circusles. Na die periode ging iedere organisatie op eigen wijze en binnen het eigen budget door met het programma Breek de Week.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "circusles. Na die periode ging iedere organisatie op eigen wijze en binnen het eigen budget door met het programma Breek de Week."

Transcriptie

1 Geschiedenis van SKH 1. vroeger Heel, heel vroeger was er al een vorm van kinderopvang in Nederland en dus ook in Hoorn. In de Kruisstraat in Hoorn was in het begin van de 20e eeuw een soort kinderopvang gevestigd die toen bewaarschool heette. Bepaalde trekjes van dat soort voorzieningen zijn ook nu nog wel herkenbaar. Het is bijvoorbeeld duidelijk dat men toen ook al naarstig op zoek was naar betere locaties. Verder werd er ook in die tijd in de kinderopvang voornamelijk door vrouwen gewerkt. Maar de verschillen met toen zijn natuurlijk veel groter. Veel is in de loop van de jaren vooral kwalitatief sterk verbeterd. De regels zijn aangescherpt en de lat kwam steeds hoger te liggen. Daardoor konden op den duur alleen de beste kinderopvangorganisaties blijven voortbestaan. Dat kwam vooral de kinderen ten goede. De nonnen van de kinderopvang van vroeger zijn inmiddels vervangen door speciaal opgeleide pedagogisch medewerkers (pm-ers) die weten wat ze moeten doen om de eerste twaalf jaar van een kinderleven goed te begeleiden. 2. voorlopers In 1981 werd in Hoorn stichting de Bazzeroet opgericht die lange tijd het enige door de gemeente gesubsidieerde dagverblijf was. De Bazzeroet bood opvang aan 23 kinderen. In 1983 kwam stichting de Tamboerijn erbij die een voortzetting was van een ook in 1981 gestarte huiskameropvang. De Tamboerijn was een particulier initiatief en draaide uitsluitend op ouderbijdragen wat voor de klanten natuurlijk duurder was. In 1987 werd de Tamboerijn, tot op dat moment een klein kinderdagverblijf met plaats voor tien kinderen, gevraagd de kinderopvang te regelen voor een aantal samenwerkende onderwijsinstellingen voor volwassenenonderwijs. Met name ging het om de Anna Polak-vrouwenschool die opleidde tot het starten van een eigen bedrijf en het Regionaal Avond College (RAC) dat allerlei verschillende opleidingen aanbood. In feite kan dat beschouwd worden als de voorloper van de latere bedrijfsgerichte kinderopvang. De plaatsen werden ingekocht door de onderwijsinstellingen en ter beschikking gesteld aan vrouwelijke leerlingen die kinderopvang nodig hadden. Daarvoor verhuisde de Tamboerijn naar een grotere locatie, een barak aan de Johan Messchaertstraat waar zij tot 1999 zou blijven zitten. De capaciteit ging van 10 naar 25 plaatsen.

2 In 1990 werd er een stimulerende overheidsmaatregel van kracht waardoor de Bazzeroet kon groeien tot 46 opvang plaatsen. Tegelijk startte stichting de Tamboerijn in samenwerking met de gemeente Hoorn een tweede kinderdagverblijf, de Trommel in Zwaag. Stichting de Tamboerijn ging verder onder de naam stichting Tam Tam. In de loop van de jaren negentig groeiden Tam Tam en de Bazzeroet steeds meer naar elkaar toe. Dat kwam omdat ze met dezelfde problemen en toekomstperspectieven te maken hadden. Beide stichtingen richtten zich op de groeiende bedrijfsgerichte kinderopvang waarvoor een nieuwe werkwijze geboden was. Ze moesten ook hun organisatie stroomlijnen en versterken en in een later stadium misschien zelfs gaan nadenken over een fusie. Ondanks deze ontwikkelingen liep het voortbestaan van de Tamboerijn intussen toch ook min of meer gevaar. De inkoop van kinderopvangplaatsen door onderwijsinstellingen voor het volwassenenonderwijs bleek op den duur toch te kostbaar te worden. Na een aantal jaren verminderden de betreffende scholen die inkoop om hem even later helemaal stop te zetten. De redding kwam vrij onverwacht door een overgangsmaatregel van de gemeente Hoorn die besloot dat de gemeentelijke subsidie gelijk moesten worden verdeeld over de particuliere en gesubsidieerde kinderopvangorganisaties. Daardoor kon de Tamboerijn blijven bestaan en zelfs starten met een BSO-groep (buitenschoolse opvang). In 1990 werd als gevolg van de al eerder genoemde stimuleringsmaatregel de stichting Hoornse Kinder Opvang (HKO) opgericht. Deze stichting wilde BSO-locaties in alle wijken van de gemeente Hoorn beginnen. Eén daarvan was de Musketiers die in december 1991 de deuren opende voor de kinderen in Risdam-Noord. Maar in 1994 ging HKO failliet. Tam Tam en Bazzeroet namen haar onder hun hoede onder de naam stichting de Sleutelbloem. Halverwege 1995 volgden fusieonderhandelingen waarna op 12 oktober 1995 de daadwerkelijke fusie plaatsvond: Stichting Kinderopvang Hoorn (SKH) was een feit. 3. januari 1996: Stichting Kinder Opvang Hoorn (SKH) Helaas viel de oprichting van SKH samen met het einde van de stimuleringsmaatregel voor kinderopvang. Aanvankelijk leek het erop dat daardoor geen extra financiële ondersteuning van de overheid meer te verwachten was. Ook vanuit de bedrijven bestond weinig interesse meer voor het kopen van kinderopvangplaatsen voor werknemers. Alles bij elkaar zorgde dat ervoor dat vrij snel na de fusie van oktober 1995 groepen gesloten moesten worden en personeel moest worden ontslagen. Maar eind 1996 werd duidelijk dat de vraag naar kinderopvang toch weer aantrok en dat ook de bedrijfsgerichte kinderopvang groeide. De overheid zag in dat kinderopvang wel degelijk noodzakelijk was en dat er dus ook ruimte voor uitbreiding moest worden geboden. Er kwam een nieuwe stimuleringsmaatregel die tot doel had om de buitenschoolse opvang (BSO) flink te laten groeien.

3 Vanaf dat moment ging SKH op zoek naar geschikte locaties voor nieuwe groepen. Vooral in de wijk Kersenboogerd was de vraag naar kinderopvang groot. Halverwege 1998 opende Birasol haar deuren als eerste SKH-kinderdagverblijf in de Kersenboogerd voor zowel dagopvang als BSO. Een aantal maanden later opende SKH ook de Grutto. Dat was deels een overname. Maar het betrof ook een verplaatsing van kinderdagverblijf de Kabouters naar twee woningen aan de Grutto in afwachting van nieuwbouw elders in de wijk. De kinderopvang zou ondergebracht worden in een nieuw te bouwen appartementengebouw waarin aanvankelijk ook nog een sportschool was gepland. De realisatie daarvan liet op zich wachten omdat de buurtbewoners bezwaar maakten. Maar omdat er onverminderd veel vraag naar kinderopvang in de Kersenboogerd bleef bestaan, betrok SKH in afwachting van de geplande nieuwbouw de locatie Dubloen in een paar noodlokalen aan de Dubloen. In het wijkcentrum van de Kersenboogerd vond SKH ruimte om de nieuwe locatie Tumult te starten. De volgende locatie was de Kameleon die samen met een sportvoorziening en basisschool de Klipper een mooi nieuw pand deelde. Op het moment dat de bouw van het grote kindercentrum in de Kersenboogerd klaar was, werden Grutto en Dubloen gebundeld tot Amiketoj met in totaal vier verticale groepen en een BSO groep. 4. snelle groei In 2007 wilde de regering dat scholen verantwoordelijk werden gemaakt voor de buitenschoolse kinderopvang. Die scholen zochten daarvoor naar samenwerkingsvormen met SKH en andere kinderopvangorganisaties. Ze verwezen de ouders door naar een BSO bij hen in de buurt. De opvang voor tussen de middag (TSO) werd toen ook van veel scholen overgenomen. Zo regelde SKH in 2006 al voor elf basisscholen en vier dependances de opvang voor tussen de middag. Bij de BSO merkte men op dat de aantallen kinderen waaraan op de verschillende dagen opvang moest worden geboden sterk uiteen liepen. Dat leidde tot plannnen om de lange woensdag- en vrijdagmiddag aantrekkelijker te maken. Er kwam een gezamenlijke subsidieaanvraag tot stand van SKH, Elan en het Horizoncollege waarmee het Breek-de-Week project gedurende achttien maanden kon worden bekostigd. In clusters van steeds zes weken werd door de kinderen onder leiding van pm-ers en externe docenten gewerkt aan allerlei zaken zoals timmer- (vogelhuisjes), Djembé- en

