Nieuwsbrief april 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief 30 13 april 2015"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Van de directie Beste ouders, De schoolreis van de groepen 3 en 4 verliep goed. De leerlingen hadden een erg leuke dag. Tussen de Entreetoets door doen de leerlingen van groep 7 mee aan het verkeersexamen. Voor veel leerlingen best spannend, omdat het de eerste keer is, dat ze een echt diploma kunnen halen. We beginnen deze week samen met de maandopening door groep 6. Met vriendelijke groet, Namens het team, J.H. Top NIEUWBRIEF 2014/2015 nummer 30 Pagina 1/11 Ieder kind zijn talent!

2 We feliciteren Suzan en Jeroen, Frederique en Floris van der Beek met de geboorte van hun zoon en broertje Pepijn. Floris (groep 1 A) en Frederique zijn blij met hun pas geboren broertje. Pepijn Hieronymus Adrianus werd geboren op 26 maart, zijn roepnaam is Pepijn. Agenda 13 april Schoolvoetbal meisjes 14 april Schoolkorfbal groep 3 en 4 15 april Schoolkorfbal groep 5 en 6 16 april Verkeersexamen groep 7 17 april Schoolreis groep 5, 6 en 7 21 t/m 23 april Cito-eindtoets groep 8 27 april Geen school - koningsdag 29 april Juffendag kleutergroepen Bijbelverhalen. Zeg je het nou? Johannes 20:19-29, 21:1-14 Jezus verschijnt aan zijn leerlingen en wens hen vrede. Tomas is er niet bij; als hij het van de anderen hoort, kan hij het niet geloven. Pas als hij met eigen ogen ziet dat Jezus leeft, weet hij het zeker. Later verschijnt Jezus bij het meer van Tiberias. Als een van de leerlingen hem herkent, springt Petrus meteen in het water om naar hem toe te gaan. DOEKOE-ACTIE Wij vinden bewegen erg belangrijk en daarom doen wij weer mee aan de Doekoe-actie van de Supercoop. Van dinsdag 7 april tot en met zaterdag 23 mei krijgt u bij geselecteerde producten Doekoe-munten, die u kunt doneren aan onze school. In de Supercoop staat een display waar de naam van onze school op staat en waar u de munten in kan doen. Met deze munten sparen we mee voor leuke sport-en spelmaterialen voor ons schoolplein. Zo maken we het buitenspelen voor onze leerlingen nog leuker! Spaart u weer voor ons mee? NIEUWBRIEF 2014/2015 nummer 30 Pagina 2/11 Ieder kind zijn talent!

3 Nieuwe leerlingen. Jason Kelkboom kwam dinsdag 7 april voor het eerst op school. Jason, we wensen je een fijne schooltijd toe op de Oranjeschool! Informatie van de groepen: Groep 1, 1A, 1/2 en 2. Wij werken de komende weken over het thema de post. Wij willen samen met de kinderen een kaartje sturen naar iemand die voor hem of haar belangrijk is. Daarom vragen we u of uw kind een envelop met adres en postzegel mee mag nemen naar school. Groep 2 Thijs en Kristian hebben van klei een mooie piramide gemaakt. Ze hebben dit zelf verzonnen. We leren deze week de letter k. We luisteren daarbij naar het verhaal Kukel leert kraaien. Verder leren we hoe we een woord langer kunnen maken zodat we een nieuw woord krijgen: val + k is valk. Met voorbereidend rekenen gaan we verder met erbij en eraf en gaan we ook weer met 10 euro biljetten betalen voor een pakketje. Hoeveel wisselgeld krijg je? NIEUWBRIEF 2014/2015 nummer 30 Pagina 3/11 Ieder kind zijn talent!

