schijndel

voor thuis wonende senioren Service Senioren Activiteitenpas Senioren Servicepakket Aanvullende diensten Stichting Verenigde Zorgcentra Schijndel Stichting Verenigde Zorgcentra Schijndel Zorgcentrum Mgr. Bekkershuis Verpleeghuis St. Barbara Service voor thuis wonende senioren Senioren Activiteitenpas Senioren Servicepakket Aanvullende diensten De

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE Inleiding pag. 2 Activiteiten 3 Alarmering, alarmopvolging en domotica 3 Dagvoorziening 6 Gangen 6 Kapel 7 Kapsalon 7 Ontmoetingsruimte

INHOUDSOPGAVE Inleiding pag. 2 Activiteiten 3 Alarmering, alarmopvolging en domotica 3 Dagvoorziening 6 Gangen 6 Kapel 7 Kapsalon 7 Ontmoetingsruimte INHOUDSOPGAVE Inleiding pag. 2 Activiteiten 3 Alarmering, alarmopvolging en domotica 3 Dagvoorziening 6 Gangen 6 Kapel 7 Kapsalon 7 Ontmoetingsruimte De Reuselhof 7 Postboxen 8 Informatieblad Op Dreef

Nadere informatie

ZorgRbij. Aan de slag als zelfstandig zorgverlener via ZorgRbij. www.zorgrbij.nl

ZorgRbij. Aan de slag als zelfstandig zorgverlener via ZorgRbij. www.zorgrbij.nl ZorgRbij Aan de slag als zelfstandig zorgverlener via ZorgRbij Maak kennis met ZorgRbij Komt u als zorgverlener graag bij mensen thuis en wilt u regelmatig een aantal uren per week werken? Maak dan kennis

Nadere informatie

De plus van Surplus.

De plus van Surplus. De plus van Surplus. Surplus Welzijn Etten-Leur Geld & Recht: Sociaal Raadsliedenwerk Formulierenteam Budgetcoaching Schuldhulpverlening Ontmoeting en ondersteuning Een prettige samenleving waarin we zorgen

Nadere informatie

Informatiefolder. Financiën

Informatiefolder. Financiën Informatiefolder Financiën Vergoeding kosten Binnen Stichting Sint Annaklooster kunt u te maken krijgen met verschillende kosten. Sommige worden vergoed via de AWBZ, andere niet. Onderstaand vindt u een

Nadere informatie

WonenPlus & Wering Steunpunt Hoorn

WonenPlus & Wering Steunpunt Hoorn Ook vrijwilliger worden? Voor onze diensten en activiteiten zijn wij regelmatig op zoek naar vrijwilligers. U kunt voor meer informatie contact opnemen met de coördinator van WonenPlus of met Wering Steunpunt.

Nadere informatie

Service- en Glasfonds. Geef lastig onderhoud uit handen

Service- en Glasfonds. Geef lastig onderhoud uit handen Service- en Glasfonds Geef lastig onderhoud uit handen Woningstichting Brummen Service- en Glasfonds Breng het lastige onderhoud onder in het Servicefonds Een groot voordeel van het huren van een woning

Nadere informatie

Tarievenkrant 2015. Stichting Kinderopvang Barendrecht. Samen op ontdekkingsreis. Inhoud. Betaalbare kwaliteit

Tarievenkrant 2015. Stichting Kinderopvang Barendrecht. Samen op ontdekkingsreis. Inhoud. Betaalbare kwaliteit Tarievenkrant 2015 Stichting Kinderopvang Barendrecht Inhoud Hele dagopvang: overzicht van alle pakketten en tarieven VSO/NSO/BSO: Overzicht van alle pakketten en tarieven Onze sluitingsdagen, facturering

Nadere informatie

Dienstverlening aan huis (bron www.rijksoverheid.nl)

Dienstverlening aan huis (bron www.rijksoverheid.nl) Dienstverlening aan huis (bron www.rijksoverheid.nl) Particulieren kunnen door de Regeling dienstverlening aan huis gemakkelijk iemand inhuren voor klussen in en om het huis. Zij hoeven voor deze huishoudelijke