4 circusles. Na die periode ging iedere organisatie op eigen wijze en binnen het eigen budget door met het programma Breek de Week. In 2003 nam SKH het kinderdagverblijf de Raccertjes over van stichting Kinderopvang West- Friesland. Op de Raccertjes dat in 1990 was opgericht als kinderdagverblijf van het Regionaal Avond College (RAC) werden vrijwel alleen kinderen opgevangen van ouders die de op de taalschool inburgeringslessen volgden. Na de overname van de Raccertjes werd geïnvesteerd in de scholing van medewerkers in Piramide, een methode in voor- en vroegschoolse educatie (VVE). Daardoor konden ook de kinderen profiteren van een professioneel taal- en spelontwikkelingsaanbod in de tijd dat hun ouders op school zaten. Helaas verdween dit aanbod toen het taalonderwijs door een andere partij werd overgenomen en niet meer op dezelfde plek kon worden gegeven. De ruimte die daardoor vrijkwam was echter ook zeer welkom. Met de overname van de Raccertjes was destijds een BSO-groep gestart. Die bleek veel te klein te zijn voor de vraag in de binnenstad. In korte tijd werd daarom de BSO in 2008 uitgebreid met twee groepen. Op dit moment is er op een nieuwe grote locatie plaats voor honderd kinderen op SKH de Raccers zoals de locatie inmiddels heet. In 2007 opende SKH de Kersenboom haar deuren binnen de basisschool de Kersenboom. Later werd die naam voor school en BSO veranderd in basisschool Wereldwijzer en SKH Wereldwijs. 5. verdere uitbouw In hetzelfde jaar verhuisde het Centraal Kantoor van de snel groeiende SKH vanuit de Nieuwsteeg naar de Korenmarkt. Daar was een goed pand gevonden voor de verschillende ondersteunende administratieve afdelingen. De vraag naar BSO groeide nog altijd flink. En ook voor de kinderdagopvang bestonden nog steeds flinke wachtlijsten. Gelukkig hadden diverse scholen lokalen over die door SKH gehuurd konden worden voor buitenschoolse opvang. Door het opheffen van de kinderdagopvang op de Raccers ontstond daar ruimte voor een nieuwe BSO-groep. De BSO-groep van de Tamboerijn verdween waardoor er daar een nieuwe dagopvanggroep gestart kon worden. In 2008 kwamen drie nieuwe locaties tot stand. SKH Merel & Mees vestigde zich op de begane grond van een serviceflat van Intermaris, SKH de Bonte Koe vond ruimte voor zowel kinderdagopvang als buitenschoolse opvang in een pand samen met twee basisscholen in de nieuwe wijk Bangert- Oosterpolder in Zwaag en SKH de Bussel werd in de gelijknamige school in Blokker een BSO-locatie voor één groep. Veel locaties hadden goede maar standaard buitenruimtes waar nodig iets aan

5 gedaan moest worden. Sinds 2009 worden door SKH langzaam maar zeker steeds meer natuurtuinen aangelegd waar kinderen zich kunnen uitleven en zich verstoppen, kunnen klimmen, ontdekken en beleven. 6. Abacus erbij In september 2009 kwam het verzoek om kinderopvang Abacus over te nemen. Vanaf 1 januari 2010 werd SKH daardoor uitgebreid met de SKH de Grote beer, SKH de Kluut, SKH het Spectrum, SKH de Tweemaster, SKH de Pontonnier, SKH St. Jozef en SKH de Wingerd. Het streven van SKH om ieder kind in zijn eigen wijk op te vangen maakte hiermee een enorme voorwaartse sprong. Verdere uitbreiding bleef niet uit. Ook in 2010 begon SKH het Fluitschip met één BSO-groep in de basisschool met dezelfde naam. Een BSO-dependance van Amiketoj groeide uit tot SKH Klipper Hanebalk, een zelfstandige locatie waar twee en een halve groep ging draaien. Maar SKH wilde meer. Het aanbod voor de oudste kinderen vanaf ongeveer acht jaar moest aantrekkelijker gemaakt worden zodat zij naar de BSO bleven komen. Zo ontstond in 2010 SKH het Podium waar theaterlessen worden gegeven en voorstellingen worden voorbereid en opgevoerd onder leiding van vaste pm-ers met talenten op dit gebied. Op SKH de Molshoop gevestigd bij MAK-Blokweer krijgen de kinderen iedere dag activiteiten aangeboden die hen dichter bij de natuur brengen. Soms gebeurt dat door medewerkers van MAK-Blokweer en soms door eigen pm-ers. Ook op momenten dat er geen speciale activiteiten worden ondernomen, prikkelt de omgeving de kinderen genoeg om zelf aan de gang te gaan in de natuur. In 2011 opent er weer een nieuwe locatie haar deuren SKH Do Re Mi. Een KDV en BSO helemaal ingericht naar onze eigen wensen en ideeën, een prachtige locatie inclusief een natuurtuin.

6 7. SKH gecertificeerd In 2004 behaalde SKH in alle lagen van de toenmalige organisatie het kwaliteitscertificaat. In 2011 zijn daar de voormalige Abacus-locaties aan toegevoegd die zich in recordtijd regels, richtlijnen en werkwijze van SKH hebben eigen gemaakt. Daarmee zijn nu alle vierentwintig locaties van Stichting Kinderopvang Hoorn gecertificeerd. 2 e versie juli 2011

jj Thema kleur Het is bijna zover! Heerlijk zes weken lang vrij van school. Wij zijn al een tijdje samen met de kinderen plannen aan het maken voor wat we in de zomervakantie allemaal gaan doen. We kozen

Nadere informatie

Register Kindercentra en Gastouderbureaus van de gemeente Hoorn

Register Kindercentra en Gastouderbureaus van de gemeente Hoorn Register Kindercentra en Gastouderbureaus van de gemeente Hoorn Datum: 1 januari 2009 (laatst gewijzigd) Vanaf deze datum zijn opgenomen in het Register Kindercentra en Gastouderbureaus van de gemeente

Nadere informatie

Vanaf deze datum zijn opgenomen in het Register Kindercentra en Gastouderbureaus van de gemeente Hoorn:

Vanaf deze datum zijn opgenomen in het Register Kindercentra en Gastouderbureaus van de gemeente Hoorn: Register Kindercentra en Gastouderbureaus van de gemeente Hoorn Datum: 1 januari 2008 (laatst gewijzigd) Vanaf deze datum zijn opgenomen in het Register Kindercentra en Gastouderbureaus van de gemeente

