Adres: Losgatstraat Gaasbeek

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Adres: Losgatstraat 2 1750 Gaasbeek"

Transcriptie

1

2 Deze van oorsprong verouderde boerderij met nog beperkte landbouwactiviteit werd herbouwd tot een stralende, energiezuinige woning in hedendaagse hoevestijl. Bijzondere zorg werd besteed aan het behoud van de authenticiteit. Een knipoog naar zijn verleden werd gecreëerd door tal van elementen uit de oude hoeve in de herbouw te integreren. De oppervlakte van de woning bedraagt m². Op het gelijkvloers vindt u een dubbele garage, bureau, living, keuken en een berging. Op het verdiep vindt u 4 slaapkamers, 2 badkamers en een aparte WC. Via een luik bereikt u de zolder. Het geheel vormt een dynamische evolutie van oud naar nieuw, dat zich uit in de lange, smalle afdruk. De villa bestaat uit een hoger hoofdgebouw, opgetrokken uit een stoere baksteen, met secundaire volumes in andere façadematerialen. De natuurlijke, authentieke uitstraling van de woning staat helemaal in harmonie met zijn landelijke omgeving. Wat volgt is een toelichting over het project Trontingenhof met de plannen en het lastenboek waarbij u meer informatie krijgt over de opbouw, verwerkte technieken en energiezuinige aspecten.

3 De woning heeft een bijzonder unieke en rustige ligging in het Pajottenland, op enkele kilometers van de Brusselse rand. Het historisch centrum van Gaasbeek (deelgemeente Lennik) met zijn kerk, wekelijkse boerenmarkt en maandelijkse rommelmarkt, ligt op amper 250m afstand. De toegang tot het Kasteelpark met zijn bekend Kasteel van Gaasbeek bevindt zich op 500m. De woning is gelegen op 6km van het Erasmusziekenhuis te Anderlecht en de inrit naar de Brusselse ring. Inrit Brusselse Ring Adres: Losgatstraat Gaasbeek

4

5

6

7

8

9

10 Om deze herbouw woning in harmonie met zijn omgeving te positioneren, werd na de afbraak de grond uitgegraven tot het juiste inplantingsniveau. Gezien de lichte helling en de vorm van de woning, heeft de ingenieur de hoogte van de voordeurdorpel bepaald. Voor de funderingswerken werden aangevat, heeft de aannemer op de bodem van de funderingen een loden aardingslus met koperen kern (minimale sectie 35mm²) geplaatst. Dit in overeenstemming met de gegevens van het Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties. Een algemene gewapende vloerplaat met een vorstrand in gewapend beton op vorstvrije diepte volledig volgens de studie van de ingenieur. Als bescherming tegen opstijgend vocht is onder de vloerplaat een visqueen (plasticfolie) geplaatst. Onderaan de muren is steeds een polyethyleen folie voorzien. In de buitenmuren is deze in één stuk doorgetrokken tot onder de aanzet van de gevelstenen. Om de vier of vijf stenen zijn open stootvoegen gelaten in het parement. Aan de hoeken van buitenmuren is de folie aangesloten door het gebruik van speciale hoekstukken; boven betonlateien, tussen alle contactpunten van spouwmuren en overal waar enig gevaar voor vochtdoordringing bestaat. Het volledige rioleringssysteem is zodanig uitgewerkt dat de reukhinder van straatriool en wc s volledig geweerd wordt. De aflopen van sanitair afvalwater (lavabo s keuken ) zijn volledig gescheiden van de WC-aflopen. Dit systeem van aparte afvoerleidingen wordt aangehouden tot en met de dubbele eindkamer, waarbij de beide kamers nogmaals gescheiden worden door een reuk afsnijder. Alle Leidingen, hulpstukken en toezichtkamers zijn uitgevoerd in pvc. De aflopen hebben een diameter van 110mm en een wanddikte van 3.2mm. Een toezichtkamer met gietijzeren deksel is voorzien op de aansluiting van de keukenafloop. De eerste kamer (aansluiting sanitaire aflopen) is afgewerkt met een gietijzeren deksel en de tweede kamer (aansluiting WC-aflopen) met een pvc-deksel dat ondergronds geplaatst werd. Een betonnen regenwaterput van 5.000L, met mangat, gietijzeren deksel en een waterpomp in de garage zijn voorzien, alsook een septiche put met alle benodigdheden.

11 De ruwbouw is uitgevoerd volgens de regels der kunst. De slimme schil zorgt ervoor dat het woongedeelte afgescheiden wordt van de nietverwarmde ruimte (garage) waardoor de woning compacter wordt en een optimalere E- score behaald wordt. Alle muren zijn gemetseld met snelbouwstenen uit gebakken aarde Thermobrick Porotherm. De verdieping is voorzien op predallen met een druklaag met een draagvermogen van minimum 350kg/m², volgens studie van de ingenieur. De constructie van de garage is uitgevoerd in Oregon Douglas hout. De Buitenmuren bestaan uit: Hoofdgebouw: baksteen Belle Epoque de Mons, met een kleinere module ter hoogte van een stuk van de voorgevel. Deze baksteen heeft een ruwe structuur en een authentieke look. Bijgebouw: Kalei, technische bepleistering. Deze geeft de gevel een historische look. Garage: Thermowood. Vorm van de planken in Stockholm van16 mm. Het thermisch behandeld hout krijgt tijdens het proces een unieke warme kleur vergelijkbaar met tropisch hardhout. Na verloop van tijd kleurt het hout egaal zilvergrijs zoals bij teak. De verwerking van blauwe hardsteen voor dorpels, portiek, plintsteen en linteen en het hoedje van de kapel geven de woning een krachtige uitstraling. Het dakgebinte bestaat uit Oregon Douglas hout, ter plaatse in elkaar getimmerd. Het hoofddak, met een damp-open onderdak, is voorzien van Eternit sneldekpannen in herfstkleur met een beetje aan blauwgrijze pannen in vermengd. Het bijgebouw en de garages zijn doorlopend voorzien van Eternit kunstleien 30/60. Dit zorgt voor één geheel ondanks het compacte thermische karakter van de woning. Zink natuurkleur trapezium. Aflopen zink rond. PVC gedeelte: Profine 5-kamer gelakt. Structuurlak aan de buitenzijde en egaal wit aan de binnenzijde. Houtgedeelte: Sipo hout geschilderd in 2 verschillende kleuren. De verticale verdelingen geven een speelse touch. Beglazing: Beglazing met superisolerend glas (k=1,0). Alle opendraaiende ramen kunnen ook in kip-stand geopend worden. Garage: 2 houten sectionale garagepoorten voorzien met automatische bedieningen met elk 2 afstandsbedieningen en 1 interne schakelaar. Ook hier werd er met de 2 kleuren afgewerkt.

12 Vloer Muur Dak 12cm isolatieschuim R = 4.8m² K/W 16,4 cm Utherm wall R = 7.13m³ K/W 25cm Cellulose I3 R = 6.57m² K/W * Op de vloerplaat werd een laag PUR- schuim van 12 cm gespoten. * In de spouw is er 16,4 cm isolatie voorzien (2x82mm) van het merk Utherm wall van Unilin met een lambda waarde van W/mK. * Het dak is voorzien van 25 cm Cellulose van het merk I3. Dit bio-ecologisch product heeft een bufferend karakter waardoor in de zomer een koeler binnenklimaat verzekerd is. * Isolerende snelbouwstenen van het merkt Ytong (C4/500) zijn verwerkt ter hoogte van de bouwknooppunten. * Ter voorkoming van koudebruggen is een L-profiel gebruikt boven de ramen zodat de spouwisolatie aansluit op de 5-kamer profielen van de ramen. * De ramen zijn voorzien van super isolerende beglazing met een k-waarde van 1,0. * Na plaatsing van het buitenschrijnwerk werden de raamkaders luchtdicht aangesloten met de binnenmuren. * Door de vloerder is er tegen alle bepleisterde muren randisolatie geplaatst teneinde de uitzetting van de vloeren mogelijk te maken. Een goede basisventilatie zorgt voor een gezonde en comfortabel binnenklimaat. Renson Systeem C+ EVO II heeft een natuurlijke toevoer en een vraaggestuurde mechanische afvoer. De verontreinigde binnenlucht wordt verdreven door verse buitenlucht volgens het principe van toevoer, doorvoer en afvoer van lucht De vraaggestuurde ventilatie zorgt voor extra energiebesparing. De touchdisplay met kleurenscherm is geplaatst in de eetkamer en geeft u op elk moment van de dag informatie over het binnenklimaat in de woning. De display is tevens voorzien van een CO2-sensor. Dagdagelijkse activiteiten leiden onbewust tot luchtverontreiniging dat zich onder andere uit in te hoge ppm koolstofdioxidewaarden. Het koolstofdioxideniveau geldt als erkende parameter voor de binnenluchtkwaliteit en is vaak de onverwachte oorzaak van veel gezondheidsklachten.