Nadere informatie

ThuisZorg en plusdiensten 1

ThuisZorg en plusdiensten 1 ThuisZorg en plusdiensten 1 2 ThuisZorg Zorgfederatie Oldenzaal: ThuisZorg die goed en vertrouwd voelt! Wanneer u nog zelfstandig woont, kan het toch zijn dat u hulp van anderen nodig heeft. Maar ook als

Nadere informatie

Hoe vraagt u een vervoerspas aan? Belangrijke telefoonnummers en adresgegevens Drechthopper Bestellijn

Hoe vraagt u een vervoerspas aan? Belangrijke telefoonnummers en adresgegevens Drechthopper Bestellijn www.drechthopper.nl De Drechthopper De Drechthopper is collectief vervoer voor mensen met een beperking (Wmo-indicatie) en ouderen vanaf 75 jaar. De Drechthopper brengt u van deur tot deur of van deur

Nadere informatie

Het Persoonsgebonden voor volwassenen

Het Persoonsgebonden voor volwassenen Het Persoonsgebonden budget voor volwassenen Lwdvoorelkaar over werk, jeugd en zorg in de gemeente Leeuwarden inhoud Het Persoonsgebonden budget Het Persoonsgebonden budget Over het Pgb Een Pgb aanvragen

Nadere informatie

6% btw! Keukenmontageservice

6% btw! Keukenmontageservice 6% btw! Keukenmontageservice IKEA biedt je service op maat bij aanschaf van een nieuwe keuken. Van het inmeten tot monteren van je keuken. Vraag onze medewerkers op de keukenafdeling om meer informatie.

Nadere informatie

WonenPlus Hoorn. WonenPlus is er voor ouderen, chronisch zieken en mensen met een beperking. Tel

WonenPlus Hoorn. WonenPlus is er voor ouderen, chronisch zieken en mensen met een beperking. Tel 09.2016 Coördinator WonenPlus stedelijk: Piet Koelemeijer Servicepunt WonenPlus Hoorn Koopvaarder 1 1625 BZ Hoorn U kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 9.30-12.30 uur Tel. 088-0075 170 E-mail:

Nadere informatie

Serviceabonnement huurdersonderhoud. handig en een zorg minder

Serviceabonnement huurdersonderhoud. handig en een zorg minder Serviceabonnement huurdersonderhoud handig en een zorg minder Trifolium Woondiensten Boskoop heeft een extra service voor haar bewoners: een serviceabonnement voor het huurdersonderhoud. Neemt u zo n abonnement,

Nadere informatie

Extramurale Zorg. Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied

Extramurale Zorg. Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied Extramurale Zorg Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied Extramurale zorg Zorgcentrum Mennistenerf Meer dan wat ook is van belang dat elke cliënt zich welkom, thuis en goed verzorgd voelt. Daarom zet

Nadere informatie

OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Far-West April-mei-juni 2015

OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Far-West April-mei-juni 2015 OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Far-West April-mei-juni 2015 Openingsuren De ontmoetingsruimte is elke weekdag open van 13.00u tot 17.00u. Gesloten op zaterdag, zondag en feestdagen Gezondheidsconsult

Nadere informatie

KRUUMTENHOES WESTERBORK

KRUUMTENHOES WESTERBORK WOON- SERVICEKOSTEN HUURWONINGEN KRUUMTENHOES WESTERBORK Juli 2018 - Juli 2019 juli 2018 juli 2019 Pagina 1 juli 2018 juli 2019 Pagina 2 VOORWOORD U overweegt om een woning te gaan huren in het Kruumtenhoes.