Nadere informatie

WEEK 2 BEROEPEN WEEK 4 BEWEGEN WEEK 6 BOUWEN

WEEK 2 BEROEPEN WEEK 4 BEWEGEN WEEK 6 BOUWEN WEEK 1 EROEPEN Thema de letter: WEEK 2 EROEPEN WEEK 3 OS/UITEN WEEK 5 OERDERIJ WEEK 4 EWEGEN WEEK 6 OUWEN Is uw kind er weer bij in de zomervakantie? Er is een super leuk programma samengesteld voor de

Nadere informatie

Veel gestelde vragen over DE Peuterschool in Amsterdam Zuidoost

Veel gestelde vragen over DE Peuterschool in Amsterdam Zuidoost Veel gestelde vragen over DE Peuterschool in Amsterdam Zuidoost Maart 2015 Wat is een Peuterschool? De Peuterschool is een combinatie van kinderdagverblijf en voorschool. Hier komen alle kinderen in de

Nadere informatie

Inspectierapport De Kinderkamer (KDV) Mildijk DR Vuren Registratienummer

Inspectierapport De Kinderkamer (KDV) Mildijk DR Vuren Registratienummer Inspectierapport De Kinderkamer (KDV) Mildijk 109 4214DR Vuren Registratienummer 872644133 Toezichthouder: GGD Gelderland-Zuid In opdracht van gemeente: West Betuwe Datum inspectie: 07-02-2019 Type onderzoek

Nadere informatie

Samen op ontdekkingsreis

Samen op ontdekkingsreis Samen op ontdekkingsreis Dagopvang & Buitenschoolse opvang Ga je mee op REIS? Stichting Kids2b, de leukste kinderopvang in Noord-Groningen. Kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar ontwikkelen zich bij

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE EN HUISREGELS TUSSENSCHOOLSE OPVANG VAN SKH juli 2013

INFORMATIEBROCHURE EN HUISREGELS TUSSENSCHOOLSE OPVANG VAN SKH juli 2013 INFORMATIEBROCHURE EN HUISREGELS TUSSENSCHOOLSE OPVANG VAN SKH juli 2013 INHOUD 1 VOORWOORD... 2 2 DE ORGANISATIE... 3 3 DE VISIE OP EN HET VERLOOP VAN DE TSO... 3 3.1 Visie op TSO... 3 3.2 Hoe verloopt

Nadere informatie

Inspectierapport Peuteropvang Acht (KDV) Maasstraat 105a 5626BB EINDHOVEN Registratienummer 156476642

Inspectierapport Peuteropvang Acht (KDV) Maasstraat 105a 5626BB EINDHOVEN Registratienummer 156476642 Inspectierapport Peuteropvang Acht (KDV) Maasstraat 105a 5626BB EINDHOVEN Registratienummer 156476642 Toezichthouder: GGD Brabant-Zuidoost In opdracht van gemeente: EINDHOVEN Datum inspectie: 02-07-2014

Nadere informatie

Inspectierapport. KinderRijk halve dagopvang Laan Rozenburg MdR (KDV) Laan Rozenburg 6 1181 ER AMSTELVEEN Registratienummer: 877167539

Inspectierapport. KinderRijk halve dagopvang Laan Rozenburg MdR (KDV) Laan Rozenburg 6 1181 ER AMSTELVEEN Registratienummer: 877167539 Inspectierapport KinderRijk halve dagopvang Laan Rozenburg MdR (KDV) Laan Rozenburg 6 1181 ER AMSTELVEEN Registratienummer: 877167539 Toezichthouder: GGD Amsterdam In opdracht van: Gemeente Amstelveen

Nadere informatie

Inspectierapport Peuterwerk Rendierhof (KDV) Professor Verbernelaan AD Tilburg Registratienummer

Inspectierapport Peuterwerk Rendierhof (KDV) Professor Verbernelaan AD Tilburg Registratienummer Inspectierapport Peuterwerk Rendierhof (KDV) Professor Verbernelaan 3 5037AD Tilburg Registratienummer 927329244 Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: Tilburg Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderdagverblijf Christelijk kinderdagverblijf Het Oogappeltje Vroonlandseweg 47 d 4421 BW KAPELLE Registratienummer

Inspectierapport Kinderdagverblijf Christelijk kinderdagverblijf Het Oogappeltje Vroonlandseweg 47 d 4421 BW KAPELLE Registratienummer Inspectierapport Kinderdagverblijf Christelijk kinderdagverblijf Het Oogappeltje Vroonlandseweg 47 d 4421 BW KAPELLE Registratienummer 152343490 Toezichthouder: GGD Zeeland In opdracht van gemeente: Kapelle

Nadere informatie

Inspectierapport KDV De Olijfboom (KDV) Enkdwarsstraat TT Deventer Registratienummer

Inspectierapport KDV De Olijfboom (KDV) Enkdwarsstraat TT Deventer Registratienummer Inspectierapport KDV De Olijfboom (KDV) Enkdwarsstraat 5 7413TT Deventer Registratienummer 193763448 Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: Deventer Datum inspectie: 16-10-2018 Type onderzoek:

Nadere informatie

0-4 JAAR DAGOPVANG KOM BIJ ONS KIJKEN!

0-4 JAAR DAGOPVANG KOM BIJ ONS KIJKEN! 0-4 JAAR DAGOPVANG KOM BIJ ONS KIJKEN! Zo vertrouwd en zo veel te beleven! Vanaf 10 weken is je kind bij ons van harte welkom. Onze kinderdagverblijven vind je in de verschillende wijken van Oegstgeest,

Nadere informatie

Inspectierapport KDV Breed (KDV) Palestrinalaan VA Zwolle Registratienummer

Inspectierapport KDV Breed (KDV) Palestrinalaan VA Zwolle Registratienummer Inspectierapport KDV Breed (KDV) Palestrinalaan 915 8031VA Zwolle Registratienummer 684862645 Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: Zwolle Datum inspectie: 01-10-2018 Type onderzoek:

Nadere informatie

Inspectierapport KDV De Olijfboom (KDV) Enkdwarsstraat TV Deventer

Inspectierapport KDV De Olijfboom (KDV) Enkdwarsstraat TV Deventer Inspectierapport KDV De Olijfboom (KDV) Enkdwarsstraat 2 7413TV Deventer Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: Deventer Datum inspectie: 28-07-2016 Type onderzoek: Onderzoek voor registratie

Nadere informatie

Advies: In te stemmen met bijgaande raadsinformatiebrief en deze door te sturen naar de raad.

Advies: In te stemmen met bijgaande raadsinformatiebrief en deze door te sturen naar de raad. VOORSTEL AAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS & RAADSINFORMATIEBRIEF Van: H. Steijn Tel,nr,: 06-35113525 Geraadpleegd consulent Datum: 13-01-2014 Team: JLV Financieel: Tekenstukken: Ja Persbericht: Bijlagen:

Nadere informatie

Gluren bij de buren Den Haag

Gluren bij de buren Den Haag Gluren bij de buren Den Haag Het Landelijk Steunpunt organiseert in de maanden maart en april zes bijeenkomsten van Gluren bij de buren. Tijdens Gluren bij de buren kunnen geïnteresseerden een kijkje nemen

Nadere informatie

Inspectierapport Peuterspeelzaal Avonturijn (KDV) De Melkfabriek CE Hilversum Registratienummer

Inspectierapport Peuterspeelzaal Avonturijn (KDV) De Melkfabriek CE Hilversum Registratienummer Team Toezicht Kinderopvang Burg. de Bordesstraat 80, 1404 GZ Bussum Postbus 251, 1400 AG Bussum T (035) 692 62 22 www.ggdgv.nl Inspectierapport Peuterspeelzaal Avonturijn (KDV) De Melkfabriek 3 1221CE

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderopvang de Sleutel (KDV) Groningenhof CA Helmond Registratienummer

