Voor wie: Trevler Fleet is speciaal ontwikkeld voor bedrijven met een wagenpark van meer dan 10 (grijskenteken)auto s.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voor wie: Trevler Fleet is speciaal ontwikkeld voor bedrijven met een wagenpark van meer dan 10 (grijskenteken)auto s."

Transcriptie

1 Trevler Fleet: Voor wie: Trevler Fleet is speciaal ontwikkeld voor bedrijven met een wagenpark van meer dan 10 (grijskenteken)auto s. Waarom: De Belastingdienst heeft in veel gevallen de controle op het niet-privé gebruik van de auto s bij de werkgever gelegd. De werkgever moet naast een formeel verbod privé-gebruik bestelauto, dit aantoonbaar controleren. Naast de genoemde controle moet de werkgever, bij overtreding de werknemer een sanctie op leggen. In het geval dat de belastingdienst vindt dat er onvoldoende controle is uitgevoerd of, dat onvoldoende vaststaat dat er geen privé gebruik is geweest, zal de werkgever een naheffing en een boete krijgen. Deze boete kan oplopen tot duizenden euro s per voertuig. Volgens de wet is de werknemer verplicht aan de rittenregistratie mee te werken. Om aan de eisen van de belastingdienst te voldoen heeft Trevler een speciaal pakket samengesteld, hettrevler Fleet-pakket. Met het Fleet-pakket hoeven bestuurders de Trevler alleen maar uit te lezen, waarna data centraal wordt opgeslagen, verwerkt en geanalyseerd op verdachte ritten. Dit gebeurt geheel automatisch en vindt plaats op uw eigen website binnen de Trevler website. U als beheerder / manager ziet vervolgens, in het speciale manager menu, overzichtelijk de verdachte ritten van uw bestuurders. Hoe werkt het: In iedere auto wordt een Trevler geplaatst. Na een maand (mag ook eerder) wordt de Trevler aangesloten op een computer. Dit kan iedere willekeurige computer zijn met een internetverbinding waarop de driver is geïnstalleerd. De bestuurder hoeft alleen de Trevler aan te sluiten, zijn gebruikersnaam, wachtwoord en stand van de kilometerteller in te voeren. De gegevens worden automatisch uitgelezen waarna de Trevler gewist kan worden. Uw bestuurders hoeven hun ritten niet te verwerken, analyseren etc, dit vindt allemaal centraal op uw eigen pagina plaats door de wagenparkbeheerder/manager. Het enige dat bestuurders hoeven te doen is in dit scherm hun gebruikersnaam, wachtwoord en kilometerstand in te geven en op login te klikken, na het uploaden controleert het systeem of de ritten correct zijn ontvangen en kan de Trevler gewist worden, de Trevler is weer klaar voor gebruik.

2 Alle gegevens worden naar een centrale pagina verstuurd en zijn dan beschikbaar voor de wagenpark beheerder/manager. De wagenpark beheerder/manager kan in twee stappen een controle uitvoeren op privé ritten. Gecontroleerd kan worden op: Ritten buiten werktijd. Ritten naar niet benoemde / onbekende bestemmingen. Te grote afwijkingen in de geregistreerde ritten en de ingevoerde kilometerstand. Alle verdachten ritten worden automatisch getoond. U kunt ervoor kiezen bij elke rit de begin, eindtijd en reistijd te vermelden. Door de wagenparkbeheerder/manager kan zelf het filter worden ingesteld waarmee een rit als verdacht wordt herkend. Verdachte ritten kunnen dan alsnog als zakelijk worden geaccepteerd of worden als een privé rit gemarkeerd. Functies trevler fleet-pakket. Online ritten beheren Automatisch vaststellen vertrekadres Automatisch vaststellen aankomstadres Tonen van gereden en meest optimale route (centraal) projectomschrijving / projectadres toekennen Automatisch afwijkende route bepalen Uitleesfunctie door bestuurders Analyse van verdachte ritten (tijd en km-stand) Publicaties printen Publiceren als excel-bestand Back-up van gegenereerde ritten Iedere maand SMS-reminder aan bestuurder Iedere maand aan bestuurder met cc aan manager Alle functies draaien centraal vanaf uw eigen website. De manager heeft alle registraties en overzichten centraal beschikbaar op basis van kenteken/naam. Van iedere rit is een detailscherm beschikbaar en wordt een totaal overzicht gepubliceerd. Centraal wordt van deze data een back-up bewaard.

3 Van iedere rit is een detailscherm beschikbaar met daarin ritdetail. Als blauwe lijn de meest logische route volgens de routeplanner en als zwarte lijn de werkelijk gereden route. Van iedere auto wordt per periode een Excel sheet samengesteld met daarin alle ritgegevens. Per auto worden alle kilometers doorgeteld in de volgende periode. Het Trevler-Fleet pakket is beschikbaar voor wagenparken vanaf 10 wagens, Het Fleet pakket heeft een abonnement met looptijd van minimaal 12 maanden. Het abonnement wordt stilzwijgend verlengd. Kosten: Eenmalige aanschaf Trevler module: 67,50 per stuk excl. BTW Maandtarief per auto: 4,25 excl. BTW Trevler werkt binnen Nederland. Op aanvraag kan dit voor 1,-- per wagen/maand excl. BTW worden uitgebreid met heel Europa. Naast de éénmalige aanschaf heeft u ook éénmalig te maken met verzendkosten. De verzendkosten zijn gebaseerd op aflevering naar een adres binnen Nederland. Indien de Trevler s naar individuele adressen verzonden dienen te worden, verzoeken wij u de verzendkosten per stuk te hanteren.