13 De lucht-water- warmtepomp van A.C.V. type HP DCI 08 en buffer boiler SLE 240 verzekeren een energiezuinige verwarming van de woning. De warmtepomp hevelt warmte van de koudste omgeving naar de warmste omgeving over. Het systeem functioneert als een omgekeerde koelkast. In tegenstelling tot een koelkast die de warmte binnenin gebruikt om de temperatuur te laten dalen en de warmte zelf in de keuken vrijlaat, zal deze warmtepomp warmte van de buitenlucht onttrekken om die warmte dan vervolgens opnieuw in huis vrij te geven. Op deze manier wordt het huis, alsook het sanitair warm water verwarmt. Het gebruik van dergelijk systeem verbruikt minder energie en stoot minder CO2 uit in vergelijking met een traditioneel systeem. De voordelen op een rijtje: * Lage verwarmingskosten (ook mede door een goed doordachte isolatieschil) * Gebruik van gratis omgevingswarmte * Beperkte uitstoot van schadelijke stoffen en CO2 * Brandstof opslag overbodig alsook onafhankelijk zijn van brandstof. * 1 kwu aan gebruikte elektrische energie levert u 3 tot 4 kwu aan warmte op. U verwarmt in deze woning dus grotendeels gratis, hernieuwbare en niet vervuilende energie, die uit de lucht onttrokken wordt. De buffer boiler zorgt ervoor dat er voldoende warm water beschikbaar is voor een familie van 6 personen. Het systeem is voorzien van een elektrische weerstand om 1 maal per week het sanitair water op 60 graden te brengen. Daarbovenop zijn de radiatoren (Acova ) in de badkamer en douchekamer voorzien van thermostatische kranen. De collectoren, met geïntegreerde afsluitbare kranen, kunnen tijdens de tussenseizoenen afgesloten worden om zo enkel de badkamers te verwarmen via de radiatoren. De kunststofleidingen worden geplaatst volgens het buis-in-buis systeem. Gezien de hoge isolatiewaarden, het concept om de schil te ontwikkelen rond de verwarmde lokalen ( garages uitgesloten ) zijn lage temperatuur radiatoren overbodig in de slaapkamers. Niettemin zijn de maatregelen genomen die het bijplaatsen van convectoren mogelijk maken. Alle muren binnen de verwarmd volume, behalve de berging, zijn in één laag bepleisterd. De afwerking is gebeurd met de hand. Alle uitspringende hoeken zijn uitgewerkt met gegalvaniseerde hoekprofielen. Op het gelijkvloers stopt de bepleistering op 2 à 3 cm boven de vochtwering. Een Diba (vochtscherm) helpt eventueel opstijgend vocht te vermijden. Daar waar plafond bepleistering voorzien is zijn de predallen ruw uitgevoerd. Dit zorgt voor een betere hechting van het pleisterwerk en een mooier resultaat. De douchemuren zijn voorzien van een laag cement ipv pleisterkalk.

14 De specificaties en waarden van de geplaatste vloeren, muurtegels en houten vloerbekleding : Keuken,eetkamer Noir R 6060x60 Plint Noir R 607/60 Berging, wc, bureau en inkom P. Antica Nero15x15x0,95 PL P. Antica Nero7x15x0,95 Living (parket) EIK FULPLANK WIT OLIE D STAN 1860/189/15 GEWA-PLINT Fineer op MDF Eik Witte Olie 2500/58/16 Slaapkamers,nachthall EIK geborsteld witte Olie 3 Lagen 1200/148/10-3 GEWA-PLINT Fineer op MDF Eik Witte Olie 2500/58/16 WC2 + omkant Geberrith Louisiana Grafito 50/100/10N/R PL LouisianaGrafito7x100x1N/R Douchekamer + murendouche Vloer Louisiana Grafito 50/100/10N/R PL Louisiana Grafito 7x100x1N/R Badkamer Vloer Pierre Bleu N/R90/90/1 Plint Pierre Bleu N/R7/90/1 Muren Pierre Bleu N/R90/90/1 Pierre Bleue SO10 Tribend 30/30 Technische ruimte P.Antica Nero15x15x0,95

15 De leidingen voor afwas- en wasmachine en afsluitbare buitenkraan zijn voorzien. Specificaties badkamer 1: Meubel: * Integrale tabletten in kunstmarmer met overloop,wit, Intro Luiro. * Wastafel 105,2x50,2x2cm met lavabo links. * Onderbouwkast van 70cm met 2 laden voorzien van sifonuitsparing. Uitvoering: houtnerf wit, zonder grepen, VM Matrix. * Onderbouwkast van 35cm met 1 lade. Uitvoering: houtnerf wit, zonder grepen VM Matrix * Grepen Lucca, alu look, VM Origine Matrix. * Spiegelpaneel met LED, 700x600, met alu kader, VM Origine Matrix. * Spiegelkast (br: 35cm h:69,5cm) met scharnieren rechts. Uitvoering: houtnerf wit, VM Origine Matrix. * Buishevel PP wit 6/4"-5/4" X$40MM GEBERIT/151107, type plaatsbesparend Kraanwerk wastafel * Hoekkraan in chroom met rozet ASAG Douche i-drain douchegoot en i-drain rooster plano Kraanwerk douche VM ORIG ADRINA - Showerpipe - hoofddouche antikalk diameter 20cm - handdouche 1 jet - thermostatische kraan Vrijstaand paneel Helderglas met antikalk, Novellini Profielen in glanzend chroom

16 Specificaties badkamer 2: Lavabo *Opbouw wastafel 50x42cm, wit, Ideal Standard Strada. * Niet-afsluitbare plug voor lavabo,vm/free Flow. * Buishevel PP wit 6/4"-5/4"X$40MM GEBERIT/151107, type plaatsbesparend Kraanwerk wastafel * Mengkraan in chroom, VM Lana Bad * Compleet, met regelbaar potenstel, wit, 180x81 cm, VM/Barcelona * Binnenwerk voor Flexplus badafvoer voor grote baden *Kleurenset verchroomd voor Flexaplus-badafvoer Kraanwerk bad *thermostaat bad/douche chroom, VM Adrina * Doucheset chroom, VM Lana Douche *Douchebak van 100X90X3.5 cm VM Orig.Esqu * Potenstel 120 VM Orig.Esqu * Douchesifon 90 mm chroomn Geberit Metro Kraanwerk douche * Thermostaat bad/douche chroom, Adrina * Puro raindance select 150 3jet set, Hgrohe Unica Douchedeur Draaideur-helder glas met antikalk- profielen in matchroom-omkeerbaar, Novellini WC s gelijkvloers en verdieping *Toilet hangend- Geberit sigma 01 - bedieningspaneel wit WC s worden gevoed met regenwater via KSV Multi ECO 35 E gruisloze regenwaterpomp. Beide Schakelaars, stopcontacten, telefoon- en TV-aansluitingen, wachtleidingen, sanitaire toestellen, radiatoren, wachtleidingen alarm, De installatie voldoet aan de voorschriften van het Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties (AREI). Het schakelmateriaal en afdekplaatjes van het merk Niko zijn crèmekleurig en van het type Original. Beukenhouten trap met balustrade is voorzien. De trap is voorzien met tegentreden en behandeld in 2 kleuren.