Nadere informatie

SERVICE THUIS PAKKET ARIËNSZORGPALET

SERVICE THUIS PAKKET ARIËNSZORGPALET SERVICE THUIS PAKKET ARIËNSZORGPALET 1 INHOUDSOPGAVE Service thuis: een compleet servicepakket 3 Welke diensten maken deel uit van het pakket? 4 Hoe werkt het Service Thuis pakket 7 Wie verrichten de

Nadere informatie

Inhoud. SWOZ Van harte welkom 2. Informatie, SWOZ Loket 3. advies en Ouderenadviseur 4. ondersteuning Seniorenwijzer 5. Maaltijden Samen ontbijten 6

Inhoud. SWOZ Van harte welkom 2. Informatie, SWOZ Loket 3. advies en Ouderenadviseur 4. ondersteuning Seniorenwijzer 5. Maaltijden Samen ontbijten 6 Inhoud SWOZ Van harte welkom 2 Informatie, SWOZ Loket 3 advies en Ouderenadviseur 4 ondersteuning Seniorenwijzer 5 Maaltijden Samen ontbijten 6 Seniorenrestaurants 6 Maaltijden aan huis 7 Alarmering Personenalarmering

Nadere informatie

Dagbesteding Psychogeriatrie

Dagbesteding Psychogeriatrie Dagbesteding Psychogeriatrie Contact: Stichting Rosengaerde Pastoriestraat 1 7721 CT DALFSEN Telefoon algemeen (0529) 431541 Telefoon keuken (0529) 432514 Fax (0529) 432937 e-mail Internet Info@rosengaerde.nl

Nadere informatie

Voor deze aantrekkelijke service werkt Weller samen met zorgaanbieder MeanderGroep.

Voor deze aantrekkelijke service werkt Weller samen met zorgaanbieder MeanderGroep. Wel zo gemakkelijk! Wonen bij Weller wordt nu nog gemakkelijker. Wij vinden het belangrijk dat u prettig woont en zich thuis voelt in uw huis, straat en buurt. Onze zorg daarvoor zal nooit veranderen.

Nadere informatie

Panter Clus. Voor al uw klus en schilderwerk in en om huis. Als uw klus aandacht verdient. Klusabonnement

Panter Clus. Voor al uw klus en schilderwerk in en om huis. Als uw klus aandacht verdient. Klusabonnement Voor al uw klus en schilderwerk in en om huis Als uw klus aandacht verdient Klusabonnement Panter Clus telefoon: 06-52323466 IBAN:NL47INGB0004453511 Klusabonnement: voor wie kan dit zijn? Ouderen: Mensen

Nadere informatie

Maak uw leven makkelijker en aangenamer met Pantein Extra

Maak uw leven makkelijker en aangenamer met Pantein Extra Maak uw leven makkelijker en aangenamer met Pantein Extra Verzorgd en vertrouwd thuis Een prettig en zo gezond mogelijk leven, waarin u zich goed kunt redden en zelf zoveel mogelijk beslissingen neemt,

Nadere informatie

Surplus Welzijn Drimmelen

Surplus Welzijn Drimmelen Gemeente Drimmelen Surplus Welzijn Drimmelen Geld & Recht: Sociaal Raadsliedenwerk Budgetcoaching Schuldhulpverlening Cursus Uitkomen met je Inkomen Notities Ontmoeting en ondersteuning Een prettige samenleving

Nadere informatie

WonenPlus & Wering Steunpunt Drechterland

WonenPlus & Wering Steunpunt Drechterland WonenPlus & Wering Steunpunt Drechterland Klus of vraag? Onze vrijwilligers staan voor u klaar! 088-00 75 140 www.meewering.nl Een vrijwilliger die naast u staat Zoekt u iemand Vrijwilligerswerk Om mee

Nadere informatie

Algemene voorwaarden FWT Opleidingen & Trainingen. Artikel 1. Definities

Algemene voorwaarden FWT Opleidingen & Trainingen. Artikel 1. Definities Algemene voorwaarden FWT Opleidingen & Trainingen Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een cursus is gesloten.

Nadere informatie

\ De Burgerij Ransdaal september 2018

\ De Burgerij Ransdaal september 2018 \ De Burgerij Ransdaal september 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een

Nadere informatie

Wilt u zo lang mogelijk actief, gezond en veilig thuis kunnen blijven wonen onder eigen regie en in de buurt?

