Je bestelgegevens kan je na het versturen van je bestelling op elk moment raadplegen via Mijn account.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Je bestelgegevens kan je na het versturen van je bestelling op elk moment raadplegen via Mijn account."

Transcriptie

1 Algemene Voorwaarden PLANET SPORTS / 1. Geldigheid Deze Algemene Voorwaarden gelden voor alle leveringen van Planet-Sport GmbH (verder PLANET SPORTS) in het kader van artikelen die via de online shop worden aangeboden. Afwijkende voorwaarden van de klant erkent PLANET SPORTS niet, tenzij PLANET SPORTS zijn schriftelijke goedkeuring hiervoor heeft verleend. 2. Prestatie Via de online shop kan je online kledings- en sportartikelen voor privaat gebruik (in gebruikelijke aantallen) online bestellen. Een bestelling voor commerciële doeleinden is uitgesloten. 3. Contracttalen De contracttalen zijn Nederlands, Duits, Engels, Spaans, Frans en Italiaans. 4. Sluiten van overeenkomst / bestelproces Indien we producten in onze online shop beschikbaar stellen vormen deze een juridisch bindend aanbod. Het koopcontract komt tot stand wanneer je de gewenste artikelen bevestigt door te klikken op de button kopen tijdens de laatste stap in het bestelproces. Hiertoe word je voor het afsluiten van het bestelproces een bevestigingsvenster met gedetailleerde informatie over je bestelling getoond. Hier kan je alle bestelgegevens nog een keer controleren en corrigeren. Onmiddellijk na het versturen van je bestelling ontvang je een bestelbevestiging per mail. Je contractpartner is Planet Sports GmbH Floessergasse München Duitsland Bedrijfsleiding: Dr. Henner Schwarz Ingeschreven bij het Handelsregister te München onder HRB Je bestelgegevens kan je na het versturen van je bestelling op elk moment raadplegen via Mijn account. 5. Herroepingsrecht 5.1 Wettelijk herroepingsrecht Consumenten (ieder natuurlijke persoon die een contract afsluit dat niet kan worden toegerekend aan hun commerciële of zelfstandige beroepsuitoefening, 13 BGB (Duitse Burgerlijk Wetboek) hebben een wettelijk herroepingsrecht.

2 HERROEPINGSREGELING Herroepingsrecht Je hebt het recht om dit contract binnen 14 dagen zonder opgave van redenen te herroepen. De herroepingstermijn bedraagt veertien dagen vanaf de dag waarop jij of een door jou aangeduide derde het laatste artikel in bezit genomen hebt / heeft. Die derde mag niet de transporteur zijn. Om van je herroepingsrecht gebruik te maken moet je ons (Planet Sports GmbH, Floessergasse 4, München, fax: +49 (0)89 / , support@planet-sports.com, telefoonnummer vanuit Nederland: en vanuit België: ) met een duidelijke verklaring (bijv. een via de post verstuurde brief, een faxbericht of een ) op de hoogte brengen van je beslissing het contract te herroepen. Je kunt hiervoor het bijgevoegde modelformulier gebruiken. Het mag echter ook op een andere manier. Om de herroepingstermijn in acht te nemen volstaat het, je verklaring te versturen dat je van je herroepingsrecht gebruik maakt voor afloop van de herroepingstermijn. Gevolgen van de herroeping Als je dit contract herroept, moeten wij alle betalingen terugstorten die wij van jou ontvangen hebben, met inbegrip van de leveringskosten (met uitzondering van de extra kosten voor een andere manier van verzenden dan de door ons aangeboden, goedkope standaardlevering) en dat meteen en ten laatste binnen veertien dagen vanaf de dag waarop je bericht over je herroeping van dit contract bij ons aangekomen is. Voor de terugbetaling gebruiken wij hetzelfde betaalmiddel dat jij bij de oorspronkelijke transactie gebruikt hebt, tenzij wij uitdrukkelijk iets anders met jou hebben afgesproken. In geen enkel geval moet je voor de terugbetaling administratiekosten betalen. Wij kunnen de terugbetaling weigeren tot wij de goederen teruggekregen hebben of jij een bewijs voorlegt dat je de goederen teruggestuurd hebt, afhankelijk van wat het eerst het geval is. Je moet de goederen meteen en in elk geval ten laatste binnen veertien dagen vanaf de dag waarop je ons over het herroepen van dit contract informeert, naar ons terugzenden of ons overhandigen. De termijn wordt in acht genomen als je de goederen voor afloop van de termijn van veertien dagen verstuurt. Wij dragen de kosten voor de terugzending van de goederen. Je dient een eventueel waardeverlies van de goederen alleen te betalen als het waardeverlies het gevolg is van een handeling die niet nodig is om de kwaliteit, eigenschappen en manier van werken van de goederen te controleren.

3 Uitsluiting of voortijdig vervallen van het herroepingsrecht Het herroepingsrecht geldt niet bij contracten - voor de levering van goederen die niet geprefabriceerd zijn en die alleen geproduceerd kunnen worden op basis van een individuele keuze of bepaling van de consument of die duidelijk aan de persoonlijke behoef tes van de consument aangepast zijn; - voor de levering van goederen die snel kunnen bederven of waarvan de vervaldatum snel overschreden is; - voor de levering van kranten, tijdschriften of geïllustreerde tijdschriften in het kader van een abonnement. Het herroepingsrecht vervalt voortijdig bij contracten - voor de levering van verzegelde goederen die omwille van de bescherming van de gezondheid of de hygiëne niet teruggegeven kunnen worden als hun verzegeling na de levering verwijderd werd; - voor de levering van geluids- of video-opnames of computersoftware in een verzegelde verpakking als de verzegeling na de levering verwijderd werd. Om van je herroepingsrecht gebruik te kunnen maken kan je het volgende modelformulier gebruiken. Eenvoudiger is het wanneer je de afleverings-/retourbon (met sticker voor retourzendingen) gebruikt die in je pakket ligt.