4 Onderstaand een tabel met de verzendkosten gespecificeerd naar het aantal bij bezorging op 1 adres: Aantal Trevler s Verzendkosten excl. BTW 1 5,85 per stuk ,55 per pakket ,40 per pakket ,60 per pakket ,-- per pakket >50 Geen verzendkosten De betaling van de Trevler modules, de verzendkosten en de abonnementskosten kunnen alleen via automatische incasso van het door u opgegeven bankrekeningnummer plaatsvinden. De kosten van de Trevler modules en de verzendkosten worden bij bestelling afgeschreven. De kosten voor het abonnement worden maandelijks bij vooruitbetaling op de 26 e van iedere maand geïncasseerd. U ontvangt maandelijks per een factuur van de afschrijving. Trevler besteld en dan? Nadat wij dit formulier getekend van u retour hebben gekregen, zullen wij de betaling voor de Trevler modules en de verzendkosten in werking zetten. Na ontvangst van uw betaling, maken wij de Trevler s gereed voor verzending. Daarnaast maken wij voor u het manageraccount en uw en uw eigen website aan. Hierin komen de unieke nummers van de Trevler modules en wij maken de beveiliging per module compleet. De manager, maakt het account compleet door het invullen van de laatste gegevens van de bestuurders en de Trevler s kunnen gebruikt gaan worden. Wij streven ernaar om dit binnen 30 dagen na ontvangst van de betaling gerealiseerd te hebben. Trevler s bestellen; Door het invullen van het onderstaande onderstaande gegevens en dit formulier te ondertekenen kunt u direct uw Trevler rittenregistratie systemen bestellen. Dit gehele formulier kunt u uitprinten en terug faxen naar (fax: ).

5 Bestelbevestiging Trevler-bedrijven Bedrijfsnaam: Adres: Huisnummer: Postcode: Woonplaats: contactpersoon: Ik wil graag Trevler module(s) (éénmalig 67,50 excl. BTW per stuk). Abonnement: Trevler Fleet-abonnementen ( 4,25 per maand excl. BTW): Met het daarbij behorende abonnement van 12 maanden (stilzwijgend verlenging). Ik wil abonnementen uitbreiden met Europa functie. Afleverkosten: 7,--, aantal afleveradressen: 1 Betaling: De betaling van de Trevler modules, de verzendkosten en de abonnementskosten kunnen alleen via automatische incasso plaatvinden op het door u opgegeven bankrekeningnummer. De kosten van de Trevler modules en de verzendkosten worden bij bestelling afgeschreven. De kosten voor het abonnement worden maandelijks bij vooruitbetaling op de 26 e van iedere maand geïncasseerd. U ontvangt maandelijks per een factuur van de afschrijving. Trevler besteld en dan? Nadat wij dit formulier getekend van u retour hebben gekregen, zullen wij de betaling voor de Trevler modules en de verzendkosten in werking zetten. Na ontvangst van uw betaling, maken wij de Trevler s gereed voor verzending. Daarnaast maken wij voor u uw account aan en ontvangt u de inloggegevens. U maakt, als gebruiker, uw gegevens compleet, waarna u uw Trevler s kunt gebruiken. Wij streven ernaar om dit uiterlijk binnen 30 dagen na ontvangst van de betaling gerealiseerd te hebben. Voorwaarden: Door ondertekening van dit formulier verklaart u tekenbevoegd te zijn inzake het aangaan van deze overeenkomst. Indien u deze bevoegdheid niet of beperkt heeft, dient dit formulier mede ondertekend te worden door een tekenbevoegd persoon.

6 Door ondertekening van dit formulier geeft u aan akkoord te zijn met onderstaande voorwaarden. Voorwaarden koop Trevler rittenregistratie module en aansluiting Trevler online rittenbeheer. Algemene voorwaarden * *De voorwaarden zijn gepubliceerd op liggen bij ter inzage en worden op verzoek in schriftelijke vorm de eerste keer gratis toegezonden. Uw abonnement gaat in op het moment dat de Trevler modules worden toegezonden en uw account wordt geactiveerd. Voor akkoord: Naam: Datum: Functie: Handtekening: Bankrekening nummer:

Handleiding Verwerking gegevens

Handleiding Verwerking gegevens Handleiding Verwerking gegevens Inhoudsopgave Mijn gegevens... 3 Ritten verwerken... 4 Ritdetails... 5 Ritten publiceren... 7 Rapportages opvragen... 8 Auto toevoegen... 10 Bezoekadressen... 12 Totalen...

Nadere informatie

Voorwaarden Koop Trevler Rittenregistratie Module en Aansluiting Trevler Rittenbeheer. Geldend per 1 augustus 2010

Voorwaarden Koop Trevler Rittenregistratie Module en Aansluiting Trevler Rittenbeheer. Geldend per 1 augustus 2010 Voorwaarden Koop Trevler Rittenregistratie Module en Aansluiting Trevler Rittenbeheer Geldend per 1 augustus 2010 Op de website van Trevler B.V. kunt u aangeven een Trevler Rittenregistratie Module te

Nadere informatie

Gebruikershandleiding ABAX RITTEN- REGISTRATIE

Gebruikershandleiding ABAX RITTEN- REGISTRATIE Gebruikershandleiding ABAX RITTEN- REGISTRATIE 2 The difference is ABAX INHOUDSOPGAVE Gefeliciteerd met uw ABAX Rittenregistratie 3 Het gebruik van de online rittenregistratie 3 Menu s 3 Rittenregistratie

Nadere informatie

Quick Start RitMeter Kilometerregistratie

Quick Start RitMeter Kilometerregistratie Quick Start RitMeter Kilometerregistratie Kilometerregistratie op je Android telefoon SIMOSO 2013 Quick Start RitMeter Kilometerregistratie Kilometerregistratie op je Android telefoon RitMeter, de eenvoudigste

Nadere informatie

Eenmalig: 50,00 Eenmalig: 50,00 Eenmalig: 50,00 Per maand: 35,00 Per maand: 55,00 Per maand: 75,00

Eenmalig: 50,00 Eenmalig: 50,00 Eenmalig: 50,00 Per maand: 35,00 Per maand: 55,00 Per maand: 75,00 Bestelformulier Fore Freedom 1/6 XXLNet wil zijn klanten het grootst mogelijke gemak en plezier laten ervaren op het gebied van informatie en communicatie in een continu veranderende wereld. ICT producten

Nadere informatie

Hét betaalbare track & tracesysteem voor uw wagenpark, materieel en vaartuigen

Hét betaalbare track & tracesysteem voor uw wagenpark, materieel en vaartuigen Hét betaalbare track & tracesysteem voor uw wagenpark, materieel en vaartuigen Betaalbaar Gebruiksvriendelijk Transparant in kosten Zonder abonnementskosten Met Europese dekking TrackJack Europe TrackJack

