Algemene handelsvoorwaarden

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene handelsvoorwaarden"

Transcriptie

1 Algemene handelsvoorwaarden met inbegrip van herroepingsrecht Bij het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met de volgende algemene handelsvoorwaarden. 1 Toepassingsgebied Voor het aangaan van een zakenrelatie tussen de Stiftung Museum Schloss Moyland (hierna 'verzender' genaamd) en de koper van de goederen (hierna 'besteller' genaamd) gelden uitsluitend volgende Algemene Handelsvoorwaarden. Afwijkende voorwaarden, opgelegd door de besteller, worden door de verzender niet erkend, tenzij deze laatste de geldigheid hiervan uitdrukkelijk heeft aanvaard. Mondelinge nevenafspraken zijn niet mogelijk. 2 Contractafsluiting (1) De verzender en contractpartner van de besteller is: Stiftung Museum Schloss Moyland Sammlung van der Grinten Joseph Beuys Archiv des Landes Nordrhein-Westfalen Am Schloss D-7551 Bedburg-Hau Tel. +9 (0) 282 / Tel.: info@moylandshop.de (2) De geprinte weergave van de goederen (bijv. in brochures en catalogi) worden niet beschouwd als prijsoffertes. Het is de besteller die een prijsofferte opmaakt. (3) Wanneer de besteller een bestelling via telefoon, , per brief of per fax doorgeeft, komt de overeenkomst pas tot stand na de orderbevestiging van de verzender of, in geval van levering van de goederen door een transportfirma, pas 1 dagen na ingang van de bestelling. () De verkoop gebeurt alleen in de gangbare hoeveelheden. 3 Prijzen, betaling, levering en levertermijnen (1) De op het moment van de bestelling geldende prijzen zijn van toepassing. (2) Voor verzending binnen Duitsland gelden geen verzend- en verpakkingskosten. Voor verzendingen naar andere lidstaten van de Europese Unie wordt per bestelling 8,00 toeslag gerekend. Voor overzeese leveringen en landen buiten Europa geldt een toeslag van 15,00 per bestelling. Bij de zogenaamde verzendkosten gaat het altijd om een forfait, dat wil zeggen een vast bedrag, onafhankelijk de grootte en het gewicht van de goederen. (3) De betalingen die voortvloeien uit de afgesloten overeenkomst, dienen onmiddellijk te worden vereffend. Betalingen dienen te gebeuren voor het volle bedrag, zonder korting. Er wordt geen korting bij contante betaling toegepast. Bij betalingsverzuim heeft de verzender het recht verwijlinteresten ter hoogte van 8 % in rekening te brengen bovenop de geldende basisrente.

2 () De betaling gebeurt, voor zover niets anders overeen werd gekomen, door overschrijving op een van de volgende rekeningen, waarbij de datum van ingang van de betaling geldt als betaaldatum bij betwistingen. Sparkasse Rhein-Maas Begunstigde: Stiftung Museum Schloss Moyland Rekeningnummer: Bankcodenummer: IBAN: DE BIC: WELADED1KLE Volksbank Kleverland eg Begunstigde: Stiftung Museum Schloss Moyland Rekeningnummer: Bankcodenummer: IBAN: DE BIC: GENODED1KLL (5) Aan de klant worden alleen verrekeningsrechten toegestaan indien zijn claim rechtsgeldig wordt verklaard en door ons wordt erkend als onbetwist. Bovendien kan de klant zijn retentierecht slechts uitoefenen voor zover voor zijn claim op dezelfde contractuele relatie berust. (6) Het verzenden van goederen gebeurt na ingang van de betaling. Levering gebeurt standaard vanaf het magazijn van de verzender, op het door de besteller aangegeven leveradres. (7) Het risico wordt overgedragen op de besteller zodra de levering werd overhandigd aan de transportfirma, ook wanneer het gaat om deelleveringen. Deze bepaling is echter niet van toepassing als de besteller een verbruiker betreft in de zin van 13 van het Duits burgerlijk wetboek. Herroepingsrecht Betreft de besteller een consument ( 13 van het Duits burgerlijk wetboek), dan kan hij zich beroepen op het wettelijke herroepingsrecht, waarvoor geldt wat volgt: Herroepingsrecht U heeft het recht om binnen een termijn van 1 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn bedraagt 1 dagen vanaf de dag waarop u of een door u aangestelde derde die niet de transporteur betreft, de goederen heeft ontvangen. Om uw herroepingsrecht te doen gelden, moet u ons (Stiftung Museum Schloss Moyland, Am Schloss, D-7551 Bedburg-Hau, Tel.: 0282/ , Fax: 0282/ , info@moylandshop.de) een duidelijke verklaring toesturen (bijvoorbeeld een schrijven per post of fax of ) over de reden waarom u deze overeenkomst wilt herroepen. U kunt hiervoor de bijgevoegde template van een herroepingsformulier gebruiken, dit is echter niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

