BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING"

Transcriptie

1 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 29 APRIL 2008 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.P. Tanis, wethouder de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer R.G. van de Ven, wethouder de heer M.J. Verhoef, gemeentesecretaris Afwezig: - 1. enlijst d.d. 22 april De besluitenlijst d.d. 22 april 2008 gewijzigd vast te stellen. 2. MT-verslag 17 april Het MT-verslag d.d. 17 april 2008 voor kennisgeving aannemen. Bespreekstukken Portefeuille J.A. Lavooi 3. Welzijn, Educatie en Zorg ( ) Rapport toekomstvisie sociale werkvoorziening voor de Gemeenschappelijke Regeling Drechtwerk. Het rapport toekomstvisie sociale werkvoorziening Gemeenschappelijke Regeling Drechtwerk voor te leggen aan de gemeenteraad van Sliedrecht en de raad te verzoeken positief te staan m.b.t. de voorgestelde visie en richting voor de sociale werkvoorziening, met dien verstande dat het gestelde in onze brief van 14 maart 2007 betreffende de invoering van een toezichthoudende commissie bedrijfsvoering onverkort van toepassing blijft. 4. Ruimtelijke Ordening, Bouwen en Milieu ( ) Verzoek om vrijstelling van de heer K. Langerak voor het houden van een muziekevenement op 4 en 5 juli 2008 en het ten behoeve daarvan opbouwen, instandhouden en afbreken van een feesttent etc. gedurende de periode van 1 tot en met 11 juli 2008 op het terrein aan de Parallelweg 1-3 te Sliedrecht. 1. Het voornemen uit te spreken met toepassing van artikel 17 WRO vrijstelling te willen verlenen van het vigerende bestemmingsplan Landelijk Gebied voor het houden van een muziekevenement op 4 en 5 juli 2008 en het ten behoeve daarvan opbouwen, instandhouden en nr

2 afbreken van een feesttent etc. gedurende periode van 1 tot en met 11 juli 2008 op het terrein aan Parallelweg 1-3 te Sliedrecht. 2. Vrijstelling ex artikel 17 WRO te willen verlenen onder de voorwaarden, zoals deze zijn dan wel worden gesteld in de hiervoor separaat te verlenen evenementenvergunning. Portefeuille R.G. van de Ven 5. Plantsoenen en Reiniging ( ) Plannen Dr. Willem Dreespark en Burgemeester Feitsmapark. 1. Kennis te nemen van: a. Het Masterplan Burgemeester Feitsmapark. b. Het Verbeterplan Dr. Willem Dreespark. 2. In te stemmen met: a. de inhoud van de plannen. b. het presenteren van de plannen aan de informatieve bijeenkomst. 3. De financiële mogelijkheden van de plannen te betrekken bij de afweging van het nieuw beleid bij de zomernota/begroting Portefeuille M.C. Boevée 6. Projecten ( ) Agenda en vergaderstukken van het Drechtstedenbestuur van donderdag 24 april Kennis te nemen van de vergaderstukken van het Drechtstedenbestuur, zoals geagendeerd voor de vergadering van 24 april 2008, en de hierop in deze nota gegeven toelichting.

3 GEMEENTE SLIEDRECHT Bijlage bij besluitenlijst van de vergadering burgemeester en wethouders d.d. 29 april 2008 Paraafstukken welke zijn afgedaan d.d. 29 april 2008 Portefeuille M.C. Boevée 1. Bestuurszaken en Veiligheid ( ) Urenbesteding werkgroep Waterproef (Taskforce Management Overstromingen). 1. Door de medewerker rampenbestrijding dit jaar 510 uur te laten besteden aan de werkgroep Waterproef (TMO). 2. De tijdsbesteding voor de rampenbestrijding te wijzigen conform de matrix in bijlage De begroting 2008 voor de rampenbestrijding in verband met eventuele inkomsten die ontvangen worden vanuit de Veiligheidsregio (voor alleen 2008) te corrigeren. Portefeuille J.P. Tanis 2. Ruimtelijke Ordening, Bouwen en Milieu ( ) Grondverkoop achter de woningen Weresteijn 1 t/m 21 (oneven). De bewoners van Weresteijn 5, 15 en 19 een aanbieding tot koop te doen gebaseerd op de nota richtlijnen grondprijzen en hiervan niet af te wijken. 3. Welzijn, Educatie en Zorg ( ) Leerlingenprognose basisonderwijs (correctie). 1. Kennis te nemen van de ambtelijk gecorrigeerde leerlingenprognose De gecorrigeerde leerlingenprognose 2007 ter kennisneming op te nemen bij de ingekomen stukken van de gemeenteraad. 4. Welzijn, Educatie en Zorg ( ) Programmajaarrekening 2007 en programmabegroting 2009 Logopedische Dienst Kring Sliedrecht. 1. In te stemmen met de voorgelegde programmarekening 2007 en programmabegroting 2009 van de Logopedische Dienst Kring Sliedrecht. 2. Te besluiten de hogere gemeentelijke bijdrage in verband met loonstijgingen conform CAO. - dan geraamd ( ,-- t.o.v ,--) mede te nemen in de zomernota Kennis te nemen dat de binnen de begroting 2008 de verhoging van salariskosten opgevangen kunnen worden door vrijval van reserveringskosten hardware i.v.m. latere vervanging zodat de gemeentelijke bijdrage 2008 in principe gelijk blijft. 4. De programmarekening 2007 en programmabegroting 2009 opnemen bij de ingekomen stukken van de gemeenteraad van 19 mei 2008 en de raadsleden te verzoeken op- en/of aanmerkingen kenbaar te maken aan de portefeuillehouder.