4 Groep 3 Vorige week zijn we op schoolreisje geweest naar Yucatán. We hebben het erg leuk gehad! Op de website van school kunt u de foto s bekijken. We sluiten kern 9 van lezen deze week af. We lezen ons leesboekje uit en oefenen met spelling door woorddictees te maken. Vrijdag beginnen we met kern 10. We luisteren naar het ankerverhaal Een broekzak vol schatten. We leren woorden lezen die eindigen op eeuw, -ieuw, -uw. Ook oefenen we verder met begrijpend lezen. Je moet een verhaaltje dan heel goed lezen, omdat er ook vragen over gesteld worden. We hebben dit al eens geoefend en dat ging al best goed! Met rekenen beginnen we deze week ook alweer met blok 10. We leren getallen tot en met 50 plaatsen tussen de juiste tientallen en we oefenen het springen tot en met 50 met sprongen (van 10) en huppen (van 1). Ook leren we sommen maken met de symbolen =, + en -. En tot slot leren we getallen in de juist volgorde zetten, bijvoorbeeld: En met schrijven is het dan eindelijk zo ver: we gaan aan elkaar leren schrijven! De kinderen doen dit soms al stiekem, dus het is fijn dat we het nu ook echt gaan leren! Deze week doen heel veel kinderen uit onze klas mee met de schoolkorfbal. We hebben tijdens de gymlessen al flink geoefend, maar we hebben ook echte korfbaltraining gehad. Deze werd gegeven door de vader van Tim Gerrits en de moeder van Marée. We vonden dit heel erg leuk! Morgen krijgen we nog een keer training van hen en dan zijn we helemaal klaar voor de wedstrijden! NIEUWBRIEF 2014/2015 nummer 30 Pagina 4/11 Ieder kind zijn talent!

5 Groep 4 Vorige week donderdag zijn we op schoolreisje geweest naar Yucatán. Het was heel erg leuk! Op de website van school kunt u de foto s bekijken. NIEUWBRIEF 2014/2015 nummer 30 Pagina 5/11 Ieder kind zijn talent!

6 Deze week starten wij met een nieuw blok van rekenen. In dit blok kunnen de kinderen: van vier getallen aangeven welke het dichtst bij een gegeven getal licht. de geschikte maat aangeven in een zin. de tijdsduur berekenen in 15, 20, 30 en 60 minuten. lengten meten met een liniaal. NIEUWBRIEF 2014/2015 nummer 30 Pagina 6/11 Ieder kind zijn talent!

7 Groep 5 Tablets in groep 5! Enige tijd geleden schreven we in de nieuwsbrief over de komst van de tablets in onze klas. Inmiddels zijn we hier een aantal maanden mee aan het werk. De kinderen vertellen u over hun ervaringen. Wat vind je van het werken met tablets in de klas? Milou Jansen: leuk, omdat je niet meer hoeft te schrijven. Van schrijven krijg je een lamme hand, daarom vind ik dat andere scholen het ook moeten proberen. Stan Nieboer: handig, want je hoeft niet meer met potlood of gum te werken. Een potlood kan kwijtraken en dan moet je weer zoeken en je tablet raakt nooit kwijt. Meike Eising: leuk, want je kan sterren krijgen als je het goed doet. Wesley Koes: leuk, omdat het iets is van de toekomst. Julia Botter: Wel en niet leuk. Leuk omdat spelling leuk is om te doen op de tablet en niet zo leuk omdat ik een hele fijne pen heb en die gebruik ik nu haast nooit meer. Wat vind je een nadeel van de tablets? Esmee Gerrits: Je hebt maar 2 kansen om je antwoord te geven en bij een toets maar 1 kans. Dus je moet het meteen goed doen. Jenneke Wemekamp: Ja, de tablets lopen soms vast en dat is vervelend. Julia Botter: Ik krijg er soms hoofdpijn van als ik er lang mee werk. NIEUWBRIEF 2014/2015 nummer 30 Pagina 7/11 Ieder kind zijn talent!