Wilt u zo lang mogelijk actief, gezond en veilig thuis kunnen blijven wonen onder eigen regie en in de buurt? al m 230 eer dan ging leden en u Wilt u zo lang mogelijk actief, en thuis kunnen blijven wonen onder eigen regie en in de buurt? voor! Kom dan deel uitmaken van StadsdorpZuid voor en door bewoners van

Nadere informatie

De Zorgmakelaar aan huis. Zonder zorgen thuis blijven wonen

De Zorgmakelaar aan huis. Zonder zorgen thuis blijven wonen De Zorgmakelaar aan huis Zonder zorgen thuis blijven wonen Mijn vrouw en ik kunnen onszelf nog goed uit de slag trekken. Wel organiseert Debbie al wat praktische hulp bij ons thuis waardoor we nu opnieuw

Nadere informatie

Aangenaam... De Friese Wouden. www.friesewouden.nl

Aangenaam... De Friese Wouden. www.friesewouden.nl Aangenaam... De Friese Wouden www.friesewouden.nl Wij zijn er voor u De Friese Wouden levert diensten op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Als klant houdt u hierbij de regie in eigen handen, het gaat

Nadere informatie

Rapportage Huisbezoek Allochtone Ouderen 60+ 2010-2012

Rapportage Huisbezoek Allochtone Ouderen 60+ 2010-2012 Rapportage Huisbezoek Allochtone Ouderen 60+ 2010-2012 Almelo, juli 2012 Rapportage Huisbezoek Allochtone Ouderen 60+ 2010-2012 In 2006 is Scoop gestart met het bezoeken van 75-plussers in de gemeente

Nadere informatie

Maaltijden. Broodmaaltijd. Meer weten?

Maaltijden. Broodmaaltijd. Meer weten? Maaltijden Maaltijden Wilt u genieten van een heerlijke verantwoorde maaltijd? Dat kan! In deze folder leest u meer informatie over het gebruiken en/of afnemen van maaltijden bij Driezorg. Broodmaaltijd

Nadere informatie

De klusmannen Alex en Arie

De klusmannen Alex en Arie De klusmannen Alex en Arie De Klussendienst. Uw helpende hand! Mensen willen graag zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Dat gaat best, vooral als familie of buren af en toe bijspringen. Mantelzorg

Nadere informatie

Op werkdagen geopend van 09.00 tot 12.00 uur. voor ouderen, chronisch zieken, mensen met een beperking en mantelzorgers

Op werkdagen geopend van 09.00 tot 12.00 uur. voor ouderen, chronisch zieken, mensen met een beperking en mantelzorgers Trolliuslaan 7 5582 GM Waalre Tel: (040) 222 11 94 Email: liac.waalre@inter.nl.net KLUSSENDIENST DIENST BEGELEID VERVOER BOODSCHAPPENDIENST THUISADMINISTRATIE WOONVERBETERADVIEZEN SENIORENVOORLICHTING

Nadere informatie

Wat is bijzondere bijstand? informatiefolder

Wat is bijzondere bijstand? informatiefolder Wat is bijzondere bijstand? informatiefolder Wat is bijzondere bijstand? Bijzondere bijstand is een uitkering die bedoeld is om extra of hoge kosten mee te kunnen betalen. U kunt recht hebben op bijzondere

Nadere informatie

6% btw! Keukenmontageservice

6% btw! Keukenmontageservice 6% btw! Keukenmontageservice IKEA biedt je service op maat bij aanschaf van een nieuwe keuken. Van het inmeten tot monteren van je keuken. Vraag een medewerker om meer informatie of kijk op IKEA.nl/services

Nadere informatie

Visie op de toekomst

Visie op de toekomst Visie op de toekomst Wekelijks contact met uw klant Aanvulling op uw zorgplicht Hoogwaardige informatieve en commerciële respons Uw klant altijd op de hoogte Professionele toevoeging aan uw advies Doorlopend