17 Op het gelijkvloers werden rustieke fineereiken deuren met volle vulling geplaatst. Het deurblad is gemaakt uit verticale planken met stroken in verschillende breedten. Het kassement is in fineer, de omlijsting in massief eik en het beslag in verouderd koper. De schilderdeuren op het eerste verdiep bestaan uit een vlak tubespandeurblad met volle kern. Er werd een vochtwerend kassement voorzien en de omlijsting omvat een te beschilderen grondfolie. Het beslag en kruk zijn vervaardigd uit inox van het merk Bermabru. De keuken werd ingericht met ingebouwde keukenmeubelen, uitgevoerd in folie, wit gekorreld en naadloos. De laden zijn uitgevoerd met metalen zijkanten en zijn dichttrekkend op het einde. Het werkblad,in Silestine Arden Blue suede, heeft een dikte van 40 mm Volgende toestellen en faciliteiten zijn in de keuken voorzien: Uitschuifbare dampkap in inox met geluidsdemper en mechanische bediening, keramische kookplaat met 4 kookzones en touchbedieing, vaatwasser, koelkast met vriesvak, combi-oven. Plan Vooraanzicht

18 De terrassen aan de leefruimte/living ( +/-30m²) en leefruimte achteraan (+/-11,50m²) zijn uitgevoerd in Euro Blue (blauwe steen ) 40x40. In harmonie met het inkomgeheel is de ingang naar de voordeur uitgevoerd in Euro Blue 15x15. Voor de toegang naar de garage werd in okergele Dolimie gebruikt. De Tuin is volledig omsloten door een Betafence PVC afsluiting van 1,50m hoogte. Achteraan vergemakkelijkt een afsluitbaar poortje de toegang. De woning is uitgerust met een alarmcentrale voorzien van 8 beveiligde zones (ook het verdiep). De Modle laat uitbreidingsmogelijkheden toe naar de wens van de gebruiker. Aansluiting op een meldkamer en brandbeveiliging is mogelijk. De erelonen van de architect, landmeter, ingenieur, veiligheidscoördinator en EPB-verslaggever zijn voorzien. De taksen die gepaard gaan bij de bouw van de woning zijn in de prijs inbegrepen. De woning is aangesloten op het openbaar rioleringsnet. Wachtleidingen voor de nutsaansluitingen zijn voorzien tot in de inkomhal. Housing2020 behoudt zich het recht voor wijzigingen aan te brengen in de indeling tav de plannen hier gepubliceerd.

19 Brusselsesteenweg Halle info@housing2020.be

B.V.B.A RUZZI WEG NAAR ZWARTBERG NR 119 3530 Houthalen Tel : 089/38.14.35

B.V.B.A RUZZI WEG NAAR ZWARTBERG NR 119 3530 Houthalen Tel : 089/38.14.35 B.V.B.A RUZZI WEG NAAR ZWARTBERG NR 119 3530 Houthalen Tel : 089/38.14.35 Project te Houthalen : Weg naar Zwartberg Grondwerken Funderingen A. RUWBOUWWERKEN BESCHRIJVING DER WERKEN ---------------------------------

Nadere informatie

Immo Toye - Nassaulaan. datum: 5 april 2016 AFBRAAKWERKEN

Immo Toye - Nassaulaan. datum: 5 april 2016 AFBRAAKWERKEN Immo Toye - Nassaulaan datum: 5 april 2016 AFBRAAKWERKEN uitbreken binnendeuren uitbreken keuken (meubilair, tegels, ) uitbreken badkamer (sanitair, meubilair, vloeren, muurtegels) uitbreken bestaand toilet

Nadere informatie

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP Landelijke nieuw te bouwen gezinswoning te Gingelom. Half open bebouwing van 152m 2 op een perceel van 4a00ca Adres: Statiestraat 73, Gingelom Perceel

Nadere informatie

PROJECT INGOOIGEM - Lindeburen 1. GROND-, FUNDERINGS- EN RIOLERINGSWERKEN - Afgraven van de graszode en van de teelaarde (± 10 cm) - de goede aarde wordt afzonderlijk gehouden - Graaf- en delfwerken; -

Nadere informatie

INFOBROCHURE TECHNISCHE INFO. Werf Sint-Niklaas, Belsele Watermolenwijk II fase 4 12 koopwoningen

INFOBROCHURE TECHNISCHE INFO. Werf Sint-Niklaas, Belsele Watermolenwijk II fase 4 12 koopwoningen INFOBROCHURE TECHNISCHE INFO 3 Werf Sint-Niklaas, Belsele Watermolenwijk II fase 4 12 koopwoningen 2 Inhoudsopgave 3 Situerings- en liggingsplan p. 4-5 Plannen der woongelegenheden p. 9 I. Plan woning

Nadere informatie

07/06/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035. Lastvoorwaarden uitvoering. : - 1,00: voorzien Elektriciteit

07/06/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035. Lastvoorwaarden uitvoering. : - 1,00: voorzien Elektriciteit 07/06/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035 Dossier nr: Werf: VELDENSTRAAT Architect: Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B. Mr): (B. Mevr): Type

Nadere informatie

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP Eigentijdse nieuw te bouwen gezinswoning te Bilzen (Hoelbeek). Linkerwoning van een tweewoonst van 140m 2 op een perceel van 5a53ca Adres: Hoelbeekstraat

Nadere informatie

terras in waterdoorlatende materialen 'niet in de aanneming inbegrepen' eethoek zithoek inkom hal

terras in waterdoorlatende materialen 'niet in de aanneming inbegrepen' eethoek zithoek inkom hal 85 555 265 /95 verluchting dampkap Ø verluchtingsrooster / afvoer badkamer verdiep Ø 1 * afvoer wc verdiep Ø1 keuken VOLGENS KEUKENPLAN garage MUREN BEPLEISTERD GLADDE WELFSELS 28 /2 sectionale poort zonder

Nadere informatie

F R E D - projects. ! Flanders Real Estate Development Projects HUYZE T STEENTJE. Gekoppelde nieuwbouwwoningen te Laarne

F R E D - projects. ! Flanders Real Estate Development Projects HUYZE T STEENTJE. Gekoppelde nieuwbouwwoningen te Laarne HUYZE T STEENTJE Gekoppelde nieuwbouwwoningen te Laarne Huyze t Steentje : Beschrijving Laarne, Hoekstraat 28 Op een boogscheut van het centrum van Laarne, in een pittoreske landelijke omgeving bouwt de

Nadere informatie

Ruwbouw T E C H N I S C H E K E N M E R K E N V A N U I T V O E R I N G E N G E B R U I K T E M A T E R I A L E N

Ruwbouw T E C H N I S C H E K E N M E R K E N V A N U I T V O E R I N G E N G E B R U I K T E M A T E R I A L E N 14 T E C H N I S C H E K E N M E R K E N V A N U I T V O E R I N G E N G E B R U I K T E M A T E R I A L E N Ruwbouw De grondwerken en nivelleringen omvatten alle opruimingswerken, zowel mechanisch als

Nadere informatie

Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen.

Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen. JJ D ROSSAERT A RCHITECTEN S TEIN M ICHIELS A RCHITECT K APELSTRAAT 30 2880 B ORNEM 2880 B ORNEM R IJKENHOEK,15 Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen. Blok II : Beschrijving van de

Nadere informatie

PROJECT ZWEVEGEM - ZAVELEINDE Algemene beschrijving 1. GROND-, FUNDERINGS- EN RIOLERINGSWERKEN - Afgraven van de graszode en van de teelaarde (± 10 cm) - de goede aarde wordt afzonderlijk gehouden - Graaf-

Nadere informatie

PROJECT VICHTE A. Rodenbachstraat Algemene beschrijving 1. GROND-, FUNDERINGS- EN RIOLERINGSWERKEN - Afgraven van de graszode en van de teelaarde (± 10 cm) - de goede aarde wordt afzonderlijk gehouden

Nadere informatie

Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen.

Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen. JJ D ROSSAERT A RCHITECTEN S TEIN M ICHIELS A RCHITECT K APELSTRAAT 30 2880 B ORNEM 2880 B ORNEM R IJKENHOEK,15 Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen. Blok III : Beschrijving van de

Nadere informatie

Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen.

Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen. JJ D ROSSAERT A RCHITECTEN S TEIN M ICHIELS A RCHITECT K APELSTRAAT 30 2880 B ORNEM 2880 B ORNEM R IJKENHOEK,15 Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen. Blok VI : Beschrijving van de

Nadere informatie

TE KOOP IN GINGELOM. Appartement 1: Ruim appartement (167m²) met 2 slaapkamers, terras en prachtige tuin. Casco: 157000 Volledig afgewerkt: 215.