4 Modelformulier herroeping (Als je je contract wilt herroepen, vul dan het formulier in en stuur het naar ons terug). Aan: Planet Sports GmbH Floessergasse München Duitsland Fax: 089 / support@planet-sports.com Bij dezen herroep(en) ik/wij (*) de door mij/ons (*) gesloten overeenkomst over de koop van de volgende goederen (*) / de levering van de volgende diensten (*) Besteld op (*): Ontvangen op (*): Naam van de consument(en): Naam: Achternaam: Adres van de consument(en): Straat/Nr: Postcode: Plaats: Plaats/Datum Handtekening van de consument(en) (alleen bij mededeling op) (*) Doorhalen wat niet van toepassing is

5 5.2 Uitgebreid contractueel recht op retour Naast het wettelijke herroepingsrecht (zie 5.1) bieden wij je een contractueel recht op retour aan van in totaal 365 dagen vanaf ontvangst van de goederen. Voor het in werking treden hiervan gelden de onder 5.1 genoemde bepalingen, voor zover niet anders geregeld. In afwijking van het wettelijke herroepingsrecht gaat de termijn van het contractuele recht op retour alleen in als de ontvanger de goederen heeft ontvangen. Bovendien zijn levensmiddelen (bijv. sportrepen) en cadeaubonnen (bonnen die bij ons kunnen worden gekocht) van het contractuele recht op retour uitgesloten. Je wettelijke rechten blijven door het uitgebreide contractuele recht op retour onaangetast. Vooral je wettelijke herroepingsrecht (zie punt 5.1) en je recht op garantie blijven onbeperkt geldig. 6. Behoud van levering Indien een besteld artikel niet leverbaar is, omdat we van onze leveranciers buiten onze schuld om en ondanks hun contractuele verplichting onze waren niet geleverd zijn, behouden wij ons het recht voor de koopovereenkomst te ontbinden. Is dit het geval, nemen we zo snel mogelijk contact met je op, en informeren je dat de bestelde waren niet meer beschikbaar zijn. Eventuele betalingen worden zo snel als mogelijk weer gerestitueerd. 7. Levering / verzending De levering wordt verzonden naar het leveringsadres dat je opgeeft. Je ontvangt je bestelling indien mogelijk in één zending van PostNL. Indien een afzonderlijke verzending van je artikelen om technische of logistieke redenen vereist is, bijvoorbeeld omdat je bestelling artikelen bevat die gescheiden verpakt of op een verschillende manier vervoerd moeten worden, worden je hiervoor in principe geen extra kosten aangerekend. Bij vooruitbetaling gelden de vermelde leveringstijden vanaf ontvangst van je overschrijving op onze rekening. 8. Prijzen en verzendkosten De prijzen die aangegeven zijn op het moment van de bestelling, zijn van kracht. Deze prijzen zijn prijzen in euro, inclusief de betreffende wettelijke BTW. Alle vermelde prijzen zijn exclusief eventuele verzendkosten. Of en welke verzendkosten op jouw bestelling van toepassing zijn vind je onder onder veelgestelde vragen. 9. Betaling Voor de betaling heb je de keuze uit de betalingsmogelijkheden die worden genoemd in ons aanbod. Wanneer je kiest voor vooruitbetaling sturen wij je direct na je bestelling een met onze bankgegevens. We versturen de goederen na dat we je betaling hebben verwerkt. Het factuurbedrag moet binnen 10 dagen na ontvangst van de bankgegevens op onze rekening worden overgemaakt. Bij overboekingen uit het buitenland moet je zelf zorgdragen voor de kosten van je bank. Meer informatie over dit onderwerp vind je onder betalingsmogelijkheden.

6 10. Eigendomsvoorbehoud De artikelen blijven eigendom van PLANET SPORTS tot het volledige aankoopbedrag is betaald. 11. Vrijwaring Bij gebreken aan geleverde artikelen zijn de wettelijke bepalingen van kracht. 12. Gegevensbescherming Je bestelling en de door jou ingevoerde bestelgegevens worden door PLANET SPORTS bewaard. Alle gegevens die we verzamelen, worden uitsluitend gebruikt en verwerkt binnen het kader van de geldende wet op de gegevensbescherming overeenkomstig onze bepalingen inzake gegevensbescherming. 13. Toepasbaar recht Het recht van de Bondsrepubliek Duitsland is toepasbaar onder uitsluiting van het VN-kooprecht, tenzij dit in tegenspraak is met de internationale regelgeving inzake consumentenbescherming. 14. Overige Indien delen van deze bepalingen ongeldig zijn of worden, wordt hierdoor de geldigheid van de overige bepalingen niet aangetast. Stand:

Informatie voor consumenten bij overeenkomsten op afstand en klanteninformatie voor

Informatie voor consumenten bij overeenkomsten op afstand en klanteninformatie voor Algemene voorwaarden Informatie voor consumenten bij overeenkomsten op afstand en klanteninformatie voor www.gusti-leer.nl 1 Toepassingsgebied Voor zakelijke relaties tussen ons en de klant zijn de volgende

Nadere informatie

2. Bestelproces, afsluiten van overeenkomsten, beperkte hoeveelheid

2. Bestelproces, afsluiten van overeenkomsten, beperkte hoeveelheid Algemene voorwaarden van DP Nederland bv Inhoudsopgave 1. Omvang 2. Bestelproces, afsluiten van overeenkomsten, beperkte hoeveelheid 3. Prijzen en verzendkosten 4. Verzending 5. Herroepingsrecht 6. Garantie

Nadere informatie

(2) Afwijkende voorwaarden van de klant worden niet erkend, tenzij de firma Schillig uitdrukkelijk schriftelijk heeft ingestemd met hun geldigheid.

