Notulen 9 1. Opening 2. Mededelingen 3. Notulen 4. Lijst van benodigdheden, met name food

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Notulen 9 1. Opening 2. Mededelingen 3. Notulen 4. Lijst van benodigdheden, met name food"

Transcriptie

1 Notulen 9 Datum: Plaats: Stout Tijd: uur Afwezig: Peter Kieboom, Heyme Goedkoop, Willem Overbeek (was er wel voor de foto) Hans Steenkist, Marjolein Mostert, Eja Kuipers, Frans Braaksma, Ed en Joop komen later, Dirk Korevaar komt niet. 1. Opening De voorzitter heet ons welkom, uur. Dirk Ambagtsheer wist niet dat er gisteren geen vergadering was, heel slordig dat we geen rekening met hem gehouden hadden. Arjan dringt erop aan dat we een team vormen. Er worden fouten gemaakt, maar laten we elkaar er niet op afrekenen. We kunnen geen mens meer missen! 2. Mededelingen - Hans Steenkist gaat niet mee. Hij voelt zich in een aantal zaken gepasseerd. - Eddy vd Meegdenburg doet in het pinksterweekend niet mee, maar blijft wel bij de zaak betrokken. De reden dat hij niet meegaat is privé. De dag van het park blijft hij trekken. - Ben Holster is vanavond aanwezig. Helaas kan hij vanwege rugproblemen niet mee als cameraman. Ben vervangt Ed nu als coördinator van team 2. We gaan wel proberen om met beide busjes een camera mee te geven, zodat we toch een herinnering hebben. - Er wordt geprobeerd een life-verbinding met Merweradio tot stand te brengen tijdens de Roparun. - Dirk Korevaar probeert volgende keer in ieder geval aanwezig te zijn. Hij moet in ieder geval een keer met de routeplanners overleggen. 3. Notulen Annemiek heet De Groot en niet De Ruiter. 87 Arjan zorgt voor nummers voor lopers. Ook hesjes worden door hem verzorgd. (12x) De fietsers doen de nummers op de vlag. 106 Bij 1 uitvaller, gewoon doorgaan, bij meerdere uitvallers, verdelen per busje. 107 M&M zullen deze zaken nu samen regelen. Cees zorgt voor EHBO materiaal voor de busjes 4. Lijst van benodigdheden, met name food We gebruiken als uitgangspunt de lijst van de politie ZHZ. Hannie had een gesprek met Ed Pruin, die de catering daar enkele jaren verzorgde. Onder ander uit dit gesprek kwamen de volgende zaken:

2 Ze werken veel met voorverpakt eten: pannenkoeken, bami en macaroni. Wij gaan dat ook doen. De maaltijden worden opgewarmd in pannen met water en daarna zo nodig opgebakken. Hannie kan pannen van Pedaja lenen, Dirk A zorgt een gasstel. In de camper zit ook een kooktoestel. In onze lijst staat volle melk, ook Monique adviseert halfvol. Veranderen. Carel heeft een sponsor voor groente en fruit. Annemiek en Hannie geven hem een boodschappenbriefje mee. Wat eten de niet-lopers op zaterdag? Zij zoeken het voor het voor zichzelf uit. Geadviseerd wordt door de politie om gewoon 1x per dag warm te eten. Eventueel Monique nog bellen. Eten we ook op maandag warm? Nee. Sportdrank i.o.m. de lopers: wat willen jullie? Denk aan adviezen Monique. 75 liter water is genoeg, we krijgen 2 treetjes cola van de organisatie. We kiezen voor Extran (2 smaken), waarschijnlijk bestellen bij Sander a.d. Wiel. Filterzakjes, opscheplepels en houten lepels toevoegen aan LvB. (zitten deels in de camper) Toevoegen aan voedingslijst: krentenbollen, bambix 5. Cateringonderwerpen Ook o.a. uit het gesprek met Ed Pruin bleek: We hebben een grote koelkast voor de voorraad nodig. - Arjan Handig is het als in de busjes een koelbox aangesloten wordt op de sigarettenaansteker voor water, sportdrank, lunchpakketten e.d. We nemen 2 campingkoelkasten mee. Familie de Groot en Joop Renaud zorgen ervoor. Een magnetron gebruikt de politie eigenlijk niet. Een koffiezetapparaat en een waterkoker zijn onontbeerlijk. Misschien is het ook raadzaam meer thermoskannen mee te nemen. 1 per busje betekent weinig koffie! Cees zorgt voor thermoskannen. De aggregaat moet toereikend zijn voor alle apparaten en moet ver van de vrachtwagen staan, dus kabelhaspels zijn noodzakelijk. - Arjan. Dirk komt met een vrachtwagen met 2 containers. 1 voor alle benodigdheden en een zitje, 1 als slaapgelegenheid. Deze laatste staat op ruime afstand. Helaas mag er geen vrachtwagen met aanhanger mee, maar we nemen de gok. Arjan controleert hoe zwaar de aggregaat is, daarna kunnen we besluiten of we een koffiezetapparaat en een waterkoker meenemen. Mag er wel een camper mee? Zie wedstrijdreglement. Het mag niet, maar Eja zal zich als toerist gedragen. Wie doet de boodschappen? Met wie moet de afspraak gemaakt worden bij s lands grootste? Eja, Hannie en Annemiek zullen de boodschappen doen, Frank legt voor hen de contacten. 6. Fietsplan De fietsgroep moet nog bij elkaar komen, maar er moeten besluiten afspraken gemaakt worden o.a. over:

3 Waar plaatsen we de wedstrijdnummers? Op de vlag. Hoeveel fietsen nemen we mee, team vooruit had op elk busje een reservefiets. (Wim en Frans leveren een imperial) Iemand zou voor het laatste stuk in Nederland fietsen komen brengen. Reservefiets in de vrachtwagen. Is er een handige fietsenmakers bij elk busje? Genoeg. Nemen we nog vouwfietsen mee zoals Mariska onlangs adviseerde? Afhankelijk van het aanbod. Hoe komen we aan een hesje EN-471. Arjan levert ze. Wat gaan we precies als verlichting gebruiken? Lopers en fietsers zorgen voor de eigen verlichting. Joop laat mooie koplampjes zien. Is het ook te doen om de geplastificeerde kaartjes in het donker te lezen? Welke fietser gaat vooral route bepalen, welke fietser is vooral mental coach van de loper? In fietsvergadering bespreken. Is het niet verstandig om een keer in het pikkedonker met een paar lopers en met de complete groep te oefenen? Het is nieuwe maan tijdens de Roparun. Vooral team 2 krijgt met het donker te maken. Zij overwegen nog een nachttraining. Gaan we a.s. zaterdag het hele eind fietsen als training? Nee, er zijn gewijzigde plannen. Hoe worden de verbindingen tussen de 3 groepen en de verkenner en het busje geregeld? Via mobieltjes en Frans heeft een walkie-talkie. Arjan kan hopelijk voor portofoons zorgen. WILLEM: VUL JIJ DE LVB AAN MET BEHULP VAN DEZE NOTULEN? 7. Oefendag 13 mei We vertrekken vanaf de club 8.00 uur. Groep 1 gaat van St. Annatunnel tot de Nederlandse grens. Team 2 start vlak voor Bergen op Zoom en gaat tot de Tilleborg (455,7 km). Daarna gaan we naar Oude Tonge, we ontmoeten elkaar daar. Daarna gaan we naar Willemstad. We kijken daar of de gescheiden weg van auto/loper redelijk uitkomt qua tijd. Vanuit Oude Tonge moet team 2 in het Ropaweekend snel naar de volgende wisselplaats in verband met het filegevaar. We zoeken een andere wisselplaats bij Westmaas (507,9 wordt 505,6 km) Iedereen zorgt zaterdag voor eigen eten en drinken. Wie gaan definitief mee? Team 1: Frank, Arjan, Peter, Hans, Carel, Harm, met de camper. -> Harm en Hans wisselen elkaar af als fietser/chauffeur. Team 2: Bert, Jan, Joop, Willem, Frans, Wim, Dirk, met een busje van de zaak van Wim. -> Ben en Frans moeten nog een keer samen een stuk route rijden om te leren samenwerken, eventueel met Wim. Wim zal zaterdag de chauffeur assisteren. We gaan in de officiële kleding. Lopers denken niet na, maar lopen alleen maar., dus niet bemoeien met route, wissels enz. Frank, Frans en Wim zijn de baas, kritische opmerkingen komen op de volgende vergaderingen aan de orde.

4 Annemiek en Hannie vergaderen in een andere ruimte verder over alle zaken betreffende catering. 8. Verslag routeverkenning - De routeverkenning van afgelopen zaterdag is goed verlopen. - Kan in Bergen op Zoom de vrachtwagen parkeren? Bij de routeverkenning is gebleken dat dit niet kan. Bert Burgman geeft aan dat we volgens planning lopen, we enkele uren over hebben. Frank zal nagaan of we met z n allen een periode rust mogen nemen. (dit naar aanleiding van een artikel in het reglement, waarin staat dat ten alle tijden 1 loper op de weg moet zijn) Als we gelegenheid hebben in Bergen op Zoom een poosje te verpozen, zullen de mensen van de vrachtwagen ook opgehaald moeten worden. - Wim vraagt zich af of we het punt vrienden van Sofia (235,6 km) niet met beide bussen kunnen bezoeken. Als gebaar voor degenen die dit organiseren is het wenselijk. Besluit: we proberen met beide bussen dit punt te bezoeken. - Doen we iets opvallends op de laatste 300 m? Vlaggen van Strikt en ABC? Een vlag van Prins? We betalen niks! Formaat: 5x1 meter. Carel zoekt uit of Prins dit wil doen. 9. Stand van zaken sponsoring De sponsorloop heeft 5000 opgeleverd! 10. Stand van Zaken loten + oplossing We hebben nog 30 boekjes. Op 20 mei gaat Ed loten verkopen op de voetbal. Harm gaat ook nog een poging doen. We moeten proberen de loten kwijt te raken, dan zullen we de netto doelstelling halen!!!!! 11. De dag van het park Martijn Muller zal gevraagd worden een flyer te maken. Die gaan we rondbrengen. Dit zal gebeuren op woensdag 24 mei, vanaf het clubhuis. Ook het Kompas en Merweradio zullen gebruikt worden voor PR. Frank zorgt voor flyers, Ed voor een kaart. Harm stelt voor om ook flyers bij de winkels neer te leggen. A.s. zaterdag komt er een verhaal in de Dortenaar. Daarin komt ook reclame voor De dag van het park. Morgen zal Frank Henk vd Leur bellen om afspraken te maken over de dag. Korfbalclub Merwede heeft deze dag een toernooi.. Ed heeft een stuk van het parkeerterrein voor ons gereserveerd bij de gemeente en zal voor afzetting zorgen. De leden van ABC zullen echt sportief moeten worden en per fiets naar de training moeten komen. Ook moeten zij verder enthousiast gemaakt worden voor dit gebeuren. We doen een stempelkaart (alleen voor kinderen) met: Bord schieten (Joop), muizenmeppen (Hannie, Janie), blikgooien (Harm), spiegeltekenen (Hannie, Jany), springkussen? De stempelkaart wordt door Cees gemaakt.