TE KOOP IN GINGELOM. Appartement 1: Ruim appartement (167m²) met 2 slaapkamers, terras en prachtige tuin. Casco: 157000 Volledig afgewerkt: 215. TE KOOP IN GINGELOM Appartement 1: Ruim appartement (167m²) met 2 slaapkamers, terras en prachtige tuin. Casco: 157000 Volledig afgewerkt: 215.000 Appartement 2: Appartement (124m²) met 2 slaapkamers,

Nadere informatie

project Vierschaarstraat/Bakkerstraat Lokeren Loten 8-9-10 / 11-12-13 / 14-15-16

project Vierschaarstraat/Bakkerstraat Lokeren Loten 8-9-10 / 11-12-13 / 14-15-16 project Vierschaarstraat/Bakkerstraat Lokeren Loten 8-9-10 / 11-12-13 / 14-15-16 2 lot 8-9 - 10 GRONDPLAN lot 8-9 - 10 4 VERDIEPING 1 lot 8-9 - 10 VERDIEPING 2 lot 8-9 - 10 6 VOORGEVEL lot 8-9 - 10 ACHTERGEVEL

Nadere informatie

BOUWBEDRIJF BAUTERS de hoeksteen van uw woning BOSSEMSTRAAT 42 9890 GAVERE TEL 09/2322642 LASTENBOEK KANUNIKKENSTRAAT OUDENAARDE - EINE

BOUWBEDRIJF BAUTERS de hoeksteen van uw woning BOSSEMSTRAAT 42 9890 GAVERE TEL 09/2322642 LASTENBOEK KANUNIKKENSTRAAT OUDENAARDE - EINE BOUWBEDRIJF BAUTERS de hoeksteen van uw woning BOSSEMSTRAAT 42 9890 GAVERE TEL 09/2322642 LASTENBOEK KANUNIKKENSTRAAT OUDENAARDE - EINE I. RUWBOUW ART. 1 : FUNDERINGEN De funderingen zijn berekend op een

Nadere informatie

project Vierschaarstraat/Bakkerstraat Lokeren Loten 8-9-10 / 11-12-13 / 14-15-16

project Vierschaarstraat/Bakkerstraat Lokeren Loten 8-9-10 / 11-12-13 / 14-15-16 project Vierschaarstraat/Bakkerstraat Lokeren Loten 8-9-10 / 11-12-13 / 14-15-16 2 lot 8-9 - 10 GRONDPLAN lot 8-9 - 10 4 VERDIEPING 1 lot 8-9 - 10 VERDIEPING 2 6 lot 8-9 - 10 VOORGEVEL lot 8-9 - 10 ACHTERGEVEL

Nadere informatie

LASTENBOEK -------------------------------------------------------------

LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- lastenboek bladzijde 1 LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- Algemene Beschrijving van de werken en materialen INHOUD Hoofdstuk 08: Isolatie Hoofdstuk 09: Bezetwerken

Nadere informatie

21/05/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035. Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden uitvoering

21/05/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035. Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden uitvoering 21/05/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035 Dossier nr: Rillaar Montenaken Werf: Architect: Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B. Mr): (B. Mevr):

Nadere informatie

PROJECT DESSELGEM - OPSTALSTRAAT Algemene beschrijving 1. GROND-, FUNDERINGS- EN RIOLERINGSWERKEN - Afgraven van de graszode en van de teelaarde (± 10 cm) - de goede aarde wordt afzonderlijk gehouden -

Nadere informatie

Project te Genk: HEELDSTRAAT

Project te Genk: HEELDSTRAAT Project te Genk: HEELDSTRAAT BESCHRIJVING DER WERKEN --------------------------------- A. RUWBOUWWERKEN Grondwerken De teelaarde wordt afgestoken en ter plaatse gestockeerd,dit geld eveneens voor de grond

Nadere informatie

Everaert-Cooreman, Overmere

Everaert-Cooreman, Overmere Kuipersstraat / Schoenmakersstraat Eerste reeks van 4 woningen uit een totaal van 17 woningen Arch. J&J Drossaert, Bornem + Stein Michiels, Bornem Everaert-Cooreman, Overmere Het project ligt naast de

Nadere informatie

Beknopte beschrijving woningen

Beknopte beschrijving woningen Beknopte beschrijving woningen Heist-op-den-Berg/Itegem Schoolstraat 1. Inleiding De werken zullen uitgevoerd worden conform dit lastenboek, onder leiding van een erkend architect en volgens de regels

Nadere informatie

21/11/ DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg LINDEN 016/ FAX 016/ Architect: Bert Vanderborght. Lastvoorwaarden Uitvoering

21/11/ DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg LINDEN 016/ FAX 016/ Architect: Bert Vanderborght. Lastvoorwaarden Uitvoering 21/11/2012 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035 Dossier nr Werf: ZWALUWSTRAAT/AARSCHOT Architect: Bert Vanderborght Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p):

Nadere informatie

01/02/2012 1 DELTA BATI S.A. Allée du Petit Paris 61 1410 WATERLOO 02/354 56 85 FAX 02/354.56.62. Lastvoorwaarden Uitvoering

01/02/2012 1 DELTA BATI S.A. Allée du Petit Paris 61 1410 WATERLOO 02/354 56 85 FAX 02/354.56.62. Lastvoorwaarden Uitvoering 01/02/2012 1 δ DELTA BATI S.A. Allée du Petit Paris 61 1410 WATERLOO 02/354 56 85 FAX 02/354.56.62 Dossier nr: Werf: HOEGAARDEN Architekt: F VERTOMMEN Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B.

Nadere informatie

LASTENBOEK -------------------------------------------------------------

LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- lastenboek bladzijde 1 LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- Algemene Beschrijving van de werken en materialen INHOUD Hoofdstuk 08: Isolatie Hoofdstuk 09: Bezetwerken

Nadere informatie

Verkoopslastenboek Vakantiepark Duinenhof Fase 1 & 2 (Wet Breyne niet van toepassing)

Verkoopslastenboek Vakantiepark Duinenhof Fase 1 & 2 (Wet Breyne niet van toepassing) Artikel 1 - PARTIJEN Verkoopslastenboek Vakantiepark Duinenhof Fase 1 & 2 (Wet Breyne niet van toepassing) Tussen de ondergetekenden, Enerzijds 1. NV DEBAILLIE PROMOTIONS, met zetel te 1140 Evere, Optimismelaan

Nadere informatie

TIENSESTEENWEG GLABBEEK. 7 energiezuinige woningen op top locatie!

TIENSESTEENWEG GLABBEEK. 7 energiezuinige woningen op top locatie! TIENSESTEENWEG GLABBEEK 7 energiezuinige woningen op top locatie! TIENSESTEENWEG GLABBEEK Halfopen bebouwingen met optimale lichtinval Kwalitatief wonen op een uitstekende locatie in de gemeente Glabbeek,

Nadere informatie

DE ARK VERKOOPT DE ARK VERKOOPT 6 NIEUWBOUWWONINGEN. Krommenhof 5, 12, 14, 16, 18 Honoré Aertsstraat 12 2340 BEERSE

DE ARK VERKOOPT DE ARK VERKOOPT 6 NIEUWBOUWWONINGEN. Krommenhof 5, 12, 14, 16, 18 Honoré Aertsstraat 12 2340 BEERSE DE ARK VERKOOPT DE ARK VERKOOPT 6 NIEUWBOUWWONINGEN Krommenhof 5, 12, 14, 16, 18 Honoré Aertsstraat 12 2340 BEERSE INHOUD INHOUD 1. Voorstelling project Beerse Krommenhof 2. Overzicht verkoopsprijzen 3.

Nadere informatie

19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35. Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden Uitvoering

19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35. Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden Uitvoering 19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35 Dossier nr: MOLENSTEDE Werf: Architekt: BERT VAN DER BORGHT Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B.