Nadere informatie

Voorwaarden Koop Trevler Rittenregistratie Module en Aansluiting Trevler Rittenbeheer. Geldend per 1 oktober 2013

Voorwaarden Koop Trevler Rittenregistratie Module en Aansluiting Trevler Rittenbeheer. Geldend per 1 oktober 2013 Voorwaarden Koop Trevler Rittenregistratie Module en Aansluiting Trevler Rittenbeheer Geldend per 1 oktober 2013 Op de website van Trevler B.V. kunt u aangeven een Trevler Rittenregistratie Module te willen

Nadere informatie

FlexMobile Veelgestelde vragen door klanten

FlexMobile Veelgestelde vragen door klanten FlexMobile Veelgestelde vragen door klanten Wat is FlexMobile? Met de dienst FlexMobile van gntel bel je voordelig naar het buitenland en in het buitenland met je smart Phone. Op welke besturingssystemen

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 15 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Instellingen binnen Employ UrenOnline 6 2.1 Contactpersonen 6 2.2 Projecten

Nadere informatie

1. De BCT XML Import-module Online

1. De BCT XML Import-module Online 1. De BCT XML Import-module Online Inleiding Zoals algemeen bekend, is Taxitronic de eerste BCT-fabrikant die door de Rijks Dienst Wegverkeer (RDW) gecertificeerd is met haar Boord Computer Taxi, de BCT

Nadere informatie

Stel de Trevler module niet bloot aan water of andere vloeibare substanties om gevaar voor u en schade aan het apparaat te voorkomen.

Stel de Trevler module niet bloot aan water of andere vloeibare substanties om gevaar voor u en schade aan het apparaat te voorkomen. Handleiding WAARSCHUWING Stel de Trevler module niet bloot aan water of andere vloeibare substanties om gevaar voor u en schade aan het apparaat te voorkomen. Open de behuizing van uw Trevler nooit, om

Nadere informatie

Inleiding BusinessTrack RRS

Inleiding BusinessTrack RRS Inleiding BusinessTrack RRS In de eerste plaats onze dank voor het gebruiken van BusinessTrack voor uw fiscale Ritten Registratie. Gezien er bij het gebruik van het systeem een aantal opties zijn, willen

Nadere informatie

Om de overname spoedig te laten verlopen vragen wij uw aandacht voor het volgende:

Om de overname spoedig te laten verlopen vragen wij uw aandacht voor het volgende: Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw interesse in een contractovername bij Yes Telecom. Om de overname spoedig te laten verlopen vragen wij uw aandacht voor het volgende: - Verzend de formulieren volledig

Nadere informatie

Toelichting Aanvragen NS Account Nieuwe Medewerkers.

Toelichting Aanvragen NS Account Nieuwe Medewerkers. Toelichting Aanvragen NS Account Nieuwe Medewerkers. De contactpersoon bij uw organisatie, meldt u aan in het systeem van NS door het invullen van uw persoonlijke gegevens en email-adres. Op dit email

Nadere informatie

Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers

Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers In deze handleiding leggen wij u stap voor stap uit hoe u van start gaat met my.tentoo voor opdrachtgevers. Inloggen Start via het internet de volgende website

Nadere informatie

Eenmalig: 550,00 Eenmalig: 550,00 Eenmalig: 550,00 Per maand: 95,00 Per maand: 115,00 Per maand: 145,00

Eenmalig: 550,00 Eenmalig: 550,00 Eenmalig: 550,00 Per maand: 95,00 Per maand: 115,00 Per maand: 145,00 Bestelformulier Gouwespoor - Gouda 1/5 XXLNet wil zijn klanten het grootst mogelijke gemak en plezier laten ervaren op het gebied van informatie en communicatie in een continu veranderende wereld. ICT

Nadere informatie

Eenmalig: 50,00 Eenmalig: 50,00 Eenmalig: 50,00 Per maand: 35,00 Per maand: 55,00 Per maand: 70,00

Eenmalig: 50,00 Eenmalig: 50,00 Eenmalig: 50,00 Per maand: 35,00 Per maand: 55,00 Per maand: 70,00 Bestelformulier Fore Freedom 1/5 XXLNet wil zijn klanten het grootst mogelijke gemak en plezier laten ervaren op het gebied van informatie en communicatie in een continu veranderende wereld. ICT producten

Nadere informatie

Klanthandleiding Digitale Services. Versie 1.0

Klanthandleiding Digitale Services. Versie 1.0 Klanthandleiding Digitale Services Versie 1.0 Inhoudsopgave 1 Systeemeisen/Inloggen... 3 1.1 Systeemeisen... 3 1.2 Inloggen... 3 2 Algemeen... 4 3 Dashboard... 5 3.1 Algemeen... 5 3.2 Taken... 5 3.2.1

Nadere informatie

Betrouwbaar Eenvoud. Overzichtelijk. Privacy

Betrouwbaar Eenvoud. Overzichtelijk. Privacy Betrouwbaar Eenvoud Overzichtelijk Privacy Wilt u voor uw bedrijf: Efficiëntere inzet van uw medewerkers? Besparen op het brandstofverbruik en de onderhoudskosten? 24/7 beveiligde toegang tot de posities

Nadere informatie

VVS Handleiding Webmodules Wagenparken en Autobedrijven

VVS Handleiding Webmodules Wagenparken en Autobedrijven VVS Handleiding Webmodules Wagenparken en Autobedrijven Juni 09 Handleiding webmodules Pagina 1 van 13 Inhoudsopgave 1. INLEIDING 3 2. SYSTEEM OPSTARTEN 4 3. INLOGGEN 5 4. POLISOVERZICHT 6 5. PAKKETOVERZICHT

Nadere informatie

Digitaal aanvragen Vierjarige regeling in het kader van het Kunstenplan 2017-2020

Digitaal aanvragen Vierjarige regeling in het kader van het Kunstenplan 2017-2020 Digitaal aanvragen Vierjarige regeling in het kader van het Kunstenplan 2017-2020 Inhoudsopgave Account aanmaken voor het aanvragen van Vierjarige subsidie 2017-2020... 2 Het aanvraagformulier openen...