5 - Rad van Avontuur. (Arjan, Dirk, Heyme) Harm heeft al verschillende sponsoren voor prijzen gevonden. Ed zal zorgen voor de lootjes, 10 boekjes. We zullen op elk heel uur draaien. Arjan zorgt voor lotenverkopers. We zoeken ook grote prijzen: Heyme is al over de brug gekomen met een mooie prijs. - Spijker slaan (Frank). - Pannenkoeken bakken. (Ed) We kunnen niet aan de wetgeving voldoen. De hygiëne is een probleem. Mariska oppert dat zwager Sander misschien voor oplossingen kan zorgen. Arjan zal Sander morgen bellen en daarna een beslissing nemen. - Steigerpijp hangen. (Jan) Misschien is het handig een atletiekklok te regelen. Harm zal dit proberen te regelen. Cees maakt een stellage, mogelijk met 2 hangplaatsen. Joop heeft nog krasloten als prijs. - Taart gooien. (Frank en Peter) - Springkussen. (Ed, Marjolein, Mariska) Waar gaan we dit apparaat neerzetten? Op de parkeerplaats, daaromheen wat kraampjes of in het park? Besluit: Frank en Ed meten de zaak op en nemen een besluit. - Rijden op ponnies en dergelijke. - Snoep verkopen. (Marieke) - Rommelmarkt. We verzamelen allerlei spullen, we verzamelen het bij Frank op de zaak, vrijdag te voren wordt het geprijsd, zaterdagochtend vroeg moet het in de kramen opgesteld worden. Ed zoekt een verkoper. - Loten verkopen. Andere zaken: reclame voor de Roparun, de DVD in het clubgebouw afspelen. We hebben klaarovers nodig en mensen die helpen in het park. (Hans, Cees, Annemiek, Ben, Mieke R) Niet aanwezig op deze dag: Frans, Joop, Marjolein en Dirk komen later. Extra aanwezig: Jany Bakker, Marieke Holster, Mieke Renaud. Harm deelt mee dat hij al diverse prijzen bij elkaar heeft gescharreld! 12. Wedstrijdreglement. Joop zal mailtjes voor Dirk en Mariska doorgeven. Frans.Braaksma@versatel.nl zal hopelijk ook weer mail kunnen ontvangen. Indien dit niet lukt, zal Jan Bogerd hem informeren. Iedereen heeft het wedstrijdreglement gelezen.. Volgende vergadering staat dit weer op de agenda. Arjan benadrukt dat we allen kennis hebben van dit reglement, VOORAL DE MENSEN DIE NIET OP DE VERGADERING ZIJN worden hier via de notulen op gewezen. Door domme dingen te doen, kunnen individuele leden het team benadelen, zelfs het team uit de wedstrijd halen. Kom volgende keer met vragen en opmerkingen! 13. Datum volgende vergadering. 23 mei bij Stout, aanvang uur.

6 Gestreefd wordt om op zaterdag 3 juni om 8.00 uur bij ABC te zijn een fotosessie te organiseren. Een collega van Bert zou misschien voor foto s kunnen zorgen. 14. Rondvraag Arjan: Iedereen moet de gegevensverzamelaar invullen en bij Frank inleveren. Afsprakenlijst roparun ABC Nr. Vg Wat Wie Tijd 2 1 Trainingen op dinsdag, soms donderdag, programma maken HK+P Maanden 17 2 Kijk voor welk benodigdheden uit het grijze vak PVA je kan zorgen Allen Mei 40 3 Deelname aan diverse lopen. Allen Divers 59 5 Bij verhindering selectieloop: trainer aanspreken lopers Feb/mei 68 5 Plan van aanpak digitaal uitwerken CK, WO mei 74 6 Sponsors worden aan betaling herinnerd J, F e.a zsm 77 6 A.s. dinsdag laatste test lopers Nog Op 27/5 is de fancy fair o.l.v. Ed en Jan Allen 27/ De PR voor de fancy fair moet worden gestroomlijnd F en A Voor 27/ Aanwezigheid tijdens de training wordt geregistreerd P Divers 86 7 Er wordt een gestuurd naar de sponsoren met een bedankje en info Frank apr 87 7 In het donker moeten door lopers en fietsers hesjes van een norm hedragen A jun worden Iedereen moet het wedstrijdreglement lezen Allen Apr/mei 97 7 Testloop: 13 mei, vertrek 8.00 uur vanaf clubgebouw Allen 13/ Iedereen raadpleegt de Bertsite voor de Lijst van Benodigdheden e.a., toevoegen, Allen apr actuele gegevens zoals mobiele nummers! 99 8 Lees relevante informatie in mededelingen van Arjan en op de Bertsite Allen Apr/mei De ondersteunende diensten worden nog voorzien van een t-shirt Frank 10 mei Henk van der Leur wordt geïnformeerd ivm catering Frank zsm Prijzen verzamelen voor fancy fair Harm/Bert H mei Inschakelen ABC bij fancy fair en rommelmarkt Arjan mei Mariska en Marjolein nemen initiatief betreffende (para)medische zaken M&MA zsm De voedingslijst wordt doorgesproken met Monique AG zsm Sander a.d. Wiel wordt gevraagd om sportdrank te leveren D + Ma zsm LVB aanvullen a.d.h.v. notulen punt 4, 5 en 6 WO zsm Het vermogen van de aggregaat wordt gecontroleerd A zsm De cateringdames verzorgen de boodschappen, Frank maakt afspraken HA, AG, F jun Tijdens de loop bezoeken we vrienden van Sofia Team 1 en 2 jun Gevraagd wordt af Prins een gratis vlag kan leveren voor de finish Carel 12/ Een flyer over de dag van het park wordt verspreid in Sliedrecht allen 24/ Kompas en Merweradio inschakelen bij dag van het park A + F zsm Sander wordt gevraagd om advies bij het onderdeel pannenkoek bakken A 12/ Er wordt een stellage gemaakt voor het steigerpijphangen BA Er wordt een geschikte plaats voor het springkussen gezocht F + E 12/ Er wordt een marktkoopman gezocht voor de rommelmarkt E 12/ Mails worden doorgegeven aan MA, D en FB J en JB divers De gegevensverzamelaar invullen en bij Frank inleveren allen zsm A = Arjan HK = Harm BH = Bert H C = Carel HA = Hannie E = Ed F = Frank P = Peter HG= Heyme BB=Bert B J = Joop HH = Hans H AG = Annemiek M = Marjolein MA= Mariska BA= Cees JB = Jan W = Wim WO = Willem O D = Dirk A FB = Frans DK = Dirk K

Notulen 10. Datum: 23-05-06 Plaats: Stout Tijd: 19.30 uur Afwezig: Eja Kuipers.

Notulen 10. Datum: 23-05-06 Plaats: Stout Tijd: 19.30 uur Afwezig: Eja Kuipers. Notulen 10 Datum: 23-05-06 Plaats: Stout Tijd: 19.30 uur Afwezig: Eja Kuipers. 1. Opening en mededelingen door Arjan De voorzitter heet ons 4x welkom. Hij streeft ernaar om 10 uur klaar te zijn. Punt 4

Nadere informatie

Deelnemen aan de Roparun, wat komt er allemaal bij kijken?