Nadere informatie

Algemeen Grondwerken Funderingen Betonwerken Isolatie Binnenmetselwerk Gevels Dakwerken Dakwaterafvoeren Buitenschrijnwerk Buitenriolering

Algemeen Grondwerken Funderingen Betonwerken Isolatie Binnenmetselwerk Gevels Dakwerken Dakwaterafvoeren Buitenschrijnwerk Buitenriolering S A M E N V A T T E N D B E S T E K - woningen Hoofdstuk 1 : RUWBOUWWERKEN Algemeen Grondwerken Funderingen Betonwerken Isolatie Binnenmetselwerk Gevels Dakwerken Dakwaterafvoeren Buitenriolering Hoofdstuk

Nadere informatie

2HOB te LOZEN Lastenboek

2HOB te LOZEN Lastenboek 2HOB te LOZEN Lastenboek Wind- en waterdicht 1 LIGGINGSPLAN KAVEL 1 KAVEL 2 : 2a87ca : 2a87ca 2 INHOUDSTAFEL 1 ALGEMEEN 2 LASTENBOEK 2.1 Werfinrichting 2.2 Grondwerken 2.3 Rioleringswerken 2.4 Ruwbouw

Nadere informatie

LOT 2 5 GEZINSWONINGEN TE NIEL. Lot 2 Voorblad Bouwen van 5 gezinswoningen Ivo Cornelisstraat, Niel. 20 maart 2013 Dossiernummer: U-xxx 1:50 A3

LOT 2 5 GEZINSWONINGEN TE NIEL. Lot 2 Voorblad Bouwen van 5 gezinswoningen Ivo Cornelisstraat, Niel. 20 maart 2013 Dossiernummer: U-xxx 1:50 A3 5 GEZINSWONINGEN TE NIEL Lot 2 Voorblad 7 wc 47 112 schroefdop 600 265 handenwasser 399 standl. wc +1 25 160 29 300 497 305 29 39 200 Socarex Septische put 1.500L Regenwaterput 5.000L aansluiten volgens

Nadere informatie

19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35. Architekt: Bert Van der Borght. Lastvoorwaarden Uitvoering

19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35. Architekt: Bert Van der Borght. Lastvoorwaarden Uitvoering 19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35 Dossier nr: Werf: Aarschot Architekt: Bert Van der Borght Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B.

Nadere informatie

Lastenboek Groenendaallaan 13-17

Lastenboek Groenendaallaan 13-17 Lastenboek Groenendaallaan 13-17 1. Alle architectkosten zijn ten laste van de aannemer alsook de kosten van de ingenieursstudie. 2. De aansluitingen aan de openbare netten zijn ten laste van de kopers,

Nadere informatie

Koningin Fabiolalaan 20 te Oud-Turnhout Verkaveling Eigen lot 85. Nieuwbouwwoningen in pastoriestijl

Koningin Fabiolalaan 20 te Oud-Turnhout Verkaveling Eigen lot 85. Nieuwbouwwoningen in pastoriestijl Koningin Fabiolalaan 20 te Oud-Turnhout Verkaveling Eigen lot 85 Nieuwbouwwoningen in pastoriestijl VERKOOPLASTENBOEK PROMOTOR EN BOUWHEER Gebroeders Geudens NV Steenweg op Oosthoven 4 bus 1 2300 Turnhout

Nadere informatie

KORTENBOSSTRAAT, SINT-TRUIDEN

KORTENBOSSTRAAT, SINT-TRUIDEN Mooie open bebouwing met optimaal wooncomfort! KORTENBOSSTRAAT, SINT-TRUIDEN Wonen in een groene omgeving - centraal gelegen - apart ontwerp! Kortenbosstraat SINT-TRUIDEN Open bebouwing met optimaal lichtinval

Nadere informatie

BOUWEN VAN EEN 2-WOONST TE BOCHOLT-LOZEN

BOUWEN VAN EEN 2-WOONST TE BOCHOLT-LOZEN BOUWEN VAN EEN 2-WOONST TE BOCHOLT-LOZEN LASTENBOEK : WIND- & WATERDICHT (CASCO) LIGGING : RONDESTRAAT 14, 3950 BOCHOLT LOZEN BOUWHEER / VERKOPER : THANS-OOMS, NEYENSTRAAT 13, 3960 BREE 0476/72.82.12 raf.thans@telenet.be

Nadere informatie

wastafel: koud en warm/douche: koud en warm/wasmachine: koud douche: koud en warm/badkamermeubel: 2x koud en 2x warm/bad: koud en warm

wastafel: koud en warm/douche: koud en warm/wasmachine: koud douche: koud en warm/badkamermeubel: 2x koud en 2x warm/bad: koud en warm Lastenboek casco afwerking Halfopen nieuwbouwwoning(ben woning) Gelegen Beekstraat te Tessenderlo.Ventilatie In deze woning zal systeem D met warmterecuperatie van het merk Vasco D 400 worden voorzien,

Nadere informatie

LASTENBOEK. Ollevierlaan 4 8660 De Panne Appartement 5 Verdieping 2. Sasstraat 5 8870 Izegem Tel. 051 437 507 Fax 051 437 247 info@potrell.

LASTENBOEK. Ollevierlaan 4 8660 De Panne Appartement 5 Verdieping 2. Sasstraat 5 8870 Izegem Tel. 051 437 507 Fax 051 437 247 info@potrell. LASTENBOEK Ollevierlaan 4 8660 De Panne Appartement 5 Verdieping 2 Sasstraat 5 8870 Izegem Tel. 051 437 507 Fax 051 437 247 info@potrell.be Voorwoord Om de toekomstige eigenaar(s) van het bovenvermelde

Nadere informatie

GENK: Prachtig gelegen villa op een perceel van 18a 09ca. Detailfoto: villa te Genk, Armand Maclotlaan 6

GENK: Prachtig gelegen villa op een perceel van 18a 09ca. Detailfoto: villa te Genk, Armand Maclotlaan 6 TE KOOP Juridisch en technisch advies Immobiliën Expertises Jos Houben Landmeter-Expert GENK ARMAND MACLOTLAAN 6 Vraagprijs :! 390.000,00 Noortje Claes Grad. Bedrijfsbeheer Erkend Vastgoedmakelaar BIV:

Nadere informatie

BESCHRIJVENDE MEETSTAAT

BESCHRIJVENDE MEETSTAAT BESCHRIJVENDE MEETSTAAT Uitvoering volgens gepubliceerde plannen 1.RUWBOUW 1. Grondwerken Afgraven teelaarde 20cm: voorzien Uitgraven geul voor nutsleidingen: voorzien Uitgraven geul voor aansluiting straatriool

Nadere informatie

STEENKUILSTRAAT DILSEN-STOKKEM. Uniek privaat woonpark!

STEENKUILSTRAAT DILSEN-STOKKEM. Uniek privaat woonpark! STEENKUILSTRAAT DILSEN-STOKKEM Uniek privaat woonpark! STEENKUILSTRAAT STOKKEM Prachtig & uniek privaat woonpark Kwalitatief wonen op een uitstekende locatie in het centrum van Stokkem, dat is wat deze

Nadere informatie

D NBW. kerkhofstraat. te koop nieuwbouwproject. avelgem

D NBW. kerkhofstraat. te koop nieuwbouwproject. avelgem D8790-13012-NBW kerkhofstraat te koop nieuwbouwproject avelgem D8790-13012-NBW geschikt als investering kerkhofstraat te te koop nieuwbouwproject avelgem ligging Woonproject Kerkhofstraat is gelegen op

Nadere informatie

LEBBEKE 22 APPARTEMENTEN IN KAPELLEKENSBAAN BIJLAGEBUNDEL

LEBBEKE 22 APPARTEMENTEN IN KAPELLEKENSBAAN BIJLAGEBUNDEL LEBBEKE 22 APPARTEMENTEN IN KAPELLEKENSBAAN BIJLAGEBUNDEL BIJLAGE 1: aanduiding elektrische voorzieningen BIJLAGE 2: aanduiding sanitaire voorzieningen BIJLAGE 3: gedetailleerde offerte sanitaire toestellen

Nadere informatie

PROJECT KASTEELSTRAAT. Assenede

PROJECT KASTEELSTRAAT. Assenede PROJECT KASTEELSTRAAT Assenede VERKAVELINGSPLAN 2 KASTEELSTRAAT LOT 3-2 - 1 GRONDPLAN lot 3-2-1 4 VERDIEPINGSPLAN lot 3-2-1 GEVELS en DOORSNEDE lot 3-2-1 6 LOT 6-5 - 4 GRONDPLAN lot 6-5-4 8 VERDIEPINGSPLAN

Nadere informatie

COMMERCIEEL LASTENBOEK VAN 8 WONINGEN, GELEGEN L.GEWATSTRAAT Z/N, TE 2560 NIJLEN.