3 Gevolgen van de herroeping Wanneer u deze overeenkomst herroept, zijn wij ertoe verplicht alle door u reeds betaalde bedragen inclusief de leverkosten (met uitzondering van bijkomende kosten die ontstaan zijn omdat u hebt gekozen voor een andere dan de standaard levering) onmiddellijk en uiterlijk binnen 1 dagen terug te betalen, te tellen vanaf de dag waarop wij op de hoogte werden gebracht van uw contractherroeping. Voor de terugbetaling gebruiken wij hetzelfde betaalmiddel als dat waarmee u de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij uitdrukkelijk anders overeengekomen. In geen geval worden voor deze terugbetaling tegenprestaties in rekening gebracht. Wij kunnen de terugbetaling weigeren zolang wij de teruggestuurde goederen nog niet hebben ontvangen of totdat u hebt aangetoond dat u de goederen hebt teruggestuurd, naargelang het tijdstip van terugzending. U dient de goederen onmiddellijk en uiterlijk binnen 1 dagen nadat u ons hebt gemeld dat u zich wilt beroepen op het herroepingsrecht, terug te zenden of binnen te brengen. De termijn is in acht genomen wanneer u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 1 dagen is verstreken. De directe kosten voor het terugzenden van de goederen zijn voor uw rekening. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. 5 Garantie, aansprakelijkheid, overmacht (1) De kwaliteitsgarantie is gebonden aan wettelijke bepalingen. Indien de besteller een ondernemer betreft, verjaren zijn garantieclaims voor gebreken na één jaar. (2) Indien de verzender een gebrek vaststelt, bepaalt hijzelf of hij binnen een gestelde termijn het gebrek wil laten verhelpen of of hij opteert voor een nieuwe levering. (3) De verzender is volgens de wettelijke bepalingen aansprakelijk, voor zover de besteller een schadeclaim indient die te wijten is aan een opzettelijke fout of grove nalatigheid, of voor zover de verzender zich schuldig maakt aan het niet nakomen van een wezenlijke contractverplichting. Opzettelijke fouten en grove nalatigheid van vertegenwoordigers en hulpkrachten vallen eveneens hieronder. Voor zover de verzender geen opzettelijke inbreuk op het verkoopcontract wordt aangerekend, is de aansprakelijkheid voor schadevergoeding begrensd tot vergoeding van voorzienbare, kenmerkend optredende schade. () Voor zover geen afwijkingen werden overeengekomen, kan de verzender in geen geval aansprakelijk worden gesteld, ongeacht de juridische aard van de geldend gemaakte aanspraak. De aansprakelijkheid wegens het toebrengen van schade aan leven, lichaam of gezondheid door schuld blijft echter wel onverlet. Dit geldt met name voor schadeclaims voor precontractuele aansprakelijkheid, wegens andere plichtsverzuimen of voor schadeclaims die gebaseerd zijn op een misdrijf overeenkomstig 823 van het Duits burgerlijk wetboek.

4 (5) Voor zover de aansprakelijkheid van de verzender beperkt of uitgesloten is, geldt dit ook voor wanprestaties van bedienden, werknemers, medewerkers, vertegenwoordigers en andere hulpkrachten. (6) Alle gevallen van overmacht waarvoor de verzender volgens 276 van het Duits burgerlijk wetboek niet aansprakelijk kan worden gesteld, bijv. onvoorziene bedrijfsstoringen, abnormaal ziekteverzuim, stakingen, lock-outs, te late aanlevering van de vereiste producten ondanks dat ze correct en tijdig zijn besteld, ontslaat de verzender van zijn verplichting om zijn contractuele verplichtingen na te komen, zolang deze situatie van overmacht aanhoudt. De meegedeelde levertermijnen worden naar verhouding verlengd. De verzender is verplicht de besteller onmiddellijk op de hoogte te brengen wanneer een dergelijke situatie zich voordoet. Tegelijkertijd is hij ook verplicht de besteller mee te delen hoe lang dit geval van overmacht waarschijnlijk zal duren. Indien een dergelijke situatie langer dan drie maanden duurt, kan de verzender de overeenkomst ontbinden. De betaling wordt, voor zover zij reeds werd verricht, onmiddellijk terugbetaald. Een schadevergoeding wegens laattijdige levering is in deze gevallen uitgesloten. 6 Eigendomsvoorbehoud, betalingsverzuim Totdat de volledige koopsom inclusief eventuele verzendkosten is betaald, blijven de goederen eigendom van de verzender. Tot op dat moment mogen de goederen niet worden verpand, om veiligheidsredenen worden overgedragen of met andere rechten worden belast. De besteller is verplicht de goederen goed te behandelen, zolang het eigendomsrecht nog niet op hem is overgedragen. 8 Algemeen, rechtbank, Salvatorische clausule (1) Wijzigingen aan en aanvullingen op de met de verzender afgesloten overeenkomst dienen altijd schriftelijk te gebeuren. Dit geldt ook wanneer deze schriftelijke vormvereiste wordt opgeheven. (2) Het Duitse recht is van toepassing met uitsluiting van het VN-kooprecht en het internationale privaatrecht. Indien de besteller een handelaar of een rechtspersoon is, of geen algemene echtbank in Duitsland heeft, is uitsluitend de rechtbank van Kleve (Duitsland) bevoegd voor zakelijke geschillen. (3) Indien afzonderlijke bepalingen van deze overeenkomst ongeldig zijn of worden, blijft de rest van de overeenkomst onverminderd van kracht. In de plaats van deze ongeldige bepaling moet een regeling worden getroffen die zo dicht mogelijk aansluit bij het doel van de oorspronkelijke bepaling. Stand: Augustus 2018

5 Template herroepingsformulier Wilt u de overeenkomst herroepen, stuur dan dit ingevulde formulier op naar het adres: Stiftung Museum Schloss Moyland Am Schloss D-7551 Bedburg-Hau Fax.: info@moylandshop.de Hierbij herroep ik/herroepen wij(*) de door mij/ons afgesloten koopovereenkomst voor de volgende goederen(*)/voor het verrichten van de volgende diensten(*): - Besteld/gekregen op (*): Naam/Namen consument(en): Adres van de consument(en): Handtekening van de consument(en): (alleen bij een schriftelijke mededeling) - Datum: (*) Doorhalen wat niet van toepassing is.

ALGEMENE VOORWAARDEN. I. Algemeen. Art. 1 Toepassingsgebied. Art. 2 Definities. Art. 3 Website. Art. 4 Sluiten van de overeenkomst

ALGEMENE VOORWAARDEN. I. Algemeen. Art. 1 Toepassingsgebied. Art. 2 Definities. Art. 3 Website. Art. 4 Sluiten van de overeenkomst ALGEMENE VOORWAARDEN I. Algemeen Art. 1 Toepassingsgebied Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten waarin Brochus producten verkoopt of op een andere wijze een leveringsverplichting

Nadere informatie

Informatie voor consumenten bij overeenkomsten op afstand en klanteninformatie voor

Informatie voor consumenten bij overeenkomsten op afstand en klanteninformatie voor Algemene voorwaarden Informatie voor consumenten bij overeenkomsten op afstand en klanteninformatie voor www.gusti-leer.nl 1 Toepassingsgebied Voor zakelijke relaties tussen ons en de klant zijn de volgende

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN CAVES LENOIR WEBSHOP

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN CAVES LENOIR WEBSHOP Ondernemingsgegevens ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN CAVES LENOIR WEBSHOP CAVES LENOIR ABDIS AGNESSTRAAT 2, 8510 MARKE info@caveslenoir.be 056/44.40.95 0497/45.28.39 BE 0543.766.855 Artikel 1: Algemene bepalingen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Naturana Webshop

Algemene Voorwaarden van Naturana Webshop Algemene Voorwaarden van Naturana Webshop gevestigd en kantoorhoudend te Duiven Naturana webshop is een onderdeel van Naturana Nederland B.V. gevestigd te Duiven en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Nieuwe Foto, KVK 56753470, bedrijf gevestigd te Steenovenweg 3, 3532AE Utrecht, in Nederland.