Deelnemen aan de Roparun, wat komt er allemaal bij kijken? Wat is Roparun? De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs én Hamburg naar Rotterdam waarbij deelnemers, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld

Nadere informatie

Draaiboek vrijwilligers verzorging & catering voor de 24e Triathlon van Noordwijkerhout op 6 juli 2014

Draaiboek vrijwilligers verzorging & catering voor de 24e Triathlon van Noordwijkerhout op 6 juli 2014 Draaiboek vrijwilligers verzorging & catering voor de 24e Triathlon van Noordwijkerhout op 6 juli 2014 Beste Hartelijk dank dat u ook dit jaar weer bereid bent om de Triathlon van Noordwijkerhout mogelijk

Nadere informatie

Sandra de W, Sandra H, Margo, Merel, Joyce, Simone, Gwen, Conny, Suzanne, Sjef, Joost en Antoinette

Sandra de W, Sandra H, Margo, Merel, Joyce, Simone, Gwen, Conny, Suzanne, Sjef, Joost en Antoinette Notulen vergadering ouderraad, 1 oktober 2014 Aanwezigen: Sandra de W, Sandra H, Margo, Merel, Joyce, Simone, Gwen, Conny, Suzanne, Sjef, Joost en Antoinette Namens de MR sloot Hadeline het eerste half

Nadere informatie

BAJK gereedschapskist. Handboek en materialen voor de organisatie van een opendag.

BAJK gereedschapskist. Handboek en materialen voor de organisatie van een opendag. BAJK gereedschapskist Handboek en materialen voor de organisatie van een opendag. Inhoud 1. Algemene gegevens bedrijf... 3 2. Gegevens organisatie... 3 3. Checklist... 4 3.1 Acht weken voor de opendag...

Nadere informatie

Weekbericht o.b.s. De Eiber

Weekbericht o.b.s. De Eiber Weekbericht o.b.s. De Eiber De Kikkergroep werkt momenteel aan een winkelproject/voeding Voorjaarsmarkt De voorjaarsmarkt komt steeds dichterbij. Zaterdag 12 mei a.s. is het zover. Van 10.00 uur tot 13.00

Nadere informatie

ma. 17 t/m vr. 21 juni Feestweek! Let op aangepaste schooltijden di. 2 juli Sportdag groep 5 t/m 8

ma. 17 t/m vr. 21 juni Feestweek! Let op aangepaste schooltijden di. 2 juli Sportdag groep 5 t/m 8 INFOrmatief Redactie: Hanneke, Licette, Sandra en Henk http://www.mariaschoolpijnacker.nl Kopij: informatief@mariaschoolpijnacker.nl Woensdag 29 mei 2019 Data om te onthouden: do. 30 en vr. 31 mei Hemelvaartvakantie

Nadere informatie

Deelnemen aan de Roparun, wat komt er allemaal bij kijken?

Deelnemen aan de Roparun, wat komt er allemaal bij kijken? Wat is Roparun? De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs én Hamburg naar Rotterdam waarbij deelnemers, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld

Nadere informatie

Deelnemen aan de Roparun, wat komt er allemaal bij kijken?

Deelnemen aan de Roparun, wat komt er allemaal bij kijken? Wat is Roparun? De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs én Hamburg naar Rotterdam waarbij deelnemers, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11. Schooljaar 14-15. 5 februari 2015 GROEPSACTIVITEITEN

Nieuwsbrief 11. Schooljaar 14-15. 5 februari 2015 GROEPSACTIVITEITEN Nieuwsbrief 11 Schooljaar 14-15 5 februari 2015 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval op Het Kompas De kinderen van de groepen 1/2/3 vieren donderdag 12 februari carnaval met elkaar. De kinderen van de groepen 1/2/3

Nadere informatie

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop.

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. Woordenlijst bij hoofdstuk 4 de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. alleen zonder andere mensen Hij is niet getrouwd. Hij woont helemaal a, zonder familie.

Nadere informatie

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal,

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal, Nieuws update eind november 2014 Programma editie 2014: Fietsdagen: Vrijdag 19 december, zaterdag 20 december en zondag 21 december, met maandag 22 december gezamenlijk Serious Breakfast en het aanbieden

Nadere informatie

2010 No. 3 SPRINTER NIEUWS

2010 No. 3 SPRINTER NIEUWS 2010 No. 3 SPRINTER NIEUWS Foto: Frits v/d Velde Nieuwsbulletin Modelspoorvereniging Zeeland 24/08/2010 Foto voorpagina is afkomstig van Frits van de Velde. Hij heeft een hele riks foto s van Nederlandse

Nadere informatie

Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Dit keer is het thema:

Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Dit keer is het thema: Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Het is inmiddels de 7 e keer en we maken er met elkaar leuke en gezellige

Nadere informatie

Bericht uit groep 3. In kern 11 leren wij: vragen, prachtig en appelmoes. Woorden met 2 en 3 lettergrepen. Letterrover en letterzetter

Bericht uit groep 3. In kern 11 leren wij: vragen, prachtig en appelmoes. Woorden met 2 en 3 lettergrepen. Letterrover en letterzetter Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Inhoud: Schooljaar 2014 2015 1 juni 2015 Pagina 1: CITO-eindtoets Oproep

Nadere informatie

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste Bar End(st)ers, Alweer is er een maand voorbij, maar een maand

Nadere informatie

Texel 24 september t/m 28 september

Texel 24 september t/m 28 september Texel 24 september t/m 28 september Groepsaccommodatie De Stolp Stolpweg 35 1797 AW Den Hoorn, Texel www.destolp-texel.nl Telefoon: Wij zijn altijd bereikbaar onder het nummer: 06-29006504 (Niké) en 06-24566674

Nadere informatie

Hoofdluiscontrole Maandag 9 mei worden alle kinderen op hoofdluis gecontroleerd. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen.

Hoofdluiscontrole Maandag 9 mei worden alle kinderen op hoofdluis gecontroleerd. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen. Weekbrief 9 mei 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden. Bag2school

Nadere informatie

Fietsparkeren in Leiden

Fietsparkeren in Leiden Fietsparkeren in Leiden peiling Leids JongerenPanel Colofon Serie Statistiek 2011 / 12 Gemeente Leiden Afdeling Strategie en Onderzoek, BOA Postbus 9100, 2300 PC Leiden E-mail: boa@leiden.nl Website: www.leiden.nl/jongerenpanel

Nadere informatie

Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die. Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een

Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die. Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een Agenda Nummer 19 15 januari 2016 2015 20142014november 20 januari Jaap Starke cursus, vervanging nog niet bekend 18 t/m 29 januari Alle groepen Cito-toetsen 2014 23 februari Informatieavond voor ouders

Nadere informatie

Thema Op het werk. Lesbrief 13. Hoe werkt de machine?