COMMERCIEEL LASTENBOEK VAN 8 WONINGEN, GELEGEN L.GEWATSTRAAT Z/N, TE 2560 NIJLEN. 1 COMMERCIEEL LASTENBOEK VAN 8 WONINGEN, GELEGEN L.GEWATSTRAAT Z/N, TE 2560 NIJLEN. 2 RUWBOUW Onder het gebouw is volle grond voorzien. Op de betonnen funderingszolen zijn funderingsmuren uit betonblokken

Nadere informatie

Deel 1: RUWBOUW. Art 1: grondwerken. Het maaiveld wordt afgegraven over de volledige oppervlakte van de nieuw te bouwen woning.

Deel 1: RUWBOUW. Art 1: grondwerken. Het maaiveld wordt afgegraven over de volledige oppervlakte van de nieuw te bouwen woning. Deel 1: RUWBOUW Art 1: grondwerken Het maaiveld wordt afgegraven over de volledige oppervlakte van de nieuw te bouwen woning. Hierna wordt de kruipruimte uitgegraven tot de vaste grond In deze bouwput

Nadere informatie

LASTENBOEK. 5 energiezuinige nieuwbouwwoningen BOOM, NIELSESTRAAT

LASTENBOEK. 5 energiezuinige nieuwbouwwoningen BOOM, NIELSESTRAAT LASTENBOEK 5 energiezuinige nieuwbouwwoningen BOOM, NIELSESTRAAT 1 OMSCHRIJVING: Werf: oprichten van 5 woningen met 3 slaapkamers, berging, ruime zolder (eventueel bijkomend in te richten) en garage langs

Nadere informatie

LASTENBOEK AFWERKING SEMI-CASCO LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN

LASTENBOEK AFWERKING SEMI-CASCO LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN LASTENBOEK AFWERKING SEMI-CASCO LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN INHOUD 2. Pleisterwerken p.3 3. Chapewerken, p.3 6. Sanitaire installatie p.3 7. Elektrische installatie p.4 8. Verwarmingsinstallatie

Nadere informatie

21/02/ DELTA BATI S.A. Diestsesteenweg Linden 016/ FAX 02/ Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden Uitvoering

21/02/ DELTA BATI S.A. Diestsesteenweg Linden 016/ FAX 02/ Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden Uitvoering 21/02/2013 1 DELTA BATI S.A. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 02/354.56.62 Dossier nr: Werf: Architect: Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Elsleukenstraat Langdorp Tel klant (p): (B. Mr):

Nadere informatie

Van gewapend beton met kolommen en constructievloer. Constructie van gegalvaniseerde metalen profielen waarop gipsplaten worden bevestigd.

Van gewapend beton met kolommen en constructievloer. Constructie van gegalvaniseerde metalen profielen waarop gipsplaten worden bevestigd. 0 / 5 Bestaande uit een funderingsplaat van gewapend beton Van gewapend beton met kolommen en constructievloer Opgebouwd uit 11cm dikke holle bouwstenen Constructie van gegalvaniseerde metalen profielen

Nadere informatie

LOT 4 5 GEZINSWONINGEN TE NIEL. Lot 4 Voorblad Bouwen van 5 gezinswoningen Ivo Cornelisstraat, Niel. 20 maart 2013 Dossiernummer: U-xxx 1:50 A3

LOT 4 5 GEZINSWONINGEN TE NIEL. Lot 4 Voorblad Bouwen van 5 gezinswoningen Ivo Cornelisstraat, Niel. 20 maart 2013 Dossiernummer: U-xxx 1:50 A3 5 GEZINSWONINGEN TE NIEL LOT 4 Lot 4 Voorblad 46 wm 7 wc 47 112 schroefdop handenwasser 399 300 497 305 3 600 265 standl. wc +1 14 39 160 200 Socarex Septische put 1.500L Regenwaterput 5.000L aansluiten

Nadere informatie

ALGEMENE TECHNISCHE BESCHRIJVING AARSCHOT - POORTVELDEN 1STE FASE. volgens E70-K40 normering. UITVOERING - CASCO

ALGEMENE TECHNISCHE BESCHRIJVING AARSCHOT - POORTVELDEN 1STE FASE. volgens E70-K40 normering. UITVOERING - CASCO ALGEMENE TECHNISCHE BESCHRIJVING AARSCHOT - POORTVELDEN 1STE FASE volgens E70-K40 normering. UITVOERING - CASCO ALGEMEEN: Dit lastenboek werd opgesteld om de kandidaat-kopers een beknopt overzicht te geven

Nadere informatie

RESIDENTIE SERENA. Bouwen van 5 appartementen. Nieuwpoortsesteenweg 195. Oostende

RESIDENTIE SERENA. Bouwen van 5 appartementen. Nieuwpoortsesteenweg 195. Oostende Project : Bouwen van 5 appartementen Nieuwpoortsesteenweg 195 Oostende RESIDENTIE SERENA Bouwheer : contactpersoon: Van Dosselaer Danny Oude Brugseweg 246 8460 Oudenburg Roksem 0475/46 15 02 050/81 64

Nadere informatie

OPMETING BEGRAAFPLAATS - RENOVATIE VAN DE CONCIËRGEWONING - OPDRACHT NR /A//2017.E077.01/BAT.OL-BH

OPMETING BEGRAAFPLAATS - RENOVATIE VAN DE CONCIËRGEWONING - OPDRACHT NR /A//2017.E077.01/BAT.OL-BH OPMETING BEGRAAFPLAATS - RENOVATIE VAN DE CONCIËRGEWONING - OPDRACHT NR. 2017.144/A//2017.E077.01/BAT.OL-BH Nr. Beschrijving Type Eenh. H EP BTW 1 Algemeenheden 1.1 Werfinstallatie H ff 1,00 1.2 Coördinatie

Nadere informatie

EPB-advies: woning Datum: xxx

EPB-advies: woning Datum: xxx EPB-advies: woning Datum: Bouwheer Naam: Adres: Tel: Gsm: E-mail: Bouwplaats Project: Bouwen van woning Adres: Vergunning: datum bouwaanvraag: 2012 Compactheid Type: woning Geïsoleerd volume: - Verliesoppervlak:

Nadere informatie

Vijf jaar jonge villa met topafwerking te Wielsbeke

Vijf jaar jonge villa met topafwerking te Wielsbeke Vijf jaar jonge villa met topafwerking te Wielsbeke Prachtig ingericht! De woning met domotica -en ventilatiesysteem,gelegen in een rustige buurt te Sint-Baafs-Vijve bestaat uit een lichtrijk, open portaal,

Nadere informatie

Residentie Bergakker

Residentie Bergakker 6 karaktervolle appartementen, allen voorzien van tuin of terras/balkon met autostaanplaatsen en kelderberging Ligging: Bolk 52 Promotor: Makelaar: Architect: Jeni Holding nv Bolk 7 bus 1 (zetel: Fazantenlaan

Nadere informatie

Alle glaswerk is voorzien in dubbele beglazing (super plus k-waarde 1.0 W/m²K).

Alle glaswerk is voorzien in dubbele beglazing (super plus k-waarde 1.0 W/m²K). BESCHRIJVING DER MATERIALEN EN UITRUSTING 1) Glaswerk Alle glaswerk is voorzien in dubbele beglazing (super plus k-waarde 1.0 W/m²K). 2) Ventilatie systeem C+Evo2 met Healtbox II - Smartzone Natuurlijke

Nadere informatie

Aangifteplichtige : WoninGent. Ligging : Louis Schuermansstraat 4, Sint-Amandsberg. App 2.4 Resultaat : K-peil : geen (*) E-peil : geen (*)

Aangifteplichtige : WoninGent. Ligging : Louis Schuermansstraat 4, Sint-Amandsberg. App 2.4 Resultaat : K-peil : geen (*) E-peil : geen (*) Aangifteplichtige : WoninGent Ligging : Louis Schuermansstraat 4, Sint-Amandsberg Woord vooraf : Dit verslag (startberekening) geeft alle materialen/installaties weer die noodzakelijk zijn voor het behalen

Nadere informatie

LUIKERSTEENWEG GELINDEN SINT-TRUIDEN. Een ruime half-open bebouwing van 12 aren! Inclusief zonnepanelen!