(2) Afwijkende voorwaarden van de klant worden niet erkend, tenzij de firma Schillig uitdrukkelijk schriftelijk heeft ingestemd met hun geldigheid. 1 Bepalingen, geldigheid (1) Bij zakelijke relaties tussen de firma Ewald Schillig GmbH & Co. KG, Ehrlicherstraße 19, D-96237 Ebersdorf, registernummer: handelsregister A 4405, registerrechtbank kantongerecht

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN van C&A Mode GmbH & Co. KG EN KLANTENINFORMATIE

ALGEMENE VOORWAARDEN van C&A Mode GmbH & Co. KG EN KLANTENINFORMATIE ALGEMENE VOORWAARDEN van C&A Mode GmbH & Co. KG EN KLANTENINFORMATIE 1 Uitbater van webwinkel en gelding van deze Algemene Voorwaarden 2 Sluiting van de overeenkomst 3 Beschikbaarheid en levertijd van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Toeterniettoe webwinkel

Algemene voorwaarden Toeterniettoe webwinkel Engelsenlaan 136 9600 Ronse www.toeterniettoe.be shop@toeterniettoe.be 055 580 155 Algemene voorwaarden Toeterniettoe webwinkel Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op ieder product aangeboden

Nadere informatie

2. Bestelproces, afsluiten van overeenkomsten, beperkte hoeveelheid

2. Bestelproces, afsluiten van overeenkomsten, beperkte hoeveelheid Inhoudsopgave Omvang Bestelproces, afsluiten van overeenkomsten, beperkte hoeveelheid Prijzen en verzendkosten Verzending Eigendomsvoorbehoud Herroepingsrecht Garantie en aansprakelijkheid Betaalmethoden

Nadere informatie

Herroepingsrecht bij koopovereenkomsten met betrekking tot goederen:

Herroepingsrecht bij koopovereenkomsten met betrekking tot goederen: Informatie met betrekking tot retourzendingen en de batterijwet Alles over het thema teruggave Wij hopen dat u tevreden bent met uw aankoop en dat u er nog veel plezier van zult hebben. Mocht dit echter

Nadere informatie

Informatie rondom garantie & retour

Informatie rondom garantie & retour Informatie rondom garantie & retour Retourneren U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Brandfield.be

Algemene voorwaarden Brandfield.be Algemene voorwaarden Brandfield.be 1. INFORMATIE OVER ONS Deze website wordt beheerd en de goederen die u koopt zal door Brandfield B.V. ( "wij" of "Brandfield" ) worden geleverd. Wij zijn geregistreerd

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN EN INFORMATIE VOOR KLANTEN van C&A Mode GmbH & Co. KG

ALGEMENE VOORWAARDEN EN INFORMATIE VOOR KLANTEN van C&A Mode GmbH & Co. KG ALGEMENE VOORWAARDEN EN INFORMATIE VOOR KLANTEN van C&A Mode GmbH & Co. KG 1 Exploitant van de Online Shop en geldigheid van deze Algemene Voorwaarden 2 Sluiten van overeenkomst 3 Beschikbaarheid en levertijd

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Naturana Webshop

Algemene Voorwaarden van Naturana Webshop Algemene Voorwaarden van Naturana Webshop gevestigd en kantoorhoudend te Duiven Naturana webshop is een onderdeel van Naturana Nederland B.V. gevestigd te Duiven en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden JMS Merkkleding Outlet

Algemene Voorwaarden JMS Merkkleding Outlet Algemene Voorwaarden JMS Merkkleding Outlet 1. JMS Merkkleding Outlet.nl 2. Producten en prijzen 3. Betaalmogelijkheden 4. Levering 5. Garantie, Ruilen en Herroepen 6. Retourzendingen 1. JMS Merkkleding

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. I. Algemeen. Art. 1 Toepassingsgebied. Art. 2 Definities. Art. 3 Website. Art. 4 Sluiten van de overeenkomst

ALGEMENE VOORWAARDEN. I. Algemeen. Art. 1 Toepassingsgebied. Art. 2 Definities. Art. 3 Website. Art. 4 Sluiten van de overeenkomst ALGEMENE VOORWAARDEN I. Algemeen Art. 1 Toepassingsgebied Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten waarin Brochus producten verkoopt of op een andere wijze een leveringsverplichting

Nadere informatie

Allgemeine Geschäftsbedingungen

Allgemeine Geschäftsbedingungen Afsluiten koopovereenkomst De koopovereenkomst komt tot stand wanneer BADER uw bestelling door levering van de artikelen of door aankondiging van de levering aanneemt. Geldigheid van de offerte Onze offerte

Nadere informatie

Day at the Beach Rooseveltlaan 232-3hg 1078NX Amsterdam Nederland

Day at the Beach Rooseveltlaan 232-3hg 1078NX Amsterdam Nederland Algemene Voorwaarden Nederland Telefoonnummer: 020 84 59 593 E-mail: info@dayatthebeach.nl KvK-nummer: 34335220 BTW-nummer: 28131587B01 Bankrekening: 11.83.89.475 IBAN-nummer: NL89 RABO 0118 3894 75 1.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor de onlineshop van OLYMP Digital KG

Algemene Voorwaarden voor de onlineshop van OLYMP Digital KG Algemene Voorwaarden voor de onlineshop van OLYMP Digital KG (Versie maart 2016) 1 Toepasselijkheid, begripsbepalingen (1) De hierna volgende Algemene Voorwaarden gelden voor alle overeenkomstentussen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor de Olympus Online Shop

Algemene Voorwaarden voor de Olympus Online Shop Algemene Voorwaarden voor de Olympus Online Shop 1 Toepassingsgebied 2 Sluiten van het contract 3 Recht op teruggave door de consument 4 Prijzen 5 Levering 6 Vervaldatum en betaling, in gebreke stelling

Nadere informatie

1.2 De Algemene voorwaarden zijn ook van toepassing op bestellingen die plaatsvinden vanuit andere landen dan het leveringsgebied Duitsland.

1.2 De Algemene voorwaarden zijn ook van toepassing op bestellingen die plaatsvinden vanuit andere landen dan het leveringsgebied Duitsland. Algemene voorwaarden 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden ("Algemene voorwaarden") zijn van toepassing op de bestelling van artikelen en diensten uit het assortiment van de Online Shop van

Nadere informatie

Bij de bestelling van een geschenkbon rekenen wij 1,50 aan voor administratieve kosten.