Nadere informatie

Handleiding. Online Salarisportal. Documentenarchief

Handleiding. Online Salarisportal. Documentenarchief Handleiding Online Salarisportal Documentenarchief Inhoudsopgave - het aanmaken van uw inlog account 02 - een eerste keer inloggen 03 - de maandelijkse output inzien 04 - de aangifte loonheffingen 05 -

Nadere informatie

TrackJack Professional Handleiding

TrackJack Professional Handleiding V2013 Inhoud 1. Welkom 3 2. Inhoud van de verpakking 3 3. Inbouw 3 3.1. Zelf inbouwen 3.2. Laten inbouwen 3.3. Uitleg signaallichten 4. Account aanmaken 6 4.1. Account aanmaken 4.2. App voor uw Smartphone

Nadere informatie

Assortimentskoppeling Tuincentrum Overzicht

Assortimentskoppeling Tuincentrum Overzicht Assortimentskoppeling Tuincentrum Overzicht U dient deze overeenkomst volledig ingevuld te retourneren naar Garden Connect. Per fax op (+31) 20 4977387, per e-mail naar edwin@gardenconnect.com of per post

Nadere informatie

ADSL VDSL VDSL Bonding

ADSL VDSL VDSL Bonding Bestelformulier (x)dsl 1/5 XXLNet wil zijn klanten het grootst mogelijke gemak en plezier laten ervaren op het gebied van informatie en communicatie in een continu veranderende wereld. ICT producten en

Nadere informatie

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding 1 Overzicht Steeds vaker komen we de term web applicatie tegen bij software ontwikkeling. Een web applicatie is een programma dat online op een webserver

Nadere informatie

Handleiding online orders

Handleiding online orders Handleiding online orders Versie 2.0 11-09-2011 Inhoud 1. Inloggen... 3 1.1 Gebruikersnaam...3 1.2 Wachtwoord...3 1.3 Ik heb nog geen account...3 1.4 Inloggegevens vergeten...4 1.5 Openingstijden online...4

Nadere informatie

Lees in onderstaande uitleg voor het jaar 2008 dan ook '25%' i.p.v '22%'.

Lees in onderstaande uitleg voor het jaar 2008 dan ook '25%' i.p.v '22%'. Update per 2008 De bijtelling voor een auto van de zaak is per 2008 gestegen tot 25%. Alleen enkele zeer zuinige auto's kennen per 2008 een verlaging van de bijtelling, naar 14%. Lees in onderstaande uitleg

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Online urenregistratie Versie 1.3 Release 19-04-2013 I Inhoudsopgave Deel I 1 1 1 Met Multicraft Online is het mogelijk om op ieder gewenst moment online inzicht te hebben in de urenregistratie en facturatie

Nadere informatie

TrackJack OTM 2.0. Handleiding

TrackJack OTM 2.0. Handleiding 14112012 TrackJack OTM 2.0 (V2) 02112012 Inhoud 1. Welkom 3 2. Inhoud van de verpakking 3 3. Inbouw 3 3.1. Zelf inbouwen 3.2. Laten inbouwen 3.3. Uitleg signaallichten 4. Aan de slag! 6 4.1. Account aanmaken

Nadere informatie

De snelheden zijn op basis van beschikbaarheid.

De snelheden zijn op basis van beschikbaarheid. Bestelformulier (x)dsl 1/5 XXLNet wil zijn klanten het grootst mogelijke gemak en plezier laten ervaren op het gebied van informatie en communicatie in een continu veranderende wereld. ICT producten en

Nadere informatie

Organisator. Handleiding. Amersfoortse School Sport Kampioenschappen

Organisator. Handleiding. Amersfoortse School Sport Kampioenschappen Organisator Handleiding Amersfoortse School Sport Kampioenschappen Contactpersoon: Martijn Faber Website: www.mrwebsites.nl E-mail: info@mrwebsites.nl 1 Inleiding Voor u ligt de handleiding voor organisatoren

Nadere informatie

Opnieuw starten met de Fiscaalbox.

Opnieuw starten met de Fiscaalbox. Opnieuw starten met de Fiscaalbox. Dit document bevat 23 pagina s en is gemaakt om de Fiscaalbox compleet opnieuw te starten. Dit document bewaard geen oude gegevens, mits er een backup is gemaakt. U heeft

Nadere informatie

Wegwijs met Multiviewer 2.0

Wegwijs met Multiviewer 2.0 Wegwijs met Multiviewer 2.0 - Uitgave februari 2012 Versie 1.1e Allsetra B.V. Postbus 140 8090 AC WEZEP Kerkweg 72 8091 GB WEZEP Tel. 038-3760276 Fax. 038-3765799 Documenthistorie Versie Status Datum Wijzigingen

Nadere informatie

HANDLEIDING WEBMODULES ASSURANTIETUSSENPERSOON

HANDLEIDING WEBMODULES ASSURANTIETUSSENPERSOON HANDLEIDING WEBMODULES ASSURANTIETUSSENPERSOON Inhoudsopgave 1. Functionaliteiten: pagina 2 2. Systeem opstarten: pagina 3 3. Inloggen: pagina 4 4. Offerte/polis aanvragen: pagina 5 5. Zoeken naar offerte:

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Online urenregistratie Versie 1.2 Release 06-03-2012 I Inhoudsopgave Deel I voor werknemers 1 Deel II voor opdrachtgevers 7 voor werknemers 1 1 voor werknemers Met Multicraft Online is het mogelijk om

Nadere informatie

Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers (Holdingstructuur)

Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers (Holdingstructuur) Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers (Holdingstructuur) In deze handleiding leggen wij u stap voor stap uit hoe u van start gaat met my.tentoo voor opdrachtgevers Inloggen Start via het internet de

Nadere informatie

Landelijk Hoofdluis Protocol voor het Primair Onderwijs Quick start Schoolenik.nl voor de School Coördinator Hoofdluis

Landelijk Hoofdluis Protocol voor het Primair Onderwijs Quick start Schoolenik.nl voor de School Coördinator Hoofdluis Landelijk Hoofdluis Protocol voor het Primair Onderwijs Quick start Schoolenik.nl voor de School Coördinator Hoofdluis 1.1 Inleiding Schoolenik.nl is het sociale netwerk van jouw school. In Schoolenik.nl

Nadere informatie

U krijgt toegang tot TITC nadat u een GPS box heeft aangeschaft via TITC. TITC biedt meerdere typen GPS boxen.