4 5. Welzijn, Educatie en Zorg ( ) Aanvraag noodlokaal tbv prot. chr. basisschool Anne de Vries, Prickwaert Kennis te nemen dat op basis van de Verordening voorziening huisvesting onderwijs de afwikkeling van spoedaanvragen aan uw college is. 2. De noodzaak voor plaatsing van een extra noodlokaal vanaf 1 augustus 2008 voor de Anne de Vriesschool te onderschrijven. 3. In overleg met de afd. ROBM en betrokkenen te bezien op welke plaats het noodlokaal op het terrein Prickwaert 200 het beste kan worden gesitueerd en de benodigde vergunning te verkrijgen. 4. Het schoolbestuur opdracht te geven in overleg met ouders van leerlingen er zorg voor te dragen dat de verkeersoverlast Locksweer wordt beperkt en dit te communiceren met de bewoners. 5. Te benadrukken dat dit op overeenstemmend overleg met omwonenden vooraf aan de vergunningsprocedure dient plaats te vinden, waarbij wijk- en buurtbeheer wellicht een functie kan hebben. 6. De gemeenteraad middels comptabiliteitsbesluit te verzoeken de koopprijs + 1e inrichting ten bedrage van ca ,-- beschikbaar te stellen. 6. Welzijn, Educatie en Zorg ( ) Aanvraag noodlokaal t.b.v. prot. chr. basisschool Prins Willem Alexander, locatie Valkweg Kennis te nemen dat op basis van de Verordening voorziening huisvesting onderwijs de afwikkeling van spoedaanvragen aan uw college is. 2. De noodzaak voor plaatsing van een extra noodlokaal vanaf 1 augustus 2008 voor de Prins Willem Alexanderschool te onderschrijven. 3. In overleg met de afd. ROBM en betrokkenen te bezien op welke plaats het noodlokaal op het terrein Valkweg 2 het beste kan worden gesitueerd en de benodigde vergunning te verkrijgen. 4. De gemeenteraad middels comptabiliteitsbesluit te verzoeken de koopprijs + 1e inrichting ten bedrage van ,-- beschikbaar te stellen ten laste van de voorziening huisvesting onderwijs. Portefeuille J.A. Lavooi 7. Financiën, Planning en Control ( ) Begrotingen Drechtwerk. 1. In te stemmen met de herziene begroting In te stemmen met de begroting 2009 en de meerjarenraming Te adviseren om binnen Drechtwerk weerstandsvermogen op te bouwen. 8. Ruimtelijke Ordening, Bouwen en Milieu ( ) Aanvraag om bouwvergunning van Tablis Wonen voor het plaatsen van een kunstwerk voor het nieuwe kantoor van Tablis op de hoek van de Deltalaan/Zuiderzeestraat. 1. Met toepassing van de Algemene vrijstellingsbepaling artikel 12, lid 1 onder van de planvoorschriften vrijstelling verlenen van artikel 8 met betrekking tot het bouwen in de bestemming verkeersdoeleinden van het bestemmingsplan woongebied, herziening Zuiderzeestraat e.o. 2. De gevraagde vergunning te verlenen.

5 9. Welzijn, Educatie en Zorg ( ) Begroting 2009 Stichting Ouderenwerk Sliedrecht. 1. In de gemeentebegroting 2009 voor de stichting Ouderenwerk Sliedrecht een budgetsubsidie op te nemen van ,-, uit te splitsen naar de onderdelen: Ouderenwerk , - Anders Actieven , - Rechtswinkel 1.224, - Beheer Verenigingsverzamelgebouw , - 2. In verband met de verbreding van taakstelling en activiteiten t.g.v. WMO beleid een separaat voorstel af te wachten en middelen uit het WMO budget hiervoor te reserveren ad (incl. 5000,- t.b.v. burgerinitiatieven) 10. Ruimtelijke Ordening, Bouwen en Milieu ( ) Aanvraag reguliere bouwvergunning van de heer De Wee voor het vergroten van de woning met een gevelopbouw, Professor Keesomlaan Met toepassing van vrijstellingsbepaling artikel 11, lid 5 van de planvoorschriften vrijstelling te verlenen van artikel 4, lid 3 (maximale goothoogte) en artikel 11, lid 3a (inhoudsmaat) van het bestemmingsplan Woongebied. 2. De gevraagde vergunning te verlenen. 11. Ruimtelijke Ordening, Bouwen en Milieu ( ) Ontwerpbestemmingsplan 4 e partiële herziening bestemmingsplan Noord Oost Kwadrant (hierna: het plan). Voor kennisgeving aan te nemen dat: 1. Het voorontwerp van het plan voor overleg als bedoeld in artikel 10 Bro is toegezonden aan diensten van Rijk en provincie, gemeente Hardinxveld-Giessendam, de Kamer van Koophandel, de VSO en diverse energiebedrijven. 2. Het voorontwerp van het plan tevens voor inspraak ter inzage heeft gelegen 3. De overlegreacties hebben geleid tot aanpassing en aanvulling van onderwerpen in de plantoelichting en voorschriften. 4. De inspraakreactie geen aanleiding gaf voor een aanpassing van het plan 5. Te besluiten, in overeenstemming met het bepaalde in artikel 23 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (WRO), juncto artikel 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) het geheel met ingang van vrijdag 9 mei gedurende een termijn van zes weken ter inzage te leggen alvorens het door de raad kan worden vastgesteld. 12. Ruimtelijke Ordening, Bouwen en Milieu ( ) Aanvraag reguliere bouwvergunning van Caravan Centrum Gerrit Maat BV voor het oprichten van een kantoor met bedrijfsruimte aan de Lelystraat Met toepassing van vrijstellingsbepaling artikel 3, lid 4 van de planvoorschriften vrijstelling te verlenen van artikel 3, lid 1d (afstand tot perceelsgrens) van het bestemmingsplan Nijverwaard. 2. De gevraagde vergunning te verlenen. 13. Welzijn, Educatie en Zorg ( )