8 Zou je andere scholen aanraden met tablets te gaan werken? Duncan Kelder: Nee nog niet, want we weten nog niet of het werken met tablets ook echt beter is voor kinderen. We moeten eerst het onderzoek nog afwachten. Marit Bakhuis: Ja, want dan kunnen andere kinderen ook voelen hoe het is om niet op papier te hoeven schrijven. Robin Drenthen: Ja, omdat je dan voorbereid bent voor de toekomst. Nienke Kamst: Ja, want de juf hoeft niet meer na te kijken en ziet meteen of een les goed of fout is gegaan. Hiernaast ziet u het dashboard: het scherm waarop de leerkracht kan zien hoe er door de kinderen gewerkt wordt. Tijdens de les kunnen de kinderen dus heel precies gevolgd worden. Het programma sorteert de leerlingen niet op alfabetische volgorde, maar op voortgang. Hiernaast ziet u dus dat de bovenste leerlingen minder tempo hebben in vergelijking met de onderste leerlingen. De rode vakjes geven aan dat een antwoord fout gegeven is. De oranje vakjes geven aan dat een leerling meerdere kansen heeft gebruikt om een goed antwoord te geven en de groene vakjes geven een direct goed gegeven antwoord aan. Een ideale uitvinding voor de juf! NIEUWBRIEF 2014/2015 nummer 30 Pagina 8/11 Ieder kind zijn talent!

9 Groep 6 Op maandag 13 april is groep 6 aan de beurt om de maandopening te verzorgen. We denken dan aan het thema Zag je het nou?. Eerst zien en dan geloven. Net als de ongelovige Thomas uit de bijbel. Op maandag krijgen we ook bezoek in de klas van Alide Zijlstra- Jonker. Zij is een oefentherapeut Cesar uit Vriezenveen en komt ons 2 lessen Zit met pit geven. We leren hier meer over onze wervelkolom en leren hoe onze rug beweegt. De nadruk ligt op de juiste zithouding die de kinderen kunnen aannemen in verschillende situaties. In de klas, achter de computer of bijv. tijdens het televisie kijken. Op dinsdag 14 april wordt de geschiedenistoets van hoofdstuk 3 afgenomen. De kinderen hebben weer een nieuw woordpakket meegekregen. Deze woorden kunnen ook weer geoefend worden op bloon.nl. Ben je toevallig je wachtwoord kwijt? Geef het dan even aan zodat je weer lekker kunt oefenen! Het signaaldictee wordt op woensdag 15 april afgenomen. Op woensdag 15 april wordt het korfbaltoernooi gehouden. De eerste wedstrijden starten om uur. De kinderen en begeleiders worden op tijd op het speelveld van T.O.P. verwacht. (Sportpark de Bosrand) Er zijn voldoende begeleiders voor de teams gevonden. Heel fijn! De kinderen weten wie de begeleider van hun team is en kunnen daarbij verzamelen. We wensen jullie alvast allemaal heel veel succes en plezier! Vrijdag 17 april gaan we op schoolreisje naar Attractiepark Duinen Zathe in Appelscha. De kinderen hebben afgelopen vrijdag een brief mee naar huis gekregen hierover. We hebben er heel erg veel zin in! Groep 7 Maandagmiddag 13 april doen we mee aan een zwerfvuilactie, waarbij we in groepjes in de buurt van de school naar zwerfafval zoeken en dit verzamelen in vuilniszakken. Maandagavond doet het meisjesteam uit onze klas mee aan het schoolvoetbaltoernooi. We wensen hen heel veel plezier! Dinsdag 14 april hebben wij het praktijkverkeersexamen. Afgelopen week hebben de kinderen de fietsroute mee naar huis gekregen, om de route te kunnen oefenen. Donderdag 16 april zal in de klas het theorieverkeersexamen worden getoetst. Vrijdag is het zo ver en gaan we op schoolreisje naar Attractiepark Duinen Zathe in Appelscha. We hebben er veel zin in en hopen dat het een gezellige dag wordt! Deze week gaan we weer verder met de taken van de entreetoets. NIEUWBRIEF 2014/2015 nummer 30 Pagina 9/11 Ieder kind zijn talent!

10 Groep 8 Deze foto had u nog tegoed van het winnende voetbalteam. NIEUWBRIEF 2014/2015 nummer 30 Pagina 10/11 Ieder kind zijn talent!

11 Maar ook de komende week zier er sportief uit: maandag gaan de meiden aan de bak met het voetballen en woensdag is het korfballen geblazen. We wensen iedereen veel succes maar vooral veel plezier! Huiswerk: Ma: toets geschiedenis H5 Vr: blad spelling Overig nieuws Ingespannen bezig met de Entreetoets in groep 7. NIEUWBRIEF 2014/2015 nummer 30 Pagina 11/11 Ieder kind zijn talent!