Algemene Voorwaarden Nieuwe Foto, KVK 56753470, bedrijf gevestigd te Steenovenweg 3, 3532AE Utrecht, in Nederland. ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene Voorwaarden Nieuwe Foto, KVK 56753470, bedrijf gevestigd te, 3532AE Utrecht, in Nederland. ARTIKEL 1. DEFINITIES 1.1 In deze Algemene Voorwaarden (hierna Algemene Voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor de Olympus Online Shop

Algemene Voorwaarden voor de Olympus Online Shop Algemene Voorwaarden voor de Olympus Online Shop 1 Toepassingsgebied 2 Sluiten van het contract 3 Recht op teruggave door de consument 4 Prijzen 5 Levering 6 Vervaldatum en betaling, in gebreke stelling

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Brandfield.be

Algemene voorwaarden Brandfield.be Algemene voorwaarden Brandfield.be 1. INFORMATIE OVER ONS Deze website wordt beheerd en de goederen die u koopt zal door Brandfield B.V. ( "wij" of "Brandfield" ) worden geleverd. Wij zijn geregistreerd

Nadere informatie

Je bestelgegevens kan je na het versturen van je bestelling op elk moment raadplegen via Mijn account.

Je bestelgegevens kan je na het versturen van je bestelling op elk moment raadplegen via Mijn account. Algemene Voorwaarden PLANET SPORTS / www.planet-sports.nl 1. Geldigheid Deze Algemene Voorwaarden gelden voor alle leveringen van Planet-Sport GmbH (verder PLANET SPORTS) in het kader van artikelen die

Nadere informatie

(2) Afwijkende voorwaarden van de klant worden niet erkend, tenzij de firma Schillig uitdrukkelijk schriftelijk heeft ingestemd met hun geldigheid.

(2) Afwijkende voorwaarden van de klant worden niet erkend, tenzij de firma Schillig uitdrukkelijk schriftelijk heeft ingestemd met hun geldigheid. 1 Bepalingen, geldigheid (1) Bij zakelijke relaties tussen de firma Ewald Schillig GmbH & Co. KG, Ehrlicherstraße 19, D-96237 Ebersdorf, registernummer: handelsregister A 4405, registerrechtbank kantongerecht

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden 1. Inleidende bepaling Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door Trappelend Geheim via de webwinkel op www.trappelendgeheim.be. Het plaatsen van

Nadere informatie

1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten op afstand aan de. consument en/of bedrijven aanbiedt. Hierna genoemd Bloem Organizer.

1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten op afstand aan de. consument en/of bedrijven aanbiedt. Hierna genoemd Bloem Organizer. Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten op afstand aan de consument en/of bedrijven aanbiedt. Hierna genoemd Bloem

Nadere informatie

Algemene handelsvoorwaarden van Dortex Werbung und Vertrieb mbh

Algemene handelsvoorwaarden van Dortex Werbung und Vertrieb mbh Algemene handelsvoorwaarden van Dortex Werbung und Vertrieb mbh 1. Toepassingsgebied De hier vermelde Algemene Handelsvoorwaarden (AHV) gelden voor alle rechtshandelingen met Dortex Werbung und Vertrieb

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door ENGELTJEBENGELTJE.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door ENGELTJEBENGELTJE. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door. Het plaatsen van een bestelling op de website van leidt tot de aanvaarding van deze algemene voorwaarden. behoudt zich het

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP De consument heeft het recht aan AC-Dierenartsenpraktijk mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van boete en zonder opgave van motief binnen de

Nadere informatie

Potonline.nl. Algemene Voorwaarden Consumenten. Versie: 1 Januari Definities. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Potonline.nl. Algemene Voorwaarden Consumenten. Versie: 1 Januari Definities. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Potonline.nl Algemene Voorwaarden Consumenten Versie: 1 Januari 2018 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. de klant: de consument die niet handelt in de uitoefening van een

Nadere informatie

Verkoop -en leveringsvoorwaarden van VAN HEES Benelux Sprl/NL. 2. Aanbod en sluiten van het contract

Verkoop -en leveringsvoorwaarden van VAN HEES Benelux Sprl/NL. 2. Aanbod en sluiten van het contract Verkoop -en leveringsvoorwaarden van VAN HEES Benelux Sprl/NL 1. Algemeen Deze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden (hierna Voorwaarden ) zijn van toepassing op alle aanvragen van klanten of aanbiedingen

Nadere informatie

Algemene Verkoops- en leveringsvoorwaarden Storch

Algemene Verkoops- en leveringsvoorwaarden Storch 1 Algemene Verkoops- en leveringsvoorwaarden Storch 1 Algemeen Toepasselijkheid (1) Enkel en alleen onze verkoops- en leveringsvoorwaarden zijn van toepassing; tegenstrijdige of afwijkende voorwaarden

Nadere informatie

airberlin waardebon 6. Verwijzing naar herroepingsrecht bij het doen van aankopen via internet en telefoon ( afstandsverkoop )

airberlin waardebon 6. Verwijzing naar herroepingsrecht bij het doen van aankopen via internet en telefoon ( afstandsverkoop ) airberlin waardebon Algemene Voorwaarden van Air Berlin PLC & Co. Luftverkehrs KG ("airberlin") voor de aankoop van airberlin waardebonnen op het internet. (versie 11-05-2017) I. Algemene Voorwaarden 1.

