Geachte mevrouw de Voorzitter, geachte leden van de Rechtbank, De antwoorden op deze vragen luiden volmondig NEE, NEE en nog eens NEE.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Geachte mevrouw de Voorzitter, geachte leden van de Rechtbank, De antwoorden op deze vragen luiden volmondig NEE, NEE en nog eens NEE."

Transcriptie

1 7 februari 2013 Geachte mevrouw de Voorzitter, geachte leden van de Rechtbank, Indien u mijn cliënte veroordeelt, gaat de whirlpool dan ten huize van dhr. Beque worden geïnstalleerd? Indien mijn cliënte euro dient te betalen, aat er een whirlpool mee worden aangekocht? Gaat dat geld überhaupt naar dhr. Beque? De antwoorden op deze vragen luiden volmondig NEE, NEE en nog eens NEE. Heel dit proces is opgezet spel, waarbij dhr. Beque maar een stroman is, een kleine pion. Mijn cliënte daarentegen is een grote speler. De nv Bathrooms4Us is de door iedereen gekende en gerespecteerde badkamerketen, met maar liefst 21 winkels, of zoals cliënte ze noemt, inspiration Stores, verspreid over heel Vlaanderen. Zij is 20 jaar geleden door dhr. Shlomovitz opgericht als kleine winkel aan de België in het hart van de Antwerpse jodenbuurt.. Mijn cliënte had naar goede gewoonte een stand op Batibouw 2012, dat doorging van 1 tot en met 11 maart. In het kader hiervan organiseerde mijn cliënte jaarlijks een wedstrijd, met dit jaar als hoofdprijs een prachtige whirlpool, ter waarde van euro. Elke bezoeker van haar stand werd uitgenodigd één formulier mee te nemen waarop een paar vragen stonden. Met dit formulier diende de deelnemer naar een van de 21 inspiration stores van mijn cliënte te gaan, waar hij of zij het formulier diende in te vullen en vervolgens te deponeren in de daartoe bestemde urne. De vragen lieten het immers niet toe dat het formulier op Batibouw zou worden ingevuld aangezien deze zo opgesteld waren dat de deelnemer persoonlijk een winkel van mijn cliente moest bezoeken om correct te kunnen antwoorden op deze vragen, zoals onder andere: Staat de te winnen whirlpool in de winkel waarin u zich nu bevindt: Ik verwijs hiervoor naar mijn stuk 2. De hele wedstrijd verliep onder het nietsontziende oog van een gerechtsdeurwaarder, die na afloop hiervan de tegenpartij, dhr. Beque als winnaar aanduidde. Maar uiteindelijk kreeg dhr. Beque de Whirlpool niet van mijn cliënte en daarom staan wij hier vanavond voor U en ik zal U uitleggen wat hier de reden voor was.

2 Cliënte belde dhr. Beque om hem te melden dat hij de Whirlpool had gewonnen op en na het bekendmaken van dergelijk heugelijk nieuws verwachtte zij een kreet van vreugde, net zoals je soms meisjes op de radio hoort gillen als ze te horen krijgen dat ze een cd van Justin Bieber hebben gewonnen. Doch viel dat tegen. Dhr. Beque klonk droog, afstandelijk, zelfs geïrriteerd en het enige waar hij naar vroeg was naar het tijdstip van levering van de Whirlpool. Dit vond mijn cliënte reeds verdacht maar zij trof alle voorbereidingen om de whirlpool bij eiser te leveren, toen zij gecontacteerd werd door een anonieme beller die naar de naam vroeg van de winnaar. Aangezien de naam van dhr. Beque binnenkort toch online zou staan, gaf een medewerkster van mijn cliente de naam van de tegenpartij door aan de beller. De anonieme beller wist te vertellen dat dhr. Beque deel uitmaakt van de groep van dhr. Spelemans. What s in a name. Deze heer Spelemans zou een hele groep van familie, vrienden, kennissen en blijkbaar zijn buren hebben samengesteld die hem allen toelieten hun namen te gebruiken in allerhande wedstrijden. De gewonnen prijs kwam uiteindelijk in handen van dhr. Spelemans, die deze dan gewoon verkocht het internet en dus een mooie geldsom opstreek. Hiervan ging een percentje naar de officiele winnaar van de wedstrijd. Dát zou de echte reden zijn achter de deelname van dhr. Beque. Cliente googelde eventjes naar de naam van dhr. Spelemans en bekeek zijn geschiedenis van verkopen op ebay en Kapaza, en al snel werd het verhaal van de anoniemde beller bevestigd. Dhr. Spelemenas zelf bleek ook deelgenomen te hebben aan de wedstrijd. Ik moet u niet vertellen dat mijn cliënte werkelijk van haar spreekwoordelijke toiletstoel viel. De wedstrijd, waar mijn cliënte zo veel tijd en geld had ingestoken, was gewonnen door een bedrieger, die nooit op batibouw is geweest, die nooit in haar winkels is geweest, die meer dan waarschijnlijk zelfs niet wist dat hij had deelgenomen aan de wedstrijd en die uiteraard helemaal niet geëinteresseerd was in de nochtans prachtige prijs die hij had gewonnen. Mijn cliënte voelde zich tot in het diepst van haar vennootschapsrechtelijk hart geraakt en heeft dan ook beslist om deze bedrieger van de wedstrijd uit te sluiten. Cliënte vindt het dan ook onwaarschijnlijk, zelfs brutaal, dat de tegenpartij deze procedure heeft geïnitieerd. Hetgeen tegenpartij vordert is de gedwongen uitvoering van de tussenpartijen gesloten overeenkomst, in de vorm van de afgifte van de whirlpool dan wel betaling van de waarde ervan, voorhoudend dat zij deze overeenkomst ter goeder trouw heeft uitgevoerd. Ik zal mij hiertegen verweren door aan te tonen dat er sprake is van een uitvoering ter kwader trouw en ik stel ook een tegenvordering in tot nietigverklaring van de overeenkomst op basis van het bedrog van dhr. Beque.