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief 31 20 april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor groep acht. Op dinsdag, woensdag en donderdag wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 september 2015

Nieuwsbrief. 18 september 2015 Nieuwsbrief 18 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Achter ons schoolplein ligt een maïsveld. Veel kinderen lopen na schooltijd of in het weekend

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 9 maart 2015

Nieuwsbrief 25 9 maart 2015 Nieuwsbrief 25 9 maart 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De afgelopen week was de schoolfotograaf op school. U krijgt binnenkort een inlogcode voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2014

Nieuwsbrief maart 2014 Nieuwsbrief 22 3 maart 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, We hopen, dat u samen met uw kind van de vakantie heeft genoten. In deze vakantie is de voortuin

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief 20 26 januari 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Vandaag staat juf Alrieke na haar verlof voor het eerst weer voor groep zes. We vinden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 2 maart 2015

Nieuwsbrief 24 2 maart 2015 Nieuwsbrief 24 2 maart 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen een fijne voorjaarsvakantie had! Dinsdag komt de schoolfotograaf.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief 32 28 april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders De Cito-toets voor de leerlingen van groep 8 is weer achter de rug. Het was een spannende

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 17 november 2014

Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het duurt nog even en dan is het weer kerst. Leerlingen uit hogere groepen namen in het

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2014

Nieuwsbrief mei 2014 Nieuwsbrief 29 7 mei 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het was een fijne lange vakantie. We hopen, dat u er samen met uw kinderen van genoten heeft.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 8 april 2016

Nieuwsbrief. 8 april 2016 Nieuwsbrief 8 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De eerste schoolreisjes zitten er weer op en de kinderen vonden het allemaal erg leuk. Enkele

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2014

Nieuwsbrief maart 2014 Nieuwsbrief 23 10 maart 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het komt niet vaak voor, dat leerlingen de bruiloft van hun juf mee maken. Een aantal weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 27 mei 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Afgelopen woensdag zagen we heel veel verklede kinderen op school. Het was een feestelijke dag!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 november 2014

Nieuwsbrief 24 november 2014 Nieuwsbrief 24 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Op 16 november was er een scholendienst in het kerkelijk centrum Het Anker. De dienst werd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel:

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Nieuwsbrief 4 30 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week starten we met de Kinderboekenweek. Er staan de komende twee weken veel activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

Nieuwsbrief. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 4 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het was spannend vanmorgen. Twee pieten kwamen in paniek op hun step naar school. Ze waren

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 9 februari 2015

Nieuwsbrief 22 9 februari 2015 Nieuwsbrief 22 9 februari 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Graag wil ik uw aandacht nog even vragen voor het parkeerprobleem voor school. Er zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 8 september 2014

Nieuwsbrief 3 8 september 2014 Nieuwsbrief 3 8 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De vossenjacht van afgelopen woensdag was erg leuk! Goed om elkaar ook eens op een andere

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 25 november 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Vooral de woensdagmorgen was erg spannend voor de leerlingen. De rommelpiet was op school

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen:

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen: Belangrijke data: 4 april: 2 e schoonmaakavond 13 april: paaslunch + continurooster 14 april: Goede Vrijdag 17 april: 2 e paasdag 18 t/m 20 april: spreekweek 20 april: Koningsspelen + continurooster 21

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27 23 maart 2015

Nieuwsbrief 27 23 maart 2015 Nieuwsbrief 27 23 maart 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Regelmatig vragen ouders naar de groepsindeling voor het cursusjaar 2015-2016. Hierover

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20. 11 februari 2014

Nieuwsbrief 20. 11 februari 2014 Nieuwsbrief 20 11 februari 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor de leerlingen van groep 8. De Citotoets wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 1 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het wordt een leuke en spannende week voor de kleuters en voor de leerlingen van groep 3 en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12. Het licht van Pasen

Nieuwsbrief 12. Het licht van Pasen Nieuwsbrief 12 26 maart 2018 Het licht van Pasen Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht. Het licht van Jezus in de straat, op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21 2 februari 2015

Nieuwsbrief 21 2 februari 2015 Nieuwsbrief 21 2 februari 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Op dinsdag 3 februari is open huis en is er de mogelijkheid om toekomstige leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 22 september 2014