Thema Op het werk. Lesbrief 13. Hoe werkt de machine? Thema Op het werk. Lesbrief 13. Hoe werkt de machine? is op het werk. moet aan de machine werken. De chef vertelt eerst hoe de machine werkt. Dan werkt met de machine. De machine doet het niet. roept een

Nadere informatie

DRUTEN. H.Beijer tel. 0031-6-13542424. T.Oosterbroek tel. 0031-6-37562371. H.Zonnenberg tel. 0031-6-22248577. I.Doedel tel.

DRUTEN. H.Beijer tel. 0031-6-13542424. T.Oosterbroek tel. 0031-6-37562371. H.Zonnenberg tel. 0031-6-22248577. I.Doedel tel. DRUTEN CONTACTPERSONEN H.Beijer tel. 0031-6-13542424 T.Oosterbroek tel. 0031-6-37562371 H.Zonnenberg tel. 0031-6-22248577 I.Doedel tel. 0031-6-21955551 SCHOOLADRES HOTEL TEACHERS Pax Christi College Moeke

Nadere informatie

Kindervakantiewerk 2010: Middeleeuwen. 30 augustus t/m 3september 2010. www.kvw-afferden.nl

Kindervakantiewerk 2010: Middeleeuwen. 30 augustus t/m 3september 2010. www.kvw-afferden.nl Kindervakantiewerk 2010: Middeleeuwen 30 augustus t/m 3september 2010 www.kvw-afferden.nl Bestuur kindervakantiewerk Afferden : Piet Laarakkers Dorpsstraat 26 Tel.:0485-531281 Monique Arntz Molenkampweg

Nadere informatie

TEAMLEIDERDRAAIBOEK LAUWERSLOOP 2015

TEAMLEIDERDRAAIBOEK LAUWERSLOOP 2015 TEAMLEIDERDRAAIBOEK LAUWERSLOOP 2015 Bij deze ontvang je het teamleiderdraaiboek. Dit draaiboek is een leidraad en kan helpen bij een goede organisatie voor jouw lauwersloopteam. Het draaiboek bevat belangrijke

Nadere informatie

Donderdag 7 april 2016

Donderdag 7 april 2016 Donderdag 7 april 2016 Verkeersnieuws vanuit groep 7 Het theoretisch verkeersexamen is in de klas afgenomen. Op school zijn wij hier nog druk mee bezig geweest. De verkeersregels en borden werden flink

Nadere informatie

Kindervakantiewerk 2015

Kindervakantiewerk 2015 Kindervakantiewerk 2015 Groep 1-2 Informatie groep 1-2 2015. Inleiding Het is zomer en dat betekent dat de KVW week er weer aan komt! Dit is een week vol leuke spellen en geweldige activiteiten. Onze

Nadere informatie

Wat hebben we heerlijk gegeten afgelopen zaterdag. We zitten er nog vol van.

Wat hebben we heerlijk gegeten afgelopen zaterdag. We zitten er nog vol van. dinsdag 00:00 Laatst aangepast dinsdag 20:30 Nummer: 1 Jaargang: 35 Datum: Nico Steenbeek Groep Panoven 10 3401 RA IJsselstein Postbus 347 3400 AH IJsselstein Tel: (030)6876722 Website: https://nsgscoutingnl

Nadere informatie

Richtlijnen voor het vervoer. van leerlingen van de RK bs Kardinaal de Jong

Richtlijnen voor het vervoer. van leerlingen van de RK bs Kardinaal de Jong Richtlijnen voor het vervoer van leerlingen van de RK bs Kardinaal de Jong Inleiding; In deze richtlijnen worden afspraken beschreven betreffende veiligheid bij schoolse activiteiten wanneer we met leerlingen

Nadere informatie

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd.

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd. Grammaticaoefeningen 3 Wonen en vervoer Werkwoorden in een andere tijd Oefening 1 Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd. 1 Begrijp je deze informatie? ja / nee,

Nadere informatie

NOTULEN WBT SOEST-ZUID

NOTULEN WBT SOEST-ZUID Naam: Functie Aan- Af- Wezig/reden 1. Roel van Dooremaal (RvD) Voorzitter/Notulist X 2. Jeroen Verhoof (JV) Penningm. X Later ivm avondvierdaagse 3. Ilse Uyland (IU) Alg.lid X 4. Vacature Alg.lid 5. Bert

Nadere informatie

Hallo, jongens en meiden van groep 3 t/m 8

Hallo, jongens en meiden van groep 3 t/m 8 Hallo, jongens en meiden van groep 3 t/m 8 Ook dit jaar staat er weer een leuk maar vooral een wisselend programma voor jullie klaar! Ons thema van dit jaar is: SUPERHELDEN! Het zou erg leuk zijn als jullie

Nadere informatie

Programma bouwdorp de Hazenkamp, 2012

Programma bouwdorp de Hazenkamp, 2012 Programma bouwdorp de Hazenkamp, 2012 Olympische spelen Wijzingen onder voorbehoud! Programma zondag 5 augustus; 14.00u 15.30u Olympische opening 14.00u Poort gaat open voor de deelnemers. Iedereen is

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 13 09-03-2016 In dit nummer: Uitnodiging Violenverkoop Debattoernooi

Nadere informatie

Fietsvakantie 2015. De Schakel Uitwaaien op Texel. woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015

Fietsvakantie 2015. De Schakel Uitwaaien op Texel. woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015 Fietsvakantie 2015 De Schakel Uitwaaien op Texel woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015 Volg ons door tijdens de fietsvakantie elke dag ons verslag te lezen op: www.deschakelamstelveen.nl Het programma

Nadere informatie

Buurthuis de Overzet Kemphaanstraat 24B Tel:

Buurthuis de Overzet Kemphaanstraat 24B Tel: Programma Jevak 2017 24 28 juli Thema Western (Cowboys en Indianen) Coördinatieteam Jevak 2017 Buurthuis de Overzet Kemphaanstraat 24B Tel: 636650 www.deoverzet.nl Maandag 24 juli 2017 Programmaoverzicht:

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Het schooljaar loopt stilaan op zijn einde, de vakantie komt om het hoekje piepen en begin augustus is er natuurlijk weer ons spetterende zomerkamp! Onze leiding is al maandenlang