Inspectierapport Kinderopvang de Sleutel (KDV) Groningenhof CA Helmond Registratienummer Inspectierapport Kinderopvang de Sleutel (KDV) Groningenhof 4 5709CA Helmond Registratienummer 231268889 Toezichthouder: GGD Brabant-Zuidoost In opdracht van gemeente: Helmond Datum inspectie: 30-11-2016

Nadere informatie

Kids2b. Een koffer vol bagage. Kleine kinderen worden groot. REIS vormt de kern van ons handelen; RES PEC VOOR. Het pedagogisch beleid

Kids2b. Een koffer vol bagage. Kleine kinderen worden groot. REIS vormt de kern van ons handelen; RES PEC VOOR. Het pedagogisch beleid Op REIS met Kids2b Kids2b Kids2b is zeer verheugd dat u uw kind aan ons toevertrouwd. Wij begrijpen dat het voor S I E R u als ouder een grote stap is om een deel van de zorg en opvoeding van uw kind te

Nadere informatie

Inspectierapport. Kindercampus King halve dagopvang (KDV) Oostelijk Halfrond EZ Amstelveen Registratienummer:

Inspectierapport. Kindercampus King halve dagopvang (KDV) Oostelijk Halfrond EZ Amstelveen Registratienummer: Inspectierapport Kindercampus King halve dagopvang (KDV) Oostelijk Halfrond 441 1183 EZ Amstelveen Registratienummer: 123751457 Toezichthouder: GGD Amsterdam In opdracht van: Gemeente Amstelveen Datum

Nadere informatie

Veel gestelde vragen over peuterschool Nieuw Sloten

Veel gestelde vragen over peuterschool Nieuw Sloten Veel gestelde vragen over peuterschool Nieuw Sloten Maart 2015 Wat is een peuterschool? De peuterschool is een combinatie van kinderdagverblijf en voorschool. Hier komen alle kinderen in de wijk van 2,5

Nadere informatie

Inspectierapport Kids Society Erica locatie Jacobushoek (KDV) Jacobushoek HZ Nuenen Registratienummer

Inspectierapport Kids Society Erica locatie Jacobushoek (KDV) Jacobushoek HZ Nuenen Registratienummer Inspectierapport Kids Society Erica locatie Jacobushoek (KDV) Jacobushoek 5 5672HZ Nuenen Registratienummer 181887216 Toezichthouder: GGD Brabant-Zuidoost In opdracht van gemeente: Nuenen c.a. Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport Meuleke (KDV) Kerkraderweg CC Heerlen

Inspectierapport Meuleke (KDV) Kerkraderweg CC Heerlen Inspectierapport Meuleke (KDV) Kerkraderweg 7 6416CC Heerlen Toezichthouder: GGD Zuid Limburg In opdracht van gemeente: Heerlen Datum inspectie: 17-04-2018 Type onderzoek : Onderzoek voor registratie Status:

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderrijkhuis (KDV) Grotestraat 97a 5836AD Sambeek Registratienummer

Inspectierapport Kinderrijkhuis (KDV) Grotestraat 97a 5836AD Sambeek Registratienummer Inspectierapport Kinderrijkhuis (KDV) Grotestraat 97a 5836AD Sambeek Registratienummer 189212512 Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: Boxmeer Datum inspectie: 05-10-2018 Type

Nadere informatie

Inspectierapport KDV Sinne Zevenblad (KDV) Zevenblad RK LEEUWARDEN Registratienummer

Inspectierapport KDV Sinne Zevenblad (KDV) Zevenblad RK LEEUWARDEN Registratienummer Inspectierapport KDV Sinne Zevenblad (KDV) Zevenblad 14 8935 RK LEEUWARDEN Registratienummer 913198638 Toezichthouder: GGD Fryslân In opdracht van gemeente: Leeuwarden Datum inspectie: 26-02-2016 Type

Nadere informatie

Inspectierapport Buitenschoolse opvang SKH De Raccers Johan Messchaertstraat 3 1623 LJ HOORN NH Registratienummer 204171829

Inspectierapport Buitenschoolse opvang SKH De Raccers Johan Messchaertstraat 3 1623 LJ HOORN NH Registratienummer 204171829 Inspectierapport Buitenschoolse opvang SKH De Raccers Johan Messchaertstraat 3 1623 LJ HOORN NH Registratienummer 204171829 Toezichthouder: GGD Hollands Noorden In opdracht van gemeente: HOORN Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport. KinderRijk halve dagopvang Benderslaan (KDV) Benderslaan EK Amstelveen Registratienummer:

Inspectierapport. KinderRijk halve dagopvang Benderslaan (KDV) Benderslaan EK Amstelveen Registratienummer: Inspectierapport KinderRijk halve dagopvang Benderslaan (KDV) Benderslaan 2 1185 EK Amstelveen Registratienummer: 660864587 Toezichthouder: GGD Amsterdam In opdracht van: Gemeente Amstelveen Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport KDV Mickey's Floriande (KDV), overname door Robinson Floriande Waddenweg XL HOOFDDORP

Inspectierapport KDV Mickey's Floriande (KDV), overname door Robinson Floriande Waddenweg XL HOOFDDORP Inspectierapport KDV Mickey's Floriande (KDV), overname door Robinson Floriande Waddenweg 309 2134XL HOOFDDORP Toezichthouder: GGD Kennemerland In opdracht van gemeente: Haarlemmermeer Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderopvang ut Buurke (KDV) Kelmonderstraat RE Beek Registratienummer

Inspectierapport Kinderopvang ut Buurke (KDV) Kelmonderstraat RE Beek Registratienummer Inspectierapport Kinderopvang ut Buurke (KDV) Kelmonderstraat 66 6191RE Beek Registratienummer 535277714 Toezichthouder: GGD Zuid Limburg In opdracht van gemeente: Beek Datum inspectie: 29-11-2017 Type

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderdagverblijf SKH Bazzeroet Berkhouterweg NS HOORN NH Registratienummer

Inspectierapport Kinderdagverblijf SKH Bazzeroet Berkhouterweg NS HOORN NH Registratienummer Inspectierapport Kinderdagverblijf SKH Bazzeroet Berkhouterweg 17 1624 NS HOORN NH Registratienummer 148359954 Toezichthouder: GGD Hollands Noorden In opdracht van gemeente: HOORN Datum inspectie: 29 september

Nadere informatie

Inspectierapport Kiddooh (KDV) Mijnzetellaan EN Heerlen

Inspectierapport Kiddooh (KDV) Mijnzetellaan EN Heerlen Inspectierapport Kiddooh (KDV) Mijnzetellaan 6 6412EN Heerlen Toezichthouder: GGD Zuid Limburg In opdracht van gemeente: Heerlen Datum inspectie: 14-06-2018 Type onderzoek : Onderzoek voor registratie

Nadere informatie

Inspectierapport BSO De Kleine Wereld (BSO) Oranjestraat 2a 7676BH WESTERHAAR-VRIEZENV WIJK Registratienummer 207344115

Inspectierapport BSO De Kleine Wereld (BSO) Oranjestraat 2a 7676BH WESTERHAAR-VRIEZENV WIJK Registratienummer 207344115 Inspectierapport BSO De Kleine Wereld (BSO) Oranjestraat 2a 7676BH WESTERHAAR-VRIEZENV WIJK Registratienummer 207344115 Toezichthouder: GGD Twente In opdracht van gemeente: TWENTERAND Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport (Korein Kinderplein) Qozie Rederijkerstraat (KDV) Rederijkerstraat 6 5663EB GELDROP Registratienummer 205007387