Nadere informatie

woonzorgcentrum 2OSENGAERDE Maaltijdservice

woonzorgcentrum 2OSENGAERDE Maaltijdservice woonzorgcentrum M a a l t i j d s e r v i c e [2] Maaltijdservice Maaltijdservice Stichting Woon- en Dienstencentrum Rosengaerde (SWDR) is een dochterstichting van woonzorgcentrum Rosengaerde. De stichting

Nadere informatie

WonenPlus & MEE & de Wering Steunpunt Medemblik

WonenPlus & MEE & de Wering Steunpunt Medemblik WonenPlus & MEE & de Wering Steunpunt Medemblik Klus of vraag? Onze vrijwilligers staan voor u klaar! www.meewering.nl Een vrijwilliger die naast u staat Zoekt u iemand Om mee te praten? Om samen wat leuks

Nadere informatie

Extramurale Zorg. Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied

Extramurale Zorg. Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied Extramurale Zorg Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied Extramurale zorg Zorgcentrum Mennistenerf Meer dan wat ook is van belang dat elke bewoner zich thuis, welkom en goed verzorgd voelt. Daarom zet

Nadere informatie

Veranderingsprocessen en vernieuwing in het sociale domein. Marike Hafkamp, MSc Apeldoorn, 30 oktober 2014

Veranderingsprocessen en vernieuwing in het sociale domein. Marike Hafkamp, MSc Apeldoorn, 30 oktober 2014 Veranderingsprocessen en vernieuwing in het sociale domein Marike Hafkamp, MSc Apeldoorn, 30 oktober 2014 1 De landelijke ontwikkelingen Regeerakkoord: Decentralisaties naar gemeenten: 1. AWBZ begeleiding,inkomensondersteuning,

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Ransdaal April 2018

\ Wijksteunpunt Ransdaal April 2018 Vragen over het wijksteunpunt? Neem dan contact op via: E-mail: mo@voerendaal.nl / tel. 045 575 33 99 Interesse in vrijwilliger worden bij de wijksteunpunten? Neem dan contact op met Josien Tillmanns via:

Nadere informatie

Voor het beste van elk moment

Voor het beste van elk moment Woning huren U wilt het liefst zo lang mogelijk zelfstandig in uw eigen huis blijven wonen. Maar soms lukt dat niet meer of voelt u zich niet meer prettig of veilig in uw woning. In dat geval kan Marga

Nadere informatie

Participatiewet. Aanvraag en spelregels van een bijstandsuitkering

Participatiewet. Aanvraag en spelregels van een bijstandsuitkering Participatiewet Aanvraag en spelregels van een bijstandsuitkering Inhoudsopgave U hebt een DigiD nodig 3 U volgt de volgende stappen 4 Bijstand voor jongeren 5 Vaste contactpersoon 5 Deze spelregels zijn

Nadere informatie

Freelancers en zzp ers kiezen voor vrijheid.

Freelancers en zzp ers kiezen voor vrijheid. Freelancers en zzp ers kiezen voor vrijheid. Onderneem met Tentoo. tentoo.nl Zelfstandig zijn betekent niet dat u er alleen voor staat. Daarom is er Tentoo. De diensten van Tentoo Payrolling Zzp-support

Nadere informatie

Plusdiensten. Hetzelfde gemak, uit en thuis

Plusdiensten. Hetzelfde gemak, uit en thuis Plusdiensten Hetzelfde gemak, uit en thuis Tijdelijk pdf. format Versie 15 april 2014 Welkom bij Surplus Surplus staat voor meerwaarde, voor extra. Die meerwaarde zit in ons complete diensten aanbod op

Nadere informatie

Huren bij De Zorgcirkel. veilig & vertrouwd wonen voor ouderen

Huren bij De Zorgcirkel. veilig & vertrouwd wonen voor ouderen Huren bij De Zorgcirkel veilig & vertrouwd wonen voor ouderen Inhoudsopgave Welkom bij De Zorgcirkel Wonen bij De Zorgcirkel Zorgcirkel services 4 De Zorgcirkel vestigingen 6 Meer informatie 7 5 6 Welkom