Nadere informatie

Schoolreis. Grolloo 22, 23 en 24 april 2013

Schoolreis. Grolloo 22, 23 en 24 april 2013 Schoolreis Grolloo 22, 23 en 24 april 2013 Inhoud 1. Inleiding 2. Adresgegevens en bereikbaarheid 3. Paklijst 4. Corvee lijst 5. Planning 2 Inleiding Hiervoor je ligt het informatieboekje voor onze schoolreis

Nadere informatie

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Jarigen! 30-01 Edith goep 1-2B 30-01 Loïs groep 8A 31-01 Eva groep 4A 01-02 Jens groep 4B 01-02 Noor groep 6B 01-02 Zazou groep 1-2C 02-02 Tara groep 4A

Nadere informatie

Vrijdag 15 juni t/m Zondag 17 juni 2018

Vrijdag 15 juni t/m Zondag 17 juni 2018 Vrijdag 15 juni t/m Zondag 17 juni 2018 Welkom: De organisatie van het Eldenia Kids Got Talent Pupillenkamp heeft de locatie in St Michielsgestel wederom vast kunnen leggen. Hier zijn wij van 15 t/m 17

Nadere informatie

Nieuwsbrief week 21 Dinsdag 19 mei 2015

Nieuwsbrief week 21 Dinsdag 19 mei 2015 Nieuwsbrief week 21 Dinsdag 19 mei 2015 Schoolreis 28 mei gaan de groepen 1 t/m 7 op schoolreis, groep 8 is die dag gewoon op school. Er komt een aparte brief met (rest)informatie. De groepen 1-2 gaan

Nadere informatie

Fotografen voor de Roparun met een avontuurlijke insteek.

Fotografen voor de Roparun met een avontuurlijke insteek. Fotografen voor de Roparun met een avontuurlijke insteek. Citaat De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel Veertien leesteksten Leesvaardigheid A1 Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek Ad Appel Uitgave: Appel, Aerdenhout 2011-2016 Verkoopprijs: 1,95 Ad Appel Te bestellen via www.adappelshop.nl

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

Thema Op het werk. Lesbrief 13. Hoe werkt de machine?

Thema Op het werk. Lesbrief 13. Hoe werkt de machine? Thema Op het werk. Lesbrief 13. Hoe werkt de machine? is op het werk. moet aan de machine werken. De chef vertelt eerst hoe de machine werkt. Dan werkt met de machine. De machine doet het niet. roept een

Nadere informatie

Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix!

Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix! Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix! Welkom op Ardennen Camping Bertrix! In dit boekje vindt u alle informatie over onze activiteiten. Wij zijn een enthousiast entertainmentteam met

Nadere informatie

Weekbrief 26 oktober 2015

Weekbrief 26 oktober 2015 Weekbrief 26 oktober 2015 Algemene mededelingen!!!muziekactie start in november, zorg dat je er bij bent!!!! Op donderdag 5 november 2015 start muziekvereniging Na Lang Streven in Klaaswaal een nieuwe

Nadere informatie

23 maart 2018

23 maart 2018 1388 www.clarafabriciusschool.nl 23 maart 2018 26 maart Laatste les schooltennis op de tennisbaan van TVHA 28 maart De grote rekendag 29 maart Paasviering / Podiumochtend groep 6 30 maart Goede vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar Nr.6 week 40

Nieuwsbrief schooljaar Nr.6 week 40 Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 Nr.6 week 40 Het thema van deze week is : Stoelendans; Welke plaats heb jij? Stoelendans is een leuk spelletje. Zeker als er genoeg stoelen zijn. Maar als er een stoel

Nadere informatie

Draaiboek: titel evenement in de streek

Draaiboek: titel evenement in de streek Draaiboek: titel evenement in de streek Inhoudsopgave Inleiding... 3 Doelstelling... 3 Doelgroep... 3 Organisatie... 3 Programma... 3 Actie- en takenlijst... 4 Communicatie... 5 Materialenlijst... 5 Begroting

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

NOTULEN VERGADERING OUDERVERENIGING 5 JUNI 2014

NOTULEN VERGADERING OUDERVERENIGING 5 JUNI 2014 NOTULEN VERGADERING OUDERVERENIGING 5 JUNI 2014 Aanwezig: Suzanne,Tineke, Sjef, Margo, Wilma, Sandra H, Merel, Conny, Luciënne, Gwen, Ellen, Joost, Linda, Margo, Joyce Afwezig met melding: Sandra de W,

Nadere informatie

Desiree Piar 0824864 CMD 1B Docent : James boekbinder Project : vrijwilligers 55+ Doelgroeponderzoeksverslag

Desiree Piar 0824864 CMD 1B Docent : James boekbinder Project : vrijwilligers 55+ Doelgroeponderzoeksverslag Doelgroeponderzoeksverslag Interviews Naam: Sharlene Piar Arends leeftijd: 59 Hoe zou jij een tienermoeder helpen als jij een vrijwilliger was? En waarmee zou je een tienermoeder mee helpen? Advies geven

Nadere informatie

SCHEIDSRECHTERVERENIGING MEPPEL EN OMSTREKEN. Voorwoord: Wedstrijdbal:

SCHEIDSRECHTERVERENIGING MEPPEL EN OMSTREKEN. Voorwoord: Wedstrijdbal: SCHEIDSRECHTERVERENIGING MEPPEL EN OMSTREKEN Bestuursamenstelling Voorzitter: Eddy Spraakman Tel: 0522-242444 Email: e.spraakman@planet.nl Secretariaat: Bertus Spijkerman Tel: 0522-462650 Email: Bertusspijkerman@hetnet.nl

Nadere informatie

We maken er een Circus van!

We maken er een Circus van! We maken er een Circus van! Doe je mee?! Kindervakantiewerk van 12 t/m 16 augustus 2019 Informatieboekje en opgaveformulier WELKOM! Na het fantastische 40 jarig jubileum is het weer bijna zover de 41 e

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 12 23-02-2015 Terugblik meesters-en juffendag en carnaval Terugblik

Nadere informatie

Van 15 t/m 18 mei is de jaarlijkse avondvierdaagse. Wij wensen iedereen die meedoet veel succes! Hopelijk werkt het weer ook een beetje mee.