Bij de bestelling van een geschenkbon rekenen wij 1,50 aan voor administratieve kosten. Algemene voorwaarden 1. Bestellen zonder risico Binnen 2 weken ontvangt u alle artikelen 14 dagen vrijblijvend op zicht bij u thuis. Zijn er artikelen die u niet bevallen, dan kunt u deze kosteloos omruilen

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN WELLNESS-NATURAL-PRODUCTS (WNP)

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN WELLNESS-NATURAL-PRODUCTS (WNP) ALGEMENE VOORWAARDEN -Â HERROEPINGSRECHT ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN WELLNESS-NATURAL-PRODUCTS (WNP) Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van WELLNESS-NATURAL-

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Hendriks Graszoden BV Inhoud: Paragraaf 1 Toepassingsgebied. Paragraaf 2 De aanbieding

Algemene Voorwaarden Hendriks Graszoden BV  Inhoud: Paragraaf 1 Toepassingsgebied. Paragraaf 2 De aanbieding Algemene Voorwaarden Hendriks Graszoden BV www.gazon-online.be Inhoud: Paragraaf 1 Paragraaf 2 Paragraaf 3 Paragraaf 4 Paragraaf 5 Paragraaf 6 Paragraaf 7 Paragraaf 8 Paragraaf 9 Paragraaf 10 Paragraaf

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden: KBCSAASFORCE.HOME-USE.EU

Algemene Voorwaarden: KBCSAASFORCE.HOME-USE.EU Algemene Voorwaarden: KBCSAASFORCE.HOME-USE.EU Laatste aanpassing: 09 april 2015 INHOUDSOPGAVE Artikel 1 Identiteit van de verkoper Artikel 2 Toepasselijkheid Artikel 3 Ons aanbod en jouw bestelling Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1: definities 1.1. Ondernemer: De natuurlijk persoon (eenmanszaak) die op duurzame wijze een economisch doel nastreeft door producten en diensten van op afstand (e-commerce)

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Onze algemene voorwaarden:

Algemene voorwaarden. Onze algemene voorwaarden: Algemene voorwaarden Versie: September 2017 Onze algemene voorwaarden: Dit zijn de algemene voorwaarden van ABOUT YOU GmbH. ABOUT YOU GmbH is een vennootschap opgericht naar Duits recht, gevestigd te Domstrasse

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bij een bestelling gaat de koper akkoord met de onderstaande voorwaarden.

Algemene voorwaarden Bij een bestelling gaat de koper akkoord met de onderstaande voorwaarden. Algemene voorwaarden Bij een bestelling gaat de koper akkoord met de onderstaande voorwaarden. 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Piple, zijn bij uitsluiting

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van de Wolford Online-Boutique voor Nederland

Algemene Voorwaarden van de Wolford Online-Boutique voor Nederland Algemene Voorwaarden van de Wolford Online-Boutique voor Nederland Dag en nacht winkelen in de Wolford Online-Boutique - 24 uur per dag, 7 dagen per week: www.wolfordshop.nl Indien u vragen en/of opmerkingen

Nadere informatie

Algemene handelsvoorwaarden van Dortex Werbung und Vertrieb mbh

Algemene handelsvoorwaarden van Dortex Werbung und Vertrieb mbh Algemene handelsvoorwaarden van Dortex Werbung und Vertrieb mbh 1. Toepassingsgebied De hier vermelde Algemene Handelsvoorwaarden (AHV) gelden voor alle rechtshandelingen met Dortex Werbung und Vertrieb

Nadere informatie

aankoop rechten en 1.4. Alle 2.1. Er is Sanoma niet correct recht om periode: niet de

aankoop rechten en 1.4. Alle 2.1. Er is Sanoma niet correct recht om periode: niet de ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Toepasselijkheid voorwaarden 1.1. Het accepteren van een aanbieding dan wel het plaatsen van een bestellingg of het doen van een aankoop houdt in dat de klant de toepasselijkheid

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Hendriks E-Commerce BV www.graszoden.nl

Algemene Voorwaarden Hendriks E-Commerce BV www.graszoden.nl Algemene Voorwaarden Hendriks E-Commerce BV www.graszoden.nl Paragraaf 1 Toepassingsgebied 1. Graszoden.nl is een handelsnaam van Hendriks E-Commerce B.V., met hoofdvestiging in (NL 6093 PG) Heythuysen,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Emma Matratzen GmbH 1. Identiteit van de onderneming en reikwijdte 2. Taal van de overeenkomst

Algemene Voorwaarden Emma Matratzen GmbH 1. Identiteit van de onderneming en reikwijdte 2. Taal van de overeenkomst Algemene Voorwaarden Emma Matratzen GmbH De volgende algemene voorwaarden bevatten informatie over uw wettelijke rechten zoals bepaald in het verdrag over overeenkomsten op afstand en e-commerce. Deze

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN EN INFORMATIE VOOR KLANTEN van C&A Online GmbH

ALGEMENE VOORWAARDEN EN INFORMATIE VOOR KLANTEN van C&A Online GmbH 1 ALGEMENE VOORWAARDEN EN INFORMATIE VOOR KLANTEN van C&A Online GmbH 1 Exploitant van de Online Shop en geldigheid van deze Algemene Voorwaarden 2 Sluiten van overeenkomst 3 Beschikbaarheid en levertijd

Nadere informatie

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst Artikel 1: Algemeen 1.1 Dit zijn de Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van Archiefkasten-shop.nl gevestigd in Haarlem. Archiefkasten-shop.nl is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Haarlem

Nadere informatie

Algemene voorwaarden & Klantinformatie

Algemene voorwaarden & Klantinformatie Algemene voorwaarden & Klantinformatie Geldigheid Deze Algemene Voorwaarden van Pro-Idee GmbH & Co. KG (hierna "de verkoper") zijn van toepassing op alle overeenkomsten die een consument of ondernemer

Nadere informatie

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst Artikel 1: Algemeen 1.1 1.2 Dit zijn de Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van Officecity Kantoormeubelen B.V. gevestigd in Haarlem. Officecity.nl is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te