LUIKERSTEENWEG GELINDEN SINT-TRUIDEN. Een ruime half-open bebouwing van 12 aren! Inclusief zonnepanelen! LUIKERSTEENWEG GELINDEN SINT-TRUIDEN Zeer laag E-Peil - Top ligging - Apart design! Een ruime half-open bebouwing van 12 aren! Inclusief zonnepanelen! LUIKERSTEENWEG GELINDEN Half open bebouwing met optimaal

Nadere informatie

Residentie De Burggraven. Voorstelling Residentie De Burggraven 1

Residentie De Burggraven. Voorstelling Residentie De Burggraven 1 Residentie De Burggraven Voorstelling Residentie De Burggraven 1 Ons project in Evergem is gelegen op het kruispunt van de Kerkbruggestraat met de Doornzeelsestraat, en de Doornzeelsestraat met de Grovermansdreef.

Nadere informatie

WINEVENSTRAAT VELDWEZELT (LANAKEN) 2 zeer ruime moderne half-open bebouwingen!

WINEVENSTRAAT VELDWEZELT (LANAKEN) 2 zeer ruime moderne half-open bebouwingen! WINEVENSTRAAT VELDWEZELT (LANAKEN) 2 zeer ruime moderne half-open bebouwingen! WINEVENSTRAAT VELDWEZELT Half open bebouwing met optimale lichtinval Kwalitatief wonen op een uitstekende locatie in een rustiek

Nadere informatie

Mooie en ruime bel-etage woning

Mooie en ruime bel-etage woning de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Woning Ekeren (2180) prijs op aanvraag Mooie en ruime bel-etage woning 2 1 ja VERKOCHT!! U

Nadere informatie

STEENSELBERGWEG LANAKEN. Nog 2 ruime halfopen bebouwingen te koop!

STEENSELBERGWEG LANAKEN. Nog 2 ruime halfopen bebouwingen te koop! STEENSELBERGWEG LANAKEN Nog 2 ruime halfopen bebouwingen te koop! STEENSELBERGWEG LANAKEN Half open bebouwing met optimale lichtinval Kwalitatief wonen op een uitstekende locatie nabij het centrum van

Nadere informatie

BOUWEN VAN APPARTEMENTEN Oostmalsesteenweg te Rijkevorsel

BOUWEN VAN APPARTEMENTEN Oostmalsesteenweg te Rijkevorsel BOUWEN VAN APPARTEMENTEN Oostmalsesteenweg te Rijkevorsel BOUWHEER: DEGO bvba Poeleinde 33 2323 Hoogstraten - Wortel Tel 03 / 314 35 69 Fax 03 / 314 99 80 info@dego.be 1. ALGEMEEN De appartementen worden

Nadere informatie

LASTENBOEK ROESELARE SERINGENSTRAAT WOONPROJECT BOTANIEK HANDELSRUIMTE

LASTENBOEK ROESELARE SERINGENSTRAAT WOONPROJECT BOTANIEK HANDELSRUIMTE LASTENBOEK ROESELARE SERINGENSTRAAT WOONPROJECT BOTANIEK HANDELSRUIMTE INTRODUCTIE Om de toekomstige eigenaars van deze handelsruimte een duidelijk overzicht te geven van de kwaliteit en de afwerking van

Nadere informatie

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin Smetsakker, Duizel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 273.500 v.o.n. Aangeboden sinds 30-05-2017 Conditie Vrij op naam Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

U- waardeberekening klik op wand nr Wandtype

U- waardeberekening klik op wand nr Wandtype Samenvatting modulair handboek centrale verwarming Bouwheer : Naam : Janssens Pieter Janssens Kerkstraat 134 a Voornaam: Adres : Pieter 9300 Aalst Kerkstraat 134 b Werfadres: Pieter Janssens Tel.: Kerkstraat

Nadere informatie

LASTENBOEK Benedenstraat 57 57a 57b 57c- 59 en 59a te 9340 Lede (Papegem)

LASTENBOEK Benedenstraat 57 57a 57b 57c- 59 en 59a te 9340 Lede (Papegem) LASTENBOEK Benedenstraat 57 57a 57b 57c- 59 en 59a te 9340 Lede (Papegem) BESCHRIJVING MATERIALEN 1. FUNDERINGEN De funderingen worden gestoken tot op vorstvrije diepte (80 cm). Alle betonwerken worden

Nadere informatie

2) AFWERKING. Nieuwbouwproject te NIEUWKERKEN, Heihoekstraat Appartementen INHOUD. Hoofdstuk 08: Isolatie. Hoofdstuk 09: Bezetwerken

2) AFWERKING. Nieuwbouwproject te NIEUWKERKEN, Heihoekstraat Appartementen INHOUD. Hoofdstuk 08: Isolatie. Hoofdstuk 09: Bezetwerken Nieuwbouwproject te NIEUWKERKEN, Heihoekstraat Appartementen 2) AFWERKING INHOUD Hoofdstuk 08: Isolatie Hoofdstuk 09: Bezetwerken Hoofdstuk 10: Vloer- en tegelwerken Hoofdstuk 11: Binnenschrijnwerk Hoofdstuk

Nadere informatie

LAAN VAN KERNHEM 57 EDE 239.500 k.k. www.laanvankernhem57.nl Omschrijving Aan de rand van de wijk Kernhem treft u dit royaal uitgebouwde herenhuis met een extra hoog plafond (3.60 m!) waarvan de leefruimte

Nadere informatie

Sandakker 21, Duizel

Sandakker 21, Duizel Sandakker 21, Duizel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 322.700 v.o.n. Aangeboden sinds 30-05-2017 Conditie Vrij op naam Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Recente half open villa te Moorsele Uitnodigende half open villa.

Recente half open villa te Moorsele Uitnodigende half open villa. Recente half open villa te Moorsele Uitnodigende half open villa. Op het einde van deze doodlopende straat ontmoet u deze perfect instapklare woning. De drie slaapkamers zijn reeds volledig afgewerkt en

Nadere informatie

DE BRABANT NV. Brugstraat Oeselgem PROJECT DESSELGEM - LIEBAARDSTRAAT. 5 woningen & 1 studio & garages

DE BRABANT NV. Brugstraat Oeselgem PROJECT DESSELGEM - LIEBAARDSTRAAT. 5 woningen & 1 studio & garages DE BRABANT NV Brugstraat 33 8720 Oeselgem PROJECT DESSELGEM - LIEBAARDSTRAAT 5 woningen & 1 studio & garages LASTENBOEK WATER- EN WINDDICHT Algemeen Architect Ingenieursstudie Veiligheidscoördinatie EPB-verslaggeving

Nadere informatie

LOT 5 5 GEZINSWONINGEN TE NIEL. Lot 5 Voorblad Bouwen van 5 gezinswoningen Ivo Cornelisstraat, Niel. 20 maart 2013 Dossiernummer: U-xxx 1:50 A3

LOT 5 5 GEZINSWONINGEN TE NIEL. Lot 5 Voorblad Bouwen van 5 gezinswoningen Ivo Cornelisstraat, Niel. 20 maart 2013 Dossiernummer: U-xxx 1:50 A3 5 GEZINSWONINGEN TE NIEL Lot 5 Voorblad 97 900 39 265 schroefdop 2 wc 47 60 A 25 25 25 200 standl. wc + 9cm funderingsmuur 298 9 9 25 4 600 299 300 9 497 9 399 0 handenwasser 29 29 39 0 789 Socarex Septische

Nadere informatie

ES10-095 ELK ZIJN DAK CVBA DE BOOMGAARD Duowoningen

ES10-095 ELK ZIJN DAK CVBA DE BOOMGAARD Duowoningen ES10-095 ELK ZIJN DAK CVBA DE BOOMGAARD Duowoningen VERSLAG DOORREKENING EPB dd.15.05.11 In het kader van de geplande werken zijn de volgende eisen betreffende de EPB-wetgeving van toepassing : Aard van