3 De overeenkomst tussen partijen is ontstaan door het aanbod van Bathrooms4us dat de winnaar van de wedstrijd een whirlpool zou winnen. Door het invullen van het wedstrijdformulier, gingen de deelnemers in op dit aanbod en aanvaardden zij dat zich aan de algemene voorwaarden van de wedstrijd dienen te houden. Deze algemene voorwaaden waren vervat in twee documenten:: het wedstrijdreglement, dat inderdaad online kon worden geraadpleegd, en het wedstrijdformulier zelf, dat dhr. Beque echter nooit heeft gezien! Op dit formulier stond letterlijk: begeef U naar een inspiration store van Bathrooms4us. Dit was de essentie van de overeenkomst: Dat er maar één formulier per persoon mocht worden opgehaald op Batibouw dat de deelnemer in kwestie zich naar een inspiration store van mijn cliënte diende te begeven. Hierdoor was georganiseerde deelname aan de wedstrijd, waarvan hier duidelijk sprake is, uitdrukkelijk uitgesloten. Artikel 1134 van het B.W. stipuleert het expliciet maar iedereen in deze zaal, juridisch opgeleid of niet, weet dat overeenkomsten ter goeder trouw dienen te worden uitgevoerd. Maar soms worden we met de feiten op de neus gedrukt, dat dit niet zo is. Er zijn mensen die reeds bij het aangaan van een overeenkomst, al weten dat ze zij deze manifest ter kwader trouw gaan uitvoeren. Zo ook de persoon, wie het ook moge zijn, toen hij maar liefst 60 formulieren oppakte aan de stand van cliënte op Batibouw, naar huis reed, deze formulieren op identieke wijze invulde doch met 60 verschillende namen, dit is ook bevestigd door een schritdeskundige, om vervolgens naar de winkel te Vilvoorde te rijden en de 60 formulieren in de urne te deponeren. Daarbij heeft hij de schriftingsvraag op dergelijke wijze ingevuld dat met alle zekerheid kon worden gesteld dat één van de 60 formulieren het winnende formulier zou zijn. En zo is ook geschied. En nu houdt dhr. Beque voor dat hij zich aan de letter van het wedstrijdreglement heeft gehouden aangezien er per persoon maar één formulier is ingevuld, georganiseerde deelname niet expliciet was uitgesloten en door de Rechtbanken ook wordt toegestaan. De rechtspraak die mijn confrater aanhaalt is echter volledig irrelevant aangezien in de bewuste zaken georganiseerde deelname niet expliciet was uitgesloten waar dit hier wel degelijk het geval was, zoals blijkt uit de duidelijk bewoording van het wedstrijdformulier. De overeenkomst is aldus manifest ter kwader trouw uitgevoerd. Maar boven alles voelde mijn cliënte zich bedrogen. Artikel 1108 B.W. houdt in dat er voor het aangaan van een overeenkomst onder andere een geldige toestemming dient te zijn verleend.

4 Daaromtrent stelt artikel 1109 B.W. dat de toestemming ongeldig is indien zij door bedrog werd verkregen. Met bedrog wordt verwezen naar een rechtssubject dat door omfloersing van de werkelijkheid erin slaagt een wilsuiting en derhalve een verbintenis van de schuldenaar te bekomen, die bij ontstentenis van het bedrog zou zijn uitgebleven. Dixit Ludo Cornelis Reeds in 1882 en in 1979 oordeelde het Hof van Cassatie dat bedrog kan met alle middelen van recht kan worden bewezen, inclusief vermoedens, En wat moet er dan worden bewezen? 4 zaken: dat er kunstgrepen zijn aangewend door de tegenpartij met een bedrieglijk inzicht en de kunstgrepen determinerend moeten zijn geweest Mevrouw de Voorzitter, leden van de rechtbank, ik meen dat eiser moeilijk kan ontkennen dat aan deze vier voorwaarden is voldaan. De kunstgreep, de enscenering, die eiser, aldus de tegenpartij, heeft aangewend hield in dat hij voorhield dat HIJ op Batibouw is geweest dat HIJ in de winkel van mijn cliënte is geweest. Eiser wist ook heel goed dat georganiseerd deelnemen verboden was en dat hij Bathrooms4us aan het bedriegen was. Anders zou hij en dhr. Spelemans deze hele miseenscene niet hebben samengestoken. Had cliënte tenslotte geweten dat er op geniepige wijze 60 formulieren in de urne zijn deponeert, dan had zij deze eruit gehaald en verscheurd want het determinerend karakter van deze wedstrijd bestond er voor cliënte in kandidaatcliënten naar de Inspiration stores te trekken om hen zo kennis met haar te laten maken en zo aan mondaanmond reclame te doen. Marketing noemen ze dat! Deze stroman houdt dan ook nog voor dat mijn cliënte bezoekers zou hebben aangemoedigd meerdere formulieren mee te nemen. Dit toont enkel aan waartoe de tegenpartij in staat is! Fraus omnia corumpit Bedrog vernietigt alles! Ook de deelname van groep van dhr. Spelemans, eiser inbegrepen, aan de wedstrijd van mijn cliënte. Mijn cliënte zou nooit toestaan dat de kansen op winst van andere rechtmatige deelnemers zouden slinken door deelname van een of andere bedrieger

5 Zeer recentelijk, namelijk op 18 maart 2010, bevestigde het Hof van Cassatie dat het algemeen rechtsbeginsel fraus omnia corrumpit eraan in de weg staat dat het bedrog de dader een voordeel verschaft. En toch tracht de clan Spelemans, eiser voorop, hier vanavond, op basis van hun eigen bedrog, van deze rechtbank een vonnis te bekomen. Dit mag gewoonweg niet gebeuren. Het gaat mijn cliënte absoluut niet om het besmeuren van de reputatie van dhr. Beque als advocaat maar na zijn schandelijke deelname aan de wedstrijd verdient hij het niet komende zomer te kunnen nagenieten van deze procedure in de whirlpool van mijn cliënte. Ik vraag u dan ook met eerbied, geachte heer de voorzitter, leden van de rechtbank, om de hoofdeis af te wijzen en mijn tegenvordering tot nietigverklaring van de overeenkomst gegrond te verklaren.

Wedstrijdreglement 16/11/2015

Wedstrijdreglement 16/11/2015 Wedstrijdreglement 16/11/2015 Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Hiep hiep Heylen (hierna: Wedstrijd ) georganiseerd op wedstrijd.meubelen-heylen.com

Nadere informatie

Reglement van toepassing op Croky Memory Game

Reglement van toepassing op Croky Memory Game Reglement van toepassing op Croky Memory Game Artikel 1: Algemeen Roger&Roger NV, eigenaar van het merk Croky, met maatschappelijke zetel gelegen te Rue de la Bassée 1, 7700 Moeskroen, België, met KBOnummer

Nadere informatie

FOTOREGELS. Uitleg en regels rondom het gebruik van foto s. Het auteursrecht. Als ik een foto koop, krijg ik dan ook de rechten op de foto?

FOTOREGELS. Uitleg en regels rondom het gebruik van foto s. Het auteursrecht. Als ik een foto koop, krijg ik dan ook de rechten op de foto? FOTOREGELS Uitleg en regels rondom het gebruik van foto s Over auteursrecht op foto s is bij consumenten wel eens onduidelijkheid. Soms kan dat tot vervelende situaties leiden voor zowel klant als fotograaf.