Nadere informatie

ONZE ATELIER-SERVICE. 1. Levering

ONZE ATELIER-SERVICE. 1. Levering ONZE ATELIER-SERVICE Levering Snel en gemakkelijk geleverd Verzendingskosten Herroepingsrecht Europees modelformulier voor herroeping Uw betalingswens Vragen en opmerkingen Ruilen Acties Een klacht melden

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VOOR CONSUMENTEN

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VOOR CONSUMENTEN ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VOOR CONSUMENTEN LEES DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN AANDACHTIG ALVORENS AANKOOPBESLISSING NEEMT. JE EEN 1. Algemeen Deze website en aan haar gerelateerde websites ( Web Site ) wordt

Nadere informatie

van toepassing op alle overeenkomsten die een consument of ondernemer (hierna "de

van toepassing op alle overeenkomsten die een consument of ondernemer (hierna de Algemene voorwaarden & Klantinformatie Inhoudsopgave 1. Geldigheid 2. Sluiting Overeenkomst 3. Herroepingsrecht 4. Prijzen en betalingsvoorwaarden 5. Leverings- en verzendvoorwaarden 6. Aansprakelijkheid

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor de Online Store Nederland (gepubliceerd: September 2014) Artikel 1 Reikwijdte en partijen

Algemene voorwaarden voor de Online Store Nederland (gepubliceerd: September 2014) Artikel 1 Reikwijdte en partijen Algemene voorwaarden voor de Online Store Nederland (gepubliceerd: September 2014) Artikel 1 Reikwijdte en partijen (1) Deze algemene voorwaarden, in de versie die geldt op het moment dat een bestelling

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN ARTIKEL 1 - DEFINITIES De volgende woorden hebben de volgende betekenis in deze Algemene Verkoopvoorwaarden. Bedenktijd : De termijn waarbinnen de Consument gebruik kan maken

Nadere informatie

TERUGGAVEBELEID EN WETTELIJKE GARANTIE

TERUGGAVEBELEID EN WETTELIJKE GARANTIE TERUGGAVEBELEID EN WETTELIJKE GARANTIE 1.1 Klant is gerechtigd om de aankoopovereenkomst te herroepen om welke reden ook, zonder boete en zonder dat hij hiertoe een verklaring moet opgeven, binnen 14 (veertien)

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN 1. ALGEMEEN 1.1 Deze verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op de levering aan u van een van de producten die vermeld staan op de website http://www.tissotwatches.com/nl-nl.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Kaas.nl

Algemene Voorwaarden Kaas.nl Algemene Voorwaarden Kaas.nl Op alle overeenkomsten die u sluit met Kaas.nl zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing. Lees deze dan ook zorgvuldig zodat u weet wat u mag verwachten. U kunt deze voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. 1. Overeenkomst

Algemene Voorwaarden. 1. Overeenkomst Algemene Voorwaarden Hieronder staan de Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van Modernity webwinkel, kantooradres Baanrots 31 5282 GB te Boxtel, emailadres: info@modernity.nl, website www.modernity.nl

Nadere informatie

Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop

Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene verkoopvoorwaarden ( de Verkoopvoorwaarden ) zijn van toepassing op alle bestellingen die via de Douwe Egberts

Nadere informatie

2.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen via www.bemvindo-lifestyle.nl.

2.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen via www.bemvindo-lifestyle.nl. 1. Definities 1.1 Onder Bemvindo -Lifestyle wordt in deze algemene voorwaarden verstaan de Eenmanszaak, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 34231086.

Nadere informatie

Algemene Verkoopvoorwaarden DP Nederland B.V. DP Nederland B.V.:

Algemene Verkoopvoorwaarden DP Nederland B.V. DP Nederland B.V.: Algemene Verkoopvoorwaarden DP Nederland B.V. DP Nederland B.V. Vestigingsadres: Biezenmortelsestraat 2, 5074 PD, BIEZENMORTEL (NEDERLAND) E-mailadres: automaticgrooming@gmail.com KvK-nummer: 58446893

Nadere informatie

Onlinecamerashop.nl. Leveringsvoorwaarden Online Camera Shop:

Onlinecamerashop.nl. Leveringsvoorwaarden Online Camera Shop: Leveringsvoorwaarden Online Camera Shop: Artikel 1 Toepasselijkheid 1.a. Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Online Camera Shop zijn deze leveringsvoorwaarden van toepassing. Het accepteren

Nadere informatie

De belangrijkste kenmerken van het product worden onder de naam van dat product

De belangrijkste kenmerken van het product worden onder de naam van dat product Algemene voorwaarden Wet kopen op afstand Europese richtlijn 97/7/EG, het Nederlands wetsvoorstel 26 861 en Staatsblad 617 van 28 december 2000. Artikel 1 Sims-line beschikt over een webwinkel (www.) ten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Diveoutlet 1.4

Algemene voorwaarden van Diveoutlet 1.4 Algemene voorwaarden van Diveoutlet 1.4 1. DEFINITIES In deze Algemene voorwaarden wordt verstaan onder: DIVEOUTLET Kantoor: Castellumplein 4, 2235CN, Valkenburg ZH "Ontvangstbevestiging": de ontvangstbevestiging,

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden (hierna te noemen: voorwaarden) wordt verstaan onder: 1.1 Afnemer: Iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon die met SportsKing.nl in contact treedt

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Artikel 1. Al e afspraken op schrift Artikel 2. Het aanbod Artikel 3. De prijs Artikel 4. Betaling

Algemene Voorwaarden Artikel 1. Al e afspraken op schrift Artikel 2. Het aanbod Artikel 3. De prijs Artikel 4. Betaling Algemene Voorwaarden Artikel 1. Alle afspraken op schrift Wij streven er naar onze afspraken over de prijs, eigenschappen van het te leveren product, levertijd, tijdstip van betaling e.d. zoveel mogelijk

Nadere informatie

Elisabeth-Selbert-Strasse 3, Langenfeld, Duitsland. HRB 45732, kantongerecht Düsseldorf (Duitsland) BE

Elisabeth-Selbert-Strasse 3, Langenfeld, Duitsland. HRB 45732, kantongerecht Düsseldorf (Duitsland) BE Algemene voorwaarden (versie 12-03-2015) 1. Toepassingsgebied De onderstaande algemene voorwaarden gelden voor alle overeenkomsten die tussen Eurotps en de klant (hierna de Klant ) worden gesloten voor

Nadere informatie

BESTELLEN EN BETALEN. Door een knop of soortgelijke functie aan te klikken erken ik uitdrukkelijk dat ik bestel met een betalingsverplichting.