Inspectierapport (Korein Kinderplein) Qozie Rederijkerstraat (KDV) Rederijkerstraat 6 5663EB GELDROP Registratienummer 205007387 Inspectierapport (Korein Kinderplein) Qozie Rederijkerstraat (KDV) Rederijkerstraat 6 5663EB GELDROP Registratienummer 205007387 Toezichthouder: GGD Brabant-Zuidoost In opdracht van gemeente: Geldrop-Mierlo

Nadere informatie

Samenvatting klanttevredenheidsonderzoek bij Kinderopvang Achtkarspelen

Samenvatting klanttevredenheidsonderzoek bij Kinderopvang Achtkarspelen Samenvatting klanttevredenheidsonderzoek bij Kinderopvang Achtkarspelen Ouders zeer tevreden over de dienstverlening F.A. van der Weg-Brugge, MSc Paterswolde, november 2012 onderzoek@vyvoj.nl www.vyvoj.nl

Nadere informatie

Inspectierapport Stichting Kinderdagverblijf Maarheeze (KDV) Kijkakkers 1a 6026ER MAARHEEZE Registratienummer

Inspectierapport Stichting Kinderdagverblijf Maarheeze (KDV) Kijkakkers 1a 6026ER MAARHEEZE Registratienummer Inspectierapport Stichting Kinderdagverblijf Maarheeze (KDV) Kijkakkers 1a 6026ER MAARHEEZE Registratienummer 229796540 Toezichthouder: GGD Brabant-Zuidoost In opdracht van gemeente: Cranendonck Datum

Nadere informatie

Betrokken, flexibel én betaalbaar

Betrokken, flexibel én betaalbaar voor het hele gezin Betrokken, flexibel én betaalbaar Kinderopvang via Zowiezo Als u aan het werk bent wilt u natuurlijk dat uw kinderen veilig en professioneel worden opgevangen. Bij Zowiezo heeft u de

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderdagverblijf De Pepermolen Peperstraat 57 1794 AJ OOSTEREND NH Registratienummer 106786970

Inspectierapport Kinderdagverblijf De Pepermolen Peperstraat 57 1794 AJ OOSTEREND NH Registratienummer 106786970 Inspectierapport Kinderdagverblijf De Pepermolen Peperstraat 57 1794 AJ OOSTEREND NH Registratienummer 106786970 Toezichthouder: GGD Hollands Noorden In opdracht van gemeente: Texel Datum inspectie: 18

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderdagverblijf Winkies (KDV) Burg.Backxlaan AD Nieuwleusen

Inspectierapport Kinderdagverblijf Winkies (KDV) Burg.Backxlaan AD Nieuwleusen Inspectierapport Kinderdagverblijf Winkies (KDV) Burg.Backxlaan 183 7711AD Nieuwleusen Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: Dalfsen Datum inspectie: 12-10-2016 Type onderzoek: Onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport Stichting buurt- en clubhuiswerk d'evelaer (KDV) de Visserstraat 6a 1964ST Heemskerk

Inspectierapport Stichting buurt- en clubhuiswerk d'evelaer (KDV) de Visserstraat 6a 1964ST Heemskerk Inspectierapport Stichting buurt- en clubhuiswerk d'evelaer (KDV) de Visserstraat 6a 1964ST Heemskerk Toezichthouder: GGD Kennemerland In opdracht van gemeente: Heemskerk Datum inspectie: 14-12-2015 Type

Nadere informatie

Inspectierapport DOL FIJN Kinderopvang AchterOp (KDV) Achterdorpstraat 3 3772CC BARNEVELD Registratienummer 166390586

Inspectierapport DOL FIJN Kinderopvang AchterOp (KDV) Achterdorpstraat 3 3772CC BARNEVELD Registratienummer 166390586 Inspectierapport DOL FIJN Kinderopvang AchterOp (KDV) Achterdorpstraat 3 3772CC BARNEVELD Registratienummer 166390586 Toezichthouder: Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland Midden In opdracht van

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderopvang Little People (KDV) Johannes Verleunstraat 27 27A 5684TT Best Registratienummer

Inspectierapport Kinderopvang Little People (KDV) Johannes Verleunstraat 27 27A 5684TT Best Registratienummer Inspectierapport Kinderopvang Little People (KDV) Johannes Verleunstraat 27 27A 5684TT Best Registratienummer 937917746 Toezichthouder: GGD Brabant-Zuidoost In opdracht van gemeente: Best Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport. KinderRijk Kinderdagverblijf Asserring (KDV) Asserring KL Amstelveen Registratienummer:

Inspectierapport. KinderRijk Kinderdagverblijf Asserring (KDV) Asserring KL Amstelveen Registratienummer: Inspectierapport KinderRijk Kinderdagverblijf Asserring (KDV) Asserring 196 1187 KL Amstelveen Registratienummer: 329220809 Toezichthouder: GGD Amsterdam In opdracht van: Gemeente Amstelveen Datum inspectie:

Nadere informatie

- Kinderopvang Humanitas. - Kinderopvang Tierelier. - Kinderopvang de Vlinder. - Kinderdagverblijf Ons Eigenwijsje. - Kinderdagverblijf t Boemeltje

- Kinderopvang Humanitas. - Kinderopvang Tierelier. - Kinderopvang de Vlinder. - Kinderdagverblijf Ons Eigenwijsje. - Kinderdagverblijf t Boemeltje Kinderopvang Special Februari 2011 In de deze nieuwsbrief een overzichtspresentatie van alle kinderopvangorganisaties in Oisterwijk. De gemeente Oisterwijk kent grote diversiteit als het gaat om kinderdagopvang

Nadere informatie

Inspectierapport. KinderRijk Kinderdagverblijf Asserring (KDV) Asserring KL AMSTELVEEN Registratienummer:

Inspectierapport. KinderRijk Kinderdagverblijf Asserring (KDV) Asserring KL AMSTELVEEN Registratienummer: Inspectierapport KinderRijk Kinderdagverblijf Asserring (KDV) Asserring 196 1187 KL AMSTELVEEN Registratienummer: 329220809 Toezichthouder: GGD Amsterdam In opdracht van: Gemeente Amstelveen Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport Puk (KDV) De Gasperistraat GC Heerlen

Inspectierapport Puk (KDV) De Gasperistraat GC Heerlen Inspectierapport Puk (KDV) De Gasperistraat 10 6414GC Heerlen Toezichthouder: GGD Zuid Limburg In opdracht van gemeente: Heerlen Datum inspectie: 15-05-2018 Type onderzoek : Onderzoek voor registratie

Nadere informatie

Inspectierapport Kindercentrum de Tovertún (KDV) Voorstraat CK Kollum Registratienummer

Inspectierapport Kindercentrum de Tovertún (KDV) Voorstraat CK Kollum Registratienummer Inspectierapport Kindercentrum de Tovertún (KDV) Voorstraat 34 9291 CK Kollum Registratienummer 355610012 Toezichthouder: GGD Fryslân In opdracht van gemeente: Kollumerland c.a. Datum inspectie: 27-11-2018

Nadere informatie

Uw kind in vertrouwde handen. Kinderopvang van 0 t/m 12 jaar

Uw kind in vertrouwde handen. Kinderopvang van 0 t/m 12 jaar Uw kind in vertrouwde handen Kinderopvang van 0 t/m 12 jaar SKSG verzorgt alle vormen van professionele kinderopvang op kindercentra en bij gastouders. Voor kinderen van nul tot en met twaalf jaar. Onze

Nadere informatie

Inspectierapport Hummeltjeshonk locatie Aremberg (KDV) Julianastraat CD Zwartsluis Registratienummer