U krijgt toegang tot TITC nadat u een GPS box heeft aangeschaft via TITC. TITC biedt meerdere typen GPS boxen. Inleiding Welkom bij de verkorte handleiding van Trips in the Cloud (TITC). Aan de hand van een paar schermafbeeldingen geven we een korte toelichting op de werking van de oplossing. Het doel van dit document

Nadere informatie

Voorwaarden Koop Trevler Rittenregistratie Module en Aansluiting Trevler Rittenbeheer Geldend per 1 april 2008

Voorwaarden Koop Trevler Rittenregistratie Module en Aansluiting Trevler Rittenbeheer Geldend per 1 april 2008 Voorwaarden Koop Trevler Rittenregistratie Module en Aansluiting Trevler Rittenbeheer Geldend per 1 april 2008 Op de website van kunt u aangeven een Trevler Rittenregistratie Module te willen kopen met

Nadere informatie

Klantenservice. Productinformatie: Welke producten gebruikt More Than Canvas. Bestellen: Veel gestelde vragen. Hoe doe ik een bestelling

Klantenservice. Productinformatie: Welke producten gebruikt More Than Canvas. Bestellen: Veel gestelde vragen. Hoe doe ik een bestelling Klantenservice Productinformatie: Welke producten gebruikt More Than Canvas. Bestellen: Veel gestelde vragen. Hoe doe ik een bestelling Bestellen en retourneren: Veel gestelde vragen. Verzendkosten Bezorgen

Nadere informatie

TrackJack OTM 2.0. Handleiding

TrackJack OTM 2.0. Handleiding TrackJack SECURITY (V2) 02112012 Inhoud 1. Welkom 3 2. Inhoud van de verpakking 3 3. Inbouw 3 3.1. Zelf inbouwen 3.2. Laten inbouwen 3.3. Uitleg signaallichten 4. Aan de slag! 6 4.1. Account aanmaken 4.2.

Nadere informatie

Handleiding Salariscentrum.nl

Handleiding Salariscentrum.nl Handleiding Salariscentrum.nl Salariscentrum.nl is het online platform waarop verschillende diensten worden aangeboden aan geregistreerde gebruikers van Salarisadministratie en PayCheck van Wolters Kluwer.

Nadere informatie

1. Gebruikers & voertuigen... 3. 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3

1. Gebruikers & voertuigen... 3. 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3 Inhoudsopgave 1. Gebruikers & voertuigen... 3 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3 1.2 Hoe (ont)koppel ik een bestaande gebruiker(s) van/aan meerdere voertuigen?... 5 1.3 Hoe voeg ik een extra voertuig

Nadere informatie

Voorbeeldafspraak Vereenvoudigde rittenregistratie voor bestelauto s

Voorbeeldafspraak Vereenvoudigde rittenregistratie voor bestelauto s Belastingdienst Voorbeeldafspraak Vereenvoudigde rittenregistratie voor bestelauto s De ondergetekenden: A [naam, adres, postcode en woonplaats en loonheffingennummer], hierna te noemen de werkgever en

Nadere informatie

eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1

eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1 eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1 Inhoud Inhoud... 2 Maak een nieuwe gebruiker aan... 3 Registreer een machine... 8 Nieuwe tellerstand doorgeven... 11 Nieuwe bestelling

Nadere informatie

Handleiding. Z factuur Archief

Handleiding. Z factuur Archief Handleiding Z factuur Archief INHOUDSOPGAVE 1. DASHBOARD... 3 1.1. Inloggen... 3 Inloggegevens vergeten... 3 1.2. Mogelijkheden Dashboard... 3 Instellingen, Abonnement Info en Adressenboek... 3 Facturen

Nadere informatie

Bestellen via website http://www.doggyding.nl

Bestellen via website http://www.doggyding.nl Bestellen via website http://www.doggyding.nl U dient altijd een account te hebben om uw bestelling te doen. Op die manier weten wij ook waar we alle spullen naartoe moeten sturen. Wij hebben uw zogenaamde

Nadere informatie

VWM :: Facturatie. Documentatie van het systeem. Danny van Wijk dannyvanwijk@gmail.com http://www.vwmedia.nl. Auteur: E-mail: Website:

VWM :: Facturatie. Documentatie van het systeem. Danny van Wijk dannyvanwijk@gmail.com http://www.vwmedia.nl. Auteur: E-mail: Website: VWM :: Facturatie Documentatie van het systeem Auteur: E-mail: Website: Danny van Wijk dannyvanwijk@gmail.com http://www.vwmedia.nl Inhoudsopgave Admin... 3 Mijn Account... 3 Crediteuren... 3 Debiteuren...

Nadere informatie

KALB Salarisadviseurs. Handleiding Online Salarisportal. Werknemer Login Loonstrookviewer

KALB Salarisadviseurs. Handleiding Online Salarisportal. Werknemer Login Loonstrookviewer KALB Salarisadviseurs Handleiding Online Salarisportal Werknemer Login Loonstrookviewer Pagina 1 Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE... 2 HET AANMAKEN VAN UW INLOG ACCOUNT... 3 INLOGGEN OP DE SALARISPORTAL...

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier 2015 automatische incasso

Aanmeldingsformulier 2015 automatische incasso Aanmeldingsformulier 2015 automatische incasso verzenden / / Te Geboortedatum / / Te Adres Postcode Telefoon Mobiel E-mail Website Wenst deel te nemen aan de opleiding : Groepsopleiding 2099,- Startdatum././

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING Correspondentiegegevens. 2 Correspondentiegegevens. 2.1 Correspondentiegegevens wijzigen. Voorafgaande stappen: Inloggen

GEBRUIKERSHANDLEIDING Correspondentiegegevens. 2 Correspondentiegegevens. 2.1 Correspondentiegegevens wijzigen. Voorafgaande stappen: Inloggen 2 Voorafgaande stappen: Inloggen Wanneer u ingelogd bent in de webapplicatie komt u automatisch terecht in het scherm correspondentie gegevens. Hierin staat essentiële informatie welke van toepassing is

Nadere informatie

Hiervoor heeft u toegang nodig met uw persoonlijke account. Vraag uw account aan, aan de hoofd beheerder.