Nadere informatie

Plusdiensten: vragen en antwoorden. Algemeen

Plusdiensten: vragen en antwoorden. Algemeen Snel naar vragen en antwoorden over: Beheer bewonersgelden (pagina 2) Waskosten (pagina 3) Vakantiebegeleiding (pagina 5) Uitvaartbegeleiding (Swetterhage) (pagina 6) Naaiwerkzaamheden (Swetterhage) (pagina

Nadere informatie

Complexgebonden Thuiszorg - Alewijnsflat - Emmastaete - Sophiastaete - De Blije Borgh Titel

Complexgebonden Thuiszorg - Alewijnsflat - Emmastaete - Sophiastaete - De Blije Borgh Titel Complexgebonden Thuiszorg - Alewijnsflat - Emmastaete - Sophiastaete - De Blije Borgh Titel ondertitel Naarmate u ouder wordt en meer zorg nodig heeft, wilt u toch zo lang mogelijk zelfstandig én in uw

Nadere informatie

Service & Onderhoud abonnement CV ketel

Service & Onderhoud abonnement CV ketel Service & Onderhoud abonnement CV ketel Met een service & onderhoud abonnement van van der Bij bent u verzekerd van een optimaal comfort in uw woning. Onderhoud aan uw CVketel zorgt voor een perfect werkende

Nadere informatie

WonenPlus & Wering Steunpunt Hoorn

WonenPlus & Wering Steunpunt Hoorn WonenPlus & Wering Steunpunt Hoorn Klus of vraag? Onze vrijwilligers staan voor u klaar! 088-00 75 140 www.meewering.nl Een vrijwilliger die naast u staat Zoekt u iemand Om mee te praten? Om samen wat

Nadere informatie

Wanneer u woont in een woonstudio neemt u automatisch het basisarrangement af.

Wanneer u woont in een woonstudio neemt u automatisch het basisarrangement af. Wanneer u bij ons komt wonen, zorgen wij ervoor dat bepaalde voorzieningen en diensten vanzelfsprekend beschikbaar zijn. Zo kunt u erop rekenen dat zorgmedewerkers 24 uur per dag voor u zijn. Wanneer u

Nadere informatie

Extra Vertrouwd Dichtbij

Extra Vertrouwd Dichtbij Extra s voor een goed leven Extra Fijn die extra s. Ze maken mijn leven een stuk prettiger en makkelijker. Extra informatie, voordeel en gemak ZuidZorg ondersteunt u op alle mogelijke manieren. En als

Nadere informatie

Dagbegeleiding Psychogeriatrie voor ouderen met (beginnende) dementie. Nabij Vertrouwd Gastvrij

Dagbegeleiding Psychogeriatrie voor ouderen met (beginnende) dementie. Nabij Vertrouwd Gastvrij Dagbegeleiding Psychogeriatrie voor ouderen met (beginnende) dementie Ouderen met (beginnende) dementie kunnen, wanneer ze tijdig de juiste ondersteuning krijgen, veel langer thuis blijven wonen. Daarom

Nadere informatie

Prospectus Privélimiet Plus

Prospectus Privélimiet Plus Prospectus Privélimiet Plus De ABN AMRO Bank N.V. (ABN AMRO) is een financiële dienstverlener die onder andere actief is als aanbieder van kredieten. Op basis van de wetgeving voor financiële dienstverleners

Nadere informatie

Zorgloket Bergeijk. De wegwijzer op het gebied van welzijn & zorg!

Zorgloket Bergeijk. De wegwijzer op het gebied van welzijn & zorg! Zorgloket Bergeijk De wegwijzer op het gebied van welzijn & zorg! 2 Zorgloket Bergeijk De Wet maatschappelijke ondersteuning zorgt ervoor dat iedereen kan meedoen in de maatschappij en zo lang mogelijk

Nadere informatie

Heldere en transparante dienstverlening door professionele juridische dienstverleners

Heldere en transparante dienstverlening door professionele juridische dienstverleners Heldere en transparante dienstverlening door professionele juridische dienstverleners Het Keurmerk Uw zaak wordt behandeld door een kantoor dat een keurmerk draagt. In deze folder leest u in het kort wat

Nadere informatie