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. betfirst- wedstrijd Trumpman

WEDSTRIJDREGLEMENT. betfirst- wedstrijd Trumpman WEDSTRIJDREGLEMENT betfirst- wedstrijd Trumpman Artikel 1: Organisatie 1.1. De betfirst- wedstrijd Trumpman (hierna de Wedstrijd genoemd) is een wedstrijd georganiseerd door SAGEVAS NV (hierna de Organisator

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 30 jaar IKEA Hognoul

Wedstrijdreglement 30 jaar IKEA Hognoul Wedstrijdreglement 30 jaar IKEA Hognoul ARTIKEL 1: Organisator Dit wedstrijdreglement is van toepassing op de wedstrijd georganiseerd ter gelegenheid van 30 jaar IKEA Hognoul ( de Wedstrijd ) door IKEA

Nadere informatie

Nodig je vrienden uit kennis te maken met ANNA en win samen elk een Robomow robotgrasmaaier.

Nodig je vrienden uit kennis te maken met ANNA en win samen elk een Robomow robotgrasmaaier. ANNEX 2 Wedstrijdreglement MGM-ANNA - Robomow: Nodig je vrienden uit kennis te maken met ANNA en win samen elk een Robomow robotgrasmaaier. Een slimme thermostaat Anna voor slechts 1* én kans op een gratis

Nadere informatie

2. Soorten en verband

2. Soorten en verband Bij dit alles moet de rechter de rechten van verdediging eerbiedigen. Dit betekent dat hij, wanneer hij de rechtsgrond wenst te wijzigen en aan te passen, de debatten dient te heropenen om partijen toe

Nadere informatie

Datum van inontvangstneming : 04/03/2013

Datum van inontvangstneming : 04/03/2013 Datum van inontvangstneming : 04/03/2013 Vertaling C-49/13 1 Zaak C-49/13 Verzoek om een prejudiciële beslissing Datum van indiening: 29 januari 2013 Verwijzende instantie: Úřad průmyslového vlastnictví

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2017-2018 THE FLUO CHALLENGE Inleiding THE FLUO CHALLENGE is een wedstrijd die georganiseerd wordt door de vzw XIU. Scholen die deelnemen aan deze wedstrijd proberen

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG ex artikel 73a Fw verslagnummer 3

FAILLISSEMENTSVERSLAG ex artikel 73a Fw verslagnummer 3 FAILLISSEMENTSVERSLAG ex artikel 73a Fw verslagnummer 3 De inhoud van de aan de rechtbank toegezonden papieren versie van dit verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. Indien dit verslag

Nadere informatie

1.2 De modaliteiten van de Wedstrijd worden door dit wedstrijdreglement vastgelegd.

1.2 De modaliteiten van de Wedstrijd worden door dit wedstrijdreglement vastgelegd. ARTIKEL 1 ORGANISATIE VAN DE WEDSTRIJD 1.1 De Wedstrijd genoemd De Grote Nationale Bouw Enquête (hierna genoemd de Wedstrijd ) wordt georganiseerd door New-Media Group, met maatschappelijke zetel te 3202

Nadere informatie

Rapport. Datum: 2 juni 1998 Rapportnummer: 1998/203

Rapport. Datum: 2 juni 1998 Rapportnummer: 1998/203 Rapport Datum: 2 juni 1998 Rapportnummer: 1998/203 2 Klacht Op 16 september 1997 ontving de Nationale ombudsman een verzoekschrift van de heer en mevrouw B. te Ter Apel, met een klacht over een gedraging

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Win elke dag SMEG prijzen dankzij Philadelphia

WEDSTRIJDREGLEMENT Win elke dag SMEG prijzen dankzij Philadelphia WEDSTRIJDREGLEMENT Win elke dag SMEG prijzen dankzij Philadelphia Artikel 1: Organisatie 1.1. De wedstrijd win elke dag SMEG prijzen dankzij Philadelphia (hierna de wedstrijd genoemd) is een wedstrijd

Nadere informatie

De rechten van grootouders

De rechten van grootouders Mr E.L.M. Louwen advocaat familierecht/mediator Bierman advocaten, Tiel De rechten van grootouders Wet Al jaren vragen grootouders aan de rechter om een omgangsregeling met hun kleinkinderen. Al jaren

Nadere informatie

Maak kans op één van 20 gratis kleuradviezen aan huis t.w.v. 100

Maak kans op één van 20 gratis kleuradviezen aan huis t.w.v. 100 Levis kleurt Charleroi. Maak kans op één van 20 gratis kleuradviezen aan huis t.w.v. 100 Naam Voornaam Straat Huisnr. Postcode Gemeente GSM Telefoon E-mail GAMMA winkel Wedstrijdvraag: Welke Belgische

Nadere informatie

WIN PAKKETTEN DAG VAN DE KLANT MET RADIO 2 EN UNIZO

WIN PAKKETTEN DAG VAN DE KLANT MET RADIO 2 EN UNIZO Wedstrijdreglement WIN PAKKETTEN DAG VAN DE KLANT MET RADIO 2 EN UNIZO 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en Televisieomroep, Radio 2, waarvan de maatschappelijke zetel

Nadere informatie

Hof van Cassatie van België

Hof van Cassatie van België 15 APRIL 2011 C.10.0119.N/1 Hof van Cassatie van België Arrest Nr. C.10.0119.N MARMINVEST nv, met zetel te 9790 Wortegem-Petegem, Kouter 3, eiseres, vertegenwoordigd door mr. Bruno Maes, advocaat bij het

Nadere informatie

Het is de familieblues. Je kent dat gevoel vast wel. Je zit aan je familie vast. Voor altijd ben je verbonden met je ouders, je broers, je zussen.

Het is de familieblues. Je kent dat gevoel vast wel. Je zit aan je familie vast. Voor altijd ben je verbonden met je ouders, je broers, je zussen. De familieblues Tot mijn 15e noemde ik mijn ouders papa en mama. Daarna niet meer. Toen noemde ik mijn vader meester. Zo noemde hij zich ook als hij lesgaf. Hij was leraar Engels op een middelbare school.

Nadere informatie

Borstkanker ''Angst voor het onbekende''

Borstkanker ''Angst voor het onbekende'' Borstkanker ''Angst voor het onbekende'' Borstkanker ''Angst voor het onbekende'' Ellen Wagter-Streep Schrijver: Ellen Wagter-Streep ISBN: 9789402129663 Ellen Wagter-Streep Inhoud Inhoud... 05 Voorwoord...