BESTELLEN EN BETALEN. Door een knop of soortgelijke functie aan te klikken erken ik uitdrukkelijk dat ik bestel met een betalingsverplichting. Algemene Voorwaarden (BELGIË versie: 19 August 2014) AV als pdf-bestand downloaden 1 Contractanten, toepassingsbereik (1) Contractanten in het kader van de volgende Algemene Voorwaarden ("AV") zijn Buffalo

Nadere informatie

Algemene handelsvoorwaarden

Algemene handelsvoorwaarden Algemene handelsvoorwaarden met inbegrip van herroepingsrecht Bij het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met de volgende algemene handelsvoorwaarden. 1 Toepassingsgebied Voor het aangaan van een

Nadere informatie

BON BON! BVBA ALGEMENE VOORWAARDEN

BON BON! BVBA ALGEMENE VOORWAARDEN BON BON! BVBA ALGEMENE VOORWAARDEN In deze Algemene Voorwaarden, verwijzen de termen "BON BON! "wij", "ons" of "onze" naar BON BON! BVBA. BON BON! is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN CAVES LENOIR WEBSHOP

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN CAVES LENOIR WEBSHOP Ondernemingsgegevens ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN CAVES LENOIR WEBSHOP CAVES LENOIR ABDIS AGNESSTRAAT 2, 8510 MARKE info@caveslenoir.be 056/44.40.95 0497/45.28.39 BE 0543.766.855 Artikel 1: Algemene bepalingen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor de Olympus Online Shop

Algemene Voorwaarden voor de Olympus Online Shop Algemene Voorwaarden voor de Olympus Online Shop 1 Reikwijdte 2 Sluiten van een contract 3 Herroepingsrecht van de consument 4 Prijzen 5 Levering 6 Vervaldatum en betaling, verzuim 7 Verrekening, retentie

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kaars & Co

Algemene voorwaarden Kaars & Co Algemene voorwaarden Kaars & Co Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Toepasselijkheid Artikel 3 - Het aanbod Artikel 4 - De overeenkomst Artikel 5 - Herroepingsrecht Artikel 6 - Uitsluiting

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Inhoudsopgave:

Algemene voorwaarden. Inhoudsopgave: Algemene voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1: Definities Artikel 2: Identiteit ondernemer Artikel 3: Toepasselijkheid algemene voorwaarden Artikel 4: Het aanbod en de totstandkoming van de overeenkomst

Nadere informatie

Uittreksel uit de algemene voorwaarden van de ondernemingen van de Groep Rossel

Uittreksel uit de algemene voorwaarden van de ondernemingen van de Groep Rossel Uittreksel uit de algemene voorwaarden van de ondernemingen van de Groep Rossel De integrale versie van de algemene voorwaarden van de ondernemingen van de Groep Rossel is beschikbaar op volgende website:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN kaky.nl

ALGEMENE VOORWAARDEN kaky.nl ALGEMENE VOORWAARDEN kaky.nl Artikel 1. Overeenkomst 1.1 Totstandkoming van de overeenkomst met betrekking tot internet bestellingen. Nadat persoonlijke gegevens zijn ingevoerd en de order door opdrachtgever

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Woonboerderij Maja

Algemene voorwaarden Woonboerderij Maja Algemene voorwaarden Woonboerderij Maja Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Woonboerderij Maja : Woonboerderij Maja, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Klantenservice. Verzending

Klantenservice. Verzending Klantenservice Verzending Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 14.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te

Nadere informatie

Algemene voorwaarden & Klantinformatie

Algemene voorwaarden & Klantinformatie Algemene voorwaarden & Klantinformatie 1) Geldigheid 1.1 Deze algemene voorwaarden van nded e.k. (hierna "de verkoper") zijn van toepassing op alle overeenkomsten die een consument of ondernemer (hierna

Nadere informatie

SALE ARTIKELEN KUNNEN VANWEGE DE LAGE PRIJS NIET GERUILD OF GERETOURNEERD WORDEN.

SALE ARTIKELEN KUNNEN VANWEGE DE LAGE PRIJS NIET GERUILD OF GERETOURNEERD WORDEN. Algemene Voorwaarden JMS Merkkleding Outlet 1. JMS Merkkleding Outlet.nl 2. Producten en prijzen 3. Betaalmogelijkheden 4. Levering 5. Garantie, Ruilen en Herroepen 6. Retourzendingen 1. JMS Merkkleding

Nadere informatie

JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803.

JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803. JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803. JR Sportshoes verricht haar werkzaamheden uitsluitend overeenkomstig deze voorwaarden,

Nadere informatie

Klantenservice en verkoopinformatie

Klantenservice en verkoopinformatie Klantenservice en verkoopinformatie Inhoudsopgave: Betaalmogelijkheden Klantenservice en klachtenafhandeling Garantie Retourneren Verzenden en bezorgen Veelgestelde vragen Gehanteerde betaalmogelijkheden

Nadere informatie

De Website is een sierraden webshop en biedt betaalbare sierraden uit binnen- en buitenland tegen betaalbare prijzen.