Nieuwsbrief 5 22 september 2014 Nieuwsbrief 5 22 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie In de afgelopen week waren de eerste informatiemorgens voor de kleutergroepen, deze week volgt de twee

Nadere informatie

25 september Met vriendelijke groet, Namens het team, J.H. Top

25 september Met vriendelijke groet, Namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 25 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week waren er opnieuw informatieochtenden voor ouders voor de kleutergroepen. Fijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2015

Nieuwsbrief maart 2015 Nieuwsbrief 26 16 maart 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week gaan de kleuters op schoolreis. Altijd weer een spannende en leuke dag voor de

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2015

Nieuwsbrief maart 2015 Nieuwsbrief 28 30 maart 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, In alle klassen wordt in deze weken het Paasevangelie verteld. Donderdag twee april sluiten

Nadere informatie

9 april Omdat er per ingang van volgend schooljaar 6 ouders stoppen met brigadieren zijn we dringend op zoek naar nieuwe verkeersbrigadiers!

9 april Omdat er per ingang van volgend schooljaar 6 ouders stoppen met brigadieren zijn we dringend op zoek naar nieuwe verkeersbrigadiers! Nieuwsbrief 13 9 april 2018 Foto kader: Chill-lezen aan het begin van de vrijdagmorgen in groep 6. Verkeersbrigadiers gezocht!!! Onderstaande oproep heeft al een aantal keren in de nieuwsbrief gestaan,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21. 17 februari 2014

Nieuwsbrief 21. 17 februari 2014 Nieuwsbrief 21 17 februari 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De Cito-week is voorbij, voor de leerlingen een spannende week en het blijft nog even

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 5 januari 2015

Nieuwsbrief 17 5 januari 2015 Nieuwsbrief 17 5 januari 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u een fijne kerstvakantie had en we wensen u een goed 2015 toe! In overig

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2015

Nieuwsbrief juni 2015 Nieuwsbrief 37 22 juni 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Op dinsdagavond is er een bedankavond voor alle vrijwilligers. We staan er altijd weer van

Nadere informatie

Groep 6/7. Algemeen. Schooljaar 2015/2016. Informatiebrief. Video-opnames

Groep 6/7. Algemeen. Schooljaar 2015/2016. Informatiebrief. Video-opnames Groep 6/7 Informatiebrief Schooljaar 2015/2016 Algemeen o Inloop: leerlingen mogen van 8.15 uur en 13.00 uur naar de klas toe gaan. De leerkracht is dan in de klas. Leerkrachten: Op maandag, dinsdag en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 22 januari 2016

Nieuwsbrief. 22 januari 2016 Nieuwsbrief 22 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Als leerkrachten zijn we altijd bezig met onszelf bij te spijkeren door middel van studiedagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie

Nieuwsbrief. Van de directie Nieuwsbrief 5 februari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Fijn dat afgelopen zondag zoveel mensen de scholendienst bezochten! We hopen, dat u ook genoot van de bijdragen

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

W W W. D A N I E L S C H O O L. NL N I E U W S B R I E F D O N D E R D A G 3 D E C E M B E R 2 0 1 5

W W W. D A N I E L S C H O O L. NL N I E U W S B R I E F D O N D E R D A G 3 D E C E M B E R 2 0 1 5 W W W. D A N I E L S C H O O L. NL N I E U W S B R I E F D O N D E R D A G 3 D E C E M B E R 2 0 1 5 In dit nummer Klussenmorgen Spelling Koningsdag Cultuurmiddag Website vergadering Etc. De klussenmorgen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Nieuwsbrief Donderdag 12 februari 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Liefde is alles! Februari is een maand waarin we extra

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda:

Beste ouders, Agenda: Beste ouders, Op 3 december krijgen we bezoek van een inspecteur. We hebben vorig jaar voor de derde keer onder de eindnorm gescoord bij de Cito-toets en dan krijg je als school een inspectiebezoek. Oorzaken

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Op weg naar huis, Lucas 24:13-27 Blijf bij ons, Lucas 24:28-35 Agenda: Vrijdag 3 april : vrij. Maandag 6 april: vrij. 8 april

Nadere informatie

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 13 juni 2014

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 13 juni 2014 Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 13 juni 2014 Week 25: geen bijzonderheden Week 26: geen bijzonderheden Week 27: di. 1 juli bedankmiddag ouders woe. 2 juli afscheidsavond gr 8 Week 28: zomervakantie 7 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 19 mei 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De uitslag van de Cito-toets is binnen en het altijd fijn om te zien, dat de uitslag overeenkomt

Nadere informatie

Fijn dat er afgelopen dinsdagavond een grote opkomst was op de informatieavond!