Nadere informatie

Herroepingsrecht. Léon Mölenberg, Jurist e-commerce & privacy Thuiswinkel.org

Herroepingsrecht. Léon Mölenberg, Jurist e-commerce & privacy Thuiswinkel.org Herroepingsrecht Léon Mölenberg, Jurist e-commerce & privacy Thuiswinkel.org Inhoud Termijn en uitoefening bedenktijd Wijze van herroepen Termijn, kosten en risico retour Termijn en wijze van terugbetaling

Nadere informatie

Informatie rondom garantie & retour

Informatie rondom garantie & retour Informatie rondom garantie & retour Retourneren U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden (hierna te noemen: voorwaarden) wordt verstaan onder: 1.1 Afnemer: Iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon die met SportsKing.nl in contact treedt

Nadere informatie

(1) Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aangeboden zaken van

(1) Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aangeboden zaken van Algemene verkoopsvoorwaarden: 1. Algemeen, klantenkring, taal. (1) Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aangeboden zaken van www.nded.nl, verder in de tekst Webshop, en op alle door onze

Nadere informatie

1.5 Onder "Koper" wordt verstaan de derde, die met &Champagne een rechtsgeldige contractuele relatie is aangegaan.

1.5 Onder Koper wordt verstaan de derde, die met &Champagne een rechtsgeldige contractuele relatie is aangegaan. Algemene voorwaarden Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten en diensten van &Champagne V.O.F. en op alle met &Champagne aangegane overeenkomsten.

Nadere informatie

2.Aankopen, beschikbaarheid, productinformatie en minimum leeftijd

2.Aankopen, beschikbaarheid, productinformatie en minimum leeftijd Algemene verkoopsvoorwaarden Webshop 1.Algemeen 1.1. Behoudens uitdrukkelijke en schriftelijke andersluidende overeenkomst, worden alle overeenkomsten, offerten, aanbiedingen, bestellingen, en alle daaruit

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN van C&A Mode GmbH & Co. KG EN KLANTENINFORMATIE

ALGEMENE VOORWAARDEN van C&A Mode GmbH & Co. KG EN KLANTENINFORMATIE ALGEMENE VOORWAARDEN van C&A Mode GmbH & Co. KG EN KLANTENINFORMATIE 1 Uitbater van webwinkel en gelding van deze Algemene Voorwaarden 2 Sluiting van de overeenkomst 3 Beschikbaarheid en levertijd van

Nadere informatie

Inleiding Defini*es Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Prijzen en informa*e Totstandkoming Overeenkomst

Inleiding Defini*es Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Prijzen en informa*e Totstandkoming Overeenkomst Inleiding Hieronder vindt u onze Algemene Voorwaarden. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van of een bestelling plaatst via onze Website en beva=en belangrijke informa>e voor u als koper.

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN WELLNESS-NATURAL-PRODUCTS (WNP)

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN WELLNESS-NATURAL-PRODUCTS (WNP) ALGEMENE VOORWAARDEN -Â HERROEPINGSRECHT ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN WELLNESS-NATURAL-PRODUCTS (WNP) Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van WELLNESS-NATURAL-

Nadere informatie

Verkoop -en leveringsvoorwaarden van VAN HEES Benelux Sprl. 2. Aanbod en sluiten van het contract

Verkoop -en leveringsvoorwaarden van VAN HEES Benelux Sprl. 2. Aanbod en sluiten van het contract Verkoop -en leveringsvoorwaarden van VAN HEES Benelux Sprl 1. Algemeen Onze aanbiedingen, leveringen en prestaties zijn uitsluitend onderworpen aan onderhavige algemene verkoop en leveringsvoorwaarden.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN EN INFORMATIE VOOR KLANTEN van C&A Mode GmbH & Co. KG

ALGEMENE VOORWAARDEN EN INFORMATIE VOOR KLANTEN van C&A Mode GmbH & Co. KG ALGEMENE VOORWAARDEN EN INFORMATIE VOOR KLANTEN van C&A Mode GmbH & Co. KG 1 Exploitant van de Online Shop en geldigheid van deze Algemene Voorwaarden 2 Sluiten van overeenkomst 3 Beschikbaarheid en levertijd

Nadere informatie

Algemene verkoopvoorwaarden van WWF BELGIUM

Algemene verkoopvoorwaarden van WWF BELGIUM Algemene verkoopvoorwaarden van WWF BELGIUM 1. Voorrang en aanvaarding van de onderhavige algemene verkoopvoorwaarden 1.1. Onder WWF wordt in de zin van de onderhavige algemene verkoopvoorwaarden het volgende

Nadere informatie

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel van Olietekoop.nl.

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel van Olietekoop.nl. 1. Toepassing 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel van Olietekoop.nl. 1.2 Naast deze Algemene Voorwaarden kunnen indien nadrukkelijk aangegeven Aanvullende

Nadere informatie

met Klant wordt het volledige bedrag aan Klant worden gerestitueerd De overeenkomst betreffende een consult op basis van individueel contact

met Klant wordt het volledige bedrag aan Klant worden gerestitueerd De overeenkomst betreffende een consult op basis van individueel contact Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities 1.1. Saventa is ingeschreven bij de Kvk in s-hertogenbosch; 60847182. 1.2. Klant: de natuurlijke of rechtspersoon die met Saventa een overeenkomst heeft afgesloten.

Nadere informatie

De algemene voorwaarden hebben zowel betrekking op aankopen door consumenten als vanuit instellingen en praktijken.

De algemene voorwaarden hebben zowel betrekking op aankopen door consumenten als vanuit instellingen en praktijken. Algemene Voorwaarden Webwinkelaankopen DG Communicatie dd 25-08-2018 DG Communicatie wil een open communicatie met haar klanten en hanteert daarom heldere algemene voorwaarden. U kunt de algemene voorwaarden

Nadere informatie

2 Website: de website van VEILING BLOEMEN ONLINE, te raadplegen via www.veilingbloemenonline.nl en alle bijbehorende subdomeinen.