Nadere informatie

WIN Een jaar lang meespelen met de nieuwe Lotto of een Fiat cinquecento MET RADIO 2 EN DE NATIONALE LOTERIJ

WIN Een jaar lang meespelen met de nieuwe Lotto of een Fiat cinquecento MET RADIO 2 EN DE NATIONALE LOTERIJ Wedstrijdreglement WIN Een jaar lang meespelen met de nieuwe Lotto of een Fiat cinquecento MET RADIO 2 EN DE NATIONALE LOTERIJ Versie: 14 november 2011. 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd

Nadere informatie

Hof van Cassatie van België

Hof van Cassatie van België 2 OKTOBER 2009 C.08.0118.F/1 Hof van Cassatie van België Arrest Nr. C.08.0118.F J. J., Mr. Pierre Van Ommeslaghe, advocaat bij het Hof van Cassatie, tegen J. J.-R., Mr. Jacqueline Oosterbosch, advocaat

Nadere informatie

Hof van Cassatie van België

Hof van Cassatie van België 10 SEPTEMBER 2007 S.07.0003.F/1 Hof van Cassatie van België Arrest Nr. S.07.0003.F A. T., Mr. Michel Mahieu, advocaat bij het Hof van Cassatie, tegen OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN LUIK.

Nadere informatie

Rapport. Datum: 3 maart 1999 Rapportnummer: 1999/087

Rapport. Datum: 3 maart 1999 Rapportnummer: 1999/087 Rapport Datum: 3 maart 1999 Rapportnummer: 1999/087 2 Klacht Op 15 september 1998 ontving de Nationale ombudsman een verzoekschrift van mevrouw W. te Putten, met een klacht over een gedraging van Gak Nederland

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 01/09/2015

Wedstrijdreglement 01/09/2015 Wedstrijdreglement 01/09/2015 Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Sleep een van onze energieke prijzen in de wacht (hierna: Wedstrijd ) georganiseerd

Nadere informatie

Datum van inontvangstneming : 26/05/2014

Datum van inontvangstneming : 26/05/2014 Datum van inontvangstneming : 26/05/2014 Vertaling C-189/14-1 Zaak C-189/14 Verzoek om een prejudiciële beslissing Datum van indiening: 16 april 2014 Verwijzende rechter: Eparchiako Dikastirio Lefkosias

Nadere informatie

Hof van Cassatie van België

Hof van Cassatie van België 5 MEI 2011 C.10.0175.F/1 Hof van Cassatie van België Arrest Nr. C.10.0175.F G. V., Mr. Jacqueline Oosterbosch, advocaat bij het Hof van Cassatie, tegen D. B.. I. RECHTSPLEGING VOOR HET HOF Het cassatieberoep

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT VW Campus Tour 2015 VW Drives Music Win tickets voor een concert of festival naar keuze

WEDSTRIJDREGLEMENT VW Campus Tour 2015 VW Drives Music Win tickets voor een concert of festival naar keuze WEDSTRIJDREGLEMENT VW Campus Tour 2015 VW Drives Music Win tickets voor een concert of festival naar keuze Artikel 1: Voorwerp De naamloze vennootschap S.A. D Ieteren nv, divisie Volkswagen Import, met

Nadere informatie

Spelregels Lokale Flipper Competitie (LFC)

Spelregels Lokale Flipper Competitie (LFC) 2015 Spelregels Lokale Flipper Competitie (LFC) NEDERLANDSE FLIPPER VERENIGING (NFV) JEROEN DEKKER INHOUDSOPGAVE Inleiding... 2 1.0 De algemene spelregels van de LFC... 2 2.0 Verschillende type poules...

Nadere informatie

Brei mee met Radio 2. Wedstrijdreglement. Versie: 7/3/2014

Brei mee met Radio 2. Wedstrijdreglement. Versie: 7/3/2014 Wedstrijdreglement Brei mee met Radio 2 Versie: 7/3/2014 Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn uiteengezet in dit wedstrijdreglement, gelden (in aanvulling) de regels van het

Nadere informatie

Beoordeling. h2>klacht

Beoordeling. h2>klacht Rapport 2 h2>klacht Verzoekster klaagt erover dat haar dochter, vooral als gevolg van de onduidelijke informatieverstrekking door de Informatie Beheer Groep, niet tijdig over haar OV-studentenkaart heeft

Nadere informatie

Instantie. Onderwerp. Datum

Instantie. Onderwerp. Datum Instantie Hof van Cassatie Onderwerp Overeenkomst - Bestanddelen - Toestemming - Gebrek - Geweld - Morele dwang - Gebrekkige wil - Voorwaarde - Artt. 1109 en 1112, BW Datum 23 maart 1998 Copyright and

Nadere informatie

Relevante feiten. Beoordeling. RECHTBANK VAN EERSTE AANLEG VAN ANTWERPEN Vonnis van 09 oktober 2002 - Rol nr 00/2654/A - Aanslagjaar 1996

Relevante feiten. Beoordeling. RECHTBANK VAN EERSTE AANLEG VAN ANTWERPEN Vonnis van 09 oktober 2002 - Rol nr 00/2654/A - Aanslagjaar 1996 RECHTBANK VAN EERSTE AANLEG VAN ANTWERPEN Vonnis van 09 oktober 2002 - Rol nr 00/2654/A - Aanslagjaar 1996 Relevante feiten Als kaderlid van M heeft eerste eiser in 1993 aandelenopties verkregen op aandelen

Nadere informatie

Hof van Cassatie van België

Hof van Cassatie van België 4 MAART 2010 C.08.0324.N/1 Hof van Cassatie van België Arrest Nr. C.08.0324.N ALGEMENE ONDERNEMINGEN AERTS, naamloze vennootschap, met zetel te 2500 Lier, Paaiestraat 9, eiseres, vertegenwoordigd door

Nadere informatie

Reglement Lotus wedstrijd Music Hall Sinterklaas Theatershow 2014

Reglement Lotus wedstrijd Music Hall Sinterklaas Theatershow 2014 Reglement Lotus wedstrijd Music Hall Sinterklaas Theatershow 2014 ARTIKEL 1 Lotus Bakeries België NV (hierna Lotus ) waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9971 Lembeke, Gentstraat 52, ingeschreven

Nadere informatie

Medley 5: Liefde is over medley

Medley 5: Liefde is over medley Medley 5: Liefde is over medley Waarom krijg ik geen gehoor John Lamers Waarom krijg ik geen gehoor Als ik je bel Jij bent maar in gesprek Ik kreeg de kous op mijn kop Daarom bel ik op Ik wil je spreken

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT 1. ALGEMEEN

WEDSTRIJDREGLEMENT 1. ALGEMEEN WEDSTRIJDREGLEMENT 1. ALGEMEEN 1.1 Hierna volgen de voorwaarden en regels die gelden tussen de deelnemers aan de Concept Fashion Games, de wedstrijd van Concept Fashion Store, Proeftuinstraat 88, 9000

Nadere informatie

Rapport. Datum: 23 februari 1999 Rapportnummer: 1999/065

Rapport. Datum: 23 februari 1999 Rapportnummer: 1999/065 Rapport Datum: 23 februari 1999 Rapportnummer: 1999/065 2 Klacht Op 25 augustus 1998 ontving de Nationale ombudsman een verzoekschrift van mevrouw V. te IJmuiden, met een klacht over een gedraging van