Fijn dat er afgelopen dinsdagavond een grote opkomst was op de informatieavond! 10 september 2015 Van de directie, Zoals u allemaal weet heeft juf Mirjam Doorn een tijdje in het ziekenhuis gelegen. Afgelopen vrijdag mocht zij gelukkig weer naar huis. Ze moet het nog een poosje rustig

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 10 juni 2016

Nieuwsbrief. 10 juni 2016 Nieuwsbrief 10 juni 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Regelmatig krijgen we een vraag over de indeling van de groepen in het cursusjaar 2016-2017.

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief januari Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 17 20 januari 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week kreeg u berichten van ons per mail. Ook de komende week zullen we u nadere informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 1 december 2014

Nieuwsbrief 14 1 december 2014 Nieuwsbrief 14 1 december 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Beste ouders, Op school is iedereen inmiddels in de sinterklaasstemming. Afgelopen woensdag was de rommelpiet op school,

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

Lachen is leuk, uitlachen niet.

Lachen is leuk, uitlachen niet. Kind op maandag. Jaargang 1 nummer 31 17-4-2015 Een ander mens. Saulus moet niets hebben van de mensen die in Jezus geloven, hij zit achter hen aan. Maar onderweg spreekt Jezus hem aan. Saulus wordt een

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016 Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 1 Datum: 24-08-15 Algemeen Belangrijke data: 24 Augustus Eerste schooldag 24 Augustus Luizencontrole 07 September Start project Kunst (alle groepen)

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 11

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 11 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 11 Agenda 14-03 15.30 uur Teamvergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 20 januari 2017

Nieuwsbrief. 20 januari 2017 Nieuwsbrief 20 januari 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, In de laatste maanden werden er opnieuw leerlingen aangemeld voor groep één. Omdat de groep

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Donderdagbrief 2 april 2015

Donderdagbrief 2 april 2015 Donderdagbrief 2 april 2015 Paasontbijt Het fijn om iedereen vanmorgen te zien binnenkomen, ouders en kinderen met mooie versierde dozen met een heerlijk Paasontbijtje voor een ander kind. De Paasvriering

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE GROEPEN

NIEUWS UIT DE GROEPEN Archipelschool de Leeuwenburch Nieuwsbrief middenbouw nummer: 2 Datum: 23 oktober 2015 NIEUWS UIT DE GROEPEN Technisch lezen in GROEP 3 Als u dit leest is groep 3 al bezig met de afronding van kern 2 van

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Vanmorgen is de schoolfotograaf weer langs geweest en heeft iedereen op de foto gezet. Hij doet het op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. 4 november Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel:

Nieuwsbrief 8. 4 november Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Nieuwsbrief 8 4 november 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De herfstwandeling van de kleuters ging na het onstuimige weer van vorige week maandag

Nadere informatie

Meesters en juffendag / open dag

Meesters en juffendag / open dag Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2014-2015 nummer 17, vrijdag 5 juni 2015 Meesters en juffendag / open dag Beste ouders/ verzorgers van

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Bijbelse geschiedenis Volgende week worden onderstaande verhalen in de groep verteld. Genesis 6:9-7:9 Genesis 7:10-8:5 Genesis 8:6-9:17 Noach bouwt

Nadere informatie

Thema Kinderen en school

Thema Kinderen en school http://www.edusom.nl Thema Kinderen en school Lesbrief 18. Het 10-minutengesprek. Wat leert u in deze les? Vergelijkingen maken. Zeggen hoe vaak iets gebeurt. Verkleinwoordjes. Veel succes! Deze les is