Hiervoor heeft u toegang nodig met uw persoonlijke account. Vraag uw account aan, aan de hoofd beheerder. Handleiding Gebruik Download Chrome voor de beste compatibiliteit Aanmelden link: http://www.omegabelgium.com/cms/ Hiervoor heeft u toegang nodig met uw persoonlijke account. Vraag uw account aan, aan

Nadere informatie

1. Gebruikers & voertuigen... 3. 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3

1. Gebruikers & voertuigen... 3. 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3 Inhoudsopgave 1. Gebruikers & voertuigen... 3 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3 1.2 Hoe (ont)koppel ik bestaande gebruikers van/aan meerdere voertuigen?... 5 1.3 Hoe voeg ik een extra voertuig toe?...

Nadere informatie

Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers

Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers Handleiding gebruik Mijnschoolinfo Schoolmedewerkers v 29.7.2014 1 Inhoud 1. Activeren van Mijnschoolinfo als ouder... 3 2. Wachtwoord kwijt of wijzigen... 3 2.1 Wachtwoord

Nadere informatie

ESJ Salarisadviesbureau. Handleiding. Online Salarisportal. Werknemer Login. Loonstrookviewer

ESJ Salarisadviesbureau. Handleiding. Online Salarisportal. Werknemer Login. Loonstrookviewer ESJ Salarisadviesbureau Handleiding Online Salarisportal Werknemer Login Loonstrookviewer Inhoudsopgave - het aanmaken van uw inlog account 02 - een eerste keer inloggen 03 - uw salarisspecificatie inzien

Nadere informatie

Handleiding spitsfactuur imuis Online.

Handleiding spitsfactuur imuis Online. Handleiding spitsfactuur imuis Online. 1. Inloggen imuis Online. Log in op: https://inloggen.mondtadviesgroep.nl/imuis_net/inlogscherm.aspx Of via http://www.mondtadviesgroep.nl/ (rechtsboven Inloggen

Nadere informatie

Internet Quotations: Handleiding voor Fleet Managers

Internet Quotations: Handleiding voor Fleet Managers Internet Quotations: Handleiding voor Fleet Managers Version: 3.1.1 1. Inloggen op leaseplan.be 3 2. Aanmelden op My LeasePlan en Internet Quotations 4 3. Een bestuurdersprofiel aanmaken en beheren 4 3.1

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Online urenregistratie Versie 1.3 Release 19-04-2013 I Inhoudsopgave Deel I voor werknemers 1 Deel II voor opdrachtgevers 7 voor werknemers 1 1 voor werknemers Met Multicraft Online is het mogelijk om

Nadere informatie

Eenvoudig BTW terug ontvangen

Eenvoudig BTW terug ontvangen metdezon Leven met de zon Eenvoudig BTW terug ontvangen MetDeZon BTW terug eenvoudig nog meer voordeel Volledige ontzorging Wij vragen de BTW voor u terug Wij verzorgen de administratie omtrent de zonnepanelen

Nadere informatie

Fiscaal Service. Gebruikershandleiding. Versie /15

Fiscaal Service. Gebruikershandleiding. Versie /15 Fiscaal Service Gebruikershandleiding Versie 3.0 06/15 1 Woord vooraf Wanneer u uw zakelijke voertuig gebruikt voor privédoeleinden, loopt u het risico dat u hiervoor bijtelling moet betalen (indien u

Nadere informatie

Eenmalig: 300,00 Eenmalig: 300,00 Eenmalig: 300,00 Per maand: 190,00 Per maand: 380,00 Per maand: 760,00. ik wil een half rack bestellen

Eenmalig: 300,00 Eenmalig: 300,00 Eenmalig: 300,00 Per maand: 190,00 Per maand: 380,00 Per maand: 760,00. ik wil een half rack bestellen Bestelformulier BytesNet 1/6 XXLNet wil zijn klanten het grootst mogelijke gemak en plezier laten ervaren op het gebied van informatie en communicatie in een continu veranderende wereld. ICT producten

Nadere informatie

TrackJack PRO Fiscaal. Handleiding

TrackJack PRO Fiscaal. Handleiding Inhoud 1. Welkom 3 2. Inhoud van de verpakking 3 3. Gecertificeerd en volledig volgens eisen Belastingdienst 4 3.1. Wanneer ontvangt u het keurmerk? 4. Inbouw 5 4.1. Laten inbouwen 4.2. Zelf inbouwen 4.3.

Nadere informatie

HANDLEIDING RITASSIST

HANDLEIDING RITASSIST HNDLEIDING RITSSIST VOORDT U BEGINT 3 KEURMERKCERTIFICT REGISTREREN EN CORRIGEREN... 3 BCK-UP GEGEVENS... 3 INLOGGEN 4 HET MENU 5 DSHBORD... 5 GREEN DRIVING... 5 RITTEN... 5 KRT... 6 BEHEER... 7 RPPORT...

Nadere informatie

1 Handleiding. Total Cards Online. Handleiding

1 Handleiding. Total Cards Online. Handleiding 1 Handleiding Total Cards Online Handleiding 2 Handleiding Inleiding Indien uw antwoord niet in deze handleiding staat, dan kunt u ons bereiken op ons e-mailadres: cards.nl@total.com. De Cards Customer

Nadere informatie

HOE WERKT HET PERSOONLIJK DIGITAAL DOSSIER

HOE WERKT HET PERSOONLIJK DIGITAAL DOSSIER HANDLEIDING GEBRUIK WEBSITE 1 HOE WERKT HET PERSOONLIJK DIGITAAL DOSSIER Op deze pagina s van dit document vindt u de belangrijkste punten over het gebruik van het Persoonlijk Digitaal dossier. Inhoud:

Nadere informatie

Abonnement telefonie Onderstaand kunt u het aantal telefoonnummers aangeven waarop u bereikbaar wilt zijn. 100 Telefoonnummers (Nummerblok oplopend)