De Website  is een sierraden webshop en biedt betaalbare sierraden uit binnen- en buitenland tegen betaalbare prijzen. De Website www.jewel83.be is een sierraden webshop en biedt betaalbare sierraden uit binnen- en buitenland tegen betaalbare prijzen. Download hier de algemene voorwaarden. Bij iedere bevestiging van een

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Schiesser AG - online shop (versie juni 2014)

Algemene voorwaarden Schiesser AG - online shop (versie juni 2014) Algemene voorwaarden Schiesser AG - online shop (versie juni 2014) 1 Toepassing 1. Op de zakelijke relatie tussen SCHIESSER AG (hierna te noemen SCHIESSER ) en de klant van de online shop zijn uitsluitend

Nadere informatie

Algemene voorwaarden & Klantinformatie

Algemene voorwaarden & Klantinformatie Algemene voorwaarden & Klantinformatie Inhoudsopgave 1. Geldigheid 2. Sluiting Overeenkomst 3. Herroepingsrecht 4. Prijzen en betalingsvoorwaarden 5. Leverings- en verzendvoorwaarden 6. Aansprakelijkheid

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Redland Publishing

Algemene Voorwaarden Redland Publishing Algemene Voorwaarden Redland Publishing Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Herroepingsrecht Artikel 5 - Verplichtingen

Nadere informatie

Algemene verkoopvoorwaarden van Spirit Wings met ingang van

Algemene verkoopvoorwaarden van Spirit Wings met ingang van Algemene verkoopvoorwaarden van Spirit Wings met ingang van 01-01-2014 Artikel 1. Toepasselijkheid Op alle aanbiedingen,bestellingen en overeenkomsten van Spirit Wings zijn bij uitsluiting van eventuele

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Qshops Keurmerk

Algemene voorwaarden Qshops Keurmerk Algemene voorwaarden Qshops Keurmerk De leden van Qshops Keurmerk (Qshops.org) houden zich aan de gedragscode die door onze organisatie is opgesteld. Meer informatie over de gedragscode vindt u op onze

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden 1. Inleidende bepaling Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door Trappelend Geheim via de webwinkel op www.trappelendgeheim.be. Het plaatsen van

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN CONSUMENTEN BON SENTIO. Algemene Voorwaarden: deze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van Verkoper.

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN CONSUMENTEN BON SENTIO. Algemene Voorwaarden: deze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van Verkoper. ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN CONSUMENTEN BON SENTIO Artikel 1. Definities 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden: deze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden

Nadere informatie

3 Verklaring omtrent herroeping voor gebruikers bij kopen op afstand Verklaring omtrent herroeping

3 Verklaring omtrent herroeping voor gebruikers bij kopen op afstand Verklaring omtrent herroeping I. Algemene voorwaarden van MAGIX Software GmbH Stand: juni 2014 1 Geldigheid van de voorwaarden 1. Leveringen, prestaties en aanbiedingen van MAGIX Software GmbH, hierna 'MAGIX' genoemd, vinden uitsluitend

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Artikel 1. Alle afspraken op schrift Artikel 2. Het aanbod Artikel 3. De prijs Artikel 4. Betaling

Algemene voorwaarden Artikel 1. Alle afspraken op schrift Artikel 2. Het aanbod Artikel 3. De prijs Artikel 4. Betaling Algemene voorwaarden Artikel 1. Alle afspraken op schrift Wij streven er naar onze afspraken over de prijs, eigenschappen van het te leveren product, levertijd, tijdstip van betaling e.d. zoveel mogelijk

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bedrijfsnaam: Hofstee Paint Service BV handelend onder de naam Hofstee Preventie Service

Algemene voorwaarden Bedrijfsnaam: Hofstee Paint Service BV handelend onder de naam Hofstee Preventie Service Algemene voorwaarden Bedrijfsnaam: Hofstee Paint Service BV handelend onder de naam Hofstee Preventie Service Adres: De Noesten 5a 9439 TC Westerbork Tel: 0031 (0) 593-33 17 76 Email: info@hpsmail.nl Internet:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 2 Wie zijn wij. Artikel 3 Toepasselijkheid. Artikel 4 Het aanbod. Artikel 5 De Koopovereenkomst

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 2 Wie zijn wij. Artikel 3 Toepasselijkheid. Artikel 4 Het aanbod. Artikel 5 De Koopovereenkomst b. de voorwaarden waaronder en de wijze waarop u van het Herroepingsrecht gebruik kan maken, of een duidelijke melding als het Herroepingsrecht is uitgesloten; c. de informatie over garanties en bestaande

Nadere informatie

(1) Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aangeboden zaken van

(1) Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aangeboden zaken van Algemene verkoopsvoorwaarden: 1. Algemeen, klantenkring, taal. (1) Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aangeboden zaken van www.nded.nl, verder in de tekst Webshop, en op alle door onze

Nadere informatie

1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt;

1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt; Algemene voorwaarden Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten

Nadere informatie

M. Renckens-Loos ook handelend onder de volgende handels- en merknaam:

M. Renckens-Loos ook handelend onder de volgende handels- en merknaam: Algemene Voorwaarden Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden hebben uitsluitend betrekking op alle leveringen en diensten aan consumenten. Voor bedrijven en gelijkgestelden hanteren wij andere Algemene

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN GARMUNDO B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN GARMUNDO B.V. Garmundo Algemene Voorwaarden - Pagina 1 van 7 ALGEMENE VOORWAARDEN GARMUNDO B.V. INHOUDSOPGAVE 1. Informatie over ons... 2 2. Uw persoonlijke gegevens... 2 3. Bestellen... 2 4. Prijzen en verzendkosten...