6 Activiteitensubsidie Speel-o-theek de Knuffelbeer i.v.m. 20-jarig bestaan. 1. Kennis te nemen van de subsidieaanvraag van Stichting Speel-o-theek de Knuffelbeer in verband met haar 20-jarig jubileum. 2. Op basis van artikel 9 van de algemene subsidieverordening Sliedrecht een activiteitensubsidie van 750 te verlenen aan Speel-o-theek de Knuffelbeer ten behoeve van de activiteiten die zij organiseert vanwege haar 20-jarig jubileum. 3. Het bedrag van 750 te dekken uit middelen die beschikbaar zijn voor het uitvoeren van het Jeugdbeleid. 14. Welzijn, Educatie en Zorg ( ) Subsidievaststelling 2007 en subsidieaanvraag 2009 Speel-o-theek de Knuffelbeer. 1. Kennis te nemen van het jaarverslag 2007 en de begroting 2009 van Speel-o-theek de Knuffelbeer. 2. Af te wijken van het subsidiecriterium met betrekking tot het minimale aantal leden uit de subsidiebeleidsregels Welzijn. 3. Een bedrag van op te nemen in de gemeentelijke begroting 2009 als exploitatiesubsidie voor Speel-o-theek de Knuffelbeer voor De exploitatiesubsidie voor Speel-o-theek de Knuffelbeer voor 2007 op basis van artikel 4:46 van de AWB vast te stellen op Welzijn, Educatie en Zorg ( ) Portefeuillehouderoverleg Volksgezondheid/ Welzijn regio ZHZ. Kennisnemen van de vergaderstukken van het Portefeuillehouderoverleg Volksgezondheid/ Welzijn regio ZHZ 17 april 2008 en de vergaderstukken en de terugkoppeling van de portefeuillehouder ter kennis brengen van de opiniërende bijeenkomst van de gemeenteraad onderdeel WZ. Portefeuille R.G. van de Ven 16. Bestuurszaken en Veiligheid ( ) Aanvraag kermis 2008 d.d. 23 april De vergunning van de kermis volgens conceptbrief te verlenen. 2. Intrekking vergunning 15 april Weg- en Waterbouw ( ) Vergaderstukken van de openbare vergadering van het Portefeuillehoudersoverleg Economie en Bereikbaarheid Drechtsteden d.d. 24 april Kennis te nemen van de vergaderstukken van het Portefeuillehoudersoverleg Economie en Bereikbaarheid d.d. 24 april Plantsoenen en Reiniging ( ) Jaarrekening 2007 en begroting 2009 van de Gevudo GR. 1. Kennis te nemen van de jaarrekening 2007 van de GR Gevudo.

7 2. Kennis te nemen van de begroting 2009 van de GR Gevudo. 3. De jaarrekening 2007 en de begroting 2009 te plaatsen op de lijst van ingekomen stukken voor de opiniërende raad met advies ter afdoening in handen stellen van het college van B&W. 19. Weg- en Waterbouw ( ) Zettingen dijkvak 1-5 Rivierdijk: verrichten van een onderzoek naar de uitvoering van de Dijkversterking t.b.v. een second opinion. Kennis nemen van: 1. De zettingen in de dijkvakken 1 t/m 5, welke sinds een jaar na de oplevering van de dijk schade veroorzaken aan het wegdek. 2. De rapportage van GeoDelft namens het Waterschap welke tot een kostenverdeling komt van het opknappen van de dijk in een verhouding 22% Waterschap en 78% voor de gemeente. 3. Het feit dat wij het ambtelijk hier niet mee eens zijn en daartoe het ingenieursbureau Drechtsteden hebben ingeschakeld ons hierbij te assisteren; het Waterschap verwijst ons met ons commentaar door naar GeoDelft. 4. Dat het ingenieursbureau Drechtsteden (IBD) via een historisch onderzoek de oorzaak en gevolgen van de zettingen in beeld kan brengen. Het IBD begroot de kosten hiervoor op (tijdens de uitvoering van het werk hebben zich ongewenste zettingen voorgedaan, welke in de rapportage niet aan de orde komen). 5. Deze kosten op die van het definitieve herstelplan, nu globaal begroot op (excl. BTW en uitvoeringskosten), in mindering gebracht kunnen worden. Instemmen met: 6. Het door het IBD laten uitvoeren van een onderzoek om te achterhalen wat de oorzaken van de huidige ongewenste zettingen in het wegdek zijn. 7. De kosten van de onderzoek ad ten laste te brengen van de bouwgrondexploitatie De Grienden op de post (zettingsgevolgen Rivierdijk), waarin voldoende middelen beschikbaar zijn. 8. Het IBD te laten onderzoeken hoe de kostenverdeling Waterschap/gemeente naar een meer reële omgebogen kan worden door middel van het opstellen van een second opinion. 9. Het IBD de kosten van een herstelplan op te laten stellen van de asfaltverharding van de Rivierdijk, zoals dit afgesproken is in het bestuurlijk overleg met het Waterschap. 10. De kosten van het Herstelplan en de buitensporige reparaties volgens de verdeelsleutel bij het Waterschap in rekening te brengen, op het moment dat over deze verdeelsleutel instemming is.

8

Afwezig: - 1. Onderwerp Besluitenlijst d.d. 19 februari 2008. Besluit De besluitenlijst d.d. 19 februari 2008 gewijzigd vast te stellen.

Afwezig: - 1. Onderwerp Besluitenlijst d.d. 19 februari 2008. Besluit De besluitenlijst d.d. 19 februari 2008 gewijzigd vast te stellen. Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer R.G. van de Ven, wethouder de heer M.J. Verhoef, gemeentesecretaris Afwezig: - 1. enlijst

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 24 MAART 2009 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer J.P. Tanis, wethouder

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 7 APRIL 2009 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer J.P. Tanis, wethouder

Nadere informatie

2. Onderwerp MT verslag d.d. 6 december 2007. Besluit Het MT verslag d.d. 6 december 2007 voor kennisgeving aannemen.

2. Onderwerp MT verslag d.d. 6 december 2007. Besluit Het MT verslag d.d. 6 december 2007 voor kennisgeving aannemen. Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer R.G. van de Ven, wethouder de heer M.J. Verhoef, gemeentesecretaris Afwezig: - 1. enlijst

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 27 MEI 2008 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.P. Tanis, wethouder de heer J.A. Lavooi, wethouder