Abonnement telefonie Onderstaand kunt u het aantal telefoonnummers aangeven waarop u bereikbaar wilt zijn. 100 Telefoonnummers (Nummerblok oplopend) Bestelformulier Telefonie 1/6 XXLNet wil zijn klanten het grootst mogelijke gemak en plezier laten ervaren op het gebied van informatie en communicatie in een continu veranderende wereld. ICT producten

Nadere informatie

Car-Pass versie 7_1_0

Car-Pass versie 7_1_0 Car-Pass versie 7_1_0 1 ALGEMEEN Iedereen in de garagesector is wettelijk verplicht om de kilometerstanden van elke auto of lichte bestelwagen waarop hij/zij een interventie doet door te geven aan Car-Pass.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding SMSParking

Gebruikershandleiding SMSParking Gebruikershandleiding SMSParking Inhoudsopgave: 1.Inleiding..2 2.Registreren bij SMSParking..3 3.SMSParking Gebruiken 4 3.1 Met je mobiele telefoon..4 3.2 Via het internet 5 4.Tarieven SMSParking.5 5.Contact.5

Nadere informatie

FlexISDN. Voordelig bellen met gntel FlexISDN. Inzicht in uw kosten. Wat is FlexISDN? Wat verandert er door over te stappen? Hoe stap ik over?

FlexISDN. Voordelig bellen met gntel FlexISDN. Inzicht in uw kosten. Wat is FlexISDN? Wat verandert er door over te stappen? Hoe stap ik over? FlexISDN Wat is FlexISDN? Met FlexISDN belt u stukken voordeliger. gntel neemt de abonnements- en gesprekskosten over van uw huidige aanbieder. Omdat gntel een eigen telefonieplatform heeft, kunnen wij

Nadere informatie

Online zelfregistratie

Online zelfregistratie Online zelfregistratie Het nieuwe zelfregistratieproces maakt het voor u als aspirant ABO nog eenvoudiger om u te registreren en een eigen business te gaan bouwen. U kunt zelf uw registratie starten op

Nadere informatie

NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet

NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet Deze handleiding geeft een uitgebreide uitleg over het online aanvragen en bestellen van 3D geprinte producten bij 3D Worknet. Registreren

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier Wedding & Eventplanner combinatie

Aanmeldingsformulier Wedding & Eventplanner combinatie Aanmeldingsformulier Wedding & Eventplanner combinatie verzenden / / Te Geboortedatum / / Te Adres Postcode Telefoon Mobiel E-mail Website Wenst deel te nemen aan de opleiding : Groepscombinatie opleiding

Nadere informatie

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie beheerders handleiding

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie beheerders handleiding Betaalopdrachten web applicatie beheerders handleiding 1 Overzicht Steeds vaker komen we de term web applicatie tegen bij software ontwikkeling. Een web applicatie is een programma dat online op een webserver

Nadere informatie

MyFMS - My Fleet Management System Handleiding van MyFMS

MyFMS - My Fleet Management System Handleiding van MyFMS MyFMS - My Fleet Management System Handleiding van MyFMS 203 Micpoint B.V. My-Fleet Management System Handleiding Door Micpoint B.V. MyFMS oftewel My Fleet Management System is een flexibele en gebruik

Nadere informatie

HANDLEIDING DIGITAAL COLLECTE SYSTEEM (DCS)

HANDLEIDING DIGITAAL COLLECTE SYSTEEM (DCS) HANDLEIDING DIGITAAL COLLECTE SYSTEEM (DCS) Fonds verstandelijk gehandicapten Mei 2015 Inhoudsopgave HOE KOM IK IN HET SYSTEEM?... - 3 - UITLEG PER FUNCTIE... - 4 - Algemeen - 4 - Home - 4 - Plaatselijke

Nadere informatie

Handleiding Zakelijk Beheer

Handleiding Zakelijk Beheer Handleiding Beheer 1 Handleiding Beheer - April 2011 Handleiding Beheer Indien u een zakelijk abonnement heeft bij Telfort, kunt u automatisch gebruik maken van zakelijk beheer. Hieronder vindt u een instructie

Nadere informatie

teken dient te klikken, voordat u bij de vermelde keuze in het menu kunt komen.

teken dient te klikken, voordat u bij de vermelde keuze in het menu kunt komen. 2 CORRESPONDENTIEGEGEVENS Voorafgaande stappen: Inloggen Voor alle stappen waarbij wordt aangegeven welke keuze u in het menu moet maken, geldt dat bij gebruik van de mobiele versie of als u uw scherm

Nadere informatie

KALB Salarisportal. Handleiding voor werknemers. Uitgebreid

KALB Salarisportal. Handleiding voor werknemers. Uitgebreid KALB Salarisportal Handleiding voor werknemers Uitgebreid Versie 20160124 Pagina 1 Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE... 2 HET AANMAKEN VAN UW INLOG ACCOUNT... 3 INLOGGEN OP DE SALARISPORTAL... 4 UW SALARISSPECIFICATIE

Nadere informatie

Balans in voeding: producten en programma s voor een gezonde leefstijl!

Balans in voeding: producten en programma s voor een gezonde leefstijl! Balans in voeding: producten en programma s voor een gezonde leefstijl! Algemene Voorwaarden van Balans in voeding Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de bestelling en levering van producten

Nadere informatie

Mobile Self Service iphone DeBlessurePraktijk

Mobile Self Service iphone DeBlessurePraktijk Mobile Self Service iphone DeBlessurePraktijk Datum : di 18 dec 12 Versie : 1.0 1 Inhoudsopgave 1.Algemeen... 3 2.App installatie... 4 3.Inloggen... 5 4.Hoofdmenu... 6 5.Agenda instellingen onderhouden...