Inspectierapport Hummeltjeshonk locatie Aremberg (KDV) Julianastraat CD Zwartsluis Registratienummer Inspectierapport Hummeltjeshonk locatie Aremberg (KDV) Julianastraat 2 8064CD Zwartsluis Registratienummer 216251333 Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: Zwartewaterland Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport Les Petits Kon. Wilhelminaschool (de Kleine Beer) (KDV) Dompvloedslaan 114 2051NG OVERVEEN Registratienummer 131946389

Inspectierapport Les Petits Kon. Wilhelminaschool (de Kleine Beer) (KDV) Dompvloedslaan 114 2051NG OVERVEEN Registratienummer 131946389 Inspectierapport Les Petits Kon. Wilhelminaschool (de Kleine Beer) (KDV) Dompvloedslaan 114 2051NG OVERVEEN Registratienummer 131946389 Toezichthouder: GGD Kennemerland In opdracht van gemeente: Bloemendaal

Nadere informatie

Inspectierapport Psz De Kersentuin locatie Wereldwijzer Nachtegaal 144 1628 DJ HOORN NH

Inspectierapport Psz De Kersentuin locatie Wereldwijzer Nachtegaal 144 1628 DJ HOORN NH Inspectierapport Psz De Kersentuin locatie Wereldwijzer Nachtegaal 144 1628 DJ HOORN NH Toezichthouder: GGD Hollands Noorden In opdracht van gemeente: Hoorn Datum inspectie: 25 augustus 2015 Type onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport Bommel de Beer (KDV) Goorsestraat AD Hengevelde Registratienummer

Inspectierapport Bommel de Beer (KDV) Goorsestraat AD Hengevelde Registratienummer Inspectierapport Bommel de Beer (KDV) Goorsestraat 2 7496AD Hengevelde Registratienummer 212190295 Toezichthouder: GGD Twente In opdracht van gemeente: Hof van Twente Datum inspectie: 30-10-2018 Type onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport ELMO - Kinderopvang (KDV) Martinusweg AL Herwen Registratienummer

Inspectierapport ELMO - Kinderopvang (KDV) Martinusweg AL Herwen Registratienummer Inspectierapport ELMO - Kinderopvang (KDV) Martinusweg 29 6914AL Herwen Registratienummer 199804138 Toezichthouder: Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland Midden In opdracht van gemeente: Rijnwaarden

Nadere informatie

Inspectierapport Martijntje (KDV) De Doom CW Heerlen

Inspectierapport Martijntje (KDV) De Doom CW Heerlen Inspectierapport Martijntje (KDV) De Doom 11 6419CW Heerlen Toezichthouder: GGD Zuid Limburg In opdracht van gemeente: Heerlen Datum inspectie: 19-06-2018 Type onderzoek : Onderzoek voor registratie Status:

Nadere informatie

Kinderopvang 0-4 en peuteropvang

Kinderopvang 0-4 en peuteropvang Wet- en regelgeving opvang in groepen De Wet Kinderopvang stelt eisen aan de kinderopvang voor wat betreft het opvangen van kinderen in stamgroepen/basisgroepen. U vindt hier de tekst uit de Beleidsregels

Nadere informatie

Veel gestelde vragen over peuterschool t Koggeschip

Veel gestelde vragen over peuterschool t Koggeschip Veel gestelde vragen over peuterschool t Koggeschip Juni 2014 Wat is een peuterschool? De peuterschool is een combinatie van kinderdagverblijf en voorschool. Hier komen alle kinderen in de wijk van 2,5

Nadere informatie

Brede School Floriande Noord, Brede School Floriande Midden, Brede School In de Breedte en Brede School Breedenborgh

Brede School Floriande Noord, Brede School Floriande Midden, Brede School In de Breedte en Brede School Breedenborgh Algemeen: Fact sheet multifunctionele accommodaties gemeente Haarlemmermeer Locaties Brede School Floriande Noord, Brede School Floriande Midden, Brede School In de Breedte en Brede School Breedenborgh

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderdagverblijf Monkie (KDV) Rozenstraat 1a 7471JM Goor Registratienummer

Inspectierapport Kinderdagverblijf Monkie (KDV) Rozenstraat 1a 7471JM Goor Registratienummer Inspectierapport Kinderdagverblijf Monkie (KDV) Rozenstraat 1a 7471JM Goor Registratienummer 526274220 Toezichthouder: GGD Twente In opdracht van gemeente: Hof van Twente Datum inspectie: 05-10-2017 Type

Nadere informatie

Kinderopvang Winschoten

Kinderopvang Winschoten eropvang Winschoten Inhoud 1. Netto prijs per uur kinderopvang & buitenschoolse opvang 2. Aanbod KiWi 3. Korting bij baanverlies 4. Netto prijs per uur bij korting baanverlies www.kinderopvangwinschoten.nl

Nadere informatie

Inspectierapport Kindcentrum de Eshorst (KDV) Esweg AK Beilen Registratienummer

Inspectierapport Kindcentrum de Eshorst (KDV) Esweg AK Beilen Registratienummer Inspectierapport Kindcentrum de Eshorst (KDV) Esweg 106 9411AK Beilen Registratienummer 186903741 Toezichthouder: GGD Drenthe In opdracht van gemeente: Midden-Drenthe Datum inspectie: 28-01-2019 Type onderzoek

Nadere informatie

4-14 JAAR BUITENSCHOOLSE OPVANG KOM BIJ ONS KIJKEN!

4-14 JAAR BUITENSCHOOLSE OPVANG KOM BIJ ONS KIJKEN! 4-14 JAAR BUITENSCHOOLSE OPVANG KOM BIJ ONS KIJKEN! Zo vertrouwd en zo veel te beleven! Vanaf vier jaar is je kind van harte welkom op onze buitenschoolse opvang. Onze bso-locaties vind je in elke wijk

Nadere informatie

Inspectierapport KDV Breed (KDV) Palestrinalaan VA Zwolle Registratienummer

Inspectierapport KDV Breed (KDV) Palestrinalaan VA Zwolle Registratienummer Inspectierapport KDV Breed (KDV) Palestrinalaan 915 8031VA Zwolle Registratienummer 684862645 Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: Zwolle Datum inspectie: 15-03-2018 Type onderzoek:

Nadere informatie

Inspectierapport. KinderRijk buitenschoolse opvang Linde (BSO) Lindenlaan NK Amstelveen Registratienummer:

Inspectierapport. KinderRijk buitenschoolse opvang Linde (BSO) Lindenlaan NK Amstelveen Registratienummer: Inspectierapport KinderRijk buitenschoolse opvang Linde (BSO) Lindenlaan 334 1185 NK Amstelveen Registratienummer: 231963415 Toezichthouder: GGD Amsterdam In opdracht van: Gemeente Amstelveen Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport De Kleine Prins (KDV) Nuenenseweg 6 5631KB EINDHOVEN Registratienummer 197804883

Inspectierapport De Kleine Prins (KDV) Nuenenseweg 6 5631KB EINDHOVEN Registratienummer 197804883 Inspectierapport De Kleine Prins (KDV) Nuenenseweg 6 5631KB EINDHOVEN Registratienummer 197804883 Toezichthouder: GGD Brabant-Zuidoost In opdracht van gemeente: EINDHOVEN Datum inspectie: 18-09-2014 Type

Nadere informatie

Vierogenprincipe: invulling per locatie

Vierogenprincipe: invulling per locatie Vierogenprincipe: invulling per locatie Met ingang van 1 juli 2013 dienen alle kinderopvangorganisaties in Nederland te voldoen aan het zogenaamde vierogenprincipe. Het vierogenprincipe wordt daarbij als

Nadere informatie

Inspectierapport Pino (KDV) Laurierstraat RR Heerlen Registratienummer

Inspectierapport Pino (KDV) Laurierstraat RR Heerlen Registratienummer Inspectierapport Pino (KDV) Laurierstraat 72 6413RR Heerlen Registratienummer 205559803 Toezichthouder: GGD Zuid Limburg In opdracht van gemeente: Heerlen Datum inspectie: 23-10-2018 Type onderzoek : Nader