2 Website: de website van VEILING BLOEMEN ONLINE, te raadplegen via www.veilingbloemenonline.nl en alle bijbehorende subdomeinen. Inleiding Hieronder vindt u onze Algemene Voorwaarden. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van of een bestelling plaatst via onze Website en bevatten belangrijke informatie voor u als koper.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Lindsay's kousenwinkel

Algemene voorwaarden Lindsay's kousenwinkel Algemene voorwaarden Lindsay's kousenwinkel In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: -"Webwinkel" : Lindsay's kousenwinkel, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden DOG CHOICE V.O.F. (KvK ) (BTW NL B06)

Algemene Voorwaarden DOG CHOICE V.O.F. (KvK ) (BTW NL B06) Algemene Voorwaarden DOG CHOICE V.O.F. (KvK 59182237) (BTW NL137501122B06) 1. Toepasselijkheid 1.1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van DOG CHOICE en op alle met DOG

Nadere informatie

Voor persoonlijke handgemaakte producten. Algemene voorwaarden. webwinkel

Voor persoonlijke handgemaakte producten. Algemene voorwaarden. webwinkel Voor persoonlijke handgemaakte producten. Algemene voorwaarden webwinkel woensdag 24 juli 2013 1 Definities 1.1 Onder Crazy Patch wordt verstaan; Crazy Patch naai & borduuratelier Gevestigd : Sydneystraat

Nadere informatie

Inleiding Definities Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Prijzen en informatie

Inleiding Definities Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Prijzen en informatie Inleiding Hieronder vindt u onze Algemene Voorwaarden. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van of een bestelling plaatst via onze Website en bevatten belangrijke informatie voor u als koper.

Nadere informatie

ALGEMENE CONTRACTVOORWAARDEN

ALGEMENE CONTRACTVOORWAARDEN ALGEMENE CONTRACTVOORWAARDEN 1. Toepassing Tenzij schriftelijk uitdrukkelijk anders overeengekomen, zijn deze contractvoorwaarden van toepassing op alle overeenkomsten tussen Brink Recycling B.V. (hierna

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN 1. Algemeen 1.1. Deze algemene verkoopsvoorwaarden zijn exclusief van toepassing op alle aanbiedingen, offertes, verkopen, leveringen en diensten van SMEG Belgium NV (hierna

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN H.O. EL BERRO

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN H.O. EL BERRO ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN H.O. EL BERRO Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van H.o. EL Berro (hierna: EL Berro) zijn bij uitsluiting van eventuele andere

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DRANKENSERVICE.NL

ALGEMENE VOORWAARDEN DRANKENSERVICE.NL ALGEMENE VOORWAARDEN DRANKENSERVICE.NL Artikel 1 - Identiteit van de ondernemer Artikel 2 - Toepasselijkheid Artikel 3 - Het aanbod Artikel 4 - De overeenkomst Artikel 5 Herroepingsrecht Artikel 6 - Verplichtingen

Nadere informatie

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel van Oliespecialist.nl.

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel van Oliespecialist.nl. 1. Toepassing 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel van Oliespecialist.nl. 1.2 Naast deze Algemene Voorwaarden kunnen indien nadrukkelijk aangegeven Aanvullende

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor de Online Store Nederland (gepubliceerd: September 2014) Artikel 1 Reikwijdte en partijen

Algemene voorwaarden voor de Online Store Nederland (gepubliceerd: September 2014) Artikel 1 Reikwijdte en partijen Algemene voorwaarden voor de Online Store Nederland (gepubliceerd: September 2014) Artikel 1 Reikwijdte en partijen (1) Deze algemene voorwaarden, in de versie die geldt op het moment dat een bestelling

Nadere informatie

Algemene Verkoop-, Leverings- en Betalingsvoorwaarden Vestal Vastgoedmanagement

Algemene Verkoop-, Leverings- en Betalingsvoorwaarden Vestal Vastgoedmanagement Algemene voorwaarden Algemene Verkoop-, Leverings- en Betalingsvoorwaarden Vestal Vastgoedmanagement Artikel 1: Geldigheid a. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze aanbiedingen en overeenkomsten.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden webshop Somford olie & smeermiddelen

Algemene voorwaarden webshop Somford olie & smeermiddelen Algemene voorwaarden webshop Somford olie & smeermiddelen Versie geldig vanaf 01-01-2012 1. Toepassing 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel van somford.nl.

Nadere informatie

2.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen via www.bemvindo-lifestyle.nl.

2.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen via www.bemvindo-lifestyle.nl. 1. Definities 1.1 Onder Bemvindo -Lifestyle wordt in deze algemene voorwaarden verstaan de Eenmanszaak, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 34231086.

Nadere informatie

Mondiale Aankoopvoorwaarden

Mondiale Aankoopvoorwaarden 1. Contractanten Dit contract (hierna de Aankooporder genoemd) wordt afgesloten tussen de toeleverancier (hieronder de TOELEVERANCIER genoemd) en de Schindler-onderneming die wordt vermeld in de order

Nadere informatie

Inleiding Definities Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Prijzen en informatie Totstandkoming Overeenkomst

Inleiding Definities Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Prijzen en informatie Totstandkoming Overeenkomst Inleiding Hieronder vindt u onze Algemene Voorwaarden. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van of een bestelling plaatst via onze Website en bevatten belangrijke informatie voor u als koper.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN - 1 NOVEMBER 2018 ARTIKEL 2: IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER

ALGEMENE VOORWAARDEN - 1 NOVEMBER 2018 ARTIKEL 2: IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER ALGEMENE VOORWAARDEN - 1 NOVEMBER 2018 Download hier de algemene voorwaarden ARTIKEL 1: DEFINITIES In deze algemene voorwaarden dient te worden verstaan onder: 1. Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN MIJN ATELIERS INLEIDING Mijn Ateliers is een concept van workshops die ofwel als homeparty's, of in de winkels van Medi-Market of in bedrijven worden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Spanplafond Zelf Plaatsen Versie geldig vanaf: 01 juli 2015