Nadere informatie

Maandbrief groep 3/4 april/mei 2015

Maandbrief groep 3/4 april/mei 2015 Maandbrief groep 3/4 april/mei 2015 Beste ouders/verzorgers, De lente is begonnen en als het goed is breekt er een leuke en gezellige tijd aan! Wat is het al heerlijk weer, al weet je in april natuurlijk

Nadere informatie

13 mei Namens het team, Met vriendelijke groet, J.H. Top

13 mei Namens het team, Met vriendelijke groet, J.H. Top Nieuwsbrief 13 mei 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, In de meivakantie zijn alle klassen geverfd en het was fijn om weer in een fris lokaal met de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 februari 2015

Nieuwsbrief 9 februari 2015 Nieuwsbrief 9 februari 2015 Algemeen Vier keer wijzer Mensen leren op verschillende manieren. De een leert door doen, de ander moet het voor zich zien en een derde persoon moet de informatie eerst voor

Nadere informatie

nieuwtjes uit groep 3/4

nieuwtjes uit groep 3/4 Nieuwskrant 12 nieuwtjes uit groep 3/4 Inhoud 1. Van groep 3 2. Van groep 4 3. Schoolvoetbal 4. Nieuwtjes in het kort 5. Gebarentaal 6. Onderzoek en uitslag 7. Mooie tekeningen Van groep 3-4 April 2015

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

werkboek groep 4 blok 7 en 8 naam

werkboek groep 4 blok 7 en 8 naam 1 2 3 4 5 6 werkboek groep 4 7 8 9 11 12 naam 10 blok 7 en 8 blok 8 x les xx 8 1 Hoeveel schroeven liggen hier? Vul in.... 2 34 Het konijnenhok x 4 schroeven is... schroeven. Reken uit. 2 groepjes van

Nadere informatie

April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 5 april Spreekuur Juliët Alblas 7 april Schriftelijk verkeersexamen groep 7 8 april Gastles Willy Weerman + schoonmaken

Nadere informatie

Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas DATA Bijbelverhalen groep 3-8 Week 22 Week 23 VERJAARDAGEN!! Week 24

Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas DATA Bijbelverhalen groep 3-8 Week 22 Week 23 VERJAARDAGEN!! Week 24 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info@kompaswestbroek.nl Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Vandaag hebben we de kinderen van groep

Nadere informatie

Klasseninformatie schooljaar 2015-2016. Informatie over groep 3 en 4

Klasseninformatie schooljaar 2015-2016. Informatie over groep 3 en 4 Informatie over groep 3 en 4 1. 1. De leerkracht en de groep 2. Dit jaar hebben de kinderen op maandag en dinsdag les van juf Hen van Gils. Op woensdag t/m vrijdag van juf Maike Romp. Wij zijn gestart

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 13. Pasen

Nieuwsbrief Nr. 13. Pasen Nieuwsbrief Nr. 13 Belangrijke data 30 maart Goede vrijdag ( alle kinderen vrij!) 2 april 2 e paasdag 5 april Groep 7: Theoretisch verkeersexamen 9 12 april Buurtsportcoaches op ons plein 12 april Schoolreis

Nadere informatie

Beste ouders, Mijn knuffel kan niet slapen Hij heeft verdriet Wat moet ik doen? Ik weet het niet.

Beste ouders, Mijn knuffel kan niet slapen Hij heeft verdriet Wat moet ik doen? Ik weet het niet. Nieuwsbrief 34 16-20 mei Beste ouders, Mijn knuffel kan niet slapen Hij heeft verdriet Wat moet ik doen? Ik weet het niet. 34 Mijn knuffel moet steeds huilen En ik huil mee Het kussen wordt een tranenzee.