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 1 MEI 2007 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer J.A. Lavooi, wethouder

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 25 NOVEMBER 2008 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer J.P. Tanis, wethouder

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 26 MEI 2009 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer J.P. Tanis, wethouder

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 2 SEPTEMBER 2008 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer J.P. Tanis, wethouder

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 16 OKTOBER 2007 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer J.A. Lavooi, wethouder

Nadere informatie

2. Onderwerp MT verslag 10 januari Besluit Het MT verslag d.d. 10 januari 2008 voor kennisgeving aannemen.

2. Onderwerp MT verslag 10 januari Besluit Het MT verslag d.d. 10 januari 2008 voor kennisgeving aannemen. Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer R.G. van de Ven, wethouder de heer M.J. Verhoef, gemeentesecretaris Afwezig: - 1. enlijst

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 10 APRIL 2007 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer H. van Kooten, wethouder

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 18 AUGUSTUS 2009 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer J.P. Tanis, wethouder

Nadere informatie

3. Onderwerp MT verslag d.d. 8 november Besluit Het MT verslag d.d. 8 november 2007 voor kennisgeving aannemen.

3. Onderwerp MT verslag d.d. 8 november Besluit Het MT verslag d.d. 8 november 2007 voor kennisgeving aannemen. Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer R.G. van de Ven, wethouder de heer M.J. Verhoef, gemeentesecretaris Afwezig: - 1. enlijst

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 12 MEI 2009 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer J.P. Tanis, wethouder

Nadere informatie

Afwezig: mevrouw A.J. Verboom-Hofman, wethouder

Afwezig: mevrouw A.J. Verboom-Hofman, wethouder Aanwezig: de heer K. Blijenberg, wethouder de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer R.G. van de Ven, wethouder de heer M.J. Verhoef, gemeentesecretaris Afwezig: mevrouw

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 2 NOVEMBER 2010

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 2 NOVEMBER 2010 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 2 NOVEMBER 2010 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer J.P. Tanis, wethouder

Nadere informatie

Afwezig: mevrouw A.J. Verboom-Hofman, wethouder

Afwezig: mevrouw A.J. Verboom-Hofman, wethouder Aanwezig: de heer K. Blijenberg, wethouder de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer R.G. van de Ven, wethouder de heer M.J. Verhoef, gemeentesecretaris Afwezig: mevrouw

Nadere informatie

G E M E E N T E SLIEDRECHT N O T U L E N. van de vergadering van burgemeester en wethouders gehouden op dinsdag 24 mei 2011

G E M E E N T E SLIEDRECHT N O T U L E N. van de vergadering van burgemeester en wethouders gehouden op dinsdag 24 mei 2011 Nr. 2011-20 OPENBAAR G E M E E N T E SLIEDRECHT N O T U L E N van de vergadering van burgemeester en wethouders gehouden op dinsdag 24 mei 2011 Aanwezig: J.P. Tanis, J.A. Lavooi, A. de Waard, A.G.M. van

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 9 DECEMBER 2008 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer J.P. Tanis, wethouder

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 17 JULI 2007 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer J.A. Lavooi, wethouder

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 28 OKTOBER 2008 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer J.P. Tanis, wethouder

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 20 OKTOBER 2009 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer J.P. Tanis, wethouder

Nadere informatie

Afwezig: mevrouw A.J. Verboom-Hofman, wethouder

Afwezig: mevrouw A.J. Verboom-Hofman, wethouder Aanwezig: de heer K. Blijenberg, wethouder de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer R.G. van de Ven, wethouder de heer M.J. Verhoef, gemeentesecretaris Afwezig: mevrouw

Nadere informatie

Afwezig: - 1. Onderwerp Besluitenlijst d.d. 4 maart 2008. Besluit De besluitenlijst d.d. 4 maart 2008 ongewijzigd vast te stellen.

Afwezig: - 1. Onderwerp Besluitenlijst d.d. 4 maart 2008. Besluit De besluitenlijst d.d. 4 maart 2008 ongewijzigd vast te stellen. Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer R.G. van de Ven, wethouder de heer M.J. Verhoef, gemeentesecretaris Afwezig: - 1. enlijst

Nadere informatie

2. Onderwerp MT verslag 22 december 2005. Besluit Het MT verslag van 22 december 2005 voor kennisgeving aannemen.

2. Onderwerp MT verslag 22 december 2005. Besluit Het MT verslag van 22 december 2005 voor kennisgeving aannemen. Aanwezig: de heer K. Blijenberg, wethouder de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer R.G. van de Ven, wethouder de heer M.J. Verhoef, gemeentesecretaris Afwezig: mevrouw

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 3 JULI 2007 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer J.A. Lavooi, wethouder

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 11 DECEMBER 2007 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer J.A. Lavooi,

Nadere informatie

Afwezig: mevrouw A.J. Verboom-Hofman, wethouder

Afwezig: mevrouw A.J. Verboom-Hofman, wethouder Aanwezig: de heer K. Blijenberg, wethouder de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer R.G. van de Ven, wethouder de heer M.J. Verhoef, gemeentesecretaris Afwezig: mevrouw

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 23 NOVEMBER 2010 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer J.P. Tanis, wethouder

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 15 APRIL 2008 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer R.G. van de Ven, wethouder

Nadere informatie

Afwezig: - 1. Onderwerp Besluitenlijst vergadering d.d. 3 mei 2005. Besluit De besluitenlijst gewijzigd vast te stellen. Portefeuille H.

Afwezig: - 1. Onderwerp Besluitenlijst vergadering d.d. 3 mei 2005. Besluit De besluitenlijst gewijzigd vast te stellen. Portefeuille H. Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer K. Blijenberg, wethouder de heer H. van Kooten, loco burgemeester de heer R.G. van de Ven, wethouder mevrouw A.J. Verboom-Hofman, wethouder de heer M.J.