Algemene voorwaarden Spanplafond Zelf Plaatsen Versie geldig vanaf: 01 juli 2015 Algemene voorwaarden Spanplafond Zelf Plaatsen Versie geldig vanaf: 01 juli 2015 Artikel 1 Definities 1.1 Spanplafond Zelf Plaatsen: gevestigd te Almelo en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Redland Publishing

Algemene Voorwaarden Redland Publishing Algemene Voorwaarden Redland Publishing Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Herroepingsrecht Artikel 5 - Verplichtingen

Nadere informatie

Vintage & projects. Algemene. Hier en Daar :: Oude Vismarkt 10, Zwolle :: hierendaar.nu

Vintage & projects. Algemene. Hier en Daar :: Oude Vismarkt 10, Zwolle :: hierendaar.nu 1 Vintage & projects Algemene voorwaarden 2 maart 2017 versie 10 Artikel 1 : Definities 3 Artikel 2 : Toepasselijkheid 3 Artikel 3 : Overeenkomst 3 Artikel 4 : Persoonsgegevens 3 Artikel 5 : Aanbod 4 Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Newsoul

Algemene voorwaarden Newsoul Algemene voorwaarden Newsoul Artikel 1 Identiteit van de ondernemer 1.1 Onder Newsoul wordt in deze algemene voorwaarden verstaan de Eenmanszaak, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

A LGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP

A LGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP A LGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP Ondernemingsgegevens quelbordel Begijnenstraat 31, 2800, Mechelen info@quelbordel-design.be 0485 06 67 14 Ondernemersnummer: 0652.935.407 Artikel 1: Algemene bepalingen

Nadere informatie

ALGEME VOORWAARDE MAATPAKKEN ZEELAND

ALGEME VOORWAARDE MAATPAKKEN ZEELAND ALGEME VOORWAARDE MAATPAKKEN ZEELAND Inleiding Hieronder vindt u onze Algemene Voorwaarden. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van of een bestelling plaatst via onze Website en bevatten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kuijpers Creative en Kippenluikje.nl

Algemene voorwaarden Kuijpers Creative en Kippenluikje.nl 1. Algemeen: 1.a Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle gesloten overeenkomsten van Kuijpers Creative met u (afnemers van producten van Kuijpers Creative). 1.b Kuijpers Creative is te bereiken

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ROND.

Algemene voorwaarden ROND. Algemene voorwaarden ROND. Artikel 1 Definities * Reseller/klant: de rechtspersoon die producten aankoopt met het doel deze door te verkopen. * Overeenkomst op afstand: een overeenkomst waarbij in het

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden Artikel 1. Definities Artikel 2. Algemeen Artikel 3. Offertes en aanbiedingen

Algemene Leveringsvoorwaarden Artikel 1. Definities Artikel 2. Algemeen Artikel 3. Offertes en aanbiedingen Algemene Leveringsvoorwaarden De betalingen van uw bestelling dient te geschieden via IDeal, PayPal of per bank. Een artikel kan binnen 14 dagen retour gezonden worden. De kosten van het retour zenden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden en informatie voor klanten van NoButtons

Algemene Voorwaarden en informatie voor klanten van NoButtons Algemene Voorwaarden en informatie voor klanten van NoButtons 1. Exploitant van de NoButtons webwinkel en geldigheid van deze Algemene Voorwaarden. 2. Deze webwinkel wordt geëxploiteerd door NoButtons.

Nadere informatie

Inleiding Definities Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Prijzen en informatie

Inleiding Definities Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Prijzen en informatie Inleiding Hieronder vindt u onze Algemene Voorwaarden. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van of een bestelling plaatst via onze Website en bevatten belangrijke informatie voor u als koper.

Nadere informatie

tel: 06-24809688 (bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur) email: info@gabtas.nl KvK- nummer: 17233327 BTW- nummer: NL140855336B02

tel: 06-24809688 (bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur) email: info@gabtas.nl KvK- nummer: 17233327 BTW- nummer: NL140855336B02 ALGEMENE VOORWAARDEN 1. INDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER Handelsnaam: Gabtas Gabrielle van den Elshout Aldrinstraat 1 5081 GH HILVARENBEEK tel: 06-24809688 (bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ATOOSA.NL

ALGEMENE VOORWAARDEN ATOOSA.NL ALGEMENE VOORWAARDEN ATOOSA.NL Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; Consument: de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor de Olympus Online Shop

Algemene Voorwaarden voor de Olympus Online Shop Algemene Voorwaarden voor de Olympus Online Shop 1 Reikwijdte 2 Sluiten van een contract 3 Herroepingsrecht van de consument 4 Prijzen 5 Levering 6 Vervaldatum en betaling, verzuim 7 Verrekening, retentie

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN 1. ALGEMEEN 1.1 Deze verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op de levering aan u van een van de producten die vermeld staan op de website http://www.tissotwatches.com/nl-nl.

Nadere informatie

Algemene verkoopsvoorwaarden Myrtus nv

Algemene verkoopsvoorwaarden Myrtus nv Algemene verkoopsvoorwaarden Myrtus nv 1. AANVAARDING VAN ONZE VOORWAARDEN. Behoudens voorafgaandelijk en schriftelijk akkoord van onzentwege zal het feit dat de cliënt ons een bestelling, een werk of

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden en de overeenkomsten waarop zij van toepassing zijn hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenis

In deze algemene voorwaarden en de overeenkomsten waarop zij van toepassing zijn hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenis ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene Voorwaarden van Webshop Mushingsupplies.eu Mushingsupplies.eu Hoek 54-A 5571 GK Bergeijk Nederland E-mail :info@mushingsupplies.eu KvK : Eindhoven 61576263 BTW : NL854398594B01

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bij een bestelling gaat de koper akkoord met de onderstaande voorwaarden.