Van 15 t/m 18 mei is de jaarlijkse avondvierdaagse. Wij wensen iedereen die meedoet veel succes! Hopelijk werkt het weer ook een beetje mee. Avondvierdaagse 40e Avond4daagse Roosendaal... 1 Het schoolverlaterskamp 16 t/m 19 mei... 1 Schoolatletiek finale 20 mei... 2 Let op: 24 mei studiedag... 2 Feestweek sprookjes 6 t/m 9 juni... 2 Nieuws

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 10 06 maart 2018 Nieuws Agenda 9 mrt: NL doet in Zeist 16 mrt: Restaurant voor de doof/blinde woningen(vol) 23mrt: Optreden bigband Jazz-West 31 mrt: Hongerige klant (nieuw)

Nadere informatie

e-tip Workshops/bijeenkomst organiseren

e-tip Workshops/bijeenkomst organiseren e-tip Workshops/bijeenkomst organiseren Een workshop organiseren? Veel werk, maar ook erg leuk! Hieronder vindt je wat tips en aandachtspunten die je vast en zeker van pas zullen komen. De lijst is natuurlijk

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 8 Opleidingen

Spreekopdrachten thema 8 Opleidingen Spreekopdrachten thema 8 Opleidingen Opdracht 1 bij 8.2 Lees de vragen. Geef antwoord. 1. Kun je bij jou in de buurt cursussen volgen? Waar dan? 2. Volg jij een cursus of heb je een cursus gevolgd? Welke

Nadere informatie

Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma

Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma Zomer vakantie 2 juli t/m 10 augustus Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma Beste kinderen en ouder/ verzorgers, In dit boekje staat informatie over

Nadere informatie

Activiteiten. Datum Activiteit Commissie. 25-08-2014 Krantje nr. 2 PR

Activiteiten. Datum Activiteit Commissie. 25-08-2014 Krantje nr. 2 PR 25 aug 2014 2 Activiteiten. Datum Activiteit Commissie 25-08-2014 Krantje nr. 2 PR 05-09-2014 Inleveren kopij krantje nr. 3 PRC 08-09-2014 Krantje nr. 3 PRC 12-09-2014* Klaverjassen CC 19-09-2014 Inleveren

Nadere informatie

BIJEENKOMST. Supporters. van waterland

BIJEENKOMST. Supporters. van waterland BIJEENKOMST Supporters van waterland SEIZOEN 2014-2015 Terugblik seizoen 2013/2014 Agenda Opening Terugblik 2013-2014 Financien Benoeming bestuursleden Ingekomen ideeën - Bordjes en cadeau Gala - Bierviltjes

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 Zicht op bestuurszaken maart 2014 De lente is weer begonnen en we kunnen genieten van heerlijk voorjaarsweer. Voor veel tennissers reden genoeg om het racket weer uit

Nadere informatie

VELDSEIZOEN GAAT BEGINNEN!

VELDSEIZOEN GAAT BEGINNEN! WEEKPOST BKC Weekpost per mail ontvangen: stuur een e-mail naar Jacco Fenijn, zie emailadres Wedstrijdsecr. : Jacco Fenijn, Burgemeester Geillstraat 15, 4531 EA Terneuzen. Tel. 0115-631281 of mobiel: 06-40617410,

Nadere informatie

Laatste veldwedstrijden

Laatste veldwedstrijden 19 oktober 2015 2 Activiteiten. Datum Activiteit Commissie 19-10- 2015 Krantje nr. 6 PRC 22-10- 2015 Algemene Jaarvergadering Bestuur 30-10- 2015 inleveren kopij krantje nr. 7 PRC 31-10- 2015* Welpentoernooi

Nadere informatie

ma 14 t/m vr 18 augustus

ma 14 t/m vr 18 augustus www.dorpshuisjulianadorp.nl ma 14 t/m vr 18 augustus Coördinatieteam Jevak 2017 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel: 641122 Maandag 14 augustus 2017 Programma-overzicht: 0900 uur Aanvang Jevak

Nadere informatie

Tweede Teambijeenkomst Running Team Laarbeek. 25 november 2015

Tweede Teambijeenkomst Running Team Laarbeek. 25 november 2015 Tweede Teambijeenkomst Running Team Laarbeek 25 november 2015 1 ROPARUN 2016 PINKSTEREN: 14-15 EN 16 MEI 2 Vanavond: Inleiding door voorzitter Jan Dekkers Voorstellen van de deelnemers aan elkaar Teamsamenstelling:

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 14 25-03-2014 TorenTheater In dit nummer: TorenTheater Maandopening

Nadere informatie

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 KINDERATELIER oude knikkers Eens kijken wat je allemaal met oude knikkers kan maken! Zaterdag 9 april van 13.30-15.30 uur (groep 5 VO) Zaterdag 16 april van 13.30-15.00 uur

Nadere informatie

Introductieweek klas 1 vakcollege locatie Engelandlaan Stadskanaal 17 t/m 21 augustus 2015

Introductieweek klas 1 vakcollege locatie Engelandlaan Stadskanaal 17 t/m 21 augustus 2015 Introductieweek klas 1 vakcollege locatie Engelandlaan Stadskanaal 17 t/m 21 augustus 2015 blz. 2 Programmaboekje van: Naam:... Klas:... Mentor:... blz.3 Welkom Vanaf vandaag begin je op je nieuwe school,

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

Riemslootnieuws. Jaargang 16 29-10-2015 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090. www.obsderiemsloot.nl.