Nadere informatie

Inspectierapport BieNeeke Kinderopvang (KDV) Geneind NG Beek Registratienummer

Inspectierapport BieNeeke Kinderopvang (KDV) Geneind NG Beek Registratienummer Inspectierapport BieNeeke Kinderopvang (KDV) Geneind 2 6191NG Beek Registratienummer 111717383 Toezichthouder: GGD Zuid Limburg In opdracht van gemeente: Beek Datum inspectie: 25-01-2018 Type onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport SKH BSO De Wingerd Sint Martinusstraat GN ZWAAG Registratienummer

Inspectierapport SKH BSO De Wingerd Sint Martinusstraat GN ZWAAG Registratienummer Inspectierapport SKH BSO De Wingerd Sint Martinusstraat 1 1689 GN ZWAAG Registratienummer 220290192 Toezichthouder: GGD Hollands Noorden In opdracht van gemeente: Hoorn Datum inspectie: 8 januari 2015

Nadere informatie

Inspectierapport KDV De Wâldpykjes (KDV) Fûgelkamp MA Harkema Registratienummer

Inspectierapport KDV De Wâldpykjes (KDV) Fûgelkamp MA Harkema Registratienummer Inspectierapport KDV De Wâldpykjes (KDV) Fûgelkamp 10 9281 MA Harkema Registratienummer 154770905 Toezichthouder: GGD Fryslân In opdracht van gemeente: Achtkarspelen Datum inspectie: 22-03-2018 Type onderzoek

Nadere informatie

Stichting Penta Nieuws. eerste jaargang maart 2012. met een eigen gezicht

Stichting Penta Nieuws. eerste jaargang maart 2012. met een eigen gezicht Stichting Penta Nieuws eerste jaargang maart 2012 met een eigen gezicht St. Jozef Bernardus van Bockxmeerschool De Duiventil Dynamis De Hoeksteen Ichthus Het Kompas Maria De Pontonnier Het Spectrum De

Nadere informatie

Inspectierapport Chr.Kindcentrum de Schatkist (KDV) Haaksbergerstraat 410A 7545GA Enschede Registratienummer

Inspectierapport Chr.Kindcentrum de Schatkist (KDV) Haaksbergerstraat 410A 7545GA Enschede Registratienummer Inspectierapport Chr.Kindcentrum de Schatkist (KDV) Haaksbergerstraat 410A 7545GA Enschede Registratienummer 110670383 Toezichthouder: GGD Twente In opdracht van gemeente: Enschede Datum inspectie: 07-12-2016

Nadere informatie

Inspectierapport incidenteel onderzoek Kinderdagverblijf Eigenwijz (KDV) Bezantijnenstraat BR Gramsbergen Registratienummer

Inspectierapport incidenteel onderzoek Kinderdagverblijf Eigenwijz (KDV) Bezantijnenstraat BR Gramsbergen Registratienummer Inspectierapport incidenteel onderzoek Kinderdagverblijf Eigenwijz (KDV) Bezantijnenstraat 4 7783BR Gramsbergen Registratienummer 241183601 Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: Hardenberg

Nadere informatie

Inspectierapport Het Baken (KDV) J v Oldenbarneveltstr BB Harlingen Registratienummer

Inspectierapport Het Baken (KDV) J v Oldenbarneveltstr BB Harlingen Registratienummer Inspectierapport Het Baken (KDV) J v Oldenbarneveltstr 4 8862 BB Harlingen Registratienummer 203193258 Toezichthouder: GGD Fryslân In opdracht van gemeente: Harlingen Datum inspectie: 22-03-2017 Type onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport Bijtjes (KDV) Prinsenstraat GJ Hoensbroek Registratienummer

Inspectierapport Bijtjes (KDV) Prinsenstraat GJ Hoensbroek Registratienummer Inspectierapport Bijtjes (KDV) Prinsenstraat 12 6433GJ Hoensbroek Registratienummer 180548517 Toezichthouder: GGD Zuid Limburg In opdracht van gemeente: Heerlen Datum inspectie: 26-09-2018 Type : Nader

Nadere informatie

Samenvatting van de Jaarrapportage Kinderopvang 2014

Samenvatting van de Jaarrapportage Kinderopvang 2014 Samenvatting van de Jaarrapportage Kinderopvang 2014 AKROS: ISO gecertificeerd Kwaliteit in dienstverlening en organisatie Maart 2015 Algemeen Dit is de samenvatting van de Jaarrapportage Kinderopvang

Nadere informatie

Inspectierapport De Kleine Kunst (KDV) van Reeuwijkstraat EH Ommen

Inspectierapport De Kleine Kunst (KDV) van Reeuwijkstraat EH Ommen Inspectierapport De Kleine Kunst (KDV) van Reeuwijkstraat 38 7731EH Ommen Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: Ommen Datum inspectie: 15-12-2016 Type onderzoek: Onderzoek voor registratie

Nadere informatie

Samen op ontdekkingsreis

Samen op ontdekkingsreis Samen op ontdekkingsreis Dagopvang & Buitenschoolse opvang Ga je mee op REIS Stichting Kids2b, de leukste kinderopvang in Noord-Groningen. Kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar ontwikkelen zich bij

Nadere informatie

Inspectierapport KDV De Koningsbeer (KDV) Goirleseweg BC Riel Registratienummer

Inspectierapport KDV De Koningsbeer (KDV) Goirleseweg BC Riel Registratienummer Inspectierapport KDV De Koningsbeer (KDV) Goirleseweg 3 5133BC Riel Registratienummer 159141394 Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: Goirle Datum inspectie: 21-08-2018 Type onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport KDV IKC St. Michaëlschool Eigen & Wijzer Schritsen CV HARLINGEN Registratienummer

Inspectierapport KDV IKC St. Michaëlschool Eigen & Wijzer Schritsen CV HARLINGEN Registratienummer Inspectierapport KDV IKC St. Michaëlschool Eigen & Wijzer Schritsen 52 8861 CV HARLINGEN Registratienummer 915798396 Toezichthouder: GGD Fryslân In opdracht van gemeente: Harlingen Datum inspectie: 23-08-2016

Nadere informatie

Oktober 2014 SKH Wereldwijs

Oktober 2014 SKH Wereldwijs Oktober 2014 SKH Wereldwijs Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangen jullie de nieuwsbrief van SKH Wereldwijs van oktober 2014 Personele zaken: Op 21 oktober zal onze wijkmanager Wendy Visser afscheid

Nadere informatie

Inspectierapport Doomijn KDV Grote Vuurvlinder (KDV) Grote vuurvlinder 2b 8472 CH Wolvega Registratienummer

Inspectierapport Doomijn KDV Grote Vuurvlinder (KDV) Grote vuurvlinder 2b 8472 CH Wolvega Registratienummer Inspectierapport Doomijn KDV Grote Vuurvlinder (KDV) Grote vuurvlinder 2b 8472 CH Wolvega Registratienummer 178645783 Toezichthouder: GGD Fryslân In opdracht van gemeente: Weststellingwerf Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport VVE arrangement Bommel de Beer Goorsestraat 2, 7496AD Hengevelde

Inspectierapport VVE arrangement Bommel de Beer Goorsestraat 2, 7496AD Hengevelde Inspectierapport VVE arrangement Bommel de Beer Goorsestraat 2, 7496AD Hengevelde Toezichthouder: GGD Twente, T. Kruiswegt In opdracht van gemeente: Hof van Twente Datum inspectiebezoek: 30-10-2018 Type

Nadere informatie

Inspectierapport Beko kinderopvang Peelland BV locatie het Boshuis (KDV) Berkveld AE Helmond Registratienummer