Algemene voorwaarden Bij een bestelling gaat de koper akkoord met de onderstaande voorwaarden. Algemene voorwaarden Bij een bestelling gaat de koper akkoord met de onderstaande voorwaarden. 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Piple, zijn bij uitsluiting

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HAPPY HSP WEBSHOP EN GEBRUIK WEBSITE (CONSUMENTEN)

ALGEMENE VOORWAARDEN HAPPY HSP WEBSHOP EN GEBRUIK WEBSITE (CONSUMENTEN) ALGEMENE VOORWAARDEN HAPPY HSP WEBSHOP EN GEBRUIK WEBSITE (CONSUMENTEN) Wij raden u aan deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig door te lezen zodat u op de hoogte bent van uw rechten en verplichtingen op

Nadere informatie

Inleiding Definities Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Prijzen en informatie Totstandkoming Overeenkomst

Inleiding Definities Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Prijzen en informatie Totstandkoming Overeenkomst Inleiding Hieronder vindt u onze Algemene Voorwaarden. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van of een bestelling plaatst via onze Website en bevatten belangrijke informatie voor u als koper.

Nadere informatie

1. In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder:

1. In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN MAMMOET GROEP JUNI 2006 1. DEFINITIES EN TOEPASSELIJKHEID 1. In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder: a. Mammoet Groep": de groep van vennootschappen, gevestigd

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Mitsubishi Motors webshop

Algemene Voorwaarden Mitsubishi Motors webshop Algemene Voorwaarden Mitsubishi Motors webshop Inleiding Hieronder vindt u onze Algemene Voorwaarden. Deze zijn steeds van toepassing als u een bestelling plaatst via onze Website en bevatten belangrijke

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van de Duitse textielindustrie

Algemene voorwaarden van de Duitse textielindustrie Algemene voorwaarden van de Duitse textielindustrie Versie: 01.01.2015 1 Toepassingsgebied 1. De algemene voorwaarden zijn uitsluitend van toepassing tussen handelaars. 2. Op alle leveringen en diensten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor de onlineshop van OLYMP Digital KG

Algemene Voorwaarden voor de onlineshop van OLYMP Digital KG Algemene Voorwaarden voor de onlineshop van OLYMP Digital KG (Versie maart 2016) 1 Toepasselijkheid, begripsbepalingen (1) De hierna volgende Algemene Voorwaarden gelden voor alle overeenkomstentussen

Nadere informatie

De prijzen voor de leveringen vindt u terug op

De prijzen voor de leveringen vindt u terug op ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN PLANTONDERWEG Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende voorwaarden. De verkoper wijst de klant-consument met

Nadere informatie

Algemene voorwaarden DHZ spanplafonds Versie geldig vanaf: 20 september 2012

Algemene voorwaarden DHZ spanplafonds Versie geldig vanaf: 20 september 2012 Algemene voorwaarden Versie geldig vanaf: 20 september 2012 Artikel 1 Definities 1.1 : gevestigd te Westerhaar en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 55165117. 1.2 Klant: een natuurlijk-

Nadere informatie

Artikel 1; Algemeen. Artikel 2; Prijzen en betalingen. Artikel 3; Aansprakelijkheid

Artikel 1; Algemeen. Artikel 2; Prijzen en betalingen. Artikel 3; Aansprakelijkheid Artikel 1; Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Mediation Nederland en op alle rechtsverhoudingen die daaruit voortvloeien. 1.2 Afwijkingen

Nadere informatie

1.2 De Algemene voorwaarden zijn ook van toepassing op bestellingen die plaatsvinden vanuit andere landen dan het leveringsgebied Duitsland.

1.2 De Algemene voorwaarden zijn ook van toepassing op bestellingen die plaatsvinden vanuit andere landen dan het leveringsgebied Duitsland. Algemene voorwaarden 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden ("Algemene voorwaarden") zijn van toepassing op de bestelling van artikelen en diensten uit het assortiment van de Online Shop van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Van Diemen FunSports

Algemene Voorwaarden Van Diemen FunSports Algemene Voorwaarden Van Diemen FunSports Definities Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Prijzen en informatie Totstandkoming Overeenkomst Registratie Uitvoering Overeenkomst Herroepingsrecht/retour

Nadere informatie

algemene verkoopsvoorwaarden

algemene verkoopsvoorwaarden algemene verkoopsvoorwaarden 1. 2. Onderhavige voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtshandelingen en rechtsverhoudingen tussen MASTERmail en de opdrachtgever tenzij uitdrukkelijk en schriftelijk

Nadere informatie

ONZE ATELIER-SERVICE. 1. Levering

ONZE ATELIER-SERVICE. 1. Levering ONZE ATELIER-SERVICE Levering Snel en gemakkelijk geleverd Verzendingskosten Herroepingsrecht Europees modelformulier voor herroeping Uw betalingswens Vragen en opmerkingen Ruilen Acties Een klacht melden

Nadere informatie

1. Toepassingsgebied, algemene verplichtingen van de besteller, wijziging van de Algemene Voorwaarden

1. Toepassingsgebied, algemene verplichtingen van de besteller, wijziging van de Algemene Voorwaarden 1. Toepassingsgebied, algemene verplichtingen van de besteller, wijziging van de Algemene Voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten ter zake van koop en koop op afstand,

Nadere informatie

1.3 Opdrachtgever: een natuurlijke (consument) of rechtspersoon, welke via de website van Smoeltjes Schoolfotografie een bestelling plaatst.

1.3 Opdrachtgever: een natuurlijke (consument) of rechtspersoon, welke via de website van Smoeltjes Schoolfotografie een bestelling plaatst. Algemene voorwaarden van SMOELTJES SCHOOLFOTOGRAFIE, gevestigd te Geertruidenberg en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Breda onder dossiernummer 50474340. 1.1 Smoeltjes

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden dierenklinieklieshout.nl webwinkel.

Algemene Voorwaarden dierenklinieklieshout.nl webwinkel. Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden dierenklinieklieshout.nl webwinkel. 1. Toepasselijkheid. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van en aangegane overeenkomsten

Nadere informatie

Tenzij anders aangegeven gaat het altijd om 1 exemplaar van het genoemde artikel.