Nadere informatie

Bestellen bij BOS webshop is heel gemakellijk. Stapsgewijs kunt u het bestelproces voltooien:

Bestellen bij BOS webshop is heel gemakellijk. Stapsgewijs kunt u het bestelproces voltooien: KLANTENSERVICE Druk hier om de klantenservice pagina te downloaden: Prijzen Alle vermelde prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW. Bestellen Een account aanmaken Ga naar Mijn account bovenaan de homepagina

Nadere informatie

Algemene verkoopsvoorwaarden

Algemene verkoopsvoorwaarden Algemene verkoopsvoorwaarden "De consument heeft het recht aan de onderneming mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 14 kalenderdagen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Webwinkel Werkman Horseshoes. Artikel 1. Definities

Algemene voorwaarden Webwinkel Werkman Horseshoes. Artikel 1. Definities Algemene voorwaarden Webwinkel Werkman Horseshoes Artikel 1. Definities Werkman: Werkman Horseshoes Webwinkel: website van Werkman waarop zij zaken te koop aanbiedt Overeenkomst: de overeenkomst van koop

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Mates & Plates Barbecuee Shop Verreydt & Deckers bvba Heideplaats 21 B-2845 Niel Telefoon: GSM:

Algemene voorwaarden. Mates & Plates Barbecuee Shop Verreydt & Deckers bvba Heideplaats 21 B-2845 Niel Telefoon: GSM: Algemene voorwaarden Mates & Plates Barbecuee Shop Verreydt & Deckers bvba Heideplaats 21 B-2845 Niel Telefoon: +32 3 239 85 20 GSM: +32 496 51 43 11 E-mail: info@matesandplates.be BTW: BE-0886.348.471

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden 1. Je kan bij ons terecht: 2. Even ter info: 3. Waar jij kan bestellen/waar wij kunnen leveren: 4. Ben je wel oud genoeg?

Algemene Voorwaarden 1. Je kan bij ons terecht: 2. Even ter info: 3. Waar jij kan bestellen/waar wij kunnen leveren: 4. Ben je wel oud genoeg? Algemene Voorwaarden Identiteit van de ondernemer: WOW* Trend Objects Je kan ons bereiken: Telefonisch: +32(0)479 94 94 91 Per e-mail: shop(@)wowtrendobjects.be Bedrijfsgegevens: Waterstraat 33 3511 Hasselt

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden. 1.4Verloskundige Praktijk LIFE behoudt zich het recht voor om registraties zonder opgaaf van reden te weigeren.

Gebruiksvoorwaarden. 1.4Verloskundige Praktijk LIFE behoudt zich het recht voor om registraties zonder opgaaf van reden te weigeren. Gebruiksvoorwaarden De website wordt u aangeboden door Verloskundige Praktijk LIFE. Aan het gebruik van de website, en alle diensten van Verloskundige Praktijk LIFE via de website, zijn de onderstaande

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Het Scrapbook Atelier

Algemene Voorwaarden Het Scrapbook Atelier Algemene Voorwaarden Het Scrapbook Atelier Artikel 1. Algemeen 1.1. Het Scrapbook Atelier is gevestigd aan de Doorvaart 25, 7381 CJ, te Klarenbeek en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Apeldoorn

Nadere informatie

3.5 Extra gemaakte kosten zijn niet in de prijs opgenomen. Deze ziet u staan bij de totaalbestelling.

3.5 Extra gemaakte kosten zijn niet in de prijs opgenomen. Deze ziet u staan bij de totaalbestelling. Algemene Voorwaarden WSF Professional 1.0 Algemeen: 1.1 De onderstaande voorwaarden gelden voor iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen WSF Professional en de afnemer. Afwijkingen zijn slechts

Nadere informatie

Deze Algemene Voorwaarden zijn in werking getreden vanaf maart 2018.

Deze Algemene Voorwaarden zijn in werking getreden vanaf maart 2018. ALGEMENE VOORWAARDEN Deze Algemene Voorwaarden zijn in werking getreden vanaf maart 2018. Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 â œkoopovereenkomstâ : een koopovereenkomst

Nadere informatie

Potonline.nl. Algemene Voorwaarden Consumenten. Versie: 1 Januari Definities. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Potonline.nl. Algemene Voorwaarden Consumenten. Versie: 1 Januari Definities. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Potonline.nl Algemene Voorwaarden Consumenten Versie: 1 Januari 2018 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. de klant: de consument die niet handelt in de uitoefening van een

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP Ondernemingsgegevens FJA-OEYEN MOL NV Asstraat 2, 2400 Mol, België info@fja-oeyen.be Tel.: +32 (0)14 31 13 92 Fax: +32 (0)14 31 54 08 Ondernemingsnummer: 0444.678.682

Nadere informatie

Dit voorbeeld wordt je aangeboden door

Dit voorbeeld wordt je aangeboden door Dit voorbeeld wordt je aangeboden door jouwwebwinkelcoach.nl Algemene voorwaarden Indien je een bestelling plaatst bij [naam webwinkel] verklaar je jezelf akkoord met de algemene voorwaarden. De algemene

Nadere informatie

Tenzij anders aangegeven gaat het altijd om 1 exemplaar van het genoemde artikel.

Tenzij anders aangegeven gaat het altijd om 1 exemplaar van het genoemde artikel. VERKOOPSVOORWAARDEN Algemene Verkoopvoorwaarden Art. 1. Toepassing van de Algemene Verkoopvoorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke koop-verkoopovereenkomst door een bezoeker van

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VAN DE ONLINE WINKEL VAN TEA, LOVE & WINE. Artikel 1. Toepasselijkheid. Artikel 2. Aanbiedingen/overeenkomsten

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VAN DE ONLINE WINKEL VAN TEA, LOVE & WINE. Artikel 1. Toepasselijkheid. Artikel 2. Aanbiedingen/overeenkomsten ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VAN DE ONLINE WINKEL VAN TEA, LOVE & WINE Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van de online winkel van Tea, Love & Wine (hierna

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer. kindradar.nl

Algemene Voorwaarden. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer. kindradar.nl Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht

Nadere informatie

1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten op afstand aan de. consument en/of bedrijven aanbiedt. Hierna genoemd Bloem Organizer.

1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten op afstand aan de. consument en/of bedrijven aanbiedt. Hierna genoemd Bloem Organizer. Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten op afstand aan de consument en/of bedrijven aanbiedt. Hierna genoemd Bloem

Nadere informatie

1. Toepasselijkheid Op al onze aanbiedingen zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing.

1. Toepasselijkheid Op al onze aanbiedingen zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing. Algemene voorwaarden Alle gebruikers van onze website ZusenSjiek.nl worden geacht kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de onderstaande algemene voorwaarden van ZusenSjiek, gevestigd te Zuiderwoude

Nadere informatie