Nadere informatie

Rapport. Rapport over een klacht over de Sociale Verzekeringsbank te Zaanstad. Datum: 5 februari 2015 Rapportnummer: 2015/021

Rapport. Rapport over een klacht over de Sociale Verzekeringsbank te Zaanstad. Datum: 5 februari 2015 Rapportnummer: 2015/021 Rapport Rapport over een klacht over de Sociale Verzekeringsbank te Zaanstad. Datum: 5 februari 2015 Rapportnummer: 2015/021 2 Klacht Verzoekster klaagt erover dat de Sociale Verzekeringsbank (SVB) is

Nadere informatie

Hoofdstuk I: Inzake de toepasselijke wetgeving:

Hoofdstuk I: Inzake de toepasselijke wetgeving: Hoofdstuk I: Inzake de toepasselijke wetgeving: Afdeling I: De oorspronkelijke wet van 5 juli 1998 en de diverse wetswijzigingen: Bij wet van 5 juli 1998 2 werd een titel IV toegevoegd aan het Gerechtelijk

Nadere informatie

IN EEN HUIS IN GEMENGDE HOEVESTIJL

IN EEN HUIS IN GEMENGDE HOEVESTIJL I N T E R I E U R W Wonen op de Windrichtingen IN EEN HUIS IN GEMENGDE HOEVESTIJL Tekst: ANNEMIE WILLEMSE Foto s: JAN VERLINDE 22 TIJDLOOS TIJDLOOS 23 Na een zoektocht naar de ideale bouwgrond, gingen

Nadere informatie

Hof van Cassatie van België

Hof van Cassatie van België 27 APRIL 2006 C.04.0591.N/1 Hof van Cassatie van België Arrest Nr. C.04.0591.N WOLUWE CORNER PROPERTY, naamloze vennootschap, met zetel te 1831 Diegem, Culliganlaan 2, eiseres, vertegenwoordigd door mr.

Nadere informatie

Uitspraak Geschillencommissie Financiële Dienstverlening nr. 2014-213 d.d. 27 mei 2014 (mr. R.J. Paris en mevrouw mr. L.T.A. van Eck, secretaris)

Uitspraak Geschillencommissie Financiële Dienstverlening nr. 2014-213 d.d. 27 mei 2014 (mr. R.J. Paris en mevrouw mr. L.T.A. van Eck, secretaris) Uitspraak Geschillencommissie Financiële Dienstverlening nr. 2014-213 d.d. 27 mei 2014 (mr. R.J. Paris en mevrouw mr. L.T.A. van Eck, secretaris) Samenvatting Op de rekeningen van Consument en haar echtgenoot

Nadere informatie

HypoBewust: een educatief groepsprogramma met internet voor diabetespatiënten met hypoproblematiek. Een studie naar de kosteneffectiviteit.

HypoBewust: een educatief groepsprogramma met internet voor diabetespatiënten met hypoproblematiek. Een studie naar de kosteneffectiviteit. HypoBewust: een educatief groepsprogramma met internet voor diabetespatiënten met hypoproblematiek. Een studie naar de kosteneffectiviteit. HypoAware: a combined group and online educational program for

Nadere informatie

Hof van Cassatie van België

Hof van Cassatie van België 19 MEI 2014 C.13.0310.N/1 Hof van Cassatie van België Arrest Nr. C.13.0310.N 1. D., 2. M., eisers, vertegenwoordigd door mr. Willy van Eeckhoutte, advocaat bij het Hof van Cassatie, met kantoor te 9051

Nadere informatie

Reglement WEDSTRIJD OMNIVIT PERFORMANCE

Reglement WEDSTRIJD OMNIVIT PERFORMANCE Reglement WEDSTRIJD OMNIVIT PERFORMANCE ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap Sanofi Belgium, ingeschreven bij de KBO onder het nummer 0464435901, gevestigd en met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Airport

Nadere informatie

Micha kijkt Ruben aan. Hij trekt een gek gezicht. Micha houdt niet van puzzelen, want de puzzels die oma maakt, zijn altijd heel erg moeilijk.

Micha kijkt Ruben aan. Hij trekt een gek gezicht. Micha houdt niet van puzzelen, want de puzzels die oma maakt, zijn altijd heel erg moeilijk. 1. Puzzelen Wie er het eerst is! Micha staat bij het schoolhek. Hij krijgt een harde klap op zijn schouder van Ruben, zijn grote broer. Oké. Micha is wel in voor een wedstrijdje. Hij begint meteen te rennen,

Nadere informatie

DAS Nederlandse Rechtsbijstand Verzekeringmaatschappij N.V., gevestigd te Amsterdam, hierna te noemen Aangeslotene.

DAS Nederlandse Rechtsbijstand Verzekeringmaatschappij N.V., gevestigd te Amsterdam, hierna te noemen Aangeslotene. Uitspraak Geschillencommissie Financiële Dienstverlening nr. 2014-172 d.d. 23 april 2014 (mr. P.A. Offers, voorzitter, mr. B.F. Keulen en drs. L.B. Lauwaars RA, leden en mr. E.J. Heck, secretaris) Samenvatting

Nadere informatie

WIN een weekendje Amsterdam MET RADIO 2 EN het Nederlands bureau voor toerisme en congressen.

WIN een weekendje Amsterdam MET RADIO 2 EN het Nederlands bureau voor toerisme en congressen. Wedstrijdreglement WIN een weekendje Amsterdam MET RADIO 2 EN het Nederlands bureau voor toerisme en congressen. Versie: 17 mei 2011 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio

Nadere informatie

Hof van Cassatie van België

Hof van Cassatie van België 27 MEI 2014 P.14.0841.N/1 Hof van Cassatie van België Arrest Nr. P.14.0841.N P T, inverdenkinggestelde, aangehouden, eiser, met als raadsman mr. Gert Warson, advocaat bij de balie te Brussel. I. RECHTSPLEGING

Nadere informatie

HC zd. 22 nr. 32. dia 1

HC zd. 22 nr. 32. dia 1 HC zd. 22 nr. 32 een spannend onderwerp als dit niet waar is, valt alles duigen of zoals Paulus het zegt in 1 Kor. 15 : 19 als wij alleen voor dit leven op Christus hopen zijn wij de beklagenswaardigste

Nadere informatie

Wedstrijdreglement: Maak kans op een gratis Eneco eclipsbril

Wedstrijdreglement: Maak kans op een gratis Eneco eclipsbril Wedstrijdreglement: Maak kans op een gratis Eneco eclipsbril Art. 1: Wie organiseert de wedstrijd? De wedstrijd Maak kans op een gratis Eneco eclipsbril wordt georganiseerd door Eneco België B.V., gelegen

Nadere informatie

Naam: Mariska v/d Boomen. Klas: TG2C. Datum: 25 Juni. Docent: Van Rijt. Schrijfverslag.