Riemslootnieuws. Jaargang 16 29-10-2015 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090. www.obsderiemsloot.nl. Riemslootnieuws 632 www.obsderiemsloot.nl. TSO aanmeldingen via planning@dagendou.nl Jaargang 16 29-10-2015 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: riemsloot@dagendou.nl

Nadere informatie

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in Maand programma Activiteiten in de Beijerkorf groen activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw 2 10.00-12.00 uur Bingo - deelname E 5,-. * 2 10.00-12.00 uur lezing over de renaissance

Nadere informatie

Bestuur kindervakantiewerk Afferden :

Bestuur kindervakantiewerk Afferden : Bestuur kindervakantiewerk Afferden : Twan Krebbers Alexanderstraat 26 Tel.: 0485-212961 06-12889793 Renske van Vugt Fenikshof 26, Nijmegen Tel.: 06-10052944 Pieter Maas Heukelom 10 Tel.:06-30377444 Paul

Nadere informatie

Zechstein Zwemtoernooi

Zechstein Zwemtoernooi Nieuwsbrief Zechstein Zwemtoernooi Nr. 2 Laatste nieuws: Indeling sporthallen Aankomst en vertrek Veiligheid tijdens het Vrijdag disco- avond Laatste nieuws 2015! Laatste informatie Nog een paar dagen

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Mei 2016

Activiteitenprogramma Mei 2016 Activiteitenprogramma Mei 2016 Wiemersheerd, T Hoge Heem, Assieshof, van Leeuwenhof, De Hoven Beste bewoners, aanleun bewoners en belangstellenden, Voor u het maandprogramma van Mei. Ook deze maand hebben

Nadere informatie

Wedstrijdboekje KV De Geuzen Versie: 1.2 Datum: 15 april 2014 1

Wedstrijdboekje KV De Geuzen Versie: 1.2 Datum: 15 april 2014 1 Wedstrijdboekje KV De Geuzen Versie: 1.2 Datum: 15 april 2014 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Hoe gaat zo n wedstrijd in zijn werk... 3 3. Aan welke wedstrijden kun je meedoen?... 3 4. Categorieën

Nadere informatie

Sportdag Vrijdag 22 april wordt op sportpark Den Dries een grote Valkenswaardse Sportdag georganiseerd!

Sportdag Vrijdag 22 april wordt op sportpark Den Dries een grote Valkenswaardse Sportdag georganiseerd! Kindcentrum de Grasspriet van de Venstraat 9 5555KK VALKENSWAARD Tel. 040-2012908 e-mail: infodegrasspriet@skozok.nl website: www.degrasspriet.nl 2015-2016 Nummer 16 20 april 2016 In dit nummer: Belangrijke

Nadere informatie

Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix!

Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix! Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix! Welkom op Ardennen Camping Bertrix! In dit boekje vindt u alle informatie over onze activiteiten. Wij zijn een enthousiast entertainmentteam met

Nadere informatie

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst oktober 2015

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst oktober 2015 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof -9 05 KP Amsterdam Tel: 020 233405 Hudsonhof Activiteitenlijst oktober 205 Belangrijk nieuws!! Lichamelijke beweging Een bewegingsagoog is aanwezig

Nadere informatie

Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix!

Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix! Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix! Welkom op Ardennen Camping Bertrix! In dit boekje vindt u alle informatie over onze activiteiten. Wij zijn een enthousiast entertainmentteam met

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Nieuws van Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Kind op maandag... 1 Maandaggeld... 1 Aanmeldingen nieuwe leerlingen... 2 Avond4daagse... 2 Continurooster vrijdag 1 mei... 2 Jantje Beton loterij... 2 Schoonmaakavond

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

Informatie en routekaarten

Informatie en routekaarten Avond-4-daagse 2015 8 t/m 11 juni 2015 Informatie en routekaarten Informatie Avondvierdaagse De avondvierdaagse voor de Paulusschool wordt georganiseerd door de Ouderraad in samenwerking met de Nederlandse

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2015 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 15 2015-2016.

Nieuwsbrief nr. 15 2015-2016. Prot. Chr. Basisschool t Haimstee Linge 24 9642 HW Veendam www.cbs-haimstee.picto.nl Nieuwsbrief nr. 15 2015-2016. Kind op Maandag. Het thema van deze week is: Er komt een tijd.. Jesaja 9:1-6; 11:1-10;

Nadere informatie

Rheko info nr aug. 1 sept adres Rheko: website :

Rheko info nr aug. 1 sept adres Rheko: website : 3 Rheko info nr. 3 26 aug. 1 sept. 2018 e-mail adres Rheko: rheko@planet.nl website : http://www.rheko.nl Een info met veel informatie Rabobank Clubkas Campagne Van dinsdag 28 augustus tot en met dinsdag

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Paasviering

In deze Nieuwsflits: Paasviering schooljaar 2014-2015 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Paasviering Goede Vrijdag en Tweede Paasdag Studiemiddag dinsdag 21 april 2015 Koningsspelen Moestuinproject kleuters MR/Kwaliteitsgroep zoekt versterking

Nadere informatie

Recreatieprogramma Zaterdag 01 augustus 2015 - Vrijdag 7 augustus 2015

Recreatieprogramma Zaterdag 01 augustus 2015 - Vrijdag 7 augustus 2015 Recreatieprogramma Zaterdag 01 augustus 2015 - Vrijdag 7 augustus 2015 Hallo! Mijn naam is Joep Snoep! Het thema Van deze week is Sprookjes! Hallo allemaal, Kijk ook eens op Hier voor jullie het programma

Nadere informatie

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe.

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe. Jaargang 5 nr 11 11 november 2014 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 info@stelaertshoeve.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie.

Nadere informatie

Hallo, Jongens en meiden van groep 1 en 2! Wij vieren feest!

Hallo, Jongens en meiden van groep 1 en 2! Wij vieren feest! Hallo, Jongens en meiden van groep 1 en 2! Dit jaar is onze 40ste editie! Reden voor een feestje! Daarom is ons thema: Wij vieren feest! Heb jij zin om met ons mee te komen feesten? Kijk dan voor meer

Nadere informatie

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen.

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen. 26 november 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 27 Groep 4, kookles (Pietensoep) groep 4 van Sterappels. Pyjamazingen (18.30 uur). Vr 28 Streekmuziekschool komt voor de groepen 3 en 4 met een voorbereidende

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 15 08-04-2014 In dit nummer: Terugblik TorenTheater TorenTheater

Nadere informatie

Deel 2 Specifieke informatie over St. Franciscus

Deel 2 Specifieke informatie over St. Franciscus Deel 2 Specifieke informatie over St. Franciscus Woon- en Zorgcentrum St. Franciscus in Coevorden bestaat al sinds 1958 en is het oudste katholieke woon- en zorgcentrum in Drenthe. In 2006 is het oude

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 14 oktober 2015

Nieuwsbrief 6 14 oktober 2015 Nieuwsbrief 6 14 oktober 2015 Belangrijke data 16-10 Gastlessen Stichting Opkikker 23-10 Thema-afsluiting Iedereen hoort erbij groepen 1 t/m 8 26-10 Start Herfstvakantie t/m 30-10 04-11 Thema-avond Hoe

Nadere informatie