Nadere informatie

Afwezig: de heer M.J. Verhoef, gemeentesecretaris

Afwezig: de heer M.J. Verhoef, gemeentesecretaris Aanwezig: de heer K. Blijenberg, wethouder de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer R.G. van de Ven, wethouder mevrouw A.J. Verboom-Hofman, wethouder de heer J.J. Zonneveld,

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 13 MEI 2008 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.P. Tanis, wethouder de heer J.A. Lavooi, wethouder

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 10 JULI 2007 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer J.A. Lavooi, wethouder

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 15 SEPTEMBER 2009 Aanwezig: de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer J.P. Tanis, wethouder R.G. van der Ven, Wethouder

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 1 SEPTEMBER 2009 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer J.P. Tanis, wethouder

Nadere informatie

1. Onderwerp Besluitenlijsten d.d. 17 en 24 oktober 2006. Besluit De besluitenlijsten d.d. 17 en 24 oktober 2006 gewijzigd vast te stellen.

1. Onderwerp Besluitenlijsten d.d. 17 en 24 oktober 2006. Besluit De besluitenlijsten d.d. 17 en 24 oktober 2006 gewijzigd vast te stellen. Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer H. van Kooten, wethouder de heer R.G. van de Ven, wethouder de heer M.J. Verhoef, gemeentesecretaris Afwezig: - 1. enlijsten

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 11 SEPTEMBER 2007 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer R.G. van de

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 3 JUNI 2008 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.P. Tanis, wethouder de heer J.A. Lavooi, wethouder

Nadere informatie

Afwezig: de heer M.J. Verhoef, gemeentesecretaris

Afwezig: de heer M.J. Verhoef, gemeentesecretaris Aanwezig: de heer K. Blijenberg, wethouder de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer R.G. van de Ven, wethouder mevrouw A.J. Verboom-Hofman, wethouder de heer J. Zonneveld,

Nadere informatie

1. Onderwerp Besluitenlijst d.d. 5 februari 2008. Besluit De besluitenlijst d.d. 5 februari 2008 ongewijzigd vast te stellen.

1. Onderwerp Besluitenlijst d.d. 5 februari 2008. Besluit De besluitenlijst d.d. 5 februari 2008 ongewijzigd vast te stellen. Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer R.G. van de Ven, wethouder de heer M.J. Verhoef, gemeentesecretaris Afwezig: - 1. enlijst

Nadere informatie

2. Onderwerp MT verslag d.d. 5 oktober 2006 Besluit Het MT verslag d.d. 5 oktober 2006 voor kennisgeving aannemen.

2. Onderwerp MT verslag d.d. 5 oktober 2006 Besluit Het MT verslag d.d. 5 oktober 2006 voor kennisgeving aannemen. Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer H. van Kooten, wethouder de heer R.G. van de Ven, wethouder de heer M.J. Verhoef, gemeentesecretaris Afwezig: - 1. enlijst

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 31 MAART 2009 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H.W. Langhorst, loco-gemeentesecretaris de heer J.A.

Nadere informatie

Nr. Afdeling Zaak Poho Onderwerp Samenvatting Advies Besluit BP 0.1 Secretaris B&W besluitenlijst 17 juli Secretaris Uitnodigingen:

Nr. Afdeling Zaak Poho Onderwerp Samenvatting Advies Besluit BP 0.1 Secretaris B&W besluitenlijst 17 juli Secretaris Uitnodigingen: Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders. Dinsdag 25 juli 2017 om 9.30 uur in de kamer van de burgemeester, gemeentehuis te Neerijnen Aanwezig: Nr. Burgerparticipatie 0 = Algemeen/BMO

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 26 JANUARI 2010 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.P. Tanis, wethouder de heer J.A. Lavooi, wethouder

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 19 AUGUSTUS 2008 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H.W. Langhorst, loco-gemeentesecretaris de heer

Nadere informatie

1. Onderwerp Besluitenlijst B&W d.d. 8 augustus 2006. Besluit De besluitenlijst van 8 augustus 2006 ongewijzigd vast te stellen.

1. Onderwerp Besluitenlijst B&W d.d. 8 augustus 2006. Besluit De besluitenlijst van 8 augustus 2006 ongewijzigd vast te stellen. Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer R.G. van de Ven, wethouder de heer M.J. Verhoef, gemeentesecretaris Afwezig: de heer H. van Kooten, wethouder (vakantie)

Nadere informatie

G E M E E N T E SLIEDRECHT N O T U L E N

G E M E E N T E SLIEDRECHT N O T U L E N Nr. 2011-36 OPENBAAR G E M E E N T E SLIEDRECHT N O T U L E N van de vergadering van burgemeester en wethouders gehouden op dinsdag 25 oktober 2011 Aanwezig: A.G.M. van de Vondervoort, J.P. Tanis, J.A.

Nadere informatie

G E M E E N T E SLIEDRECHT N O T U L E N

G E M E E N T E SLIEDRECHT N O T U L E N Nr. 2011-30 OPENBAAR G E M E E N T E SLIEDRECHT N O T U L E N van de vergadering van burgemeester en wethouders gehouden op dinsdag 13 september 2011 Aanwezig: A.G.M. van de Vondervoort, J.P. Tanis, J.A.

Nadere informatie

Afwezig: - 1. Onderwerp Besluitenlijst vergadering d.d. 29 maart Besluit De besluitenlijst gewijzigd vast te stellen.