Naam: Mariska v/d Boomen. Klas: TG2C. Datum: 25 Juni. Docent: Van Rijt. Schrijfverslag. Naam: Mariska v/d Boomen. Klas: TG2C. Datum: 25 Juni. Docent: Van Rijt. Schrijfverslag. Onze vragen: 1. Wanneer bent u met uw schrijfcarrière begonnen? 8 jaar geleden ben ik begonnen met het schrijven.

Nadere informatie

Rapport. Datum: 29 augustus 2002 Rapportnummer: 2002/262

Rapport. Datum: 29 augustus 2002 Rapportnummer: 2002/262 Rapport Datum: 29 augustus 2002 Rapportnummer: 2002/262 2 Klacht Verzoeker klaagt erover dat het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Nijmegen, voorafgaande aan de invoering van het zogeheten

Nadere informatie

Hofvan Cassatie van België

Hofvan Cassatie van België 24 SEPTE:rviBER2015 D.l4.0014.N/l Hofvan Cassatie van België Arrest Nr. D.14.0014.N 1. zetel te met 2. ) met zetel te eisers, vertegenwoordigd door mr. kantoor te advocaat bij het Hof van Cassatie, met

Nadere informatie

WEBINAR Hoge Raad Rechtspraak Personen-, familie- en erfrecht. 11 februari 2015 Prof. Mr. T.J. Mellema-Kranenburg

WEBINAR Hoge Raad Rechtspraak Personen-, familie- en erfrecht. 11 februari 2015 Prof. Mr. T.J. Mellema-Kranenburg WEBINAR Hoge Raad Rechtspraak Personen-, familie- en erfrecht 11 februari 2015 Prof. Mr. T.J. Mellema-Kranenburg Onderwerpen 3 uitspraken: 1. samenwoners en natuurlijke verbintenis, HR 10 oktober 2014,

Nadere informatie

WIN een douchesysteem + installatie en design spaardouchekoppen MET RADIO 2 EN Grohe

WIN een douchesysteem + installatie en design spaardouchekoppen MET RADIO 2 EN Grohe Wedstrijdreglement WIN een douchesysteem + installatie en design spaardouchekoppen MET RADIO 2 EN Grohe Versie: 18 maart 2011 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en

Nadere informatie

Stichting Kinderpostzegels

Stichting Kinderpostzegels Stichting Kinderpostzegels gemaakt door Eva Prince 10/10/15 voorwoord Ik doe mijn werkstuk over Kinderpostzegels. Want ik vind dat kinderpostzegels verkopen leuk is. Ik vind dat Stichting Kinderpostzegels

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. Balade- wedstrijd Pairi Daiza

WEDSTRIJDREGLEMENT. Balade- wedstrijd Pairi Daiza WEDSTRIJDREGLEMENT Balade- wedstrijd Pairi Daiza Artikel 1: Organisatie 1.1. De Balade- wedstrijd Pairi Daiza (hierna de Wedstrijd genoemd) is een wedstrijd georganiseerd door Corman NV (hierna de Organisator

Nadere informatie

Klanttevredenheidsrapportage ARAG Rechtsbijstand

Klanttevredenheidsrapportage ARAG Rechtsbijstand Klanttevredenheidsrapportage ARAG Rechtsbijstand Alle verzekeraars die het Keurmerk Klantgericht Verzekeren voeren laten jaarlijks binnen dezelfde normen klanttevredenheidsonderzoek uitvoeren. De onderzoeksresultaten

Nadere informatie

Hof van Cassatie van België

Hof van Cassatie van België 24 JANUARI 2011 C.09.0446.N/1 Hof van Cassatie van België Arrest Nr. C.09.0446.N 1. INOX CONSTRUCT, naamloze vennootschap, met zetel te 8650 Houthulst, Poelkapellestraat 52, 2. V.M., eisers, vertegenwoordigd

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 01/07/2015

Wedstrijdreglement 01/07/2015 Wedstrijdreglement 01/07/2015 Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Tijd om te Winnen (hierna: Wedstrijd ) georganiseerd op www.graceandglory.be/lanceringsactie

Nadere informatie

Een nieuw lied, op de wonderlijke lotgevallen van een Haarlemsch weesmeisje in de Oost-Indiën.

Een nieuw lied, op de wonderlijke lotgevallen van een Haarlemsch weesmeisje in de Oost-Indiën. Een nieuw lied, op de wonderlijke lotgevallen van een Haarlemsch weesmeisje in de Oost-Indiën bron. T. C. Hoffers, Rotterdam 1826-1837 Zie voor verantwoording: http://www.dbnl.org/tekst/_nie118nieu01_01/colofon.php

Nadere informatie

Op bouwen staat geen leeftijd. www.sibomat.be

Op bouwen staat geen leeftijd. www.sibomat.be Op bouwen staat geen leeftijd. www.sibomat.be Op Batibouw botsten we op Sibomat. We waren op de juiste plek op het juiste moment. - Catheline John S. (70) en Catheline S. (64) hebben geen tijd om zich

Nadere informatie

Hof van Cassatie van België

Hof van Cassatie van België 12 SEPTEMBER 2008 C.07.0394.N/1 Hof van Cassatie van België Arrest Nr. C.07.0394.N L. J.-P., eiser, vertegenwoordigd door mr. Lucien Simont, advocaat bij het Hof van Cassatie, kantoor houdende te 1050

Nadere informatie

0-3 maanden zwanger. Zwanger. Deel 1

0-3 maanden zwanger. Zwanger. Deel 1 Zwanger Ik was voor het eerst zwanger. Ik voelde het meteen. Het kon gewoon niet anders. Het waren nog maar een paar cellen in mijn buik. Toch voelde ik het. Deel 1 0-3 maanden zwanger Veel te vroeg kocht

Nadere informatie

Er was eens een heel groot bos. Met bomen en bloemen. En heel veel verschillende dieren. Aan de rand van dat bos woonde, in een grot, een draakje. Dat draakje had de mooiste grot van iedereen. Lekker vochtig

Nadere informatie

Wedstrijdreglement EK-voetbalactie: win een gesigneerd shirt van een van de Rode Duivels!

Wedstrijdreglement EK-voetbalactie: win een gesigneerd shirt van een van de Rode Duivels! Wedstrijdreglement EK-voetbalactie: win een gesigneerd shirt van een van de Rode Duivels! 1. Voorwerp Rode Kruis-Vlaanderen, deel uitmakend van het Belgische Rode Kruis, instelling van openbaar nut, met

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Bekijk uw aankoop uit een ander perspectief win een ballonvaart.