Inspectierapport Beko kinderopvang Peelland BV locatie het Boshuis (KDV) Berkveld AE Helmond Registratienummer Inspectierapport Beko kinderopvang Peelland BV locatie het Boshuis (KDV) Berkveld 12 5709AE Helmond Registratienummer 126258740 Toezichthouder: GGD Brabant-Zuidoost In opdracht van gemeente: Helmond Datum

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderdagverblijf Pi, locatie Hanzeland (KDV) Zuiderzeelaan JV Zwolle Registratienummer

Inspectierapport Kinderdagverblijf Pi, locatie Hanzeland (KDV) Zuiderzeelaan JV Zwolle Registratienummer Inspectierapport Kinderdagverblijf Pi, locatie Hanzeland (KDV) Zuiderzeelaan 15 8017JV Zwolle Registratienummer 202507713 Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: Zwolle Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport Nader onderzoek

Inspectierapport Nader onderzoek Inspectierapport Nader onderzoek Kinderdagverblijf ZoWieZo kinderopvang Korteweide 220 1722 VL ZUID-SCHARWOUDE Registratienummer 859591670 Toezichthouder: GGD Hollands Noorden In opdracht van gemeente:

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderopvang Dribbel (KDV) Hoflaan LS Saasveld Registratienummer

Inspectierapport Kinderopvang Dribbel (KDV) Hoflaan LS Saasveld Registratienummer Inspectierapport Kinderopvang Dribbel (KDV) Hoflaan 8 7597LS Saasveld Registratienummer 804159981 Toezichthouder: GGD Twente In opdracht van gemeente: Dinkelland Datum inspectie: 06-03-2019 Type onderzoek

Nadere informatie

Wij bieden kinderdagopvang, buitenschoolse opvang en peuteropvang in Egmond Binnen, Egmond aan Zee en Bergen.

Wij bieden kinderdagopvang, buitenschoolse opvang en peuteropvang in Egmond Binnen, Egmond aan Zee en Bergen. TARIEVENKRANT 2018 Kinderopvang in De Egmonden en Bergen Forte Kinderopvang biedt professionele kinderopvang voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. We willen een veilige basis bieden waarin uw kind wordt

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderopvang Blerick (KDV) 1e Graaf van Loonstraat JC Venlo Registratienummer

Inspectierapport Kinderopvang Blerick (KDV) 1e Graaf van Loonstraat JC Venlo Registratienummer Inspectierapport Kinderopvang Blerick (KDV) 1e Graaf van Loonstraat 18 5921JC Venlo Registratienummer 175785727 Toezichthouder: GGD Limburg-Noord In opdracht van gemeente: Venlo Datum inspectie: 24-10-2017

Nadere informatie

Inspectierapport. Mijn Blokje (KDV) Aalsmeerweg 24 H 1059 AK Amsterdam Registratienummer:

Inspectierapport. Mijn Blokje (KDV) Aalsmeerweg 24 H 1059 AK Amsterdam Registratienummer: Inspectierapport Mijn Blokje (KDV) Aalsmeerweg 24 H 1059 AK Amsterdam Registratienummer: 949736934 Toezichthouder: GGD Amsterdam In opdracht van: Gemeente Amsterdam Datum inspectie: 21-07-2017 Type onderzoek:

Nadere informatie

Inspectierapport Speelleerschool Beren Eigen Wijs (KDV) Kloosterstraat 4 5386AS GEFFEN

Inspectierapport Speelleerschool Beren Eigen Wijs (KDV) Kloosterstraat 4 5386AS GEFFEN Inspectierapport Speelleerschool Beren Eigen Wijs (KDV) Kloosterstraat 4 5386AS GEFFEN Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: MAASDONK Datum inspectie: 10-12-2014 Type onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport KDV Samen Spelen Wyck (KDV) Franciscus Romanusweg 50 6221AH MAASTRICHT Registratienummer 189814901

Inspectierapport KDV Samen Spelen Wyck (KDV) Franciscus Romanusweg 50 6221AH MAASTRICHT Registratienummer 189814901 Inspectierapport KDV Samen Spelen Wyck (KDV) Franciscus Romanusweg 50 6221AH MAASTRICHT Registratienummer 189814901 Toezichthouder: GGD Zuid Limburg In opdracht van gemeente: Maastricht Datum inspectie:

Nadere informatie

Veel gestelde vragen over peuterschool Multatuli

Veel gestelde vragen over peuterschool Multatuli Veel gestelde vragen over peuterschool Multatuli Juni 2014 Wat is een peuterschool? De peuterschool is een combinatie van kinderdagverblijf en voorschool. Hier komen alle kinderen in de wijk van 2,5 tot

Nadere informatie

Inspectierapport Belhameltjes (KDV) Hei-Grindelweg BT Heerlen

Inspectierapport Belhameltjes (KDV) Hei-Grindelweg BT Heerlen Inspectierapport Belhameltjes (KDV) Hei-Grindelweg 88 6414BT Heerlen Toezichthouder: GGD Zuid Limburg In opdracht van gemeente: Heerlen Datum inspectie: 24-05-2018 Type onderzoek : Onderzoek voor registratie

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderwoud Kinderopvang locatie Duinterpen (KDV) Keizersmantel GM SNEEK Registratienummer

Inspectierapport Kinderwoud Kinderopvang locatie Duinterpen (KDV) Keizersmantel GM SNEEK Registratienummer Inspectierapport Kinderwoud Kinderopvang locatie Duinterpen (KDV) Keizersmantel 1 8607 GM SNEEK Registratienummer 218226470 Toezichthouder: GGD Fryslân In opdracht van gemeente: Súdwest-Fryslân Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport BSO Paddington (BSO) Kapelstraat 2 9781GK BEDUM Registratienummer 505156441

Inspectierapport BSO Paddington (BSO) Kapelstraat 2 9781GK BEDUM Registratienummer 505156441 Inspectierapport BSO Paddington (BSO) Kapelstraat 2 9781GK BEDUM Registratienummer 505156441 Toezichthouder: GGD Groningen In opdracht van gemeente: Bedum Datum inspectie: 03-09-2015 Type onderzoek: Jaarlijks

Nadere informatie

Inspectierapport Hoera Nederweert, locatie de Bongerd (KDV) De Bengele TZ Nederweert Registratienummer

Inspectierapport Hoera Nederweert, locatie de Bongerd (KDV) De Bengele TZ Nederweert Registratienummer Inspectierapport Hoera Nederweert, locatie de Bongerd (KDV) De Bengele 2 6031TZ Nederweert Registratienummer 192515044 Toezichthouder: GGD Limburg-Noord In opdracht van gemeente: Nederweert Datum inspectie:

Nadere informatie

Definitief Inspectierapport SKH De Bonte Koe (BSO) Lage Hoek CP ZWAAG Registratienummer

Definitief Inspectierapport SKH De Bonte Koe (BSO) Lage Hoek CP ZWAAG Registratienummer Definitief Inspectierapport SKH De Bonte Koe (BSO) Lage Hoek 71 1689 CP ZWAAG Registratienummer 922758086 Toezichthouder: GGD Hollands Noorden In opdracht van gemeente: Hoorn Datum inspectie: 19-05-2015

Nadere informatie

Inspectierapport Pip (KDV) Caeciliastraat GM Heerlen

Inspectierapport Pip (KDV) Caeciliastraat GM Heerlen Inspectierapport Pip (KDV) Caeciliastraat 17 6413GM Heerlen Toezichthouder: GGD Zuid Limburg In opdracht van gemeente: Heerlen Datum inspectie: 17-05-2018 Type onderzoek : Onderzoek voor registratie Status:

Nadere informatie