Afwezig: - 1. Onderwerp Besluitenlijst vergadering d.d. 29 maart Besluit De besluitenlijst gewijzigd vast te stellen. Aanwezig: de heer K. Blijenberg, wethouder de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer R.G. van de Ven, wethouder mevrouw A.J. Verboom-Hofman, wethouder de heer M.J. Verhoef,

Nadere informatie

BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 25 (20 t/m 24 juni 2005)

BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 25 (20 t/m 24 juni 2005) BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 25 (20 t/m 24 juni 2005) Datum besluit College: dinsdag 28 juni 2005. Nr. Ingekomen stuk van: Onderwerp: 1. Vaststellen van de besluitenlijst van de Collegevergadering van

Nadere informatie

gemeente?all Zoetermeer I I Instemming en publicatie ontwerpbestemmingsplan Wattstraat Zaaknummer Documentnummer DOC

gemeente?all Zoetermeer I I Instemming en publicatie ontwerpbestemmingsplan Wattstraat Zaaknummer Documentnummer DOC gemeente?all Zoetermeer I I B&W-voorstel Onderwerp Instemming en publicatie ontwerpbestemmingsplan Wattstraat 64-68 Zaaknummer -2016-000644 Documentnummer DOC-2016-004837 AKKOORD Versie Auteur Gemeentesecretaris

Nadere informatie

Aan de raad van de gemeente Sliedrecht

Aan de raad van de gemeente Sliedrecht Raadsvoorstel Concept Aan de raad van de gemeente Sliedrecht Agendapunt: Sliedrecht, 29 april 2010 Onderwerp: Comptabiliteitsbesluiten april 2010 Voorgesteld besluit: De comptabiliteitsbesluiten voor april

Nadere informatie

B&W besluitenlijst Vergadering burgemeester en wethouders, nr. 5, 5 februari 2008

B&W besluitenlijst Vergadering burgemeester en wethouders, nr. 5, 5 februari 2008 B&W besluitenlijst Vergadering burgemeester en wethouders, nr. 5, 5 februari 2008 Aanwezig: Voorzitter: Secretaris: Wethouder: Wethouder: Aukje Boer, loco Janneke Louisa-Muller Jan Burger Henk Muis Algemeen

Nadere informatie

Afwezig: - In verband met herfstvakantie is er geen B&W vergadering. Paraafstukken welke zijn afgedaan d.d. 24 oktober 2006. Portefeuille M.C.

Afwezig: - In verband met herfstvakantie is er geen B&W vergadering. Paraafstukken welke zijn afgedaan d.d. 24 oktober 2006. Portefeuille M.C. Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer H. van Kooten, wethouder de heer R.G. van de Ven, wethouder de heer M.J. Verhoef, gemeentesecretaris Afwezig: - In verband

Nadere informatie

van de vergadering van het college van Heusden d.d. 15 november 2005

van de vergadering van het college van Heusden d.d. 15 november 2005 Nr.: 49 Besluitenlijst van de vergadering van het college van Heusden d.d. 15 november 2005 Aanwezig: de burgemeester: drs. H.P.T.M. Willems de wethouder: de secretaris: ing. A.P.M. van den Hoven J.P.M.

Nadere informatie

Afwezig: - 2. Onderwerp MT verslag 27 april Besluit Het MT verslag voor kennisgeving aannemen. Portefeuille H. van Kooten

Afwezig: - 2. Onderwerp MT verslag 27 april Besluit Het MT verslag voor kennisgeving aannemen. Portefeuille H. van Kooten Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer R.G. van de Ven, wethouder de heer M.J. Verhoef, gemeentesecretaris Afwezig: - 1. enlijsten

Nadere informatie

Afwezig: de heer H. van Kooten, wethouder (vakantie) de heer M.J. Verhoef, gemeentesecretaris (vakantie)

Afwezig: de heer H. van Kooten, wethouder (vakantie) de heer M.J. Verhoef, gemeentesecretaris (vakantie) Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer R.G. van de Ven, wethouder de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer H.W. Langhorst, 2e loco gemeentesecretaris Afwezig: de heer H. van Kooten, wethouder

Nadere informatie

Actie/info Onderwerp Besluit

Actie/info Onderwerp Besluit BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 5 april 2011. Aanwezig: H.H. Jonker, burgemeester T.A. Stoop, wethouder G.B. van der Vlies, wethouder F.J. van de Velde, wethouder

Nadere informatie

Afwezig: mevrouw A.J. Verboom-Hofman, wethouder

Afwezig: mevrouw A.J. Verboom-Hofman, wethouder Aanwezig: de heer K. Blijenberg, wethouder de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer R.G. van de Ven, wethouder de heer M.J. Verhoef, gemeentesecretaris Afwezig: mevrouw

Nadere informatie

Gewijzigd Raadsvoorstel

Gewijzigd Raadsvoorstel Gewijzigd Raadsvoorstel Aan de raad van de gemeente Sliedrecht Agendapunt: 11 Sliedrecht, 14 september 2007 Onderwerp: Comptabiliteitsbesluiten september 2007 Samenvatting: Hierbij ontvangt u een voorstel

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 6 MAART A. van den Bosch, burgemeester

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 6 MAART A. van den Bosch, burgemeester ` Nr. 10A BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 6 MAART Aanwezig: A. van den Bosch, burgemeester A.J. Verschoor, wethouder A.C. Bragt, wethouder C.A.H. Zondag, wethouder W.

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 13 september nummer 37

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 13 september nummer 37 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 13 september 2005 nummer 37 A.D. van den Bergh, burgemeester J. de Gruijter, wethouder P.A. Zevenbergen, wethouder J.M.

Nadere informatie

Afwezig: - 1. Onderwerp Besluitenlijst vergadering d.d. 18 januari Besluit De besluitenlijst gewijzigd vast te stellen.

Afwezig: - 1. Onderwerp Besluitenlijst vergadering d.d. 18 januari Besluit De besluitenlijst gewijzigd vast te stellen. Aanwezig: de heer K. Blijenberg, wethouder de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer R.G. van de Ven, wethouder de heer M.J. Verhoef, gemeentesecretaris mevrouw A.J. Verboom-Hofman,

Nadere informatie

Agendapunt: Sliedrecht, 21 maart 2007

Agendapunt: Sliedrecht, 21 maart 2007 Raadsvoorstel Aan de raad van de gemeente Sliedrecht Agendapunt: Sliedrecht, 21 maart 2007 Onderwerp: Comptabiliteitsbesluiten april 2007 Samenvatting: Hierbij ontvangt u een voorstel voor een wijziging

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders Datum: 28 februari 2017

OPENBARE BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders Datum: 28 februari 2017 OPENBARE BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders Datum: 28 februari 2017 Aanwezig: ir. A.P. Heidema, burgemeester M.A. Kossen, gemeentesecretaris R. Hartogh Heys, L. Grijsen, J.J.