Wedstrijdreglement Bekijk uw aankoop uit een ander perspectief win een ballonvaart. WEDSTRIJDREGLEMENT Wedstrijdreglement Bekijk uw aankoop uit een ander perspectief win een ballonvaart. 1. Inleiding De firma ALUK BELGIUM N.V. met maatschappelijke zetel te Zwaarveld 44 9220 Hamme, organiseert

Nadere informatie

Hof van Cassatie van België

Hof van Cassatie van België 8 MEI 2015 C.14.0248.N/1 Hof van Cassatie van België Arrest Nr. C.14.0248.N M. D., eiser, vertegenwoordigd door mr. Johan Verbist, advocaat bij het Hof van Cassatie, met kantoor te 2000 Antwerpen, Amerikalei

Nadere informatie

Hof van Cassatie van België

Hof van Cassatie van België 9 MEI 2016 C.14.0404.N/1 Hof van Cassatie van België Arrest Nr. C.14.0404.N M M M N, eiser, vertegenwoordigd door mr. Beatrix Vanlerberghe, advocaat bij het Hof van Cassatie, met kantoor te 2000 Antwerpen,

Nadere informatie

De Commissie heeft vastgesteld dat tussenkomst van de Ombudsman Financiële Dienstverlening niet tot oplossing van het geschil heeft geleid.

De Commissie heeft vastgesteld dat tussenkomst van de Ombudsman Financiële Dienstverlening niet tot oplossing van het geschil heeft geleid. Uitspraak Geschillencommissie Financiële Dienstverlening nr. 42 d.d. 22 februari 2011 (mr. B.F. Keulen, voorzitter, mw. mr. E.M. Dil-Stork en prof.mr. M.L. Hendrikse) Samenvatting Autoverzekering. Verzwijging

Nadere informatie

foto s sina willmann haar mannetje

foto s sina willmann haar mannetje foto s sina willmann Sina Willmann staat haar mannetje De wereld van quadraces staat bij het brede publiek voornamelijk bekend als een echte mannenwereld. Er zijn echter ook dames die hun mannetje weten

Nadere informatie

Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 5 jaar

Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 5 jaar Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 5 jaar Deze algemene spelvoorwaarden zijn van toepassing op de actie Soldaat van Oranje - De Musical - 5 jaar van SvO B.V.. Door deel te nemen aan

Nadere informatie

HC zd. 42 nr. 31. dia 1

HC zd. 42 nr. 31. dia 1 HC zd. 42 nr. 31 weinig mensen zullen zeggen dat ze leven voor het geld geld maakt niet gelukkig toch zeggen we er graag achteraan: wel handig als je het hebt want waar leef ik voor? een christen mag zeggen:

Nadere informatie

Beoordeling. h2>klacht

Beoordeling. h2>klacht Rapport 2 h2>klacht Verzoeker klaagt erover dat gerechtsdeurwaarder X het vonnis van de kantonrechter d.d. 18 december 2007 heeft betekend, terwijl hij verzoeker niet eerst heeft uitgenodigd dan wel heeft

Nadere informatie

FAQ Solidarity Award

FAQ Solidarity Award FAQ Solidarity Award Wat is het doel van de wedstrijd ING Solidarity Award? Wie kan deelnemen aan de wedstrijd ING Solidarity Award, wat zijn de verkiesbaarheidscriteria? Hoe kan ik mijn vereniging inschrijven?

Nadere informatie

Deelname aan de wedstrijd is mogelijk vanaf 12 januari 2015 tot en met 31 januari 2015.

Deelname aan de wedstrijd is mogelijk vanaf 12 januari 2015 tot en met 31 januari 2015. REGLEMENT PromoLife Solden WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR NV HIGHCO DATA Artikel 1 De wedstrijd PromoLife Solden wordt georganiseerd door NV HighCo DATA met zetel te Kruiskouter 1, 1730 te Asse met

Nadere informatie

Rapport. Rapport over een klacht over het UWV te Amsterdam. Datum: 6 maart 2015 Rapportnummer: 2015/049

Rapport. Rapport over een klacht over het UWV te Amsterdam. Datum: 6 maart 2015 Rapportnummer: 2015/049 Rapport Rapport over een klacht over het UWV te Amsterdam. Datum: 6 maart 2015 Rapportnummer: 2015/049 2 Klacht Verzoeker, die werkzoekend was en een WW-uitkering ontving, klaagt over de wijze van informatieverstrekking

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. Artikel 2. Artikel 3. Artikel 1

WEDSTRIJDREGLEMENT. Artikel 2. Artikel 3. Artikel 1 WEDSTRIJDREGLEMENT Artikel 1 De firma Bolton Belgium N.V., met zetel gevestigd te 1930 Zaventem, Excelsiorlaan 27, organiseert een wedstrijd waarbij een Samsung stofzuiger kan worden gewonnen of een pakket

Nadere informatie

Hof van Cassatie van België

Hof van Cassatie van België 10 MAART 2015 P.13.1066.N/1 Hof van Cassatie van België Arrest Nr. P.13.1066.N R D, burgerlijke partij, eiser, vertegenwoordigd door mr. Paul Wouters, advocaat bij het Hof van Cassatie, tegen 1. N D, beklaagde,

Nadere informatie

CEPINA beslissing nr. DOM 4005 «hengstler.be»

CEPINA beslissing nr. DOM 4005 «hengstler.be» CEPINA beslissing nr. DOM 4005 «hengstler.be» I. PARTIJEN KLAGER: HENGSTLER BELGIUM BVBA, met maatschappelijke zetel te 1800 Vilvoorde, Leuvensesteenweg 250A, ingeschreven in het handelsregister te Brussel

Nadere informatie

Hof van beroep Antwerpen

Hof van beroep Antwerpen Repertoriumnummer Uitgifte Uitgereikt aan Uitgereikt aan Uitgereikt aan 2014/ Datum van uitspraak 19 mei 2014 op op op Rolnummer BUR BUR BUR 2013/AR/781 Eindarrest Hof van beroep Antwerpen Arrest Aangeboden

Nadere informatie

Onderzoek: Studiekeuze

Onderzoek: Studiekeuze Onderzoek: Studiekeuze Publicatiedatum: 31-01- 2014 Over dit onderzoek Aan dit online onderzoek, gehouden van 29 t/m 31 januari 2014, deden 712 scholieren en 1064 studenten mee. De uitslag van de peiling

Nadere informatie

Hof van Cassatie van België

Hof van Cassatie van België 20 APRIL 2011 P.10.2026.F/1 Hof van Cassatie van België Arrest Nr. P.10.2026.F CONSTRUCT DATA VERLAG A.G., vennootschap naar Oostenrijks recht, Mr. Gérard Martin, advocaat bij de balie te Brussel, tegen

Nadere informatie

Wat was voor jou de belangrijkste reden om aan dit project mee te werken?