Tenzij anders aangegeven gaat het altijd om 1 exemplaar van het genoemde artikel. VERKOOPSVOORWAARDEN Algemene Verkoopvoorwaarden Art. 1. Toepassing van de Algemene Verkoopvoorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke koop-verkoopovereenkomst door een bezoeker van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden poppenspecialsit / poppenspecialist is een onderdeel van Speelgoed de Betuwe

Algemene voorwaarden poppenspecialsit / poppenspecialist is een onderdeel van Speelgoed de Betuwe Algemene voorwaarden poppenspecialsit / poppenspecialist is een onderdeel van Speelgoed de Betuwe Hieronder vindt u de algemene voorwaarden die gelden voor alle overeenkomsten die u met ons sluit. In deze

Nadere informatie

Bezorg- en administratiekosten Christian Chocolaterie Patisserie bezorgt in een beperkt gebied m.b.t. bestellingen. De bestelling wordt bezorgd op het

Bezorg- en administratiekosten Christian Chocolaterie Patisserie bezorgt in een beperkt gebied m.b.t. bestellingen. De bestelling wordt bezorgd op het Algemene Voorwaarden Toepasselijkheid De algemene verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen door, bestellingen bij, leveringen door en betalingen aan Christian Chocolaterie Patisserie.

Nadere informatie

1.1.3 Opdrachtgever: De opdrachtgever is de (rechts)persoon of organisatie die bedrijfskado's van de Alternatieve Kadobon BV koopt.

1.1.3 Opdrachtgever: De opdrachtgever is de (rechts)persoon of organisatie die bedrijfskado's van de Alternatieve Kadobon BV koopt. Van toepassing zijn: Algemene voorwaarden Alternatieve Kadobon BV en de aanvullende voorwaarden voor kerstpakketten, relatiegeschenken en andere bedrijfskado's, zoals hieronder vermeld. Artikel 1. Algemeen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMEENHEDEN EN DEFINITIES. 1. Contact gegevens: 2. MINIMUM LEEFTIJD VOOR AANKOOP. De voorwaarden gelden vanaf

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMEENHEDEN EN DEFINITIES. 1. Contact gegevens: 2. MINIMUM LEEFTIJD VOOR AANKOOP. De voorwaarden gelden vanaf ALGEMENE VOORWAARDEN De voorwaarden gelden vanaf 21.09.2017 De klant dient steeds de algemene voorwaarden te lezen alvorens een bestelling te plaatsen. De klant kan deze steeds raadplegen op www.tuinpoortshop.be

Nadere informatie

Algemene voorwaarden SunYa Nederland BV

Algemene voorwaarden SunYa Nederland BV Algemene voorwaarden SunYa Nederland BV INLEIDING Hieronder vindt u onze Algemene Voorwaarden. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van of een bestelling plaatst via onze Website en bevatten

Nadere informatie

2 Website: de website van Katreintje Kado & Zo, te raadplegen via en alle bijbehorende subdomeinen.

2 Website: de website van Katreintje Kado & Zo, te raadplegen via  en alle bijbehorende subdomeinen. Algemene voorwaarden Inleiding Hieronder vindt u onze Algemene Voorwaarden. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van of een bestelling plaatst via onze Website en bevatten belangrijke informatie

Nadere informatie

van het veld Sedumdirect ( ) Algemene verkoopvoorwaarden Sedumkwekerij Sedumdirect bv

van het veld Sedumdirect ( ) Algemene verkoopvoorwaarden Sedumkwekerij Sedumdirect bv Sedumdirect (20-7-2015) Algemene verkoopvoorwaarden Sedumkwekerij Sedumdirect bv 1. Algemeen 1.1. Met betrekking tot onze verkopen gelden uitsluitend de hierna volgende voorwaarden. Andersluidende voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Verkoopvoorwaarden DP Nederland B.V. DP Nederland B.V.:

Algemene Verkoopvoorwaarden DP Nederland B.V. DP Nederland B.V.: Algemene Verkoopvoorwaarden DP Nederland B.V. DP Nederland B.V. Vestigingsadres: Biezenmortelsestraat 2, 5074 PD, BIEZENMORTEL (NEDERLAND) E-mailadres: automaticgrooming@gmail.com KvK-nummer: 58446893

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Pintip Versie geldig vanaf: 4 december 2012. Artikel 1 Definities

Algemene voorwaarden Pintip Versie geldig vanaf: 4 december 2012. Artikel 1 Definities Algemene voorwaarden Pintip Versie geldig vanaf: 4 december 2012 Artikel 1 Definities 1.1 Pintip: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, de vennootschap onder firma Pintip. Statutair gevestigd te

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN Saint-Gobain Innovative Materials Belgium - februari 2016 1. Algemene bepalingen Deze algemene verkoopvoorwaarden (de Algemene voorwaarden ) zullen van toepassing zijn op alle

Nadere informatie

Totstandkoming Overeenkomst

Totstandkoming Overeenkomst Inleiding Hieronder vindt u onze Algemene Voorwaarden. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van of een bestelling plaatst via onze Website en bevatten belangrijke informatie voor u als koper.

Nadere informatie

Sandra de Bock betreft een onderneming natuurlijke persoon, KBO nummer , gevestigd te 2491 Olmen, Oosthamsesteenweg 79.

Sandra de Bock betreft een onderneming natuurlijke persoon, KBO nummer , gevestigd te 2491 Olmen, Oosthamsesteenweg 79. Algemene (verkoops)voorwaarden 1. Toepassingsgebied Onderhavige algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen en aankopen die worden gedaan via de webwinkel beschikbaar op www.hetkadopaleisje.be,

Nadere informatie

2. Bestelproces, afsluiten van overeenkomsten, beperkte hoeveelheid

2. Bestelproces, afsluiten van overeenkomsten, beperkte hoeveelheid Algemene voorwaarden van DP Nederland bv Inhoudsopgave 1. Omvang 2. Bestelproces, afsluiten van overeenkomsten, beperkte hoeveelheid 3. Prijzen en verzendkosten 4. Verzending 5. Herroepingsrecht 6. Garantie

Nadere informatie

Inleiding Definities Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Prijzen en informatie Totstandkoming Overeenkomst

Inleiding Definities Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Prijzen en informatie Totstandkoming Overeenkomst Inleiding Hieronder vindt u onze Algemene Voorwaarden. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van of een bestelling plaatst via onze Website en bevatten belangrijke informatie voor u als koper.

Nadere informatie