Nadere informatie

2. Onderwerp MT verslag d.d. 18 oktober Besluit Het MT verslag d.d. 18 oktober 2007 voor kennisgeving aannemen.

2. Onderwerp MT verslag d.d. 18 oktober Besluit Het MT verslag d.d. 18 oktober 2007 voor kennisgeving aannemen. Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer R.G. van de Ven, wethouder de heer M.J. Verhoef, gemeentesecretaris Afwezig: - 1. enlijst

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst College Peel en Maas Week: 17 1. Agendapunt: Algemene informatie: Doel: Voorstel: Besluit: Besluitenlijst vergadering d.d.

Openbare Besluitenlijst College Peel en Maas Week: 17 1. Agendapunt: Algemene informatie: Doel: Voorstel: Besluit: Besluitenlijst vergadering d.d. Openbare Besluitenlijst College Peel en Maas Week: 17 1 Aanwezig: Wethouder Absil Wethouder Janssen Wethouder Segers Secretaris directeur: de heer Mensink Afwezig: -- Datum 27 april 2010 Agendapunt: Algemene

Nadere informatie

Aan de leden van de gemeenteraad Sliedrecht. Hierbij bieden wij u bijgevoegde stukken aan voor: besluitvorming zienswijze kennisname

Aan de leden van de gemeenteraad Sliedrecht. Hierbij bieden wij u bijgevoegde stukken aan voor: besluitvorming zienswijze kennisname Aan de leden van de gemeenteraad Sliedrecht Datum 31 mei 2012 Hierbij bieden wij u bijgevoegde stukken aan voor: besluitvorming zienswijze kennisname Geheimhouding op grond van de Wet openbaarheid van

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 24 mei 2005. nummer 22

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 24 mei 2005. nummer 22 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 24 mei 2005 nummer 22 A.D. van den Bergh, Burgemeester J. de Gruijter, wethouder P.A. Zevenbergen, J.M. Dekker, H.H.

Nadere informatie

Aan de raad van de gemeente Sliedrecht

Aan de raad van de gemeente Sliedrecht Raadsvoorstel Concept Aan de raad van de gemeente Sliedrecht Agendapunt: Sliedrecht, 24 augustus 2007 Onderwerp: Comptabiliteitsbesluiten september 2007 Samenvatting: Hierbij ontvangt u een voorstel voor

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 17 april 2007 Agendapunt Open-

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 17 april 2007 Agendapunt Open- Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 17 april 2007 16/3.4 M&O BW07.0331 16/3.9 BW07.0300 16/3.13 BW07.0305 Nederlandse Veteranendag op 29 juni 2007 Verzoek om principe-besluit voor medewerking vrijstelling

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 24 april 2007 Agendapunt Open-

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 24 april 2007 Agendapunt Open- Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 24 april 2007 17/3.3 BW07.0349 17/3.4 BW07.0367 17/3.9 BW07.0338 17/3.10 BW07.0352 17/3.11 BW07.0359 Bijdrage plaatselijke 4 mei comités Aan de plaatselijke 4

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 31 januari 2006

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 31 januari 2006 burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 2. Bestuurszaken. 1. Besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders d.d. 24 januari 2006. Conform vastgesteld. 2. Ingekomen stukken opgenomen

Nadere informatie

BW besluitenlijst vergadering d.d. 14 mei 2019

BW besluitenlijst vergadering d.d. 14 mei 2019 BW besluitenlijst vergadering d.d. 14 mei 2019 Onderwerp 1. Vaststelling van de noten en de rondvraag van de vergadering d.d. 07-05-2019; 2. bekrachtiging van de in dit verslag aangegeven besluiten. 1.

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 4 mei 2009. nummer 18

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 4 mei 2009. nummer 18 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 4 mei 2009 nummer 18 L.M. Huizer, A.L. Cardon, S.J. Veerman, J.M. Dekker, A.B. Blase, burgemeester wethouder wethouder

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 16 MEI 2017

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 16 MEI 2017 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 16 MEI 2017 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Rikus Jager De heer Klaas Smidt; de heer Homme Geertsma De heer Nic Dusink Zijn afwezig:

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 6 september 2005. nummer 36

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 6 september 2005. nummer 36 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 6 september 2005 nummer 36 A.D. van den Bergh, burgemeester J. de Gruijter, wethouder P.A. Zevenbergen, wethouder J.M.

Nadere informatie

GEMEENTEBESTUUR UITGEEST

GEMEENTEBESTUUR UITGEEST lb GEMEENTEBESTUUR UITGEEST Nota / advies van: Heico van Brakel Behandelende afdeling: Publiekszaken Datum: 21-02-2013 TITEL: Kredietaanvraag vervangen dakbedekking basisschool Binnenmeer KORTE PROBLEEMSTELLING/ONDERWERP:

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 19 april 2005

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 19 april 2005 burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 2. Bestuurszaken. 1. Besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders d.d. 12 april 2005. Conform vastgesteld. 2. Ingekomen stukken opgenomen

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VOOR DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN LINGEWAAL

BESLUITENLIJST VOOR DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN LINGEWAAL Aanwezig: burgemeester Van Ruijven, wets Van Bezooijen, Van Sambeek en Bel secretaris Verweij Vastgesteld op: 7-7-2015 BESPREEKSTUKKEN 1. Secretaris B. en w.-besluitenlijst van 23 juni 2015. Met de besluitenlijst

Nadere informatie

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 26 april 2016 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp ADV-16-02784/Z.07091 Uitnodigingen - B&W

Nadere informatie

Nr. Afdeling Zaak Poho Onderwerp Samenvatting Advies Besluit BP 0.1 Secretaris B&W besluitenlijst 1 nov. 2016