Wat was voor jou de belangrijkste reden om aan dit project mee te werken? Carpe Diem! Afgelopen december vertrokken vijf Nederlandse dames naar het prachtige Zuid-Afrika om hier mee te werken aan een summerschool in een township in Hermanus. Dit is een project van People4Change,

Nadere informatie

Voorblad Wat is geld?

Voorblad Wat is geld? Voorblad Wat is geld? Hieronder staan allerlei vragen over geld Beantwoord ze eerst zelf. Je bespreekt de antwoorden met de leraar. De opdrachten met * zijn extra. Heb jij weleens iets geruild met iemand?

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE - PART TWO

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE - PART TWO WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2017-2018 THE FLUO CHALLENGE - PART TWO Inleiding THE FLUO CHALLENGE PART TWO is een wedstrijd die georganiseerd wordt door de vzw XIU. XIU - scholen die deelnemen

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Win een Ecoview van uw bedrijf

WEDSTRIJDREGLEMENT Win een Ecoview van uw bedrijf WEDSTRIJDREGLEMENT Win een Ecoview van uw bedrijf Artikel 1: Organisatie 1.1. De wedstrijd Win een Ecoview (hierna de wedstrijd genoemd) is een wedstrijd georganiseerd door Lampiris Belgium NV (hierna

Nadere informatie

Wedstrijdreglement van de actie «CATSAN SMART PACK»

Wedstrijdreglement van de actie «CATSAN SMART PACK» Wedstrijdreglement van de actie «CATSAN SMART PACK» 1 De Organisator De «CATSAN Smart Pack» wedstrijd (de Wedstrijd ) wordt georganiseerd door Mars Belgium NV, Kleine Kloosterstraat 8, 1932 Sint-Stevens-Woluwe,

Nadere informatie

Hof van Cassatie van België

Hof van Cassatie van België 29 SEPTEMBER 2015 P.14.0900.N/1 Hof van Cassatie van België Arrest Nr. P.14.0900.N N S, beklaagde, eiser, met als raadsman mr. Joost Peeters, advocaat bij de balie te Antwerpen. I. RECHTSPLEGING VOOR HET

Nadere informatie

WEDSTRIJDEN IMPACT MAGAZINE

WEDSTRIJDEN IMPACT MAGAZINE WEDSTRIJDEN IMPACT MAGAZINE Doe mee met de wedstrijden uit het IMPACT magazine van december 2014 via www.sikkens.be of www.trimetal.be. Hoe doe je mee? E-mail Naam schildersbedrijf Naam... Voornaam...

Nadere informatie

Achtbanen! Verslag van het ontwerpen van een spannende achtbaan!

Achtbanen! Verslag van het ontwerpen van een spannende achtbaan! Achtbanen! Verslag van het ontwerpen van een spannende achtbaan! Achtbaan Bouwen 4/5 Weken geleden ging heel groep 8 een achtbaan bouwen. Elke week gingen we verder aan de achtbaan. Het was van papier

Nadere informatie

Twee blauwe vinkjes. Door: Lenneke Sprong

Twee blauwe vinkjes. Door: Lenneke Sprong Twee blauwe vinkjes Door: Lenneke Sprong Nog steeds maar een vinkje. Buiten begon de zon te schijnen, waardoor er schaduwen op de lichtblauwe muur ontstonden. Waarom ontvangt hij niet mijn berichtje vroeg

Nadere informatie

Welke zijn de afmetingen van een kredietkaart? - 74 mm 52,5 mm - 85,60 53,98 mm - 87,56 x 55 mm - 88,34 x 54,68 mm

Welke zijn de afmetingen van een kredietkaart? - 74 mm 52,5 mm - 85,60 53,98 mm - 87,56 x 55 mm - 88,34 x 54,68 mm Wedstrijdreglement Visa en MasterCard Organisator: BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, B-1000 Brussel RPR Brussel BTW BE 0403.199.702, tel.: 02 762 20 00 Duurtijd van de wedstrijd: De wedstrijd loopt

Nadere informatie

ARBEIDSHOF TE BRUSSEL ARREST

ARBEIDSHOF TE BRUSSEL ARREST 1e blad. rep.nr. ARBEIDSHOF TE BRUSSEL ARREST BUITENGEWONE OPENBARE TERECHTZITTING VAN 18 MAART 2011 7e KAMER SOCIALE ZEKERHEIDSRECHT WERKNEMERS - bijdragen werkgevers tegensprekelijk definitief in de

Nadere informatie

Hof van Cassatie van België

Hof van Cassatie van België 27 SEPTEMBER 2012 C.11.0322.F/1 Hof van Cassatie van België Arrest Nr. C.11.0322.F 1. A. M. en 2. J. B., 3. A. B., 4. G. B., Mr. Pierre Van Ommeslaghe, advocaat bij het Hof van Cassatie, tegen 1. F. L.

Nadere informatie

HC zd. 6 nr. 32. dia 1

HC zd. 6 nr. 32. dia 1 HC zd. 6 nr. 32 wie Jezus wil kennen moet de verhalen over hem lezen beschreven door Matteüs, Marcus, Lucas en Johannes terecht worden ze evangelisten genoemd ze beschrijven het evangelie ze vertellen

Nadere informatie

Welke opdracht gaf Jakob aan zijn zonen vanwege de hongersnood?

Welke opdracht gaf Jakob aan zijn zonen vanwege de hongersnood? Jozefs broers bij de onderkoning. Welke opdracht gaf Jakob aan zijn zonen vanwege de hongersnood? Genesis 42:1-2 1 Toen Jakob zag dat er koren in Egypte was, zei Jakob tegen zijn zonen: Waarom kijken jullie

Nadere informatie

Geïnfecteerd materiaal, bijvoorbeeld door een virus wordt direct verwijderd en heeft tot gevolg uitsluiting van de wedstrijd.

Geïnfecteerd materiaal, bijvoorbeeld door een virus wordt direct verwijderd en heeft tot gevolg uitsluiting van de wedstrijd. Algemene Voorwaarden Artikel 1 Organiserend bedrijf VisitDenmark, kantoor houdende aan de Schipholweg 96a te Leiden (hierna te noemen: VisitDenmark), organiseert via alle marketingkanalen van VisitDenmark,

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Prik&Tik: Win tickets en een meet&greet voor de K3-jubileumshow

WEDSTRIJDREGLEMENT Prik&Tik: Win tickets en een meet&greet voor de K3-jubileumshow WEDSTRIJDREGLEMENT Prik&Tik: Win tickets en een meet&greet voor de K3-jubileumshow 1. IDENTIFICATIE 1.1. Deze Wedstrijd wordt u aangeboden, onder de hierna opgenomen voorwaarden, door Prik&Tik CVBA, gevestigd

Nadere informatie