Nadere informatie

Verzenden & Retouren. Het adres voor retourzendingen is: Staff Hoorn Lange Kerkstraat 27 1621 EG HOORN

Verzenden & Retouren. Het adres voor retourzendingen is: Staff Hoorn Lange Kerkstraat 27 1621 EG HOORN Verzenden & Retouren Verzenden Bestellingen worden verzonden via TNT Post. De verzendbijdrage zijn 6,95 voor afleveradressen binnen Nederland, 14,50 voor overige afleveradressen binnen de EU en 22,00 voor

Nadere informatie

Gebruikershandleiding MijnPost - Rapportage

Gebruikershandleiding MijnPost - Rapportage Gebruikershandleiding MijnPost - Rapportage Gebruikershandleiding MijnPost - PartijenpostRapportage Datum Versie 29 september 2015 2.0 Auteur Telefoonnummer PostNL 088-8686868 Inhoudsopgave 1 Welkom bij

Nadere informatie

Handleiding. Autotaal Easy-work

Handleiding. Autotaal Easy-work Handleiding Autotaal Easy-work Module: Easy-SMS (SMS berichten versturen vanuit Easy-work) Versie 605 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Technische informatie...3 Instellingen...3 SMS sjablonen...4

Nadere informatie

Klanthandleiding. Versie 2.0

Klanthandleiding. Versie 2.0 Klanthandleiding Versie 2.0 Inhoudsopgave 1. SYSTEEMEISEN/INLOGGEN... 3 1.1 SYSTEEMEISEN... 3 1.2 INLOGGEN... 3 2. ALGEMEEN... 4 3. DASHBOARD... 5 3.1 ALGEMEEN... 5 3.2 UW TAKEN... 5 3.3 TAKEN... 6 3.3.1

Nadere informatie

Handleiding Koppeling imuis Online

Handleiding Koppeling imuis Online Handleiding Koppeling imuis Online Inhoudsopgave Bestellen koppeling... 3 Instellingen... 4 Importopties... 5 Exportopties... 6 Synchronisatie... 7 Belangrijke punten... 9 Vragen... 10 Bestellen koppeling

Nadere informatie

Overige transacties 1 (Excel2007 en 2010)

Overige transacties 1 (Excel2007 en 2010) Handleiding meldprogramma Ongebruikelijke Transactie Overige transacties 1 (Excel2007 en 2010) 1 Voor het melden van een transactie anders dan een girale overboeking of een money transfer, kunt u deze

Nadere informatie

Handleiding Webshop. http://webshop.natudis.nl

Handleiding Webshop. http://webshop.natudis.nl Handleiding Webshop http://webshop.natudis.nl De Webshopbeheerder Versie 1.2 13-03-2008 Inhoudsopgave De Indeling Blz. 03 Authenticatie Blz. 05 Categorie Module Blz. 06 Merken Module Blz. 07 De Productweergave

Nadere informatie

1. Contract X Trace Zeker+ SMC V12

1. Contract X Trace Zeker+ SMC V12 1. Contract X Trace Zeker+ SMC V12 Security Monitoring Centre BV, gevestigd te Tiel Hoog Kellenseweg 2, 4004 JB Tiel.Tel. 0344 78900, Fax 0344 789. Hierna te noemen SMC De vragen met een dienen minimaal

Nadere informatie

Inhoudsopgave V2.02 2

Inhoudsopgave V2.02 2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Beginnen met InterWord.... 3 Navigatiemenu.... 4 Hoofdmenu aanmaken.... 4 Submenu aanmaken.... 4 Hoofd- en submenu s verwijderen.... 4 Hoofd- en submenu s aan of uit te

Nadere informatie

Instructie voor het accepteren van PayPal betalingen

Instructie voor het accepteren van PayPal betalingen Instructie voor het accepteren van PayPal betalingen Inleiding Om betalingen via PayPal in uw webshop te ontvangen dient u een zakelijk PayPal account te openen. Middels een zakelijk account kunnen namelijk

Nadere informatie

Toelichting op de overeenkomst tot periodieke schenking.

Toelichting op de overeenkomst tot periodieke schenking. Toelichting op de overeenkomst tot periodieke schenking. U kunt het formulier printen en met blauwe pen invullen en ondertekenen. Het is van belang dat twee origineel getekende exemplaren aan onze stichting

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden WoonVeilig. Versie: oktober Afleverprocedure

Leveringsvoorwaarden WoonVeilig. Versie: oktober Afleverprocedure Leveringsvoorwaarden WoonVeilig Versie: oktober 2016 Afleverprocedure Producten die je bij WoonVeilig bestelt, worden op het afleveradres in Nederland dat je bij je bestelling hebt opgegeven, afgeleverd.

Nadere informatie

Handleiding Select Online

Handleiding Select Online Handleiding Select Online Versie: 1.6.1 Versiedatum: 16-06-2014 1. Inleiding Select Online is een website waarmee via het internet uren kunnen worden geadministreerd, documenten kunnen worden ondertekend

Nadere informatie

Networking4all Handleiding bestelprocedure en installeren SSL Certificaat April 2013

Networking4all Handleiding bestelprocedure en installeren SSL Certificaat April 2013 Networking4all Handleiding bestelprocedure en installeren SSL Certificaat April 2013 Inhoudsopgave 1 Introductie... 3 2 De bestelprocedure... 4 2.1 Product selecteren... 4 2.2 Certificate Signing Request

Nadere informatie

VOOR WIE IS DEZE HANDLEIDING? HOE WERKT DEZE HANDLEIDING?

VOOR WIE IS DEZE HANDLEIDING? HOE WERKT DEZE HANDLEIDING? MBO Card 2015-2016 VOOR WIE IS DEZE HANDLEIDING? Deze handleiding is bedoeld voor de persoon of de personen die op de MBO-scholen de taken verrichten die met de MBO Card te maken hebben. CJP noemt de persoon

Nadere informatie

Handleiding. My.tentoo voor werkgevers en opdrachtgevers

Handleiding. My.tentoo voor werkgevers en opdrachtgevers Handleiding My.tentoo voor werkgevers en opdrachtgevers Algemeen In deze handleiding leggen wij je stap voor stap uit wat de mogelijkheden zijn met my.tentoo. Ga naar de website my.tentoo.nl. Als je nog

Nadere informatie

2 CORRESPONDENTIEGEGEVENS

2 CORRESPONDENTIEGEGEVENS 2 CORRESPONDENTIEGEGEVENS Voorafgaande stappen: Inloggen Voor alle stappen waarbij wordt aangegeven welke keuze u in het menu moet maken, geldt dat bij gebruik van de mobiele versie of als u uw scherm

Nadere informatie