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Beste ouder(s), Met vriendelijke groet, Heidi van Pinxteren Directeur

Beste ouder(s), Met vriendelijke groet, Heidi van Pinxteren Directeur Beste ouder(s), Nog een paar dagen en dan kunnen de leerlingen gaan genieten van een welverdiende vakantie. Voor groep 1 t/m 4 start 24 april de vakantie om 12.30 uur. Groep 5 t/m 8 mag om 14.30 uur gaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015 Nieuwsbrief 28 augustus 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Maandag hebben alle leerlingen van PCBO Vroomshoop een vrije dag i.v.m. met de inspiratie

Nadere informatie

Informatie groep 3 en 4

Informatie groep 3 en 4 Informatie groep 3 en 4 Hierbij even wat informatie over de dingen waar uw kind dit schooljaar mee te maken krijgt. Dit kan u helderheid verschaffen over wat de kinderen leren in groep 3 en 4. En ook hoe

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De schoonmoeder van Petrus wordt beter, Marcus 1:29-39 De melaatse man, Marcus 1:40-45 De verlamde, Marcus 2:1-12 Agenda: 20

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

Weekbrief 31 augustus 2015

Weekbrief 31 augustus 2015 Weekbrief 31 augustus 2015 Algemene mededelingen Uitbreiding Plusgroep uren De leerlingen van groep 6,7 en 8 kunnen dit schooljaar op woensdag en vrijdagmiddag naar de plusgroep. Op woensdag geeft juf

Nadere informatie

werkbladen thema 7 DE BASISSCHOOL

werkbladen thema 7 DE BASISSCHOOL werkbladen thema 7 DE BASISSCHOOL 7.0 vragen bij de film alleen Kijk naar de film. Geef antwoord op de vragen. eerste ronde filmkijken 1 2 3 Badria vindt Nederlands moeilijk. De juf komt op huisbezoek.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 23 5 t/m 11 juni 2016

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 23 5 t/m 11 juni 2016 Nieuwsbrief Week 23 5 t/m 11 juni 2016 Vanuit de directie De afgelopen week zijn de kinderen van groep 5/6 naar de molen in Ten Boer geweest. Groep 1/2 ging naar de boerderij van juf Arda. Komende week

Nadere informatie

Schoolnieuws 756, 10 oktober 2014 Groep 3

Schoolnieuws 756, 10 oktober 2014 Groep 3 Schoolnieuws 756, 10 oktober 2014 Groep 3 Feest feest feest! Wat een feest afgelopen weken! En op woensdag een super gaaf openingsfeest! Bedankt ouders! Wat wij ook geweldig vonden is al die hulp die we

Nadere informatie

De herfstvakantie is van 19 tot 23 oktober 2015

De herfstvakantie is van 19 tot 23 oktober 2015 Oktober 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand oktober zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie Jaylinn Meijering Luca Wildschut We wensen jullie allemaal een fijne tijd op onze school. De

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 april 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor groep 8 zit de Cito-toets er weer op. Best spannend voor de leerlingen en nu maar even

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Volgende week vrijdag ontvangt u alweer de laatste weekbrief van dit schooljaar. Wat vliegt de tijd. Daarin zal ook meegedeeld worden of woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief ma. 1 juni. t/m vr. 5 juni. 15. Methode Speel je Wijs (Irma Smegen) 4454r. Blz. 1 t/m 6. AGENDA dag datum groep activiteit

Nieuwsbrief ma. 1 juni. t/m vr. 5 juni. 15. Methode Speel je Wijs (Irma Smegen) 4454r. Blz. 1 t/m 6. AGENDA dag datum groep activiteit 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer Compascuum 0591 351570 triangel@viviani.nl www.cbs detriangel.nl week(nr) 23 Nieuwsbrief ma. 1 juni. t/m vr. 5 juni. 15 Blz. 1 t/m 6 AGENDA dag

Nadere informatie

Morgen krijgen de oudste kinderen de briefjes met de uitnodigingen voor de portfoliogesprekken op dinsdag 6 en woensdag 7 maart mee naar huis.

Morgen krijgen de oudste kinderen de briefjes met de uitnodigingen voor de portfoliogesprekken op dinsdag 6 en woensdag 7 maart mee naar huis. No. 21, 15 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2017

Nieuwsbrief november 2017 Nieuwsbrief 6 27 november 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 De Oranjeschool: Ieder kind zijn/ haar talent! Daar moest ik aan denken bij het volgende gedicht en de prachtige maandopening

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 16 februari 2015

Nieuwsbrief 23 16 februari 2015 Nieuwsbrief 23 16 februari 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Fijn, dat er op de scholendienst zoveel ouders met hun kinderen aanwezig waren! Vanavond

Nadere informatie