Nadere informatie

onafhankelijke woning Geen enkele kost voor het verbruik van elektriciteit, verwarming, drinkwater Geen black-out meer 0% vervuiling geen CO 2

onafhankelijke woning Geen enkele kost voor het verbruik van elektriciteit, verwarming, drinkwater Geen black-out meer 0% vervuiling geen CO 2 Ontwerpt de autonome Voor 258.7 Incl. BTW Prijs zonder terrein en ereloon architect (± 5%) onafhankelijke woning Geen enkele kost voor het verbruik van elektriciteit, verwarming, drinkwater Geen black-out

Nadere informatie

Algemene en Technische Beschrijving

Algemene en Technische Beschrijving Woonerf Bloemendale Disgracht 8501 Kortrijk-Heule Bouwheer: Promotion Building Company NV Albert I laan 98 8620 Nieuwpoort Verkoopkantoor: ERA Becue Zwevegem, Otegemstraat 45 Kortrijk, Overleiestraat 79

Nadere informatie

Werfinrichting (hekkens, keet, sondering, ) 1 780,00. Bouwcoördinatie (zie aparte offerte) 3 825,00. Architect 6 500,00

Werfinrichting (hekkens, keet, sondering, ) 1 780,00. Bouwcoördinatie (zie aparte offerte) 3 825,00. Architect 6 500,00 Raming kosten Heyte-Maes Werfinrichting (hekkens, keet, sondering, ) 1 780,00 Bouwcoördinatie (zie aparte offerte) 3 825,00 Architect 6 500,00 EPB, veiligheidscoördinatie, keuring riolering 1 735,00 RUWBOUW

Nadere informatie

Project Donkstraat. Het project bestaat uit 7 woningen en 4 appartementen met privé tuin of terras en individuele garage.

Project Donkstraat. Het project bestaat uit 7 woningen en 4 appartementen met privé tuin of terras en individuele garage. Project onkstraat Het project bestaat uit 7 woningen en 4 appartementen met privé tuin of terras en individuele. Bouwheer : Kleine Landeigendom Klein-Brabant Architect : ARCHITECTENBUREAU ARCHIPROF bvba

Nadere informatie

Verkoopslastenboek Groenstraat te Boutersem Volledig Afgewerkt

Verkoopslastenboek Groenstraat te Boutersem Volledig Afgewerkt Verkoopslastenboek Groenstraat te Boutersem Volledig Afgewerkt Buitenmuren De buitenmuren worden opgetrokken in een waalvormige gevelsteen (type Nelissen, Vanderzanden, Terca) overeenkomstig met de bouwvergunning

Nadere informatie

Recente cottage villa met aangelegde en omheinde tuin Charme villa met vier slaapkamers en bureel op gelijkvloers

Recente cottage villa met aangelegde en omheinde tuin Charme villa met vier slaapkamers en bureel op gelijkvloers Recente cottage villa met aangelegde en omheinde tuin Charme villa met vier slaapkamers en bureel op gelijkvloers Uitnodigende cottagewoning: inkomhal met vestiairekast, ruime living, volledig ingerichte

Nadere informatie

NIEUWBOUW TE LANGEMARK

NIEUWBOUW TE LANGEMARK Pagina 1 van 6 NIEUWBOUW TE LANGEMARK Hedendaagse woning 3 slaapkamers Ruime leefruimte Maatkeuken Badkamers Zuidgerichte Tuin Garage/carport Rustige ligging Berging 2 toiletten Instap-klaar Nabij centrum

Nadere informatie

Wij zorgen vandaag voor je badkamer van morgen

Wij zorgen vandaag voor je badkamer van morgen Wij zorgen vandaag voor je badkamer van morgen Bezoek Van Marcke Inspirations en bestel er je nieuwe badkamer. Groenstraat Ons voorstel voor je nieuwe badkamer NIVEAU -1 UITGIETBAK SPHINX - NORMA Uitgietbak

Nadere informatie

Sandakker 25, Duizel

Sandakker 25, Duizel Sandakker 25, Duizel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 230.700 v.o.n. Aangeboden sinds 23-03-2017 Conditie Vrij op naam Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

VERKOOPLASTENBOEK. appartementen. Algemene inleiding

VERKOOPLASTENBOEK. appartementen. Algemene inleiding VERKOOPLASTENBOEK appartementen Algemene inleiding Voor het ontwerp van het Schoolhof werd een samenwerkingsverband aangegaan tussen verschillende architecten, een bureau voor landschapsarchitectuur en

Nadere informatie

Project Boskant Leopoldsburg Vooruitzien

Project Boskant Leopoldsburg Vooruitzien X-ECO Ing. Gert Vanden Boer Leonard Meesstraat 16 3970 Leopoldsburg 0472-32.20.98 www.x-eco.net Project Boskant Leopoldsburg Vooruitzien EPB ENERGIE PRESTATIE EN BINNENKLIMAAT Simulatie Projectwoning type

Nadere informatie

Adegem (Maldegem) Kallestraat lot 22-23

Adegem (Maldegem) Kallestraat lot 22-23 Adegem (Maldegem) Kallestraat lot 22-23 Hyboma Wilgenlaan 39 8610 Kortemark 051 480 980 info@hyboma.be 1 hyboma.be GARAGE, 3 SLAAPKAMERS 3 *De 3D-visualisaties zijn illustratief voor de vormgeving van

Nadere informatie

B.V.B.A RUZZI WEG NAAR ZWARTBERG NR Houthalen Tel : 089/

B.V.B.A RUZZI WEG NAAR ZWARTBERG NR Houthalen Tel : 089/ B.V.B.A RUZZI WEG NAAR ZWARTBERG NR 119 3530 Houthalen Tel : 089/38.14.35 Project te Genk: G. Lambertlaan BESCHRIJVING DER WERKEN VOOR DE BOUW VAN 20 APPARTEMENTEN MET ONDERGRONDSE GARAGE: -------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Residentie Lore. Appartement 4. Verdieping 3. 4 appartementen & handelspand

Residentie Lore. Appartement 4. Verdieping 3. 4 appartementen & handelspand Residentie Lore 4 appartementen & handelspand Appartement 4 Verdieping 3 Dit nieuwbouwproject in Kortessem bevat 4 stijlvolle appartementen en een ruim handelspand. Waarvan de totaal oppervlakte voor de

Nadere informatie

Materiaalbrochure. Leiestraat 91 & 93, 8560 Wevelgem

Materiaalbrochure. Leiestraat 91 & 93, 8560 Wevelgem Materiaalbrochure Leiestraat 91 & 93, 8560 Wevelgem 1. Vloerafwerking & wandafwerking... 3 1.1. Vloertegels... 3 1.2. Parket... 3 1.3. Faiences... 3 2. Binnenschrijnwerk... 4 2.1. Binnendeuren... 4 2.2.

Nadere informatie

2. Buitenschrijnwerk met hoogrendementsbeglazing, deuren en -poorten

2. Buitenschrijnwerk met hoogrendementsbeglazing, deuren en -poorten Lijst in aanmerking komende werken premie duurzaam wonen 1. Dak- of zoldervloerisolatie a. Werfinrichting, stelling, veiligheid; b. Verwijderen van de bestaande dakbedekking; c. Afbraak van de schouw of

Nadere informatie

Te koop. Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging. Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord

Te koop. Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging. Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord Te koop Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord Deze ruime hoekwoning is gebouwd in 1992 en ligt in een rustige straat aan de rand

Nadere informatie

Te Koop: Nagelnieuwe Luxepenthouse op schitterende locatie

Te Koop: Nagelnieuwe Luxepenthouse op schitterende locatie Te Koop: Nagelnieuwe Luxepenthouse op schitterende locatie Dit uniek appartement dat volledig ontworpen werd in functie van de optimale lichtinval herbergt een zee van ruimte en is afgewerkt met materialen

Nadere informatie

TE KOOP. Ruime vrijstaande woning met 4 slaapkamers en garage van 50m²!

TE KOOP. Ruime vrijstaande woning met 4 slaapkamers en garage van 50m²! Vastgoed Rijken Verkoop verhuur beheer TE KOOP Ruime vrijstaande woning met 4 slaapkamers en garage van 50m²! Herent 108 3910 Neerpelt Beschrijving: De woning omvat gelijkvloers een inkomhal met trap naar

Nadere informatie