Nr. Afdeling Zaak Poho Onderwerp Samenvatting Advies Besluit BP 0.1 Secretaris B&W besluitenlijst 1 nov. 2016 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders. Dinsdag 8 november 2016 om 9.30 uur in de kamer van de burgemeester, gemeentehuis te Neerijnen Aanwezig: Nr. Burgerparticipatie Burgemeester

Nadere informatie

Vergadering burgemeester en wethouders - d.d. 12 maart 2013

Vergadering burgemeester en wethouders - d.d. 12 maart 2013 Vergadering burgemeester en wethouders - d.d. 12 maart 2013 Aanwezig: - E.A. van Zuijlen burgemeester - J. Batelaan wethouders - M. Siersema - G. ter Steege - A. de Winter - H. van der Wal secretaris -

Nadere informatie

LIJST OPENBARE BESLUITEN Vergadering Burgemeester en Wethouders op 4 juli 2006

LIJST OPENBARE BESLUITEN Vergadering Burgemeester en Wethouders op 4 juli 2006 LIJST OPENBARE BESLUITEN Vergadering Burgemeester en Wethouders op 4 juli 2006 06.0822 Start van de vrijstellingsprocedure ex artikel 19.2 WRO procedure voor de realisatie van de tunnel tussen Poelgeest

Nadere informatie

Van 14 januari 2014 Openbaar

Van 14 januari 2014 Openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 7 januari 2014. Advies Akkoord. BW-006671 2 Onderwerp Bestuursopdracht Samenwerken en Uitbesteden, deelopdracht: Belastingen BV Advies 1. Kennisnemen van

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 17 mei 2016

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 17 mei 2016 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wets d.d. 17 mei 2016 Aanwezig: Afwezig: Dhr. drs. A. Mans, burgemeester Dhr. G.A. Suanet QC, loco-secretaris Dhr. C.P.M. Rood Dhr. M. Steeman Dhr.

Nadere informatie

Aan de raad van de gemeente Sliedrecht

Aan de raad van de gemeente Sliedrecht Raadsvoorstel Concept Aan de raad van de gemeente Sliedrecht Agendapunt: Sliedrecht, 29 maart 2011 Onderwerp: Comptabiliteitsbesluiten april 2011 Voorgesteld besluit: De comptabiliteitsbesluiten voor april

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST Voor de vergadering van het COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS

OPENBARE BESLUITENLIJST Voor de vergadering van het COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OPENBARE BESLUITENLIJST Voor de vergadering van het COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Datum vergadering: 19 december 2017 Aanwezig: de heer Dirk Heijkoop, burgemeester; mevrouw Trudy Baggerman, wethouder;

Nadere informatie

Het college van burgemeester en wethouders besluit:

Het college van burgemeester en wethouders besluit: Openbare besluitenlijst van door burgemeester en wethouders genomen besluiten in week 11 mei t.m. 17 mei 2016. Datum aanmaak: 25.05.2016.. Directie AST/2016/009226 Vaststellen besluitenlijsten en besluitenlijsten

Nadere informatie

Afwezig: mevrouw A.J. Verboom-Hofman, wethouder

Afwezig: mevrouw A.J. Verboom-Hofman, wethouder Aanwezig: de heer K. Blijenberg, wethouder de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer R.G. van de Ven, wethouder de heer M.J. Verhoef, gemeentesecretaris Afwezig: mevrouw

Nadere informatie

ONTWERPBESLUIT. aan de aanvraag planologische medewerking kan worden verleend middels het nemen van een projectbesluit;

ONTWERPBESLUIT. aan de aanvraag planologische medewerking kan worden verleend middels het nemen van een projectbesluit; ONTWERPBESLUIT Projectbesluit Bokt 19 en besluit reguliere bouwvergunning (10/1132/1111649) Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Eindhoven; gezien de op 1 april 2010 ingekomen aanvraag

Nadere informatie

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD Datum: 1 november 2016 Aanwezig: burgemeester Adema (voorzitter), wethouders Fackeldey, Sparreboom, Rentenaar, Van den Heuvel en Van Wageningen alsmede

Nadere informatie

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 20.O ( )

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 20.O ( ) GEMEENTE LOSSER Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 20.O (14-05-2019) Besluitenlijst College Burgemeester en Wethouders Datum 14-05-2019 Tijd 9:15-12:00 Locatie Kamer Burgemeester

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 28.02.2006 09:00 uur tot 28.02.2006 12:30 uur : de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, de heer mr. C.M.G.H. Wortel,

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 26 mei 2015

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 26 mei 2015 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wets d.d. 26 mei 2015 Aanwezig: Dhr. drs. A. Mans, burgemeester Mw. mr. C.A. Peters, secretaris Dhr. H. Klijnstra MBA, wet Dhr. L. van Schoonhoven,

Nadere informatie

-1- BESLUITENLIJST BURGEMEESTER & WETHOUDERS VAN: 20 december 2011 AKKOORD // NIET NO: ONDERWERP: BESLUIT

-1- BESLUITENLIJST BURGEMEESTER & WETHOUDERS VAN: 20 december 2011 AKKOORD // NIET NO: ONDERWERP: BESLUIT -1- // NIET Aanwezig: Burgemeester M. Sijbers, de wethouders J. Willems, W. Bollen en de secretaris G. Timmermans. Vaststellen besluitenlijsten ST 1 Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 13 december

Nadere informatie

raadsvoorstel en - besluit accorderen en ter vaststelling aanbieden aan raad.

raadsvoorstel en - besluit accorderen en ter vaststelling aanbieden aan raad. Besluitenlijst vergadering B&W van 29 september 2009 t.b.v. raad en pers. Najaarsnota 2009. Ter vaststelling. Najaarsnota 2009 en bijbehorend raadsvoorstel en - besluit accorderen en ter vaststelling aanbieden

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst College vergadering van 27/05/2014. Aanwezig: Nummer: 14IN002962

Openbare besluitenlijst College vergadering van 27/05/2014. Aanwezig: Nummer: 14IN002962 Openbare besluitenlijst College vergadering van 27/05/2014 Aanwezig: Nummer: 14IN002962 Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M.

Nadere informatie